Sukkerforum

Det slo meg nettopp at flere av kvinnene jeg har møtt og hatt intime relasjoner med, har hatt sex med andre menn mens jeg ikke har vært der...(her skal det addes et sånt skrik-ansikt, men sukkerforumet er dårlig på emoticons)

Altså som noen liker å si "bak min rygg"! Er ikke dette ganske horribellt? Og samtidig akk så naturlig?

Uansett, det slo meg at dette er en ganske vanlig tendens, og på mange måter litt horribelt for illusjonen om "å være den eneste ene" og kunne "spå i fremtiden" ("vite hvor jeg har den andre", "ikke risikere å miste henne" og hele den greia). Og samtidig altså, akk så naturlig.

Hva skal man gjøre når man er splittet slik? Horribelt på den ene siden og naturlig på den andre? Enten kan du la det naturlig vinne, eller...Meeerging! ( I AM THE WEAVER...)

Enter: HORRURLIG!

Definisjon av "horrurlig": Noe som fra et subjektivt ståsted er ganske horribelt, og i det større bildet helt naturlig.

Har noen opplevd at et forhold går i knus, og til og med kjærlighetssorg? Å bli løyet for av noen du ønsker å stole på? Velte overende melkebollen og søle utover teppet? Forventninger om noe fint ikke innfridd? Svik og hensynsløshet fra de nære?

Horribelt og såre naturlig? Det er horrurlig!

Egentlig er denne oppfinnelsen genial nok til å kunne erstatte horribelt og overta hele stillingen. Lets break it down please: Hvis noe er horribellt, er det enten ekte eller bare fantasi.

Er det fantasi, er det egentlig ikke mer horribellt enn jeg gjør det til. Hvis jeg da velger å innta holdningen "dette er horribelt" når det strengt tatt ikke er nødvendig og jeg like gjerne kunne gått for det motsatte, må det bety at jeg liker litt "horror" i hverdagen...og siden jeg på en måte liker det, blir liksom "horribellt" litt misvisende. You get my drift?

Hvis det derimot er snakk om noe ekte, så må det jo være akk så naturlig. Altså igjen: Horrurlig.

Er noe av dette relevant for hvordan vi opplever oss selv? Horrurligvis!

Fælt så mange tråder det var om hår her inne idag

Hvor ærlig skal man være fra første stund? Jeg har slitt til tider psykisk etter abort og blitt brutalt forlatt. Det er vondt, men jeg har kommet meg videre. Når skal man fortelle om sin fortid? Hvordan gjør man det? Jeg ønsker å være trygg på den jeg treffer, en jeg kan stole på og en som kan stole på meg. Jeg er en særs oppadgående person og godt likt, men noe hinder i meg å treffe nye da jeg er usikker på om de vil godta den jeg er.

Trist...

Siste svar on. 17 aug. 2011 18:45 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym weirdo

Jeg ble invitert ut på pub av noen i klassen. Gode greier.. Tar turen ut, og innser at det er kjempemye folk ute. Ukjent sted for meg, og mer eller mindre ukjente mennesker jeg skal møte. Min sosiale angst som jeg trodde var mer under kontroll enn som så, kicker inn. Det knyter seg inni meg, pulsen stiger og jeg svetter... jeg får meg ikke til å gå inn i det hele tatt. Går heller videre, håper på at ingen så meg, og tar en lengre omvei hjem. Jeg takler det ikke. Så nå sitter jeg en tanke tårevåt hjemme og lurer på hva faen jeg skal gjøre med meg selv. Er ikke akkurat så ofte jeg blir invitert ut på noe som helst. :(

Er vel kanskje et litt rart tema å ta opp her inne, men jeg lurer faktisk på hvor mye hudfargen har å si for en jente. Hvis det er en "farget" gutt (jeg bruker dette ordet uten at jeg vil dere skal legge noe mere i det), vil dere jenter da dra raske konklusjoner som:

- Hvordan religion er han
- Utlending
- Helt annen kultur
- Annet kvinnesyn
- Eventuelt annet??

Har det noe å si hvor gutten er i fra? Har det noe å si hvor og hvordan han er vokst opp? Eller er en gutt med utenlandsk bakgrunn rett og slett bare utenlandsk om dere skjønner?

