Sukkerforum

Finns det fler som lider av detta? Tips o råd hade vart snällt :)

Snart helg :o)

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Og da stikker jeg vekk for helgen.
Blir deilig å få litt stueskifte :o)

Flere som skal ut å fri til værgudene frem mot helgen?

Sukkertreff er for østlendinger og Sukkerfanatikere, og ikke normale folk.

HM !!

Siste svar to. 15 sep. 2011 01:00 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym dingdong

1. Beste tipset for å tiltrekke masse damer, er å få deg dame. Damer er nemlig noen smålige og misunnelige vesener. De får en uimotståelig trang til å ta deg vekk fra dama di, bare for å se om de kan. Spill med, og la dem "erobre" deg...

dumt det er dritvanskelig og finne noen her inne da !!!!

Siden det har vært så mye tau som har blitt viklet inn i temaer om suging, blåsejobber, hårvekst og generelt om folks individuelle smak vedr alt mulig rart, tenkte jeg nå utforde til deres kreative og konstruktive evner.. og helst med begrunnelser

Flott at det kommer mange og at sukkerfestene har blitt populære -og visttnok har blitt de største singlepartyene i dette værbitte landet :) Dette er følgelig ikke, under noen omstendigheter, ment å være noen kritikk av det partykonseptet som sukker.no legger opp til. Så er det sagt :)

Jeg har imidlertid flere venninner som har motforestillinger ifht å klistre på seg lapp med nick, å bli fotografert i døra osv.. Mange føler det kanskje beklemt i utganspunktet, bare det å entre et singleparty.. De skulle helst ha smuttet usett/usynlig inn døra.. for så å pluts befinne seg minglede med folk, eller sittende ved et bord, - som om ingenting var skjedd :)
Noen, særlig jenter, utviser i det hele tatt motforestillinger, bare ordet singlefest blir nevt.. Har hørt betegnelsene "harry", "kjøttmarked" "danskebåt" osv.. Noen som kjenner seg igjen?

Og hva med deltagerprisen? Noen, særlig de yngre, syntes det kan bli litt dyrt og velger andre selskapeligheter en lørdag kveld av den simple grunn..

Med tanke på at sukker kanskje er det største offisielle kontaktleddet mlm single her i norge, samtidig som at det er en kjent sak at single, først og fremst, går ut for å treffe andre single, uansett hvilke festlige anledninger de har til hensikt å bevege seg til - burde både potensialet og forutsetninger for sukker (siden de har en enorm formidlingsflate til singlemålgruppen) til å samle utrolig store mengder mennesker til singlepartyer, uansett form og innhold. De kunne sikkert også vært holdt enda oftere, dersom

Hva mener dere godtfolk? Finnes det forbedringspotensial eller noe som bør gjøres annerledes ifht å arrangere singlepartys for sukker.no? hva? hvordan og hvorfor?
For å si det bråkjekt::: Give your best shots ;)

Flere enn meg som føler den biologiske klokken tikker stadig høyere? Hva med menn?

Kort og greit. Hvordan er det i det hele tatt mulig å skrive brev til en person man virkelig tror man kunne klaffet utrolig godt med, uten å bli redd for å bli oppfattet som "tilbakestående"?

Sitter i den situasjonen at det er et menneske jeg blir helt.. betatt? av når jeg ser på profilen, og føler at jeg er nødt til ikke å drite meg ut i det første brevet. Jeg haaar så lyst til å bli kjent med dette mennesket, og i mitt hode virker det helt supert lagt opp til å kunne bli et knallbra fohold.

Er dere bedre i senga?? bedre mennesker generelt? mer lykkelig? flere venner?? bedre jobb?? bedre økonomi? Mer morsom??

For det tror jeg mange av de med utseende har/ er...men de er da mennesker de å full av feil... men de tror de er bedre enn andre... som mange her inne...

Men det er litt kult at de jentene som har veldig bra utseende for noen ganger kjedelige jobber hvor de jobber som modeller eller må stå på varemesser og tiltrekke folk pga utseende og ikke noe mer.., eller i resepsjonen for at bedriften skal se bra utad mot kunder....

Hadde vi forventet noe annet enn at Enga kom til å tape for et bunnlag på sin egen hjemmebane?

Heia Enga!

