Sukkerforum

Åh, herregud...... hva gjør jeg nå?!.......

Når jeg prater med jentene her så går det bra helt til jeg sier at jeg syntes hun er pen. Det er så synd at jeg ikke kan si dette uten at de tror jeg bare er ute etter kroppen deres. Jeg er jo ute etter hele pakka og utseendet er en del av denne pakken? Jenter, venligst lær dere å ta imot komplimenter, for vi liker å gi dem :)

Vi skal snart feire 80-årsdagen til faren min, og dattera mi på 12 har sagt ja til å lese et dikt. Jeg sliter imidlertid med å finne et godt dikt som kan være en fin hilsen til en god bestefar. Er det noen som har noen tips eller forslag?

Noen som husker den beste profilen de har lest her inne og hvem sin var det? Hva gjorde den så interressant?

Synes vi kan gjøre litt stas på de som har gode profiler.

Kom med forslag!

Jeg er glad i musikk og lyrikk, gjerne i kombinasjon. To av mine tusen favorittsanger heter "Release me" og er kanskje de mest romantiske sangene jeg vet om. Pearl Jam og Oh Laura synger dem.

Har liten sans for tekster a'la "I texted you, but got no reply. I know there was service, I could see it on the display" (med litt godvilje, så rimer det jo nesten også! hahaha!)

Men min tidløse favorittlinje fra en sang må være denne:
Cold silence has a tendency to atrophy any sense of compassion between supposed lovers
("Kald stillhet har en tendens til å vanskeliggjøre enhver form for medfølende omsorg mellom antatte elskere" ... sånn cirka)

Har du noe favoritttema eller strofe?

someone like you

Ingen svar
(kvinne 35 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY

it's peanut butter jelly time!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fjesløs

Najz!

http://www.youtube.com/watch?v=OnUhO0CokIA

Jeg har litt problemer med pc'en min. For et par måneder siden, knakk skjermen min (på den bærbare) og faren min skulle fikse det. Men den versjonen av windows 7, var ikke ekte. Da jeg skrudde på dataen min, pleide jeg og få advarsler om å installere windows 7 o.l, men jeg krysset de bare vekk og deretter kom jeg inn på dataen min.

Men nå som jeg fikk den tilbake, en måned etter jeg brukte dataen min sist, fikk jeg den tilbake med vanlig windows 7 (de vanlige pop-up greiene kom ikke). Problemet er at jeg må ha passord for å komme inn! Jeg har prøvd å alle passordene jeg pleier å bruke, men ingenting har funket. Har prøvd store og små bokstaver og bare trykke enter.

Den eneste som kan lage passord, er vedkommende som bruker dataen og faren min har ikke laget passordet. Men allikevel, kan dette oppstå i henhold til at jeg ikke brukte ekte windows 7 i så mange måneder? De kan vel ikke plutselig lage passord..?

Hva med dette?

Noen dager/ uker/ måneder er vanskeligere enn andre. Problemer med x, krangel med barn og personalkonflikt på jobb. Noen hyggelige dater, men det blir ikke mer ut av det, heller. Har en kjip følelse og uro som ikke går over, den har vært konstant i tre måneder nå. Tips til hvordan få det bedre?

Her er en fra en ny profil:

Jeg vil møte en mann som jeg kan bruke hele mitt liv!

Flatfyll

Siste svar on. 24 aug. 2011 22:43 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Hva er rekorden din i flatfyll? :)

Dobbelt så sexy eller dobbelt så harry?

Og akkurat når blir langt hår hockeysveis (bare så man ikke går i fella hvis man plutselig bestemmer seg for å spare).

hvor attraktivt er det?

En annen ting. Er jålete og feminint synonymer?

Det er mange fordommer mot jeans og blazer brukt i kombinasjon. Likevel er det -veldig- mange menn som går i dette..
Hvorfor skulle det være så ille? Eller er det egentlig det?

Jeg bare lurer.

Yesterday...

Siste svar on. 24 aug. 2011 20:10 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym Buster...

