Sukkerforum

Hei!

Har lyst til å spørre et åpenhjertet spørsmål til både menn og damer om folk med utenlandsk etnisitet er utelukket eller veier veldig ned?

Samfunnet i dag har veldig stor fokus på at ting skal være diskrimineringsfritt. Selv om folk generelt er veldig åpne for folk med utenlandsk bakgrunn, er det bare naivt å tro at vi er eller skal være diskrimineringsfrie.
Så hvordan er det i dating? Spesiellt nettdating når førsteinntrykket er fysisk / attraksjon?

Selv er jeg av kinesisk opphav, men er født og oppvokst i Norge.
Alle rundt meg behandler meg "norsk", men når jeg møter folk for første gang merker jeg en liten skepsis som mine norske venner ikke møter. Dette varer dog bare til når jeg åpner munnen min, og folk skjønner at jeg er "norsk".
Dette plager meg veldig lite, tvert imot merker jeg at det er mye mer ukomfortabelt for etnisk norske å snakke om temaet...

Jeg er en av de bildesløse her inne, pga bosted og jobb.
Lurer på om det er noen funksjon her inne der man kan laste opp bilder, og selv bestemme hvem som skal få se bildene..som et slags privat album..
Fins det het noe sånt her inne..??

Pussige greier... En av de sist besøkende på min side har match under 70... og kommer likevel opp (med nick) – selvom jeg har stengt for matcher under 70. Skjer 'a? Er det bare hos meg det spøker?

Idag fikk jeg tilbake datteren min etter at hun har vært hos pappa`n sin i en uke. Jeg ble helt nummen i kroppen og tårene sprengte i øynene da jeg så henne pile rundt i barnehagen da jeg kom for å hente. Hun har vokst så mye siden sist! Jeg var nesten litt redd for å ta henne opp, tenk om hun plutselig var skuffa over at det var jeg som kom for å hente, eller at hun ikke ville kjenne meg igjen? (Jada, helt usaklig, men hjernen er det av og til). Men hun lyste opp som en enda større sol enn hun allerede er, og ga meg kjempekos og studerte meg med et smil og trillende latter og strøk meg i ansiktet og over håret, før hun rappa solbrillene mine og skulle ned igjen og leke videre med vennene sine.

Nå sover hun søtt i den lille senga si og jeg hører hun snorker helt ut i gangen.

Brist mitt hjerte!!!

Hvis noen skriver det én gang til, gråter Gud!

Jeg har panikk for tykke mennesker.. Jeg vet jeg er rar, og at jeg kommer til å fornærme mange mennekser nå, men jeg har bokstavelig talt panikk. Jeg holder ofte pusten går jeg går forbi en tjukkas som ser ustellt ut, jeg tenker stygge tanker og menn og kvinner som vralter fordi beina dems gnisser sammen.

Min far lå på sykehuset for et par år siden (kreft i tarmen) og på samme avdelingen som han lå på var også disse tjukkassene som skulle ta mageoperasjon.. Og hva gjorde de til middag? JO, de forsynte seg 3-4 ganger med maten som var satt frem.. Ikke rart du er feit og ekke da tenkte jeg..

Så hvorfor har du de ekstra kiloene? Du vet du kan kvitte deg med dem ganske lett ikkesan? Slutt å skuffe mat inn i kjeften å kom deg opp av sofaen.. Easy Peesy! :D

Fikk brev fra en med kompliment "du ser så flott og hyggelig ut at jeg bare måtte kontakte deg". Jeg tittet innom profilen og svarte ærlig at vi nok ikke passet sammen. Fikk et surt brev tilbake om hvordan i helv... jeg kunne vite det!!!
Bør man heller la være å svare på brev fra de man ikke er interessert i?

http://www.youtube.com/watch?v=h3s19jjEeHE

;D

Så!

Man har trålet gjennom antall online profiler, selvfølgelig er det et bilde som vekker interessen. Man gløtter gjennom albumet og leser gjennom tekstene.

"Dette var interessant!" Han/hun vil jeg skrive en post til!

