Sukkerforum

Har så fryktelig lyst på noe å slikke på nååhhh.........

Jaaaaa!! send post !! send meg mere og mere og mere !! yoohoo :D
Masse post !! jeg vill se innboksn smelte av overoppheting!! send!! send!!! :D

Hun trener mye og synes det er viktig at jeg gjør det.
Hører på techno/dance og listepop.
Veldig religiøs.
Studerer økonomifag. (Har som regel lite til felles med dem).
Påpeker hvor moden og dyp hun er.
Dette har faktisk blitt et irritasjonsmoment i det siste: Et stort fokus på hvor blid og optimistisk hun er. "Hvorfor bruke tid på å være sur når man kan være blid? :)" HJELPES.

Det sagt: det mest er bedre enn en tom profiltekst.

For andre gang, på kort tid, med andre daten har jeg funnet ut at jenten jeg dater har ruset seg på kokain,amfetamin hasj osv..to forskjellige jenter...

hva faen? Er jeg så gammeldags at jeg syns det er galt? Det verste er at begge de to ser ikke problemet..det er jo bare i helgene..

Kan de som ikke ruser seg eller har ruset seg sende meg en mld? Så slipper jeg å backe ut på grunn av det? Jeg vil ikke ha en kjæreste som pleide å sniffe kokain i fjor!

Jeg er i en "festkomité" for jobben, fordi vi skal finne på noe til sommeren. Jeg lurte på om dere har forslag til hva en gjeng på ca 18 personer kan finne på som er rimelig, men gøy! Det er selvfølgelig ønsker om nyting av alkohol, og dette er noe vi KAN bruke penger på. For eksempel så brukte vi kanskje i overkant av 20.000 på forrige tur, bare for å gi dere et lite hint om hva vi har mulighet til å bruke.

På forhånd takk.

I plassen for klageinnlegg, innse fakta, forskjellen her er sånn ca slik i realiteten:

Lag en tom mannsprofil uten tekst og bilder, la den stå i 2 år og ingenting har hendt
Lag en tom kvinneprofil uten tekst og bilder, du vil ha 4-5 mail samme kveld og ett par sider med post og en drøss hjerter etter en stund

Sånn kommer det alltid til å være å, JEG gir faen! hehe
Gidder ikke en gang lese de dumme svarene til vedkommende som skal protestere evnt, så bare protester på dette i stedet for å gjøre noe med det suckers! :D :D

Jeg er 32 år og har hatt sex med 21 damer, var jomfru frem til jeg var 18, så dette er altså over en periode på 14 år! Er det mye eller lite? Av disse var vel sexen god med ca 5 av de, er det noe dere kjenner dere igjen i? At mange sexpartnere ikke behøver å bety masse god sex?

Om dere skulle anbefale en romantisk restaurant i Oslo.. Hvor ville det vært?

Dette skjer med meg, gang på gang! Møter en fra sukker, eller på byen. Han viser masse interesse, jeg blir sjarmert. Vi drar på date, jeg blir med interessert, men viser det kanskje litt for tydelig. Da mister han interessen.. Så gir jeg opp, går videre og da er jeg plutselig "the one" igjen.. Jeg skjønner ikke denne leken, og synes det er unødvendig.

Jeg har vært i det store utland, i en by der det er ganske mange turister. Jeg la først merke til det da jeg satt på pub. Puben var ganske full, mange sto og stemningen var egentlig ganske god. Så legger jeg merke til noen som sitter veldig spredt over to bord. De er helt tydelig en gjeng, men det hadde fint vært plass til dem på ett bord. Og selvfølgelig snakket de norsk. Så la jeg merke til det igjen da jeg satt på bussen. De fleste tok den plassen som var beregnet på dem, men en gjeng breiet seg ut med en på hvert sete. Nordmenn de også. Og hvilket språk tror dere de jeg så sneik i innsjekkingskøen på hotellet snakket?

Jeg tror ikke jeg er slik selv, men jeg er sannelig ikke sikker. For dette var tre ulike grupper med nordmenn i utlandet. Er vi virkelig så uhøflige, eller har jeg bare truffet feil nordmenn?

Sitter å ser på det nå, virker jo spennende å ikke vite hvordan dem man er på date med ser ut..