Dette er bare noe jeg lurer på så svar gjerne ærlig og rett fra hjertet.

Lønningsdag + ferdig tidlig på jobb idag :)

Akkurat vært og henta ny 16" apehenger til sykkeln :D mangler bare en pakning til girkassa nå, så er det bare å gyve løs i garasjen og plukke filler av sykkeln og få på nye styret, bytte clutch og gasswire, ny bremseslange og forlenge ledningsnettet. Good times!

A(H1N1)-pandemien tok aldri helt av. Imidlertid har et annet onde slått ut i full skala. Viruset, som har infiltrert mangt et hjem med internettilkobling, bærer det smukke navnet K(lisje1e). Hvor klisjeene hentes fra, er meg uvisst. Et eller annet sted må det finnes en kilde – en oase av floskler der man kan hente inspirasjon. Kilden – Profiltekster for uærlige dummies: Hvordan lage en profil full av svada - selger åpenbart langt mer enn Knausgård.

Alle som har et normalt grep om virkeligheten, vil oppdage at det er et misforhold mellom hvordan folk fremstiller seg på profilene sine, kontra hvordan Hvermannsen oppleves i hverdagen. Er det greit?

* De påstått blide, glade og sprudlende står for det euforiske tullpratet. Vinneren i denne kategorien går til utsagnet ”Jeg liker best å le”. Gratulerer!

* Hvorfor folk skriver at de er pene, oppegående og/eller spennende, blir for meg litt uklart. Hvis jeg synes du er kjedelig, dum og lite pen, er det faktisk min mening som teller. (Forsøker du å overbevise meg eller deg selv?)

* Glimt i øyet er det mange som har (gjerne skjult bak et par digre solbriller). Nok en gang: Det er opp til meg å vurdere. Dog har jeg forståelse for at man i mangel på kreativitet og tiltakslyst, forsøker seg med noen billige fraser inspirert av dårlig TV-reklame.

* Er man ikke utstyrt med selvironi og tar man seg selv høytidelig, har man tilsynelatende tapt. Hvorvidt alle klisjeentusiastene har grublet mye på hva begrepene faktisk innebærer, lurer jeg litt på. Noen er til og med kreative, påstår de. Men å skrive en profil utover tre linjer, nei, det...

(Her kunne jeg nevnt flere floskler, men plassen strekker ikke til.)

Å finne en partner er viktig for de fleste. At alle ikke behersker språket like godt, er en kjent sak. Men, jeg forundres stadig over alle de oppegående (selverklært, selvsagt...) menneskene som tilsynelatende ikke har noe å by på utover å sette på trykk floskler.

* Reflektert, men ikke i stand til å skrive noe vettugt om seg selv?
* Oppegående, men skriver ”Spør hvis du lurer på noe”?
* ”Verdsetter ærlighet”, men setter på trykk uærlige klisjeer?

Litt pussig er det også at alle disse supermenneskene er single. Jeg mener - hadde jeg vært sammen med en slik person, ville jeg aldri gjort det slutt med vedkommende! Og: Hadde jeg vært en slik person, ville jeg da ikke med en viss sannsynlighet lykkes bedre med kjærlighetslivet?

Er hvite løgner egentlig et fint fundament for en relasjon?

Hårete

Siste svar on. 17 aug. 2011 16:06 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Dravot

Det kom veldig mange nye tråder utover natten.

Men det var veldig lite debatt.
Sover folk om natten, eller?

Skuffet...

Hva tenker dere gutta om jenter som har et lite barn boende hos seg nesten 100%. Jeg har nå fått ny samværsavtale med min sønn og vil kun ha barnefri annenhver helg.

Han er 3 år gammel....

Er det helt uaktuelt å satse på en som er i min situasjon?

Jeg har et problem jeg ikke ser noen vei ut av...håper noen kan gi nyttige innspill. Jeg driver research på nettet for å finne ut mer om "Krøllbein", og planen er å drive privat en dypere research om Krøllbeins historie og hva som finnes av tilgjengelig Krøllbeinkunnskap. Problemet er at jeg er en amatør på data og stort sett bare kan skrive ting inn i Google og satse på at søkemotoren ordner resten. Greia er bare at her får jeg da beskjeden "Ingen treff på Krøllbein", selv når jeg søker i rubrikken "verden", som er sabla irriterende.

