Sukkerforum

Mens jeg holdt på og lagde en profil her skrev en flott kvinne fra Telemark en fin melding til meg. Siden jeg var ny og ikke hadde helt blitt ferdig tok det 5 dager fra jeg sist var inne her. Da så jeg brevet og skulle svare,,, men var blitt blokkert av kvinnen. Så trist om man kanskje er litt for kjapp med sine blokkerings lister :) og tror at den andre bare nonchalerte henne.

Må vel si at jeg virkelig blir sjokkert og skuffa over seriøsiteten i flere av innleggene på dette forum. Er det virkelig voksne oppegående mennesker som ytrer seg med de merkeligste spørsmål og meninger, har dere ikke vurderingsevner og sunn fornuft selv?
Nei dette forum er virkelig useriøst fra a til å!
Takk for meg.

NESARA NÅ!

Siste svar sø. 4 sep. 2016 13:39 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym på date

http://thoughtsonlifemine.weebly.com/home/what-is-nesara-law

NESARA implements the following changes:
1. Zeros out all credit card, mortgage, and other bank debt due to illegal banking and government activities. This is the Federal Reserve’s worst nightmare, a “jubilee” or a forgiveness of debt.
2. Abolishes the income tax.
3. Abolishes the IRS. Employees of the IRS will be transferred into the US Treasury national sales tax area.
4. Creates a 14% flat rate non-essential new items only sales tax revenue for the government. In other words, food and medicine will not be taxed; nor will used items such as old homes.
5. Increases benefits to senior citizens.
6. Returns Constitutional Law to all courts and legal matters.
7. Reinstates the original Title of Nobility amendment.
8. Establishes new Presidential and Congressional elections within 120 days after NESARA’s announcement. The interim government will cancel all National Emergencies and return us back to constitutional law.
9. Monitors elections and prevents illegal election activities of special interest groups.
10. Creates a new U.S. Treasury rainbow currency backed by gold, silver, and platinum precious metals, ending the bankruptcy of the United States initiated by Franklin Roosevelt in 1933.
11. Forbids the sale of American birth certificate records as chattel property bonds by the US Department of Transportation.
12. Initiates new U.S. Treasury Bank System in alignment with Constitutional Law
13. Eliminates the Federal Reserve System. During the transition period the Federal Reserve will be allowed to operate side by side of the U.S. treasury for one year in order to remove all Federal Reserve notes from the money supply.
14. Restores financial privacy.
15. Retrains all judges and attorneys in Constitutional Law.
16. Ceases all aggressive, U.S. government military actions worldwide.
17. Establishes peace throughout the world.
18. Releases enormous sums of money for humanitarian purposes.
19. Enables the release of over 6,000 patents of suppressed technologies that are being withheld from the public under the guise of national security, including free energy devices, antigravity, and sonic healing machines.

En kvinne som ønsker ha en fin kveld med øl ?

OJ Simpson

Ingen svar
(mann 31 år fra Oslo) Privat melding

var uskyldig påstår etterforskere. Det var OJ s sønn som sto bak!

Jeg har vært på sukker for noen år, fram og tilbake sjekket for ei jeg vil bruke tid med.

Som jeg ser det er det bilde som utgjør ting, og alle venter for en prinsens komme til en i en ridene hest.

Er dette så for dere andre eller er det noe galt med min profil?

Født med dyleksi og noe vansker med språk, er født norsk.

Tar gjerne imot kritisme, takk for forhånd og håper dere alle har en fin kveld :)

Ser flere og flere bruker filter på bildene de legger ut. Folk må jo gjøre som de vil..og hvis det er med humor så er det jo bare gøy. Men hvis man prøver å virke yngre, penere og rynkefri i håp om å få større interesse blir det jo som å legge ut 10 år gamle bilder. (det er det jo mange som reagerer negativt på) Og man kan få seg en overraskelse hvis man møtes IRL.
Hva er deres holdning til filterbruk? Spesielt på sider som dette hvor man søker oppmerksomhet fra en potensiell partner? (for dere som er ute etter en partner da) :) Ha en ellers fin fredagskveld - med eller uten filter.

Gutter jeg kom over en profil av en søt jente, det viser seg at hun er gravid. Hadde det sitti langt inne å datet noen som er gravid ?

For meg hadde det vært meget spesielt :P

Det er vel ingenting som tyder på at OJ ikke er skyldig!
Men (nesten) alt kan jo kjøpes for penger...

