Sukkerforum

Har aldri helt skjønt poenget med kjøleskapets funksjon i Sukker-leiligheten. Okei, greit, det er morsomt å kunne finpusse din digitale bosted med noen detaljer, men jeg klarer ikke å få tanken ut av hodet at flere folk bare går rundt og velger en partner for livet basert på om de har lagt inn et bilde av Pepsi Max eller ikke.

Greit at folk kan finne litt ut om at de har "tilpassende spisevaner" (jeg er en pescetarianer, for eksempel. Dette betyr at jeg spiser fisk og sjømat, men ikke kjøtt), men utvalget for det man kan sette inn i kjøleskapet er ikke alle verden så stor og forskjellig, så du har ikke så veldig mye du kan vise fram egentlig.

Personlig, jeg klarte ikke å la være. Når jeg finner noe type for system som jeg syns er meningsløst, så må jeg gjør narr av det. Jeg byttet ut alt jeg hadde for øl, knekkebrød og brunost. Kun de tre tingene står igjen.

...det verste er at det er forsåvidt sant. Ups.

Jeg pleier som regel å treffe dem jeg skriver med ganske raskt etter første kontakten, sjelden mer enn to uker. Men så ser jeg her at opptil flere skriver om folk de har skrevet med i månedsvis og som de nå skal treffe - og begynner å lure på om jeg går litt fort frem her.

Så hvor lang tid pleier dere å bruke fra dere først tar/får kontakt til dere møter vedkommende?

Jeg var på jobb i går, og som regel når jeg er på jobb så kjøper jeg is..ja jeg er svak. Og som regel så spiser jeg den sammen med makkeren min ved den blå steinen.

Der stod det en jente som så veldig spørrende ut og ventet...Jeg var uniformert så hun så ikke spørrende på meg, men flere andre menn.. Og plutselig kom det en mann med et like spørrende blikk bort og de sa hei, de hilste sjenert med en kort klem. Det var tydelig at de var på første date type "jeg er på sukker eller noe lignende og skal møtes for første gang".

Jeg fniste inni meg og syns det hele var fryktelig trivelig og se på der de gikk fra den blå steinen og var sjenert... knis.

SpråkSans

Siste svar on. 10 aug. 2011 23:25 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Sansfan

Sans! Du er en ordkunstner av rang..! Jeg har Sans for språk og ordspill og svinsing og svansing blant ordene, og frydes og gledes av alle språklige krumspring og finurligheter i innleggene dine!:) Herlig!!

Aldri, i hele mitt liv har jeg følt meg ensom som nå. Tomheten, det å komme hjem til ingen ting. Døra lukkes. Et lite sukk. Jeg setter meg i sofaen, åpner datamaskinen. Sjekker e-posten. To meldinger. Den ene er fra Match.com. Jeg får fortsatt meldinger selv om jeg aldri har betalt. Spennende single som passer meg. En av dem kjenner jeg igjen på bildet. Hun skrev jeg til en gang, men svar har jeg aldri fått. Den andre er fra Sukker.no. Joda, jeg fikk et håp da jeg registrerte meg som gratismedlem. Mange mennesker som virker likestilte og kontaktsøkende. Derfor betalte jeg medlemskap, for noen av dem som virket interessante var ikkebetalende medlemmer.

Jeg vet ikke om det er en skam, men for meg så føles det som en skam, eller et umenneske. Kanskje jeg heller kan kalle det en trist bekreftelse. Jeg har skrevet til flere av profilene. Til profiler som viser mennesker som deler mange av de samme interessene og meningene. Med en følelse av gru i magen går jeg inn på sendte meldinger. De er lest. Men ingen har svart. Heller ikke i denne gang. Det krøller seg i magen. Jeg kikker ut av vinduet. Lukker datamaskinen. Ser bort på en tom TV-skjerm. Den føles så meningsløst å skru på. Jeg kjenner klumpen i halsen. Er det noen jeg kan ringe?

