Sukkerforum

Har vært på tur med bikkjen min ca 10-11 kilometer i skog og mark, så nå er jeg klar for masse brev i innboksen min :o)

Så nå kan alle jentene her pepre meg med brev :o)

Brunfarge

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Synes det er så flott at så mange har fått på seg sommerfargen!! Freshe dere er! :))

kaffe

Siste svar fr. 29 juli 2011 20:48 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym ruggen

Her kan vi diskutere kaffe.

Tatt i betraktning de siste dagers fokus på kroppsfasong, trening og jakten på den "perfekte" partner vil jeg bare opplyse om at det ser ut til at de aller fleste finner seg ganske normale partnere når det kommer til kroppsfasong!
Slik så det iallefall ut på stranda der jeg har oppholdt meg i hele dag:)
Mennesker i alle mulige kroppsfasonger, og størrelser har funnet hverandre....noen av dem har til og med fått barn sammen:)
Jeg tror ikke en perfekt kropp er definisjonen av lykke:)))
Fortsatt god sommer, nyt sola!!

Å dra på ferie med vennegjengen er morsomt det men man trenger jo en ferieuke ekstra til å komme seg etterpå :S
Begynte på jobb igjen denne uken og gud som jeg trenger denne helgen som nå er forran oss! Skulle heller tenkt meg å dra på en lang utenlandsferie med en spesiel neste år...

Ok jenter!

Hva foretrekker dere - langt eller kort hår? Tatovert eller ikke? ringer i øra? Eller skal gutter være "rene og pene"?

Diskuter gjerne :)

Transer

Siste svar fr. 29 juli 2011 14:41 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Jøss, da har jeg sett det også her, menn som poserer som damer og oppgir at de søker menn...

Jeg leser innleggene om savn og ensomhet som er blitt lagt ut de siste dagene. Vi er vel alle enige om at det som er vondt kjennes litt mer vondt når man ikke har noen å dele det med, det ene menneske man skulle ønske man kunne legge armen rund og bare være der for hverandre.

Jeg skulle ønske jeg kunne gjort noe for alle de som ikke har noen å dele sorger og gleder med.. Mine taker de siste dagene har også gått til alle dere som savner en å dele livet med.

Hilsen single mann 33 fra Oslo.

Om èn mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise.

Tror vi trenger å se denne her også.

Oh, that's easy. You just gotta find the clitoris.

Is that like finding Jesus or something?

^^

Stolt

Siste svar fr. 29 juli 2011 03:38 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym jakob

Jeg er stolt over å være nordmann i disse dager. Rett etter at det ble kjent hvem som var terrorist og massamorder, skjemtes jeg litt, men snart tok stoltheten over å være en del av et fantastisk folkeslag som står fram så stolt og medfølende. Jeg er stolt over å leve mine dager under det norske flagg, et samlende element for alle oss i et multikulturelt samfunn. Om vi er hvite, gule, brune eller sorte, så står vi sammen under det røde, hvite og blå.
Vi står også sammen mot volden og terroren, og vi viser ryggen til dets ugjerningsmenn. Jeg tror at den største straffen en posør som han som gjorde ugjerningene måtte få, er at folk ikke ser på ham, men vender ham ryggen. At vi vender ryggen til ham når han skal flyttes langs veiene, og på den måte viser ham at han er uinteressant for oss, at vi skal glemme ham, men aldri glemme de han rev livet bort fra.

Jeg delte akkurat ut et hjerte - hvilket var både en veloverveid og personlig avgjørelse. Siden har jeg drukket en del vin mens jeg har lyttet til ... tja, noe håpefull men samtidig depressiv musikk. Jeg er pålogget på MSN - slik at jeg på sekundet kan se når det tikker inn en melding eller en annen form for håndsrekning. Omtrentlig femten minutter etter at jeg sendte hjertet plinget det fra MSN, hvorpå jeg spratt opp fra stolen i glede, men fant brått ut at mailen var fra en viss Laura fra livejasmin (ei gledespike fra Brighton jeg har chattet med tidligere, i desperate stunder vel og merke). Det jeg lurer på er: kunne det vært en idé om sukker byttet ut hjertesystemet med noen mindre personlig? Som f.eks. et smilefjes eller en hånd som søker en annen. Jeg synes i alle fall det ville vært fruktbart ift. at det å gi bort et hjerte uten og motta et har en symbolsk effekt som utelukkende bunner ut i negative konnotasjoner.