Hvor mange dates synes dere jenter det bør være før dere føler dere komfortable med et hjembesøk hos en fyr?

(Og jeg antar at mannen bør invitere hjem først)

Koselig med forum, men hvor er alle de andre? Fulgt med litt de siste dagene, liker å tenke og analysere... derfor passer det meg. Men hvorfor er det kun et titalls med?? Hvorfor anonym ?? Og hvorfor er dere så strenge med hverandre?? Skal man virkelig ha en mening om hvordan dette skal gjøres og ikke....Hva med å slappe av og kose seg og ta imot og se hva som skjer og hvem som kommer....det liker jeg :)

September og høsten er kommet. Sommeren er over og det går mot fyringstid.
Hva fyrer du med? Og når begynner du å fyre? Fyrer du hele døgnet? Har du datet mange fyrer? Fyrer du oppunder en gryende krangel? Jukser du og bruker tennbriketter? Fyrer du opp med papiravis eller nettavis? Fyrer du med ved? Like ved eller litt lenger borte ? Bruker du i såfall vedovn eller peiser du på uten beskyttelse? (gnistfanger)
Håper dette innlegget får dere i fyr og flamme og gir noen varme tanker utover høsten når dere fyrer i vei. Tenning er viktig.

Da er TV2 i gang med enda en "nyansert" versjon av idol.

Er vi klar for enda et program der hvor det skal oppdages og utvikles et (eller flere?) talenter?

Hva syns dere om dette konseptet i forhold til Idol og the Voice?

Uansett. Ingenting e kjekkere og stimulerende enn å se andre få vise sitt talent (og lykkes)

Kl. 20 e det i gang :-)

For oss som ser/har sett på "Født i feil kropp", hvis man drar det ut i daringverden..
Bør h*n være oppriktig ovenfor daten at h*n e/har vært transseksuell, sjøl om h*n faktisk føler seg som den faktiske "jeg" etter utallige operasjoner!?

Dette e ment som en saklig tråd!

Hva er snart? Hvor lenge er det? Er det forskjell på snart i forskjellige situasjoner? Hvis jeg sier jeg kommer snart, så er jeg i farta og dit jeg skal i løpet av en times tid..
Ettersom jeg ikke har nooooe annet å tenke på akkurat nå ..😉 hva tenker dere? Feks her, i meldinger 'håper å høre fra deg snart'.. Hvor kjappe er dere ?

Ønsker dere alle en herlig fredag, og en fantastisk fin helg 😃😃

Det er så mange pene trøndermenn her. Men jeg bor i Vestfold...trist som f...

Hei alle sammen

Ny her på sukker i dag, 2 timer siden

Lurer litt på hva sjansen er for og finne den rette her på sukker, så gøy att man kan se alle de single som søker lykken i applikasjonen :-)

Hadde vært artig og sett ett scoreboard hvor man kunne se alle de som utviklet seg til ett kjæresteforhold, kanskje allerede etter noen få timer?

Andre som håpefulle idag?

Hvem er den peneste / kjekkeste / søteste kjendisen du vet om ?

Er det flere her inne som synes det er merkelig at man bare kan ha en kjæreste om gangen? Jo, jeg forstår at det kan oppstå komplikasjoner og at det krever mye arbeid, men all form for kjærlighet krever mye arbeid.

De fleste vil jo innlede flere kjæresteforhold i løpet av livet, ja, for noen i løpet av året. Hadde det ikke da vært fint hvis det også var mulig å finne fantastiske nye mennesker mens man fortsatt er i et forhold?

Er det noen som har noen erfaringer med polyamori? Jeg er relativt ny til hele konseptet.

Tiden er kommet til å gjøre innkjøp av undertøy... utvaskede og slappe boxer shorts er ikke sexy :)

Eller er boxeren på vei ut?... og briefs inn??

Det er så mange farger å velge på boxer shorts..

Sort til hverdags og hvitt til fest?.. Noen meninger?..

Hvordan synes dere jenter en første sukker-melding fra gutta bør være?