For tre uker siden var jeg en vanlig attraktiv og hyggelig mann. Som de fleste her inne hadde jeg "alt, men manglet bare DEG" - du fagre, men akk hittil uoppdagete kvinne i mitt liv.

Jeg betalte med freidig mot mine 199 kroner for en mnd på sukker, og tenkte "supert, nå skal også jeg få meg dame igjen, hmmm... lurer på åssen jeg skal greie å velge mellom dem alle..."

Så jeg fant et bilde der jeg følte jeg ser litt barsk ut, men samtidig også myk og snill. Jeg satt i sene nattetimer og skreiv profil. Lik en annen Fleksnes stod jeg i speilet og øvde på min respons til de første telefonsamtalene skulle strømme på : "Morn, morn, du, jeg heter Marve, åssen går dett?..." I det hele tatt, jeg gledet meg voldsomt til singeltilværelsen skulle være forbi. Ja, i mørke øyeblikk sent på natten vurderte jeg til og med om jeg skulle la moral være moral og date mer enn en dame på en gang...

Det var "igår" - yesterday....

Så la jeg ut profil på sukker da... Og i løpet av skarve tre uker....
- er jeg blitt avvist flere ganger (og på kortere tid) enn jeg har opplevd å bli avvist totalt sett i livet tidligere! På disse tre ukene er jeg blitt ignorert, blokkert, hurtigsvaravvist, frustrert og redusert.

For 199 kr pr mnd står jeg nå og titter i speilet og lurer på om : - magan er for stor, håret for tynt eller litt grått (?), om ansiktet mitt er for feit eller for tynt, om jeg ikke går nok tur i skog og mark (for ikke å si fjellet!), om jeg ikke er glad nok i hunder eller andre små og store pelsdyr og gangere, om jeg ikke har humor nok, er moderne nok, urban, provinsiell eller bereist nok, om jeg ikke er glad nok i å lage mat, eller om jeg ikke setter nok pris på god vin eller har lært nok språk...

Jeg ser at jeg burde vare mer fascinert av gode samtaler, indisk spillefilm og sære, rare bøker som ingen har hørt om. Jeg lurer på om jeg ikke har meditert nok, reist nok til det fjerne østen, maldivene, New York eller Unga-bunga-buggu...

For tre uker siden, var jeg en helt alminnelig fyr med tro på menneskene, blikk for damene og en lengsel under skjorta.
Nå er jeg en falllert VIP-søker som ståri bokhandelen og scanner hyllene etter bøker som "slik sjekker du dame" "flørting for Dummies" - "Finn lykken du og!" Så går jeg ensom og forlatt ut i regnet og natten.

Før var jeg en hyggelig fyr med god selvtilit...

Men det var "igår" - yesterday...

Idag har jeg fløte i kaffen - og Sukker i halsen...

Når du av og til synes du strever, finn deg et speil og spør hvem du er.
Når du ønsker å forstå hvorfor du lever, er svaret forbausende nær.
Du visste det som liten, men glemte det som stor.
Du er det aller fineste her på jord.

Hvor blir det av alle disse hjertene og meldingene gutta på forumet hevder vi jenter blir overlasset av?! Seriøst skuffa nå lizzom

Jeg har ofte fått høre av mannfolk her inne at de er lei av jenter som aldri svarer osv....
Vel... I begynnelsen svarte jeg høflig ALLE. Selv de som var 20 år eldre og definnitivt ikke i min målgruppe. Jeg tok meg på tak og forsøkte å formulere meg så pent jeg kunne for å ikke såre noen... Enda var det mange ganger jeg fikk sinte, frustrerte kjeftemeldinger tilbake om at jeg var en "bitch" som bare gikk etter utseende, eller at jeg var kynisk og at jeg alltid kom til å være alene osv osv osv.... Ikke særlig trivelig... Etter alle disse meldingene, gidder jeg ikke lenger å forsøke å være trivelig mot alle, men velger heller å ikke svare. Da får jeg hvertfall ikke kjeft. :-( Andre jenter som har opplevd dette?

Det ble etterlyst en hierarki-skala i en tråd som ble slettet her forleden. Dette forklarer hvem du er og hvorfor du får den responsen du får på Sukker. Endringer i profiltekst og matchingsystem vil i svært liten eller ingen grad endre på dette.

