Sukkerforum

Jeg personlig er jo ikke en Opera kar generelt selv om jeg har en forkjærlighet til Phantom Of The Opera.

Synes det var et fantastisk show, og noe av det bedre jeg har vært på :)

Jeg har lastet ned en app som gir mulighet å hente et brød, en smurt baguette el og to bakverk for 35 kr, har kjøpt og skal hente nå, så artig.
Det er for å hindre svinn hos bakeren, jeg er barnslig spent på hva jeg får, Har noen prøvd dette?

Regler?

Siste svar to. 23 feb. 2017 20:35 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Før hadde jeg veldig strenge krav til menns profiler her inne, måten de kontaktet meg på, og hvordan de skulle oppføre seg. Det endte nærmest med at jeg lette etter feil.

Nå har jeg begynt å slappe litt mer av rundt det hele, og ser at jeg faktisk "tjener" på det.

Hvilke "regler" har du?

Som vil at jeg skal dele ut Email eller snapchat for at jeg skal se dem??
Føler liksom at det er litt feil.
Om DU ønsker at jeg skal se deg fordi du ønsker/håper på en date/samtale så får du vise det uten at jeg må utlevere min informasjon.

Hud. Berøring av naken hud.

Lite pirrer oss mennesker mer enn når vi berøres av en annen, eller når vi selv berører. Det ømme kjærtegn man gir og får av den man er glad i.

Jeg liker det veldig godt når en kvinne berører meg. Da kjenner jeg at varme brer seg i kroppen. Jeg blir glad, øm, myk og hengiven. Og jeg vil gjengjelde hennes berøring.

Å ta på et menneske man er glad i er alltid fint. Kjenne den myke og glatte huden under hendene og fingrene. Alle har en komfortsone rundt seg. Å slippe et annet menneske innenfor sonen og bli berørt med kjærtegn er det mest intime vi kan oppleve.

Når en kvinne jeg er sammen med berører meg med kjærtegn opplever jeg det som en rus. Det nærmest bruser inni meg. Og jeg bobler av fryd.

Slik intimitet er noe av det fineste livet har å by på, synes jeg.

Vennskap

Siste svar to. 23 feb. 2017 16:25 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Har dere opplevd at noen dere har datet ønsker å forbli venn med dere, etter at dere har bestemt at det ikke blir dere to, og at kontakten faktisk opprettholdes?

Jeg har opplevd dette flere ganger, men det ligger alltid en liten nyanse av håp hos disse mennene, kjenner jeg.

Er det mulig at man kun er venner etter slike runder, uten noe mer "surr"?

Klaner

Siste svar on. 22 feb. 2017 20:20 (179 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Jeg er små allergisk mot "klaner". Synes jeg ser så mye av det i alle slags leire, i jobb, skole og fritid( venner, kolleger osv). Til og med her inne på forum dannes det en type klan. Man kan ane et visst hierarki, hvor enkelte buser fram med fasiten og vet det meste, mens andre er oppe med radaren og tilpasser seg litt etter hva de føler passer inn, utfra hva enkelte andre ytrer.
Heldigvis har man også de som er seg selv fullt og helt, på både godt og vondt. Jeg værer mer integritet og styrke hos disse, men ofte er de litt "ensomme ulver", fordi de ikke gidder spille med i dette spillet.

Er det noen her av disse "ensomme ulvene" ?

82 hjerter til meg, teller jeg. Ingen jeg kunne tenke meg å treffe i en date-situasjon. Jeg er ikke en del av løsningen. Jeg er en del av problemet😊

politikeren er ?

Fant ut at i mangel på egen blogg og som skral arkivar kan jeg likevel gjøre mitt.

Legger det mest fyldige av svarene jeg ga nyss her under en intuitivt søkbar overskrift.

(da vil den stå igjen som en påla i historien, kanskje søkbar lenge etter vi alle er under torva)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Du er mann og må regne med å gjøre jobben med initiativ. Jeg har over år mottatt kun en håndfull ikke avtalte førstemeldinger.

Du velger ut blant dem du liker best av de som besøker profilen ditt på eget initiativ, om du ønsker å øke sjangs for svar. Det å sende til de du 'har lyst på' som ikke har besøkt kan gå bra, men feilrisikoen øker vesentlig.

