Sukkerforum

Vært singel en god stund nå, og på min vei har jeg truffet noen menn...
Første jeg traff var samboer, som jeg ble veldig betatt av. Han var nok betatt av meg også, men sa ifra at han ikke hadde samvittighet til å være utro...han har jeg kun tekstet litt til og fra med, men jeg kjenner jeg er svak for han. Drømmemannen..:-)
Så har jeg tekstet mye med en herfra, men pga div årsaker ikke hatt mulighet til å treffes ennå...liker han kjempe godt utifra det han skriver og har planer om å treffes i nærmeste fremtid...
Så var jeg på helgetur et stykke unna der jeg bor, traff en skikkelig hyggelig mann...han er keen, men jeg er låst her så litt uaktuelt i grunn...
Men nå fikk jeg plutselig melding fra "drømmemannen", han har visst gått fra samboeren sin...

Og nå plutselig i villrede, skal jeg droppe daten med han jeg har skrevet med, treffe drømmemannen...er det egentlig drømmemannen, nå som han er tilgjengelig??, hva, hvis, om...huff....

Kanskje bare droppe alt og gå tilbake på skretsj.....

Trening

Siste svar to. 18 aug. 2011 23:01 (102 svar)
Skjult ID med pseudonym voksendame

Er det akseptabelt å ikke trene?

Dater folk som trener de som ikke trener?

http://www.sb.no/nyheter/denne-dama-kostet-christian-27-en-kasse-ol-og-20-000-kroner-1.6427596

Morsomt og bra at folk finner hverandre på tross av og ikke bare på grunn av..

Jeg blir i godt humør, og håper at det varer.

Hva mener dere om artikkelen?

Blir aldri klok på dette...

Enkelte har litt manglende kunnskaper eller har misforstått et eller annet.

Jeg har ved et par tilfeller lest om ektepar som bare hadde ligget ved siden av hverandre i sengen, trodde tydeligvis at det var nok, og skjønte ikke hvorfor det ikke resulterte i barn :)

Har du noen?

Hva eeer det dere driver med alle dere mennesker? Hva jobber dere med?

sjæl jobber jeg med IT. Værre er det ikke. Hva gjør du? Sikkert masse mennesker her som gjør noe spennende! (Eller ikke, som meg)

Laget en ny tråd for en drøy halvtime siden, og 5 minutter ettertpå var den borte vekk.
Helt harmløs tråd, så jeg lurer på om det er noen tekniske problemer her på Sukker idag, eller?

Var helt sikker på at nabojenta var forelska i meg, men husn sparket og slo da jeg puttet en mark i håret hennes.... :S

Hvor går grensen mellom myk mann og tøffelhelt, jenter?

Hei alle sammen:-) Jeg heter Pål Richard og ønsker å stå på litt for å kunne møte en jente som kan bli min kone og mor til mine barn. Er det noen som har erfaring med Sukkerfestene? Har en følelse at det fort kan bli litt kleint eller tar jeg helt feil:-)

Jeg lurer på hva som skal til for at det skal stemme med en av det motsatte kjønn!? Jeg vet at ikke noen kan svare meg på det og at dette er indivuduet, men jeg syns det er helt vanvittig vanskelig og vil bare lufte det.

Med en gang jeg møter en hyggelig og søt gutt som jeg skjønner vil KUN det beste for meg så får jeg noe jeg vil kalle litt småpanikk. Jeg trekker meg unna og legger merke til alle mulige ting som jeg ikke hadde sett om jeg ikke fikk denne reaksjonen. Og når jeg blir sånn så virker jeg nok verken klengete eller alt for interessert, men det gjør deriomot han. MEN!!! Det kan godt være noe jeg bare tror. Jeg blir nok veldig reservert.

Og så har du de gangene jeg møter han som er akkurat som meg. Da kjenner jeg tegnene veldig lett igjen og blir skeptisk og sikkert ikke så sjarmerende fordi jeg ikke tør å satse. Jeg vet jo hvordan han kan bli ;)

Hva skal liksom til for at det blir like naturlig begge veier og at begge to vil like mye. Ikke lett det der. Jada... jeg vet og har hørt at han dukker opp når man minst aner det, men jeg aner det minst hele tiden jeg ;)

Og en annen ting.. har lest noen kommentarer her inne og at mane tror at noen jenter er kyniske og aldri blir fornøyde osv osv... Men TRO MEG! Kunne jeg ha gjort det annerledes, sluppet å reagere som jeg gjør, så hadde jeg blitt lykkelig og fornøyd med meg selv... Kanskje jeg må gå på kurs...

