Sukkerforum

Her har man avtalt en date i kveld med ei dame som virker hyggelig og grei, men som kanskje ikke når opp på alle kritieriene. Men som allikevel fortjener en sjanse, for jeg når sikkert ikke opp til alle kriteriene hennes, jeg heller. Og det er jo alltid hyggelig med et lite øltreff!

Så hva skjer sånn en søndags formiddag?
Jo, plutselig lyser det gult i innboksen fra ei sporty, søt jente med en velskrevet profil som jeg har besøkt ganske mange ganger de siste månedene....

Match 79 - Alle blader er grønne med unntak av 2 som er oransje.
Match 96 - Alle blader er grønne med unntak av 3 røde.

Er det noe jeg har missforstått??

Synes at de begynner å bli VEL strenge! Prøver å laste inn et bilde, sort hvitt, bryter ingen av rettningslinjene dems.. Eneste jeg kan tenke meg at de kan legge til grunn for å ikke godkjenne det er fordi jeg har hodet på skakke.. Sender mail på mail til dem, men ingen svar.. Noen fler som sliter med å få bilder godkjent? I såfall, har de gitt deg en grunn til hvorfor de ikke slipper set igjennom?

Bildet jeg prøver å få igjennom er en av de første i albumet..

Boring!!

Siste svar sø. 7 aug. 2011 16:28 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym Feriefrida

Det var en gang en lørdag og man bestemte seg for å være fornuftig. Men hva sjedde? JO! Det ble faktisk ganske kjedelig til slutt. Hadde lyst til alt annet enn å sitte hjemme i kveld kjenner jeg.

Jau jau.

Hva gjør DU i natten?

Har dere merket at de samme trådene går om igjen og om igjen, mens de samme trynene er her KONSTANT, begynner å lure på im det virkelig er sukkers desidert tapere som kun skriver her???
Resten bryr seg ikke??

Har vært skikkelig interessante tråder her som hva som ville skje med de ulike partier pga utøya-episoder, å di trådene har dødd som fluer, men sånne taper-tråder som "how was your day honey" som får oss andre normale folk utenfor dette til å le av, DE gir 3000 svar, herregud, ta dere ei pære forumslaver!

Folk rundt om ler av dere, har vært på fester der folk gjør narr av dere, våkn opp!!!!

Back on demand, litt sent opprettet så den er litt lettere fusjonert.

For alle mulige glade ting og tang.

Mann slått ned etter festbråk - livstruende skadd
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/mann-slaatt-ned-etter-festbraak-livstruende-skadd-3553441.html

Hva mener dere?

Jeg lurer veldig på dette. Jeg har truffet et par menn (40+) som sier at de ikke ønsker å ha noen partner. Ikke bare for øyeblikket, men på sikt. De vil gjerne ut og spise og hygge seg osv, men trives bedre alene og ønsker å fortsette slik. Sier de. Jeg lurer veldig på: Er det mange menn som virkelig ikke vil ha kjæreste på sikt her inne? Eller er det mest noe de sier fordi I 'm not the one, tro?

Kveldskos :)

Siste svar sø. 7 aug. 2011 09:41 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym grønndrue

Noen flere (jenter i mitt tilfelle) som søker litt hygge via msn/skype i aften? :)

Så, hvem her tror du kunne blitt et bra par?

Ville bare takke for meg. Iallefall i denne omgang. Forumet er definitivt det beste med sukker.no.

Jeg lar medlemskapet renne ut nå da jeg stikker utenlands om under én måned. Er tilbake på nyåret.

