Sukkerforum

Jeg har hatt en lengre, hyggelig mailutveksling med en mann jeg traff her på Sukker. Da jeg skulle kikke på profilen hans, viste det seg at han var slettet p.g.a. mistanke om falsk profil etc. Hva er det Sukker har oppdaget, og ikke minst; hvordan kan jeg finne ut om fremtidige bekjentskaper har "rent mel i posen"?

Hvilken rollefigur er mest lik deg selv hvis du tenker igjennom noen av dagens tvserier/sitcoms (Dag, Solsiden, Sara og Selma, ja eller noen andre).

Leser forumtrolla datingmagasinet?

Med pinsett nappet jeg vekk en flått på ene skinken min idag.
Litt vanskelig å sikte inn pinsetten via et veggspeil, men det gikk til slutt.
Første gang jeg har flått, så dette må feires til helgen :o)

Vil bare glede dere andre med å fortelle at sukker.no fungerer :)
Jeg har møtt ei kjempe hærlig jente, og det ser ut som vi begge føler at dette er det rette.
Vi har kommet så langt at vi er ferdig med datingen, og vi overnatter hos hverandre :D

Ha en fin dag! :D

Nå har jeg blokkert nesten 650 stykker. Noen bedre?

Etter ett år i sukkerdvale, rister jeg nå liv i profilen og blir superbruker! Sist varte moroa i 2 måneder, så jeg er spent på se hvor lenge det blir nå. Det er mange søte jenter her, men jeg begrenser meg til å snoke og titte litt. Jeg kan lese om jenter som lever på nudler en måned for å få råd til en ny veske, eller som overhode ikke vil svare på melding så lenge fyren ikke er kjekk. Så om han stakkaren som sender deg melding synes du er søt, så kan vel ikke det være noe annet enn hyggelig?

Det er fryktelig vanskelig å danne seg et inntrykk av brukerne her, og det er vanskelig å skrive om seg selv. Greit at jeg jobber med IT, men sukker.no er ganske så avleggs. Jeg savner interaktivitet, og samhandling mellom bruker. Sosiale medier har åpnet opp mange muligheter de siste årene, men det her har stått ganske så stille i alt for lang tid. . Jeg prøver ikke tenke på det, heller fokusere alle de fine bildene. Det er mange med mobil, i speilet, men hva så? De er fine.

En koreansk girlsband, sjokolade, assiatisk burleque-like dansing og reklame for ny mobil....

http://www.youtube.com/watch?v=ArYr3ItLpso&feature=relmfu

søt or not?

Mang en gang har jeg hørt "Vi passer så godt sammen."
- og jeg har tenkt "Hører jeg med i dette bildet?"

Mang en gang har jeg hørt "Vi har en helt utrolig bra kjemi."
- og jeg har tenkt " Hører jeg med i dette bildet?"

I tillegg til eventuelle assosiasjoner og egne erfaringer rundt dette, spør jeg dere:

Hva har du å tilby en kjæreste?
Hva har du som gjør at jeg og andre ikke føler som beskrevet over sammen med deg?

Sikkert en litt underlig tråd, men jeg er uansett glad for de svarene jeg får :-)

Trenger litt tankesorteringshjelp her! :)

Jeg har møtt en mann en stund. Det er supert, men det er lite kontakt mellom møtene. Jeg kan i blant få meldinger av typen: Håper du har en fin helg! Hvordan er været? Har du det bra? Osv. Men aldri, aldri kommer noe forslag til neste møte, eller noe om at han savner meg eller noe sånt. Ikke en gang at han tenker på meg. Men om jeg spør om han vil være med på ditt og datt er svaret vanligvis ja.

Jeg er lei av at jeg må dra lasset ved å være den som tar initiativ til å møtes hver gang. Testet nettopp hva som skjedde om jeg IKKE gjorde det. Og vet dere - da ble meldingene faktisk bare Hei og hopp og ha en fin kveld -Ja, du også! Klem! Uke etter uke. Komisk! Er ikke sånt rart hvis man trives sammen?

Hva sier dere? Move on - han kommer aldri til å endre mønster? Eller heller prøve å få sagt fra?
Men hvordan? uten å virke sutrete.. Uten å gjøre meg selv enda mindre?

