Sukkerforum

Jeg får aldri brev fra andre her på Sukker.

Hver dag går jeg ut og sjekker postkassen i innkjørselen her jeg bor, men det har til dags dato enda ikke kommet et eneste brev fra noen her inne...

Hvorfor egentlig?

Det ser ut som det er mange som ikke dater, kun bruker sukker som tidtrøyte..

Mange har nok vært her for lenge..

En burde bruke tid, tiden på annet ..

Noen som mener noe om dette!..?

Livets gleder :o))))))))

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Sjøutsikt fra stua, rødvin i glasset, trofaste venner, like både sol og regn, sette pris på alle godene vi har i landet vårt, vise medfølelse og empati for de som ikke har det helt bra i hverdagen, smile til de rundt meg, heller gi enn å ta.

I morgen skal jeg pokker meg kontakte en jente irl jeg er litt nysgjerrig på. La henne vite at jeg er nysgjerrig på henne. Selv om vi ikke kjenner hverandre og hun sannsynligvis ikke har lagt merke til meg før. Så får det bære eller briste :)

Jeg synes Prius er en fin bil...
Eneste jeg kicker på er at den ikke er mulig å få hengerfeste på,,,

Hva mener dere andre om overnevnte bil?
Helst vil jeg ha lange avhandlinger.

At man er langt mer seksuell erfaren enn man er?
At man er langt mer bereist enn man er?
At man er langt mer belest enn man er?
At man er langt mer beleven enn man er?
Etc.

Og hvordan avsløre?
Hvordan blir man avslørt?

Formen kunne streng tatt vært bedre, var en super bra kveld igår, hva med dere andre? Skulle gjort mye for litt pleie nuh, men det er nok ønsketenkning :)

Mine barn, dine barn, jobbeuke, guttetur, jentetur, familiebesøk, aktiviteter = tidsklemma

Ingen har egentlig tid til ny partner.

Løsningen er selvfølgelig å danne et gigantkollektiv der alle barna leker sammen i samme døgnåpne barnehage mens mor og far farter rundt og får seg litt.

Foreslår at sukker.no utvider geskjeften og starter etpar borettslag eller noe i den dur.

Sukkergata 1?

Jeg skal ærlig tilstå at jeg ikke har sett før i dag hvordan slike debatter er merket.

Derfor: Hadde det ikke vært lurt om sukker.no eventuelt merket disse debattene bedre, slik at selv jeg som er fargeblind (sliter med nyanser i farger osv) og som ikke alltid leser helt øverst oppe i en debatt når jeg kommer inn i den, og svarer ut i fra det jeg leser FØR jeg går inn i debatten...

Hva med å det står skrevet med stor skrift "SERIØS DEBATT" på forsiden, slik at sånne vimser som meg skjønner at han ikke skal skrive om annet enn det TS skriver om, eller ønsker svar på.

For egen del vet jeg med meg selv at jeg hadde tatt debatten seriøst hvis jeg så at dette var tilfelle.

Til nå har jeg sett at folk har skrevet om at de ikke skjønner at en debatt er merket som grønn, og jeg har ikke skjønt det.
MEN nå vet jeg det, mulig at andre har samme problem som meg...

Hva mener dere andre, og hva mener sukker.no?

Er tilbake på sukker etter en tid borte, men har ingen match med noen. Har ikke gjort noen forandringer. Det kommer ikke opp en eneste match på noen lister. Kan ikke være riktig. Noen som har opplevd det samme?

Ålreit - vi har alle vært der. Dratt med oss ett eller annet ræl med hjem fra byen, og dagen derpå lider du av konfrontasjonsskrekk. Personen MÅ ut, men du takler ikke å bare si det ansikt til ansikt. Å våkne hos andre hadde vært enkelt; gnage av seg armen-trikset, eller "jeg må på jobb", "får besøk", "dyret er alene hjemme" osv.

Hva er dine verste øyeblikk og hvordan endte det?

LURT!!!

Siste svar sø. 25 sep. 2011 20:45 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Ja så skjedde det meg også, regner med jeg ikke er alene her... Har blitt lurt, her inne, joda, profiler som virker så ekte at du ikke tenker over engang at det faktisk kan være falskneri! Språket var rent, norsk. bildene virket helt ekte. Og samtalen fløt ganske bra... men så var det en bløff! Vedkommede, hvem det måtte være var alt annen en søt sjarmerende jente... Nå har profieln blitt deaktivert.

