Sukkerforum

Ølbriller.

Siste svar fr. 12 aug. 2011 02:50 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Bill. merk

Vi har vel alle oppdaget at alkoholinntaket gjør noe med hvordan vi oppfatter det andre kjønn. Plutselig ble han i baren såååå mye kjekkere og hun ved nabobordet fikk mye finere fjes.

Men akkurat NÅR setter det her inn? Er det allerede etter 3. pilsen? Champagneflaska til 350 spenn? Når vi ikke klarer å gå?

Legger du opp "løpet" slik at du skal unngå dette? Eller syns du det er greit å få en liten overraskelse dagen etterpå?

http://www.youtube.com/watch?v=uiCRZLr9oRw&feature=related

Er det mange av dere som lar post være ulest? Av forskjellige grunner kan man jo jo i beng i det.. Ække keen på å la vedkommende se at den er lest, er så mange som er det så man orker ikke å begynne på det osv..

Såh, dette vil i så tilfelle føre til at man har en slik gul "post" sak stående der oppe mer eller mindre permanent.. Er det mange av dere som har det slik... ?

jeg som hadde gledet meg :(

hun hadde i alle fall en god unnskyldning så da får jeg bare håpe at den er legitim og at jeg kan møte henne en annen gang, men jeg begynner å skjønne at man må skaffe seg flere å velge mellom her hvis man skal få valuta for pengene (og ikke minst tiden). feige-ut statistikken er såpass høy at her må jeg gå for kvantitet i steden for kvalitet.

MvhJ's innlegg fikk meg til å tenke.....

Selv svarer alltid på de meldinger jeg får, også fra de som ikke er interessante for meg. Jeg tenker som så at når et menneske har brukt tid på å skrive til meg, så er det viktig å vise høflighet og respekt og skrive noe hyggelig tilbake. Jeg er ærlig og sier fra at personen ikke er interessant for meg, men takker for meldingen og ønsker vedkommende lykke til osv. Det tar ikke veldig lang tid, og da får de i det minste et klart svar.

Jeg vet at enkelte har en innboks som oversvømmes av meldinger, men det tar ikke mange sekundene å skrive noen få ord tilbake.

I disse dager hvor "alle" er opptatt av å vise medmenneskelighet og omtanke for andre - hvorfor ikke gjøre det også her?

Enig?

Hei alle carbs..

Jeg har pratet med to jenter siden mai og vi har en veldig god tone. Det har blitt til 2 koselige dates med en av dem og nå vil den andre jenten også treffe meg. Jeg vil også treffe henne og det gjør at jeg føler meg en smule ukomfortabel. Er det greit at jeg 'sjekker varene' ? eller blir jeg en drittsekk da? Burde jeg fortalt disse jentene at jeg også prater med andre?
For å oppklare litt så er jeg ikke ute etter sex og billig moro men en å dele livet med. Det siste jeg ønsker er å såre noen av disse jentene. Kanskje jeg tenker for mye.. :-/

So.. please advise..

Leser tråden der vedkommende evnt har søkt opp tlf.nr til ei jente og tar kontakt...
Så blir det ett helvetes styr fra hennes side...

Hva er problemet deres egentlig????

Jeg kunne gladelig lagt ut navn, adresse og tlf nr på profilen om det så var, jeg gir vel blaffen!

Er det feighet, eller hva pokker er det???

Lurt

Siste svar to. 11 aug. 2011 19:15 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Enslig

Nå er jeg uoffisielt i gruppen med lettlurte single.
For noen dager siden ble jeg kontaktet av en som så ut som en engel og som var snill og kjærlig når vi skrev til hverandre, men det viste seg at det var falskt.
Var for godt til å være sant :(

Er det ennå håp for meg?

Når jeg går rundt i Oslos gater, klarer jeg ikke å la være å bli skuffet over afrikanere i Norge.

