Sukkerforum

Kvinne, hvor er du? Her er jeg!

Jeg er hverken rik eller pen eller høy eller velutdannet og smart, og ikke har jeg merkeklærne eller designerfrisyren fra armani. Jeg har ikke reist i de eksotiske landene og lært språkene. Men jeg har masse kjærlighet å gi og jeg vil gi deg alt av meg selv.

Jeg vil være en stabil brikke i ditt liv, en som henger rundt deg jevnlig, en som er der. Jeg er han som sitter tålmodig hjemme og vente på deg når du kommer hjem fra fest eller jeg hente deg med bil når du er klar. Er du på nachpiel skal jeg ha en ren seng klar for deg neste dag, og gi deg frokost på senga så du kan komme deg til hektene, og hvis du overnatter hos kompiser i helgene vil jeg tro på deg når du sier at det bare er vennskap.

Jeg tar det jeg får og jeg er ikke så kresen. Ser heller etter det beste i folk, også etter det beste i deg. Jeg vil heller gripe muligheten når den kommer og klamre meg til den etterpå, enn å lengte etter en drøm resten av livet.

Kvinne, hvor er du? Jeg er her.

Dette er noe jeg stusser over når jeg leser igjennom en del profiler her inne. F.eks at en overvektig person setter som krav under drømmepartner at personen skal være veltrent. Eller en som ikke har påbegynt noen som helst utdannelse og har en deltidsjobb, som søker en person med ordnet og god økonomi.

Det sies gjerne at man skal utfylle hverandre i et forhold, men blir det ikke litt feil å "kreve" kvaliteter man ikke innehar selv?

http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk

Kanskje ikke ute men definitivt inne....og ihvertfall inne hos meg....

Det er sikkert endel sukkerbiter her på forum som har gått litt for lenge uten, og glemt av for mye.

Kan noen som er mer skrivedyktige enn meg gi en kort repetisjon?

:)

Ikke vær sjenest nå guttaboys, synest dere ikke hu her var helt fantastisk liksom,
Trur aldri jeg har sett en dame som lever så mye etter det hun tror på, og er så
full av positivitet og selvtillit som hu her ass <3

http://youtu.be/q3mDLsyn6ns

Jeg begynte å snakke med en fyr på sukker for et par måneder siden, og vi har hatt kontakt til og fra en liten stund nå. Forrige uke fikk vi mye bedre kontakt og snakket på telefonen. Men i ettertid, når jeg har ringt han eller sendt melding, har han vært med "en venninne og sett film" HVER gang. I går så han film med ei venninne, i dag så han TV med ei venninne (fuckfriend perhaps?) og han skal til meg senere i dag.

Jeg blir jo usikker, og hvorfor fortelle meg at han ser film med ei venninne hver gang han gjør det? Hvorfor ikke dra en liten hvit løgn og si at han bare er opptatt med venner? Jeg blir usikker av sånne ting, for hva om jeg bare er en av mange venninner som ser en film med han..?

Jeg er nødt til å starte en tråd akkurat nå. For å hindre meg i å skrive enda en tekstmelding eller hyle mot månen eller vekke en venninne. Takk for forumet i slike stunder... ! :)

Jeg har nokså nylig møtt en mann som er midt i blinken for meg. Jeg har lyst til å rope ut hva jeg føler. Jeg har INGEN forbehold med han- ingenting som jeg tenker NEI om. Jeg vil egentlig bare at han og jeg skal være et par raskest mulig. Og så var jeg kanskje litt rask og ba han på SMS i formiddag til fest neste uke med alle vennene mine etter noen ukers romantisk beskjentskap. Jeg har ikke fått noe svar. Og derav neglebitingen... Men hva tenker dere gutter? Blir dere lett frika ut av sånt? Eller tenker dere at det er hyggelig og inkluderende stil (hadde vel vært kjipt å ikke bli bedt og når det er vennefest?), og hvis det føles voldsomt er det bare å si fra om det. Jeg blir jo ikke sur for det. Huff, jeg er så dårlig på stillhet!!!

Men det kan vel ikke være grunn i seg selv til å backe ut fullstendig? Eller kan det det??

Starter en ny trå istede for å skrive inni en annen.....

sexy kommer i alle (ok, nesten) alle størrelser/høyder/lengder/bredder.... hander sinnsykt om selvtillit..

Vær stolt av den kroppen du har !

Som en kompis sa til en venninne om meg " hun er litt større enn de jeg vanligvis er med, men hun har sånn selvtillit at hun blir bare sexy uansett"
Van jo ikke meningen jeg skulle vite dette men er veldig glad for hun sa det til meg....

