Sukkerforum

Finito?

Siste svar on. 31 aug. 2011 20:00 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym oppgulp

Da ser det ut som sukker-eventyret var over for denne karen. Tok ca 1mnd med iherdig innsats for å finne en fantastisk jente. Så får vi bare se om hun virkelig tørr å satse, eller så er jeg sikkert tilbake om noen måneder... Lykke til alle sammen. Bra sted dette.

Først av alt vil jeg takke alle for deres innsats i tiden etter terrorangrepet 22. juli, men når det er sagt så synes jeg også det er riktig å være litt kristisk.

Ambulansepersonellet kom tidlig til Utøya, men stod å ventet på avstand for at politiet skulle sikre stedet. Samtidig viste campingturister mot og medmenneskelighet da de med fare for sitt eget liv gjorde den jobben som ambulansepersonalet burdte ha gjort.

Og når flaggskipet i det norske politiet, beredskapstroppen, ankommer så har de problemer med å komme seg over vannet. Vi snakker topptrente menn utrustet med skuddsikre vester og automatvåpen. Den lille stusslige båten er nær ved å synke på veien over vannet og må reddes av de samme campingturistene som drev å reddet overlevende ungdom. Beredskapstroppen måtte gjøre helomvending og etterpå låne to private båter for å ta seg over.

Sorry ass, men dette her synes jeg er for dårlig. Flaut rett og slett. Håper virkelig de involverte etater tar lærdom av dette slik at vi ser litt mer effektivitet neste gang det trengs.

Fra og med NÅ

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 1234

...får Quinder være Quinder, damer være damer, babes være innbilske, Sukker være usunt og meldinger være korte og fulle av utrop!

DET ER TRANSFER DEADLINE DAY!

Mann har øl, mann har vin, mann har god mat og mann har tid og - ikke minst - mann har gjort dagens gjøremål og iført seg seg fotballpåtv-antrekket; boksershorts og drakt!

...til (og med) i morgen.

Lykke til!

Det er min erfaring!! Når en kvinne viser at hun liker å ta intiativet i senga, tror mannen at det skal skje hver gang. Jeg vil også styres og bli overrasket under sengevalsen!!!! Og jo mere autoritære menn er i diverse maktposisjoner jobbmessig, jo mer vil du at kvinnen gjerne binder dem og bruker dem.

Svært mange mennesker som befinner seg rundt meg i hverdagen, har barn.

De forteller om hvordan de er stresset, lei seg, opprørt, utslitt, får ikke sove og hvor deilig det er å kunne reise uten barn eller å ha barnefri.
Jeg har aldri hørt dem fortelle en historie om noe fint eller hvordan de synes det er koselig å ha barn.
Det virker nesten som det er en slags depresjon for dem, og at barna stjeler det lille overskuddet de hadde igjen.

Er det verdt det og er det riktig å få barn for å så klage så mye over det? og ja det er seriøs klaging, som aldri avtar.

Så hvorfor får de barn når det bare er elendighet? skal det være en givende og fin opplevelse? Når jeg opplever noe fint så forteller jeg også om noe fint i ettertid, ikke bare elendighet og syting.

Jeg tar meg selv i å tenke at de kanskje hadde hatt det bedre uten barn, ingen EVIG klaging, masse overskudd, mer penger, de kunne gjort hva de ville når de ville osv.

Jeg forstår at mennesker fikk barn før fordi det ikke var så mye annet å gjøre, å reise var dyrt, studere var vanskelig og venner fantes det ikke så mange av etter en var blitt 20 og foreldrene forventet det og ikke alle kvinner jobbet.

Så er det verdt det å måtte velge bort seg selv og sine interesser og drømmer og tanker for å oppdra en skapning som du høylytt klager over til kollegaene, synes det er deilig å være foruten når du er på tur og kanskje mest av alt om en ser på familier flest..vil krangle med deg og mest sannsynlig ikke like deg spesielt godt?

Har tatt meg selv i å lure på det mer og mer ettersom menneskene rundt meg med barn absolutt ikke smiler, tvert imot....men før de fikk barn var de vel de lykkeligste menneskene jeg vet om, spesielt som single.

