Sukkerforum

alle nå :) aah lord! Give me SUN

Mange her på forumet har uttrykt begeistring for det kulinariske fenomenet rå fisk, og jeg lodder derfor stemningen for en felles utflukt til Alex Sushi i Oslo. Det er et populært sted, så bordbestilling god tid i forvei er nødvendig. Derfor: hvor mange synes dette er en god idé? Hånda i været NUH!

PS: håper ikke dette strider mot sukkersensurens retningslinjer for egenarrangerte fester, vi skal bare spise middag og konversere, jeg lover.

STAVERN FESTIVALEN

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Buskerud) Privat melding

HEIIIII Noen som veit om overnattings mulighet i Stavern til festivalen??? Vi er to jenter som skal nedover, er det flere som skal?
seesvi

Vi nordmenn er rare.

Jeg for min del undrer meg litt over hvordan politikkerne kan bruke ukesvis på å diskutere om vi skal ha 0, 10 eller 20 ulver her i landet og ha både etater, departementer og komiteer til å analysere og forvalte dette, mens det ikke er noen offentlig debatt om hva som skjer når rundt halvparten av befolkningen i Norge om 40 - 50 år består av mennesker med innvandrerbakgrunn. Og det er på landsbasis, i byene vil andelen være langt høyere. Ikke det at jeg gidder å engasjere meg selv særlig mye mer, dette er jo noe politikkerne og 80 prosent av befolkningen ønsker så det er uansett en tapt sak for de som er i mot det, men jeg lurer på om noen har tenkt på hva som vil skje med velferdsstaten og den norske "folkesjela" når vi gradvis vil få mindre og mindre solidaritet med hverandre etter hvert som vi blir et stadig mer heterogent samfunn. For det er et rimelig godt dokumentert faktum at likhet skaper en fellesskapsfølelse, en gruppefølelse, mens ulikhet ikke gjør det. Det er en grunn til at velferdsstatene oppsto i relativt små, noenlunde homogene og egalitære samfunn, og ikke i for eksempel smeltegryten USA. Men men, jeg sparer til min egen pensjon jeg, siden jeg regner med at dagens velferdssamfunn ikke overlever mer enn kanskje 20 år til. Omtrent så lenge som vi fortsatt har noen olje- og gassinntekter av betydning. Så kan jeg heller innrette meg med et fint hus på vestkanten eller utenfor byen et sted, med au pair fra Fillipinene, hushjelp fra Polen og gartner fra ett eller annet afrikansk land når klasseskillene igjen øker og vi får stadig større underklasser av fattige innvandrere som vil ta slike jobber for luselønn. Og barna kan gå på privatskole, for å slippe unna de offentlige skolene hvor 90 prosent av barna vil ha innvandrerbakrunn, karaktersnittene er elendige og norske elever vil mobbes og stå helt neders på rangstigen. Man kan jo alltid tilpasse seg. Kona kan forresten godt være innvandrer selv, jeg har ikke noe i mot utlendingene personlig. Det er konsekvensen av at Norge i økende grad vil bli et innvandrerland som for eksempel USA jeg er litt bekymret for.

At 40 - 50 prosent av befolkningen om 40 - 50 år trolig har innvandrerbakgrunn er forresten SSBs egne tall, ikke mine. Men de ble gjemt godt bort da de kom ut for et par yker siden, for de er jo ikke særlig spiselige politisk. Det er mye tryggere å diskutere antall ulv.

Og har lagt merke til en ting, siden jeg er på landet (skal ha sagt at jeg er mye på småsteder og på landet med jobben i norge, for å kunne sammenligne her)
Men svensker er i större flertall fete...(hvertfall på östsiden) Ikke på en bondsk og vikingmåte. Men på engelsk, amerikansk nesten. Mye kvapsete kropper, jalla crocs, årekuter av höy vekt, alt det andre som fölger med når folk ikke bryr seg om kroppen sin.
Nå kan ikke jeg skryte på meg at jeg har en friidrettskropp, men man skal nå ta vare på seg selv. Og her går det nok mye i korv, burger og öl... Men men.. Men skal sies at de fleste svensker som jeg kjenner og har hilst på i Norge er nå nesten for skinny, men det er vel anskje en slankekur å komme til Norge pga pölser, burgere og öl er dyrt..

Jeg kjeder meg blant kleggen... , derav en slik banal tråd ;p

Kostbar?

Siste svar ma. 4 juli 2011 21:25 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym havfruen

Hvor lenge bør man vente med sex hvis man er seriøst interessert i en fyr man dater?

