Sukkerforum

Opplevde dette senest i dag, enda det er leenge siden jeg ikke hadde lov!

Hva er din reaksjon da?

Tar du det som ett kompliment, eller blir du forbannet??

Hehe, begynner nesten å lure litt her nå. De siste 2 ukene har jeg hatt 2 besøk på min profil. Har ikke vært aktiv her selv i denne perioden (ikke besøkt noen profiler). I dag bestemte jeg meg for å kontakte en jente jeg har vært litt nysgjerrig på siden jeg først så henne for 3-4 uker siden. Sendte en mld tidligere i kveld. Den er enda ikke lest, men i mellomtiden har jeg fått besøk av 3 andre flotte(!) jenter i løpet av et par timer! Hun jeg sendte mld til har jo ikke besøkt profilen min, men likevel mistenker jeg at disse 3 er venninner av henne, og at at hun har bedt dem sjekke ut profilen min :D Eller er jeg "paranoid" nå?

Haha, ble litt satt ut her av denne plutselige pågangen :D

Just curious. Er det noen som vet hva det koster å kjøpe en billett til ei russisk dame som er ut etter en liten ferie? Tror de kan være her 3 måneder i slengen. Hun sier hun elsker meg og vil ha mine barn og det kommer aldri noe imellom oss. Ja, jeg skjønner dette er en scam men jeg har lest at det er flere i Norge som kjøper en flybillett til ei russisk/lituansk/ukrainsk dame og har en kjæreste i 3 måneder. Det er spennende for mange av dem også og det her er eneste måte mange får reise til utlandet. No strings attached, sex, massajer, husvask, selskap, ærend... en personlig assistent med benefits:) Koster sikkert en del men hva sparer mann på vaskedame, prostituert, massør, eskort, bud osv? Litt lei av å sitte på Sukker og vente på at noe skjer. Ingen avslag, velg fra tusenvis og koster bare halve ferie pengene mine...dette er tross alt en ferie også :) Eller er det noen på Sukker som jeg kan leie som en kjæreste?

For noen år tilbake hadde jeg en samtale med en flott mann.
Han fortalte han hadde vært i ett forhold med ei dame i tre år, og at de dessverre måtte avslutte forholdet.
Årsaken var manglende tenning på dama.

Noen flere som har lignende erfaringer?
Kan tenning bare forsvinne? Selv om man ikke endrer seg som person ("samme" kropp/personlighet)?
Og i hvilke tilfeller forsvinner lysten?

En svensk småbarnsfar var ute på tur med volvoen sin og hadde ei ekstremt ivrig dame i hekken;

http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/

Hva er din reaksjon til det han skriver?

Jeg har min, og tar den etterhvert ;-)

Hva er det som gjør at menn tror vi damer vil høre hvor lang den er? Når man ikke kjenner hverandre? Blir jo bare kvalm av det.

Menn rett og slett ødelegger sjansene sine på den måten...blir jo bare skremt vekk da jo...? Og det var vel neppe meningen?

Veldig synd:-( Jeg hadde lyst til å bli bedre kjent jeg...men ikke når slike intime detaljer på død og liv må meddeles.

Følte ikke at han var useriøs heller....bare rett og slett uvitende om hva vi damer liker og ikke liker i startfasen av en korrespondanse....

Vet det har vært tråder om temaet før...men undrer meg alikevel over at en voksen mann ennå ikke har fattet dette.

Helg!

Siste svar fr. 8 juli 2011 22:48 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym katte

Rent, hvitt (enn så lenge) sengetøy.
Oppvasken ferdig.
Litt gulvvask og annen vask gjenstår.
Og skal ut sent ikveld.

Og dere?

En ny trend her inne er etter hvert å merke profilen til den som ikke svarer som "slem" etc, så om du har en profil som er ment for noe her inne, så te deg skikkelig å svar på meldinger!

Nei huff, det er noen som liker meg. Det er noen som gir meg hjerter. Mange gule, og til og med røde. Så irriterende!! Og så er det alle disse som sender korte meningsløse meldinger som "Hei, står til?", "Heisann, hvem er du?", "Har du det fint i kveld?". Pokker så irriterende!!

