Sukkerforum

Har sendt noen førstemeldinger til menn som virker interessante - men ser at fortsatt etter 5-10 dager så er ikke meldingene lest. Er det en vanlig måte å si at de ikke er interessert på eller er en del så sjelden inne og sjekker meldinger?

Til alle. May the schwaft be with u!

Nok en mann jeg har chat'et med over lengre tid trekker seg rett før vi skal møtes. Jeg lurer på hva jeg gjør "feil", for det er ikke første gangene jeg havner i denne situasjonen.

Uansett: Nå trenger jeg er hyggelig date for å komme i bedre humør. Er det en egoistisk tanke?

Beklager VIRKELG at eg har rotet meg borti alle tråene her inne. Har hatt altfor lite å gjøre i helgen. I will clean up that mess 😀

E d flere som har en egen oppfatning av at en bruker for masse tid her inne/ sjekker æppen konstant/ legger igjen spor både her og både der?

... tyyyyst?

Tenker jeg fikk din oppmerksomhet der, ja.

Etter en grei pause fra dette skravlebolet, så er man så smått tilbake. Helt og holdent på eget initiativ, altså. No complaints.

Atter en gang kan jeg konstatere at man gir og gir, og får bare smuler tilbake. Her skal det åpenbart... kysses en del frosker før prinsen åpenbarer seg. Flere i samme Sukkerbåt, såpass har jeg fått med meg, håper bare vi ikke synker før vi ser land.

Fra spøk til alvor... Det ER ikke lett å finne en man vil beholde og som vil beholde deg. Sukk(er). Godt man trives i eget selskap og håndterer singeltilværelsen. Så prøver vi igjen.

Er det noen som er interessert i å ta noen øll kommende onsdag i Stavanger sentrum et sted? Jeg skal nedover med jobben, og tenker "what the hekk" - come what may! Så om noen stiller seg positive til dette - kjør påmelding!! Jeg gir egentlig blanke f i om dere er jenter eller gutter, sauer eller høns, elg eller geit. Bare en sosial greie lsm. JEG legger hvert fall ikke noe mer i det!

Hvem har du? Har du noen å ringe hvis det går til helvete ? (utenom eventuelle barn)

Hva gjør du i helgen da? ligger du å vrenger deg i lengsel og smerte på sofaen, eller er det noe spennende på gang?

Etter noen dater i det siste så har alle endt ut i null.Jeg har vært oppriktig interessert i minst to av de jeg møtte.Men interessen var ikke gjensidig.

Jeg kjenner at det virkelig tærer på selvtilliten å få avslag flere ganger etter hverandre.Trodde ikke at jeg skulle være så sårbar,men det er jeg tydeligvis. Det er vanskelig å treffe en som kjenner det samme som meg ,det å være seriøst interessert og ønske å treffes igjen.
Sitter her og kjenner at jeg sannsynligvis ikke takler enda et eventuelt avslag så det å våge å skulle møte en ny sitter altfor langt inne. Klarer ikke mer av dette, det blir for tøft for meg!

Hei
Det har seg sånn at jeg har prøvd nettdating på de fleste steder, som tinder, sukker osv. Får ofte høre fra mine venninner "hvorfor er DU av alle fortsatt singel?". Ute på byen er blir jeg automatisk mest opptatt av å ha det gøy med venner og blir "hønemora" i flokken som sørger for at alle har det bra. Og når det blir flørting på byen, ender jeg som oftest opp som wingman..

Noen forslag til hva jeg kan gjøre? Er elendig med å sjekke opp jenter så jeg havner alltid på nettdating, som heller ikke funke.. 😕

Ble så imponert over Odd i Mesternes mester, fyren er 62 år og matcher generasjonen under. Flere som ble imponert?

Vil gjerne være like sprek i den alderen :P

Hva er grunnen din?
Synes det er så mange her inne som ikke ønsker det..
Ihvertfall de mest tiltrekkende her inne :p

Burde vært en funksjon der man kan krysse av hvor mange barn man har.
Mange av de som har barn kan jo ønske flere, men virker som noen innbiller seg at-har du barn fra før, ønsker man ikke flere..

Ser at mange menn her søker en partner som er minst 3 år yngre. Når en ser på SSB sine tall for inngåtte ekteskap (i 2008) er mannen enten 1 år eldre enn kvinnen, er på samme alder, eller til og med yngre, i nesten 40 % av inngåtte ekteskap. Tallene er omtrent de samme for samboere. Søker du en kvinne som er minst 3 år yngre går du kanskje glipp av drømmekjæresten.