Får du svar er mye gjort. Da begynner imidlertid en ny utfordring. Du skal holde samtalen i gang, uten at det fisler ut i ingenting. Da er det en fordel om begge er både bra skribenter og kan en del om ting og tang som er hverandres og felles interesser. Prat mye om slikt løst og fast med islett av flørt innimellom. Du må være hintende småerotisk ganske tidlig - dette er dame/mann ting og tang og bla. halmen er delmål. Mangler det ryker du, overdoserer du for tidlig ryker du. Hårfin balanse. Elegant ikke plumpt - damene liker sånt. Når du er innafor i den varmen kan det meste drøftes, slik som musematte (viktig), 69 og slikt gøyt😜. Fremdrift må tilpasses henne. Noen trenger kort tid - en uke eller 2, noen lang tid, måneder. Motivasjonen din ligger uansett der i horisonten. Dette bør over innom på telefoni før date. Dere bør prates.

Når dere da skal date er det naturlig å være litt første møte sjenert, om ikke må det være megaklaff. Det overlever du da på at dere allerede er kjent og smått facinert. Der ligger den store forskjellen på denne metoden og en kjapp kaffedate.

Jeg anbefaler generelt helst så mange dater i en. Haraball fredag til søndag på hotell. Bli kjent og bond.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg opplever stadig vekk når jeg leser her på forum at det motsatte skjer. Hvorfor er det om å gjøre å kverulere, harselere og "ta " andre her inne.
Jeg undrer meg seriøst over hva de som ser det som sin oppgave å trykke andre ned sitter igjen med for å gjøre det. Gir det en bedre egenfølelse? Føler du deg så superior andre at din måte å leve på eller dine meninger er det som er rett?
Hvordan takler du selv om noen gjør det samme mot deg?
Stopper du selv opp og tenker før du sender ut innlegget ditt?

Det beste

Siste svar ti. 21 feb. 2017 10:29 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Narvesen

Det beste med å dele intime øyeblikk er å kjenne kjemien mellom den maskuline energien og den feminine. Hvordan en som mann føler seg som en rustning rundt en kvinnes kropp og hvordan kvinnen lar seg selv åpne opp inne i rustningen og gjøre seg sårbar med all verdens tillit. Ingenting er vakrere.

Reflekterte ord fra ramma.

Synd for dere, bra for meg. Håper alle for en god natts søvn. Koooooz og klemz. 😂 😂 😂 😂 😂

Jeg var i Nice en sommer for mange år siden sammen med noen venner. En fin tur som ga meg minnerike opplevelser. Noe av det jeg husker best fra turen var en ettermiddag da jeg og ett par av mine venner var på en café i gamlebyen.

Mens vi satt ved bordet ute på den åpne plassen der cafeen holdt til og drakk av hvitvinen kikket vi på de mange kvinnene som passerte forbi. Jeg syntes de var vakre og elegante, noe jeg bemerket overfor mine venner. De nikket samtykkende og de ene sa: "Husk det, Morten, at I Norden blir kvinnen bare flottere og flottere." Jeg svarte ham at jeg var enig.

Ikke misforstå meg her. Jeg mener ikke å si at unge kvinner ikke er vakre, for det er de jo. Alle kvinner er vakre, hver på sitt vis. Mennesket er vakkert. Punktum. Det jeg mener å si er at skjønnhet ikke er forbeholdt de unge alene.

Dessverre er vårt samfunn fokusert på at skjønnhet er knyttet til ung alder. Vi ser det tydelig innen media og reklame, for eksempel. Vi ser det også innen mote og fashion. Og vi ser det innen kosmetisk kirurgi.

Slik jeg oppfatter det bunner årsaken i at vi har tendens til å overfokusere på det rent visuelle. At vi altså "skuer hunden på hårene". Men! Skjønnhet er noe som først og fremst er i et menneskes indre. Når et menneske er vakkert i sitt indre gjenspeiles det i ytre skjønnhet. Det gjelder forsåvidt for både kvinner og menn.

Det som gjør kvinnen vakker er det rent menneskelige. Og det rent menneskelige er ikke avhengig av det å være ung. Tvert om! Med alder og modning kommer sider frem i en kvinne som gjør henne vakker på et dypere plan. Det er min påstand.

Velkommen til debatt!

Altså som biskop Aarflot som man hevdet alltid var bakerst i Køhn. For hver melding en sender og ikke får svar, så blir vel giddalausheten relativt påtagende hva "detlagelse" i dette dating-sirkuset angår også.

