Sukkerforum

Vi mennesker er biologiske dyr tross alt, og hvordan vi reagerer på lukter ligger i genene våre og instinkt.

Har du noen gang følt tiltrekning der hans/hennes naturlige lukt spilte inn?

Hvor mye legger du i at luktdelen av kjemien stemmer?
Har du hatt langvarig forhold der lukten stemte, evt ikke?

Kjære charmerende forumtroll!

Etter diverse og endeløse tråder om hår overalt, lukt, tjukk vs tynn osv. tenkte jeg at det kunne være greit å vende blikket innover og fokusere litt på hva det er vi oppfatter som virkelig sjarmerende hos det motsatte kjønn. Fyrer derfor løs med følgende spørsmål:

1. Hvordan definerer man begrepet sjarme, evt. hva/hvilke egnskaper faller vi for?

2. Kjærlighet ved første blikk: Har noen opplevd det?

:-)

Hei, vi vil bare komme med ett innlegg her nå som forumet er litt ubalansert.

En effekt man skal være svært på vakt mot på et forum er mobbing. Gang på gang ser vi en svakhet ved menneskelig kommunikasjon her på forumet: Hvis en stikker seg ut, enten i form av å være mer positiv eller vise andre former for små avvik, så begynner folk å hakke forsiktig på vedkommende. Det som er verre er det neste som skjer, nemlig at flere ofte henger seg på og adopterer den kritiske holdningen til den som forsøker å forsvare seg mot flere på en gang. Det kan også virke som at eneste grunnnen til at de er i mot vedkommende er at de andre er i mot.
Den selvforsterkende effekten er et skummet trekk ved åpne forum og det er trolig samme mekanisme som fører til mobbing. De på "riktig" (eller ofte gal) side ser ikke at det de gjør er feil siden alle mener det samme. De som først sa at jorden var rund opplevde ganske sikkert det samme.

Problemet med denne type haking er at innholdet i trådene blir totalt uinteressante. Hvorfor skal de tusenvis av andre som ikke skriver på forumet, men som er innom og titter av og til, finne det som står der interessant?

Som sagt før bør man være på vakt når man merkar at man ønsker å kommentere person, eller personinnlegg i stedet for saken. Vær så snill å forsøk å være saklig, for hvis det fortsetter med personangrep så må vi begynne å slette profiler. Vi har full oversikt over hvem som skriver under pseudonym, så ta dette litt alvorlig før vi må inn med tåregass :)

MVH
Morten i Sukker

Hår er nå én ting, men flass er nasty business!

Fotbladene mine har plutselig bestemt seg for å kvitte seg med sommerhuden, så jeg kan dra av store flak under foten og på tærne...

Hei. Det kan hende at tråden her kan få meg til å virke litt selvopptatt, men jeg har lurte på dette her i ganske lenge og tenkte jeg kunne like så godt spørre rett ut.

Jeg har, flere ganger i livet, blitt fortalt at jeg er kjekk, tiltrekkende, ikke-helt-så-stygg, eller hva du vil kalle det for. Men siden jeg har aldri vært i posisjonen til å være tiltrukket av meg selv, så var det litt vanskelig for meg å kunne "bekrefte" disse tingene. Og når man hører det mest fra nær familie, gamlemor, og venner som allerede har kjærester, blir man litt... Vel, usikker. Spesielt hvis ting funker ikke helt som forventet i praksis.

Så nå tar jeg fram spørsmålet til den (kanskje) anonyme, ukjente, og forhåpentligvis brutalt ærlig feminine folkemengden... What do you think?

Ja, jeg setter størst pris på personligheten og eventuelt et forhold basert mest på det, men jeg er veldig nysgjerrig om jeg faktisk passer inn i den norske "smak" når det gjelder en manns utseende. Ganske kjekt å vite sannheten, synes jeg i hvert fall.

Og, siden vi er på temaet... Bedre med eller uten langt hår? Dette her er kanskje enda litt mer av en smakssak, men artig å vite hva folk har å si uansett (selv om jeg driter egentlig i det... Jeg liker å ha langt hår).