Skulle man bare meldt seg på neste sesong i Norge? Noen som er med?

Stemmer dette? I så fall må jeg ta fram kameraet og øve...

http://healthland.time.com/2011/05/27/advice-for-online-daters-if-youre-a-guy-dont-smile/?iid=WBeditorspicks

Blandt teksten altså.

Skulle gjerne hatt dette her på profilen:

http://images.kaneva.com/filestore7/3661418/4751172/104NoFatChicks.jpg

Nå ligger det langt bak i albumet, og albumet er det tydeligvis ikke alle som ser =P

Noen som kjenner til lurespørsmål som ble brukt i tidligere tider?
Evt andre ting fra før det ble snakket nok om det eller ble tatt med i undervisningen?

Jeg har et:
Noen spurte en yngre kollega på jobb om kvinnfolket han hadde i helgen var fin og tørr eller fæl og våt.
Fyren svarte fin og tørr.

:)

Morsomt navn

Siste svar on. 8 juni 2011 07:58 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Gullbein

Idag sendte jeg en melding til en jente som het rapipip, jeg tror ikke hun har lest den ennå men jeg tenker at det var et utrolig morsomt navn. Jeg vet man ikke skal henge ut medlemmer ved navn her, men jeg nevner jo ikke noe annet om henne i denne tråden og det er bare positivt ment. Jeg ble litt glad når jeg leste navnet hennes hvis dere skjønner hva jeg mener. Andre som føler det litt sånn også når dere finner et navn dere liker? Jeg lurer litt på åssen hun kom på et så fint navn som Rapipip:)

alt dere tenker på det :) ka med fred i verden og sånt... e-coli,skattepenger,framtid,jordas undergang !!

men nei da sex sex sex ;-)

Eg og en venninne planlegger en tur til USA neste sommer... Vi har planer om å starte i N.Y og ende opp i L.A... På denne turen har vi tenkt å bruke 3 uker... Er det noen her på forumet som har erfaring med en slik tur? Hvor er det bra å leie bil, hvilken bil er best å bruke, hva er verdt å få med seg på andre siden av dammen osv... :)

Håper noen har noen gode tips til meg! :D

På forhånd takk!

Forleden så jeg en ytterst pen jente her inne. Hun var på mange måter min definisjon på det perfekte utseende: søt, sjarmerende og hadde et fengende blikk. Jeg sendte en mail, men fikk ingen respons. Det er dog ikke poenget.

Nå skriver jeg med ei som er veldig ålreit, men jeg har ikke den samme svakheten for henne som tilfellet var med hun nevnte (rent overfladisk). Det jeg lurer på: Er det feil å bli sammen med en man ikke er hodestups forelsket i? Personligheten til hun jeg skriver med nå er skremmende god. Men jeg er likevel litt bekyrmet, fordi jeg vet at en del av meg alltid vil ha en dragning mot jenter som hun jeg nevnte i begynnelsen - dvs. de man faller pladask for. Kan det være at fokuset på utseende avtar med tid, ettersom man forelsker seg mer og mer i personligheten?

Noen som har lignende erfaringer?

Tror du at drømmene dine prøver å si deg noe, og er interessert i å finne ut hva de betyr?
Eller tror du drømmene dine bare er tøv?

Drømmene er refleksjoner fra underbevisstheten, og vi kan få endel informasjon som er ikke er begrenset av de føringer, hemninger, sperrer, forestillinger etc vi legger på oss selv i det bevisste liv.

For min del har jeg begynt å notere ned det jeg husker av dem, og ihvertfall prøve å finne ut hva enkelte betyr.
Jeg prøver av og til også å påvirke det kommende innholdet før jeg sovner, men har ikke merket så mye resultater med det hittil.

Hva gjør dere, hvis noe i det hele tatt?

Det er jo kjent at jenter liker å prate med hverandre om div detaljer fra soverommet, og hva som skjer der inne : D

Hva synes dere karer om dette ??

Hvis dette er et svar.

