Sukkerforum

Lurer på hvorfor det relativt sett er så mange rødhårede damer på sukker? Spesielt mange som ser ut som blonde, men som i virkeligheten er litt rødhårede og knapt har pigmenter i huden....

er fersking her inne så jeg kjenner dårlig forumet men er overasket over at de fleste er anonyme. og ganske bombastiske og til tider usaklige. kan være at det er slik det må være og at jeg vil brenne meg ved å opptre med profil. det får heller så være for jeg tenker aldri å gjemme meg bak noe alias.
vil oppfordre forums brukerne til å opptre med profil og heller moderere seg litt i sine uttalelser. kanskje det da vil bli flere kvinnelige brukere og saklige temaer.

god kveld fra meg : )

Hvis du reelt hadde hatt muligheten...

Ville du turt?

... Har lest profilen din, står det.
Det var da fryktetlig mange!! Blir det registrert 2 ganger om samme personen er innom flere ganger??

Hva foretrekker gutta av undertøy?

Eller er det sånn at innpakningen egentlig ikke spiller noen rolle...

Her er endelig tråden alle har venta på. En gyllen mulighet til å glede hverandre med finurlige og dyptpløyende sitater fra celluloidens fortryllende verden. Selv er jeg ganske svak for følgende spissfindige replikkveksling fra det bonderomantiske eposet "Redneck Zombies" fra 1989:

Billy-Bob/Ellie May: Well,
[Ellie May grabs his fishing pole and starts leaving]
Billy-Bob/Ellie May: gotta go.
Jed Clemson: Well where you going
Billy-Bob/Ellie May: I'm going fishing!
Junior: Got worms?
Billy-Bob/Ellie May: Yeah but I'm going anyway

Så sett igang, kjære sukkerfrender, berik oss med deres favoritter!

Hva bør kvalifisere for at man skal kunne kalle seg atletisk? Hørt om flere jenter som møter en gutt som har definert seg som atletisk, mens sannheten er langt nærmere vaskeball enn vaskebrett.

Hva forventer man av ordet, er det turn on eller turn off? Vegrer man seg for å "hilse på" hos en som er atletisk fordi man er redd for å ikke strekke til?

Hva bør kriteriet være? Sixpack og brede skuldre, eller kan man være atletisk med langt mindre? Forventer man mer av en atletisk 20-åring enn en atletisk 40-åring?

Som du sender mails til... Om du har holdt på en uke, et par dager eller flere uker.. Hiver du deg da over nettet og grise-googler for å grave frem det du kan finne av info? Skattelister? Bilder? Facebook? telefonnnummer? Hvor lang tid bruker dere btw før dere gir ut navn..?

Hva er det meste/verste tilfellet av oppdateringer på Facebook du har sett noen gjøre på en dag?

Og det meste du har gjort selv?

Svigerforeldre

Siste svar lø. 3 sep. 2011 00:11 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Litt avhengig av alder, men tenker du på om du liker mor og far til en potensiell partner? En ting er svigerforeldre, en annen er at barn gjerne har trekk fra sine foreldre.

Noen tanker, eller (morsomme) erfaringer?

Eller fornøyd med å være singel?

Hva beskriver folket best?

Forskere ved Helsedepartementet i Canada foreslo, på bakgrunn av analyser som viser innhold av kvinnelige hormoner i øl, at man skulle gjøre et vitenskapelig forsøk for å avdekke hvordan dette i praksis slår ut. Teorien er at øldrikking gjør menn til kvinner. For å teste teorien om at det er kvinnelige hormoner i øl, så ga man 100 mann 6 halvlitere med øl, med beskjed om å drikke opp innen 1 time. Man observerte etterpå at 100% av mennene snakket ustoppelig uten mening, ble følelsesmessig ustabile, kunne ikke kjøre bil, klarte ikke å tenke rasjonelt, kranglet over ingenting og nektet å unnskylde seg når de tok feil. Det er ikke planlagt videre testing.