Takk for eventuelt svar. Husk at jeg er faktisk ikke så følsom her, jeg er bare nysgjerrig. Jeg er allerede en såpass awesome menneske at jeg klarer meg heeelt fint uten "the packaging", jeg vil bare vite om jeg passer inn i dagens mote... Hehe.

Hva er det verste du har kjent fra deg selv eller andre? :)

Kresen

Siste svar sø. 21 aug. 2011 17:54 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym kresen

Ja, jeg er kresen og det innrømmer jeg. Men valget av hvem man (forhåpentligvis) skal dele resten av livet sitt med er kanskje det viktigste valget man skal ta hele livet, så da er det vel greit å stille noen krav også eller? Selvsagt vet man ikke hvor lenge ting varer eller om man har lyst til at det skal bli noe ut av ting allerede på første date.

Jeg er kanskje enda mer kresen på nett enn i det virkelige liv, for her sitter jeg jo med menyen foran meg og da blir man jo veldig kritisk og føler litt at man kan velge og vrake fra hele menyen. Utseendet er viktig, og det tror jeg er noe alle mener. Men hva man synes er en kjekk gutt eller ei pen jente, det varierer fra person til person. Jeg ser på topplistene mine at det er mange som jeg har 94-95 i match med som jeg aldri ville ha tatt kontakt med rett og slett fordi han ikke har det utseendet jeg ser etter eller jeg synes de er for gamle i forhold til meg. Det gjør meg kanskje overfladisk, for det kan godt hende at vi har en god kjemi allikevel, men det må være noe som får meg til å kaste et ekstra blikk på profilbildet også.. Og dette med alder, jeg liker yngre menn, men nesten ingen som er yngre enn meg kommer høyt opp på listen. Kvinner lever lenger enn menn og burde statistisk sett helst finne seg en mann som er ca. 5 år yngre enn en, men de kommer jo ikke på topp 100 en gang på listen min vil jeg tro.

Finnes det forresten noen metoder man kan fjerne de som har høy score, men som man synes er helt uinteressante og gjerne vil ha bort fra topplisten? Man ser jo gjerne ikke lenger ned enn første siden, og hvis den er fylt opp med for mange uinterressante, så ser man kanskje ikke drømmemannen som har havnet øverst på side 2...

Men listen over ditt og datt som de skal ha eller skal kunne blir jo kastet hver gang jeg møter noen interessante, da er det plutselig ikke så viktig lenger..

Bare noen tanker... Noen flere som tenker på samme måten eller har andre tanker om dette dere vil dele?

I hele to minutter, ja, kanskje to og et halvt, lot jeg profilen min ligge åpen, til spott og spe for folk og fe. Likevel lyser det fortsatt ikke gult på "Post"...

Jeg ble bare nysgjerrig. Jeg ble nylig fortalt om et kvinnelig beskjentskap av en venn av meg, som faktisk i ramme alvor gikk og lurte på om hun skulle vaksinere barna sine eller ikke. Dette skulle etter sigende være et velutdannet og oppegående menneske.

Jeg ble helt livredd. Vi ser jo allerede nye utbrudd av meslinger og andre stygge sykdommer som popper opp i USA og Australia fordi folk har blitt redde for å vaksinere. Er dette på fremmarsj i Norge også? Er det noen her inne f.eks. som tror at vaksiner fører til autisme?

No har det seg slik at eg faktisk skal ut TO fredagar på rad.
Eine var denne veka då eg skaffa meg barnevakt for å gå ut med jentene mine - og so har eg utruleg nok barnefri neste fredag også.
Hadde det sjølvsagt kjempefint på fredag som var, på tross av at det var fadderveke, men sidan vi ikkje går ut so ofte fann vi fort ut at det ikkje alltid er so lett å finne "rette" plassen å henge på. Vart nokre turar fram og tilbake mellom diverse utestadar.

Veit ikkje heilt kven eg skal spørje, men håpar at det har noko for seg å slenge ut ein tråd og appellere til sukkerfolket i Bergen.

Kvar kan ein gå ut for å danse?
Veit om fleire stadar med dansegolv, men må innrømme at eg ikkje er so keen på ein skokk med fulle 18-20-åringar som hoppar opp og ned til so høg musikk at det er eit under at trommehinnene ikkje sprekk.

