Sukkerforum

Jeg sender en del mailer til jenter og får sjelden svar og ser det at andre sliter med det samme... Hvorfor klarer ikke de jente nek her inne å svare?? er det så vanskelig å svare for dere jenter og hva krever dere skal så i brevet slik at dere svarer?? Har dere alt for stoore drømmer om han dere skal finne som er den rette eller hva?? Og spør du meg finner kanskje nesten ingen her på nettet en de kommer til å dele resten av livet med for det heter seg det at du finner en når du minst venter det....

Så jeg lurer også på hvorfor det sitter noen dotter på svar garanti når de ikke kan svare noen... Eller er de så kravstore at de velger kunn det de tror er den rette og ikke veit er den rette,,,

Har vi kommet til et punkt hvor damer tror de er mer verdt enn andre og vil velge heller utseende og penger og fasader...??

ikke veit jeg... Og jeg ser mange av jentene her inne er på flere nettsteder og leter etter en,... Er det da totalt tafatte jenter som ikke klarer å finne noen eller leve med noen...?? de har jo vært her lenge eller på andre nettsider...

Hvorfor må de fleste her inne vise at de er på fester eller er med venner eller kan pynte seg eller må selge kroppen sin for moteblader???

Er det flere som opplever at det er lettere å si at man er glad i familie og venner, eller at venner og familie sier det lettere at de er glad i en etter 22. juli?

Kjør debatt.

Hvorfor er ikke chat knappen på profilen? Så mye enklere :)
Tungvindt system å gå igjennom lista for å chatte....

Har du klare standpunkt i noen saker? Brenner du for noe? Eller mot noe?

Kom med det her :)

* Nei til dyreforsøk i kosmetikken
* Nei til pels
* Ja til sirkus uten dyr
* Ja, til et fargerikt fellesskap
* nei, til en hel haug med -ismer...

En ting jeg forundrer meg veldig over: Hvorfor vegrer så mange seg for og treffes? Er det virkelig en _så_ big deal å treffe en person over en øl, om ikke annet?

I løpet av min tid her inne, dvs. 5-6 måneder, har jeg skrevet med nokså mange, og forholdet mellom hvem som har tatt førstekontakt er rimelig balansert. Like fullt, på et sted mellom 5-20 meldinger bryter de som regel kontakten. (Ja, jeg har ved flere tilfeller både foreslått og hintet om et eventuelt møte). At jeg har skrevet svake meldinger er åpenbart en mulighet, men jeg mener selv det ikke er tilfellet. Er det mest nærliggende å tro at de har funnet en "bedre". Og av den grunn er sukker bare en evigvarende sirkelvandring, på jakt etter .... tja, bortimot den perfekte, før man vil avtale et møte? Det frister liksom ikke så veldig å starte med den lange bli-kjent-leken som utarter seg i uker, før man kan treffe vedkommende. Rett og slett fordi jeg har løpt tilbake til start så mange ganger nå, at det blir demotiverende.

Hva ville dere tenkt, eller sagt, om noen spurte om og treffes, bare etter noen få meldinger? Og er det underliggende at gutten som part, skal ta initiativet til en konkret avtale?

Mange jenter her på Sukker ønsker menn med ambisjoner. Hva betyr nå enn det?

Er det å:

- Gjennomføre videregående skole
- Fullføre et profesjonsstudium
- Ha en krevende jobb
- Passere millionen i lønn

Mangler man da ambisjoner om man ønsker å prioritere familie som neste steg? Forvirret.

Kan noen bekrefte eller avkrefte at de ikke er så flinke med dette?

