Sukkerforum

Man kan innimellom lese i profiler om at drømmemannen skal være høy og mørk, gjerne bredskuldret osv.. Men hva om man er litt bredmaget?? Hvordan går det? Må da vel være bedre enn surmaget i allefall ;)

Litt humor

Siste svar ti. 26 juli 2011 20:58 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Humørspred

http://youtu.be/FYoP9JuuCNc

http://youtu.be/xo_QlcSL71s

http://youtu.be/V2X8zRDXd1Y

De hjertene jeg har fått i år har vært fra profiler som helt åpenbart er falske. Typisk fotomodell ca 20 år søker mann opp til 100. Er veldig seriøs, med lang velskrevet profil, intr. i toppturer og alt annet som menn her liker å bruke fritiden på. :-)
Noen som vet hva som foregår, er sukker fullt av sikkerhetshull, eller er det mennesker som registrerer seg og så plukker ut sine ofre? Isåfall skulle jeg gjerne visst ut fra hvilke kriterier. :-/
trist, men det må være mange supernaive menn her siden det er marked for å drive med denne spammingen.

har sett villsvinfillet i frysedisken i butikken min, og lurer om noen vet hvordan det kan lages? utrolig glad i vilt så jeg har lyst å prøve.

Jeg har prøvekjørt en Audi A5 Sportback i dag, og vurderer veldig å kjøpe en. Men lurer litt på om det er noen her inne som har en og som vet om ting jeg bør være obs på, eller noe ekstrautstyr jeg burde ha med o.l.
Anders

Ganske jævlig også, når ei dame først oppfører seg eksemplarisk og sjarmerende etc, så vet en med en gang at dette er en "fake" profil.

De fleste slike profiler er jo utenlandske, så virker som de skor seg på at kvinner her til lands er såpass ufordragelige av seg, rare greier, hvordan vet de det liksom??

"hi there i am alone and bored now i need some naughty fun now and i need some naughty guys here... if you want some naughty fun and your alone and bored just add me in MSN jerwel15@hotmail.com"

Jeg regner med at denne teksten muligens virker kjent for en del mannlige medlemmer her? :) At profilen er falsk er jo totalt åpenbar og det burde ikke være noe tvil om det, men uansett hvor ofte Sukker sletter denne profilen, så dukker den stadig opp igjen. Bare med bilder av ei annen jente for hver gang.

Men jeg bare lurer på hva dette mennesket som lager denne profilen får ut av dette? Hva er hensikten med dette egentlig? Har ikke tall på hvor ofte jeg har merket denne profilen som uekte, men nå gidder jeg snart ikke lenger. :) Er jo bare å ignore denne profilen eller blokkere selvfølgelig, men er det ikke mulig å sperre enkeltpersoner sine IP-adresser?

Det å snakke om følelser med det motsatte kjønn er ikke alltid så lett.

Hvor ofte fungerer det?

Vi kan da ikke alltid befinne oss på hver vår planet når det gjelder dette?

Hvorfor er det så få fra Trøndelag (i alderen 29-43) her inne? Er det veldig få single (menn) i Trøndelag, eller er nettsjekking fortsatt et veldig stort tabu? Eller er jeg på feil nettsted??
Men blir jo sprø av å sitte og bla gjennom profilene til alle kjekkasene i Oslo ... så langt unna ... hehe.

Er det helt uaktuelt for deg å bli kjæreste med en jente som er småfeit?

Med småfeit mener jeg IKKE de som tar opp to seter på bussen, jeg mener IKKE de som har problemer med å bli med på en skogstur eller gå trapper. Altså ingenting som hindrer normal aktivitet og et normalt mosjonsnivå. Men jeg mener de små¨feite bruker 44-46 i klær, og som uten tvil bærer på noen kg. de ikke trenger, uten at det direkte hemmer.

