Sukkerforum

Den andre tråden "vås med litt substans" eller hva den heter er jo opptatt bestandig så jeg trenger en til......

Her skriver du det du vil.......

Hva i alle dager var det? Og åssen var`n ? Sire Sire :)

Her var det
-Water for Elephants.. Godt å se Robert Pattinson i noe annet enn en vampyrfilm!

For meg er alder i bunn og grunn bare ett tall til en viss grense. Så lenge kjemien er der og bedre har en drøm og en fremtid så ser jeg på mulighetene for et forhold!

Hva syns dere?

But WHY??

Siste svar lø. 1 okt. 2011 16:22 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym likebarn

Folkens, jeg trenger innspill og forslag til mulige forklaringer fra dere!
OK, følgende skjer i meldingsutveksling (bortimot ordrett), startet av en helt ukjent fyr:

HAN: hei igjen! jeg tror vi har mailet med hverandre før. Men vi har ikke så god score så du får ha lykke til videre

JEG: hei selv! Jeg husker deg dessverre ikke, men du har helt rett, vi har litt dårlig score og passer nok ikke så godt sammen. Lykke til videre du også

HAN: les mail om igjen, jeg tok ikke kontakt for å ha kontakt. Blokkerer meg.

WHAT??? WHY??? Ethvert forsøk på å forklare hvorfor han i det hele tatt skrev til meg i utgangspunktet mottas med stor interesse!!

...når du har kjøpt en jævla kebab på vei hjem og FORTSATT er sulten. Og når du har bøtta ut endel kroner for å drikke deg full, men fortsatt er skremmende edru (eller har drikki så mye at du TROR du er edru). Når du møter en som vil ha deg med på nachspiel, men så sier du nei av en eller annen merkelig grunn (vet jeg er er SJELEGLAD for det imorra, men faen heller)!

Ny dag nye muligheter, er oppe og ikke gråter ;) Hadde vært godt med noen timer til på øyet men hva gjør man ikke for sine barn :)

Ha en fin dag alla i hop ;)

Har blitt 'antastet' av homser en god del ganger i mitt voksne liv (20+).
Ser jeg ut som en typisk homse, som alle homser tror er på deres egen side?
Eller er bare homser generelt desperate, så de prøver seg på det som går i to sko, og som har kølle?

Sokker

Siste svar lø. 1 okt. 2011 02:14 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Er det noen andre her som ikke har sansen for sokker, strømper etc, og ikke bruker det før det blir helt nødvendig?

Fristet

Siste svar lø. 1 okt. 2011 01:28 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Nicky

Noen som ser på fristet? Om ja, hvorfor det, og hvem håper du skal vinne hele greia?

Hva husker du som din favoritt ? Små bruspulverposer er min nr.1

Hvilken egenskap / personlighetstrekk / eller spesiell ting gir du aldri opp for noen, selv ikke drømmedaten...?

(f.eks. av typen : men "teddybjørnen min får du aldri")

Jeg liker raske biler og å danse.

Om hun så er miljøvernaktivist fra bibelbeltet, om hun ikke akspeterer dette, så er det bare :
Sorry honey, der er døra....

Hva nekter DU å gi opp - for noen?

Egenandelen høynes muligens til 15 %, og i en debatt på tv snakker en kvinnelig tv-publikummer om hvor vanskelig, dvs umulig, det blir for henne å spare opp til en to-roms siden hun allerede betaler 10 000-12 000 i leie slik som hun bor nå.

Spørsmål til forumfolket:
Hvorfor betaler hun så mye i leie (det fins maange billigere bo-alternativer, også i Oslo)?
Og hvorfor er ikke ettroms godt nok for en førstegangskjøper?

Kun useriøse svar, takk.