Jeg har opplevd en del ganger å få tilbakemeldinger om at jeg ikke var nok ditt og datt, eller at det og det ikke var bra nok. Jeg går bare videre, tenker at alle ikke kan like alle, og det er greit. Men det jeg stusser på er at disse som ønsker seg diverse egenskaper hos meg (eks "må være mer frampå", "må være villere i senga", "må være mer flørtete" osv), de innehar heller ikke disse egenskapene selv, paradoksalt nok. Litt vanskelig å være frampå feks når mannfolket er suuuuuuuperkjedelig og knapt snakker, det er vanskelig å være vill i senga når fyren er super rolig og settingen ikke tilsier det, og det er kjempevanskelig å flørte med en som ikke flørter tilbake. Det kan virke som om de forventer at ting bare skal skje av seg selv.

Er du bevisst på at du også gir det du vil ha?

Jeg lurer på hva enkelte gjør her inne.
Sendt mld til flere som ikke engang tar seg tid til å svare.
Jeg tar meg ihvertfall tid til det selv om personen kanskje ikke kommer igjennom nåløyet ut ifra bilder/profil så takker jeg høflig nei.
Hva mener andre om dette? Og hvorfor ikke ta seg tid til 10/20 sek å si høflig ifra att du ikke er det man ser etter?

Hei, jeg bare lurer. Som kvinne, som ønsker et seriøst forhold, og som er i midten av 40 årene pluss, hvorfor kontakter menn på mellom 20 - 35 oss ?

Ser de virkelig for seg ett seriøst, langvarig forhold med ei som kunne vært deres mor ?

Er det mange damer her, godt voksne damer, mener jeg som blir kalt stygge ting fordi en ikke sier ja til hjembesøk i en av de første meldingene? Dette har jeg nå opplevd flere ganger. Dette er skrevet av menn opp imot 70 år og som en skulle tro hadde lært folkeskikk. Hva feiler det enkelte menn lurer jeg på? Er dette vanlig her på Sukker? Det er ingenting i min profil som skulle trigge menn til å tro at jeg vil treffe noen hjemme hos meg på første treff. Heller ikke noe i mine svar på meldinger. Hva gjør man med slikt?

Hei folkens ...

Jeg er i 20åraog fra/bor i Sør-Trønderlag, og søker dermed etter nogenlunde kjæreste søkende seriøse jenter derfra. Dessverre må si det er meget skrant med utvalg rundt min alder. Sender somregel et gult hjerte til de som er interesange og det er svært få som gidder å see på profile min engang. De som setter hjerte tilbakke til meg sender jeg melding til, og i tilegg noen av de som i det helle tatt tar seg bryet med å see på profilen min. Kunn fått et eneste svar hittil, noe jeg synes er rart... Anser meg selv som over gjenomsnitte kjekk/veltrent, jeg er høy og "mørk" osv. Hva skjer? Er det så litte jenter på sukker i alderen 20- 28 ish?

Skal du fange interesse hos noen så må man klare å skrive mer enn "hei"
Dette var jo noe man gjorde på barneskolen.. Gikk med hendene i lomma, så ned i grusen, gikk bort til den fineste jenta/gutten i klassen, stod foran h*n og skrapa med skotuppen i sanda å stuttra fram et "hei" så snudde h*n på hæla å gikk.. Jeg blir hvertfall ikke sjarmert i senk av et brev der det kun står "hei" "hei sjøl" tenker jeg.. Et hei sier meg ingenting, man må jo skrive noe om hvorfor man tar kontakt, det er jo en grunn til at man gjør det, eller? Hvis ikke, kan det jo bare være det samme Nå er vi blitt voksen og må tørre å si hva vi mener om hverandre, om jeg skriver til noen først.. Noe jeg ennå ikke har gjort, har ikke har funnet godbiten i twistposen, så skal ihvertfall jeg skrive hvorfor jeg tar kontakt 😉

Var han skyldig? Hva mener sukkerfolket?

Har nesten sluttet å søke, sende hjerter osv...de mennene jeg liker, liker tydeligvis ikke meg! Mange som skriver til meg, men ikke de jeg vil...:( . Noen som kjenner seg igjen og som skal på sukkerfesten....møtes live må vel være bra :)

Du matcher med en person, meldingene hagler på, dere avtaler å møtes (uten å spesifisere tidspunkt) og så blir det stille. Dødsstille...

Hva er greia? Er det så mange å sjonglere at du mister oversikten? Er det så mange å sjonglere at du glemte en av dem? Eller dukket det bare opp noe bedre?

Skal man da si fra, eller fortsette tausheten?

Kunne tenkt meg å høre om dette er noe andre opplever, eventuelt om dette er noe dere andre gjør. Og i så fall; hvorfor?