Hva synes sukker-folket om dette? Er det selvtillit som gjør noe mer sexy enn andre?

Dette blir en fast lørdags tråd fra min side ^^

Hva skal du i dag ? =)

Jeg har allerede vært i sverige, og vært å trent i dag =)

Og i aften er det grill fest og bursdag =)

Answer damnit!

Jeg møtte en på 35 år i starten av mai måned. Jeg har vært i samme forhold i mange år, han har vært singel i 4 år.

Jeg spurte hvor mange han har hatt sex med og han svarte 10 stk de siste 4 årene.

Er ikke det litt VEL mye?

Jeg er en gutt som er livredd for å ende opp som en patetisk sutrer. Nå er det ikke mangelen på respons som er noe problem, men jeg sliter veldig med å holde en samtale gående med en dame jeg har møtt her inne. Det ender som oftest opp i ingenting.

Jeg tilbringer også altfor for mye tid her inne på sukker. Jeg er her nesten hele tiden.( Bortsett fra når jeg er på jobb da selvfølgelig!) Hver gang jeg logger meg inn på mailen min lukker jeg øynene i håp om at jeg har fått en ny privat melding fra sukker.no. Det blir for patetisk! Noen råd?

Hva skal du skrive i en profil tekst ?
Å hva skal du la være å nevne ?

Noen som har artige historier med tidligere eller nåværede sexpartnere?

Eller blir dette tidenes korteste tråd? :)

I 5 uker har jeg truffet en gutt cirka en gang hver uke.

Jeg har sagt at jeg ikke vil involvere meg noe særlig fordi jeg er redd for avvisning, og at jeg derfor vil avvise/ dumpe han først. Liker han godt og han liker meg.
Han sier at det sikkert bare er et tidsspørsmål før jeg finner en som er hottere, og han er forberedt på at jeg da vil dumpe han. Han er tydeligvis like utrygg som meg. Selv om vi liker hverandre kjempegodt er det rett før jeg sier takk for meg. Og det kun på grunn av at jeg ikke orker at han finner en annen.

Hmmm.. er ikke helt i vater her,kjenner jeg :)

Innspill?

enkelte daga alene e verre enn andre :( i dag e d kjip dag å være alene på fjellet

Hvordan finner man egentlig det rommet der man verken fremstår som for pågående eller for uinteressert?

Hvem bør en velge å sende mail til?

En bør vel ta profilsøk, tidligere har jeg sett at man bør søke på seksuelt relatert ting og kort varighet på forhold.
Og se i profil etter ting som elsker, flørt, ønsker å møte mann?

Bør en starte i bunnen av listen, på 70, og så jobbe seg oppover?

Scam-noob! :P

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mort1

"My msn is ivettesouzaba@hotmail.com
We can talk on cam on Sunday.. 7 pm :D

Because I'm going to Bergen today..
Have a lovely weekend.. xx"

Dette fikk jeg etter å ha bedt ei "jente" som skrev til meg på engelsk om å få se henne på cam (hvem stoler hvem på de som skriver engelsk her inne??)

Søk opp epost-adressen på facebook og du finner profilen til svenske Daniel Sodergreen, hahahahaha! PRØV i alle fall når du skal scamme folk da...

Jeg undrer meg stadig.. Mulig det har vært en tråd om dette tidligere som jeg ikke har fått med meg, men jaja..
Når jeg er inne på profilene til menn, står det "stort sett" det samme i dem, med unntak selvsagt.
Alle skriver om trening, og reiser, virker som hele verden har vært overalt jo!
Og så har vi bildene da..
"Alle" (også der med unntak) har disse bildene tatt over hele verden, eller på en fjelltopp et sted..
Nå er jo jeg jente, så jeg ser ikke andre kvinners profiler, men er det slik hos "oss" også?

Betyr det at dersom man IKKE er bereist eller har slike natur-bilder så er man mindre attraktiv?
Snakker jo om meg selv her, jeg fins ikke bereist (vært ET sted i syden, og der jobbet jeg og) og har ikke lagt
inn bilder av naturen & meg i skjønn forening.. Ikke fordi jeg sitter i sofaen hele tiden, men rett og slett
fordi jeg ikke syns noen bilder av meg tatt i naturen er noe fine :P (svett og rød i toppen er ikke verdens beste sjekketriks føler jeg)

Så.. hva er deres mening om det? Gjør det meg mindre attraktiv at jeg ikke er bereist i en alder av 31?
(jeg som ENDELIG nå har mulighet til å reise!)