Tanker?

Nøyer meg med ei puleveninne.

Hei.
Tenkte jeg skulle dele en av favoritt sangene mine med dere andre single sukker folk.
Den beskriver hva jeg jeg håper på å få føle en dag.
http://youtu.be/hq2KgzKETBw
Sangen heter: Have you ever really loved a woman
Blir spilt av: Bryan Adams.
Tekst: http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/have-you-ever-really-loved-a-woman-lyrics-bryan-adams/5f0b84100cb73dc24825687200146894

Liker blant annet det han synger med at:
when you see your unborn children in her eyes, you know you really love a woman.

Legg gjerne inn kommentarer om dere liker den eller har forlag til andre litt rolige kjærlighets sanger.
Om dere ikke liker den, ta det et annet sted, verså snill.

Hva synes damene? Turnoff, eller har ikke noe å si?

Noen forskjell irl vs. sukker? Nettdating er jo såpass mye mer utseendefokusert at det kanskje betyr mye mer her.

Jeg er noe FOR direkte og brutal så tidlig, menmen......

Bare TENK ettervert på ett visst antall frierbrev en viss ABB vil få med tiden ettervert.... :S

Tar seg bra ut på bildene liksom og badboy, trenger ikke si noe mer, når begynner den første kvinnen å innrømme at hun klør mellom beina tro??

Kort sagt så har jeg vært hos ei jente for en liten stund siden. Dvs. jeg besøkte henne et annet sted i landet, og vi hadde det helt vanvittig fint de dagene jeg var der. Tårer kom når jeg skulle dra osv...

I ettertid har hun gjort det klart at hun vil forsøke å bare være venner, for vi bor så langt unna hverandre, og avstandsforhold er ikke noe hverken hun eller jeg ønsker. Men... Plutselig kan jeg få en melding hvor det står: "savner deg noe jævlig" og liknende. Hun har følelser for meg, og jeg for henne. Mye sterkere følelser enn jeg trodde det var mulig å få på såpas kort tid... Vi har fortsatt mye kontakt.

Nå har det seg slik, at jeg møtte ei ny jente, her i hjembyen min. Ei kjempesøt ei, og vi hadde en bra connection. Vi har møttes et par ganger, og jeg har kysset henne... Problemet er, jeg tar meg selv i å tenke mer på hun jeg besøkte i langtvekkistan, enn hun som bor 5 min unna meg med bil...

Følelsene mine går i spinn... Jeg liker denne nye jenta, men alle helst vil jeg ha hun jeg ikke kan få pga avstanden :/ Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre rett og slett :(

Jeg er i midten av 20-årene. Om det spiller noen rolle.

...la lynet slå ned i hodet mitt og forandre hjernen min slik at jeg begynner å tenne på damer på min egen alder (40) som har funnet trivselvekten sin og lar seg avbilde med en halvliter i hver hånd..

Okay... det her en nesten litt sykt... :P

Jeg har vært her på sukker nå i litt over et halvt år...
Hatt litt småkontakt med diverse jenter, vært på et par dater.
Sjelden jeg får noe førstemeldinger eller noe.

Så er jeg på en fest for noen uker siden hvor jeg møter ei søt jente. Vi får kontakt etter festen og har skrevet masse sammen.
Nå har flørten gått litt videre i dag...
Samme dagen som dette skjer, får jeg 2 førstemeldinger, og 3 nye hjerter... ?
er det sånn at jentene bare MERKER at jeg er interessert i noen andre, så da kommer de løpende??? :P

Har mer eller mindre inntrykk av at det er dette som er gjennomgangstonen i flere av trådene her inne.

Noen synspunkter?? Anyone??

Kjør debatt!

Jeg har et par spørsmål til damene som ser så bra ut at man bare må snu seg etter dem på gata, eller bare må skrive til dem her inne, rettere sagt.

