Sukkerforum

Ønsker herved alle sammen en strålende helg uansett vær og føreforhold.
Uansett åpen eller anonym profil...

Kos dere masse dere også.

Bring 'em on!

For eksempel, når nesten alle dyrene i jungelen har fest, så kommer det et dyr som får de andre dyrene til å lure på hva det gjør der - hvilket dyr er det?

Hvor mange pseudonymer opererer du med på forum selv?
Hvilke pseudonymer har du gjennomskuet at hører sammen her på forum?

Avsporinger, humor, kaos- og konspirasjonsteorier er tillatt :)

For forumtravere som kombinerer forum og husarbeid.

Hvilken rekkefølge gjør du husarbeid i?
Fast oppskrift, eller ca?

For min del:
Tidlig: oppvask, støvsuging.
Midt i mellom: soveromsgulv, stuegulv, ganggulv, kjøkkengulv.
Sent: badet.
Ved behov, når som helst: skifte og vask av sengetrekk

Hva mener du er det aller største dyret? Og hvorfor?

Jeg mener det er ormen. Fordi den er enorm.

Nå er det altså ni år siden sist date, så kanskje det er på tide å finne seg en? Er det noen av dere der ute som innfrir mine kriterier;

- får meg til å le
- ser godt ut, uten å være klysete
- stabil økonomi, trenger ikke være rik, men heller ikke et sullehue
- liker trene, men trenger absolutt ikke være et jeg ligger i telt hver søndag og bestiger tre fjell i mnd menneske. Helsestudio holder i lange baner
- helst laaaang og mørk, men lang og lys funker også
- masse selvironi
- gode verdier
- familiekjær
- liker å finne på ting
- liker å lage mat (jeg er håpløs og lei take away)
- digger søndager med meg (håpløs singeldag)
- sosial
- har eget liv, men også rom for meg
- amisiøs, vet hvor du vil i livet, på alle plan
- liker musikk, og da snakker vi ikke house...
- snill, men bestemt (tro det eller ei, av og til må også jeg settes på plass)

Her trenger jeg bilder av alle dere beilere som ønsker en date med meg. Selger meg lett inn om du er interessant for meg :) Utseende er ikke alt, men jeg er meget kresen og ønsker en smekker mann.

En gynokolog var drittlei jobben, og omskolerte seg til bilmekanikker..

Da han hadde avlagt fagprøve, fikk han hele 200 av 100 mulige poeng..!?
Glad men forvirret lurte han på hvorfor?

Sensor'en så på han & sa:
"Du fikk 50 poeng for måten du demonterte motoren på, og 50 poeng for måten du satte sammen motoren igjen.
Fagnemda har besluttet å gi deg 100 ekstra tilleggspoeng på grunn av at du klarte å utføre alt dette via eksosrøret...!"

Gaffatape

Siste svar fr. 26 aug. 2011 18:08 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Gaffatape kan brukes til så mangt.

Jeg har brukt det til å tette litt trekkfulle vinduskarmer.

Og dere?

Når jeg er ute og går i Oslo er det ikke til å unngå å se mange kjærestepar der dama er etnisk norsk og mannen er fremmedkulturell. Føler nesten jeg ser snart flere par av denne typen enn såkalte helnorske par.

Jeg er glad kjærligheten blomster, men spør meg selv hvorfor finner ikke norske menn tilsvarende antall etnisk unorske damer? For det er jo et heller sjeldent syn.

Hva tror dere er grunnene til dette? Hva mener dere damer er mer attraktivt med utenlandske menn? Og hva er uattraktivt med typisk norske menn? Kanskje vi bør skjerpe oss for å møte den økte konkurransen.

Jeg har spurt noen damer med utenlandsk kar om hva de syns er bra med utenlandske menn kontra norske, og det varierer selvfølgelig. Svar jeg har fått er at de kan være mer spennende, mer maskuline, mer initiativrike, mer dominante, flinkere til å danse, har mer selvtillit, mer flørtete, mindre kjedelig, av og til mindre drittsekk enn nordmenn kan være.

Jeg er en etnisk norsk mann som tidligere har hatt utenlandsk dame - filipinsk, og ting jeg likte med henne er hennes skjønnhet, hengivenhet, snillhet og feminitet. Hun ville ikke kontrollere meg, men var glad for å kunne være sammen med meg. Og hun var ikke umulig å sjekke opp.

Synspunkter?

Man kan jo lure på hva de som har det har brukt hendene til.

"NB: Superbrukere får i gjennomsnitt 6 ganger så mange meldinger siden de kan motta fra alle brukerne!"

