Sukkerforum

Når man skal på date og er nervøs, hva gjør du da? Hvordan takler du det?

Vi har alle preferanser når vi ser etter noen- hvordan vi ønsker han/hun skal være utseendemessig, hvordan vi ønsker han/hun skal være i personlighet, interesser og i senga, og kanskje enda flere ting.

Jeg har en følelse av at det er veldig stor forskjell på sukkerbrukerne her inne, noen er veldig tydelige på hva de vil ha og hva de leter etter, andre mener det ikke spiller så stor rolle, men at de finner det ut på veien, og at man kan føle når det klaffer. Og at sånne "krav" særlig innen utseende og seksuelle sjangere er overfladisk tankegang.

Hva tenker dere? Er det usundt og ha for mange krav?

Etter at først daten her var et matchtall på 85 og jeg synes daten gikk skikkelig dritt, har jeg unngått lavere enn 90. Er jeg kresen? Eller har noen tips?

Har alltid hatt lyst til å spørre flere personer uten profilbilder, hva er grunnen til at dere sender melding til enkelte mennesker her inne?
Er det pga profilbilde til vedkommende, eller matchtallet kanskje?

Noen svarer at de ikke vil bli dømt pga utseennde deres, men det er da en grunn til at de kontakter akkurat meg?

Mange nevner at jeg har fine bilder, fin utstråling og slikt. Såååå...det blir ikke feil hvis DE skal gå gjennom profiler og velge og vrake hvem de vil kontakte? Blir litt urettferdig at de får se alle mine bilder og de skal gjemme seg bort.

Ordtak

Siste svar ti. 30 aug. 2011 00:18 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Mizzy

Snille jenter kommer til himmelen, slemme jenter kommer NÅR de vil. :)

Har hatt en profil her i ca et halvt år etter at et langt forhold røyk i fjor. Midten av 30-årene. Høy, atletisk og en typisk "åtter" på Sukker skalaen.... God økonomi, bra jobb, fin bolig i bra område og så videre. Har fått gjentatt skryt for profilen. Profilbildet er også bra. Burde ikke være noen feil med hvordan jeg fremstår.

Alltid vært ganske kresen og de jeg har møtt er det jeg som har brutt kontakten pga manglende gnist. Her fra Sukker har jeg møtt under en håndfull, alle gangene trivelig, uten at det har blitt til noe mer.

Sender sjelden meldinger først, men svarer når noen har sendt meg melding, har markert meg eller evnt har vært innom profilen min. Noen få ganger har jeg startet kontakt.

Noen eksempler:

1. Søt jente sender melding først. "Hei, du ser hyggelig ut!" osv. Høflig og imøtekommende svar tilbake (ikke noe elskerinne tøv eller tilsvarende). Deretter tyst.

2. Setter hjerte på en jente. Oppdager at hun er innom profilen min gjentatte ganger, og setter hjerte på meg. Sender koselig melding, men intet svar tilbake.

3. Sender hyggelig melding, som nevnt, med omhu, fordi jeg har en god utviklet magefølelse på hvem jeg passer sammen med eller ei. Ikke noe svar, noen går ikke en gang inn på profilen og ser hvem jeg er. Mystisk.

4. Holder meg konsekvent unna "pyntedukker" og de jeg åpenbart ser at jeg ikke passer sammen med. Meldingene går utelukkende til de som ser ut som en jeg kan passe med. Jeg går derfor ikke over eller særlig under meg på "utseendeskalaen".

5. Gjentatte ganger har jeg hørt om alle tullingene av noen menn som er her, bar overkropp og "elskerinnehenvendelser" etc. Eller som rett og slett fremstår som kjedelige. Jeg er ikke blant dem.

6. Av forskjellige grunner passer det ikke å treffes (ferie etc.), men "vi tar opp kontakten". Jenter som til og med sier dette først, hvor det ikke er mulig å lese noen skjult avvisning, snarere tvert i mot. Kontakten tas ikke opp.

