Sukkerforum

Gutter!
Dersom dere har datet en dame noen ganger og dere er interesserte, hvilken oppførsel framviser dere da?
Svarer dere umiddelbart på sms for eksempel?
Selv om hverdagen er travel, får dere tid til å putte inn et treff?
Dersom hun foreslår å treffes tirsdag kveld, men da er du opptatt, svarer du med å foreslå nytt tidspunkt?

Jentene kan gjerne også komme med erfaringer her.

Utsende

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sånn passe

Det er mange tråder om utseende her nå, være seg tykkelse, høyde eller andre rangeringer (etter tallprinsippet 1-10) av det motsatte kjønn.

Montro hadde det vært mulig at det hadde vært et av søkekriteriene, et av de alternativene man selv fyller ut ettersom hvor opptatt man er av det? Jeg vil nemlig ikke ha en utseendefiksert mann. Erfaringene mine, nemlig, er at slike menn tenderer å være overfladiske (og mer fordomsfulle) også på andre områder... Jeg vil dessuten ha en mann som fortsetter å elske meg for den jeg er også når puppene begynner å henge, når grevinnehenget slenger, når rynkene tar over ansiktet og håret gråner!

Jeg regner med at de fleste her har på noe bakgrunnsmusikk mens de surfer, så da er jeg nysjerrig på hva du hører på. Jeg hører på Mos Def for øyeblikket, "The Ecstatic".

Dersom du har vært på date med noen og personen ikke fenger deg i det hele tatt, hvordan sier du fra til personen?

Hvordan gjør du det etter flere dater og det går opp for deg at du ikke ønsker å møtes igjen?

ringte politiet i dag fordi jeg har fått meg non beundrere i nabohuset. jeg har lys gjennom hele leiligheten så man kan se ganske godt inni leiligheten min. og de siste dagene sto gutta i nabohuset i vinduene sine og glante på meg (vet ikke hvor lenge de har gjort det). det er ganske ekkel følelse å bli observert av en gjeng av mørke menn. rådet fra politiet: jeg må selv ta answar og skaffe meg gardiner eller persienner. men i norge er det så få fine lyse dager, kan ikke stenge ute det lille av sollys vi får.

Endelig en ettermiddag og kveld med skikkelig bysommer.

Fem-over-tre-båten til Hovedøya, møtte to kamerater, soling og bading i tre timer. Halv-sju-båten tilbake til byen.

Deretter opp på Grünerløkka der det ble øl og quesedilla på fortauet utenfor Mucho Mas mens vi så på tusen søte damer ;)
(Og noen litt rare, hehe!)

Og jammen kom det noen kjentfolk forbi også, så man fikk sagt hei og hvordan står det til.

Kom dere ut og sørg for å gjenerobre Oslosommer'n, folkens!

Det var godt å gjøre litt normale ting igjen, etter fem tunge og grå dager. Selv om uroen ligger og murrer i ryggmargen...

Jeg sitter jo som sagt ute å nyter sommerkvelden med en cognac.. da jeg merker det er noe som rasler ved beina mine.. Titter ned og der sitter det en stor frosk gitt. Grøss... Hmm deg har jeg da sett før tenkte jeg.. for jeg hadde nemlig besøk av en frosk som kom inn via soveromsvinduet mitt og satt på nattbodret mitt i fjor høst.. Den gangen endte han opp på feiebrettet og ble pælma ut døra.. Men nå er han altså tilbake.. he he. Later til at det er min eneste mulighet så kanskje jeg bør kysse ham denne gangen??

MMMMM...