Jeg regner med at selv ikke Google dekker hele nettet, selv om de sikkert dekker ganske mye. Så det jeg lurer på er egentlig bare to ting:

- Finns det andre måter å finne informasjon om på nettet angående krøllbeinkunnskap enn ved å bruke de vanlige søkemotorene?

- Er det noen som kjenner til eller har hørt noe om andre kilder til informasjon om Krøllbein?

Hva er er turn on, og hva er turn off for damene her inne.

Jeg vet at det er ulike meninger om dette...
Hva mener dere?

Siden tråden om hår på kassa fløt litt ut mens jeg var ute...

Jeg har skjønt at mange mener at hår på ryggen er noe av det ekleste som finnes, et sted mellom navlelo og fotsopp, eller noe slikt. Men betyr det at dere forventer at vi som fra naturens side har en fyldig manke alle andre steder enn på hodet skal være ferdig frisert når vi eventuelt skulle treffe dere, eller at det er et slingringsmonn der? Jeg spør fordi jeg ser at det står nevnt i flere profiler, og hvis den generelle holdningen er at man også som singel skal være fast kunde hos ymse hårnappingsinstitutter, så kan jeg like gjerne blokkere disse profilene først som sist.

ER det sexy med menn uten hår på beina, eller er det mer sexy med hårete mannebein?

Er det sexy med kvinner med uten hår på beina, eller er det mer sexy med hårete kvinnebein?

Hva mener dere?

Ja el nei ? :p

(kunne ikke dy meg)

tror ikke jeg er så verst hverken på utsiden eller innsiden,men når jeg nevner at jeg har ett barn på under to år blir det som regel dårlig med svar tilbake.
Mister dere intressen når personen har ett såpass lite barn og ta seg av,eller er det andre ting som spiller inn?

Hva foretrekker jentene?

Teller skjegg(stubber) som det? :)

Jeg har siste tiden begynt å irritere meg mere over leierboeren jeg har i sokkelleiligheten.

Dette er da en venn av noen i familien min og føler litt på den. H*n fikk strekke en ledning frå min internettboks frem til h*n selv fikk innstalert egen noe som ikke har skjedd etter å ha bodd i leiligheten i over et år, husleien er lav nesten 2000,- under dei andre leilighetene i området, når har h'n også fått sambuar som har flytta inn uten å si frå til meg noe som har ført til en ekstra bil, i kontrakten er det en parkeringsplass i tillegg så står nå et familiemedlem parkert utenfor her med sin bil mens dei er ute å reiser så for øyeblikket står ene bilen parkert i min garasje uten tillatelse eller spørsmål om det er greit og to biler utenfor. så det er bare så vidt jeg har plass til min bil. Det står også ingen dyr tillatt i leiligheten selv om jeg har dyr selv i huset ønsker jeg ikke dyr i leiligheten pga ekstra slitasje på gulv og allergi osv.. nå har h*n skaffet seg hund og i tillegg ofte passer en annen hund frå et familiemedlem.

Jeg har to barn som har leker og ikkje alltid like flinke å plukke opp etter seg, tideligere i sommer fikk dei seg hver sin elektriske sparkesykkel som dei holdt på med ute og hadde lagt frå seg i innkjørselen mens dei holdt på med noe annet, jeg satte på verandaen da leietaker kom kjørende inn i innkjørselen og jeg hørte et brak så jeg reise meg for å se og da såg jeg h*n hadde kjørt over ene sparkesykkelen, og ikke nok med det, h*n satte bilen da i revers uten å gå ut å sjekke hva h*n kjørte over og knuste likegjerne begge to selv om jeg sto på verandaen og ropte til h*n og peivet med hendene...
Når h*n endelig kom ut av bilen og jeg spurte hva i helvete h*n holdt på med kom svaret tilbake du må få ungene dine til å plukke opp etter seg, holdt på å ødelegge fronten på bilen min her en annen dag av en sykkel, hadde h*n brydd seg så hadde h*n sett dei og kunne stoppet for å flytte dei men er vel for mye forlangt å flytte unna ting som ligger i innkjørselen....