Fra Wikipedia:
Empati er evnen til å forstå en annens sinnstilstand eller følelser.
Empati er således ikke bare evnen til å se om noen er glad eller trist, men innebærer også evnen til å forstå andres motiver for handling samt deres verdier og holdninger.
Et viktig moment i empati, som skiller det fra egosentrisme, er at man opplever de andres motiver, for eksempel, som deres, og ikke bare sine egne; i empati kan andres motiver avvike fra ens egne.
(Må ikke forveksles med sympati)

Ja det lurer jeg på.. For det virker som at dere ser på utseende eller andre unødvedige ting... Dere vil jo ha en som er handy snill morsom jobber er sosial interessant og mye mer... Men er dere det selv som søker etter en mann som dere ser dette i?? Og dere virker som dere er opptatt av det yttre og penger , stemmer det?? Og hvorfor må dere bruke redigerte bilder her inne når dere søker etter en? Må dere vise hvor nydelige kropper dere har for å få oppmerksomhet av feil gutter... Og er det en ekstra bonus fra dere at dere kan bli møkkete på fingrene?? Og dere som tror dere vet hvilken person dere ser ettert, så gjør dere ikke det..Dere kan ikke planlegge hvem dere faller for... Og må dere ha krav om det ene og det andre som nevnt tidligere her.. Kan dere ikke bare møte en og se uten og ha alle fordommer...?

Og mye av dette tror jeg de som er pene og vet det og lever på det har slike krav.. Men dere er ikke noe bedre enn de som er mindre pene...Dere er ikke bedre mennesker eller bedre i senga eller på jobben... Det må jo være dønn kjedelig å ha ei som er veldig veldig pen... De sliter mere enn noen andre...

Ja spørs om noen skjønner dette eller ser seg selv i noe av dette da... Og om noen kan svare ærlig på det...

:)

Siste svar on. 7 sep. 2011 21:58 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym lareya

En far går ind i BR for at købe en Barbie-dukke til sin datter og spørger ekspedienten, hvad de koster. Hun siger at Yoga-Barbie, Beach-Barbie og Disco-Barbie koster 149,- kroner og at Fraskilte Barbie koster 1999,- kroner.
Faren spørger undrende, hvorfor denne dukke koster så meget mere end de andre. Ekspedienten himler med øjnene og fortæller småirriteret, at man sammen med Fraskilte Barbie jo også får Kens bil, Kens hus, Kens Båd, Kens computer og Kens bedste ven Joe…. :)

om jeg i det hele tatt vil tørre å gå på denne festen undrer jeg svært mye på hva jeg skal ha på meg !
den ekle dressen som min x tvang meg til å bruke på 17 mai, nyttårsaften ol er fullstendig utelukket. jeg er ingen dress mann.
kan jeg møte i vanlig jeans og hvit T-skjorte ? trenger tips til hva jeg skal ha på meg..
hva med mat. får en kjøpt skikkelig mat der ?
jeg har ikke tatt ett dansesteg på snart 20 år og synes single fulle gutter danse, ser helt forkastelig ut og jeg er ikke flink til å ta initiativet til å prate med fremmede damer. har vært i ett laaangt forhold og kan ikke lenger det der sjekkespråket. er redd jeg bare vil føle meg helt utafor og dra tidlig med verdens største nederlagsfølelse. jeg ser heller ikke så bra ut at jentene bruker å komme bort til meg. hva tror dere, bør jeg bare holde meg unna ? kan telle på en hånd de gangene jeg har vært ute siste 20 år.

takknemlig for svar, men hver så snill å være anstendig

Det er så utrolig mange menn her inne som har bilde av seg selv på operataket i albumet :) Jeg tror ikke jentene har det samme. Litt søtt, da :)

Jeg registrert meg her inne for å komme i kontakt med nye venner og kanskje en potensiell kjæreste med tiden. Jeg har bestemt meg for å teste ut blind date for første gang og trenger en hyggelig date i Trondheim. Tar du utfordringen?

Hilsen

Snill Gutt 27 Trondheim

Kunne du tenke deg å være sammen med noen som ikke har utdanning utover grunnskolen? Hvorfor/hvorfor ikke?

Dette er ikke en hetsetråd, jeg vil bare vite hva folk mener.