Ser at det kommer et program hvor de går vitenskaplig til verks for å finne den "rette" for damen som søker kjæreste.
Er det noen som har tru på konseptet eller den måten å finne kjærligheten?
Og i så fall kunne dere tenkt dere å vært med i et slikt program?

Premiere på torsdag på Nrk1

Kjært barn, mange navn... Jeg er hvertfall drit-trøtt etter å ha delt seng og kranglet om dyna med 5-åringen i natt. Belønningen for brus-serveringen i går kveld var at jeg våknet i natt og var jævlig kald på ryggen, for å si det sånn :( Neste gang jeg våknet var da katta beit meg i tåa, og da jeg skvatt ut av senga så sklei jeg i en hårball som katta hadde gulpa opp :( Føler for å hevne meg litt på verden, egentlig...

Er det noen fra Oslo som kunne tenkt seg å tatt en kaffe?

Eller en tur i parken om vær å tempen sier så
Ligge prate å slappe av på teppe

Heisan, er det noen som driver med 3d modellering her inne? Jeg har starta en gruppe på facebook for nordmenn med interesse for blender.
Er det noen her inne som bruker programmet eller er interessert selvom man ikke bruker det selv?
Bli medlem i gruppa, jeg linker den slik at de som er interessert kan gå dit å be om medlemskap.

https://www.facebook.com/groups/1031691546919613/

Nå har vi diskutert penisen i det lange og breie.... Lurer på noe i samme området;- hvor mange av dere menn liker å slikke kvinner - ja netopp der nede?? Jeg har ikke vært noen stor tilhenger av dette - føler ikke noe for det. (Men jeg er flink med andre deler av kroppen..... ikke minst like jenta mine varme hender...) Hva er normalt gutter/menn - slikker der ved ethvert samleie?? Og dere jenter - liker dere å bli slikket/sugd?? Kom igjen nå og vær ærlig..... Ja vi kan da ta med andre veien også : Er det normalt for dere jenter å suge partneren??

Har tidenes største kjekule! Sitter her uten jobb, sykemeldt med en kropp som fjusker, sliten og tung. Ingen å lene seg på, nærmest helt alene. Hadde bare helsa blitt bra skulle jeg nok ha kloret meg over kulen, da jeg egentlig er en jævel til å stå på.

Det er muligens 40 års krisa,,, er det noen her som har vært skikkelig på bånn å kommet seg opp igjen ? :)

Jeg skulle gjerne hatt noen solskinnshistorier til inspirasjon :)

Hva vil du bli husket for ? Kommer du til å bli husket for heltedåder, kverulering eller verdens beste kanelboller ?

Leste denne eldgamle bloggposten i dag. Den var så fin at at jeg vil dele den med dere (selv om jeg ikke lenger er på datingjakt.) Noen som kjenner seg igjen? Tipper de fleste menn vil skryte på seg å være i den aller siste kategorien. Jeg også. Dilemmaet jeg tror ligger til grunn her er at i dagens politisk korrekte samfunn har dere temmet flertallet av menn til å havne i kategori 1. Og så sliter mange av dere med at menn ikke er så frempå som dere kunne ønske. Det er kanskje derfor dere har havnet her? Guess what; dere kan som oftest ikke få både i pose og sekk, kjære jenter. Kos dere denne helgen, da. Og gå litt bananas på puben heller! Man lever jo bare en eneste gang ;-)

Fra 9 år gammel bloggpost:

I datingverden fins det i grunnen bare to typer menn; de kjedelige mennene og de spennende mennene. Kjedelige menn liker meg. Jeg liker spennende menn.

De kjedelige mennene
De kjedelige mennene har snille øyne bak brilleglass. De har lang utdannelse og en trygg jobb og kan føre intelligente og reflekterte samtaler om arkitektur og politikk. De kjedelige mennene gir deg to glass vin – ikke mer – før de i høyden kysser deg dydig god natt på kinnet. De kjedelige mennene er til å stole på, og hvis de liker deg så blir ikke følelsene deres borte over natten. Men hvis du sier til dem at du ikke er interessert så er de borte før du får sukk for deg, for en kjedelig mann er aldri en pågående beiler.

