Sukkerforum

noen er på sukkerfest og jeg skal se kamp :) hehe,,,,ka driver dere andre med

Noen som fikk med seg NM i grilling i Sofienbergsparken i dag da? Ser det er noen som hadde planer om grilling før sukkerfesten.

Utrolig at kan få en slik kraftig hjertesorg som jeg har i dag etter kun en to-ukers romanse.... Som endte med at jeg ble forelska, men det ble ikke hun.

Tankefull

Siste svar lø. 4 juni 2011 19:12 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Dryhill

Hmmm jeg har fulgt med på forumet over ganske lang tid.. Og gjør meg noen tanker angående noen av de som kommenterer eller starter tråder her inne med annet pseudonum enn profilnicket sitt. Jeg tenker ofte at de jeg synes fremstår som ufyslige, ekle, provoserende i forhold til visse ting, overflatiske eller rett og slett slemme, vil jaggu ikke jeg ha noe med å gjøre.. For jeg tenker som så, at når vinklingen på kommentarene fra samme person er de samme diskusjon etter diskusjont så må jo det avspeile noe av personligheten?? eller er jeg helt på jordet...?? Så jeg har jo funnet ut at noe av det første jeg må finne ut hvis jeg skal date noen er jo om vedkommende har vært aktiv på forumet og hviket navn vedkommende har gjemt seg bak.. Og det blir jo ikke akkurat enkelt for jeg vet jo ikke hvem de er!!!!

Jeg lurer på hva dere skal ha på dere på Sukkerfesten i morgen? Jeg har INGENTING å ha på meg.. :-(

Jaja, Vet det har vært mye mas om hår her, men nå er det litt personlig: Skal jeg rake vekk mine 6 år med sparing, bare fordi jeg vil prøve noe nytt? Hår vokser ut igjen, men det vil ta noe tid..

Hva synes damene? Har et bilde med håret "utslått" i albumet, hehe.

Hvorfor tror jeg at jeg skal få av de fineste jentene? Hvorfor tror jeg at jeg er så mye bedre enn andre? Hvorfor skulle jeg mot formodning få noe bedre respons her inne enn alle de andre guttene som driver med så mye mer intressant og spenennde enn meg? Jeg går jo ikke på fjellet 4 dager i uken, jeg eier ikke ett hus på 400 kvadratmeter med gullbelagte kraner og golv som man kan speile seg i. Jeg har ikke ferrari og lamborghini, ei heller en 70 toms flatskjerm med det nyeste surroundanlegget i hundretusener klassen. Ikke har jeg hytte heller. Kan heller ikke skryte på meg at jeg har verdens beste jobb som jeg trives 100% i, og tjener bøttevis med penger. Ikke bor jeg i byen heller. Jeg er heller ikke 190 cm høy og like bred over skuldrene. Jeg kan heller ikke skryte over at jeg har datet de fineste jentene i Norge, med de største sillikonbrystene og de største diamantene. Jeg er bare meg selv, trives sånn ok i jobben og med det jeg driver med. Det eneste jeg er her inne for, er å finne meg en fremtidig kjæreste ;)
Flere som er det? ;-)

Har en del eldre kompiser som mener at sjekkingen fra en manns side var så mye enklere på 80-tallet, noen som har levd en stund som har en mening om det? :P
Eller er det bare de som sier dette som har blitt eldre og hakket mindre attraktive?? :P

Hvor mange deltakere har det pleid vært sånn ca før på disse festene sukker arrangerer?
Hvilken aldersgrupper dominerer? 30-40 år?

Mange gutter/menn klager over at de ikke får svar av jenter her inne. Og mange tråder hanlder om hvor kjipe disse jentene er osv.

Men iikke tro at gutta er noe bedre.

Jeg har sendt flere førstemailer til gutter/menn som jeg ikke har fått svar på. Det syns jeg faktiisk er helt greit. For kanskje er det verre å bli avvist enn å ikke få no svar . Jeg har i alle fall ikke blitt irritert eller såra. Har egentlig ikke tenkt så mye over det. Det er jo ikke lett å avvise noen, så jeg fostår det.

