Sukkerforum

Jeg er en gutt på 25 år som har vokst opp i en familie på 7 og da inkluderer jeg med mine foreldre.
Har tre eldre brødre og en yngre søster. Jeg er fryktelig glad i de alle, men de har alltid vært mer populære enn meg.

Alle de eldre brødrene mine har fått massevis av venner ,damer og annerkjennelse, mens jeg har bare blitt en sånn talsperson for dem. Det er alltid folk som spurt meg om hvor brødrene mine har oppholdt seg til enhver tid. Aldri har det vært noen som har spurt etter meg . Er det noe jeg ikke har noe ønske om så er det å sitte på rommet mitt som en gal enstøing, som bare blir misunnlig bitter og sint på alle andre.

Nå har jeg bodd i Oslo snart ett år og alle brødrene mine begynner å bli etablert med barn osv, så da har det blitt litt enklere for meg skulle man tro. Men fremdeles sliter jeg med å bli likt, jeg sliter med å få meg venner, jeg har aldri hatt kjærester, jeg eksisterer bare. Jeg er bare der. Jeg er bare en kjedelig 25 år gammel mann som syns synd på seg selv. Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit og jeg vet ikke om det noengang kommer til å endre seg...

Børsen åpner klokka 9.. 4 minutter igjen. Skal bli "spennende" å se hvordan det går i dag.. Dette ser ikke bra ut..

mail veksling!

Siste svar ti. 9 aug. 2011 11:28 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym utålmodig

Finnes jo så mange" regler" og forholde seg til..sånn 3-dagers regel osv..

Hva med når dere veksler mail frem og tilbake...??
Jeg tror jeg er av den utålmodige personen, og syntes det er gørr kjedelig, type 1 mail om dagen...
Når jeg skriver med en jeg liker, kan jeg sitte hele kvelden med mail fram og tilbake..selvsagt kan jeg gjøre andre ting også, men da sier jeg fra..at nå logger jeg av, er tilbake i morgen eller når det måtte være...
Syntes det er så kjedelig at midt i en veksling, vips logget av...på ubestemt tid..

Så tenkte jeg at det kanskje er en sånn uskreven regel, max 5 mail om dagen eller noe sånt, he,he..??

Hva har en mann lov til å føle?
Og hvor mye?
Hvor ofte?

Egentlig?

Den internasjonale orgasmedagen feires i dag 8. august og er til for å feire energi, ekstase, begjær, behag, fornøyelse, glede, lyst, nytelse, vellyst og tilfredsstillelse… Eller hva?

Er det en forbannelse å være pen? Det må være enda vanskeligere å finne den rette blant alle taperne som tar kontakt med dere hele tiden? Ikke bare her, men i alle situasjoner? Karer som ikke greier å føre en vanlig samtale fordi hjernen tømmes for blod (!) Eller er dere så vant med dette at dere ikke legger merke til det lenger? Bare lurer hvordan dere føler om dette.

http://www.youtube.com/watch?v=M1C7Hf0gEkU&feature=related

Ja, det var spørsmålet... :)
Tenk dere godt om nå.

Hadde vært fint om de som ikke vil ha kontakt kunne si ifra om det. Bedre å si ifra.
Samtidig ønsker jeg meg at det blir respektert at man ikke vil ha kontakt med de uten foto.
Blir så mye lettere å forholde seg til personer her inne om en kan ha dette i minnet.

Nevn en film, bok, tegneserie o.l. som beskriver
et forhold som du ideelt ønsker å leve i eller
din kjæreste slik du aller helst ønsker han/hun skal være.

I tilfelle ja, hvorfor?

Paulieffekten har navnet sitt fra en bisarr evne til å ødelegge eksperimentelt utstyr utelukkende ved å være i nærheten.

Noen som tror på den?
Noen som har opplevd lignende?

(Dette stammer fra Pauli, en teoretisk fysiker og kvantefysikkpioneer, senere Nobelprisvinner.)

Da var jeg tilbake fra sydentur

Her i Nord Trøndelag er det grått og regn i dag

Da kan man bare drømme seg tilbake til Rhodos.
Back to the Anthony Quinn Bay.....

.....eller panlegger neste tur, heldigvis har jeg noen fridager igjen :)

Er du også litt smådeppa etter ferien?

Syntes det er så mange fine jenter/kvinner her på sukker. Det som virkelig overrasker meg er måten vi behandler hverandre på, spesiellt i forumet. På ett sted som dette kunne man lett se for seg furtne damer og rivalisering imellom dem.