Nå kommer spørsmålet:

Hva vil du/dere at folk skriver i den første posten?

Har tre meldinger, fra tre forskjellige damer. Synes det er litt seint nå. Skal jeg åpne nå eller vente til i morgen?
Tror også damer tenker i disse baner.

Gi en klem til noen du savner.

40 års krise

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym baldy

Pent brukt nyre ønskes byttet i fyldig mørk hårmanke.

Til alle de som var for late o.l. til å gidde å møte -missi-, bubble og meg i går, vil jeg bare si at vi hadde det utrolig morsomt og koselig sammen. Synd det ikke var flere som ble med.
For å gjøre gutta litt misunnelige, de to jentene kan det å danse tett og forførerisk. hehe.
Merket at det var lenge siden jeg opplevde oslo by nigth på denne måten og det frister veldig til gjenntakelse.
Så håper for fremtiden at det også deles sånne happenings i tråd her inne, så man får mulighten til å delta.
Så til noe å bygge tråd videre på,
jeg vil oppfordre alle til å dele litt opplevelser fra sånne happenings tidligere med oss andre her inne?
For hvor mange av dere der ute er det som har gitt litt opp å gå alene på byen?
Slå dere løs!

Mulig dette har blitt lagt merke til og kommentert før, nesten rart visst ikke! :P

Men kikket igjennom onlinelista, ikke profiltekst, hvis det er det, så er det det helt ordinære samme røret, dårlige bilder, ei presterte å ha bilde nå i sommervarmen der hun sitter i dunjakke ute på vinteren med en kopp kaffe, må nesten le, det er så lite igjennomtenkte profiler at det er helt sykt!

Får dere responns på dette???

Hvilket merke anbefaler dere? Acer, Packard Bell, Siemens, HP, Apple........?

Noen med gode erfaringer? Eller dårlige, som dere har lyst å dele med meg?

:-)

Heeey, jeg prøver meg,, er det noen spreke gutter i oslo som kunne tenke seg å passe på en trønderjente i helga? ;) Veninna mi kunne ikke være med, så tror muligens helga kan bli litt ensom... Og guys, humor er viktig, tørrpinner trenger ikke å skrive... Ps, jeg er ganske så smågal av meg... :S

at du ble ferdig med både å bæsje og tørke deg bak, før du var ferdig med å tisse?

Jeg er genuint interessert i den prosentvise andelen nordmenn kontra andelen utlendinger som forsøker å sjekke opp damene her.

Skill gjerne mellom

- på byen: på klubber, pub osv i de sene timer, gjerne med litt alkohol innabords
- på dagtid. I parken, på gata, i lunchpausen osv. Menn som kommer bort og "spør etter veien", og deretter fortsetter sjekkeprosessen.

Tenker altså ikke på nettet her på sukker.

Er også nysgjerrig på graden av sjarm / pågånendehet / dominans / troen du får på at dette er en mann som gjør jobben sin og sikrer at dette går "all the way" uten flaue kleine bommerter som gjør at du mister tenningen.

Og til sist, har du noen favorittnasjonaliteter / etnisiteter du mener tar seg spesielt godt ut, og hva er hovedgrunnen til det?

Elsker variasjon i været, ser og høres ut som et skybrudd er i gjære her nå :)

Andre som liker lyn/torden og at det pøser ned?

Sukkerquiz

Siste svar ma. 1 aug. 2011 19:32 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Ok Sukkertroll. Alt for lenge siden siste quiz! Inspirert av diverse tråder her inne, synes jeg det er på tide med den usminkede sannhet. Du må velge, ett av alternativene, på hvert spørsmål. Ja takk, begge deler - eller nei takk, ingen av delene, er ikke lov! Hvis du MÅ velge, hva foretrekker du?

1. Ballong eller beinrangel?
2. Rik eller pen?
3. Lykkelig eller smart?
4. Stakkarslig eller slem?
5. Kosete og varm, eller sexy og kald?
6. Morsom eller snill?
7. Kåt eller trofast?
8. Smartere enn deg, eller dummere enn deg?
9. Eldre eller yngre?
10. Dominerende eller ettergivende?