...................teksten er for lang så den fortsetter i neste post....

sukker

Siste svar sø. 28 aug. 2016 03:04 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo

Vet ikke hva jenter egentlig liker på sukker ? Dikt er vist ikke så interessant :(

Mange menn som har vært innom min profil har ikke svart på politikk og religion i "faktalisten" på egen profil.
Jeg tolker det som at de (sikkert av ulike grunner) ikke vil si noe om det på profilen (steik, jeg Er skarp?). Fordi de ikke vil eksponere meninger og tro - for det er så personlig? Eller?
Jeg vil gjerne vite litt, bittelitt om hvor folk står på de områdene, men det er ikke så lett å gå rett på, når personen i utgangspunktet har unngått å si noe om det. Antar det er én av grunnene til at disse punktene faktisk er på fakta-listen hos Sukker :-)
En annen mulig tolkning er selvsagt at de ser på politikk og religion som Totalt Uvesentlig.
Hvordan forstår dere dette?

Kjempe flott arrangement..nettopp hørt på CC cowboys og det var dødsrå....mener dødsbra hehe :)

Scammere

Siste svar lø. 27 aug. 2016 09:34 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Dette handler om da jeg var ny på Sukker og fullstendig uvitende om falske profiler og bilder. Jeg fikk kontakt med en sjarmerende fyr, som påsto han bodde i London, og han var full av gode ord og fantastiske meldinger. Etter ca et år, var jeg så dum å låne han penger. Ingen kjempestor sum, men mer enn nok. Skulle selvfølgelig få dem igjen! Har jeg fått dem igjen, og har jeg hørt mer fra denne sjarmøren? Nix! Nå er jeg blitt god til å kjenne igjen scammere, og jeg har avslørt flere. Så pass på, det er ikke bare trivelige mennesker på Sukker! Ønsker dere alle en trivelig og flott helg, og husk at størst av alt er kjærligheten! Og vær positiv!

Hva mener dere er den ultimate gaven en mann kan gi en kvinne.

Tenker da ikke på svaret Zlatan hadde svart😉

Artig å se forskjellene på hva menn tenker og hva kvinnen vil ha

Brevvenn

Siste svar fr. 26 aug. 2016 21:53 (114 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor er den mannen på 40+ i Oslo-området som ønsker å treffes og innlede et forhold hvis kjemien stemmer, og ikke bare bli "brevvenn" med meg?

Lenge leve god kommunikasjon og åpenhet, men jeg har en lei tendens til å oppnå kontakt og bruke masse tid menn som tydeligvis bare ønsker noen å skravle med. På nett...

Heisann!
Har hatt et møte i Oslo i dag og tar like gjerne helgen her også når jeg først er i byen. Har sett at det innimellom er tråder her inne for å samle dem som har tid og lyst på et par uformelle glass en plass i sentrum. Er det noen som kunne tenke seg å bli med nå i kveld, fredag 26? Legg gjerne igjen en kommentar her i tråden, og send PM for telefonnummer. Hadde vært gøy å treffe på noen morsomme mennesker i kveld 😊
Hilsen C.

Kjemi!

Siste svar fr. 26 aug. 2016 00:08 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Janbanan

Jeg har truffet noen jenter her inne, men har ikke truffet den rette ennå. To ganger etter å ha vært på date har jeg fått vite at kjemien ikke er der.
Det som jeg har lagt merke til er at de som har sagt det har store problemer med sine ekser. Jeg tenker at disse kanskje tar sine valg kun basert på om en mann er sjarmerende, "sier de rette tingene" Osv. Dermed ender de ofte opp med trøbbel for de bruker ikke hodet i prosesse med å treffe en ny kjæreste. For min del tenker jeg at kjemi er noe som kan komme litt etter hvert. Hva mener dere andre?

Hei,

Jeg er tilbake her igjen. Lurer på om jeg bør endre min profil.

Hva syns dere om bilder og tekst. Ønsker ærlige svar. :)

Jeg er 17år og tenner på damer i 30-49 år alderen (cougar). Jeg vill gjerne finne meg en som jeg kan ha det morsomt med. Problemet er at jeg vet ikke hvordan jeg skal finne damer i den alderen som er villig :/ noen tips?

På do...

Siste svar to. 25 aug. 2016 23:15 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Vi har diskutert hva vi synes om bilder tatt på badet. Nå har det dukket opp en ny "trend"; bilder tatt på do, med doruller og det hele i bakgrunnen.

Jeg håper doen bare er brukt som stol, og at buksa er på mens bildet blir tatt...