For kos og andre koselige ting.

Har nå vasket badet og gangen og må si at jeg savner litt å ha en som kunne vasket stua og kjøkkenet samtidig. For da hadde jo leiligheten nå vært ferdig ryddet/vasket. Men nå som jeg ikke har det må jeg etter å ha vasket badet og gangen også ta fatt på kjøkkenet og stua helt alene. Æsj hadde jo vært hyggelig om jeg nå var ferdig med husarbeidet og heller kunne ha litt kvalitetstid sammen på soverommet ;D

Noe av det absolutt mest corny og minst forståelige jeg ser, er jenter som har barbert vekk sine øyenbryn - for så å tegne på noen nye. Jeg har også til gode å være i samme fylke som en annen mann som synes dette er lekkert.

Kan noen vennligst forklare meg hvorfor en del jenter likevel velger å gjøre dette?

Referansen gjelder selvfølgelig annonsen som var i avisen i dag!

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4215025.ece

Hvordan ville gutta reagert på dette om det skulle vise seg at det gjaldt akkurat DEG?

Ble facinert idag når jeg leste denne artikkelen om nettmobbing:

http://www.dagbladet...nriks/17925973/

Sitat fra teksten: "I dag satt Andrea og hørte på kurset «Bruk Hue» som arrangeres av Telenor, Røde Kors, Barnevakten og Medietilsynet. Der hørte hun at sjikane og mobbing straffes hardt, hvis politiet blir koblet inn."

På meg virker det klart at mobbing av enkeltpersoner er en jævlig uheldig tendens for alle.

Nettoeffekten fører til dårligere stemning blandt folk generelt, dårligere gjensidig forståelse, ineffektiv kommunikasjon, svakere grunnlag for samarbeid og til syvende og sist: mindre effektiv utnyttelse av alle ressurser. Kort sagt: Et fenomen som på sikt skaper tap for alle.

De fleste ser også ut til å være enige i at mobbing "ikke er bra" - de politiske partiene er enige, foreldrene er enige, arbeidsgiverne er enige, alle er enige: Det finns mye bedre måter å kommunisere.

Samtidig har vi for eksempel britisk tabloidpresse. Disse organisasjonene har i flere tiår holdt på med systematisk og grov mobbing av enkeltpersoner ovenfor hele offentligheten - uten at effektive mottiltak er gjennomført.

Med tanke på hvilke signaler slik praksis sender til barn, unge og alle andre, er det lett å se hvilke enorme skadelige samfunnsmessige konsekvenser slik offentlig praksis sannsynligvis vil ha på sikt.

Spørsmålet mitt er derfor litt stort, langsiktig, men virker høyrelevant: Har noen ideer til effektive midler for å motvirke systematisk offentlig mobbing av enkeltpersoner?

Jeg tenker ikke bare på juridiske tiltak her, men like mye holdningskampanjer, "leading by example" og andre muligheter - i det hele tatt alle mulige ting som kan fungere effektivt for å motvirke at gale mediemoguler organiserer systematisk offentlig mobbing uten at noen kan sette stopper for det.

Hvis du skal bruke din skarpeste kløkt og din rikeste kreativitet og grave frem det ypperste gullet fra ditt mentale skattekammer:

Hva tror du kan funke?

Tenk at jeg brukte en måned på å forstå hva TS betyr... Jeg trodde det var en meget populær bruker jeg.
Litt som når ei venninne spurte om vi kunne sette på den Radio Edit sangen.

Andre gode forslag på lignende misforståelser? Min type humor :P

Tenkte jeg skulle dele denne med dere.

http://www.youtube.com/watch?v=16cWiWj--8E

17 sept!

Ingen svar
(kvinne 44 år fra Akershus) Privat melding

Gleder meg litt til festen på Soria Moria, selvom det hadde vært fint å slippe ;)

Kanskje kommer Kåre kravlende kritisk - kan karens kritiske karisma klargjøre køddens kritiske kriterier, Kjerring?

