Sukkerforum

Hva gjør jeg når kjøkkendisken er full av skitne fat, kopper, glass, bestikk, kjeler etc?
Finnes det gjenbruksstasjon for sånt, eller kan jeg evt bruke det flere ganger selv?
Noen handywomantips?

Jeg leste noen som mente det var "ikke helt bra" åssen ting er med nettdating, overfladiskheten og det hele.

Det er så trist at ikke alle kan se den ekstatiske skjønnheten i nettdating. Det er overfladisk, JA! Det er lynraskt, JA! Det er som det er og det alltid har vært!

Nettdating er surfing on the high rolling seas!

Ingen trenger å stresse deg her inne, fordi du er kongen i ditt eget skip.

Du seiler som en ørn. Du ser deg rundt i ring...

Du er surfing on the high rolling seas

Ingenting spiller noen rolle her inne kompis, fordi du vinner uansett. Du vinner fordi du bare kjører, seiler og nesten flyr.

Du er surfing on the great deep lake, du splitter og bruser vannene, du er for rask til å klare å ofre en tanke, alt bare kommer mot deg i rasende fart.

Nettdating er surfing on the high rolling seas. Det er ren glede.

Du trenger ingenting når du bare skjærer gjennom vannene som sølvkniven.

Sølvkniven i de lysende brusende vannene...sånn er du...ingenting spiller noen rolle fordi du vet du er sølvkniven som freser gjennom vannene.

Er litt satt ut av et utroooolig sjarmerende og sexy bilde her.. det er en dame som sitter og drar opp en torsk i båten mens hun spriker med beina for å holde balansen mens hun smiler aldeles nydelig. Fullt påkledd og greier.

Hva sier dette om min mentale helse?

Ønsker at tråden skal være useriøs med småprat og korte svar

så mye prat om utenlandske damer/menn osv... men jeg lurer litt:

1. hvilket språk lærer du?
2. hvorfor?
3. si noe morsomt OM dette språket.

Da jeg var en tur innom mitt lokale treningssenter i dag, kom en kvinne inn i mitt synsfelt. Jeg vet ikke hvor mye hun løftet, men mye mer enn jeg ville klart. Og armer og kroppsbygning sto i stil med dette. Jeg snakker ikke om veltrente damer i allminnelighet, jeg snakker om det som nærmest minner om kroppsbyggerdamer.

Jeg må si jeg synes det er veldig ulekkert. Men er det noen som synes det er sexy?

Fra en bok med denne tittelen skrevet i 1957 (tatt fra Pondus):

"Først i 25-årsalderen er man sjelelig moden til kjønnets omgang. For begge kjønn er det derfor av verdi å være avholdende opp til denne aldersgrensen. Det kan nok være vanskelig å praktisere avholdenhet for unge mennesker før ekteskapet, men det lar seg gjøre - og uten skadevirkninger. Frivillig oppdemming muliggjør et dypere åndelig liv og bidrar også til å stålsette viljen. Seier over driftene gir en behagelig følelse av overlegenhet, renhet og styrke."

"Usedeligheten utgjør en stor del av kulturhistorien. Alt for mange kvinner er ikke klar over at det er svært mange menn som driver det som sport å forføre kvinner. Og for å tilfredsstille sin lidenskap, bruker disse menn alle midler. Intet er hellig for dem. Kjærlighetserklæringer, dulgte løfter om ekteskap, religiøse bekjennelser, alt kan brukes."

*Knis* *Hihi* *Præhæhæ* :)

og prøve å bli litt klokere enn det jeg er...men er ikke sikkert at jeg er klok i utgangspunktet ;-)
Men settingen er som følger. Jeg skal til Oslo neste Onsdag og blir der til iallefall Lørdag. Jeg skal på Idrettsmedisinsk høstkongress og naturligvis så kunne jeg tenkt meg å funnet noen å date med mens jeg var i storbyen (joda vet at det er litt sosiale greier på kvelden - men går ikke glipp av noe der). Så spørsmålet er om det er noen som vil date en mann på 33 år, 168 cm høy, blå øyner og mørkblondt hår? Kan no forøvrig si at jeg er en jævel på å sette diagnoser (ok, der skremte jeg 8 av 10 potensielle kvinner - om de i det hele tatt fantes)...med andre ord jeg er som folk flest - kresen (og det skal jo man i følge sukkers eget forum vere). Så er det noen som har lyst, så kan de slenge inn en mld her så kan det hende jeg svarer deg her eller i inboksen :)
En annen vesentlig ting, jeg skal kanskje flytte til Østlandet over nyttår...så da kan jo man likegodt starte med å sondere terrenget.

