Sukkerforum

Lurer på om gutta synes jenter som har meninger, ett godt hode, og som ikke bare jatter med er skumle....??? Det er faktisk ett seriøst spørsmål for jeg har opplevd at gutter ikke liker at jeg er uenig i ting, eller kan mer enn dem...anyone?

Det er stor forskjell på hvordan man rangerer viktigheten med matchtall her på sukker!
For mitt vedkommende har en dame med matchtall 0 satt hjerter på meg, noen andre som opplever liknende?
Er det mulig eller er det en systemfeil eller kanskje en annen grunn?

Treffet er avlyst pga trege trøndere tydligvis. Beklager.

Hvorfor betaler vi her på Sukker da i så tilfelle?

Hvis du skulle hatt en romantisk kveld med kjæresten og dere skulle se den optimale kjærlighets film....
Hvilken film ville det vært for din del???

Hørte en god en i dag.

"I've got a 9 inch tongue, and I can breathe through my ears."

Fått høre det at man aldri skal sjekke opp en jente som jobber i en bar.. at det er en slags gutte-regel *uskreven regel*

Riktig at det funker dårlig når man er på jobb, ikke så veldig sjarmerende å få en snøvlende setning, vil du være m meg hjem på nach av en som knapt klarer å se en i øya og stå rett, men er jo som alle andre jenter/damer når en har fri..

*hmmm*

Noen innspill på dette??

I dag begynner min lynkampanje mot egen korpulens.

Jeg har laget et ark med rubrikker for hver dag fra nå og et stykke uti desember. I hver rubrikk fylles morgen-veingen inn.

I dagens rubrikk står det 93.7 kg. I rubrikken fire uker unna skal det stå 84 kg eller lavere. Jeg er 182 cm.

Noen som vedder imot?

I kveld florerer det av "gode" sjekketrips i "Torsdag kveld fra Nydalen" med Hasse Hope. Lurte først på hvem han var, men fikk forklaringen. Jeg smiler og ler om hvordan man ikke skal danse ute på byen, og fine ord om stjerner i øynene. Samtidig skriver man her! Artig kveld

Flere ting som gleder meg nå. Fikk kontakt igjen med en jeg skrev med (annet nettsted). Selv om det bare er på vennebasis, så var det så hyggelig å høre fra han igjen. Han lurte på om alt stod bra til med meg. Det gjorde så godt å få de ordene. Det gjelder generelt, å bli sett, vite at noen bryr seg. Ser fram til å skrive tilbake.
Jeg skal på min første Sukkerdate, og jeg tar det helt lugnt. Ser på det som en hyggelig anledning, uansett hva som skjer, eller ikke skjer ...

Og så blir det Trondheimstur til helgen. Trivelig å treffe igjen "gamle" venner, og ikke minst møte nye folk fra sukkerverdenen ... veldig spent.
Har mye å se fram til ... det føles godt :-)

Kanskje flere som vil dele noe positivt ...

Er man på byen er det jo viktig at man ikke skal se for mye på en jente før man tar kontakt (for da virker man jo litt som en stalker). Gjelder det samme på sukker? Har man ødelagt mye av mulighetene om man klikker innom en profil 7-8 ganger før man sender en melding?

Skal tro hvor mange av oss som sitter innpå her og chatter i håp om møte lykken. Chatter og opplever god kontakt ,spenning oppstår............................
Så viser det seg det er en gift mann/kvinne som koser seg innpå her,har litt spenning i chatten,skaper spenning i andre enden også.............. For så i neste omgang logge ut og være "den trofaste" i familien og det lykkelige ekteskapet. Ja,ja platonisk ekteskap er det noe som heter...............

Er det flere som har fått denne meldingen?
Dette var nytt for meg.
1 melding i dag?
Og bortsett fra det brevet har jeg ikke svart på melding på flere dager?
Hva skjer, er det noe feil med systemet, eller er det nye regler om at man ikke skal skrive mer enn 2 brev i uken eller noe?

Jeg måtte slå en kode pga den feilmeldingen, fikk sendt da.
Men jeg synes det uansett var bra tiltak da, at man må slå en kode for å sende melding.
Synes egentlig at det skulle vært slik når det gjelder alle meldinger.
Slik at man forhindrer disse fake profilene som spyr meldinger over en lav sko til alle i å sende ut meldinger.

Det er synd at slike tiltak må innføres, men slik er det.
Har selv fått brev jeg ikke har sett noe poeng å svar, med e-post adresse osv.

