Sukkerforum

Resepten..

Ingen svar
(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

En eldre mann gikk inn på apoteket og spurte etter viagra..
Ekspiditøren spurte om han hadde med seg resept.
"Nei" sa mannen.. "men jeg har med meg bilde av kona!"

Ser at det er 10 år siden Mette Marit og Haakon giftet seg. Husker jeg så bryllupet på vorspiel i faddergruppen i Bergen, så det betyr at det er 10 år siden jeg ble student, og 5 år siden jeg kom meg i jobb. Er jo blitt gørrgammel....

Hvor var DU da Haakon fikk MM??

...den som nevner "kjemi" i profilen sin.

Møtte ei fantastisk flott, sjarmerende og snill dame for noen år siden. Vi hadde det alltid helt supert sammen, og var sammen så mye som mulig. Vi bodde ikke sammen, så for å gjøre avstandskontakten så enkel og billig som mulig så fant vi ut at vi skulle bruke MSN. Etter en halvtime med MSN-chat var alle mine positive inntrykk visket ut, og vi har aldri sett hverandre siden.

Jenta var helt strålende på mange måter, men hun skrev som en kråke. Haugevis av smileys, emoticons og skrivefeil av en annen verden. Det er så usexy at jeg mistet helt lysten på å se henne igjen. I ettertid har jeg angret litt på dette, men akkurat der og da følte jeg ikke at jeg hadde noen valg.

Hva er deres dumpe-historier? Enten dere har dumpet, eller blitt dumpet selv.

Hm..Hvor mange her er det som er på C date eller Cupido?

Spesielt når man har sendt en melding som man mener selv er morsom, uvanlig og som skiller seg ut og så blir man blokkert.
Nå er jeg ganske sikker på at denne jenta får dusenvis med mail av denne typen: Hei. Hvordan går det? Står til? Osv osv osv.
Nå mente jeg at mailen jeg sendte til henne var veldig orginal, men men..

Hvor mange tør innrømme at de har vært utro? Og hvorfor har det skjedd?

Selv har jeg vært det et par ganger når jeg har vært i fohold med ei herlig jente på alle måter, bortsett fra at hun ikke har klart å tilfredsstille meg nok seksuelt... Er ingen unnskyldning, men en forklaring.

Hvorfor får jeg en fin stor blomst på alder på menn som nesten er 10 år eldre enn meg, men på menn som er 5 år yngre så er blomsten vissen som fy på alder? Jeg kunne faktisk vært sammen med en mann som er fem år yngre enn meg jeg. Statistisk sett, så lever jo vi jenter 5 år lengre enn menn og da burde vi jo helst være sammen med yngre menn eller? Ikke det at man skal lene seg på statistikken når man skal velge partner altså, men jeg synes det er synd hvis sukker utelukker menn som er fem år yngre.

Dagens!

Siste svar to. 25 aug. 2011 21:29 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Hehe selv slike som meg får en flørt i ny og ne.. Hadde stengt av,muligheten men tenkte se om det var der sperren var, vært tørke en stund.. Hva ramler inn etter 2 min? Jo: Jeg blir varm av å se på deg...Haha jeg har jo ikke bilde engang..
Flørt er oppskrytt...Eller har han bare humor?

Kan en lur mann ta meg med storm vær så snill?

Jeg hører noen si at menn liker kvinner som tar initiativ, men jeg tror ikke lenger på det. Det er pokker ikke tilfelle! De stikker hvertfall hvis jeg melder min interesse, haha, eller så stimmulerer jeg til ytterligere tafatthet på den måten. Det å være sterk og entusiastisk dame får visst enkelte til å lene seg tilbake. Noen reagerer åpenbart med at det er greit at jeg skal være lokomotiv hele veien bare fordi jeg tok første step, eller ga litt av meg selv. Må visst slutte med det. Akkurat nå har jeg det sånn at jeg trenger noen som bare tar meg med! Og så kan jeg følge opp med energi, respons og masse raushet etterhvert! Ja! Dette forandrer seg nok, kjenner jeg meg selv rett, da jeg ikke klarer å la være å arrangere, foreslå og inkludere, men akkurat nå trenger jeg at noen drar meg med på noe.

