Sukkerforum

Jeg må si jeg er dypt skuffet over enkelte, vel, store deler av "befolkningen" her inne når det kommer til det motsatte kjønn. Jeg har hørt mye negativt om oss mannfolk, og hvordan vi kan være idioter, men nå må dere kvinnfolk ta en realitetsjekk med dere selv. Jeg har vært en "beboer" her nå i snart 2 år, og bare møtt de som er ute etter en kjappis, kort fortalt, uansett hva man skriver, mener og jatter med, så er det bunn og grunn det mange er ute etter. Jeg er lei, jeg er lei av useriøse kvinnfolk som ikke tror at det finnes noen bedre enn de selv. Ja, det er mange fisk i havet, men det gjelder også for dere.

Problemet med nett-dating, er at det skaper et klasseskille, hvor man lett kan ignorere, slette, blokkere og rett og slett gi blanke i andres følelser eller måtehold. Ja, trynefaktor er en stor greie, selvfølgelig skal man være grei å se på og ikke skjemmes av en person, men tro meg, utseendet har ikke alt å si. Sjarmen og det å prate sammen har også mye å si. Jeg bryr meg ikke om du er verdens peneste person såfremt du ikke kan prate eller opprettholde en vettug diskusjon. Akkurat det problemet har jeg møtt mye av, de som tror de er de beste og har sikkert 1 000 meldinger i innboksen.

Dette er ikke en utblåsning i noen form, men vær så snill kvinnfolk, ta en runde med dere selv og spør dere selv "Hva gjør jeg her" - "hva er mitt formål?" - "Hva ønsker jeg?".
Er litt for mange av dere som ikke tenker godt nok, og innser først i etterkant at man ikke er klar for et forhold.

Sjokkerende nyhet: Uansett hva du selv mener, så er det ikke realistisk å mene at du er klar for et forhold, etter å ha gått ut av et XX antall år forhold, etter en kort stund.

Bruk huet, tenk, trykk, tal.

Hva betyr det når noen skriver at de er eventyrlystne?

Betyr det at de ikke er ute etter noe fast forhold, eller betyr der at de liker å reise og oppdage spennende ting (sammen med sin kjære, eventuelt)?

Ønsker egentlig kun uforpliktende treff..,

Er i gang, og vi leder 0-1 etter selvmål. Skal vi klare å snuble oss til seier mot amatørlaget til lilleputtnasjonen San Marino?

Huff, dette er tragisk...

Et spm. til Sukker om online-listen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym TipsTore

I Online-liste, hvis man sorterer etter "Aktuelle", så sorteres profilene tilsynelatende tilfeldig, ikke i synkende rekkefølge etter match-tall - noe som betyr at det dukker opp profiler uten match innimellom profiler med høyere matchtall.

Og hvis jeg har satt for eksempel Oslo, Akershus og Østfold som områder under "jeg søker", så dukker det likevel opp profiler fra Møre og Romsdal. Hva gjør at disse profilene er aktuelle?

Nå har jeg en av mine diskusjoner med X. Barna hadde spart seg opp til å kjøpe classywalk, en motorisert ståhjuling. Jeg googler litt, og ser da at det er 16 års aldersgrense, selv om produsenten har modifisert disse til en fartgrense som skal unnvike reglene.
Min eks har ikke skrupler mot å kjøpe en slik til barna, jeg synes i utgangspunktet det er noe tull at de skal ha en sånn duppedings, som jeg anser som et motehysteri. Ikke tror jeg de er helt ufarlige heller, uansett fartsgrense. Når det etter regelverket i tillegg er ulovlig, synes jeg det blir helt feil å overlate styringen på en slik en til barna.

I samtale med min eks, forstår jeg at jeg ble oppfattet som veldig vrang og firkantet. Det var mange som hadde slike nå forstod jeg.

Si meg er jeg veldig vrang og firkantet ?

Jeg kan forstå at jeg framstår slik for henne, fordi jeg er som oftest mye "strengere" og har en ganske annerledes filosofi en henne når det gjelder barneoppdragelse.