HAHAHA

Dating reglene

Siste svar on. 14 sep. 2011 22:43 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym TuppeLiten

Følger du disse? Det med å ta kontakt hver 4-5 dag? Spiller du kostbar eller snakker du rett fra levera?

En tråd om analsex og alder, en tråd om oralsex og alder og en tråd om hvordan kvinner skal smake godt. Begynner folket å slippe opp for temaer? Det er nesten så jeg savner "Alle damer er useriøse fordi de ikke vil ha sex med meg"-trådene.

På vegne av vanvittig mange (eller i hvert fall meg og en annen debattant)!

Beste byn ;-)

vif

Siste svar on. 14 sep. 2011 21:48 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

såg på tven at dei tapt ikveld...synd..not hehe:) blir den sletta no og tru?:)

La oss dele det som gjør at vi syns mørketiden ikke er så frykteli mørk :)

Trodde menn ble så stakkarslige når de var syke, og var i behov av masse oppmerksomhet fra oss kvinner. Daten min som jeg har datet i halvannen mnd er nå blitt veldig syk ( ifølge ham selv ), og ønsker ikke engang å snakke med meg på tlf, og skriver ikke engang meldinger.....

Hva skjer ??

Kan benytte anledningen til litt folkeopplysning og spørsmål.

Uten kondom øker risikoen for dette:
Div smittefare, trenger ikke liste opp dette her.
Graviditet, for selv om en trekker seg ut i tide, er det fuktighet i rørene og aktive svømmere...
Det er ingen av dere kondomfrie som bekymrer dere over det?

Men dere som ikke bruker kondom, tar dere kjønnssykdomtester ofte?
Hvis det blir påvist noe eller dere får mistanke om at dere har fått noe, hva gjør dere da?
Tar en test?
Begynner med kondom?
Fortsetter som før?
Sier ifra til alle fremtidige partnere en stund fremover?
Varsler nylige partnere?
(Det er sikkert lurt å teste seg uansett)

Bra match?

...eller tar damer det at man svarer kort og konsist, og ikke drar igang eller gidder å delta i laaaange samtaler på sms(!!!) som et tegn på at fyren ikke er interessert (generellt i henne altså, og ikke generellt i det å ikke dra igang eller delta i laaaange samtaler på sms).

Og ikke minst, hvordan er tankegangen bak en slik konklusjon, annet enn "det bare er sånn, fordi ja...fordi!!!"....?

OG... Hvor avhengige er dere av bruk av smileys? Tenker dere automatisk at "tonefallet" i en sms(!!!) uten en smiley er sur? ...og igjen, hvordan er tankegangen bak den konklusjonen? ...og igjen, annet enn at "det bare er sånn, fordi ja...fordi!!!"...?

(ps, burde det stått en smiley her?).

Spreke padlere:)

Ingen svar
(kvinne 40 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Bli med på padlesamling på Rangøya og opplev vestlandsnaturen om hausten? Lurt å ta på tørrdrakt:)

https://sites.google.com/site/rangoya/home

Hei alle sammen,

jeg bare lurer på hvem deres favoritt standupkomiker er?

Min er for tiden (og har vært lenge), Eddie Izzard. Pga hans humor som er løst knyttet til historie, fakta og filmer. :-D

Hei folkens: Jeg har hatt mange fine prater med folk her inne, både på forumet og i resten av sukker-systemet. Derfor ville jeg ikke stikke uten å si noe... Jeg har altså tenkt til å ta meg en laaaang pause herfra.

Det er en masse flotte folk her inne, og jeg er glad for hver eneste refleksjon, hver eneste klem og hver eneste latter, men jeg kan ikke lenger godkjenne at jeg blir sittende her... å leve på en kjøkkenstol med tastaturet mellom meg og Livet ;)

Jeg håper for hver eneste en av dere at dere finner den/det dere ser etter... For min del er jakten innstilt for en god stund siden... Jeg har funnet en mann jeg liker... som jeg venter på... i det uendelige (føles det som)...

Diger klem fra meg :)

Kontakt

Siste svar on. 14 sep. 2011 11:55 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Nyskjerrig

Når dere har datet en /ei 2-3-4 ganger hvor ofte forventer dere å høre fra den andre part da? Kan være sms,mail,fb eller annet... Og når tar dere hintet at den andre part evnt ikke er intr?