Jeg har en oppriktig og djupfølt beklagelse å formidle til mage V jentene her inne. For det finnes endel her som av en eller annen grunn synes at Duckface er søtt, sexy og pent! Til dere jenter som av en eller annen grunn går med ideen om at dere får flere eller kjekkere eller smartere herrer ved å ikle dere store røde suge lepper. Så må jeg skuffe dere! For Majoriteten av menn så er Duckface på topp 10 listen over tidenes turnoff. Så vær så snill, bruk penger på noe annet en store lepper. Dere er mye, mye penere med naturlige lepper.
Vet det er en kishe men dere er utrolig mye penere uten Duckface..

God kveld.

Er det slik at blokkering nå fremstår som "Profilen er ikke lenger tilgjengelig"?

I så fall en mer skånsom variant :-)

Takker for meg etter 1 mnd. Hallahopp .-)

Hver gang jeg er på byen ser jeg nesten alltid at "bad boy`s" har draget på damer, noen av dem er dessvere virkelig bad boys som ikke viser noe form for respekt og behandler damer på en dårlig måte.
Jeg er det motsatte: snill og respektfull. Men får ikke dame, kanskje det er utsende mitt, har prøvd å fikse håret og testet med flere klesstiler. Men virker ikke som det hjelper noe. Så jeg lurer på hva som skal til for at noen skal bli interesert i meg. Hvordan skal man gå frem? Eller noen tips og råd som kan hjelpe meg?

Dette er primært et spørsmål til damene her inne. :) Selv er jeg en mann på 25 år som helt klart har noen kilo til overs. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg ligger an på bmi-skalaen, men jeg vil si at jeg akkurat nå er lubben+. Allikevel er jeg langt ifra å være et ekstremt tilfelle.

Det kunne være litt interessant å undersøke på forumet her hvordan dere damer ser på dette med overvekt. Er det mange damer her som absolutt ikke kunne tenke seg å innlede et forhold med en mann som har noen kilo ekstra? Det er klart at de fleste har nok en grense, men er det mange som vil si at slanke kropp er et krav? Er det mange som finner noe ekstra fett usexy eller direkte frastøtende/enkelt? Eller kan det tenkes at noen ikke bryr seg eller faktisk liker det frem til et visst punkt?

Jeg er også litt interessert i om alder spiller en sentral rolle. Jeg har et inntrykk av at eldre damer kanskje er mer tolerante, men det er mulig jeg tar feil der. Hvis noen på omkring min alder vil bevise at jeg tar feil, så er dere velkomne til å gjøre det. :)

Disse er selvfølgelig spørsmål jeg forventer å få litt forskjellige svar på (smaken er som baken osv), så jeg spør mest for å få et inntrykk av hvordan fordelingen er.

Og i tilfelle noen lurer, så foretrekker jeg selv damer som har litt ekstra. Ikke mye, men litt. Med andre ord er jeg ikke typen som tenner på den typiske fotomodell looken. :)

Har hatt en liten rengjøring

1. Gått inn på telefonlisten og slettet alle menn jeg har datet, møtt på byn og fester osv.

2. Slettet menn på Facebook som jeg tenker ikke trenger å vite hva jeg gjør på lengre. (For ordens skyld: ingen fra nettdating har fått kommet inn på Facebook).

3. Slettet han jeg håpet på men som jeg ikke trenger å vite hva gjør på lengre.

4. Kastet gaver.

Noen andre som vil begynne helt på nytt? Har dere gjort noe spesielt?

Idag får jeg brått en tenåring i hus! 😍 For 13 år og en uke siden ble jeg sendt til sykehus med en viss hast,- svangerskapsfogiftning kødder man ikke med, skjønte jeg. Hørte på radioen at Mette Marit var lagt inn for å føde...
Etter en uke med ultralyder, blodprøver og hjertemonitorer stupte blodverdier, og man ble rushet til operasjonsal. Det siste jeg husker var blåkledde og at operasjonsbordet beveget seg opp...
Og nå,idag, 13 år seinere, sitter jeg her og kikker på den mest( heeeelt objektivt sett) fantastiske, snille og vakre gutt, på 178. Den varme følelsen som sitter i brystet, som kjennes i hele kroppen. Det er kjærlighet .Er det rart ungene kommer først...? 😍
Derfor er det jo viktig å treffe den rette, som jeg vil betro ungen min med, etterhvert...
God lørdag,- her skal feires🎉😉🎈

Hvis du kunne kjøpt deg en livspartner, hvor mye kunne du vært villig til å gi vekk i kroner. Dette blir virkelighetsfjernt, men la oss tenke oss til, bare sånn for å vise hvor på skalaen vi er i vår nødenhet. La oss også legge inn premisset, at dette var et valg du fikk nå og aldri igjen.
Hvor mye ville du da avsedd for å være sikret "evig" kjærlighet?

