Sukkerforum

Spilte ute med to band ikveld, så nå er det tinitus (øresus) her i gården...
Noe fart hos dere ikveld da?

Ingen som er våken i natten? Utrolig dødt her i kveld/natt. Bare meg som sitter opp etter altfor mange kopper kaffe?
Kom igjen da, noen er vel online og kjeder seg. Hva har du gjort i dag? Evt. Hva skulle du gjøre som ikke ble gjort?

Hvor er du forumånden ?

Hun suger

Siste svar sø. 17 april 00:14 (98 svar)
Skjult ID med pseudonym Dr.Nackel

Jeg kommer fra forhold hvor jenta var helt gal etter oralsex. Faktisk så gal at jeg var den som måtte si stopp. Så kanskje jeg har vært veldig bortskjemt sånn sett.

Er nå i en datinggreie med en jente jeg liker veldig godt på alle måter, men hun er ikke god til å suge i det heletatt. Jeg er veldig usikker på hvordan det er best å angripe det, få henne til å forstå at teknikkene hun bruker ikke passer for meg i det heletatt. Også veldig redd for å jage henne vekk fra å tørre å gjøre det mere og ta initiativ til det. Hva er best å gjøre i en sånn situasjon? Jeg vil jo på ingen måte såre henne heller.

Knopper!

Siste svar sø. 17 april 00:09 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Knarfen

Jammen er det ikke knopper på klematisen min!

Skal se det blir sommer i år også ;)

Trenger tips til bursdagsgave til min håpløse svoger, som er håpløs i den forstand at han er som et lite barn å regne. Hans eneste interesser er fotball, poker og fylla. Anyone?

Hjelp mottas med takk :)

Gode lesere leser ikke alle bokstavene i et ord, de leser ordet som helhet. Når man møter nye ord, leser man litt saktere, ettersom hjernen da staver seg gjennom ordet. Nye ord i denne sammenhengen vil si ord skrevet på dialekt. Det blir mer fokus på form enn på innhold, og det oppleves gjerne mer slitsomt å lese.

Tenk litt på det, du som skriver på dialekt.

berrgen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym hms

Mange som skal ut på byn i Bergen her i dag da ? :)

Var visst flere sukkerbiter som var ute på byen i går :)

Ble kjent igjen av et par stykker, jeg :) Situasjonene (noen kommer, noen går, noen tar nattbussen) la dessverre ikke opp til så lange samtaler, men man ble da oppmerksom på hverandre ;)

Etterhvert som alderen og kanskje også selvinnsikten siger inn...

Begynner det å demre for deg at du muligens er for sær, rar etc til å få en partner i livet?

Oppgi gjerne alder, kjønn mm.

Når jeg klikker på profilene rundt min aldersgruppe i de periodene jeg har vært av og på som medlem på sukker, så innser jeg at jeg ikke har sjangs om jeg ikke lyver.

Om jeg ser på meg selv om en normal gutt, ikke overvektig men kjekk og muskuløs, glad og snill og høy og sammenligner meg med de normale Jentene, så kommer jeg til kort.

De har opplevd alt, absolutt alt, de har sett alt og hørt alt og gjort alt og har hatt kjærester fra mange forskjellige land mens de har vært på studietur, språkreise og de har god nok økonomi til å reise rundt verden samt pleie sosialeforhold samtidig. De har god utdannelse, hatt gjevn seksuell omgang siden de var 14-16år. De trener mye, står på ski om vinteren, smiler og er lykkelige på alle bilder, perfekt sminket, perfekt usminket, får 100vis av meldinger og er ettertraktet for sex eller partnerskap uansett hvor de befinner seg i verden.

Hvordan skal en hel generasjon med norske gutter som har sittet foran dataskjermen og egentlig ikke så mye voldsomt annet kunne matche de jentene?

Hvor?!!

Siste svar lø. 16 april 18:33 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Peanuts!