Hva er dette for oppførsel, er det vanlig normal oppførsel av en leieboer og hva hadde dere gjort?? Har egentlig lyst å si opp leiekontrakten...eventuelt sette opp husleien med 2000,- med tre mnd varsel så dei har muligheten til å si opp selv og flytte ut.

Hva er egentlig så tiltekkende med menn som har for vane å gå nakne inne i leiligheten uten gardiner sånn med vilje at folk skal se?
En av naboene er støtt og stadig i vinduene i bare "pilten" å han mottar tom håndskrevne frierbrev rimelig ofte, ellers så¨søker kvinnene opp nr hans og sender meldinger ellr ringer.

Er det selvtillitten og komfortabelheten med egen kropp som er det avgjørende, eller er det badboy greiene siden det er litt på kanten da unger og alt kan se ham??

Skulle farge håret brunt, ut i fra det jeg så på esken, var det en veldig varm brunfarge.

Nå, etter fargebehandlingen, er håret mitt så godt som svart!! :(

Noen som kjenner seg igjen i beskrivelsen, og i såfall hva skjedde? Frisørbesøk, hjemmefarging, klipping som gikk dårlig? En gang klippet en lærling meg, panneluggen ble skamklipt!

Men da må vi få med noen flere damer enn sist! =) hehe..Håper en trivelig reprise!!!

Skriv her om dere blir med eller send meg en flørt ( liker du torsk flørten f.eks) om du ikke er betalende medlem.. slik kan jeg skrive til deg.. (jeg er betalende).

Flott om dere gutta hjelper til med å skaffe noen jenter nå da! =) hehe.. Så satser vi på å se de samme fjesene som sist i tillegg til noen nye!! =) Reserverer bord på Olavs pubben el. ettersom jeg ser hvor mange vi blir! Eller kom med forslag til annen pub om ønskelig! Tidspunkt tar vi og litt nærmere.. men tenker det kunne vært fordel med ett vors.. (fordelt oss litt) og så gått ut i 22 tiden.. Blir veldig dyrt, ihvertfall for en fattig student som meg å gå ut i 20 tiden som vi gjorde sist! Meld gjerne i fra om det er en interesse for å spise ute.. Kan jo hende det er så mange som vil spise ute at det blir ett eget vors før alle møtes på byen! =)

Og en ting til.. Om du melder din interesse og sier at du skal komme..værså snill å møt opp! hehe..Sist ble vi 10 gutter og 4 jenter.. Hadde alle de som kulle kommet vært der hadde det vært en bedre fordeling! =) Vi hadde det kjeeeeempegøy uansett..,og de som ikke møtte opp gikk glipp av en råtrivelig kveld!

Flott om jeg hører fra dere snart..og ikke en dag før vi skal ut! =) Lettere å se åssen fordelingen blir.. Og noen vil jo naturlig være skeptisk til å komme om det f.eks er 15 gutter og 3 jenter som har meldt seg på!

Håper vi sees da! =)

Dryl inn dine beste forslag!

Mitt første bidrag:
"A doctor sitting next to me, he asks me how I feel.
I'm not sure I understand his question."

Dream Theater

Hva skriver folk her inne når de er personen som tar initiativ og skriver den første meldingen for å opprette en dialog? Jeg anser meg rimelig ny på denne arenaen og vil helst unngå å virke høy på pæra. Å virke unnskyldende og nærmest beklage at man tar kontakt er vel heller ikke noe som er en pluss for det motsatte kjønn, eller?

Når jeg får brev fra menn uten bilde, så går tanken min direkte til at du har antageligvis dame. Derfor gidder jeg ikke kaste bort en masse tid på å skrive men bare høflig avviser personen.
Er det andre grunner til å ikke sette opp bildet?

Uten å lese andre steder på forum skal du nå poste de du husker her ifra forumet som du mener fortjener å få være med. For og ikke reklamere for seg selv her i tråden skal alle være anonyme med pseudonum... Lurer på om jeg får være med eller ikke:)argumenter gjerne for de som du mener ikke bør få være med av de noen andre har postet. Her er mine: kongkebab, karvinen, dirigent71, observant1, oppgulp, hdv, taz,

Til dere damer her...evnt. menn som har noen refleksjoner...