Så, hvorfor innbyr jenter til kontakt, men lar det løpe ut i sanden, når ballen i "neste trekk" åpenbart er hos dem? Jeg skjønner jo at de som fremstår som mest attraktive sikkert får et utall henvendelser, og således føler seg som en prinsesse på denne siden. Er det skummelt når det drar seg litt mer til, men lett å sende en liten artig melding? Og hvorfor sender man i såfall den første meldingen da?

Dette er mystisk, og jeg skulle ønske jeg kunne forstå det. I hvert fall når jeg vet at jeg er attraktiv (uten å prøve å fremstå blæ

Matchtall?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jaggu

Har vært inne på sukker en stund nå, og sett litt, oppservert litt og lurt litt..
hvorfor er høye matchtall full av røde blader (Mye oransje og rødt) mens lave matctall har flere grønne (nesten bare grønnt og gult).
har sett det med en del tillfeller så hvor seriøst skal en egentlig ta matchtallet, og Autoteksten som samenligner profilen din med andres?
er sikkert blitt diskutert opp til flere ganger her inne, men i mitt forsvar, har ikkje brukt diskusjons forummet så mye,, håper å kunne endre på det.

Fikk følgende melding en kveld fra ei jente som er 13 år yngre og utga seg for å være trønder i en heller "ribbet" profilbeskrivelse. Jenta var slående vakker.

Mottatt fra yteety:28/08/2011 kl 22:11
Hi! Jeg vil bli veldig glade hvis du skriver til meg. )))) Jeg venter på svaret. Min e-post: soomillee@yahoo.com

En ser det lett ut i fra språket at det ikke er noen norsk dame som skriver på denne måten? Så går det et døgn, og følgende melding kommer fra Sukker;

Sukker.no har utestengt denne brukeren p.g.a. mistanke om falsk profil eller at brukeren har oppført seg på en måte som ikke er forenelig med Sukker som datingside og nettsamfunn. Vær derfor varsom i forhold til kommunikasjon med denne brukeren.

Så kom det en melding til fra ei annen jente som også utga seg for å være trønder. Sukker la også inn advarsel på henne.

For å se hva som skjer videre har jeg kommunisert videre med denne jenta. Hun var åpenbart ikke trønder, men russisk og oppga også byen hun kom fra. Hun skriver på et dårlig norsk og sender over en del bilder. Kommunikasjonen virker å være normalt og greit så langt. Så langt har jeg ikke grunnlag for å si at jeg er i ferd med å bli lurt så langt, og uansett så har jeg aldri tenkt å sende penger,eller sette inn penger på konto for ev. reise. Denne fella vil jeg aldri gå i uansett hvor troskyldig den andre virker.

Noen som har erfaringer med disse jentene på Sukker, er de ute etter å lure oss, eller er det noen som bruker Sukker som en innfallsport til å bli kjent med norske menn?

er ny her og nærmest litt lamslått over hvor mange vakre og seriøse kvinner som er her inne. så nå forstår jeg hvorfor jeg aldri treffer noen skikkelige damer. dere er jo her inne. håper virkelig at en av dere vil ha meg.

Du får 50.000 i hånda og beskjed om å bruke dem opp på en dag. Hva gjør du?

Kjære vene

Siste svar ma. 29 aug. 2011 20:26 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Hvis du lurer på hvor er jeg, det kan bare handle om to ting....lost in space eller medlemskapet har gått ut.

Have a nice bullshiting fuckers ;-D

Det som skjedde nå, er så klassisk:

Fikk denne førstemeldingen:

Han: Hei! Fin profil og fine bilder! Lyst til å bli kjent?
Jeg: Tusen takk for melding og for hjertet! Hva er det som gjør at du tror det er en god idé at vi blir bedre kjent? :-)
Han: Du har fin profil og fine bilder.

