Sukkerforum

Hvorfor skal det være så inni granskauen vanskelig å få med seg en jente på date her???

Hva er det mest hårete tilfellet av orale aktiviteter du har gjennomført?
Evt som du har stått over av selvsamme grunn?
Vi snakker kanskje jungel, villniss, krattskog etc :)

Hei:) Jeg skulle så gjerne hatt lyst til å dra på Opera når jeg var i Oslo, men har ikke vært på det før. Er det noen form for kleskode? Og hva kan dere som har kjennskap til det anbefale å dra på? Er helt grønn på området dessverre, men synes det er svært så vakkert. Er det forresten noe man kan gjøre på en date?

Aldri savner jeg et tema uten en tråd - her er den ikke! Skriv det som er gjennomtenkt.

Men det er ikke bare derfor jeg trådlegger dette skrivet.
BE-MY-MAN vurderer å fortsette å skrive på forumet. Om vi samler 500 000 innlegg i denne tråden, slutter hun å spre glede!

Klarer dere å droppe denne utfordringen? :-)

Noen her som har noen ideer om hva man gjør hvis man sliter litt med depresjon og er litt usosial, og ønsker å finne seg en kjæreste? Hvis man er ærlig skinner jo dette igjennom veldig fort. Jeg får lite respons, og har egentlig bare blitt mer deprimert av å være på diverse datingsider. Det er ikke fordi jeg er stygg. Så langt jeg har skjønt er jeg ikke så verst sånn sett. Kunne gjerne truffet mennesker med litt depresjoner og slikt selv.

Er det ingen kvinner noe sted med letter psykiske vanskeligheter, som også føler tiltrekning til menn på tross av slike problemer? Jeg liker faktisk lett pessimistiske mennesker, de føler jeg meg hjemme med. Men det kan se ut som jeg er den eneste, til tider. Finnes det noen datingsider som sikter mot litt mindre "perfekte" mennesker enn på steder som "sukker" og "match.com"?

Han må jo være den eneste mannlige politikeren som media bryr seg om hvordan kler seg.

Så, er det hot eller not?

Hei dere!

Har du noen flotte steder å bo i eller rundt Oslo?

Fortell gjerne også hvorfor du liker nettopp dette området :-)

Tusen takk!

Hei, jeg er ei jente som har hvert i et ustabilt forhold i ca 7 år, med mye løgn og utroskap, dette har medført at jeg har hvert redd for å gjøre ting jeg har blitt bedt med på, fordi da kunne min partner kanskje være utro. dette har igjen medført at jeg har mistet mange gode venner, og sitter alene igjen. Nå som det har gått opp for meg at jeg ikke vil leve sånn, hadde det hvert hyggelig å hatt noen som en kunne finne på ting med, da tenker jeg ikke bare som partner men også venner av begge kjønn. Jeg regner med at jeg ikke er alene om å stå i en lignende situasjon, så om det er flere som ønsker en venn veninne er jeg her. :-))

Hvor kan man i så fall finne ut av dette?
Helst ikke kirkekor.
Noen som vet?

Skal på min første date i helgen, og tenkte jeg skulle imponere dama med å tatovere navnet hennes over brystkassa, da blir hun vel imponert og forstår at jeg er seriøs? Problemet er om jeg skal velge nicket eller det ekte navnet hennes.....?

Hva kjennetegner en uekte mann?

Jeg spurte om hun hadde tredemølle, men hun ble litt snurt og sa at hun pleide å kjøpe ferdig mel i butikken....

Hvordan var turen din fortell ;D Du har vært savnet her inne, HVOR i svarte er bildene du lovet?;)

HJELP!!

Siste svar to. 6 okt. 2011 19:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Goldy

Hvor er sukkermannen som synger og spiller som han her:

http://www.youtube.com/watch?v=tkuoRGig4Cs

Og selvfølgelig skriver slike tekster til meg! ;-)

Kan noen være så snille å annbefale et sted i Oslo med god frappe/kaffe ? Har kastet 3 stk i dag, blir jo snart gal :-O kan ikke sitte på cafe uten god kaffe :))

Glamourmodeller - har de hjerne?
Glamourmodeller - har de penis?
Glamourmodeller - er de pene?

osv...

Og vips er noe som i utgangspunktet er så totalt uinteressant som Glamourmodeller med ett blitt enda med uinteressant :D

Lyser ikke kreativitet akkurat :D

ahh.. .Det var gått å få det ut !

Syns flere og flere av jentene her inne går for glamourlooken. Blondt hår, veldig brune, nesten ikke øyenbryn og masse sminke. Silikon, lite klær og trutmunn.

Bra for ei natt, men som livspartner? Hva sier dere, menn?

Hva er egentlig greia med å "samle på damer/menn" på et hvis nettsamfunn,som man ikke kjenner personlig?Da tenker jeg på de som sender meldinger her på sukker og oppgir hva de heter,sånn at man kan bli "venner".
Jeg er 37 og har tydeligvis "gått glipp" av noe der.....

