Sukkerforum

Natta og drøm søtt 😊😘

Har du lyst til å ta en bålkaffe med meg?

Er det mange av dere single damer her som lar kroppshåret gro fritt ? Jeg har alltid likt damer med naturlig hårvekst,men begynner å bli usikker på om det i hele tatt finnes noen som ikke barberer og stusser lenger....

Hei

Som Dansker må jeg indrømme jeg helt enig med vg.

Nordmænd er utrolig svære og finde ud af.
Virker som om man lukker sig ind i sin ejen kubbel og ikke tør møde nye folk.

Hvad gør jeg fejl? 😁

Ønsker alle en riktig fin kveld. God klem fra Bjørnar 😊

Jeg tror at dette har vært et tema tidligere i flere andre tråder.så beklager å surre om det igjen, få ut litt frustrasjon.... Etter å ha besøkt en rekke mannelige profiler så har jeg ofte blitt møtt med setninger som:
MÅ like å være med meg på hytta.
Må like å være med meg på sjøen.
Må ikke være sjalu.
Må like å kle seg sexy..Bla bla
.
Sorry mister helt trangen til å skrive noe som helst da jeg oppfatter dette som ganske kantet og lite smidig.Jeg MÅ ingenting,men kan være med på noe av det som opptar deg. Det er svært mange andre steder enn hytta og båten som jeg vil ha å velge i:)
Sjalu..,tipper at du har vært involvert i ett eller annet sjalusidrama som du har håndtert svært dårlig (tipper).
Liker ikke å kle meg sexy lenger så da er jeg nok ikke den du søker,.. mulig du har problemer med potensen eller ønsker å vise fram ei staselig dukke.
Det er så mange flere måter å uttrykke slike ønsker på uten at det framstår som spesifikke krav...

Biting og sånn

Ingen svar
(kvinne 60 år fra Hordaland) Privat melding

Jeg biter ikke haha, vel hender jeg gjør det og;) evt napper litt klem

Profilbilde

Siste svar ti. 7 aug. 22:48 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym ZeZe

Hva ligger egentlig til grunne for at sukker sletter profilbildet ditt, og ber deg legge til et nytt? Nå har det skjedd meg flere ganger, hvor ansiktet mitt er både et nærbilde, i farger, uten solbriller og fullstendig synlig. I tillegg har jeg jo over 30 bilder i albumet mitt, i alle ulike varianter. Blir profilbildene rapporter av noen, eller hva? Jeg har alltid hatt et tydelig profilbilde, og det kan fler enn meg bekrefte, så synes det er en merkelig avgjørelse å bare slette det.

Jeg søker menn som er fra 4 år eldre til 10 år yngre enn meg selv. Dette har tydeligvis irritert noen. Jeg har fått noen spydige meldinger fra menn, som er over min øvre grense i søket. Jeg lurer på hva som får noen menn til å sende slike meldinger, når de selv søker fra sin egen alder, eller litt under og ned til 15 - 40 år yngre damer/jenter.

Haldentoget

Siste svar ti. 7 aug. 22:32 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Har noen tatt toget mot Halden/Göteborg i går eller dag? Det går sakte fra Langhus til Rygge eller Råde. Noen som har merket seg om det går veeeldig sakte igjennom tunnellene eller om det går i grei hastighet?

Blir sånn litt kjent over her , så kommer daten .... han liker meg, jeg ikke han godt nok og omvendt , og sånn går nå dagene

Romeriksporten

Siste svar ti. 7 aug. 11:59 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hei

Er det noen her som tar toget ofte igjennom Romeriksporten?
Jeg har litt klaus, og lurer på:

*omtrent hvor mange minutter er toget inni tunnellen?
*hender det ofte at toget får stans inni tunnellen, for eksempel som følge av signalfeil?
*hender det ofte at toget kjører saaakte igjennom tunnellen fordi det er kø av tog som skal igjennom den?

Har visst forvillet meg inn på sukker igjen etter noen år borte (like single da). Ble 6 mnd medlemskap. Tenker sjansen for å treffe en er liten (uansett hvor en er medlem) men på sukker er det nå et livlig forum. Kan lære mye ved å bare lytte her 😁

Langsiktig mål... date til nyttårsaften 😂

Ps. Trenger en mann som tørr å pirke linser ut av øynene mine, så slipper jeg å få betennelse når en linse har gjemt seg og jeg ikke finner den...og blir en smule frustrert og voldsom mot eget øye 🤣

Kunsten med ord

Siste svar ti. 7 aug. 11:42 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Åh, så befriende og spennende det er når noen holder seg på den sømmelige siden, mens de likevel klarer å sende ut småsensuelle vibrasjoner.

Me like!

Noen som er på Notodden i helga?

Rett og slett: Hva liker du at det lukter av en kvinne?