Og der stopper det liksom. Får meg ikke til å si noe mer. Han åpner jo ikke for å prate! Han har kort og intetsigende tekst og OK bilder. Det gir meg lite å gå på... og vekker ingen nysgjerrighet.

Hvorfor deler jeg dette med dere? For å klage? Nei. Bare for å si at det ikke alltid er ikke bildene som stopper kommunikajsonen, det er manglende kommunikasjonsevner/ evt. villighet til å investere noen kalorier i det å ta kontakt.
At den første meldingen er kort og ikke veldig spennende er OK, vet jo at mange ikke svarer. Men prøvde liksom å vise at jeg svarte og ville gi ham en sjanse til. Slik jeg ser det, tok han den ikke. Hadde han skrevet noe jeg kunne tatt tak i, eller i det minste et spørsmål ville vi kanskje kunne blitt kjent... Nå mistet jeg inspirasjonen..

Så dette er ment som en oppmuntring til dere som tror det alltid er bildene som stopper dere! :-)

Dagens Mann

Ingen svar
(mann 36 år fra Oslo) Privat melding

Mange sukkerberter som var med på innspillingen av Dagens Mann på Tv3 som skal på premierefesten i kveld da tru?

For egen del må det være menn med tett pelsbelegg på ryggen, piercinger, mange tatoveringer, kvapsete kropp og crocks:-))

Tror vi alle på Sukker trenger å høre litt på denne gitt...;))

http://www.youtube.com/watch?v=drvMJQPFg8Q&feature=related

Ble det no' risotto eller?

Tenkt å rydde litt.... Noen som vet en raskere måte å gjøre det på enn å merke en og en?
Har vel noen og 50 sider i begge og orker ikke all den klikkingen :P

og derfor ikke attraktiv her på forumet....og heller ikke andre steder...
Ja, jeg har mistet 3 stykker jeg var glad i under terrorangrep de siste ukene. Og ja, derfor savner jeg ekstra mye den gode hånden å holde i!! Men det er ikke noe godt utgangspunkt for å "gjøre seg attraktiv" her på sukker. Så derfor ligger jeg lavt.... Men det er akkurat NÅÅÅÅ jeg savner så inderlig litt omsorg og omtanke fra noen som bryr seg på ordentlig. Inderlig ensom her jeg sitter!!!

Har det mest å si for at man skal få et godt forhold?

http://www.seher.no/876670/victoria-silvstedt-og-maurice-dabbah-er-paa-ferie-paa-sardinia

Jeg bare lurer, jeg har sett flere forhold der mannen har vært minst.

Hva mener dere andre?
Da spør jeg både menn og kvinner.

Hadde du som mann taklet å være lavere enn kvinnen.
Hadde du som kvinne taklet å være høyere enn mannen.

Hvorfor?

Jeg har fått mail! Fra en helt ekte, levende dame...
Det aller første svaret... Hva skal man si?...
Håper ikke jeg tok i for hardt nå ...

Kjære "Bittelitt Håpefull".

Tusen takk for din mail. Så hyggelig at du ville skrive til akkurat meg. Jeg sliter litt med å finne ordene nå. For når jeg ser på bildet ditt, blir jeg helt rar inni meg, alt blir bare rosa skyer og vind over bølgende hav. For du er så utrolig vakker. Jeg vet ikke hvorfor du har blikket vendt litt ned på bildet ditt, kanskje du er litt sjenert, litt redd?

Det skinner så fint i det sorte håret ditt, og jeg tenker at... deg, vil jeg gjerne bruke resten av livet mitt på å beskytte. Aldri mer skal en tåre få renne nedover kinnet ditt, for jeg vil være der og tørke den bort, lenge før den når så langt. Aldri mer skal din latter stoppe midt i gleden. For jeg vil svinge mitt sverd og slå ned enhver som prøver å drepe det gode i deg. Aldri mer skal du føle deg alene. For jeg vil alltid stå utenfor din dør og vente, på at du roper meg inn.