Tenkte den ut i full fart.

Flere?

Poppet opp en 18-åring på høyre hånd med matchtall 87.
Jeg mener jeg valgt 22-32 da jeg la inn opplysninger.

Tror Sukker begynner å bli desperat etter å finne dame til meg.. :oP

Hva nå?

Siste svar fr. 2 sep. 2011 07:11 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym utålmodig

Kjenner jeg er sliten av dette "finn en kjæreste" jaget.
Jeg har vært singel i et år, etter å vært i et dårlig ekteskap alt for lenge. Heiv meg uti dette dating racet, både her på sukker og i det virkelige liv.
Var nok litt umettelig på litt oppmerksomhet, og syntes det var deilig med positiv tilbakemeldinger...og i starten helt greit med noen ons....
Men på et punkt kom jeg til at jeg ønsker meg en jeg kan dele livet mitt med....Problemet er bare at de jeg ser en fremtid sammen med, ikke gjør det med meg, og motsatt...
Nå kjenner jeg meg sliten, og ønsker å fokusere på noe annet en treffe menn, få andre innpulser inn i mitt liv!!!
Jeg må skaffe meg noen fritidsinteresser som jeg kan fylle mine uker med, så her er problemet....jeg har jo ingenting jeg brenner for, har brukt hele mitt voksne liv på å følge opp barn og deres hobbyer...nå har jeg annenhver uke uten barn...

Så kom igjen, kom med noen gode morsomme forslag som jeg kan bruke fritiden min til....????

I dag har jeg faktisk svart 2 av de jeg har fått mail av. Hun ene er faktisk litt fin, også:-)

Så ikke gi opp! Vi menn er ikke så arogante og fulle av oss selv som det kan virke noen ganger.

Jeg sitter med et lite dilemma når det gjelder hvem som skal være tilgjengelig for meg når jeg søker. Skal jeg være interessert i barnemødre, eller skal jeg droppe dem? Det er sikkert mange andre som har tanker om aleneforeldre.

Noen syntes kanskje det er tåpelig å droppe mange gode mennesker bare fordi de barn. Jeg er forsåvidt helt enig, men her er utfordringen min:

Jeg har vært singel alt for lenge. Jeg blir litt nervøs når jeg tenker på hvilke tilpassinger jeg må gjøre når jeg får en kjæreste og vi plutselig blir to som skal dele livet sammen frem til vi sammen lagerbarn nummer en, to, tre, fire, fem og så videre frem til vi har ett fulltallig fotball lag. Eller i det minste muligheten til å spile five-a-side fotball. Jeg har ikke noe i mot barn, men når man lager ungene selv blir det blir en slags gradvis tilpassing.

Dersom jeg møter en som har en eller to små rakkere så er det ikke nødvendigvis negativt. Men jeg tenker på overgangen og blir nesten litt svett. Overgangen fra å være en til plutselig å være en person til å bli en familie på 3+ virker utrolig skremmende på meg. Og da tenker jeg ikke engang på at det er en eksmann i bildet som alltid vil være en del av livet mitt med min nye familie. Et annet dilemma er at hun kanskje er ferdig med å lage barn, og jeg har ikke engang begynt.

Er det noen flere som har det på samme måten? Hvilke synspunkt har dere som allerede har barn på saken?

sukk....

Siste svar fr. 2 sep. 2011 00:18 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne81

just saying...

Hei folkens!

Noen som har erfaring/er med sånne singlefester?

Har litt lyst til å dra og sjekke ut, og kommer mest sannsynlig til å gjøre det også!

Men vil i grunn bare på litt innput på hva jeg kan forvente meg...

-mye flørting og sjekking blir det garantert på sånne fester...