Jeg tenker på min eks. Fortsatt er jeg glad i henne. Hun var en person jeg kunne snakke med. Men glad i betyr ikke forelsket. Det var derfor vi flyttet fra hverandre. Vi elsket hverandre ikke lenger. Men det går an å være glad i et menneske, uten å elske. Jeg tar opp telefonen. Inntil nylig kunne vi ringe til hverandre for å snakke om alt. Om barna, om familien min som er blitt borte av kreft og i alkohol. At vi kanskje skulle ta en middag, hun, barna og jeg. Jeg legger telefonen tilbake. En ny mann er på vei inn i livet hennes. Jeg er mer ute av hennes liv enn noen gang og færre å snakke med enn jeg har hatt i hele mitt liv.

Jeg har nok gjort mange feil i livet. Det er så mye jeg kunne gjort bedre. Jeg kunne vært bedre til stede og ikke tatt det gode liv som et selvfølge. Heller ikke forholdet, som etter hvert glapp fra oss begge. Barna, hvorfor brukte jeg ikke mer tid til dem?

Fortsetter:

Når noen tar opp noe de opplever som negativt her inne - hvorfor er det så fordømt viktig å slå fast at det samme gjelder det motsatte kjønnet også?

Hvorfor får jeg gamle mann besøk på profilen min , av 30 åringer. Beklager jenter, jeg er ikke det bøss interesert i jenter i den verpesyke alderen, for gammel til sånt. Men bestefar, se det er noget annet

Er det no-go? Tenker ikkje på store ting, men ei og anna ungdommeleg synd.

skulle bare dratt rett hjem til henne etter jobb og lagt oss i sengen og blitt der.

til helgen må det skje hahah! gleder meg. jeg skal ikke ta nei for et svar.

Skal på Øyafestivalen på Lørdag, og fant nettopp ut at jeg ikke eier gummistøvler.

Har ikke lyst på høye, grønne støvler, men noen lave, som helst ser litt kule ut.

Hvor i oslo får jeg tak i dette? Noen tips?

Har også vurdert kalosjer, Swims har noen kule.

Forskning viser at de som har foreldre som er gift, ikke er skildsmissebarn egner seg til å være gift selv, resten bør ikke.......

Er du en gifteperson??

Nå har jeg påbegynt nytt helskjegg + bart.

Skal barten få leve eller dø? Sukker skal få lov til å delta i denne avgjørelsen :P

God natt videre, bare for å ha noe gøyalt her :D
Har allerede ei fin lita stripe på haka som går omtrent en halv cm nedenfor, ( ikke som på profilbildet )

Mitt medlemskap på sukker går ut om 2 dager , gi meg 3 gode grunner til å forsette her inne ,så langt er jeg skuffet
etter å vært har inne en god stund

Har en kompis som har rett hudfarge og ett sykt utseende som gjør at han får dem han peker på å er totalt bortskjemt i virkeligheten, smellvakre jenter legger seg flate for ham!! :S

Men så fikk jeg ham til å¨lage profil her!! hehe
Så da kan dere selv tenke dere....

Noen dager etter så : hva faen er dette??? De svarer jo faen ikke!!! Hvorfor besøker de meg gang etter gang for å ikke svarer når jeg har sendt????? Helvete også!! sendte til ei som ikke er pen en gang å ikke svarte!!!
Hvorfor sender ingen noe????

Har aldri hatt det så morsomt før, fyren klikka jo, var rasende, har meldt seg ut, men fikk da ett gult hjerte, mer enn det de fleste får! haha

Skal på date i dag, men tar meg selv i å tenke at dette er sikkert ikke noe det heller:p Jeg har vært på en del dater i det siste, med fyrer som jeg synes er kjekke, morsomme og interesante... Men, så har jeg blitt skuffa med en gang jeg har truffet de. Bildene stemmer ikke med virkeligheten.

Har frem til nå vært svært positiv til sukker, men med denne innstillingen er det kanskje på tide å ta seg ei pause??

med mr. West! :D

Flere som skal?

Jeg opplever stadig at jeg får hjerter, flørt og brev fra personer som ikke har bilde på profilen sin.Som regel har de heller ikke bilder i albumet, og ofte lite info om seg selv i tillegg. Mange av disse foreslår at jeg skal legge dem til på facebook, msn eller at de kan sende meg bilde på mail. Er dette som regel bare useriøse, evnt gifte menn, eller hva skal jeg tro? Hva slags erfaringer har dere som har vært litt lenger på sukker, og kjenner "gamet"? Er det lurest å skygge unna dem?

jeg må innrømme at det er ei stønn sia jeg fikk meg no..
det plager meg ikke sånn i hverdagen, men noen kvelder er ulidlige..

men det er bare tankene da.. har så sykt lyst til å grise prate med noen :P
tease noen, bare ha det moro på en seksuell måte.. er det flere som er sånn her?