Hva mener dere andre?

Blandt alle tråder her hvor folk klager over at de ikke får svar på meldinger er det en gruppe jeg stusser mer over: de som svarer uten å besøke profilen. Har skrevet litt med ei som er veldig ivrig etter å fortelle om seg selv. Hun stiller aldri spørsmål til meg og har etter 8 meldinger ennå ikke besøkt profilen min. Hva er det for noe? Hvis hun er intressert skulle man jo tro at hun hadde en eller annen grad av nysgjerrighet? Hvis hun ikke er intressert (hvordan kan hun vite det uten å se?) hvorfor sitter hun da og skriver mye personlig om seg selv til en totalt fremmed? Vil hun ha en monolog om seg selv, opprett en blogg!

Svartiden varierer fra 1 time til 4 dager. Nå hadde det akkurat gått 4 dager siden sist jeg skrev til henne, og reaksjonen da jeg nå fikk melding var mest, "jøss, hvorfor svarer du?". Jeg tenker å fortsette å svare. Kanskje det blir mulig å finne ut hvilken type spill hun bedriver.

Det har skjedd før at folk svarer på meldinger uten å se på profilen, men det har aldri tidligere gått mer enn 3 melding før de har tittet innom - og deretter sluttet å svare :)

Jenter er rare. Noen i norsk betydning, enda flere i svensk betydning :)
(Poster anonymt nå i tilfelle hun skulle titte innom og tilpasse spillet etter diskusjonen)

Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to mee--eee, haaaaappy birthday tooo mee :D

Måtte bare synge til meg selv :D:D:D

If you want to be happy...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym happyman

http://www.youtube.com/watch?v=iGNWVwTq0cQ

(Teksten her: http://www.songlyrics.com/robert-mitchum/from-a-logical-point-of-view-lyrics/ )

:-)

Hei, vi har sett litt på statistikken og hvorvidt hjerter som sendes ut blir besvart med et hjerte.

Det vi ser er at menn som sender hjerter, i snitt, får et hjerte tilbake per 12 sendte hjerte. Om man følger dette gjennomsnittet eller ikke vil avhenge av flere faktorer: Hvor attraktive damer de sendet til i forhold til seg selv, bosted, profilinnhold og tekster. For damer er tallet 1 hjerte per 4 sendte.

50% av mennene som sender hjerter sender mellom 1 og 9 hjerter, mens 95 % sender under 120 hjerter i sin Sukkerkarriere.
Hvorvidt det har noe for seg å sende mange hjerter vil avhenge av om det er realistisk å få svar fra de man sender til, men det er jo ting som kan tyde på at de som bomber ikke gjør dette med tilstrekkelig hell.

Generelt så gjelder det at hvis responsen uteblir så må man enten jobbe med profilen, aktiviteten på Sukker (hvem man sender noe til og hvor mange) eller rett og slett sikte lavere. Den siste sitter jo litt langt inne for mange, men må man så må man.

Vi ble faktisk litt overrrasket over at såpass mange fikk hjerter tilbake og det var jo hyggelig :-)

all the promises we breake, from the cradle to the grave..all I want is you

Hva tenker dere når brukere uten profilbilder kontakter dere??? Jeg svarer ALDRI disse personene.....føler på en måte at de har noe å skjule...er jeg for skeptisk???

Jeg har opp gjennom årene lagt merke til at veldig mange kvinner har en tendens til å fokusere på det de ser på som negativt ved seg selv, og å sammenligne enhver av sine egne kroppsdeler med enhver av de som ansees å ha de flotteste i verden. Avslutningsvis illustrerer denne videoen hvem de da sammenligner seg med, nemlig de beste i hver sin kategori føyd sammen til en collage, eller en slags Frankenwoman.

How to Photograph Models Professionally: The Girl on the Magazine Cover (1940)
http://www.youtube.com/watch?v=_oqmmV0hj-g

Til en viss grad er det slik menn blir bedømt også. Dagens mediefokus på kropp bidrar til å gi et skjevt bilde på hva som er realistisk å forvente. Menn har også unektelig gitt etter for presset, tilpasset seg og forsøkt å leve opp til kvinnenes (men til dels mannsskapte) syn på hvordan menn skal være, istedet for å være menn og være stolte av det. Jeg kan anbefale denne siden: artofmanliness.com

Deler dere oppfatningen?

jeg bare lurer på noe:). Holder det bare med å hvise interesse ved å bruke hjertene?.Eller er det bedre å skrive en lengre melding,slik at personen virkelig skjønner at man er nyskjerrig/ vil bli bedre kjent?