Selv har jeg bare blitt avvist en gang - på en pen måte, men jeg tenke mer på den avvisningen enn alle de som bare ikke svarte.

Det er da ingen grunn til å legge så mye følelser i en førstemail at man blir såra og vonbråten?

Pratet litt frem og tilbake med en gutt her fra sukker.. Vi ple FB venner, cattet litt til og fra der en stund.. Så i forrige uke ble det masse chatting og telefoner o.l.. Vi møttes i helgen og interessen blomstret mer for begge.. Men nå plutselig får han panikk fordi det ble FOR mye kontakt på kort tid.. Skjønner ingenting jeg.. Er ikke som om vi har skrevet mld og pratet i telefonen hele dagene..

ÅH! Merker jeg blir frustrert.. Er det noe galt med meg?

Hva er planene?
Langhelg eller jobbfredag?
Reise bort eller ikke?
Sukkerfest lørdag?

Hvorfor skjer det så ofte at man får kontakt med jenter her på sukker. Skriver , flørter osv.. i en periode.
så spør de om å kunne legge hverandre til på Facebook..
og etterman har gjort det så forsvinner kontakten ??

Noen flere som har opplevd det ???

har de samme bildene på facebook . så er ikke bildene de blir skremt av heller ??
og skriver jo ikke noe rare syke ting på siden min heller..

Hilsen Confused !!

Jeg har hatt besøk på profilen min av en med bilde i kun boxer. Han holder hånden på sin store erigerte dings, sågar veldig synlig til tross for boxeren....

Hva får noen menn til å tro at dette virker fristende? Det kan jo egentlig være at jeg er litt snerpete da...høhø...

Hei,

Jeg bare lurer på, er det mange som skal på vorspiel før sukkerfesten ? :)

Gjerne si i fra. Jeg ser en tråd lenger nede om at det er vorsing i Torshov-parken. Mange som skal dit?

En ny kategori:

De fleste unge damer med "gode manerer" er noen rare skapninger.

For å lage en lang historie kort... nå igjen etter den kjente drosjeturen, og halv-vegs på en cider forrige helg..
Vi går opp..du har vel kondom...hviskende...jajaja., du er kanskje ikke beskyttet....Neeei....
Kondomen på.. og en runde senere (uten orgasme hos meg)..
mere..mere..(hviskende jeg kjenner deg bedre uten og holder meg)...
jjaahh...ta meg uten......senere.. bare sprut i meg.. bare....(hva skjer liksom).. i all respekt sprutet jeg utenfor...
(ville jo ikke akkurat bli far ....til den pur-unge damen 16 år yngre)

Hva skjer med dere egentlig..et stort flertall av yre frøkner er faktisk dobbeltmoralister..

Eller tar jeg så feil??

Skål for friske minner på en herlig fridag...

Jeg bare lurer... Har nettopp vært med en jente som jeg hadde det helt supert med. Hun er pen, veldig bra trent. Hun er veldig lik meg sexuelt. Og hun er både smart og spontan og i tillegg veldig sosial.

Men!...