Er jeg unntaket som bekrefter regelen...?!?

Skummelt

Siste svar fr. 26 aug. 2011 16:09 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

En som jeg har datet i kveld spurte om jeg vil samle sopp med ham på lørdag. Det er mange giftige sopper rundt omkring i skogen og jeg vet ikke om han er en erfaren guide. Men jeg har fæn meg så lyst på et soppomelett med bacon etterpå.

Skummelt :O

Noen mannfolk her som bruker sminke?

Forstår lite av hvordan en del tenker her inne.

Sendte for noen dager siden brev til ei jente. Jeg kunne se at hun raskt hadde lest brevet, og hun hadde vært inne på profilen min. Noe svar fikk jeg likevel ikke. Det er jo greit nok, og jeg går videre. Men så plutselig, helt ut av det blå, så får jeg svar fra den samme jenta. Da er det ikke måte på hvor flott hun syntes profilen min var, og hun inviterte definitivt til videre prat. Siden jeg var online på det tidspunktet, så fikk jeg raskt sendt av gårde et svar. Så, samme historie igjen. Hun har lest meldingen for lenge siden, vært inne på profilen min en gang til, men et svar uteblir.

Er dette en bevisst treneringsstrategi, og hvis det er det: Hva er det man forsøke å oppnå med det? Er det fordi enkelte er redde for å virke desperate? Vil de fremstå litt mindre nerdete enn de er? Dette er noe jeg opplever relativt hyppig, så jeg regner med noen her inne bruker samme strategi og kan fortelle litt om baktanken?

Spørsmålet er rett og slett:

Hva synes du lukter bare helt fantastisk deilig?

Og hvilken lukt synes du er regelrett gruff?

Du er som en helgen,

din kropp som en helt.

Dine lepper mykere enn mykhetens kjerne.

Dine øyne fine som stjerner.

Dine hender varme som ulvenes pels.

Din stemme deiligere enn livet.

Din omsorg sterkere enn jordens gravitasjons kraft.

Du er den eneste for meg,

Og jeg vil alltids være glad jeg møtte deg!

Hvilken del av kroppen er du mest fornøyd med selv? Her er det lov med selvskryt!!!

Får du komplimenter fra annet kjønn for denne kroppsdelen? Ofte vil jo eget syn påvirkes av de tilbakemeldinger vi får fra andre, så vi tro det er en sammenheng her..

Nå kryper jeg i bingen... Kan du ikke bli med?

Noe av det kjipeste med å være singel er den si-natta-meg-selv-følelsen... Slenger ut et knippe nattaklemmer godt panert i søvnstøv :) og håper at jeg får noen tilbake!

om det står at personen ikke lenger er synlig for deg, enten ved at de har deaktivert sin profil eller har tatt en pause fra Sukker?

Det ville vært kjipt i alle fall, for hun virket som ei bra dame. :/

Hva mener dere om løse damer? Er du løs når du har liggi med 20+, 30+ eller 5? Partyjenter man ser på byen hver helg? Vil du være sammen med ei dame som har pult 30+ stk før deg?

Resepten..

Ingen svar
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

En eldre mann gikk inn på apoteket og spurte etter viagra..
Ekspiditøren spurte om han hadde med seg resept.
"Nei" sa mannen.. "men jeg har med meg bilde av kona!"

Ser at det er 10 år siden Mette Marit og Haakon giftet seg. Husker jeg så bryllupet på vorspiel i faddergruppen i Bergen, så det betyr at det er 10 år siden jeg ble student, og 5 år siden jeg kom meg i jobb. Er jo blitt gørrgammel....

Hvor var DU da Haakon fikk MM??

...den som nevner "kjemi" i profilen sin.

Møtte ei fantastisk flott, sjarmerende og snill dame for noen år siden. Vi hadde det alltid helt supert sammen, og var sammen så mye som mulig. Vi bodde ikke sammen, så for å gjøre avstandskontakten så enkel og billig som mulig så fant vi ut at vi skulle bruke MSN. Etter en halvtime med MSN-chat var alle mine positive inntrykk visket ut, og vi har aldri sett hverandre siden.

Jenta var helt strålende på mange måter, men hun skrev som en kråke. Haugevis av smileys, emoticons og skrivefeil av en annen verden. Det er så usexy at jeg mistet helt lysten på å se henne igjen. I ettertid har jeg angret litt på dette, men akkurat der og da følte jeg ikke at jeg hadde noen valg.

Hva er deres dumpe-historier? Enten dere har dumpet, eller blitt dumpet selv.