Har høyrt mykje bra om Scotsman, men veit nokon om fleire utestadar med eit litt "modnare" klientell og musikk det er mogeleg å danse til?

Og kva for andre stadar er verdt å sjekke ut, uavhengig av om du ynskjer å danse eller ikkje?

Hva er dagens konspirasjonsteori?

Aldri en god ide å stikke ut med lugubre kompiser "for et par pils" Herre! Kjenner at at det sitter langt inne å skulle dra på stor biffmiddag med rødvin om et par timer. Godt man har espresso!

Ei av de tjukke jentene fra oslo som alltid skriver på forumet her blokkerte meg uten å svare på ei melding, rapporteringsgrunn tro??
Ikke lite frekt vertfall, hun har vært her i alle tider uanz, så hun lager vel ris til seg selv på en måte, så lar vær! :)

Nok en bytur

Siste svar sø. 21 aug. 2011 13:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym pessimist

Jeg har nok en gang vært på tur på byen, og nok en gang blir jeg litt "Kootrahpuli", siden jeg aldri vet hva jeg kan snakke om. Og enda verre blir det når jeg vet at jeg fremstår som særdeles kjedelig, med interesser som å gå på museum istedetfor stranda, samt opera og eldre populærmusikk istedetfor moderne dunking fra folk som ikke kan oppned på et notepapir. Når jeg i tillegg ikke drikker, er det kanskje ikke så rart at jeg ender opp med å sitte alene. Og derfor også dra hjem tidlig.
Det hjelper selvsagt ikke heller at når en pen dame prater til meg, tenker jeg bare en ting: jeg er stygg, jeg er stygg, jeg er stygg. Og jeg aner ikke hvordan jeg skal slippe ut av denne onde sirkelen. Dette gjør jo også at jeg sjelden sender noen førstemeldinger til noen, og jeg får bare fra de som er uinteressante for meg.

Jeg har vært i "den store sivilisasjonen" og der fant jeg fennikkel. Det er en grønnsak jeg aldri har brukt før, og jeg tror tilogmed jeg aldri har spist den før.
Har sett på litt oppskrifter og slikt, men vet jo det er en hel del habile kokker her inne, så kanskje noen har noen gode oppskrifter eller tips vedrørende fennikel?? :)

Ellers så lurer jeg på hva er favoritt grønnsaken til folk, og favorittoppskriften på nevnte grønnsak?

Satt og kjeda meg en lørdagskveld, så ser jeg at jeg har mottatt ett rødt hjerte, fra ei som mangler bilde, så tenkte jeg skulle sjekke i håp om en knakende god tekst som kunne friste, men jagg var det helt tomt der også! hehe

Hei alle sukkerbrukere :)

Jeg lurer litt på om forskjellen er slik jeg opplever den...
Når jeg begynner å skrive med ei jente/dame, så føler jeg som oftest at alt er så bra. Jeg er optimist og har alltid trua, og er ikke skeptisk. Men det jeg møter er skeptiske damer, som ofte forklarer at de har blitt utsatt for ditt og datt og at de holder veldig mye igjen. Jeg er sånn at jeg trenger å møte den andre, det er da jeg finner ut hvem de er, er utrolig stor forskjell fra profil til virkelighet, heldigvis for min del, så er 9 av 10 dater slik at de blir bedre enn det jeg får inntrykk av igjennom profil og teksting til hverandre :)

Er det bare jeg som er sånn at jeg bare har lyst til å kaste meg ut i det meste, er det en typisk gutteting, er jenter/damer slik at de holder igjen og er skeptiske?

Og hvordan skal jeg opprettholde interessen til jentene/damene som de har for meg?
Hvordan unngå og få enda flere jente/dame-venner, ikke at det er noe galt i det da, men jeg ønsker meg en kjæreste osv :)

Ha en god helg!
Og takk til sukker, for en seriøs side, hvor skulle jeg ellers ha kommet i kontakt med alle de flotte jentene/damene ;)