Siste svar on. 27 juli 2011 22:03 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Dryhill

Tandoori, rødvin og etterpå et glass cognac her i "utesalongen" med fjordutsikt. Need I say more.... Og dette kan jeg jo kose meg med i og med at jeg allerede er "småfeit" he he.. ahh livet er herlig. Er sånne kvelder som gjør at man kommer seg gjennom den laaaaaange vinteren. Eneste som mangler nå er en armkrok å krype inn i så hadde det vært opptimalt:-)

Da kom endelig solen tilbake til Bergen, og det gjorde ikke vondt akkurat :o)

Hvor lang tid tror dere det kommer til å gå før de Norske skriker innvandringspolitikken er på tryne, alt er galt her pga APs åpenhet for mennesker og på den andre siden der du har folk med etnisk bakgrunn som skrike rasist bare en hvit en sier noe som strider imot Asias kultur og/eller religion.
2 uker?
3 kanskje 4 uker?

Og nå blir det grilling!

Jeg er en kjekk mann i min beste alder med øst-asiatisk utseende, og opplever at det er særdeles vanskelig å få kontakt med jenter her inne. Mitt spørsmål er: Hvor åpen er jenter/kvinner til asiater? Er det en nono uansett, eller vurderes de på linje med andre? Dette er selvsagt også et spørsmål om smak. Og folk med fordommer: kom gjerne med dem. Vi gjerne lodde den generelle oppfatningen blant jenter her..

Ja så sitter vi her igjen da dere. går hele husholdingsbudsjettet med til alkohol? ja hvorfor ikke, det er da en fin smertestillende. Du verden så mange rare tanker man får av dette djevelens munnvann.

Er OFTE jeg ser tråder avsluttet med det spørsmålet, både her og på andre fora.

...og spørsmålet mitt er vel egentlig:

Dere som da sliter med hva det nå enn var dere tok opp i denne tråden, på hvilken måte hjelper det dere at noen andre opplever det samme problemet?

"Å, heldigvis er det noen andre som har kjønnsvorter også, da ble mine så mye mindre plagsomme med en gang....".......?!!!????!?!

Hei alle sammen.
Jeg har sett tidligere her at det har vært kritisert av kvinnner at menn er lettkledde på profilbilder.
Derfor skiftet jeg profilbildet for å teste ut denne påstanden om at: det kvinner sier er noe helt annet enn de faktisk mener.

Det er herved bekreftet, i og med at jeg har fått flere brev når jeg har profilbildet der jeg viser litt hud enn når jeg bruker andre profilbilder.

Hvorofor er det så fokus på bilder egentlig?
Det er jo bare et glimt i tiden, dvs der og da, man får jo ikke med seg helheten.

ER det ikke bedre å se mer enn bare bildet, men andre kvaliteter også?

Det er i alle fall det jeg gjør, selv om jeg vet at en del ikke gjør det.

Jeg bruker Safari og etter en stund så begynner den å henge når jeg er her på sukker, det virker som alt lagres i et minne eller noe slikt, og det får jeg bekreftet når jeg ser på task manager (activity monitor, det skal sies at jeg er på en mac). Andre som har dette problemet eller bør jeg reinstallere noe? Jeg har ikke dette problemet på andre nettsider. Jeg har prøvd Firefox, samme problem. Og til slutt, alle dere som bruker iPad, hvordan funker det her på sukker, da iPad ikke har flash?

Er det bare meg som ikke får sove???? :( hva er ditt tips så man får sovnet?? jaja untatt og holde rundt noen og kjenne vermen fra en annen menniske og etterpå våkne opp med samme person og føle man er den heldigeste i verlden

Kunne det ha vært noe??

Noen som kunne tenkt seg å tatt reisen hit og hilst på oss bondeknøler frå feil side av landet, her hvor vi er så få det nesten blir innavl og må importere frå andre kanter av landet for å få inn friskt blod i vestlandsrasen.. hehe...

Jeg kan lett stille opp og hjelpe til med arrangementet, lokaler, overnatting og andre ting som må ordnes, elsker å organisere :-)

Mandag er det markeringer i hele Norge. Vil oppfordre alle som har tid og anledning til å møte opp. La oss vise de som hater, og la oss vise omverden at vi i vår lille nasjon er villig til å kjempe for våre viktige prinsipper om åpenhet, inkludering og intoleranse på tvers av politisk tilhørighet og religiøs overbevisning.

-Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen-

Man kan innimellom lese i profiler om at drømmemannen skal være høy og mørk, gjerne bredskuldret osv.. Men hva om man er litt bredmaget?? Hvordan går det? Må da vel være bedre enn surmaget i allefall ;)

Litt humor

Siste svar ti. 26 juli 2011 20:58 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Humørspred

http://youtu.be/FYoP9JuuCNc

http://youtu.be/xo_QlcSL71s

http://youtu.be/V2X8zRDXd1Y

De hjertene jeg har fått i år har vært fra profiler som helt åpenbart er falske. Typisk fotomodell ca 20 år søker mann opp til 100. Er veldig seriøs, med lang velskrevet profil, intr. i toppturer og alt annet som menn her liker å bruke fritiden på. :-)
Noen som vet hva som foregår, er sukker fullt av sikkerhetshull, eller er det mennesker som registrerer seg og så plukker ut sine ofre? Isåfall skulle jeg gjerne visst ut fra hvilke kriterier. :-/
trist, men det må være mange supernaive menn her siden det er marked for å drive med denne spammingen.

har sett villsvinfillet i frysedisken i butikken min, og lurer om noen vet hvordan det kan lages? utrolig glad i vilt så jeg har lyst å prøve.

Jeg har prøvekjørt en Audi A5 Sportback i dag, og vurderer veldig å kjøpe en. Men lurer litt på om det er noen her inne som har en og som vet om ting jeg bør være obs på, eller noe ekstrautstyr jeg burde ha med o.l.
Anders

Ganske jævlig også, når ei dame først oppfører seg eksemplarisk og sjarmerende etc, så vet en med en gang at dette er en "fake" profil.

De fleste slike profiler er jo utenlandske, så virker som de skor seg på at kvinner her til lands er såpass ufordragelige av seg, rare greier, hvordan vet de det liksom??

"hi there i am alone and bored now i need some naughty fun now and i need some naughty guys here... if you want some naughty fun and your alone and bored just add me in MSN jerwel15@hotmail.com"

Jeg regner med at denne teksten muligens virker kjent for en del mannlige medlemmer her? :) At profilen er falsk er jo totalt åpenbar og det burde ikke være noe tvil om det, men uansett hvor ofte Sukker sletter denne profilen, så dukker den stadig opp igjen. Bare med bilder av ei annen jente for hver gang.

Men jeg bare lurer på hva dette mennesket som lager denne profilen får ut av dette? Hva er hensikten med dette egentlig? Har ikke tall på hvor ofte jeg har merket denne profilen som uekte, men nå gidder jeg snart ikke lenger. :) Er jo bare å ignore denne profilen eller blokkere selvfølgelig, men er det ikke mulig å sperre enkeltpersoner sine IP-adresser?

Det å snakke om følelser med det motsatte kjønn er ikke alltid så lett.

Hvor ofte fungerer det?

Vi kan da ikke alltid befinne oss på hver vår planet når det gjelder dette?

Hvorfor er det så få fra Trøndelag (i alderen 29-43) her inne? Er det veldig få single (menn) i Trøndelag, eller er nettsjekking fortsatt et veldig stort tabu? Eller er jeg på feil nettsted??
Men blir jo sprø av å sitte og bla gjennom profilene til alle kjekkasene i Oslo ... så langt unna ... hehe.

Er det helt uaktuelt for deg å bli kjæreste med en jente som er småfeit?

Med småfeit mener jeg IKKE de som tar opp to seter på bussen, jeg mener IKKE de som har problemer med å bli med på en skogstur eller gå trapper. Altså ingenting som hindrer normal aktivitet og et normalt mosjonsnivå. Men jeg mener de små¨feite bruker 44-46 i klær, og som uten tvil bærer på noen kg. de ikke trenger, uten at det direkte hemmer.