Men vi backer hverandre opp, er generøse med komplimenter og ønsker hverandre det beste! Det er rett og slett dødskult! Vi står sammen og viser ekte Girl Power! Jeej!

Så til alle single damer der ute: Tusen takk for støtte, samhold og hyggelige kommentarer! Dere er alle råtøffe og kjempelekre!

Myke damemenn?
Sånne følsomme saker.

Det er alt vi har så langt...

Som frksexy, sexy1, sexygirl, sexybabe, og videre i den duren.

Det er jo mange damer her inne som ut i fra bilder er veldig sexy.
Er grunnen til at flere damer ikke kaller seg dette pga:

1. janteloven
2. kvinner/jenter har en tendens for å rakke ned på hverandre
3. dårlig selvbilde
4. vil ikke bli oppfattet som opphengt i sex
5. andre ting.

Kan kvinner/jenter gi et godt godt svar på dette?

Som sagt, kvinner/jenter jeg synes dere ser veldig bra ut, stort sett.
Hvorfor ikke la dette komme til syne i form av et nick som synliggjør at dere har troen på dere selv?

Jeg må innrømme at dette er det morsomste som finnes.

Skriv din fact om en kjendis, altså av den morsomme typen =D

answer damnit

det eneste dyret lars monsen ikke kan lokke til seg ved hjelp av parringslyder er moskusen, og det er i all hovedsak fordi de er utryddet =D

Vurderer å krype til korset og få meg en sånn derre Applesak. MEN - jeg skjønner jo ikke bæret. Ser ut som det er rimeligst å handle rett fra Apple Store, men hva skjer med tlfabonnementet jeg har nå da? Ser ut som jeg må ha et mikro-SIM-kort? Hvor får jeg tak i det? Hjelp?

Handler du et eller annet spesiellt sted i håp om å se en spesiell person i kassa eller bli hjulpet av han/henne?

Selv steller jeg meg i den mest upraktiske, lengste køen i dagligdagsbutikken bare for å betale for varene hos ei ganske søt jente.

Gjør turen til butikken litt ekstra hyggelig.

Føler meg også litt snytt om hu ikke jobber =)

Sett i lys av dette med tull om at menn skulle lage nick der ordet rik og lignende skulle være utgangspunktet.
Da tenkte jeg etter over dette med rik osv, for jeg har faktisk sett at rike og mektige menn får damer som er billeskjønne damer.

Blant annet en rik advokat i området her, som mistet jobben, og ikke er like rik mer...
Nå har han mistet draget....

Har noen en formening om hvorfor det er slik?

Ja, hva vil du?

Og hvor ofte?

Dårlig vær i hovedstaden...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tøffelhelt

... er tydeligvis bra for nettsjekking! Strømmer på med hjerter og meldinger, fra både nye og gamle damebekjentskaper. Måtte det regne masse fremover :-)

Hva syns dere som bor i Oslo?

Jeg bor i Stavanger, er ikke flyttbar - er det da bortkastet tid (for både meg og mennene på festen) at jeg deltar?

Utdanning

Siste svar sø. 7 aug. 2011 22:00 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym utdanning

Jeg har tenkt ganske mye på hva jeg vil bli, og det er tre ting som faller i smak hos meg. Først og fremst har jeg veldig lyst å jobbe med barn og mennesker generelt, så førskolelærer, barnevernspedagog og psykologi er tre yrker jeg gjerne kunne gitt mer tid.

Noen som har erfaring med disse tre yrkene blandt forumtrollene? :-)

Hva kom først, hønen eller egget?

Lurer på hvor mange det er som fortsetter å betale medlemskap mest for å kunne være med her på forumet? Forundrer meg ikke om det til og med er gamle DAS'ere her !?

Skremt?

Siste svar sø. 7 aug. 2011 20:28 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Bildeløs

Har skrevet litt att og fram med ei dame her. Jeg har ikke bilde i profilen, det har hun men hun har ikke album. Hun ba om å få bilde av meg. Jeg fikk mail-adressa hennes, og sendte et bilde av meg selv. Skrev samtidig til henne på Sukkers epost, og meldingen er lest. Siden har jeg ikke hørt noe. Har hun blitt skremt, og burde hun isåfall ha sagt fra?

Nå er det tilbake til hverdagen igjen. Sommerferien har vært fin med både Hellastur og fjellvandring. Det som skjedde på Utøya endret noe i oss alle, og derfor virker det kanskje som om det er ekstra lenge siden hverdagen var her. Men nå er den altså her (for min del), og nå trenger jeg noe å glede meg til, merker jeg. Hva kan man glede seg til nå på høsten? Mørkere kvelder - med dertil hørende kos inne..eller friske fjellturer med fargesprakende natur..eller..eller?
Hva synes dere er best med høsten?