Er det ikke slik at ingen menn egenlig vil betale 100 000 for en fest og 15 000 for en kjole,, men så blir de presset inn i det av giftesyke damer?

Typisk...

Siste svar lø. 21 mai 2011 00:59 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Her har man vært ute og tatt noen øl. Og så merker man at man har fått en melding i innboksen. Og så svarer man - i den tilstanden man er. Det bare bygger opp under min catchphrase - er det rart jeg er singel???

Jeg har møtt en mann som ønsker mer enn kun treff nå og da. Det vil si han ønsker hyggelige treff ukentlig og er veldig flink til å gi kompimenter. Vi har det veldig morsomt sammen, og han spøker med "når vi gifter oss.." og "da må vårt felles barn hete..." osv.

Han sier og gjør alt veldig morsomt, men jeg merker at jeg tenker mye på dette når jeg er alene. Vil han virkelig at vi flytter sammen? I hans hus? og er han så seriøs egentlig?

Jeg blir litt engstelig. Jeg har planer om å være singel/ ha en fast elsker fremover. Er litt lei av lange og seriøse forhold.

Bør jeg fortelle at jeg kun ønsker å møtes hjemme hos han i all stillhet og at vi har vårt sosiale liv uten hverandre?

Hva synes dere om jenter som blogger da gutter?? Jeg har en blogg som er ganske populær hvor jeg skriver om det meste som skjer i livet mitt. De som ikke vil bli avbildet eller skrevet om blir selvfølgelig ikke det, men ville du blitt kjæreste med en som blogger?

Jeg fortalte en jeg datet at jeg kan ikke se for meg han som fremtidspartner da jeg følte meg sveket og kan ikke lenger stole på han etter at han lå med ei annen random jente etter vårt 5 treff. Enda han visste jeg var ute etter et forhold. Jeg gjorde det slutt på sms. Sommerferie planene ble lagt på hyllen.

Han reagerte på at jeg ikke gjorde det slutt på en ordentlig måte via telefon men sms, og ringte meg igjen dagen etter, jeg tok telefonen og han virket trist og han var snufsete og felte noen tårer. Han sa at han var trist også... og kommenterte i tillegg at jeg ikke virket så trist i telefonen......

Etterhvert kom han frem til at han hadde på begynnelsen ikke kunne ha sett for meg som kjæreste emne, jeg reagerte sterkt på dette og nevnte at slike ting skulle han ha nevnt på starten så man slapp å planlegge ferie og bruke tid. Han er nå så trist og mister tårene pga at han føler at han mister meg som en venn, og ikke pga kjærlighetssorg eller noe, han kunne ha grått selv om jeg var en kompis (gutter griner vel ikke foran hverandre?). Selv fremstår han som en sterk kar, han har lederegenskaper og konkurranse menneske (finner det ut ifb med jobb og utdanning). Men kjære forum troll, er dette en måte å redde sitt egen ansikt og stolthet på? Hvordan ville dere ha tolket ham? Sitter ikke han egentlig med kjærlighetssorg? Slik jeg ser det så er han full av kontraster...

Driver du med noe av det?
Vet du i det hele tatt hva det er?

Jeg leste nettopp om det i avisen.
Det klarer seg for meg.
Det har ingen appell for meg, og jeg kommer neppe til å gjøre det.

Kortversjoner:
Planking går ut på at folk legger seg ned som en planke på uvanlige, ofte farlige, steder (les: Darwin-kandidat).
Teapotting, man avbilder seg i tekanne-positur.
Balling, man avbilder seg sammenkrøllet som en ball.

:)

Jeg er ny på dette med online dating, og flørting me damer over nettet.

Tenkte dette kunne vær en en fin måte å komme i kontakt med nye folk på. Har vel egentlig funnet ut at det er på tide å lete andre plasser enn på byn etter et seriøst forhold.

Probleme er egentlig ikke det å komme i kontakt me folk her inne, men det å holde en samtale i gang over lenger tid.
Jeg stiller noen standar spørsmål og slenger på noen smilys, de svarer med samme mynt og vi veksler noen meldinger.

Så har jeg ikke så mye mer å komme med. Hva er det egentlig folk snakker om her inne?

Jeg får meg ikke til å skrive sukkersøte meldinger med hjerter, ballonger og løfter om evig lykke. Det blir litt for kleint for denne karen :)

Hvordan tar du steget fra å chatte, til å faktisk møtes?

Er bare max skuffet etter å ha logget meg på i dag...

Eksen min har også blitt medlem her nå og han har en match med meg på 96% .....