Og er det tabu i å lure på noe sånt? har en lov til å sette spørsmålstegn ved klagingen over unger, eller er det bare noe en skal gjøre når en får barn? :)

Bare lurer, dette med aldersforskjell. Vet det har blitt diskutert før, men tenkte litt annen vinkling. Har vært forholdsvis aktiv her siden i våres og undrer meg veldig over følgende; Jeg, kvinne 42 , lever og ser yngre ut enn alderen. Jada kan fort bli klisje ... vet det ;) OK, det var meg .... så til det jeg lurer på. Jeg har stort sett vært sammen med yngre gutter og ute i den virkelige verden blir jeg hele tiden sjekket opp av gutter i alderen 30-34 så her på Sukker tenkte jeg å prøve å finne noen som var litt nærmere meg i alder, men greia er at jeg setter hjerter, på hjerter, på hjerter på gutta i passende alder. Men de som kontakter meg er (nok en gang) gutta på 30-34 eller de som er en del eldre enn meg. SÅ .....hva er greia gutter, er det sånn at 30 åringen gjerne vil møte en som er eldre og 40 åringen en som er yngre??? Og hva er det egentlig 30 åringen vil, en flørt eller faktisk kjæreste? Eller er det bare så enkelt at det er veldig mange gutter i begynnelsen av 30 årene på Sukker? :)

Håper det kommer seriøse svar fra dere, trenger ikke høre fra dere som mener at gutta holder seg bedre, og at jenter over 40 bare er desperate kjipe kjerringer osv. Det blir liksom litt for teit syntes jeg ;)

Sextips?

Siste svar on. 31 aug. 2011 11:22 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym Uerfaren

Vet dette ikke er et sexforum, men allikevel... Jeg trenger litt råd, eller i hvert fall å få luftet litt frustrasjon.

Har mått ei hyggelig og god jente her, og vi møtes innimellom for å skravle, kose og som regel ender det i sex.

Men jeg syns kanskje hun er litt lite aktiv...? I hvert fall under forspillet. Vi kliner, det er hun flink til. Jeg "tafser" og stryker henne her og der, men akkurat det er det fint lite av tilbake.

Så havner vi på senga (eller blir på sofaen for den del!), klærne forsvinner, jeg kysser, klår og fingrer litt både her og der, hun blir mer og mer klar. Men jeg får veldig lite tilbake akkurat da.

Så sier hun noe sånt som "jeg vil ha deg inni meg nå!" eller noe i den dur og begynner å nappe og dra noe voldsomt i pikken for at jeg skal bli klar.

Mulig jeg er litt atypisk gutt som ikke står som en påle klar til dyst med en gang da?
Selv om jeg selvfølgelig blir tent av å se at hun nyter det jeg gjør med henne, så er jeg er også avhengig av litt pirrende fysisk stimuli for å bli skikkelig kåt og hard. Det løser seg som regel med litt gildemiddel, men allikvel... Burde ikke hun tirre, pirre, kysse, stryke forsiktig....?

Var det like godt for deg, som for meg?

:)

HaHaHaHa:)

Siste svar ti. 30 aug. 2011 23:11 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym FunnyGirl

Gikk forbi guttan som græv og lægg nye vannrør boti gata her.. Det va de vanlige seksuelle tilropan.
I et kvarters tid.

Så ba de mæ holde kjeft...

First dates.

Siste svar ti. 30 aug. 2011 22:38 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym NurceBetty

Her i sted kom jeg til å tenke på hva jeg hadde syns hadde vært en skikkelig kul første date...

En telttur.

Dratt med seg gubben opp i Estenstadmarka med sovepose, telt og en kartong vin. Lagd pannekaker på rødspritbrenner og tent bål.

Blir det kleint, kan man rusle ned neste morgen, men dersom skravla går ustoppelig, kan man utvide med en natt til...
Syns det var en genial idé (men det syns jeg jo som regel om mine egne impulsidéer da... ;-p)

Andre som har forslag til 1 dates som ikke er helt A4??