- De går ikke med digre bukser og Kangol-lue
- De kjører ikke rundt i digre cabrioleter
- De har aldri med seg ghettoblaster
- De sier ikke "yo", "nigga" og "mothafucka" i annenhver setning
- De har bleikfeite kjærester med kviser og briller
- De kaller ikke engang dama for "my bi'atch"

På tide at UDI gjør noe?

Det var en gang for mange år siden da MTV var et kvalitetskanal hvor man gledet seg til masse deilige musikkvideoer som Michael Jackson, 4 non blondes, Guns N roses etc etc. Den tida er forbi desverre. Nå har MTV blitt en kanal som sender lavpanna søppeltv som The Hills, Hogan knows Best, Jersey Shore, pluss at man har alle disse afroamerikanske rapstjernene som synger om hvor fært de har hatt det i fengsel, hvor rike de har blitt og om hvor mange damer de har lagt ned.
Men man kan jo ikke forvente så mye når dagens unge blir foret med program som Paradise Hotel. Hva skal man si? Det er trist!

Sukker og andre datingsites er hallikvirksomhet. Vi er kunder som betaler for et eller annet. Alt ettersom hva vi søker etter.
Poenget vi er både kunden og den prostituerte i samme sleng...Og tjener ikke noe på det.. :-/

Vinner kjærlighet, sex og oppmerksomhet kanskje.. men tjener.....

For the ladies: http://www.youtube.com/watch?v=zKjgxz6v6Vc

For the gents: http://www.youtube.com/watch?v=m_aubcM-vIs

Handy hunks and chicks, with a slight twist...

Da har jeg truffet ei knallbra jente hvor alt bare stemmer. Sukkerprofilene er slettet, og vi kan nyte forelskelsen og hverandre. Så lykke til alle sukkerfolk, det går faktisk an å finne den rette her inne.

So long, suckers! ;)

Har aldri helt skjønt poenget med kjøleskapets funksjon i Sukker-leiligheten. Okei, greit, det er morsomt å kunne finpusse din digitale bosted med noen detaljer, men jeg klarer ikke å få tanken ut av hodet at flere folk bare går rundt og velger en partner for livet basert på om de har lagt inn et bilde av Pepsi Max eller ikke.

Greit at folk kan finne litt ut om at de har "tilpassende spisevaner" (jeg er en pescetarianer, for eksempel. Dette betyr at jeg spiser fisk og sjømat, men ikke kjøtt), men utvalget for det man kan sette inn i kjøleskapet er ikke alle verden så stor og forskjellig, så du har ikke så veldig mye du kan vise fram egentlig.

Personlig, jeg klarte ikke å la være. Når jeg finner noe type for system som jeg syns er meningsløst, så må jeg gjør narr av det. Jeg byttet ut alt jeg hadde for øl, knekkebrød og brunost. Kun de tre tingene står igjen.

...det verste er at det er forsåvidt sant. Ups.

Jeg pleier som regel å treffe dem jeg skriver med ganske raskt etter første kontakten, sjelden mer enn to uker. Men så ser jeg her at opptil flere skriver om folk de har skrevet med i månedsvis og som de nå skal treffe - og begynner å lure på om jeg går litt fort frem her.

Så hvor lang tid pleier dere å bruke fra dere først tar/får kontakt til dere møter vedkommende?

Jeg var på jobb i går, og som regel når jeg er på jobb så kjøper jeg is..ja jeg er svak. Og som regel så spiser jeg den sammen med makkeren min ved den blå steinen.

Der stod det en jente som så veldig spørrende ut og ventet...Jeg var uniformert så hun så ikke spørrende på meg, men flere andre menn.. Og plutselig kom det en mann med et like spørrende blikk bort og de sa hei, de hilste sjenert med en kort klem. Det var tydelig at de var på første date type "jeg er på sukker eller noe lignende og skal møtes for første gang".

