Sukkerforum

Laksemaki m mills kaviar, namnam

på damer fra utlandet?
Hvorfor har jeg ikke like mye drag på damer fra Norge?

ER jeg så sexy for damer fra utlandet at jeg mister draget på damer fra Norge?

Men uansett er det alltid hyggelig med brev fra damene da, der de i en av de første meldingene deler ut sin epost-adresse og vil snakke via den adressen i stedet for her.

Som fører til et spørsmål til: hvorfor kan de ikke bare skrive her inne, i stedet for å skrive via epost?

Jeg skal endelig gå til anskaffelse av en gassgrill:) Noen som har anbefalinger å komme med? Tenker å bruke ca 3000,-
Alle tips mottaes med takk!

...jeg er sulten på sosial kontakt med det motsatte kjønn :)
Any ladies care for a chat? ;)

Så dette et sted og syntes det var så fint så ejg ville dele det her :)

"Menn som snorker er ikke det verste... Da vet du i allefall at du har han ved siden av deg"

Jeg skal på 50-tallsfest om to uker. De andre deltakerne begynner visst å få antrekkene på plass, mens jeg (som vanlig) ikke har begynt.. Alle går veldig inn for det på disse festene, og konkurransen er hard om å vinne prisen for beste antrekk. Jeg satser på å følge opp fjorårets seier (kremt;)), men trenger tips! Hva bør jeg ha på meg? Hva MÅ være med i et autentisk 50-tallantrekk? Tips, please?!:)

Mange tråder som tar opp rangering fra 1- 10 her! Tør vi? Bare på gøy, alle har ulike preferanser osv...

Vil du vite hvordan du kan tjene penger på å bruke Facebook?
Gå til Account > Account settings > Deactivate account... og gå på jobb.

God helg ;)

Hvorfor kan vi ikke sortere mail på ulest/lest?

I tillegg syntes jeg funksjonen på innboksen på iphoneappen burde benyttes på siden. Utrolig mye mer praktisk å ha all infoen samlet per person du mailer med enn spredt utover innboksen!

et sted som har med reising å gjøre fikk jeg følgende email:

"Beautiful eyes, wonderful smile and lovely hair... you’re gorgeous I cannot give a description of the level of femininity and tenderness and beauty of this angelic face.. Hope you dont mind.. all your photos are exceptional.... pleasant.... cute... smart...
All language of the word couldn’t describe the beauty of you.... I’m extremely interested about you .this is salim from Oman have u been to Oman, your most welcome
In Fact I really would like to invite you for camping filled with fun, games and star gazing in a camp on the melting sands in Oman. Ill make sure you feel the thrill of adventure in more challenging dunes. Its enthusiast’s expedition for you"

så case er at jeg har ingen bilder som viser hvor fine øya mine er, min feminitet er i ullgenser på et fjelltopp og hverdagslig kjole. vedkommende har ikke et eneste bilde av seg og har hverken besøkt eller tatt imot noen reisende.

jenter, hadde dere reist og besøkt en araber som sender slik invitasjon?

Hey, møtes?

Siste svar to. 14 juli 2011 21:29 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym UkjentDame

Er en dame på 24 som får noen meldinger nå og da.

Blir veldig usikker på når jeg får spørsmålet om å møtes i første melding. Hva er dem egentlig interessert i? På en side er det positivt hvis de raskt vil møtes, istedenfor å sende kjedelige meldinger frem og tilbake og etterhvert dabber av med kontakt. Men lurer jo også på om de sender ut masse meldinger, og ser hvem som svarer?

traff

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym stram

O store glede, tiden var komen, jeg hadde et treff her som sa at ho ville treffe meg. Det hølja ned med regn, men jeg syntes det virka som det var solskinn. Ååååå, ho var så fin, ho som kom og sa at ho nok aldri ble min. Og jeg som hadde vaska meg med såpe og vann, og trodde ikke at jeg var særlig prega av tidens tann. Men, men, jeg fikk jo sett at myta som sa at folk her på sukker faktisk enkelte ganger treffer hverandre i virkelig liv, ja, den var sann... :)

Flere som er stolt over det her eller ? :)
Bla bla bla, vil du være vennen min så skal jeg være vennen din osv...... :)
Nei takk... :)

Smil da!