Blir det ikke overveldende mange "frierbrev"? Hvordan i all verden kan dere være sikker på at dere velger "den rette"? Jeg kjenner ei utrolig flott dame som henger her inne, og hun fortalte meg at hun får type 30 brev om dagen i gjennomsnitt! Hun kunne ikke svare meg på spørsmålet mitt desverre, men når jeg stilte det ble hun også veldig fortvilet plutselig, for hva om hun velger "feil"? :P

Enda mer musikk

Ingen svar
(mann 48 år fra Oslo) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=Xzf0rvQa4Mc

Nemlig

Er det mulig?!!? Nå har jeg kjærlighetssorg... IGJEN

I utgangspunktet var han og jeg enige om uforpliktende treff. Vi møtes ukentlig, og vi snakker mye og han hinter hele tiden om at jeg er forelsket i han osv.... Også blir jeg det!! Og når jeg sier sannheten, så vil han ikke mer!?!
Og ut fra hva han har sagt tidligere, så virket det som om han ønsket et forhold, han har sagt at han leter etter ei som kan flytte inn, og tullet med at nå skal vi snart hente tingene mine etc. Jeg sa at jeg ikke kan bo der pga hans tidliger x`er, og han sa da at han ikke mente det seriøst. Samtidig sier han at han digger meg, er glad i meg, savner meg nå, liker så godt å prate med meg... Men ikke forelsket og må kutte kontakten nå som jeg har blitt forelsket.

FORKLARING!?!! Jeg skjønner ingenting.

Fakta

Siste svar to. 28 juli 2011 20:58 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym dude

Burde det ikke hete E954 istedenfor sukker.no?

Evt E951?

Siden damer sminker og spjåker seg opp noe sykt på bildene her inne og samtidig går etter de menn som ser MINS like bra ut el-naturelle og helst bedre ut om mulig, hvordan kan dette funke i virkeligheten?

Til du mørke kjekkasen på rad 3 på Norwegian-flyet (10.55) fra Oslo til Trondheim den 21. juli .... Hvis du er singel, spanderer jeg gjerne en øl eller tre :) Men da må du skrive et nymotens brev til fatchance_girl (ætt) yahoo (dått no).

Hilsen blondina på rad 4 ;)

Please sukker, ikke fjern innlegget mitt :)

Har sukker noen formelle retningslinjer i forhold til hva som er greit og ikke greit av kontakt? Tenke jeg skulle sende en førstemelding hvor jeg arresterte vedkommende for å være for sexy, men så kom jeg på denne videoen: http://www.youtube.com/watch?v=qKhEPF19goQ&feature=mh_lolz&list=FLRM8uWXaDWcg

Jeg etterlyser en lignende mal her inne. Tanker?

Havneblues i Drøbak til helgen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym BLUES

Noen som har tenkt seg dit? Kan anbefales!

Hva gjør man når man er så skakkkjørt, så fast i egne handlingsmønster, som man vet er feil, som gjør skade på hjerte og sjel, som gjør en tom og ensom, men som man ikke klarer å endre på? Jeg har endret andre sider ved meg selv, jeg har jobbet hardt og målrettet, og ting har på mange måter blitt bra. Men jeg klarer ikke å endre det faktum at “alle” mine relasjoner til menn er av en seksuell karakter, at jeg gjør ting jeg egentlig ikke vil. Jeg tror jeg vet hvorfor jeg er slik, hva som ligger bak, og da trodde jeg at det skulle gå på egenhånd å ta tak i problemene. Men så langt har det ikke hatt noen virkning.
Så nå sitter jeg her å vurderer å søke profesjonell hjelp. De føles ikke så godt det heller.

Var en annen tråd der noen ba om hjelp til å få seg en date. Et humoristisk svarinnlegg kom fra en som sa han kunne skaffe en - for kroner 50.000,-

Så slo det meg - det å mekke bra profil, sende meldinger, utveksle kontaktinfo, prøve å avtale treff, sette opp et møte - det tar jo raskt veldig mye tid. For enkelte er det selvsagt enklere enn for andre.

Mange som ikke helt har knekket "koden" og som kanskje ikke kommer på så mange dates de kunne tenke seg er jo flotte mennesker mange kunne tenke seg å treffe,

De har bare ikke de ressursene som kreves for å appellere nok *online* til at dates med interessante personer er noenlunde enkle å sette opp.

Det fins jo mange tips om hva man bør gjøre for å sette opp en interessant profil, og hva slags meldinger man skal skrive osv.