Er det andre som i staden for å vurdere om dei er noko for deg, sit og vurderer om du er noko for dei i det du er innom ein profil?

I svært mange tilfeller tek eg ikkje kontakt med nokon som verker interessante fordi eg går ut ifrå at eg kanskje ikkje er deira type, også når dei ikkje har skildra ein potensiell partnar.
Er dette forsøket på å vise respekt for at dei kanskje ikkje vil høyre frå meg ein grei måte å ta omsyn på, eller burde eg manne meg opp litt og risikere å fornærme folk ved å insinuere at eg trur eg er noko for dei?

Svaret er kanskje soleklart for nokon, men eg må innrømme at her er eg sjølv ganske usikker.

Hva er akseptabelt når det gjelder hvor mye klær man har på seg på bildene? Jeg har et bilde hvor jeg har på meg badedrakt. Er det i overkant lettkledd? Ønsker å fremstille meg som en tekkelig og ordentlig dame. Er 45 år. Jeg synes selv bildet er fint og også greit å se meg som jeg er i helfigur..ingen blir lurt til å tro at jeg er noe annet enn det jeg er.

Bare lurer... Ser en del alene mødre som er 7-8 på skalaen som er sammen med gutter som bare er 3-4. Er dere desperate, eller hva faen feiler dere?

Helt sykt å lese igjennom den tråden, hva har folket ærlig talt å si om sånne gedigne kjønnsforskjeller her inne, den tråden beviser ALT hvor gale dette her er........ :S

DE attraktive gubbene som vitner om null responns, han ene om kanskje toppen 5 meldinger, mens midt på treet damer 20 minst, jeg syns ikke det er morsomt rett og slett, det gjør at alt her blir feil, det gagner ingen, men samtidig var dette tråden der hvem som helst kan lese og endelig fatte hva som skjer her inne!!

Her har man avtalt en date i kveld med ei dame som virker hyggelig og grei, men som kanskje ikke når opp på alle kritieriene. Men som allikevel fortjener en sjanse, for jeg når sikkert ikke opp til alle kriteriene hennes, jeg heller. Og det er jo alltid hyggelig med et lite øltreff!

Så hva skjer sånn en søndags formiddag?
Jo, plutselig lyser det gult i innboksen fra ei sporty, søt jente med en velskrevet profil som jeg har besøkt ganske mange ganger de siste månedene....

Match 79 - Alle blader er grønne med unntak av 2 som er oransje.
Match 96 - Alle blader er grønne med unntak av 3 røde.

Er det noe jeg har missforstått??

Synes at de begynner å bli VEL strenge! Prøver å laste inn et bilde, sort hvitt, bryter ingen av rettningslinjene dems.. Eneste jeg kan tenke meg at de kan legge til grunn for å ikke godkjenne det er fordi jeg har hodet på skakke.. Sender mail på mail til dem, men ingen svar.. Noen fler som sliter med å få bilder godkjent? I såfall, har de gitt deg en grunn til hvorfor de ikke slipper set igjennom?

Bildet jeg prøver å få igjennom er en av de første i albumet..

Boring!!

Siste svar sø. 7 aug. 2011 16:28 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym Feriefrida

Det var en gang en lørdag og man bestemte seg for å være fornuftig. Men hva sjedde? JO! Det ble faktisk ganske kjedelig til slutt. Hadde lyst til alt annet enn å sitte hjemme i kveld kjenner jeg.

Jau jau.

Hva gjør DU i natten?

Har dere merket at de samme trådene går om igjen og om igjen, mens de samme trynene er her KONSTANT, begynner å lure på im det virkelig er sukkers desidert tapere som kun skriver her???
Resten bryr seg ikke??

Har vært skikkelig interessante tråder her som hva som ville skje med de ulike partier pga utøya-episoder, å di trådene har dødd som fluer, men sånne taper-tråder som "how was your day honey" som får oss andre normale folk utenfor dette til å le av, DE gir 3000 svar, herregud, ta dere ei pære forumslaver!

Folk rundt om ler av dere, har vært på fester der folk gjør narr av dere, våkn opp!!!!

Back on demand, litt sent opprettet så den er litt lettere fusjonert.

For alle mulige glade ting og tang.

Mann slått ned etter festbråk - livstruende skadd
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/mann-slaatt-ned-etter-festbraak-livstruende-skadd-3553441.html

Hva mener dere?