Det skal være vår hemmelighet, dette; at vi skal elske i et lite fremmed rom, mens resten av verden pulserer intetanende utenfor vinduet. Det skal være vår flukt; å vite at de fleste andre på jorden aldri vil komme i nærheten av å oppleve den samme lykken som oss. Det skal være vår drøm; å vi flyr sammen inn i natten, over hustakene og byens gule lys der nede. Det vil bli vårt liv, dette; du og jeg som seiler inn i mørket over skogen der bortenfor... mens varmen fra restene av en sommerdag løfter seg mot oss fra jorden. Og omslutter bare oss to. To hjerter, som slår helt i takt. Utenfor tid og utenfor rom. Du er så uendelig vakker, min kjære.

Vær alltid nær meg. Du skal ikke gråte nå. For jeg elsker deg.

Din Buster

-Greit-
Dette er et ord kvinner bruker for å få slutt på en krangel når de føler at de har rett og at det er på tide at du holder kjeft. Bruk aldri «greit» for å beskrive hvordan en kvinne ser ut. Dette vil forårsake at du ender opp i en krangel igjen.

-Fem minutter-
Dette kan du anse å bety en halvtime. Det er sammenlignbart med de fem minutter som din fotballkamp kommer til å vare før du tar ut søpla, så der er dere jevnbyrdige.

“Ingenting”
Dette betyr at det er faktisk «noe» og du bør være på tå hev. «Ingenting» brukes vanligvis til å beskrive følelsen til en kvinne hvor hun ønsker å spikre deg til veggen. «Ingenting» antyder som oftest en krangel som vil vare i «fem minutter», og som vil ende med ordet «greit».

“Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)”
Dette er en utfordring til deg. En utfordring som vil resultere i at kvinnen blir forbannet over «ingenting», og vil sannsynligvis ende med ordet «greit».

“Gjør som du vil (med vanlige øyenbryn)”
Dette betyr at kvinner sier «Jeg gir opp» eller «Gjør som du vil. Jeg bryr meg ikke». Du vil få et «Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)» innen få minutter, fulgt av «Ingenting» og «Greit», og hun vil snakke med deg igjen om «Fem minutter» når hun har roet seg litt.

“Høyt sukk”
Dette er egentlig ikke et ord, men en ikke-verbal meddelelse som ofte blir misforstått av menn. Et «Høyt sukk» betyr som oftest at hun for øyeblikket synes du er en idiot og lurer på hvorfor hun kaster bort sin dyrebare tid på å diskutere «ingenting» med deg.

“Svakt sukk”
Igjen, ikke et ord, men en ikke-verbal meddelelse. «Svakt sukk» betyr at hun er tilfreds. Det beste du kan gjøre nå for å holde henne i denne tilstand, er verken å puste eller røre deg.

“Det er greit”
Dette er en av de farligste ytringene en kvinne kan gi til en mann. «Det er greit» betyr at hun ønsker å tenke lenge før hun straffer deg for hva du enn har gjort mot henne. «Det er greit» er ofte brukt sammen med ordet «Greit», og i forbindelse med «Gjør som du vil (med hevede øyenbryn)». En eller annen gang i nær fremtid kan du forvente deg store problemer.

“Det må du gjerne”
Dette er ikke en ytring, men et tilbud. En kvinne gir deg muligheten til å komme med hvilken som helst unnskyldning eller grunn som du kan ha for hva du enn har gjort. Du har en rimelig god sjanse til å fortelle sannheten. Vær forsiktig, så kanskje du slipper unna et «Det er greit».

“Takk”
En kvinner takker deg. Ikke besvim, bare si værsågod.