Men man må jo være på nett da! Noen felles referanser, og holdninger til samfunnet som kan fungere sammen. Jeg har gjort mitt ytterste til å si noe om dette på min profil. Hvorfor får jeg da henvendelser fra mennesker jeg på ingen måte ligner på? Jeg får dessverre alt for ofte en følelse av at mange over hodet ikke leser profilen, men kun ser på bildene. Slik overflatisk holdning til å finne kjærligheten i livet er ikke min greie. Jeg vil bli likt av en mann som liker meg på grunn av tingene jeg tenker på, og hva jeg er opptatt av, ikke kun for hvordan jeg ser ut. Det kan uansett ikke fungere, så jeg forstår ikke tankegangen. En tiltrekning kommer når man er engasjert tror jeg. Det bør være utgangspunktet.

De som ikke har evne til å sette ord på hva som evt gjør at vi potensielt kunne passe sammen, går jeg kanskje glipp av. Dette er selvsagt veldig trist. Men nå er det nå en gang slik at nettdating er en skriftlig kanal i første omgang, så det ER en ulempe med de som ikke mestrer det skriftlige mediet. Det er et faktum det ikke er så lett å gjøre noe med. Det handler ikke bare om å kunne skrive godt, men å være litt kreativt tenkende når man tar kontakt.

Så! Ta meg med storm! :)

Tidernas absoluta bästa film? Gärna filmtips med :)

Er det slik at dere gutter som jenter, legger ut litt feller for å se om motparten faller i den, for å bestemme dere fortest mulig at dette var noe som gjorde denne personen uaktuell..
Nå snakker jeg om en type kommunikasjon du går vekk fra deg selv og spiller noen andre for å få frem evt noe i motparten som kan senke dem?

Og hva synes evt dere om slik kommunikasjon mellom to som tilsynelatende skal kanskje bygge på noe?

Hva mener dere om løse menn?
Er du løs når du har ligget med 20+, 30+ eller 5?
Partygutter man ser på byen hver helg?
Vil du være sammen med en mann som har pult 30+ stk før deg?

Jeg må jo si at folk blokkerer for mye rart her.
Fikk idag spørsmål om jeg ville være med til Barcelona en helg.
Selvfølgelig et hyggelig og generøst tilbud det, men jeg takket pent nei.

Så ble jeg blokkert..
Kanskje han var redd for at jeg skulle forfølge han etter at jeg hadde sagt nei takk ( på en hyggelig måte )
Mulig bare jeg som syns dette er rart, eller blokkerer man så fort?

Virker som jeg er stuck med Ryanair på min neste reise, men kan noen fortelle meg hvorfor noen av flygningene dems er uten skatt, mens andre er med skatt? Skatt på mandager, men ikke tirsdager? wtf?

Vet at de har masse gebyrer, men de er fortsatt mye billigere for meg akkurat nå.

Åh, herregud...... hva gjør jeg nå?!.......

Når jeg prater med jentene her så går det bra helt til jeg sier at jeg syntes hun er pen. Det er så synd at jeg ikke kan si dette uten at de tror jeg bare er ute etter kroppen deres. Jeg er jo ute etter hele pakka og utseendet er en del av denne pakken? Jenter, venligst lær dere å ta imot komplimenter, for vi liker å gi dem :)

Vi skal snart feire 80-årsdagen til faren min, og dattera mi på 12 har sagt ja til å lese et dikt. Jeg sliter imidlertid med å finne et godt dikt som kan være en fin hilsen til en god bestefar. Er det noen som har noen tips eller forslag?

Noen som husker den beste profilen de har lest her inne og hvem sin var det? Hva gjorde den så interressant?

Synes vi kan gjøre litt stas på de som har gode profiler.

Kom med forslag!

Jeg er glad i musikk og lyrikk, gjerne i kombinasjon. To av mine tusen favorittsanger heter "Release me" og er kanskje de mest romantiske sangene jeg vet om. Pearl Jam og Oh Laura synger dem.

Har liten sans for tekster a'la "I texted you, but got no reply. I know there was service, I could see it on the display" (med litt godvilje, så rimer det jo nesten også! hahaha!)