Møtte en her på Sukker for et års tid siden,som jeg fant tonen med. Møttes en del ganger,men etterhvert forsto jeg at han antagelig hadde det som en slags hobby å opprette profiler på dating sider.Det ble stadig lagt til nye damer på FB...
I profilen han hadde her,så sto det jo at han søkte etter et langvarig forhold,og alt virka jo seriøst.Og jeg ble jo faktisk forelska i han.Tenkte jo det at han ville vel ha sagt fra hvis dette ikke stemte for hans vedkommende,men der tok jeg feil. Fikk jo fortalt han hva jeg egentlig følte for han og da fikk jeg jo vite at han egentlig ikke visste.Han hadde jo vært betatt og sånn,og at han så på meg som en venn.
Så bestemte jeg meg for å vende tilbake til Sukker for å prøve på nytt.Orka ikke å ha kontakt med han,men da tok han kontakt med meg å ville møtes. Det var da han fortalte at han var på dating sider,ikke på leting etter noen kjæreste,men for underholdninga sin del! Noe måtte han jo ha som tidsfordriv!
Da tenkte jeg at da blir det jammen ikke lett å finne den som er seriøs i all "leken" til andre.
Jeg vil jo ha en kjæreste .

Ser at folk har noe imot hårtråder, men den her er litt annerledes!
Nylig fjernet jeg alt hår i ansiktet for å starte fra scratch, se hva jeg trivdes mest med. Sist jeg var hårløs i ansiktet var når jeg var 16-17 år, så det var jo og spennende å se hvordan jeg så ut. Utrolig hvor mye ansiktet hadde forandra seg fra da til nå.
Uansett, har og hatt langt hår siden den alderen. Før det hadde jeg alltid veldig kort hår (tenk mm langt) for å unngå å ha en "antenne" stikkende opp grunnet en teit hårvirvel. Var rett etter konfirmansjon jeg tenkte at jeg skulle prøve andre veien, og derfor spare til langt hår. Trives veldig godt med langt hår, føles på en måte rett. Men har fått en merkelig trang til å starte fra scratch der og, se om jeg kanskje kunne tenke meg noe annet.

Så spørsmålet er som følger: Skal jeg ture på som jeg gjør, ha det i en lengde jeg garantert trives med, eller skal jeg shave bort alt og starte fra bunnen av? Har enda ikke bestemt meg, så kunne vært gøy å se hva folk synes her. Og siden dere kan være helt anonyme kan dere si alt mulig rart!

Til jul ønsker jeg meg muligheten til å krysse av at alderen jeg har satt at jeg er interessert i er et absolutt krav. Er så lei av å se 19-åringer og 45-åringer i karusellen :S *sutre*

juhu..jeg har begravd Cruella og tenkte prøve lykken som Snehvit isteden,mange blir jo skremt av Cruella ;)

Grensevakten TVNorge

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Ser på den nå, og legger merke til at de som styrer kameraene alltid er like uheldig med fokuseringen når folk som er mistenkt for narkotikasmugling blir filmet.

De burde ta seg et år på filmlinjen på en eller annen folkehøyskole, synes jeg.

Savner deg veldig, gode, trygge mann som tåler at jeg lener meg litt på deg. Jeg står helt fint på egne ben...men savner alikevel deg som kan være en støtte og trygghet i hverdagen. En som kan gi meg gode råd og som er der for meg. Jeg skal være der for deg, og gi deg det du trenger av kjærlighet og nærhet.....Gi lyd:-))

Hva er poenget?
Dvs nappe vekk øynebrynene og tegne øynebryn etterpå?

Mulig damer som har gjort dette tror at jeg ser på dem pga de er pene, men jeg ser faktisk på dem pga jeg ser på de strekene som er tegnet i stedet for øynebrynene...

Kan ikke damer/menn være slik de er fra naturens side?
Hva er det med mote og normer vedrørende dette?

ER det flere som har formeninger eller svar vedrørende tema?

I Bergen selvfølgelig!

Etter at vi kosa oss sånn sist fnt vi ut at dette er noe vi må fortsette med!
Eller eg fant det ut, da eg er sjefsgeneralen for samlling i Bergen (tydeligvis) :)

Nå har eg tenkt litt frem og tilbake og eg har egentlig funnet ut det at Jacons Aall er en grei plass, litt stive priser, men tar igjen på atmosfere, og dessuten er vi der for å undeholde hverandre, og det klarer vi i stor stil!

Tenker at det er greit å samles litt tidlig før det strømmer på med ikke-sukker-medlemmer, så derfor setter eg klokkeslettet til 19.00.

Om du vil vere med er det veldig greit om du skriver deg opp her i tråden, så skal eg prøve å få samlet det litt etterhvert sånn at vi vet ca hvor mangen som kommer. Skriv gjerne da at du deltar :)

Om noen vil kan vi godt spise sammen først hele gjengen, og om det da er ønske om å møtes en time før for å spise er det helt ok, så kan vi gå over på flytende etterhvert for de som vil det.

