Sukkerforum

En sunn sjel i et sunt legeme heter det visstnok.

Men har noen her treningstips for sjelen?

Som en veteran i nettdatingsverdenen, klarer jeg ikke å la være å tenke på profiler nærmest som biler i en bruktbilhandel. Det er utrolig lett å se feilene, men det er desto vanskeligere å se forbi dem. Type, oppgir hun ett trekk som skurrer litt, havner hun lett i "glem det"-boksen. Det kan være treningsvaner, det kan være at hun har hund, det kan være at hun har feil musikksmak. Men, ærlig talt, er dette egentlig ting man bryr seg om i andre sammenhenger?

Nei, oktoberforsettet mitt er å være mindre kritisk.

Hva irriterer deg grønn ?

Jeg sitter å irriterer meg over at "enkelte " ikke kan skru ned lyden på den forb.......tv`n når det er reklame. Fjernkontrollen ligger jo for farken meg på bordet,,,,,,,,,,Grrrrrrr,,,,,,,,,,

....men er det noe som du allerede ønsker deg til jul?

Her kan du skrive ditt ønskebrev til julenissen :)

Håhåhå

Til helgen braker det jo løs med oktoberfest mange steder i landet, men det eg lurer mest på er hvor det er best å gå i Bergen? Har tilbragt mine siste 3 år på bierstube i Sogndal, noe som er vanvittig bra!

Og går jentene i tyrolerkjoler her og eller må eg legge min bort igjen? :(

Kjenner jeg begynner å brygge på sykdom, sikker etter jeg badet i sjøen i går kveld.... Trenger gode tips til å få drite bort, har ikke tid å bli syk nuh :(

Flonså er et ord vi bruker her som er det samme som influensa btw ;)

Vill starta på nytt :) så många jag aldrig hört :( Men jag själv blev kårad til Miss Boobs, haha! Kåra andra eller själv som ni tycker passar resten av oss aktiva forumfolk ;)
1.. 2.. Kör!

Forestill deg at du skal åpne en bar med plass til ca. 70 gjester (en lørdagskveld når det er fullt) -- i en av Oslos travleste utelivsgater (på grünerløkka)..
"Naboen`s", er et typisk triviellt navn som tiltrekker seg mange lokale øltørste helter.. Det er ønskelig mer litt mer stil enn som så.. Men samtidig en uhøytidlig atmosfære med bra folk.. Gjerne litt sjekkefaktor også.. Navn med "bar" i seg (barracuda, barbeint osv) er også litt oppbrukt.. Selv syntes jeg navnet "delikatessen" på en tapasrestaurant er genialt.. Lett å huske, enkelt og gode assosiasjoner

Baren selger forøvrig det meste... coctail, champagne, vin, brunt, shots og ulike ølsorter osv..

Bærer du på et kult navn på en bar??????

Hva er det som gjør at når noe går bra (en har hell) så går vanligvis det meste bra? Og når det går dårlig, så blir ting ofte mer og mer håpløst?

Og det samme gjelder dater... En kan gå laaaang tid uten at noe skjer i det hele tatt, men når noe skjer, så er det gjerne 3-4 potensielle partnere som viser sin interesse samtidig???

Noen fornuftige svar på dette

Vi gjør oppmerksom på at det å rekruttere fra sukker til grupper på nettet er ikke lov og det blir satt i gang tiltak hvis så sjer. Muligheten til tilgang til mange single er alt sukker har, kan tilby og eier. Vi må derfor verne om dette.
Dette tema er ferdig diskutert og kun til informasjon.
Ha en flott høstdag! :-)

Jeg får liksom ikke helt napp her på nettet føler jeg, utover menn som er 10+ år eldre enn meg selv som tar hyppig kontakt. Det kan hende jeg ikke er superfotogen, og har ikke C-cup men tør og påstå at jeg ser relativt bra ut, og har også hørt dette av andre. Jeg leter etter menn på eget alderstrinn, er jeg da på feil sted? Hva ser dere menn etter utover bilder egentlig? Er det f.eks. turn-off med høy utdannelse eller høyde på kvinner, og må de være yngre?

På tide med et barberingspørsmål til damene :P Hvordan vil dere en gutt skal være barbert nedentil ? Er det turn off med alt borte? Hvordan er dere selv barbert :)?

Bare en liten lek og husk: Ikke juks!

Ikke skriv inn som "anonym", flørt/skriv noe hyggelig til personen som postet sist :)

Hvor dysfunksjonell er du før dagens første kaffe?

Jeg drikker ikke kaffe selv, dog.