Hm..Hvor mange her er det som er på C date eller Cupido?

Spesielt når man har sendt en melding som man mener selv er morsom, uvanlig og som skiller seg ut og så blir man blokkert.
Nå er jeg ganske sikker på at denne jenta får dusenvis med mail av denne typen: Hei. Hvordan går det? Står til? Osv osv osv.
Nå mente jeg at mailen jeg sendte til henne var veldig orginal, men men..

Hvor mange tør innrømme at de har vært utro? Og hvorfor har det skjedd?

Selv har jeg vært det et par ganger når jeg har vært i fohold med ei herlig jente på alle måter, bortsett fra at hun ikke har klart å tilfredsstille meg nok seksuelt... Er ingen unnskyldning, men en forklaring.

Hvorfor får jeg en fin stor blomst på alder på menn som nesten er 10 år eldre enn meg, men på menn som er 5 år yngre så er blomsten vissen som fy på alder? Jeg kunne faktisk vært sammen med en mann som er fem år yngre enn meg jeg. Statistisk sett, så lever jo vi jenter 5 år lengre enn menn og da burde vi jo helst være sammen med yngre menn eller? Ikke det at man skal lene seg på statistikken når man skal velge partner altså, men jeg synes det er synd hvis sukker utelukker menn som er fem år yngre.

Dagens!

Siste svar to. 25 aug. 2011 21:29 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Hehe selv slike som meg får en flørt i ny og ne.. Hadde stengt av,muligheten men tenkte se om det var der sperren var, vært tørke en stund.. Hva ramler inn etter 2 min? Jo: Jeg blir varm av å se på deg...Haha jeg har jo ikke bilde engang..
Flørt er oppskrytt...Eller har han bare humor?

Kan en lur mann ta meg med storm vær så snill?

Jeg hører noen si at menn liker kvinner som tar initiativ, men jeg tror ikke lenger på det. Det er pokker ikke tilfelle! De stikker hvertfall hvis jeg melder min interesse, haha, eller så stimmulerer jeg til ytterligere tafatthet på den måten. Det å være sterk og entusiastisk dame får visst enkelte til å lene seg tilbake. Noen reagerer åpenbart med at det er greit at jeg skal være lokomotiv hele veien bare fordi jeg tok første step, eller ga litt av meg selv. Må visst slutte med det. Akkurat nå har jeg det sånn at jeg trenger noen som bare tar meg med! Og så kan jeg følge opp med energi, respons og masse raushet etterhvert! Ja! Dette forandrer seg nok, kjenner jeg meg selv rett, da jeg ikke klarer å la være å arrangere, foreslå og inkludere, men akkurat nå trenger jeg at noen drar meg med på noe.

Men man må jo være på nett da! Noen felles referanser, og holdninger til samfunnet som kan fungere sammen. Jeg har gjort mitt ytterste til å si noe om dette på min profil. Hvorfor får jeg da henvendelser fra mennesker jeg på ingen måte ligner på? Jeg får dessverre alt for ofte en følelse av at mange over hodet ikke leser profilen, men kun ser på bildene. Slik overflatisk holdning til å finne kjærligheten i livet er ikke min greie. Jeg vil bli likt av en mann som liker meg på grunn av tingene jeg tenker på, og hva jeg er opptatt av, ikke kun for hvordan jeg ser ut. Det kan uansett ikke fungere, så jeg forstår ikke tankegangen. En tiltrekning kommer når man er engasjert tror jeg. Det bør være utgangspunktet.

De som ikke har evne til å sette ord på hva som evt gjør at vi potensielt kunne passe sammen, går jeg kanskje glipp av. Dette er selvsagt veldig trist. Men nå er det nå en gang slik at nettdating er en skriftlig kanal i første omgang, så det ER en ulempe med de som ikke mestrer det skriftlige mediet. Det er et faktum det ikke er så lett å gjøre noe med. Det handler ikke bare om å kunne skrive godt, men å være litt kreativt tenkende når man tar kontakt.

Så! Ta meg med storm! :)

Tidernas absoluta bästa film? Gärna filmtips med :)

Er det slik at dere gutter som jenter, legger ut litt feller for å se om motparten faller i den, for å bestemme dere fortest mulig at dette var noe som gjorde denne personen uaktuell..
Nå snakker jeg om en type kommunikasjon du går vekk fra deg selv og spiller noen andre for å få frem evt noe i motparten som kan senke dem?

Og hva synes evt dere om slik kommunikasjon mellom to som tilsynelatende skal kanskje bygge på noe?

