Sukkerforum

Gooood morning sukker! Ny uke, nye muligheter. Og på toppen av det hele er det snart helg igjen. Dette blir bra dere :) Stor klem til alle som vil ha :-)~

- Hei. Jeg ser det står i profilen din at du bare er 34, men du ser ut som 50 på bildene så jeg prøver meg likevel!...

- Har noen fortalt deg at du ligner på Lady Gaga?...

- Var det deg jeg glemte sokka mine hos igår?

Flere?... :-)

Inspirert av en annen tråd her som var ment for herrene... Denne går til alle :)

Første gang du er på besøk hos en med mulig date/kjærestepotensiale... Hva er du opptatt av? Og hva blir du glad for å finne?

Selv er jeg i den settingen så nervøs at jeg ikke tenker klart, men er nok bl.a. opptatt av:
1. å samle inntrykk...
2. hva som står i bokhylla
3. hva som skjuler seg i vinyl/cd/dvd-samlinga
4. om det er ryddet plass til at det går an å sette seg ned (for beinstrukturen føles som gele)
5. Jeg er i denne settingen IKKE opptatt av størrelsen på hybelkaninene eller uorden sånn ellers, men doen MÅ være rein!

Punkt 2 og 3 har jeg nok stilt noen spørsmål om på forhånd :)

Hilsen pysa, som er over gjennomsnittet glad i musikk, film og bøker

Kjærlighet.
Vennskap.
Alt mulig...

Hva ønsker dere menn at vi damer skal si første gang vi kommer på besøk i leiligheten deres?

Har opplevd noen ganger at menn tar fullstending av.....etter bare å se bilder av meg, mange fine vel å merke, og skrevet litt og snakket på telefon. ....så har de nærmest allerede bestemt seg for at vi skal leve sammen resten av livet? De har funnet kvinnen i sitt liv....ønsker også at vi skal lage barn relativt kjapt... Helt dønn forelska.... Er dette et mannefenomen?

Det er nå tredje gangen i år at jeg møter på dette fenomenet....veldig koselig og jeg blir jo revet med selv...men samtidig skremmer det meg....føles liksom for godt til å være sant. De to første kan jeg vel si at den ene var genuin....den andre var en drømmer....men følelsene var ekte.

Den siste har jeg altså nettopp involvert meg med, og håper i det lengste at han ikke bare er for god til å være sann....men er sann..

Dette er en litt streng oppfordring til alle om å være svært forsiktige med å omtale andre profiler her inne. Noen føler for å være litt tøffe og dette kan være uklokt nå og fremover.
Mobbing er noe man skal være svært forsiktig med og hvis det viser seg det kommer edder og galle fra noen profiler (også anonyme) så vil vi ikke bare kunne uttøve moderatorfunksjon, men også slette profiler.
Så tenk deg derfor nøye om hvorvidt det du skriver er for å være litt kul på andres bekostning.

Husk også at det er mange andre som bruker forumet og at man ikke bombarderer med innlegg. Da kan det fort oppstå gnissninger.
Vær alltid på vakt om diskusjonen begynner å dreie seg om diskusjonen. Dette er ofte et tegn på en negativ sprial.
Håper ellers at alle har en fantastisk høst :)

Ser at flere klager over innholdet i den første meldingen, men i stedet for å syte over hva folk skriver i første melding, hva med å komme med noen råd?

Hva vil guttene at vi jenter skal skrive i første melding? Hvordan fanger vi oppmerksomheten deres?

Sånt er vel ganske individuelt. Jeg liker at man stiller spørsmål ut fra hva jeg har skrevet eller kommer med kommentarer til det. Det må ikke nødvendigvis være spørsmål for at jeg skal svare. Og det skader ikke å avslutte med et lite kompliment heller ;-)

Endelig, endelig....har klart å komme meg videre....en ny kjekk og seriøs mann i sikte. Har strevd altfor lenge med en useriøs drittsekk som har hatt makt over meg, og bare lekt med følelsene mine....Deilig å føle seg sterk igjen, og få oppmerksomhet fra en kjekk, søt, sjarmerende og seriøs fyr. ...som behandler meg med respekt..