Jeg ankom forsinket til overnevnte møte og ble møtt av en vakker og veldig hyggelig FrøkeMilla som ventet på som det viste seg to forsinkede sukker-medlemmer.
Etter en stund kom den vakre og hyggelige Ceca83 någet forsinket men akk så godt.
Vi ble sittende på Flyt og konverserte mens vi ventet på eventuellt flere sukker-medlemmer.
Det var en del pene kvinner og men ute på byen, og ellers en broket forsamling, noe som er naturlig når man er på byen.
Samtalen gikk løst og lett, kun avbrutt av latter og eventuelle selgere av gateavisen Virkelig, som også var veldig hyggelig og høflige.
Etter en stund gikk vi videre til Verdensteateret, for der skulle det visstnok være billig øl, dog i ettertid skjønte ikke jeg helt den logikken i og med ingen av oss drakk øl. ;-)

Det var veldig hyggelig frem til vi måtte bryte opp for å vende tilbake til våre respektive senger.

Jeg forsov meg i dag tidlig, mest sannsynlig pga jeg hadde så søte drømmer om de overnevnte kvinnene.

Uansett ville jeg ikke vært kvelden for uten.

Takker og bukker til de to vakre kvinnene for et hyggelig møte, dette må man gjøre en gang igjen ved en senere anledning.
Håper da at flere tar seg tid eller tør å komme å møte andre mennesker som er i samme situasjon, dvs singellivet.

Et annet aspekt med førstevalg...

Det føles kanskje ikke så godt å være en annens andrevalg eller lenger ned på listen.
Men hvor mye skal en la det bety for seg, egentlig?
Trenger det å være noe negativt?

For alle andre foregående valg i livet er valg som åpenbart har slått feil og som man forhåpentligvis har lært noe av.
Så da har en kanskje fått nok erfaring til å gjøre bedre og evt det rette valget senere?

Det sies at man skal unngå å snakke om politikk, religion og andre kontroversielle tema på en date. Det for å føre en mest mulig hyggelig samtale.

Men nå har det skjedd noen ganger at jeg møter og blir kjent med personer som jeg har en god tone med, og man begynner å få lyst å gå videre med noe - helt til man får greie på at de har politiske holdninger eller et menneskesyn som jeg ikke kan leve med.

Hvor tidlig i bør og kan man snakke om tema som kan være av avgjørende konsekvenser for om man ønsker å gå videre eller ei?

For fredagsfjas og annet nå i helgen.

Er dette et begrep med hold i, eller er det er litt abstrakt begrep?

Er du flink til å lage selvmål?

Hva er magemålet ditt?

Er frykt for psykologer utbredt?
Eller på annen måte det å mislike yrkesgruppen/fagfeltet?

Hei. I perioden jeg var uten superbrukermedlemskap, ca 3 mnd mottok jeg ikke en eneste henvendelse. Jeg har et bra utseende og er slank, 186/76. Jeg prøvde å få kontakt med sikkert 10-12 veldig bra jenter (som var superbrukere) i perioden, men bare 2 svarte. Ei av de to klarte jeg å holde i gang 4-5 meldinger før det ble stille. Mitt inntrykk er at jenter som ikke har superbruker mottar langt flere henvendelser enn oss gutta. Man blir jo lei av å måtte skrive 6-8 brev for å få ett i retur. Min påstand er derfor at jentene i langt større grad kan surfe seg igjennom som ikke betalende medlemmer. I såfall er det ganske urettferdig uten av jeg vil skylde på noen. Noen synspunkter?

Hei!

Jeg er en voksen kvinne som lar for tiden være å treffe noen fordi jeg har fått STORE RØDE KVISER! Hjelp!
Ikke sånne vanlige kviser jeg i blant hadde før, sånne man kunne klemme på og så visste man at de forsvant om noen dager. Neida! Dette er noe annet. Det er alltid på haka og litt på oversiden av munnen. De varer i flere uker! Det er ingenting å klemme på, de er bare røde og verkende. Ser ut som store myggestikk - men kjenner jo at det er kviser.

Noen som vet hva jeg mener?

Noen som har gode råd? Med en gang en kvise gir seg, kommer det en eller to nye, og litt arr blir det av dem også. Utrolig plagsomt. Alle råd tas i mot med takk!

Noen her som har noen erfaring med sukkerfest? Tenkte å melde meg på, men er ikke helt sikker om jeg tør.

Hvem vinner cupen og serien?
Hvilke spillere utmerker seg denne sesongen?
Hva er dine positive/negative overraskelser denne sesongen?

