Sukkerforum

Nå er jeg lei nå. Veldig lei. Jeg har fått masse ut av sukker i grunn. Møtt mange jenter og vært på masse dater. Men jeg er så sinnsykt lei av å leite, og vurdere,gi avslag,få avslag,de første møtene,første kyssene,første sexen,første avslaget,starte på nytt.. men for pokker da.. kan det ikke bare klaffe snart da? Hvor er du?

Trenger 5 gode råd mot kjærlighetssorg !

Da gjerne gode og reflekterte råd fra noen med erfaring.

... hadde du sagt opp jobben?

Og hvis ja, hva skulle du brukt dagene dine til?

Stadig vekk får jeg hjerter fra damer med bildeløse profiler. Skjønner ikke helt hva de forventer. Jeg vil da se bilde av den jeg skal ha kontakt med! Er ikke det ganske innlysende? Utseende er ikke alt, men det teller jo en del...

Hei

Noen som har noen tips til profilen for å få besøk og brev. Har vært medlem siden mai og fått to brev og ingen dater.

Takk :-)

Hvorfor er det sånn, tro...?
Bor på vestlandet, er det bare bønder her...?!?? hehe

ok erfaren gutt som pleier å ha kontroll men sist helg hadde jeg en episode med ei jente jeg dater hun er noen år eldre enn meg og meget erfaren..jeg liker virkelig denne jenta godt og hun er dødsdeilig. aldri opplevd dette før men jeg rakk bare gi henne et støt, deretter på med kondomen og et støt til..og der kom jeg..ble utrolig flau! Hun tok dette veldig pent sa hun hadde opplevd det før med yngre gutter..men jeg ble utrolig flau alikevell er redd jeg har ødelagt alt! tør ikke kontakte henne..hva gjør jeg og hvordan takler man best noe sånt? dama er syykt nydeli...sikkkert derfor :P hvordan takler dere jenter sånt og er det dumpe grunn ?

Husk refleks og hodelykt.

Ny bok av Roy Jacobsen, varm dyne, blå kveldshimmel bak det store treet utenfor soveromsvinduet, du tror du har spist opp alle konjaksjokoladene, men finner to til på nattbordet... En hel frihelg foran deg... Hva gjør DEG lykkelig?...:-)

Jeg lurer på om noen her inne interesserer seg for dette, og tror at stjernetegn har noe å si for kjemi og hvordan man passer sammen?

Selv er jeg veldig interessert i disse tingene, og er selv Vekt :) Erfaringer tilsier at jeg ikke passer sammen med skorpion og steinbukk. (Verdens beste venner, men passer ikke i forhold)

Er dette sprøyt for de fleste, eller er det fler som meg som synes det er gøy og interessant i å vite stjernetegn på dem man omgås? :)

La det være sagt, jeg synes Bård Hoksrud er blant de mer motbydelige politikerne i Norge. Jeg støtter også sexkjøploven og synes at det er bra at han blir straffet. Men - og det er et stort men - når begynte norske medier å dra til Latvia for å avsløre politikeres lovbrudd? Er det gamle News of the World-journalister som har funnet seg nye steder å jobbe?

Jeg frykter at dette skaper mer sympati for Frp - selv om det samme sikkert ville skjedd dersom det var en politiker for et annet parti, er det en overreaksjon.

Ikea

Siste svar fr. 23 sep. 2011 19:18 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Noen andre her med et hjem utelukkende eller nesten utelukkende møblert og utstyrt fra Ikea?

Tror jeg kommer rimelig nære...

Hvor viktig/lite viktig er livvidden til en potensiell partner.. Kan en fyr tillate seg å ha litt mage? eller er flat mage et must for dere kvinner? Kan mage være litt søtt eller turn on? I såtilfelle, hvor går grensa for at "litt turn on-mage" glir over i størrelse "turn of-mage"?

Lurer på hvilken øyefarge forumtrolla har, og om det er en spesiell øyefarge dere tiltrekkes av hos det mottsatte kjønn? Er det foresten noen som i tillegg vet sånn ca hvor mange prosentvis som har enten blå, brune eller grønne øyne på landsbasis?