Siste svar to. 14 juli 2011 19:48 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Persefone

Denne tråden går til dere gutta. :)

Jeg har begynt i ny jobb, og her om dagen spurte sjefen min om jeg var sur. -Nei sa jeg. Jeg er ikke sur. "Men du smiler ikke Persefone- du må smile!" Altså...dette er ikke første gang jeg hører dette. Og det kommer gjerne fra menn jeg ikke kjenner så godt. Hva er det med denne smilingen? Jeg vet jo at man blir søt og sjarmerende når man smiler, og det ofte. Men jeg ber da ingen menn gå rundt å smile (for meg). Jeg er som regel blid og glad, og ingen sitron, selv om jeg ikke har et smil om munnen.
Kjenner noen seg igjen, og har kommet med bemerkninger som dette, og kan forklare hva dere legger i det?
Jeg har mine, men vil høre deres først. :)

Insprirert av Marksmans glimrende og flotte tråd til oss jenter/kvinner, inviterer jeg hermed forummet menn til å dele med oss kvinner (med en liten twist): Hvilke egenskaper eller sider hos deg vil du elskes for - og hvilke ville du spesielt sette pris på at kvinnen i ditt liv aksepterer eller "tåler"? Tid for ærlighet... vi lytter:

Men HVORDAN skal vi få menn stormforelsket? Jeg får det aldri til! De bare digger meg... men tør aldri satse!

Ønsker tips fra damer som kan kunsten å få en falle til å falle big time og fra menn som vet hva som trekker - Kan dere beskrive hva som skiller henne du blir stormforelsket i fra alle de "andre flotte jentene"!

Kjære sukkertøy og sukkerbiter :-)

Tenkte at det kunne smakt med litt rødvin. Noen som vil holde meg med selskap her i kveld? Det er selvsagt på ingen måte påbudt med rødvin i denne tråden. Foretrekker du hvit eller rosè er det heeelt i orden. Eller alkoholfritt :-)

Det viktigste er vel egentlig å kose seg, prate tøv, fnise og le litt. Alt og ingenting som er hyggelig kan diskuteres. Så kan vi kose oss med litt i glasset til vi ikke gidder mer ;-)

Så herved er denne vinaftenen offisielt åpnet på sukkerforum :-)

Skål :-)

Hvor mye - eller "hva" - ville du ofret for 5 ordentlige møter med ei/en tiltrekkende sukkerbit med et tenkt matchtall 99?
Du kan få bestemme møtene, innen rimelighetens grenser, selv, men ikke styre viljen til den du møter.

Hva må til for at du skal kunne ofre "alt du har/kan"?

Hei alle sukker brukere!

Etter et ganske sårt brudd bestemte jeg meg impulsivt for å lage en profil her inne. For dumt å sitte på gjerdet og bare vente på at noen kommer og plukker deg ned!

Uansett. Jeg hadde hørt ganske mye drit om sukker. Menn som klagde over damer som aldri svarte og damer som klagde for at for mange menn kom med useriøse/sleskete henvendelser.

For sakens skyld så kan jeg melde at jeg er en helt vanlig gutt på 27. Jeg er i fast jobb, kanskje en litt unenom det vanlige, normalt utseende kanskje litt på den rocka siden, bruker briller og er musikknerd. Trønder bør jeg vell også si at jeg er....
Jeg lagde meg en helt vanlig profil. Ikke noe over the top, ikke noe pretensiøse greier. Bare hvem jeg er, hva jeg gjør og hva jeg leter etter. Hverken mer eller mindre. Det burde være nok til å fange interessen til noen som er verdt å ha? Jeg mener, hvorfor smøre på? Krøll dukker alltid opp i lengden av det.

Så - jeg var ærlig. Lagde en profil og vips så var jeg der! Et par jenter fanget interessen min, en spessielt og jeg sendte avgårde en høflig post. Merk høflig.

Hurra! Jeg fikk svar og da hadde balle begynt og rulle! Vi snakker sammen flere ganger om dagen og planlegger første møte. Tror begge "vet" at dette er for godt til å være sannt ;)

Så til alle dere som syter/ikke får det til der ute?

Vær ærlige. Ikke mas. Vær tålmodig. Om så den rette ikke er der nå, så kommer hun/han nok!
Om dere bare er ute etter en ting, så vet jeg ikke om dere er på rette sted.

Lykke til!
Fra en som begynner å lure på at Sukker er noe av det beste som har hendt meg etter bare 5 dager som medlem ;)

Skriv det du tenker på nå i øyeblikket.

Jeg har faktisk 3 venner som har fått seg kjæreste herfra. Ville bare si det.:-)
Hei og hopp .

