Sukkerforum

I dag har jeg prøvd det - å sitte på andre siden av bordet under et jobbintervju, og dermed oppleve en situasjon der noen forsøker å innynde seg som best de kan. Selvsagt kan det ikke sammenlignes direkte med en date, siden begge (forhåpentligvis) forsøker å innynde seg der, men å se hvor forskjellig ulike mennesker opptrer i samme situasjon, gir noen aha-opplevelser. For hvem av dem er man egentlig i en datingsituasjon? Er man den litt nervøse typen som knapt har blikkontakt? Er man den ordentlige og ryddige typen som har forberedt seg grundig? Er man den overjoviale, litt flåsete typen? Er man den saklige, men litt tørre typen? Og, ikke minst, hvem av dem bør få jobben - og hvem av dem er mest attraktive for en ny date?

- mann, av Kvinne er du kommet, til støv skal du bli, det skal jeg sørge for, så fort som fy!

- My pussy is bigger than your dick!

- Unisexpissoarer ruler!

- You talking to me?! Rull inn snabelen a, mannøbe.

- Hva er forskjellen på menn og bikkjer? Menn er lettere å dressere.

- Skal vi ha mensenparty?

- Moder vår, du som er i himmelen. Hellig vorde ditt bryst, som i himmelen, så på cafeen. Gi oss vår daglige tøffelmann, og led oss ikke inn i handymanfristelsen. For kontoen er din, og bikkja, og barna, og mercen, inn i evigheten. Kvimen.

Bare å fylle på folkens! Tar det for gitt, at en av sukkerdamene, lager mannssjåvinisttråden!

ønsker meg tips til inspirerende og litt adrenalin drivende musikk, sånn som det er greit å trene til og som gjør at man yter det lille ekstra.
Håper noen kan komme med gode forslag?
Deilig å trene, kjenne at man lever etter hvert som man beveger seg.
Altfor varmt til å trene m noe på overkroppen gitt.

Heihei,
jeg var ute i skogen og rangla med lillebroren min i dag, vi sprang litt over noen svære myrer og et jorde med en haug med kuer på. Nydelig vær var det også, og vi tenkte begge at dette var en fin dag for å boltre seg i sola og tygge litt blader av trærne. Fant til og med noen bringebær borte i buskene! Ikke verst for et par uerfarne elger!

Men så støtte vi plutselig på ruggen! Han kom i full fart mot oss på en liten sti mellom bringebærbuskene, og vi ble ganske skremt, så vi la i fullt firsprang i hver vår retning. Fikk tilslutt kasta oss over et gjerde og beina av gårde.

Ruggen er et skikkelig beist altså. Bra fart hadde han også. Pass dere for ham!

/Storebror-elgen

Heisann.

Akkurat nå har jeg sitti å sett på et par filmer om suspensions på nettet, har hatt lyst lenge til å prøve ut dette, da den mest vanlige typen ( skuldrene )

Det jeg lurer på er om noen her på sukker har forsøkt det før? Å hvor får man gjort dette med en god Hygiene faktor i bildet? altså profesjonelt, har ikke lyst til å henge i en møkkete garasje når jeg først skal prøve ut dette :P

Noen som har erfaringer, opplevelser etc om dette med suspensions?

Del med oss ( meg ) :D

Er det slik at når man laster opp et nytt profilbilde, som ikke blir godkjent, vises det da til alle andre, helt til det ikke blir godkjent? Eller ser andre kun det gamle bildet inntil da? Eller ser man ingenting?

Flørt

Siste svar to. 4 aug. 2011 22:53 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Powerman

Fikk en flørt fra ei her i går, vet en skal ikke svare på flørt og hjerter, men gjorde det alikevel, var jeg svak da?