Så, hvor blir Cannes-festivalen holdt i år? (Christina Aguilera)

- Røyking dreper. Og når du er drept, har du mistet en veldig viktig del av livet ditt (Brooke Shields)

- Jeg synes homofile ekteskap bør være mellom en mann og en kvinne (Arnold Schwartzenegger)

- Hvis vi sprengte hverandre i luften, ville verden være trygg. (George Bush)

- Jeg bruker hjernen min, for første gang på veldig lenge. (Victoria Beckham)

- Jeg har egentlig aldri hatt lyst til å dra til Japan. Rett og slett fordi jeg ikke liker fisk. Og jeg vet at det er veldig populært der nede i Afrika. (Britney Spears)

- Jeg er for dødsstraff. Jeg syns at når mennesker begår forferdelige handlinger, må de straffes hardt for det. Sånn at de lærer til neste gang. (Britney Spears)

- Jag har problemer med kortidsminnet. Jeg har også problemer med korttidsminnet. (George Clooney)

- Jeg ser på ham, og han likner ikke på meg i det hele tatt. Så jeg tenker: Er jeg egentlig moren? (Madonna, om sønnen Rocco)

- Jeg vil at Brooklyn skal døpes kristent, men foreløpig vet jeg ikke i hvilken religion. (David Beckham)

- Moren min så aldri ironien i å kalle meg en «son of a bitch» (Jack Nicholson)

- Det er fantastisk å være blond. Når folk har lave forventninger til deg, er det veldig lett å overraske dem. (Pamela Anderson)

- Problemet er at Gud gir menn en hjerne og en penis, men ikke nok blod til å holde dem begge i gang samtidig (Robin Williams)

- Clinton løy. En mann glemmer kanskje hvor han har parkert eller hvor han bor, men han glemmer aldri oralsex, samme hvor dårlig det var. (Barbara Bush)

- Jeg har egne meninger - sterke meninger – men jeg er ikke alltid enig med dem. (George Bush)

Og noen sitater i fra noen nordmenn:

Det er lettere å hoppe kort enn langt. (Tommy Ingebrigtsen)

- Jeg har sagt det tusen ganger før, og nå sier jeg det for tredje og siste gang. (Kjell Magne Bondevik)

- Jeg har ikke sagt at jeg hater stand up-komikere. Jeg har bare sagt at jeg håper de dør, alle sammen. (Christer Falck)

- Flere leger tror rett og slett at jeg er immun for kjønnssykdommer. (Rune Rudberg)

- Jeg har ikke sagt det før, men gjentar det gjerne (Thorbjørn Jagland)

- Kvinnefotball, hva er det? Ikke er det kvinner, og ikke er det fotball. (Ivar Hoff)

- Jeg har gitt 100 000 kroner, og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme! (Celina Midelfart, på tv-aksjonen)

Kunne tenkt meg en sukker.no app(iphone og Android), som ikke bare funker som mobilsiden, men som har en GPS funksjon som gjør at om man er ute på byen, og er i nærheten av en person man har match med fra siden, så plinger det ;)

Et eksempel er at gratisbrukere plinger om en superbruker med match er i nærheten, mens en superbruker får pling på alle matcher i nærheten.

Tipper det hadde skaffet Sukker en haug med superbrukere + at det hadde vært morsomt for oss som er superbrukere.

... uten avsender...

Hmmmm! Nå ble jeg nysgjerrig, altså :)

En ting jeg savner etter dater hvor jeg kanskje var nok interessert i å bli bedre kjent til at jeg kunne tenkt meg en date #2 men hvor hun av en eller annen grunn ikke ønsket det, er en ærlig tilbakemelding på HVORFOR hun ikke ønsket det. En ting er manglende kjemi, men om det er noe ved min profil eller bilder som ikke svarte til forventniningene så kunne det vært okay å få vite dette så man evt kunne forsøke å endre litt på disse tingene.

Kanskje sukker burde innført en obligatorisk tilbakemeldingsordning? :-)

Det er mange som fnyser av match-prosenten her inne, og forteller meg at jeg skal ta treet med en klype salt. Dette er jeg selvsagt enig i på overordnet basis. Man bør ikke basere seg på det treet kan fortelle oss. Har hatt mange fine treff uavhengig av match. LIKEVEL er det jo et par røde blader som får meg til å nøle mer enn andre ting. Noen temaer er jo viktigere at stemmer enn andre. Men disse temaer er sikkert forskjellig fra person til person.

Hvilke blader ser du på først?

Jeg kan begynne...

...og du finner meg sjelden i sofaen! Liker å finne på ting, helst hele tiden."

