Sukkerforum

Da er jeg omsider ferdig krysseksaminert av sukker.no, følgelig fersk bruker som tar og føler på den nysgjerrigheten dere andre sikkert deler (evt delte)!

Det jeg i første omgang lurer på er hvor mye vekt dere tillegger en eller flere tenner? Jeg er nemlig i den situasjon at jeg ikke har en eneste tann, og med tanke på hvor mye sukker.no hyper smil der tennene synes, føler jeg at problemstillingen nytes best i dette diskusjonsforum.

Både halvseriøse refleksjoner, pseudonymbasert hån samt blodseriøse svar mottas med takk!

PS: Tannfeen er manko på cash.

Shopping

Siste svar on. 14 sep. 2011 01:31 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Er det bare en typisk kvinneting?

Er det noen mannfolk som liker det i det hele tatt?

Jeg har møtt på noen menn her inne som virker veldig hyggelige og som jeg gjerne skulle brukt tid til å bli kjent med. Når jeg synes vi har fått en hyggelig tone, med raske tilbakemeldinger og noen lure, morsomme bemerkninger, tenker jeg at dette er en mulighet for at kan bli til noe på sikt.
Det som forundrer meg er at de da svært tidlig ønsker å treffes. Plutselig blir det hastverk med å finne tid, sted og gjøremål for et treff. Jeg har både hørt og følt at de ikke ønsker å kaste bort tiden på å bli kjent her inne i tilfelle det ikke er noen "klaff".

For meg som til tider er rimelig sjenert er dette en vanskelig greie og jeg sitter igjen med tanken om at de har en rekke speeddater på gang, for så å plukke ut de som er gått videre til semifinalen...eller noe...

Har noen erfaringer rundt dette.

1. Veldig sprudlende og spennende mann jeg avtalte å treffe. Vi vekslet telefonnummer og hadde en lang hyggelig samtale, etterfulgt av flere samtaler som tikket inn fra han i dagene frem til vi møttes. Forrige onsdag, for en uke siden, møttes vi og hadde en veldig hyggelig gåtur i en times tid. Vi avtalte ikke noe nytt treff. Etter treffet sendte jeg en melding hvor jeg spurte hva han satt igjen med av inntrykk i forhold til hva han hadde forventet. Svaret var kort "Like bra :) Hva med deg?". Jeg svarte at jeg han var som jeg ventet og at det var hyggelig.

Etter dette hørte jeg ikke mer fra han og tenkte at jeg skulle høre hva han tenkte videre. Om han ville vi skulle treffes igjen eller om vi skulle droppe det. I såfall ønsket jeg å slette han fra tankene mine ....Jeg fikk da til svar at han veldig gjerne ville treffe meg igjen.

- Så sitter jeg her og lurer. Er dette en fyr som nå raser igjennom for å sjekke ut mulighetene? Er en uke uten kontakt, etter en uke med kontakt hver dag, å forvente? Er dette en gutte-regel jeg ikke har hørt om? At man skal holde dama på pinebenken lengst mulig? Det funker vel ikke spesielt godt når man runder 35 vel..... Eller er det hans idiotisk måte å vise at han egentlig ikke er interessert i å treffes igjen? At han kanskje føler han var så intenst interessert og ikke vil "såre" meg med å si det ikke fungerer?

Isåfall... herregud. Jeg spør jo og forventer et ærlig svar! Han kaster jo bort min tid for pokker....

Jeg tok min siste røyk i dag tidlig.

Jeg bestemte meg spontant for i dag tidlig at nå skal jeg slutte å røyke. Jeg hadde en røyk igjen og røyka opp den først.

Nå er det jo til og med sukkerfest på lørdag og dit skal jeg. Men for å være sikker på at jeg ikke sprekker på lørdag legger jeg ut en tråd offentlig her. Ser noen meg røyke på lørdag gå rett bort og knekk røyken min i to...

Men jeg har lov å snuse, tygge nikotintyggis og lignende da :D Blir nok ikke så alt for ille på lørdag uansett

Var i butikken i dag for å handle inn noe mat og ser at de er i full gang med sesongens lamme-salg.
Fikk da veldig lyst på mammas fårikål, eller ihvertfall lage meg noe fårikål.