The Hammers er klengenavnet til hvilket engelsk fotballag?
Coventry City vant sist FA-cupen i hvilket år?
Hvem vant cupfinalen i 1949?

Jeg ser at det er gjengangere her på forumet, og de regjerer i de fleste tråder.
De er negative til det meste, og benytter enhver anledning til å rakke ned på andre folk.

Er dette holdbart?
Godtar vi dette?

Jeg kan gjerne henvise til pseudonymene deres.

Sukkertreff, Flom, terror...
You name it.

Kan jo alltids liste opp noen alternativer, så er det bare å sikte seg inn på den dere tror er mest sannsynlig...

A: Slik informasjon er hemmelighetsstemplet av PST.
B: De syns spørsmålet er ubehagelig, fordi de skammer seg over svaret.
C: FORDI DET BARE ER SÅNN VEL!!!!!!!!pms-rage
D: Fordi jeg skal ha noe dumt å spørre om.
E: Fordi jeg ikke skjønner bedre.
F: Fordi skallen min ser ut som en kjegle.
G: Whatever... SKÅL!

Er det en endring i koden der? Tidligere, når jeg har gått inn på en ny side, har den fortsatt der den slapp, nå begynner den på nytt. Blir lite utvalg der, da...

Er problemet hos Sukker eller meg?

19. august spiller Hoola Bandoola Band på Rockefeller. Billett er allerede anskaffet - andre som har tenkt seg dit?

(Merker jeg har litt altetende musikksmak når den forrige billetten jeg kjøpte var til Motorhead...)

Hei alle små forumtroll!

Ville bare stikke innom og si at jeg herved tar en liten pause fra Sukker! Nei, har ikke møtt noen, og nei, er ikke bitter for at jeg ikke har møtt noen, he he! Er bare litt lei, blir stressa av å være her og bruker altfor mye tid her. Så - en liten tenkepause blir bra! Men kjenner jeg meg selv rett dukker jeg vel opp igjen på søndag når jeg er fyllesjuk og jævlig ;-)

Lykke til i jakten alle sammen og ha det fint så lenge! Ta godt vare på dere selv og hverandre <3
Og takk for alle kommentarer her som har fått meg til å le :-)) Satser på at de fleste av dere er borte når jeg kommer tilbake, da ser jeg bare snurten av dere mens dere rir inn i solnedgangen med en eller annen lucky bastard ;-))

Klem fra Melankolia!

Noen som skal ut i Bergen på lørdag?

Selvom vi ikke har Sukkertreff i Bergen kan vi jo treffes :o)

eeep, jeg kommer sent til dagens e-drama ser jeg :)

Flere faste nic har uvanlige holdninger i enkelte nye tråder.
De aller fleste faste med skjult nic har jo stort sett har positive innlegg ;)
Dukker det plutselig opp noen negative har vi nok følgende situasjon ^^

* ab is away - gone, if anyone talks in the next 25 minutes as me it's bm
being an asshole -
(a few minutes later)
<ab> HAHAHA DISREGARD THAT, I SUCK COCKS

Coaching

Siste svar fr. 19 aug. 2011 22:20 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Ser at unge herr Møller har begynt med coaching her, og kan allerede vise til vitnesbyrd fra en fornøyd elev. Merkelig - jeg har verken sett noen pris noe sted eller hvordan man melder seg på - for jeg begynner å bli desperat nok til å kunne vurdere det!!!

Vurderer en tur til India i slutten av året. Er det andre som har vært i India her som vil komme med innspill til hvor dere har vært eller ønsker å dra.
Kanskje noen har lyst til å være med på en liten rundreise i India?

Menn, bruker dere noen ansiktskremer e.l.? Jeg registrerer at jeg muligens har litt tørr hud eller noe, men det å ta i bruk denslags produkt er en ganske fjern tanke... Innspill? :)

Så kan dere damer i tråden pjatte litt om hvorvidt dette gjør meg/oss metroseksuelle og femi, imens. :P

Kan ikke huske sist gang jeg har grått så mye som i løpet av den siste uken.
Mye pga jeg er lei meg og føler medfølelse, men også pga jeg ser at andre også viser medfølelse.
Det virker i det store og det hele som at det er mye kjærlighet, omtanke og medfølelse der ute.
Det gjør meg glad.

