Sukkerforum

Er det ikke snart på tide at det blir opphevet?

Jeg skulle ta meg litt å spise i stad. Litt mango og litt moden brie. Og endte opp med å synes at begge deler smakte - sæd ;)

Er det noe galt med smaksløkene mine? Eller er det fler som har tenkt over denne smaken på disse matvarene? Eller er det rett og slett et tegn på at jeg har vært for lenge uten...?

Foretrekker svar fra andre jenter på akkurat dette spørsmålet ;)

(PS! Og selv om jeg deler opplevelsen min med glimt i øyet her, så er jeg faktisk helt seriøs!
(PS2! Og nå regner jeg med at sukker-jentene løper til butikken og kjøper frukt og ost ;))

Profilene og forumet henger ikke helt sammen.
I profilene er alle er superpositive, aldri sure og livsnytere. På forumet klager folk på den minste ting og er kritiske mot andre. Er det en helt annen gjeng som henger på forumet tro? Taperne?

nå så jeg nettopp en profil som har sin nakne kropp bakfra som profilbilde...andre får avslag fordi de har solbriller eller ansiktet ikke vises tydelig, mens her ser man kun en rævv og ikke noe av ansiktet og det er ok?? urettferdig!!!!!

Er skikkelig moro! Noen som sitter inne med noen bra forslag til denslags type aktivitet hvis hensikt kun er å øke gjennomsnittspromillen? Hæ?

Spår at det ut over dagen og kvelden vil øke med bilder fra Birken i profiler og album. :-)

....enn å skravle på forumet?

Nå har jeg etter hvert lest en del profiler hvor menn skriver om drømmekvinnen, at hun må være en jente som "ikke tar seg selv for seriøst/være selvhøytidelig". Dette er etter min mening en klisje, som jeg faktisk skjønner mindre og mindre av... Hva menes egentlig??? Hvis man mener, at hun helst ikke skal være for arrogant og selvopptatt, - tja, nei hvem vil vel ha en kjæreste som er det, uansett kjønn??? Men hva som gjør denne klisje enda mer meningsløs, er at hvis man tilfeldigvis skulle ha slike personlighetstrekk, ville man vel neppe selv se på det slik og dermed identifisere seg selv som "selvhøytidelig"? Det er vel de færreste som vil betrakte det som et flatterende kjennetegn ved seg selv... Så tilbake til spørsmålet: Hva legger man egentlig i denne klisje, og hva er i det hele tatt vitsen med å skrive dette, jvf. ovenstående. La meg høre, synspunkter anyone?

Polish man moved to the USA and married an American girl. Although his English was far from perfect, they got along very well until one day he rushed into a lawyer's office and asked him if he could arrange a divorce for him - "very quick."

The lawyer said that the speed for getting a divorce would depend on the circumstances, and asked him the following questions:

LAWYER: "Have you any grounds?"

POLE: "JA, JA, acre and half and nice little home."

LAWYER: "No," I mean what is the foundation of this case?"

POLE: "It made of concrete."

LAWYER: "Does either of you have a real grudge?"

POLE: "No, we have carport, and not need one."

LAWYER: "I mean, what are your relations like?"

POLE: "All my relations still in Poland."

LAWYER: "Is there any infidelity in your marriage?"

POLE: "Ja, we have hi- fidelity stereo set and good DVD player."

LAWYER: Does your wife beat you up?"

POLE: "No, I always up before her."

LAWYER: "Is your wife a nagger?"

POLE: "No, she white."

LAWYER: "WHY do you want this divorce?"

POLE: "She going to kill me."

LAWYER: "What makes you think that?"

POLE: "I got proof.

LAWYER: "What kind of proof?"

POLE: "She going to poison me. She buy a bottle at drugstore and put on ! shelf in bathroom. I can read, and it say, 'Polish Remover'."

Jeg har brukt sukker av og på siden slutten av 2008. Melder meg av når jeg finner noen å date eller går lei. Saken er at jeg har datet endel damer herfra. Jeg har vært relativt kresen med hvem jeg treffer men har også blitt overtalt til kaffe eller en gåtur selv om jeg ikke føler det er match via profil eller meldinger. For meg er det å treffe noen ikke noe stress, jeg mener at det er hyggelig å treffe folk uansett. Saken er at jeg har nå etterhvert datet endel. Så når kvinner spør meg om jeg har datet mange så lurer jeg på om jeg har gått over grensen for hva som er sosialt akseptabelt. Alle vil føle seg spesielle selv om man ikke er det. Om jeg får et direkte spørsmål sier jeg bare "en del". Hvor mange kan man date før andre synes det er for mange? At det blir negativt?

