Sukkerforum

Jeg kjenner til en datingside hvor uforpliktet sex med andre single står i hovedfokus, men plutselig fikk jeg opp en reklame for en datingside som spesifikt sa at de oppfordret til utroskap....
Det var ikke bare en side, men to, som jeg fant med et enkelt google søk. "Gifte menn/kvinner søker elskere"....

Jeg har en liten følese av at disse sidene er kun for å scamme uvitende mennesker, men igjen.. det er kanskje et marked for slike tjenester i Norge.
Jeg ble bare så overasket over hvor freidig reklamen var.... som om det å være utro var en selvsagt ting. Nå skal det jo sies at det er en del utroskap ute blandt det norske folk, men at noen vil profitere på dette så åpenlyst ble jeg litt overasket over.

Har noen av dere andre sukkerbrukere blitt oppmerksomme på dette og vil dere anse det som et problem? At utroskap blir allminneliggjort slik at en får inntrykk av at det er en selvfølge å være utro når en er i et forhold.

...

Ingen svar
(mann 44 år fra Akershus) Privat melding

http://youtu.be/1Cw1ng75KP0

Blech...får jobbe litt i stedet...

jeg ligger i sengen min syk, mest sannsynelig infuensa :(

er det noen som kunne tenke seg å holde meg med selskap?

Har datet mange jenter. Noen finner jeg Uinteressante - etter ca. 2 minutter  De er heller ikke interessante i anledning denne tråden.
Så er det de jeg finner noe ved, som gjør at jeg får lyst til å treffe de igjen. Noen ”middelmådige” ifht min smak og det jeg er ute etter. Da tenker jeg at jeg kanskje bør prøve de ut på det fysiske plan. Kanskje de er et fyrverkeri i senga eller digge på andre sett og vis. Kanskje noe kan ”bygges” ut i fra en fysisk kjemi? Jeg har nemlig opplevd at det stemmer fryktelig godt sånn fysisk, selv om damen ikke var helt slik jeg var ute etter når jeg traff henne første gang. Og at hun har vært mye deiligere enn det hun virket å være når klærne dekket til herlighetene. Erfaringsmessig har jeg opplevd at det ikke er de vakreste som gir størst fysisk tilfredsstillelse og glede heller. De ”middelmådige” kan også ha noe ved sin personlighet eller intellekt som gjør at de er verdt flere dater. Om de både er interessante mentalt og har en topp fysisk kjemi, vil det være noe som kan bygges videre på.
Så er det de veldig få jeg faller for umiddelbart. De som i mine øyne er vakre. Her stopper det imidlertid underveis, enten på den intellektuelle kjemien – eller (enda oftere) på den seksuelle biten. Jeg vil ha de fleste jeg dater (som har en viss interesse) til sengs for å prøve ut den fysiske kjemien. Ta de rasktest mulig til siste ledd av dating-skalaen, for å kjenne etter om det seksuelle stemmer. En vet liksom aldri hvordan sexen blir med en jente man treffer. Jeg har også ”kastet bort" tid med flere dates med en jente, for så å finne ut at det krasjer på det seksuelle. Så er det jo også slik at jo lenger en treffes og jo mer en kurtiserer over tid, jo slemmere blir det å gi vedkommende avskjed, særlig etter å ha "lurt henne" til sengs. Jenter (og sikkert også menn) kan ha så mye ved seg sånn fysisk som gjør at sexen ikke blir som forventet. Hva med dere jenter når dere treffer drømmemannen og dere bygger en relasjon, for så å finne ut at kølla hans ikke var en kølle, men en liten flis? Hvordan takler dere dette? Mye kan gå galt i en sårbar fase der en ønsker å finne en partner, og det at en stadig blir mer kresen basert på de erfaringene man gjør seg. Jeg har også truffet et par som jeg virkelig ble betatt av. Da tror jeg kanskje at jeg har blitt for ivrig :P
Lett skal er det ikke å være single på leter`n..

Hva er deres erfaringer, forumtroll?

Oslo, ass

Siste svar fr. 14 okt. 2011 17:23 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym likefrem

Ergerlig at ca 80% (eller mer) av de pene og profilmessig attraktive jentene her inne befinner seg i Oslo. Selv befinner jeg meg i en relativt tettbefolket region på Vestlandet, men det er virkelig skralt i forhold.