Attraksjonsskala 1-5 (Der fem er høyest):

Jente 1 (blant de 100% mest attraktive)
Mottar sjelden meldinger - sender regelmessig uten å få svar

Jente 2 (blant de 85% mest attraktive)
Mottar meldinger regelmessig - sender regelmessig, men får sjelden svar

Jente 3 (blant de 60% mest attraktive)
Mottar meldinger daglig - Sender nå og da, mottar som oftest svar

Jente 4 (blant de 30% mest attraktive)
Mottar flere meldinger daglig - sender sjelden meldinger, mottar alltid

Jente 5 (blant de 15% mest attraktive)
Mottar store mengder meldinger - Sender aldri meldinger

----------

Gutt 1 (blant de 100% mest attraktive)
Mottar aldri meldinger - Sender regelmessig uten å få svar

Gutt 2 (blant de 70% mest attraktive)
Mottar aldri meldinger - sender regelmessig uten å få svar

Gutt 3 (blant de 40% mest attraktive)
Mottar sjelden meldinger - sender ofte, men får sjelden svar

Gutt 4 (blant de 15% mest attraktive)
Mottar meldinger regelmessig - sender ofte, og får en del svar

Gutt 5 (blant de 5% mest attraktive)
Mottar meldinger daglig - sender regelmessig, og får ofte svar

Klarer du å plassere deg selv?

For å dra opp stemningen litt her, samt å starte en litt annerledes diskusjon:
Hvis du er ute en tur, har tid til overs og føler for å se i noen butikker på impuls, hvilke butikker liker du da best å gå i?

Mine favoritter:
Biltema
Clas Ohlson
Outland
Dyrebutikker

Hvorfor har det blitt så populært å importere thaidamer for norske mannfolk?
Har de evt ikke sjans på norske damer?

Jeg skulle gjerne har gjort alt for å slippe å skrive dette innlegget her, men jeg føler at jeg må.

Jeg har skummet gjennom mange profiler laget av jenter som jeg føler at jeg har mye til felles med, jenter som deler de samme interessene som meg selv og som overhodet ikke er noen partyjenter eller som er ute av min liga. Dette er stort sett jordnære, smarte oppegående jenter.
Men jeg får nesten aldri noe svar, selv om jeg sender dem mailer som er relevant med de de har skrevet i profilteksten sin. Jeg liker jenter som er opptatt av reising, teater, film, sport og som liker å holde seg i form. Og alle mine bilder som jeg har på min egen profil tilsier at jeg har alle disse interessene. Hva er det som er galt da? Er det sånn at disse jentene søker egentlig etter en vill partygutt som de kan kose med seg i helgene? Skriver de ned bare masse ting som de egentlig ikke mener?

Med klassekameratene fra grunnskolen og videregående.
Med de andre ungene i nabolaget.
Med andre man vokste opp med.
Ble livet deres slik man hadde forventet?
Eller tok livet deres en helt annen vending?

.... å finne noen å være glad i, som er like glad i deg? Er så uendelig lei av singellivet etter 7 år. Er drittlei av datingperioden, der man aldri vet hvor man har den andre, og overtolker alt. Er lei av at supre gutter ikke gir meg noen form for kribling i magen, og at gutter som jeg trodde var reale, viser seg å være drittsekker uten ryggrad. Er lei av å se at antall besøkende på profilen min stadig øker, men at jeg de eneste meldingene jeg får er fra tomme profiler som "synes jeg er deilig". Er drittlei alt egentlig. Og nå er sommeren over også.

Men sjokolade er godt da :)

Jeg synes Sukker skulle ha fått seg en Mr også.

Jeg spilte aktivt bordtennis i ungdommen, og jeg husker at en spiller østpå hadde et merkelig etternavn;

Isbilen

Noen andre som kjenner til snodige etternavn som skiller seg klart ut fra mengden?