Nå må jeg skrive et skikkelig klageinnlegg her. Den ENE gangen siden 1.1.2009 hvor jeg vil ha pizza til middag, så har Peppes droppet pizzaen min fra menyen! Jeg er dypt fornærmet, og skjønner ikke hva problemet med kyllingpaien min var:(

Liker damene det?

Våkna av at jeg klina med puta mi i natt. Jammen bra at jeg ikke hadde meg med den. Kan ikke sove med en voldtatt pute.

Etter å ha sett endel av hva enkelte skriver...
Hvordan har folk blitt idag?
Kanskje det er verdt å spørre oss:

Er vi ikke lenger i stand til å inngå og beholde dypere relasjoner med andre?
(Enten som i et kjærlighetsforhold eller som et dypt vennskap, som ikke innebærer sambo og annen intimitet).
Eller er det først nå vi har blitt modige nok til å avslutte hvis det ikke lenger finnes grunnlag?
Og først nå vet bedre hva det er grunnlag for å danne og ikke?
Er vi bare i stand til å ha mer overfladiske relasjoner?
Ønsker vi dypere relasjoner, egentlig?
Hva mangler vi i så fall i oss selv før vi er istand til å ha det?

Kosedyr

Siste svar on. 17 aug. 2011 23:14 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Everett

Det er visstnok noen single kvinner som sover med kosedyr/tøydyr i sengen.
Noen som vil stå frem? :)

2 par i familien som har skildt seg på ei uke! hehe

Hører jo kun om det ellers også hele veien, er tida over da giftemål kan fungere tro?

Hår på kassen, hår på ryggen
Hår i ræva,
Hår i nesen,
Hår, bare hår.

Veldig fritt etter Sol bare sol.

Har vi nok tråder om hår nå?

Innstilt inntil videre

Ingen svar
(mann 45 år fra Hordaland) Privat melding

Spiste altfor masse grillmat og bakt potet isted, så jeg klarer ikke å gjøre annet enn å ligge strekk ut i stressless'n...

Hvorfor blir alltid øynene mett sist egentlig?

Er veldig interessert i å høre hvordan dere tolker følgende oppførsel/kommentar jeg ble utsatt for ute på byen ikveld... Var på en veldig hyggelig konsert, og stod i ølkø da det var ei ved min side som tydelig var interessert. Hun småsnakka med venninna si, og jeg hørte tydelig at de prata om meg. Etterhvert begynte hun å smådulte litt borti meg, og ønsket helt tydelig kontakt. Jeg smilte mot dem, og kom med et par løse kommentarer angående ølkøens lengde og andre små trivialiteter på stedet. Det skal vel også sies at jeg var hakket mer edru enn henne på det tidspunktet. So far so good...
Plutselig legger hun kinnet/munnen helt inn til leppene mine og sier: " Jeg liker ikke deg, jeg....!!"
Jeg tenkte instinktivt at her skal jeg gjøre gode miner til slett spill og lot som jeg ikke hørte/brydde meg så mye om det. Hadde egentlig lyst til å svar emed samme mynt, men gidda ikke gjøre meg så liten.

Så mitt spørsmål er: Er dette en slags jenteversjon av "the Game"?? Den funker til orientering j.... dårlig på undertegnede.

Det slo meg nettopp at flere av kvinnene jeg har møtt og hatt intime relasjoner med, har hatt sex med andre menn mens jeg ikke har vært der...(her skal det addes et sånt skrik-ansikt, men sukkerforumet er dårlig på emoticons)

Altså som noen liker å si "bak min rygg"! Er ikke dette ganske horribellt? Og samtidig akk så naturlig?

Uansett, det slo meg at dette er en ganske vanlig tendens, og på mange måter litt horribelt for illusjonen om "å være den eneste ene" og kunne "spå i fremtiden" ("vite hvor jeg har den andre", "ikke risikere å miste henne" og hele den greia). Og samtidig altså, akk så naturlig.

Hva skal man gjøre når man er splittet slik? Horribelt på den ene siden og naturlig på den andre? Enten kan du la det naturlig vinne, eller...Meeerging! ( I AM THE WEAVER...)