Vi har nå møttes tre ganger, og han viser meg mye oppmersomhet, sender en gode del sms (nesten hver dag), tenker/planlagger fremover om oss, sier at han gleder seg til å treffe meg, spør hvordan det går osv. Og har sagt at han er ute etter en kjæreste. Sier også veldig mye fint til meg uten å virke sleip.

Men med en hjemmedate neste gang er jeg usikker på om vi klarer å vente lenger, magisk tiltrekning ;)

Noen som har lyst å bli meg på løpetur eller gåtur i morgen. Bor i nærheten av Østensjøvannet, men kan løpe andre plass om det skulle ønskes :)

Jeg så nettopp på Sportsrevyen at forskere fra NTNU mente at det bare var en liten andel av befolkningen som hadde en psyke som gjorde dem i stand til å drive med ekstremsport. Så hvorfor har alle disse havnet på Sukker?

Blokkering

Siste svar ma. 4 juli 2011 14:17 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Temasti

Skulle ønske meg en mulighet for å blokkere innlegg, jeg... På samme måte som man blokkerer uinteressante profiler, så man slipper å få dem opp hele tiden...

Alle sutresurmaga innlegg ville umiddelbart blitt blokkert, og vips så ville forumet framstå som mye mere positivt... for meg...

Kunne ønske meg å komme meg litt vekk fra den samme vanlige tralten her hjemme. Har stor beundring for de som bare reiser vekk fra alt og som opplever masse spennende ute i den store verden.

Kanskje jeg skulle bestille meg en random tur og bare gi litt faen og forsøke noe nytt. Eneste kjipe er vel at man blir sett på som en skrulling om man reiser vekk på egen hånd :/

Hva er trikset....når det nå endelig er en mann som er kjempe interessert....og jeg og så er interessert...veldig..så klarer jeg alikevel å ødelegge det med å vise for stor interesse...

Hva er trikset? Dette skjer meg gang på gang...må man være så utrolig cool og ikke vise for stor interesse?

Har jo venninner som peiler seg inn på en fyr...og faktisk klarer å få ham i garnet..helt til alters om det er det hun vil?

Dette forblir en gåte for meg....sukk:-(

Matchtall?

Siste svar ma. 4 juli 2011 00:04 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Undrende

Hva er det høyeste Matchtallet dere har på andre? Jeg har ei på 97...

Hvis du ser noen bruke lue (også i sol/varme over 20C), synes du det gjør vedkommende mer attraktiv?

Enn skateboard?
Hvis du ser noen gå omkring med et skateboard, eller ser ut til å være flink med skateboardet, gjør det vedkommende mer attraktiv?

Andre slike moteting etc som kan være attraktive eller ikke, gjerne kom med dem.

Er akkurat ferdig med et nesten -- ikke påbegynt elsker forhold.

Var kjempelei meg. Idag har det gått over.

Fordi
nærhet og fine stunder kan man få med flere
vi to er for forskjellige
begge søker egentlig noe annet enn det den andre vil ha

Derfor vil jeg
finne ro i eget selskap
finne en ny

Og nå vet jeg mer nøyaktig hva jeg søker! Er ikke det bra oppsummert en søndag morgen på starten av sommeren?!

Jeg ser en flott/interessant/sjarmerende/pen mann på profilbildet...går innpå profilen og finner i albumet det ene bildet etter det andre med tykke halskjeder....tatoos etc....NEDTUR...flere damer som reagerer som meg?

Synes ikke menn skal ha så voldsomt mye smykker og sånt jeg...litt harry og litt femi....huff...

På ham eller henne. Meninger?

Go nuts! :-)

Selv har jeg to piercinger, og en tatto som jeg tok idag :-)

... fortalte meg i går hvor høyt han elsker meg og gjerne vil tilbringe all sine dager med meg.. Han har dame og han er naboen min.. Jeg føler ingenting tilbake fordi jeg har kjent han siden jeg var 15 og nå er alt bare kleint.. FOKK hvorfor skal han ødelegge et vennskap på den måten?? Fokk fokk fokk!!!! :(

Har en profil med de fleste felt utfylt, beskrivende tekster og mange bilder.
Så får jeg et kompliment, "hvem er du da", fra en anonym, billedløs profil. Skjedd flere ganger.
Herregud, er det mulig, er det virkelig noen som responderer på sånt? Kanskje noen gutter som er så desperate...?

.....det var så godt med kroppskontakt etter sex-abstinens det siste halvåret.

I FEEL GOOD:)

Ha en småerotisk søndag alle sammen! ;D

Hvordan skal man tolke at en dame har tunga ut av munnen på et bilde a? ' Det er jo drøyt da!