Sett at alt stemmer mellom dere: Dere kommuniserer perfekt! Dere er helt på bølgelengde mentalt og koser dere i hverandres selskap. Du synes også hun er søt og morsom. Men både du og hun vet at hun med fordel kunne mistet 10-15 kg.

Spørsmålet er da: Vil du utelukke henne som kjæreste-emne av den grunn alene?

Det er et individuelt spørsmål, så jeg er ikke ute etter å ta noen for å være overflatiske osv.
Kunne vært interessant å høre hva ulike menn tenker om dette. Fint om du sier alderen din.. :)

I torsdags kväll så fick jag veta att en fyr är en manlig person då jag som svensk trodde att en fyr var en person har jag då och då skrivit i meddelanden till damer att de verkar vara en trevlig fyr så inte underligt att det går trögt här på sukker .

Så därför ber jag de damer som fått ett meddelande från en svensk med orden du verkar vara en allright fyr , morsom fyr eller någon typ av fyr om ursäkt :))

I går hadde jeg balkongdøra åpen på ettermiddagen for å lufte litt. Etter hvert ble det et helsikes bråk med masse kjefting, hyl og skrik fra oppgangen ved siden; de hadde vinduene åpne og dette hørte jeg. Det jeg oppfattet som en familiekrangel mellom mor og barn var særdeles høylydt og det varte kanskje 15-20 minutter. Jeg gikk ut på balkongen for å høre mer hva det dreide seg om, men da jeg hørte det jeg vil kalle som "klaps", altså slag med åpen hånd/ørefik, taklet jeg ikke mer og ringte politiet. Politiet kom etter ca 10 minutter(imponerende nok slik situasjonen i Oslo er) og jeg møtte dem og forklarte det jeg hadde opplevd, hvorpå de gikk inn i leiligheten der bråket var, og da trakk jeg meg helt unna. Ting roet seg etter dette.

Mine spørsmål er: Hvor mye skal man egentlig blande seg inn i andre familiers anliggende? Burde jeg ha kontaktet familien selv for å høre hva som skjedde der? Ringte jeg politiet unødig; for tidlig eller for sent? Burde jeg latt være å ringe politiet i det hele tatt?

Jeg kom over denne filmen der Patti Stanger - matchmaker i USA - gir råd til jenter og kvinner om hvordan de skal gå frem for å få seg kjæreste og ektemann. Minner litt om omvendt PUA på noen områder, men jeg sitter igjen med endel forvirring etter å ha sett filmen. Det virker så skjematisk og så enten-eller. Mennesker kan da vel ikke være så forutsigbare - eller er vi det?

Og er dette primært tilpasset USA's datingmarked og burde være irrelevant for Norge, eller har den noe å fare med her også?

Er det noen som har sett filmen eller har lyst å se den for å kommentere hva dere tror og synes?
Jeg tror i det minste det voldsomme fokuset på ekteskap er mer amerikansk enn min smak iallfall.

Filmen heter "Married in a Year" og den kan ses i sin helhet på megavideo her:

http://www.megavideo.com/?s=seriesyonkis&v=2CE31JYM&confirmed=1

Apropos

Siste svar ti. 26 juli 2011 13:07 (62 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Trådene jeg svarer på forsvinner i kveld.

Ville bare si, jeg synes det var et fint spørsmål her i kveld, om hvor mye jobben har å si. Hva vi legger i det noen driver med.

Jeg vil gjerne gi mitt svar på det.

Jeg tror vi fort bedømmer og plasserer mennesker ut i fra hva de jobber med. En av grunnene, er at mange identifiserer seg sterkt med jobben, og det spiller inn på hvordan de er privat. Jeg tror vi vel ofte, er litt raske til å dra konklusjoner, basert på noens yrkestilhørighet.

Tanker, følelser og handlinger - sier adskillig mer om et menneske, enn lengden på utdannelsen, og yrkestittel.