Snodig at dere er pålogget Sukker 24/7, da.

Noen for oss single menn? ;-)

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10098291

:D

Hva legger du i det?

hehehe.. jeg ler meg skakk..

I følge dagens lovgivere og byråkrater skulle de av oss som var barn

på 40, 50, 60,70, ja til og med tidlig på 80-tallet ikke ha overlevd .

Våre babysenger var malt med bly-basert maling.

Vi hadde ingen barnesikring på medisinflasker, dører eller skap, og når vi syklet hadde ingen av oss hjelm .

Som barn kjørte vi i biler uten sikkerhetsbelte eller airbag. Og det å sitte bakpå et lasteplan en varm sommerdag var alltid en spesiell nytelse.

Vi drakk vann fra hageslangen og ikke fra flasker. Skrekk og gru !

Vi spiste brød med smør på, drakk brus med sukker i, men ble aldri overvektige, fordi vi alltid var ute å lekte.

Vi delte gjerne en brus mellom oss og drakk fra samme flaske uten at noen faktisk døde av det.

Vi brukte timer på å bygge Ola-biler av skrap og ingenting og raste av gårde nedover bakken bare for å finne ut at vi hadde glemt å lage bremser.
Etter noen turer ut i grøfta lærte vi å løse problemet.

Vi dro hjemmefra tidlig om morgenen for å leke hele dagen og var tilbake når sola hadde gått ned. Ingen hadde mulighet til å få tak i oss i løpet av dagen. Ingen mobiltelefon. Utenkelig !!

Vi hadde ikke Playstations, Nintendo 64, X-Box, ingen tv-spill i det hele tatt, ikke 99 kanaler på TV, ingen videofilmer, ikke surround lyd, mobiltelefoner, hjemme PC eller praterom på Internett. Vi hadde venner ! Vi gikk ut og fant dem !

Vi falt ned fra trær, skar oss, brakk bein og armer, slo ut tenner, men ingen ble saksøkt etter disse uhellene. Det var uhell. Ingen andre kunne beskyldes - unntatt oss.

Husker du uhell ? Vi sloss, ble gule og blå og lærte å komme over det.

Vi fant på leker med pinner og tennisballer og spiste mark. Til tross for advarsler var det ikke mange øynene som ramlet ut og ikke levde markene inni oss for alltid.

Vi syklet eller gikk hjem til hverandre, banket på døra, gikk bare inn og blandet oss i samtalen.

Noen elever var ikke så lure som andre, så de dumpet og måtte gå et år om igjen.

Fryktelig !!

Denne generasjonen har fostret noen av mest risikovillige, de beste problemløsere og investorer noensinne. De siste 50 år har vært en eksplosjon av nyskaping og nye ideer. Vi hadde frihet, tabber, suksess, ansvar og vi lærte å forholde oss til det alle sammen.
Vi opplevde den store lykke å vokse opp som barn, før lovgivere og myndigheter regulerte våre liv til vårt eget beste....

Det gode liv var vårt!:-)

Jeg ser at mange menn ønsker seg femininitet hos en kvinne. Ikke så rart, kanskje. Men hva legger DU i det?

Når man skal på date og er nervøs, hva gjør du da? Hvordan takler du det?

Vi har alle preferanser når vi ser etter noen- hvordan vi ønsker han/hun skal være utseendemessig, hvordan vi ønsker han/hun skal være i personlighet, interesser og i senga, og kanskje enda flere ting.

Jeg har en følelse av at det er veldig stor forskjell på sukkerbrukerne her inne, noen er veldig tydelige på hva de vil ha og hva de leter etter, andre mener det ikke spiller så stor rolle, men at de finner det ut på veien, og at man kan føle når det klaffer. Og at sånne "krav" særlig innen utseende og seksuelle sjangere er overfladisk tankegang.

Hva tenker dere? Er det usundt og ha for mange krav?

Etter at først daten her var et matchtall på 85 og jeg synes daten gikk skikkelig dritt, har jeg unngått lavere enn 90. Er jeg kresen? Eller har noen tips?

Har alltid hatt lyst til å spørre flere personer uten profilbilder, hva er grunnen til at dere sender melding til enkelte mennesker her inne?
Er det pga profilbilde til vedkommende, eller matchtallet kanskje?