Ørene er to flak som er skrudd fast i hodet. (Frans, 5 år)

Kroppen består av vann og brød.(Julian, 5 år)

Julenissens kropp er rød og hvit fordi han er reklame for Coca-Cola….(Julian, 5 år)

Damene er mykere i hjørnene enn det mennene er. (Pia, 6 år)

Musklene er noen små ballonger som er fylt med spinat. (Lars Jøran, 6 år)

Man bruker mandelen til å tygge med. Hvis man vrikker den, må den fjernes på sykehuset. (Gard, 7 år)

Blodoverføring kan være løsningen for noen. Da setter man en slange fra den ene armen til den andre og setter på kranen. (Andreas, 7 år)

Kroppen består av 90 % vann, 2 % bein og kjøtt, og hår og negler etter behov. (Eivind, 9 år)

En kropp er noe som ender i skoene. (Allan, 5 år)

Skjelettet er pakket inn i pølseskinn. På den måten holder innmaten seg innenfor kroppens fire vegger. (Thomas, 6 år)

Kneskålene er to skåler som sitter under kneet, i tilfelle man får vann i kneet. (Bjørn Ove, 7 år)

Halsen er en stilk som hodet er festet på. (Vegard, 5 år)

Spøkelser har ikke kropper av kjøtt, men av sengetøy. (Olav, 5 år)

En gang hadde jeg blæregrateng. Det er det vondeste jeg har hatt…(Silje, 6 år)

Øl gjør ofte at kroppen blir usymmetrisk. (Halvdan, 9 år)

Kroppen består av innvoller og utvoller. Innvoller er f.eks marg, bein og milten. Utvoller derimot er ofte mer synlige og kan skiftes ut ved spesielle anledninger. Særlig på damer…(Vidar, 8 år)

Drøvelen er en slags gardin som henger og dingler i halsen. (Lars Gøran, 6 år)

Vi har hjerne for at håret skal ha noe å henge fast i. (Nina, 5 år)

Hjernen er en klump som vi bruker å lure på ting med… (Kristoffer, 4 år)

Skjelettet er et stativ som han kan henge fra seg kroppen på. (Sander, 7år)

Skjelettet er et beinrangel som man drar rundt på så lenge man lever. (Henrik, 7 år)

Den største forskjellen på mennesker og dyr er at hester får valper. (Simon, 4 år)

Dyr får avkom mens mennesker får avleggere. (Amund, 6 år)

Noen mennesker har appelsinhud. Det er særlig arabere og utvandrere. (Tora, 7 år)

Hvis man er støl i huden kan man bare smøre seg med tigerbalsam. Den virker fort, for moset tiger er ganske sterkt. (Hege, 6 år)

Vet ikke om det er jeg som er sær, men jeg stusset litt over at det i den laaange listen av profil-spørsmål ikke var lagt noe særlig vekt på hvilken type forhold man ønsker.

Eller er det tenkt at alle har en kjernefamiljetilværelse som mål?

Bare for å ta noe så standard som et heteroseksuellt par så er variantene mange:
* Gift
* Samboer
* Langdistansforhold
* Hver sin bolig, men stort sett sammen all tid utenom jobb.
* Ulike boliger men treffes når begge syns det passer
* Platonskt forhold
* "Friends with benefits"
* Kun elsker/elskerinne forhold
* Åpent forhold hvor det er ok med sidesprang
* Begge later som de er monogame men har skjulte sidesprang
* "Seriemonogame" som har mange men forholdsvis korte forhold og som lett avslutter det hele når ting går litt tungt
* "Sammen for evig" de som virkelig dedikere livet sitt til å holde sammen forholdet
.....
Og dette her er innen man blander inn barn i ligningen!

Har selv hatt kun fire forhold i livet mitt. men har likevel nok rukket igjennom et titall forholdsvarianter. Har vel kommet fram til at jeg nå nok passer best med nr 5 i listen - "Ulike boliger men treffes når begge syns det passer".

Hvordan er det med andre, foretrekker dere noe anet enn "kjernefamilie"?
Skulle det være litt mer fokus på dette i profilene?

Innen sjekking, dating, forhold...
Hvilke hierarkier, divisjoner, sosiale lag, whatever, etc har vi?