Var en tur på sykehuset forleden for en kontroll etter et brudd. Sitter alene på venterommet, og rundt meg ser jeg mennesker i alle aldere. Fellesnevneren for de var at de ikke var alene. Enten med kone og barn. Noen med kjæresten sin. Andre var eldre og hadde med voksne barn for å assistere de. Joda, mulig noen av de kunne være venner av de.

Men der satt jeg alene. Hva med den dagen jeg blir skikkelig syk eller skadet? Venner har jeg nok av, men barn eller en kjærestes som støtter opp savnes.

Ønsker alle en fin helg

Hva i all verden er forskjellen på oss? Hva er det som gjør at mange er i forhold i nesten alle sine år, fra den ene til den andre.
Samtidig som andre av oss "sliter" med å komme inn i ønsket forhold.

Hvor ofte er folket her på byen og tar en fest? Eller er hos venner i festlig lag ?

Var innom treningssenteret som jeg alltid pleier på en fredag. Har hatt et godt øye til en mann som trener der, og i dag så tok han kontakt med meg. Følte at han var ineressert i meg. Kom med komplimenter og spurte hva jeg jobbet med og hvor jeg bodde osv. Før jeg viste ord av det så hadde jeg nesten fortalt hele livshistorien min. Ble bare så ivrig og glad.:-))
Legger jeg for mye i det? Er det bare vanlig høflighet og nysgjerrighet fra hans side? Blir garantert å støte på han igjen siden vi trener de samme dagene.;-))

Jeg er i byen den uken og det hadde vært fint å vite hva som er verd å se, hvilke utesteder som er bra osv. Kanskje ei jente som kunne tenkt seg å møtt meg og vært litt guide? 😊

Jeg kjenner jeg er så glad for alle de grinete eldre mennene som sender meldinger til meg.

Så utrolig hyggelig at de går til personangrep etter de har fått et meget høfflig avslag og et "lykke til videre" av meg.

Dere vet selv hvem dere er og dere ødelegger for de andre hyggelige mannfolka som er her inne. Dere er grunnen til at vi heller velger å ignorere meldinger vi får av uinteressante folk. Vi orker ikke disse tåpelige reaksjonene.

Dagens sutring fra meg og jeg ber om unnskylding for det allerede nå.

Er man for langt inne i singel tilværelsen når man har ei dyne og ei pute i dobbelsenga ?

Fantastisk prestasjon av Norges Håndballgutter. De er klare for en historisk VM-finale i håndball! Her feires det!

En ting jeg ikke skjønner. Midt i en samtale med en mann så bare forsvinner han. Besvimer han av, blir sulten, må ut å handle ,kjeder seg, må se på nyheter, ut å jogge eller hva er det?
Er ganske så irriterende. Hva tror dere? Er det god folkeskikk det?

Og hvorfor? Hvorfor ikke? Kan noen av dere som vanligvis ikke svarer svare? Og om dere er hvordan går det med dere?

Her har en forumsdeltaker skrevet til Peben og fått et særs kvalitativt svar, på mer enn han egentlig tenkte da han spurte. Det er så gjenkjennelig. Artikkelen kan spare mange tråders desorientering og påfølgende krybbebiting/glefsing, heller brukt på tiltak. Altså spesielt anbefalt de som sliter med det primære, og henfaller til det sekundære (redusere stemning) i frustrasjon.

Anbefalt 'kunstart' gjelder egentlig uansett hva du vil oppnå med kommunikasjon. Kommuniserer du stødig det du vil, får du det til. Egentlig ikke mer hemmelig enn det.

Med vennlig hilsen en som er fornøyd med svarprosenten (>40%), og egentlig hindres av komboen geografi/logistikk (som i jobb), og følgelig liv delvis på vent:

https://mobil.sukker.no/datingmagasin/2017/01/mann-til-mann

Hei

Jeg er ganske ny på dette her. Men kan noe svare meg på hvordan looks fungerer? Jeg har i løpet av en ukes tid pløyet meg gjennom sikkert hundrevis av bilder av jenter. Og har lagt dem jeg ble nysgjerrig på til godkjent. Men får da disse jentene beskjed om at jeg har meldt min interesse? Eller hva skjer når jeg drar dem til høyre? Som dere sikkert skjønner, så har jeg ikke fått veldig god respons, og det kan sikkert ha noe med profilen min å gjøre, eller så gjør jeg noe feil?