Lykke til alle sammen og nyt de siste sommerdagene før det blir høst :)

Aasen og grunnlaget for nynorsk kan diskuteres her :)

Når jeg ser på damene sine profilbilder så ser jeg de er flink å smiler. Det er gjør mye å se smilene, men ser mange menn ser så utrolig alvorlige ut på bildene. Er nok ikke mye bedre, men prøver å finne noen jeg smiler på selv. Er ikke alltid så enkelt har jeg funnet ut. Når noen sier noe morsomt og har et bilde så de ser helt alvorlig ut på så synest jeg til tider at det er vanskligere å se humoren i det. En ser liksom bare det bilde og alvorlige ansikte og en ser for seg denne mannen eller dama prate. Blir lette å se om han eller hun smiler, synest jeg da.. Er dette rart eller tenker andre og at folk bør smile så mye mer?

Trenger veldig en samboer nå veldig snart. Har absolutt ikke rå til en finn-annonse som koster 500 KR!! Er det andre steder man kan legge ut slikt? Noen som vet?

Å måtte på toalettet rett etter du har lakket neglene :-O

... er de som skriver omtrent sånn: "Ja, hva skal jeg skrive om her da? Spør hvis du lurer på noe."

Altså, problemet er å vite hva som er interessant å spørre nettopp dette unike mennesket om. Hvor mange barn, interesser, jobb, - slike ting kan en selvfølgelig spørre om... På den annen side kan vel dette like gjerne stå i profilteksten. Men å finne ut hvilke spørsmål som er interessante å spørre nettopp _dette_ mennesket om, det blir litt som å leite etter nåla i høystakken. Det må da være mulig å gi litt mer av seg sjøl? Eller er det en slags form for beskjedenhet?

Jeg la fram svarteboka mi for ei jente som jeg syntes var søt ifm en konsert jeg var på. Hun jobba i baren. Jeg rocka kvelden videre, storkoste meg med opptredenen. Et par dager etter at fyllesyken hadde gitt seg sms'a jeg og avtalte date. Iom at jeg var litt brisen da jeg dro frem boka, var jeg skeptisk ift hva jeg kunne forvente av utseende. Heldigvis fikk jeg til en viss grad bekreftet at jeg ikke selger meg ut på fylla. Hun var faktisk mye mye penere enn jeg fryktet, og kunne kle seg greit+.

Tabben min lå i at jeg ikke tok meg tid til å konversere meg kvinnen før jeg avtalte noe mer. Så øregangene mine fikk gjennomgå. Nerdy (+), morsom og optimistisk jente, men hun var så intens at jeg greide ikke å tilføre samtalen noe uten å bryte meg inn med begge albuene. Jeg spekulerer på om hun snakka så mye fordi hun var var nervøs, men jeg er litt usikker på om jeg skal gi henne en sjanse til. Jeg regner med at det ikke blir noe mer, fordi jeg antar hun faktisk er så slitsom til vanlig, og jeg anser meg selv for mer chill. Skal jeg potensielt pine meg gjennom en date til bare for å sjekke ut om hun egentlig passer?

Grunnen til at jeg spør er at hun også hadde en fryktløs holdning til livet og mange morsomme, sære interresser.

Når man sitter å blar gjennom profiler, og album bilder dumper man ofte innom tøffe, frekke, flotte og pene bilder.

På fjesboka har du liker knappen. Finns det noe tilsvarende her?

Mange ganger jeg kunne tenkt å trykt "liker" uten å måtte skrive en lengre avhandling til eieren av bildet.

Er det virkelig sånn? at en voksen mann ikke kan utrykke sin glede over å være glad i og like å være sammen med småunger, uten han blir stemplet som pervers?????
Jeg har tre eldre søstre, som gjorde meg til onkel i ung alder og derfor ble jeg en populær onkel, som skiftet sin første blei, da jeg var 12 år.
Jeg bare spør, da jeg har opplevd å ha en god tone med ett par damer, men etter at dette temaet ble brakt på bane, har oplevd både blokking og total taushet.

???????????????????????????????????????????????????????????????

Heisann.

