Sukkerforum

http://www.youtube.com/watch?v=RGz5lLot4Q0&feature=player_embedded

Claire Forlani en definitivt den vakreste jenta innen filmindistrien til dags dato, mener jeg.
Sjekk klippet på Youtube med bilder av henne:

http://www.youtube.com/watch?v=0IdPwKblnn4

Født 39 dager før meg, så det er en fin årgang ;o)

Verdens vakreste mann!

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Det må være han her;

https://www.facebook.com/gorty?cropsuccess

Tenkte å ta en liten tur innom relasjonsprofilen min, men kom i stuss om noen spørsmål. Det ene er jo dette med røyk, må man være antirøyk for å være ikke-røyker? Men en kanskje enda merkeligere, er dette om friluftsliv. Den ene ekstremiteten er "Avskyr allværsjakker, selv i byen." Jeg har ikke noe spesielt forhold til allværsjakker, men er det slik at en som avskyr allværsjakker i byen ikke kan være interessert i friluftsliv? Eller matglad/matfokus, der den ene ekstremiteten er "Spiser fordi kroppen trenger det" - er ikke det en grunn til at vi alle spiser, da? Eller materialistisk - der man har ekstremitetene "Ideer og tanker, men helst få ting" og "elsker butikker, interiør og detaljer" - hva da med meg som liker ideer og tanker OG ikke kan få nok av bøker og plater? Eller seksueltleken [sic!], der den ene ekstremiteten er "både seksuell lek og en krangel skaper kontakt som tenner meg" - er det ikke en liten forskjell på seksuelt lek og krangel?

Jøss, nå er gutta her inne usedvanlig generøse med hjertene gitt... Men hvorfor sender dere hjerter istedetfor å sende en melding? Og hva forventer dere igjen? Er det slik at om en er interessert setter en hjerte tilbake og da tar han kontakt, eller forventes det at jeg tar kontakt? *barerlurerpåhvordandettefungerer*

Har i en god stund sendt meldinger med en jente her inne, som har fremstått så utrolig søt og sjarmerende. Har foreslått et møte, men det har aldri helt passet for begge to. Har likevel vekslet såpass mye meldinger og info om hverandre, at vi har blitt venner på Facebook.

Det som møtte meg der, var mildt sagt en nedtur.

Snakk om å gjøre seg deiligere enn man faktisk er. Kan knapt tro det er samme jenta. Helt utrolig hvor heldig hun har vært på sine to Sukker-bilder. Merket at interessen sank som en stein, men nå har vi liksom blitt såpass "close" at det vil være utrolig ubehagelig å skulle avvise henne når hun nå begynner å hinte til at vi må møtes snarest.

Hvordan kommer man seg unna en slik knipe uten å fremstå som en overfladisk kødd?

Føler du deg svett, kneblet, uttafor, syk, misforstått, uggen, tufs, sinna, utskjelt, ræva, forbanna og deppa?
Da har du vår største medfølelse og ønske om god bedring.

Men hvis du har skrivekløe er du velkommen til å skrive her.

Hver gang en mann jeg er tiltrukket av, berører meg, så blir jeg EKSTREMT våt. Jeg snakker ikke om "vanlig" våt, men det renner og jeg blir bare gjennomvåt. Og slik er jeg lenge etter "økten" er ferdig (hvis jeg har sex), sånn at jeg må faktisk tørke det vekk i ettertid, hvis ikke blir det irriterende...

Er dette unormalt? Kanskje ikke det beste stedet å spørre, men kanskje dere har noen erfaringer dere vil dele, eller vitenhet om hvorfor jeg blir så ekstremt våt når jeg blir kåt :)

Noen som følger med på Vuelta'n her?

Hvem tror du vinner?

Selv tror (og håper) jeg at Wiggins tar hjem seieren - særlig med maskinen Froome ved sin side (eller ved sitt forhjul er vel mer korrekt) :-)

...så koser jeg meg egentlig litt, jeg...

Ikke det, det er jo kjedelig for dem. Men når det først blir det, har jeg jo noen jeg kan finne på ting med uten å risikere at madamen krever deres umiddelbare nærvær. Og kanskje også noen i kompisflokken som er litt mer enig med meg om hvor vi skal gå ut.

tar utgangspunkt i tråden til VM og lurer på delingen av barn etter brudd er til barnas beste. For meg er faktisk foreldrene ganske egoistiske og selv om tanken bak en 50/50 deling er at barna skal se begge foreldrene like mye, er spørsmålet hvor sunt er det å måtte flytte frem og tilbake ,altså pendle mellom 2 hjem annenhver uke.. ??Hvor mange av oss hadde orket en slik tilværelse?