Jeg fniste inni meg og syns det hele var fryktelig trivelig og se på der de gikk fra den blå steinen og var sjenert... knis.

SpråkSans

Siste svar on. 10 aug. 2011 23:25 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Sansfan

Sans! Du er en ordkunstner av rang..! Jeg har Sans for språk og ordspill og svinsing og svansing blant ordene, og frydes og gledes av alle språklige krumspring og finurligheter i innleggene dine!:) Herlig!!

Aldri, i hele mitt liv har jeg følt meg ensom som nå. Tomheten, det å komme hjem til ingen ting. Døra lukkes. Et lite sukk. Jeg setter meg i sofaen, åpner datamaskinen. Sjekker e-posten. To meldinger. Den ene er fra Match.com. Jeg får fortsatt meldinger selv om jeg aldri har betalt. Spennende single som passer meg. En av dem kjenner jeg igjen på bildet. Hun skrev jeg til en gang, men svar har jeg aldri fått. Den andre er fra Sukker.no. Joda, jeg fikk et håp da jeg registrerte meg som gratismedlem. Mange mennesker som virker likestilte og kontaktsøkende. Derfor betalte jeg medlemskap, for noen av dem som virket interessante var ikkebetalende medlemmer.

Jeg vet ikke om det er en skam, men for meg så føles det som en skam, eller et umenneske. Kanskje jeg heller kan kalle det en trist bekreftelse. Jeg har skrevet til flere av profilene. Til profiler som viser mennesker som deler mange av de samme interessene og meningene. Med en følelse av gru i magen går jeg inn på sendte meldinger. De er lest. Men ingen har svart. Heller ikke i denne gang. Det krøller seg i magen. Jeg kikker ut av vinduet. Lukker datamaskinen. Ser bort på en tom TV-skjerm. Den føles så meningsløst å skru på. Jeg kjenner klumpen i halsen. Er det noen jeg kan ringe?

Jeg tenker på min eks. Fortsatt er jeg glad i henne. Hun var en person jeg kunne snakke med. Men glad i betyr ikke forelsket. Det var derfor vi flyttet fra hverandre. Vi elsket hverandre ikke lenger. Men det går an å være glad i et menneske, uten å elske. Jeg tar opp telefonen. Inntil nylig kunne vi ringe til hverandre for å snakke om alt. Om barna, om familien min som er blitt borte av kreft og i alkohol. At vi kanskje skulle ta en middag, hun, barna og jeg. Jeg legger telefonen tilbake. En ny mann er på vei inn i livet hennes. Jeg er mer ute av hennes liv enn noen gang og færre å snakke med enn jeg har hatt i hele mitt liv.

Jeg har nok gjort mange feil i livet. Det er så mye jeg kunne gjort bedre. Jeg kunne vært bedre til stede og ikke tatt det gode liv som et selvfølge. Heller ikke forholdet, som etter hvert glapp fra oss begge. Barna, hvorfor brukte jeg ikke mer tid til dem?

Fortsetter:

Når noen tar opp noe de opplever som negativt her inne - hvorfor er det så fordømt viktig å slå fast at det samme gjelder det motsatte kjønnet også?

Hvorfor får jeg gamle mann besøk på profilen min , av 30 åringer. Beklager jenter, jeg er ikke det bøss interesert i jenter i den verpesyke alderen, for gammel til sånt. Men bestefar, se det er noget annet

Er det no-go? Tenker ikkje på store ting, men ei og anna ungdommeleg synd.

skulle bare dratt rett hjem til henne etter jobb og lagt oss i sengen og blitt der.

til helgen må det skje hahah! gleder meg. jeg skal ikke ta nei for et svar.

Skal på Øyafestivalen på Lørdag, og fant nettopp ut at jeg ikke eier gummistøvler.

Har ikke lyst på høye, grønne støvler, men noen lave, som helst ser litt kule ut.

Hvor i oslo får jeg tak i dette? Noen tips?

