Sukkerforum

Siden tråden om hår på kassa fløt litt ut mens jeg var ute...

Jeg har skjønt at mange mener at hår på ryggen er noe av det ekleste som finnes, et sted mellom navlelo og fotsopp, eller noe slikt. Men betyr det at dere forventer at vi som fra naturens side har en fyldig manke alle andre steder enn på hodet skal være ferdig frisert når vi eventuelt skulle treffe dere, eller at det er et slingringsmonn der? Jeg spør fordi jeg ser at det står nevnt i flere profiler, og hvis den generelle holdningen er at man også som singel skal være fast kunde hos ymse hårnappingsinstitutter, så kan jeg like gjerne blokkere disse profilene først som sist.

ER det sexy med menn uten hår på beina, eller er det mer sexy med hårete mannebein?

Er det sexy med kvinner med uten hår på beina, eller er det mer sexy med hårete kvinnebein?

Hva mener dere?

Ja el nei ? :p

(kunne ikke dy meg)

tror ikke jeg er så verst hverken på utsiden eller innsiden,men når jeg nevner at jeg har ett barn på under to år blir det som regel dårlig med svar tilbake.
Mister dere intressen når personen har ett såpass lite barn og ta seg av,eller er det andre ting som spiller inn?

Hva foretrekker jentene?

Teller skjegg(stubber) som det? :)

Jeg har siste tiden begynt å irritere meg mere over leierboeren jeg har i sokkelleiligheten.

Dette er da en venn av noen i familien min og føler litt på den. H*n fikk strekke en ledning frå min internettboks frem til h*n selv fikk innstalert egen noe som ikke har skjedd etter å ha bodd i leiligheten i over et år, husleien er lav nesten 2000,- under dei andre leilighetene i området, når har h'n også fått sambuar som har flytta inn uten å si frå til meg noe som har ført til en ekstra bil, i kontrakten er det en parkeringsplass i tillegg så står nå et familiemedlem parkert utenfor her med sin bil mens dei er ute å reiser så for øyeblikket står ene bilen parkert i min garasje uten tillatelse eller spørsmål om det er greit og to biler utenfor. så det er bare så vidt jeg har plass til min bil. Det står også ingen dyr tillatt i leiligheten selv om jeg har dyr selv i huset ønsker jeg ikke dyr i leiligheten pga ekstra slitasje på gulv og allergi osv.. nå har h*n skaffet seg hund og i tillegg ofte passer en annen hund frå et familiemedlem.

Jeg har to barn som har leker og ikkje alltid like flinke å plukke opp etter seg, tideligere i sommer fikk dei seg hver sin elektriske sparkesykkel som dei holdt på med ute og hadde lagt frå seg i innkjørselen mens dei holdt på med noe annet, jeg satte på verandaen da leietaker kom kjørende inn i innkjørselen og jeg hørte et brak så jeg reise meg for å se og da såg jeg h*n hadde kjørt over ene sparkesykkelen, og ikke nok med det, h*n satte bilen da i revers uten å gå ut å sjekke hva h*n kjørte over og knuste likegjerne begge to selv om jeg sto på verandaen og ropte til h*n og peivet med hendene...
Når h*n endelig kom ut av bilen og jeg spurte hva i helvete h*n holdt på med kom svaret tilbake du må få ungene dine til å plukke opp etter seg, holdt på å ødelegge fronten på bilen min her en annen dag av en sykkel, hadde h*n brydd seg så hadde h*n sett dei og kunne stoppet for å flytte dei men er vel for mye forlangt å flytte unna ting som ligger i innkjørselen....

Hva er dette for oppførsel, er det vanlig normal oppførsel av en leieboer og hva hadde dere gjort?? Har egentlig lyst å si opp leiekontrakten...eventuelt sette opp husleien med 2000,- med tre mnd varsel så dei har muligheten til å si opp selv og flytte ut.

Hva er egentlig så tiltekkende med menn som har for vane å gå nakne inne i leiligheten uten gardiner sånn med vilje at folk skal se?
En av naboene er støtt og stadig i vinduene i bare "pilten" å han mottar tom håndskrevne frierbrev rimelig ofte, ellers så¨søker kvinnene opp nr hans og sender meldinger ellr ringer.