Jeg har vært på sukker noen måneder og begynner så smått å bli litt usikker. Jeg har sendt melding til svært mange jenter jeg har syntes har vært tiltrekkende og spennende. Jeg har prøvd forskjellige fremgangsmåter som morsomme meldinger (for meg i allefall...), spørrende meldinger og meldinger jeg gir tydelig uttrykk for at jeg har lest profilteksten og følger opp med spørsmål, eller sammenligner med egne erfaringer. Til tross for dette får jeg særdeles lite respons på meldingene. Jeg vil tro at det er færre enn 1 av 10 som svarer. Og av de som svarer så er det en del av de ferdige avvisningsmeldingene fra sukker. Av de som svarer er det kanskje færre en halvparten som faktisk har vært innom profilen min i tillegg.

Hva bør en melding inneholde for at dere tar dere tid til å svare på meldingen? Er innholdet uvesentlig og det medfølgende profilbildet avgjørende?

Begynner nesten å lure på om jeg har alvorlige problemer med å kommunisere, eller at jeg ser så frastøtende ut på profilbildet mitt at det ikke er håp!

Hjelp meg å lage gode meldinger som dere ønsker å svare på! :)

Hvor kommer det uttrykket fra, er de noe som vet?
Er det et norskt uttrykk, eller er det engelsk?

Som" a shovel is a shovel"?

Anyone som kan fortelle?

Leste en artikkel nå om kvinners undergang og overgangsalder!

Det skjer fra de er 45-55 år i snitt, da mister de all sine sex-egenskaper, MEN, dere skal ikke fortvile!!!
Ikke lenge vertfall, pga legen skriver ut hormonener til dem med en gang, ikke til oss menn, men vi holder jo oss omtrent evig da!

Men godt nytt for kvinner, dere matcher etterhvert gjevnaldrene menn i senga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D

"inviz", "JimJImJ", "cena83", "deshi"!!!!!

Disse er attraktiver, ikke de mindre pene "flintskallene" forumdamene roser i skyene pga de skriver det de vil høre for å få seg oppmerksomhet, når en ser bort fra tøffelmenn, så er disse noe å satse på om en ser på ATTRAKTIVITET!
Hilsen oss som IKKE er forumberter!

Jeg bare må vite...
Melk i uåpnet boks i kjøleskapet, og minst et år gammel.
Hva slags konsistens og andre egenskaper har slik melk?

Alle de melkeboksene i den kategorien jeg kjenner til, ble bare kastet...

Barnslig

Siste svar fr. 5 aug. 2011 21:44 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Voksen

Jeg har flere ganger opplevd å få en førstemelding som hvor personer skriver at de likte profilen min, likte meg, syntes jeg er søt osv. Så har dette vært personer jeg ikke har fattet interesse for og skrevet en hyggelig melding tilbake hvor jeg takker for melding men at vedkommende nok ikke er den jeg søker. Og ønsket dem lykke til videre. Da får jeg sure meldinger tilbake om at det var da slett ikke det de antydet og de tror heller ikke jeg hadde vært noe for dem..
Hmmm neivel greit nok det men hvorfor skrive da?? Når jeg skriver en første melding så er det jo fordi vedkommende fanger min interesse og jeg har lyst til å bli bedre kjent for å bekrefte eller avkrefte om dette kan være noe.. Er det mange av dere her inne som bare skriver til noen fordi dere likte profilen og personen men ikke tenker på dem som en mulig partner, men gjør det bare for å være hyggelig?? Hmm kanskje jeg bare er veldig sær??

Så nettopp at noen skrev det i en tråd.
Kanskje det var seriøst ment, kanskje ikke.
Det er en måte en tenke på, enten fordi noen tror alt er forutbestemt, eller det kan være for å gi seg selv en troverdig forklaring.

Så hvis det ikke er meningen å finne noen...
Hva er da alternativt meningen for din del?

Mange spør om hva mennene skal skrive til damene for å få svar. Hva synes mennene skal stå i første melding til dem?

...kan man fremdeles finne seg en sol som gir lys og varme.

Vel, ny helg, nye muligheter.

Ser at det er så mange som ikke tør å vise hvem de er på dette forumet.. Hvem er med å hacke visa og mastercard? Kan kanskje ta ned websidene til FrP også. Anonymous ble jo faktisk startet på et forum som har visse likhetstrekk som dette.