Jeg sitter og sjekker div nettsider med tips om å bruke veggfornyer oppå murvegger som er striebelagte.
Er det noen som har erfaring med dette? Kommer til å leie inn svogeren min til å gjøre det, men er det noen som har tips til do´s and dont´s? Han har tapetsert tidligere og er perfeksjonist:)

Så lenge jeg kan huske har det vært endel av min sosialdemokratiske oppvekst at mannen er en byrde for samfunnet, og spesielt da kvinnen.
Det har alltid vært oppslag i avisene hvor lite husarbeid menn gjør, feilaktige skriverier om hvor mye mer menn tjener enn kvinner - noe som faktisk forlengst er motbevist.
Hvor dårlig menn gjør det på skole og universitetet, voldtekt blir ikke beskrevet som vold men som en holdning som alle menn har og som må bearbeides.
Jeg kan ikke FATTE at Aftenposten publiserte en artikkel som het "holdningsarbeid" der de mener det er en HOLDNING som gjør at menn voldtar, dvs de mener at alle menn i Norge er voldtekstmenn..alle...holy fucking shit for en ting å skrive...itilegg har også Aftenposten via Lisa Arntzen lagt frem en serie med meninger der de konkluderer at alle menn voldtar om de ikke skoleres riktig, itillegg en artikkelserie der menn får skylden for kvinners sykefravær der de avslutter reportasjen med å intervjue to menn som jobber i renovasjonsetaten som sier de fikk dårlig samvittighet når de hørte om tallene.........

Amnesty international hadde en serie reklamekampanjer som de tjente ekstremt godt på der de viste til at 3 av 5 norske menn slår sine samboere, når de ble anmeldt for denne påstanden var det ingen informasjon om dette i norsk media, tvert imot så jeg det på Al jazeera og BBC News.

Også litt påfallende at en reportasje om utflytting fra Norge til Tokyo og Bangkok, Manilla og Sidney som består av nesten utelukkende single menn i tusentallet som mange oppgir at de ikke føler seg ønsket i Norge, ikke engang blir nevnt noe sted i norsk media mens den er sendt i andre land i Europa.

Ikke et ord heller i norske aviser om det som skjer i England med fedre som tar livet av seg, marsjerer, saboterer og gjør det de kan for å oppmerksomhet rundt at de ikke får se sine barn.

Jeg liker ikke å oppholde meg alene i sentrum om kveldene sine jeg merker hvor skvettne og nervøse jenter er, om du tilfeldigvis skal samme vei som en jente er det ganske kjipt å måtte gå en annen vei siden du ser hun går fortere eller snur seg og ser på deg.

Så mitt spørsmål blir, hva er målet til media/samfunnsvitere/skribenteliten og de som har klippekort i norsk media, er det målet å skille kvinner og menn? lage to leirer som hater hverandre? skappe splid og splittelse? fordrive mannen?

Jeg forstår bare ikke hva som er målet?

va eré med dere damer?.... Nå er det høst, det er ganske kaldt og vinteren lurær rundt hjørnet... Jeg stod ved siden av ei pen dame på jernbanestasjonen i dag tidlig. Selv om været er fint, var det kaldt. Denne dama hadde på seg en pen kåpe, et tykt og lekkert brunt skjerf, surra flere ganger rundt nakken, hansker og lange bukser.

Men på beina?... Joda, tynne sommersko, og inni der, nakne føtter!.. Ikke at det ikke er pent... Men hallo?.. si meg, har ikke dere damer nervetråder i føttene? Fryser dere ikke på beina?!... jeg stod der med ullsokker og joggesko og syntes det var kaldt. Og denne stakkars dama... nakne bein? Warum?

Dont get me wrong altså, nakne deler av damekropper kan være en fin ting.

Men nå ere høst. Why do you do this, Ladies?...

Tett i nesa

Siste svar fr. 30 sep. 2011 21:45 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Forkjøla

Så var høsten her igjen. Ligger nede for telling med skikkelig tett nese og "bomull i hodet". Saltvann gjør visst bare vondt værre og etter ei uke nå begynner jeg å bli drittlei! Noen tips?

Sitter ennå å tenker tilbake på forrige 3 netters seminar utenlands, for et par uker siden

Som på alle slike seminar, vil vel alle passe selskap-syke søkende fange opp de 2-3 mest intressante
av det motsatt kjønn for muligens å komme tett innpå de.

