Sukkerforum

Jeg er forvirra.

I romjula i fjor til nyttår i år var jeg hos en fyr i fem dager. De fem dagene var kjempe herlige og jeg syns han var så bra! Han bor i Bergen og jeg bor i Larvik (altså, veldig lang avstand!). Før jeg møtte han, sendte vi meldinger hver dag. Etter jeg hadde vært hos han, ble det mer og mer sjeldent at vi kontaktet hverandre. Han svarte nesten aldri da jeg sendte melding og etter en liten stund fikk jeg nok og sa i fra. Dette oppfattet han som teit fra min side, og forklarte meg at vi kunne møtes når vi kunne og ha det gøy (ikke no drama) og han var ikke på utkikk etter noe forhold. Etterhvert mistet vi fullstendig kontakt, men i sommer snakket jeg med han og jeg har flere ganger de siste månedene ringt han.

For noen dager siden, sendte han meg melding og han virket oppriktig interessert! Jeg sa jeg kanskje skulle studere i enten Tromsø eller Bergen til neste år, og da sa han at jeg måtte velge Bergen. Da jeg spurte hvorfor, sa han "fordi Bergen er best for deg, og jeg er her.." Han sa han tenkte på meg.

Så i dag sendte jeg melding og spurte om jeg kunne besøke han. "Selvfølgelig kan du det!" svarte han, også sendte jeg melding og spurte når det passet best. IGJEN fikk jeg ikke svar, og jeg skjønner absolutt ikke hva han vil! Vil han ha besøk eller vil han ikke? Hvorfor si det hvis han ikke har tenkt å svare meg? Han sier selv han er distré og glemmer å svare på meldinger, men det irriterer meg. Jeg har såå lyst på han, fordi vi fikk skikkelig god kjemi da jeg var der (følte jeg). Skjønner jo at han er en opptatt mann, men det går vel an å svare på en enkel melding? Hva burde jeg i så fall si til han?

Nå gleder jeg meg til sukkerfesten :D

Er det noen som planlegger å ha et vors?

Hva slags/hvilke oljer foretrekkes?

Og i hvilke settinger?

(Bortsett fra på stranden, da)

Jeg har vært singel en stund nå, og har tenkt at jeg har vært uheldig med de jeg har truffet, og at jeg bare ikke har funnet "den rette" enda. Nå begynner jeg å lure på om det egentlig er meg det er noe galt med. Har i 2011 datet 6-7 menn, noen herfra, andre har jeg truffet på IRL. Alle har egentlig vært veldig bra fyrer, men har etter alt fra 1-15 møter ditchet de. De fleste har jeg møtt 2-3 ganger, men har ikke følt at ting var helt riktig, så har avsluttet det. Men det jeg begynner å lure på er hvorvidt jeg gir folk for få sjanser, er det sånn at man må føle kjemi og tiltrekning fra første sekund, eller kan dette komme når man kjenner hverandre bedre?

Er det noen som har erfaring med at tiltrekningen og kjemien kommer etterhvert som man blir kjent og som derfor ikke avviser folk man ikke får en umiddelbar klikk med? Må få presisere at alle mennene er hyggelige, oppegående folk og vi har hatt gode,morsomme møter, så den delen har funket.

Is uansett hvilken type.
Det er deilig.

Men jeg liker best Hennig Olsen is.
Softis er også digg... Softis med nøtter, bare herlig.

ER det andre her som mener det samme, eller er dere uenig?

Gamle griser

Siste svar ma. 12 sep. 2011 21:23 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Nytt nick

Under opprydding på profilen min la jeg merke til et fenomen som jenter hele tiden klager på - at "gamle griser" tar kontakt. Dette pleier jo ofte å være et stikk mot menn, men nå som ting har blitt mer frigjort og vi har fått tv-serier der kvinner over 40 drar med seg 20-årige gutter hjem osv osv har vel dette kanskje snudd seg litt? Hvis man sier at menn ofte blir sammen med yngre kvinner vil vi kanskje kunne si at en jente som blir kontaktet av en 10 år eldre mann tilsvarer en mann/gutt som blir kontaktet av en 15 år eldre kvinne. Dette er nemlig tilfellet for meg - med en profil der det helt klart står hva jeg er ute etter. Kan noen forklare meg hvorfor dette er bedre enn når jenter blir kontaktet av eldre menn?