Dette gjentar seg hver bidige sommer, på langtur med bil. Han er 50+, ligger på fartsgrensen (i virkeligheten under, fordi så å si alle speedometere har feilvisning), og når det kommer biler imot, setter gubbef*en ned farten med 10 km/t. Når det endelig kommer et lite stykke vei med to felter - hvem tror dere gir full gass, for ikke å slippe forbi noen? Og hvem går tilbake til krypefart igjen, så fort veien blir et felt?

Hva pokker er i veien med disse gubbene???

Skriv noe positivt.

Skeptisk

Siste svar on. 13 juli 2011 20:59 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Mamimba

Ok, igår ble jeg bedt ut av en fyr...skulle gå en tur, ikke mailet veldig mye, men litt.
Så skulle vi avtale, han ville ha mitt nr og jeg fikk hans, så sjekket jeg det..sef..og da sto det på et firma som ikke har noe med det han sa han jobbet med å gjøre...sååå jeg spurte han da..(jeg vet, litt i overkant) og sa at jeg var litt skeptisk siden jeg selv ikke har "hemmelig" nr. Men da har han ikke svart. Såå jeg lurer på, er det lov å være litt skeptisk til sånt? Hvis han ikke hadde hatt noe å skjule så burde han jo forstått min skepsis og svart ?...eller blir dere menn skremt av sånt..?
Det er mye rart her også skal vite...:-) Og han hadde bare profilbilde, ikke noe bilder av seg selv i albumet...

Takk for svar fra både menn og kvinner

Ja, spørsmålet sier vel alt?
Men det jeg først og fremst tenker på er: Når man først finner "drømmekjæresten", som oppfyller alle de kriteriene man har satt seg, tiltrekningen og alt er der... - Hvor viktig er det da å bli stormforelsket (gjerne "med en gang")?
Altså - MÅ man føle at man er så forelsket som man aldri har vært før, for å satse på denne ene personen som på alle andre måter er riktig...?
Eller vil disse sterke følelsene komme etterhvert (hvis man for eksempel fremdeles er såret og plaget etter forrige brudd)?
Og hvor viktig er selve forelskelsen når/hvis kjærligheten utvikler seg?
Og er forelskelse noe man skaper og styrer selv? (som for eksempel når man jobber med å opprettholde forelskelse i et langt forhold)
Er forelskelsen den eneste følelsen man skal lete etter en partner med?

Hva mener dere..?

Æ har bærre 3 skift igjen før æ fyk en tur t hersonissos , og æ ska fæst som kvær dag va den siste! Når æ sett på flye heim ska d kjennes ut som æ træng ei uke tell me ferie ætter ferien! :DDD

Etter tre mnd. med fantastisk dating, gryende forelskelse og tanker om at "this might be it" er spørsmålet du plutselig får: Om det ikke blir oss to... Kan vi fortsette å møtes som venner, gå ut og spise og hygge oss slik vi gjør nå, tror du?

Hva svarer du og hvorfor?

Tittelen sier vel alt.

Hvor ærlig er du imot deg selv?

Lurer på hva damene her hadde sagt hvis de fikk vite at de stod på den lista.
hehe....

Det er sjelden jeg lar meg hisse opp over ting jeg ser i mediene, men dette provoserer meg:

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/fire-aar-gamle-carmen-legges-ut-paa-anbud-3537401.html

Og dette er ikke et enestående tilfelle. Samboeren til en kompis jobber med noen av de tyngst psykisk utviklingshemmede i Oslo, mennesker som trenger tilsyn store deler av døgnet - og ikke minst stabilitet. Likevel har kommunen nå lagt ut flere utviklingshemmede på anbud, og en institusjon på Toten har vunnet. Jeg tviler ikke på at det er en god institusjon, men det disse trenger minst er brå miljøforandringer - og en flytting som gjør det langt vanskeligere for familien å komme på besøk eller ha vedkommende hos seg.

Jeg håper virkelig at dette er noe media vil fokusere på frem mot kommunevalget - det er sjelden jeg sier dette, men "i verdens rikeste land!"

Hvor mange dater har dere vært på i løpet av deres ZZZZZukkerliv?... Jeg synes det er som å tråkke i sirup her til tider....

gutta får lov til ha bare overkropper, solbriller, skyggebilder, bokser bilder, og langt ifra bilder i profilbildene.... Just asking.. synes dette er rent og skjært idiotisk.. Rettferdighet kunne vært litt ok... Har nå vært å sett lister over jentene via kompiser her inne.. Tro meg, vi blir behandlet "strengere" forhold til dette, enn om vi faktisk forholder oss til reglene, så blir bilder avvist.. Og det med bilder som er veldig orntlige..