Dette kan vi lære litt av alle sammen, så kan vi bedre for vår neste partner og ikke minst se opp for de som ikke burde bli vår neste.

tror jeg tar meg en 2 dagers, så blir det en 3 dagers i morgen ;) Flere som skal ut på fanteskap?;) God helg !!

Kan sikkert settes sammen for å skape mening :P

Jentesex, oh yeah,Navn på barn, Andre som skal ut på livet, Mikrobølgeovn, Sæd, Happy Now, Det tror jammen Ikke jeg heller uten å ha sett deg irl. samme til deg. fikk testet ut en av mine fantasier på fredag! Hvilken øyefarge har du? If you are not paying for it, Du veit du har vært her inne litt for lenge når.... Kåretråd, Litt hjernetrim :-), Induksjonstopp eller keramisk koketopp ? Vås med (litt) substans!? Hvor mange tenner, Grunnen til at du er singel..og grunnen til at de vaser her inne..- noe sånt..! How was your day, honey? Guttesex, Planer for helgen ? Ubrukte trådtema, Han svarer så treigt/sjeldent på meldinger, Filmskred. What to choose? Hvem står for sikkerheten i vannet? Kontaktannonse, Kino, Uteliv i Oslo, Sex? Skjeggsesong, Ny dag nye muligheter, Kjærlighetssorg, Seriøst, stille, Ketchup, Skjedd noe spennende i kveld ? Hjelp! Trenger gode råd her, Frustrert!!Brød, Apocalypse, Day Three: The Vampyric Feast, Hvorfor (den forsvunne tråden), Hvem er du?Hvem vil ha hvem?nytt leketøy, Rødvin på en tirsdag, Hvem vil du ikke være, Hmm, Harru noen snåle vaner? Bergen, Fredag 14 Oktober!Ting du gjerne ikke viste eller ikke vil vite

Hva ligger til grunn for navnevalg på barna dere har eller evt fremtidige barn?
Det er sikkert ikke tilfeldig valgt?

Jeg for min del vil kalle opp evt barn etter noen som har betydd mye for meg.

HAr jo fri idag, men våknet kl 7 :S Er lys våken å prøver å pleie meg selv så godt jeg kan, heldigvis har jeg cola i hus :) HA en super duper dag dere andre ;)

Er skuffet tvers igjennom, hvor er prinsen???!!!!!

Noen flere en meg her som syntes det er kjipt og gå på kino alene?

Noen som vil? på kino altså :)

Hva er buksestørrelsen din?

Min er 34-36-ish.

(Nei, vi gir oss ikke.)

Hvordan er det med deg og autoritetstro og legimitet, enten det er ovenfor staten eller noe annet?

Hvor mye ville du godta?
Hvor mye tror du at du i stand til å gjøre hvis du ble bedt om det?
Og hvor mye, om det faktisk kom til stykket?

Hvor mye kunne du ha gjort hvis du ville ha visst at du slipper unna med det?

Hva er det egentlig med slike damer som blir sammen med deg...sier at dem elsker deg..også blir det slutt..Nei jeg er ikke klar for noe forhold jeg...Kanskje senere når jeg har fått litt tid for meg selv...også finner du dem her inne på sukker igjen...søkende..Hvordan skal man forholde seg til slikt?

Happy Now

Siste svar fr. 23 sep. 2011 09:16 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym evensteven

Jeg vil gjerne oppmuntre med en gladhistorie fra mitt eget liv, for å gi litt inspirasjon til andre her.

Jeg var aldri superpen og høy eller statusmann, men hadde det ok og trivdes greit med meg selv ellers.

Likevel hadde jeg et problem jeg skjønner mange har: de jentene jeg likte, likte ikke meg, og de jentene som likte meg, syns jeg var uinteressante.

En dag fikk jeg høre at jeg måtte endre holdning, få erfaring og først og fremst lære meg å like de jentene som likte meg.

Hvordan klarer jeg det? tenkte jeg. Når man stiller spørsmål pleier hjernen å svare med svar og den svarte at jeg kunne lete etter noe ved henne som koblet til noe jeg allerede likte siden det er koblinger mellom alt hvis man leter og den som leter finner tilslutt.

Jeg lette etter ting ved de som likte meg og fant ting jeg likte selv.