Ikke vet jeg ...men i disse triste tider hadde det vært ufattelig godt å ha en hånd å holde i ...en arm rundt seg....men det skal visst ikke være lett her inne det.....Får jo aldri svar på mine brev, og ender mer opp med å få dårlig selvtillit av hele greia her snart. Menn som skriver de er så høflige, kjekke og snille i sin profil ....men svare høflig tilbake greier de ikke.....merkelig med den høfligheten synes jeg ....

Ja? Antall partnere og hvor gamle er dere..?

Noen som har sommerfugler i magen?

Litt sunt å fyre på tanken om kjærlighet også dere...

Ja hvor kinky er folket her inne da?

Selv er jeg vell en del over gjennomsnittet. Liker ganske mye egentlig.

BDSM osv ;) Kan vell si at jeg er ganske så Dominant og har en del erfaring. Men veldig vanskeligt å finne noen jenter her inne som egentlig liker sånt uten å måtte legge det opp i profilen.

Så uten å oute deg selv til hele sukker, hvor kinky er dere jenter? Er det bare noen få eller er det mange?

Det finnes vel knapt et menneske som ikke føler seg berørt av de siste dagene. Grusomme, uvirkelige hendelser preger oss. Sorg har så mange ansikter, og det er opp til hver og en av oss å forholde oss til det som har skjedd på vår egen måte.

Men det finnes så mange hverdagshelter!
Det finnes så mange små og store lyspunkter som er verdt å legge merke til nettopp disse dagene.

Jeg synes det er fantastisk å se varmen, engasjementet, empatien og omsorgen både gjennom tv-ruta og i levende live. Så synes jeg det ville vært fint om noen av dere har lyst til å dele noe av det som har gjort inntrykk på dere...

Takk.

Hjeeeeeelp... jeg blir gal av hvor mye jeg savner en fantastisk jente å dele livet med!! :(

Jeg har en veldig bra jobb, tjener veldig bra, har de riktige vennene, topp helse og veldig veltrent/atletisk og har en ekstremt høy samvittighet og omtanke for de som står meg nær. MEN jeg savner en super jente å ta vare på, en herlig jente å dele hverdagens små utfordringer med, en super jente å dele de gode minnene med, en godjente å dele livets vanskeligheter med (som forhåpentligvis ikke er så mange)!

HVOR er du? ;-)

Ja, det høres desperat ut, men hadde jeg vært desperat så hadde jeg dratt på date med en av de 7-8 damene som har spurt om vi skal møtes til uka!

Dette er altså IKKE en sutretråd hvor jeg klager over manglende respons osv, jeg får nok av meldinger her inne og mye positiv respons, MEN jeg savner å møte DEN riktige god-jenta hvor magefølelsen bare sier til meg: DENNE jenta må du ikke la slippe unna. Hun MÅ du behandle som en prinsesse resten av livet!

Det er faktisk trist at vi muslimer blir hovedtemaet selv om det handler om EN gal person.
Det skulle ikke mer en EN fanatiker til å få de fleste i Norge til å tenke at dette er muslimer og fra nå må alt forandre seg, men det var en norsk gutt og fortsatt kommer dette til å prege ALLE mørke.
Vi står sterkt imot terror handlinger fra før og fortsetter med det.

24/07/2011 kl 00:15 skrev koolluv78

hi, i m fine..how has your day been? well, i m new to this site and i have gone through your profile and i said i should say how i feel having seen your profile.. i love what i have seen.. and will like to get to know you better.. i will be expecting your reply if you feel the same way..have good time there.also distance doest hold me from meeting up, i have been to several places in norway , bergen , olso, trondhiem ..... if you care we can have a chat and see how it goes ..

jenniexxx
24/07/2011 kl 00:22 skrev du til koolluv78

So, what did u like...?

24/07/2011 kl 01:05 skrev koolluv78

thanks for your kindest reply and God bless you. well i seek a serious relationship here in sukker.no and i dont know if you are interested? you can mail me back if you are interested and lets chat to see how it will work between us. have a lovely night

Jennie

24/07/2011 kl 01:09 skrev du til koolluv78

I love you. Did i mention that i am rich?