Ni nakne nonner

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym poetis

nasket nøtter når nissen nennsomt nøys

For to dager siden ringte jeg til en synsk dame...det var utrolig spennende. Spurte henne både om hva som hadde skjedd i livet mitt vedr. et brudd med en date som hadde vært tungt for meg.Spurte hvordan han egentlig var som person og litt rundt hans situasjon med eksen hans. Spurte og hva som skal skje i nærmeste fremtid i forhold til en jeg dater. nå...litt rart når hun sa at han nok ville vise seg å ikke være den jeg trenger. At det er jeg som kommer til å trekke meg ut. Hun sa også at det om et års tid dukker opp en som vil være den rette for meg. Beskreve ham for meg.

Har aldri gjort noe lignende før i mitt liv så dette var en spesiel opplevelse for meg. Hun kunne også beskrive meg og min personlighet utrolig bra uten å kjenne meg overhode. Var ikke et sekund i tvil om at hun var synsk.

Båter i sjøen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dude

Detta blir gjevt, mange gromme seilbåter i år!

Jeg ble nokså sjokkert og irritert når min 4-klassing ikke skulle ha idrettsdag på skolen i fjor. Grunnen var at han og klassetrinnet måtte pugge på nasjonale prøver. En kamerat av meg fikk bekymringsmelding fra skolen og spørsmål om dysleksi (en annen Osloskole), fordi de ikke syntes datteren hans leste fort nok. Han syntes dette var merkelig, da hun sluker bøker på egen hånd hjemme. Etter halvannen times tester og samtaler hos PPT, fikk han beskjed om at hun lå nokså nøyaktig på gjennomsnittet for alderen. Det er mas og kjas uten like, for å score på prøver med heller diskutabel verdi (kritikk mot modellen: http://www.forskning.no/artikler/2011/mai/287473).

Jeg vil påstå følgende.

1. At norske skoleelever gjentatte ganger kommer på topp i forhold til oplevd trivsel, er et kvalitetsstempel for norsk skole, og et mye bedre måleinstrument enn nasjonale prøver.

2. Skolen former elevene som mennesker. Det er oppgave nummer 1, og langt viktigere enn pugging.

3. Norske arbeidstagere er ettertraktet internasjonalt. De blir bl.a foretrukket som offiserer på både cruiseskip og innen annen skipsfart. Årsaken er at nordmenn er SELVSTENDIGE. De tar ansvar i mye høyere grad enn arbeidstagere fra en del andre steder. Dette henger sammen med både norsk kultur og norsk skole. Hvis norsk skole var så dårlig, hvordan har det seg at vi har verdens ledende offshoremiljø? Henger ikke på greip.

4. Norge må konkurrere på det vi har som fortrinn. Vi kan aldri konkurrere med det vanvittige puggefokuset de har i bl.a Asia. Vi må konkurrere på selvstendighet, samarbeidsegenskaper og ansvarliggjøring. Dette må også avspeile seg i skolevesenet.

5. Den politiske ledelsen i Oslo er mer opptatt av å finne håndfaste “bevis” på egen fortrefflighet, enn de er opptatt av læring og barnas beste. At Osloskolen scorer høyt, skyldes ren pugging rettet mot prøvene, og ikke en høyere standard enn i resten av landet.

6. Nasjonale prøver slik de praktiseres i Oslo, bidrar til stigmatisering av de svakeste, er ekskluderende, og skaper skoletapere

7. Elevene føler de blir målt. Det er feil. Det er skolen og lærerne som blir målt. Dette kommuniseres aldri til elevene.

Jeg har lagt frem en del påstander. Kjør debatt!

Håper alle har en fin kveld, selvom den tilbringes uten en kjæreste :)

http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/bilder?finnkode=30431460

Personlig går jeg ikke inn i et forhold uten at jeg er sikker på at dette er en person jeg vil være masse sammen med, og for meg vil det derfor være naturlig å diskutere samboerskap omtrent med det samme man har gjort forholdet offisielt. Er dette noe som ville skremt dere vekk, eller føler dere det på samme måte? I mitt forrige forhold bodde vi i praksis sammen et par måneder før vi gikk ut som kjærester, og formaliserte også flyttingen umiddelbart etterpå. Det føltes både naturlig og riktig, selv om det dessverre tok slutt etter en tid.