Så begynte jeg å tenke på tanken av å lage fårikål for en, og ble litt trist...

Minte meg veldig om Flight of the Conchords sang...
"These aren't tears of sadness because you're leaving me,
I've just been cutting onions.
I'm just making a lasagne.
For one. "

Hva er vanlig å kle seg i på sukkerfesten? Dress fra topp til tå eller er olabukse godt nok?

Åndelig

Siste svar ti. 13 sep. 2011 22:42 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym EvilSmurf

, men ikke religiøs

Såh dere jenter som velger den, hva med å utdype hva dere egentlig mener med åndelig? jeg har alltid puttet det i samme kategori som religiøs.

send meg et brev da vel;)

Jeg har ikke fulgt så godt med i det siste, og føler for ny input... Er det noen som kan tipse meg om noe bra, nytt?
Jeg liker mye forskjellig, men for å snevre det inn litt kan jeg nevne noen favoritter: Interpol, 16 Horsepower, Placebo, Starsailor, Sunny Day Real Estate, Foo Fighters, The Killers.

Hit me!

Skal DU på sukkerfesten ?

Valgkamp

Siste svar ti. 13 sep. 2011 19:28 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Koppen

Noen som kan briefe meg på de viktigste punktene for de diverse paritene og hvorfor stemmer DU eller ikke stemmer? og hvorfor velger DU akkurat ditt parti? Jeg har ikke engasjert meg noe voldsomt så trenger litt briefing sånn at jeg finner ut hva jeg skal stemme på..og hvilken dag er det man stemmer? hehe..ja jeg veit..men har vært litt i en boble :P

Jeg er 26 år. Rota litt med en 19 åring i helgen og nå driver fyren å kontakter meg. Svarer hyggelig tilbake jeg. Fyren er jo fin. Han ser absolutt ikke ut som en 19 åring. Men hva syns dere. Syns du dette her høres helt feil ut?

Jeg kjenner han jo ikke så vet ikke hva jeg syns om han, men likte han ihvertfall i fylla med ølbriller på. Men i den tilstanden er all min fornuft borte. Nå er jeg edru og begynner å tenke. Skal jeg gi gutten en sjanse å prøve å bli kjent med han hvis det er det han vil eller bør jeg trekke meg unna nå... ??

bilder

Siste svar ti. 13 sep. 2011 18:55 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Sukker må skjerpe seg!!! Ærlig talt, ett helt vanlig bilde, "passbilde" aktig, blir avvist... det var ikke gjenkjennelig!!?? går det an og være så blind!?!

sært! Og så mange bilder som til de grader ikke ville passert passkontrollen godkjennes over en lav sko!!!

Sukker, skjerp dere!! Tåpelig!

Hvor mange tørk trengs det?

For hvilke som helst kroppslige ting og hvor som helst.

:)

Pleier du å dra datingen langt før du er veldig sikker? Tenker på dette med kjemi å følelser og div, eller finner du fort ut om dette ikke er noe for deg? 1-2-3 dates ?! Og hvordan avviser du personen på en fin måte?

Kanskje det siste, store ubrukte intimtemaet.
Muligens med god grunn.

Såp ivei.

Hjeeeeeelp, har jeg gått ut på dato eller er jeg i panikkskriving til menn her inne..?
Leser videre nedover her (hehe)får med meg BJ. Er ikke prippen, ser greit ut og tenker styggere damer og mye mindre empatisk enn meg har kjærest....og lurer på hva som feiler meg.

Eller bruker vi dette som et tidsfordriv..fordi vi kjeder oss...- blar litt i katalogen her inne..hm...

Har mistet fotfestet og er forvirret over kurtiseringen...:P

Hvilken vei henger du do-rullen, og hvorfor?
Jeg mener det kun er 1 rett vei å henge den, og det er "flippen" utover....
Hvorfor henger folk den mot veggen?;)

Dette er en helt seriøs tråd!!!!!
- Hvilken vei henger dere dorullen, med papiret inn(mot veggen) eller ut?
- Hvordan er den generelle innstillingen her inne til å løfte opp toalettsetet når dere må tisse?? Den var da rettet mot det svake kjønn..hehe...
- Hva med å å legge det ned igjen når man er ferdig..??!!?