Etter å ha vært singel lenge begynner sånn "kjærestegreier" å bli litt fjernt for meg, og så har det ofte vært mye snakk om hva som ikke fungerer her på forumet. Derfor tenkte jeg vi trengte en tråd om alle fordeler med å ha en kjæreste......så kom igjen folk....:)

Jeg er sånn cirka den eneste på jobb om dagen, og jeg kjeeeeder meg snart ihjel. Jobber på en skole, den er selvsagt stengt for sommeren, og har vel kun møtt på et par vaktmestere her de siste dagene (og nei, ingen av dem er materiale til å finne på noe spik med :P). De har stengt av aircondition OG vannet her og fjerna alle doene (skal byttes ut) - KJEMPEGØY. Og som ikke det var nok, er det bevegelsessensorer på lysene her, så når jeg har sitti på kontoret (som selvsagt ligger innerst i øverste etasje) litt for lenge og skal ut, er hele den laaaange korridoren og trappene mørklagt og jeg må bevege meg et stykke før lyset går på. Det er faktisk litt, eller veldig, skummelt. Noen som husker "Siste time"? He he he... (Ikke så mye he he likevel, er ganske flink til å skremme meg selv med min egen sinnsyke fantasi).

Ja, noen bra forslag til hva en stakkar kan finne på, bortsett fra å sitte her og syte til dere?!

argh :-(
en uke uten internett, bare tregt og dyrt via mobilen ....

hva skal man gjøre når de ikke vil hjelpe til....

I går opplevde jeg noe hyggelig som jeg har lyst å dele med Sukker forumet. Jeg var på Tøyen badet hvor en kjekk mann svømmer frem og tilbake i bassenget. Han tittet av og til på meg der jeg satt og plasket i vannkanten :). I det han skulle svømme forbi smilte han til meg og jeg smilte tilbake. Da var han raskt borte hos meg for å slå av en prat. Vi småpratet litt og han spurte om vi kunne ta en kaffe en dag :).

Er menn generelt for lite frempå i det offentlige rom? Vil vi damer ha mer sjekking IRL? Ja takk, sier jeg :).
Synspunkter og/eller andre som har liknende erfaringer?

Oppfordrer menn til å ta kontakt med damer de liker i det offentlige rom. Hold blikket, smil, og magiske ting kan skje... :)

...and also a football player...

http://oslopuls.aftenposten.no/byliv/article579413.ece

Har begått masse ferie-skade-feil denne uken.. Nesten hver dag etter å ha parkert bilen befinner jeg meg foran grillen med en øl i hånda og tenker at jeg ikke engang kan huske at jeg var i kjøleskapet og henta denne... På kontoret er det heller glissent og motivasjonen er heller laber. Det er nesten så det hadde vært bedre med litt ræva vær, så tankene ikke hadde gått hen til alt det man kunne ha funnet på å benyttet tiden til av uteaktiviteter. Nå som helgen nærmer seg har dette dobbel effekt og det lille som foretas av samtaler med mine medmennesker på kontoret preges stort av innhold som er alt annet enn jobbrelatert. Snart i ferd med å opparbeide meg sort belte i pisspreik...

Da har jeg og Ceca83 avtalt å møtes i Tromsø på torsdag 04.08. klokken 18.00

Flyt er foreslått, men om noen har bedre forslag, så er det bare å komme med det!
Alle er hjertelig velkommen til å joine oss for litt hyggelig samvær og bli-kjent øl/vin - eventuelt brus... :)

Hvordan i alle dager gjør man dette uten å såre personen? Jeg bare jatter med til de blir lei og tar hintet, men jeg lurer på om det alikevel er bedre å bare ignorere meldingene, altså for personen i andre enden? Og så sitter jeg igjen med dårlig samvitighet uansett.

Etter en trøstesløst våt sommer. Få turer på stranda, lite grilling, fest og moro, tar jeg meg selv i å kaste lange blikk etter flotte menn overalt! Kikker uforskammet på den flotte veltrente rumpa til 30 åringen foran meg i køen på kiwi, sender lange blikk etter veltrente menn i bar overkropp på stranda. Det er noe med en flott v- formet rygg, sterke muskuløse armer, flotte maskuline hender, hårete brystkasser, den lille stripa med hår som viser vei ned i badeshortsen...jeeez, jeg trenger en mann...:/

Så mange damer har spurt om vi skal ta en date at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg har mistet tellingen på hvor mange damer jeg nå har takket ja til å møte, men det er vel 7-8 stk.

Hva skal jeg gjøre? Jeg er redd for å velge feil når det gjelder hvem jeg skal møte først.