Molde

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ..

knuser sunnmøringene! Herlig:))

Typisk min flaks så møtte jeg på den hærlige fyren ute på byen, han var ute med noen armeids kolegaer og jeg og mine venninder hadde vært ute og spist og etterpå gikk vi ut for et glass vin, jeg kjørte bil så tok meg en kaffe....
Vi fant tonen, lo og koset oss sammen hele gjengen, fikk noen blikk og kommentarer innimellom og "flørtet" tilbake.. noen dager senere sendte han meg en melding på Fb så vi fortsatte no praten der uten å leggge hverandre til som venner, og siden begge har lukket profil fikk vi jo ikkje se profilene.... han spurte da om han kunne legge meg til som venn og ok for meg... en kjempe flott kar :)
På bilde av han var det en jente sammen med han på bilde og lurte derfor på om han var pappa, ja han hadde to jenter ei på 6 år og ei på 9 år... når jeg fikk høre det så spurte jeg om han var singel og saret var da... hmm i Norge så... han jobber i Norge 6 uker og er hjemme i landet han kommer frå 2 uker... så med andre ord så har han dame og er ute etter ei å kose seg med i Norge...

Han er Hot men jeg synes ingen ting om utroskap så sa frå til han at det ikke kom til å skje noe med oss men vi kunne no fortsette som venner,... kjempe kjekke gjeng som vi møter titt og ofte ute nå...

Hva tenker dere om slike menn (damer også om dei gjør dette) Og hva hadde du gjort om dette skjedde deg??

Trodde jeg var småbitter til tider jeg,men sukkerfolket tar jo kaka!
Er dere bitre før dere melder dere inn,eller kommer bitterheten etterhvert som tiden går og sukker ikke svarer til forventningene?

Er det ikke snart på tide at det blir opphevet?

Jeg skulle ta meg litt å spise i stad. Litt mango og litt moden brie. Og endte opp med å synes at begge deler smakte - sæd ;)

Er det noe galt med smaksløkene mine? Eller er det fler som har tenkt over denne smaken på disse matvarene? Eller er det rett og slett et tegn på at jeg har vært for lenge uten...?

Foretrekker svar fra andre jenter på akkurat dette spørsmålet ;)

(PS! Og selv om jeg deler opplevelsen min med glimt i øyet her, så er jeg faktisk helt seriøs!
(PS2! Og nå regner jeg med at sukker-jentene løper til butikken og kjøper frukt og ost ;))

Profilene og forumet henger ikke helt sammen.
I profilene er alle er superpositive, aldri sure og livsnytere. På forumet klager folk på den minste ting og er kritiske mot andre. Er det en helt annen gjeng som henger på forumet tro? Taperne?

nå så jeg nettopp en profil som har sin nakne kropp bakfra som profilbilde...andre får avslag fordi de har solbriller eller ansiktet ikke vises tydelig, mens her ser man kun en rævv og ikke noe av ansiktet og det er ok?? urettferdig!!!!!

Er skikkelig moro! Noen som sitter inne med noen bra forslag til denslags type aktivitet hvis hensikt kun er å øke gjennomsnittspromillen? Hæ?

Spår at det ut over dagen og kvelden vil øke med bilder fra Birken i profiler og album. :-)

....enn å skravle på forumet?

Nå har jeg etter hvert lest en del profiler hvor menn skriver om drømmekvinnen, at hun må være en jente som "ikke tar seg selv for seriøst/være selvhøytidelig". Dette er etter min mening en klisje, som jeg faktisk skjønner mindre og mindre av... Hva menes egentlig??? Hvis man mener, at hun helst ikke skal være for arrogant og selvopptatt, - tja, nei hvem vil vel ha en kjæreste som er det, uansett kjønn??? Men hva som gjør denne klisje enda mer meningsløs, er at hvis man tilfeldigvis skulle ha slike personlighetstrekk, ville man vel neppe selv se på det slik og dermed identifisere seg selv som "selvhøytidelig"? Det er vel de færreste som vil betrakte det som et flatterende kjennetegn ved seg selv... Så tilbake til spørsmålet: Hva legger man egentlig i denne klisje, og hva er i det hele tatt vitsen med å skrive dette, jvf. ovenstående. La meg høre, synspunkter anyone?