Så var lillelørdag kommet, noen plæns for dagen ?:)

Noen som har noe godt å dele med oss andre? Sleng gjerne en link inn:)

Syltetøyglasset og to kopper kaffeNår tingene i ditt liv virker nesten uoverkommelige; når 24 timer pr. døgn ikke er nok, så husk syltetøyglasset og kaffen!En dansk professor sto foran sine filosofistudenter med noen ting foran seg. Da timen begynte, tok han, uten å si et ord, frem et meget stort og tomt syltetøyglass og begynte å fylle det med golfballer. Da han hadde gjort det, spurte han klassen om glasset var fullt, og de var enige om at det var det.Så tok professoren en kasse med småstein fram, og begynte å helle dem ned i glasset. Han ristet glasset lett, så småsteinene fordelte seg imellom golfballene. Deretter spurte han igjen studentene om glasset var fullt, og det mente klassen at det var.Deretter tok professoren en kasse med sand fram og begynte å helle den opp i glasset. Sanden fylte naturligvis det resterende hulrommet i glasset.

Igjen spurte han om det var fullt. Klassen svarte enstemmig ja.Til slutt tok professoren to kopper kaffe og helte dem begge ned i glasset.

Hulrommet som var mellom sandkornene, ble nå effektivt fylt. Studentene lo."Nåvel", sa professoren, da latteren var stilnet av. "Hvis dere nå forestiller dere, at dette glasset representerer deres liv. Golfballene er de viktige ting i livet - deres familie, kjærester, barn, helse, venner og yndlingspasjoner - de ting som, selv om alle andre ting gikk tapt, og bare disse tingene var tilbake, likevel ville gjøre deres liv fullkomment.

Småsteinene er de andre tingene, som betyr noe - sånn som jobb, hus, bil osv.... sanden er alle de andre småting".Professoren fortsatte: "Hvis dere putter sanden ned i glasset først, er det ikke plass til verken småsteinene eller golfballene. Det samme gjelder i livet. Hvis dere bruker all deres energi og tid på de små ubetydelige tingene, får dere aldri plass til det som er viktig for dere.Vær oppmerksom på de ting, som er avgjørende for deres lykke. Lek med barna. Pass på helsen! Invitér deres partner på middag. Opplev kultur eller sport, ta en runde til på golfbanen eller gjør noe bra for samfunnet.Det vil alltid være tid til å gjøre huset rent og ordne avløpene. Ta dere av golfballene først - de ting som virkelig betyr noe. Få styr på det dere vil prioritere - resten er bare sand."En av studentene rakte hånden i været og spurte hva kaffen representerte.

Professoren smilte: "Jeg er glad for at du spør. Det er bare for å vise, at uansett hvor fullstap

Hva er den eldste/yngste du har hatt dette med og hva er maks grense for dette på bakgrunn av erfaring?

Så får vi se om denne dør ut pga få svar.
Eller om den blir slettet.
:)

Da er jeg omsider ferdig krysseksaminert av sukker.no, følgelig fersk bruker som tar og føler på den nysgjerrigheten dere andre sikkert deler (evt delte)!

Det jeg i første omgang lurer på er hvor mye vekt dere tillegger en eller flere tenner? Jeg er nemlig i den situasjon at jeg ikke har en eneste tann, og med tanke på hvor mye sukker.no hyper smil der tennene synes, føler jeg at problemstillingen nytes best i dette diskusjonsforum.

Både halvseriøse refleksjoner, pseudonymbasert hån samt blodseriøse svar mottas med takk!

PS: Tannfeen er manko på cash.

Shopping

Siste svar on. 14 sep. 2011 01:31 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Er det bare en typisk kvinneting?

Er det noen mannfolk som liker det i det hele tatt?

Jeg har møtt på noen menn her inne som virker veldig hyggelige og som jeg gjerne skulle brukt tid til å bli kjent med. Når jeg synes vi har fått en hyggelig tone, med raske tilbakemeldinger og noen lure, morsomme bemerkninger, tenker jeg at dette er en mulighet for at kan bli til noe på sikt.
Det som forundrer meg er at de da svært tidlig ønsker å treffes. Plutselig blir det hastverk med å finne tid, sted og gjøremål for et treff. Jeg har både hørt og følt at de ikke ønsker å kaste bort tiden på å bli kjent her inne i tilfelle det ikke er noen "klaff".