Heisann dere!

Hva er dine hotte tips når det gjelder spisesteder i Oslo? Trenger å gå noen nye spor og få noen nye opplevelser!

Er ute etter alle prisklasser, bare stedet er trivelig, bra og du anbefaler det av en eller annen grunn :-)

Inspirert av et voldsomt engasjement rundt blowjobs hos sukrerne, og et opplagt hat/kjærlighetsforhold til det hellige mannlige lem - må spørsmålet om iboende kvinnelig penismisunnelse stilles.

1. Hvor sterkt savner du penis?
2. Er penis meningen med tilværelsen?
3. Har du vurdert å skaffe egen?
4. Er penismisunnelse egentlig sunt?

Og 5. Målbærer penis meningen med livet, universet og alt?

Så slipper vi å se voksne folk stå å love og lyve i beste sendetid...

New York-politi og brannmenn er ikke invitert til 10-årsdagen for 11/9 ved Ground Zero. Borgermesteren hevder at det ikke er plass til dem...
DE var ikke invitert den dagen i 2001 heller...
DE dukket bare opp og gjorde jobben sin!
343 brannmenn, 23 NYPD -offiserer og 37 Port Authority politimenn døde den dagen.
Er det rart man av og til kan kjenne et snev av politikerforakt...?

Vil jo tro at redningsmannskapene har mer å gjøre på en sådann markering enn diverse politikere....

Synspunkter, anyone??

"http://www.sedenne.no/v/6528/"

Får vi se slike reaksjoner etter valget tro....hvem vinner valget, hvem burde vinne valget, har du stemt, skal du stemme, skal du ikke stemme og hvorfor?
Lurer du på noe annet angående valget og politikerne våre?
Jeg lurer på om Siv Jensen egentlig er hemmelig forleska i Jens!

Har opplevd det flere ganger nå, det å skrive med en her...føler at vi får kjempe god kontakt og "snakker" godt sammen ...så treffes vi, og poff...ingen fysisk tiltrekning fra min side!!!
...også er den pån igjen!!

Nå er igjen i den situasjonen,skrevet en del til hverandre..også snakket på telefonen. Jeg virkelig liker både det han skriver og bildene han har....
Nå kjenner jeg at jeg gruer meg til å møte han, er redd jeg igjen skaffer meg urealistiske forventninger....skjønner jo sjeldent det kjærlighet ved første blikk..., men jeg er avhengig å kjenne en viss fysisk tiltrekning, ellers er det liten vits fra min side...ønsker meg jo kjæreste ikke venner...

Noter observasjoner av s.k. sol her.

Angående det å gi en person tid...

Når ei som er passert 30 ennå ikke har et avslappet forhold til sin egen og andres kropp, hvor mye tid skal en gi vedkommende?
(Og ja, det er langt mer enn BJ det er snakk om her, selv om forumleserne så ut til å bare kunne konsentrere seg om BJ-delen)

Kanskje hun/dere burde hatt hjelp fra sexolog eller en form for terapi i så henseende?
Jeg regner med at hun har hatt forhold tidligere som har gått dukken pga dette.

Andre tilfeller?

som legger merke til de profilene som tydeligvis bare har svart tilfeldig på relasjonstesten?

Har hatt konto på Sukker i noen måneder, men har først nå begynt å gå inn å blokkere de jeg ikke finner interessant.
Det jeg legger merke til på flere profiler er at på bladet 'Ha barn' Så er det grønt(altså vil ikke ha barn), mens på 'når barn' så er det blodrødt.....

..når mitt normalt sett (i all beskjedenhet) fattede og velfungerende hode innimellom går til full streik. Da jeg nettopp skulle lage meg middag fant jeg sokkene som jeg var ment å kaste i søpla i morges i kjøleskapet. Jeg blir helt matt av meg selv..

Vær grei nå, og fortell at dere også gjør sånt da.