Noen som er i lignende dilemma ? Dette var jo bare et konkret eksempel, det finnes mange andre :)

Date 1: Kjekk mann, vi møttes enda en gang før vi møttes hjemme hos meg med vin. Da han skjønte at jeg ikke kom til å ha sex med han ble han sur og ville bestille taxi hjem.
Date 2: Vi fant tonen, avtalte date nr 2. Dagen etter første date ringte han fra en fest, beruset, og etterhvert la han ut om hvor mye han gledet seg til vi skulle ha sex og at han trodde jeg var en villkatt i sengen.
Date 3: Hadde to fine dater uten pushing på sex/ prat om at jeg muligens var en villkatt i sengen. Tredje date hjemme hos han. Var forberedt på at det var forventninger om sex, og var litt keen på det selv. Etter noen innledende runder på sofaen måtte jeg innse at jeg ikke kjente noen som helst sex- kjemi med denne mannen. Jeg ryddet klærne mine på plass, og selv om han ikke ville gi seg på første tilbaketrekning endte jeg opp med å takke for meg og gå hjem. For meg var dette "the end of" dette prosjektet, men dagen etter tikket det inn en melding fra han med spørsmål om når vi skulle møtes igjen, og hva han ville gjøre med meg da.
Date 4: Kaffedate, hyggelig mann. Jeg kjente ikke helt kjemien, men vi avtalte et treff nr 2. Da jeg kom hjem tikket det inne en "takk for i kveld"- melding med et bilde av penis vedlagt.

Skjer'a? Jobbesøndag? Ryddesøndag? Tursøndag? Tv-søndag? Bakfullsøndag? Skulle hatt en Kjærstesøndag... 😍 hva m dere? Ble det no'n hyggelige møter i helgen?

Ny her, og må si jeg stusser over at så mange ikke har bilder på profilen. Oppfatter de som useriøse og svarer ikke jeg da 😁

Epleslang

Siste svar sø. 9 okt. 2016 21:16 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

Kjørte til gården min i dag, hadde skaffet meg ny epleplukker fra nettet og gledet meg til å plukke både epler og plummer. Tenkte jeg kunne få med meg de som hang litt høyt også for en gang skyld.

Strålende vær, gledet meg....14 dager siden siste gang.

Da jeg kom opp var alle epletrærne og plummetreet støvsugd......skuffa.

Jeg blir så tung i ræva av å surre rundt hele helga alene. Har planer om å ordne opp i ditt og datt, men ofte ender det opp i ikke noe :P

Tror jeg hadde vært raskere i vendinga hvis jeg hadde noen å pusle med :)

Middagen er klar kl.20.
Hvem kommer? 😉

Hei. Fått litt dilla på det å røyke mat. Tidligere har jeg kaldrøkt fisken min hos andre, men nå har jeg bygget en kaldrøykeovn og er i gang med en varmrøykovn.
Så sitter jeg her og funderer på hva jeg kan røyke, det vil si. Jeg vet jo at det meste kan røykes, men vet ikke så mye om hvor lenge. Fisk har jeg full kontroll på, så der trenger jeg ikke tips. Har også prøvd meg på ost nå, men svaret får jeg ikke før om noen uker når den er ferdig modnet. Har du gode tips blir jeg veldig glad.

I en ideell verden uten sykdommer og sjalusi ville jeg hatt en elskerinne på 20, en på 30, en på 40 og en på 50.

Det hadde vært noe, det! Både ungdommelig råskap og kåtskap og mer modne og erfarne kvinner.

Hei og takk for sist! ASM3 ble meget folksom, for å si det slik :-)
Det har kommet en del tilbakemeldinger og de fleste var happy. Som noen var inne på i en annen tråd her er der mange hensyn å ta når vi disponerer store lokaler midt i Oslo og behovene er mange. Om vi skal holde en lav inngangspris er det vanskelig å leie noe stort dersom vi skal være helt alene. De fleste steder har sine stamgjester som vil bli sure om de ikke får slippe inn ca 2330. Derfor starter vi kl 19. Så enten masse folk og rimelig pris, eller dyrere og færre. Det vi kanskje kunne forsøke er å ha eksklusiv tilgang til deler av lokalet etter kl 23.30, men det er usikkert om det vil fungere fordi de fleste heller synes det er greit at det kommer nye såpass sent. Det koster en del å bemanne opp så mange barer som var i sving på lørdag så vi må vite hvordan flyten blir i god tid på forhånd.