Etter tråd opp og tråd ned om sex, suging, intimbarbering, trekanter, dildoer etc, og maaaange damer her inne som skryter av egne ferdigheter - er det nå på tide å få frem den uhildede sannheten. Denne er bare for damene (ok, jeg tok den, men følte meg litt halvgay på noen av svaralternativene, måtte bare tenke hardt, kvinne, kvinne ikke mann!).

http://tara.no.ben2.beta.benjamin.dk/quiz/693

Selvfølgelig er det alltid unntak. Men allikevel;

Det finnes to typer menn;
den lidenskapelige, hemmelighetsfulle, mystiske sensuelle mannen. Og det motsatte;
Familie mannen; lesbar, omtenksom, og som kan tilby trygghet.

En morsom tanke er at en mann kan bruke, og leke med ei brutalt, men ha følelser og tenker på ei annen og vise sine "familiemann" trekk til henne. Når en mann begynner å bli forelsket, så viser han helt andre kvaliteter... Jeg skjønner derfor ikke at hvorfor mange damer er så i tvil og må drive og tolke mennene hele tiden.

Mens kvinner er følelses mennesker uansett så du vet allerede hvor du har henne når hun først har valgt å ligge med deg blant alle de andre mennene (snakk om en lengre periode som elskere).

Hva tror dere?

Noen her med et anstrengt forhold til egen kropp, til egen seksualitet eller eget seksualliv?
Etc.
(Kan gi utslag med å måtte gjøre det i mørket, aseksualitet mm)

Regner med at det gjelder for endel, og er litt nysgjerrig på hvor mange det kan være.

Hvor mange her kan bekrefte dette:
Jo mer skrullete de er, jo bedre er de i sengen.
(Charlie Sheen)
Gjelder også menn, da.

Begynner vi å gå tom for nye trådtemaer, eller?

:)

Nå gikk hun..etter fire mnd, til toner fra leonard cohen og vind i trærene i hagen min dumpet hun meg på tlf pga avstanden...

så nå er hun atter ledig på markedet... trist hun dro, livet kunne blir uendelig bra sammen med litt tålmodighet...

Hadde resten av vennegjengen spist møkk, så hadde man nok gjort det selv også.
Så enkelt er det.

:)

Jeg ser det er andre som tar "mitt" pseudonym. Det er ikke verdens mest personlige så det er godt forståelig at noen skulle velge det samme som meg. Ikke har jeg skrevet noe særlig mye, eller interessant, i det siste heller, så jeg er ingen lett synlig gjenganger heller.

Men jeg ville aldri i livet hengt ut en profil på Sukker her på grunn av frustrasjon for avslag. Det vil jeg understreke ettertrykkelig! Det går på integriteten 1234 har og har forsøkt å formidle i sine perioder på Sukker. Mannen bak 1234 gir egentlig faen i selvhevdelse og dyrker fram det motsatte; å bli sett på som syndebukk. Men det skal jeg gjøre det SELV - og det skal eventuelt gjøres skikkelig. På MIN måte. Derfor er det viktig for meg å fortelle at min "signatur" ikke alltid stammer fra meg.

Men nå har det seg sånn at det passer at jeg avliver hele tallrekken og kommer tilbake med nytt nick - tidligst i neste uke.

Farvel,
1234

Nei, denne tråden handler ikke om biffgardiner, flaggermus eller lignende ulumskheter.

Den handler om roastbeef, kjøttpålegget altså.

...og mer spesifikt; hvordan uttaler du dette ordet?

Kommer med en påstand her, som etter min erfaring stemmer.
Pene menn er dårlige i sengen!
Hva mener dere?

Sitter i solen, har det helt supert og venter egentlig ikke på noe som helst. Ikke engang på noen som helst!

Noen som har noe de har lyst til å snakke om i aften?
Dette er en sånn "kveldstråd" som kanskje kan bli noe med mening. Eller kanskje ikke?

Opp til deg, meg og eventuelt flere! :-)

Uansett ønsker jeg deg som bare leser og ikke helt tør å skrive enda en like fin kveld som jeg selv har!

Jeg har blitt lille ms snerpe frøken fant jeg ut på sukkerfesten.

Punkt 1. Jeg hadde planlagt å få meg en liten hurra tur i sengehalmen med ei jente eller en flott fyr.
Punkt 2. Jeg hadde faktisk tenkt å bruke noen for å slippe å dra hjem igjen den kvelden/ natta.
Punkt 3. Jeg hadde veldig lyst til å gå uten truse på festen.