Sett at alt stemmer mellom dere: Dere kommuniserer perfekt! Dere er helt på bølgelengde mentalt og koser dere i hverandres selskap. Du synes også hun er søt og morsom. Men både du og hun vet at hun med fordel kunne mistet 10-15 kg.

Spørsmålet er da: Vil du utelukke henne som kjæreste-emne av den grunn alene?

Det er et individuelt spørsmål, så jeg er ikke ute etter å ta noen for å være overflatiske osv.
Kunne vært interessant å høre hva ulike menn tenker om dette. Fint om du sier alderen din.. :)

I torsdags kväll så fick jag veta att en fyr är en manlig person då jag som svensk trodde att en fyr var en person har jag då och då skrivit i meddelanden till damer att de verkar vara en trevlig fyr så inte underligt att det går trögt här på sukker .

Så därför ber jag de damer som fått ett meddelande från en svensk med orden du verkar vara en allright fyr , morsom fyr eller någon typ av fyr om ursäkt :))

I går hadde jeg balkongdøra åpen på ettermiddagen for å lufte litt. Etter hvert ble det et helsikes bråk med masse kjefting, hyl og skrik fra oppgangen ved siden; de hadde vinduene åpne og dette hørte jeg. Det jeg oppfattet som en familiekrangel mellom mor og barn var særdeles høylydt og det varte kanskje 15-20 minutter. Jeg gikk ut på balkongen for å høre mer hva det dreide seg om, men da jeg hørte det jeg vil kalle som "klaps", altså slag med åpen hånd/ørefik, taklet jeg ikke mer og ringte politiet. Politiet kom etter ca 10 minutter(imponerende nok slik situasjonen i Oslo er) og jeg møtte dem og forklarte det jeg hadde opplevd, hvorpå de gikk inn i leiligheten der bråket var, og da trakk jeg meg helt unna. Ting roet seg etter dette.

Mine spørsmål er: Hvor mye skal man egentlig blande seg inn i andre familiers anliggende? Burde jeg ha kontaktet familien selv for å høre hva som skjedde der? Ringte jeg politiet unødig; for tidlig eller for sent? Burde jeg latt være å ringe politiet i det hele tatt?

Jeg kom over denne filmen der Patti Stanger - matchmaker i USA - gir råd til jenter og kvinner om hvordan de skal gå frem for å få seg kjæreste og ektemann. Minner litt om omvendt PUA på noen områder, men jeg sitter igjen med endel forvirring etter å ha sett filmen. Det virker så skjematisk og så enten-eller. Mennesker kan da vel ikke være så forutsigbare - eller er vi det?

Og er dette primært tilpasset USA's datingmarked og burde være irrelevant for Norge, eller har den noe å fare med her også?

Er det noen som har sett filmen eller har lyst å se den for å kommentere hva dere tror og synes?
Jeg tror i det minste det voldsomme fokuset på ekteskap er mer amerikansk enn min smak iallfall.

Filmen heter "Married in a Year" og den kan ses i sin helhet på megavideo her:

http://www.megavideo.com/?s=seriesyonkis&v=2CE31JYM&confirmed=1

Apropos

Siste svar ti. 26 juli 2011 13:07 (62 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Trådene jeg svarer på forsvinner i kveld.

Ville bare si, jeg synes det var et fint spørsmål her i kveld, om hvor mye jobben har å si. Hva vi legger i det noen driver med.

Jeg vil gjerne gi mitt svar på det.

Jeg tror vi fort bedømmer og plasserer mennesker ut i fra hva de jobber med. En av grunnene, er at mange identifiserer seg sterkt med jobben, og det spiller inn på hvordan de er privat. Jeg tror vi vel ofte, er litt raske til å dra konklusjoner, basert på noens yrkestilhørighet.

Tanker, følelser og handlinger - sier adskillig mer om et menneske, enn lengden på utdannelsen, og yrkestittel.

