Sukkerforum

Jeg lurer på hvordan folk bruker sukker, bruker du søkefunksjonen eller travler du online lista?
Er du her kun fordi forumet er her, bruker du sukkerbyen eller har du din egen måte?
Debatt om tema...kjør:)

Har hatt noen dater herfra, og har skjønt at det kan bli maaaange flere før man treffer den rette. Noe som har gjort at jeg er forholdsvis rask til å foreslå en telefonsamtale, og et møte. Hvis vedkommende har få bilder i sin profil, har jeg foreslått å kikke på hverandres facebook.
Synes det er greit å finne ut mest mulig på kort tid, det å sitte her å maile og taste, gir egentlig liten info om den såkalte kjemi.
Men tror kanskje noen føler stress på det, men det tror jeg kommer av at de er "ferske" her.
Mitt første bekjentskap her varte i 2 måneder , med mailing og chatting nesten hver dag. Og det er ganske frisk satsing når man ikke vet hva
som kommer.
Så jeg lurer fælt på hva dere andre forum troll tenker om det?

Også må jeg legge til at jeg synes det er veldig frustrerende når man har en hyggelig dialog på mail, også sier ikke motparten i fra at de logger ut, og man sitter der å ikke vet når man får svar igjen hehe
Jeg burde kanskje deaktivere en stund :)

Är på väg att kanske flytta in till Oslo inom några få månader,,men,,vad finns de å göra,, å vart?
Jag liker å träffa människor, ta en tryckare å bara umgås,, men de bör vara ålder på i vartfall över de 30-35...ingen ungdomsgård.
Någon..som kan bidra med förslag.?
V'änta inte till imorron de du kunde ha ångrat redan idag.. =o)

Jeg lurer på om du har fått noen komplimenter den siste uken som gikk, jeg!

Tar du i så fall utfordringen og deler ordene med oss?

Jeg lover at det IKKE vil bli oppfattet som skryt, men bare som en flott ting å dele :-)

PS: Det er også lov å gi et kompliment til noen i tråden om du føler for det....

Noen ganger prøver jeg å finne ut hvem en person jeg snakker med her inne er. Jeg har funnet ut at det er utrolig lite informasjon som skal til for å finne ut dette.

Bare ved hjelp av fornavn, alder og hvor du bor (bydel i Oslo), er det som oftest ganske lett å finne ut hvem du er. Kan jo være greit å være klar over.

... som tiltrekker alle overvektige kvinner fra Sukker.

Voilà !

Okei, jeg vet det har vært mange klageinnlegg om den utfordringen noen av oss har; det er endel som ikke svarer på førstemeldinger og/eller slutter å svare på meldinger etterhvert.

For MIN del svarer jeg på alle meldinger jeg får, for å være hyggelig. Ikke de slibrige meldingene, vel og merke, men de hyggelige! Men det jeg legger merke til relativt fort, er at når jeg får svar igjen, altså når de skal skrive tilbake, er det omtrent en hel BOK. De slenger inn litt av hvert som jeg ikke finner interessant, ser tusen spørsmålstegn i én melding, og vet rett og slett ikke hvordan jeg skal svare på det. Dette er MIN grunn til at jeg slutter å svare gutter som sender meg meldinger lange som kapitler. Det blir rett og slett litt slitsomt, og da mister jeg fort interessen de kanskje vekket i en førstemelding eller på profilen sin. Eller en eventuell interesse de kunne vekket hos meg...

Det var min begrunnelse. Hva er din?

En søt jente sender deg en melding og man sender hverandre hyggelige meldinger. Men plutselig stopper det helt opp, hun slutter å svare. Det fins jo logiske svar på hvorfor hun ikke gjør. Enten så gidder hun ikke, hun har glemt meg, eller så har hun funnet noe andre mer interessante osv.

Selvfølgelig er det en del av gamet, men det skjer ikke ofte at jenter tar kontakt med meg først. Jeg har et helt greit utseende, men jeg er alikevel ikke kjempekjekk. Hun virket bare så troverdig og søt og det er hun helt sikkert å.
Jeg syns det er veldig kjipt å miste kontakten sånn, når det virker som man har et supert utgangspunkt for å bli videre kjent...