Vi har møttes 10 ganger. Første gang over en film eller to. Vi ente opp i sengen og vi hadde utrolig bra sex. Videre så begynte vi etter 3-4 møte og utforske ting i sengen. Dette mest for hennes glede. Jeg ble også tent av det men mest for å glede henne.
Så gjor hun noe ganske slemt mot meg som jeg ikke vil gå inn på. Jeg tilga hun på 5-6 møte og vi hadde det helt fantastisk igjen. Så etter 5 eller 6 møte ente hun opp med å treffe en ny fyr fra sukker. Hun løyg på dette, men jeg fant ut det fordi jeg skulle overaske henne hjemme (skulle egentlig bort denne helgen). Da jeg kom til henne så jeg hun og fyren klinte i sofaen. Gadd ikke si noe.
Men da jeg konfronterte henne noen dager senere så nektet hun på alt. Jeg fikk presset det ut fra henne og hun unnskylte seg og kom med forklaringen at hun syntes jeg virket useriøs. Det som slo meg veldig da var at dette var dagen etter vi hadde hatt den mest perfekte kvelden. Og i tillegg hadde hun faktiks med en gang hun kom hjem skrevet med denne fyren og invitert han til å sove hos henne hele helgen. Så bestemte jeg meg for at jeg kun ville være venn med henne, men det gikk veldig dårlig (noe jeg viste) for jeg liker jo henne godt. Men da jeg ringte henne opp så kom jeg på dobbelt linje noe jeg faktiks ikke har gjort på over 10 år på en mobil. Men hørte henne i linjen hvor hun lå å hadde stønne lyder og snakket med noen andre. Jeg sendte melding og spurte henne. Så sa hun at ingen ting hadde skjedd. Hun ringte meg så opp og forklarte hele greia. Hun hadde hatt tlf sex med en tidligere elsker. Men hun tryglet om at jeg skulle tilgi henne. Nå for en uke siden så fikk jeg melding fra en kompis som hun har skrevet med på sukker. Som rådet meg til å holde meg langt unna henne. For hun har prøvd å legge ann på han også.
Jeg er ikke vanvittig forelsket og jeg er ikke gal etter henne på noen måte. Men vil faktisk prøve å være venn med henne. Er ingen stress for meg nå for det hun har gjort. Men er litt stress med tanke på at hun ikke forteller sannheten. Hun kan jo rett og slett lyge om alt til meg.

Hva tenker folket om henne? Kan si såpass mye at hun trener veldig mye. Prater dialekt fra opland, rødhårete, og hun er bosatt i Oslo. Noen flere som har opplevd noe lignende fra en person med disse punkte

I serien "Test deg selv", fortsetter vi med en gammel släger.

http://www.side2.no/fritid/article1539627.ece

Alderskrav

Siste svar fr. 3 juni 2011 18:20 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi

Når en jente har satt f.eks. at hun vil møte en mann mellom 28 og 34 år, er det da frekt å ta kontakt hvis man er 35? Neste alders-alternativ er jo 36, så man er jo midt i mellom der :-)

Jeg er kjempenysgjerrig! og spørsmålet er enkelt.

Hvlken religion/trossamfunn tilhører du, eller liker du å kalle deg tilhenger av?
Og hvordan påvirker dette deg? I det daglige, under høytider, hverdagsrutinene dine, seksuallivet ditt, livvsynet
og ikke mist,- ditt forhold til en eventuell partner?

Er det noen her som utelukker menn/kvinner pga egen eller personens rerligion ?

Da er det offisielt 1. juni - første dag i første sommermåned :))

Vil bare ønske alle en goood sommer!

(Og god natt!)

Forum.

Siste svar fr. 3 juni 2011 08:21 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgj.per

Er forumet positivt eller negativt for Sukkers egentlige funksjon?
Kanskje en tråd som har vært før,men blir ikke fokus tatt bort ifra det vi egentlig er her for?
Opinions anyone?

Hikk !!
hikk !
hvor er vannflaksa ??

Fler enn meg som har fått 1 glass for mye i dag? Er såååå gøy!! Hahahahahahahha

god natt

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Børre!

sov godt

Safe sex

Siste svar fr. 3 juni 2011 00:28 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Tar du det som et selvfølge å teste deg først for hiv / hepatitis og klamydia før du slipper å bruke kondomer eller satser du heller på et godt immunforsvare og litt flaks?

Noen nyttige linker særlig for den sistnevnte gruppen:
http://www.hivnorge.no/id/84
http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainArea_5661&MainArea_5661=5620:0:17,4210:1:0:0:::0:0

Gikk inn på online lista, der er det 51 profiler nedover, talte 2 superbrukere på hele lista, 2 av 51! haha

Hvor gamle er dere jenter her?? 50 sånn sånn ca?? :P

Gutter/menn skal altså betale, samtidig som de skal ta initiativet!