Skal en da bli desp og "gå for hva som helst"?? Neh, jeg har vært igjennom "hva som helst" to ganger og det er jeg fint ferdig med. Er mulighetene mine føkked i og med at jeg ikke ser ut som Brad Pitt? Nai tror ikke det, man har da fått stjålne blikk som tyder på "noe" hvert fall.

Hva med når dialog klaffer max, men det visuelle ikke klaffer. Det er noe møkk da, både å få vite og å gi beskjed om.

Temaet er sikkert blitt diskutert dusinvis av ganger, for dere mer "erfarne" brukerne av sucker da tror jeg? Men finnes det noen gode svar?

Jeg tror som de fleste her inne som nå kauker etter vår....det er nok IRL det skjer. Og enn så rart det høres ut: de aller fleste av oss forelsker oss i mennesker vi møter om og om igjen. Til vi greier å åpne øynene for de egenskapene vi VIRKELIG så etter. Looks betyr noe, men det gjør penislengde i noen sammenhenger og.

Etter noen måneder her inne så finner jeg ikke den ekte følelsen. Gnisten som ulmer over tid og som skaper fyr. Det er det faktisk ikke tid til.......

Hva menes med "litt rund" - Jeg er godt trent men har fremdeles litt glasur igjen før jeg er fornøyd. Dvs ca 6 - 8 kg for masse spekk! Jeg regner meg sjøl som litt rund. Dette er tydeligvis ikke den rette definisjonen......har jeg erfart! Vel kjør debatt.....eller la vær. Jeg mener ikke at alle her i verden skal være topptrent, men ha litt mer oversikt over hva en presenterer for andre. Just sayin. Grunn?? JEG???? kanskje det men hvert fall ærlig med hvem jeg er og hvordan jeg ser ut!!!

Kjenner jeg er mer motivert enn noen gang til å lete videre! Greit, så har jeg ikke de beste åpningene eller de mest eksplosive og gøyale meldingene her inne og den er på meg! Men det handler om innstilling så jeg kaller det en "work in progress".

Jeg har i hvert fall mer enn et lite "hei" faktisk så har jeg et lite avsnitt hvor jeg henviser til profilen "din" og at jeg er genuint interessert.. Får jeg svar? Nei.

Så sitter jeg å tenker: Jeg er glad jeg ikke får svar fra vedkommende, selv om det tok litt av tiden min til å tenke på: Svarer hun? kommer hun til å svare? fikk jeg det til denne gangen? For jeg vil jo ikke ha en person som ikke vil ha meg. Faktisk så er ditt mangel på et svar et godt svar! Hva skal jeg med en person som ikke viser interesse for meg? Det er jo ikke det jeg vil ha!
Da tenker jeg som så: Takk for at du hjalp meg til å finne ut at det ikke er deg jeg vil ha! Jeg var nysgjerrig, jeg prøvde...jeg gikk videre. :-P

No hard feelings! Jeg er glad nok i meg selv til å være tålmodig og vente på det jeg fortjener. Jeg håper virkelig du også finner personen i ditt liv som du vil vite alt om og være helt oppslukt i og være sammen med for å gi.

Blir du frustrert av å ikke få svar her inne og vier energien din på det, istedenfor å gå videre. Da vil jeg foreslå at du går i deg selv og lytter til deg selv om hvorfor du blir så frustrert. Start med å elske deg selv før du skal finne deg en partner du skal elske. Da vil du få langt mer å gi! Hvis ikke venter en mørk vei med å være "needy" og la det være opp til andre at du skal være lykkelig.

For hvert nei jeg får, jo mer hardhudet blir jeg, for hvert manglende svar blir jeg sterkere. Takk for at du bygger meg opp til å bli en bauta for henne som fortjener meg ;-) Ha en herlig søndag, her har du en digital vaffel! Enjoy!

Det som irriterer meg mest med nettdating er at så mange kvinner har gamle bilder. Jeg søker ikke deg slik du var. Jeg ønsker ikke å chatte i 3 uker, møtes og forran meg sitter en helt annen enn på bildene. Hvordan er du da inni? Dette har med ærlighet og respekt å gjøre.
Jeg har hatt mange kaffedater både her og via andre nettsteder. Min konklusjon er at i 80% av møtene lyver bildene.
Damer, ta dere sammen! Vi menn er ikke her for å møte den du var, men den du er!