Nei, godt alt dette bare var fantasi. I det virkelige livet er jeg jo så heldig at ingen enser meg et blikk eller et hei. Uke 200-og-noe på rad uten sosialt liv etter kontortid. Selvsagt mye min egen feil, skjønner det, men akk så godt å slippe alle disse tomme hjertene og korte meldingene her inne, som viser en eller annen interesse for meg som individ. Skjønner godt at noen blir irritert og indignert over at de har så mye å velge mellom, at de ikke lenger ser verdien av at et annet menneske på en eller annen måte tar kontakt. Da er det mye bedre å gå halve (kanskje etterhvert hele?) livet ensom fordi en faller såvidt utenfor samfunnets normer for utseende og sosiale ferdigheter. Da slipper en å plages med å måtte velge.

Det blir jo ikke enklere enn det :)

At dere ikke kan ta kontakt og at dere forventer at menn skal ta kontakt, slik som det blir fremstilt i denne sangen?:

http://www.youtube.com/watch?v=kogEFwYlNHU

*Jepp, jeg sitter og ser på allsang på grensen*.

Men hvorfor skal bare en part ta initiativ i så fall?

Vil man kanskje ikke ende opp med å sitte alene?

Hva mener dere kvinner/jinter?

jeg er en relativt ny bruker her inne, og på denne nattestiden så begynte jeg å lese litt på de forskjellige sidene her inne på sukker.
og det må jeg si, verre grinunger skal jeg lete lenge etter.

for å si det slik, jeg er en jente, jeg gidder ikke bry meg med folk som besøker profilen min, jeg bryr meg ikke om ett dumt hjerte, hverken gult eller rødt. for jeg gidder ikke sjekke hvem som går inn på min profil, eller setter hjerter.

hvis jeg en gang tar meg en runde inne på sukker, og ser om det er noe som virker interressant, er jeg ikke vond å be om å sende en enkel flørt eller ett brev. hva pokker? svarer han så svarer han, hvis ikke er det mange andre fisk ute i havet.

så gutter som syter på disse trådene. hva med å heller ta å sende ett brev? i stedet for å bruke energi på å klage over iniativløse jenter. vi er nok aktive ganske mangen av oss. (jeg kan egentlig ikke snakke for andre enn meg selv)

personlig for meg, er jeg her inne fordi jeg er lei av random-mennene på byen, jeg har ikke noe problem i å finne meg noe "underholdning" for å si det på den måten. men jeg er her for å finne en som kan være mer enn underholdnig, og da må han kanskje gjennom verre tester, ikke leker, men jeg blir kanskje mer kresen...

så lykke til gutter, hvis ikke du liker innlegget mitt, så kanskje du ikke burde være her? livet har aldri vært rettferdig, og det kommer det nok ikke til å bli heller. så gå heller ut på byen eller noe, så finner du sikkert noen som bryr seg om klagingen om initativløse damer...

Selv har jeg blokkert litt mer enn 150......

Til dere gutter som er så glad i å gå i skog og fjell, stå på ski og snowboard, fisket og alt annet dere gjør når dere er ute i det fri, er det viktig at dama liker det samme?

Hvor lenge

Siste svar fr. 8 juli 2011 15:53 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Krølle

Si en gutt hadde tatt kontakt med dere, og dere sender noen meldinger hver frem og tilbake. Hvor lenge venter dere til dere får svar før dere glemmer fyren?

Jeg svarte på en melding, og han ble super glad for melding tilbake. Som om ingen noensinne hadde svart på meldingene hans før. Han takket for svar osv. og vi fortsatte og prate.

Når har han vært inne på siden min nesten hver dag men svarer ikke på den siste meldingen min, det er to uker siden. Gidder ikke å ha en innom meg hver dag uten at han har kontakt med meg.

