Sukkerforum

En sommerkveld skulle vi ut en gjeng - kjente og ukjente. Jeg hadde pynta meg i sommerkjole, sandaler, lakka negler og var i kjempegodt humør. Da vi sto og venta på taxi greidde ei perifer kjærring å si i fullt alvor; "håper at jeg aldri får så stygge tær som du har" Hæ? ok, har litt problemer med et par tær som ikke er snor-rette, men likevel..

Hvordan kan jeg søke på profiler som ikke har ønsket "Foreldre: Ønsker ikke å møte aleneforeldre"?
Finner ikke dette valget under søkefunksjonen....

(eks: riktig høyde, fantastisk kropp, riktig skostørrelse, god utdanning og økonomi, bor innenfor 15 minutters gåavstand, og er med og deler regninga på date).

Du flytter selvsagt sammen med denne personen.
Men hvordan gjør du det med økonomien? Hva betaler du? Hva betaler dere felles? Betaler dere like mye av alt uansett hvilken inntekt dere har?
Noen som vil dele erfaringer?

Jeg er den jenta med bein i nesa og sier min mening rett ut her!

Er det en ting jeg er lei av så er det visse mennesker her inne, nå må jeg bare påpeke en liten ting. Når du som gutt/mann legger en jente/dame til på snap. Dere skriver til hverandre, dere har en spørrelek der dere stiller hverandre spørsmål og dere svarer hverandre på det som blir spurt.
Plutselig en dag når du stiller jenta/damen et spørsmål, og hun kun har sett meldingen og ikke svart deg med en gang fordi hun må følge sin datter til legen / eller på jobb så syns jeg og mener jeg det er bare teit.
Og dette har jeg opplevd i dag, jegspurte vedkommende hvorfor slettet meg, og hvorfor rett etter du sende melding. Da får man til svar; du virker ikke interessert, du svarer ikke på mine spørsmål, jeg svarer kun på dine. Dette syns jeg blir bare feil, at den andre parten skal legge skylden på en når begge har svart hverandre godt på de partene har stilt.
Når man forteller at man måtte følge datteren til legen, så får man bare til svar unnskyld, håper det går bra med henne.

Jeg mener og tenker at, hvis du ikke klarer å vente i 15 min for å få svar da er du virkelig ikke en person som er helt klar for noe. Og ihvertfall ikke når du sier du er interessert i en person og slikt, plutselig sletter du henne fordi hun ikke svarer en på snap pga legebesøk. Syns det ja, skal ikke si det en gang.

Noen andre som har vært borti det?
Jeg kjenner jeg er drittlei av det, jeg hadde skjønt det hvis det kom fra en 19 åring men når det begynner å nærme seg 30 årene så ja forventer jeg litt mer.

Beklager for et langt skriv, men følte for og få det ut. Og håpet på noen svar på om noen andre som har gått gjennom dette?

Har tenkt på en ting... jeg er en av de som gjerne vil møtes raskt for en kaffi for å se om det er noe kjemi. Med hvilket utgangspunkt drar du på et første møte? Ser du etter din fremtidige ektefelle eller bare et hyggelig møte og ta det derfra?

Uten tekst

Siste svar ma. 13 mars 2017 19:41 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym SingelMann

Hei. Jeg oppfordrer herved alle som ikke har tekst i profilen sin til å legge litt arbeid i dette. Selvfølgelig er det viktig med bilder, men det er jo utallige visuelt attraktive mennesker her inne, så hvis du vil at noen skal finne akkurat deg, og da ikke bare fordi du er pen å se på, ja så kan det være lurt å si litt mer om hvem du er og hva du er ute etter...

Lykke til! Jeg gleder meg til å lese profiltekstene deres :)

Jeg forstår ikke når noen menn setter gult eller rødt hjerte på meg ikke sender en melding for å bli kjent. Hva er da hensikten med å markere de. Bare lureri? 😊

Ta sjansen - møt en ny person denne helgen.
Kom deg ut av boblen og date!

Jeg stusser over at noen aldri oppdaterer med nye bilder.

Jeg har vært her inne en stund, og manger menn ser ut til hverken å forandre utseende eller eldres på laaang tid. 😉

Mange ergrer seg over dårlige bilder og mangel på bilder, men gamle bilder kan også skape forvirring. 😇

Ttror også at mange av Profilene er Fake også, får det skal se ut som at det er mange jenter her inne.Mange datesider holder på slik.