Men min tidløse favorittlinje fra en sang må være denne:
Cold silence has a tendency to atrophy any sense of compassion between supposed lovers
("Kald stillhet har en tendens til å vanskeliggjøre enhver form for medfølende omsorg mellom antatte elskere" ... sånn cirka)

Har du noe favoritttema eller strofe?

someone like you

Ingen svar
(kvinne 35 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY

it's peanut butter jelly time!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fjesløs

Najz!

http://www.youtube.com/watch?v=OnUhO0CokIA

Jeg har litt problemer med pc'en min. For et par måneder siden, knakk skjermen min (på den bærbare) og faren min skulle fikse det. Men den versjonen av windows 7, var ikke ekte. Da jeg skrudde på dataen min, pleide jeg og få advarsler om å installere windows 7 o.l, men jeg krysset de bare vekk og deretter kom jeg inn på dataen min.

Men nå som jeg fikk den tilbake, en måned etter jeg brukte dataen min sist, fikk jeg den tilbake med vanlig windows 7 (de vanlige pop-up greiene kom ikke). Problemet er at jeg må ha passord for å komme inn! Jeg har prøvd å alle passordene jeg pleier å bruke, men ingenting har funket. Har prøvd store og små bokstaver og bare trykke enter.

Den eneste som kan lage passord, er vedkommende som bruker dataen og faren min har ikke laget passordet. Men allikevel, kan dette oppstå i henhold til at jeg ikke brukte ekte windows 7 i så mange måneder? De kan vel ikke plutselig lage passord..?

Hva med dette?

Noen dager/ uker/ måneder er vanskeligere enn andre. Problemer med x, krangel med barn og personalkonflikt på jobb. Noen hyggelige dater, men det blir ikke mer ut av det, heller. Har en kjip følelse og uro som ikke går over, den har vært konstant i tre måneder nå. Tips til hvordan få det bedre?

Her er en fra en ny profil:

Jeg vil møte en mann som jeg kan bruke hele mitt liv!

Flatfyll

Siste svar on. 24 aug. 2011 22:43 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym McCloud

Hva er rekorden din i flatfyll? :)

Dobbelt så sexy eller dobbelt så harry?

Og akkurat når blir langt hår hockeysveis (bare så man ikke går i fella hvis man plutselig bestemmer seg for å spare).

hvor attraktivt er det?

En annen ting. Er jålete og feminint synonymer?

Det er mange fordommer mot jeans og blazer brukt i kombinasjon. Likevel er det -veldig- mange menn som går i dette..
Hvorfor skulle det være så ille? Eller er det egentlig det?

Jeg bare lurer.

Yesterday...

Siste svar on. 24 aug. 2011 20:10 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym Buster...

For tre uker siden var jeg en vanlig attraktiv og hyggelig mann. Som de fleste her inne hadde jeg "alt, men manglet bare DEG" - du fagre, men akk hittil uoppdagete kvinne i mitt liv.

Jeg betalte med freidig mot mine 199 kroner for en mnd på sukker, og tenkte "supert, nå skal også jeg få meg dame igjen, hmmm... lurer på åssen jeg skal greie å velge mellom dem alle..."

Så jeg fant et bilde der jeg følte jeg ser litt barsk ut, men samtidig også myk og snill. Jeg satt i sene nattetimer og skreiv profil. Lik en annen Fleksnes stod jeg i speilet og øvde på min respons til de første telefonsamtalene skulle strømme på : "Morn, morn, du, jeg heter Marve, åssen går dett?..." I det hele tatt, jeg gledet meg voldsomt til singeltilværelsen skulle være forbi. Ja, i mørke øyeblikk sent på natten vurderte jeg til og med om jeg skulle la moral være moral og date mer enn en dame på en gang...

Det var "igår" - yesterday....

Så la jeg ut profil på sukker da... Og i løpet av skarve tre uker....
- er jeg blitt avvist flere ganger (og på kortere tid) enn jeg har opplevd å bli avvist totalt sett i livet tidligere! På disse tre ukene er jeg blitt ignorert, blokkert, hurtigsvaravvist, frustrert og redusert.