Midlertidige datoer for åpningen av skianleggene i Norge

Av musikk å høre på mens du har deg?

Jeg tror jeg hadde latt meg vippe av pinnen med julie andrews som mary poppins med ..supercalifragilisticexpialidocious

Finnes sikkert snålere saker å høre på .. Any ?

Bevis for at junior lever sitt eget liv!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym BruceW

Vi kan herved fremlegge fotografisk bevis for at vi selv ikke har noe som helst kontroll over dette området.

http://www.dagbladet.no/2011/11/02/nyheter/pareidoli/vitenskap/18863857/

Det er jo damer her som viser en del hud. For min del er det helt ok. Hvor mye / lite kan vi menn vise frem før det blir på kanten? Eksempler?

Gode råd?

Siste svar on. 2 nov. 2011 18:39 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym rådvill

Jeg har et lite dilemma, som sikkert ikke er helt ukjent for de fleste...

Jeg har en god venninne som jeg dessverre(?) er blitt ganske så betatt av. Utfordringen er bare at vi egentlig er ganske så forskjellige av oss, selv om vi trives veldig godt sammen. Jeg er derfor redd for at en romanse som kanskje skulle vise seg å ikke fungere, etter hvert kan resultere i et ødelagt vennskap. Og det vil jeg for alt i verden ikke miste.

Jeg har vel hatt følelser for henne i rundt et halvt år. Tidligere har jeg av hensyn til vennskapet valgt å ignorere dem, men merker nå at det begynner å bli ganske vanskelig. Spesielt var det veldig tungt en helg vi var ute og hun hadde en ganske god tone med en perifer venn av oss. Tror vel kanskje hun er litt interessert i han også, men han bor i en annen by, og jeg vet ikke hvor seriøs hun egentlig er på den fronten.

Jeg er sykt dårlig på å tolke signaler, men har vel fått indikasjoner fra "tredjeparter" om at hun virker ganske så interessert i retur også (sitat: "du må være blind hvis du ikke ser det"...). Andre ting er at hun et par ganger har ønsket å "spille" at vi har noe på gang for å "lure" felles venner... Jeg har imidlertid ikke diskutert min interesse med felles venner, og merker egentlig at jeg har veldig lite lyst til å gjøre det også. Tror de venninnene snakker ganske mye sammen, så hele greia ville nok sprukket..

Merker jeg høres helt håpløs ut. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Har som sagt mest lyst til å fortrenge hele dritten, ettersom jeg frykter at det skal ødelegge vennskapet. Men på den andre siden... Jah... Jeg tror muligens dere skjønner greia...

Noen som har gode råd til en rådvill og muligens mentalt forstyrret sjel?

I morgen skal jeg på andre date med en jente her fra sukker. Etter første daten har vi sendt noen tekstmeldinger og slikt og nå har vi altså avtalt date nummer to. Jeg er avslappet og noe usikker på hvor mye som kommer ut av daten, for jeg sliter litt med å skjønne meg på meldingene hennes. De er ganske korte og upersonlige som regel, men av og til glimter hun til med en melding full av smileys og greier.

Spent og glad er jeg åkke som! Lykke til til dere andre sukkermennesker der ute :)

minmote.no/index.php/2011/11/seks-trender-som-gutta-hater/

ja?

Legg inn en tekst her så plukker jeg ut den heldige. Det må hende snarest. Bor oppe ved Jar. Er en sexy gutt med kjæreste. Jeg er utenlands man han trenger en kjapp runde med en sterk mann.

Jeg velger ut den heldige ;) rustfri98@hotmail.com

Hilsen Rich =)

Det er nå over en stund siden jeg ble medlem hos Sukker. Jeg var rask med å fylle ut alle detaljer på min profil, jeg la ut bilder, ble superbruker og startet å søke!
Jeg har letet iherdig og lagt igjen hjerte hos over 200 stykker (ca 30 røde, resten gul), hvor jeg stort sett har en match-score på over 90. I tillegg har jeg sendt brev til et titalls personer (ikke lange saken, bare et lite agn for å se om de vil prate). De fleste av disse brukerne har vært aktive i senere tid.