Utgangspunkt: Dere skal møtes til middag, en sen og varm sommerkveld. Er det mest sexy om hun:

a) Lukter sensuelt av en litt mørk, varm og krydret parfyme
b) Lukter som en blomstereng, lett og fruktig
c) Lukter sporty, friskt, sjø og såpe

Eller kommer det an på dama og hva slags type hun er?

Så forresten et program fra en dyrehage i går hvor de sprutet Chanel no 5 på en trestokk for å syselsette en leopard. Den ble vill og gal av feromonene i den parfymen visst nok. Så damer... 🐅 😉

Ja dette har jeg lurt på lenge...

Hva er årsaken til at dette skjer? Er det tyngdekraften som virker ekstra på pålegg? Er det brødskivens forsøk på å lande mykere? Er den en sammensvergelse fra verdens påleggsprodusenter? Eller er det et samarbeid på lik linje med Black Friday, at hele næringsmiddelbransjen (brød og påleggsbransjen) går sammen om få oss til å kjøpe mer mat? Spurte en ingeniør og hun mente det var en en naturlov? Jeg vet ikke.

Men hva tror dere?

Hva tenker dere om økt konkurranseutsetting og privatisering av jernbanen, med tilhørende fokus på økt effektivisering og lønnssomhet?

Gjør du noe aktivt for å finne deg kjæreste?

.. eller tar du bare det som ramler ned .. nedfallsfrukt

*Støter du, eller tar du imot*

Jeg stoppet opp og tenkte hva jeg gjorde selv.

Konklusjon: Ikke en dritt. Jeg har heller ikke kjæreste genet, så det må noe helt spesielt til for å vekke interessen min. Så er jeg opptatt om dagen, så det er litt lovlig. Ellers er jeg på sukker da. Det er jo dritgøy. Tenner ikke på stillbilder jeg ass av totalt fremmede, unntakene er særs sjeldne, nærmest ikke eksisterende. Får lage meg noen mer konkrete mål når jeg får tid. Det her jeg driver med nå duger ikke.

Så, er du fornøyd med deg selv i hvordan du håndterer denne "jakten"?

Elsk det eller hat det, men interiør trenger vi alle.

Men hva er ditt forhold til det?

- Hva synes du om respatex bord?
- Har du designer stoler på kjøkkenet til mangfoldige tusen eller bare en stol som sikrer at du ikke faller på gulvet når du setter deg ved bordet?
- Jakter du lopper eller kjøper alt fra IKEA?
- Går alt etter planen med oppussingen eller venter du på at Sinnasnekkeren kommer og redder deg?

Show me yours and I'll show you mine

Hvordan få en bikinikropp........ kjøp en bikini og ta den på. Så mye kroppsysteri at eg blir både forbainna og kvalm. Og eg gir fan. Men tenker på alle unge jenter... og det presset de ofte har. Unge mødre som har født... dekker seg til fordi magen ikke er tilbake til Normalen..strekkmerker har de fått... Gutter som ikke har muskler på de rette plassene. ikke har six pack...Veeldig synd... at man ikke kan elske den kroppen man har...Selv har eg former så det holder- og ikke e eg innenfor den anbefalte BMI `en..... Eg gir fan.... bader - soler og koser meg...Og det skal absolutt alle kunne gjort.... Håper alle skal kunne gjøre det- gi fan og kos dere 😘 👋

Melissa Horn

Siste svar fr. 3 aug. 19:46 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym kosogklem

Noen som skal på konserten i Oslo i morgen fredag 3. august?

Slår du av dating-apper som er geografistyrt når du er på tur?

Det er jo håpløst å få mach med en som er bosatt i et annet land, men er det litt hyggelig?

Hva kommer det seg at ved å være ærlig om helsesituasjon så blir man stemplet som udyktig og få beskjed om at kvinnen du skriver ikke er ute etter å ta vare på en mann selv om man er økonomisk uavhengig ? Jeg fikk beskjed om at jeg var kjekk da så det reddet dagen.

Hva gjør du når du plutselig ser og kjenner igjen noen fra Sukker eller andre dating-steder på gata, i butikken eller på trikken? Går du bort og sier hei, eller later du som ingenting?

Ruters mobilapp

Siste svar on. 1 aug. 17:44 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hei
Vet noen om en får bot dersom en har flatt batteri og dermed ikke får vist frem billetten i en kontroll? Eller har kontrollørene med se lader?

Håper alle har hatt og fortsatt har en veldig fin sommer! Ferien for min del er over etter et par uker på hytta med familien, men det er jo litt godt å komme igang igjen også. Her i tårnet girer vi opp til ny fest i september, og er i gang med litt av hvert både på web og mobil.

Hva har du gjort? Hvem har hatt sommerens mest spennende date? Hva er nytt og spennende?