For egentlig ganske lenge siden, traff jeg ei dame her inne, det var definitivt kjemi der, men så fikk hun kalde føtter. Fair enough, jeg går videre, og akkurat når jeg har møtt ei anna dame, som heller ikke var uaktuell, tok hun kontakt igjen, og dum som jeg var, ville jeg forsøke med henne igjen. Et par-tre treff, og så - stillhet - verken svar på telefon eller SMS. Noen måneder senere så jeg henne på T-banen, dvs., jeg var utenfor, hun var innenfor. Så jeg sendte en SMS for å høre hvordan det sto til, og fikk en mutt melding tilbake om at hun jo ikke hadde hørt fra meg, noe som ikke stemmer. Vel, dett var dett!

For en måneds tid siden så jeg at hun hadde opprettet ny profil med nytt nick, en profil jeg blokkerte i det jeg så den. Og i dag så jeg på mobiltelefonen etter lunsj at et ukjent nummer hadde ringt - så jeg sjekket på gulesider, no, og sannelig var det ikke den dama. Igjen.

Er det andre som har opplevd lignende? Jeg får meg ikke fra å tenke at dama må ha enkelte sider ved seg som ikke er spesielt flatterende...

Jeg har ikke problemer å gå bort til jente å si hei. Men jeg har en tendens til å drepe samtalen de første minuttene med kjedelig småprat. Og nå snakker jeg om jenter jeg får øyekontakt / smil av som viser interesse. Åpninglinjen er jo grei, "hei", "hva skjer", "skål" et eller annet.. Etter går det verre.. Hva skal man prate om da? Omgivelsene? Ting jeg kan komme på å si er type "hva heter du", "hva driver du med", "hvor gammel er du" "hva drikker du" og sist men ikke minst "du er søt" altså.... zzz... samtaler som enten dør ut fordi hun, jeg eller begge bare mister interessen..... Er jenta litt skravlete så er det jo null problem. Jeg derimot er ikke veldig kreativ når det gjelder samtaleremner de første kritiske minuttene..... Vil jo helst unngå typiske "pick-up artist" linjer også, de er jo så opplagte..

Noen som har noen forslag?? :)

For meg er "småfeit" det fineste som finnes.

Ville bare ha sagt det.

å krangle om hvem som skal ligge på den våte flekken!!

Noe jeg pleier å gjøre hvis jeg er sur, irritert eller lei meg for noe, redd, har prestasjonsangst, er nervøs for å snakke med en jente eller noe annet, er å minne meg selv på hvor lite det egentlig har å si i det større bildet. Jeg tenker da spesielt på noe Carl Sagan sa om den lille "flekken" vi bor på:

Consider again that dot. That's here. That's home. That's us. On it everyone you love, everyone you know, everyone you ever heard of, every human being who ever was, lived out their lives. The aggregate of our joy and suffering, thousands of confident religions, ideologies, and economic doctrines, every hunter and forager, every hero and coward, every creator and destroyer of civilization, every king and peasant, every young couple in love, every mother and father, hopeful child, inventor and explorer, every teacher of morals, every corrupt politician, every "superstar", every "supreme leader", every saint and sinner in the history of our species lived there - on a mote of dust suspended in a sunbeam.

Noen synes kanskje det er skremmende å tenke på, men jeg synes det er merkelig beroligende. Det hjelper selvfølgelig ikke alltid, og av og til bare litt, men allikevel.
Er det noen andre her som bruker liknende "teknikker" på seg selv for å få en litt mer kontrollert ferd i det urolige havet vi kaller følelser? I så fall hva?

Mest sannsynlig er det jenter eller mannlige likesinnede som kan komme med tips her.

Jeg er litt(?) sykkelnarkoman og barberer bena. Bruker høvel, men har såpass hårvest på bena at jeg må barbere minst annen hver dag. Egentlig et jækla stress, men hvis jeg ikke gjør det blir en del hårsekker/-røtter irriterte når f.eks. buksa drar i "skjeggstubbene" på bena.