Som et dysfunksjonelt forhold. Alt som er gøy og positivt, er rett og slett kjedelig.
Så da må jeg finne et ømtålig tema som skaper litt temperatur.
Det er vel greit å teste litt grenser?
Det er jo tross alt sånn man ser hva andre er lagd av?
Og det er så lett å finne knapper å trykke på.

Jada, jeg kan finne på noe annet, men det er liksom.... Man gror seg fast her.
Herregud, jeg gleder meg til Vår og Sommer. Dette forumet er bare ikke bra for noen tror jeg.
*gliser*

Så var det lørdag da. Helt uten planer. Eller, dvs de bittesmå planene som var ble det ingenting av. Hva skal en kar da gjøre på en dag/kveld som dette?
Skal man prøve å få med seg noen venner ut for å ta en kaffekopp kanskje? Dra på stunt-besøk til noen? Eller ender man opp som så ofte; alene med å surfe på forumet -eller se på film/serie på TV... ?

Samme hva som skjer, så vil jeg få ønske alle andre medforumister, både kvinner og menn, en superduper lørdag og en god helg! :-D

Dagene går sin gang. Høsten og vinteren har vært bra, men nå ser jeg frem til at våren skal begynne. Jeg liker at vi har ulike årstider, men setter mest pris på sol og varme. Å høre fuglene kvitre, latteren til barna som spiller ballspill på gårdsplassen her jeg bor, kjenne lukten av nyslått gress, vandre barfot i en blomstereng, sitte på et svaberg og se utover sjøen med et glass vin i hånden og tenke på alt og ingenting...

Likevel er det ennå vinter og jeg tenker at det gjelder å få mest mulig ut av årstiden. I dag skinner sola fra lett disig himmel og temperaturen er fin. Jeg vil gå en tur i nærområdet etterpå for å kjenne den friske luften og solas varme.

En ny nabo har flyttet inn i oppgangen. Jeg har allerede fått god kontakt med ham. Vi skal snart ha en whiskykveld sammen. Da skal vi drikke skotsk maltwhisky mens skitten bluesrock er på anlegget. Og vi skal prate om den gang vi var unge og vakre. Nå er vi bare vakre...

På lørdag blir det skikkelig fest på en av barene i byen. Jeg fyller 51 år og har trommet sammen venner og bekjentskaper. Det gleder jeg meg til.

I kveld skal jeg treffe venner i Oslo Pipe Club. Vi treffes en gang i måneden på en hyggelig bar rett ved Solli Plass. Da sitter vi med en øl eller kaffe, patter rolig på pipa, og prater sammen. Like hyggelig hver gang.

I morgen skal jeg i teatret. Et alternativt og spennende teater i Oslo. Jeg kjenner folka som driver teatret og er blitt invitert av de til å se stykket.

To store kjeler med hver sin svineknoke putrer langsomt på komfyren nå. Svineknokene skal være til betasuppe. Det dufter svinekjøtt og laurbærblad på kjøkkenet og i resten av leiligheten. Jeg skal bake flatbrød til suppen. Bruker ettermiddagen til det.

Slik er livet. Det er fylt av dager der noen er lyse og andre litt mørkere. En god venn av meg sa engang: "Man kan fokusere på det positive eller det negative. Ens liv vil bli deretter."

Ha en fortsatt god dag, alle sammen!

Hallå gutta!

Her kan vi prate sammen om damer, rock n´ roll. slitne brune barer, whisky, lærjakker, sår poesi, Humphrey Bogart, Hemingway, tobakk, pengepoker, blodig biff, Dodge, Harley-Davidson...

Kort sagt! Om livet for oss, slik vi opplever det. Det som er vårt område i livet. Vi gutta som drikker whisky og synger vår blues, som henger alene på en brun bar, og som venter på at hun en dag skal komme inn og si: "Hvor har du vært? Jeg har lenget etter deg. Kom, nå går vi hjem!"

Dere damer er selvsagt velkomne til å delta i praten, men "husreglene" ovenfor gjelder.

Så jeg får starte min egen. Hva vi skal diskutere?

Hva i all verden er greia med lange og utfyllende profiler, jenter?
Hvorfor forlanger dere det?
Dere vet sikkert like godt som meg at her kan du få profesjonell hjelp til å lage en veldig attraktiv profil.
Vil den profilen fortelle hvordan du egentlig er i det virkelige liv?
Eh, nei. Du liker tur i skog og mark? javel, hvor ofte er du egentlig ute i skog og mark?
Du liker å reise. Ja, som omtrent samtlige menn og kvinner i dette landet med jobb reiser du på ferie!!
Det eneste jeg ser på er profilbildet, hvis det passer, kan resten tas på PM og evt møte.

