Sukkerforum

Goddag folkens, er ny her så få vel slenge meg på,noen som har funnet kjærlighet her? Hva syns dere om nettsiden?

Siste trend er visst intimkirugi 😣

Hvor viktig er det at partneren din har et pent underliv? Er det grunn til å slå opp om damen/mannen ikke er pen nok der nede?

Spent på om noen tør å være ærlig her nå 🙈

Etter noe tid her inne, så kan det virke som om regelen er "ikke å svare på noe som helst".... og ja, jeg er superbruker, slik at ALLE kan svare....

Så spørsmålet er:
Svarer dere ofte på henvendelser? (eller venter dere på Prince Charming?)
Venter dere lenge før dere svarer? (Så lenge at det blokkeres?)

Å hjælpes!
Kom til å trykke på Datingmagasinet istedet for Diskusjonsforum, og datt inn i nestsiste innlegg om kviner på date. Hvem er det som har sluppet løs den som kaller seg Preben? For det første omtaler han daten som noe mannen alltid foreslår (omg, noe så pinling), og så skriver han videre:
"Når man så omsider møtes på date, er det ingenting som skuffer mer enn når hun ikke møter opp til avtalt tid, eller er tilstrekkelig forberedt."
...TILSTREKKELIG FORBEREDT (tar fremcapslock her nå asså)

Jeg dævver!
Konstruktive bidrag i form av sjekklister oa nyttig forberedelsesmateriale mottas med stor takk.
TAKK

Er det noen som skal på speed dating på Magneten pub på Soria Moria ikveld?

Kan ikke folk prøve å være litt voksne her inne?
Diskuter på en pen måte uten å hakke løs på person.🙈
Kjenner du at du ikke klarer å si noe nøytralt til sak. Dropp det.
Mangler man så mye selvkontroll at man ikke klarer å respektere att andre har andre meninger .🤔
Er vel ikke meningen at noen bestemmer hva som er lov å tenke eller mener her inne vel?🤐

Om alle prøver. Så blir det kanskje hyggeligere her inne ❤️🕊️

Hvilken serie eller serier ser du på ?

Trump

Siste svar ti. 31 jan. 2017 20:30 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Er det noen som synes det er litt vel mye Trump i media nå?

Jeg synes enkelte media institusjoner er vel banale i sin iver etter å ri trumpbølgene som stormer opp...

Du sitter på første date..du liker det du ser og har fin kjemi med personen. Du får mulighet til å stille et spørsmål det er upassende å spørre om men svaret er på sett og vis avgjørende for videre forhold.

Hva hadde ditt spørsmål vært?

Gønner på med alkohol og bombarderer kompiser med "på byn?? meldinger"! Eller er DERE mer sofistikert enn som så??

jeg prøver og prøver og prøver! å snakke med jenter men jeg klarer det ikke! skrive med jenter går de 2 første meldingene, men jeg får ikke noe stort tilbake føler det er for at jeg er sånn jeg er! noen her som kan gi noen tips til hvordan jeg kan få til å få interesse?

Jada, blokkert igjen... blitt det før og kommer helt sikkert til å bli det igjen... haha en del av gamet. Og det har jo t.o.m. vært gøy til tider å irritere noen så mye at en blir blokkert. Haha nå høres jeg sikkert ut som ett grusomt kvinnemenneske, men neida blokkering er ikke dagligdags 😘

MEN denna gangen var blokkeringen fryktelig irriterende. Fikk en veldig hyggelig melding fra en mann som "virket" veldig hyggelig. Søt og kjekk var han også🤔 Og fin, fin profil. Jeg leser meldingen etter tre timer. Jeg hadde ikke tid til å svare før jeg kom hjem. Men var nysgjerrig nok til å lese... Kommer hjem fire timer etter og jeg er blokkert med kun en melding "en av de som ikke svarer". Jeg hadde jo tenkt til å svare. Gledet meg t.o.m. Jada, det kunne jo ikke han vite, men hallo en kan jo ha bitte litte grann mere tålmodighet... 🤔🙃

Hmm... men kanskje det var likså greit. Hvordan er han mulighets iht andre greier...

Hva tenker folket?

kom det brått ei anna som mulig var ennå mer interessant?
Har hatt en helt fantastisk kommunikasjon (skriving)med en her inne over 4-5 dager, for meg så føler jeg vi var/er som hånd i hanske, han virket også å være svært interessert i meg🤗
Men så klarer jeg antageligvis å ødelegge alt ved å skrive, for meg så skulle det være morsomt og useriøst, men ble kabskje oppfattet feil😔Eller fant han noen av mer interesse, for det skjønner jeg skjer titt og ofte her, alltid noe "bedre" eller ødela jeg det rett og slett, jeg er ihvertfall trist som faen nå. Så da lurer jeg på, finnes det noe kurs i å lære å bli vernet mot seg selv i datingprosessen?