Hvilken tørkerull er best? Eller er det bedre å bruke klut...

Liker du å flørte?

Hvordan flørter du og hvordan liker du at andre flørter med deg?

Denne tråden kan forresten gjerne spores av om man finner det for godt å flørte litt...

;-)

Uff....litt flaut egentlig, men veldig komisk også.
Er ikke alltid 3 barnsmoren henger med i svingene, håndballkamp, bursdager, familemiddag på en søndag osv.
Har flyttet så jeg kjenner ikke alle barna+foreldre enda, skulle levere mini i bursdag i en gate rett ved oss,....
Hadde glemt innbydelsen hjemme, men tenkte hvor mange ballonger/bursdager er det i den gata idag ...så vi gamblet¨på å finne huset med ballonger. Juhuu Slapp mini av å ba han gå inn, heldigvis så ventet jeg til han var trygt inne. Han kom tilbake med klar beskjed om at dette var pinlig men lo godt, Feil bursdag......snakk om å drite seg ut.
Fant riktig bursdag noe lengre bort :)))

Please si at det er flere enn meg som har gjort slike tabber, dette ligner ikke meg men......

utstillingsvindu

Siste svar sø. 13 mars 23:42 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Er veldig mange som bruker dette nettstedet som en catwalk har jeg fått inntrykk av .....

Jeg fikk en Tiger-genser i Merino-ull til bursdagen min. Ikke visste jeg at den måtte håndvaskes. Så jeg kjørte den i vaskemaskinen, og nå er den størrelse 4-6 år.

Det er bare å si fra hvis noen ønsker at poden skal være fancy i barnehagen:-)

Frokostblanding

Siste svar sø. 13 mars 22:15 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Morgenfugl

Jeg skal kjøpe ny frokostblanding i morgen. Hva slags type anbefaler dere?

Som råkat ut för att den du språkat med,, senare visar sig att den bilden den hadde på sin sida visade sig vara,, flera år gammal. eller ännu värre,,10-15 år gammal.. och personen var sig absolut inte lik, helt OK om man skriver in att kortet taget,för x antal år sen,,
Till er alla andra ,, som visar sitt rätta jag,,Go 4 IT..=o)

Jeg bare lurer på om dere menn føler dere hjemme i eget hjem?

For jeg har lagt merke til et enormt kvinnevelde i hjemmeinteriør. Og så lurte jeg på om dere menn bare har kapitulert, gir blanke eller faktisk har et hemmelig begjær etter myke blondeputer, søte ord og retrokjoler 'tilfeldig' hengende på veggen? Og hva er det med pasteller? Pasteller all over!
For jeg kunne heller tenke meg jukebox og shuffleboard i stua enn fluffy tekstiler og danderte stilleben. Og vet ikke om jeg skal le vantro eller bare riste på hodet av interiørbransjen. Jeg er nok en rar jente da.

Bare sånn for underholdningens skyld altså: er det ikke så nøye eller går det mot revolusjon?

Hilsen architecta, liker å leke fremfor å dandere.

Er det mange her som har stor tro på matchtallet? Har dere noen erfaring for at det betyr noe i den virkelige virkeligheten - når man flytter seg ut av godstolen og møter folk ansikt til ansikt?

Eller det slik at alle starter øverst på lista, og at de lenger nede havner i bakleksa, og dermed ikke får noen sjanse?

Er invitert med på vorspiel og bytur idag av en bekjent (en gjeng han kjenner, men folk jeg aldri har møtt). Sjelden jeg får slike invitasjoner. Sliter med ensomhet og burde absolutt begynne å bli mer sosial. Det kan ta uker (kanskje tilogmed måneder) før jeg snakker med folk utenom jobben. Problemet er altså at jeg ikke er flink med det sosiale. Har ofte vært på fest der jeg ikke har noen å prate med, og det er en j****g følelse. Ikke alltid fordi jeg ikke tør, men jeg vet da f**n hva en kan prate om med ukjente folk uten at det bare blir teit? Alkoholen hjelper ikke særlig heller. Må mange øl til før jeg slepper meg løs, og da er det ikke noe kjekt fordi da er jeg så full at jeg ikke er meg selv, og det får jeg ingenting igjen for.