Vi jobber nå med en kveld med mer innhold og forsøker å få kabalen til å gå opp. Kommer tilbake straks vi har noe konkret der :-)

Da jeg for en tid tilbake ikke fornyet mitt abonnement pga en seriøs date fikk jeg omtrent følgende mld fra Sukker.

"Så synd å se deg dra. Håper å se deg igjen ved en senere anledning."

Hva i heite, hule, teite, gule?? Ønsker dem ikke at jeg skal finne kjærligheten? Er alt dem unner meg et liv i ensomhet på stadig søken etter noe der ute som, hvis Sukker fikk velge, aldri finner min vei?

Ironisk nok vil jo dette si at sukker indirekte/direkte(stryk det som ikke passer) ønsker å feile som datingside.

Noen tanker rundt dette? :)

Hvorfor er eldre kvinner så skeptiske til at vi yngre menn tar kontakt?

Hvorfor er traktoreggene rosa i år?

- og hva lurer du på?
Svar og send stafettpinnen videre da vel :)

Klesstil

Siste svar to. 6 okt. 2016 17:24 (82 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hva slags klesstil har du, og bør kjæresten din ha en stil som minner om din?

Er klesstilen til din fremtidige kjæreste viktig?

Hva vil denne uken bringe?

Det er høst. Hvilke muligheter skaper det på dating-fronten?

Jeg lurer litt på hva som skal til for å få svar fra dere jenter.
Har sendt meldinger til forskjellige jenter, men ingen har svart.
Så jeg begynner å lure på om det kan være min utsjånad som gjer det??
Da jeg ikke er av norsk opprinnelse, men av asiatisk.
Mener jeg har bra bilder og har en utfyllende tekst.
Synes det er litt kjipt å ikke få et eneste svar, i det minste et hei tilbake og en høflig avvisning..

Er det noen her som har tro på kjærligheten?

chippendales

Siste svar on. 5 okt. 2016 00:01 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Fra nord

Netttopp hjem etter å ha vært å sett showet med 10 flott muskuløse mannfolk, ikke et sete var tørt i salen.
Og rundt meg hoiet og skrek en flokk med kvinnfolk..
Hva synes dere, er det helt stuerent med slike show eller?

I flere profiler skriver menn( denne gangen menn, fordi det er de jeg ser etter), at de søker en drømnepartner som tar vare på seg selv....hva menes med det?

Jada, tar opp Looks igjen. Men lurte på en sak i forbindelse med Looks:
På mobil-appen kan man jo som kjent velge en av tre muligheter:
1. Sveip til venstre (ikke interessert)
2. Sveip til høyre (interessert)
3. Sveip rett opp (mottaker får beskjed umiddelbart om at jeg er interessert - selv om hun/han ikke har sveipet meg til høyre)

Tror jeg har skjønt bruken av alternativ nr 3 riktig da. Eller tar jeg feil?

Men så kommer spørsmålet: I listen over de som det står "gjensidig interesse" - er det mulig å se forskjell på de som har sveipet meg rett opp (som jeg da ikke har sveipet på) og de som begge har sveipet til høyre på?
Eller står de på listen uten noen forskjell?
Må innrømme at det er innimellom noen jeg ikke kan huske at jeg har sveipet til høyre men som er på denne listen. Og da kan det enten være at jeg rett og slett ikke husker dem? Enten fordi det skjedde for lenge siden, eller at de har endret bilde siden jeg sveipet dem til høyre? Eller at de da har sveipet meg rett opp - og derfor har jeg god grunn til ikke å huske dem. Men jeg kan ikke se noen forskjell hverken på appen eller på PC i hvordan de er presentert på listen.