Polish man moved to the USA and married an American girl. Although his English was far from perfect, they got along very well until one day he rushed into a lawyer's office and asked him if he could arrange a divorce for him - "very quick."

The lawyer said that the speed for getting a divorce would depend on the circumstances, and asked him the following questions:

LAWYER: "Have you any grounds?"

POLE: "JA, JA, acre and half and nice little home."

LAWYER: "No," I mean what is the foundation of this case?"

POLE: "It made of concrete."

LAWYER: "Does either of you have a real grudge?"

POLE: "No, we have carport, and not need one."

LAWYER: "I mean, what are your relations like?"

POLE: "All my relations still in Poland."

LAWYER: "Is there any infidelity in your marriage?"

POLE: "Ja, we have hi- fidelity stereo set and good DVD player."

LAWYER: Does your wife beat you up?"

POLE: "No, I always up before her."

LAWYER: "Is your wife a nagger?"

POLE: "No, she white."

LAWYER: "WHY do you want this divorce?"

POLE: "She going to kill me."

LAWYER: "What makes you think that?"

POLE: "I got proof.

LAWYER: "What kind of proof?"

POLE: "She going to poison me. She buy a bottle at drugstore and put on ! shelf in bathroom. I can read, and it say, 'Polish Remover'."

Jeg har brukt sukker av og på siden slutten av 2008. Melder meg av når jeg finner noen å date eller går lei. Saken er at jeg har datet endel damer herfra. Jeg har vært relativt kresen med hvem jeg treffer men har også blitt overtalt til kaffe eller en gåtur selv om jeg ikke føler det er match via profil eller meldinger. For meg er det å treffe noen ikke noe stress, jeg mener at det er hyggelig å treffe folk uansett. Saken er at jeg har nå etterhvert datet endel. Så når kvinner spør meg om jeg har datet mange så lurer jeg på om jeg har gått over grensen for hva som er sosialt akseptabelt. Alle vil føle seg spesielle selv om man ikke er det. Om jeg får et direkte spørsmål sier jeg bare "en del". Hvor mange kan man date før andre synes det er for mange? At det blir negativt?

Viktig å understreke at jeg snakker om antall person man har truffet, ikke seksuelt eller romantisk involvert. Jeg nærmer meg fort over 40 kvinner jeg har datet på over 3 år bare fra sukker (for å ikke snakke dater jeg har skaffet selv og via venner). De fleste av disses har vært 1-2 gangs dater uten at det har skjedd noe verden ting. Noen få har det skjedd mer med.

Noen som har noen tanker om dette?

speedo ?

Siste svar sø. 28 aug. 2011 12:00 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym semiagurk

Jeg tenker å ta en tur på Tøyenbadet til uka. Har ikke vært der før. Har i det hele tatt ikke vært på badeanlegg på mange år.

Så da lurer jeg på, hva bør jeg gå med for å ikke skille meg for mye ut fra det normale. Kan jeg fremdeles bruke speedoen eller er det helt ut nå ?

Jeg blir like forundret hver gang jeg titter i album og finner bilder av barn? Selvsagt er de sikkert både søte og alt sånt, men burde ikke barna spares for å avbildes her inn her? Lurer på hva andre mener jeg..... :o)

Som flere har skrevet før: skjerp dere damer, ikke legg ut bilder av barna på sukker.no!

Så nettopp et bilde der noen har lagt ut et bilde av seg og sønnen, der han til alt overmål piller nese. Ikke så greit for gutten når kompisene leker seg på på nett og finner det bildet.

Det er ikke forbudt å tenke seg om og vise litt hensyn.

ihvertfall til de kommer med en ny artikkel som motbeviser det hele neste uke...

http://www.dagbladet.no/2011/08/27/tema/klikk/helse/ernering/17849412/

Den som kunne vært gris!