Har også vurdert kalosjer, Swims har noen kule.

Forskning viser at de som har foreldre som er gift, ikke er skildsmissebarn egner seg til å være gift selv, resten bør ikke.......

Er du en gifteperson??

Nå har jeg påbegynt nytt helskjegg + bart.

Skal barten få leve eller dø? Sukker skal få lov til å delta i denne avgjørelsen :P

God natt videre, bare for å ha noe gøyalt her :D
Har allerede ei fin lita stripe på haka som går omtrent en halv cm nedenfor, ( ikke som på profilbildet )

Mitt medlemskap på sukker går ut om 2 dager , gi meg 3 gode grunner til å forsette her inne ,så langt er jeg skuffet
etter å vært har inne en god stund

Har en kompis som har rett hudfarge og ett sykt utseende som gjør at han får dem han peker på å er totalt bortskjemt i virkeligheten, smellvakre jenter legger seg flate for ham!! :S

Men så fikk jeg ham til å¨lage profil her!! hehe
Så da kan dere selv tenke dere....

Noen dager etter så : hva faen er dette??? De svarer jo faen ikke!!! Hvorfor besøker de meg gang etter gang for å ikke svarer når jeg har sendt????? Helvete også!! sendte til ei som ikke er pen en gang å ikke svarte!!!
Hvorfor sender ingen noe????

Har aldri hatt det så morsomt før, fyren klikka jo, var rasende, har meldt seg ut, men fikk da ett gult hjerte, mer enn det de fleste får! haha

Skal på date i dag, men tar meg selv i å tenke at dette er sikkert ikke noe det heller:p Jeg har vært på en del dater i det siste, med fyrer som jeg synes er kjekke, morsomme og interesante... Men, så har jeg blitt skuffa med en gang jeg har truffet de. Bildene stemmer ikke med virkeligheten.

Har frem til nå vært svært positiv til sukker, men med denne innstillingen er det kanskje på tide å ta seg ei pause??

med mr. West! :D

Flere som skal?

Jeg opplever stadig at jeg får hjerter, flørt og brev fra personer som ikke har bilde på profilen sin.Som regel har de heller ikke bilder i albumet, og ofte lite info om seg selv i tillegg. Mange av disse foreslår at jeg skal legge dem til på facebook, msn eller at de kan sende meg bilde på mail. Er dette som regel bare useriøse, evnt gifte menn, eller hva skal jeg tro? Hva slags erfaringer har dere som har vært litt lenger på sukker, og kjenner "gamet"? Er det lurest å skygge unna dem?

jeg må innrømme at det er ei stønn sia jeg fikk meg no..
det plager meg ikke sånn i hverdagen, men noen kvelder er ulidlige..

men det er bare tankene da.. har så sykt lyst til å grise prate med noen :P
tease noen, bare ha det moro på en seksuell måte.. er det flere som er sånn her?

Hjartebrudd

Siste svar on. 10 aug. 2011 00:51 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym luringen

Om noen har knust hjertet ens, kan man anmelde vedkommende for legemsbeskadigelse?

Først og fremst, jeg er verdens største kløne på å forklare ting, men håper denne er rimelig rett frem. Jinx.

Når jeg går innpå den siden der du sjekker interesserte, flørter osv, så kommer det opp "Blablabla" har prøvd å komme i kontakt med deg på chatten, eller noe i den duren.
Men jeg har jo ikke registrert noe? Ingenting popper opp, lager lyd eller kommer i innboks (utenom meldinger da, så klart).

Tell me, the chat hates me, doesnt it..

Som regel prater en del folk om været.
Rart at det ikke ruller en vær-debatt her.
Derfor denne debatten.

Kjør på, klag på været, eller skryt av det.

Vind?
Tempratur?
Regn?
Sol?
Spesielle værfenomener?

Fortell?