Hadde gjort dere som venner med farmor mi på 89 år alle sammen :D :D

Giftesyke kvinner?
Verpesyke kvinner?
Vampyrer?
Zombier?
Mørket?

:)

Lurer på om de bare lav vær å svare for det føles godt å gjør seg mere kostbar og attraktiv enn de er?? :P
Får stadig interesse av jenter som er penere enn de som ikke svarer....

Prøver igjen...

Er det noen som skal ha/vet om vors før sukkerfesten? I så fall hvor skal dere?

Jepp! Jeg tyr til sukker for å løse dette problemet.

Jeg har innmari lyst på en ilder, og har tenkt lenge på dette. Men alene tror jeg ansvaret muligens blir litt for stor. Finnes det noen andre her (spiller ingen rolle om du er mann eller dame) som har lyst til å dele dette ansvaret med meg? Vi kunne funnet en avtale om å ha ilderen 2 uker hver forså og bytte feks.

Tror det kunne vært en hyggelig ordning, hvor man fordeler ansvaret og kan ha både en liten ilder i hus, og litt fritid når man trenger det :)

Flott om du bor i Oslo/akershus området så henting/levering ikke blir så vanskelig.

Jippi, dette kan bli gøy! send meg privat mld om du er interessert!

I min desperasjon etter å finne noe å ta knekken på tiden med, tråkla jeg gjennom det som ligger som "top 100" på piratebay (jeg gidder ikke å vente evigheter på å laste ned) og kom over en serie som heter Glee http://www.imdb.com/title/tt1327801/

Dette tror jeg er 100% Chick serie. MEN. Etter å ha glana litt skjønner jeg at jeg digger dette.. Og befinner meg nå med øl, pottis og stort sett det som finnes så langt av serien. Shait.
(Serien drieier seg i korte trekk om en elever som deltar i en gruppe på skolen som driver med sang og dans... Skjønner`u ?)

Noen andre som har sett denne serien? Hakke hørt om`n engang jeg..

Hvorfor er dere det??

For gutter,Kjersti:D

https://www.youtube.com/user/kjersti32#p/u/1/QzHKAic0vYQ

Og her er noe for sukker-ladies, Tor sixti nine hahah:D

http://www.youtube.com/watch?v=cCKG5BsspUs

http://www.vg.no/bildespesial/spesial.php?id=8339

Jeg bruker ca 1500 på sukkerfesten (reise, hotell og fest), og da har jeg funnet ut at jeg kun har 833 kr igjen på bankkortet mitt. Mastercardet er brukt over grensen, så jeg kan ikke ty til det hvis jeg finner ut at HEY; jeg vil ha masse drinker og ta taxi hvor enn jeg skal... OG jeg som hadde tenkt å bruke litt penger på shopping.

OG i tillegg til DET, så må jeg ha penger til mat helt frem til den 15. Seriøst, HVA gjør jeg? 833 er svært lite, egentlig. Men keep in mind people, jeg bruker svært lite penger på mat, så kanskje jeg ikke trenger så mye på dét. Men hva tenker dere?

Dette er en skryte tråd.. uten UTEN tvil ;)

Jeg er litt stolt av meg selv om dagen =D
Har vært syk siden søndag, kjente at ryggen min ble fucka igjen på mandag, og har ikke fått trent før i dag.

Men allikavel så har jeg fulgt dietten min =D
Uasnett hvor mye jeg har hatt lyst på digg, så har jeg spart meg =D

Har forresten gått ned til 86.8, og er nærmere målet på ca 80 kg =D

Hadde vært kult å få flat mage og bli markert som fader til sommeren =D

Hva vil DU skryte av i dag? =D

Viagra
Cialis
Levitra

??