Viktig å understreke at jeg snakker om antall person man har truffet, ikke seksuelt eller romantisk involvert. Jeg nærmer meg fort over 40 kvinner jeg har datet på over 3 år bare fra sukker (for å ikke snakke dater jeg har skaffet selv og via venner). De fleste av disses har vært 1-2 gangs dater uten at det har skjedd noe verden ting. Noen få har det skjedd mer med.

Noen som har noen tanker om dette?

speedo ?

Siste svar sø. 28 aug. 2011 12:00 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym semiagurk

Jeg tenker å ta en tur på Tøyenbadet til uka. Har ikke vært der før. Har i det hele tatt ikke vært på badeanlegg på mange år.

Så da lurer jeg på, hva bør jeg gå med for å ikke skille meg for mye ut fra det normale. Kan jeg fremdeles bruke speedoen eller er det helt ut nå ?

Jeg blir like forundret hver gang jeg titter i album og finner bilder av barn? Selvsagt er de sikkert både søte og alt sånt, men burde ikke barna spares for å avbildes her inn her? Lurer på hva andre mener jeg..... :o)

Som flere har skrevet før: skjerp dere damer, ikke legg ut bilder av barna på sukker.no!

Så nettopp et bilde der noen har lagt ut et bilde av seg og sønnen, der han til alt overmål piller nese. Ikke så greit for gutten når kompisene leker seg på på nett og finner det bildet.

Det er ikke forbudt å tenke seg om og vise litt hensyn.

ihvertfall til de kommer med en ny artikkel som motbeviser det hele neste uke...

http://www.dagbladet.no/2011/08/27/tema/klikk/helse/ernering/17849412/

Den som kunne vært gris!

Hvis du skrek i 8 år, 7 måneder og 6 dager ville du produsert nok energi til å varme opp en kopp kaffe? (Neppe verd innsatsen)

Hvis du fiser uavbrutt i 6 år og 9 måneder vil det bli produsert nok gass til en atombombe? (Da begynner det å ligne noe!)

Hjertet har så stort trykk når det arbeider at når det pumper ut blod i kroppen at det kan sprute (Oh My God!)

Når en gris får en orgasme så varer den i 30 minutter? (I mitt neste liv vil jeg være en gris)

En kakkerlakk kan leve i 9 dager uten hode før den dør? (Uhyggelig!) (Jeg har stadig ikke kommet over det med grisen)

Hvis du banker hodet ditt i veggen bruker du 150 kalorier i timen? (Prøv ikke dette hjemme. Men kanskje på jobb… det kan hjelpe)

Hannen hos pinnedyr kan ikke parre seg når hodet dens er fast på kroppen. Hunnen tar initiativet til sex ved å rive hannens hode av? (Skatt, jeg er hjemme! Hva f….?!)

En loppe kan hoppe 350 ganger så langt som dens kroppslengde? Det tilsvarer at et menneske hopper lengden på en fotballbane. (30 minutter… heldige gris… Kan du forestille deg det??)

Havkatten har over 27.000 smaksløker? (Hva kan være så velsmakende på bunnen av havet?)

Noen løver parrer seg over 50 ganger om dagen? (Jeg vil stadig være en gris i mitt neste liv – kvalitet framfor kvantitet)

Sommerfugler smaker med føttene sine? (Noe jeg alltid har ønsket å vite!)

Den sterkeste muskelen i kroppen er tungen? (Hmmmmmm…….)

Høyrehendte mennesker lever i gjennomsnitt 9 år lengre enn venstrehendte? (Så bra for meg!)

Elefanter er de eneste dyrene som ikke kan hoppe? (Ok, det er jo fornuftig det….)

En katts urin lyser under svart lys? (Lurer på hvem i all verden som har betalt noen for å forske på det?)

En struts øye er større enn hjernen dens? (Jeg kjenner mennesker med det samme problemet)

Sjøstjerner har ingen hjerner? (Noen sånne mennesker kjenner jeg også)

Isbjørner er venstrehendte? (Hvis de skifter, vil de leve mye lengre)

Mennesker og delfiner er de eneste arter som har sex for lystens skyld?

(Hva med grisen?!?)

En fyr skrev og ønsket meg en hyggelig kveld. Jeg svarte takk det samme. Meldingen er lest, og jeg hørte ikke mer. Hvis man ikke har noe å si, kan man vel like godt ikke si det! Eller?

Er det noen som skal ut på byen i kveld ??
Hvor er det du / dere pleier å gå ut ??