Hvorfor og hvordan er jobben din viktig for deg? Har vert innom mange profiler der "alle" deklarerer at jobben er en viktig del av livet. Men hvorfor? Hva er det som gjør at du trives der du er, at du utvikler deg? Og er jobben din nyttig? For deg eller for andre?

Artikkel som heter: Kjære Menn.

Jeg er så enig med det hun skriver.

For noen år siden ble jeg stoppet på ett utested. En ung mann. Mye yngre enn hva jeg ser etter.
Han sa hei. Jeg var klar for å gå videre men han stoppet meg og sa. Skal du ikke si hei. Kikket på han igjen smilte å sa jo hei.
Han tok meg i handa. Kompisen hans sto å dro han i armen.
Han nektet å slippe. Spurte om tlf nr mitt.
Nektet å gå før han hadde fått det.
Hadde jeg sett han her på sukker hadde jeg Ikke vært over ivrig om han sendte melding.
Men han var så selvsikker uten å være ekkel. Han oste sexy.
Men det er en gang på 6 år jeg har opplevd dette.
Men gu å fantastisk det var 😉🍾

Så dere menn. Vær menn. Ta initiativ. Selv med fare for å bli avvist. Børst av dere og gå videre. For dere er alle sexy for rett person om dere bare tar dere sammen litt. 👍

Lurer veldig på hva andre tenker om Æ, vil det føre til at man får råd til en ekstra date i mnd ?? Eller knapt en kopp kaffe ?

Og hva med det andre rema 1000 holder på med, tenk om sukker hadde gjort det samme... kun kontakt med de som bor i samme fylke 😆

Bør en tenke logisk over hva en kjøper på rema da, kun 10 varer en ønsker 10 % på og det andre kjøpe på en annen butikk.

Brenner innen med tanker om Æ, mulig det har vært nevnt... men jeg tar sjansen og blir ikke såret om jeg og mitt spørsmål blir avvist 😆

Looks

Siste svar fr. 27 jan. 2017 09:47 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurifax

Antakelig blir du sveipet til venstre nå........., og nå..........., og nå..........., og nå..........., og nå..........

Det er noe jeg har lurt på om menn blir skremt av kvinner i dagens samfunn som vet hva de vil og ønsker,som ikje ønsker å bruke mange måneder på å chatte uten å treffest for å se om det er noe å bruke tid på?!

Blir menn skremt av en sterk dame som ikje er redd for å ta initiativet til dialog og møtes?

Gjeldsfri

Siste svar to. 26 jan. 2017 23:00 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Råtass

Hvordan best investere når enn er gjeldfri ?

hahaha ble kjent med en sukkerjente, snakket sammen i mange mange timer på tlf i natt. Vi hadde en fantastisk fin prat. Skulle møtes i dag var planen. Når hun la på i natt var hun kjempeglad og gledet seg masse til vi skulle sees i morgen..

i dag fikk jeg tekstmelding når jeg våknet om at hun avlyste daten, fordi hun ikke trodde vi passet sammen.. så fra flere timers kjempeprat der hun avsluttet samtalen med å fortelle meg at jeg var veldig bra og hun gledet seg veldig til å sees..til å trekke seg på en melding..etter hvert fikk jeg vite hva grunnen var: jeg "virket" som jeg hadde en for utrent kropp på samtalen i går...hahahahaha . Det er jaggu tidenes dumpegrunn. Ikke pga bilder, ikke fordi jeg trener for lite, eller spiser for mye.. men det virket sånn når vi snakket sammen.. hohohoho..jeg trener tre ganger i uken fordi jeg har en ekstremt krevende fysisk jobb..

Dette var faktisk så sært at jeg ikke er det spor trist.. bare fniser for meg selv her..har sett mange rare grunner til å dumpe noen på sukker.. men denne tror jeg kanskje vinner. Fantastisk å høre at jeg "snakker" som om jeg har en utrent kropp...søtt. :-)

Hvor mange er det på sukker? For jeg har vel holdt på her i 1 mnd ca, og synes jeg ser på de samme profilene hele tiden. Men det betyr kanskje at jeg er for mye her inne? Eller er det lite folk som bruker tjenesten?