For meg som til tider er rimelig sjenert er dette en vanskelig greie og jeg sitter igjen med tanken om at de har en rekke speeddater på gang, for så å plukke ut de som er gått videre til semifinalen...eller noe...

Har noen erfaringer rundt dette.

1. Veldig sprudlende og spennende mann jeg avtalte å treffe. Vi vekslet telefonnummer og hadde en lang hyggelig samtale, etterfulgt av flere samtaler som tikket inn fra han i dagene frem til vi møttes. Forrige onsdag, for en uke siden, møttes vi og hadde en veldig hyggelig gåtur i en times tid. Vi avtalte ikke noe nytt treff. Etter treffet sendte jeg en melding hvor jeg spurte hva han satt igjen med av inntrykk i forhold til hva han hadde forventet. Svaret var kort "Like bra :) Hva med deg?". Jeg svarte at jeg han var som jeg ventet og at det var hyggelig.

Etter dette hørte jeg ikke mer fra han og tenkte at jeg skulle høre hva han tenkte videre. Om han ville vi skulle treffes igjen eller om vi skulle droppe det. I såfall ønsket jeg å slette han fra tankene mine ....Jeg fikk da til svar at han veldig gjerne ville treffe meg igjen.

- Så sitter jeg her og lurer. Er dette en fyr som nå raser igjennom for å sjekke ut mulighetene? Er en uke uten kontakt, etter en uke med kontakt hver dag, å forvente? Er dette en gutte-regel jeg ikke har hørt om? At man skal holde dama på pinebenken lengst mulig? Det funker vel ikke spesielt godt når man runder 35 vel..... Eller er det hans idiotisk måte å vise at han egentlig ikke er interessert i å treffes igjen? At han kanskje føler han var så intenst interessert og ikke vil "såre" meg med å si det ikke fungerer?

Isåfall... herregud. Jeg spør jo og forventer et ærlig svar! Han kaster jo bort min tid for pokker....

Jeg tok min siste røyk i dag tidlig.

Jeg bestemte meg spontant for i dag tidlig at nå skal jeg slutte å røyke. Jeg hadde en røyk igjen og røyka opp den først.

Nå er det jo til og med sukkerfest på lørdag og dit skal jeg. Men for å være sikker på at jeg ikke sprekker på lørdag legger jeg ut en tråd offentlig her. Ser noen meg røyke på lørdag gå rett bort og knekk røyken min i to...

Men jeg har lov å snuse, tygge nikotintyggis og lignende da :D Blir nok ikke så alt for ille på lørdag uansett

Var i butikken i dag for å handle inn noe mat og ser at de er i full gang med sesongens lamme-salg.
Fikk da veldig lyst på mammas fårikål, eller ihvertfall lage meg noe fårikål.

Så begynte jeg å tenke på tanken av å lage fårikål for en, og ble litt trist...

Minte meg veldig om Flight of the Conchords sang...
"These aren't tears of sadness because you're leaving me,
I've just been cutting onions.
I'm just making a lasagne.
For one. "

Hva er vanlig å kle seg i på sukkerfesten? Dress fra topp til tå eller er olabukse godt nok?

Åndelig

Siste svar ti. 13 sep. 2011 22:42 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym EvilSmurf

, men ikke religiøs

Såh dere jenter som velger den, hva med å utdype hva dere egentlig mener med åndelig? jeg har alltid puttet det i samme kategori som religiøs.

send meg et brev da vel;)

Jeg har ikke fulgt så godt med i det siste, og føler for ny input... Er det noen som kan tipse meg om noe bra, nytt?
Jeg liker mye forskjellig, men for å snevre det inn litt kan jeg nevne noen favoritter: Interpol, 16 Horsepower, Placebo, Starsailor, Sunny Day Real Estate, Foo Fighters, The Killers.

Hit me!

Skal DU på sukkerfesten ?