Jeg er, som de fleste andre her inne, på søk etter noen å dele livet med. Og etter å ha surfet litt her inne og tittet på profiler så ramlet jeg inn på en profil av ei dame som en gang var min kjæreste. Vi var unge da, 16 og 17 år og hun var min første kjærlighet. Det rare er at når jeg så bildet av henne, det vakre smilet og de pene øynene så strømmet minnene på. Jeg husket alt fra den kvelden vi fant tonen..låten hun satte på rett før vårt første kyss..hva hun sa..hvordan hun satt..alt.. Og jeg kjente kriblingen i magen, samme følelsen jeg hadde den gangen.. Og nu tenker jeg mye på henne. Vi har begge lange forhold bak oss men er single nå og jeg må innrømme at jeg føler noe for henne fortsatt, selv etter så mange år. Er det noen som har lignende erfaringer? Hadde vært koselig å høre om det :)

Etter å ha vært innom her i et halvt års tid begynner jeg alvorlig å lure på hva slags plan dere damer har her inne. Jeg blir møtt av de samme ansiktene/profilene i dag som da jeg logget inn for første gang for et halvt år tilbake. Jeg er snart i midten av 30 årene, jeg har godt over gjennomsnittet god økonomi, begge beina godt plantet på jorden, stor enebolig ved sjøen, to relativt dyre biler, båt, hytte på fjellet, er snill, rolig, omtenksom og med et utseende i øvre del av skalaen.
Jeg har iløpet av dette halve året kontaktet rundt 10 av dere damer her inne. Til de to tre første jeg kontaktet skrev jeg en lang utfyllende melding. Disse svarte at de ikke var interessert. Jeg innså fort at det var totalt bortkastet tid å sende en lang og utfyllende første melding, så til de andre har jeg skrevet en hyggelig melding og samtidig skrevet kort hvem jeg er. Ikke en eneste av de har giddet å sende svar tilbake. Et par av de har ikke engang lest den ene meldingen jeg har sendt de. Mulig jeg tenker helt feil, men jeg mener normal høflighet både blant damer og menn her inne i det minste burde være å svare kort tilbake at man ikke er interessert. Skulle man da treffe på personer som likevel fortsetter å mase på deg så kan du vel bare blokkere denne personen?Det jeg da lurer på er hva dere egentlig gjør her inne damer? De fleste av dere var her inne før meg. Dere er her inne fortsatt. De samme personene er pålogget hver kveld. Likevel er ingen av dere interessert i å skrive en eneste melding? Ingen av dere har et eneste spørsmål til meg? Jeg er neppe den eneste dere ikke gidder å svare. Isåfall hadde dere funnet dere en kjæreste for lenge siden. Jeg mener ikke at dere skal hoppe på den første og beste. Så desperat er ingen av oss, men når man overhodet ikke gidder å bruke to kalorier til å bli litt bedre kjent med noen her inne før man avviser så går man glipp av mange gode kandidater. Spørsmålet er derfor om dere alle venter på at Brad Pitt skal dukke opp med profil her inne?? Det kommer neppe til å skje, men om dere likevel venter på han så kan dere i det minste bli litt bedre kjent med noen av de andre her inne i mellomtiden.. Ingen av oss er perfekte. ikke jeg, ikke du og heller ingen av de andre. Jeg har forresten to nydelige barn. Kan det være det som hindrer dere i å gidde svare? Det hadde forresten vært spennende med en tilbakemelding fra dere damer om vi menn er like dårlig på dette?
Lykke til alle sammen :-)

Når menn sender meldinger kun på natten, er det fordi de da har drukket seg til selvtillit, eller er det andre årsaker?

Her er det snakk om en mann som stadig vil skravle om natten, men ikke om dagen.

Kvinnehat, rasisme, misunnelse er ord som går igjen i samfunnsdebatten. Meningsbærerne blir bare fler og fler, samtidig så vokser egoismen selvgodheten inne i dem.

Ikke kritiser rikinger! Du er misunnlig.

Ikke kritiser kvinner! Du er kvinnehater.

Ikke kritiser meg! Jeg jobber, jeg tjener så så mye og derfor så påberoper jeg meg til å ha meninger om absolutt alt, inkludert deg. Hvis du kritiserer meg så går jeg inn i en offerrolle hvor jeg trekker inn Janteloven og sier at det her hadde ikke skjedd i Amerika.

Og Norge skal liksom være Jantelovens hjemland?

En debattant stempler meg for kvinnehater fordi jeg kritiserer en kvinne jeg møtte på en date på forumet. Samtidig så leser jeg om vedkommende i en annen tråd hvor han ljuver løs på somaliere og muslimer og kaller dem voldtektsmenn og terrorister. Det er greit.