Men likefullt kan det ta nærmest uhorvelig mye tid å komme til det stadiet der man har avtalt å møte noen i parken, eller på pub kl 20 samme kveld.

Så jeg tenkte, fins det noen oppskrift eller til og med betalbar tjeneste som faktisk hjelper deg hele veien fram til daten? Man spesifiserer visse kriterier til ledige tider og preferanser, og får fyllt opp datingskalenderen.

F.eks. kunne 'dateassisten' skrevet til potensielle dates at oppdragsgiveren hans har det så travelt at han har outsourcet oppsett av dates til andre. Dermed blir det ikke fare for noen opplevelse av lureri. Og datene kunne selvsagt ikke fått noen kompensasjon for at de stiller, de må være der av genuin interesse.

Hverdagen er hektisk, og mange er avhengig av effektivitet :-)

Gutter!
Dersom dere har datet en dame noen ganger og dere er interesserte, hvilken oppførsel framviser dere da?
Svarer dere umiddelbart på sms for eksempel?
Selv om hverdagen er travel, får dere tid til å putte inn et treff?
Dersom hun foreslår å treffes tirsdag kveld, men da er du opptatt, svarer du med å foreslå nytt tidspunkt?

Jentene kan gjerne også komme med erfaringer her.

Utsende

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sånn passe

Det er mange tråder om utseende her nå, være seg tykkelse, høyde eller andre rangeringer (etter tallprinsippet 1-10) av det motsatte kjønn.

Montro hadde det vært mulig at det hadde vært et av søkekriteriene, et av de alternativene man selv fyller ut ettersom hvor opptatt man er av det? Jeg vil nemlig ikke ha en utseendefiksert mann. Erfaringene mine, nemlig, er at slike menn tenderer å være overfladiske (og mer fordomsfulle) også på andre områder... Jeg vil dessuten ha en mann som fortsetter å elske meg for den jeg er også når puppene begynner å henge, når grevinnehenget slenger, når rynkene tar over ansiktet og håret gråner!

Jeg regner med at de fleste her har på noe bakgrunnsmusikk mens de surfer, så da er jeg nysjerrig på hva du hører på. Jeg hører på Mos Def for øyeblikket, "The Ecstatic".

Dersom du har vært på date med noen og personen ikke fenger deg i det hele tatt, hvordan sier du fra til personen?

Hvordan gjør du det etter flere dater og det går opp for deg at du ikke ønsker å møtes igjen?

ringte politiet i dag fordi jeg har fått meg non beundrere i nabohuset. jeg har lys gjennom hele leiligheten så man kan se ganske godt inni leiligheten min. og de siste dagene sto gutta i nabohuset i vinduene sine og glante på meg (vet ikke hvor lenge de har gjort det). det er ganske ekkel følelse å bli observert av en gjeng av mørke menn. rådet fra politiet: jeg må selv ta answar og skaffe meg gardiner eller persienner. men i norge er det så få fine lyse dager, kan ikke stenge ute det lille av sollys vi får.

Endelig en ettermiddag og kveld med skikkelig bysommer.

Fem-over-tre-båten til Hovedøya, møtte to kamerater, soling og bading i tre timer. Halv-sju-båten tilbake til byen.

Deretter opp på Grünerløkka der det ble øl og quesedilla på fortauet utenfor Mucho Mas mens vi så på tusen søte damer ;)
(Og noen litt rare, hehe!)

Og jammen kom det noen kjentfolk forbi også, så man fikk sagt hei og hvordan står det til.

Kom dere ut og sørg for å gjenerobre Oslosommer'n, folkens!

Det var godt å gjøre litt normale ting igjen, etter fem tunge og grå dager. Selv om uroen ligger og murrer i ryggmargen...

Jeg sitter jo som sagt ute å nyter sommerkvelden med en cognac.. da jeg merker det er noe som rasler ved beina mine.. Titter ned og der sitter det en stor frosk gitt. Grøss... Hmm deg har jeg da sett før tenkte jeg.. for jeg hadde nemlig besøk av en frosk som kom inn via soveromsvinduet mitt og satt på nattbodret mitt i fjor høst.. Den gangen endte han opp på feiebrettet og ble pælma ut døra.. Men nå er han altså tilbake.. he he. Later til at det er min eneste mulighet så kanskje jeg bør kysse ham denne gangen??