Det er ikke et stort problem da, bare lurte på hva dere tenker om det :)

>3

Siste svar fr. 8 juli 2011 15:24 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym undrer

Jeg skjønner ikke dette tegnet

>3

eller <3
f eks "du er super <3"

forklar meg :)

Hvilken tilnærming har dere til å møte den o'store Kjærligheten? Den beste kjæresten, h*n som venter på oss alle rundt neste sving..;) Forventer dere/håper dere på/tror dere på/venter dere på "kjærlighet ved første blikk"? At det bare sier pang, og at du blir hodestups, inderlig fjortisforelsket? Eller har dere mer "følelser kan vokse, og begynne med hyggelig selskap, trygghet, gode følelser"-tilnærmingen?

Jeg ser nå for meg følgende etter ferien;

Jeg får spørsmål om hvor jeg har vært i ferien, og det mest innlysende å svare vil være @ sukker.no

Nei, her kan jeg ikke bli sittende... Løfte på rumpa og ut og leve livet... der livet er :)

Kjønnskamp 1

Siste svar fr. 8 juli 2011 12:37 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Dommeren

Hva synes vi er mest patetisk?
- Kvinne som vil ha en mann som er minst 5 cm høyere enn henne
- Mann som vil ha en kvinne som er minst 5 år yngre enn ham

Jeg har prøvd meg litt på disse sidene noen uker. I tillegg har jeg også sjekket et par andre datingsider. Det som går igjen er at kvinner stort sett er på jakt etter en høy, kjekk mann, gjerne av den selvopptatte typen som står og ser på seg selv i speilet lenge for å beundre seg selv, og ikke kvinnen mer enn et ligg eller to. Jeg kjenner jo også mange kvinner, og dette går igjen, drømmen om denne perfekte mannen, som de tror de finner gang etter gang, men så viser det seg at han er sykt selvopptatt, og det ble bom igjen. Man kritiserer gjerne mannen for at han er på jakt etter pupper og lår, men kvinnen er intet unntak. Selv om man ikke er 189 høy, mørk, med tykt hår, så kan profilen både være verdt å lese og verdt å svare. Er ikke mannen høy og kjekk så gidder ikke kvinner å svare.

Og hvorfor jeg har valgt tittelen? Et lite sitat fra en artikkel om hvorfor kvinner ønsker høye menn: Menn slår hardest når de står på to bein og slår nedover. Det kan være årsaken til at mennesket reiste seg - og hvorfor kvinner liker høye menn ifølge en studie gjort ved University of Utah.

Hilsen en helt gjennomsnittlig mann

Sett på en del poster i seinere tid, kvinner som stikker seg fram å forlanger mer av menn enn de kan gi selv får tyn til de grader, kan dette være en ny trend på gang?
Virker som en del menn, vertfall de litt attraktive, krever like mye tilbake som de gir selv, tror dette er positivt, ellers får vi vel halve landet bestående av thaidamer om noen år! ;)

observerte noen jenter som badet borti elva her, alle 3 var slanke og pene, noe for unge for meg, men hun ene i rosa bikini var faen meg til å få hjertestans av!!
Så innser at jeg har ikke blitt noe bedre med årene, er lik nå som da jeg var 16, føler jeg kommer til å være sånn alltid!

Så er man unormal om en er 50-60 +++ og framdeles hadde elsket synet av disse badenymfene??
JEG kommer til å gjøre det vertfall, gammel gris eller ikke, men tror på bunn og grunn alle er slik, forventer self en del kvinner ser på denne posten som dum, men en ærlig mann kan ikke nekte for det!! :P

1. Mannen betaler alltid, 50 talles regler eller ei, spiller ingen rolle

2. Delt regning, likestillingen har kommet for langt, kvinnen er like selvstendig som mannen

3. Kvinnen betaler, mannen har lenger ikke makt!

Nasjonaliteter

Siste svar fr. 8 juli 2011 09:18 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Hva synes folk om å date personer med utenlandsk bakgrunn og annen hudfarge?

Dette er en generell tråd for generaliseringer.

Så bare kom med dem her.

Eller er dere for pysete, alle sammen? :)

heisan:)
har begynt å lure på om det i heletatt er noen som møtes her jeg???eller om det bare er meg å min profil som ikke fenger interesse??