Det er klart det vil være mer liv laga i den sentrale Østlandsregionen mht at det er det suverent mest folkerike området i landet, men det virker allikevel disproporsjonelt mye bedre der.

Brannfakkel?

Dette skjedde ikke med meg, men med en kompis.
Han skulle kjøpe en liten lekemus til katten sin, og derfor dro han selvfølgelig til nærmeste dyrebutikk.
Da han kom inn i butikken, var han alene, og en pen ansatt av det motsatte kjønn, smilte pent til han. ( han ble jo litt satt ut, fordi han synest hun var veldig pen, noe som også var gjennsidig i fra hennes side.

Samtalen var følgende:
Hei...

Har du mus...?

Ja det har jeg..

Nei, nei, nei..

Jeg mente: Har du en sånn myk mus, som man kan leke med..?

Ja det har jeg også..

Katten fikk et garnnøste i stedet:)

Et lite dikt.

Siste svar fr. 14 okt. 2011 16:31 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Unggutt78

jeg kan ikke alltid løse dine problem, jeg kan ikke alltid ta ansvar for dine avgjørelser. Men jeg vil alltid være din venn. jeg kan ikke alltid stoppe deg, jeg kan ikke alltid rekke å si hvilke konsekvenser det har. Men jeg vil alltid være din venn. jeg kan ikke alltid stille opp for deg, jeg kan ikke forandre deg til en annen person. Men jeg vil alltid være din venn. Uansett hva du gjør, uansett hvordan du blir eller hva du velger i ditt liv, Vil jeg alltid være din venn.

Ingen himmel kan være like vakker som gleden av og møte deg. Ingen helvete kan være like skummel som en natt uten deg. Ingen verden kan være like spennende som den jeg deler med deg!

Jeg spurte en jente, jeg har skrevet en del med, om hun hadde lyst til å bli med på sukkerfesten. Hun er student og hadde litt dårlig råd ft... "Null prob, svarte jeg" og tilbød meg å sponse billeten hennes. Men det går jo ikke. Er ikke det dumt da, sukker.no ??
Er sikkert også noen her som kunne tenkt seg å sponse et supermedlemskap på en annen her også (leste bl.a. i en annen tråd at noen med nick agatonsax ikke var super lenger) Kanksje noen av vennene kunne tenkt seg og sponset en supermnd på han i burdagsgave? Bare tenkt altså. Men det lar seg heller ikke løse heller, så vidt meg bekjent? Eller tar jeg feil ?

Det fredag! Reis i krigen det var på tide. Faen meg en uke siden sist!

Såh? Planer for denne sjukt bra dagen? Hmm?

Jeg visste jeg hadde det fra en plass, men kjekt få min overbevisning bekreftet:)

- «Kvinner foretrekker menn med ulike gener enn seg selv, for å sikre sitt fremtidige avkom», sier Dr Roberts i Proceedings of Royal Society.

Lukt er en viktig del av den seksuelle tiltrekningen, viser tidligere forskning.

Menn med den tiltrekkende lukten har et immunsystem som er forskjellig fra kvinnens eget. Dermed blir barna de får, helgardert i sin motstandskraft mot sykdom.

Når kvinnen går på p-piller, velger hun menn med lukt som tilsvarer hennes eget immunsystem. Dette får konsekvenser for forholdet seinere, viser de nye forskningsresultatene.

Hei, er en litt sjenert og stille gutt på 23. Lurer på Om det er noen vits for noen på min alder å komme på de sukkerfestene?
Noen på min alder som har vært der?

Profil

Siste svar fr. 14 okt. 2011 08:03 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym trentatre

Er det bare jeg som syns det er utrolig feigt med en profil uten bilde og noen opplysninger? Det er gjerne disse brukerne som er ivrigst på chat. Skal man møte noen, så må man nesten tørre å utlevere seg...mener nå jeg.
Hva mener dere? Har de noe å skjule eller er de bare sjenerte?

Det oppstår mange hvert år over hele verden og har gjort det i flere hundre år. Fasineres du av dette og hvor kommer de fra. Synes det er ganske rart og uforståelig.

For? Mot? ...hvorfor?

Si din mening, og få pepper for den etterpå!.

Begynnende kløe i enkelte av tennene?
Tid for å føde?
Psykisk ustabil?
Glemsk ala glemme å ta av seg buksa når man skal på do?
Redsel for å bli angrepet av rovdyr?