Var ute igjen i dag.. smiler..flørter.. til feil folk tydeligvis. De karene var gift fikk jeg vite.
Men det jeg greier å sjarmere på meg er kara fra Sahara AKA Marokko pluss alt annet arbiske greier..
.
Hva er DERES problem, norske gutter? Som ikke greier å ta til dere et jævla kompliment uten å virke forlegen eller overfladisk, og andre veien..? Si at jenta som står rett foran deg er så utolig nydelig...?
Er det så himla vanskelig?
Begynner å føle meg ganske alene i den kyniske drittverdenen vi lever i....

er du god på å kline? Dersom du skulle rulla terningen på deg selv hva får du, og hvorfor.

Selv må jeg si jeg er en 5er ;)

Ja er blir vi på en måte C kjendiser på byen i Oslo når vi har profiler på sukker ?
Har følte meg behagelig anonym tidligere i Oslo men i dag snudde ei jente seg og betraktet meg forfra, så gikk hun til siden av meg og betraktet meg i profil. Før hun gikk sin veg. Ble jeg gjenkjent eller er jeg blitt paranoid ?
Er jeg ikke lenger anonym i Oslo på grunn av sukkerprofilen ?

Håper virkelig ikke det! Hvordan i alle dager kan det gå så galt med mennesker??

http://vimeo.com/28709460

Jenter, jeg lurer på en ting...
Dere ønsker/forventer for det meste at gutta skal ta initiativ, og mange av dere sender sjelden/aldri førstemeldinger (jada, vet at det finnes noen av dere som gjør det). Burde jeg som gutt/mann dermed ta besøk på profilen min som et hint til å ta kontakt? Altså: Er det noen av dere som bevisst går inn på en profil og tenker at 'nå håper jeg han ser jeg har vært innom og tar kontakt'?

Hva kan forandres på min profil, og hva synes folk er bra. For noe må tydeligvis gjøres her tror jeg. (Jeg veit jeg kaster meg uti den dype enden av bassenget her)

Vi er to særdeles og en meget oppegående gutter som har laget for mye mat. Dersom du har lyst på god mat og vin og oppfyller følgende kriterier, vennligst gi tilbakmelding omgående:

Du:
- er jente
- er mellom 22-38 år
- må like vin

Vi kan tilby følgende treretter, klokken 21:00 på adresse i Gamlebyen:

Forrett:
Sashimi i soya m/korianderdryss
Vin: Redoma rosé

Hovedrett:
Plommegod lammecarré
Vin: Chateau musar 2003 og Luca Roagna Selezione di barbaresco 2007

Dessert:
Smaskens sjokolademousse
Vin: Mas Amiel Vintage

Er av og til noen som skriver at de har følt seg forledet (rundlurt) av bildene som enkelte bruker i profilen sin, og på hvordan de fremstiler seg i profilen. De mener at bildet ikke representerer hvordan personen de snakker med EGENTLIG ser ut, og at profilen er mildt sagt misledende når det gjelder interesser og aktivitetsnivå.

Noen bruker gamle bilder fra når de var 10 år yngre. Noen bruker photoshop. Andre bruker bilder tatt av profesjonelle fotografer.

Syntes forresten det er verdt å nevne at jeg faktisk syntes at det er morsomt og kjekkest når jeg ser bilder som er uvanlige og rare. Gjerne med morgenhår, rare parykker, kostymer eller hengende oppned i taklampen.

Så nå spør jeg deg! Hvor ærlig syntes DU at du er med bildene DU har på sukker. Representerer de deg, selv på en halvdårlig dag, eller har du letet frem det absolutt beste bildet du kan finne?

Er du like sprek som du ser ut som i albumet dersom du har mye fjellbilder? Kjører du motorsykkel, eller satt du bare deg på en som var i nærheten? Glemte du å si at du spydde som en gris og ikke fikk sove på en måned etter du hoppet fallskjerm?

Stivpyntet DU profilene DIN når du skrev den, eller finnes det noen her inne som er dønn ærlige når de lagde profilen sin?

Ikke kommenter andre profiler enn din egen!

Kjør debatt!