Enter: HORRURLIG!

Definisjon av "horrurlig": Noe som fra et subjektivt ståsted er ganske horribelt, og i det større bildet helt naturlig.

Har noen opplevd at et forhold går i knus, og til og med kjærlighetssorg? Å bli løyet for av noen du ønsker å stole på? Velte overende melkebollen og søle utover teppet? Forventninger om noe fint ikke innfridd? Svik og hensynsløshet fra de nære?

Horribelt og såre naturlig? Det er horrurlig!

Egentlig er denne oppfinnelsen genial nok til å kunne erstatte horribelt og overta hele stillingen. Lets break it down please: Hvis noe er horribellt, er det enten ekte eller bare fantasi.

Er det fantasi, er det egentlig ikke mer horribellt enn jeg gjør det til. Hvis jeg da velger å innta holdningen "dette er horribelt" når det strengt tatt ikke er nødvendig og jeg like gjerne kunne gått for det motsatte, må det bety at jeg liker litt "horror" i hverdagen...og siden jeg på en måte liker det, blir liksom "horribellt" litt misvisende. You get my drift?

Hvis det derimot er snakk om noe ekte, så må det jo være akk så naturlig. Altså igjen: Horrurlig.

Er noe av dette relevant for hvordan vi opplever oss selv? Horrurligvis!

Fælt så mange tråder det var om hår her inne idag

Hvor ærlig skal man være fra første stund? Jeg har slitt til tider psykisk etter abort og blitt brutalt forlatt. Det er vondt, men jeg har kommet meg videre. Når skal man fortelle om sin fortid? Hvordan gjør man det? Jeg ønsker å være trygg på den jeg treffer, en jeg kan stole på og en som kan stole på meg. Jeg er en særs oppadgående person og godt likt, men noe hinder i meg å treffe nye da jeg er usikker på om de vil godta den jeg er.

Trist...

Siste svar on. 17 aug. 2011 18:45 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym weirdo

Jeg ble invitert ut på pub av noen i klassen. Gode greier.. Tar turen ut, og innser at det er kjempemye folk ute. Ukjent sted for meg, og mer eller mindre ukjente mennesker jeg skal møte. Min sosiale angst som jeg trodde var mer under kontroll enn som så, kicker inn. Det knyter seg inni meg, pulsen stiger og jeg svetter... jeg får meg ikke til å gå inn i det hele tatt. Går heller videre, håper på at ingen så meg, og tar en lengre omvei hjem. Jeg takler det ikke. Så nå sitter jeg en tanke tårevåt hjemme og lurer på hva faen jeg skal gjøre med meg selv. Er ikke akkurat så ofte jeg blir invitert ut på noe som helst. :(

Er vel kanskje et litt rart tema å ta opp her inne, men jeg lurer faktisk på hvor mye hudfargen har å si for en jente. Hvis det er en "farget" gutt (jeg bruker dette ordet uten at jeg vil dere skal legge noe mere i det), vil dere jenter da dra raske konklusjoner som:

- Hvordan religion er han
- Utlending
- Helt annen kultur
- Annet kvinnesyn
- Eventuelt annet??

Har det noe å si hvor gutten er i fra? Har det noe å si hvor og hvordan han er vokst opp? Eller er en gutt med utenlandsk bakgrunn rett og slett bare utenlandsk om dere skjønner?

Dette er bare noe jeg lurer på så svar gjerne ærlig og rett fra hjertet.

Lønningsdag + ferdig tidlig på jobb idag :)

Akkurat vært og henta ny 16" apehenger til sykkeln :D mangler bare en pakning til girkassa nå, så er det bare å gyve løs i garasjen og plukke filler av sykkeln og få på nye styret, bytte clutch og gasswire, ny bremseslange og forlenge ledningsnettet. Good times!

A(H1N1)-pandemien tok aldri helt av. Imidlertid har et annet onde slått ut i full skala. Viruset, som har infiltrert mangt et hjem med internettilkobling, bærer det smukke navnet K(lisje1e). Hvor klisjeene hentes fra, er meg uvisst. Et eller annet sted må det finnes en kilde – en oase av floskler der man kan hente inspirasjon. Kilden – Profiltekster for uærlige dummies: Hvordan lage en profil full av svada - selger åpenbart langt mer enn Knausgård.