Har i løpet av året fått kontakt med to seriøse kjekke menn, på samme alder som meg ( i 40-årene), børnløse vel å merke, jeg har en sønn på 8 år. Begge bor litt lenger sør i Europa, Spania. De har da falt pladask for meg og er villig til å flytte til Norge dersom kjærligheten viser seg å være sterk nok fra begges side...hva tenker der andre her om dette? De er velutdannet og oppegående...kun med tanke på å finne den rette for resten av livet..føler ikke som det er noen lykkejegere med andre skumle baktanker...har utdannelse som gjør det lett å få jobb her.

Er i tenkeboksen...

Heisann!

I morgen har jeg date med en mann som jeg tror passer til meg ;)
Spennende!

I dag er det akkurat 1 år siden jeg har vært singel. Et jubileum må feires eller? Er det noe grunn til feirinng?

Skal prøve å finne et par:

-mer tid for venner, sport ,hobbyer og shopping
-mindre husarbeid
-mindre telefonregning
-bedre konsentrasjon og effektivitet på jobb
-ingen kompromisser, mer spontanitet i hverdagen
-må ikke late som om sex kl. 4 om morgenen er digg, kan sove lengre i helgene
-kan flørte hemningsløs til enhver tid

Ser du noe fordeler i å være singel?Har du et annet jubileum på gang?

Kun populært på visuelt vis?
Eller ved kontakt også?

Apropos

Siste svar ti. 16 aug. 2011 12:09 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym tento

Apropos at ferien straks er over for de fleste og snart sitter vi i tidsklemma;

En dansk professor stod foran sine filosofistudenter med noen ting foran seg. Da timen begynte, tok han uten å si et ord, et meget stort og tomt syltetøyglass fram
og begynte å fylle det med golfballer. Da han hadde gjort det, spurte han klassen om glasset var fullt, og de var enige om at det var det.
Så tok professoren en kasse med småstein fram, og begynte å helle dem ned i glasset. Han ristet glasset lett, så småsteinene fordelte seg mellom golfballene. Deretter spurte han igjen studentene om glasset var fullt, og det mente klassen at det var.
Deretter tok professoren en kasse med sand fram og begynte å helle den opp i glasset. Sanden fylte naturligvis det resterende hulrommet i glasset. Igjen spurte han om et var fullt. Klassen svarte enstemmig ja.
Til slutt tok professoren to kopper kaffe og helte dem begge ned i glasset. Hulrommet som var mellom sandkornene, ble nå effektivt fylt. Studentene lo.
”Nåvel", sa professoren, da latteren var stilnet.
"Hvis dere nå forestiller dere, at dette glasset representerer deres liv.
Golfballene er de viktige ting i livet - deres familie, kjærester, barn, helse, venner og yndlingspasjoner - de ting som, selv om alle andre ting gikk tapt, og bare disse tingene var tilbake, likevel ville gjøre deres liv fullkomment. Småsteinene er de andre tingene, som betyr noe - sånn som jobb, hus, bil osv.. Sanden er alle andre småting".
Professoren fortsatte:
Hvis dere putter sanden ned i glasset først, er det ikke plass til verken småsteinene eller golfballene. Det samme gjelder i livet. Hvis dere bruker all deres energi og tid på de små ubetydelige tingene, får dere aldri plass til det som er viktig for dere. Vær oppmerksom på de tingene som er avgjørende for deres lykke. Lek med barna. Ta vare på deg selv og pass på helsen, både den fysiske og den psykiske! Inviter deres partner eller familie på middag. Tilbring tid sammen med vennene deres!
Det vil alltid være tid til å gjøre huset rent og ordne avløpene. Ta dere av golfballene først - de tingene som virkelig betyr noe. Få styr på det dere vil prioritere - resten er bare sand.
"En av studentene rakte hånden i været og spurte hva kaffen representerte.
Professoren smilte: "Jeg er glad for at du spør. Det er bare for å vise, at uansett hvor fullt ditt liv synes å være, så er det alltid plass til et par kopper kaffe sammen med en venn"

Alle er kjent med at eldre menn fra den vestlige verden reiser til Thailand for å kose seg med unge sneller. Kvinner (og menn) verden over dømmer disse naturlig nok, med beskrivelser som ikke egner seg på trykk.

