Sukkerforum

Snart er det helg igjen å på tide å prøve nye sjekketriks.
Hvilke utesteder anbefales i aldersgruppen 24-32?

Tenk om du hadde hatt kjæreste NÅ !...??

Hva ville du/dere gjort i kveld istedet for å sitte her og glo??

Turn on eller turn off?

at her inne er det få som kommer til å bli sammen etter å ha blitt kjent med hverandre her inne....

og noe av grunnen til det er fordi mange setter høyere krav her inne enn i virkeligheten... og tror de er mer verdt eller mer viktig og vakker enn i virkeligheten.. Og jeg har intrykk og at mange er ekstremt kjedelige mennesker men viser at de ikke er det når de har fest bilder eller andre bilder , og slike bilder av hvor nydelige de er...

Og at det virker som at vi guttene må ja komme som en skikkelig storm og ta jentene med humor økonomi og det ene og det andre... jeg er sikker på mange jenter i rl er mer ydmyk og ikke så opptatt og vise seg frem som her,...

En annen ting... så tror jeg jenter fra andre land enn norge er mye bedre for oss gutta.. Ikke fordi de skal lage mat eller vaske eller gjøre alt for oss men at de har mer å gi av kjærlighet varme nærhet tillit og mye mer enn de norske for de norske jentene har det for godt i forhold til andre jenter i andre land...

jeg vet at jeg kommer ikke å møte ei her inne takket være de norske jentene...og skulle øsnke vi kunne sende ut nesten alle jentene så de kunne ha opplevd andre ting som er viktige...

Official: Forget 'man flu' - it's women who really milk it when it comes to being ill

"...It is assumed that sufferers of man flu are exaggerating their symptoms to extract maximum sympathy from a few sniffles and force their partners to run after them with tissues, hot water bottles and painkillers.

But now a poll has found that most women admit exaggerating their symptoms to gain attention or to get a day off work.
Men, on the other hand, are revealed as more stoic and less likely to create a fuss or demand attention when ill..."

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1096950/Official-Forget-man-flu--women-really-milk-comes-ill.html

Hva skal så dere spise? Forslag og ønsker passer og inn her

Endelig kveld i stua, nyter stillheten :) Snart vaske å styre på, skal bli magisk med hælj ;)

Har du opplevd at en totalt fremmed har gjort noe hyggelig for deg i det siste? Om du har det så ønsker jeg at du forteller om det her.

La meg komme med et eksempel på hva jeg mener:

Forleden dag var jeg på butikken og hadde bare to ting jeg skulle betale for. Jenta foran meg hadde en liten korg med matvarer som helt sikkert ikke hadde tatt noe særlig med tid å få igjennom kassen.

Til tross for dette så snudde hun seg til meg og sa at jeg skulle få gå foran henne i køen siden jeg hadde så lite varer. Jeg takket høflig for tilbudet og spurte om hun var sikker.. Noe hun var.

Jeg fikk betalt for varene, og når jeg skulle si takk en gang til så kom hun meg i forkjøpet med et flott smil og lett lite blunk.

Mer skal det ikke til for at jeg får ett smil om munnen resten av dagen.

Har du en POSITIV solskinnshistore du vil dele, der en fremmed har gjort noe for deg? :)

Hvilke personlige opplysninger (navn, fullt navn, tlfnr o.l) gir du ut om deg selv før du skal på date? Og hvilke syns du selv at du må vite om mottparten?

Triviell problemstilling og sikkert mange subjektive meninger rundt dette temaet.. sikkert også vært tråd om dette før, men i såtilfelle før min tid :P
Få høre noen konstruktive meninger da?

Mer enn 50% av ny-innmeldte profiler er uten bilde hos meg, regner med at det er ganske likt hos dere andre.

Er dette tiden da samlivs-brudd er på topp og man trygt kan kontakte også de billedløse uten skumle hensikter,
fordi de kanskje ikke har endelig avsluttet men er på vei ut, eller er det bare optimistiskedrømmer??

Har noen positive erfaringer med nye billedløse etter ferien ??

Får litt inntrykk av at en del/noen møtes hjemme hos en av partene på den første daten.

Hvor vanlig er dette?
Og ville du invitert noen hjem til deg selv første gang du traff vedkommende (her vil kanskje svarene være forskjellig for det "sterke" kjønn vs det "svake" kjønn)?