Alle som har et normalt grep om virkeligheten, vil oppdage at det er et misforhold mellom hvordan folk fremstiller seg på profilene sine, kontra hvordan Hvermannsen oppleves i hverdagen. Er det greit?

* De påstått blide, glade og sprudlende står for det euforiske tullpratet. Vinneren i denne kategorien går til utsagnet ”Jeg liker best å le”. Gratulerer!

* Hvorfor folk skriver at de er pene, oppegående og/eller spennende, blir for meg litt uklart. Hvis jeg synes du er kjedelig, dum og lite pen, er det faktisk min mening som teller. (Forsøker du å overbevise meg eller deg selv?)

* Glimt i øyet er det mange som har (gjerne skjult bak et par digre solbriller). Nok en gang: Det er opp til meg å vurdere. Dog har jeg forståelse for at man i mangel på kreativitet og tiltakslyst, forsøker seg med noen billige fraser inspirert av dårlig TV-reklame.

* Er man ikke utstyrt med selvironi og tar man seg selv høytidelig, har man tilsynelatende tapt. Hvorvidt alle klisjeentusiastene har grublet mye på hva begrepene faktisk innebærer, lurer jeg litt på. Noen er til og med kreative, påstår de. Men å skrive en profil utover tre linjer, nei, det...

(Her kunne jeg nevnt flere floskler, men plassen strekker ikke til.)

Å finne en partner er viktig for de fleste. At alle ikke behersker språket like godt, er en kjent sak. Men, jeg forundres stadig over alle de oppegående (selverklært, selvsagt...) menneskene som tilsynelatende ikke har noe å by på utover å sette på trykk floskler.

* Reflektert, men ikke i stand til å skrive noe vettugt om seg selv?
* Oppegående, men skriver ”Spør hvis du lurer på noe”?
* ”Verdsetter ærlighet”, men setter på trykk uærlige klisjeer?

Litt pussig er det også at alle disse supermenneskene er single. Jeg mener - hadde jeg vært sammen med en slik person, ville jeg aldri gjort det slutt med vedkommende! Og: Hadde jeg vært en slik person, ville jeg da ikke med en viss sannsynlighet lykkes bedre med kjærlighetslivet?

Er hvite løgner egentlig et fint fundament for en relasjon?

Hårete

Siste svar on. 17 aug. 2011 16:06 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Dravot

Det kom veldig mange nye tråder utover natten.

Men det var veldig lite debatt.
Sover folk om natten, eller?

Skuffet...

Hva tenker dere gutta om jenter som har et lite barn boende hos seg nesten 100%. Jeg har nå fått ny samværsavtale med min sønn og vil kun ha barnefri annenhver helg.

Han er 3 år gammel....

Er det helt uaktuelt å satse på en som er i min situasjon?

Jeg har et problem jeg ikke ser noen vei ut av...håper noen kan gi nyttige innspill. Jeg driver research på nettet for å finne ut mer om "Krøllbein", og planen er å drive privat en dypere research om Krøllbeins historie og hva som finnes av tilgjengelig Krøllbeinkunnskap. Problemet er at jeg er en amatør på data og stort sett bare kan skrive ting inn i Google og satse på at søkemotoren ordner resten. Greia er bare at her får jeg da beskjeden "Ingen treff på Krøllbein", selv når jeg søker i rubrikken "verden", som er sabla irriterende.

Jeg regner med at selv ikke Google dekker hele nettet, selv om de sikkert dekker ganske mye. Så det jeg lurer på er egentlig bare to ting:

- Finns det andre måter å finne informasjon om på nettet angående krøllbeinkunnskap enn ved å bruke de vanlige søkemotorene?

- Er det noen som kjenner til eller har hørt noe om andre kilder til informasjon om Krøllbein?

Hva er er turn on, og hva er turn off for damene her inne.

Jeg vet at det er ulike meninger om dette...
Hva mener dere?

Siden tråden om hår på kassa fløt litt ut mens jeg var ute...

Jeg har skjønt at mange mener at hår på ryggen er noe av det ekleste som finnes, et sted mellom navlelo og fotsopp, eller noe slikt. Men betyr det at dere forventer at vi som fra naturens side har en fyldig manke alle andre steder enn på hodet skal være ferdig frisert når vi eventuelt skulle treffe dere, eller at det er et slingringsmonn der? Jeg spør fordi jeg ser at det står nevnt i flere profiler, og hvis den generelle holdningen er at man også som singel skal være fast kunde hos ymse hårnappingsinstitutter, så kan jeg like gjerne blokkere disse profilene først som sist.