Mindre kjent er det at eldre kvinner fra den vestlige verden oftere og oftere reiser til land som Ghana (visstnok fordi her er HIV minst utbredt av alle de Afrikanske landene) for å kose seg med unge gutter. Dette er noe rødstrømpene helst ikke vil snakke så mye om (kan vel tenkes at de regelmessig frekventerer dette landet selv?).

Fellesnevner for begge variantene er at de unge bader i oppmerksomhet, drinker, penger og gaver fra sine vestlige besøkende.

Likhetene stopper derimot her. For i Thailand er de unge jentene stakkars ofre, mens de eldre herrer er noen kyniske svin som kun er ute etter sex. I Ghana derimot er det de unge guttene som er kyniske som utnytter de eldre kvinners naivitiet og spiller på deres følelser for å oppnå alle de "fordeler" det følger med å henge sammen med kvinnene på deres sexferie.

Konklusjonen er altså at så lenge du er mann så er det din skyld? Jeg fikk hakeslepp når jeg i sommer leste om kvinners sexturisme til Ghana. Ikke fordi jeg lar meg overraske over at mange kvinner synker like lavt som mange menn, men over dobbeltmoralen som eksisterer. Det er visst tydeligvis slik at kvinner er ofre. Uansett! Alltid!

Jeg har møtt endel kvinner som har profil på Sukker.no i forbindelse med dater, eller blandt venner og kolleger.
En ting som ofte går igjen er sukk og stønn over hvor håpløse karene på Sukker er, men er det det noen grunn til å tro noe annet enn at menn på Sukker er et like representativt utvalg som de kvinnene som er her inne?

Artikkelen Singelliv i Dagens Aftenposten sier noe interresant på slutten, kvinner gifter seg oppover, menn nedover (hva nå enn det måtte betyy?),med den konsekvensen at det ikke er "nok" attraktive menn og at mange kvinner av den grunn forblir single.

Min påstand er at alt for mange helt vanlige kvinner mener de er eslet for å få Mr Big,

Jeg har fått mange brev her inne og truffet endel kvinner, og jeg er litt paff over hvor lite bakkekontakt mange av dere har.
Dere som suser rundt i en forestilling om at livet er slik det fremstilles i Chick Lit og amerikanske filmer.

Jeg tror det er helt urealistisk å bli hodestups forelsket på første daten, man blir betatt av et utseende, men forelsket i et menneske, og da må en ta seg tid til å bli kjent.
Et hvert møte eller date blir ødelagt om du møter karen med en rekke kritiske spørsmål, eller bruker tiden på å skulle "avsløre" kavaleren som en løgner og døgenikt,

Hvis du derimot møter den andre med avvepnende imøtekommenhet og interesse, og er enig i at begge må bidra for at et møte skal bli hyggelig, så skal du se at uante kvaliteter kommer for dagen.

Det er som kjent gammelt nytt.

Men er det andre ting enn for dype (kjærlighets)følelser som kan ødelegge vennskapet?

Hvorfor overlever vennskapet enkelte ganger?

Om vi går ut ifra at:
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96

Hvor mye er?
9 + 7 =?

andre som også syntes dette?=P

Eg er ein mann på 25 år som tenkte å prøve å nettdating.
Eg er ein litt sjenert type så tenkte det kanskje ville være lettere å kontakte jenter over nett uten å stå face til face liksom.
Her er saken. Eg har vore medlem her på sukker i snart 1 mnd, har ikkje fått ein einaste respons på profilen min, har bilde og skrive litt om meg sjølv. Har sendt brev til 15 forskjellige damer uten at ein av dei har svart.
Eg begynne å føle at dette er totalt bortkasta tid og penger å drive med for min del ser det ut som. Men eg lurer jo på kva som kan vær grunnen til at ingen finner meg aktraktiv. Kan det ha noko med at eg er født i Sør Korea, at eg har feil etnisitet? Eller kan det ha noko med kva eg skriv i meldinga? Eks på ei melding: hei, tøfft bilde du hadde,, det gjorde meg nysjerrig. Så eg stakk innom profilen din og her sende eg deg ei helsing, ser du liker å reise, det gjer eg og. Kva er din favoritt reisemål? Mitt er Maldivene. Ser fram til å høre frå deg.
Føler at dette er ikkje vits i å prøve meir siden det er ingen som svarer.