Og hvordan kan man vite at denne flyttingen mellom 2 hjem er til det beste for barna? Slik jeg ser det er denne ordningen til beste for foreldrene..

Av alle skilte par jeg kjenner til er det kun et par som i mine øyne tenkte barns beste. De lar nemlig barna bo i et hjem og så bytter far og mor på å i det huset.. De syns det er slitsomt, men de er meget bestemt på at barna ikke skal lide for at de som voksne ikke kan bo sammen og dermed har de på denne måten satt barna fremst.

Jeg kan jo si, jeg jobber i et yrke hvor jeg møter mange barn i forskjellige aldre med denne ordningen og det er ikke bra. Det er faktisk slik at man gjennom barnas oppførsel vet om de er hos "mors" uke eller "fars"uke. Flere er slitne , og de eldste gir utrykk for at de slettens ikke ville flytte frem og tilbake..

Finnes ikke noe fasit på dette, men å høre foreldre med denne ordningen snakke at barns beste gjør meg egentlig litt irritert, for man skjønner jo uten å være Einstein at dette overhodet ikke er til barns beste.

Hvor mye snakker dere med en person før det er naturlig å invitere på date? (både jenter og gutter)

Jeg er mann og føler at man må prate en stund og bli kjent først, i hvert fall én uke før jeg spør om date. Men jeg vil ikke vente for lenge og virke initiativløs heller.

"Intelligente damer er krevende å leve sammen med", stod det i en annen tråd.

Hvorfor?
Synspunkter?

Har det noe å si om partner er det?

Satt og så på denne for å kanskje komme på noen nye ideer ;)

http://nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.6331899

Misjonæren er jo helt grei, men kanskje litt kjedelig i lengden. Dessuten kan kvinnen fort bli litt passiv.
De derre med NB! fare for penisskade så spennende, men litt skumle ut, hehe :)

Det å oppdra barna, lage mat, stelle huset mm er da en mer enn grei nok og samfunnsnyttig oppgave? (Evt husfar)

Hahahahaha

Siste svar sø. 4 sep. 2011 14:56 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Kit & neptun

Husker dere hva jeg skrev om betaling når dere diskuterte Libya? :) Sjekk datoen for når avtalen ble kjent... Det sies ingenting om når den ble inngått. My 5 cents på at det hele var ferdigforhandlet før Nato vedtok å blande seg.

- Frankrike får en tredel av Libyas olje
Ifølge avis skal Frankrike har sikret seg retten til å utvinne en tredel av Libyas oljeressurser.

http://e24.no/olje-og-raavarer/frankrike-faar-en-tredel-av-libyas-olje/20094908

;p

Håper da ikke det.... Ikke andre ting som lukter crap heller (tog du an) :-p

http://www.youtube.com/watch?v=3YN2lsrWN34 - blir aldri lei. Liker det meste men alt til sin tid. I kveld var denne riktig.

Må bare dele denne

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Marlene

Sjekk denne da, veldig morsom. Ikke at jeg føler meg truffet dessverre....

http://www.nrk.no/video/schmokk/961FA477CB276894/

Mye hjerter å få de siste dagene. Er det slik at det går opp for damene at sommeren plutselig har gått uten at de har hatt en kjæreste å dele den med?

Litt sånn: Oj, det var jo ikke sånn det skulle bli. Jeg får skjerpe meg, og starte jakten for alvor, for dette var stusselig!

Er dette en plausibel teori?:-)

?

Siste svar sø. 4 sep. 2011 09:27 (90 svar)
Skjult ID med pseudonym jada

Fikk et brev, der begynnelsen var som følger: Jeg er ikke kravstor....
Det får meg ikke til å føle meg så veldig spesiell eller attraktiv akkurat..
Noen andre med lignende erfaringer?

Får besøk av drømmemannen. Har ikke truffet hverandre enda, bare på webcam og snakket daglig på telefon i tre uker. Han skal komme til Oslo og være med meg i fem dager. Bor på hotel da for det synes vi er best.

Kan noen gi meg tips om fine romantiske restauranter og koselige steder å gå?

NRK P2 akkurat nå om MGP jr.

Kvinnelig reporter: Det morsomme er at det er 80% jenter med.