Vi er god venner og ingen følelser så er ikke det som er teit, men denne matchen irriterer meg....for er jo absoulutt det motsatte av han jeg søker...

jeg har funnet drømmemannen her på sukker :) :) :) Jeg har vært medlem her til og fra i ca et år, vært på flere dater men ingen klaff. Nå har jeg endelig møtt mannen som gjør meg glad og forelsket og han føler på samme måte :)

Noen som er lei seg?

Sexmail

Siste svar fr. 20 mai 2011 16:02 (95 svar)
Skjult ID med pseudonym katte

Noen menn som kan poste (standard)mail de bruker for å skaffe sexpartnere/pulevenninner etc her inne, som de ofte får napp på?
Eller kvinner som kan poste mail de har svart ja på?

Dere må veldig gjerne bruke et annet anonymt nick enn vanlig, bare kjønn oppgis.

:)

Ehhhhhh,er det ikke her inne man skal utveksle og ytre oss for og vise at vi er noe a???

Bunad

Siste svar fr. 20 mai 2011 11:19 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Nå begynner bunadsbildene etter 17. mai å komme som profilbilder. Me like!!!

OPS!

Siste svar fr. 20 mai 2011 00:40 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Vicky

Oppppsss! hehehe Jeg falt ned i diskusjonsforumet av kjedsomhet!
Hva var det som fikk dere til å falle ned i diskusjonsforumet? Altså mener jeg alle sammen
og ikke bare de som skaper tråder!! :D

Hun som har ligget øverst på matchlista mi i månedsvis fattet plutselig interesse for profilen min.... Så da sendte jeg likesågodt en melding, og jammen fikk jeg svar :-)

Forrige sendte jeg ut meldinger til damene jeg vill helst ha kontakt med her inne. Siden jeg ikke har sendt så mange førstemeldinger her så tok jeg litt og sendte ut til en 8-9 stykker del i håp om å få et par svar. I tillegg så skrev jeg litt til noen tidligere og har får noen førstemeldinger selv i blant.

Uansett så er problemet at jeg logget meg inn idag så var hele førstesiden i innboksen min fylt med beskjeder fra damer jeg mer en gjerne kan tenke meg å bli kjent med.

Hva skal jeg gjøre? Noen alternativ kan være:

* velge ei og håpe at resten ikke bli for sure hvis det ikke går i orden, slik at jeg kan ta opp kontakten da?

* velge noen få og det samme som over

* skrive litt med alle og se det an litt

* være en mann og kjøre på for å søke å feie over hele gjengen

Nå tror jeg at jeg skal sette gult hjerte på samtlige av de 250 profilene jeg har i notat-lista mi og se hva som skjer.

Finn ut hvor feminin/maskulin du egentlig er.

Kvinnetesten : http://nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.6455876

Mannstesten: http://nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.6455882

Jeg liker ikke treningstudioer fordi jeg føler jeg er på utstilling, og det ikke fra min beste side.

Når jeg trener så drar jeg den helt ut. Løper til jeg har blodsmak i munnen, svetter som en mann og klarer såvidt å gå i trapper etterpå.. Ser jo IKKE bra ut og det er jo ikke sånn jeg vil at folk skal se meg. Derfor spiller jeg håndball, ingen der jeg må vekke interessen til, og jeg kan se ut akkuratt som jeg vil, grimaser og det hele! ;)

Hva tenker du angående treningstudioer?

Er noen av dere uten profiltekst på utkikk etter et seriøst og langvarig forhold?

Om du er det: Hvordan håper du at en førstemelding skal være? Av typen "Hei, hvem er du?", eller en litt lengre melding der den som kontakter deg forteller litt om seg selv slik at du kan vurdere om du vil svare?

Eller ønsker du kanskje helst selv å ta initiativ ved å sende den første meldingen til de du finner interessante?

Jeg finner mange jenter her inne som jeg liker utseende på, men som har nada profiltekst. Fram til nå har jeg aldri kontaktet de fordi jeg a) ikke tror de er ute etter noe seriøst, b) er fullstendig i villrede hva jeg kan skrive ettersom jeg alltid pleier å ta utgangspunkt i profilteksten til den jeg skriver til.

En del av jentene jeg besøker, besøker meg tilbake. Ergo burde det være en liten mulighet for at de finner meg litt interessant, men er de på utkikk etter noe annet enn oppmerksomhet, mon tro? (snakker fremdeles om de uten profiltekst)

Jeg valgte bort kvinner med barn for en tid tilbake (dvs jeg vil bare ha kontakt med dem som ikke har barn.) Siden den tid har jeg ikke fått en eneste melding. Fikk ikke så mange før heller, men det kom i hvert fall noen.

er det slik at barnløse damer egentlig ikke føler seg så veldig desperate eller "presset", og er mer kresne? Har noen andre noen erfaringer/meninger ang. dette?