Eller blir man i enkelte tilfeller redd sitt eget speilbilde?
Med gode grunner?
(Mhp for høy matchscore.)

Har sett det har vært noen sånne tråder. Så tenkte jeg kansje skulle ta sjangsen på en jeg og.
Vil gjerne ha noen synspunkter fra dere jenter om noen ville være vennlig å bruke ett øyeblikk på meg.

Jeg har vært medlem her inne en stund etterhvert. Men har kansje ikke vert så aktiv som jeg kansje burde.
Jeg har ikke noe problemer med å treffe damer på byen om det er det jeg ønsker. Men føler kanskje ikke helt at det er veien å gå .
Synest det blir vanskelig å skulle å prøve å finne noe som kan bli seriøst i byen.
Jenter som jeg har kjent en stund har en tendens til å falle for meg og. Men for min egen del så har jeg tilgode å få følelser for noen som allerede har havnet på ett venskapelig plan. Men jeg velger å se det som at jeg da ikke kan være helt klin hakke galen heller. .)
Jeg har en jobb av slik art at jeg heller ikke treffer noen jenter på den måten heller.

Så til saken:
Hva bør jeg evt. endre i profilen min?
Denne blir litt teit. Men om økonomiene min er bra, bør jeg ha det med i profilen? Har prøvd å unngå det.
En annen ting. Nå har jeg jo vært medlem ganske lenge som nevnt og det virker som de som har hatt interesse for å kikke innom profilen min har vært innom for lenge siden. Bortsett fra å forbedre profilen. Kan man gjøre noe for å få folk innom igjen? Eller må mann rett å slett lage en ny profil?

Fake innlegg er slettet av Sukker for å beholde kvaliteten på forumet.

Er det en forbannelse å være pen ?Det må være enda vanskeligere å finne den rette blant alle de med et par kilo for mye som tar kontakt med dere hele tiden.
Jenter som ikke greier å ha sex på første daten engang fordi de pleier å bli kjent med dere først.
Kjedelig greier med denne bli_kjent_fasen.
Forstår deres frustrasjon.
Bare lurer på hvordan dere føler om dette?

Hva man ikke bør prøve å gjøre...
...når man prøver å få med kun en/ei på nach
...eller når man omsider har kommet på nach
Tabber som ødela eller kunne ha ødelagt alt.
Noen som har noe mer eller mindre morsomt å fortelle?

Jeg lurer på om jeg har missforstått chatten her inne. Er det ingen åpne chatterom hvor man kan prate om løst og fast?
Jeg synes det kanskje kan virke litt masete å klikke på en vilkårlig person for å sitte og vente på at denne kanskje svarer. Kanskje er ikke vedkommene en gang tilgjengelig der og da!

Jeg vet det finnes mange andre muligheter der ute på webben, men de fleste har en sterk overvekt av "kåte griser" med falske nick og samtalene er som regel veldig ensporete.

En annen ting er at jeg kan se at noen har forsøkt å åpne en chat med meg, men jeg har aldri fått varsel om dette. Hvordan vet man i det hele tatt om noen ønsker å snakke med deg der og da???

Bare lurer, siden jeg er fersk her! :-)

På en skala fra 1 til 10 (10 er best):
Ranger deg selv som sjåfør, og si om du tror det er over snittet.
Ranger deg selv som elsker(inne), og si om du tror det er over snittet.

Skriv gjerne kjønn evt alder hvis du har lyst.
(Og ta gjerne med tall fra annen part som har sett deg i aksjon :) Neida, skal slippe det :) )

Vil sammenligne litt, siden de aller fleste anser seg som bedre sjåfører enn snittet :)
(Og selvfølgelig er bruken av tall her bare tull, det er for syns skyld)

2 dag på jobb.. og så blir dama syk.. JEG blir aldri syk.. men i dag av alle dager.. så skulle jeg da bli det...

aua uffa teit..