Jeg bor i en henholdsvis liten by i, og parkeringsplassene for bilistene har (nesten) alltid vært lett tilgjengelig. Men i sommer ble det innført endel parkeringsavgifter rundt i byen. Dette reagerte jeg på, da jeg alltid har hatt muligheten til å ta bilen ned til byen og parkere den der. Bussordningen her i byen er helt håpløs, og jeg tar buss svært sjeldent fordi jeg ikke stoler på busstidene som blir oppgitt. I 2015 kommer det 15 nye bommer hit og i de nærmeste småbyene. Hva i all verden? Og broren min som tar oppkjøring nå, må punge ut med 5000 kr! For to år siden, betalte jeg 3700 kr for oppkjøring. I tillegg til dette, kutter kommunen skolene som ligger i de mindre stedene utenfor byen...

Er det fler enn meg som opplever at kommunene deres blir "griske"? Eller er det en "naturlig" forklaring på dette?

http://youtu.be/LsOo3jzkhYA

Hun hører for første gang.

Hva får deg til å felle en liten tåre?

I løpet av den korte tiden jeg har vært medlem her inne, har jeg lest noen profiler som har vært interessant....Disse mennene har ikke kommet fra samme sted som meg, men jeg har tenkt at man ikke kan vite om kjærligheten finnes i min egen by, eller ett annet sted....
Mitt spørsmål er om det er noen vits å skrive til noen som har skrevet at de ønsker kontakt med noen fra f.eks Oslo....og ingen andre steder...eller er det bare dårlig bruk av min tid?

Jeg tenkte at jeg skulle male en stumtjener.
Problemet er at den er lakkert.
Bør jeg da pusse den først, eller kan jeg kjøpe noe på butikken og bruke som grunning som feste seg på lakken( i tilfelle hva?), eller kan jeg bare male rett på lakken, med vanlig interiørmaling?
Hadde satt umåtelig stor pris på om noen kunne fortelle meg dette slik at jeg slipper å starte på prosjektet mitt uten å helt vite om resultatet blir som jeg ønsker.

Noen som har vært på Puerto rico (Gran Canaria) ,lurer på tips til hva man kan finne på der i løpet av en uke (bortsett fra det åpenlyse..bading og soling :)

Hey!

Regner med at flere kjenner til dette utrykket!?!

Noen som har lyst til å dele sin erfaring rundt det å drikke øl?

Er det noen fler som reiser ned neste år eller?

Så langt er MÖTLEY CRÜE, BLUE ÖYSTER CULT, DIMMU BORGIR, GAMMA RAY, EGDUY, DANKO JONES & PENTAGRA bekrefte :D

Gleder meg sjukt mye til Mötely og Danko!

Jeg har lagt merke til en trend for enkelte kvinner og menn på forumet som jeg lurer på, det gjelder "reklamen" enkelte tror de gjør for seg selv..
Uansett hva en tråd går ut på, så er det enkelte som klarer å vinkle eller rett og slett driter i trådens spørsmål for å kommente noe heelt annet for å få oppmerksomhet på seg selv, eller som svarer på tråder med svært intime detaljer om seg selv etc.. OM dere skulle finne dere en kjæreste på sukker, hvordan tror dere at han/hun hadde reagert på all den informasjonen dere har lagt ut om dere selv?
Der er lister opp og ned i mente, om nesten hva som helst som til og med intimhygiene og hvordan dere intimbarberer, hvilke stillinger en foretrekker i senga, hvordan hygiene rutinene i løpet av en uke er, om en dusjer hver dag, men vasker bare håret annenhver dag, om en bruker tanntråd og skyllemiddel etter tannpuss osv osv.. Jeg kom bare til å tenke på det her en kveld jeg kikket gjennom noen tråder av kjedsomhet. Der er fryktelig MYE informasjon om enkelte mennesker.
Jeg lurer på hva DERE hadde ment om dette, om dere også skulle date en som har gitt så mye informasjon til ett forum om så mye..
For min del, så hadde det for det første følt litt som om en hopper rett over den første spennende tiden med å bli kjent, den første forelskelsen etc, og hoppet rett inn i hverdagen, for alle de små tingene en lærer å kjenne motparten med, er liksom allerede nesten offentlig informasjon..
Spenningen med å bli kjent, er borte.. for å ikke snakke om alle intime detaljer som ligger ute der av kjæresten, hadde jeg heller ikke satt så stor pris på. Hva mener dere?
Jeg vet hvor lett det er å kjede seg og ikke tenke over hva en egentlig poster i forumet, men hvis en setter seg ned og tenker over all informasjonen en egentlig gir ut..