24/07/2011 kl 01:22 skrev koolluv78

well and i was not talking about riches. you just tell me if you are interested or not?

24/07/2011 kl 01:23 skrev du til koolluv78

Oh, but ofc. I am!

24/07/2011 kl 01:29 skrev koolluv78

ok. lets chat and know each other better on messenger not here because it will be some how slow here if we chat here. so give me your email add so that i can add you on my messenger then we chat now

24/07/2011 kl 01:30 skrev du til koolluv78

Cool! MSN address is HOWSTUPIDDOYOUTHINKIAM@HOTMAIL.COM

Hadde ikke gjort noe å hatt en å dele sorgen/frustrasjonen med. har nå sittet oppe i to døgn uten søvn og forvillet meg inn i nyheter, diskusjonsforumer og i natt leste jeg så å si hele manifestet til galningen. er i ferd med å bli sprø og kunne trengt en kjæreste i denne tiden.

med bare par. Sosialt samvær er overrated.

yes endelig noen som tok kontakt.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dsfg

"hi there i am from london but i am here in oslo for vacation... i am bored and alone now so i need some naughty fun with some guys if you what some naughty fun just add me in MSN jerwel15@hotmail.com"

Skuffende...

tror jeg gir opp denne siden snart.

Burde det ikke være dødsstraff for å drepe nesten 100 mennesker ?
Straffen han som har drept 100 stk nå vil få i de Rødgrønnes-land er 21 år i fengsel, dvs 12-13 "virkelige" år i en celle med tv, internett, mnd.lønn fra våre folkevalgt (som nordmenn har stemt inn på stortinget), + diverse andre fasiliteter...
Er han heldig så kan han sikkert få sone ute i Østfold på det nye luksusfengselet til AP-Storberget....
Det er helt sjukt alt sammen. Alt som har skjedd...

Lurer på hva de skal gjøre med en sånn galning som denne Anders Behring Breivik. En ting er at han selvsagt kommer til å få lovens strengeste straff uten tvil, men hvor skal de plassere han?

Kan vanskelig skjønne at myndighetene tør å la han sone i en ordinær soning sammen med andre fanger mtp faren for at han blir tatt av dage!

Kringsatt av fiender,

gå inn i din tid!

Under en blodig storm -

vi deg til strid!Kanskje du spør i angst,

udekket, åpen:

hva skal jeg kjempe med

hva er mitt våpen?Her er ditt vern mot vold,

her er ditt sverd:

troen på livet vårt,

menneskets verd.For all vår fremtids skyld,

søk det og dyrk det,

dø om du må - men:

øk det og styrk det!Stilt går granatenes

glidende bånd

Stans deres drift mot død

stans dem med ånd!Krig er forakt for liv.

Fred er å skape.

Kast dine krefter inn:

døden skal tape!Elsk og berik med drøm

alt stort som var!

Gå mot det ukjente

fravrist det svar.Ubygde kraftverker,

ukjente stjerner.

Skap dem, med skånet livs

dristige hjerner!Edelt er mennesket,

jorden er rik!

Finnes her nød og sult

skyldes det svik.Knus det! I livets navn

skal urett falle.

Solskinn og brød og ånd

eies av alle.Da synker våpnene

maktesløs ned!

Skaper vi menneskeverd

skaper vi fred.Den som med høyre arm

bærer en byrde,

dyr og umistelig,

kan ikke myrde.Dette er løftet vårt

fra bror til bror:

vi vil bli gode mot

menskenes jord.Vi vil ta vare på

skjønnheten, varmen

som om vi bar et barn

varsomt på armen!Til forsiden
Epost: tulle.elster@peacelink.nu
http://www.peacelink.nu

http://www.youtube.com/watch?v=0_9BTHcpssM

Har ikke hørt på P3 på lenge, men sveiva innom der i går mens jeg kjørte bil - og havna rett oppi noe som jeg oppfatta som ei direkte utdriting av enkeltprofiler på sukker! De leste opp diverse profiltekster og private meldinger som var sendt fram og tilbake. Er det bare jeg som er "gammel" og trangsynt og kjedelig når jeg synes dette ikke er morsomt?