Dette er faktisk noe som kan få begeret til å flyte over for mange par. Skal vi være føre var å få en visshet i dette??

Tør vi si mer? :)

Og nekter å flytte på seg av enkle grunner, enn hvor flekibel man er. Dvs ingen barn, fleksibel jobb, utdannelse osv. Hvordan tenker dere prosentvis av passende partnere er for dere da?

Dette er jeg veldig nysgjerrig på. Tenkt over dette lenge. Regner med det er flere der...

Og mens største aldersforskjell lever sitt liv,

Hvor mye høyere var hun høyeste du har møtt hun/lavere var han laveste du har møtt ??

Min høyeste berte var nøyaktig 7cm høyere, hun ble jo ennå høyere med heler.
(ble litt som sylvester stallone som møtte birgitte i Rambo i starten men jeg nøt det, indre selvsikkerhet hjelper )

Novak Djokovic vant US open, min HELT :)

Hva har gjort deg glad i dag?

Jeg er i Bergen i 3 dager på jobb. En utrolig vakker by må jeg si etter å ha løpt litt rundt her. Noen gode tips av lokabefolkningen til hva som absolutt bør oppleves mens jeg er her? Topp 3?

:-)

jippi

Siste svar ti. 13 sep. 2011 10:27 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

det blåser ein høgrevind over landet:) er dere like fornøygd med det som meg?:)

Ville du heller ha foretrukket å leve et liv som katt?

Fordeler:
Et enklere liv
Du får automatisk masse kos når du vil
Du kan leve selvstendig og gi blaffen i alt og alle

Jeg vil lure og spørre, for jeg er så nyskjerrig :D

Hva gjør dere om dere skal ta med noen på en skikkelig orginal date? What do you say fellow sugars? :)

er det noe jenter her inne med rødt orginalt hår??

...men HVOR er Geir Helljesen? Hvem skal forklare meg hvem som kjemper om sistemandatet i Kinsarvik kommune nå? :(

Jeg er forvirra.

I romjula i fjor til nyttår i år var jeg hos en fyr i fem dager. De fem dagene var kjempe herlige og jeg syns han var så bra! Han bor i Bergen og jeg bor i Larvik (altså, veldig lang avstand!). Før jeg møtte han, sendte vi meldinger hver dag. Etter jeg hadde vært hos han, ble det mer og mer sjeldent at vi kontaktet hverandre. Han svarte nesten aldri da jeg sendte melding og etter en liten stund fikk jeg nok og sa i fra. Dette oppfattet han som teit fra min side, og forklarte meg at vi kunne møtes når vi kunne og ha det gøy (ikke no drama) og han var ikke på utkikk etter noe forhold. Etterhvert mistet vi fullstendig kontakt, men i sommer snakket jeg med han og jeg har flere ganger de siste månedene ringt han.

For noen dager siden, sendte han meg melding og han virket oppriktig interessert! Jeg sa jeg kanskje skulle studere i enten Tromsø eller Bergen til neste år, og da sa han at jeg måtte velge Bergen. Da jeg spurte hvorfor, sa han "fordi Bergen er best for deg, og jeg er her.." Han sa han tenkte på meg.

Så i dag sendte jeg melding og spurte om jeg kunne besøke han. "Selvfølgelig kan du det!" svarte han, også sendte jeg melding og spurte når det passet best. IGJEN fikk jeg ikke svar, og jeg skjønner absolutt ikke hva han vil! Vil han ha besøk eller vil han ikke? Hvorfor si det hvis han ikke har tenkt å svare meg? Han sier selv han er distré og glemmer å svare på meldinger, men det irriterer meg. Jeg har såå lyst på han, fordi vi fikk skikkelig god kjemi da jeg var der (følte jeg). Skjønner jo at han er en opptatt mann, men det går vel an å svare på en enkel melding? Hva burde jeg i så fall si til han?