ER det sexy med menn uten hår på beina, eller er det mer sexy med hårete mannebein?

Er det sexy med kvinner med uten hår på beina, eller er det mer sexy med hårete kvinnebein?

Hva mener dere?

Ja el nei ? :p

(kunne ikke dy meg)

tror ikke jeg er så verst hverken på utsiden eller innsiden,men når jeg nevner at jeg har ett barn på under to år blir det som regel dårlig med svar tilbake.
Mister dere intressen når personen har ett såpass lite barn og ta seg av,eller er det andre ting som spiller inn?

Hva foretrekker jentene?

Teller skjegg(stubber) som det? :)

Jeg har siste tiden begynt å irritere meg mere over leierboeren jeg har i sokkelleiligheten.

Dette er da en venn av noen i familien min og føler litt på den. H*n fikk strekke en ledning frå min internettboks frem til h*n selv fikk innstalert egen noe som ikke har skjedd etter å ha bodd i leiligheten i over et år, husleien er lav nesten 2000,- under dei andre leilighetene i området, når har h'n også fått sambuar som har flytta inn uten å si frå til meg noe som har ført til en ekstra bil, i kontrakten er det en parkeringsplass i tillegg så står nå et familiemedlem parkert utenfor her med sin bil mens dei er ute å reiser så for øyeblikket står ene bilen parkert i min garasje uten tillatelse eller spørsmål om det er greit og to biler utenfor. så det er bare så vidt jeg har plass til min bil. Det står også ingen dyr tillatt i leiligheten selv om jeg har dyr selv i huset ønsker jeg ikke dyr i leiligheten pga ekstra slitasje på gulv og allergi osv.. nå har h*n skaffet seg hund og i tillegg ofte passer en annen hund frå et familiemedlem.

Jeg har to barn som har leker og ikkje alltid like flinke å plukke opp etter seg, tideligere i sommer fikk dei seg hver sin elektriske sparkesykkel som dei holdt på med ute og hadde lagt frå seg i innkjørselen mens dei holdt på med noe annet, jeg satte på verandaen da leietaker kom kjørende inn i innkjørselen og jeg hørte et brak så jeg reise meg for å se og da såg jeg h*n hadde kjørt over ene sparkesykkelen, og ikke nok med det, h*n satte bilen da i revers uten å gå ut å sjekke hva h*n kjørte over og knuste likegjerne begge to selv om jeg sto på verandaen og ropte til h*n og peivet med hendene...
Når h*n endelig kom ut av bilen og jeg spurte hva i helvete h*n holdt på med kom svaret tilbake du må få ungene dine til å plukke opp etter seg, holdt på å ødelegge fronten på bilen min her en annen dag av en sykkel, hadde h*n brydd seg så hadde h*n sett dei og kunne stoppet for å flytte dei men er vel for mye forlangt å flytte unna ting som ligger i innkjørselen....

Hva er dette for oppførsel, er det vanlig normal oppførsel av en leieboer og hva hadde dere gjort?? Har egentlig lyst å si opp leiekontrakten...eventuelt sette opp husleien med 2000,- med tre mnd varsel så dei har muligheten til å si opp selv og flytte ut.

Hva er egentlig så tiltekkende med menn som har for vane å gå nakne inne i leiligheten uten gardiner sånn med vilje at folk skal se?
En av naboene er støtt og stadig i vinduene i bare "pilten" å han mottar tom håndskrevne frierbrev rimelig ofte, ellers så¨søker kvinnene opp nr hans og sender meldinger ellr ringer.

Er det selvtillitten og komfortabelheten med egen kropp som er det avgjørende, eller er det badboy greiene siden det er litt på kanten da unger og alt kan se ham??

Skulle farge håret brunt, ut i fra det jeg så på esken, var det en veldig varm brunfarge.

Nå, etter fargebehandlingen, er håret mitt så godt som svart!! :(

Noen som kjenner seg igjen i beskrivelsen, og i såfall hva skjedde? Frisørbesøk, hjemmefarging, klipping som gikk dårlig? En gang klippet en lærling meg, panneluggen ble skamklipt!