Hvor er egentlig de?

I lys av tråden om å date den man egentlig vil og hvor mange meldinger damer får, lurer jeg litt på hvor mange seriøse meldinger folk får.

Altså meldinger fra folk som er ute etter mer enn et ONS, meldinger som ikke er masseproduserte, meldinger fra folk i feil alder, meldinger fra folk som tydeligvis ikke har lest profilen. Ikke nødvendigvis meldinger fra folk som er interessante, men fra folk dere ser at har ærlige hensikter.

Why not....i denne agurktid. ;-)

Påstand:
Alle har minst èn fobi, og èn fetisj!
Care to share?
;-)

Og nei...dette er ikke tråden for psykoanalyse, online fobi- og traumehjelp eller mobbing av andres fobier.
Dette er heller ikke en kontakttråd for de med felles fetisjer, eller utbrodering om hvordan de arter seg.
(men for all del, ta det gjerne på privaten)
Og dersom du absolutt MÅÅÅÅ motbevise påstanden min, kan du jo droppe å skrive noe? *ler*

*Play ball*

Tankegrums

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym ole_anders

Tankegrums en søndagskveld:
Brukte dagen på og skrive en nettprofil:) Den ble fantastisk :) :) Men det viste seg at sukker bare godtar 1500 tegn!!! og jeg som hadde skrevet mange mange tusen tegn... jaja.. ender dagen med litt tankegrums isteden. Andre som har tanker i kveld?

Nettprofil:
Det første man må tenke på når man skal skrive en profil er hvor mye man skal ta med. Det er jo litt dumt om man ikke får møte noen fordi et bilde ble oppfattet feil. Kanskje ville man hatt kjempebra kjemi IRL. Tatt i betraktning ville nok det optimale ha vært og hatt en profil helt uten tekst og bilde. Er jo også en utfordring å skrive profil siden det å snakke om seg selv fort kan leses som litt selvopptatt og bli ganske kjedelig.

På vei hjem fra byen:
Da jo sto under stjernehimmelen var det som jeg sto og så på representasjonen av min egen sjel, mye bedre representert enn i den kroppen og den bevisstheten jeg besetter. Vår metafysiske rasjonalitet er en sammensetning av tilnærmelser vi bruker til å navigere virkeligheten. Om kartet hadde stemt med terrenget hadde tilværelsen blitt meningsløs. Vi opphøyer tilværelsen og den opphøyer oss.

Politikk:
Akkurat denne søndagen er det min oppfattning er at enhver politisk retning kjørt til konsekvens vil medføre negasjon av sitt opprinnelige formål. ”Ideer” som Dostoyevsky sier, kan bli demoner. Inkonsekvens (som for eksempel monarkiet) er den beste beskyttelse mot de som krever riktig estetikk bak hver samfunnsfunksjon og tradisjon. Jeg tror summen av velgermassen (i all sin uvitenhet) evner og ta oss i riktig retning og er kollektivt klokere enn oss alle, dette tross de som står på siden og roper av indignasjon.

Småprat:
Med fremmede burde man ikke snakke småprat; men bare ha dype personlige samtaler. Småprat burde være forbehold de men virkelig er glad i og hvor lyden av stemmen er like viktig som hva man har og si. Småprat med fremmede er en av grunnene til at tilværelsen til tider kan føles uutholdelig!

Ekteskap:
Ikke et løfte om evig kjærlighet. Ikkeminst fordi evig kjærlighet ikke kan loves. Et løfte ufattelig høyere enn kjærligheten. Løftet om samhold, selv om man skulle komme til og elske noen andre høyere. En frelse fra kjærligheten! Et kne bøyd for trofasthet selv om man ikke skulle leve opp til kjærligheten, ett kne rakt i lovnad om trofasthet uavhengig av kjærligheten. Unionen som overgår samlivet. Selve kjærligheten.