Nå gleder jeg meg til sukkerfesten :D

Er det noen som planlegger å ha et vors?

Hva slags/hvilke oljer foretrekkes?

Og i hvilke settinger?

(Bortsett fra på stranden, da)

Jeg har vært singel en stund nå, og har tenkt at jeg har vært uheldig med de jeg har truffet, og at jeg bare ikke har funnet "den rette" enda. Nå begynner jeg å lure på om det egentlig er meg det er noe galt med. Har i 2011 datet 6-7 menn, noen herfra, andre har jeg truffet på IRL. Alle har egentlig vært veldig bra fyrer, men har etter alt fra 1-15 møter ditchet de. De fleste har jeg møtt 2-3 ganger, men har ikke følt at ting var helt riktig, så har avsluttet det. Men det jeg begynner å lure på er hvorvidt jeg gir folk for få sjanser, er det sånn at man må føle kjemi og tiltrekning fra første sekund, eller kan dette komme når man kjenner hverandre bedre?

Er det noen som har erfaring med at tiltrekningen og kjemien kommer etterhvert som man blir kjent og som derfor ikke avviser folk man ikke får en umiddelbar klikk med? Må få presisere at alle mennene er hyggelige, oppegående folk og vi har hatt gode,morsomme møter, så den delen har funket.

Is uansett hvilken type.
Det er deilig.

Men jeg liker best Hennig Olsen is.
Softis er også digg... Softis med nøtter, bare herlig.

ER det andre her som mener det samme, eller er dere uenig?

Gamle griser

Siste svar ma. 12 sep. 2011 21:23 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Nytt nick

Under opprydding på profilen min la jeg merke til et fenomen som jenter hele tiden klager på - at "gamle griser" tar kontakt. Dette pleier jo ofte å være et stikk mot menn, men nå som ting har blitt mer frigjort og vi har fått tv-serier der kvinner over 40 drar med seg 20-årige gutter hjem osv osv har vel dette kanskje snudd seg litt? Hvis man sier at menn ofte blir sammen med yngre kvinner vil vi kanskje kunne si at en jente som blir kontaktet av en 10 år eldre mann tilsvarer en mann/gutt som blir kontaktet av en 15 år eldre kvinne. Dette er nemlig tilfellet for meg - med en profil der det helt klart står hva jeg er ute etter. Kan noen forklare meg hvorfor dette er bedre enn når jenter blir kontaktet av eldre menn?

Heisann dere!

Hva er dine hotte tips når det gjelder spisesteder i Oslo? Trenger å gå noen nye spor og få noen nye opplevelser!

Er ute etter alle prisklasser, bare stedet er trivelig, bra og du anbefaler det av en eller annen grunn :-)

Inspirert av et voldsomt engasjement rundt blowjobs hos sukrerne, og et opplagt hat/kjærlighetsforhold til det hellige mannlige lem - må spørsmålet om iboende kvinnelig penismisunnelse stilles.

1. Hvor sterkt savner du penis?
2. Er penis meningen med tilværelsen?
3. Har du vurdert å skaffe egen?
4. Er penismisunnelse egentlig sunt?

Og 5. Målbærer penis meningen med livet, universet og alt?

Så slipper vi å se voksne folk stå å love og lyve i beste sendetid...

New York-politi og brannmenn er ikke invitert til 10-årsdagen for 11/9 ved Ground Zero. Borgermesteren hevder at det ikke er plass til dem...
DE var ikke invitert den dagen i 2001 heller...
DE dukket bare opp og gjorde jobben sin!
343 brannmenn, 23 NYPD -offiserer og 37 Port Authority politimenn døde den dagen.
Er det rart man av og til kan kjenne et snev av politikerforakt...?

Vil jo tro at redningsmannskapene har mer å gjøre på en sådann markering enn diverse politikere....

Synspunkter, anyone??