Ikke vet jeg ...men i disse triste tider hadde det vært ufattelig godt å ha en hånd å holde i ...en arm rundt seg....men det skal visst ikke være lett her inne det.....Får jo aldri svar på mine brev, og ender mer opp med å få dårlig selvtillit av hele greia her snart. Menn som skriver de er så høflige, kjekke og snille i sin profil ....men svare høflig tilbake greier de ikke.....merkelig med den høfligheten synes jeg ....

Ja? Antall partnere og hvor gamle er dere..?

Noen som har sommerfugler i magen?

Litt sunt å fyre på tanken om kjærlighet også dere...

Ja hvor kinky er folket her inne da?

Selv er jeg vell en del over gjennomsnittet. Liker ganske mye egentlig.

BDSM osv ;) Kan vell si at jeg er ganske så Dominant og har en del erfaring. Men veldig vanskeligt å finne noen jenter her inne som egentlig liker sånt uten å måtte legge det opp i profilen.

Så uten å oute deg selv til hele sukker, hvor kinky er dere jenter? Er det bare noen få eller er det mange?

Det finnes vel knapt et menneske som ikke føler seg berørt av de siste dagene. Grusomme, uvirkelige hendelser preger oss. Sorg har så mange ansikter, og det er opp til hver og en av oss å forholde oss til det som har skjedd på vår egen måte.

Men det finnes så mange hverdagshelter!
Det finnes så mange små og store lyspunkter som er verdt å legge merke til nettopp disse dagene.

Jeg synes det er fantastisk å se varmen, engasjementet, empatien og omsorgen både gjennom tv-ruta og i levende live. Så synes jeg det ville vært fint om noen av dere har lyst til å dele noe av det som har gjort inntrykk på dere...

Takk.

Hjeeeeeelp... jeg blir gal av hvor mye jeg savner en fantastisk jente å dele livet med!! :(

Jeg har en veldig bra jobb, tjener veldig bra, har de riktige vennene, topp helse og veldig veltrent/atletisk og har en ekstremt høy samvittighet og omtanke for de som står meg nær. MEN jeg savner en super jente å ta vare på, en herlig jente å dele hverdagens små utfordringer med, en super jente å dele de gode minnene med, en godjente å dele livets vanskeligheter med (som forhåpentligvis ikke er så mange)!

HVOR er du? ;-)

Ja, det høres desperat ut, men hadde jeg vært desperat så hadde jeg dratt på date med en av de 7-8 damene som har spurt om vi skal møtes til uka!

Dette er altså IKKE en sutretråd hvor jeg klager over manglende respons osv, jeg får nok av meldinger her inne og mye positiv respons, MEN jeg savner å møte DEN riktige god-jenta hvor magefølelsen bare sier til meg: DENNE jenta må du ikke la slippe unna. Hun MÅ du behandle som en prinsesse resten av livet!

Det er faktisk trist at vi muslimer blir hovedtemaet selv om det handler om EN gal person.
Det skulle ikke mer en EN fanatiker til å få de fleste i Norge til å tenke at dette er muslimer og fra nå må alt forandre seg, men det var en norsk gutt og fortsatt kommer dette til å prege ALLE mørke.
Vi står sterkt imot terror handlinger fra før og fortsetter med det.

24/07/2011 kl 00:15 skrev koolluv78

hi, i m fine..how has your day been? well, i m new to this site and i have gone through your profile and i said i should say how i feel having seen your profile.. i love what i have seen.. and will like to get to know you better.. i will be expecting your reply if you feel the same way..have good time there.also distance doest hold me from meeting up, i have been to several places in norway , bergen , olso, trondhiem ..... if you care we can have a chat and see how it goes ..

jenniexxx
24/07/2011 kl 00:22 skrev du til koolluv78

So, what did u like...?