Hotell

Siste svar ma. 15 aug. 2011 23:21 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Sitter på et hotell i Bergen og lufter litt før jeg skal legge meg. Men hvorfor i h**vete har de plassert vifta til friskluftanlegget rett utenfor vinduet mitt uten samtidig å koble rommet mitt til det samme friskluftsanlegget???

Jeg har "møtt" en mann her inne og jeg kjenner på kroppen at jeg er veldig positiv til han. Lange telefonsamtaler, spenning og kjemi (over telefon og meldinger, vel og merke). Dette er også gjensidig utifra det jeg har forstått.

Den eneste utfordringen er at han jobber offshore og bor sånn ca 180 mil unna! Fem uker i utlandet, fem uker i Norge. Halvt år i Norge på ett år...

Jeg har spurt han hvorfor han er på sukker hvis han ikke har tid til dame, for fem uker er jo egentlig ganske lenge + avstanden, og svaret han har gitt meg, er at det var kun for moro at han meldte seg inn.

Har så lyst å møte han, men hvis jeg allerede nå vet at det kan bli vanskelig i lengden, vet jeg ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg satse eller droppe? Det er nok bedre for meg å droppe det hvis jeg skal tenke langsiktig, men det er et alternativ jeg ikke ønsker i utgangspunktet...

Det florerer med aleinemødre på Sukker, så jeg har laget et eget søk hvor jeg utelukker kvinnfolk med barn.

Flere av dere mannfolk som gjør det samme?

Siden det er søndag tenkte jeg det måtte passe med en tråd om alkoholvaner? Det er vel noen som angrer på hvor mye de drakk i går og har krøpet opp i sofan for resten av dagen,he, he. Forhåpentligvis ikke i fosterstilling:p Så jeg fyrer løs med noen spørsmål her:

1. Hvor ofte drikker du?

2. Hvor mye drikker du?

3. Tror du dine alkoholvaner vil forandre seg, hvis du får deg kjøreste? Skriv gjerne hvorfor osv.

Savn...!

Siste svar ma. 15 aug. 2011 22:11 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Jeppejeppe

Jeg savner den tiden da mannfolk var mannfolk, og kvinnfolk var på kjøkkenet.

Jeg har ikke så mye tro på dette med matchtall....... Det er jo de samme fjesene her hver dag.... Er det ikke mulig å få endret på dette ?

Hvilke da, hvorfor ble de valgt og hvorfor virket de?
Evt hvorfor ikke?

Hvorfor er det så utrolig digg med litt naughty sex når man er fyllesjuk? Eller er det bare jeg som er sånn :)

Hvorfor har de fleste narkiser så flotte og dyre sykler?
Det er ihvertfall sånn i området her jeg bor.

Jeg kjeder meg..

Noen som har noen gode vitser på lager?

Har en kompis...

Vi snakker sammen nesten hver dag, enten på telefon, eller meldinger og det er veldig hyggelig:) Vi ser hverandre på jobb, selv om vi ikke jobber sammen, og tonen er like god...:)

Vi snakker om alt som man kan snakke om, og vi kan fint si at vi er glade i hverandre, til hverandre...

Men han vil konsekvent ikke tilbringe tid med meg... altså, jeg tenker, se en film, spise noe mat, ta en tur ut.... (men han kan fint komme å hente meg, for å kjøre meg et sted, eller hente meg på byen, samme som jeg gjør for han...)

Er ikke det litt snodig? Vi gjorde det jo før....

Hva kommer det seg av at noen mennesker finner en partner ganske raskt mens andre (les The One) bruker 100 år på å finne noen? Er det fordi de som finner seg noen raskt er mer attraktive på markedet eller er det fordi de er mer avhenging av å være i lag med noen? Er vi "evig" single for kresne eller er vi for glad i singellivet? Enlighten me please :-))