Er det noe kinky du bare fantaserer om, men ikke tør å gjøre?

Vet ikke helt hvilken planet nettavisene lever på, De tror øyensynlig at debattfelt basert på Facebook med fullt navn vil holde ekstremistene borte.

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/landslaget/artikkel.php?artid=10090348

Scroll ned til kommentarfeltet. Jammen er det ikke gode gamle protorasisten, mister Vigrid, Tore W. Tvedt som vil at det norske folk samles for, som han skriver å: "...glemme borgerkrigen som slo åpent ut i 22/7-operasjonen til Breivik...". Se hvor mange som har svart ham. Ingen. Null.

Jeg kommer heller ikke til å svare. Ikke uten fake FB-konto med annet navn. Ville du svart med fullt (utenlandskklingende) navn? Risikert å få en ABB-klone på døra? Trodde ikke det, nei.

Og alle beslutninger og handlinger følger en 100% logisk struktur?

Ingen beslutninger tas på grunnlag av intuisjon?
Ingen beslutninger tas på grunnlag av følelser?

:p

Så, jeg sendte en melding til en jente, som var litt på kanten.
Etter en time tenkte jeg: "Oh snap, nå gikk jeg for langt!" Så jeg sendte en ny melding der jeg prøvde å tøyse det bort.
Men nå ser jeg at hverken den originale meldingen eller unnskyldningen er lest. Så hvis jeg sletter en eller begge fra utboksen, blir den/de da fjernet fra mottakerens innboks?

Flere enn meg som gleder seg til vintersesongen?

Vinner et norsk lag Eliteserien?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Dravot

Klarer landslaget å kvalifisere seg til NM?
Bryr jeg meg?
Nei.

Hvilke profiler unngår du systematisk å kontakte? Folk fra bygda? Bergensere? Nordlendinger? Bærumsfolk?

Kort sagt, hvem er det vi ikke liker?

Av rein kjedsomhet gikk jeg inpå min egen profil, der sto det pålogget (start chat).............så gjorde jeg det!
"Vi har kontaktet Strings og venter på svar sto det......hmm, et popup vindu viste seg på skjemen "Stirngs ønsker å snakke med deg" Så trøkte jeg ja....da fikk jeg denne medlinga "Strings er optatt i en annen chat"!

...når du spiser fra kasserollen og drikker fra melkeboksen :)

Koster det personer virkelig så mye å svare på mails de får? Det er skuffende at så mange er på en dating side og oppfører seg som om de skulle vært på de "fine" stedene i Oslo. Nemmelig med å være for overlegen til og overhode svare. Jeg synes flere burde ta seg den lille tia det tar og i det minste svare på mails når en prøver å ta kontakt.

Oppfordrer flere til å melde seg på profiler med svar garanti, hvem vet kanskje du finner det du leiter etter. Det handler litt om respekt til personen som faktisk har tatt seg tid til å gi deg oppmerksomhet. Mine erfaringer er i værtfall at meldingene mine blir lest og uansett hvor hyggelig jeg er så får man overhode ikke svar på en enkel forespørsel om jenta ønsker å prøve å bli kjent med meg?

Noen syns punkter?

Hvilke fordommer har du og hvorfor?

Intuisjon ---> det føles sånn

Institusjon ---> sånn er det, så bare godta det

Har inntrykk av at endel kvinnfolk tror at kvinnelig intuisjon betyr at de har konsekvent rett.
Jeg mener personlig at det da skifter betydning fra intuisjon til institusjon.

Hva mener dere?

Særemne!

Siste svar on. 7 sep. 2011 00:21 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym student

Hallo alle shammen!

Jeg har særemne i 3. klasse på vgs. Kanskje noen av dere hadde det også? Anyways, jeg har vanskeligheter å bestemme meg for hvilke (nordiske) forfattere jeg skal lese. Jo Nesbø, Stieg Larsson, Tom Egeland? Alle disse er forholdsvis krimforfattere, men hvis dere har noen andre tips, ville jeg satt stor pris på det! Enten dere har noen bøker dere vil anbefale osv.