En sjelden gang er jeg på en fest der jeg møter folk som er veldig lette å prate med. Der de viser interesse for meg, og at ikke alt står og faller på om jeg pusher på med å holde praten igang. De gangene blir det veldig kjekt, men det er så alt for sjelden.

Er det noe poeng i gå på fest med slike forutsetninger? Noen som har det på samme måten, og har noen tips til hvordan det eventuelt kan bli lettere?

Søndag

Siste svar sø. 13 mars 17:57 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym hu derre

Heisann:) Er blitt litt asosial eller mer sosial, alt etter som, travle dager:) Ser verden går videre her uten meg, og noen har forlatt oss:) Hva med en innføring/sladder? Er det noe spennende på gang i livene deres?;) Har huset fullt av unger, så rømmer inn her pittelitt:)
Og siden en annen tråd hadde en morsom ide om å gjette hvem som skriver hva, lar jeg denne gå under nytt nick:) En utfordring på en søndag hehe

Var på jentekveld i Oslo i går, og skulle på kaffedate i dag med en herlig gutt jeg har møtt her inne.. Vi har snakket i mange mange timer på telefonen og er nesten litt kjærstete.. Men jeg klarte å få telefonen min frastjålet i går kveld så jeg fikk ikke tak i han i dag.. Prøvde å sende mld til han på sukker, sende han mail +++ Men tilslutt måtte jeg bare dra hjem igjen..

Han har lest mld fra med, sendte kanskje 4-5 før jeg måtte dra... Han skrev tilbake "KOMMER TIL TERMINALEN NÅ!!!!", men jeg har jo allerede dratt....

Er redd for at jeg har ødelagt alt.. KAOS!!!

noen gode råd om hvordan en stakkar kan bli mindre sjenert og tørre å prøve å ta kontakt med damemeneske? har problemer med å kontakte damer jeg vil bli bedre kjent med. blir som regel med å gå inn på profilen til vedkommende å se! tør liksom aldri å sende ei melding av frykten for å bli avvist selv om jeg vet at det er en urassjonell fryk? noe jeg kan gjøre med det?

Dumme meg kikket gjennom onlineprofilene og ser at det er mye ekle menn online. Hvordan kan bilder hvor eklingene er nakne godkjennes??????? P A T E T I S K.......

Er det noen som vet hvordan man sletter det man har lagt inn på "leiligheten"

Når vi skriver med noen her inn og deretter går på en date er fokuset på kjemi kjemi kjemi...
Er kjemien der skal man ha god tid, masse voksentid m.m
Barna skal helst blandes inn så sent som mulig har jeg inntrykk av......men hva om det etter noen mnd er masse følelser og det viser seg at kjemien med den ene eller andres barn er helt komplett skjærings?

Ser man sånn på det burde man vel se hvordan han/hun tar barna relativt fort....eller?

Bare lurer litt jeg da:-))

Er det flere menn her som syns det er dumt, når damene her på sukker har et profilbide der litt av en mann synes, de er nært hverandre og begge smiler mye.
Da får jeg et inntrykk av at det er eksen hennes eller kansje hun er fortsatt sammen med den personen!
Jeg hopper glatt over de bildene uansett hvor fin hun er.

Og hvordan er preferansene for brystregionen på menn?

Gir blanke i seriøsitet.
Flere kjønn kan svare.
(Diskriminerer ingen)

NÅ skal jeg til oslo for å ta en pils i sola med gode venner!
Håper bare det er et snev av sol igjen før jeg kommer frem... :P

Noen andre som koser seg i sola i dag? :D

Var på fest med en del kolleger i går og drakk, tja, litt mer enn jeg kanskje burde. Så nå bare gruer jeg meg til mandag og får høre hva slags idioti jeg har klart å lire av meg... :-)

vi tør

Siste svar sø. 13 mars 01:31 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym perle

Vi jenter tør også og ta kontakt, i alle fall jeg.. Men det er litt som dere gutta snakker om, mange som ikke svarer.. Holder jo med og skrive nei takk ;-) Høflighet har ingen vondt av og vise....