Er det selvtillitten og komfortabelheten med egen kropp som er det avgjørende, eller er det badboy greiene siden det er litt på kanten da unger og alt kan se ham??

Skulle farge håret brunt, ut i fra det jeg så på esken, var det en veldig varm brunfarge.

Nå, etter fargebehandlingen, er håret mitt så godt som svart!! :(

Noen som kjenner seg igjen i beskrivelsen, og i såfall hva skjedde? Frisørbesøk, hjemmefarging, klipping som gikk dårlig? En gang klippet en lærling meg, panneluggen ble skamklipt!

Men da må vi få med noen flere damer enn sist! =) hehe..Håper en trivelig reprise!!!

Skriv her om dere blir med eller send meg en flørt ( liker du torsk flørten f.eks) om du ikke er betalende medlem.. slik kan jeg skrive til deg.. (jeg er betalende).

Flott om dere gutta hjelper til med å skaffe noen jenter nå da! =) hehe.. Så satser vi på å se de samme fjesene som sist i tillegg til noen nye!! =) Reserverer bord på Olavs pubben el. ettersom jeg ser hvor mange vi blir! Eller kom med forslag til annen pub om ønskelig! Tidspunkt tar vi og litt nærmere.. men tenker det kunne vært fordel med ett vors.. (fordelt oss litt) og så gått ut i 22 tiden.. Blir veldig dyrt, ihvertfall for en fattig student som meg å gå ut i 20 tiden som vi gjorde sist! Meld gjerne i fra om det er en interesse for å spise ute.. Kan jo hende det er så mange som vil spise ute at det blir ett eget vors før alle møtes på byen! =)

Og en ting til.. Om du melder din interesse og sier at du skal komme..værså snill å møt opp! hehe..Sist ble vi 10 gutter og 4 jenter.. Hadde alle de som kulle kommet vært der hadde det vært en bedre fordeling! =) Vi hadde det kjeeeeempegøy uansett..,og de som ikke møtte opp gikk glipp av en råtrivelig kveld!

Flott om jeg hører fra dere snart..og ikke en dag før vi skal ut! =) Lettere å se åssen fordelingen blir.. Og noen vil jo naturlig være skeptisk til å komme om det f.eks er 15 gutter og 3 jenter som har meldt seg på!

Håper vi sees da! =)

Dryl inn dine beste forslag!

Mitt første bidrag:
"A doctor sitting next to me, he asks me how I feel.
I'm not sure I understand his question."

Dream Theater

Hva skriver folk her inne når de er personen som tar initiativ og skriver den første meldingen for å opprette en dialog? Jeg anser meg rimelig ny på denne arenaen og vil helst unngå å virke høy på pæra. Å virke unnskyldende og nærmest beklage at man tar kontakt er vel heller ikke noe som er en pluss for det motsatte kjønn, eller?

Når jeg får brev fra menn uten bilde, så går tanken min direkte til at du har antageligvis dame. Derfor gidder jeg ikke kaste bort en masse tid på å skrive men bare høflig avviser personen.
Er det andre grunner til å ikke sette opp bildet?

Uten å lese andre steder på forum skal du nå poste de du husker her ifra forumet som du mener fortjener å få være med. For og ikke reklamere for seg selv her i tråden skal alle være anonyme med pseudonum... Lurer på om jeg får være med eller ikke:)argumenter gjerne for de som du mener ikke bør få være med av de noen andre har postet. Her er mine: kongkebab, karvinen, dirigent71, observant1, oppgulp, hdv, taz,

Til dere damer her...evnt. menn som har noen refleksjoner...

Har i løpet av året fått kontakt med to seriøse kjekke menn, på samme alder som meg ( i 40-årene), børnløse vel å merke, jeg har en sønn på 8 år. Begge bor litt lenger sør i Europa, Spania. De har da falt pladask for meg og er villig til å flytte til Norge dersom kjærligheten viser seg å være sterk nok fra begges side...hva tenker der andre her om dette? De er velutdannet og oppegående...kun med tanke på å finne den rette for resten av livet..føler ikke som det er noen lykkejegere med andre skumle baktanker...har utdannelse som gjør det lett å få jobb her.

Er i tenkeboksen...

Heisann!