Jeg fanget opp 2 ungdomelige frøkner og satt de litt opp mot hverandre første dag helt laiback og bare litt "diskre triks".

Neste morgen ble jeg selfølgelig spurt hvorfor jeg la meg så tidlig..diplomatisk sa jeg at jeg måtte samle litt energi så tidlig på seminaret.

Jeg hang litt med de i pauser og til lunch, etter lunch ble det flere halv-våkne nyskjerrige rvaler som hang seg på.

Det ble en fuktig aften med mye godt drikke og lystig stemning, rivalenes oppmerksomhet virket litt turn-off for meg, i og med at han tydeligvis virket intressant, muligens er han noe kjekkere å se på men jeg antar han ikke er "rampete nok" til syvende og sist.

Jeg satt meg derfor i selskap med ei annen berte og trikset littegrann diskre på henne..og tok kvelden..

Neste dag var berte 1 "luft" og jeg så konsekvent ikke på henne, på lunch og middag tok jeg artige replikker uten å antyde å se på henne, hun tittet selvfølgelig iblant (sett fra sideblikket).

På avsluttende "fyllefest" danset jeg sogar tett med den nye berta og da nr 1 danset var hun fortsatt "luft"..

Den kvelden gikk jeg opp på et diskre nach-spiel med neste berte, da vi gikk viste berte 1 meg fingeren passe full hun også.

Tror mange frøkner kjenner seg litt igjen i en sånn setting...det var jo rene "orgasmen" i seiersrus da hun stod igjen..selvforskyldt..

Skulle jeg virkelig vært lam og ventet på nr 1 mens hun testet ut og "gjorde seg ferdig" med min Rival og kanskje sitte med svarte-per??? Hoven-het og luft som takk for sist er eneste fornuftige .(gutter NOTER luft, og positive replikker til nr 2 for å "vekke" slike.og evt gi de litt "takk for sist"..viktig)

Hva tror dere egentlig..??

Vi har følgende kategorier:

Beste drama
Beste skuespiller
Beste regi
Beste makeup
Beste kostyme
Beste spesialeffekter

Forslag?

am bored..someone dance for me :)

Endelig snart helg, skal bli magisk :) Hva er planene for helga?

Ha en fin dag!

Begynner nesten å lure...

Har en liste med 200+ profiler jeg synes er litt småinteressante, og jeg går med jevne mellomrom innom lista. Men det er jo knapt noen som har forsvunnet den siste måneden.

Klart, kan jo ta det som om jeg kan velge og vrake, men...

Sitter her og leser Vi Menn, og der en det en debatt på Sex&samliv som heter "Tilgi utroskap?"

Jeg skjønner ikke hva det er å debattere egentlig.
Svaret er jo enkelt og greit;
- NEI...!!!

All tillitt man har bygget opp siden man ble et par er vekke på et blunk.

Eller?

Dette handler dessverre ikke om renslighet på kontoret, men at to av mine kollegaer virker å ha en romanse på gang. Hadde vi vært i en stor bedrift med flere avdelinger hadde det vært greiere, der kan iallfall et par få litt avstand mellom hverandre, men dette er et lite selskap med knappe 20 ansatte der vi er ekstremt avhengige av god tone og samarbeid for at ting skal fungere.

Her har altså en mellomleder og en relativt nyansatt gått hen og falt for hverandre eller noe sånt. Det virker som han prøver å holde det hemmelig, mens hun i beste fall ikke er så flink til akkurat det, for det er fra henne jeg har skjønt tegninga. De reiser bort sammen enkelte helger og i ferier for eksempel.

Grunnen til at jeg skriver dette, bortsett fra å få lettet litt på frustrasjonstrykket, er at jeg skulle gjerne visst hvordan man håndterer slikt? Dette er en ny situasjon både for meg og firmaet generelt, men jeg føler at jeg ikke er helt komfortabel med tingenes tilstand. Det hjelper ikke at han i tillegg i praksis er nærmeste overordnede for meg og mange av de andre på kontoret. Han er riktignok ikke direkte sjef for henne, men det kan fort endre seg og vi sitter uansett alle på samme kontorfelleskap.