De siste 2 årene har jeg vært singel, og levd singellivet slik det skal når man er i første halvdel av 20-årene, med mye fest, moro og en god del damer...

Det siste halvåret har jeg tenkt en del på at jeg vil prøve å finne meg en kjæreste igjen. Men jeg har et problem. Jeg blir ikke forelsket. Jeg har bare vært det 1 gang i hele mitt liv, og det forholdet varte i nesten 5 år.

Jeg blir interessert i kvinner, og gjerne betatt, men aldri forelsket. Og jeg har funnet ut at roten til problemet ligger i at jeg går lei av jenta. Spesielt etter sex.

Det trenger ikke å være etter det første samleiet jeg har med ei ny jente, selv om det faktisk er tilfellet noen ganger også, men i alle fall etter en 4-5 omganger, finner jeg ikke noe spennende ved henne lengre. Jeg sukker nesten av skuffelse når jeg får meldinger fra henne, og ender opp med å bare si rett ut at jeg ikke vil ha mer. På denne måten sårer jeg selvsagt en del jenter, men jeg er i alle fall ærlig, da.

De jentene jeg holder ut lengst med, er de jeg har best sex med. Og jeg spør jo meg selv om det faktisk er bare sex jeg vil ha, men hvorfor føler jeg meg tom da?

Jeg har forsøkt å vente med sex. Men da skjer en av to ting:

1. Dette er mye vanskeligere enn man skulle tro for et hankjønn. Min erfaring er i alle fall at dersom du ikke tar initiativ, så kommer hun til å gjøre det. Og hva gjør jeg da? Jo, jeg får såklart blue balls til slutt, og gir etter.

2. Hun tar ikke initiativ, og jeg går faktisk lei av henne, fordi jeg ikke kan ha sex med henne.

Så det å vente med sex, funker ikke for meg i alle fall.

Noen som har erfaringer eller tanker om dette? Noen tips?

Både menn og kvinner kan svare, enten du har vært/er som meg, eller vært med en som meg.

Det eneste som ikke er lov er evnen til å gi segselv fler overnaturlige evner.

Tenk deg godt om nå....

I dag har jeg prøvd det - å sitte på andre siden av bordet under et jobbintervju, og dermed oppleve en situasjon der noen forsøker å innynde seg som best de kan. Selvsagt kan det ikke sammenlignes direkte med en date, siden begge (forhåpentligvis) forsøker å innynde seg der, men å se hvor forskjellig ulike mennesker opptrer i samme situasjon, gir noen aha-opplevelser. For hvem av dem er man egentlig i en datingsituasjon? Er man den litt nervøse typen som knapt har blikkontakt? Er man den ordentlige og ryddige typen som har forberedt seg grundig? Er man den overjoviale, litt flåsete typen? Er man den saklige, men litt tørre typen? Og, ikke minst, hvem av dem bør få jobben - og hvem av dem er mest attraktive for en ny date?

- mann, av Kvinne er du kommet, til støv skal du bli, det skal jeg sørge for, så fort som fy!

- My pussy is bigger than your dick!

- Unisexpissoarer ruler!

- You talking to me?! Rull inn snabelen a, mannøbe.

- Hva er forskjellen på menn og bikkjer? Menn er lettere å dressere.

- Skal vi ha mensenparty?

- Moder vår, du som er i himmelen. Hellig vorde ditt bryst, som i himmelen, så på cafeen. Gi oss vår daglige tøffelmann, og led oss ikke inn i handymanfristelsen. For kontoen er din, og bikkja, og barna, og mercen, inn i evigheten. Kvimen.

Bare å fylle på folkens! Tar det for gitt, at en av sukkerdamene, lager mannssjåvinisttråden!