Også trenger jeg jo problemstilling... hva definerer en god problemstilling?

....men av frykt for å få Rune Grehardsen som ny ordfører i Oslo, ser jeg meg nødt for å stemme noe annet enn rødgrønt i år.
Andre her som stemmer av taktiske årsaker? ---med tanke på at det er deres lokale (kommune)styre som skal velges?

Jeg lurer på om sukkerbitene har noen ønsker/drømmer/fantasier om yrket til sin fremtidige partner?

Skulle jeg selv kunne bestemme yrket til drømmemannen hadde han nok jobbet i forsvaret, politiet, brann-og redningsetaten eller nordsjøen. Liker litt barske karer.

Ny uke, ny tråd.

Folk har begynt å komme til hektene etter helgen, og begynner å lade opp til neste? :)

Heisann :-)

Jeg trenger tips til virkelig kvalitetsforslag på fjellet, jeg.
En storfeiring står for døren, og jeg skal arrangere noe i vedkommendes og familie/venner sin smak.

Når jeg sier gourmet så mener jeg det altså! Finnes det noe sånt i det norske fjellheimen?

Blir glad for alle tips!

Er det no som ikke funker med chatten?
før fikk man jo avslag meldinger og sånn, men nu er det bare kontakter.. ikke noe annet.

Eller er det bare at noen er trege med å svare?

Nok et jordsnurr har passert, og jeg er enda ett år eldre...men like blid..hipp hurra for meg:)

hahaha - morsom reklame for Jakten på kjærligheten. Det er sånne som oss det folkens.

Til sukker

Siste svar ti. 6 sep. 2011 20:00 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym lovely

Jeg kan ikke bestille billett til sukkerfesten før den 15. September.

Er det fremdeles mange billetter igjen, eller vil det være utsolgt innen den 15.?

17. Sept.

Siste svar ti. 6 sep. 2011 19:56 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Bymann

Er det noen her i 20 årene som skal på Soria Moria den 17. sept.?
Har lyst å gå, men ser ikke vitsen hvis det kommer bare personer som er mye eldre enn meg.

Hva synes folk om dette?

I Norge er det ikke mulig for single kvinner å få donert inseminasjon, men mange reiser til Danmark eller andre land og får det ordnet der.

Synes du det er greit at single kvinner skaffer seg barn på egen hånd?

Er det noen single kvinner her som vurderer muligheten?

Hvordan ville mennene her forholde seg til en dame de møter som har tenkt det eller allerede gjort det?

Kunstig livmor

Siste svar ti. 6 sep. 2011 18:11 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Jeg tar forslaget til JimJimJ på ordet!

"...Uansett blir det sikker lov snart da den norske stat stort sett handler om kvinner og mannen er mer eller mindre et skadedyr, men da burde det jo bli lov for menn å ha tilgang til en kunstig livmor..."

Og spør forumet. Bør single menn få tilgang til en kunstig livmor slik at de kan bli fedre? Og ville du datet en slik fyr?

Hvem skal? :-)

Og til dere Oslo-folk, noen hotell dere kan anbefale? Billige, altså...

Jeg har datet en kar nå i over en mnd. I begynnelsen var det veldig intenst, og han ga veldig mye av seg selv på alle mulige måter. Han var virkelig klar. Da var jeg usikker, og holdt noe tilbake. Etterhvert fikk jeg selvfølgelig følelser, og nå er det han som trekker sge tilbake. Han tar avstand, samtidig som han tar kontakt. Jeg prøver å snakke med ham om dette, men han unnviker helst temaet, og sier han trenger tid. Ikke er han like kjærlig som han var i begynnelsen heller. Jeg føler meg så trist, sint og provosert på en gang ! Har klumpen i halsen, for dette er virkelig en kar jeg liker kjempegodt. Han har også hilst på min fam og mine venner. Vi har vært veldig mye sammen.