Tenker at balansen mellom kjønnene her inne er litt større enn antatt, må luke vekk de falske profilene først!! Skjønner ikke at det er strengere regelr for slikt! Spes profilene med jenter/kvinner som ikke er ekte.

Ikke rart at dette er en risikosport og at folk er skeptisk... Men så må man jo våge da:) eller tørre å feile.

CSI?
Desperate Housewifes?
Sex & The City?
Criminal Minds?
Fristet?
Dagens mann?
Big brother?
Cold case?
Dr Phil?
Kongen av queens?

Ja va som helst? :) Noe du MÅ få med deg?

Jeg lager en egen tråd av innlegget mitt under tråden om hvorfor man ikke får svar, fordi det kanskje kan være nyttig å vite, og fordi jeg er lei av å lese de samme utsagnene om igjen og om igjen. Utsagn som jeg opplever at ikke stemmer med virkeligheten. Hvorfor jenter gjør ditt og datt... Det morsomme er at det er en stor overvekt av menn som prøver seg på disse forklaringsmodellene. Vel - i denne tråden kommer noen myteavlinvninger fra en erfaren Sukkerjente!

Ut på livet?

Jeg og en venninne har tenkt oss en tur ut i store Oslobyen på lørdag ettermiddag/kveld... Noen som har lyst til å slenge seg med? Og noen gode forslag til møteplass? Fint med et sted hvor det går an å prate sammen :)

Hei alle dere der ute....kvinner og menn.

Jeg må aller først innrømme at jeg er litt "periode-sukker". Iblant er jeg her for å snoke og titte litt, mens andre ganger er jeg her for å sende en (i mine øyne) koselig hilsen.

Det som gjør at jeg blir mer og mer "periode-bruker" er at jeg sjeldent får svar når jeg sender en melding til jenter jeg synes ser søte/hyggelige/sjarmerende ut. Jeg må selvsagt innse at jeg helt sikkert ikke er "guds gave til kvinnen" og kunne helt sikkert ha truffet bedre i lotteriet da utseendet ble delt ut...men det er ikke det som er poenget. Poenget er den genrelle høfligheten vi alle skal (eller bør) besitte.

Hva er det som gjør at normal høflighet er totalt fraværende her inne? Hva er grunnen til at man ikke svarer når man får en privat melding? ....ikke misforstå....jeg skjønner veldig godt at litt vel slibrige meldinger havner i søppeldunken...men et lite "hei, du er interessant" fortjener vel et svar? Eller misforstår jeg helt?

Hva mener dere? Er god, gammeldags høflighet passé? Eller er det noe annet som gjør at man ignorerer innkommende, private meldinger???

Hvem heier du på? Og hvorfor?

Grønn tråd!

Er det patetisk at jeg og søsteren min sitter på hver sin pc på en lørdagskveld og surfer sukker etter et mannfolk i stedet for å gjøre det IRL på byen???

Er det slik lørdagskveldene vil forløpe seg fremover?

Noen ganger får man brev fra folk som kanskje ikke umiddelbart fenger en utseendemessig, men som har en bra personlighet og som er hyggelig å skrive med. Andre ganger er det motsatt, utseende er helt topp, men personligheten fenger overhodet ikke.

Jeg har begynt å tenke som så at utseende kan man til dels gjøre noe med (slanke seg, endre hårsveis, gjøre en makeover når det gjelder klær osv.), men personlighet er en større utfordring å endre.

Hva tenker forumfolket om dette? NB! Seriøs tråd!

Hva legger dere i det når dere sender et gule hjerter ???? lurer fælt på det ...........hmmmmmm

... når Lars Winnerbäck kommer til Oslo på torsdag bare for å synge for meg? :-D

Hva gleder du deg til i høst?

3 menn skal gifte seg. Nr. 1 gifter seg med ei jente fra Oslo. Han krever at hun skal stelle huset. Første og andre dagen ser han ingen forskjell, men den tredje dagen er huset strøkent. ... ... ... Nr. 2 gifter seg med ei jente fra Trøndelag. Han krever at hun skal stelle huset og at middagen står på bordet når han kommer fra jobb. Det går noen dager, men så ser han at hun har gjort det han krever. Nr. 3 gifter seg med ei jente fra Nord-Norge. Han krever at hun skal stelle huset, middagen skal være utsøkt, klærne vasket og skjortene strøket. Han ser ikke noe de tre første dagene, men fjerde dagen kan han se litt på venstre øye og klarer å bevege høyrearmen såpass at han får smurt seg ei brødskive....

okay...testet å dra ut på byen alene for første gang på noen år(bortsett fra sukkerfest), og har oppdaget at musikken de spiller nå er gjenvunnet materiale fra låter på 90- tallet. 60% av låtene de spilte hadde direkte kopiert sangtekster og melodi fra låter på den tiden...tragisk, men sånn er det å leve i et gjenbruks samfunn....