Har oppdaget at jeg er dobbeltgjengeren til min flammens tidligere kjæreste gjennom 20 år som han brukte 4 år på å komme over. Føler jeg nyter godt av all den kjærlighet han hadde for henne...

Har noen lignende erfaringer, og er det vanlig at man finner seg en kjæreste som ligner på den forrige?

Jeg synes det er fint, da vet jeg at jeg er den typen han liker.

Har lyst til å treffe nye folk men synes det blir litt for mye press her...Få se, melder meg inn på Sukker, søker etter langvarig forhold, 28-38 år, fyller ut relasjonsprofilen... der har vi en god match...velger hun til å leve resten av livet med :P

Hva med å bare dra ut på en tur, på kino, på en pub, en sykkeltur uten å tenke på det som et intervju for ekteskap.

Jeg har lyst til å bli kjent med folk å ikke bli evaluert ut ifra en "date".

Hei.

Har lagt merke til at det er usedvanlig mange blide, livsglade, positive og optimistiske sjeler her inne. Ingenting galt ved det, men er det viktig at profilen er gjennomsyret av en (på kanten til overdreven) trang til å understreke at man er happy? Jeg mener, er det vesentlig å fremstå som Glad Johanna, evt. Katrine Moholt?

Jeg er åpenbart klar over at det er langt mer appellerende med en positiv person fremfor negativ. Selv har jeg ikke fylt profilteksten min med verken smileys eller ørten synonymer for munter - fordi jeg rett og slett ikke synes det sier noe spesielt om meg som person.

Tanker?

...å være her inne for en som er glad i språk. Betyr ikke rettskrivning noenting for deg? Syns du det er helt ok med smsspråk? Vet du ikke hvordan man bruker punktum og spørsmålstegn?

Er det flere enn jeg som sliter?

Sjel

Siste svar lø. 27 aug. 2011 19:20 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym 1234

Hva er sjel?

***

Finnes det kollektive sjeler?
Har alle mennesker en sjel?
Hva er kriteriene for å ha en sjel? Er det bare mennesker som har en sjel?
Har sjimpanser sjel?
Hunder?
Mus?
Slanger?
Måker?
Edderkopper?
Bier?
Mygg?
Gamle trær?
Blomster?
Plankton?
Alger?
Amøber?

Mineraler (stein, fjell, "jorden")?

Maskiner?
Pcen din?
Klokken din?
Bilen din?

***

Det er egentlig ikke meningen at dere skal svare på alle spørsmålstegnene (selv om det er greit i vinkel!). Ville bare prøve å tegne et kart hvor jeg leter etter grensen for hvem - og hva - som kan tenkes å ha en sjel. Hva enn "sjel" er, da.
Og ABSOLUTT ALLE svar mottas med dyp takknemlighet! Uansett om det bare er HELT vilkårlige bokstaver (og tall)!

***

Og fatt mot, kjære forumister!
Dette blir, sansynligvis (!), min nest siste tråd.

Ha en fin, hellig dag!

Vel er jammen ikke ofte jeg møter noen jeg bare digger fra første sekund.. Men sammen med en jeg dater traff vi på en bekjent av ham... Det var bare full klaff og selv om jeg liker han jeg dater blir det mer og mer feil... Klarer kke slutte tenke på han andre:(((
Er bare så sykt dårlig gjort.... for alle innvolverte.. Enden blir nok at vi slutter å date og jeg aldri treffer på han andre igjen uansett:(

Det er enkelte menn her inne som jeg tidligere har hatt kontakt med, enter bare på meldinger her inne eller også møtt på date(r). Dette har vært supre menn, men som jeg brøt kontakten med, som regel pga jeg datet noen andre. Enkelte fortalte jeg dette til, andre bare lot jeg det renne ut i sanden med. Ser jo disse profilene her inne nå og avskriver ikke at det kunne blitt noe bra, og vurderer; bør/kan jeg kontakte de, eller er jeg blitt helt uaktuell? Hvordan ville dere reagere dersom en persom fra fortiden tok opp igjen kontakten?

Den store etterlysningstråden...
Forumtroll eller andre (ting) vi savner...

Hvor er det blitt av BareBea? Og ElFrodo? Taz?

Og hvor blir det av mannen i mitt liv? Har du rota deg (eller meg) bort?
Og hvem er det som stjeler all posten i innboksen min (som etter sigende skal være full siden jeg er dame...)?

Jeg har funnet ut at jeg har en "uvane" jeg selv syntes er ganske morsom.. Når tar ett stort glass ut av skapet, eller en skål, så uler jeg som en ulv i det.. Jeg gjør det selvsagt ikke hver gang, men jeg har lagt merke til at jeg faktisk gjør det en del ganger.