Ikke noe negativt eller følelsesladet her.
Bare tørr, gørr kjedelig oppramsing og debatt, takk.

Finnes de? De fleste jeg har møtt er veldig frampå, åpne og direkte... Ikke at gjør noe altså men jeg bare lurer.

Såg forrige helgen at det var noe snakk om at bergenserene ville finne på noe :)

Er det så mangen av oss at det hadde vert morro å sosialser seg og funnet på noe sammen?
Ser Oslo-gjengen har fått det bra til, og det er så urettferdig at eg vurderte i 4 minutter å flytte før eg tok til fornuft.

Kjærester?

Siste svar ti. 23 aug. 2011 17:18 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym kribling

Når begynner man å snakke om kjærestestatus, egentlig? Hvor lang tid bør ha gått? Hvordan "ter" man seg? Hva tenker dere?

Hallo damen...

Bare så det er ordna en gang for alle...

kjære deg, damen / vennen / pusen ... Det er flott å se fine bilder av deg. men dersom du ønsker at jeg skal se bildet av bikkja di / katta di / hamsteren din e.l. ... kan du ikke bare sende de direkte til meg på mail : rubbish@dump.no

På forhåndt tusen takk :-)

Oppklaring-om-coaching-tråden ble slettet? Det var kanskje boomerangen som kom tilbake og traff i nakken?

Dette er ingen sutre-tråd, altså - den er veldig, veldig positiv! :-))) <- Stooor smiley

Er det forresten mange som driver med boomerang her?

non som tør å bli ringt av meg? :)

Hvor lenge bør en holde ut i senga, jenter ? :) Fins det en max-grense ? :)

Weeeeeeee! I've got mail!

Fra en helt ekte jente, ser det ut til!

Det skjer faktisk av og til, selv om man ikke skulle tro det om man har fulgt med på forumet her de siste par dagene....

tenk det... :-)

Siste svar ti. 23 aug. 2011 03:25 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym tøffelhelt

Nå har det vært 4000 besøk av damer på profilen min. En del har vært der flere ganger, men det er noen tusen forskjellige damer allikevel. 4000 ganger har noen tenkt at de må sjekke ut hvem denne typen er. En helt alminnelig kis. Over 40 ganger hver dag. Tenk det dere. Se for dere noen tusen flotte damer som er nysgjerrig på deg. Det er en fin tanke det. Ikke noe sutring nå da kjære forumsfolk. :-)

- Ja, tenk at det skulle bli deg og meg, du...

- Mora mi heter det samme som deg...

- Åh herregud, yes, yes, yess!!! Endelig!!....

- Du minner meg litt om Wenche Foss...

Lykke til videre her inne!

Det er noen typer førstemeldinger jeg er ganske lei av å få, og sjelden gidder å besvare. Hvis noen mannfolk som leser dette kjenner seg igjen, så vet dere hvorfor dere ikke får svar - Skriv noe annet hvis dere vil ha svar!

Eksempler:
"Hei, så pen du er" - En slik melding gir meg inntrykk av at du er langt mer opptatt av utseendet mitt enn noe annet. Jeg vil ha en som er mer opptatt av å bruke hjernen enn kukhuet, og derfor tror jeg ikke vi passer sammen.

"Hei" / "Hei, står til?" / "Hei, ha en god helg" - Meldingen forteller ikke at vi har noe som helst til felles, og erfaringen min er at de som sender slike meldinger overhodet ikke har lest profilen min. Hvis du ikke gidder å lese profilen min så er du ikke verdt tia mi engang, og hvis vi ikke har noe tilfelles så er jeg ikke interessert. Vis at du er verdt tiden min og at vi har noe til felles.

"Hei, lyst å kline?" / "Hei, vil du bli med på danskebåten?" - Slikt har jeg fått, ja. Til de som skriver slikt: Ærlig talt, er dere stokk dumme? Hvorfor skulle jeg bry meg med å kline eller dra på danskebåten med en totalt tilfeldig fyr på nettet??

"Hi, how are you?" - For det første gjelder det samme som med "Hei, står til?". For det andre er ikke jeg personlig interessert i noen som ikke kan mitt språk, sorry.