Jeg lurer veldig på dette. Jeg har truffet et par menn (40+) som sier at de ikke ønsker å ha noen partner. Ikke bare for øyeblikket, men på sikt. De vil gjerne ut og spise og hygge seg osv, men trives bedre alene og ønsker å fortsette slik. Sier de. Jeg lurer veldig på: Er det mange menn som virkelig ikke vil ha kjæreste på sikt her inne? Eller er det mest noe de sier fordi I 'm not the one, tro?

Kveldskos :)

Siste svar sø. 7 aug. 2011 09:41 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym grønndrue

Noen flere (jenter i mitt tilfelle) som søker litt hygge via msn/skype i aften? :)

Så, hvem her tror du kunne blitt et bra par?

Ville bare takke for meg. Iallefall i denne omgang. Forumet er definitivt det beste med sukker.no.

Jeg lar medlemskapet renne ut nå da jeg stikker utenlands om under én måned. Er tilbake på nyåret.

Lykke til alle sammen og nyt de siste sommerdagene før det blir høst :)

Aasen og grunnlaget for nynorsk kan diskuteres her :)

Når jeg ser på damene sine profilbilder så ser jeg de er flink å smiler. Det er gjør mye å se smilene, men ser mange menn ser så utrolig alvorlige ut på bildene. Er nok ikke mye bedre, men prøver å finne noen jeg smiler på selv. Er ikke alltid så enkelt har jeg funnet ut. Når noen sier noe morsomt og har et bilde så de ser helt alvorlig ut på så synest jeg til tider at det er vanskligere å se humoren i det. En ser liksom bare det bilde og alvorlige ansikte og en ser for seg denne mannen eller dama prate. Blir lette å se om han eller hun smiler, synest jeg da.. Er dette rart eller tenker andre og at folk bør smile så mye mer?

Trenger veldig en samboer nå veldig snart. Har absolutt ikke rå til en finn-annonse som koster 500 KR!! Er det andre steder man kan legge ut slikt? Noen som vet?

Å måtte på toalettet rett etter du har lakket neglene :-O

... er de som skriver omtrent sånn: "Ja, hva skal jeg skrive om her da? Spør hvis du lurer på noe."

Altså, problemet er å vite hva som er interessant å spørre nettopp dette unike mennesket om. Hvor mange barn, interesser, jobb, - slike ting kan en selvfølgelig spørre om... På den annen side kan vel dette like gjerne stå i profilteksten. Men å finne ut hvilke spørsmål som er interessante å spørre nettopp _dette_ mennesket om, det blir litt som å leite etter nåla i høystakken. Det må da være mulig å gi litt mer av seg sjøl? Eller er det en slags form for beskjedenhet?

Jeg la fram svarteboka mi for ei jente som jeg syntes var søt ifm en konsert jeg var på. Hun jobba i baren. Jeg rocka kvelden videre, storkoste meg med opptredenen. Et par dager etter at fyllesyken hadde gitt seg sms'a jeg og avtalte date. Iom at jeg var litt brisen da jeg dro frem boka, var jeg skeptisk ift hva jeg kunne forvente av utseende. Heldigvis fikk jeg til en viss grad bekreftet at jeg ikke selger meg ut på fylla. Hun var faktisk mye mye penere enn jeg fryktet, og kunne kle seg greit+.

Tabben min lå i at jeg ikke tok meg tid til å konversere meg kvinnen før jeg avtalte noe mer. Så øregangene mine fikk gjennomgå. Nerdy (+), morsom og optimistisk jente, men hun var så intens at jeg greide ikke å tilføre samtalen noe uten å bryte meg inn med begge albuene. Jeg spekulerer på om hun snakka så mye fordi hun var var nervøs, men jeg er litt usikker på om jeg skal gi henne en sjanse til. Jeg regner med at det ikke blir noe mer, fordi jeg antar hun faktisk er så slitsom til vanlig, og jeg anser meg selv for mer chill. Skal jeg potensielt pine meg gjennom en date til bare for å sjekke ut om hun egentlig passer?

Grunnen til at jeg spør er at hun også hadde en fryktløs holdning til livet og mange morsomme, sære interresser.

Når man sitter å blar gjennom profiler, og album bilder dumper man ofte innom tøffe, frekke, flotte og pene bilder.

På fjesboka har du liker knappen. Finns det noe tilsvarende her?

Mange ganger jeg kunne tenkt å trykt "liker" uten å måtte skrive en lengre avhandling til eieren av bildet.