Når føler dere at det er naturlig å flytte sammen med kjæresten? Skjønner at dette er individuelt fra forhold til forhold, men mulig man har en slags generell tanke om det likevel. Går dere noen gang inn i et forhold med noen dere ikke sånn umiddelbart kan tenke dere å bo sammen med?

Hei!

Er det noen Sukker-folk som har tenkt seg på Ladehammerfestivalen i Trondheim i helga?

http://www.ladehammerfestivalen.no/

En gratisfestival der alle band stiller gratis, og alt av overskudd går direkte til veldedige formål. Redd Barna er mottaker i år. En veldig koselig og annerledes festival, der alle er venner og stemningen er god. Håper mange fyller opp sekken med drikke og tar turen :)

-I går kveld møtte jeg han fyren jeg har chattet med på nettet, sa irene.
-Han som påsto han hadde kropp som en gud? ..spurte Kvinne81 .
-Riktig.
-Vel, var det sant, eller?
-Gjett om! Han lignet Buddha på en prikk..!!

=P

Hvilke ikke-kroppslige dufter og lukter tenner deg mye?

Dvs vi teller heller ikke med parfyme, deodrant mm.

Kvardag

Siste svar to. 1 sep. 2011 11:44 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym LilliMi

Hverdagen er tilbake og det er ingen unnskyldning for lettvinte middager (les: ostesmørbrød) lenger.

Jeg trenger middagstips, rett og slett! Dine favoritter hverdager, lørdager og søndager.

Nu har jeg i mine snart 5 måneder her i Norge hørt følgende en del; "Det er godt at være norsk i Danmark" - det er nærmest som et motto alle nordmænd lærer i skolen, for alle kan det åbenbart.

Mit spørgsmål er: er det godt at være dansk i Norge? Hvad er nordmændendes perspektiv på dette?

Hva er en kul første kontakt om man møter noen ute i det vanlige liv, verdagslige situasjoner? Jeg har en følelse at gutter fortere blir skremt om en dame tar første kontakt, men det kommer vel an på hvordan.

Feks. Jeg var på løpetur i marka. Utvekslet et par ord med en hyggelig fyr med hund- hunden kom bort til meg og slik ble samtalen innledet.
Jeg syns det hadde vært veldig hyggelig om han hadde spurt om jeg ville løpe med dem.
Hadde han lagt igjen en lapp med nummeret sitt og hilsen fra seg og hunden på bilruta, hadde jeg blitt dødssjarmert. Så enkel er jeg da. Er det noen som tør å gjøre sånt til dags?

hvordan enkelte menn vurderer seg selv utseendemessing..

Jeg får utrolig mye post fra menn som ligger langt fra min skala. Ja, det høres ille ut, men det er sant. Det er ekstra kjipt når menn med bildeløse profiler tar kontakt og beskriver seg selv som kjekke og sender gjerne bilde. Jeg får bilde og åpner de med skrekk blandet fryd . Det viser seg at de i mine øyne ikke finnes kjekke og man skal gi de en tilbakemelding, som ofte ikke blir godt mottatt.

Jeg tror ikke at jeg er ekstremt deilig eller vanvittig vakker, men jeg vet jo hva slags menn jeg har datet og hvordan exene mine ser ut,og så langt er det ganske langt fra at de jeg får post fra matcher noen av dem. Det har flere ganger vært tråder hvor menn klager på respons, men hvis menn sender ut til "alle" uten at de overhodet filtrerer så er det kanskje ikke rart at svar prosenten er lav?

Skalaen

Siste svar on. 31 aug. 2011 23:23 (115 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Kan noen fortelle meg hvor jeg finner den beskrevet? Virker jo som alle vet det og uten problemer kan plassere andre der.