Hjartebrudd

Siste svar on. 10 aug. 2011 00:51 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym luringen

Om noen har knust hjertet ens, kan man anmelde vedkommende for legemsbeskadigelse?

Først og fremst, jeg er verdens største kløne på å forklare ting, men håper denne er rimelig rett frem. Jinx.

Når jeg går innpå den siden der du sjekker interesserte, flørter osv, så kommer det opp "Blablabla" har prøvd å komme i kontakt med deg på chatten, eller noe i den duren.
Men jeg har jo ikke registrert noe? Ingenting popper opp, lager lyd eller kommer i innboks (utenom meldinger da, så klart).

Tell me, the chat hates me, doesnt it..

Som regel prater en del folk om været.
Rart at det ikke ruller en vær-debatt her.
Derfor denne debatten.

Kjør på, klag på været, eller skryt av det.

Vind?
Tempratur?
Regn?
Sol?
Spesielle værfenomener?

Fortell?

Eller blir man i enkelte tilfeller redd sitt eget speilbilde?
Med gode grunner?
(Mhp for høy matchscore.)

Har sett det har vært noen sånne tråder. Så tenkte jeg kansje skulle ta sjangsen på en jeg og.
Vil gjerne ha noen synspunkter fra dere jenter om noen ville være vennlig å bruke ett øyeblikk på meg.

Jeg har vært medlem her inne en stund etterhvert. Men har kansje ikke vert så aktiv som jeg kansje burde.
Jeg har ikke noe problemer med å treffe damer på byen om det er det jeg ønsker. Men føler kanskje ikke helt at det er veien å gå .
Synest det blir vanskelig å skulle å prøve å finne noe som kan bli seriøst i byen.
Jenter som jeg har kjent en stund har en tendens til å falle for meg og. Men for min egen del så har jeg tilgode å få følelser for noen som allerede har havnet på ett venskapelig plan. Men jeg velger å se det som at jeg da ikke kan være helt klin hakke galen heller. .)
Jeg har en jobb av slik art at jeg heller ikke treffer noen jenter på den måten heller.

Så til saken:
Hva bør jeg evt. endre i profilen min?
Denne blir litt teit. Men om økonomiene min er bra, bør jeg ha det med i profilen? Har prøvd å unngå det.
En annen ting. Nå har jeg jo vært medlem ganske lenge som nevnt og det virker som de som har hatt interesse for å kikke innom profilen min har vært innom for lenge siden. Bortsett fra å forbedre profilen. Kan man gjøre noe for å få folk innom igjen? Eller må mann rett å slett lage en ny profil?

Fake innlegg er slettet av Sukker for å beholde kvaliteten på forumet.

Er det en forbannelse å være pen ?Det må være enda vanskeligere å finne den rette blant alle de med et par kilo for mye som tar kontakt med dere hele tiden.
Jenter som ikke greier å ha sex på første daten engang fordi de pleier å bli kjent med dere først.
Kjedelig greier med denne bli_kjent_fasen.
Forstår deres frustrasjon.
Bare lurer på hvordan dere føler om dette?

Hva man ikke bør prøve å gjøre...
...når man prøver å få med kun en/ei på nach
...eller når man omsider har kommet på nach
Tabber som ødela eller kunne ha ødelagt alt.
Noen som har noe mer eller mindre morsomt å fortelle?

Jeg lurer på om jeg har missforstått chatten her inne. Er det ingen åpne chatterom hvor man kan prate om løst og fast?
Jeg synes det kanskje kan virke litt masete å klikke på en vilkårlig person for å sitte og vente på at denne kanskje svarer. Kanskje er ikke vedkommene en gang tilgjengelig der og da!

Jeg vet det finnes mange andre muligheter der ute på webben, men de fleste har en sterk overvekt av "kåte griser" med falske nick og samtalene er som regel veldig ensporete.

En annen ting er at jeg kan se at noen har forsøkt å åpne en chat med meg, men jeg har aldri fått varsel om dette. Hvordan vet man i det hele tatt om noen ønsker å snakke med deg der og da???