Har nettopp blitt øverste form for medlem her, har sendt ut en god del meldinger til interessante profiler etc, men de får ikke meldingene virker det som, hva pokker er feil her???? :S

Blir seff satt i skyggen av alt annet som skjer..

Helst i oslo/akershus.omrd.. :)

For over sju år siden sendte jeg følgende brev til flere stortingsrepresentanter, inkludert Knut Storberget. Han var på den tiden fortsatt ikke blitt justisminister. Brevet er gjengitt ordrett, men kun mitt eget navn sladdet.

"Kjære Stortingsrepresentant

Mitt navn er xxx. Jeg lurte på om det ikke er på tide å få en eller annen type straffeøkning her i landet med hensyn på terrorisme og massemord? Jeg håper og tror at noe slikt som har skjedd i New York, på Bali, i Tyrkia og tidligere også Paris, Egypt m.m., og nå i Madrid, ikke noen gang vil skje i Norge. Imidlertid, hvis en slik grusomhet skulle komme til å skje en gang i fremtiden, ville det etter min mening være for ille om maksimalstraffen for eventuelle gjerningsmenn er på 21 års fengsel (det vil si at de normalt slipper ut etter 12-14 år). Nå har vi jo den relativt nye forvaringsordningen, men det gjenstår tross alt å se hvordan den vil fungere. Den ordningen er vel uansett i første rekke beregnet på mentalt syke mennesker, og disse skal vel i prinsippet bli sluppet fri når de psykiatriske sakskyndige mener de ikke lenger utgjør noen fare for allmennheten. Uansett er vel det kanskje ikke helt korrekt å dømme terrorister til "psykiatrisk forvaring og behandling", i hvert fall ikke hvis de ikke faktisk er syke, men derimot motivert av religion eller politikk.

Grunnen til dette brevet er at jeg synes det ville vært ille om en terrorist for eksempel kan drepe 50, 100 eller 200 mennesker i Norge, og likevel ikke bli idømt mer enn 21 år i fengsel. Burde ikke det bli fremmet en slags "unntakslov" for slike hendelser, med strafferammer langt utover det normal sivil lovgivning tillater? Bedre å være føre var, for man kan tross alt ikke innføre strengere straffer for eventuelle gjerningsmenn etter at ugjerningen er begått.

Dette må etter alle legale prinsipper skje i forkant av lovbruddet, og aldri med tilbakevirkende straff. Et slikt tema burde vel i det minste diskuteres? Jeg bare spør.

Mvh.

xxx

Bodø, 11.3.2004"

Mon tro hva politikkerne våre sier i dag? Jeg fikk faktisk svar fra Storberget den gangen, ære være han for at han tok seg bryet med å svare personlig. Den eneste andre som gjorde det var en fra FrP. Men til tross for svar om at de begge ville jobbe for å øke strafferammene for slike saker har lite skjedd. Det var sju år siden. Og nå har altså terroren til slutt rammet også Norge...

Sommeren begynner å gå meg på nervene og ferien nærmer seg. Tanken på å gå en lang høst og vinter i møte uten å ha fått oppleve sol på kroppen, er langt fra forlokkende. Jeg er klar for å dra til Syden (helst Hellas) i uke 30 og/eller 31, men mangler reisefølge.

Er det en jente her som kunne tenke seg å bli med? Jeg er utrolig grei:) Det eneste krav jeg stiller til deg er at du er det samme, altså grei, og at du tar med deg godt humør. Dog må det nevnes at jeg er en seriøs person som ikke har tenkt å gå på fyllen, men som kunne tenke meg å leie bil og cruise litt rundt i tillegg til strand- og badeliv.