"Hei, hva driver du med i fritia?" - Wtf?? Du beviste nettopp at du overhodet ikke har lest noenting i profilen min! Når du ikke gidder det engang, så er du ikke verdt tia mi >.<

"Hei, jeg har lyst å bli kjent med deg" / "Hei, lyst å bli kjent med meg?" - Uh.. Jammen så les profilen min og si\spør om noe mer konkret da, hvis du vil vite mer.

"Hei, vil du ta en kaffe med meg?" - Sorry, jeg gjør ikke blind dates.

"Hei, du kan adde meg på msn som rtshhtr@strh.com hvis du vil chatte med meg" - Nå inviterte du nettopp meg til å ta initiativet, selv om det er DU som tydeligvis er interessert i å bli kjent... Hvis jeg skal adde deg på msn sånn uten videre, så kan jeg likegjerne adde alle jeg kommer over. Vis meg først at vi har noe å prate om.

(whatever) fra en fyr som er 10+ år eldre enn meg - Den dagen jeg er klar for barn så er du grå i håret.Vi lever i totalt forskjellige livsfaser, og hvorfor tror du det er vanlig å ha flest venner på ca samme alder som en selv?

En del menn virker som de tror jeg dater en hvilken som helst fyr som bare virker hyggelig og ok.
Virkeligheten er at havet er proppa fullt av fisk og jeg får nok av meldinger fra folk som er interessert i date. Skil

Feilsendt

Siste svar ma. 22 aug. 2011 21:44 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

jeg reagerer på at jeg så ofte får mail som er ment for andre... Er dette vanlig? Får fra nav, personlig og jobbsøknadsvar osv... Og det er alltid til personer som heter det samme fornavn som jeg og stavet likt...F.eks irene@gmail.com...Kan det være at grunnen er at jeg bare har fornavnet mitt som i eksempelet? bare meg?

Siden det er sånt mas om gode og dårlige førstemeldinger og mangel på respons her på Sukker - hva om jentene anonymiserer noen eksempler på bra førstemeldinger de har mottatt og legger dem ut her? Så har vi stakkars mannfolk noe å støtte oss på i våre famlende forsøk på å oppnå interesse fra drømmekvinnen(e).
Da tenker jeg det raskt blir vei i vellinga og kroken på døra for Sukker.
Snurr film!

Noen som lærte noe nytt fra helgens uteliv de vil dele med resten?

Jeg oppdaget nettopp at en kamerat av meg er superbruker her, men jeg vet at han har kjæreste. Det står så på Facebook i hvert fall. Hva tror dere er grunnen til dette? Blir man så avhengig av nettdating og flørting på nett at man ikke klarer å slutte når man får seg kjæreste?

Her er det åpent for å skrive How-to`s :D

Lagde profilbildet jeg har nå på pc skjermen min som er en 50" Plasma-TV skjerm. Sitter nå for første gang på sukker på laptopen, siden hoved PC'en er ute av drift i en uke. MAKAN til stygg svart-hvitt farge det er på profilbildet mitt fra denne PC'en :/
Litt av en tabbe, siden de fleste bruker LCD skjerm. Hjelper ikke med plasma skjerm med bedre farge når ingen andre ser det. På plasmaen ser det jo perfekt ut!

Meningen med tråden? ikke noe spesielt...hovedPC ute av drift, så bare gjør ting for å få tiden til å gå....

Jeg er ganske ny har på sukker, men har allerede fått meldinger fra flere profiler som virker noget suspekte på meg. Personen ser veldig flott ut, albumet er fullt av nydelige (profesjonelle?) bilder, hun har kropp som en fitnessutøver, elsker å lage mat og gjøre husarbeid...
Om du går inn på profilen, eller svarer på meldingen så får du meget raskt en flørt eller en melding om vi ikke kan møtes....
Nå er jo jeg en kjekk, ung mann, men jeg synes kanskje dette virker litt for godt til å være sant.

Er dette vanlig her på sukker?

Finnes det noen gode sjekketips for jenter som vil bli flinkere på nettdating?