Noen svarer at de ikke vil bli dømt pga utseennde deres, men det er da en grunn til at de kontakter akkurat meg?

Mange nevner at jeg har fine bilder, fin utstråling og slikt. Såååå...det blir ikke feil hvis DE skal gå gjennom profiler og velge og vrake hvem de vil kontakte? Blir litt urettferdig at de får se alle mine bilder og de skal gjemme seg bort.

Ordtak

Siste svar ti. 30 aug. 2011 00:18 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Mizzy

Snille jenter kommer til himmelen, slemme jenter kommer NÅR de vil. :)

Har hatt en profil her i ca et halvt år etter at et langt forhold røyk i fjor. Midten av 30-årene. Høy, atletisk og en typisk "åtter" på Sukker skalaen.... God økonomi, bra jobb, fin bolig i bra område og så videre. Har fått gjentatt skryt for profilen. Profilbildet er også bra. Burde ikke være noen feil med hvordan jeg fremstår.

Alltid vært ganske kresen og de jeg har møtt er det jeg som har brutt kontakten pga manglende gnist. Her fra Sukker har jeg møtt under en håndfull, alle gangene trivelig, uten at det har blitt til noe mer.

Sender sjelden meldinger først, men svarer når noen har sendt meg melding, har markert meg eller evnt har vært innom profilen min. Noen få ganger har jeg startet kontakt.

Noen eksempler:

1. Søt jente sender melding først. "Hei, du ser hyggelig ut!" osv. Høflig og imøtekommende svar tilbake (ikke noe elskerinne tøv eller tilsvarende). Deretter tyst.

2. Setter hjerte på en jente. Oppdager at hun er innom profilen min gjentatte ganger, og setter hjerte på meg. Sender koselig melding, men intet svar tilbake.

3. Sender hyggelig melding, som nevnt, med omhu, fordi jeg har en god utviklet magefølelse på hvem jeg passer sammen med eller ei. Ikke noe svar, noen går ikke en gang inn på profilen og ser hvem jeg er. Mystisk.

4. Holder meg konsekvent unna "pyntedukker" og de jeg åpenbart ser at jeg ikke passer sammen med. Meldingene går utelukkende til de som ser ut som en jeg kan passe med. Jeg går derfor ikke over eller særlig under meg på "utseendeskalaen".

5. Gjentatte ganger har jeg hørt om alle tullingene av noen menn som er her, bar overkropp og "elskerinnehenvendelser" etc. Eller som rett og slett fremstår som kjedelige. Jeg er ikke blant dem.

6. Av forskjellige grunner passer det ikke å treffes (ferie etc.), men "vi tar opp kontakten". Jenter som til og med sier dette først, hvor det ikke er mulig å lese noen skjult avvisning, snarere tvert i mot. Kontakten tas ikke opp.

Så, hvorfor innbyr jenter til kontakt, men lar det løpe ut i sanden, når ballen i "neste trekk" åpenbart er hos dem? Jeg skjønner jo at de som fremstår som mest attraktive sikkert får et utall henvendelser, og således føler seg som en prinsesse på denne siden. Er det skummelt når det drar seg litt mer til, men lett å sende en liten artig melding? Og hvorfor sender man i såfall den første meldingen da?

Dette er mystisk, og jeg skulle ønske jeg kunne forstå det. I hvert fall når jeg vet at jeg er attraktiv (uten å prøve å fremstå blæ

Matchtall?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jaggu

Har vært inne på sukker en stund nå, og sett litt, oppservert litt og lurt litt..
hvorfor er høye matchtall full av røde blader (Mye oransje og rødt) mens lave matctall har flere grønne (nesten bare grønnt og gult).
har sett det med en del tillfeller så hvor seriøst skal en egentlig ta matchtallet, og Autoteksten som samenligner profilen din med andres?
er sikkert blitt diskutert opp til flere ganger her inne, men i mitt forsvar, har ikkje brukt diskusjons forummet så mye,, håper å kunne endre på det.

Fikk følgende melding en kveld fra ei jente som er 13 år yngre og utga seg for å være trønder i en heller "ribbet" profilbeskrivelse. Jenta var slående vakker.