For 199 kr pr mnd står jeg nå og titter i speilet og lurer på om : - magan er for stor, håret for tynt eller litt grått (?), om ansiktet mitt er for feit eller for tynt, om jeg ikke går nok tur i skog og mark (for ikke å si fjellet!), om jeg ikke er glad nok i hunder eller andre små og store pelsdyr og gangere, om jeg ikke har humor nok, er moderne nok, urban, provinsiell eller bereist nok, om jeg ikke er glad nok i å lage mat, eller om jeg ikke setter nok pris på god vin eller har lært nok språk...

Jeg ser at jeg burde vare mer fascinert av gode samtaler, indisk spillefilm og sære, rare bøker som ingen har hørt om. Jeg lurer på om jeg ikke har meditert nok, reist nok til det fjerne østen, maldivene, New York eller Unga-bunga-buggu...

For tre uker siden, var jeg en helt alminnelig fyr med tro på menneskene, blikk for damene og en lengsel under skjorta.
Nå er jeg en falllert VIP-søker som ståri bokhandelen og scanner hyllene etter bøker som "slik sjekker du dame" "flørting for Dummies" - "Finn lykken du og!" Så går jeg ensom og forlatt ut i regnet og natten.

Før var jeg en hyggelig fyr med god selvtilit...

Men det var "igår" - yesterday...

Idag har jeg fløte i kaffen - og Sukker i halsen...

Når du av og til synes du strever, finn deg et speil og spør hvem du er.
Når du ønsker å forstå hvorfor du lever, er svaret forbausende nær.
Du visste det som liten, men glemte det som stor.
Du er det aller fineste her på jord.

Hvor blir det av alle disse hjertene og meldingene gutta på forumet hevder vi jenter blir overlasset av?! Seriøst skuffa nå lizzom

Jeg har ofte fått høre av mannfolk her inne at de er lei av jenter som aldri svarer osv....
Vel... I begynnelsen svarte jeg høflig ALLE. Selv de som var 20 år eldre og definnitivt ikke i min målgruppe. Jeg tok meg på tak og forsøkte å formulere meg så pent jeg kunne for å ikke såre noen... Enda var det mange ganger jeg fikk sinte, frustrerte kjeftemeldinger tilbake om at jeg var en "bitch" som bare gikk etter utseende, eller at jeg var kynisk og at jeg alltid kom til å være alene osv osv osv.... Ikke særlig trivelig... Etter alle disse meldingene, gidder jeg ikke lenger å forsøke å være trivelig mot alle, men velger heller å ikke svare. Da får jeg hvertfall ikke kjeft. :-( Andre jenter som har opplevd dette?

Det ble etterlyst en hierarki-skala i en tråd som ble slettet her forleden. Dette forklarer hvem du er og hvorfor du får den responsen du får på Sukker. Endringer i profiltekst og matchingsystem vil i svært liten eller ingen grad endre på dette.

Attraksjonsskala 1-5 (Der fem er høyest):

Jente 1 (blant de 100% mest attraktive)
Mottar sjelden meldinger - sender regelmessig uten å få svar

Jente 2 (blant de 85% mest attraktive)
Mottar meldinger regelmessig - sender regelmessig, men får sjelden svar

Jente 3 (blant de 60% mest attraktive)
Mottar meldinger daglig - Sender nå og da, mottar som oftest svar

Jente 4 (blant de 30% mest attraktive)
Mottar flere meldinger daglig - sender sjelden meldinger, mottar alltid

Jente 5 (blant de 15% mest attraktive)
Mottar store mengder meldinger - Sender aldri meldinger

----------

Gutt 1 (blant de 100% mest attraktive)
Mottar aldri meldinger - Sender regelmessig uten å få svar

Gutt 2 (blant de 70% mest attraktive)
Mottar aldri meldinger - sender regelmessig uten å få svar

Gutt 3 (blant de 40% mest attraktive)
Mottar sjelden meldinger - sender ofte, men får sjelden svar

Gutt 4 (blant de 15% mest attraktive)
Mottar meldinger regelmessig - sender ofte, og får en del svar

Gutt 5 (blant de 5% mest attraktive)
Mottar meldinger daglig - sender regelmessig, og får ofte svar

Klarer du å plassere deg selv?