Er det mange som skal se den på kino? Æ skal det 😊 håper æ slipp å se den alene 😉

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16387173_10155519189863492_3754466742306188500_n.jpg?oh=b36c229c4fa33c7bf215b0f5637f4d97&oe=5904E940

Kvinner, hvis du sender melding til en mann, og han absolutt ikke finner deg interessant, hvordan foretrekker du å bli avvist?

Någon som ser denna serie?

Er barna deres "mamma eller pappadalter", merker dere noe forskjell ?

Har sendt noen førstemeldinger til menn som virker interessante - men ser at fortsatt etter 5-10 dager så er ikke meldingene lest. Er det en vanlig måte å si at de ikke er interessert på eller er en del så sjelden inne og sjekker meldinger?

Til alle. May the schwaft be with u!

Nok en mann jeg har chat'et med over lengre tid trekker seg rett før vi skal møtes. Jeg lurer på hva jeg gjør "feil", for det er ikke første gangene jeg havner i denne situasjonen.

Uansett: Nå trenger jeg er hyggelig date for å komme i bedre humør. Er det en egoistisk tanke?

Beklager VIRKELG at eg har rotet meg borti alle tråene her inne. Har hatt altfor lite å gjøre i helgen. I will clean up that mess 😀

E d flere som har en egen oppfatning av at en bruker for masse tid her inne/ sjekker æppen konstant/ legger igjen spor både her og både der?

... tyyyyst?

Tenker jeg fikk din oppmerksomhet der, ja.

Etter en grei pause fra dette skravlebolet, så er man så smått tilbake. Helt og holdent på eget initiativ, altså. No complaints.

Atter en gang kan jeg konstatere at man gir og gir, og får bare smuler tilbake. Her skal det åpenbart... kysses en del frosker før prinsen åpenbarer seg. Flere i samme Sukkerbåt, såpass har jeg fått med meg, håper bare vi ikke synker før vi ser land.

Fra spøk til alvor... Det ER ikke lett å finne en man vil beholde og som vil beholde deg. Sukk(er). Godt man trives i eget selskap og håndterer singeltilværelsen. Så prøver vi igjen.

Er det noen som er interessert i å ta noen øll kommende onsdag i Stavanger sentrum et sted? Jeg skal nedover med jobben, og tenker "what the hekk" - come what may! Så om noen stiller seg positive til dette - kjør påmelding!! Jeg gir egentlig blanke f i om dere er jenter eller gutter, sauer eller høns, elg eller geit. Bare en sosial greie lsm. JEG legger hvert fall ikke noe mer i det!

Hvem har du? Har du noen å ringe hvis det går til helvete ? (utenom eventuelle barn)

Hva gjør du i helgen da? ligger du å vrenger deg i lengsel og smerte på sofaen, eller er det noe spennende på gang?

Etter noen dater i det siste så har alle endt ut i null.Jeg har vært oppriktig interessert i minst to av de jeg møtte.Men interessen var ikke gjensidig.

Jeg kjenner at det virkelig tærer på selvtilliten å få avslag flere ganger etter hverandre.Trodde ikke at jeg skulle være så sårbar,men det er jeg tydeligvis. Det er vanskelig å treffe en som kjenner det samme som meg ,det å være seriøst interessert og ønske å treffes igjen.
Sitter her og kjenner at jeg sannsynligvis ikke takler enda et eventuelt avslag så det å våge å skulle møte en ny sitter altfor langt inne. Klarer ikke mer av dette, det blir for tøft for meg!

Hei
Det har seg sånn at jeg har prøvd nettdating på de fleste steder, som tinder, sukker osv. Får ofte høre fra mine venninner "hvorfor er DU av alle fortsatt singel?". Ute på byen er blir jeg automatisk mest opptatt av å ha det gøy med venner og blir "hønemora" i flokken som sørger for at alle har det bra. Og når det blir flørting på byen, ender jeg som oftest opp som wingman..

Noen forslag til hva jeg kan gjøre? Er elendig med å sjekke opp jenter så jeg havner alltid på nettdating, som heller ikke funke.. 😕

Ble så imponert over Odd i Mesternes mester, fyren er 62 år og matcher generasjonen under. Flere som ble imponert?

Vil gjerne være like sprek i den alderen :P

Hva er grunnen din?
Synes det er så mange her inne som ikke ønsker det..
Ihvertfall de mest tiltrekkende her inne :p

Burde vært en funksjon der man kan krysse av hvor mange barn man har.
Mange av de som har barn kan jo ønske flere, men virker som noen innbiller seg at-har du barn fra før, ønsker man ikke flere..