Bare lurer, siden jeg er fersk her! :-)

På en skala fra 1 til 10 (10 er best):
Ranger deg selv som sjåfør, og si om du tror det er over snittet.
Ranger deg selv som elsker(inne), og si om du tror det er over snittet.

Skriv gjerne kjønn evt alder hvis du har lyst.
(Og ta gjerne med tall fra annen part som har sett deg i aksjon :) Neida, skal slippe det :) )

Vil sammenligne litt, siden de aller fleste anser seg som bedre sjåfører enn snittet :)
(Og selvfølgelig er bruken av tall her bare tull, det er for syns skyld)

2 dag på jobb.. og så blir dama syk.. JEG blir aldri syk.. men i dag av alle dager.. så skulle jeg da bli det...

aua uffa teit..

Hvorfor er det sånn at man mister interessen når man får bekreftet at den andre personen liker deg?
Nå har det der hendt meg flere ganger gutter som jeg har vært usikker på hvor jeg har, ja som jeg til og med har vært skikkeli betatt av her snakker vi sommerfugler! Av forskjellige grunner skjer det ikke noe, eller kansje det skjer noe men stopper der..og man er forvrirra..liker han meg? liker han meg ikke? når man da en stund seinere ( par mnd feks) får bekrefta at den personen er skikkeli intresert i deg sier han er glad i deg savner deg osv..hadde det vært da du var intresert og hadde sommerfuglene hadde d vært topp! men nå nei du syns det er bra med den bekreftelsen men er overhodet ikke intresert lenger..Ja han er dritkjekk...ja han er bra på mange vis..MEN...utrolig frustrende! For min del tror jeg det skjer noe oppi topplokket når en kar begynner å bli helt på tuppa etter deg..så plutselig er han ikke så attraktiv lenger..tror det er fordi jeg tiltrekkes gutter som er litt små bad..og når de da viser seg å være snurra rundt lillefingern nei da..da klarer du ikke bry deg :P Hmm hva gjør man med sånt? forøvrig ikke noe å gjøre kansje men..

Hva er andres erfaring når det kommer til sånne situasjoner både for gutter og jenter? Må jo være mange med samme issues siden vi alle er single her :P

Jeg er en gutt på 25 år som har vokst opp i en familie på 7 og da inkluderer jeg med mine foreldre.
Har tre eldre brødre og en yngre søster. Jeg er fryktelig glad i de alle, men de har alltid vært mer populære enn meg.

Alle de eldre brødrene mine har fått massevis av venner ,damer og annerkjennelse, mens jeg har bare blitt en sånn talsperson for dem. Det er alltid folk som spurt meg om hvor brødrene mine har oppholdt seg til enhver tid. Aldri har det vært noen som har spurt etter meg . Er det noe jeg ikke har noe ønske om så er det å sitte på rommet mitt som en gal enstøing, som bare blir misunnlig bitter og sint på alle andre.

Nå har jeg bodd i Oslo snart ett år og alle brødrene mine begynner å bli etablert med barn osv, så da har det blitt litt enklere for meg skulle man tro. Men fremdeles sliter jeg med å bli likt, jeg sliter med å få meg venner, jeg har aldri hatt kjærester, jeg eksisterer bare. Jeg er bare der. Jeg er bare en kjedelig 25 år gammel mann som syns synd på seg selv. Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit og jeg vet ikke om det noengang kommer til å endre seg...

Børsen åpner klokka 9.. 4 minutter igjen. Skal bli "spennende" å se hvordan det går i dag.. Dette ser ikke bra ut..

mail veksling!

Siste svar ti. 9 aug. 2011 11:28 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym utålmodig

Finnes jo så mange" regler" og forholde seg til..sånn 3-dagers regel osv..

Hva med når dere veksler mail frem og tilbake...??
Jeg tror jeg er av den utålmodige personen, og syntes det er gørr kjedelig, type 1 mail om dagen...
Når jeg skriver med en jeg liker, kan jeg sitte hele kvelden med mail fram og tilbake..selvsagt kan jeg gjøre andre ting også, men da sier jeg fra..at nå logger jeg av, er tilbake i morgen eller når det måtte være...
Syntes det er så kjedelig at midt i en veksling, vips logget av...på ubestemt tid..