For å dra opp stemningen litt her, samt å starte en litt annerledes diskusjon:
Hvis du er ute en tur, har tid til overs og føler for å se i noen butikker på impuls, hvilke butikker liker du da best å gå i?

Mine favoritter:
Biltema
Clas Ohlson
Outland
Dyrebutikker

Hvorfor har det blitt så populært å importere thaidamer for norske mannfolk?
Har de evt ikke sjans på norske damer?

Jeg skulle gjerne har gjort alt for å slippe å skrive dette innlegget her, men jeg føler at jeg må.

Jeg har skummet gjennom mange profiler laget av jenter som jeg føler at jeg har mye til felles med, jenter som deler de samme interessene som meg selv og som overhodet ikke er noen partyjenter eller som er ute av min liga. Dette er stort sett jordnære, smarte oppegående jenter.
Men jeg får nesten aldri noe svar, selv om jeg sender dem mailer som er relevant med de de har skrevet i profilteksten sin. Jeg liker jenter som er opptatt av reising, teater, film, sport og som liker å holde seg i form. Og alle mine bilder som jeg har på min egen profil tilsier at jeg har alle disse interessene. Hva er det som er galt da? Er det sånn at disse jentene søker egentlig etter en vill partygutt som de kan kose med seg i helgene? Skriver de ned bare masse ting som de egentlig ikke mener?

Med klassekameratene fra grunnskolen og videregående.
Med de andre ungene i nabolaget.
Med andre man vokste opp med.
Ble livet deres slik man hadde forventet?
Eller tok livet deres en helt annen vending?

.... å finne noen å være glad i, som er like glad i deg? Er så uendelig lei av singellivet etter 7 år. Er drittlei av datingperioden, der man aldri vet hvor man har den andre, og overtolker alt. Er lei av at supre gutter ikke gir meg noen form for kribling i magen, og at gutter som jeg trodde var reale, viser seg å være drittsekker uten ryggrad. Er lei av å se at antall besøkende på profilen min stadig øker, men at jeg de eneste meldingene jeg får er fra tomme profiler som "synes jeg er deilig". Er drittlei alt egentlig. Og nå er sommeren over også.

Men sjokolade er godt da :)

Jeg synes Sukker skulle ha fått seg en Mr også.

Jeg spilte aktivt bordtennis i ungdommen, og jeg husker at en spiller østpå hadde et merkelig etternavn;

Isbilen

Noen andre som kjenner til snodige etternavn som skiller seg klart ut fra mengden?

Ørene er to flak som er skrudd fast i hodet. (Frans, 5 år)

Kroppen består av vann og brød.(Julian, 5 år)

Julenissens kropp er rød og hvit fordi han er reklame for Coca-Cola….(Julian, 5 år)

Damene er mykere i hjørnene enn det mennene er. (Pia, 6 år)

Musklene er noen små ballonger som er fylt med spinat. (Lars Jøran, 6 år)

Man bruker mandelen til å tygge med. Hvis man vrikker den, må den fjernes på sykehuset. (Gard, 7 år)

Blodoverføring kan være løsningen for noen. Da setter man en slange fra den ene armen til den andre og setter på kranen. (Andreas, 7 år)

Kroppen består av 90 % vann, 2 % bein og kjøtt, og hår og negler etter behov. (Eivind, 9 år)

En kropp er noe som ender i skoene. (Allan, 5 år)

Skjelettet er pakket inn i pølseskinn. På den måten holder innmaten seg innenfor kroppens fire vegger. (Thomas, 6 år)

Kneskålene er to skåler som sitter under kneet, i tilfelle man får vann i kneet. (Bjørn Ove, 7 år)

Halsen er en stilk som hodet er festet på. (Vegard, 5 år)

Spøkelser har ikke kropper av kjøtt, men av sengetøy. (Olav, 5 år)

En gang hadde jeg blæregrateng. Det er det vondeste jeg har hatt…(Silje, 6 år)

Øl gjør ofte at kroppen blir usymmetrisk. (Halvdan, 9 år)