Det kan jo bety både det ene og det andre! Merker jeg blir litt satt ut....

Jeg er jo ung(ish) og single, hvorfor i alle dager sitter jeg inne på sukker en lørdagskveld?
Hvor er det blitt av alle de single vennene mine? De jeg skulle vært ute på byen med nå?

What happend?

Heeeeeey

Siste svar sø. 3 juli 2011 05:05 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Ingen som skal holde meg med selskap mens jeg venter på pizzaen? Jeg vet en ting,og det er at jeg ALDRI skal stille meg i taxikø i denne byen IGJEN! Og hvor er den varme mannen som skal fixe dette?? Seriøst, dette er oppskrytt!

Aaaaaarrrrggghhhhh! Er drittlei av å høre den setningen bare fordi jeg er slank! Som jeg skulle sagt til en tjukkas "Nå må du slutte å spise så mye.."

litt sært, her er man pålogget å blar i profiler over folk med godt machtall..

hvem dukker opp da? jo exen...
som jeg traff via denne siden...

Tror ikke jeg tar kontakt igjen :/

Den rætte manneparfymen kan få mæ klar :D satt ve sia en kar på bussn som lokta såååååå godt, æ bi rætt og slætt kåt av rætte parfymen! E d nån fleire som har d sånn, og har dåkk mannfolk d på samme vise me dameparfyme?? æ har store problemer me å finn parfyme t mæ sjøl, syns jo ikke dameparfyman lokta nå godt xD hehe

Hva gjør damene her når de ikke svarer eller tar kontakt?

Er de her for å få opp selvtilliten tro?

Mange påstår dem er sosiale og utadvente. Men uten alkohol da? Hvor sosiale er dere da? Kjenner jeg er litt lei av drikkebilder.

Jeg savner huden _din_. Øynene _dine_. Håret _ditt_ i vinden.
Å tvinne to fingre sammen der vi går på gata.
Glimtet i øynene når du erter og øyeblikket da du forstår jeg gjør det.
Det lille sukket du lager rett før du kommer.
Den tilgjorte oppgittheten når jeg ikke hører godt nok etter på den siste realitynyheten.

Så var det bare å finne _deg_ da.

E e helt enig me di som syns at d hadde vært litt enklere om man kunne legge til en video snutt på profilen.
da hadde man virkelig sett hvordan folk ser ut :) er jo ikke sikkert alle er like foto gene, men som tar seg bedre ut på film :)

Har vært her inne en stund og studert utallige jenter, og har kommet frem til at de peneste jentene kommer fra Sør-Trøndelag. I motsatt ende finner vi Østfold og Nordland, der i overkant mange fremstår litt for vulgære etter min litt mer sofistikerte smak. Mye piercinger i ansiktet og sure fjes der. På vestlandet finnes det mange babes, mens jeg har litt problemer med å forstå meg på sørlendingene. De fremstår ganske innadvendte og er mye mindre utleverende i profilen sin enn andre. Muligens den sørlandske prektigheten som er årsaken til dette? Fra østlandet finnes det utrolig mye rart, men de er generelt ganske kjedelige.

Konklusjonen min er at jenter fra Sør-Trøndelag er mest attraktive, mens de fra Nordland og Østfold er minst attraktive. Liker man typiske babes best, er derimot vestlandet området å se til.

Andre tanker rundt dette?

PS. Denne tråden er ikke merket grønn, fordi den er ikke ment som noen superseriøs debatt. Mer som en kuriositet. Håper likevel at forumchatterne holder seg til tema.

noen flere som har det som meg??

jeg har vært stygg å langt ann på alle jenter i alle år, oppført meg dårlig på fylla, er stygg med naboene i sameiet, er stygg på jobben, blir aldri mobbet på jobben eller den som får igjennomgå i gjengen, alt pga jeg er stor og sterk!

noen som kjenner seg igjen??

de sier utseende har fordel, men jeg dominerer de med bra utseende for de kan ikke rå med meg!

Er det bare jeg som umiddelbart tenker at en mann er superfeminin, og kanskje også homofil når jeg ser den siluetten som liksom skal illudere mannen uten bilde..?
Jeg skjønner ikke hvorfor sukker har valgt å bruke akkurat DEN siluetten..? Gjør dere?

Hvem er mest morsom, intelektuell, provokant, sjarmerende, gal osv ......her inne?

Så derfor lurer eg på..
Hvor mangen kilo er noen kilo for mye?
Og hvem er det som bestemmer dette?