Håper mangen vil dukke opp!

Jeg synes det er veldig få jenter som skriver at de er glad i å lage mat. Er det fordi de vil at mannen skal gjøre den jobben? Er matlaging kjedelig? Eller skal man bare spise ute? Eller er man bare negativ til sine egne ferdigheter.

Jeg synes matlaging er kjempegøy! Spesielt det å lage mat sammen med noen :)

Hva kjennetegner dem?
Og ikke?

http://www.youtube.com/watch?v=vCEvCXuglqo&feature=autoplay&list=UL2dWAmcjZZdM&lf=mfu_in_order&playnext=5

Opp og hopp sukkerbiter:)) Tilater meg å starte tirsdagstråden selv om jeg ikke har tid til å følge den opp i dag........

Stormen herjet i natt, men den har nå løyet og det ser lovende ut. Husker faktisk ikke sist det regnet.........

Leser i avisa at vi skal få en mild vinter.....Ja, takk:)) RIP Benito Nova.Restauranteier Zia Theresa. Reservepappa for halve Trondheim inkl. meg selv<3

Harald Eia blir sammenlignet med Breivik og Centrica Resources har funnet olje i letebrønn 8/10-4 S i Nordsjøen.

Ha en fin dag alle sammen:))

Napoli - Bayern München på skjermen i skrivende stund.
Sex kan dere ha etter fotballen :o)

DJ!

Siste svar ti. 18 okt. 2011 23:32 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Lowry

Egen tråd for DJ-er...(det får tåles!)

(Ikke alles smak, ei heller min...)

Noen her som har datet DJ-er?
Eller jobbet som DJ?
Er DJ-er populære?

Man kommer inn på bussen med en afrikansk fyr som virkelig er av det vakreste vakreste slaget.
Sitter ovenfor hverandre.. Og hva legger jeg merke til. De armene.. altså mørk sjokoladefarget hud, med perfekte muskler, skuldre, det sexy ansiktet.. med de perfekte leppene.. høy nok, gentleman nok (gav sete senere til en eldre dame) .. Og meget bra kledd...
Og gjett hva.. han hoppet etter meg når jeg gikk av.. Og kunne saktens sjekke en dame uten å bli "too much" som mange afrikanske menn blir her i dette landet.
Har det noe med at han er fra franske delene av afrika kanskje.. For han fikk nr.. (måtte ikke gå glipp av muligheten å sikle på den kroppen igjen.. jaja.. vet det er bare fysisk bla bla bla) , og sms tikket inn time etter.. blir kanskje en kaffe en dag da..

Jeg har ikke for vane å finne norsk afrikanske menn tiltrekkende. De har oftest veldig forskjellig kultur enn hva jeg tiltrekkes av, og litt annen stil en hva jeg finner intr.. . Men han herre... han skilte seg ut for meg hvertfall.. Og han tydlig tenkte det samme som jeg tenkte på bussen..

Han hadde passet inn på siden av Tyson Beckford for å si det slik :p

Er det bare meg eller er det flere som får masse piksler på albumsbildene? først trodde jeg det var noe med min PC men nå er jeg i tvil og tenker det er noe feil med "sukker" :(

Hei.

Begynte i nye jobb og flyttet innover til Oslo 1. Oktober.

Er det noen som har lyst til å gjøre meg litt kjent med by og en nye spennende person? :)

Hilsen en Omsorgsarbeider.. :)

E det vits i gi et fohold som tar slutt en annen sjangs? Som den rasjonelle typen eg e tror eg det vil fungere omtrent som det gjorde, og det vil ta slutt igjen senere. Men "hadde" det bare fungert ville alt vært kjempe flott og det e jo det eg ønsker helst. Ka tror dere? :)

Og e d noen som har gode erfaringer fra sukker? E litt skeptisk til nettdating skal være det store. Men det e jo fryktelig mange herlige jenter her. Og det e jo mye mindre stress enn å gå på byen ;p

kino!

Siste svar ti. 18 okt. 2011 17:27 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym cruella76

jeg har så veldig lyst til å gå på kino jeg, men ingen ber meg med, makan asså... er det noen som vil gå med meg, da hadde jeg blitt veldig glad asså ;) En kveld til uka kanskje... må jo være den eneste her i landet som snart ikke har sett hodejegerne... mumle mumle..og jeg synes faktisk den bør sees sammen med en mann!