Jeg begynner å bli lei av dette. Er det bare meg som er pirkette eller er det flere jenter som syns dette er irriterende.

1. De verste er jo de som allerede i førstemeldingen skriver noe sånt som: Har du lyst på en elsker? 19 cm lang, utholdene og barbert. De gidder jeg ikke å svare på engang og hvis jeg svarer er det NEI TAKK.

2. Men så er det de som ihvertfall starter med en hyggelig samtale. Man snakker om hobbyer, jobb, fritid, ferie, musikksmak og lignende. Så skal de plutselig ødelegge sjansen sin hos meg med å skrive meldinger som:

- KAn du ikke legge ut flere bilder av deg hvor jeg kan få se rompa de?
- Eller Jeg går å legger meg nå, god natt. Skulle ønske jeg kunne ligge inntil deg i natt og holde rundt deg. Kjenne kroppen din mot min og få ta litt på deg. hva vil du jeg skal gjøre med deg?

Jeg takler jo litt så som oftest kan jeg flørte tilbake hvis meldingene går i: blunker flørtende til deg eller sender deg en holde rundt deg lenge god natt klem. Men syns det kan bli litt voldsomt med noe mer når jeg aldri har møtt personen og ihvertfall når det alltid blir slik etter bare noen få mld.

3. Derretter kommer de som klarer å føre en normal samtale med deg aldri går over streken. Men så møter du dem. Så tar det kanskje bare en time eller noe så begynner de å klå og tror at jeg har lyst til å kline med de. I løpet av den timen før de prøver å kline har de nærma seg mer og mer og hintet mer og mer, men så får de null respons på stryke på beine flørting holde rundt livet og ta på rompa flørting og lignende, men tror allikevel at hvis jeg bare prøver litt til så skal jeg få kline litt og hvis jeg får til det kan det jo hende at det blir noe mer også.. Æsj jeg liker ihvertfall ikke slikt. På første møte er det personligheten jeg vil bli kjent med først og fremst ikke finne ut om han er flink til å kline eller bra i senga.

Nå skal jeg ikke ta og dømme alle. Jeg har møt noen og snakket med noen som aldri har gått over streken for tidlig. Men det er så vanskelig å finne disse få i et stort hav av sukkermenn som kun har en tanke i hode.

Er det bare jeg som irritererer meg over dette? Eller føler flere jenter det likt.

Er du en mann som ikke er sånn?

Hva kan dere få utav to reklameslogans slått sammen til ett?

Jeg sto og monterte en hylle da det slo meg:

Diamonds are forever - garantert billig, garantert billig!

(Håper ikke det var tven som sa dette?.. Uansett, har dere noe som kverner rundt og rundt i hodet?)

Dagens latter for meg:D

Har du lest noe morsomt og/eller fullstendig meningsløst herinne i det siste?

Del med oss!

observerte noen unge menn som badet borti elva her, alle 3 var slanke, veltrente og kjekke, noe for unge for meg, men han ene i blå badeshorts var faen meg til å få hjertestans av!!
Så innser at jeg har ikke blitt noe bedre med årene, er lik nå som da jeg var 16, føler jeg kommer til å være sånn alltid!

Så er man unormal om en er 40-60 +++ og framdeles hadde elsket synet av disse lekre havhestene??
JEG kommer til å gjøre det vertfall, gammel purke eller ikke, men tror på bunn og grunn alle er slik, forventer self en del menn ser på denne posten som dum, men en ærlig kvinne kan ikke nekte for det!! :P

Vi kikker vi kvinner også;)

Dere har profiler som er like tomme som skallen deres!

Inspirert av en tidligere tråd (verdens kjekkeste, men falsk?) Har jeg tatt en runde her inne å sjekket albumbilder og profilbilder med tineye.com og funnet flere falske! Så irriterende dette er!

Hva er grunnen til at noen vil legge ut et bilde av en som ikke er deg selv? Kan tenke meg rem til et par i allefall..

1. Jente som vil kødde med venninner
2. Uglybøgly gutt som vil se hvordan en kjekkas har det her inne
3. En som tenker "Ja, han minner om meg.. Bruker det bildet og så drar jeg på date med hun fineste jeg finner. Kanskje hun faller for meg"
4. ...