Ikke noe av dette skjedde fordi jeg følte at jeg fikk dårlig samvittighet ovenfor meg selv.... DUMME DUMME DUMME DUMME DUMME.

Jeg har tenkt mye over hvorfor jeg ikke realiserte målene mine. Da kom jeg fam til at:

- Jeg har lyst til å få følelser for en person før jeg har sex med den(hva FAEN skjer med meg liksom, ville ikke skjedd for 5 år siden for å si det mildt). Men hva er da følelser tenker jeg da? Jeg har da sex med mannfolk jeg føler meg sjarmert av og er betatt av men det er som regel etter 4 daten eller noe(noe som kan bli ganske frusterende lenge i blant).

- Jeg vil ikke utsette meg for å få noen flere kjønnssykdommer(egentlig en ganske stor bagatell, finnes jo kondomer ----> noe jeg hadde en hel pakke av).

- Jeg ønsket faktisk ikke å utsette meg selv for å bli såret(WTF liksom...FEIGA totalt ut, jeg er da aldri redd for å utsette meg for slikt).

- Jeg ønsker meg ikke dårlig sex(ganske godt argument men når jeg ser tilbake på mange andre turer jeg har hatt i sengehalmen så er det mye man kan gjøre for å slippe at det kan bli dårlig gitt:-D).

- Tenk om jeg ikke fikk sex(BOMBE, jeg hadde selvsagt funnet den eneste karen som ikke ville ha sex før etter å ha datet en stund eller så var han vel impotent pga ymse årsaker).

Sånn i ettertid så angrer jeg jo ikke på det som ikke skjedde(ikke at jeg angrer stort på det jeg har gjort heller:-D). Men jeg føler liksom at kvelden ble ganske feil avsluttet. Over 1 times busstur hjem + taxi = ble noen kroner liksom + at jeg måtte takle det å være alene i sengen. Oh YES... jeg er nok blitt Ms snerpe frøken som har blitt ALTFOR seriøs ja. KJEDELIG!!!!!

Gi meg en siste tro på menneskeheten de to siste dagene av abonnementet mitt ^^
Om ikke, så flytter jeg til skogs og lever resten av livet blant dyr og trær...

kor mangen regndager har dere på østlandet i året??

vuderer sterkt å flytte,er så griselei regn..

og ja,dette er ein sytertåd...for faen:)

Matchtall

Siste svar ma. 6 juni 2011 23:12 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym VivaciousM

Hvor viktig er matchtallene for dere? Altså jeg jeg innser at de til syvende og sist ikke har noe å si. Men når du søker etter folk, hvor mye legger du vekt på tallet, og hvor nøye studerer du treet når du blir kontaktet av noen?

Kan tallet veie opp for en litt svak profil, eller omvendt, en god profil veier opp for et litt svakt tall (regner med det siste stemmer for de fleste kanskje)

Ok, Jeg er ute på samma puben hver fredag, og har dermed blitt veldig godt kjent med de andre som drikker der, bartenderne osv. Jeg kan fint gå ut helt alene uten at jeg må sitta aleine f.eks....

Ihvertfall! Mitt problem er som følger: For 2 uker siden var ene bartenderen på fylla, dette er jo ikke uvanlig, har prata mye med han nesten hver gang jeg er ute. Ut av det blå begynner han å kline med meg, også veldig greit forsåvidt :D Dagen etter var jeg ute igjen og prøvde å prate med ham og finne ut hva i all verden det var som skjedde kvelden før, da virka det som om han gjorde sitt beste for å late som ingenting, Så jeg tenkte: jaja da var det vel en fyllegreie og lot det ligge.
Var ute igjen denne helga, da var han på fylla igjen når jeg kom ba jeg om unnskyldning for at jeg hadde tatt ting på feil måte. Han forsvinner i fler timer, kommer tilbake, drita full og DA skal han liksom kline igjen..

Er det noen som har den fjerneste anelse om hva han driver med? Blir litt irritert :-P

http://www.youtube.com/watch?v=NJhJthzJWdY&feature=player_embedded

Skjønner ?