Da er det bare formaliteter som gjenstår før jeg har praksisplass klar, og skoleplass klar.
Satser på at jeg har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider om 5 år.
Ferdigutdannet som 44-åring er jo blir daglig kost i dagens samfunn :o)

Jeg har det ikke...

Dette synes jeg er et vanskelig spørsmål. Normalt sett ville jeg kanskje svart "nei", men om de er litt tomme i toppen vil jo dette vise at de faktisk *har* flere sider enn man først trodde.

Kjør debatt!

En dame gikk i skogen da hun plutselig snublet over en oljelampe. Hun gned på lampen og naturligvis kom det frem en ånd. Får jeg tre ønsker nå? spurte hun. Nei, svarte ånden. På grunn av dårlige økonomiske tider, devaluering, global konkurranse og sånn dritt, får man bare ett ønske nå for tiden. Nå hva skal det være? I så fall vil jeg ha fred i Midt- Østen, sa kvinnen og trakk frem et kart. Ser du............ dette kartet? Jeg vil at disse landene skal slutte å sloss. Ånden kastet et blikk på kartet og utbrøt: Men herregud, de landene har jo kriget i tusenvis av år! Tror ikke det går an å gjøre noe med det. Jeg er dyktig, men ikke så dyktig. Ønsk noe annet. Kvinnen tenkte seg om og sa så: Da ønsker jeg å treffe den rette. En omtenksom og elskverdig mann. En som er hensynsfull, kan lage mat, gjør halvparten av husarbeidet, er en god elsker og ikke ser på tv hele tiden. Ånden var stille en stund, sukket og sa: Få se på det jævla kartet igjen

Hvor mye oppblåsbart evt massivt/fylt, i mer eller mindre full størrelse, har du?
Oppblåsbar mm kvinne, mann, delfin etc?
Ikke nevn dildo, fleshlight og annet vanlig småtteri.
Nevn også ditt eget kjønn.

Ok, jeg ble litt inspirert av tråden om silikon-pupper, så jeg spør jentene hva de synes...

Hvis han dere ble forelsket i hadde brukt små doser anabole steroider for å holde seg pen for seg selv og dere, hadde dere likt det?

Jeg har i flere år hatt kontoer hos DnB Nor, men da jeg ble singel og skulle kjøpe egen leilighet fikk jeg ikke tilstrekkelig lån hos dem, så jeg valgte en annen bank. Har i noen år spart noen kroner på BSU hos DnB. Mesteparten av egenkapitalen gikk med til kjøp av boligen, så nå da jeg driver og pusser opp valgte jeg å si opp BSU for å bruke pengene til oppussing. Nå har jeg fått brev fr DnB der det står at de melder fra til Skattekontoret da det er brudd på avtalen og oppsparte midler som tidligere har gitt skattefradrag må betales tilbake. Så bare lurer jeg: Hvorfor i hælvete skal jeg spare penger til bolig når jeg allerede HAR bolig, men måtte ty til annen bank fordi DnB ikke ville hjelpe meg med det? Og når pengene går til oppussing er vel det like nyttig som kontantinnskudd i boligen? Gir meg ende over... Godt det ikke er snakk om store beløpet, så det blir vel minimalt smell på skatten, men likevel! For en sær ordning!

Nyter stillheten med dagens første kaffekopp, snart helg og det liker vi;)

Så utrolig vanskelig å finne drømmepartner både ute i samfunnet og på nettet. For min del menn som er utrolig trygge om alt ved seg er ganske tiltrekkende. Slike menn kaller jeg for EKTE MENN, enn veltrente menn med bare pen ansikt som prøver å vise seg at de er trygge på seg selv, men fra dypt inne er ikke det. Det merker med en gang ved første treff personlig under fire øyne..... En ekte mann er som en blå ball blandt tusen vis av røde baller i en papir pose som du skal trekke det ut, uten å klare se den blå ballen ! :-)
Hva er det som er tiltrekkende for dere og hva er deres drømmepartner?

Hva er typiske tegn på at noen er besatt av en demon?
Hva slags personer blir besatt?
Og av hva slags demon?
Noen gode råd for demonutdrivelse?

:)

En sunn sjel i et sunt legeme heter det visstnok.

Men har noen her treningstips for sjelen?

Som en veteran i nettdatingsverdenen, klarer jeg ikke å la være å tenke på profiler nærmest som biler i en bruktbilhandel. Det er utrolig lett å se feilene, men det er desto vanskeligere å se forbi dem. Type, oppgir hun ett trekk som skurrer litt, havner hun lett i "glem det"-boksen. Det kan være treningsvaner, det kan være at hun har hund, det kan være at hun har feil musikksmak. Men, ærlig talt, er dette egentlig ting man bryr seg om i andre sammenhenger?

Nei, oktoberforsettet mitt er å være mindre kritisk.