Om man er så uheldig å låse seg inn på dass,kann en da drite seg ut? Får man 12 mnd om en stjeler en kalender? Om kvinner er så glade i dyr hvorfor liker dem ikke grisegutter da? Har dem kaffepause på tefabrikken? Er sengtøyet til sexbomba laget av sprengstoff? Om ei gås ser en skummel film, får den da menneske-hud? Kan man lage teite esker av en dumpapp? Kan man skremme vattnet av en fisk?
-brenner et hus opp eller ned? -Hvor dum går det egentlig ann å bli?? -tar det veldig lang tid å kvele en sjiraff? -må man være bifil for å stille opp i kombinert? -hva er forskjellen på "kanskje" og kanskje ikke"? -Er det straffbart å kvele motoren? -hvor tett står øynene når man er trangsynt? -hvor ofte er hvert øyeblikk? -går lynet fortere når det er oljet? -får arbeidsledige nattevakter dagpenger? -og hva skjer når man blir skremt halvt ihjel, to ganger?

Hva skriver jeg/dere i en slik sms??

Jeg er jente og likte han såpass at jeg vil treffe han flere ganger, virket som han likte meg også..

En fyr her inne har en tom profil, men ramser opp alle stedene/bydelene i Oslo han har bodd.

Har du reagert på hva folk forteller om seg selv? Morsomme, merkelige ting?

hvor mange her er det som er skikeklig glad i det? =)
Hvor mange her (for min del helst jenter) er det som virkelig kan tenke se gen frilufts fyr? =)

Har hørt mange fraser som folk sier hele tiden, men når du kjenner personene som sier frasene fra en annen side enn den som mottar kommentarene, skjønner du at det de sier er TULL og at de egentlig mener noe helt annet, som:

Når damer sier:
"Den som ender opp med deg, blir ei utrolig heldig jente/dame!" Betyr i mine ører: "Du er en flott kar, men jeg er ikke interessert."

"Jeg leter etter en snill kar med god sans for humor, spontan og som vil ta vare på meg." Betyr oftest: "Jeg nøyer meg med en utilregnlig kar som er kjekk."

"Han er en drittsekk!" Betyr ofte: "Han er en drittsekk, men jeg vurderer å ligge med han en eller annen gang"

"Du er så snill!" Betyr ofte: "Takk for at du gjorde det for meg, da vil du kanskje gjøre mer for meg senere og?"

Når karen sier:
"Wow, så interessant!" Betyr det ofte: "Jaha... det var da interessant..."

"Du er den eneste jenta for meg!" Betyr ofte: "Du er en av flere jenter jeg holder på med for tida."

"Utseende betyr ikke så mye for meg." Kan bety: "Du er ikke så pen."

Noen fler?

Det er lørdag kveld, og ikke en smule på kjøkkenbenken. Den eneste stemmen som høres er Lars Winnerbäcks, og vinen ligger uåpnet. Leiligheten er kald, og jeg må varme meg under teppet i sofaen.

Omtrent nå skulle jeg hørt latteren din. Jeg skulle tapt i TP (de oransje er jo UMULIGE) Kjøkkenbenken skulle hatt skitne tallerkner etter middagen vi lagde sammen, og vinen hadde vært drukket opp for lengst. Og hvem trenger tepper, når du er her?

Hvorfor sitter du der, mens jeg sitter her? Tenk at det går an å savne en fyr jeg ikke har møtt.

Her vises de samme fyrene med noen sekunders mellomrom, og jeg får ikke brukt pilene til å "bla", slik som før. Hva skjer, sukker?

Hvem av dere, hvis dere hadde en kjæreste, ville meldt dere på Temptation Island? Hvorfor eller hvorfor ikke? Joda det er nesten 10 år siden det ble vist på TV, men det er jo det beste reality showet som noen gang er vist. Det ga ihvertfall hakket mer underholdning enn dagens Big Brother søppel :)

Hei, vil bare gjøre oppmerksom på at jeg selv er blitt lurt og vil fortelle litt om hva som skjedde slik at om du har fått samme type mailer så vær litt obs. Jeg har søkt opp noen av hans bekjentskaper via facebook og det viste seg at han hadde sendt samme type brev til dem. Du/dere kan få kopi av disse om du ønsker det, bare gi meg en mailadresse her sp sender jeg dem. Viktig at dere ser jeg har hold for det jeg skriver.