Mann 35

Jeg har stussa litt over tjenesten "Profiler med svargaranti" og undres over hvorfor noen finner det for godt å tenke "ja, det skal jeg jammen gjøre, jeg skal svare HVER gang noen sender meg en post" Er det mange som er inne og titter på disse? Eventuelt sender post? Sjæl syntes jeg opplegget er genialt, det er noe kult med å hive seg på et opplegg der greia er at man alltid skal svare på innkommende post.. Men jeg lurer fortsatt på hva de enkeltes grunn er for å gjøre det...

Hva med å opprette et panel bestående av noen folk som frivillig medler seg, som kan komme med innspill, råd og veiledning om profiler her?
Så kan man som bruker sende en forespørsel - og panelet komme med innspill og begrunne ting de reagerer på osv..Komme med forslag..
Eksempel: En ny person oppretter en profil - og for de fleste som oppretter en ny profil, er det famlende vanskelig å vite hvordan andre ser på hvordan man selv fremstiller seg.. Vi ser jo eksempelvis mange menn med segselvibaroverkroppforanspeiletmedmobiltelefonihåndaogavkuttethode-bilder.. Intensjonen er sikkert god da man, når man oppretter profilen, tror at en slik site som dette handler om å "markedsføre" sine beste sider :) Dette var bare ett eks..

Nogen så vet om man kan ha kjangs på jenter som på ønsker ikke har oppført ditt fylke...? Er det da helt utelukka for de å finne noen fra ditt fylke??

Pokker til lakenskrekk jeg har for tida. Jeg må huske å kjøpe meg en ny bok. Her inne er det jo dødt.

Det er for varmt til å sove, og jeg er rastløøøøs. Må da være noe å finne på?

Det er jo mye artigere å skravle her på forum enn å seriøst prøve å sjekke opp noen, eller å bli oppsjekket..
hjelp..
hva sier dere gamle, gode durkdrevne..finnes det håp?

Hva skjer med at folk spør om hjelp til hvordan sette opp sin egen profil, for så å være anonyme?? Kan ikke finne deg kompis!! Litt vanskelig å komme med tips da :- /

Lange, sommerbrune, legger og lår under korte sommerskjørt har overbevist meg om at jeg er veldig klar for en kjæresten.

Vi er to venninner som har meldt oss på tur i Jotunheimen nå i august.
Andre som liker seg i fjellet?
Vi gleder oss, noen flere som skal på tur?

http://www.turistforeningen.no/activity.php?ac_id=32495

Hei

Siste svar on. 3 aug. 2011 23:18 (29 svar)
(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Hei!

Send diplom! ... jeg har nettopp sprengt verdensrekorden i avvisninger på chat .. oooog... ingen svarer på personlige meldinger.. dette må feirer med en pils eller to.. :-)

I min lille by har vi nettopp fått en liten suhsi-restaurant med take-away. O lykke! Jeg har dermed spist sushi to ganger denne uka. Det er virkelig noe av det beste som finnes! Hva liker dere best? Og hva er det verste dere har smakt noensinne? Min verste matopplevelse var på corsica..lasagne med korsikansk fåreost..

Nå koster sukkeravgiften meg bare 44,- pr mnd, men jeg er helt sikkert ikke den billigste her! :D

Hvem har rekorden?

Det står numera klart för mig att forumets störste slut trimmtrab har fått motstånd här på hans forum för att använda HDV:s ord , theres a new guy in town , vem är då denna person som tagit upp kampen och som vill styra båten inte bara sitta och spana lite vid sidan om , Jo Dirigent71 vill få oss i takt med sina trästickor och han gör det bra .

Men nu är ju detta så som jag ser det hela lite från ovan men ändå så långt nere , kanske är det andra som flirtar värre än dessa gigantflirtare , ni andra på forum kan ju kåra årets flirtare på sukkerforum eller kanske bara månadens .

Andra flirtare av rang är väl Voksenmann ,observat1, skjult id . bland damerna är väl Sans gott gåendes med flirting åt alla håll :))

Så forumfolk se bort ifrån sutringen och läs det andra som står i trådarna , flirtingen alltså , fyra loss nu och tala om vem är det som är flirtigast :))

"De som bærer fikenblader burde ikke danse med sultne geiter!" ..... Sa brura ;)

Hvorfor får jeg gang etter gang beskjed om at:

Liker .... osv osv, men synd at du bor så langt unna.