ER det så ille egentlig?
Det er jo noen som har litt forutintatte og nedlatende holdinger ovenfor søringer som meg, men stort sett er folka imøtekommende her oppe---

Men, slik jeg har sett det på østlandet har ikke jeg opplevd at det er negative holdninger mot nord-norsk.
Men som jeg har skrevet i andre debatter, jeg vet jo ikke alt, og ser det fra mitt ståsted.

ER det noen som har negative opplevelser vedrørende å bo i en annen landsdel enn der man oprinnelig kommer fra?
Kjør debatt...

Tungvindt

Siste svar ma. 6 juni 2011 18:15 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym mr.styggen

Var ei jente som gav meg gult hjerte i dag, så jeg gav ett tibake like greit, så sender hun en av de flørtegreiene!
Er det ikke bare å komme til poenget og ta kontakt! :P

Hva skal en svare på: flørt du frister meg?? :P

Inspirert av en tråd som ble slettet for noen dager siden.....
La oss snakke om sex på et høyere nivå :)

Hvis sex hadde vært et politisk virksomt middel i kampen for en bedre verden, hva ville du selv bidratt med?

Fuck for freedom
Fuck against nuclear energy
Fuck against CO2 emission
Fuck for better understanding
Fuck for forrest

Et annet forslag?

Hva er minimum matchtallet på dine kandidater?

Drømmer

Siste svar ma. 6 juni 2011 08:49 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym VivaciousM

"I hate it when people tell me "I had a weird dream last night...". I dont care, it didn't really happen and it is going to be boring. Just because you dreamt it doesn't make it interesting to anyone. I knew someone who told me a dream and it went on for about twenty minutes. That is nineteen minutes and sixty seconds longer than I have to care about something that didn't really happen. Another time she was telling me about a dream her auntie had, so not only was I listening to something that didn't really happen, I was listening to something that didn't really happen to someone I didn't even know. I glass over and my mind wanders after the words "I had a weird dream last night..." so it is just a waste of everyones time. The statement she made, "If you cared about me you would be interested in my dreams", I will put down to the fact that she was an idiot and possibly slightly crazy because she owned more than two cats."

Hva synes folk om drømmefortellinger? Jeg hater stort sett å høre om drømmer, det er aldri noe punch i dem og de gir bare mening for den som har hatt dem. Jeg har flere ganger avbrutt x'en min i drømmefortellinger, for jeg klarer rett og slett ikke følge med...(hun var kanskje litt ekstrem på den fronten)
Såh.. hva er det jeg vil med denne posten. Jo. Er det fler en meg som deler denne sære "fobien" mot drømmefortellinger?

Jeg fikk dette brevet for en stund siden.
Fikk aldri svart på det, grunnet at jeg har vært gangske hektisk opptatt med andre ting.

"Hei!

Leste gjennom profilen din her da jeg så du hadde vært innom meg.. Du er nok uansett litt for gammel for meg, i tilegg til at du bor feil sted, men jeg reagerte på noen ting i profilen din (om jeg kan være så frekk)."

Min kommentar til dette: mulig at man er for gammel, og det er jo opp til en hver hva man foretrekker og ikke.
Jeg synes ikke det hun skrev i brevet var frekt, og det er ikke grunnen til at jeg legger dette ut. Jeg synes det er greit, for da kan man jo se hvor feil man kan ta ved å tolke profiler.

"Du beskriver drømmedama som ei driftig dame, med bein i nesa som hvet hva hun vil. Slike damer vil mest sannsynlig ha en mann som viser at de vil ha henne, og ikke en push-over."
Min kommentar til dette: Det stemmer, jeg ønsker en dame som har egne meninger, og som kan si i fra.
Jeg ønsker ikke ei som blir en push-over for meg. Derfor poengterer jeg tydelig hva jeg vil ha.
Jeg er i bunn og grunn en snill person, men jeg er ganske sta som person også.
Jeg vil ikke overkjøre noen. Derfor en sterk kvinne med egne meninger og som FAKTISK mener at hun ikke vil ha en mann og ikke en tøffel.

Av beskrivelsen din fremstår du som en person med lav selvtilitt og "unnskyld at jeg er til" holdning, noe jeg tror de fleste ikke synes er veldig attraktivt. Og utifra det jeg leser ser jeg ingen grunn til at du skal ha den holdningen."