..og i bilen i høyrefeltet kjører det en utrooolig kjekk gutt! Han kjørte vedsidenav meg og kikket og smilte.. Ha registreringsnummeret hans.. Skal jeg gjøre noe med det? Føler meg som en stalker! :P

Jeg er ei jente på 20 år. Har veldig store pupper, og vurderer brystreduksjon. Puppene henger veldig og de gir meg mindre livskvalitet. Jeg må alltid finne større størrelser i klær på grunn av puppene mine, og jeg begynner å bli veldig lei av den usikkerheten rundt min egen kropp. Jeg vil gjerne bli slankere, men jeg klarer ikke når jeg har den belastingen på frontpartiet.

Jeg får vondt i ryggen, må "fikse" på brystene mine til enhver tid så de ikke ser hengete ut og jeg hater å vise de til andre. For eksempelvis; jeg liker å ha sex, men jeg hater å vise fram puppene eller være naken.

Så i hjembyen min er det et privatsykehus som utfører brystreduksjon, og det koster meg 36.000. Jeg har ikke så mye penger, men er det noe mulighet for at jeg kan ta opp lån til det eller kanskje bli fiansiert i og med at det går utover ryggen og livskvaliteten min? Er det i så fall noen her inne som HAR vært gjennom en brystreduksjon tidligere?

På forhånd takk :-)

Fikk dette klipppet i åpningsmail og ble spurt hva jeg tenker om det.
Jeg er litt usiker.

Er det kunst?

Hva synes dere? Er det oppfinsomt eller dristig å sende så et klipp som åppningsmail?

http://www.youtube.com/watch?v=inrIDGKGyqQ

Ta deg 10 min om du gidder og se på klippet :)

Hvorfor er jeg singel??

Jeg er snill, pen, høy, tynn, blid og god! Perfekte koneemne egentlig. Klarer megselv veldig bra økonomisk, eier egen leilighet, egen bil +++

Men etter at jeg fikk datteren min har jeg mistet ALL tro på at det finnes en MANN der ute som vil ha oss... :(

J E G E R L E I ! ! !

Gleder oss helt sinnsykt!

Ingen svar
(kvinne 41 år fra Akershus) Privat melding

Junior og jeg drar til Kypros om under 2 uker!!!!

Er det sånn at gratisbrukerne ikke får opp kamera-ikon på de profilene som har album, men som ikke har krysset av for at bildene skal kunne ses av alle? :)

Ingen tid er bedre for singellivet enn vårtiden!

Ute går folk lettkledd og det er som man kan puste litt friere. på sukker er det tusenvis av jenter, bare noen tastetrykk unna. Plutselig sitter vi der ovenfor hverandre på en cafe, drikker øl eller te, eller vi går en tur, bli kjent med en helt ny person jeg ikke vet noe om, et mysterium, nye erfaringer, et eventyr.

Når man treffer endel er det alltids noen det klaffer med. Sommerflørt, kjærlige berøringer, lidenskapelig elskov, varme vennskap...hvem vet hvor lenge det vil vare? Spiller det noen rolle?

Nå er du fri til å nyte livet og hva som skjer imorgen tenker man ikke på. Det er en herlig tid å være singel i norges hovedstad!=)

er jeg fortapt når jeg tenkte på en sukkerpike når jeg hørte denne sangen første gang? Vi har snakket ganske lenge her inne, men har ikke hatt mulighet for å møtes...

http://www.youtube.com/watch?v=o5rhhQbyYV0

har også lært å spille den.. :-P

ja, ikke bra å være fortapt!!!

Det er så deilig og få orgasme! Jeg blir så avslappet etterpå, og jeg tror det har hjulpet meg å være mindre stresset i hverdagen. Har onanert siden jeg var 15-16 år, og nå er jeg 20. Så i mine øyne er orgasme det beste på jord! :-D Jeg føler meg skikkelig bortskjemt da, men allikevel er det så ekstremt frigjørende følelse!

Elsker du orgasmen like mye som meg?

Bombandert

Siste svar to. 19 mai 2011 16:29 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym supergirls

herregud, med en gang en ny kvinneprofil dukker opp blir hun bombandert! :P
ja, den jente som ikke kan finne seg en mann her inne bør be til høyere makter! :P