I morgen har jeg date med en mann som jeg tror passer til meg ;)
Spennende!

I dag er det akkurat 1 år siden jeg har vært singel. Et jubileum må feires eller? Er det noe grunn til feirinng?

Skal prøve å finne et par:

-mer tid for venner, sport ,hobbyer og shopping
-mindre husarbeid
-mindre telefonregning
-bedre konsentrasjon og effektivitet på jobb
-ingen kompromisser, mer spontanitet i hverdagen
-må ikke late som om sex kl. 4 om morgenen er digg, kan sove lengre i helgene
-kan flørte hemningsløs til enhver tid

Ser du noe fordeler i å være singel?Har du et annet jubileum på gang?

Kun populært på visuelt vis?
Eller ved kontakt også?

Apropos

Siste svar ti. 16 aug. 2011 12:09 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym tento

Apropos at ferien straks er over for de fleste og snart sitter vi i tidsklemma;

En dansk professor stod foran sine filosofistudenter med noen ting foran seg. Da timen begynte, tok han uten å si et ord, et meget stort og tomt syltetøyglass fram
og begynte å fylle det med golfballer. Da han hadde gjort det, spurte han klassen om glasset var fullt, og de var enige om at det var det.
Så tok professoren en kasse med småstein fram, og begynte å helle dem ned i glasset. Han ristet glasset lett, så småsteinene fordelte seg mellom golfballene. Deretter spurte han igjen studentene om glasset var fullt, og det mente klassen at det var.
Deretter tok professoren en kasse med sand fram og begynte å helle den opp i glasset. Sanden fylte naturligvis det resterende hulrommet i glasset. Igjen spurte han om et var fullt. Klassen svarte enstemmig ja.
Til slutt tok professoren to kopper kaffe og helte dem begge ned i glasset. Hulrommet som var mellom sandkornene, ble nå effektivt fylt. Studentene lo.
”Nåvel", sa professoren, da latteren var stilnet.
"Hvis dere nå forestiller dere, at dette glasset representerer deres liv.
Golfballene er de viktige ting i livet - deres familie, kjærester, barn, helse, venner og yndlingspasjoner - de ting som, selv om alle andre ting gikk tapt, og bare disse tingene var tilbake, likevel ville gjøre deres liv fullkomment. Småsteinene er de andre tingene, som betyr noe - sånn som jobb, hus, bil osv.. Sanden er alle andre småting".
Professoren fortsatte:
Hvis dere putter sanden ned i glasset først, er det ikke plass til verken småsteinene eller golfballene. Det samme gjelder i livet. Hvis dere bruker all deres energi og tid på de små ubetydelige tingene, får dere aldri plass til det som er viktig for dere. Vær oppmerksom på de tingene som er avgjørende for deres lykke. Lek med barna. Ta vare på deg selv og pass på helsen, både den fysiske og den psykiske! Inviter deres partner eller familie på middag. Tilbring tid sammen med vennene deres!
Det vil alltid være tid til å gjøre huset rent og ordne avløpene. Ta dere av golfballene først - de tingene som virkelig betyr noe. Få styr på det dere vil prioritere - resten er bare sand.
"En av studentene rakte hånden i været og spurte hva kaffen representerte.
Professoren smilte: "Jeg er glad for at du spør. Det er bare for å vise, at uansett hvor fullt ditt liv synes å være, så er det alltid plass til et par kopper kaffe sammen med en venn"

Alle er kjent med at eldre menn fra den vestlige verden reiser til Thailand for å kose seg med unge sneller. Kvinner (og menn) verden over dømmer disse naturlig nok, med beskrivelser som ikke egner seg på trykk.

Mindre kjent er det at eldre kvinner fra den vestlige verden oftere og oftere reiser til land som Ghana (visstnok fordi her er HIV minst utbredt av alle de Afrikanske landene) for å kose seg med unge gutter. Dette er noe rødstrømpene helst ikke vil snakke så mye om (kan vel tenkes at de regelmessig frekventerer dette landet selv?).

Fellesnevner for begge variantene er at de unge bader i oppmerksomhet, drinker, penger og gaver fra sine vestlige besøkende.