Eg skal på vors til en kompis som har bursdag etterfulgt av en tur på byen... Har bodd i Sogn og Fjordane i 3 år, så det er deilig å være tilbake i byen med de 7 fjell! :) Noen som kan anbefale et utested og i samme slengen? :)
Ha en fin fin lørdag, folkens! :)

Jeg har truffet ei jente her inne på sukker, og virkelig funnet tonen. Likevel har jeg savnet sukker, og alle de flotte kvalitetsjentene som er her inne som i lang tid virkelig har gjort hverdagen min mange hakk mer interessant. Spørsmålet er, til tross for min situasjon, er det galt av meg å henge her inne på sukker og ha flørtende kvalitetssamtaler? Hvor går grensen for utroskap ifølge dere selv? Og hvor stor forskjell er det på meningene om dette hannkjønn versus hunkjønn tro?

Det er tross alt lørdag, og jeg kunne tenkt meg en skikkelig omgang med uhemmed, skitten sex. Noen som er med?

Fotball

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Var skralt med fotball på skjermen idag pga alle landskamene siste dagene.
Måtte ta til takke med Skottland - Tjekkia i ettermiddag.
Men det var dog en skikkelig bra og dramatisk kamp som endte 2-2.
Tjekkia fikk straffe som de puttet 20 sekunder før full tid.
Straffen var feil idømt ettersom tjekkeren kastet seg ned uten at det var fysisk kontakt.
Og 2 minutter på overtid ble Skottland snytt for et straffe.
Der fikk spissen gult kort for filming, feildømt.
Synd for Skottland at filming og feildømming tok fra dem seieren, men sånn er nå engang fotballen.

Plutselig slo det meg at jeg har begynt å tenke på damer på 25-30 år som smårips og at jeg neppe verken kan tilføre livet deres noe, eller omvendt. Tenker tilbake til 7. klasse i ungdomsskolen, da damene i 9. klasse fremsto som utilgjengelige, modne, verdensvante og intelligente gudinner på hele 15 år ...

Lurer på hvordan perspektivet mitt kommer til å være om ti år!

Et innlegg..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Plusj

http://www.huffingtonpost.com/juliet-jeske/dating-after-divorce-in-a_b_944133.html

Relativt ofte her inne, så er det noen som kommer med slike hypotetiske enten/eller-greier, hvor de drar frem to forskjellige variabler av to forskjellige kriterier, og ut av det klarer de å få hele TO alternativer.

Hva skjedde egentlig med de to andre...?

F.eks...

Varibalene (1 og 2), av kriteriene (X og Y), gir:

X1 + Y1
X1 + Y2
X2 + Y1
X2 + Y2

Altså FIRE alternativer, ikke to.

Eller på godt norsk, for de disse ble for komplisert for, så kan man jo ta den klassiske "Hva vil du helst ha, ei som er pen og dum, eller mindre pen og smart?".

....hva skjedde med "pen og smart" og "mindre pen og dum"....????!!!

Hvordan ville du taklet det om du gjorde en jente/kvinne gravid, og hun valgte å beholde barnet mot din vilje? Ville du glemt barnet og ikke hatt noe med han/hun å gjøre, eller ville du tatt ansvar for barnet?

Hvor lenge er lengste tidsintervallet du har gått uten sex? (Etter å ha mistet dyden ja ;-p)
Jeg er på mitt 1 1/2 år nå, og kjenner at jeg trekker meg fra alle dater før det blir for seriøst... Like nervøs som første gang jo. Helt glemt hvordan alt dette fungerer...

Postsecrets

Siste svar lø. 3 sep. 2011 12:26 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla

Postsecrets.com er en fantastisk nettside der folk sender inn hemmeligheter på postkort.
Noen er fine, søte, gode - andre er sære og pussige, noen vonde og fæle.
Men det er alltid givende for meg å lese dem, akkurat som å følge med på forumet her inne.
Jeg lærer stadig noe nytt om livet!

Håper noen av dere finner litt glede i det!
Ha en fortreffelig dag folkens!

Blir like forbanna lei meg hver fredag når jeg leverer minsten på 5 fra meg i barnehagen, og vet det er en uke til neste gang jeg ser ham. Er egentlig ikke noe spørsmål og vet ikke helt om det er så mye å diskutere, må bare få sagt det.

Andre usmakelige retter?