Fikk så sykt lyst på biff på restaurant etter å sett denne:

http://dinmat.aftenposten.no/content/view/full/37416

sikle....

med hyggelig følge kunne dette vært en topp dag :)

Vi mennesker er biologiske dyr tross alt, og hvordan vi reagerer på lukter ligger i genene våre og instinkt.

Har du noen gang følt tiltrekning der hans/hennes naturlige lukt spilte inn?

Hvor mye legger du i at luktdelen av kjemien stemmer?
Har du hatt langvarig forhold der lukten stemte, evt ikke?

Kjære charmerende forumtroll!

Etter diverse og endeløse tråder om hår overalt, lukt, tjukk vs tynn osv. tenkte jeg at det kunne være greit å vende blikket innover og fokusere litt på hva det er vi oppfatter som virkelig sjarmerende hos det motsatte kjønn. Fyrer derfor løs med følgende spørsmål:

1. Hvordan definerer man begrepet sjarme, evt. hva/hvilke egnskaper faller vi for?

2. Kjærlighet ved første blikk: Har noen opplevd det?

:-)

Hei, vi vil bare komme med ett innlegg her nå som forumet er litt ubalansert.

En effekt man skal være svært på vakt mot på et forum er mobbing. Gang på gang ser vi en svakhet ved menneskelig kommunikasjon her på forumet: Hvis en stikker seg ut, enten i form av å være mer positiv eller vise andre former for små avvik, så begynner folk å hakke forsiktig på vedkommende. Det som er verre er det neste som skjer, nemlig at flere ofte henger seg på og adopterer den kritiske holdningen til den som forsøker å forsvare seg mot flere på en gang. Det kan også virke som at eneste grunnnen til at de er i mot vedkommende er at de andre er i mot.
Den selvforsterkende effekten er et skummet trekk ved åpne forum og det er trolig samme mekanisme som fører til mobbing. De på "riktig" (eller ofte gal) side ser ikke at det de gjør er feil siden alle mener det samme. De som først sa at jorden var rund opplevde ganske sikkert det samme.

Problemet med denne type haking er at innholdet i trådene blir totalt uinteressante. Hvorfor skal de tusenvis av andre som ikke skriver på forumet, men som er innom og titter av og til, finne det som står der interessant?

Som sagt før bør man være på vakt når man merkar at man ønsker å kommentere person, eller personinnlegg i stedet for saken. Vær så snill å forsøk å være saklig, for hvis det fortsetter med personangrep så må vi begynne å slette profiler. Vi har full oversikt over hvem som skriver under pseudonym, så ta dette litt alvorlig før vi må inn med tåregass :)

MVH
Morten i Sukker

Hår er nå én ting, men flass er nasty business!

Fotbladene mine har plutselig bestemt seg for å kvitte seg med sommerhuden, så jeg kan dra av store flak under foten og på tærne...

Hei. Det kan hende at tråden her kan få meg til å virke litt selvopptatt, men jeg har lurte på dette her i ganske lenge og tenkte jeg kunne like så godt spørre rett ut.

Jeg har, flere ganger i livet, blitt fortalt at jeg er kjekk, tiltrekkende, ikke-helt-så-stygg, eller hva du vil kalle det for. Men siden jeg har aldri vært i posisjonen til å være tiltrukket av meg selv, så var det litt vanskelig for meg å kunne "bekrefte" disse tingene. Og når man hører det mest fra nær familie, gamlemor, og venner som allerede har kjærester, blir man litt... Vel, usikker. Spesielt hvis ting funker ikke helt som forventet i praksis.

Så nå tar jeg fram spørsmålet til den (kanskje) anonyme, ukjente, og forhåpentligvis brutalt ærlig feminine folkemengden... What do you think?