Noen flere grunner kommer jeg ikke på.. Idioter er de uansett!

Jeg vil som relativt nyblivent medlem forsøke meg på en analyse av kommunikasjonsprosessene her på sukker.no, til glede og etterfølgelse for alle som sliter med å tolke signalene fra sine hjerters utkårede:

1. Han/hun sjekker profilen din og blokkerer deg umiddelbart: Noe i tekst/fotoalbum vekker usigelig vemmelse og bør sporenstreks fjernes elller endres.

2. Han/hun blokkerer deg eller unlater å svare på meldinger uansett hvor høflig og velformulert du anser deg for å være:
Han/hun er kort og godt ikke interessert.

3. Han/hun svarer kortfattet på meldinger, men viser ingen tegn til interesse for profilen din: Han/hun er ikke interessert, men velger å svare av ren høflighet.

4. Han/hun svarer utfyllende og interessert på meldingene dine, men tar selv aldri initiativ til en samtale: Han/hun synes du er knakende hyggelig og konverserer gladelig, men er ikke interessert utover det.

5. Han/hun svarer utfyllende, interessert og tar mer enn gjerne initiativ til en samtale. Avslutter gjerne hver melding med et spørsmål: Vi har en vinner, KJØR PÅ! :-D

For dere med lang fartstid her inne: er jeg på rett spor? Flere variabler? Forskjell menn/kvinner? Kjør debatt! :-)

Alt har en slutt, og min er nå kommet!

Forhåpentligvis blir jeg ikke å se igjen her.
Har blitt kjent med mye hyggelige mennesker her og hatt mange fine samtaler og interessante diskusjoner.
Fikk en interessant erfaring med nettdating - all erfaring, er god erfaring ;)

Ønsker dere alle lykke til videre på ferden!

Alle må komme. La det single leke !!! Garage er vår lekebinge i dag.

Tror akkuratt verdens kjekkeste mann skrev til meg her inne! Eneste kjipe er at han bare har modellbilder og jeg er redd for at det er en falsk profil.. Hmmmmmmm...

Jeg har tråkket over (igjen) i dag! Det gjør vondt! ..og jeg ser fram mot dager og uker (og måneder, frykter jeg, siden det ikke akkurat er første gang..) med øm ankel og slarkete ledd. Og ingen mulighet til å bruke alle de lekre, høyhælte sommersandalene mine..snufs. Trøst, alternativt gode råd for mirakuløst rask bedring, mottas med glede og takk!;)

ok, nå har dette "plaget" meg en stund, så tenkte jeg skulle spørre dere damer om råd/mening/whateva..

har "begynt" å se meg SKIKKELIG lei av alle damene ...

VENT LITT nå, jeg skal IKKE klage over manglende respons, tafatte damer eller noe slikt!! just bare with me a little while longer!! XD

... som har tydeligvis tatt seg tid og kanskje betalt penger for å ta bilder som denne:

http://www.123rf.com/photo_9154593_glamour-portrait-of-beautiful-curly-blonde-girl-and-her-reflection-in-mirror-table-on-dark.html

disse bildene er ikke som de andre "standard" bildene i badet osv, her må man til en fotograf med studio for å få tatt dem. poenget mitt er at det er så sykt mange som gjør dette her! XD

nå lurer jeg ikke på om damer som velger å ta disse bildene tror dette er noe "unikt" eller ikke, men dette her:

finnes det en manlig versjon av disse bildene? XD altså, jeg hadde sikkert dæva av latter hvis det viste seg at bøttevis av menn tok slike bilder også (shit, nesten så jeg falt og! XD), men har en mistanke om at det ikke stemmer?

uansett, har noen av dere damer sett en lignende type bilde (igjen tatt i studio) som går igjen hos menn?

og ja, jeg kjeder meg ekstremt i dag, og er SÅ SYK LEI SYTETRÅDER! XD

vurderte til og med å lage en fotocollage av alle disse bildene til en svær bilde og poste det istedenfor, men tror mange hadde kanskje følt seg truffet... men det gjør de kanskje nå uansett? beklaer i så fall! :-P

Så idag på jobbet så hände något seriöst underligt.
Jag står och gräver, och hör plötsligt ljudet av en gitarr, tittar upp och ser en gubbe komma gående med en gitarr, inte så underligt kanske! Men bredvid denna gitarrspelande gubbe så går det en naken man... eller han mer dansade fram till musiken.
Han som spelade gitarr var ganska duktigt, men detta var ändå det mest konstiga jag sett på min arbetsplats.