Valgkamp

Siste svar ti. 13 sep. 2011 19:28 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Koppen

Noen som kan briefe meg på de viktigste punktene for de diverse paritene og hvorfor stemmer DU eller ikke stemmer? og hvorfor velger DU akkurat ditt parti? Jeg har ikke engasjert meg noe voldsomt så trenger litt briefing sånn at jeg finner ut hva jeg skal stemme på..og hvilken dag er det man stemmer? hehe..ja jeg veit..men har vært litt i en boble :P

Jeg er 26 år. Rota litt med en 19 åring i helgen og nå driver fyren å kontakter meg. Svarer hyggelig tilbake jeg. Fyren er jo fin. Han ser absolutt ikke ut som en 19 åring. Men hva syns dere. Syns du dette her høres helt feil ut?

Jeg kjenner han jo ikke så vet ikke hva jeg syns om han, men likte han ihvertfall i fylla med ølbriller på. Men i den tilstanden er all min fornuft borte. Nå er jeg edru og begynner å tenke. Skal jeg gi gutten en sjanse å prøve å bli kjent med han hvis det er det han vil eller bør jeg trekke meg unna nå... ??

bilder

Siste svar ti. 13 sep. 2011 18:55 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Sukker må skjerpe seg!!! Ærlig talt, ett helt vanlig bilde, "passbilde" aktig, blir avvist... det var ikke gjenkjennelig!!?? går det an og være så blind!?!

sært! Og så mange bilder som til de grader ikke ville passert passkontrollen godkjennes over en lav sko!!!

Sukker, skjerp dere!! Tåpelig!

Hvor mange tørk trengs det?

For hvilke som helst kroppslige ting og hvor som helst.

:)

Pleier du å dra datingen langt før du er veldig sikker? Tenker på dette med kjemi å følelser og div, eller finner du fort ut om dette ikke er noe for deg? 1-2-3 dates ?! Og hvordan avviser du personen på en fin måte?

Kanskje det siste, store ubrukte intimtemaet.
Muligens med god grunn.

Såp ivei.

Hjeeeeeelp, har jeg gått ut på dato eller er jeg i panikkskriving til menn her inne..?
Leser videre nedover her (hehe)får med meg BJ. Er ikke prippen, ser greit ut og tenker styggere damer og mye mindre empatisk enn meg har kjærest....og lurer på hva som feiler meg.

Eller bruker vi dette som et tidsfordriv..fordi vi kjeder oss...- blar litt i katalogen her inne..hm...

Har mistet fotfestet og er forvirret over kurtiseringen...:P

Hvilken vei henger du do-rullen, og hvorfor?
Jeg mener det kun er 1 rett vei å henge den, og det er "flippen" utover....
Hvorfor henger folk den mot veggen?;)

Dette er en helt seriøs tråd!!!!!
- Hvilken vei henger dere dorullen, med papiret inn(mot veggen) eller ut?
- Hvordan er den generelle innstillingen her inne til å løfte opp toalettsetet når dere må tisse?? Den var da rettet mot det svake kjønn..hehe...
- Hva med å å legge det ned igjen når man er ferdig..??!!?

Dette er faktisk noe som kan få begeret til å flyte over for mange par. Skal vi være føre var å få en visshet i dette??

Tør vi si mer? :)

Og nekter å flytte på seg av enkle grunner, enn hvor flekibel man er. Dvs ingen barn, fleksibel jobb, utdannelse osv. Hvordan tenker dere prosentvis av passende partnere er for dere da?

Dette er jeg veldig nysgjerrig på. Tenkt over dette lenge. Regner med det er flere der...

Og mens største aldersforskjell lever sitt liv,

Hvor mye høyere var hun høyeste du har møtt hun/lavere var han laveste du har møtt ??

Min høyeste berte var nøyaktig 7cm høyere, hun ble jo ennå høyere med heler.
(ble litt som sylvester stallone som møtte birgitte i Rambo i starten men jeg nøt det, indre selvsikkerhet hjelper )

Novak Djokovic vant US open, min HELT :)

Hva har gjort deg glad i dag?

Jeg er i Bergen i 3 dager på jobb. En utrolig vakker by må jeg si etter å ha løpt litt rundt her. Noen gode tips av lokabefolkningen til hva som absolutt bør oppleves mens jeg er her? Topp 3?

:-)

jippi

Siste svar ti. 13 sep. 2011 10:27 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

det blåser ein høgrevind over landet:) er dere like fornøygd med det som meg?:)

Ville du heller ha foretrukket å leve et liv som katt?

Fordeler:
Et enklere liv
Du får automatisk masse kos når du vil
Du kan leve selvstendig og gi blaffen i alt og alle