Han virker veldig seriøs, sier at han er utstasjonert i mititæret i iraq, sier han har blitt bedratt av kona mens han var dernede og derfor vil starte på nytt. Han har vært i norge og likte dette landet og ønsker et langvarig forhold til en norsk kvinne.
Slik startet det
Han er høflig, sender fine mail og man blir selvsagt både rørt og happy av disse, etterhvert forteller han at han har noen penger han ønsker å få ut av landet og at han har en diplomat som skal gjøre dette for ham.Han ønsker å oppbehave dem hos deg. Etterhvert "når pengene er sendt" får man forespørsel om å legge ut for noen "sertificater" for at koffert skal komme videre til norge, den står "værfast" og dette er ren svindel. Han sa at diplomaten her John Smith og jeg googlet og fant ut at dette var svindel og jeg konfronterte ham med dette. Vær obs på at hans kanskje nå bytter navn på "diplomaten". Han sier også at de kun har lov å bruke msn som kontakt utad og ikke skype eller fb. Selv har jeg jobbet i forsvaret i 24 år og er det noe som er strengt forbudt så er det å bruke det militære nettet til msn. Dette fordi msn er utsatt for hackin og virus i stor grad. Han ville heller ikke sende sin ordinære postadresse dernede, unskyldete med at det ikke var lov å oppgi over nett, men vanlig brevpost har de selvsagt lov å sende, men det gikk ikke. Sa så til ham at han kunne jo sende det via det imilitære postsystem, som er sikkert til min militære adresse, men da trakk han seg. Vi vet jo hva det betyr. Jeg har sjekket nærmere via nettet på ham og funnet ut at han har kontaktet mange her inne og derfor min advarsel til dere. Kjenner dere dette igjen så vær litt obs, Trist at slik forkommer, men heldigvis ble jeg ikke lurt for penger. Kommer også til å rapportere ham til sukker slik at han ikke kan lure flere. Som sagt, vil du vite mer, kan du kontakte meg via kanalen her, bruk ditt nick så tar jeg kontakt. Hilsen Skuffet. (Grunnen til at jeg er anonym nå er at jeg ikke vil han skal vite hvem av kvinnene han har lurt som har rapportert ham)

har jeg nådd 5000 kikkere.

Så gøy å bli sett på - men guuud så kjedelig å fremdeles lete

Hvorfor er det så vanskelig å virkelig møte noen. - Kjenne det vibrere i sommerfuglene og vite at han - det er HAN

Og her sitter vi - en kjempegjeng med enslige menn og kvinner som hungrer etter kjærlighet, kos og glede

*HURRA for oss*

:o)

Burde ikke folk begynne å bli fulle, ukritiske og morsomme på egen bekostning nå? Er dette den ene dagen da alle har lagt Sukker på hylla, og heller har gått ut på byen?

Hva er liksom ordet Bitch?

Hva er det som gjør at vi jenter/damer er blitt kalt det. Vil gjerne høre hva dere mener med orden Bitch.

Er jeg liksom bitch om jeg kommer med hva jeg mener og er ærlig??

Guide - Hvordan etablere kontakt mellom 2 anonyme forumbrukere på sukker.no

NB:
Begge brukere må skaffe en anonym epostadresse.
Dette tar normalt 1-2 minutter.
Alternativer:
http://hidemyass.com/anonymous-email
http://spambox.us/
http://www.mailexpire.com/
http://www.deadaddress.com/

Steg 1:
H*n som ønsker kontakt etablerer en anonym epostadresse, og poster den på forumet.

Steg 2:
Den som blir forsøkt kontaktet må verifisere at personen bak forespørselen faktisk er den som skriver under *pseudonym*.
H*n leter gjennom forumet etter tidligere poster av den andre brukeren.
Etablerer en anonym epostadresse, og sender en mail til oppgitt adresse med følgende innhold:
Hei, *pseudonym* her, kan du slette innlegg av (Skjult ID med pseudonym *pseudonym*) - dag/dato/måned 00:00 i tråd *trådnavn*?