Ja, jeg setter størst pris på personligheten og eventuelt et forhold basert mest på det, men jeg er veldig nysgjerrig om jeg faktisk passer inn i den norske "smak" når det gjelder en manns utseende. Ganske kjekt å vite sannheten, synes jeg i hvert fall.

Og, siden vi er på temaet... Bedre med eller uten langt hår? Dette her er kanskje enda litt mer av en smakssak, men artig å vite hva folk har å si uansett (selv om jeg driter egentlig i det... Jeg liker å ha langt hår).

Takk for eventuelt svar. Husk at jeg er faktisk ikke så følsom her, jeg er bare nysgjerrig. Jeg er allerede en såpass awesome menneske at jeg klarer meg heeelt fint uten "the packaging", jeg vil bare vite om jeg passer inn i dagens mote... Hehe.

Hva er det verste du har kjent fra deg selv eller andre? :)

Kresen

Siste svar sø. 21 aug. 2011 17:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym kresen

Ja, jeg er kresen og det innrømmer jeg. Men valget av hvem man (forhåpentligvis) skal dele resten av livet sitt med er kanskje det viktigste valget man skal ta hele livet, så da er det vel greit å stille noen krav også eller? Selvsagt vet man ikke hvor lenge ting varer eller om man har lyst til at det skal bli noe ut av ting allerede på første date.

Jeg er kanskje enda mer kresen på nett enn i det virkelige liv, for her sitter jeg jo med menyen foran meg og da blir man jo veldig kritisk og føler litt at man kan velge og vrake fra hele menyen. Utseendet er viktig, og det tror jeg er noe alle mener. Men hva man synes er en kjekk gutt eller ei pen jente, det varierer fra person til person. Jeg ser på topplistene mine at det er mange som jeg har 94-95 i match med som jeg aldri ville ha tatt kontakt med rett og slett fordi han ikke har det utseendet jeg ser etter eller jeg synes de er for gamle i forhold til meg. Det gjør meg kanskje overfladisk, for det kan godt hende at vi har en god kjemi allikevel, men det må være noe som får meg til å kaste et ekstra blikk på profilbildet også.. Og dette med alder, jeg liker yngre menn, men nesten ingen som er yngre enn meg kommer høyt opp på listen. Kvinner lever lenger enn menn og burde statistisk sett helst finne seg en mann som er ca. 5 år yngre enn en, men de kommer jo ikke på topp 100 en gang på listen min vil jeg tro.

Finnes det forresten noen metoder man kan fjerne de som har høy score, men som man synes er helt uinteressante og gjerne vil ha bort fra topplisten? Man ser jo gjerne ikke lenger ned enn første siden, og hvis den er fylt opp med for mange uinterressante, så ser man kanskje ikke drømmemannen som har havnet øverst på side 2...

Men listen over ditt og datt som de skal ha eller skal kunne blir jo kastet hver gang jeg møter noen interessante, da er det plutselig ikke så viktig lenger..

Bare noen tanker... Noen flere som tenker på samme måten eller har andre tanker om dette dere vil dele?

I hele to minutter, ja, kanskje to og et halvt, lot jeg profilen min ligge åpen, til spott og spe for folk og fe. Likevel lyser det fortsatt ikke gult på "Post"...

Jeg ble bare nysgjerrig. Jeg ble nylig fortalt om et kvinnelig beskjentskap av en venn av meg, som faktisk i ramme alvor gikk og lurte på om hun skulle vaksinere barna sine eller ikke. Dette skulle etter sigende være et velutdannet og oppegående menneske.

Jeg ble helt livredd. Vi ser jo allerede nye utbrudd av meslinger og andre stygge sykdommer som popper opp i USA og Australia fordi folk har blitt redde for å vaksinere. Er dette på fremmarsj i Norge også? Er det noen her inne f.eks. som tror at vaksiner fører til autisme?