Mottatt fra yteety:28/08/2011 kl 22:11
Hi! Jeg vil bli veldig glade hvis du skriver til meg. )))) Jeg venter på svaret. Min e-post: soomillee@yahoo.com

En ser det lett ut i fra språket at det ikke er noen norsk dame som skriver på denne måten? Så går det et døgn, og følgende melding kommer fra Sukker;

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren.

Så kom det en melding til fra ei annen jente som også utga seg for å være trønder. Sukker la også inn advarsel på henne.

For å se hva som skjer videre har jeg kommunisert videre med denne jenta. Hun var åpenbart ikke trønder, men russisk og oppga også byen hun kom fra. Hun skriver på et dårlig norsk og sender over en del bilder. Kommunikasjonen virker å være normalt og greit så langt. Så langt har jeg ikke grunnlag for å si at jeg er i ferd med å bli lurt så langt, og uansett så har jeg aldri tenkt å sende penger,eller sette inn penger på konto for ev. reise. Denne fella vil jeg aldri gå i uansett hvor troskyldig den andre virker.

Noen som har erfaringer med disse jentene på Sukker, er de ute etter å lure oss, eller er det noen som bruker Sukker som en innfallsport til å bli kjent med norske menn?

er ny her og nærmest litt lamslått over hvor mange vakre og seriøse kvinner som er her inne. så nå forstår jeg hvorfor jeg aldri treffer noen skikkelige damer. dere er jo her inne. håper virkelig at en av dere vil ha meg.

Du får 50.000 i hånda og beskjed om å bruke dem opp på en dag. Hva gjør du?

Kjære vene

Siste svar ma. 29 aug. 2011 20:26 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Hvis du lurer på hvor er jeg, det kan bare handle om to ting....lost in space eller medlemskapet har gått ut.

Have a nice bullshiting fuckers ;-D

Det som skjedde nå, er så klassisk:

Fikk denne førstemeldingen:

Han: Hei! Fin profil og fine bilder! Lyst til å bli kjent?
Jeg: Tusen takk for melding og for hjertet! Hva er det som gjør at du tror det er en god idé at vi blir bedre kjent? :-)
Han: Du har fin profil og fine bilder.

Og der stopper det liksom. Får meg ikke til å si noe mer. Han åpner jo ikke for å prate! Han har kort og intetsigende tekst og OK bilder. Det gir meg lite å gå på... og vekker ingen nysgjerrighet.

Hvorfor deler jeg dette med dere? For å klage? Nei. Bare for å si at det ikke alltid er ikke bildene som stopper kommunikajsonen, det er manglende kommunikasjonsevner/ evt. villighet til å investere noen kalorier i det å ta kontakt.
At den første meldingen er kort og ikke veldig spennende er OK, vet jo at mange ikke svarer. Men prøvde liksom å vise at jeg svarte og ville gi ham en sjanse til. Slik jeg ser det, tok han den ikke. Hadde han skrevet noe jeg kunne tatt tak i, eller i det minste et spørsmål ville vi kanskje kunne blitt kjent... Nå mistet jeg inspirasjonen..

Så dette er ment som en oppmuntring til dere som tror det alltid er bildene som stopper dere! :-)

Dagens Mann

Ingen svar
(mann 36 år fra Oslo) Privat melding

Mange sukkerberter som var med på innspillingen av Dagens Mann på Tv3 som skal på premierefesten i kveld da tru?

For egen del må det være menn med tett pelsbelegg på ryggen, piercinger, mange tatoveringer, kvapsete kropp og crocks:-))

Tror vi alle på Sukker trenger å høre litt på denne gitt...;))

http://www.youtube.com/watch?v=drvMJQPFg8Q&feature=related

Ble det no' risotto eller?

Tenkt å rydde litt.... Noen som vet en raskere måte å gjøre det på enn å merke en og en?
Har vel noen og 50 sider i begge og orker ikke all den klikkingen :P

og derfor ikke attraktiv her på forumet....og heller ikke andre steder...
Ja, jeg har mistet 3 stykker jeg var glad i under terrorangrep de siste ukene. Og ja, derfor savner jeg ekstra mye den gode hånden å holde i!! Men det er ikke noe godt utgangspunkt for å "gjøre seg attraktiv" her på sukker. Så derfor ligger jeg lavt.... Men det er akkurat NÅÅÅÅ jeg savner så inderlig litt omsorg og omtanke fra noen som bryr seg på ordentlig. Inderlig ensom her jeg sitter!!!