Hva skal jeg gjøre, jeg trenger råd NÅ !

Skriv tegn på usikkerhet du ser hos potensiell partner etter å ha startet kontakt.
Eller deg selv, for den saks skyld.

Hvor gammel må/bør en gutt være for å tåle å se Star Wars på film? Er de skumle/voldelige?

Chat

Siste svar ti. 6 sep. 2011 08:18 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Lurer på om gutter kommuniserer med flere aktuelle jenter på en gang?
Har opplevd to ganger i det siste at jeg har avtalt å chatte her på Sukker.
Begge gangene har jeg måtte utsette det litt,men kanskje bare 15-20 min.
Har selvfølgelig gitt beskjed.
Når jeg da logger meg på,er det helt tyst,ingen kontakt,og heller aldri
noen forklaring.
Det er da noe sier meg at jeg er ikke den eneste de har kontaktet.
Når jeg ikke var der,sto det andre klar.Kanskje?
Har ingen problemer med å takle et avslag,men ikke å si noe,er barnslig og lite voksent!!

Vi leser på forum mange grunner til å avvise og filtere bort potensielle partnere, og det finnes vel knapt en ubrukt grunn.

Men, er alle grunnene reelle?
Sett at det er noen grunner man bare finner på, og de egentlige grunnene har egentlig noe med deg selv å gjøre?
Dvs at du kanskje har en indre usikkerhet, og kompenserer med å lage mer eller mindre absurde krav til potensiell partner?

Noen som har tenkt den tanken og begynt å ane det, for sitt eget vedkommende?

Noen som har tid og vil vere med da?
Møtes på Jacobs All oppe på Exhibition for en kaffe/øl/vin/drink, tant og fjas?
Ca kl 18 kunne jo vert ett greit tidspunkt, og ute er det store gruppeseksjoner så man kan få skvist inn noen mennesker om det skulle komme!

Eg kommer hvertfall til å stille og er der kl18 kansje litt før, så om noen lurer på noe eller vil ta følge kan dere sende meg en melding, eller så bare dukker dere opp :)

Har vært i kontakt med en kvinne siden januar og det har vært en veldig flørtete tone.

I april så ble kontakten mindere og mindre og i begynnelsen av mai hørte jeg ikke noe, ikke noen svar på meldinger eller på Facebook.

Jeg aksepterte det hele og bare glemte hele greia.

Så nå helt plutselig i midte av august så startet hun å kommentere noen av mine FB-statuser og så begynte det komme noen meldinger på FB. Jeg svarte på dem og nå har vi en veldig god konversajon gående.

Problemet er bare at hver gang jeg prøver å avtale en date irl så avlyser hun eller så er det noe som skjer.
Jeg vet at hun har en veldig krevende jobb og satser veldig hardt på å lykkes i den.

Inn i mellom møtes vi på trening og da får jeg alltid en klem og kanskje t o m et kyss på kinnet, dette foran en del andre mennesker vi kjenner.
I alle meldinger så kaller hun meg kjekkas, flørten eller baby og en masse ;-) og det avsluttes nesten alltid med kisses.

Det er dog litt frusterende og ikke kunne komme seg videre og finne ut om det er noe der som kan utvikle seg videre.
Jeg har selvklart snakke med henne om at jeg ønsker å bli bedre kjent og hun sier at hun ønsker å bli bedre kjent med meg.

Jeg har nå begynt å lure på om hun er redd for å ta det et steg videre eller om det er noe annet som ligger bak. Har selvsagt litt forsiktig sjekket hennes FB-profil og kan ikke finne at det er noen andre menn inne i bildet, men det trenger jo ikke være det riktige bildet av situasjonen for det.