No har det seg slik at eg faktisk skal ut TO fredagar på rad.
Eine var denne veka då eg skaffa meg barnevakt for å gå ut med jentene mine - og so har eg utruleg nok barnefri neste fredag også.
Hadde det sjølvsagt kjempefint på fredag som var, på tross av at det var fadderveke, men sidan vi ikkje går ut so ofte fann vi fort ut at det ikkje alltid er so lett å finne "rette" plassen å henge på. Vart nokre turar fram og tilbake mellom diverse utestadar.

Veit ikkje heilt kven eg skal spørje, men håpar at det har noko for seg å slenge ut ein tråd og appellere til sukkerfolket i Bergen.

Kvar kan ein gå ut for å danse?
Veit om fleire stadar med dansegolv, men må innrømme at eg ikkje er so keen på ein skokk med fulle 18-20-åringar som hoppar opp og ned til so høg musikk at det er eit under at trommehinnene ikkje sprekk.

Har høyrt mykje bra om Scotsman, men veit nokon om fleire utestadar med eit litt "modnare" klientell og musikk det er mogeleg å danse til?

Og kva for andre stadar er verdt å sjekke ut, uavhengig av om du ynskjer å danse eller ikkje?

Hva er dagens konspirasjonsteori?

Aldri en god ide å stikke ut med lugubre kompiser "for et par pils" Herre! Kjenner at at det sitter langt inne å skulle dra på stor biffmiddag med rødvin om et par timer. Godt man har espresso!

Ei av de tjukke jentene fra oslo som alltid skriver på forumet her blokkerte meg uten å svare på ei melding, rapporteringsgrunn tro??
Ikke lite frekt vertfall, hun har vært her i alle tider uanz, så hun lager vel ris til seg selv på en måte, så lar vær! :)

Nok en bytur

Siste svar sø. 21 aug. 2011 13:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym pessimist

Jeg har nok en gang vært på tur på byen, og nok en gang blir jeg litt "Kootrahpuli", siden jeg aldri vet hva jeg kan snakke om. Og enda verre blir det når jeg vet at jeg fremstår som særdeles kjedelig, med interesser som å gå på museum istedetfor stranda, samt opera og eldre populærmusikk istedetfor moderne dunking fra folk som ikke kan oppned på et notepapir. Når jeg i tillegg ikke drikker, er det kanskje ikke så rart at jeg ender opp med å sitte alene. Og derfor også dra hjem tidlig.
Det hjelper selvsagt ikke heller at når en pen dame prater til meg, tenker jeg bare en ting: jeg er stygg, jeg er stygg, jeg er stygg. Og jeg aner ikke hvordan jeg skal slippe ut av denne onde sirkelen. Dette gjør jo også at jeg sjelden sender noen førstemeldinger til noen, og jeg får bare fra de som er uinteressante for meg.

Jeg har vært i "den store sivilisasjonen" og der fant jeg fennikkel. Det er en grønnsak jeg aldri har brukt før, og jeg tror tilogmed jeg aldri har spist den før.
Har sett på litt oppskrifter og slikt, men vet jo det er en hel del habile kokker her inne, så kanskje noen har noen gode oppskrifter eller tips vedrørende fennikel?? :)

Ellers så lurer jeg på hva er favoritt grønnsaken til folk, og favorittoppskriften på nevnte grønnsak?

Satt og kjeda meg en lørdagskveld, så ser jeg at jeg har mottatt ett rødt hjerte, fra ei som mangler bilde, så tenkte jeg skulle sjekke i håp om en knakende god tekst som kunne friste, men jagg var det helt tomt der også! hehe

Hei alle sukkerbrukere :)

Jeg lurer litt på om forskjellen er slik jeg opplever den...
Når jeg begynner å skrive med ei jente/dame, så føler jeg som oftest at alt er så bra. Jeg er optimist og har alltid trua, og er ikke skeptisk. Men det jeg møter er skeptiske damer, som ofte forklarer at de har blitt utsatt for ditt og datt og at de holder veldig mye igjen. Jeg er sånn at jeg trenger å møte den andre, det er da jeg finner ut hvem de er, er utrolig stor forskjell fra profil til virkelighet, heldigvis for min del, så er 9 av 10 dater slik at de blir bedre enn det jeg får inntrykk av igjennom profil og teksting til hverandre :)

Er det bare jeg som er sånn at jeg bare har lyst til å kaste meg ut i det meste, er det en typisk gutteting, er jenter/damer slik at de holder igjen og er skeptiske?