Hvor i he....er Rogaland,Aust-Agder o.l....hehe...
Ja pOkker jeg er dårlig i geografi!
Men takket være sukker blir jeg flinkere..Weeeeeeeeeee:D

hvem kan jeg stole på da??? Var ute og tok noen fine bilder (ikke så mange da) av dattera mi, men tror du ikke det nekter å samarbeide? Ett år gammelt SanDisk Extreme III, brukt noen få ganger,.. kan det være fordi jeg har noen filmer på kortet også? næh... Kan Elkjøp hjelpe med og hente frem bilder fra minnekort? Vet de gjør det på PCer men...
Snufs..

Edderkoppsesongen har begynt.. Angst!

Jeg begynner å tro at det ikke finnes noen menn for meg i Hordaland-fylke.
Jeg er en direkte person og liker ikke å sende meldinger i flere uker før man møtes.
Men hver gang jeg forsøker å ordne en kaffe/vin-date feiger folk ut og sier det er for tidlig.
Det var til og med en som påpekte at jeg "ikke skulle holde pusten for han". Og dette er selv om man har meget god kontakt fra første mail.

Poenget med å bruke denne siden er vel å treffe noen, ikke få en ny "brevvenn"?

Jeg har prøvd sukker siden februar og de to (!) eneste datene min har vært i Oslo; en kaffedate som var så pinlig at jeg kan tro det selv og så en helg som var så herlig at jeg vurderte å flytte.

Så hvor lenge skal man vente?
Jeg vil ut å date!

Påskekrim

Siste svar lø. 16 april 17:10 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym katte

Noen her som leser eller ser det på TV?

Kjøttmarked

Siste svar lø. 16 april 16:20 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Lillith

Jeg har bedrevet nettdating av og på en periode og kan ikke annet enn å reflektere over for et kjøttmarked dette er. Hvor kynisk man blir (Og det gjelder også meg selv) Man føler seg som et kjøttstykke. For tynn, for tjukk, for lang, for høy, for stygg, for pen, for mye muskler, for lite muskler, for alvorlig, for bredt glis, for ung, for gammel, vil ikke ha barn, vil ha barn, for pågående, for lite pågående.. osv osv... Tenker på hvor mange man utelukker som man antageligvis ikke hadde utelukket i det virkelige liv fordi da hadde man truffet hverandre, likt hverandre og kjemien hadde stemt og alt det andre hadde ikke blitt så viktig alikevel.. Andre som tenker det samme???

Jeg bruker vanligvis å kopiere meldingen før jeg sender, men av og til glemmer jeg det, og av og til
har jeg blitt logget ut. Det som skjer da er at meldingen er tapt. Å gå tilbake til forrige side hjelper ikke.

Hvis man er logget ut og sender melding, så burde det gå
an å skrive ut meldingen på skjermen samtidig som man får beskjed om at man er logget ut.
Da kan meldingen kopieres og reddes.

Dette er utrolig irriterende.

Bella Italia

Siste svar lø. 16 april 13:21 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Andiamo ragazzi !!!
Gleder meg til påskeferie i Roma :)

Noen som har vært der og kan gi tips?

Hvilken hylle??

Siste svar lø. 16 april 13:01 (87 svar)
Skjult ID med pseudonym Øvertse!

Hvilken hylle plasserer du degselv i utseendemessig? Vil ha din egen definisjon av hylla di! Og hvilken hylle fra det motsatte kjønn plukker du fra? Og fra hvilken hylle havner du opp med?

Jeg ser på megselv som topphylla, jeg er attraktiv, utdannet, sporty, utadvendt, blid og har generellt meget gode egenskaper. Jeg plukker fra topphyllene og ender opp med en gutt fra topphyllen tilslutt. :D Life is good!!

...som foretrekker å skrive med én person av gangen?

kjede mæææææ ja

For de som ikke har våte drømmer.

Er det flaut lenger å være medlem av en nettdatingsside?

Prøver på nytt :)

Er nysgjerrig på om funksjontap forekommer nogenlunde likt hos folk etterhvert som promillen stiger.
Som koordinasjon, hukommelse, orgasme/følelse.
Dvs hvilke evner som gradvis forsvinner.

Noen øl, hyggelig prat med venninne....så ut på byen en tur:))
Dere da? Noen spennende planer?