Likhetene stopper derimot her. For i Thailand er de unge jentene stakkars ofre, mens de eldre herrer er noen kyniske svin som kun er ute etter sex. I Ghana derimot er det de unge guttene som er kyniske som utnytter de eldre kvinners naivitiet og spiller på deres følelser for å oppnå alle de "fordeler" det følger med å henge sammen med kvinnene på deres sexferie.

Konklusjonen er altså at så lenge du er mann så er det din skyld? Jeg fikk hakeslepp når jeg i sommer leste om kvinners sexturisme til Ghana. Ikke fordi jeg lar meg overraske over at mange kvinner synker like lavt som mange menn, men over dobbeltmoralen som eksisterer. Det er visst tydeligvis slik at kvinner er ofre. Uansett! Alltid!

Jeg har møtt endel kvinner som har profil på Sukker.no i forbindelse med dater, eller blandt venner og kolleger.
En ting som ofte går igjen er sukk og stønn over hvor håpløse karene på Sukker er, men er det det noen grunn til å tro noe annet enn at menn på Sukker er et like representativt utvalg som de kvinnene som er her inne?

Artikkelen Singelliv i Dagens Aftenposten sier noe interresant på slutten, kvinner gifter seg oppover, menn nedover (hva nå enn det måtte betyy?),med den konsekvensen at det ikke er "nok" attraktive menn og at mange kvinner av den grunn forblir single.

Min påstand er at alt for mange helt vanlige kvinner mener de er eslet for å få Mr Big,

Jeg har fått mange brev her inne og truffet endel kvinner, og jeg er litt paff over hvor lite bakkekontakt mange av dere har.
Dere som suser rundt i en forestilling om at livet er slik det fremstilles i Chick Lit og amerikanske filmer.

Jeg tror det er helt urealistisk å bli hodestups forelsket på første daten, man blir betatt av et utseende, men forelsket i et menneske, og da må en ta seg tid til å bli kjent.
Et hvert møte eller date blir ødelagt om du møter karen med en rekke kritiske spørsmål, eller bruker tiden på å skulle "avsløre" kavaleren som en løgner og døgenikt,

Hvis du derimot møter den andre med avvepnende imøtekommenhet og interesse, og er enig i at begge må bidra for at et møte skal bli hyggelig, så skal du se at uante kvaliteter kommer for dagen.

Det er som kjent gammelt nytt.

Men er det andre ting enn for dype (kjærlighets)følelser som kan ødelegge vennskapet?

Hvorfor overlever vennskapet enkelte ganger?

Om vi går ut ifra at:
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96

Hvor mye er?
9 + 7 =?

andre som også syntes dette?=P

Eg er ein mann på 25 år som tenkte å prøve å nettdating.
Eg er ein litt sjenert type så tenkte det kanskje ville være lettere å kontakte jenter over nett uten å stå face til face liksom.
Her er saken. Eg har vore medlem her på sukker i snart 1 mnd, har ikkje fått ein einaste respons på profilen min, har bilde og skrive litt om meg sjølv. Har sendt brev til 15 forskjellige damer uten at ein av dei har svart.
Eg begynne å føle at dette er totalt bortkasta tid og penger å drive med for min del ser det ut som. Men eg lurer jo på kva som kan vær grunnen til at ingen finner meg aktraktiv. Kan det ha noko med at eg er født i Sør Korea, at eg har feil etnisitet? Eller kan det ha noko med kva eg skriv i meldinga? Eks på ei melding: hei, tøfft bilde du hadde,, det gjorde meg nysjerrig. Så eg stakk innom profilen din og her sende eg deg ei helsing, ser du liker å reise, det gjer eg og. Kva er din favoritt reisemål? Mitt er Maldivene. Ser fram til å høre frå deg.
Føler at dette er ikkje vits i å prøve meir siden det er ingen som svarer.

Hotell

Siste svar ma. 15 aug. 2011 23:21 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Sitter på et hotell i Bergen og lufter litt før jeg skal legge meg. Men hvorfor i h**vete har de plassert vifta til friskluftanlegget rett utenfor vinduet mitt uten samtidig å koble rommet mitt til det samme friskluftsanlegget???

Jeg har "møtt" en mann her inne og jeg kjenner på kroppen at jeg er veldig positiv til han. Lange telefonsamtaler, spenning og kjemi (over telefon og meldinger, vel og merke). Dette er også gjensidig utifra det jeg har forstått.