Har det mest å si for at man skal få et godt forhold?

http://www.seher.no/876670/victoria-silvstedt-og-maurice-dabbah-er-paa-ferie-paa-sardinia

Jeg bare lurer, jeg har sett flere forhold der mannen har vært minst.

Hva mener dere andre?
Da spør jeg både menn og kvinner.

Hadde du som mann taklet å være lavere enn kvinnen.
Hadde du som kvinne taklet å være høyere enn mannen.

Hvorfor?

Jeg har fått mail! Fra en helt ekte, levende dame...
Det aller første svaret... Hva skal man si?...
Håper ikke jeg tok i for hardt nå ...

Kjære "Bittelitt Håpefull".

Tusen takk for din mail. Så hyggelig at du ville skrive til akkurat meg. Jeg sliter litt med å finne ordene nå. For når jeg ser på bildet ditt, blir jeg helt rar inni meg, alt blir bare rosa skyer og vind over bølgende hav. For du er så utrolig vakker. Jeg vet ikke hvorfor du har blikket vendt litt ned på bildet ditt, kanskje du er litt sjenert, litt redd?

Det skinner så fint i det sorte håret ditt, og jeg tenker at... deg, vil jeg gjerne bruke resten av livet mitt på å beskytte. Aldri mer skal en tåre få renne nedover kinnet ditt, for jeg vil være der og tørke den bort, lenge før den når så langt. Aldri mer skal din latter stoppe midt i gleden. For jeg vil svinge mitt sverd og slå ned enhver som prøver å drepe det gode i deg. Aldri mer skal du føle deg alene. For jeg vil alltid stå utenfor din dør og vente, på at du roper meg inn.

Det skal være vår hemmelighet, dette; at vi skal elske i et lite fremmed rom, mens resten av verden pulserer intetanende utenfor vinduet. Det skal være vår flukt; å vite at de fleste andre på jorden aldri vil komme i nærheten av å oppleve den samme lykken som oss. Det skal være vår drøm; å vi flyr sammen inn i natten, over hustakene og byens gule lys der nede. Det vil bli vårt liv, dette; du og jeg som seiler inn i mørket over skogen der bortenfor... mens varmen fra restene av en sommerdag løfter seg mot oss fra jorden. Og omslutter bare oss to. To hjerter, som slår helt i takt. Utenfor tid og utenfor rom. Du er så uendelig vakker, min kjære.

Vær alltid nær meg. Du skal ikke gråte nå. For jeg elsker deg.

Din Buster

-Greit-
Dette er et ord kvinner bruker for å få slutt på en krangel når de føler at de har rett og at det er på tide at du holder kjeft. Bruk aldri «greit» for å beskrive hvordan en kvinne ser ut. Dette vil forårsake at du ender opp i en krangel igjen.

-Fem minutter-
Dette kan du anse å bety en halvtime. Det er sammenlignbart med de fem minutter som din fotballkamp kommer til å vare før du tar ut søpla, så der er dere jevnbyrdige.

“Ingenting”
Dette betyr at det er faktisk «noe» og du bør være på tå hev. «Ingenting» brukes vanligvis til å beskrive følelsen til en kvinne hvor hun ønsker å spikre deg til veggen. «Ingenting» antyder som oftest en krangel som vil vare i «fem minutter», og som vil ende med ordet «greit».

“Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)”
Dette er en utfordring til deg. En utfordring som vil resultere i at kvinnen blir forbannet over «ingenting», og vil sannsynligvis ende med ordet «greit».

“Gjør som du vil (med vanlige øyenbryn)”
Dette betyr at kvinner sier «Jeg gir opp» eller «Gjør som du vil. Jeg bryr meg ikke». Du vil få et «Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)» innen få minutter, fulgt av «Ingenting» og «Greit», og hun vil snakke med deg igjen om «Fem minutter» når hun har roet seg litt.

“Høyt sukk”
Dette er egentlig ikke et ord, men en ikke-verbal meddelelse som ofte blir misforstått av menn. Et «Høyt sukk» betyr som oftest at hun for øyeblikket synes du er en idiot og lurer på hvorfor hun kaster bort sin dyrebare tid på å diskutere «ingenting» med deg.