Ny dag nye muligheter og snart helg :) Planene for idag da?

Forslag til middag jeg kan servere i morgen kveld? Retten/rettene må ikke inneholde paprika da han kan daue av dette, ellers er jeg åpen for det meste :) Bring it on!!! ;)

I den feiende flotte søkefunksjonen kan man søke på mye friluftsmenneske, seksulleken, sjalusi. Ja, det meste. Men er det noen som vet hvordan man kan søke opp de som kanskje har likt politisk standpunkt eller skal dette liksom reflekteres i matchen?

Jeg er keen på å møte en som brenner for miljøet, er litt grønn av seg. Mine beste matcher har ikke direkte det samme standpunktet hva angår politikk. SÅ er det noen som har forslag til hvordan man går frem?

Det varierer litt hva folk drømmer om (i søvne).
Noen drømmer om kjærlighet, mens andre får drømmer som leder dem inn på en karriere som Nobelprisvinnende fysiker eller endog drømmer som endte med Nobelprisen.

Er det noen her som har hatt nyttige drømmer eller har latt seg lede av drømmene sine?

Nå har jeg nettop kommet hjem etter å ha letet etter min kjære farfar de siste 2 timer. fikk selfølgelig en telefon når jeg var lengst mulig borte fra all sivilisasjon, at han hadde kommet hjem. 87 år gammel mann ute å går turer på kveldstid.

Men er ganske glad for at jeg har vært ute di siste timene i stedet for å sitte her, det har jo ikke direkte skjedd noe nytt, eller? :D

Drømte i natt at æ hadde funnet drømmemannen og vi var lkkelig å han skulle fltte hit for at vi kunne være kjærester. Da æ våkna var æ max lkkelig helt til æ innså det bare var en drøm. Og i hele dag har æ hatt "kjærlighetssorg"
Noen andre som har opplevd samme og sns og d e kjipt? :P

Tror dette må være den mest brukte avvisningsreplikken fra damer:
"Takk for brev, men jeg har noe på gang med en fyr og ønsker å se hva det kan bli ut av det".

Helt greit det, og egentlig veldig ryddig hvis det er sant...men hvorfor i huleste er de da pålogget på Sukker omtrent 24/7?
Om man virkelig har noe på gang har man vel også kommet så langt at man kommuniserer via andre kanaler?

Snodige greier...

Hvilke partier og "politikere" ville vi hatt?
Hvilke valgkampsaker?
Hvordan ville debattene artet seg?
Hvem ville blitt valgt, og til hva?

:)

Ok, så jeg var på en date med naturlig pen jente ganske nylig. Hun dukker opp usminket i sommerkjole og ubarberte bein. Vi snakker ikke 2 uker uten høvel, hårene hadde virkelig fått tid til å gro. Lange sorte hår.

På en måte syntes jeg det er en kul ting å gjøre. Vi lever i et overfladisk samfunn hvor alt skal være perfekt. At noen tør å være seg selv er bra. På en annen side tenkte jeg at det var en underlig ting å gjøre. Jeg tror ikke hun var en superfeminist eller ønsket å teste ut hvor tolerant jeg var. Til det hadde hårene vokst alt for mye og daten var avtalt på kort tid! Og hva sminke angår så var hun som sagt naturlig pen.

Hva slags signal ønsker en dame å sende ut med dette om hun i det hele tatt forsøkte å sende ut noen signal?

Noen som har tips til middag idag? Helt tom for ideer idag :)

http://www.side2.no/underholdning/article3239254.ece
<----->

Jeg registrerer at det er mange som staver mange ord feil i meldinger og profiler. Jeg innrømmer det, jeg har et problem med det og jeg fikser det rett og slett ikke. Fordomsmeteret stiger til alarmerende nivåer og jeg ender opp med å blokkere de konsekvent.

Dette forteller mer om meg enn om de, i know. Men er det flere som har de slik? Jeg har helt sikkert gått glipp av mange fine mennesker på grunn av dette.

Önsker er en god natt :) Börjar bli allvarligt beroende av forumet här tror jag ;)
Men gillar er, min sockerfamilj :) Nej nu måste jag kila, sängen ropade ;O

Topp stemning!

Siste svar on. 28 sep. 2011 00:36 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym ----------

Hvordan er det mulig, da?

Og, ja, vi har match.