Jeg syntes i grunn det er litt merkelig at jeg har fått så lav respons. Ca 40 har besøkt min profil, kun to personer har sendt meg gult hjerte, og en person har sendt meg brev.
Uten å ville virke selvgod er jeg rundt middels attraktiv, har sunne interesser, en meget god utdanning og leter etter et seriøst forhold. Noen av bildene kunne sikkert vært bedre, men er det kun dette det står og faller på?
Jeg har jo ikke sett andre gutter sine profiler, kanskje jeg konkurrerer med bodybuildere og pop-stars? Jeg har ikke peiling, men jeg har hvertfall kommet langt lengre på andre, tilsynelatende mindre populære sider.
Tja, en mulig negativ side ved meg, er at jeg bor temmelig avsideliggende...

Jeg syntes det er litt frekt at folk ikke svarer på brev (jeg sjekket at de var leste). Omså bare et kort "Hei, er ikke interessert. Lykke til videre". Da vet man jo ihvertfall at man gjorde noe feil eller ikke har en sjanse.
Selv folk jeg har en score på 96-97 noe som er rimelig høyt (?), viser liten interesse.

Pleier dere andre å sende brev til alle dere er interesserte i? Jeg trodde hjertene skulle være en enkel metode for å sjekke om det var gjensidig interesse før man tok kontakt via brev eller chat.
Er det noen som har tips? Bør jeg sende fyldigere brev med full introduksjon, vitser eller dikt? Eller er det kun snakk om å få bedre bilder?

På forhånd takk! :-)

Legg inn en tekst her så plukker jeg ut den heldige. Det må hende snarest. Bor oppe ved Jar. Er en sexy jente med kjæreste. Men han er utenlands nå og trenger bare en kjapp runde.

Jeg velger ut den heldige ;)

Hilsen Rikke =)

Åh, jeg var på en fantastisk date på fredag som var. En sånn date der ingenting kunne bli bedre, om dere skjønner.
Jeg synes fyren var like kjekk i virkeligheten som på bildene, og han var så god å prate med, åpenbarte en fin moral gjennom temaer vi snakket om, og ikke minst var han morsom. Og jeg lo og moret meg hele kvelden, og det gjorde han også, såpass kan jeg si sikkert. Da vi skulle si hadet, så spurte han om jeg ville treffe han igjen. Det ville jeg naturligvis, og vi ble enige om å holde kontakten, før vi begge tok bussen hjem hver for oss.

Siden jeg liker han så(åå) godt, så har jeg funnet ut at jeg skal vente til han sender melding, jeg vil ikke "ødelegge" noe - og følger den teite(!) regelen om å la han få ta initiativet nå etter den første daten / ikke virke for ivrig. Og nå venter jeg bare på sms fra han, og lurer så fælt på når den kommer! Om jeg ikke får noen sms blir jeg veldig overrasket (vet jo det har skjedd før).
Spørsmålet er - hvis du har vært på date med en du VIRKELIG liker, og ser for deg en fremtid med, hvor lenge venter du med å ta kontakt etter daten?
Og - er det noen som er i en lik situasjon som meg akkurat nå, hatt en super-duper-nydelig date og nå venter på at daten skal ta kontakt?

Ny megafest på Soria Moria 19. November
Sukkerfestene etter sommeren er alltid enorme! I tillegg til fullt hus kan du vente topp stemning med band og DJ og matching som seg hør og bør. Vi har mange tusen kvadratmeter å boltre oss på så tross et hav av single vil du alltid vil finne noen "rolige avdelinger". Vær forberedt på sommerfine gjester og en del klinings.

Så ikke noe rolige avdelinger jeg. Syns det var fult kjør over alt ?

...hvordan man kan få tilbake troen på kjærligheten? For min del har jeg nok ikke hatt et altfor uvanlig liv i mine korte 25 år, ungdomstiden var preget av mange ulykkelige forelskelser. Ingen kjærester, men flere venninner og en og annen flørt (så helt ubrukelig er jeg tydeligvis ikke med det motsatte kjønn, bare nesten). Muligens bare uflaks tenkte jeg. Nuvel, jeg næret håpet om at motgangen bare var skjebnen som forberedte meg for noe bra. Litt ut i studiene traff jeg eksen, og det var 100% klaff. Likevel tok det slutt etter tre år uten noen annen grunn enn at hennes følelser tydeligvis hadde kjølnet. Tro meg om dere vil, men noen annen grunn (eller noen grunn til at de kjølnet) fikk aldri jeg. Hvorfor det gikk til helvete er heller ikke tema. Mitt problem er derimot at jeg har mistet enhver tro på kjærligheten.