Ta kontakt hvis du også har fått nok av lavtrykksorgien som værgudene har peilet inn mot stakkars Norge.

Hvor gjorde du egentlig av innlegget ditt der du beskyldte våre nye landsmenn for terrorangrepet i Oslo?

"Nå får mor Norge vise hva hun er laget av. Hold hodet kaldt og hjertet varmt."

Nå ristet akkurat hele Oslo sentrum..

http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/eksplosjon/17411344/

I DAG BESTO JEG FØRERPRØVEN FOR TUNG MC!!!
Er sååå happy, greier ikke sove.....har kjørt i hele dag, - det er så moro!!!
Noen andre som er bitt av samme basille?? ;-)

...og gi et lite livstegn fra dere, alle som har vært i Oslo idag. Vil bare vite at dere er ok.

Vet en skal ikke snakke om andre sider her inne, men dette er negativt så kan ikke gjøre noe!

Lagde meg en profil på "skybyen" for gøy siden jeg var på nettby før, så klikker jeg meg inn på en profil, så står det: "beklager, men du er for gammel til å besøke denne profilen" ,så er jeg 28 år liksom! haha
herregud, er nettet kun drittunger, eller hva er det her for noe??? :P

Fy dæven-steike stuke asså, det er jo ikke no`fart i damene her jo. Ikke overhodet vært stygg-i-meldinga, bare positivt pjatt, tjatt, ditt-og datt..ingen tilbakemelding, zilch..zip it, babe. Unzip..yeah, oh neida... ;p

Siden vi er inne på temaet sex...
Leste om en nesten 100 år gammel undersøkelse som viste at de fleste kvinner mislikte sex, og gjorde det kun som ekteskapelig plikt.
Så noe om at tallet i dag er 10-20% for begge kjønn.

Så spørsmålene er:
Er det noen her som misliker sex?
Og for de som liker sex, i tide klarer å finne ut om partnerkandidat misliker sex?
(Regner med at de menn og kvinner som misliker sex ikke alltid danner par)

(Forventer ikke at noen skal bruke sitt vanlige pseudonym)

Kan ikke annet enn å le når jeg ser en del eldre damer her som skriver hvor nedrent de blir av unge kjekke menn her inne, de fleste er ikke pene selv en gang, unntatt noen få self.

Alle vet at balansen mellom kjønnene her er skeivt, men at det er så galt har jeg ingen tro på! ;) ;)

du ble kontaktet av noen du kjente eller visste hvem var fra før?

Eller om du faktisk ble kontaktet av en kjendis?

Ja, det kan virke slik. Jeg er en 23 år gammel, attraktiv jente, som får mange daglige henvendelser her på Sukker. Noen av meldingene kommer fra menn på over 40 år, ja, enkelte har også rundet 50-tallet, og disse er naturligvis preget av sin alder. Jeg liker mennesker som har selvtillit, men for at den skal være noe verdt, må den jo også bestå av en viss selvinnsikt. Hva er det disse mennene ser for seg, egentlig?

Jeg har spesifisert at jeg søker menn mellom 22 og 34 år, så hvorfor henvender disse farsfigurene seg til meg? Om jeg skulle falle for en 40-åring, skulle han være rimelig upåvirket av sin alder; både hva gjelder utseende og personlighet, og det kan jeg med sikkerhet se at ikke gjelder de som oppsøker meg. Mennesker, menn som kvinner, som ikke evner å se seg selv utenfra, er virkelig veldig lite tiltrekkende.

Finnes det en måte å finne ut hva slags stjernetegn de forskjellige har her inne?

Fryktelig hvor noen kan gå hen å skade, torturere og eller drepe dyr.

Det skulle vært lov å gjøre det samme mot de som driver med slikt, det hadde vært enn sann glede!!! Om noen stakk ut øynene på en katt, skulle vedkommende fått stukket ut sine!

justice for all!