Men da må vi få med noen flere damer enn sist! =) hehe..Håper en trivelig reprise!!!

Skriv her om dere blir med eller send meg en flørt ( liker du torsk flørten f.eks) om du ikke er betalende medlem.. slik kan jeg skrive til deg.. (jeg er betalende).

Flott om dere gutta hjelper til med å skaffe noen jenter nå da! =) hehe.. Så satser vi på å se de samme fjesene som sist i tillegg til noen nye!! =) Reserverer bord på Olavs pubben el. ettersom jeg ser hvor mange vi blir! Eller kom med forslag til annen pub om ønskelig! Tidspunkt tar vi og litt nærmere.. men tenker det kunne vært fordel med ett vors.. (fordelt oss litt) og så gått ut i 22 tiden.. Blir veldig dyrt, ihvertfall for en fattig student som meg å gå ut i 20 tiden som vi gjorde sist! Meld gjerne i fra om det er en interesse for å spise ute.. Kan jo hende det er så mange som vil spise ute at det blir ett eget vors før alle møtes på byen! =)

Og en ting til.. Om du melder din interesse og sier at du skal komme..værså snill å møt opp! hehe..Sist ble vi 10 gutter og 4 jenter.. Hadde alle de som kulle kommet vært der hadde det vært en bedre fordeling! =) Vi hadde det kjeeeeempegøy uansett..,og de som ikke møtte opp gikk glipp av en råtrivelig kveld!

Flott om jeg hører fra dere snart..og ikke en dag før vi skal ut! =) Lettere å se åssen fordelingen blir.. Og noen vil jo naturlig være skeptisk til å komme om det f.eks er 15 gutter og 3 jenter som har meldt seg på!

Håper vi sees da! =)

Dryl inn dine beste forslag!

Mitt første bidrag:
"A doctor sitting next to me, he asks me how I feel.
I'm not sure I understand his question."

Dream Theater

Hva skriver folk her inne når de er personen som tar initiativ og skriver den første meldingen for å opprette en dialog? Jeg anser meg rimelig ny på denne arenaen og vil helst unngå å virke høy på pæra. Å virke unnskyldende og nærmest beklage at man tar kontakt er vel heller ikke noe som er en pluss for det motsatte kjønn, eller?

Når jeg får brev fra menn uten bilde, så går tanken min direkte til at du har antageligvis dame. Derfor gidder jeg ikke kaste bort en masse tid på å skrive men bare høflig avviser personen.
Er det andre grunner til å ikke sette opp bildet?

Uten å lese andre steder på forum skal du nå poste de du husker her ifra forumet som du mener fortjener å få være med. For og ikke reklamere for seg selv her i tråden skal alle være anonyme med pseudonum... Lurer på om jeg får være med eller ikke:)argumenter gjerne for de som du mener ikke bør få være med av de noen andre har postet. Her er mine: kongkebab, karvinen, dirigent71, observant1, oppgulp, hdv, taz,

Til dere damer her...evnt. menn som har noen refleksjoner...

Har i løpet av året fått kontakt med to seriøse kjekke menn, på samme alder som meg ( i 40-årene), børnløse vel å merke, jeg har en sønn på 8 år. Begge bor litt lenger sør i Europa, Spania. De har da falt pladask for meg og er villig til å flytte til Norge dersom kjærligheten viser seg å være sterk nok fra begges side...hva tenker der andre her om dette? De er velutdannet og oppegående...kun med tanke på å finne den rette for resten av livet..føler ikke som det er noen lykkejegere med andre skumle baktanker...har utdannelse som gjør det lett å få jobb her.

Er i tenkeboksen...

Heisann!

I morgen har jeg date med en mann som jeg tror passer til meg ;)
Spennende!

I dag er det akkurat 1 år siden jeg har vært singel. Et jubileum må feires eller? Er det noe grunn til feirinng?

Skal prøve å finne et par:

-mer tid for venner, sport ,hobbyer og shopping
-mindre husarbeid
-mindre telefonregning
-bedre konsentrasjon og effektivitet på jobb
-ingen kompromisser, mer spontanitet i hverdagen
-må ikke late som om sex kl. 4 om morgenen er digg, kan sove lengre i helgene
-kan flørte hemningsløs til enhver tid

Ser du noe fordeler i å være singel?Har du et annet jubileum på gang?