Jeg kjenner en del mennesker (eldre og unge) som har et "krav" på høyde når det kommer til sin partner.
Noen andre som har det?

Jeg har en ganske sterk magefølelse. Uten å gå i detalj, fikk jeg nå nok en gang bekreftet at jeg må lytte til den, også her på Sukker.

Følger du magefølelsen i jakten på den rette?

Jeg blir glad når jeg blir invitert til førstemøter relativt raskt, men i løpet av denne uken har jaggu to menn så fått akutt kalde føtter rett før førstedaten.

Flere som opplever dette? Jeg trodde det var vår, jeg... 😇

Jeg lurer på dette med renslighet,for meg en selvfølge med dusj hver dag og selvsagt å skifte undertøy.
En genser kan nok få et par dagers bruk.
Jeg synes det er en del mannfolk som ikke direkte dufter roser, ikke at det hadde vært noen turn on men at de lukter rent, gjerne aftershave.
At klærne er rene og hele, da snakker jeg ikke om håndverkere eller andre i arbeidstøy.
Både dette og ustelt hår/skjegg vitner om en likegyldighet i forhold til eget utseende.
Det alle verste er menn med øreringer som det har irret rundt, rottehale som kompensasjon for manglende hår på toppen, gjerne da med joggebukse med heng, slippers.
Hva er dine erfaringer med dette?

LØRDAG 11.MARS kl 19
(sted annonseres senere, sentralt i Oslo)

Noen må ta ansvar, og my og jeg ser ingen annen utvei; vi inviterer til forumtreff igjen! Enkelte har lagt ut åte og sagt ting som; ”jeg kommer på neste forumtreff”…så hørte vi ikke mer.

Forskjellen er, at denne gangen gidder vi ikke å gjete tråden, lage og redigere påmeldingslister, bestille bord på bestemt sted osv. Tråden fornyes helt sikkert med ujevne mellomrom, det får holde.

De som vil og kan, kan si fra innen dagen før. Da finner vi et passende sted, kanskje et annet sted enn tidligere? Info kommer. Er det mange som bekrefter at de blir med, så bestiller vi noen barbord- og stoler på et egnet og nærmere annonsert sted.

Og enten blir det bare my og meg, eller så kommer i tillegg et hyggelig antall forumfjasere. Forumtreff er uansett stas, med få eller med mange😊

Eneste betingelse for å være med, er at du skriver på forum; lite, mye, sjelden eller ofte..

Reise!

Siste svar sø. 12 mars 2017 22:22 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Krepsen7

Hei :) min neste tur går til Gran Canaria, fins det noen menn her inne 38-52 år som kan være interessert i og bli kjent for så og kanskje reise på tur i sammen?
Klem fra Krepsen7

Siden mennesker spør om masse rart her inne, så tar en sjans og spør selv :)

Hva er en romantisk date for deg?

For meg er det dealbreaker om han ikke ønsker flere barn,om han ikke viser interesse for barnet mitt eller om han er for streng mot sønnen min.
Er selvsagt dealbreaker om han er utro også :P

Dere aner ikke hva dere går glipp av 😂😂😂

Ja, her er enda en negativ tråd. For det første vil jeg si at det er mange flotte menn her inne, ingen tvil om det! Og jeg har fått noen hyggelige dater ut av dette, så jeg er jevnt over fornøyd, men! Jeg blir så irritert når....
Karer skriver dette på profilen sin og ingenting annet:
"Jeg vet ikke hva jeg skal skrive jeg..." Vet ikke, eller klarer ikke? Orker ikke? Kjenner du deg selv dårlig, eller er du bare sinnsykt kjedelig?

Profiler uten bilde? Jeg tenker at a: du er så misfornøyd med eget utseende at du ikke vil legge ut noe, eller b: du er i et forhold.
c: du er for lat, akkurat som du er for lat til å skrive profiltekst.

Så kommer vi til meldinger. Ja, vi kvinner trenger ikke å sende så mange meldinger, men sånn er nå en gang livet. Jeg har nå en relativt informativ profiltekst, og da skal det være mulig for deg å skrive noe mer enn "hei". Det er ikke slik at bare en av oss skal ta ansvar for samtalen.