:)

Jeg tror jeg ligger godt an til å toppe den listen.
Virker jo som om en kvise, eller en liten skygge i ansiktet er nok til å få slettet profilbildet.

Hei!

Tenkte bare å lufte et lite dilemma som jeg har.
Har tenkt tanken på å ta legestudier enten til neste år eller i 2013, grunnen til at jeg har lyst til det er at jeg intresserer meg veldig for menneskekroppen, hvordan den fungerer og det å kunne hjelpe mennesker som har problemer av ulike slag.
"Problemet" er bare det at jeg har allerede 7 års utdanning, der mye av utdanningen er innenfor manuell terapi. Men har fryktelig lyst å ta legeutdannningen, men jeg må sannsynligvis ta opp igjen noen fag fra videregående skole og kanskje noen nye fag for å bedre snittet mitt, i håp om å komme inn på legestudiet. Og dette vil sannsynligvis gjør til at jeg må ha permisjon fra jobb og fokusere på å forbedre karakterene mine fra VGS. Noen som har erfaringer med dette? Privatgymnas? Andre tips?
Noen som kanskje har gjennomgått noe av det samme?
Er jeg for gammel til å begynne på legestudiet, jeg har jo bikka 30 år... Eller er det bare å følge magefølelsen å slå til? :)

Tips til bra utesteder i Oslo på en fredag?

Lurer på hvorfor det relativt sett er så mange rødhårede damer på sukker? Spesielt mange som ser ut som blonde, men som i virkeligheten er litt rødhårede og knapt har pigmenter i huden....

er fersking her inne så jeg kjenner dårlig forumet men er overasket over at de fleste er anonyme. og ganske bombastiske og til tider usaklige. kan være at det er slik det må være og at jeg vil brenne meg ved å opptre med profil. det får heller så være for jeg tenker aldri å gjemme meg bak noe alias.
vil oppfordre forums brukerne til å opptre med profil og heller moderere seg litt i sine uttalelser. kanskje det da vil bli flere kvinnelige brukere og saklige temaer.

god kveld fra meg : )

Hvis du reelt hadde hatt muligheten...

Ville du turt?

... Har lest profilen din, står det.
Det var da fryktetlig mange!! Blir det registrert 2 ganger om samme personen er innom flere ganger??

Hva foretrekker gutta av undertøy?

Eller er det sånn at innpakningen egentlig ikke spiller noen rolle...

Her er endelig tråden alle har venta på. En gyllen mulighet til å glede hverandre med finurlige og dyptpløyende sitater fra celluloidens fortryllende verden. Selv er jeg ganske svak for følgende spissfindige replikkveksling fra det bonderomantiske eposet "Redneck Zombies" fra 1989:

Billy-Bob/Ellie May: Well,
[Ellie May grabs his fishing pole and starts leaving]
Billy-Bob/Ellie May: gotta go.
Jed Clemson: Well where you going
Billy-Bob/Ellie May: I'm going fishing!
Junior: Got worms?
Billy-Bob/Ellie May: Yeah but I'm going anyway

Så sett igang, kjære sukkerfrender, berik oss med deres favoritter!

Hva bør kvalifisere for at man skal kunne kalle seg atletisk? Hørt om flere jenter som møter en gutt som har definert seg som atletisk, mens sannheten er langt nærmere vaskeball enn vaskebrett.

Hva forventer man av ordet, er det turn on eller turn off? Vegrer man seg for å "hilse på" hos en som er atletisk fordi man er redd for å ikke strekke til?

Hva bør kriteriet være? Sixpack og brede skuldre, eller kan man være atletisk med langt mindre? Forventer man mer av en atletisk 20-åring enn en atletisk 40-åring?

Som du sender mails til... Om du har holdt på en uke, et par dager eller flere uker.. Hiver du deg da over nettet og grise-googler for å grave frem det du kan finne av info? Skattelister? Bilder? Facebook? telefonnnummer? Hvor lang tid bruker dere btw før dere gir ut navn..?

Hva er det meste/verste tilfellet av oppdateringer på Facebook du har sett noen gjøre på en dag?

Og det meste du har gjort selv?

Svigerforeldre

Siste svar lø. 3 sep. 2011 00:11 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Litt avhengig av alder, men tenker du på om du liker mor og far til en potensiell partner? En ting er svigerforeldre, en annen er at barn gjerne har trekk fra sine foreldre.

Noen tanker, eller (morsomme) erfaringer?

Eller fornøyd med å være singel?

Hva beskriver folket best?