Finito?

Siste svar on. 31 aug. 2011 20:00 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym oppgulp

Da ser det ut som sukker-eventyret var over for denne karen. Tok ca 1mnd med iherdig innsats for å finne en fantastisk jente. Så får vi bare se om hun virkelig tørr å satse, eller så er jeg sikkert tilbake om noen måneder... Lykke til alle sammen. Bra sted dette.

Først av alt vil jeg takke alle for deres innsats i tiden etter terrorangrepet 22. juli, men når det er sagt så synes jeg også det er riktig å være litt kristisk.

Ambulansepersonellet kom tidlig til Utøya, men stod å ventet på avstand for at politiet skulle sikre stedet. Samtidig viste campingturister mot og medmenneskelighet da de med fare for sitt eget liv gjorde den jobben som ambulansepersonalet burdte ha gjort.

Og når flaggskipet i det norske politiet, beredskapstroppen, ankommer så har de problemer med å komme seg over vannet. Vi snakker topptrente menn utrustet med skuddsikre vester og automatvåpen. Den lille stusslige båten er nær ved å synke på veien over vannet og må reddes av de samme campingturistene som drev å reddet overlevende ungdom. Beredskapstroppen måtte gjøre helomvending og etterpå låne to private båter for å ta seg over.

Sorry ass, men dette her synes jeg er for dårlig. Flaut rett og slett. Håper virkelig de involverte etater tar lærdom av dette slik at vi ser litt mer effektivitet neste gang det trengs.

Fra og med NÅ

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 1234

...får Quinder være Quinder, damer være damer, babes være innbilske, Sukker være usunt og meldinger være korte og fulle av utrop!

DET ER TRANSFER DEADLINE DAY!

Mann har øl, mann har vin, mann har god mat og mann har tid og - ikke minst - mann har gjort dagens gjøremål og iført seg seg fotballpåtv-antrekket; boksershorts og drakt!

...til (og med) i morgen.

Lykke til!

Det er min erfaring!! Når en kvinne viser at hun liker å ta intiativet i senga, tror mannen at det skal skje hver gang. Jeg vil også styres og bli overrasket under sengevalsen!!!! Og jo mere autoritære menn er i diverse maktposisjoner jobbmessig, jo mer vil du at kvinnen gjerne binder dem og bruker dem.

Og og å

Siste svar on. 31 aug. 2011 18:05 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Anjulie

Jeg syns det er så utrolig mange som ikke kan og og å regler av gutta. Det er sååå turn off at jeg kan ikke få sagt det!
Det er ikke så vanskelig å lære. Man virker rett og slett litt dummere og mindre intelligent når man ikke kan skrive godt norsk. Jeg vet det er urettferdig, men det er et skriftlig forum. Ikke undervurder det!

Tendensen er å bruke "å" på absolutt alt. "Nå skal jeg ut Å kjøre bil Å kose meg. FÅrstår du hva jeg mener? FÅrRholdet til eksen er..
Jeg får helt vondt i øya av å se det!

Svært mange mennesker som befinner seg rundt meg i hverdagen, har barn.

De forteller om hvordan de er stresset, lei seg, opprørt, utslitt, får ikke sove og hvor deilig det er å kunne reise uten barn eller å ha barnefri.
Jeg har aldri hørt dem fortelle en historie om noe fint eller hvordan de synes det er koselig å ha barn.
Det virker nesten som det er en slags depresjon for dem, og at barna stjeler det lille overskuddet de hadde igjen.

Er det verdt det og er det riktig å få barn for å så klage så mye over det? og ja det er seriøs klaging, som aldri avtar.

Så hvorfor får de barn når det bare er elendighet? skal det være en givende og fin opplevelse? Når jeg opplever noe fint så forteller jeg også om noe fint i ettertid, ikke bare elendighet og syting.