Egentlig, burde jeg skamme meg - men... saken er at et par-tre bilder av mine matcher som vises hele tiden er rett og slett... .prøver å si det så mildt som mulig.. horror.
Hele ansiktet, blikket og uttrykket får meg til å gyse.. kan ikke komme på en passende skrekkfilm for å sammenligne (kanskje Funny Games)
Jeg er sikker på at mennesket er helt flott, men jeg måtte til slutt blokkere for å få bildene bort - jeg begynte å grue meg til å sjekke matchsiden etterhvert..

Lurte på om flere av sukker-befolkning hadde lignende blokkerings grunner...? Føler meg litt som en dårlig person, men ...HORROR hver gang jeg er på sukker,, nei, nei..

I "gjengen" min er det vel bare jeg som er singel nå. Og resultatet er - er det noe som ikke involverer å drikke seg kanakkas på byen, så er det stort sett par som gjør det. Og jeg, hvis jeg får lov. Må si jeg begynner å bli ganske lei av det!

Så hvor bør jeg begynne å lete etter venner?

Bråk?

Siste svar to. 2 juni 2011 12:19 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Haefs

Jeg har aldri havna i bråk ute på byen før i noen stor grad, men seneste i dag hadde jeg ved 2 muligheter bråk servert rett forran nesa på meg, jeg tror ikke jeg oppsøkte det i dag heller. Jeg har alltid hatt intrykket at bråk kommer til kun dem som leter etter det, er det et underbevist jeg som vil bråke kanskje?
Jeg sitter med anger på at jeg ikke dro til han karen i taxikøen... er det en bekreftelse at jeg kanskje underbevist har oppsøkt bråk?

Hva gjør man i kveld da?

Jeg er en dame i midten av tredveårene som nå forbereder en seks måneders avholdsperiode.
Jeg ser at venninner som har fått barn drikker svært lite, mens jeg har like mange drikkeanledinger som før.
Sannheten er at jeg ser det har blitt for mye for lenge, og at jeg står i fare for å utvikle en avhengighet. Jeg vil ikke måtte bli avholds for all fremtid derfor tar jeg en pause.

Problemet er hva jeg skal si hvis jeg møter en mann jeg liker? Hva vil han tenke om jeg sier sannheten? Skal jeg kamuflere det som et generelt helseprosjekt? Hva ville du tenkt om du fikk vite at kjæresten din en gang i tiden hadde hatt resept på antabus? Ville du fortsatt å date noen du fikk vite hadde vært bekymmret for egen alkobruk?

Jeg har veldig lyst på minigris. Men siden jeg har hus, stor hage, jobb og en unge så tenker jeg at det kan bli litt mye.

Er det noen der ute som vil dele ansvaret med meg. Det er fint om du bor i nærheten, hvis ikke har jeg en 2 roms bod - så du kan godt bo der. Fri losji - hvis du klipper plenen regelmessig - og avlaster med stell av minigrisen. Så kan vi jo se hva det blir?

Bare send meg en mail - så får vi underskrevet en kontrakt snarlig!

Gikk i rulletrappene v Stortinget T-bane idag og ble atter en gang slått av hvor tunge de er å gå i??? både oppover og nedover! og jeg er ikke i spesielt dårlig form altså :I hvorfor er det slik at noen trapper er lette å gå i og andre tunge?

Hvem skulle tro at Linni har en IQ på 108 ?!

Jaja, en bør visst ikke dømme boka etter omtale..

"liga"

Siste svar to. 2 juni 2011 00:53 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Scarecrow

Skal være lettere useriøs her!

Fortvilte menn og gutter, Ikke vær redd for de peneste jentene, for under all sminken så er de fremdeles mennesker som oss og trenger ikke nødvendigvis å være noe penere enn deg, hehe.

Var ei på jobben som lærte meg det en dag da hun kom uten sminke, reaksjonen min var "hey, Du er jo egentlig like stygg som meg!" :-P

Sminke er en fin ting.

;)

Diabetes eller HIV?