Og hvordan skal jeg opprettholde interessen til jentene/damene som de har for meg?
Hvordan unngå og få enda flere jente/dame-venner, ikke at det er noe galt i det da, men jeg ønsker meg en kjæreste osv :)

Ha en god helg!
Og takk til sukker, for en seriøs side, hvor skulle jeg ellers ha kommet i kontakt med alle de flotte jentene/damene ;)

Jeg ankom forsinket til overnevnte møte og ble møtt av en vakker og veldig hyggelig FrøkeMilla som ventet på som det viste seg to forsinkede sukker-medlemmer.
Etter en stund kom den vakre og hyggelige Ceca83 någet forsinket men akk så godt.
Vi ble sittende på Flyt og konverserte mens vi ventet på eventuellt flere sukker-medlemmer.
Det var en del pene kvinner og men ute på byen, og ellers en broket forsamling, noe som er naturlig når man er på byen.
Samtalen gikk løst og lett, kun avbrutt av latter og eventuelle selgere av gateavisen Virkelig, som også var veldig hyggelig og høflige.
Etter en stund gikk vi videre til Verdensteateret, for der skulle det visstnok være billig øl, dog i ettertid skjønte ikke jeg helt den logikken i og med ingen av oss drakk øl. ;-)

Det var veldig hyggelig frem til vi måtte bryte opp for å vende tilbake til våre respektive senger.

Jeg forsov meg i dag tidlig, mest sannsynlig pga jeg hadde så søte drømmer om de overnevnte kvinnene.

Uansett ville jeg ikke vært kvelden for uten.

Takker og bukker til de to vakre kvinnene for et hyggelig møte, dette må man gjøre en gang igjen ved en senere anledning.
Håper da at flere tar seg tid eller tør å komme å møte andre mennesker som er i samme situasjon, dvs singellivet.

Et annet aspekt med førstevalg...

Det føles kanskje ikke så godt å være en annens andrevalg eller lenger ned på listen.
Men hvor mye skal en la det bety for seg, egentlig?
Trenger det å være noe negativt?

For alle andre foregående valg i livet er valg som åpenbart har slått feil og som man forhåpentligvis har lært noe av.
Så da har en kanskje fått nok erfaring til å gjøre bedre og evt det rette valget senere?

Det sies at man skal unngå å snakke om politikk, religion og andre kontroversielle tema på en date. Det for å føre en mest mulig hyggelig samtale.

Men nå har det skjedd noen ganger at jeg møter og blir kjent med personer som jeg har en god tone med, og man begynner å få lyst å gå videre med noe - helt til man får greie på at de har politiske holdninger eller et menneskesyn som jeg ikke kan leve med.

Hvor tidlig i bør og kan man snakke om tema som kan være av avgjørende konsekvenser for om man ønsker å gå videre eller ei?

For fredagsfjas og annet nå i helgen.

Er dette et begrep med hold i, eller er det er litt abstrakt begrep?

Er du flink til å lage selvmål?

Hva er magemålet ditt?

Er frykt for psykologer utbredt?
Eller på annen måte det å mislike yrkesgruppen/fagfeltet?