I og med at det var et meget bra forhold uten store krangler og med et godt vennskap i bunnen (ikke bare sex) har jeg absolutt ingen lærdom jeg kan hente fra det i forhold til hvordan man kan få et forhold til å vare. Derimot har jeg lært at all verdens godord og kjærlighetserklæringer er verdiløse mer eller mindre med en gang de er ytret (selv om de er ærlig ment, gjelder bare i det øyeblikket). Etter bruddet føler jeg selvsagt at slikt vil smigre meg, men jeg vil heller ikke legge særlig vekt på det i og med at jeg har erfart hvor lite det i praksis er verdt. Ergo, slik jeg ser det er hverken kjærlighet eller en generell personlighetsmatch noen indikator for om det er noen vits å satse på dama. Kort sagt: Jeg er fullstendig desillusjonert.

Jeg kan ikke være alene om å være eller å ha vært i denne situasjonen, så til dere som klarte få tilbake troen på kjærligheten; hva gjorde dere?

Uansett hva du gir en kvinne, vil hun gi deg noe bedre. Gir du henne sperm, gir hun deg et barn. Gir du henne en oppskrift, gir hun deg et måltid. Gir du henne et hus, gir hun deg et hjem. Gir du henne et smil, gir hun deg sitt hjerte. Hun multipliserer og forstørrer uansett hva du gir. SÅ..hvis du gir henne noe dritt, så forvent et tonn tilbake... ;)

Hei dere!

Jeg har plutselig blitt interessert i foto, jeg!
Har et digitalkamera, men ingen ekstern blitz eller annet utstyr.
Bruker bare den grønne automatknappen fordi jeg ikke kan noe annet :-)
Har lyst på både fotoshop og stor skjerm og masse greier
- men innser jo at det blir som nybegynneren i slalåmbakken med det råeste utstyret....

Derfor trenger jeg tips!

Hvor starter jeg? Kurs? Gode nettsider? Gode bøker man kan kjøpe? Utstyr? Steder for inspirasjon osv....

Glad for alle gode tips fra dere mer erfarne fotosjeler! :-)

Hei

hva er sjangsen for at 5 - 6 jenter slutter tvert å sende meldinger samtidig?
også blir alt helt stille, enten så er det en konspirajon her, eller så er jentene her utrolig feige.
er litt dårlig gjort også når jeg tenker meg om.

er så synd at det skal være så vanskelig å treffe jenter hefra, det er her de pene er men de har null initiativ

Sitter og ser på dagens mann på TV-3, og det er vel kjent at endel kvinnelige profiler herfra deltar.

Et par av *sukker-damene* har vært på date, der de selv har likt det de ser etter innledningsrundene,
for så å dumpe HAN etter en date eller to.
De har selv noen *små-skavanker* og fremstår ikke akkurat som noen 9-ere i mine øyne iallefall.

Kommer de noengang til å finne sin soul-mate om kravene ikke lempes en liten tanke?

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle få litt tilbakemeldinger på profilen min. Er jo ikke akkurat lett å skrive om seg selv. Lurer egentlig på følgende:

1. Bør noe fjernes?
2. Bør noe skrives om?
3. Er det noe du savner?
4. Eventuelt andre ting du reagerer på.

Jeg har fylt ut relasjonsprofilen så ærlig som mulig, men fant ut at jeg ikke kom opp på 90-tallet med dette. Så har jeg gradvis "normalisert" svarene litt lengre enn hva jeg er komfortabel med, og satt alt jeg kan leve med at vi er ulike på, på uviktig. Det som er helt essensielt for meg har jeg satt viktig på.

Resultatet på landbasis, med brukere som var innlogget sist måned, og som ikke er høyere enn meg, ikke er svært stor og innen et rimelig alderspenn på 14 år, er to på 95, tre på 94 og seks på 93, og så videre.

Siden jeg ikke egentlig er villig til å flytte til utkantsnorge, så søker jeg helst på hjemfylket mitt. Der får jeg en på 92, to på 90, fire på 89, syv på 88 osv. til det normaliserer seg på rundt ti-tolv på matchene nedover.

Så, er dette normale matcher? Hva har dere som høyeste match på landsbasis og på hjemfylket? Eller er jeg helt sær, og leter bokstavelig talt etter one in a million?

Vil bare si gratulerer til meg selv med dagen i dag, 27. oktober :D

Har noen av dere opplevd falske profiler?
Er det kanskje en tilfeldighet at hotmailen min ble blokka etter at jeg ga den ut til en her inne?
Hm, noen som har erfaringer?