..eller du blir bare pilsk og glad sånn som meg..

Kan noen svare meg på om bilder av besøkende bytter plass om de besøker profil på nytt ? Har drøyt 100 besøkende men bare ca 40 bilder på lista, så noen titter jo innom en gang i blant. Hvordan fungerer det her ?

en frosk =)

I det siste har jeg datet flere kvinner som har kommet fra latinske land.

Det er virkelig noe annet en norske kvinner,
De latinske kvinnne flirter, er varme, gir komplimenter og bidrar virkelig til at daten blir koselig,
Noe helt annet en de håpløse "drikke kaffe" datene som norske kvinner varter opp med, som regel ganske kjedelige.

På mine fem måneder her har jeg sendt meldinger til fem stykker, uten å få noen en eneste respons som tydde på interesse.
Jeg har kun fått en eneste spontan melding.....men den var god!
Og en melding rekker langt :-)

Jeg lemner dere nå!

Lykke til alle sammen!

sikkert vært tatt opp før men :p
hva skal man skrive til folk? bruker utrolig lang tid på finne noe fornuftig å skrive!
"hei vil du bli kjent", funker ikke helt for min del, så da må man jo prøve noe annet!
noen tips? :D

Sjäv brukar jag glömma att jag pratar i mobilen o går därför tillbaka för o hämta den (stressiga dagar)

Flere enn meg som går i dress i dag som ikke gjør det til vanlig?

http://internationalsuitupday.com/

Hva sjer a.....?...... Sol og vakkert høstvær i Trondheim:)

Jeg skal ut å vaske bil. Husk å tørke godt, klin på silikon på lister, smøre hengsler, fylle frostveske, spyleveske, skifte olje får jeg sette bort til Naf. Nye vindusviskere kanskje...........Dekk la jeg om igår(Dekkmann).

Hva skal du gjøre? Jeg skal gå nå....... Ha en fiiiin dag folkens:))

God natt folks :D

Måtte ha med denne tråden også som en egen avsporing -et element fra min forrige
Min erfaring er at seksuell kjemi er basert på en rekke ulike faktore og gjerne en eller flere av disse i kombinasjon. Det være at partneren tenner deg mye kun med sin kropp og "utstyr", eller det kan være måten vedkommende utøver sex på? For mange virker også følelser for partneren og personlighet inn.

Hva og hvilke trigger-kombinasjoner gjør at du oppnår den såkalte seksuelle kjemien??

Selv så satt jeg ny rekord i å stå kjapt opp i dag! Kidsa på 4 og7 år heiv en svær vann-ballong med kaldt vann i hodet på meg mens jeg lå og sov! Sprakk nesten som en ballong selv da ;) hehe

Hvis du hadde muligheten så klart :)

Norsk Tipping

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

De har visst rotet hos Norsk Tipping i går.
Jeg fikk utbetalt for tre rette på Vikinglotto, men hadde bare én rekke med to rette.
Min far fikk utbetalt for to rekker med tre rette, men hadde ingenting.

Flere som har har fått gratispenger av Norsk Tipping?

Jeg satt pengene på en oddsbong, så de ikke kan trekke de tilbake :o)

HJEEELP- 47 timer uten røyk nå, og jeg sliter... sliter virkelig.

Noen som har tips og gode råd for å klare dette...uten tabletter,røykeplaster osv. Noe man kan spise for å minske suget (helst ikke sjokolade, hehe)
Går jo ihvertfall helt galt om man må erstatte det røyksuget med søtsaker, hjeeeeeeelp.
Trodde faktisk ikke at det ville være så hardt:(

Gode råd og tips mottas med takk :):)

Finnes det en jente her inne som:

Har selvinnsikt.
Har selvtilit
Psykisk frisk
Ikke bruker Ingen drugs
Som faktisk kan utfordre meg mentalt
Som er ferdig med tidligere forhold, og er klar for å gå videre i livet
som faktisk har lært seg gleden av, og ikke minst styre seg selv, selv etter 1/2 flaske vin innabords
som faktisk er ærlig, når en sier: jeg er glad i deg

Som liker motstand
setter pris på åpne samtaler
som kan verdsette at en gutt er ærlig, åpen og lojal
som liker å bli massert, bli oppverta, og blir tatt med ut på spontane, men også planlagte ting
som kan respektere at en gutt faktisk også har egne interesser
som liker å få gaver, samtidig som å gi

Uff, blitt brent litt for mye i det siste:)

begynner virkelig å lure på om det finnes noe kjærlighet her ute i verdenen, for min del! er ute etter et forhold med ei herlig dame, noen damer som virkelig er intressert i det, eller føler noe av det samme slaget, som vil bli bedre kjent ta gjerne kontakt ;)

I dag har jeg faktisk et seriøst spørsmål. Om menn i bil. Mulig det gjelder kvinner også, men det vet ikke jeg så mye om.