MMMMM...

Siste svar on. 27 juli 2011 22:03 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Dryhill

Tandoori, rødvin og etterpå et glass cognac her i "utesalongen" med fjordutsikt. Need I say more.... Og dette kan jeg jo kose meg med i og med at jeg allerede er "småfeit" he he.. ahh livet er herlig. Er sånne kvelder som gjør at man kommer seg gjennom den laaaaaange vinteren. Eneste som mangler nå er en armkrok å krype inn i så hadde det vært opptimalt:-)

Da kom endelig solen tilbake til Bergen, og det gjorde ikke vondt akkurat :o)

Hvor lang tid tror dere det kommer til å gå før de Norske skriker innvandringspolitikken er på tryne, alt er galt her pga APs åpenhet for mennesker og på den andre siden der du har folk med etnisk bakgrunn som skrike rasist bare en hvit en sier noe som strider imot Asias kultur og/eller religion.
2 uker?
3 kanskje 4 uker?

Og nå blir det grilling!

Jeg er en kjekk mann i min beste alder med øst-asiatisk utseende, og opplever at det er særdeles vanskelig å få kontakt med jenter her inne. Mitt spørsmål er: Hvor åpen er jenter/kvinner til asiater? Er det en nono uansett, eller vurderes de på linje med andre? Dette er selvsagt også et spørsmål om smak. Og folk med fordommer: kom gjerne med dem. Vi gjerne lodde den generelle oppfatningen blant jenter her..

Ja så sitter vi her igjen da dere. går hele husholdingsbudsjettet med til alkohol? ja hvorfor ikke, det er da en fin smertestillende. Du verden så mange rare tanker man får av dette djevelens munnvann.

Er OFTE jeg ser tråder avsluttet med det spørsmålet, både her og på andre fora.

...og spørsmålet mitt er vel egentlig:

Dere som da sliter med hva det nå enn var dere tok opp i denne tråden, på hvilken måte hjelper det dere at noen andre opplever det samme problemet?

"Å, heldigvis er det noen andre som har kjønnsvorter også, da ble mine så mye mindre plagsomme med en gang....".......?!!!????!?!

Hei alle sammen.
Jeg har sett tidligere her at det har vært kritisert av kvinnner at menn er lettkledde på profilbilder.
Derfor skiftet jeg profilbildet for å teste ut denne påstanden om at: det kvinner sier er noe helt annet enn de faktisk mener.

Det er herved bekreftet, i og med at jeg har fått flere brev når jeg har profilbildet der jeg viser litt hud enn når jeg bruker andre profilbilder.

Hvorofor er det så fokus på bilder egentlig?
Det er jo bare et glimt i tiden, dvs der og da, man får jo ikke med seg helheten.

ER det ikke bedre å se mer enn bare bildet, men andre kvaliteter også?

Det er i alle fall det jeg gjør, selv om jeg vet at en del ikke gjør det.

Jeg bruker Safari og etter en stund så begynner den å henge når jeg er her på sukker, det virker som alt lagres i et minne eller noe slikt, og det får jeg bekreftet når jeg ser på task manager (activity monitor, det skal sies at jeg er på en mac). Andre som har dette problemet eller bør jeg reinstallere noe? Jeg har ikke dette problemet på andre nettsider. Jeg har prøvd Firefox, samme problem. Og til slutt, alle dere som bruker iPad, hvordan funker det her på sukker, da iPad ikke har flash?

Er det bare meg som ikke får sove???? :( hva er ditt tips så man får sovnet?? jaja untatt og holde rundt noen og kjenne vermen fra en annen menniske og etterpå våkne opp med samme person og føle man er den heldigeste i verlden

Kunne det ha vært noe??

Noen som kunne tenkt seg å tatt reisen hit og hilst på oss bondeknøler frå feil side av landet, her hvor vi er så få det nesten blir innavl og må importere frå andre kanter av landet for å få inn friskt blod i vestlandsrasen.. hehe...

Jeg kan lett stille opp og hjelpe til med arrangementet, lokaler, overnatting og andre ting som må ordnes, elsker å organisere :-)