Hvor ofte uler du som en ulv i glass eller skåler?

Hva er din (uskikkelige) uvane?

Er så forelsket at jeg ikke får sove. Våkner hver natt kl. 03 og begynner å tenke på han....dette begynner å ta på...ligger sånn i mange timer, helt til klokken ringer og jeg må opp.

Ikke så rart heller når han er drømmemannen og sier han elsker meg....han vil leve med meg resten av livet.

Ikke bare er han drit kjekk...men har også masse penger...dette med penger har jeg aldri vært ute etter...så det har nesten kommet litt bak på meg hvis dere forstår...blir jo som å ha vunnet i lotto eller noe ....

Må klype meg i armen, er nesten for godt til å være sant...

Gi meg et råd mhp hva jeg evt burde rette på? Må innrømme at jeg går litt lei av å få standardsvar tilbake.

Noe jeg ikke har klart å unngå å legge merke til, sånn over årenes løp, er hvordan endel slike med innovertiss reagerer rundt enkelte scener på en film de ser på....

Bare sånn for å ta ett konkret eksempel da...

Krigsfilm, 1. verdenskrig.

En hel drøss mennesker blir slaktet ned, sprengt i fillebiter og det som verre er. Reaksjon? Ingen.

Én eneste hest blir skutt og går på snørra. Reaksjon? "ÅNEI, stakkars hesten...", og en tåre skimtes i øyekroken...

Eeeehhhh....

Et av nittitallets største spøkelser er tilbake. Buffalo-skoene har gått fra å være en kuriositet til å bli en it-sko.

For min del håper jeg folk vrikker foten sin - helt av, i de.

Hva mener du?

Utgång?

Siste svar lø. 27 aug. 2011 09:55 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Pink Lady

Vart ska folk ut ikväll, eller vem har fest o vart? :)

I dag er det deilige vibber i luften, kan føle at today is the day:) Eller er det i morgen, dagen deretter eller neste uke????

Men for hva????

Nå til helgen blir det i allefall flytting, innvielse av ny leilighet på meg og en ikke rent liten sosial sammenkomst for noen av oss sukkerbiter:)

Gjett hva jeg gleder meg mest til? Og kom med dine egne forslag til aktiviteter eller hva du faktisk skal gjøre :)

Today is the day;p

Kiletråd

Siste svar lø. 27 aug. 2011 08:45 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Vi tar og kiler litt på hverandre istedet :)

Ønsker herved alle sammen en strålende helg uansett vær og føreforhold.
Uansett åpen eller anonym profil...

Kos dere masse dere også.

Bring 'em on!

For eksempel, når nesten alle dyrene i jungelen har fest, så kommer det et dyr som får de andre dyrene til å lure på hva det gjør der - hvilket dyr er det?

Hvor mange pseudonymer opererer du med på forum selv?
Hvilke pseudonymer har du gjennomskuet at hører sammen her på forum?

Avsporinger, humor, kaos- og konspirasjonsteorier er tillatt :)

For forumtravere som kombinerer forum og husarbeid.

Hvilken rekkefølge gjør du husarbeid i?
Fast oppskrift, eller ca?

For min del:
Tidlig: oppvask, støvsuging.
Midt i mellom: soveromsgulv, stuegulv, ganggulv, kjøkkengulv.
Sent: badet.
Ved behov, når som helst: skifte og vask av sengetrekk

Hva mener du er det aller største dyret? Og hvorfor?

Jeg mener det er ormen. Fordi den er enorm.

Nå er det altså ni år siden sist date, så kanskje det er på tide å finne seg en? Er det noen av dere der ute som innfrir mine kriterier;

- får meg til å le
- ser godt ut, uten å være klysete
- stabil økonomi, trenger ikke være rik, men heller ikke et sullehue
- liker trene, men trenger absolutt ikke være et jeg ligger i telt hver søndag og bestiger tre fjell i mnd menneske. Helsestudio holder i lange baner
- helst laaaang og mørk, men lang og lys funker også
- masse selvironi
- gode verdier
- familiekjær
- liker å finne på ting
- liker å lage mat (jeg er håpløs og lei take away)
- digger søndager med meg (håpløs singeldag)
- sosial
- har eget liv, men også rom for meg
- amisiøs, vet hvor du vil i livet, på alle plan
- liker musikk, og da snakker vi ikke house...
- snill, men bestemt (tro det eller ei, av og til må også jeg settes på plass)

Her trenger jeg bilder av alle dere beilere som ønsker en date med meg. Selger meg lett inn om du er interessant for meg :) Utseende er ikke alt, men jeg er meget kresen og ønsker en smekker mann.