....må vel være å snuble over mannen som man elsket og som knuste hjertet ditt for et år siden her inne og vite at han er singel og man har en match på 95.

Har du hatt våte drømmer nylig?
Om hvem da?

:)

Ok... nå er jeg rett og slett lei bleier, smokker, morsmelk, pumper, farge på avføring, oppkast,"åh han smilte" "åh, hun sa mamma, eller ikke akkurat mamma, men mamamamamamama" sov lenge, våknet tidlig, åh gud du burde glede deg, han griner hele tiden" "hun er så snill" ...eller, dvs prat om det..

Hvordan sier man ifra på en fin måte? At dette er totalt uinteressant?
og skulle gjerne bare holdt meg unna de vennene mine som snakker om det, men a hadde jeg sitti inne alene, hver dag, for de er jo gravide eller nybakte foreldre alle som en:)

Jeg er selvfølgelig veldig glad på deres vegne, men hvordan si at nok er nok, uten å virke ufin, og å slippe å sitte hjemme alene?
(Og ser at jeg kanskje en dag blir slik selv, men er ikke interessert NÅ...)

Er det virkelig så mange som ikke kjenner til forskjellen på "og" og "å" eller vet at en setning begynner med stor bokstav her inne som det virker som? På meg virker det bare som slurv og svært lite seriøst.

Jeg har opplevd for andre gang her inne at dersom en kar er PÅGÅENDE - så kan jeg falle. Selv om jeg i utgangspunktet absolutt IKKE var interessert.
Er det dette som er denne 'jakten' menn dras mot - og at vi digger å bli jaktet på??

Har hatt 3 mnd medlemskap som går ut i morgen, som ikke har resultert i det store.. Skal jeg kjøpe nytt medlemskap mon tro??

Kan dere gjøre noe med det faktum at vi som sitter på en iPad eller iPhone ikke får sett bilder i album, sett leiligheten eller sett matchtre???

Kan det ha noe å si hvem som brøt ut av forrige forhold, for om du er mer "kresen" eller finner deg en ny partner ganske fort? For eksempel, at den som ble forlatt er mindre kresen med utsende til en ny partner og starte på et nytt forhold? Mens den som avsluttet forholdet vet hva som ikke fungerte, men ikke finner det den søker etter?

Har vært borte ei god stund herfra i mange perioder, ser en del dameprofiler som framstår ganske bra, vertfall på bilder, har ok utseende altså, men er her hele tida, ser noen av de samme igjen konstant og som oftest er de pålogga hele tida i tillegg!

Er jo mange som mener den norske kvinnen har blitt for kravstor, vet hva hun vil ha, men det er så langt over det hun har sjangs til å få, en trenger ikke være rakettforsker til å skjønne at det er en del av dem her vertfall, personlig gidder jeg ikke skrive til en slik profil, lurer på om også mange andre tenker sånn, at de direkte sliter faktisk med å få noe responns.

Noen som har et fantastisk forhold bak seg med mye latter, kos, dype samtaler, romantikk og alt det gode et godt forhold gir en, men hvor det gikk over til vennskap? Noe som gjør at du sammenligner potensielle dater med x'en? Jeg vet at jeg ikke vil ha han tilbake, men jeg savner det vi hadde og hvordan han var og leter etter det i en ny partner.. Noen fler?

Gjennomsnittlig levealder er flere år høyere på vestkanten enn på østkanten (og forskjellen mellom øst og vest er større i Oslo enn i noen by i hele verden). Det er jo selvsagt sammensatt hvorfor det er slik, blant annet spiller kosthold, trening, osv. inn. Men jeg tror det aller viktigste er den mentale innstillingen - følelsen av livet. Jeg tror det tærer på kropp og "sjel" å være en sliter som jobber på "gølvet". Hardt fysisk arbeid, dårlige arbeidsforhold, lav lønn => økonomiske bekymringer, usunt kosthold på jobben (f.eks. skolebrød og cola)... Dette kan forkorte livet med flere år. Jeg synes det er litt trist at det må være sånn.