Ser at mange menn her søker en partner som er minst 3 år yngre. Når en ser på SSB sine tall for inngåtte ekteskap (i 2008) er mannen enten 1 år eldre enn kvinnen, er på samme alder, eller til og med yngre, i nesten 40 % av inngåtte ekteskap. Tallene er omtrent de samme for samboere. Søker du en kvinne som er minst 3 år yngre går du kanskje glipp av drømmekjæresten.

Jeg har en oppriktig og djupfølt beklagelse å formidle til mage V jentene her inne. For det finnes endel her som av en eller annen grunn synes at Duckface er søtt, sexy og pent! Til dere jenter som av en eller annen grunn går med ideen om at dere får flere eller kjekkere eller smartere herrer ved å ikle dere store røde suge lepper. Så må jeg skuffe dere! For Majoriteten av menn så er Duckface på topp 10 listen over tidenes turnoff. Så vær så snill, bruk penger på noe annet en store lepper. Dere er mye, mye penere med naturlige lepper.
Vet det er en kishe men dere er utrolig mye penere uten Duckface..

God kveld.

Er det slik at blokkering nå fremstår som "Profilen er ikke lenger tilgjengelig"?

I så fall en mer skånsom variant :-)

Takker for meg etter 1 mnd. Hallahopp .-)

Hver gang jeg er på byen ser jeg nesten alltid at "bad boy`s" har draget på damer, noen av dem er dessvere virkelig bad boys som ikke viser noe form for respekt og behandler damer på en dårlig måte.
Jeg er det motsatte: snill og respektfull. Men får ikke dame, kanskje det er utsende mitt, har prøvd å fikse håret og testet med flere klesstiler. Men virker ikke som det hjelper noe. Så jeg lurer på hva som skal til for at noen skal bli interesert i meg. Hvordan skal man gå frem? Eller noen tips og råd som kan hjelpe meg?

Dette er primært et spørsmål til damene her inne. :) Selv er jeg en mann på 25 år som helt klart har noen kilo til overs. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg ligger an på bmi-skalaen, men jeg vil si at jeg akkurat nå er lubben+. Allikevel er jeg langt ifra å være et ekstremt tilfelle.

Det kunne være litt interessant å undersøke på forumet her hvordan dere damer ser på dette med overvekt. Er det mange damer her som absolutt ikke kunne tenke seg å innlede et forhold med en mann som har noen kilo ekstra? Det er klart at de fleste har nok en grense, men er det mange som vil si at slanke kropp er et krav? Er det mange som finner noe ekstra fett usexy eller direkte frastøtende/enkelt? Eller kan det tenkes at noen ikke bryr seg eller faktisk liker det frem til et visst punkt?

Jeg er også litt interessert i om alder spiller en sentral rolle. Jeg har et inntrykk av at eldre damer kanskje er mer tolerante, men det er mulig jeg tar feil der. Hvis noen på omkring min alder vil bevise at jeg tar feil, så er dere velkomne til å gjøre det. :)

Disse er selvfølgelig spørsmål jeg forventer å få litt forskjellige svar på (smaken er som baken osv), så jeg spør mest for å få et inntrykk av hvordan fordelingen er.

Og i tilfelle noen lurer, så foretrekker jeg selv damer som har litt ekstra. Ikke mye, men litt. Med andre ord er jeg ikke typen som tenner på den typiske fotomodell looken. :)

Har hatt en liten rengjøring

1. Gått inn på telefonlisten og slettet alle menn jeg har datet, møtt på byn og fester osv.

2. Slettet menn på Facebook som jeg tenker ikke trenger å vite hva jeg gjør på lengre. (For ordens skyld: ingen fra nettdating har fått kommet inn på Facebook).

3. Slettet han jeg håpet på men som jeg ikke trenger å vite hva gjør på lengre.

4. Kastet gaver.

Noen andre som vil begynne helt på nytt? Har dere gjort noe spesielt?