Hvis du skrek i 8 år, 7 måneder og 6 dager ville du produsert nok energi til å varme opp en kopp kaffe? (Neppe verd innsatsen)

Hvis du fiser uavbrutt i 6 år og 9 måneder vil det bli produsert nok gass til en atombombe? (Da begynner det å ligne noe!)

Hjertet har så stort trykk når det arbeider at når det pumper ut blod i kroppen at det kan sprute (Oh My God!)

Når en gris får en orgasme så varer den i 30 minutter? (I mitt neste liv vil jeg være en gris)

En kakkerlakk kan leve i 9 dager uten hode før den dør? (Uhyggelig!) (Jeg har stadig ikke kommet over det med grisen)

Hvis du banker hodet ditt i veggen bruker du 150 kalorier i timen? (Prøv ikke dette hjemme. Men kanskje på jobb… det kan hjelpe)

Hannen hos pinnedyr kan ikke parre seg når hodet dens er fast på kroppen. Hunnen tar initiativet til sex ved å rive hannens hode av? (Skatt, jeg er hjemme! Hva f….?!)

En loppe kan hoppe 350 ganger så langt som dens kroppslengde? Det tilsvarer at et menneske hopper lengden på en fotballbane. (30 minutter… heldige gris… Kan du forestille deg det??)

Havkatten har over 27.000 smaksløker? (Hva kan være så velsmakende på bunnen av havet?)

Noen løver parrer seg over 50 ganger om dagen? (Jeg vil stadig være en gris i mitt neste liv – kvalitet framfor kvantitet)

Sommerfugler smaker med føttene sine? (Noe jeg alltid har ønsket å vite!)

Den sterkeste muskelen i kroppen er tungen? (Hmmmmmm…….)

Høyrehendte mennesker lever i gjennomsnitt 9 år lengre enn venstrehendte? (Så bra for meg!)

Elefanter er de eneste dyrene som ikke kan hoppe? (Ok, det er jo fornuftig det….)

En katts urin lyser under svart lys? (Lurer på hvem i all verden som har betalt noen for å forske på det?)

En struts øye er større enn hjernen dens? (Jeg kjenner mennesker med det samme problemet)

Sjøstjerner har ingen hjerner? (Noen sånne mennesker kjenner jeg også)

Isbjørner er venstrehendte? (Hvis de skifter, vil de leve mye lengre)

Mennesker og delfiner er de eneste arter som har sex for lystens skyld?

(Hva med grisen?!?)

En fyr skrev og ønsket meg en hyggelig kveld. Jeg svarte takk det samme. Meldingen er lest, og jeg hørte ikke mer. Hvis man ikke har noe å si, kan man vel like godt ikke si det! Eller?

Er det noen som skal ut på byen i kveld ??
Hvor er det du / dere pleier å gå ut ??

Har oppdaget at jeg er dobbeltgjengeren til min flammens tidligere kjæreste gjennom 20 år som han brukte 4 år på å komme over. Føler jeg nyter godt av all den kjærlighet han hadde for henne...

Har noen lignende erfaringer, og er det vanlig at man finner seg en kjæreste som ligner på den forrige?

Jeg synes det er fint, da vet jeg at jeg er den typen han liker.

Har lyst til å treffe nye folk men synes det blir litt for mye press her...Få se, melder meg inn på Sukker, søker etter langvarig forhold, 28-38 år, fyller ut relasjonsprofilen... der har vi en god match...velger hun til å leve resten av livet med :P

Hva med å bare dra ut på en tur, på kino, på en pub, en sykkeltur uten å tenke på det som et intervju for ekteskap.

Jeg har lyst til å bli kjent med folk å ikke bli evaluert ut ifra en "date".

Hei.