Den eneste utfordringen er at han jobber offshore og bor sånn ca 180 mil unna! Fem uker i utlandet, fem uker i Norge. Halvt år i Norge på ett år...

Jeg har spurt han hvorfor han er på sukker hvis han ikke har tid til dame, for fem uker er jo egentlig ganske lenge + avstanden, og svaret han har gitt meg, er at det var kun for moro at han meldte seg inn.

Har så lyst å møte han, men hvis jeg allerede nå vet at det kan bli vanskelig i lengden, vet jeg ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg satse eller droppe? Det er nok bedre for meg å droppe det hvis jeg skal tenke langsiktig, men det er et alternativ jeg ikke ønsker i utgangspunktet...

Det florerer med aleinemødre på Sukker, så jeg har laget et eget søk hvor jeg utelukker kvinnfolk med barn.

Flere av dere mannfolk som gjør det samme?

Siden det er søndag tenkte jeg det måtte passe med en tråd om alkoholvaner? Det er vel noen som angrer på hvor mye de drakk i går og har krøpet opp i sofan for resten av dagen,he, he. Forhåpentligvis ikke i fosterstilling:p Så jeg fyrer løs med noen spørsmål her:

1. Hvor ofte drikker du?

2. Hvor mye drikker du?

3. Tror du dine alkoholvaner vil forandre seg, hvis du får deg kjøreste? Skriv gjerne hvorfor osv.

Savn...!

Siste svar ma. 15 aug. 2011 22:11 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Jeppejeppe

Jeg savner den tiden da mannfolk var mannfolk, og kvinnfolk var på kjøkkenet.

Jeg har ikke så mye tro på dette med matchtall....... Det er jo de samme fjesene her hver dag.... Er det ikke mulig å få endret på dette ?

Hvilke da, hvorfor ble de valgt og hvorfor virket de?
Evt hvorfor ikke?

Hvorfor er det så utrolig digg med litt naughty sex når man er fyllesjuk? Eller er det bare jeg som er sånn :)

Hvorfor har de fleste narkiser så flotte og dyre sykler?
Det er ihvertfall sånn i området her jeg bor.

Jeg kjeder meg..

Noen som har noen gode vitser på lager?

Har en kompis...

Vi snakker sammen nesten hver dag, enten på telefon, eller meldinger og det er veldig hyggelig:) Vi ser hverandre på jobb, selv om vi ikke jobber sammen, og tonen er like god...:)

Vi snakker om alt som man kan snakke om, og vi kan fint si at vi er glade i hverandre, til hverandre...

Men han vil konsekvent ikke tilbringe tid med meg... altså, jeg tenker, se en film, spise noe mat, ta en tur ut.... (men han kan fint komme å hente meg, for å kjøre meg et sted, eller hente meg på byen, samme som jeg gjør for han...)

Er ikke det litt snodig? Vi gjorde det jo før....

Hva kommer det seg av at noen mennesker finner en partner ganske raskt mens andre (les The One) bruker 100 år på å finne noen? Er det fordi de som finner seg noen raskt er mer attraktive på markedet eller er det fordi de er mer avhenging av å være i lag med noen? Er vi "evig" single for kresne eller er vi for glad i singellivet? Enlighten me please :-))

nå er det jaggu høst allerede, jeg som akkurat hadde vendt meg til sommer. innen jeg begynner å sette pris på høsten så begynner det å snø, og når jeg endelig får fram skiene så er det april. og slik går det om og om igjen år etter år. hvorfor kan ikke årstidene vare lenger, døgnet vare lenger, uken, helgen, måneden, alt. trenger med stabilitet så jeg rekker å følge med argh lol. what to do.

Finnes det noen sykkelinteresserte her på Sukker? Enten aktiv selv, og/eller som følger med på sykling?

Da jeg var ung, sang jeg ... nei, det er feil ... Da jeg var ung skreik jeg i punkeband. Og det har jeg virkelig lyst til å gjøre igjen. Så hvis noen kan spelle bass, gitar og trommer så er jeg mer enn villig. Nei, igjen, det er feil - hvis noen tror at de kan late som at de kan spelle bass, gitar og tommer, så kan jeg skrike. HØYT!!!