Kvelden er kommet, og kofferten er like tom. Blås i søndagskjærester, jeg vil ha en før ferien-kjæreste som kan hjelpe meg med sånt dall. Pronto! (ja, helst innen en time)

Va synes gutter om utseende til Alexandra "Kissie" Nilsson?

www.kissies.se

En fantastisk artikkel i Drammens Tidende idag, om køkaoset fra byen til Konnerud for tiden. Siden jeg selv står og trøkker i den køen hver jævla dag, lo jeg så tårene trilla av denne. Utdrag deles med glede til andre slitere! Enjoy! :-))

"Vi gir deg musikken som gjør at du overlever køen og ikke lar irritasjonen ta overhånd.

ZZ Top: "Waiting for the bus"
Drammen er med i miljøsamarbeidet Buskerudbyen. Flere skal reise kollektivt. Akkurat det frister kanskje ikke så mye der du ser bussen bruke like lang tid som deg. Mens du hører denne ZZ Top-perlen ser du bussen stå i akkurat samme kø som bilene. Nøkkelstrofe: "We`ll all be riding the bus till I Cadillac"

Kate Bush: "Running up that hill"
Vel er det kanskje drøyt å gå fra Konnerud. Men har du tenkt på å løpe? Med venstrefoten i konstant clutchmodus kan du høre litt på Kate Bush sine ønsker om å inngå en "deal" med Gud, å bytte plass med ham, for så å løpe opp bakken. Nøkkelstrofe: "Be running up that hill with no problems"

Jonas Alaska: "In the backseat"
Køkjøring er også frustrerende for passasjerene. De sitter imidlertid fritt til å la tankene vandre. Og hva med å bruke denne dødtiden til å finne ut hvem du egentlig er og hva du skal bruke livet ditt til? Nøkkelstrofe: "In the backseat you can find out who you are and decide what you should do"

Raga Rockers: "Noen å hate"
Hvorfor er det så lett å hisse seg opp i trafikken. Ansiktet blir aldri så ildrødt som når folk sniker i køen. "Road rage" er imidlertid ingen tjent med. Derfor hører du heller litt på Raga og holder fantasiene om hevn for deg selv.

Jonas Fjeld: "Konnerud"
Når situasjonen er som tøffest er det viktig å finne trøst der trøst kan finnes. Ingen kan lindre håpløsheten like godt som Konneruds største formidler, Jonas Fjeld. Denne låten minner deg også om grunnen til at du bor på Konnerud. Nøkkelstrofe: "Der er det haugevis med byggefelt, og noen gamle hus blant dem. Og så en hageflekk som jeg har stelt, det er ikke svært, men det er hjem"

Tracy Chapman: "Fast car"
"You got a fast car, I`ve got a plan to get us out of here"

Bo Kaspers Orkester: "I samma bil"
"Tusen år och tusen mil. Om det här är vad du vill, kan jag åka tusen till"

Stein Torleif Bjella: "Tvangsgutan kompani"
"Når eg såg inn i framtida mi vart eg ufør ei vikus tid"

Millencolin: "Move your car"
"Move your car, I think it`s best for you right now, move your car, you have to get on with your life, so do it now""

(Skrevet av Øyvind

Singel i snart 2 år nå. Jeg er 35 år gammel.
Men blitt litt mye damer. Ikke planlagt. Men hatt sex med 7-8 siden sist sommer. Er rastløs, blitt for kritisk. Har ikke vert slik før.
Er dette helt ute i våres samfunn, eller er det mer vanlig når man er singel?

Når en skriver med en jente som ikke er slik som de andre forventet, bør man da invitere på date? Eller bør en vente til de som ikke hadde svart ville anbefalt det uten å si hva de egentlig mente? Jeg har slitt litt med de metodene som fremkommer av forumet her, og de som ikke bruker å fremme sine egne meninger. Men kan også føye til at jeg uansett hadde vært et annet sted enn de som skrev her uten grunn. Og da mener jeg uansett om jeg hadde dratt på date med henne eller ikke.

Hva mener dere folks??

Vet du hvor mye av ditt liv som er (forut)bestemt av genene?
Livslengde, sykdommer, kosthold, det fysiske generelt, kanskje?
Hva med personlighet, personlighetstrekk og ting som klessmak, yrkesvalg, drikkevaner, matvaner, hobbyer etc?
Personlighet og arvbarhet er beregnet til ca 50%.
(Se f.eks http://www.psywww.com/intropsych/ch11_personality/bouchards_twin_research.html)

Bare glem gammel overtro som astrologi og spåing i gammel, råtten fiskeslo, genetikk er vitenskap :p
Hvordan liker folket her at det er vitenskapelig belegg for forutbestemthet, eller er det bare å overse?