Kroppen består av innvoller og utvoller. Innvoller er f.eks marg, bein og milten. Utvoller derimot er ofte mer synlige og kan skiftes ut ved spesielle anledninger. Særlig på damer…(Vidar, 8 år)

Drøvelen er en slags gardin som henger og dingler i halsen. (Lars Gøran, 6 år)

Vi har hjerne for at håret skal ha noe å henge fast i. (Nina, 5 år)

Hjernen er en klump som vi bruker å lure på ting med… (Kristoffer, 4 år)

Skjelettet er et stativ som han kan henge fra seg kroppen på. (Sander, 7år)

Skjelettet er et beinrangel som man drar rundt på så lenge man lever. (Henrik, 7 år)

Den største forskjellen på mennesker og dyr er at hester får valper. (Simon, 4 år)

Dyr får avkom mens mennesker får avleggere. (Amund, 6 år)

Noen mennesker har appelsinhud. Det er særlig arabere og utvandrere. (Tora, 7 år)

Hvis man er støl i huden kan man bare smøre seg med tigerbalsam. Den virker fort, for moset tiger er ganske sterkt. (Hege, 6 år)

Vet ikke om det er jeg som er sær, men jeg stusset litt over at det i den laaange listen av profil-spørsmål ikke var lagt noe særlig vekt på hvilken type forhold man ønsker.

Eller er det tenkt at alle har en kjernefamiljetilværelse som mål?

Bare for å ta noe så standard som et heteroseksuellt par så er variantene mange:
* Gift
* Samboer
* Langdistansforhold
* Hver sin bolig, men stort sett sammen all tid utenom jobb.
* Ulike boliger men treffes når begge syns det passer
* Platonskt forhold
* "Friends with benefits"
* Kun elsker/elskerinne forhold
* Åpent forhold hvor det er ok med sidesprang
* Begge later som de er monogame men har skjulte sidesprang
* "Seriemonogame" som har mange men forholdsvis korte forhold og som lett avslutter det hele når ting går litt tungt
* "Sammen for evig" de som virkelig dedikere livet sitt til å holde sammen forholdet
.....
Og dette her er innen man blander inn barn i ligningen!

Har selv hatt kun fire forhold i livet mitt. men har likevel nok rukket igjennom et titall forholdsvarianter. Har vel kommet fram til at jeg nå nok passer best med nr 5 i listen - "Ulike boliger men treffes når begge syns det passer".

Hvordan er det med andre, foretrekker dere noe anet enn "kjernefamilie"?
Skulle det være litt mer fokus på dette i profilene?

Innen sjekking, dating, forhold...
Hvilke hierarkier, divisjoner, sosiale lag, whatever, etc har vi?

Ikke noe negativt eller følelsesladet her.
Bare tørr, gørr kjedelig oppramsing og debatt, takk.

Finnes de? De fleste jeg har møtt er veldig frampå, åpne og direkte... Ikke at gjør noe altså men jeg bare lurer.

Såg forrige helgen at det var noe snakk om at bergenserene ville finne på noe :)

Er det så mangen av oss at det hadde vert morro å sosialser seg og funnet på noe sammen?
Ser Oslo-gjengen har fått det bra til, og det er så urettferdig at eg vurderte i 4 minutter å flytte før eg tok til fornuft.

Kjærester?

Siste svar ti. 23 aug. 2011 17:18 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym kribling

Når begynner man å snakke om kjærestestatus, egentlig? Hvor lang tid bør ha gått? Hvordan "ter" man seg? Hva tenker dere?

Hallo damen...

Bare så det er ordna en gang for alle...

kjære deg, damen / vennen / pusen ... Det er flott å se fine bilder av deg. men dersom du ønsker at jeg skal se bildet av bikkja di / katta di / hamsteren din e.l. ... kan du ikke bare sende de direkte til meg på mail : rubbish@dump.no

På forhåndt tusen takk :-)

Oppklaring-om-coaching-tråden ble slettet? Det var kanskje boomerangen som kom tilbake og traff i nakken?

Dette er ingen sutre-tråd, altså - den er veldig, veldig positiv! :-))) <- Stooor smiley

Er det forresten mange som driver med boomerang her?