Jeg kommer godt overens med begge på jobb og regner dem som venner, men når jeg snakker med henne fremover må jeg også tenke på at hun er "dama til sjefen". Dette plager meg litt... Jeg er også fryktelig skuffet over dem, han burde skjønne at dette er uheldig og muligens uetisk, og hun burde ha fornuft til å innse at dette setter henne selv i en risikabel posisjon.

Overreagerer jeg?

(og herregud som jeg håper anonymitetsfunksjonen virker nå)

Seinfeld er en fantastisk poengtert og morsom serie om livet til noen smånevrotiske karakterer.
Se dette fantastiske innslaget om Georges dateregler, hans kriterier for å treffe kvinner ++ :D

http://www.youtube.com/watch?v=n9Z6N7dfTI4&noredirect=1

Har du dateregler, eller spesielle kriterier for den du skal date, eller tar du alt du kan få?

Hei på dere!

Skal vi ta et treff til da? Eg syns vi burde! Litt kakao, vin og kos utpå høsten er viktig.
Vi må dra oss ut fra under teppene å finne på noe gøy sammen!

Om noen har andre alternativer til plasser så er det helt greit :) Men gjerne en plass der vi vet det vil vere plass til en større gruppe, i tilfelle det skulle komme flere modige sjeler denne gangen :)

SÅ, er det noen interesse?

Hva er det dummeste du har sagt til noen du har sjekket opp, datet eller vært i forhold med?

Rømme

Siste svar fr. 30 sep. 2011 06:36 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Hvor ofte rømmer du fra noe?

Kom over ei som var EKSTREMT begeistret for dette "klassiske" plagget, såpass at det vel nærmest var en fetisj. Smått spesiellt, men jaja... =P Whatever floats your boat.

...hva mener dere andre damer? Er lusekofte hot stuff, og et obligatorisk innslag under forspillet?

kor mykje????

Siste svar fr. 30 sep. 2011 04:53 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

kor mykje har du dratt inn på svart arbeid?
kor mykje har du betalt for svarte tjenester?

hehe kor mangen vil svare på den tru?:)

Er alle i kveld? Alt for rolig her inne i kveld :/ *liker ikke*

http://www.dagbladet.no/2011/09/28/nyheter/utenriks/brann/sexleketoy/18343120/

"Brannen falt flere tungt for brystet: Ekstra-Bladet har publisert en video av kunstneren Carl Hodges som angivelig forsøkte å forsere brannfolkene for å komme seg inn i hallen for å redde sine dildoer."
<----->

Tror jeg er i ferd med å få et sammenbrudd....
Knakk helt sammen på jobb i dag, over noe som egentlig er veldig banalt...normalt tatt det med et smil og jobbet videre.
Men startet å gråte og klarer jo ikke å stoppe. Måtte reise hjem!!

Mye har skjedd det siste året, som skilsmisse, boligkjøp og jobbskifte. Heiv meg i grunn bare rett uti det, brettet opp armene og trodde jeg var klar for mitt nye liv.
Sitter nå med en følelse at jeg ikke lenger mestrer livet mitt, syntes det meste går over styr...føler en tomhet, ingen glede ved noen ting..
Har det vondt nå, og kommet til et standpunkt at jeg må skifte fokus...men hvor skal jeg starte...akkurat nå ønsker jeg i grunn bare å ligge i senga å grine, men er ikke noe særlig konstruktivt det akkurat..

Noen tips til å komme seg på bena igjen??

Ja, hvor mye ville du ofret eller gjort for din kjære?

Morgentrim for hjernen:
Hvis Pinocchio hadde sagt "Nå skal nesa mi vokse." - hva ville skje?
I utgangspunktet er det jo en løgn, for Pinocchio kan jo ikke bestemme selv om nesa skal vokse eller ei. Altså burde nesa vokse.
Men om nesa så vokser, er det jo ikke lenger en løgn. Altså burde den ikke vokst til å begynne med.