ER det flere enn meg som har sett at Utøya ser ut som det er formet som et hjerte ovenfra?
Kanskje vi i fremtiden skal kalle Utøya for kjærlighetsøyen?

Jeg håper i alle fall at mer kjærlighet i verden skal komme ut av det som har skjedd, og minst mulig hat.

Love, not War. Peace til alle.

Kjøpe sex

Siste svar fr. 19 aug. 2011 19:48 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym KjøpeSeg

Noen av dere som har kjøpt sex noengang?

Heisann!

Etter å ha "lurket" litt rundt her på sukker i noen få uker har jeg krøpet til korset og bestemt meg for at jeg kan like godt hoppe i det og prøve ut sukker, og se om man kan finne "den rette", eller ihvertfall noen nye venner / bekjente.

Og i den forbindelse, så tenkte jeg å spørre om noen har noen gode tips ift det å lage en bra profil. Hva må man ha med i profilen, hva bør man ha med, og er det kanskje noe som ikke bør være med ?

Har jo grublet litt, og laget en profil, og forsåvidt sånn passe fornøyd med den, men tar gjerne imot tips og ideer til forbedringer. Den mangler bilde, men det vil endre seg, men siden det virker som førsteinntrykket er ganske viktig på Sukker, så tenkte jeg å få tatt ett/flere skikkelige bilder før jeg legger de ut, istedetfor å bruke noen gamle dårlige bilder man har liggende.

Og hva med funksjonen som "leiligheten", er det noe stort poeng i å bruke tid på å fylle ut / bruke den, eller er det mere bortkastet tid, som heller kunne vært bedre benyttet på noe annet ?

Ref. en annen tråd hvor det dukka opp. Er det noen som har forslag til funksjoner som noen kunne tenke seg å ha med på sukker?

Sjæl er jeg keen på noe mer tjenester i poster og veggen i form av å kunne poste lenker og slikt. (veit det er vanskelig) OG det hadde vært fett med en teller som indikerer at noen har vært inne på siden min, så jeg slipper å måtte trykke "matchlister" - "besøkende og topplister" - "siste besøkende" for å se om det har vært noen aktivitet...

Hva er egnetlig greia med at svært mange oppgir seg selv å være slank, når bilder og møter avslører at det er en mildt sagt flatterende beskrivelse av virkeligheten? Er det slik at vi ikke definerer "slank" på samme måte, eller er det bare en måte å gjøre seg mest mulig attraktiv på? Det blir jo avslørt uansett, så om det er sistnevnte forstår jeg ingenting av det.

Ganske lei av å få opp overvektige i diverse fasonger når jeg kjører et matchsøk der jeg eksplisitt søker etter slanke, veltrente og gjennomsnittlige jenter. Hvis man ikke klarer å være ærlig i profilen sin - hvordan skal det da gå an å bygge tillit i starten på et forhold?

De sier jo at menn er kåtere enn kvinner (uten at jeg har lagt merke til det når i forhold), men akkurat nå så tviler jeg ikke ett sekund på at det er sant.
Omtrent ALT minner meg om sex for tiden. For ikke å snakke om hvor fine damene på gata, bussen, turløypa osv. er...

Cold shower, here I come.

Har du opplevd å være middels interessert i ei jente og så etterhvert blitt veldig interessert fordi hun plutselig har begynt å ta mye kontakt (uten at du gjør det tilbake) ?

Den som bruker tiden på å snakke negativt om andre, har for lite positivt å si om seg selv.

Sov godt.

Hvordan lære barn og ungdom grammatikk:

Et adjektiv er alle ord du kan sette "drit-" foran: Dritfin. Dritstygg. Dritbra. Et substantiv er et ord du kan sette "-jævel" bak: Kattejævel. Lærerjævel. Et verb (her må vi inn med kraftig språkbruk) er et ord du kan sette "noe inn i helvete" bak: Klø noe inn i helvete. Kjefte noe inn i helvete. Skrive et inni helvete godt innlegg på sukkerforumet.

Så nå har vi en dritbra måte å få ungjævlene til å lære noe inn i helvete med grammatikk...