"Hei"
"Hei :)
"Hvordan går det?"
"Tusen takk, strålende, hva med deg"
"Bra".
Og DER døde den samtalen.

Så dere uten bilde, hvorfor har dere ikke bilde? Og dere som ikke skriver noe på profilen, hvorfor ikke?

Hvor er Grand Prix-tråden?

Kunne du under noen omstendigheter innlede en relasjon til noen som var i et forhold, hvor vedkommende insisterte på at det skulle gjøres slutt ?

Ba jenta mi på snart tre år velge ut en disneyfilm på GO. Tittel nevnt over.
Etter ca 15 min ut i filmen tenkte jeg "Hva f***", og vurderte å brenne skjermen for å skåne min datter og meg selv fra noe så grusomt tragisk.
Jeg er for at unga mine skal ha mest mulig frihet innenfor fornuftens grense, men det får da være måte på hva slags falske verdier unger skal lære seg. Heldigvis før jeg rakk å hente tennveske, sovnet vesla.
Advarsel til alle foreldre: undersøk hva unga deres ser på!!!!

Ler!

Siste svar lø. 11 mars 2017 18:56 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Solo

http://www.sunnhordland.no/artikkel/haaheim-gard-torstein-i-olstrid-serverer-brygg-til-homsar-og-kvinnshyfolk

Tanker!

Siste svar lø. 11 mars 2017 12:01 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Er dine tanker/meninger viktigere enn alle andre? Bare se på trådene til div artikler i nyhetene. Så er det en eller annen som har svaret😃Men jeg lurer på hvorfor er folk så opptatt/viktig når når det gjelder meninger?😎

Lurer på en ting?
Hvor mange Menn og kvinner er registert her på sukker?
Noen som vet?

Hva er aldersforskjellen mellom den eldste og yngste du har ligget med?
For meg rundt 35 år; den yngste ca. 15 yngre enn meg (jeg var 35, hun 20), den eldste 20 år eldre. jeg var 25 (hun 45).
Variasjon er deilig!

Tilbaketrukket har jeg observert i all stillhet noen dager. Og jeg må si til noen av dere: Makan til tøffelhelter av noen damediltere som bare skal si seg enig i alt damene mener. Pfffff. Hvor er ryggraden? Dra opp skjørtet og finn frem ballene, takk.

God helg
Glad i dere <3

Hvor mange antall sexpartnere har dere hatt? mest nysgejrrig på dere menn siden jeg som mann føler jeg ikke har hatt så alt for mange. 5. Hva er deres tall?

Hvor mange av dere menn gjør reint i huset?
Og hjeleper til med Unger og Middagen.
I mitt tilfelle gjør jeg alt hjemme.

Hvor er det best å ta en rolig svinsetur i Oslo, sammen med en god venninne, fredag kveld?

Har et problem! I det siste har jeg fått fryktelig mange gode matcher med folk i andre landsdeler. Jeg har satt min kommune som kriterie, men folk i andre deler av landet besøker profilen min og gir meg hjerter, også ser jeg at det er fantastiske damer.

Kanskje jeg bør flytte ut av hovedstaden? Mye flotte kvinnfolk på vestlandet <3

Da har jeg allerede fått tre sex forespørsler denne uka, og det er ikke helg engang 😂 er mannfolka våryre eller?

Jeg har vært her en stund, både som aktiv og passiv medlem, eller rettere betalende og ikke.
En pen forsamling har besøkt profilen min uten at det har ført til noe annet enn noen mailer og en og annen date.
Jeg har også skrevet noen første meldinger selv med heller dårlig resultat annet enn i beste fall høflige avslag.
Jeg lurer på sjansen for å treffe en likanes kar som også liker meg, den tror jeg er litt høyere enn lottogevinst sjansen men ikke så mye.
Vis gjerne at jeg har urett!

Når det er så mange menn som er så lite fornøyd sier det ikke noe da?

Er det flere enn meg som bor ca 2 timers reise til neste by? Personlig syns jeg det er for langt å reise for å gå på date. Hva syns dere?

Hva kan gjøres for å lokke folk fra landet inn i Sukkerverden?