Okey, kjeder meg ,så bli med på en liten lett lek folkens.

Vi skal ut å reise og man skal ha med seg ting og for å få bli med må man knekke en kode..

Jeg begynner , jeg skal ha med meg :leppestift og får selvfølgelig bli med.

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/norskukeblad/article707829.ece

Alle liker sikkert å få post i innboksen sin, meg selv inkludert... Men det er ikke til å stikke under en stol at noen replikker funker bedre enn andre som "åpnere", spesielt med tanke på hvilken type arena vi befinner oss på her..

Kom med eksempler på hva slags meldinger du lar ligge pent ubesvart i innboksen

Spørsmålet er rett og slett:

Hvorfor du er på sukker i kveld.

Tør du å svare? Vil du svare? Noen ganger lurer jeg på hvorfor folk sitter foran en skjerm :-)

Prøv å tenk deg en salgsannonse for deg selv om du var noe annet, f.eks. en bruktbil, bruktbåt, et brukt møbel eller noe annet. Det må jo så klart være brukt for alle her har jo livserfaring i en eller annen form.

Eller om livet ditt var en reise, hvordan ville du reist eller hva slags transportmiddel ville du brukt?

Dette er noe jeg gjør ganske ofte og dette er bare to av hundrevis av måter å bruke fantasien og blandet språket på en morsom måte. Mye av det er skrevet neopp igjennom årene og det har blitt litt tekst etter hvert.

Så grav dypt og snu alt på hodet og se hva som dukker opp.

Jeg har to eksempler.

Nå skal ikke dere alle bli sjokkerte, nei jeg bruker ikke sånt, men, denne karen på filmen har dere sikkert sett før, en av de mest tatoverte i verden og med et artig motiv som kroppstatovering.

Han får her fjernet tatoveringene med dekk krem. Sjekk ut å kos dere :)

Good monday :D

http://filter.start.no/nettnytt/9216

eller egentlig er det kanskje de negative jeg trenger å vite?

Jeg prøvde å være parasitt på en eksisterende tilbakemeldingstråd, men det gav ikke særlig respons så da får jeg vel lage en ny tråd helt for meg selv. Det hadde vært fint å få noen ærlige ord om det er noe som er dårlig, noe som er bra, noe som ikke passer inn eller om det i det hele tatt er forståelig (jeg kan være litt sær i uttryksformen av og til). Greit å forsikre seg om at en ikke direkte skremmer bort folk :)

Om jeg legger igjen en ren truse i vaskemaskinen til en fyr (som jeg allerede har interessen til, og vice versa.. går bare litt treeegt i de emosjonelle kommunikasjonsveiene), når jeg har lånt den pga besøk... (jeg har jo "glemt" å sjekke godt etter når jeg var ferdig med den selvfølgelig :)

Hva slags reaksjon vil vedkommende få av dette? (ja det er en meget pen truse..)
Tenkte å leke litt..

Hva i all verden skal man kalle dem? Forskjellige mennesker reagerer med avsky på det andre mener høres bra ut.
Hva synes du er et bra navn på våre edlere deler?

Jeg sitter med ett inntrykk av at det er veldig mange av de single damene her inne som har enten katt eller hund.

Hva er det som gjør dette? Er det for å ha en å komme hjem til? Er det for kosen sin del? Er du ett dyremenneske som er oppvokst blant dyr, og ikke kunne tenke seg noe annet?