Fant også ut at det er skikkelig kjedelig å gå ut alene i en by man ikke kjenner noen. Ikke at det var overraskende. Men Sukkerfesten ga meg litt lysten til å sjekke ut utelivet i byen jeg nå har bodd i, i 2 år.

Om noen har lyst til å ha med seg en gammel kar på hele 27 år på byen i Drammen neste uke, så si ifra her eller send meg en privat beskjed ;)

Alkohol eller alkoholfritt?

Kunne det ikke heller vært sånn at man blokkerte alle i utgangspunktet, og heller åpnet for dem man var interessert i?
Kunne vært ett valg? Hva synes dere? Ikke så greit om alle stilte seg inn slik i utgangspunktet da, men men. :P

Det er godt å være singel. Kan gjøre hva jeg vil, når jeg vil.
Har nå ei elskerinne, så behovet etter en kjæreste er ikke akkurat hva jeg prioriterer. Jeg setter pris på singeltilværelsen.
Men er vel her for å se hva som skjer.

Hva setter du pris på ved å være singel? Og hvorfor er du her på sukker? (Bekreftelse?, Forum?, Kjæreste/forhold?, flørt?)
Jeg ønsker også å vite om du er mann eller kvinne (til dere anonyme).

Mann, 37.

Hvorfor eller hvorfor ikke? Og er det situasjonbetinget?

Flere enn meg som opplever problemer med chatten. I det siste har den åpnet seg selv om jeg har klikket på avslå....mens nå reagerer den ikke overhodet uansett hva jeg klikker jeg....

Smak

Siste svar lø. 24 sep. 2011 19:46 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym kompromiss

Hvordan synes du du-vet-hva smaker? Beste/verste du har smakt noengang?

Noen som har vurdert kjønnsskifte for å bedre oddsene litt?

Evt bare skifte av fil?

:)

Noen som trenger en sjåfør en lørdagskveld? :)

Hilsen avholdsmann

Baby, baby, baby
Tell me do you really love me
Baby, baby, baby
Will you always be there for me
I can't live without your lovin
Baby can't you see
Baby, baby, baby
Tell me do you love me now

[VERSE]
I can't wait to see your face everyday
I can't explain the way I feel when I'm around you
There's a space in my heart that belongs to only you
And no one else in this world comes close to you
Do you understand what I'm saying
Do you understand me
Got a thing for you and I'm not playing
It's something I need to know

[CHORUS]
Baby, baby, baby
Tell me do you really love me
Baby, baby, baby
Will you always be there for me
I can't live without your lovin
Baby can't you see
Baby, baby, baby
Tell me do you love me now
Tell me do you love me now

[VERSE]
I can't imagine how my life would be without you
Oooop
I don't know if I'd survive another day
Oooop
No pressure but I'd love to keep you safely
Promise me it's real
And that you would never fake it
Do you understand what I'm saying
Do you understand me
Got a thing for you and I'm not playing
I'm not playing
I'm not playing

[CHORUS]
Baby, baby, baby
Tell me do you really love me
Baby, baby, baby
Will you always be there for me
I can't live without your lovin
Baby can't you see
Baby, baby, baby
Tell me do you love me now
Tell me do you love me now

[VERSE]
Ooh Ooh
Love me baby, love me baby
Nothing else don't matter
Your love is all I'm after
Ooh I need to have ya
I don't need no other man
You're the one my heart demands
I'm your girl
You're my world
Please don't let me down
Don't let me down
Tell me do you really love me
Baby, baby, baby
Will you always be there for me

[CHORUS]
Baby, baby, baby
I can't live without your loving
Baby can't you see
Baby, baby

[BRIDGE]
Tell me do you love me now
Tell me do you love me now
Tell me do you love me now

Gotta let me know that you love me so
[Repeat]

Flere som er med? hvilken tid og distanse løpe dere?

10km her og håper på -50min men tippe rundt 53

mine dager på sukker er talte og jeg kaster inn håndkleet : )
sukker viste seg for meg å være totalt bortkastet . og dette forumet er helt "på trynet"

ønsker alle dere 400000 andre single her inne lykke til : ) selv blir det bare IRL fra nå av !