Regner med at mange av Oslos sukkerbiter skal en tur på Øyafestivalen neste uke?

Hva er favorittene, hva gleder dere dere mest til?

Og hvilket band tror dere kommer til å overraske mest i positiv retning?

1. Må du drikke for å klare sjekking?
2. Har alkoholen bidratt til at du har glemt det du egentlig skulle gjøre, dvs sjekke?
3. Blir du ofte kastet ut fra utesteder?
4. Sier eller gjør du ofte noe dumt når du er full?
5. Har du noen gang/ofte skadet deg når du har vært full?
6. Blir du aggressiv?
7. Blacker du ofte?
8. Må du drikke for å være sosial?

For noen dager siden stod muledyret med tommestokk i lomma og lastet matrialer på byggevaren..

Plutselig fikk dyret øye på noe halv-kjent...jo det måtte være "en østers" han hadde skrevet til for litt siden.

Hun tittet passe brydd på muledyret, hingsty stirret tilbake 5-10 SEKUNDER men sparte henne for komplimenter..

Dette fordi østersen drasset på en "ung blyg musling".. egentlig ganske sukkersøtt men,
muledyret stusset virkelig på hennes status og hva skulle de på byggevaren...

Var dette en gjennomsnitts-berte, godt oppi de 30+..med oppussings-tanker i vidt begrep,
som drasser på sin i dette tilfelle "unge stusselige elsker/mann" så skal hun jammen få lov til det...

Men det er jo tragisk at hun er her inne og forstyrrer ro og orden for oss som søker ledige stillinger....

OM HUN ER SNITT-BERTA PÅ SUKKER ER DET EGENTLIG GANSKE TRAGISK !!

Kanskje vi skulle begynne å rapportere de vi kan gjenkjenne som gift/ i forhold for å rense litt opp her inne eller,

Eller må vi bare la de få lov til å suse småforvirret her inne og fortstyrre ro og orden??

Fyllesyken har lagt seg.. huset er vasket og junkfood på vei:-) Good søndag

Hei,

Det er 1 liten ting som jeg har stusset litt på.
Hvordan gjelder denne regelen om krops proposjon.

Ser på meg selv som atletisk og det står det da også i min profil.
Men hva er egentlig forskjellen på Slank og gjennomsnitlig.
Ser mange som skriver at de er gjennomsnitlig som egentlig i mine øyne kanskje kan være et par kile for mye.
Og hva er foskjellen på et par kilo for mye og rundt og fyldig.

Ser noen skriver at de er et par kilo for mye med i mine øyne er hun slank så blir litt forvirret over dette.
Hvem bestemmer egenlig om man er et par kilo for mye?
Er det øyet som ser eller hva du selv synes.?

Noen som er litt i samme tankegang som meg.?

Ikke ser jeg helt forskjellen på slank og atletisk heller.
Kanskje jeg bare er slank eller til og med gjennomsnitlig.
Aner ikke hva jeg selv er jeg nå.

hva er du og hvorfor føler du at du er det og hvordan ser andre på deg?
Takk for svar og god helg :)

Dere må holde opp med alt det bløffet i profilene deres, det slår kun tilbake på dere selv, ærlighet varer lengst.....

Hvorfor

Siste svar sø. 14 aug. 2011 14:19 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Hvorfor lyser sola
Hvorfor stråler stjernene
Hvorfor blåser vinden
Hvorfor går tiden
Hvorfor lyver folk
Hvorfor er elefanter grå
Hvorfor kan jeg ikke være bare snill
Hvorfor fungerer ikke demokratiet bedre
Hvorfor tror noen på Gud
Hvorfor tror noen på penger
Hvorfor er det viktig å være enige
Hvorfor skriver jeg dette nå

I håp om å få noen gode forslag til sjekketriks, legger jeg ut denne tråden her.. Kriteriet må være at trikset bør være bittelitt originalt, morsomt og mulig å gjennomføre for de fleste både menn og kvinner! ;)

Hvis du har noen idéer om triks du selv ikke har gjennomført men bare tenkt har på, er det jo en mulighet å dele det med likesinnede her nå. Bare hiv deg ut på, så kanskje vi kan få litt fres over sjekkinga framover!! :D