Det virker som det er greit å ha slike meninger så lenge man er en kul og respektert person. Hvis man viser en minste tegn til svakhet, lite selvtillit som nordmenn er så voldsomt av, så får man så hatten passer. Ikke fordi man nødvendigvis er uenig i det vedkommende, men fordi vedkommende ikke er en kul person. Det er lettere å angripe en ikke kul person.

Tror vi Gunhild Stordalen hadde fått like mange støtteerklæringer hvis hun hadde vært en norskpakistaner? Neppe

Kan noen komme med kontstruktiv tilbakemelding på profilen min?

Bare et nysgjerrig spørsmål til dere menn i 30-40 årene som ser etter ei jente, hva faller dere for? Hva slags type utseende synes dere er attraktivt? Og vær ærlige gutter

Det er søndag ettermiddag, dørklokka ringer.
På utsiden i skumringen står en liten lyshåret jente med loddblokk i hånden, hun solgte for speideren, selvsagt kjøpte jeg lodd.
Det fikk meg til å tenke på hvor sjelden det kommer noen uanmeldt.
Tenker ikke på loddselgere men venner og familie.
Tidligere kunne folk stikke innom uten å avtale, slik er det ikke lenger.
Det kan være at noen inviterer til noe i siste liten men så godt som aldri stikker noen bare innom.
Jeg gjør det heller ikke.
Hva med deg, er det samme mønster eller er dette avhengig av stedet du bor og alder?
Synes du det er greit å bare droppe innom?

Man blir fort nedstøvet her inne, hatt abonnement i et par måneder, så blir det veldig rolig. Gidder ikke bytte profilbilde hele tiden heller..

Hvor lenge skal enn finne seg i å være alene a,,, har ikke hatt samboer siden 2009 jeg :D

Jeg fikk nylig høre fra en venninne at hun ikke hadde hatt samleie en eneste gang med en mann hun var sammen med i 3 år.
Hun hadde ikke fått noen respons på sine tilnærminger.
Jeg blir veldig undrende til hva som skal til for å kalle det et forhold, eller det å være kjærester.
At sexen kan utebli av ulike grunner, manglende lyst, sviktende potens osv etter tid er en ting, men å innlede noe totalt uten den faktoren til stede er for meg underlig.
Hennes tanker var at mannen er homofil, han har et ekteskap bak seg og flere barn .
Hva tenker du?

Kaffe? Pils?

Siste svar lø. 1 okt. 2016 18:33 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Sailorjay

Hei, er helt fersk når det kommer til både Sukker og Oslo, men ønsker svært gjerne å treffe nye hygglige mennesker.

Noen som ønsker å ta en kaffe eller en pils i kveld?

Fant en god tone med ei dame og textet fram og tilbake.
Men da hun spurte etter facebook'en og jeg sa at jeg ikke var på face, så dabbet plutselig interessen av..
Er det sært å ikke være på alle sosiale medier i dag?
Jeg er på Twitter, that's it.
Jeg har ikke interesse av å dele alt på nett, men det er kanskje noe som må til i dagens samfunn, for ikke å falle helt på utsiden?

Hei :) jeg jeg snakket med ei jente hun synes jeg er kul og vi skal på date snart, vi har felles livs erfaring :) hjelp 😄

For en dag :D

Siste svar fr. 30 sep. 2016 21:03 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

I dag forsov jeg meg, måtte kaste meg ut av senga, rakk ikke frokost eller noe, på veg til jobb så oppdaget jeg at jeg hadde glemt igjen jobbtelefonen hjemme, så da måtte jeg snu og hente den. Endelig på veg tilbake til jobb, da var det plutselig politikontroll langs vegen, kom meg på jobb, mista noe på gulvet og skulle bøye meg og ta opp det, da spjæla buksa mi :P Måtte reise hjem og skifte.... Sååååå hvordan har deres dag vært? :D

Synd Masse media fremstiller Putin som en trussel når sannheten er en helt annen.