Var det noen av dere damer som så Puls på NRK i dag som handlet om single damer i begynnelsen av 30-årene som begynner få dårlig tid med å oppfylle drømmen sin om å få barn?

Er dette noe dere tenker mye på og som stresser dere damer som er 33-35 år mtp at fruktbarheten deres faller drastisk fra ca 35 år som det kom frem i programmet?

Påvirker dette evt dere kresenhet?

Om du måtte velge,ville du da..

1. Fått 50 kg ekstra på kroppen..

eller

2. Fått 50 minus i IQ..???

Hva hadde du valgt? :D

Når jeg bestiller middag fra peppes og sitter i sofaen alene foran tvn.

Her kan du dele når du føler deg mest singel :)

helt normalt å ikke få svar her inne..man kan skrive lange brev eller bare hei,uansett så er det bare 5% som sier hei tilbake..men 5% av en skokk jenter, er da noen sjeler det også :-) så der er håp i mørket og etter hvert som personen begynner å finne ut att \"drømme prinsen\" er kun i drømmen, så kommer man ned på landjorda igjenn og finner lykken :-)

Så, er det bare meg som opplever det slik, eller er det sånn at nettdating ikke er like sosialt akseptert over hele landet? Jeg synes jeg merker at det er en klar "overvekt" av østlendinger her inne, og det kan se ut som det er mer stuereint i den delen av landet enn det er her f.eks. Og når jeg sier her, så mener jeg i Trøndelag. Vi Trøndere som liker å se på oss selv som et åpent og varmt folkeslag, er sannelig ikke god på å vise det mener nå jeg. Min generelle oppfatning av mine medtrøndere er det stikk motsatte egentlig. Gud forby at vi prater med fremmede på bussen, butikken eller hvor det nå skulle være. Og vi passer på at vi er dritings nok, før vi tør å ta kontakt med det motsatte kjønn på byen eller lignende. Og vi er ikke aktive innen nettdating! Og skulle det være noen av oss som faktisk har profil på en nettdatingside, ja da prater vi ihvertfall ikke høyt om det. Det kan jo hende at alle andre synes vi er noen sosiale utskudd som ikke mestrer livet og det å finne seg en partner på den "gode gammeldagse måten" :P
Personlig så driter jeg i hva andre mener om meg og mitt, så det er ikke det som er problemet. Jeg er her jeg, med bilde og alt, så alle som vil kan se:) Men jeg skulle ønske at folk var litt mer åpne for denne måten å treffe nye mennesker/ev. partnere på, spesielt her i Trøndelag. Så, er det flere enn meg som opplever det slik, eller er jeg helt på vidda her?

Jeg har en livslang sosial angst som jeg tviler på at jeg blir kvitt. Det er naturlig nok hovedårsaken til at jeg er singel, og har sine utfordringer når det gjelder å finne seg en kjæreste.

Først må jeg finne ei som godtar mitt "handicap", både i forhold til at når det er mye å velge mellom, så velger man ikke det som er defekt, og fordi de aller fleste kvinner søker etter en som er sosial og selvsikker, også de som selv er usosiale og har lav selvsikkerhet. For en kvinne er ikke dette noen stor hindring, for en mann er det et fjell som må overvinnes, siden vi skal ta initiativet, og være den "sterke".

Taktikken min er å holde dette skjult, selv om jeg ikke legger skjul på at jeg ikke er verdens mest sosiale. Følelsen av ensomhet er slipt bort for mange år siden. Men da kommer følelsen av at jeg kommer til å bli avslørt.

Er det andre her som føler det på samme måten, og som vil fortelle hvordan de takler dette sammen med dating? Er nettdating lurt eller ikke så lurt med en slik lidelse?

Og er det noen "normale" damer som har noen synspunkter på usikre og usosiale menn? Er det noen av dere som har erfaring med dette, og kunne du valgt det samme igjen? Politisk korrekte trøstesvar vil ikke hjelpe meg stort, dessverre.

om du hadde møtt en mann/kvinne og fikk vite at han/hun kanskje ville flytte fra Norge... Og det kan skje om en måned, ett år eller kanskje aldri.. Du trives sammen med personen og har så smått begynt å få følelser, hva ville du gjort.. Droppet ut og spart deg for evt hjerte smerte hvis personen flyttet eller fortsatt og møttes, levd i nuet og tatt en dag om gangen? Med den visshet at en dag kan det være over, plutselig.