Steg 3:
Kun betalende brukere kan bruke forumet, og en bruker har kun mulighet til å slette egne innlegg.
H*n som ønsket kontakt sletter innlegget det er snakk om, og bekrefter slik at det er h*n som disponerer den anonyme mailen.

Steg 4:
Den som ønsker kontakt må nå verifisere at personen som svarte faktisk er den h*n ønsker kontakt med.
H*n leter gjennom forumet etter tidligere poster av den andre brukeren.
Svarer når innlegget er slettet med følgende:
Hei, har slettet innlegget du nevnte, kan du slette innlegg av (Skjult ID med pseudonym *pseudonym*) - dag/dato/måned 00:00 i tråd *trådnavn*?

Steg 5:
Den som blir forsøkt kontaktet svarer med å slette gitte innlegg, og gi beskjed om at det er slettet på mail.

Verifiseringsprosessen er komplett.

Om flere påstår å være samme *pseudonym*, vil kun den som faktisk har postet under *pseudonym* kunne slette posten.

Finn helst ett innlegg i en gammel tråd, og ikke be personen slette et stort innlegg, som vil ødelegge tråden det er i.

Hvis man utveksler nic/kallenavn, ta en siste sjekk ved å verifisere at h*n er VIP+ eller Superbruker.

1. Vær arrogant
2. Oppfør deg som en løs kanon
3. Sett alltid deg selv først
4. Gjør hva du vil når som helst det passer deg, uten å bry deg om hva andre synes
5. Os maskulin seksualitet
6. Ignorer kvinners behov
7. Behandle kvinner dårlig
8. Bruk ofte kvinner bare for sex

Mere?

skål !!

Ingen svar
(mann 36 år fra Vestfold) Privat melding

Ønsker alle en super lørdag..
skål og ha det gøy !! :)

Det er lørdag, solen skinner og jeg merker at det ikke er min dag for å gå så veldig dypt inn i samtaler her på forumet. Hører på musikk (stort sett bestandig) og koser meg:) Litt til nå så må jeg forberede ankomsten til huseieren i kveld.....Passer en leilighet/katt:)

fikk flere kommenterer på at bukefalos var ett dårlig nick name

så hva synes dere om mitt nye ?

Så nettop denne reklamen på vg.no, linken går dog gjennom et annet nettsted :P

Å syns den var så herlig at den måtte postes her inne ;)

Neon fler som vet om noen herlige reklamer? :D

http://www.kjendis.no/2011/09/09/kjendis/george_clooney/tv_og_medier/skuespillere/17992129/

Småviltjakta er i gang!! (Nei... jeg snakker ikke om å løpe etter de under 20. Det er småripsjakta det.)

Skogen kaller!

Flere som skal?

Jeg vil gjerne fjerne meg fra Sukkerbyen og ta bort min delvis utfylte "leilighet", men klarer ikke å se hvor jeg gjør det?

Det er fredag, og atter igjen på tide å være casual og drive flørt og vås.

Her inne har man gjerne mange baller i luften; man gir og mottar hjerter her og der, og har gjerne dialoger gående med flere samtidig over meldinger. Det er helt naturlig, slik jeg ser det, så lenge det skjer gjennom nettet.

Er det imidlertid like naturlig å ha mange baller i luften i det virkelige liv?
Hva skjer dersom du går på en bra førstedate, og ser for deg å ville utforske relasjonen nærmere - setter du da andre på hold, avslutter, eller fortsetter du likevel å holde liv i kommunikasjonen over meldinger på sukker?
På hvilket tidspunkt avslutter du kommunikasjonen med andre?
Hvilken intensitet ønsker du å ha i en datingfase; tar du det rolig og "tar ting som det kommer", eller vil du helst finne ut av ting med en gang?
Tar du initiativ selv, eller liker du at den andre gjør det?
Hva skal til for at du går helhjertet inn i en datingprosess?
Liker du å holde andre dører åpne, eller satser du fullt og helt på den ene?
Synes du det er greit å date flere samtidig?
Synes du det er greit at den du dater gjør det?