Så tenkte jeg at det kanskje er en sånn uskreven regel, max 5 mail om dagen eller noe sånt, he,he..??

Hva har en mann lov til å føle?
Og hvor mye?
Hvor ofte?

Egentlig?

Den internasjonale orgasmedagen feires i dag 8. august og er til for å feire energi, ekstase, begjær, behag, fornøyelse, glede, lyst, nytelse, vellyst og tilfredsstillelse… Eller hva?

Er det en forbannelse å være pen? Det må være enda vanskeligere å finne den rette blant alle taperne som tar kontakt med dere hele tiden? Ikke bare her, men i alle situasjoner? Karer som ikke greier å føre en vanlig samtale fordi hjernen tømmes for blod (!) Eller er dere så vant med dette at dere ikke legger merke til det lenger? Bare lurer hvordan dere føler om dette.

http://www.youtube.com/watch?v=M1C7Hf0gEkU&feature=related

Ja, det var spørsmålet... :)
Tenk dere godt om nå.

Hadde vært fint om de som ikke vil ha kontakt kunne si ifra om det. Bedre å si ifra.
Samtidig ønsker jeg meg at det blir respektert at man ikke vil ha kontakt med de uten foto.
Blir så mye lettere å forholde seg til personer her inne om en kan ha dette i minnet.

Nevn en film, bok, tegneserie o.l. som beskriver
et forhold som du ideelt ønsker å leve i eller
din kjæreste slik du aller helst ønsker han/hun skal være.

I tilfelle ja, hvorfor?

Paulieffekten har navnet sitt fra en bisarr evne til å ødelegge eksperimentelt utstyr utelukkende ved å være i nærheten.

Noen som tror på den?
Noen som har opplevd lignende?

(Dette stammer fra Pauli, en teoretisk fysiker og kvantefysikkpioneer, senere Nobelprisvinner.)

Da var jeg tilbake fra sydentur

Her i Nord Trøndelag er det grått og regn i dag

Da kan man bare drømme seg tilbake til Rhodos.
Back to the Anthony Quinn Bay.....

.....eller panlegger neste tur, heldigvis har jeg noen fridager igjen :)

Er du også litt smådeppa etter ferien?

Syntes det er så mange fine jenter/kvinner her på sukker. Det som virkelig overrasker meg er måten vi behandler hverandre på, spesiellt i forumet. På ett sted som dette kunne man lett se for seg furtne damer og rivalisering imellom dem.

Men vi backer hverandre opp, er generøse med komplimenter og ønsker hverandre det beste! Det er rett og slett dødskult! Vi står sammen og viser ekte Girl Power! Jeej!

Så til alle single damer der ute: Tusen takk for støtte, samhold og hyggelige kommentarer! Dere er alle råtøffe og kjempelekre!

Myke damemenn?
Sånne følsomme saker.

Det er alt vi har så langt...

Som frksexy, sexy1, sexygirl, sexybabe, og videre i den duren.

Det er jo mange damer her inne som ut i fra bilder er veldig sexy.
Er grunnen til at flere damer ikke kaller seg dette pga:

1. janteloven
2. kvinner/jenter har en tendens for å rakke ned på hverandre
3. dårlig selvbilde
4. vil ikke bli oppfattet som opphengt i sex
5. andre ting.

Kan kvinner/jenter gi et godt godt svar på dette?

Som sagt, kvinner/jenter jeg synes dere ser veldig bra ut, stort sett.
Hvorfor ikke la dette komme til syne i form av et nick som synliggjør at dere har troen på dere selv?

Jeg må innrømme at dette er det morsomste som finnes.

Skriv din fact om en kjendis, altså av den morsomme typen =D

answer damnit

det eneste dyret lars monsen ikke kan lokke til seg ved hjelp av parringslyder er moskusen, og det er i all hovedsak fordi de er utryddet =D

Vurderer å krype til korset og få meg en sånn derre Applesak. MEN - jeg skjønner jo ikke bæret. Ser ut som det er rimeligst å handle rett fra Apple Store, men hva skjer med tlfabonnementet jeg har nå da? Ser ut som jeg må ha et mikro-SIM-kort? Hvor får jeg tak i det? Hjelp?