Idag får jeg brått en tenåring i hus! 😍 For 13 år og en uke siden ble jeg sendt til sykehus med en viss hast,- svangerskapsfogiftning kødder man ikke med, skjønte jeg. Hørte på radioen at Mette Marit var lagt inn for å føde...
Etter en uke med ultralyder, blodprøver og hjertemonitorer stupte blodverdier, og man ble rushet til operasjonsal. Det siste jeg husker var blåkledde og at operasjonsbordet beveget seg opp...
Og nå,idag, 13 år seinere, sitter jeg her og kikker på den mest( heeeelt objektivt sett) fantastiske, snille og vakre gutt, på 178. Den varme følelsen som sitter i brystet, som kjennes i hele kroppen. Det er kjærlighet .Er det rart ungene kommer først...? 😍
Derfor er det jo viktig å treffe den rette, som jeg vil betro ungen min med, etterhvert...
God lørdag,- her skal feires🎉😉🎈

Hvis du kunne kjøpt deg en livspartner, hvor mye kunne du vært villig til å gi vekk i kroner. Dette blir virkelighetsfjernt, men la oss tenke oss til, bare sånn for å vise hvor på skalaen vi er i vår nødenhet. La oss også legge inn premisset, at dette var et valg du fikk nå og aldri igjen.
Hvor mye ville du da avsedd for å være sikret "evig" kjærlighet?

Var en tur på sykehuset forleden for en kontroll etter et brudd. Sitter alene på venterommet, og rundt meg ser jeg mennesker i alle aldere. Fellesnevneren for de var at de ikke var alene. Enten med kone og barn. Noen med kjæresten sin. Andre var eldre og hadde med voksne barn for å assistere de. Joda, mulig noen av de kunne være venner av de.

Men der satt jeg alene. Hva med den dagen jeg blir skikkelig syk eller skadet? Venner har jeg nok av, men barn eller en kjærestes som støtter opp savnes.

Ønsker alle en fin helg

Hva i all verden er forskjellen på oss? Hva er det som gjør at mange er i forhold i nesten alle sine år, fra den ene til den andre.
Samtidig som andre av oss "sliter" med å komme inn i ønsket forhold.

Hvor ofte er folket her på byen og tar en fest? Eller er hos venner i festlig lag ?

Var innom treningssenteret som jeg alltid pleier på en fredag. Har hatt et godt øye til en mann som trener der, og i dag så tok han kontakt med meg. Følte at han var ineressert i meg. Kom med komplimenter og spurte hva jeg jobbet med og hvor jeg bodde osv. Før jeg viste ord av det så hadde jeg nesten fortalt hele livshistorien min. Ble bare så ivrig og glad.:-))
Legger jeg for mye i det? Er det bare vanlig høflighet og nysgjerrighet fra hans side? Blir garantert å støte på han igjen siden vi trener de samme dagene.;-))

Jeg er i byen den uken og det hadde vært fint å vite hva som er verd å se, hvilke utesteder som er bra osv. Kanskje ei jente som kunne tenkt seg å møtt meg og vært litt guide? 😊

Jeg kjenner jeg er så glad for alle de grinete eldre mennene som sender meldinger til meg.

Så utrolig hyggelig at de går til personangrep etter de har fått et meget høfflig avslag og et "lykke til videre" av meg.

Dere vet selv hvem dere er og dere ødelegger for de andre hyggelige mannfolka som er her inne. Dere er grunnen til at vi heller velger å ignorere meldinger vi får av uinteressante folk. Vi orker ikke disse tåpelige reaksjonene.

Dagens sutring fra meg og jeg ber om unnskylding for det allerede nå.

Er man for langt inne i singel tilværelsen når man har ei dyne og ei pute i dobbelsenga ?

Fantastisk prestasjon av Norges Håndballgutter. De er klare for en historisk VM-finale i håndball! Her feires det!

En ting jeg ikke skjønner. Midt i en samtale med en mann så bare forsvinner han. Besvimer han av, blir sulten, må ut å handle ,kjeder seg, må se på nyheter, ut å jogge eller hva er det?
Er ganske så irriterende. Hva tror dere? Er det god folkeskikk det?

Og hvorfor? Hvorfor ikke? Kan noen av dere som vanligvis ikke svarer svare? Og om dere er hvordan går det med dere?

Her har en forumsdeltaker skrevet til Peben og fått et særs kvalitativt svar, på mer enn han egentlig tenkte da han spurte. Det er så gjenkjennelig. Artikkelen kan spare mange tråders desorientering og påfølgende krybbebiting/glefsing, heller brukt på tiltak. Altså spesielt anbefalt de som sliter med det primære, og henfaller til det sekundære (redusere stemning) i frustrasjon.

Anbefalt 'kunstart' gjelder egentlig uansett hva du vil oppnå med kommunikasjon. Kommuniserer du stødig det du vil, får du det til. Egentlig ikke mer hemmelig enn det.

Med vennlig hilsen en som er fornøyd med svarprosenten (>40%), og egentlig hindres av komboen geografi/logistikk (som i jobb), og følgelig liv delvis på vent:

https://mobil.sukker.no/datingmagasin/2017/01/mann-til-mann