Hva mener dere om løse menn?
Er du løs når du har ligget med 20+, 30+ eller 5?
Partygutter man ser på byen hver helg?
Vil du være sammen med en mann som har pult 30+ stk før deg?

Jeg må jo si at folk blokkerer for mye rart her.
Fikk idag spørsmål om jeg ville være med til Barcelona en helg.
Selvfølgelig et hyggelig og generøst tilbud det, men jeg takket pent nei.

Så ble jeg blokkert..
Kanskje han var redd for at jeg skulle forfølge han etter at jeg hadde sagt nei takk ( på en hyggelig måte )
Mulig bare jeg som syns dette er rart, eller blokkerer man så fort?

Virker som jeg er stuck med Ryanair på min neste reise, men kan noen fortelle meg hvorfor noen av flygningene dems er uten skatt, mens andre er med skatt? Skatt på mandager, men ikke tirsdager? wtf?

Vet at de har masse gebyrer, men de er fortsatt mye billigere for meg akkurat nå.

Åh, herregud...... hva gjør jeg nå?!.......

Når jeg prater med jentene her så går det bra helt til jeg sier at jeg syntes hun er pen. Det er så synd at jeg ikke kan si dette uten at de tror jeg bare er ute etter kroppen deres. Jeg er jo ute etter hele pakka og utseendet er en del av denne pakken? Jenter, venligst lær dere å ta imot komplimenter, for vi liker å gi dem :)

Vi skal snart feire 80-årsdagen til faren min, og dattera mi på 12 har sagt ja til å lese et dikt. Jeg sliter imidlertid med å finne et godt dikt som kan være en fin hilsen til en god bestefar. Er det noen som har noen tips eller forslag?

Noen som husker den beste profilen de har lest her inne og hvem sin var det? Hva gjorde den så interressant?

Synes vi kan gjøre litt stas på de som har gode profiler.

Kom med forslag!

Jeg er glad i musikk og lyrikk, gjerne i kombinasjon. To av mine tusen favorittsanger heter "Release me" og er kanskje de mest romantiske sangene jeg vet om. Pearl Jam og Oh Laura synger dem.

Har liten sans for tekster a'la "I texted you, but got no reply. I know there was service, I could see it on the display" (med litt godvilje, så rimer det jo nesten også! hahaha!)

Men min tidløse favorittlinje fra en sang må være denne:
Cold silence has a tendency to atrophy any sense of compassion between supposed lovers
("Kald stillhet har en tendens til å vanskeliggjøre enhver form for medfølende omsorg mellom antatte elskere" ... sånn cirka)

Har du noe favoritttema eller strofe?

someone like you

Ingen svar
(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY

it's peanut butter jelly time!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fjesløs

Najz!

http://www.youtube.com/watch?v=OnUhO0CokIA

Jeg har litt problemer med pc'en min. For et par måneder siden, knakk skjermen min (på den bærbare) og faren min skulle fikse det. Men den versjonen av windows 7, var ikke ekte. Da jeg skrudde på dataen min, pleide jeg og få advarsler om å installere windows 7 o.l, men jeg krysset de bare vekk og deretter kom jeg inn på dataen min.

Men nå som jeg fikk den tilbake, en måned etter jeg brukte dataen min sist, fikk jeg den tilbake med vanlig windows 7 (de vanlige pop-up greiene kom ikke). Problemet er at jeg må ha passord for å komme inn! Jeg har prøvd å alle passordene jeg pleier å bruke, men ingenting har funket. Har prøvd store og små bokstaver og bare trykke enter.

Den eneste som kan lage passord, er vedkommende som bruker dataen og faren min har ikke laget passordet. Men allikevel, kan dette oppstå i henhold til at jeg ikke brukte ekte windows 7 i så mange måneder? De kan vel ikke plutselig lage passord..?

Hva med dette?

Noen dager/ uker/ måneder er vanskeligere enn andre. Problemer med x, krangel med barn og personalkonflikt på jobb. Noen hyggelige dater, men det blir ikke mer ut av det, heller. Har en kjip følelse og uro som ikke går over, den har vært konstant i tre måneder nå. Tips til hvordan få det bedre?

Her er en fra en ny profil:

Jeg vil møte en mann som jeg kan bruke hele mitt liv!

Flatfyll

Siste svar on. 24 aug. 2011 22:43 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Hva er rekorden din i flatfyll? :)

Dobbelt så sexy eller dobbelt så harry?

Og akkurat når blir langt hår hockeysveis (bare så man ikke går i fella hvis man plutselig bestemmer seg for å spare).

hvor attraktivt er det?

En annen ting. Er jålete og feminint synonymer?