Men hvordan unngår jeg å havne i et halvdårlig forhold med den første og beste og beste, gå inn på et spor jeg ikke kommer ut av som hindrer meg fra andre muligheter senere?

Denne var tøff men etter mye tenking kom hjernen frem med at det kunne løses gjennom kjærlige og åpne forhold.

En ny tanke hadde dukket oppp...jeg var forvirret og oppstemt.

Jeg begynte å legge inn kjærlighet og trekke fra bindingstid i forholdene mine. Jeg måtte gi avkall på alle forventninger om fremtiden, det var tøft.

En trøstende stemme inni meg sa "Jaja...fordelen er jo at du unngår å bli skuffet, såret og desillusjonert. For den som ikke forventer noe, har ingen forventninger som blir knust".

Jeg måtte glemme det som var foran og bak meg og isteden fokusere på dette. Basicly måtte jeg forandre hele måten å leve på, det var heavy, jeg trengte hjelp, jeg lette og fant nyttige kilder.

Og jeg måtte starte et sted.

Og stadig flere kvinner ble spennende på forskjellige måter fordi jeg lette og fordi jeg fant noe ved dem som var verdifullt. Og jeg begynte å se verdifulle ting uten å lete engang.

Og siden jeg hadde ofret forventningene, trengte jeg ikke så mye mer fra dem enn jeg fikk uansett og det ble mer spennende å gi.

Og kvinnene var myke og fleksible og flere forsto meg og likte det og noen kom og noen gikk og tingene cruiset avgårde...

Så nå har jeg kanskje 3 jenter jeg kan treffe, som jeg elsker på min måte og de er snille og gode mot meg også.

Jeg vet ikke hvor lenge det vil vare og bryr meg ikke fordi det skjer for mye spennende hele tiden nå jeg er oppslukt i.

På en skala fra en til ti; hvor mye kjeder trådstarterne seg? :-)

Gutter, var jeg for brutal nå eller burde vi bli flinkere til å være litt "bad-gay" tilbake.

Skjeggsesongen er her!

Tror kanskje dette har blitt diskutert før, men jeg lurer på hva damene her tenker om skjegg?

Smaken er jo gjerne forskjellig fra individ til individ, men jeg mistenker at unge jenter har en tendens til å like glattbarbert best, mensde nærmere og over 30 gjerne setter pris på litt skjegg.

Så undersøkelsen blir som følger:

Hva foretrekker du?
1: Glattbarbert
2: Tredagers
3. Helskjegg
4. Annet (Spesifiser)

Ta gjerne og kom med lengre argumentasjoner også.

Guttesex

Siste svar to. 22 sep. 2011 23:43 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Er det flere som er keen på å prøve det?
Eller har dere prøvd det før?
I fylla eller edru?

* Lurer på hvor kort denne likestilte tråden blir :) *

5-10 år etter med barn og familie enn resten av befolkningen? Why? Sex og singelliv tendenser? For mye tv og drømmer, og lite virkelighet?
Slik oppfattes det ihvertfall ved et raskt overblikk over damenes profil her inne..

Hei folkens. Tenkte meg ein tur te Oslo i helgen. Trenger noen anbefalinger om kjekke utesteder:-)

Hva kommer det av?

(Ønsker at tråden skal være useriøs med småprat eller korte svar)

ikveld? Tatt meg fri i morgen å kjenner jeg er klar for en liten bytur ikveld ;) Kanskje det blir lett bris ;P

Hvor mange tenner har dere?

27 her.

For eller imot?

:)

Jeg er skeptisk, og har ikke sånt hjemme.

If you are not paying for it,

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mir

you’re not the customer; you’re the product being sold!

Det må ha vært dette Bård Hoksrud tenkte da han var i Riga.