Min kommentar til dette: Jeg er en person som ikke vil være til bry, men det betyr ikke at jeg ber om unskyld for at jeg er til.
Jeg har egne ønsker mål og meninger med livet, jeg vet hva jeg vil ha, og jeg aksepterer ikke mindre enn det.
JEG kunne muligens ha vært opptatt allerede, dersom jeg hadde hatt en unskyld at jeg er til holdnig, og at jeg hadde jenket på kravene. Men jeg nekter å gi opp.
Hvis jeg finner dama jeg mener jeg kan leve med, da har jeg valg rett, dersom jeg ikke finner henne, da har jeg fortsatt valgt rett.

"Utsagn som "ei som holder ut med meg" (er du så vanskelig å "holde ut"?) og "vist du som leser dette ikke takler meg, bare blokker meg" (du bør kanskje ikke beskylde noen for å ikke "takle deg"...) Du fremstår veldig negativt!"

Min kommentar til dette: Da mener jeg en kvinne som har bein i nesa, og som har samme ønsker som meg i livet.
Jeg har som beskrevet ovenfor en sterk vilje, og så langt har jeg ikke funnet min partner, som en del andre

Jeg kom i kontakt med ei jente her. Hun virket som en veldig søt og ordentlig jente. Vi meldte litt og ble etterhvert enige om å møtes. Hun foreslår å møtes samme dag.

Vi møtes og det første hun gjør er å fyre seg opp en røyk. Jeg har ikke noe imot røyking, men synes det er litt spesielt at det er det første du må gjøre. Jeg legger raskt merke til at hun over halvparten av tiden har øynene igjen. Må si det var ganske forstyrrende.
Etterhvert begynner hun å gjespe, og hun uskylder seg med å være trøtt ettersom hun var ute dagen før. Jeg skjønner etterhvert at hun drukket endel før på dagen også. Det toppet seg da hun begynte å repetere spørsmålene hun hadde spurt om minutter før.

Middag?

Siste svar sø. 5 juni 2011 23:46 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Koffert

"Be meg på middag, så kommer jeg!" (Fnis, fnis)

Av en eller annen merkelig grunn blir de nye jeg legger til på msn satt som blokkert, ikke et kjempeproblem siden jeg er klar over det.

Problemet oppstår derimot når JEG også blir stående som blokkert når andre godtar min forespørsel. Har skjedd 3 ganger nå at svært søte jenter har kutta kontakten fordi de tror de har blokkert meg tidligere. "øøhhh.. åja.. neida, det er bare msn som er litt rar" har så langt 0% hitrate.

Noen andre som sliter med dette?

Var på park-date i Oslo med ei flott jente fra vestlandet i dag! Uten alkohol, faktisk!

Hun så bra ut, hadde fin utstrålig, hyggelig intellekt og vinnende personlighet :)

Og når hun endelig tok av seg solbrillene, så viste det seg at hun hadde flotte øyne også!

Så får vi vente og se da, om det blir en andredate....

Nå blir jeg skikkelig pissed her, og verden min holder på å rase sammen. Har en diskusjon her om kansje skriver kanskje. Jeg liker ikke den siste k en altså!!!!

Er det så lenge siden jeg gikk på skolen at jeg er blitt helt analfabet, eller er det andre der ute som er enig med meg at kanskje er mye finere uten den siste k en?

Lurer på en ting, nå har det vært noen ganger i det siste at jeg har sendt første høflige, snille melding til en jente, og hvor jeg blir blokket like etter. Synes det bare er ubehagelig og frekt siden det er bo bare å svare "ikke interessert" men trenger vel ikke blokke for det. Synes det er fornærmende mot seriøse menn når dette er et sjekkested og det er hele poenget at man prøver å få kontakt med dem man synes ser lovende ut. Er hverdagen så vanskelig for jentene her at hver en mann som ikke er interessant må blokkes? Skaper dårlig stemning, føler hva gale har jeg gjort nå? Hvis jeg skulle blokket alle som ikke var interessant for meg hadde det vel bare vært 4 - 5 profiler synlig! mann 50

På TV 2 kl.21.40 går filmen "Han er faktisk ikke interessert!" med blant annet Jennifer Aniston og Ginnifer Goodwin.
Kanskje noen tips man kan hente opp her?