Det kan jo også være min gamle situasjon som påvirker henne, mitt gamle 8 år gamle forhold tok slutt for et år siden men jeg snakker ikke med henne om det forholdet hvis hun ikke spør om det.

Så jeg spør da dere i dette forumet om hva kan jeg gjøre for å få åpnet døren litt eller ska jeg bare gi opp hele greia og være en venn?

/P.

Oppgraderte til siste versjon av Mozilla Firefox for to dager siden, og nå går all nettsurfing betraktelig seinere.
Jeg har en kraftig pc, og det er ikke mye drit på den skal ha noe å si på surfehastigheten.

Flere som har opplevd det samme?

Jeg har brukt Mozilla i noen år, og liker nettleseren veldig bra, så jeg vil nødig bytte til en annen nettleser.

Jeg hadde en gang i tiden en Atari.
Og ettersom Internett ikke enda var tilgjengelig så jeg kunne stjæle ting, var jeg tvunget til å kjøpe spill jeg ville ha selv.
Spill var dyrt, barnearbeid var dessverre forbudt og det tok drit lang tid før jeg hadde skrapet sammen nok spenn til å kunne kjøpe et nytt. Ettersom fatter`n mente at jeg var såpass liten en sneip at jeg ikke selv var i stand til å kunne forstå meg på kvalitet, ville han på vegne av mine egne interesser stå for innkjøpet av spillet. Dette var jeg så klart veldig skeptisk til, men i kraft av min alder hadde jeg ikke mye jeg skulle ha sagt.

Spenningen var derfor stor når fatter`n endelig kom hjem etter det som virket som en evighet fra jobb, med et nyinnkjøpt spill som skulle underholde meg mange dager, uker og hvem vet, år. Føltes i alle fall slik med intervallene på nye spill. Men det er noe med den genuine interessen man har som kid. Dette fører faktisk til en genuin sans for kvalitet. I det jeg pakket opp, merket jeg hvordan magen umiddelbart knyttet seg, i det jeg met ett gjenkjente en skummel følelse, av det jeg mistenkte kom til å bli en skuffelse.

Den ekle følelsen av skuffelse ble raskt deretter byttet ut med kvalme, i det bekreftelsen ble manifestert på skjermen. Dette var faen meg noe av det verste jeg hadde sett noen gang! I det jeg snudde meg og så over skulderen, så jeg min far stå der med et uttrykk i ansiktet av forventning og forhåpning om at han hadde skaffet til veie det rette spillet. For å ikke skuffe fatter`n måtte jeg svelge det i meg og entusiastisk klemme pappa og bekrefte at jeg var veldig glad og fornøyd. Her er spillet:

http://en.wikipedia.org/wiki/E.T._the_Extra-Terrestrial_%28video_game%29

Og en video review. http://www.youtube.com/watch?v=2DTjLG3usQo

Fatter`n er på sukker. Om hen er på forumet veit jeg ikke,
men du er gammel nok til å tåle sannheten nå pappa.

Dette spillet sugde!! Big time!!

Hei alle sammen, dette er bare noe jeg undrer over og er ikke noe syting (selv om det kanskje kan virke slik).

Hvis dere mottar en melding, vil dere da gå inn på profilen til vedkommende å se på den selv om dere ikke synes bildet er kjempetiltalende? Har nemlig sendt en del meldinger i det siste og legger merke til at selv om de er lest så blir de ikke besvart (noe som er helt greit, de har sikkert nok å henge fingra i), og vedkommende har ikke en gang tatt seg bryet å besøke profilen.
Er dette vanlig her? Jeg spør bare fordi jeg ikke har sendt ut en drøss med meldinger og føler ikke at jeg helt har kommet inn i denne nettdating prosessen. :-P

Var på date...men stakk av etter 26 min. Deilig mann men han hadde verdens verste /DÅRLIG/horibelllttt ÅNDE EVER!!!!!! oG JA HAN FIKK TILBUD O Å TA EN JÆVLA TYGGIS....MEN nei då... :(