Så til spørsmålet: Er det epilator (heter det det) som er tingen? Voksing ser jeg ikke på som et alternativ på grunn av tidsbruk etc. Finnes det andre "geniale" løsninger?

NOTE: Hva noen måtte mene om _at_ jeg barberer bena gir jeg flatt f*** i :-)

Når går en gutt i fra å være gutt/jente til å være mann/kvinne i din verden?
De fleste hankjønn her inne er vel strengt tatt pr definisjon menn.

JEG er drittlei av menn som har passert en viss alder kalles for gutter, og at kvinner over en viss alder kaller seg for jenter....

ER det bare barn her inne?

Det er tragisk å lese at kvinner på over 20 år kaller seg for jente.
Slik ser jeg det.
Hva mener dere?

Etter sommerferien så jeg plutselig at badet så ut som et helvete og hadde planer om å fixe dette i dag, men finner ikke motivasjonen i varmen. Alt annet husarbeid er bare gøy til sammenligning (jeg er ganske kontrolfreak, ordenfreak, renholdsfreak og minimalist så jeg rydder og vasker litt hver dag) men akkurat det å vaske badet avskyr jeg! Andre som har det på samme måte? Tips for å forbedre gjennomføringsevnen på dette? En annen ting er at jeg ikke ser hvor mye det trengs før det nesten er for sent, til motsetning av resten av leiligheten som jeg analyserer daglig.

Hvis en million kroner er lik en cm, hva er da en milliard kroner ? joooo det er 10 metern fra ingier- strand det. Dette tenker jeg mye på når jeg ser den glødende medisinballen synker silkemykt ned bak fornebulandet.

Sist torsdag spurde jeg om noen som ville på noe.. De fleste her inne tenkte vel at "en mann som ville på noe og samme dag?? Nææ, vet du hva.. Håpløst..." eller
Det viste seg å bli den beste tingen jeg har gjort på leeeeenge. Traff ei dame, som nettopp reiste hjem nå, og jeg kjenner meg så utrolig trist og tom, men glad for at jeg har fått hatt en fantastisk helg med ei flott og sjarmerende dame.. Så det jeg lærte er at.. Det er verd å ta noen sjanser her i livet.. En vet aldri når den rette kan dukke opp..

I forhold til en potensiell kjæreste :

Hvor stor aldersforskjell er akseptabelt ? Hvis du f.eks er i 30 årene? Hvis du f.eks er i 40-årene?
Er alder kun tall ?

Det har sikkert vært spurt om dette før.så beklager hvis dette blir "oppgulp" av tidligere tråder ..
Men det er fryktelig vanskelig når det ikke eksisterer et filter ..

Selv er jeg ei jente på 28 og strekker meg til 35-36..

hei. vet noen hvordan chat fungerer her? kan man snakke med flere samtidig? det virker som om man aldri får chatte med noen her :)

Jeg har ofte lurt på hva jeg egentlig vil utdanne meg som. Lærer, psykolog, journalist? Alle yrkene er noe jeg tror jeg kunne likt, men jeg har en enorm interesse innenfor sminke. Det siste året har jeg sett utallige sminkevideoer på youtube og har to sminkevesker som garantert har kostet meg et par tusenlapper.

I går sminket jeg to av venninnene mine, og de fortalte meg at jeg er skikkelig flink. De sa jeg helt sikkert kunne gått på make up skole, og utdannet meg innenfor make up. Utdannelsen for 1 år koster 118000 kr. I utgangspunktet syns jeg det er sinnsykt mye penger, men når jeg ser på de andre yrkene, vil studielånet bli på langt mer enn det og er 3-6 år lange år med studie.

Men når det kommer til jobber i ettertid av utdannelsen, har jeg på følelsen av at det er veldig mye variert man kan velge mellom, men også vanskelig å finne en jobb. Og jeg vet ikke hva en make up artist tjener i utgangspunktet. Er det noen som vet noe om dette?

Hvor lenge skal blomstene utenfor domkirken ligge der? Familien min og jeg skal inn til Oslo på onsdag for å legge ned blomster og for å se det flotte blomsterhavet. Syns det er fantastisk at så mange viser sin medfølelse, og da vil gjerne vi også vise hvor mye dette har påvirket oss.