Først etter mange år så fikk jg lov til å leve mitt eget liv pga spesiell oppvekst og jeg har aldri følt at jeg har vært på lik linje med de på min egen alder. Det som var vanlig for de fleste var fjernt for meg. Holder fortsatt på å lære meg og oppleve ting som var normalt for de på min egen alder. Jeg føler meg ledd av når jeg møter ei på min alder og hører "har du aldri gjort det?" Eller "har du aldri lært det?" Føles ut som deler av hjernen min ikke har fulgt med, nettopp fordi jeg glemte meg selv og fokuserte på noen andre fordi jeg var den eneste som var tilstede. Har opplevd ting som få har og hva ska man si når man møter ei man kanskje kan stole på? Hei jeg heter Espen og er 24 år, vil du fly med meg for første gang? Vil du ta meg med til Oslo fordi der har jeg aldri vært? Jeg vet jo at man ikke forteller om trøblete fortid på første date men har
noen råd om hvordan man legger ut om sånne ting? Jeg kan være flink til å prate men ikke om meg selv.

Hvilke grunner er det for å forlate en partner man har stiftet familie med ?

Virker nesten litt lett for noen...

Hva gjør at enkelte aldri går, selv om partneren er en psykopat ?

Altid en eller flere som svarer på alle innlegg her inne.
Hvorfor det? F.eks Tyren er jo for fanken på alle innlegg og skirver noe fjatt og henviser til en bok eller noen dikt.men,men

Hvorfor er dere jenter så veldig opptatt av hvordan mannen ser ut?
Og statusen til menn og hva de jobber med?
Får slike spørsmål av damer her inne.
Hvorfor ikke gi oss en Sjangs før dere dropper oss.
kan være dere går glipp av en kul Type.
Så ikke avise oss mannfolk etter to setninger her inne på Sukker.
Dere jenter må våkne litt opp fra drømmeland.

Jeg får et inntrykk av at mange jenter her inne blir usikre og får kalde føtter når de skriver med en moden, reflektert og oppegående mann.
Dere er helt sikkert lei av alle umodne, usmakelige og kjedelige menn.
Men når det først dukker opp den rake motsetning så blir dere ikke positivt overrasket og lettet. Dere blir usikre og tause. Hva kommer dette av jenter??????

Vi er nok alle rare og særegne på et vis, men hva er definisjonen på rar ? :)
Det er nok umulig å gi et fornuftig svar på :P

Men jeg undres så fælt over hvor ofte jeg oppfatter folk annerledes enn de er, første bekjentskap kan være veldig sjarmerende og imponerende. Etterhvert så kan skjelettene ramle ut av skapet å danne et annet bilde.

Med tiden kan man bli litt skeptisk på folk... Tanker rundt dette ?

Ser enkelte diskvalifiserer partnere, som støtter visse politiske partier, i sin profil. Er det noen som synes dette er litt drøyt og hovmodig? Eller er det like greit som "vanlige" preferanser?

Er det greit og ha Sex på første treff?
Eller hvor lenge skal man vente?

Hvorfor innbiller dere at det er greit å ikke svare meg og mine brødre her inne? Vi lar dere tross alt jobbe, dere får stemme, og dere har tilmed fått fritak fra husstel og kjøkken-plikter. Uhørt!

Hvor har det blitt av respekten, damer? Hva må til for at dere skal kjenne plassen deres?

Skriver hyggelige mld til damer, me ingen gidd ikke svare.
De kan hverfall skrive nei takk.Er så synd damer tror de er så sexy og smart.Syns det er uhøflig og ikke svare(og ikke kom med at dere får mange mld)..Nei hvorfor skal menn betale for og være medlem her.?
Sukker har noe og jobbe med her,før dere mister mange mannlige medlemmer.

Hva synes dere om konseptet soulmate / sjelevenn?

Hvilken film syns du er den beste?
Hvilken serie syns du er den beste?

For min del syns jeg at beste film er Face Off.
og beste serie Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Hope,disse tre er liksom flettet sammen.

Gratulerer med dagen til alle medsøstre, deres beundrere og medundrere.

Har lest en god del svar her inne på Forumet.Og må si det er mange som er veldig Useriøse og Kjeder seg no så inn i Helvete.
ser mange Brukere går om igjen og om igjen,og må svare på alle innlegg som blir skrevet.og gud hvor tull de Gjengangerne skriver.¨
Hvorfor må de svare på alle og ha en mening om alle innlegg,selv om de ikke har det dugg peiiling på hva de svarer på.??
Syns det tull,men,men har ikke folk noe annet og gjøre så.