Kunne vært interessant å se hvor mange som anser seg for å være i en av ekstremene her. Selv har jeg alltid vært nær hundre prosent introvert, noe som gjør det vanskelig å møte nye mennesker (som er grunnen til at jeg må gå online for å i det hele tatt treffe noen). Hjelper og lite at jeg ikke bor der jeg har de få vennene mine i nærheten. Og siden jeg jobber med kunder i bokhandel er jeg såpass utslitt av det sosiale der at jeg ikke orker tanken på å gå ut de fleste dager. Men nok om meg!

Introvert, ambivert eller extrovert? Her er det forklart: http://en.wikipedia.org/wiki/Extraversion_and_introversion#Introversion
Men jeg kan og ta en rask gjennomgang:
En extrovert person elsker å være sammen med andre, og får energi av å være sosial. Vil ofte synes det er kjedelig å være alene, og må helst ut å finne på noe.
En introvert person er helt det motsatte. Får energi ved å få være alene med tankene sine, holder ofte på med aktiviteter som kan gjøres alene og som samtidig stimulerer tankene. Lesing, kunst, musikk, spill og filmer kan det gå mye i. Dette betyr ikke at personen må være veldig sjenert, og kan vanligvis klare sosiale ting minst like bra som en extrovert person. Men blir raskere sliten av det.
En ambivert person er sånn ca. midt i mellom. De fleste ender opp i denne kategorien vil jeg tro.

Så, hva er folket her? Og hva har det å si for deg?

En vakker spennede frøken her inne, søker sin soul-mate.

Hun bor "til fjelds" der arbeidsløsheten er over snittet, alternativt pendling over avstander.

Selv er hun hjemmeværende og vil ikke flytte, noe hun også har poengtert utover profilteksten.

Finnes virkelig kvinner som bare er så lojale overforbarnefar og søker en trydet tøffel for å please sin ex..

Hun kan da virkelig ikke ha kommet over sin ex ennå.

Tragisk.

Är det någon mer än jag som får helt absitens utan musik? O så fort du hör musik så pumpar hjärtat lite fortare o man blir lite gladare :) Känner någon igen sig? O varför fungerar hjärnan så?

Hvor mye vektlegger du politisk syn når du leser en profil? Kan det være diskvalifiserende i utgangspunktet? Kjør debatt hehe :-)

Hva gir deg minst/mest brekninger?

Og hvis du virkelig tenker etter; er det størrelsen på pupper, pikk eller ører som er viktigst?

Selv foretrekker jeg oktant med blåbær og fløte.

Hvor er dere gutta som liker litt tøffe jenter? Ei jente som ikke nødvendigvis har langt hår og liker å gå med kjole og høye heler på byen. Skal det være helt umulig for oss som er litt "annerledes"?

jippi for det. jeg har drømt om å ha trekant med to menn lenge. det var så gøy. det anbefales. jeg har en fin elsker som gir meg slike opplevelser altså. det er jo viktig å ha det litt moro på veien. det jeg drømmer om nå er å finne en mann som vil være kjæresten min OG leke utenfor boksen sexuelt. jeg lever i trua!ville bare dele dette for å spre litt glede.

Beste jobbutlysningen ever!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

http://careers.fi/yle/careers.cgi?action=view&job_id=1947&lang=fin

YLE er Finlands NRK. Morsomst for folk i teknisk bransje, men likevel... :)

Jeg lurer seriøst på om det finnes menn der ute som takler / ikke er redde for å kommunisere med oss kvinner ?!

Mener da kommunikasjon på nivå der en prater om vanskelige temaer som oppstår mellom mann og kvinne, samt det å snakke om følelser på godt og vondt.

Dersom dere finnes, hvor er dere ??

Det er mange fisk i havet, men det hjelper ikke om man er i en ørken... L O L....

Hva syntes menn egentlig om dette? Selv er jeg ganske høy og har slank overkropp. Men har stor rumpe og litt kraftige lår.

Trekant, gruppe etc

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Patsy

Det går an å være flere enn to, som trekant, to par, flere.
Er det gjennomført, ønsket men ikke ennå gjennomført, helt uaktuelt, regelmessig, gjort men gjentagelse uaktuelt etc?

Tenkte å bevege meg en liten tur ut for å se på livet i byen. :)

Hva er deres planer for lørdagen da?

Noen som vil være friend with benefit med meg? :-)