Fra utsiden er det lett å si at dette er den enkeltes ansvar, men hvis det var så lett; Hvorfor ser vi denne skjevheten i en så stor andel av befolkningen?

Det er ikke alltid man finner ut at man har hatt en stund med en jomfru, det er litt kjønnsbestemt av seg.
Og det er ikke alltid de forteller det.

Så hvordan avslører man som regel en jomfru?

For meg er det det. Den fantasiske fysiske kjemien har jeg absolutt ingen kontroll over selv. Det irriterer meg!
Og min erfaring er at man merker det veldig raskt....

Hvor ofte drømmer du intime drømmer?
Med hvor stor intensitet?
Vil du si at hyppigheten avspeiler aktivitetsnivå?
Eller avspeiler sulten?

Hvordan utvikler det seg desto lenger det er siden siste forhold?
Evt også i forhold?

Var en som nevnte i en tråd at det helt sikkert ikke var så mye mer menn som klagde enn damer her inne pga det er jo ingen damer nesten som har betalt for å være medlem, den har jeg ærlig talt ikke tenkt på selv! :D

http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

Hva menes med den (klisjeen)?

Og har du følt eller føler deg slik?

Camel Light

Siste svar on. 13 april 20:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym drøvtygger

Hvor mange kameler må man egentlig svelge for å få et forhold igang (og holde det gående)?
Hvor mange kameler er man villig til å svelge for å kjøre en one-nighter?
Er det bedre med en kamel i hånden enn 10 på taket?
Hvis man har hatt en hel flokk med kameler etter seg på et tidspunkt og egentlig er litt redd for å svelge dem (teorien begynner å skli ut litt nå merker jeg) hvordan skal man på best måte komme tilbake i kamel-sadelen?

Blondiner kan være smarte...

Speed dating?

Siste svar on. 13 april 19:24 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente.

Har Sukker arrangert speed-dating før?
Noen som har erfaring med dette?

Noen som vil møtes i natt? Text me;)

Kirkebranner

Siste svar on. 13 april 13:02 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Jeg er ingen fan av kristendommen, men når noen drittunger forsøker å tenne på kirken der to av mine besteforeldre og nærmere halve slekta mi er begravet, får jeg virkelig lyst til å henge dem opp etter øyelokkene og piske dem til de begynner å blunke!!!

Argh...det er nå man skulle hatt kjærste. Jeg fikk nå tilbud om fredagsavgang med 5* lugar til kr 1 700 pr pers. Det er billig! Kunne selvfølgelig dratt med meg en kompis, men litt kleint med dobbeltseng da. Tenk om forumet hadde hatt så mange lesere at det bare kunne være å annonsere etter reisefølge her (eller i oppslagstavla for den saks skyld). Nesten så jeg har lyst til å kjøre et sololøp på denne, men det ville vel være i overkant patetisk.

Andre forslag til hvordan jeg kunne ordnet meg selskap?

Da jeg først ble medlem som sukkerbruker her inne, ble jeg overveldet over hvor mange flotte menn det finnes! Så var det én som skilte seg spesielt ut. Han hadde et sinnsykt flott utseende, men profilen hans var sinnsykt bra skrevet. Han la innsats i det, da. Og jeg kjente meg igjen i nesten alt, og følte han var syyyykt min type. Så jeg sender melding og får "høflig avlslag" midt i fleisen! Og i den perioden var jeg ikke så godt vandt til avslag, så jeg spurte rett ut hvorfor han ikke var interessert. Fikk ikke noe svar på det, men jeg ga ikke opp. Prøvde flere ganger å kontakte han på chatten, sendte meldinger osv. Føler ikke at jeg var DESPERAT, men en smule overivrig kanskje? Lot det gå en stund mellom hver gang, selvfølgelig.

Uansett, jeg byttet profilbilde for noen dager siden og endret profiltekstene mine. Også tenkte jeg å sende EN siste melding for å se om han svarte, og jaggu gjorde han det også! Har utvekslet noen meldinger nå, men jeg aaner ikke hva det betyr. Jeg ser at han ikke har vært innom profilen min heller, så det må jo være profilbildet mitt da? Eller..?