Hva skal man gjøre når man er forkjølet nok til at man ikke er presentabel for omverdenen, men likevel får det for seg at man skal lage lammekjøttsuppe til middag, bare for å lage så mye at man burde ha invitert noen (som man ikke er presentabel nok for å møte) til å hjelpe til med å spise?

Får vel fryse ned i porsjoner...

...typen / dama kommer stolt hjem med tattis tatovert over hele brystkassa / puppene,
men navnet ditt er stavet feil...

du er jo glad i den lille kroppen, men hva sier du...?

Forumet dør jo hen mellom 22 og 23 om kvelden...

Trenger en person på 20-50 år 8 timers søvn og sutteklut?

Skjer det noe spennende hos folk i dag? Noe morsomt?
Selv sitter jeg i lunsjen og prøver å vaske meg ren for "blod" etter skadebehandling trening i 6timer. hehe^^

Går det an å ta med ei ONS hjem og få henne til å lage ordentlig mat, ta oppvasken, vaske klær, rydde og vaske i huset med det samme hun er der?
Egentlig en grei måte for single menn å få løst noen av hverdagens problemer?
Noen som har prøvd?

Vært ute av "sjekkegamet" en stund, så tenker det kan være greit å få litt meninger ;)

Hva liker damer?

1. Et enkelt hei der man på en måte viser at man er interessert og ønsker kommunisere mer, eller...
2. Et "langt" brev der man skriver mye om seg selv og plukker ut ting fra den andres profil som man spør om..
3. Din versjon av hei ;)

Jeg har alltid trodd at nr 1 var best for å vite om motparten først er interessert.. men...?

Kom gjerne med tips! ;)

Spisetråd

Siste svar ti. 27 sep. 2011 09:56 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Det har vært for mange middagstråder her, og det diskriminerer de andre måltidene.
Og det er greit med mange tråder i en.

Noe tips for frokost, prelunsj, lunsj, non, middag, kvelds, mellommåltid?

Hva var ditt siste måltid, og hva spiste du?

Mitt var to grove brødskiver med gudbrandsdalost og ett glass melk til frokost.

Hvem er du egentlig ? Har en mistanke.......

yes, som overskriften sier, jeg trenger tips et et bra program som fjerner drit på pc`n.
Hadde et fantastisk program på min forrige pc, men har glemt hva det het.

Jeg har også fått jernteppe, og har glemt hvordan jeg velger hvilke program som skal starte ved oppstart av pc.
windows 7.

takker på forhånd.

jaha vad tycker ni om den här sidan då =)

Jag är så förkyld, huvudvärk deluxe, feber, snorig som bara det, tätt mellan ögonen o längst upp i näsan o resten av näsan bara rinner :( Har ni några tips om hur jag blir fort frisk?

Ska jag ha det kallt inne? Varmt?
Dricka vatten eller varmt?
Va ska man äta?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10030074

Er det rart man gleder seg over disse videoene?
http://www.youtube.com/watch?v=SDTHpdsqq8E

En liten pause i søndagsmiddagen?

Jungs typetest: http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

PS* morsomt å se forskjellen. Tok denne for et års tid siden. Har blitt mindre dømmende og mer utadvendt som singel, hehe :)

Først skal jeg bare flytte til Oslo, ta en hårtransplantasjon, fornekte ungene, kjøpte feit bil, og juge ned ti år på alderen.

Ready girls? :D

... på tv.

Startet kvelden med "gøy på landet", slo over på Tv2 og "Jakten på kjærligheten", og hvert øyeblikk nå starter "Dagens mann". Tror jeg må komme meg på date selv, istedet for å sitte her og se på at alle andre dater på tv.

Må innrømme at jeg syns det virker gøy på landet ... Men har ikke akkurat blitt sjarmert av noen dagens mann ennå. :p

på tv

Siste svar ma. 26 sep. 2011 22:05 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Leste i avisen at tv2 valgte å stoppe en episode av greys anatomy siden den aktuelle episoden ville virke støtende etter tragedien 22.juli.

Men de sender en serie som heter "den som dreper" .... Tenker at denne tittelen så vell kan virke støtende! ??