Jeg antar det er mange ulike synspunkter rundt disse temaene, så kome gjerne med dine tanker!

Hva gjør folka her i kveld?

Selv sitter jeg her og ser om jeg finner noen jeg kan skrive til..

Eller kanskje ikke.

I dag fikk jeg mail fra sukker. Jeg antar flere av dere har fått den. Jeg lurer på hva jeg skal svare på spørsmålet om det går bra med meg på sukker...

"Hei, LilliMi
Går det bra med deg på Sukker? Ditt medlemskap på Norges desidert største og mest populære datingtjeneste fornyer seg den 10/09-2011.
Vi tenker litt i banen "fastpris" på kjæreste, så vi lar medlemskapet bli rimeligere for hver måned.
Dette er en av de mange tingene brukerne liker ved Sukker, og som har bidratt til at Sukker har desidert største utvalg - i tillegg til lavest pris!

Mange på Sukker betaler under 50 kr per måned p.g.a. automatisk fornyelse!
Du har allerede en bra bonus så hvis du lar den automatiske fornyelsen fortsette vil du bli trukket 146 for måneden som kommer. Prisen vil så fortsette å falle med ytterligere 10 % reduksjon hver måned.
Med automatisk fornyelse vil du enten få en kjæreste eller på sikt et tilnærmet nærmest gratis medlemskap!
Neste trekk kan avbrytes frem til 10/09-2011 under 'Medlemskap' i menyen til 'Min Profil'.

Hilsen oss i Sukker.no"

Og hva ønsker jeg meg egentlig? Et gratis medlemsskap på sukker?
Når jeg tenker meg om, er det kanskje smart å velge gratis medlemsskap som mål. Det fører kanskje til måloppnåelse?

Uff. Jeg kjenner at denne mailen ikke var særskilt oppmuntrende og jeg trenger litt trøst. Gjerne fra de mange på sukker som betaler under femtilappen for å være her.

"Visste du at faktisk vitenskap har bevist at 90 minutter er den perfekte tiden på å få han til å forelske seg i deg?
((Inspirasjon fra boken "How To Make Someone Fall In Love With You In 90 Minutes")"

0-5 minutter - Førsteinntrykk
5-10 minutter - The Move ; kom deg nærmere han, ikke et ja-nei-spm
10-30 minutter -Kroppsspråket
30-60 minutter - Få kjemi!
60-70 minutter - Get flirty!
70-90 minutter - Skap intimitet

Del1
http://thesocialsuicide.blogg.no/1263863934_hvordan_f_en_til__for.html

Del 2
http://thesocialsuicide.blogg.no/1263914555_hvordan_f_en_til__for.html

Såå enkelt er det folkens, gleder meg til neste date ;-)

Any opinion?

Hvorfor i huleste helvete er det så mange jenter/ kvinner her inne som må vise hvor sminket og glatt hud og hvor nydelige de ser ut pyntet og ikke helt vanlige...??

Jeg synes det er noen ganger helsike stygt med de som må vise hvordan de ser ut når de har brukt flere timer foran speilet...
Og at de må bruke så mye tid på ting som er ofte negativt og unødvendig hvor tiden kunne ha blitt brukt til noe mer viktig...

Det er min mening..

Og en annen kanskje litt på spissen sammenlignning...

Nazistene hadde jo det for seg at vi skulle være perfekte uten noe handycapp eller andre ting...

I dag så operer folk seg for det minste.. Pupper lår mager øyer munn lepper og faen veit mer...

Er det ikke å følge litt i fotsporene...??

Og hva er spennende med en person som har operert seg for unødvendige ting som fungerer som det nevnt ovenpå.....??

Det lurer jeg på

og skjønner de jenter som må operere seg litt for å få bedre bryster enn kanskje de små eller litt defekte de har..

og hvem ringer du når du får vann lekkasje i silikonet..?? Rørleggeren...

Og jeg tror folk hadde operert seg mindre om de hadde fått noe mer vett i skallen...kanskje det må bli det nye og operere inn mer vett...