“Svakt sukk”
Igjen, ikke et ord, men en ikke-verbal meddelelse. «Svakt sukk» betyr at hun er tilfreds. Det beste du kan gjøre nå for å holde henne i denne tilstand, er verken å puste eller røre deg.

“Det er greit”
Dette er en av de farligste ytringene en kvinne kan gi til en mann. «Det er greit» betyr at hun ønsker å tenke lenge før hun straffer deg for hva du enn har gjort mot henne. «Det er greit» er ofte brukt sammen med ordet «Greit», og i forbindelse med «Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)». En eller annen gang i nær fremtid kan du forvente deg store problemer.

“Det må du gjerne”
Dette er ikke en ytring, men et tilbud. En kvinne gir deg muligheten til å komme med hvilken som helst unnskyldning eller grunn som du kan ha for hva du enn har gjort. Du har en rimelig god sjanse til å fortelle sannheten. Vær forsiktig, så kanskje du slipper unna et «Det er greit».

“Takk”
En kvinner takker deg. Ikke besvim, bare si værsågod.

Molde

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ..

knuser sunnmøringene! Herlig:))

Typisk min flaks så møtte jeg på den hærlige fyren ute på byen, han var ute med noen armeids kolegaer og jeg og mine venninder hadde vært ute og spist og etterpå gikk vi ut for et glass vin, jeg kjørte bil så tok meg en kaffe....
Vi fant tonen, lo og koset oss sammen hele gjengen, fikk noen blikk og kommentarer innimellom og "flørtet" tilbake.. noen dager senere sendte han meg en melding på Fb så vi fortsatte no praten der uten å leggge hverandre til som venner, og siden begge har lukket profil fikk vi jo ikkje se profilene.... han spurte da om han kunne legge meg til som venn og ok for meg... en kjempe flott kar :)
På bilde av han var det en jente sammen med han på bilde og lurte derfor på om han var pappa, ja han hadde to jenter ei på 6 år og ei på 9 år... når jeg fikk høre det så spurte jeg om han var singel og saret var da... hmm i Norge så... han jobber i Norge 6 uker og er hjemme i landet han kommer frå 2 uker... så med andre ord så har han dame og er ute etter ei å kose seg med i Norge...

Han er Hot men jeg synes ingen ting om utroskap så sa frå til han at det ikke kom til å skje noe med oss men vi kunne no fortsette som venner,... kjempe kjekke gjeng som vi møter titt og ofte ute nå...

Hva tenker dere om slike menn (damer også om dei gjør dette) Og hva hadde du gjort om dette skjedde deg??

Trodde jeg var småbitter til tider jeg,men sukkerfolket tar jo kaka!
Er dere bitre før dere melder dere inn,eller kommer bitterheten etterhvert som tiden går og sukker ikke svarer til forventningene?

Er det ikke snart på tide at det blir opphevet?

Jeg skulle ta meg litt å spise i stad. Litt mango og litt moden brie. Og endte opp med å synes at begge deler smakte - sæd ;)

Er det noe galt med smaksløkene mine? Eller er det fler som har tenkt over denne smaken på disse matvarene? Eller er det rett og slett et tegn på at jeg har vært for lenge uten...?

Foretrekker svar fra andre jenter på akkurat dette spørsmålet ;)

(PS! Og selv om jeg deler opplevelsen min med glimt i øyet her, så er jeg faktisk helt seriøs!
(PS2! Og nå regner jeg med at sukker-jentene løper til butikken og kjøper frukt og ost ;))

Profilene og forumet henger ikke helt sammen.
I profilene er alle er superpositive, aldri sure og livsnytere. På forumet klager folk på den minste ting og er kritiske mot andre. Er det en helt annen gjeng som henger på forumet tro? Taperne?

nå så jeg nettopp en profil som har sin nakne kropp bakfra som profilbilde...andre får avslag fordi de har solbriller eller ansiktet ikke vises tydelig, mens her ser man kun en rævv og ikke noe av ansiktet og det er ok?? urettferdig!!!!!

Er skikkelig moro! Noen som sitter inne med noen bra forslag til denslags type aktivitet hvis hensikt kun er å øke gjennomsnittspromillen? Hæ?