Hva mener du?

http://www.l-i-n-k-e-d.com/no-free-lunch-except-for-bacon/

7H15 M355463 53RV35 70 PR0V3 H0W 0UR M1ND5 C4N D0 4M4Z1N6 7H1N65! 1MPR3551V3 7H1N65! 1N 7H3 B361NN1NG 17 W45 H4RD BU7 N0W, 0N 7H15 L1N3 Y0UR M1ND 15 R34D1N6 17 4U70M471C411Y W17H 0UT 3V3N 7H1NK1N6 4B0U7 17, B3 PR0UD! 0N1Y C34R741N P30PL3 C4N R34D 7H15. R3 P057 1F U C4N

Da har jeg nettopp konkludert med ...at grunnen til at mennesker er single og bare vaser her inne, er at de har pulevenner...eh..
..og at de er i kategorien ikke er helt single..- de er dopet på sitt eget oxytocin..!
I sin kjedsomhet så har de sex med sitt eget kjønn..:P

..for et styr med dere...!

Helgen nærmer seg med stormskritt, og det gleder meg <3

Planene mine er å flytte inn til en venninne for helgen, hun er både barnefri og mannefri i helga, så da blir det bytur begge dagene :))
Lørdag har vi samlet sammen til et DILDOPARTY som vorspiel! Totaly new for me, er vel i bunn å grunn ikke så gira på de greiene der, men sultne skal vi nok bli! Og da satser vi på at det blir gang i byen når 10 sultne piker kommer ^^ Nei huff av meg, det blir vel det vanlige, for opptatt med å riste løs på dansegulvet til å legge merke til noe rundt oss :)) Ellers tenkte jeg å dra de med meg en tur på museum i stavanger :) (aner ikke hvor det kom fra)

Hva er dine planer for helgen ? :)

Hvilke tema har vi ikke hatt her på forum ennå?
Evt ikke hatt på en stund?
Det er det samme hvor trivielle de er.
:)

Fredag førstkommende er det såkalt filmskred på den lokale videosjappa. DVD'er til typ 29,- pr. stk. Så her skal filmhylla få sårt tiltrengt påfyll. Oh joy!
Men jeg har 0 kanaler på TV'en min, og har heller ikke hatt tid til å følge noe større med på filmfronten på andre vis i år. Så jeg aner ikke hva jeg burde kjøpe. Oh crap!

Noen som har gode tips til filmer man burde se etter? Helst fra det siste året, sånn ca. Sjanger har stort sett ikke noe å si.
Hit me with your best shot.

Hvem står for sikkerheten i vannet?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jooon

Sikkerhetsselen såklart!

Noen som har prøvd det?

Mornings! Kjenner kaffesuget kommer sakte men sikkert, føles ut som jeg har truffet en vegg i søvne *gjeeeesp* Noe spennende som skjer idag da ?

Noen som har noen gode tips for å komme over kjærlighetssorg?
Har slitt med dette i ett år nå, og det gnager virkelig på meg.
Dette gjør det også vanskelig for meg å åpne meg for nye bekjentskaper på Sukker.

Setter pris på konstruktive og seriøse råd, da det er nok av tulletråder her inne som forumtrolla kan skrive i :)

Skjønner godt at mange trenger oppmerksomhet, men nå synes jeg faktisk det er mange temaer som får hele forumet til å virke som et komplett galehus..

Men gi gass.. Jeg blir kun forundret ;-)

stille

Siste svar to. 22 sep. 2011 02:49 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym våken

er det ikke noe natteliv her eller? regner å blåser ute her, og burde vært i seng for lenge siden, men hvor blir det av jon blund? eller egentlig så kan det komme ei fin jente:)

Ketchup

Siste svar to. 22 sep. 2011 00:40 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym eugene

Hva slags mat bruker du ketchup på?

Nei ikke i det hele tatt :)

Brukt kvelden min på å prøve å komme meg i seng... Skulle legges kl 9, men nei.... Ingen Cognac i hus til å kverke forskjølelsen med, så tok et glass med vin til trøst... Kledde meg halvnaken for å gjøre et forsøk i å legge meg da jeg kom på at , ooooo, jeg har kjøpt nye sko! Trippet fortsatt halvnaken rundt med nye pumps og støvletter og nippet til nok et glass vin... Selvfølgelig sittet på sukker.. Oppdaget at jeg ikke har trukket for lamellene... Men what the hell, da fikk de som gikk forbi noe å se på, good or bad...

Nå skal jeg gjøre et ordentlig forsøk på å komme meg i seng...

Hva har du gjort i kveld ?

Natta :)