Hei. I perioden jeg var uten superbrukermedlemskap, ca 3 mnd mottok jeg ikke en eneste henvendelse. Jeg har et bra utseende og er slank, 186/76. Jeg prøvde å få kontakt med sikkert 10-12 veldig bra jenter (som var superbrukere) i perioden, men bare 2 svarte. Ei av de to klarte jeg å holde i gang 4-5 meldinger før det ble stille. Mitt inntrykk er at jenter som ikke har superbruker mottar langt flere henvendelser enn oss gutta. Man blir jo lei av å måtte skrive 6-8 brev for å få ett i retur. Min påstand er derfor at jentene i langt større grad kan surfe seg igjennom som ikke betalende medlemmer. I såfall er det ganske urettferdig uten av jeg vil skylde på noen. Noen synspunkter?

Hei!

Jeg er en voksen kvinne som lar for tiden være å treffe noen fordi jeg har fått STORE RØDE KVISER! Hjelp!
Ikke sånne vanlige kviser jeg i blant hadde før, sånne man kunne klemme på og så visste man at de forsvant om noen dager. Neida! Dette er noe annet. Det er alltid på haka og litt på oversiden av munnen. De varer i flere uker! Det er ingenting å klemme på, de er bare røde og verkende. Ser ut som store myggestikk - men kjenner jo at det er kviser.

Noen som vet hva jeg mener?

Noen som har gode råd? Med en gang en kvise gir seg, kommer det en eller to nye, og litt arr blir det av dem også. Utrolig plagsomt. Alle råd tas i mot med takk!

Noen her som har noen erfaring med sukkerfest? Tenkte å melde meg på, men er ikke helt sikker om jeg tør.

Hvem vinner cupen og serien?
Hvilke spillere utmerker seg denne sesongen?
Hva er dine positive/negative overraskelser denne sesongen?

The Hammers er klengenavnet til hvilket engelsk fotballag?
Coventry City vant sist FA-cupen i hvilket år?
Hvem vant cupfinalen i 1949?

Jeg ser at det er gjengangere her på forumet, og de regjerer i de fleste tråder.
De er negative til det meste, og benytter enhver anledning til å rakke ned på andre folk.

Er dette holdbart?
Godtar vi dette?

Jeg kan gjerne henvise til pseudonymene deres.

Sukkertreff, Flom, terror...
You name it.

Kan jo alltids liste opp noen alternativer, så er det bare å sikte seg inn på den dere tror er mest sannsynlig...

A: Slik informasjon er hemmelighetsstemplet av PST.
B: De syns spørsmålet er ubehagelig, fordi de skammer seg over svaret.
C: FORDI DET BARE ER SÅNN VEL!!!!!!!!pms-rage
D: Fordi jeg skal ha noe dumt å spørre om.
E: Fordi jeg ikke skjønner bedre.
F: Fordi skallen min ser ut som en kjegle.
G: Whatever... SKÅL!

Er det en endring i koden der? Tidligere, når jeg har gått inn på en ny side, har den fortsatt der den slapp, nå begynner den på nytt. Blir lite utvalg der, da...

Er problemet hos Sukker eller meg?

19. august spiller Hoola Bandoola Band på Rockefeller. Billett er allerede anskaffet - andre som har tenkt seg dit?

(Merker jeg har litt altetende musikksmak når den forrige billetten jeg kjøpte var til Motorhead...)

Hei alle små forumtroll!

Ville bare stikke innom og si at jeg herved tar en liten pause fra Sukker! Nei, har ikke møtt noen, og nei, er ikke bitter for at jeg ikke har møtt noen, he he! Er bare litt lei, blir stressa av å være her og bruker altfor mye tid her. Så - en liten tenkepause blir bra! Men kjenner jeg meg selv rett dukker jeg vel opp igjen på søndag når jeg er fyllesjuk og jævlig ;-)

Lykke til i jakten alle sammen og ha det fint så lenge! Ta godt vare på dere selv og hverandre <3
Og takk for alle kommentarer her som har fått meg til å le :-)) Satser på at de fleste av dere er borte når jeg kommer tilbake, da ser jeg bare snurten av dere mens dere rir inn i solnedgangen med en eller annen lucky bastard ;-))

Klem fra Melankolia!