Så er det noen som vet når de fjerner blomstene (og frakter det et annet sted)?

Spesielt folk som kan skrive dikt, sangtekster eller lignende?

Siden Sukker er en nettdatingside (og siden jeg er en mann på en nettdatingside), så gjelder det å ta kontakt med flest mulig individer og finne ut hvem av de som svarer du har mest kjemi med. "Shotgun approach", som vi sier på godt norsk.

Jeg har vært ganske heldig, og opplevd et par ganger at jeg kommer i kontakt med 2-3 kvinner på en gang, og sender meldinger fram og tilbake med alle samtidig. Men det som er kanskje litt rart er at hvis det finnes én jeg føler meg spesielt tiltrukket til, eller at vi har ganske greit kjemi i nett-samtalen, så begynner jeg å få skamfølelser når jeg snakker med de andre... Eller, enda verre, når jeg tar kontakt med nye profiler.

Det føles nesten som at jeg er i utro, selv om jeg er ikke i nærheten av å være i et forhold med noen. Er det flere som har opplevd noe lignende? Eller er jeg bare en særing, som vanlig?

Før leste ingen beskjedene mine og jeg fikk timeout på chatten. Nå blir mailene ofte lest, og tilogmed noen ganger svart med avslag, og chatten også, avslag. Dette må betraktes som fremgang i mine øyene, nå vet jeg i alle fall at det faktisk er noen i andre enden :)

Jeg gikk igjennom de jeg har satt hjerte på og fant ut at det var ca 200stk! Har ikke prøvd å ta kontakt med mange av disse enda (bare noen få som skiller seg ut), jeg bruker hjerte som en slags huskelapp for senere. Jeg gikk så ganske systematisk igjennom profilene deres for å prøve å fjerne noen men det var jaggu ikke lett. Alle disse damene er utrolig vakre og jeg kan ikke fatte at de er single. Antageligvis har de ikke behov for kjæreste for i så fall hadde de hatt det. De venter nok bare på at mr. perfect skal dukke opp, i mellomtiden lever de livet sitt :)

Vel som sagt så har jeg lest hva de har skrevet og det er selvfølgelig mye likt, og jeg føler at jeg ikke kan eksludere de bare fordi de rett og slett ikke har skrevet så mye om seg selv - tenk om drømmedama ikke har skrevet en utfyllende profil??? Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre videre nå, annet enn å begynne på de med høyest match og prøve å få de på en date for å finne ut hvem de er og om vi passer sammen. Uansett: nordiske damer er gudinner (i alle fall utseendemessig) :)

Trodde kanskje fleste av forumfolket hadde skjønt at "hva, om, hvis, hvorfor " klager kunne opphøre en stund. Men egoismen tydligvis lenge leve. Og vi atter igjen klager over de mest idiotiske tingene som finns å klage over...

Uansett hva man leter etter her inne, må man respektere at andre kanskje ikke leter etter akkurat deg... Og et fåtall kanskje gjør det..
For det er det som er saken.. Ikke alle skal være for alle.
Og istenfor å sette fingern på andre...

Hva med en selv.. hva kan gjør deg til et bedre menneske....?

Jeg tror kjærligheten er sterk.

Noen ganger lurer jeg på om den er omtrent ubegrenset.

Jeg har begynt å lure på om det i det hele tatt finnes noen grenser, siden det også blant mine tidligere venner er det noen jeg tenker på og føler for hver dag, og jeg regner med at det ikke kommer til å ta slutt.

Andre betraktninger?

Som sagt:

Hva kan gjøre deg til et bedre menneske?

Hei alle sukkermedlemmer, jeg stikker ned til Bygdøy sjøbad om noen timer. Dersom noen likesinnede også ønsker å sole magen, er det bare å stille opp :) På stranden ;)

Burde det legaliseres? Ville det skape mindre risiko for kvinnene som velger denne veien, samtidig som at frustrete menn også kan få "kjærlighet" uten å risikere hele karierren og venneflokken? Ville kvinnene som har velgt denne veien føle seg mer akseptert i samfunnet og ikke trenge å være flaue over "karierrevalget"?