Hmm. nå skjer det noe som ikke har skjedd på mange år. Jeg kjenner kriblingen og at det er en følelse i magen. En uro, en god spenning. Litt skummelt. Trodde nesten jeg hadde mistet evnen til å forelske meg. Men dessverre er mannen opptatt. Det bare kom på meg, helt uten forvarsel. Hvorfor mon tro? Men jeg holder meg på avstand til jeg får indikasjon på at det er slutt mellom dem. Jeg er ingen homewracker. Jeg sa det til ham. Jeg skal ikke ødelegge noe mellom dere. Dette må du finne ut av. Aner ikke om det er håp i det hele tatt, og om han føler det sammen. Men jeg har en liten mistanke. Jeg skal holde meg nøytral.

Tid for dilemma: ☺️

Hvilke «kameler» er du villig til å sluke for den rette?

Eks:
- Du har store barn (15-20). Du er ferdig med små unger og klar for å leve liver med den neste kjæresten. Problemet er at den nye har barn på 8-10 år.

- Du ønsker ikke å reise så langt for å treffe ny partner med du liker den nye kjempegodt. Problemet er at du må reise opp opp det dobbelte av hva du ønsker. La oss si 1 time mot dine planlagte maks 30 min.

- Du ønsker å møte en aktiv spreking som deg selv men er på vei til å falle for en som ikke liker å bli svett.

Kompromisser dere eller dropper dere vedkommende?

Jeg er på søk etter en søt snill seriøs dame som har lyst på en date.
Finnes det her inne?

Post ditt beste badebilde - Sørenga, skog og mark, utlandet... Hvor bader du denne sommeren?

Få se bilde av kjøleskapet ditt. Ikke rydd i det på forhånd.

Sosial angst

Siste svar ma. 30 juli 19:03 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Snorkfrk

Flere her som sliter med det og ødelegger for dating?

Kontakt

Siste svar ma. 30 juli 18:56 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Hjelp

Jeg sliter med og finne nye damer her inne noen andre som har samme problem?

a) Hva liker dere?

b) Hva savner dere?

* Slå dere løs, bruk helst a / b for mer ryddige svar, ellers drukner budskapet 😁

Finnes det en Norsk normal dame i passende alder med fast jobb og normalt utseende her inne? Jeg har vært her i over 2 år nå og har ikke funnet det jeg etterspør? Hvordan er det mulig? 😏

Ferdig med utdanning, flyttet til ny by og ny jobb. Er 28. Helt alene her nå. Absolutt ingen venner eller nære bond til kolleger.

Kom gjerne med tips til hvor man kan møte folk, få venner og bygge nettverk. Dette er ensomt!

Mitt inntrykk er at menn er vesentlig mer opptatt av utseendet - til partner. Damer virker mer opptatt av «det indre».

Er det sånn ?

Hvor en er så klør menn seg i skrittet.
Er selv mann og har ingen behov for det.

Damer er det attraktivt?

Altså er det et must at menn liker fotball???

… en litt annerledes en.

Jeg kunne ha lyst til å høre hvilke låter dere plukker fra absolutt øverste hylle. Det helt umulige - når du må velge en enkelt låt og plassere den på topp.

Og all den tid det nok er pøkk umulig og man selvsagt angrer som faen så fort man kommer på en enda bedre låt, så må det være lov å poste en ny etter - skal vi si - ti låtforslag fra andre i mellomtiden? (Eller hva som enn funker, ingen seriøs tråd detta.)

Det er selvsagt fabelaktig dersom man knytter et par linjer til låtvalget.

Hvem på forumet kunne du tenkt å pule med?

asking for a friend...

Pulemusikk

Siste svar to. 26 juli 21:21 (64 svar)
Skjult ID med pseudonym Writern_67

Puling sørger for et visst engasjement her inne, og hva er vel da mer relevant enn å snakke om pulemusikk?

Min favoritt er Kruder & Dorfmeister eller avarter av disse, feks Peter Kruder som kaller soloprosjektet sitt Tosca, og defineres i trip-hop - sjangeren.

https://youtu.be/MS0NzTuZQPk

Er det flere her som er aleneforeldre med alt eller nesten alt ansvar alene? Tenker dere det hadde vært fint å møte noen i samme situasjon? Hvordan får dere tid til å date? Det gjør jo brått situasjonen litt anderledes enn for andre med delt omsorg eller ingen barn.

https://www.16personalities.com/

Ta testen folkens, det er artig.

Hvordan avviser en når en tilslutt får se bilde av noen som har bildeløs profil?
Det er jo åpenbart at det er bilde som er utslagsgivende når en da endrer retning.

Følger opp alt «grisesnakket»

Hvilken pule-personlighetstype er du?

Liker du å snakke når du gjør det ?
Gjør du det kun av plikt?
Faker?
Er du griseprater’n?
Stønner’n?
Stille?
Puler-kun-når-jeg-er-full?
Kun misjonær?

🤪

Pulevenn

Siste svar ti. 24 juli 17:05 (261 svar)
Skjult ID med pseudonym pulemester

Kem e interessert

Lørdagsdate

Siste svar ti. 24 juli 07:32 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor blir det av alle invitasjonene til vindrikking og krumspring, som pleier å velte inn på lørdager etter en viss alkoholprosent er oppnådd?