Jeg tar meg selv i å tenke at de kanskje hadde hatt det bedre uten barn, ingen EVIG klaging, masse overskudd, mer penger, de kunne gjort hva de ville når de ville osv.

Jeg forstår at mennesker fikk barn før fordi det ikke var så mye annet å gjøre, å reise var dyrt, studere var vanskelig og venner fantes det ikke så mange av etter en var blitt 20 og foreldrene forventet det og ikke alle kvinner jobbet.

Så er det verdt det å måtte velge bort seg selv og sine interesser og drømmer og tanker for å oppdra en skapning som du høylytt klager over til kollegaene, synes det er deilig å være foruten når du er på tur og kanskje mest av alt om en ser på familier flest..vil krangle med deg og mest sannsynlig ikke like deg spesielt godt?

Har tatt meg selv i å lure på det mer og mer ettersom menneskene rundt meg med barn absolutt ikke smiler, tvert imot....men før de fikk barn var de vel de lykkeligste menneskene jeg vet om, spesielt som single.

Og er det tabu i å lure på noe sånt? har en lov til å sette spørsmålstegn ved klagingen over unger, eller er det bare noe en skal gjøre når en får barn? :)

Bare lurer, dette med aldersforskjell. Vet det har blitt diskutert før, men tenkte litt annen vinkling. Har vært forholdsvis aktiv her siden i våres og undrer meg veldig over følgende; Jeg, kvinne 42 , lever og ser yngre ut enn alderen. Jada kan fort bli klisje ... vet det ;) OK, det var meg .... så til det jeg lurer på. Jeg har stort sett vært sammen med yngre gutter og ute i den virkelige verden blir jeg hele tiden sjekket opp av gutter i alderen 30-34 så her på Sukker tenkte jeg å prøve å finne noen som var litt nærmere meg i alder, men greia er at jeg setter hjerter, på hjerter, på hjerter på gutta i passende alder. Men de som kontakter meg er (nok en gang) gutta på 30-34 eller de som er en del eldre enn meg. SÅ .....hva er greia gutter, er det sånn at 30 åringen gjerne vil møte en som er eldre og 40 åringen en som er yngre??? Og hva er det egentlig 30 åringen vil, en flørt eller faktisk kjæreste? Eller er det bare så enkelt at det er veldig mange gutter i begynnelsen av 30 årene på Sukker? :)

Håper det kommer seriøse svar fra dere, trenger ikke høre fra dere som mener at gutta holder seg bedre, og at jenter over 40 bare er desperate kjipe kjerringer osv. Det blir liksom litt for teit syntes jeg ;)

Sextips?

Siste svar on. 31 aug. 2011 11:22 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym Uerfaren

Vet dette ikke er et sexforum, men allikevel... Jeg trenger litt råd, eller i hvert fall å få luftet litt frustrasjon.

Har mått ei hyggelig og god jente her, og vi møtes innimellom for å skravle, kose og som regel ender det i sex.

Men jeg syns kanskje hun er litt lite aktiv...? I hvert fall under forspillet. Vi kliner, det er hun flink til. Jeg "tafser" og stryker henne her og der, men akkurat det er det fint lite av tilbake.

Så havner vi på senga (eller blir på sofaen for den del!), klærne forsvinner, jeg kysser, klår og fingrer litt både her og der, hun blir mer og mer klar. Men jeg får veldig lite tilbake akkurat da.

Så sier hun noe sånt som "jeg vil ha deg inni meg nå!" eller noe i den dur og begynner å nappe og dra noe voldsomt i pikken for at jeg skal bli klar.

Mulig jeg er litt atypisk gutt som ikke står som en påle klar til dyst med en gang da?
Selv om jeg selvfølgelig blir tent av å se at hun nyter det jeg gjør med henne, så er jeg er også avhengig av litt pirrende fysisk stimuli for å bli skikkelig kåt og hard. Det løser seg som regel med litt gildemiddel, men allikvel... Burde ikke hun tirre, pirre, kysse, stryke forsiktig....?