Har lagt merke til at det er usedvanlig mange blide, livsglade, positive og optimistiske sjeler her inne. Ingenting galt ved det, men er det viktig at profilen er gjennomsyret av en (på kanten til overdreven) trang til å understreke at man er happy? Jeg mener, er det vesentlig å fremstå som Glad Johanna, evt. Katrine Moholt?

Jeg er åpenbart klar over at det er langt mer appellerende med en positiv person fremfor negativ. Selv har jeg ikke fylt profilteksten min med verken smileys eller ørten synonymer for munter - fordi jeg rett og slett ikke synes det sier noe spesielt om meg som person.

Tanker?

...å være her inne for en som er glad i språk. Betyr ikke rettskrivning noenting for deg? Syns du det er helt ok med smsspråk? Vet du ikke hvordan man bruker punktum og spørsmålstegn?

Er det flere enn jeg som sliter?

Sjel

Siste svar lø. 27 aug. 2011 19:20 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym 1234

Hva er sjel?

***

Finnes det kollektive sjeler?
Har alle mennesker en sjel?
Hva er kriteriene for å ha en sjel? Er det bare mennesker som har en sjel?
Har sjimpanser sjel?
Hunder?
Mus?
Slanger?
Måker?
Edderkopper?
Bier?
Mygg?
Gamle trær?
Blomster?
Plankton?
Alger?
Amøber?

Mineraler (stein, fjell, "jorden")?

Maskiner?
Pcen din?
Klokken din?
Bilen din?

***

Det er egentlig ikke meningen at dere skal svare på alle spørsmålstegnene (selv om det er greit i vinkel!). Ville bare prøve å tegne et kart hvor jeg leter etter grensen for hvem - og hva - som kan tenkes å ha en sjel. Hva enn "sjel" er, da.
Og ABSOLUTT ALLE svar mottas med dyp takknemlighet! Uansett om det bare er HELT vilkårlige bokstaver (og tall)!

***

Og fatt mot, kjære forumister!
Dette blir, sansynligvis (!), min nest siste tråd.

Ha en fin, hellig dag!

Vel er jammen ikke ofte jeg møter noen jeg bare digger fra første sekund.. Men sammen med en jeg dater traff vi på en bekjent av ham... Det var bare full klaff og selv om jeg liker han jeg dater blir det mer og mer feil... Klarer kke slutte tenke på han andre:(((
Er bare så sykt dårlig gjort.... for alle innvolverte.. Enden blir nok at vi slutter å date og jeg aldri treffer på han andre igjen uansett:(

Det er enkelte menn her inne som jeg tidligere har hatt kontakt med, enter bare på meldinger her inne eller også møtt på date(r). Dette har vært supre menn, men som jeg brøt kontakten med, som regel pga jeg datet noen andre. Enkelte fortalte jeg dette til, andre bare lot jeg det renne ut i sanden med. Ser jo disse profilene her inne nå og avskriver ikke at det kunne blitt noe bra, og vurderer; bør/kan jeg kontakte de, eller er jeg blitt helt uaktuell? Hvordan ville dere reagere dersom en persom fra fortiden tok opp igjen kontakten?

Den store etterlysningstråden...
Forumtroll eller andre (ting) vi savner...

Hvor er det blitt av BareBea? Og ElFrodo? Taz?

Og hvor blir det av mannen i mitt liv? Har du rota deg (eller meg) bort?
Og hvem er det som stjeler all posten i innboksen min (som etter sigende skal være full siden jeg er dame...)?

Jeg har funnet ut at jeg har en "uvane" jeg selv syntes er ganske morsom.. Når tar ett stort glass ut av skapet, eller en skål, så uler jeg som en ulv i det.. Jeg gjør det selvsagt ikke hver gang, men jeg har lagt merke til at jeg faktisk gjør det en del ganger.

Hvor ofte uler du som en ulv i glass eller skåler?

Hva er din (uskikkelige) uvane?