En siste gang

Ingen svar
(mann 37 år fra Vestfold) Privat melding

Kjør på med nattens mange låter 😃

For å være litt i det Hva er det absolutt vakreste/fineste/beste du vet? Er der noe du opplever ofte? Når opplevde du det sist?

Dette er en hyllest tråd til alle flotte damene her inne🙂 oppfordring til å sende hyggelige meldinger og svar!! Ha en god helg🎉

Sansene

Siste svar lø. 18 feb. 2017 21:44 (89 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Sansene våre er ganske styrende.

Stemmen hans på telefonen kan få blodet til å bruse, mens det å være i samme rom som ham ikke gir noen kriblinger.

Utseendemessig kan jeg tenke at han ikke er helt min type, men lukten av ham gjør at jeg bare har lyst til å krype tett inntil ham, og snuse ham i nakken.

Osv, osv... Er det ikke rart?

Er ny her. Etter å ha lest litt så ser det ut til å være gutta som sutrer mest, og virker mest frustrert over det motsatte kjønn. Veldig interessant dette synes jeg. Jeg ser at det er mye usikkerhet ute og går. Jeg tror veldig mange av innleggene med fordel kunne vært besvart av kvinner. Da kanskje vi menn kunne lært litt om hvordan dere er skrudd sammen. Gøy med litt fjas og tant, men her ser jeg muligheten av å virkelig kunne få til noe nyttig. Og det går fint an å kombinere humor med et ordentlig svar. Bare så synd at det, uansett hvilket medium det er, ha en tendens til å spore av.
Jeg selv for eksempel, som fersking her inne, kunne tenkt meg å høre hva jenter/kvinner synes er interessant å se i en profiltekst. I kortform. Som for eksempel at det står noe om trening, at man er en handyman, bøker, mat osv. Jeg tro jeg vet sånn ca, men det tror vel alle om sine egne oppfatninger. Det hadde vært fint med litt mer visshet. Noen som føler seg kallet her jenter? La oss få den brutale sannhet :)

I denne tråden gjelder følgende husregel:

§ I dette hus skal det serveres dram til all fet mat
§ All mat er fet unntatt vanngrøt
§ I dette hus må det ikke serveres vanngrøt

Velkommen til en tråd der det bærende temaet er livsnytelse og -glede!

Varme og gode klemmer både gis og mottas i stort monn her.

NB! Husregelen gjelder. Strengt forbudt å delta å praten om man ikke har noe godt i glasset og vil dele sin glede med andre.

Enjoy!

Er så glad jjeg snart er ferdig med Perioden min her inne.Her finner man hverfall ikke kjærligheten. Mange falske Useriøse profiler her inne.
Damene her inne er så høy på seg selv.Kjenner noen kompiser som er her inne, de er helt enig med meg .Du skriver en setning til en dame og får til svar at vi ikke passer sammen. Hva vet hun om det etter en setnng..??

https://www.youtube.com/watch?v=nfWlot6h_JM

er så enig med deg. Useriøse og falske damer her inne.
Skulle tro kjærringene brukte siden som en vennine side

Cheer up, Brian. You know what they say.
Some things in life are bad,
They can really make you mad.
Other things just make you swear and curse.
When you're chewing on life's gristle,
Don't grumble, give a whistle!
And this'll help things turn out for the best
And

Always look on the bright side of life!

Always look on the bright side of life
If life seems jolly rotten,
There's something you've forgotten!
And that's to laugh and smile and dance and sing,

When you're feeling in the dumps,
Don't be silly chumps,
Just purse your lips and whistle -- that's the thing!
And always look on the bright side of life

Come on!

Always look on the bright side of life

For life is quite absurd,
And death's the final word.
You must always face the curtain with a bow!
Forget about your sin -- give the audience a grin,
Enjoy it, it's the last chance anyhow!

So always look on the bright side of death!
Just before you draw your terminal breath.
Life's a piece of shit,
When you look at it.

Life's a laugh and death's a joke, it's true,
You'll see it's all a show,
Keep 'em laughing as you go.
Just remember that the last laugh is on you!