Forsøk nå å ikke tenke på dette lille paradokset resten av dagen.
Mange takk til Radioresepsjonen som delte disse tankene med sine lyttere.
Ha en fisefin dag. =)

Egentlig er jeg ikke aktiv her nå...må bare fortelle dere at jeg har funnet drømmemannen...har dere sett DNBNOR reklamen med George Clooney? Slik føler jeg meg akkurat nå....det er så utrolig...må klype meg i armen hver dag. Har nå hatt kontakt med han i fem uker...han sier han vil gifte seg meg meg. Han er drit kjekk, Spanjol, og søkk rik....vi skal på ferie til Cancun neste sommer. Han skal kjøpe hus til meg, jeg skal bare si hvilket jeg vil ha, så betaler han kontant. Har funnet et hus rett i nabolaget hvor jeg bor. Det koster 9.900.000 NOK. an skal sette pengene inn på min konto.

Kanskje jeg får noen rare kommentarer her nå..er forberedt...har aldri vært opptatt av penger så dette er som lyn fra klar himmel for meg.

Siden jeg er anonym her så kan jeg jo si at denne mannen har 156 millioner kroner på kontoen sin. Og de har han jobbet for. Ingen hvitvaskede penger her. Han er sivil ingeniør og har et eget firma i Spania. Han har ingen barn og sier han ser på sønnen min på 8 år som sin arving....kan det blir bedre? Neppe. Mannen er en drøm. Utrolig snill, høflig gentleman.

Som jeg sa...jeg har ikke aktiv profil lenger...er ute av datingkarusellen jeg nå. For godt. Ha det fint alle sammen og håper dere alle finner hver deres drømmepartner.

Jeg har ikke så nylig blitt kjent med en liten gruppe jenter gjennom en felles venn. Disse fire venninnene er en spesiell gjeng kan du si. De er blant sine kjente åpne om at de er såkalte "playere". Selv har jeg vært noe enkelte ville kalt player i en god stund før, men jeg ble veldig overrasket når jeg fikk høre dette, og jeg havnet naturlig nok i en lang samtale, og etter hvert diskusjon med et par av disse jentene. (Alderen min og jentenes er for øvrig mellom 20 og 25)

Det første jeg må si om venninnene er at de hadde nok greit over gjennomsnittlig attraktivt utseende alle sammen, så det er nok mulig at de har det lettere enn andre, men det legger ingen demper på hvor spesielt dette fenomenet er.

Jeg fikk høre historier om interne konkurranser om hvem som klarte å knulle så og så mange tidligst mulig. Om hvor mange gutter de klarte å få i seng i løpet av et visst antall dager på rad i syden. Hvem som klarte å få med seg den hotteste gutten hjem fra byen osv osv.

Hun ene vant den første konkurransen om å nå 30 sex-partnere på under 90 dager i følge dem selv. Ei annen vant sydenkonkurransen ved å ligge med 16 gutter på 14 dager... Poenget er at disse er løse jenter, de vet det selv, er åpne om det, og de nyter det. Min reaksjon på akkurat dette er mer som: "Whatever makes you happy"

Uansett. Det jeg lurer på har ingenting med moral og sånt tull å gjøre. Jeg lurer på om disse jentene, eller hvilke som helst jenter som holder på slik fortjener å kalle seg "playere"? Jeg synes ikke det.

Jeg spurte dem såklart om hvordan de fikk med seg gutta hjem osv. Svarene var slik jeg hadde antatt på forhånd. Som regel gikk de bort til en gutt de syntes var hot nok, stoppet opp foran ham, så ham inn i øynene, lente seg frem og hvisket ham i øret: "vil du bli med meg hjem og knulle vettet av meg?" eller liknende. Noen ganger måtte de gå litt mer forsiktig fram med litt prat eller dans, men feilprosenten var lav, og de gutta som avslo dem var som oftest gutter i forhold (men ikke alltid de heller vel å merke...).

I følge dem selv, var det i over 90 % av tilfellene på byen dette skjedde. (Herregud så enkelt de har det...)