24/07/2011 kl 01:05 skrev koolluv78

thanks for your kindest reply and God bless you. well i seek a serious relationship here in sukker.no and i dont know if you are interested? you can mail me back if you are interested and lets chat to see how it will work between us. have a lovely night

Jennie

24/07/2011 kl 01:09 skrev du til koolluv78

I love you. Did i mention that i am rich?

24/07/2011 kl 01:22 skrev koolluv78

well and i was not talking about riches. you just tell me if you are interested or not?

24/07/2011 kl 01:23 skrev du til koolluv78

Oh, but ofc. I am!

24/07/2011 kl 01:29 skrev koolluv78

ok. lets chat and know each other better on messenger not here because it will be some how slow here if we chat here. so give me your email add so that i can add you on my messenger then we chat now

24/07/2011 kl 01:30 skrev du til koolluv78

Cool! MSN address is HOWSTUPIDDOYOUTHINKIAM@HOTMAIL.COM

Hadde ikke gjort noe å hatt en å dele sorgen/frustrasjonen med. har nå sittet oppe i to døgn uten søvn og forvillet meg inn i nyheter, diskusjonsforumer og i natt leste jeg så å si hele manifestet til galningen. er i ferd med å bli sprø og kunne trengt en kjæreste i denne tiden.

med bare par. Sosialt samvær er overrated.

yes endelig noen som tok kontakt.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dsfg

"hi there i am from london but i am here in oslo for vacation... i am bored and alone now so i need some naughty fun with some guys if you what some naughty fun just add me in MSN jerwel15@hotmail.com"

Skuffende...

tror jeg gir opp denne siden snart.

Burde det ikke være dødsstraff for å drepe nesten 100 mennesker ?
Straffen han som har drept 100 stk nå vil få i de Rødgrønnes-land er 21 år i fengsel, dvs 12-13 "virkelige" år i en celle med tv, internett, mnd.lønn fra våre folkevalgt (som nordmenn har stemt inn på stortinget), + diverse andre fasiliteter...
Er han heldig så kan han sikkert få sone ute i Østfold på det nye luksusfengselet til AP-Storberget....
Det er helt sjukt alt sammen. Alt som har skjedd...

Lurer på hva de skal gjøre med en sånn galning som denne Anders Behring Breivik. En ting er at han selvsagt kommer til å få lovens strengeste straff uten tvil, men hvor skal de plassere han?

Kan vanskelig skjønne at myndighetene tør å la han sone i en ordinær soning sammen med andre fanger mtp faren for at han blir tatt av dage!

Kringsatt av fiender,

gå inn i din tid!

Under en blodig storm -

vi deg til strid!Kanskje du spør i angst,

udekket, åpen:

hva skal jeg kjempe med

hva er mitt våpen?Her er ditt vern mot vold,

her er ditt sverd:

troen på livet vårt,

menneskets verd.For all vår fremtids skyld,

søk det og dyrk det,

dø om du må - men:

øk det og styrk det!Stilt går granatenes

glidende bånd

Stans deres drift mot død

stans dem med ånd!Krig er forakt for liv.

Fred er å skape.

Kast dine krefter inn:

døden skal tape!Elsk og berik med drøm

alt stort som var!

Gå mot det ukjente

fravrist det svar.Ubygde kraftverker,

ukjente stjerner.

Skap dem, med skånet livs

dristige hjerner!Edelt er mennesket,

jorden er rik!

Finnes her nød og sult

skyldes det svik.Knus det! I livets navn

skal urett falle.

Solskinn og brød og ånd

eies av alle.Da synker våpnene

maktesløs ned!

Skaper vi menneskeverd

skaper vi fred.Den som med høyre arm

bærer en byrde,

dyr og umistelig,

kan ikke myrde.Dette er løftet vårt

fra bror til bror:

vi vil bli gode mot

menskenes jord.Vi vil ta vare på

skjønnheten, varmen

som om vi bar et barn

varsomt på armen!Til forsiden
Epost: tulle.elster@peacelink.nu
http://www.peacelink.nu

http://www.youtube.com/watch?v=0_9BTHcpssM