And always look on the bright side of life

Always look on the bright side of life

Come on guys, cheer up

Always look on the bright side of life

Always look on the bright side of life

Worse things happen at sea you know

Always look on the bright side of life

I mean, what have you got to lose?
you know, you come from nothing
you're going back to nothing
what have you lost? Nothing!

Always look on the bright side of life

Er så så enig med deg.de gidd ikke gi deg en lyd.Bare blokkerer deg.
De tror de er så etterraktet.De er pyser og tror de er så veldig viktig og vil bare ha en rik mann

Minner meg om en låt fra 80-tallet.

Noen som husker den?

Hva må jeg gjøre her inne får og komme i kontakt men en koselig Dame?
Syns det er Vanskelig og komme i Kontakt med Jenter her.

Løgn

Siste svar fr. 17 feb. 2017 20:42 (85 svar)
Skjult ID med pseudonym hjerte

Det lyves. På alder,høyde,bosted,utseende og sikkert mye annet. Og det er så lett å avsløre!

Jeg skjønner meg ikke på norske damer. På den ene sida gir de inntrykk av å ønske seg en mann. På den andre sida virker de totalt uinteresserte når det kommer til kjønnsspillet. En tur ned Bogstadveien i Oslo nylig var en lakmustest. Jeg så på dette som et eldorado, her måtte det være mulig å flørte med en kvinne. Men, nei: Enten så de ned i bakken, rett fram - eller ga inntrykk av at det skjedde noe svært interessant på telefonen. Hjelp! Er det meg eller damene det er noe feil med?

Her kan alle tegne bilde av seg selv sånn som de ønsker å se ut. Noen vil jo ikke bruke foto, så slipp dere løs her. Sent igår så jeg masse datamanipulerte portretter laget av tastaturtegn. De ble knerta frem av en anonym fyr - men forsvant dessverre like plutselig som de kom frem. (De hørte kanskje ikke til i tråden de var lagt i.) Men her er plass for alle varianter. Hvem er egentlig du?

Jeg fant endelig en hvit Lamborghini i min prisklasse. Hva hadde du synes om å bli plukket opp på date i denne italienske oksen her?

https://m.finn.no/b2b/agriculturetractor/ad.html?finnkode=85320770

http://www.bt.no/btmeninger/debatt/Derfor-elsker-vi-Lothepus-330449b.html

En fantastisk fin artikkel i bt i dag.

Er akkurat DU god/elendig til å flørte? Hva er det i så fall du gjør rett/galt?
La oss lære av hverandre.
Eller ljuge hverandre huden full. Det er også greit.

Inntekt

Siste svar to. 16 feb. 2017 23:54 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Jeg har litt kontakt med en mann her nå. Han mener mange damer her inne er litt overfladiske, da mange spør om årsinntekt rimelig tidelig. Er dette tilfelle? Det kunne jeg aldri ha spurt om....

Nå har jeg sovet ut, og er passe uthvilt.
Så nå for øyeblikket er jeg i fredsmodus.
Så hvis jeg ikke kan trakassere røykere, bolere med fyrstikker til bein eller tjukkaboller, hva opptar meg da?

Jeg har vært innom en tråd her som går løs på politikere, men tydeligvis skal dem også være fredet. Uansett, jeg la merke til en kommentar der det ble ytret ønske om debatt, om politikk.

Så, here we go!
Hva er dere opptatt av?
Hvor munch museumet burde stå?
EU? Deltagelse i Midtøsten? Opprustning? Ruspolitikk? Eldre-barnevern-barnefordeling politikk? Bompenger?
Fyll på. Kjør debatt!

Ønsker at alle som har svart meg etter førstemelding får en deit i kveld, og noen fortryllende år framover. 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

Jeg ser det er en del damer her på min alder(30) som bor i Oslo. Kunne dere flyttet på landet. Ca. 1 time fra Oslo om dere fikk en kjæreeste?

Godt voksen dame,reflektert og oppegående ønsker kontakt

Jeg kom over denne saken her: https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-tv/aftenshowet-2017-02-07#

Hadde du tatt sjansen på en med funksjonsnedsettelse?

Haloen!
Noe fra Vest Agder som kunne tenke seg å finne på noe? Vi florerer ikke akkurat her inne. Dette gjelder menn som damer:)

Vil bare si at det er en riktig så fin stemning her inne i dette rommet for tiden.
Er det fordi det nærmer seg vår tro?