Hva irriterer deg grønn ?

Jeg sitter å irriterer meg over at "enkelte " ikke kan skru ned lyden på den forb.......tv`n når det er reklame. Fjernkontrollen ligger jo for farken meg på bordet,,,,,,,,,,Grrrrrrr,,,,,,,,,,

....men er det noe som du allerede ønsker deg til jul?

Her kan du skrive ditt ønskebrev til julenissen :)

Håhåhå

Til helgen braker det jo løs med oktoberfest mange steder i landet, men det eg lurer mest på er hvor det er best å gå i Bergen? Har tilbragt mine siste 3 år på bierstube i Sogndal, noe som er vanvittig bra!

Og går jentene i tyrolerkjoler her og eller må eg legge min bort igjen? :(

Kjenner jeg begynner å brygge på sykdom, sikker etter jeg badet i sjøen i går kveld.... Trenger gode tips til å få drite bort, har ikke tid å bli syk nuh :(

Flonså er et ord vi bruker her som er det samme som influensa btw ;)

Vill starta på nytt :) så många jag aldrig hört :( Men jag själv blev kårad til Miss Boobs, haha! Kåra andra eller själv som ni tycker passar resten av oss aktiva forumfolk ;)
1.. 2.. Kör!

Forestill deg at du skal åpne en bar med plass til ca. 70 gjester (en lørdagskveld når det er fullt) -- i en av Oslos travleste utelivsgater (på grünerløkka)..
"Naboen`s", er et typisk triviellt navn som tiltrekker seg mange lokale øltørste helter.. Det er ønskelig mer litt mer stil enn som så.. Men samtidig en uhøytidlig atmosfære med bra folk.. Gjerne litt sjekkefaktor også.. Navn med "bar" i seg (barracuda, barbeint osv) er også litt oppbrukt.. Selv syntes jeg navnet "delikatessen" på en tapasrestaurant er genialt.. Lett å huske, enkelt og gode assosiasjoner

Baren selger forøvrig det meste... coctail, champagne, vin, brunt, shots og ulike ølsorter osv..

Bærer du på et kult navn på en bar??????

Hva er det som gjør at når noe går bra (en har hell) så går vanligvis det meste bra? Og når det går dårlig, så blir ting ofte mer og mer håpløst?

Og det samme gjelder dater... En kan gå laaaang tid uten at noe skjer i det hele tatt, men når noe skjer, så er det gjerne 3-4 potensielle partnere som viser sin interesse samtidig???

Noen fornuftige svar på dette

Vi gjør oppmerksom på at det å rekruttere fra sukker til grupper på nettet er ikke lov og det blir satt i gang tiltak hvis så sjer. Muligheten til tilgang til mange single er alt sukker har, kan tilby og eier. Vi må derfor verne om dette.
Dette tema er ferdig diskutert og kun til informasjon.
Ha en flott høstdag! :-)

Jeg får liksom ikke helt napp her på nettet føler jeg, utover menn som er 10+ år eldre enn meg selv som tar hyppig kontakt. Det kan hende jeg ikke er superfotogen, og har ikke C-cup men tør og påstå at jeg ser relativt bra ut, og har også hørt dette av andre. Jeg leter etter menn på eget alderstrinn, er jeg da på feil sted? Hva ser dere menn etter utover bilder egentlig? Er det f.eks. turn-off med høy utdannelse eller høyde på kvinner, og må de være yngre?

På tide med et barberingspørsmål til damene :P Hvordan vil dere en gutt skal være barbert nedentil ? Er det turn off med alt borte? Hvordan er dere selv barbert :)?

Bare en liten lek og husk: Ikke juks!

Ikke skriv inn som "anonym", flørt/skriv noe hyggelig til personen som postet sist :)

Hvor dysfunksjonell er du før dagens første kaffe?

Jeg drikker ikke kaffe selv, dog.

Etter en date

Siste svar on. 5 okt. 2011 11:54 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Når man har vært på date eller har hatt en date hjemme hos seg selv, skal man da alltid sende en sms etter vedkommende er gått ? Takker for daten og at det var koselig eller at dersom man ikke vil noe mer sender avslag til neste date evnt? Eller skal det gå noen dager ?

Mornings:) Snart komme meg på jobb, trenger kaffe!!!;)

O hon var en naturlig söt tjej, men valde o lägga in silikon när ni var ihop. Skulle du då godta det?
Insiperad av glamoumodelltråden, men nu pratar vi bara silikon.

I dag oppdaget jeg at jeg fikk 5 på historieprøva vi hadde forrige uke! Så utrolig glad jeg er, og det er fasinerende hvor lite som skal til for at man blir glad!

Hva har gjort deg glad i dag? Og hva skal til for at du blir glad generelt? :-)

Vips..

Siste svar ti. 4 okt. 2011 23:49 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym PikenVell

Så var man betalende medlem igjen...

Bokmålsordboka har talt. Og hold det sivilisert nu, folkens!