Noen som har tanker rundt denne linken:

http://simplecapacity.com/2016/09/short-speech-putin-strips-naked-every-dirty-game-un-played-isis-syria-many/

Jeg handlet på tom mage i dag.
Det innebærer at fårikålen putrer, kjøttdeigen er stekt ferdig, en entrecote ligger på vent.
Rødløk og grønne tomater klar til sylting.
Det som gjør det litt dumt er at jeg ikke har planer for andre enn meg selv denne helgen, kommer til å ligge stønnende på sofaen tror jeg.

Hva vi liker

Siste svar fr. 30 sep. 2016 17:44 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Vi er alle forskjellige, og ønsker forskjellige ting, derfor skulle jeg ønske det også kunne være et sted på Sukker man kunne skrive om man ønsker en som er slank, passelig, lubben, stor eller ekstra stor, eller om det ikke spiller noen rolle hvilken kategori men er under.
Selv er jeg ekstra stor, og jeg synes det er totalt unødvendig å kaste bort både min egen og andres tid på å skrive til en som ønsker en slank dame. Problemet er jo at jeg ikke vet det..... Det er noen som skriver i selve profilteksten hva de ønsker seg, og det synes jeg er flott, men skulle ønske vi kunne fylle inn et sted der man med en gang ser hva vedkommende ønsker seg.

Hei! Flere her som skal på sukker festen?😊

ER det bare jeg som får prestasjonsangst og blir svett bare av å lese hvor aktiv "mange" menn er når de beskriver seg selv.
Jeg lurer på når de rekker å gjøre andre ting, eller består all fritid av trening i en eller annen form ?
Og med det samme jeg "slenger med leppa", hvorfor er en del menn så rund over magen og mener fremdeles at de har "normal kroppsfasong"...

har DU meldt deg på?

Jeg tar med en venninne på festen og lurer litt på om noen vil møtes før for å bli litt kjent før vi går inn... ?

Mange refererer til "magefølelsen" her inne. Er ikke den litt misvisende noen ganger? Hvordan kan man vurdere et annet menneske ved hjelp av magefølelsen? Utseendet kan man kanskje vurdere på bildene selv om de kanskje er valgt ut og til og med manipulert noen ganger. Vi baserer kontakten med andre på grunnlag av en forforståelse basert på antagelser. Jeg er sikker på at jeg kunne ha truffet ei super dame her som magefølelsen hadde frarådt meg å kontakte. Ved å ta litt flere sjanser, hadde vi skutt blink litt oftere ??

Hva vi liker

Siste svar to. 29 sep. 2016 16:49 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Frodigdame

Vi er alle forskjellige, og ønsker forskjellige ting, derfor skulle jeg ønske det også kunne være et sted på Sukker man kunne skrive om man ønsker en som er slank, passelig, lubben, stor eller ekstra stor, eller om det ikke spiller noen rolle hvilken kategori men er under.
Selv er jeg ekstra stor, og jeg synes det er totalt unødvendig å kaste bort både min egen og andres tid på å skrive til en som ønsker en slank dame. Problemet er jo at jeg ikke vet det..... Det er noen som skriver i selve profilteksten hva de ønsker seg, og det synes jeg er flott, men skulle ønske vi kunne fylle inn et sted der man med en gang ser hva vedkommende ønsker deg.

Hva skjer a'? Hvor i dating-løypa er du, lizzom?

Looks-funksjonen på nettsiden har to knapper: "Nei" og "Vil vite mer".

Men i appen på iOS kan man sveipe mot høyre ("Vil vite mer"), venstre ("Nei") eller oppover ("Klar").

Hva betyr "Klar", og hvorfor er det ingen slik knapp på websiden?

Skulle ønske at Sukker erstattet dette treet sitt med et poengsystem eller noe som det gikk an å tolke. Hvis jeg f.eks. setter 5 på noe og får et gult eller rødt blad, så er det jo interessant å vite om den andre er 2 eller 9 f.eks?

Virkelig! Må bare få ut litt frustrasjon her. Hvorfor er dere menn sånn at dere er sykt gira, ivrige, u name it, dere får daten dere ønsker som da ender med sex, for at dere så "plutselig" blir helt stille? Ikke en takk for fin date, takk for at du stilte opp med middag med tilhørende drikke- ingenting?!
Greit nok at man er så dum å ende i senga med en date, men uansett, hvor ble det av å være littegranne høflig, vise litt respekt???
Dere menn- svar gjerne og ærlig