Vad är det konstigaste som hänt er på era jobb?

Ser det er mange her som spør om råd og legger inn sine innlegg om hvordan de kan skape mer interesse fra det motsatte kjønn. Hvorfor i all verden kommer dere til ei nettside der all råd og kommentarer kommer fra folk som ikke har greid å finne seg et langvarig forhold. Jeg ser flere som skriver så seriøst og jeg tror virkelig de tror de har svarene. Det er som å sitte i fengsel å spørre andre fanger om råd til kriminelle forbrytelser.....Hallo....tror kanskje de mislykket.
Ikke les for mye inn i det. Vil bare sette i gang noe:)

Hei godtfolk!

Jeg er i utgangspunktet ganske skeptisk til dette forumet, fordi jeg ofte synes det finnes så vanvittig mye usaklig (usaklig kan for all del være morsomt, men ikke alltid) og direkte lame på sånne steder... Men har nå vært inne og lest litt for moro skyld, og har igrunn bare ett spørsmål: Hvorfor er 98% av de som skriver her anonyme??? Hvis dere er på Sukker for å finne en partner, må da dette være en ypperlig plass for det? Her kan man jo virkelig få reklamert for seg selv med snertne bemerkninger og spennende meninger - eller være idiot og finne en likesinnet?!

Heier på åpent nick!!! :-)

Jeg har fått det ærefulle oppdrag å holde Herrenes tale på sommerfesten *gulp*. Jeg har aldri holdt en tale i mitt liv, og de som kjenner meg vet at det er "litt" utenfor min komfortsone... Men; jeg ønsker å briljere og feie alle kollegaene mine inn under bordet ;o)

Dette betyr at jeg gjerne tar i mot tips og råd. Og helst noe annet enn "sammenlikne mannen med en bil". Den er litt oppbrukt, syns jeg ;o)

Bøtter med kudos til de som kommer med bidrag!

Det er veldig mange pene damer her inne, til min store overraskelse. Det er bra. Men fytte rakkern for noe kjedelige profiler, ikke rart dere er single hehe. Skjerp dere, dere virker som noen overfladiske, snerpete kleshengere. Det står det samme i nesten alle sammen:
"jeg liker å reise, være sammen med venner, hjemmekos, og å trene for å se bra ut, mannen min skal ha alle bra egenskaper som finnes og helst se ut som brad pitt". Jo penere jo verre profil. Er dette fordi pene jenter egentlig ikke trenger å si et eneste ord for å få oppmerksomhet? Hvordan kan dere da forvente at guttene skal se etter noe annet enn utseende? Rare greier.

Hva tenner guttene/mennene her inne på ? :) Har dere noe rart å sprøtt eller er dere rett ut kjedlige ? :)

Jeg har ikke vært med her på Sukker så lenge, men jeg kan likevel ikke la være å legge merke til at en del virker misfornøyde. Ikke med Sukker, men med hele dating-greia. Jeg har også forstått at en del dater foregår litt maskinelt fordi man vil finnne ut mest mulig på kortest mulig tid. Jeg for min del vil bare kose meg når jeg er på date, og spør egentlig ikke så mange direkte spørsmål til daten min. Jeg tenker at dette uansett vil komme naturlig i en god samtale.

Så spørsmålet mitt er:

Hva er best? Å gå på mange dater for å kanskje finne en drømmepartner eller kunne være med på aktiviteter som du interesserer deg for, og dermed møte andre med like interesser. Mange av disse vil jo også være single.