Etter en date

Siste svar on. 5 okt. 2011 11:54 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Når man har vært på date eller har hatt en date hjemme hos seg selv, skal man da alltid sende en sms etter vedkommende er gått ? Takker for daten og at det var koselig eller at dersom man ikke vil noe mer sender avslag til neste date evnt? Eller skal det gå noen dager ?

Mornings:) Snart komme meg på jobb, trenger kaffe!!!;)

O hon var en naturlig söt tjej, men valde o lägga in silikon när ni var ihop. Skulle du då godta det?
Insiperad av glamoumodelltråden, men nu pratar vi bara silikon.

I dag oppdaget jeg at jeg fikk 5 på historieprøva vi hadde forrige uke! Så utrolig glad jeg er, og det er fasinerende hvor lite som skal til for at man blir glad!

Hva har gjort deg glad i dag? Og hva skal til for at du blir glad generelt? :-)

Vips..

Siste svar ti. 4 okt. 2011 23:49 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym PikenVell

Så var man betalende medlem igjen...

Bokmålsordboka har talt. Og hold det sivilisert nu, folkens!

Her om dagen leste jeg om en 68er-dame som sa at en av de tingene de hadde kjempet for, ved siden av selvbestemt abort, likelønn, barnehager osv., var at man skulle si "kvinne" i stedet for "dame".

Noen som kan forklare meg hvor forskjellen ligger?

Dette er en klagetråd over dem som oppgir at de er personlig kristen (nokså). Ikke på grunn av religionen, men fordi det er så vanvittig mange profiler der både bilder og tekst er tiltrekkende er kombinert med en tungtveiende religion.

Da snakker vi om reelle, levende demoner!

De personlige, døde og eteriske lar vi være i fred (Dog lov å spanke Darth Vader. Forbudt å spanke Stalin). Ingen forklaring nødvendig for hvilken demon du vil straffe.

Da velger jeg å spanke Stein Erik Hagen

For en dame er det små romantiske overaskelser...eller bare å bli vist litt oppmerksomhet som gjør så utrolig mye i et forhold. Hun kan være sliten og drittlei, men blir hun møtt med en rose, en romantisk middag, billett til en felles midnattspa eller noen hyggelige ord som viser hvor glad du er i henne, og dagen blir med ett så mye bedre.
Men hva smelter en mann? Er det nok med ei pils. fjernkontroll og en bolle med potetgull? Eller må det mer til? som en kamerat eller to? Eller er dere ikke så enkle som dere selv gir intrykk av?

Heisann, om ikke så alt for lenge så kommer det opp notifications nederst i høyre hjørne på Sukker. Der kan man se når man får meldinger, hjerter, når noen vil chatte, se nye brukere og - så kommer det:

Vi vurderer også å vise de som besøker din profil når de gjør det. Spørsmålet vi stiller er om det vil begrense antall profiler du klikker på, hvis du vet at motparten ser når du besøker profilen hans/hennes?
Noen er jo sjenerte og vil ikke føle seg for interesserte, mens andre "driter" i det. Hva tror dere? Er dette en funksjon dere vil ha?

Har havnet i den situasjonen der jenta jeg har vært så mye sammen med i det siste, begynner så smått å dryppe om sine seksuelle preferanser. Har også "funnet" hennes anonym blogg (hun fortalte meg om den, og det var nok hennes tanke at jeg skulle lese den) der hun blant annet skriver mye om sin forkjærlighet for blant annet BDSM, choking og -hold på hatten- wetsex. Vi har vært intime, men har ikke pissa på hverandre foreløpig, og jeg må innrømme at jeg håper den problemstilingen aldri kommer opp. Innser dog at det er en meget god mulighet for dette om vi skal fortsette som de siste par ukene. Hun er veldig sexy og intelligent, og det er hardt å i det hele tatt måtte vurdere å droppe henne - men må innrømme at hennes seksuelle preferanser skremmer meg en smule. Jeg er nok temmelig tradisjonell i senga, spesielt i forhold til henne.

Hvordan ville dere ha reagert om noen dere holdt på å bli glad i sto frem med (i dine øyne) bisarre seksuelle krav, ønsker og behov?

Det er jo rett før vinduene blåser inn her, og regnet står vannrett inn i stuen min...

MISSION IMPOSSIBLE.......og tenker ikke filmen :) :)

Jeg besøker Tromsø i helgen. Alene fredag, og med en kompis Lørdag. Noen utelivstips til søringen som aldri har vært så langt nord før? Hvor er det høy temperatur, humør og dans om hverandre?

:-)

for en irriterende dating-site, hvorfor kan jeg ikke åpne mail og se profiler når jeg er superbruker?????