..har du lyst har du lov:P regner ikke med kjempekø, men siden jeg har hørt det lønner seg å være litt freidig så prøver jeg :)

Dette har helt sikkert blitt diskutert før, men jeg vil allikevel spørre. Blir forumet dominert av såkalte "forumtroll"? Jeg ser (nesten) de samme ansiktene i enhver tråd, noen tråder blir "syklubbtråd", hvor de velkjente forumistene diskuterer seg i mellom og har nesten en intern greie på gang. Andre lager tråder som er ment for denne type ting, altså - vås. "Syklubbtråd".

En under her har en egen tråd hvor h*n forlater sukker. Spesielt sistnevnte fikk meg til å rynke litt på nesen. Lage en egen tråd fordi vedkommende melder seg ut av sukker? Andre ting jeg legger merke til, er at tråder som for eksempel denne ofte blir mottatt med sarkasme, ironi og tull fordi "det er så typisk av de anonyme å klage på de uanonyme". Hvorfor?

Jeg er igrunn bare nysgjerrig på om disse velkjente skribentene AKA forumtrollene dominerer forumet og hva andres meninger rundt dette kan være.

Det står at superbrukere får seks ganger så mye post som vanlige brukere. Jeg klarer ikke å trekke annen konklusjon av det enn at jeg bør begrense meg til å ta kontakt med vanlige brukere.

Vet ikke om det er noe "presentasjon" tråd i dette forumet men sier nå hallo jeg.. meldte meg inn i dag (har vært innom sukker for et par år siden men var ikke lenge her inne ) noen som har vært på Sukker fest? finnes det i Bergen?
Med vennlig hilsen meg.

Fantastisk dårlig chat

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym <--C-->

Opplever at noe av det jeg skriver forsvinner fra mitt vindu så jeg ikke vet om den er sendt eller ikke. lite oversiklig er den og, med dårlige farger. (hjelper ikke en som er fargesvak)

vennligst fiks dette, eller kom med råd som kan hjelpe.

Mange takk

Å være trygg, stabil, avbalansert og ha rutiner ser ikke ut til å verdsettes av dagens unge kvinner. Tar jeg feil..?

Her skal skjebnen utfordres med ekstremsport, en utagerende og løssluppen livvstil og oppfatter de deg som KJEDELIG er du i bestefall kun nyttig som sofa-armkrok aka søndagskjæreste.

Føler ihvertfall at det å oppfattes som kjedelig er "døden" her inne...

Frimurerne har det.
Typiske gjenger har det.

Men hvordan vil innvielsesritualene i forumgjengen arte seg, mon tro?

Når skjedde dette?

Noen som ikke følger med?

Blir tilværelsen på forum mer utrygg nå?

Tegn og forklar.

:)

Hvis dere mannfolk kunne kjøpt ETT plagg til dama, hva hadde dere valgt? Jeg tror jeg hadde valgt denne : http://www.vollers-corsets.com/corset/overbust-corset-v1808t/ (hele settet som ett, altså ;) )

Singel i 20 årene var aldri et problem. Det var bestandig noen å henge med,enten det var studiekompiser ,treningskamerater eller bekjent via venner. Det var rett og slett en overflod av impulser,inntrykk og ulike sosial arrangemang.

Etter endt studietid (som forøvrig var svært lang!! hehe) endret situasjonen seg dramatisk. Det var fullstendig stopp på det sosiale med arbeidskolleger(ikke så rart da jeg jobber med folk som i snitt er 20 år eldre enn meg.),venner ble til bekjent, få tok iniativ til å finne på noe..

HVa skjedde?

Flere som deler mine erfaringer og frustrasjon?

Sitter i godstolen og skal sette på første 2 episodene av den nye serien Terra Nova nå.
<----->

Huff..Blir visst mer og mer vanlig dette, antagelig i takt med at sukker vokser

Noen lignenede opplevelser? Noe vi må lære oss og leve med ? :)

For det er jeg! Vin?

Sitte her med ein kopp kaffi og har gitaren som selskap.
Høre på litt blues backing tracks som eg spele med på :) Høsten e her !

Skal kjøpe ny stor LcdTV med BRA LYD. Den skal brukes til det meste. Film, musikk, pc, foto, video og sukker.no

Finner ikke tråden for test av TV her på sukker. Noen som føler seg kompetent til å gi råd ?

God morgen alle sammen!

Håper dere har en fin mandag! Du også, @Hu_Tyra, selv om du tydeligvis sover lenge i dag. =)
Hvordan er været hos dere? Skjer det noe spennende og revolusjonerende i dag?
Har helgen svart til forventningene? Har dere noe annet morsomt å fortelle? Eller er det bare en skikkelig begredelig mandag full av blues og fylleangst?

Please, do share!
Uansett, jeg ønsker alle en fisefin start på uken. =)

klarte DU å gå forbi julebrusen i butikken sist du handla?:)

Hei!