ønsker meg tips til inspirerende og litt adrenalin drivende musikk, sånn som det er greit å trene til og som gjør at man yter det lille ekstra.
Håper noen kan komme med gode forslag?
Deilig å trene, kjenne at man lever etter hvert som man beveger seg.
Altfor varmt til å trene m noe på overkroppen gitt.

Heihei,
jeg var ute i skogen og rangla med lillebroren min i dag, vi sprang litt over noen svære myrer og et jorde med en haug med kuer på. Nydelig vær var det også, og vi tenkte begge at dette var en fin dag for å boltre seg i sola og tygge litt blader av trærne. Fant til og med noen bringebær borte i buskene! Ikke verst for et par uerfarne elger!

Men så støtte vi plutselig på ruggen! Han kom i full fart mot oss på en liten sti mellom bringebærbuskene, og vi ble ganske skremt, så vi la i fullt firsprang i hver vår retning. Fikk tilslutt kasta oss over et gjerde og beina av gårde.

Ruggen er et skikkelig beist altså. Bra fart hadde han også. Pass dere for ham!

/Storebror-elgen

Heisann.

Akkurat nå har jeg sitti å sett på et par filmer om suspensions på nettet, har hatt lyst lenge til å prøve ut dette, da den mest vanlige typen ( skuldrene )

Det jeg lurer på er om noen her på sukker har forsøkt det før? Å hvor får man gjort dette med en god Hygiene faktor i bildet? altså profesjonelt, har ikke lyst til å henge i en møkkete garasje når jeg først skal prøve ut dette :P

Noen som har erfaringer, opplevelser etc om dette med suspensions?

Del med oss ( meg ) :D

Er det slik at når man laster opp et nytt profilbilde, som ikke blir godkjent, vises det da til alle andre, helt til det ikke blir godkjent? Eller ser andre kun det gamle bildet inntil da? Eller ser man ingenting?

Flørt

Siste svar to. 4 aug. 2011 22:53 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Powerman

Fikk en flørt fra ei her i går, vet en skal ikke svare på flørt og hjerter, men gjorde det alikevel, var jeg svak da?

Etter å ha vært singel lenge begynner sånn "kjærestegreier" å bli litt fjernt for meg, og så har det ofte vært mye snakk om hva som ikke fungerer her på forumet. Derfor tenkte jeg vi trengte en tråd om alle fordeler med å ha en kjæreste......så kom igjen folk....:)

Jeg er sånn cirka den eneste på jobb om dagen, og jeg kjeeeeder meg snart ihjel. Jobber på en skole, den er selvsagt stengt for sommeren, og har vel kun møtt på et par vaktmestere her de siste dagene (og nei, ingen av dem er materiale til å finne på noe spik med :P). De har stengt av aircondition OG vannet her og fjerna alle doene (skal byttes ut) - KJEMPEGØY. Og som ikke det var nok, er det bevegelsessensorer på lysene her, så når jeg har sitti på kontoret (som selvsagt ligger innerst i øverste etasje) litt for lenge og skal ut, er hele den laaaange korridoren og trappene mørklagt og jeg må bevege meg et stykke før lyset går på. Det er faktisk litt, eller veldig, skummelt. Noen som husker "Siste time"? He he he... (Ikke så mye he he likevel, er ganske flink til å skremme meg selv med min egen sinnsyke fantasi).

Ja, noen bra forslag til hva en stakkar kan finne på, bortsett fra å sitte her og syte til dere?!

argh :-(
en uke uten internett, bare tregt og dyrt via mobilen ....

hva skal man gjøre når de ikke vil hjelpe til....

I går opplevde jeg noe hyggelig som jeg har lyst å dele med Sukker forumet. Jeg var på Tøyen badet hvor en kjekk mann svømmer frem og tilbake i bassenget. Han tittet av og til på meg der jeg satt og plasket i vannkanten :). I det han skulle svømme forbi smilte han til meg og jeg smilte tilbake. Da var han raskt borte hos meg for å slå av en prat. Vi småpratet litt og han spurte om vi kunne ta en kaffe en dag :).