Følte meg plutselig fortapt her nå. Sitter her å blar meg litt rundt i sukkerverden, så tenker jeg plutselig på at første gang var i 2009, etter skilsmissen. Nesten alle mine kvinnelige bekjentskaper etter dette har jeg truffet gjennom sukker. Jeg har hatt noen kortvarige forhold , hvor det har vært flere timers avstand. Uavhengig avstanden har nok ingen av de vært den rette, men avstanden gjør at man bruker unødvendig lang tid på å finne ut om det kan være noe. Hadde jeg visst den gang i 2009, at jeg i 2017 fortsatt ville være på leting, hadde jeg nok blitt litt svart i sinnet :)
Man venner seg litt til det, men nå følte jeg jaggu litt ekstra på det, ved refleksjon over denne tiden som har gått og drømmer jeg har :P

I den virkelige verden med min sosiale krets og omegn er det nettet som blir "håpet".

Er det flere av dere som har nettet som "hovedarena" ?

Så...hvor lenge har folk vært single her inne da? Og trives dere i utgangspunktet med det? Jeg skjønner jo at vi alle/de fleste er her for å kanskje finne "the one", men man kan jo trives med å være singel for det :)

Selv har jeg vært singel i halvannet år og trives greit med det.

Når dere har lagt inn at dere søker etter en mann/dame innenfor den og den alderen, bosted og om en ønsker kontakt med en som har /har ikke barn... osv

Er dere da fast på det dere har sagt eller er dere fleksibel når en som er utenfor det en søker tar kontakt. Når det gjelder alder er dere mer fleksibel opp eller ned ?

Joda alder er bare et tall, så jeg håper bare jeg finner en som ihvertfall ser ut som han er på alder med meg 😆

Og det med hjerter... hva betyr det egentlig. Er en del utenfor det jeg søker som har gitt meg hjerte som en del år eldre og noen veldig veldig langt unna. Hva tror / forventer de ?

Hva synes dere gutter? Opplevd at mange gutter synes dette er turn off:/

Er det mange her som har vært alene lenge? Er det noen her som har funnet kjærligheten på sukker før? Bare lurer.

Jeg har sett at noen av innleggene fører til invitasjon på date. Dette har fått meg til å tenke på en ting:

Hva om vi bare bestilte en del kinobilletter, og så kunne de som ønsket det gått på kino sammen? Litt småkjedelig å være i byen i påsken, så hvorfor ikke..

Og dersom vi ikke avtalte noe mer, så var det egentlig ikke en date, men bare noen sukker-gutter/jenter som ville på kino??

Hadde jeg bare vært litt tøffere. Da tror jeg jammen jeg ville foreslått dette.. For det er jo ikke verre enn at en person tok på seg å gjøre bestillingen, legge ut referansenummeret her, og så var det førstemann/kvinne til mølla i forhold til hvilke seter som var ledige.. Spennende, men litt irriterende hvis du ender opp mellom to av ditt egen kjønn.. Samtidig; det er jo ikke en date, og da gjør det ingenting ;-)

Har inntrykk av at menn selvfølgelig har det enklere når det kommer til å vite om man vil ha sex med ei dame eller ikke.

På min side så synes jeg det er vanskelig å si om jeg vil ha sex med en person jeg aldri har møtt. Bare snakket med på meldinger eller telefon.

Er det en sånn genetisk greie? Menn ser en pen dame og er klar for sex.
Mens vi damer trenger litt mer?
Altså her inne så prøver jeg å være åpen for en Date med kanskje en jeg ikke finner 100% attraktiv på bilder. Siden bilder ofte kan være misvisende. En mann kan ofte komme mye lenger med selvtillit og sjarm.
Men jeg tror aldri jeg kunnet møte en mann for en første date å avtale sex på forhånd.
Blir litt mer det som skjer det skjer. Hadde følt det meget kleint om jeg skulle treffe en fyr med sex som avtale. For så å finne fyren helt usmakelig.
Hva tenker dere?

Vi har alle en alder, vi blir alle eldre,-noen klamrer seg til egen ungdom, andre til andres.. Men jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor så mange er så opptatt av andres alder og hva, eller hvem, den er godkjent for...
Og i prinsipp så kunne jeg ikke gitt mer blaffen 😂😂😂😂😂😂
God søndag, take care, peace and love osv osv 😍😘

Et lite hjertesukk.
Enten så har alle single jenter og damer flyttet til Oslo, eller så er jentene i resten av Norge trege til å benytte seg av sukker. Virker som alle jeg har en rimelig OK match med bor i Oslo,litt trist for en vestlending 😏