Må vel starte med å si at jeg er ganske ny på dette her, men virker litt spennende og. Da man får sjangs til å møte mange nye flotte mennesker.
Men har et lite problem. Er ganske så sjenert av meg så å ta det første "trekket" sliter jeg litt med..
Vet ikke helt hva jeg skal begynne med skal jeg sende på en melding til noen jeg finner interesante.

Har dere noen gode tips dere vil dele bort?

Ok, jeg får si det med en gang - det er et homuristisk tilsnitt i dette og det er ikke surmuling. Kun et syn jeg synes er litt morsomt å tenke over. Om noen vil kalle meg sur og sær og vanskelig og teit får det være. Jeg kommer til å prøve å overse det :)

For oss menn er det helt naturlig å titte på jenter. Fra vi er unge begynner vi å titte på jenter som nærmer seg kjønnsmodning, og mens vi flytter grensen oppover for hva vi liker, så flytter vi ikke grensen nedover i samme takt. Jeg vil påstå at de fleste av oss flytter "grensen" et år oppover, men kun et kvart år oppover, for hvert år vi bli eldre. Med andre ord kan en tredveåring fint se på en 18-årig jente og like det han ser mens damer bør ikke være så mye over 30. Når han blir 40 er damer på ca 40 veldig lekre, men han ser fremdeles på 20-åringer og må tørke seg litt i munnviken. Det fortsetter og forklarer hvorfor menn med stokk kan snu seg etter 30-årige damer. Slik er verden, og det funker helt fint for meg. Jeg bruker menn her, for på mange områder er kvinnehjernen et stort mysterium. Jeg ser ikke bort fra at dere er likdan, men at det ikke er like vanlig å snakke om det ;)

MEN - så er det det som er best for oss, da. Og om vi ser bort fra fra faste fine former og utstråling og alle de ytre tingene, så er det *en* veldig god grunn til å ikke date damer under 30. I hvert fall ikke under 25. Og det er det at jo yngre man er, jo mer egoistisk er man. Se på en treåring. Det er nesten umulig å forklare en treåring at det gjør vondt for andre å bli bitt. Det er vanskelig å sammenligne det med noen andre som biter også. Grunnen er egoisme og problemer med å forstå konseptet "andre" og "andres følelser". Det er også en av grunnene til at man rett og slett ikke diagnistiserer barn som sosiopater. Etter voksen skala er hele bølingen sosiopater uansett. Så kommer man til 18, og først da er det særlig vits i å prøve å komme med en slik diagnose. Selv tror jeg dette er en glidende skala og slik jeg ser det er forskjellen på en 20-åring som inviterer til fest og en 30-åring at 20-åringen gjør det fordi vedkommende liker å være sammen med deg, og dermed gjør det av mer egoistiske grunner enn 30-åringen. En 30-åring vil også ha opplevd mer og dermed ha et mer nyansert syn på livet og folk rundt seg, og har (forhåpentlig vis) lært mye om empati og svelget nok kameler til å få en fin og rund personlighet. Innvendig. ;)

Du var i min kopp, og endte i min kropp
Jeg nøt dine dråper som en ny verden åpner.
Jeg skålte og sang, hele natta lang,
men i dag er ei i går, og nå leger jeg mine sår.

For det hender på fest at man gjør seg selv best.
En showman kommer fram når han har fått i seg en dram.
Med lua på snei, mine damer her er jeg,
men nå har showmannen tatt kveld og jeg står igjen som meg selv.

En tømmermann hamrer, og i skallen det jamrer.
Minnene er få, hva gjør jeg nå?
Jeg kan huske en jente, men ikke hvor det endte,
gikk jeg glipp av fangsten? Nå kommer angsten!

Jeg har nok gått på en smell, denne lørdagskveld.
En kebab fortært, er det noe jeg har lært?
Jo, som alle det store og modige vet,
søndagen skal oppleves med elendighet.

Det er snart klar for en ny Sukker fest.
Mitt spørsmål er
1. hvem danser Swing
2. Danser dere 4 eller 6 takt swing?

Sett at du ønsker et langvarig forhold som varer livet ut (kontra flere av kortere varighet f.eks 5-10-20 år).

Hva har fått deg til å ende på det valget/ønsket?
Hvilke "betingelser" må være tilstede?
Hvordan skal man forholde seg til at personene endrer seg etterhvert som tiden går?
(Tar det for gitt at forholdet skal være levende hele tiden, at man ikke bare holder sammen fordi man ikke vil være alene eller er redd for å avslutte det)
Andre tanker om det?