Jeg vet jo at jeg bor her oppe, men hvem vet.
Dersom jeg finner ei som jeg liker og ikke kan leve uten, eventuelt etter en stund der man finner ut av dette, da er jeg jo flyttbar?
Hva er greia...

Noen damer skriver dette flere ganger, dvs de forteller meg at det er synd at jeg bor så langt unna.
Jeg har hørt det før hehe, fra samme dame...
Glemmer de det?

Så det er sagt, klager ikke, bare skjønner ikke.

Den trådløse tråden.

altså, nå har jeg ikke erfaring med så veldig mange siike, men de tre hestejentene jeg har vært bortpå, har alle hatt vel, enorme fitter, for å si det på godt norsk. og det jeg lurer på er vel egentlig, er det noen slags sammenheng her? jeg mener, hvem vet vel hva som foregår på stallen etter rideturen liksom? og sist, dere andre gutta, hva er deres erfaringer med hestejenter?

Bra ettermiddag i dag. Grilling med gode venner og masse jenter rundt om kring. Neste gang skal jeg ta kontakt med en av disse :)

Delt omsorg/eller bidragsslave?

Dette er etter hvert såpass vanlig at det fortjener oppmerksom her på sukker (-:

Hvordan reagerer dere når dere oppdager/blir fortalt at en person man er eller har lyst til å bli kjæreste med har fikset på utseende? Har det noe å si? Er det forskjell på hvilken kroppsdel som er fikset?

Om hvis man selv har hatt en og annen operasjon, når forteller man den andre part dette? Mange fikser på ting som barn, typisk initiert av foreldrene og før barnet selv synes de er et problem, og får dette også dekket av det offentlige. Er det forskjell på dette og operasjoner foretatt i voksen alder?

Midt i den rørende og flotte seremonien på Rådhusplassen i et hav av 150.000 mennesker med blomster i kveld, slo lengselen inn for fullt.

Lengselen etter å ha noen å holde rundt, å trøste og bli trøstet av i stedet for å stå der tafatt og mutt med skjelvende underleppe ved siden av en akk like så singel barndomskamerat.

Mulig det er noe egoistisk i en tid som dette, men allikevel...

En artikkel i aftenposten ( http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/article4189155.ece#id=1314942420000 ) hadde Are Kalvø spurt sine venner om hva de likte med samfunnet. Det syns jeg var en fin artikkel, blandt alt det tragiske og negative som spesiellt nå for tiden, og ellers, florerer i nyhetsbildet.

Så jeg tenkte å spørre dere...

Hva liker DU med dette samfunnet?

Hahaha!
Hva er det med damer og motorsykkel?
Hadde bilde av at jeg kjørte motorsykkel i albumet mitt og fikk nesten aldri svar av damer jeg skrev til.
Så tok jeg bort bildet etter å ha lest litt her på forumet om at damer ikke liker motorsykkelbilder. Hva skjer?
HEPP! Får svar av en nydelig dame jeg skrev til for lenge siden (fikk aldri svar) som jeg nå ville prøve å skrive til på ny :)
Blir dere så skremt av at vi kjører motorsykkel???

Opplever det flere og flere ganger at jeg snakker med jenter som har ofte kun ett profil bilde. Etter mye skrving frem og tilbake er man selvfølgelig nysgjerrig se mer av personen. Derfor spør tilslutt om face. Flere ganger ligner ikke personen i det hele tatt på de nyere bildene der. Ser bare ikke vitsen å legge ut et bilde som er natt og dag fra hvordan man egentlig ser ut. Målet er jo å møtes tilslutt. Hvor kult er det da og kanskje bli avvist, rett og slett fordi man har et bilde her inne som ble tatt for 5 år siden i den "perfekte" vinkelen.. Jeg er 177 cm høy, jeg ville aldri lure jenter til å tro at jeg noen stor dørvakt på 2 meter. Og etter man har lagt til personen og funnet at bildene ikke var noe match, hva gjør man da? "Fader" man ut samtalen eller bare er direkte og sier "sorry, ikke min type".. Vil jo helst ikke såre noen heller. Vet at det indre teller tilslutt, men det er jo ikke noe hemmelighet at utseende har mye så si i første omgang, ihvetfall når man møtes på denne måten her....