Jeg tror det siste, for poenget mitt er at dersom man ikke er nervøs for å møte en pen jente eller kjekk mann, så vil en samtale gå mye lettere. Og man vil se hverandre på en helt annen måte, og det er det de felles interessene som skaper.

Hva tror dere?

Her er mitt, av Robert Frost:

Wind and Window flower

Lovers, forget your love,
And list to the love of these,
She a window flower,
And he a winter breeze.

When the frosty window veil
Was melted down at noon,
And the caged yellow bird
Hung over her in tune,

He marked her though the pane,
He could not help but mark,
And only passed her by
To come again at dark.

He was a winter wind,
Concerned with ice and snow,
Dead weeds and unmated birds,
And little of love could know.

But he signed upon the sill,
He gave the sash a shake,
As witness all within
Who lay that night awake.

Perchange he half prevailed
To win her for the flight
From the firelight looking-glass
And warm stove-window light.

But the flower leaned aside
And thought of naught to say,
And morning found the breeze
A hundred miles away.

http://www.youtube.com/watch?v=vjHFh6gdH4M

Vakkert - på mer enn et plan! ;)

Fant denne på MSN her om dagen, http://fhm.no/article/76130-40-tabber-du-gjor-med-damer/gallery/438362, og lurte på hva andre mener om det som står i denne artikkelen?

Personlig mener jeg at denne dama er av typen som mener at likestilling betyr at vi mannfolk skal godta alt kvinner gjør uten å ha rett til å si fra, men jeg er åpen for muligheten at jeg kan ta feil, og et par ting KAN være riktig (har ikke selv opplevd alle situasjonene som beskrives i artikkelen)

Eg kom inn på sukker me eit håp om å fine meg ei kosli dame, å det viste seg å ver mange som var koselige.
så eg måtte til å sette lista litt høyere får min egen del, det funka fint å eg fant meg ei koselig dame, men hadde og funet meg mange andre koselige damer som var utrolig deilig å snakke me barre for praten sin skuld.

nå veit eg me sikerhet at det var flere damer der fom likte å prate å enda litt til va blitt litt betat og

probleme mitt her er at når eg fant den dama som eg blei samen me så blei vi enige om at vi skulle avslutte alt på sukker å det blei gjort
fikk litt dårlig samvitighet overfor alle di som ikkje be valgt eller va eg nå skal kalle det å man kan jo liksomikkje site å prate me di på kveldene når man har dame heller det hadde virket litt vell rart vil eg våge å på stå ....

nå er det slutt me meg å den dama som eg fant meg å eg er tilbakers her på sukker å ser på profiler me litt rynker på nesa
vor mye av det som står her stemer i det heile tatt ???

dama som eg blei samen me hadde plussa på veldig på mange av di tinga som ho meinte ho likte .
nå skal ikkje eg skrive ut va ho overdreiv på men like vell synes folk kan ver seg sjøl ikkje legg på så mye att ein ikkje klarer å forsvare det når ein møtes :)

men her siter nå eg å har dårlig samvitihet ovenfor dere damer som blir satt gjen når ein dere har møtt her inne forsvinner uten ein lyd så min sterkeste unskjulding til dere var aldri meint vont å denne gangen skal det bli anerledes
ps Vi lærer så lenge vi lever ;)

Det er jo bare syting om ditt og datt, jeg forstår godt at man forblir single da.
Men det er et stort under at jeg er singel fortsatt.

Men til forskjell fra alle andre her inne vet jeg hvorfor, og famler ikke vilt rundt for å finne svaret eller løsningen.
Jeg gidder heller ikke å sette skylden på de andre, eller å sutre over grunnen.

Skylden for at jeg er singel ligger hos meg selv, og ikke hos noen andre.
Men til forskjell fra de som sutrer her inne, JEG vet at jeg ender opp med den rette dama til slutt, og at jeg har gjort de rette valgene, som begrenser en del.

Når man leser en del innlegg her, da tenker jeg for min egen del at noen må gå i seg selv og ta et oppgjør med sine holdninger.
Det er min mening.

Kan du som leser dette komme med din unskyldning for å sutre eller unskyldningen din ovenfor deg selv for hvorfor du er singel?