Hva er det som får folk i bil til å nærmest klistre ansiktet til sideruta og følge gående intenst med blikket helt til det virkelig ikke lar seg gjøre lengre?

Tror de at de er usynlige inni bilen, eller tenker de på det som hyggelig oppmerksomhet? Skal jeg isåfall smile og vinke? Jeg pleier for sikkerhets skyld å sjekke om jeg har toalettpapir hengende etter skoen, for det er jo også en mulighet..

Jeg mener... JA jeg ser deg, og JA det føles beklemt. Og ja, jeg har lyst til å riste litt på bilistene som ikke skjønner dette.

Som høna tenkte da hanen løp etter henne: Stopper jeg, er jeg lett på tråden og løper jeg videre blir det ikke no på meg.. jeg snubler...... ;-)

Det hjelper visst lite med røntgenbilder av lunger på sigarettpakkene.

Så hva kan de gjøre da?
Hva med å ha klesklyper o.l. i sigarettpakken, feste dem ved bruksområdet, og så kan klesklypene tas av når vedkommende har fått nok (evt legges tilbake ubrukt)?

Flere forslag?

:)

I det siste har jeg vært rimelig lite aktiv på sukker.
Nå må det sies, jeg besøker få profiler og skriver aldri førstemelding.
Så logger jeg inn igjen på sukker etter et lenger fravær, helt stille i mange dager eller skal vi si uker, før det endelig dukker opp et brev fra ei søt dame, og ikke bare er hun søt, men profilen er nesten bare helt perfekt!
Jeg begynner å skrive med henne, begynner å kjenne litt kjemi...
Venter på brev, sjekker innboksen, og der detter det jammen inn brev fra en ny dame, og så detter det inn et brev fra enda ei utrolig fin dame som jeg satte et hjerte på for to uker siden.......

Noen økonomer her som har meninger om renten på statsobligasjoner på kort og lang sikt?

"Fastrentesatsene vil være på 2,673 prosent for tre år, 2,869 prosent for fem år og 3,357 prosent for ti års bindingstid. Den flytende renten på studielånet vil være på 3,260 prosent ut året."

Jeg må innrømme at både 5- or 10-års binding frister litt.

God morgen!Ny dag nye muligheter =)

Hva er det flaueste du har vært med på under "akten"?

Nu är det på tiden o älska sig själv, jag kan starta! Mitt leende :)

Etter inspirasjon på en annen tråd her, så hvordan liker dere å høre om andre som har funnet seg noen? Og er det mer positivt om noen har funnet seg en/ei på Sukker enn irl? Eller vil dere helst ikke høre om det åkke som?

Spesielt menns hender varierer mye i størrelse,og damer kommenterer ofte hvor store de er.

Det finnes vel ikke så mange måter å måle de på,men mine er ca str. B-Cup har jeg funnet ut.....

Noen større?

Hvorfor begynner forumskribentene å omtale seg selv i tredje person etterhvert?
Hva er det et tegn på?

Det som er greit med sukker, er at en blir enda sikrere på hva en ikke vil ha ! Og at magefølelsen stemmer ;)

Själv var det tandläkaren och jultomten

Useriøs tråd.

Skulle egentlig poste anonymt men glemte å krysse av :p

Og en annen ting. Jeg kom i skade for å hele puppen. Hva skal jeg gjøre!?

Ja, beretta nu. Varför sover ni inte?

Er du fornøyd med han/henne som var din første? Og hvordan opplevde du det? Og hvor gammel var du?

Jeg for min del var 16 år og lå stiv som en stokk å kikket på bildene på veggen. Var egentlig veldig fornøyd og er fortsatt fornøyd med at han var den første. Treffer han enda innimellom. Veldig ok fyr:)