Grunnen til at jeg spør er at jeg er fryktelig allergisk mot pelsdyr, og jeg ser på det som ett stort problem at det er såpass mange som har dyr:)

Vær snill og vær litt seriøs i allefall. Alle kan få svare i tråden :)

Hey folks!

Bli med meg tilbake til barndommen og
fortell meg din barndoms store musikk idol.
Hvem tar deg med tilbake til fordums tid
og får deg til å ta litt av i mimringen?

Ok, så har man opplevd at dama kanskje ble litt snurt når regningen for maten skulle deles, det
er tydeligvis fortsatt slik at det forventes at mannen er kavaler og spanderer på første date... :-)

Grunnen til at jeg tråkka feil, var selvfølgelig at noen kvinner i likestillingens navn, blir litt støtt om
man betaler alt, sånn uten videre. Og at man har hørt at det vanlige nå, er å dele regningen.

Men seriøst - hva er god kutyme nå for tida? Det er over 15 år siden sist jeg var på en
date, og jeg tror ikke det var noe stort tema den gangen.

At mannen blar opp, og så tilbyr damen seg evt. å betale sin andel?

Typisk, nå har jeg gått og sikla på en fyr i trekvart år...han er så treg at det ligner ingenting....så da skjer det jo at andre får sjansen...så da når en annen har fått en lilletå innafor døra mi....så kommer plutselig han andre sterkt på banen og har faktisk invitert meg på kino i kveld????? kryss i taket...får se om han faktisk stiller opp da...50-50 sjanse...har dårlig erfaring med han der...

Men har jo ikke lovet noen noe og tar jo ikke sjansen på å avvikle noen som helst m.h.t han andre..... men er det ikke typisk. Har forresten hatt en par knall dater med han andre da...så han ligger jo bedre an foreløpig,

Dette er noe jeg har lagt merke til, spesiellt på forum på nettet, som disse artige skapningene med innovertiss utmerker seg ganske godt på (neida, selvfølgelig ikke ALLE)... Og det er, å ikke svare på hva det faktisk blir spurt om, men heller fortelle noe om segselv. =)

F.eks, hvis spørsmålet i en tråd er... Tja... "Syns du det burde satses på høyhastighetstog i Norge?", også kommer en eller annen dame rekende med en "Jeg tar bussen til jobb hver dag, denne uken, fordi min røde ford er på verkstedet. Det er noe galt med den... snufs", eller noe i den duren.

Noen damer med denne tendensen som har en trang til å fortelle hvorfor de må fortelle noe om segselv istedet for å svare på spørsmålet? Sånn siden det tross alt ikke er spørsmålet her, men allikevel ér det jo det!

Jeg forsøker så godt jeg kan å skygge unna både SVere og FRPere. Når noen oppgir "liberal" på politikk, betyr det FRP? Eller kan det bety Venstre også? Noen andre som bryr seg om dette?

Gjør som Callienta jeg, og spør hvem som ville datet meg?

Svar ja eller nei med eller uten begrunnelse.

For å gjøre det her litt mer interessant inviterer jeg alle som tenker nei til å svare nei! Det holder altså ikke å tenke nei uten å svare noenting ;)

Endelig fant jeg nisjen min. Takk!

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1464750/posts
http://www.wordspy.com/words/retrosexual.asp
http://www.merriam-webster.com/top-ten-lists/top-10-user-submitted-words-vol-3/retrosexual.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1576630.ece (bortsett fra at fotball-seksjonen av hjernen min er helt død)

Zzzzz........sovnet til og våknet med nakkesleng, men begynte straks å svare dere......
Skrev vel 8 linjer, men så plutselig forsvant tråden..... Jaja.....

Regner med at flere enten har vært på rene spa ferier eller prøvd forskjellige typer behandlinger.
Vil gjerne ha noen tips om pris, kvalitet, service osv. osv.
Tok behandling i Riga, men ble litt skuffet over kvaliteten. Da tok jeg kroppsmassasje og ansiktsbehandling m/dyprens. Prisen var langt under nivået her, men hadde forventet mer. Har hørt at Tallinn skal være bra ... ? Mulighetene er mange, men vanskelig å orientere seg blant alle fristelsene.

Håper på mange og gode innspill! ;-)

Hei!

Har hatt noen som har sett på profilen min, og jeg har sendt ut noen flørter til noen jeg har virket interesante, men får ikke nor respons. Har dere noen tips og triks til hvordan man kan gjøre profilen bedre?