Dette en serviceønsketråd jeg ønsker at vi som betaler skal få fikset på...

I'm on a DATE!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mymymymy

I'm on a date, I'm on a date
Everybody look at me
'Cause I'm sitting on a date
I'm on a date, I'm on a date
Take a good hard look
At the motherfucking date!! :D

Demmer du opp for følelsene dine, inntil demningen brister og alt kommer ut på en gang?

Eller kommer de frem etterhvert som du får dem?

jeg kjøpte en lekker kjole, en slags underkjole som ikke er det likevel... og nå har det merkelig nok kommet klor på den:(((((
Den er gråblå... og nå med gulhvite flekker på!! Er det håp? Har lyst å grine, fikk bare brukt den en gang.... aaaaaaah

Er det noen kjerringer som aner råd?

Jeg får stort sett bare henvendelser fra menn mye yngre enn meg, eller menn mye eldre enn meg. Dermed har jeg innsett at jeg antagelig ikke fremstår som attraktiv for de i aldersgruppen 35-40 som jeg søker. Har av den grunn satt opp en liste for å gjøre det oversiktlig for meg selv:-) Og deler den med andre i samme situasjon:-) He he Har prøvd å sette listene ved siden av hverandre men det går jo fader meg ikke så det kommer nedenfor hverandre.
Og til dere menn som til tross for overskriften alikevel går inn å leser denne tråden så er den kun ment humoristisk og ikke for å støte noen:-)

Fordeler og ulemper ved å date eldre eller yngre menn:

Boy toy
- Menn under 25 er ikke kjæresteemner men i beste fall en fetisj.
- Han kommer på null komma niks
- På den andre side blir han klar igjen - og igjen og igjen - like fort
- Han tror at klitoris er en sjelden blomst som vokser i Amazonas
- Han er sprek, smidig og full av liv ( og kanskje litt kvisete)
- Han tilhører en mannskategori som nærmest er fri for bagasje. Få problemer med barn og barnebidrag eller
underholdsbidrag og ekskoner
- Han kan ha kort hår - han trenger ikke spare til hentesveis
- Du kommer alltid til å være eldre enn ham
- Han har antagelig ikke særlig til karriere
- Han tror Pamela Anderson ble født slik
- Han er for ung til åvære nevrotisk - og for naiv til å merke hvor nevrotisk du er

Oldis
- Menn over 55 er forholdsmat - i allfall hvis du har farsbinding
- Jo eldre desto mer utholdende
- Runde to kan la vente på seg, men det som mangler i kvantitet tar han igjen i kvalitet
- Du trenger ikke forklare hva klitoris er og hvordan kvinner får orgasme
- Han er litt slapp i fisken
- Han bor ikke hos foreldrene sine
- Han kan planlegge helgene med deg uten å være redd for at kompisene
har noe morsommere på gang
- Du kommer alltid til å være yngre enn ham
- Han har trygg økonomi
- Han synes kroppen din er vanvittig lekker
- han har vært igjennom alt og er følelsesmessig stabil

nei, ikke på sukker, på jorda.

Finnes det, eller har det funnes, et moderne menneske (siden f.eks. the missing link) som virkelig, 100%, har frivillig levd i nuet?
Ingen relevant historie eller relevante erfaringer har ført til dette øyeblikket, og øyeblikket er 100% fritt for tanker og drømmer - ubevisste eller bevisste - om noe i framtiden?
Bare følelser og instinktiv refleksatferd og interaksjon med omverdenen?

Jeg skriver frivillig for jeg sliter med ekskludere folk i "ekte" livstruende situasjoner, som f.eks. at det kommer en sint og sulten bjørn inn i teltåpningen din idet du våkner...

Noen som skal og gleder seg? Hva er favoritt artistene iår?

I hele mitt seksuelle liv har jeg vært den som har tatt kommandoen, bestemt, kommandert, dyttet i riktig retning osv. mens vi har hatt sex. Jeg har ALDRI fått en eneste klage på dette (innser at noen kan ha holdt kjeft, but still) og har aldri hatt sex med ei dame bare 1 gang.

Men hvis du nevner ordet "dominant" til ei dame (selv ei dame du da har sovet med en rekke ganger) så reagerer de som om du skulle forslått voksenbleier og koreansk lives-treaming. WHY?
Er ordet i seg selv så belastet?

Enhver veloppdragen person føler seg pliktig til å hjelpe damer med å få barnevogner opp på bussen.
Skal en kvalifiseres som gentleman er dette et minimum.