Avisoppslag der Hank von Helvete forteller om sin vonde barndom.

Hva er du lei av? Rent bortsett fra tråder som opprettes på forum i kjedsomhet?

Altså, hvilken funksjon er det du bruker for å finne profiler? Er det slidene til høyre? Er det online-lista? Er det matchsøk (evt. hvordan)? Eller er det noe helt annet?

Jeg har nok en hang til slidene, men etter å ha prøvd ut mulighetene under matchsøk, ikke minst muligheten for å kunne sortere vilkårlig etter å ha satt de kriteriene (bladene) som er viktige for meg, tror jeg nok at det er en litt bedre innfallsvinkel. Det er jo 7 sider med damer der som er bosatt i Oslo, har bilde og ellers deler mine ønsker om framtida.

Date

Siste svar on. 3 aug. 2011 00:27 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym jane

Når det kommer til en date - en kopp kaffe, en øl, kino, middag el.;
Hvem skal da betale? Er dette alltid guttens ansvar, eller betale hver for seg, eller kanskje jenta? Det siste med tanke på at det nå skal være likestilling på alle områder.
Har dere erfaring rundt dette, evt hva mener dere menn, kvinner om dette?

Har prøvd:
* rett forfra eller litt fra siden
* passelig avstand
* kun ansiktet
* skarpt/tydelig bilde med høy nok oppløsning
* ingen kostymer e.l.

Det var visst ikke bra nok.
Jeg trenger tips. Må jeg ha flaks?

Er det ikke himmelsk deilig med sommer? ! Været gjør noe med humøret :)

Har du noen fantasier om å bli kidnappet av romvesener, for så å bli parret med dem, f.eks?

Syntes det var på tide med et litt spacet tema, bare :)

Når man får brått mye besøk her inne...

etter at man har skrevet noe i diskusjonsforumet her....

ER det:

1. for at damene skal blokkere en pga man virker som en drittsekk?
2. at man er er interessant?
3. dama er nysgjerrig?
4. for at man ser diskusting ut på bildet og at dama vil inn for å se nærmere for at hun vil plage seg selv?
5. at man har blitt blokket og at man ikke ser de som har besøkt en?
6. at man har skrevet noe galt som kvinner/menn stiller seg meget avvisende til?
7. jeg ser rett og slett sexy ut?

Er det noen damer/menn som har svar? hehehe.
Andre alternativ?

Et kjapt søk på kallenavn viser at følgende er ledige:

Tjukken, Styggen, Ufyselig, Impotent, Amøbe, Gonore, Latsabb, Udugelig, Ubrukelig, Fyllefant, Navklient, Luktervondt, Klamydia, Fisefin, Snobbete,

Noen av disse må jo kunne passe en eller annen?

Men Feiten er faktisk tatt allerede!

Dags för lite positivitet kanske?

Förut har jag tyckt att det har varit riktigt kul att gå in här och läsa på forumet, det har varit trevligt folk och en hel del intressanta diskussioner. Dessa trevliga människor tycks plötsligt ha försvunnit och istället ersatts av personer som bara letar fel hos andra och som inte verkar ha någon som helst självinsikt.

Bara på första forumsidan så kan man läsa hur olika män påstår detta:
Kvinnor inte kan laga mat, kvinnor er för feta, kvinnor tar inte några initiativ, kvinnor har dåliga profilbilder och kvinnor er även analfabeter som inte kan skriva bra texter på sina profiler. Dessutom är det tydligen många kvinnor som varken har jobb, bil eller egen bostad om man ska tro dessa män.
Det finns även ett par inlägg skrivna av kvinnor som klagar på män, men de sista dagarna har många män visat otroligt mycket negativitet och bitterhet.

Å ja, jag är garanterat för fet enligt många som skriver här, har säkert inte speciellt bra profilbilder och faktiskt så äger jag inte mitt eget hus. Men jag är lycklig, och DET prioriterar jag..

Så nu vill jag fokusera på det positiva hos varandra. För det finns väl fortfarande glada, lyckliga människor här som kan se det fina hos varandra?
Vad är det som DU charmas av, attraheras av och som får DIG att gå igång lite extra på en man/ kvinna?