"http://www.sedenne.no/v/6528/"

Får vi se slike reaksjoner etter valget tro....hvem vinner valget, hvem burde vinne valget, har du stemt, skal du stemme, skal du ikke stemme og hvorfor?
Lurer du på noe annet angående valget og politikerne våre?
Jeg lurer på om Siv Jensen egentlig er hemmelig forleska i Jens!

Har opplevd det flere ganger nå, det å skrive med en her...føler at vi får kjempe god kontakt og "snakker" godt sammen ...så treffes vi, og poff...ingen fysisk tiltrekning fra min side!!!
...også er den pån igjen!!

Nå er igjen i den situasjonen,skrevet en del til hverandre..også snakket på telefonen. Jeg virkelig liker både det han skriver og bildene han har....
Nå kjenner jeg at jeg gruer meg til å møte han, er redd jeg igjen skaffer meg urealistiske forventninger....skjønner jo sjeldent det kjærlighet ved første blikk..., men jeg er avhengig å kjenne en viss fysisk tiltrekning, ellers er det liten vits fra min side...ønsker meg jo kjæreste ikke venner...

Noter observasjoner av s.k. sol her.

Angående det å gi en person tid...

Når ei som er passert 30 ennå ikke har et avslappet forhold til sin egen og andres kropp, hvor mye tid skal en gi vedkommende?
(Og ja, det er langt mer enn BJ det er snakk om her, selv om forumleserne så ut til å bare kunne konsentrere seg om BJ-delen)

Kanskje hun/dere burde hatt hjelp fra sexolog eller en form for terapi i så henseende?
Jeg regner med at hun har hatt forhold tidligere som har gått dukken pga dette.

Andre tilfeller?

som legger merke til de profilene som tydeligvis bare har svart tilfeldig på relasjonstesten?

Har hatt konto på Sukker i noen måneder, men har først nå begynt å gå inn å blokkere de jeg ikke finner interessant.
Det jeg legger merke til på flere profiler er at på bladet 'Ha barn' Så er det grønt(altså vil ikke ha barn), mens på 'når barn' så er det blodrødt.....

..når mitt normalt sett (i all beskjedenhet) fattede og velfungerende hode innimellom går til full streik. Da jeg nettopp skulle lage meg middag fant jeg sokkene som jeg var ment å kaste i søpla i morges i kjøleskapet. Jeg blir helt matt av meg selv..

Vær grei nå, og fortell at dere også gjør sånt da.

Var ute igjen i dag.. smiler..flørter.. til feil folk tydeligvis. De karene var gift fikk jeg vite.
Men det jeg greier å sjarmere på meg er kara fra Sahara AKA Marokko pluss alt annet arbiske greier..
.
Hva er DERES problem, norske gutter? Som ikke greier å ta til dere et jævla kompliment uten å virke forlegen eller overfladisk, og andre veien..? Si at jenta som står rett foran deg er så utolig nydelig...?
Er det så himla vanskelig?
Begynner å føle meg ganske alene i den kyniske drittverdenen vi lever i....

er du god på å kline? Dersom du skulle rulla terningen på deg selv hva får du, og hvorfor.

Selv må jeg si jeg er en 5er ;)

Ja er blir vi på en måte C kjendiser på byen i Oslo når vi har profiler på sukker ?
Har følte meg behagelig anonym tidligere i Oslo men i dag snudde ei jente seg og betraktet meg forfra, så gikk hun til siden av meg og betraktet meg i profil. Før hun gikk sin veg. Ble jeg gjenkjent eller er jeg blitt paranoid ?
Er jeg ikke lenger anonym i Oslo på grunn av sukkerprofilen ?

Håper virkelig ikke det! Hvordan i alle dager kan det gå så galt med mennesker??

http://vimeo.com/28709460

Jenter, jeg lurer på en ting...
Dere ønsker/forventer for det meste at gutta skal ta initiativ, og mange av dere sender sjelden/aldri førstemeldinger (jada, vet at det finnes noen av dere som gjør det). Burde jeg som gutt/mann dermed ta besøk på profilen min som et hint til å ta kontakt? Altså: Er det noen av dere som bevisst går inn på en profil og tenker at 'nå håper jeg han ser jeg har vært innom og tar kontakt'?