Er menn generelt for lite frempå i det offentlige rom? Vil vi damer ha mer sjekking IRL? Ja takk, sier jeg :).
Synspunkter og/eller andre som har liknende erfaringer?

Oppfordrer menn til å ta kontakt med damer de liker i det offentlige rom. Hold blikket, smil, og magiske ting kan skje... :)

...and also a football player...

http://oslopuls.aftenposten.no/byliv/article579413.ece

Har begått masse ferie-skade-feil denne uken.. Nesten hver dag etter å ha parkert bilen befinner jeg meg foran grillen med en øl i hånda og tenker at jeg ikke engang kan huske at jeg var i kjøleskapet og henta denne... På kontoret er det heller glissent og motivasjonen er heller laber. Det er nesten så det hadde vært bedre med litt ræva vær, så tankene ikke hadde gått hen til alt det man kunne ha funnet på å benyttet tiden til av uteaktiviteter. Nå som helgen nærmer seg har dette dobbel effekt og det lille som foretas av samtaler med mine medmennesker på kontoret preges stort av innhold som er alt annet enn jobbrelatert. Snart i ferd med å opparbeide meg sort belte i pisspreik...

Da har jeg og Ceca83 avtalt å møtes i Tromsø på torsdag 04.08. klokken 18.00

Flyt er foreslått, men om noen har bedre forslag, så er det bare å komme med det!
Alle er hjertelig velkommen til å joine oss for litt hyggelig samvær og bli-kjent øl/vin - eventuelt brus... :)

Hvordan i alle dager gjør man dette uten å såre personen? Jeg bare jatter med til de blir lei og tar hintet, men jeg lurer på om det alikevel er bedre å bare ignorere meldingene, altså for personen i andre enden? Og så sitter jeg igjen med dårlig samvitighet uansett.

Etter en trøstesløst våt sommer. Få turer på stranda, lite grilling, fest og moro, tar jeg meg selv i å kaste lange blikk etter flotte menn overalt! Kikker uforskammet på den flotte veltrente rumpa til 30 åringen foran meg i køen på kiwi, sender lange blikk etter veltrente menn i bar overkropp på stranda. Det er noe med en flott v- formet rygg, sterke muskuløse armer, flotte maskuline hender, hårete brystkasser, den lille stripa med hår som viser vei ned i badeshortsen...jeeez, jeg trenger en mann...:/

Så mange damer har spurt om vi skal ta en date at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg har mistet tellingen på hvor mange damer jeg nå har takket ja til å møte, men det er vel 7-8 stk.

Hva skal jeg gjøre? Jeg er redd for å velge feil når det gjelder hvem jeg skal møte først.

Mann 35

Jeg har stussa litt over tjenesten "Profiler med svargaranti" og undres over hvorfor noen finner det for godt å tenke "ja, det skal jeg jammen gjøre, jeg skal svare HVER gang noen sender meg en post" Er det mange som er inne og titter på disse? Eventuelt sender post? Sjæl syntes jeg opplegget er genialt, det er noe kult med å hive seg på et opplegg der greia er at man alltid skal svare på innkommende post.. Men jeg lurer fortsatt på hva de enkeltes grunn er for å gjøre det...

Hva med å opprette et panel bestående av noen folk som frivillig medler seg, som kan komme med innspill, råd og veiledning om profiler her?
Så kan man som bruker sende en forespørsel - og panelet komme med innspill og begrunne ting de reagerer på osv..Komme med forslag..
Eksempel: En ny person oppretter en profil - og for de fleste som oppretter en ny profil, er det famlende vanskelig å vite hvordan andre ser på hvordan man selv fremstiller seg.. Vi ser jo eksempelvis mange menn med segselvibaroverkroppforanspeiletmedmobiltelefonihåndaogavkuttethode-bilder.. Intensjonen er sikkert god da man, når man oppretter profilen, tror at en slik site som dette handler om å "markedsføre" sine beste sider :) Dette var bare ett eks..