Vet bilder selger, men har svært lite bilder av meg her, og de tror jeg bare haddde trukket mer ned:P

Da er det blitt klart at mitt første møte med en dame fra Sukker skjer i morgen kveld.

Etter tre uker med først noe meldingsutveksling, så en del chatting, så er det dags, altså.

Noen tips, innspill?

Hva slags fint har skjedd med dere i dag?,på en vanlig mandag?:O)

Nå vet ikke j om det har hvert en tråd på dette før her så j starter en på det nå

Mange av de profilen j har lest i siste søker en dame å elske med ,ikke noe galt i det ,men så under drømmepartner har de en hel liste på hvordan hun skal være .
Og etter min menig så skulle vel ikke det være nødvendig med alle de kravene til en å elske med ... eller ?
Har spurt flere om det kun er sex de vil ha og så kle på seg og gå , og da får j svar tilbake at det er kun det de vil og ikke noe mer
Hvorfor alle de kravene da ????
Skulle forstått det om man ønsket litt mere en bare sex ..

Gjør som Callienta og han andre som jeg glemte nicket på jeg for ikke å snakke om han som jeg husker nicket på, og nesten som han der som gjorde sin egen vri på greiene og spør hvem som ville datet meg?

Svar ja eller nei helt på måfå og etter eget forgodtbefinnende..... Jeg bryr meg filla!

For å gjøre det her litt mer uinteressant vet jeg egentlig ikke hva mer jeg kan gjøre.

overskriften forteller vel det meste....

Selv så har jeg ingen problemer med at det dukker opp noen sextråder innimnellom, men siden sommeren så synes jeg det har blitt alt for mange av slike tråder her. Ganske lei egentlig. Har jo nesten begynt å lure litt på hvor mange 16 åringer det er som bruker forumet. :)

Kan den i forbindelse informere om at det finnes andre nettsteder hvor det er nesten 100 % slike tråder. Bare ett hint....

Noen som har lyst til å skrive og møtes i Osloområdet, se om man har kjemi og vil møtes igjen?

Har begynt i ny jobb i Oslo, så jeg flyttet den 1 oktober. Har lyst til å bli kjent med noen, som kan utfordre meg i min nyte by?

Noen som har lyst til å skrive og møtes i Osloområdet?

Har begynt i ny jobb i Oslo, så jeg flyttet den 1 oktober. Har lyst til å bli kjent med noen, som kan utfordre meg i min nyte by?

Fin helg

Siste svar ma. 24 okt. 2011 14:16 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym likefrem

Nå kan jeg, storfornøyd, slå fast at superbruker-pengene var verdt det. Jenta var enda deiligere enn på bildene, og kjempekul å være med. Spesielt å bare ligge timesvis i senga med. Beste helg på lenge.

Det har vært en hard men strålendes helg,nåå endelig sove litt :) natta .

Syntes denne var fin..

I'm not saying i'm perfect; in fact i know i'm far form it...
I'm just saying i'm worth it....!!!!

http://www.side3.no/article3070046.ece

(repost, siden jeg var litt utydelig i tittelen forrige gang)

Verb eller substantiv?

Partynorsk?

Siste svar sø. 23 okt. 2011 23:30 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym chandler77

Svensker i Norge blir jo gjerne kalt partysvensker nå, men hva kalles da nordmenn i Sverige? Noen som vet? Kan ikke tenke meg at det er "partynorsk"...

På lördag smäller det Man Utd - Liverpool, vem håller du på och varför? Jag säger bara "You never walk alone" :-D

Jeg lurer litt..

Det er massevis av folk online på Sukker hele tida men ikke veldig mange som bruker forumet. Hvor mange er egentlig veldig aktive og bruker feks chatfunksjonen? Eller er det sånn at vi bare er pålogget og venter på at noen skal ta kontakt?

En annen ting jeg lurer på er hva dere andre gjør når dere besøker profiler. Legger dere igjen hjerter eller flørter, sender meldinger til noen? Blokker dere profiler der bilder eller beskrivelser sier at det overhodet ikke er aktuellt for dere?

Det hadde vært så greit å ha noen kjøreregler for hvordan man skal navigere seg frem her....:-)