Alle har vel forskjellige oppfatninger av dette her.
Eg er virkelig ingen sylfide selv, og innrømmer glatt at eg har litt junk in the trunk, og syns det er helt ok :)

Eg syns det oftere er sånn at en mann skriver han er gjennomsnittlig og holder magen inne under hele daten, noe som for min del ikke er så viktig.
Noen kilo ekstra eller ikke, er det virkelig det som teller om personlighet og kjemien er der?

Tror dere damer bevist legger ut bilder der de ser tynnere ut?

....og på bakgrunn av det takker jeg for meg her på sukker. Forhåbentligvis for alltid.

Takk for gode diskusjoner og mye latter.

Mari-Anne

Har vært med noen damer i løpet av livet, de fleste har hatt litt mye å ta i for å være ærlig.

Men virker alltid som det er DE som kjenner mest under sex selv om jeg er "normalt utstyrt" :P

Så når disse monsterdamene jeg har hatt meg til med er fornøyd så burde jo størrelsen for alle jenter ikke være noe problem???

Men så mistenker jeg at med mine 195 cm og 113 kg gjør ting annerledes, det mente hun største jeg har vært borti også, med så mye vekt så kjenner de det mye bedre enn en spirrevipp på 70-80 kg :P

Det er kanskje ikke så komplisert å sjekke opp oss. Bare å vise litt kløft? - Vi er ganske enkle sånn sett :P Men av ren nysgjerrighet finnes de?

Har dere en strategi?

Jeg er ganske ny her, og er litt overrasket over hvor mange yngre menn som kontakter meg. Er det fordi de erfaringsmessig får uttelling hos de de kontakter? Jeg har forsøkt å se igjennom profilen min for å se akkurat HVOR jeg skriver at jeg gjerne vil ha kontakt med jo yngre jo bedre. Finner det ikke noe sted ,gitt. Bør jeg bare ta det som et gedigent kompliment, eller opplever alle på min alder dette?

De fleste har sikkert fått med seg denne saken!

Flere (menn) som har tenkt på hvordan det måtte vært å posert naken med ståas i tillegg foran den sklia av en kunstnerinne???

Husdyr

Siste svar fr. 1 juli 2011 19:52 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Noen

Kan man få match på under 70 fordi man har satt at man ikke vil ha husdyr, når den andre personen har svart at han/hun tolererer visse husdyr?

Lurer jeg, siden jeg fikk opp en med match under 70, uten at det var noen annen grunn (barn/ikke barn, alder etc.) som skulle tilsi at det var match under 70. Det eneste jeg kunne finne var den husdyr-greia.

????

Denne tråden er mest for de som har vært her lenge, de skjønner hva jeg snakker om!

Har noen av dere menn noengang sett aktivitet på profilen eller mottatt en melding, flørt, hjerte, samma hva fra disse damene som har hengt på forumet i åresvis??

Kjenner en drøss som er medlem her, vi har snakka litt om det, ingen har sett noe aktivitet fra dem, mistenker det kun er tull med mange betalende brukere også! ;)

vet da faen jeg, skal inrømme jeg misunner de som er født med det sinnsykt bra utseende som han der....... :S

Hva er din markedsverdi?

-Hva har du å by på som gjør at det motsatte kjønnet skal velge akkurat deg som partner for livet? Hva gjør deg unik som kjæresteemne?

-Hvis du bare vil ha den andre som knullevenn – hvorfor pule på deg når de heller kan pule på andre? Hvordan gjør du det til en mest mulig positiv opplevelse for begge?

-Hvis du søker en vanlig venn og samtalepartner: hva er det du har å by på? Åssen skiller du deg ut i mengden?

-Er det noe i forbindelse med dette du skulle ønske forandret med deg selv, og har du i såfall noen planer for hvordan du skal få til dette?

Ønsker alle en fortsatt finfin onsdag!:)

Har kommet i en situasjon hvor jeg har datet og hatt sex med to stk, hadde aldri trodd at jeg skulle finne på å gjøre det, anser meg selv litt for ordentlig for den slags. Men nå sitter jeg altså i den situasjonen, og er så i tvil på hvem jeg skal gå videre med. Det ene bekjentskapet har vart en måned lengre enn det andre. Den ene jenta blir jeg mer tiltrukket av enn den andre, men jeg føler meg mer trygg på nr 1. Altså nr 1 datet jeg først, så tok jeg en hils på hun andre etter en prat på facebook. Jeg ble da veldig nyssgjerrig på henne og hun er mer i kategorien som jeg tiltrekkes av. Men er ikke så godt kjent med henne enda , og er redd for at jeg kanskje surrer bort noe som kunne blitt veldig bra for meg, da jeg vet at mitt første bekjentskap er en veldig bra person.....
Dette blir ingen god forklaring ser jeg..... Men jeg sliter fælt med å ta et valg..... og har selvfølgelig også dårlig samvittighet...