... om dem som skriver selv at de er pene, vakre eller kjekke?

Greit at vi ikke skal leve etter janteloven, men dette er vel opp til andre å vurdere?

Jeg syns det er fullstendig turn off med en fyr som skriver at han er kjekk. Da blir han plutselig dum, selv om det skulle være sant at han er kjekk. Jeg vil ikke ha en kjekk og dum mann.

http://www.pondus.no/default.aspx?section=artikkel&id=20216

God morgen,

endelig tirsdag!!!

Jeg skal jobbe, hente pakke, lufte hund,
men har bare lyst til å gjemme meg under
dyna, da jeg tror at dagen blir som i går og dagen før det,
en uendelig strøm av gode initiativ, søte mennesker, løv som faller
av trerne, høsten som kommer nærmere, uten kjæreste til å dele
på varmen, lage noe godt, kort sagt, en ny dag uten deg.

Når ukjente unger får deg til å undre send DNA til 1900

Er det ikke greit å ta en sånn på lørdagskvelden for oss som ikke er ute på livet?

Enkelt og greit, vil du date den som postet sist skriver du "date", vist ikke "next" :)

Hva liker du ved å ha stearinlys, telys, peis mm nå om høsten og vinteren?

Stemningsfylt, romantisk eller hva?

Eller liker du bare å se ting brenne? :)

Forum er en lekeplass for voksne, modne , umodne, smarte, overfladiske, reflekterte, anonyme, uanonyme, politisk korrekte og ukorrekte, aktive, uaktive, sjarmerende, sjenerte....osv

Hvorfor er akkurat dette forum en herlig plass for deg?

Let`s play ;-) !

Ville satt pris på dersom noen kunne tatt en titt på profilen min (igjen), og kommet med tilbakemeldinger om profilen min er "attraktiv".
Det var en slik tråd som dette tidligere, men den har havnet såpass langt ned at jeg ikke kan finne den.

Andre må også gjerne benytte seg av denne tråden for tilbakemeldinger til sin profil også!

Takker på forhånd!

"Er du lei av barnslige og usikre menn som i sin iver etter å gjøre deg til lags gjør seg selv til en tøffel?
Har du noen gang ønsket å møte en voksen mann som er sikker på seg selv og som har et velordnet liv?
Har du noen gang vært sammen med et ekte mannfolk som du kan ha full tillit til vil ivareta alle dine behov og som vil behandle deg som en ekte dame?

Kanskje du burde prøve hvordan det er;-)

Jeg setter store krav til de damene jeg gir min oppmerksomhet.
Skriv noen ord om deg selv å forsøk og overbevis meg hvorfor jeg burde bruke min tid på deg."

Fra en profil på et annet nettsted.

Holder det at man spiser et eple innimellom alt potetgullet for å kunne rettferdiggjøre den beskrivelsen?

Nu vel.... er bare å kaste inn håndkleet og innrømme nok en gang at ting IKKE ble som man trodde...
Så da får man vel bare understreke at det siste drøye halveåret med mitt fravær fra sukkerforumet definitivt er forbi!
Nå forblir jeg sukkermedlem til jeg evt. blir gift! :D Det blir en meget billigere løsning enn å haste seg til å avslutte medlemsskapet på Sukker.no.

Så da er det bare å sette seg ned å lage en ordentlig fantastisk profiltekst... sånn etterhvert...

Hei til alle gamle og nye sukkerfjes...

NRK1-Drama

Siste svar ma. 3 okt. 2011 22:10 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym seriøs

Fashinerende minner om tilnærmet identisk situasjon. *Ler så jeg griner*

God kveld i stuen, prøver å mote meg opp til å gjøre husarbeid gah... Gi meg styrke ;)

...MED ALLE DERE ARROGANTE MENN OG DAMER SOM SKRIVER "NEXT" ISTEDETFOR "DATE"?!!!!!!!!!

Burde vi få reservere oss mot hjerter, slik vi kan reservere oss mot flørt og chat?

De brukes veldig ulikt av brukerne her inne, og da forsvinner poenget. Det er en for liksomkontakt, man kontakter noen uten å formidle noe til dem, og overlater "ansvaret" for kommunikasjon til den andre. Jeg syns det er håpløst.

Tror vi mangler noe slikt på forum.

Kok ivei.

Styrer du noen ganger unna folk med teite profilnavn? Eller har du alltid et åpent sinn?

Nei, det er ikke mitt ekte profilnavn.

Wikipedia

Siste svar ma. 3 okt. 2011 18:09 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Wikipedia brukes av folk over hele verden. Bruker du wikipedia eller står det noe om deg der?
Hva bruker du den til.