Så jeg spør <<the sugar jury>>, er slike jenter verdige av tittelen "player"? (enn hvilke meninger du måtte ha om denne tittelen)

''Sikker''

Siste svar fr. 30 sep. 2011 04:47 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Når begynner du og bli sikker på en du dater? Tanke på evnt kjemi,gnist og muligens følelser ? Etter 3-4-5-6 dater eller mer? Kun seriøse svar ønskes!

Noen som har opplevd at folk der inne ikke svarer deg tilbake? Det har jeg.. opptil flere ganger!
Hva er vitsen med å være på en slik liste hvis det ikke følges? Finnes det muligheter for "rapportering"?

Hilsen en litt oppgitt mann ^^

Ja vi vet jo at det er mange single der ute som er sløvere enn andre når det kommer til rengjøring. Så da bidrar jeg til et renere innemiljø ved å linke til denne artikkelen:
http://www.klikk.no/bolig/bonytt/article702875.ece

Brukte nylig en blanding av eddik og vann for å gjøre vannkokeren god som ny :)
<----->

http://www.youtube.com/watch?v=DBjho3GhNUo&feature=youtube_gdata_player

Ny dag nye muligheter, noe spennende som skjer hos dere andre?:)

Hvordan gjør dere med regningen?

1. Splitter den og betaler nøyaktig din del
2. Splitter den og betaler like deler
3. Alle betaler etter evne
4. Låner penger til den som ikke har
5. Spanderer på den som ikke har
6. Jeg passer alltid på å bli påspandert

Takk til babben for inspirasjon :)

Nettdating er ganske vanskelig når man er rotfast i nord. Det beste da er vel å finne noen i de nordligste fylkene. Det som er dumt med det er at sjansene for å treffe noen blir veldig små. Jeg misunner de som bor sørpå og kan treffe mange flere og på den måten ha en mulighet til å treffe "den rette". Hvem i all verden vil rive seg løs fra sørligebreddegrader og reise/ bosette seg her oppe? Jeg for min del tørrr ikke en gang å sette et gult hjerte på en "søring" :-))
Allikevel, det er min egen feil. Klarer ikke tanken en gang på å reise fra Nord- Norge.
Når jeg blir pensjonist kommer jeg nok til å tilbringe vintermånedene i et varmere land, men heldigvis har jeg noen år igjen i arbeidslivet.

Jeg har lyst til å dra på date, men de jeg ønsker å treffe vil ikke treffes, og vice versa... hvorfor er det sånn..?

Forslag til første dates?

Ser dere mest på bildene, eller betyr profilteksten mest ?

For meg betyr faktisk bildene aller mest,
da jeg er helt nødt til å være fysisk tiltrukket av personens utseende før jeg i det hele tatt gidder å ta kontakt, eller å svare på mail.

Og hvis jeg liker det jeg ser, så leser jeg profilteksten.

Hvis ikke blokker jeg de.

jeg lurer rett og slett på hva som fanger oppmerksomheten til jenter her inne...

jeg har forsøkt å skrive en så beskrivende profil som mulig, uten at det er egoistisk eller for langt... jeg har prøvd de fleste tilnærminger i brevene uten særlig god respons.

Det finnes sikkert et par herinne :)

Men hva er en gentleman egentlig?

1. Lag frokost dagen derpå
2. Lukter godt (men ikke bade seg i parfymen)
3. Gir komplimenter uanstrengt
4. Bære handleposen for meg hvis jeg vil at han skal bære den
5. Bærer meg hjem fra byen når jeg har tatt på meg høye hæler
6. En plutselig middag uten at man har noen forventninger i det hele tatt
7. Ikke ta seg selv høytidelig
8. Hyggelig mot vennene mine til tross for at han ikke liker de
9.?
10.?

Noen forslag?

Showtime for sukker-gentlemen!

tråden kan være så useriøs som du bare gidder :)

Snart er det helg igjen å på tide å prøve nye sjekketriks.
Hvilke utesteder anbefales i aldersgruppen 24-32?