Jeg har oppdaget at antall henvendelser fra det motsatte kjønn(jentene) varierer i mengde utifra om jeg har et profilbilde hvor helheten er mørk kontra lys.

Feks:

Jeg hadde et bilde som var ganske mørkt, belysningen var mørk, jeg hadde en mørk genser og fikk svært mange henvendelser..
Jeg bestemmer meg for å bytte ut profilbildet fordi forandring er kjekt.

Denne gang velger jeg et bilde som er veldig lyst både i klær og helhet og det er drastisk færre henvendelser... Tilfeldig?

Jeg satt å funderte om det var noen sammenheng mot at kvinner søker høye mørke menn (med trykk på mørk)
Hva tenker gutta og jentene om dette? er jeg inne på noe ;)

Kjæreste

Siste svar fr. 1 juli 2011 11:51 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym søkende

Jeg har så lyst på en kjæreste. Er nettopp blitt singel etter mange års forhold. Og vært sammen med en i to måneder, som ønsker seg et langvarig forhold. Og han sier at jeg ikke er klar for det, noe som selvsagt er helt riktig.
Han ønsker seg middager og rødvin, grilling og tilstelninger med naboer og barn. Det første ønsker egentlig jeg også, samtidig som jeg helst vil date en som har lyst til å være sammen med meg i alle ledige stunder, og kanskje avvente grillpartyer og barn inntil videre. Dessuten vil ikke jeg flytte inn i hans hus.
Er enige om å avslutte fordi vi er for forskjellige, men jeg er bare så utrolig trist når jeg tenkerpå at det er over... :(

Skjerpings!

Siste svar fr. 1 juli 2011 08:28 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym smoothie

Har hatt to sukkerdater de siste par ukene. Første gangen skulle jeg ut i fra profilen og mailutveksling møte en særdeles treningsglad (det er jeg også) dame med godt humør. Ca 20 minutter for sent kommer en kvapsete dritings date inn, som jeg ikke kjenner igjen fra bildene. Merkelig nok setter hun seg ned ved bordet mitt og sier "Hallåis". Det viser seg at hun har brukt 10-12 år gamle bilder på profilen. Jeg forteller henne at jeg synes det var mildt sagt uklokt, og kort tid etter forlater jeg daten.
Uken etter har jeg en ny date, hvor mye av det samme gjentar seg. Denne gangen viser det seg i tillegg at damen er 7 år eldre enn hun utga seg for på sukker.
Hva er det man tenker på når man legger ut utdaterte bilder, lyver om alder og interesser med videre? Gjetter på at det er flere med lignende erfaringer, eller hur?

http://www.dagbladet.no/2011/06/30/nyheter/utenriks/oppdragelse/17139286/

det mest positive ved nettdating er, etter mitt syn, at sider som dette åpner mange dører for de som er noe sjenerte og tilbakeholdne av seg. hvor en kan gi mer av seg selv, uten å nødvendigvis møte noen ansikt til ansikt. det sagt, kan f.eks. sukker virke mot sin hensikt? jeg tenker på om man er ganske usikker på seg selv og kanskje føler seg satt til side på sjekkemarkedet i den virkelige verden. for så og igjen få det bekreftet på nett. f.eks. være pålogget dagevis i strekk uten at en eneste er innom ens profil til tross for at at en selv klikker rundt for harde livet. altså: om det er en total mange på respons fra jentene her inne, vil ikke det bare gi vann på mølla i negativt fortegn for en som i utgangspunktet hadde nedsatt selvtillit?

jeg er inneforstått med at man må ta mye med en klype salt her inne, og ikke ha problemer med å takle det å bli avvist. men det er lettere sagt enn gjort. sukker fører med seg mye positivt, men jeg vil påstå at for mange kan det gi en økende følelse av resignasjon.

Stusser noen ganger på hva folk tiltrekker seg på nettet.
Jeg har hatt totalt 5 runder med nettsjekking siste 10 år. Hvor mange jeg har datet husker jeg ikke, men 20-25 totalt kanskje. Blitt sammen med 3 stykker som jeg fant kjemien med, flotte jenter. Aldri hatt noen "dårlige" dater eller fake profiler. Nettet er et speilbilde av samfunnet rundt oss, du finner alt mulig der. Men vit hva du vil ha, og søk etter det, slutt og klag, og du slutter å tiltrekke deg det du ikke vil ha. :)