En gynokolog var drittlei jobben, og omskolerte seg til bilmekanikker..

Da han hadde avlagt fagprøve, fikk han hele 200 av 100 mulige poeng..!?
Glad men forvirret lurte han på hvorfor?

Sensor'en så på han & sa:
"Du fikk 50 poeng for måten du demonterte motoren på, og 50 poeng for måten du satte sammen motoren igjen.
Fagnemda har besluttet å gi deg 100 ekstra tilleggspoeng på grunn av at du klarte å utføre alt dette via eksosrøret...!"

Gaffatape

Siste svar fr. 26 aug. 2011 18:08 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Gaffatape kan brukes til så mangt.

Jeg har brukt det til å tette litt trekkfulle vinduskarmer.

Og dere?

Når jeg er ute og går i Oslo er det ikke til å unngå å se mange kjærestepar der dama er etnisk norsk og mannen er fremmedkulturell. Føler nesten jeg ser snart flere par av denne typen enn såkalte helnorske par.

Jeg er glad kjærligheten blomster, men spør meg selv hvorfor finner ikke norske menn tilsvarende antall etnisk unorske damer? For det er jo et heller sjeldent syn.

Hva tror dere er grunnene til dette? Hva mener dere damer er mer attraktivt med utenlandske menn? Og hva er uattraktivt med typisk norske menn? Kanskje vi bør skjerpe oss for å møte den økte konkurransen.

Jeg har spurt noen damer med utenlandsk kar om hva de syns er bra med utenlandske menn kontra norske, og det varierer selvfølgelig. Svar jeg har fått er at de kan være mer spennende, mer maskuline, mer initiativrike, mer dominante, flinkere til å danse, har mer selvtillit, mer flørtete, mindre kjedelig, av og til mindre drittsekk enn nordmenn kan være.

Jeg er en etnisk norsk mann som tidligere har hatt utenlandsk dame - filipinsk, og ting jeg likte med henne er hennes skjønnhet, hengivenhet, snillhet og feminitet. Hun ville ikke kontrollere meg, men var glad for å kunne være sammen med meg. Og hun var ikke umulig å sjekke opp.

Synspunkter?

Man kan jo lure på hva de som har det har brukt hendene til.

"NB: Superbrukere får i gjennomsnitt 6 ganger så mange meldinger siden de kan motta fra alle brukerne!"

Er jeg unntaket som bekrefter regelen...?!?

Skummelt

Siste svar fr. 26 aug. 2011 16:09 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

En som jeg har datet i kveld spurte om jeg vil samle sopp med ham på lørdag. Det er mange giftige sopper rundt omkring i skogen og jeg vet ikke om han er en erfaren guide. Men jeg har fæn meg så lyst på et soppomelett med bacon etterpå.

Skummelt :O

Noen mannfolk her som bruker sminke?

Forstår lite av hvordan en del tenker her inne.

Sendte for noen dager siden brev til ei jente. Jeg kunne se at hun raskt hadde lest brevet, og hun hadde vært inne på profilen min. Noe svar fikk jeg likevel ikke. Det er jo greit nok, og jeg går videre. Men så plutselig, helt ut av det blå, så får jeg svar fra den samme jenta. Da er det ikke måte på hvor flott hun syntes profilen min var, og hun inviterte definitivt til videre prat. Siden jeg var online på det tidspunktet, så fikk jeg raskt sendt av gårde et svar. Så, samme historie igjen. Hun har lest meldingen for lenge siden, vært inne på profilen min en gang til, men et svar uteblir.

Er dette en bevisst treneringsstrategi, og hvis det er det: Hva er det man forsøke å oppnå med det? Er det fordi enkelte er redde for å virke desperate? Vil de fremstå litt mindre nerdete enn de er? Dette er noe jeg opplever relativt hyppig, så jeg regner med noen her inne bruker samme strategi og kan fortelle litt om baktanken?

Spørsmålet er rett og slett:

Hva synes du lukter bare helt fantastisk deilig?

Og hvilken lukt synes du er regelrett gruff?

Du er som en helgen,

din kropp som en helt.

Dine lepper mykere enn mykhetens kjerne.

Dine øyne fine som stjerner.

Dine hender varme som ulvenes pels.

Din stemme deiligere enn livet.

Din omsorg sterkere enn jordens gravitasjons kraft.

Du er den eneste for meg,

Og jeg vil alltids være glad jeg møtte deg!