Hvorfor er det sånn at man mister interessen når man får bekreftet at den andre personen liker deg?
Nå har det der hendt meg flere ganger gutter som jeg har vært usikker på hvor jeg har, ja som jeg til og med har vært skikkeli betatt av her snakker vi sommerfugler! Av forskjellige grunner skjer det ikke noe, eller kansje det skjer noe men stopper der..og man er forvrirra..liker han meg? liker han meg ikke? når man da en stund seinere ( par mnd feks) får bekrefta at den personen er skikkeli intresert i deg sier han er glad i deg savner deg osv..hadde det vært da du var intresert og hadde sommerfuglene hadde d vært topp! men nå nei du syns det er bra med den bekreftelsen men er overhodet ikke intresert lenger..Ja han er dritkjekk...ja han er bra på mange vis..MEN...utrolig frustrende! For min del tror jeg det skjer noe oppi topplokket når en kar begynner å bli helt på tuppa etter deg..så plutselig er han ikke så attraktiv lenger..tror det er fordi jeg tiltrekkes gutter som er litt små bad..og når de da viser seg å være snurra rundt lillefingern nei da..da klarer du ikke bry deg :P Hmm hva gjør man med sånt? forøvrig ikke noe å gjøre kansje men..

Hva er andres erfaring når det kommer til sånne situasjoner både for gutter og jenter? Må jo være mange med samme issues siden vi alle er single her :P

Jeg er en gutt på 25 år som har vokst opp i en familie på 7 og da inkluderer jeg med mine foreldre.
Har tre eldre brødre og en yngre søster. Jeg er fryktelig glad i de alle, men de har alltid vært mer populære enn meg.

Alle de eldre brødrene mine har fått massevis av venner ,damer og annerkjennelse, mens jeg har bare blitt en sånn talsperson for dem. Det er alltid folk som spurt meg om hvor brødrene mine har oppholdt seg til enhver tid. Aldri har det vært noen som har spurt etter meg . Er det noe jeg ikke har noe ønske om så er det å sitte på rommet mitt som en gal enstøing, som bare blir misunnlig bitter og sint på alle andre.

Nå har jeg bodd i Oslo snart ett år og alle brødrene mine begynner å bli etablert med barn osv, så da har det blitt litt enklere for meg skulle man tro. Men fremdeles sliter jeg med å bli likt, jeg sliter med å få meg venner, jeg har aldri hatt kjærester, jeg eksisterer bare. Jeg er bare der. Jeg er bare en kjedelig 25 år gammel mann som syns synd på seg selv. Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit og jeg vet ikke om det noengang kommer til å endre seg...

Børsen åpner klokka 9.. 4 minutter igjen. Skal bli "spennende" å se hvordan det går i dag.. Dette ser ikke bra ut..

mail veksling!

Siste svar ti. 9 aug. 2011 11:28 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym utålmodig

Finnes jo så mange" regler" og forholde seg til..sånn 3-dagers regel osv..

Hva med når dere veksler mail frem og tilbake...??
Jeg tror jeg er av den utålmodige personen, og syntes det er gørr kjedelig, type 1 mail om dagen...
Når jeg skriver med en jeg liker, kan jeg sitte hele kvelden med mail fram og tilbake..selvsagt kan jeg gjøre andre ting også, men da sier jeg fra..at nå logger jeg av, er tilbake i morgen eller når det måtte være...
Syntes det er så kjedelig at midt i en veksling, vips logget av...på ubestemt tid..

Så tenkte jeg at det kanskje er en sånn uskreven regel, max 5 mail om dagen eller noe sånt, he,he..??

Hva har en mann lov til å føle?
Og hvor mye?
Hvor ofte?

Egentlig?

Den internasjonale orgasmedagen feires i dag 8. august og er til for å feire energi, ekstase, begjær, behag, fornøyelse, glede, lyst, nytelse, vellyst og tilfredsstillelse… Eller hva?