Eller ville det føre til en massiv innvandring av utenlandske prostituerte som da kan holde på akkurat som de vil (eller som sjefen i Praha tvinger de til), i tillegg til at flere norske kvinner som egentlig er mot hele opplegget vil lettere bli dratt mot denne "enkle" løsningen på økonomiske problemer?

Spør du meg er dette et vanskelig tema!

http://www.thedailyshow.com/watch/wed-july-27-2011/in-the-name-of-the-fodder

http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/393042/july-25-2011/norwegian-muslish-gunman-s-islam-esque-atrocity

Det skal ikke være lett...

Tenker dere på at folk som kontakter dere, er (som regel, ser bort på spam og svindlere), ikke bare er en melding sendt fra en pc, men fra en person med følelser, som har krav på respekt, for sin interesse?

Dette er spørsmål til menn. Èn ting jeg har lagt merke til nå etter et drøyt halvårs nettdating er at kvinner generelt ikke kan eller gidder skrive - og da mener jeg primært profiler. Det er enkelte skriveføre unntak hist og her naturligvis; enkelte av dem er til gjengjeld svært velartikulerte. Men stort sett er det sørgelige greier. Enten er profilene fullstendig ribbet for meningsfull info, eller så er innholdet så flatt, fantasi- og pregløst at jeg er nær ved å poppe en blodåre i panna i frustrasjon over slik himmelropende mangel på skrivekyndighet. Krever jeg mer av andre enn av meg selv? Forhåpentligvis ikke. Jeg har i det minste tatt meg bryet med å presentere meg selv og ønskene mine på en utførlig måte uten videre snikksnakk - og responsen jeg får forteller meg at skribleriene mine verdsettes. Poenget er at jeg krever det samme av damene som meg selv. Det betyr at jeg snur i døra om profilteksten ikke holder mål, og dét selv om jeg finner dama svært attraktiv rent utseendemessig. Hvorfor? Fordi det forteller meg ett av to: enten så er dama for lat til å skrive, eller så er hun for dum til å beherske kunsten. Intet av dette appellerer til meg.

Hva gjør dere andre? Sender dere en melding likevel dersom dere liker bildene, eller har dere samme policy som meg?

Når en voksen mann sier: Jeg er ikke klar for et forpliktende kjæresteforhold enda. Jeg har ting å jobbe med som jeg nok bør gjøre alene før jeg har nok å gi... (Det er objektive grunner som gjør at jeg forstår det og tror på det). Men jeg vil gjerne fortsette å møte deg!

Jeg vet ikke helt hva som er lurt å gjøre nå. Jeg vil jo... Ingen tvil! Dette er en bra mann jeg gjerne vil ha. Men veldig usikker på hvor lenge jeg kan henge rundt - om det vil kunne føre til noe på sikt...

Er det NOEN som har hørt om at det har ordnet seg etterhvert og blitt forhold ut av sånt?

D3NN3 L1LL3 T3XT3N 3R FOR Å V153 O55 HVORD4N VÅRT HOD3 KL4R3R Å GJØR3 UTROL1GE T1NG ! T3NK NÅ! 1 5T4RT3N V4R D3T L1TT KOMPL1S3RT, M3N M3D D3N N35T3 S3TN1NG3N B3GYNN3R HJ3RN3N D1N 4UTOM4T15K Å TYD3 HV4 SOM 5TÅR H3R.. 1KK3 54NT..? V43R 5TOLT 4V D3G 53LV! DU H4R GOD K4P451T3T!! :)

Det virker som de ikke helt vet selv (eller tør å si det) ettersom det står det samme på alle sammen. Men her kan dere si det helt anonymt. Kom igjen, få høre :) La meg få et innblikk i hodene fra planeten som i forhold til jorda er et hakk nærmere sola og to hakk unna vår egen(menns) planet. Få høre dine ville ideer, fantasier og eventyr :)