Men her om dagen hadde jeg både sekk på ryggen og hendene fulle.
Da en dame trengte hjelp til å få opp barnevognen på bussen måtte jeg trekke på skuldrene og beklage.
Det satt tre voksne damer nærmest inngangen og ingen av dem hevet så mye som et øyenbryn. Til slutt måtte en ung mann komme og hjelpe damen med barnevognen opp i bussen.

Hvorfor er det slik at det stort sett er menn som må hjelpe til med å få barnevogner på bussen? Det er ikke usannsynlig at disse tre damene kan ha hatt små barn selv. Hvorfor tanken aldri slo dem at de kunne hjelpe til er for meg ufattelig.

Alle mennesker har "moral"; vi handler utifra vår egen adopterte/skapte illusjon om "rett" og "galt".

Hvordan vil du beskrive din egen moral og hvordan (eller kanskje hvorfor? Nei, helst "hvordan"!) ble akkurat disse kjerneverdiene dine viktigste?

Hei,
Jeg traff en kjempe flott og hyggelig fyr her på sukker, alt stemte de første dagene, og så den 5 dagen var plutselig alt jeg sa galt, alt jeg hadde var feil, han mente jeg skulle bygge om huset, gjøre om firmalogoen, bytte garderobe, for ikke å snakke om skoene! Jeg følte meg så mindreverdig, for kritikken kom ikke hele tiden som konstruktivt, han fant kjoler som var minimalistiske, åletrange og med sterke farger og mente at det skulle jeg ha. For å bygge opp hans spenningen. Skal jeg ta det som et hint om at jeg ikke er spennende nok? Og hva med alt det andre? Huset mitt var ikke stort nok for ham? Og logoen på jobben? Er det meg det er noe galt med når folk kan gjøre slikt? Jeg har en ganske bra kropp. Kanskje litt tynn, det er ikke noe fett på kroppen og jeg har alltid fått komplimenter, men jeg er langt over 40 år . Da jeg forsøkte å spørre ham om jeg hadde misforstått ett eller annet, svarte han at jeg måtte se meg rundt, alle andre brukte sminke. Noen som har noen synspunkter til dette?

Her assosierer vi på ord og uttrykk! Bli med! Jeg begynner:

Fikk en melding fra ei som kjørte bildeløs, den var såpass kreativ og god, samt personen var langt mer vellutdanned enn meg selv, så svarte!
Etter noen meldinger fram og tilbake så fant jeg fort ut at dette var ikke noe å samle på!

Men uanz fikkjeg greie på at hun ble titt og ofte jaktet på, fikk meldinger så det holdt, MED DEN PROFILEN????? :O

Ærlig talt, en mann som meg kunne hatt slik profil i mange år uten å få EN meld, knapt noen jenter hadde giddet å besøke den en gang!

Hvorfor er menn så lite kravstore??

Eventuelt at man ikke kunne være medlemmer på sukker i mer enn x antall år?
Virker som at det er en del missfornøyde menn og kvinner her inne.
Syting og sutring skaper ikke positive viber, og da tilrekker man seg heller ikke den man kanskje skulle ønske var en del av sitt liv.

Men det er veldig synd at det virker som at det går mest i syting over manglende kontakt fra begge kjønn...

Dersom man ønsker en endring da må man gå i seg selv.
For min del er jeg fornøyd med at de som jeg har kontakt med har tatt kontakt eller har svart på mine brev.
Det at noen ikke svarer får så være, bryr meg mindre, og det er deres tap og ikke mitt...

Hei,
Har lagt merke til at svært mange av de jeg har en høy match med har svart middels på "ønsket varighet på forholdet". Jeg merker at dette gjør meg litt skeptiske til enkelte profiler, selv om damene virker helt fantastiske på alle andre punkter. Skulle derfor hørt litt fra dere som har valgt middels på dette punktet, og hvordan jeg bør tolke dette nivået. Jeg er nemlig en romantiker som har tenkt å finne ei snelle å bli gammel med her inne.

Begynte å prate med en fyr her inne og sendte masse mail frem og tilbake hver dag de siste dagene. Han ville møte meg og jeg sa litt nølende ja. Men så har det seg sånn at en annen også vil møtes og jeg er mer keen på å møte han enn han første. Hvordan skal jeg si det til han første at jeg ikke vil møte han likevel, uten å såre han eller virke som en overfladisk drittkjerring?

Litt nysgjerrig! Hvor mange besøkende har dere på profilen til nå ? og hvor lenge har dere vært her ?=)