Jeg var en sving på byfesten i Sandvika for noen uker siden. Der var det utpå kvelden en flott oppvisning i argentisk tango. Dette kan jeg nok tenke meg å lære mer om.

Men så til spørsmålet som jeg retter til orakelene her på forum:

Det finnes noen dyktige norske musikere som har spilt inn en dødsrå plate med en slags jazzvariant av tango. Er det noen som vet navnet på denne gruppen?

Dette er en ting jeg bare lurer på, men har det seg sånn at jentene her inne forventer og bli kontakta eller tør dere kontakte oss gutta også??

Say no more...

http://www.dagbladet.no/2011/03/12/nyheter/engleskolen/martha_louise/15791302/

Jeg har lurt litt på dette...

Noen som har tenkt over hvordan de vil at hendene til drømmepartneren skal være?
(Små, middels, store? Andre ting?)

Og hva med neglene?
(Korte, lange, lakkerte?)

alder

Siste svar lø. 12 mars 23:42 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym XXXX

Jeg er på Sukker fordi jeg ønsker meg en familie med egne barn, om hun har barn fra før er ok, men hun må ville ha barn med meg. Det er sterkt ønske i profilen min.

Mange av de som kontakter meg har passert 40.
Jeg syns det er naturlig å kjenne hverandre i et år minst før en planlegger barn, og det kan jo ta tid bli gravid,
Statistikken sier at det er 50% prosent sjanse for å bli gravid når en er 40 og den stiger til 80% ved 45.

Jeg syns det er risikabelt å skulle starte et slikt løp med en som er 40+, hva tenker dere?

Fotball!

Siste svar lø. 12 mars 21:44 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym katte

Jeg lurer på mer...

Er det noe fotballag du ønsker at drømmepartneren skal like?

Er det noe lag du ikke godtar at drømmepartneren liker?

Og hvorfor?

Hva er det med sukker for tiden? I den siste tiden har jeg kommet over / blitt kontaktet av flere åpenbare falske profiler.
Mange som sender meldinger uten å ha vært inne på profilen min til og med? Og noen av de er til og med betalende brukere...

Felles for mange av disse, er at de feks skriver på engelsk og har åpenbare falske "amerikanske fotomodell bilder"

Er det bare jeg som har merket dette eller? Føler meg egentlig litt skuffet og lurt.. Som betalende medlem synes jeg man burde kunne forvente at slike profiler blir fjernet fortere enn sånn det er nå....

Hadde det ikke vært litt gøy å prøve å få til et stamsted i oslo for alle sukkermedlemmer. Jeg tenker ikke konkurrere med sukkerfestene eller å lage en sammenkomst uten sukker sitt samtykke. Men tenker at sukker selv kan bli med på å utvikle et slik sted.

Tenker da. Hva med å ha et utested i Oslo. Hvor kun betalende sukkermedlemmer kommer inn for eksempel på fredager. SÅ hvis man har lyst til å treffe på andre single folk fra sukker i den virkelige verden kan man bare dra til dette stedet på en fredag.

Parkettgulv

Siste svar lø. 12 mars 17:57 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Håndverker

Jeg skal kjøpe nytt stuegulv i morgen. Hva slags farge/type anbefaler dere?

Vi bruker stadig kriterier for velging og bortvelging.

Vi anser endel av dem som viktige.
Men hvordan kan vi virkelig være sikre på det?
Hvordan fikk vi de kriteriene vi bruker, hvordan ble de "våre"?
Hvordan kan vi vite om mange av kriteriene i virkeligheten ikke bare er distraksjoner og hindrer oss i å oppnå det vi vil ha?

Noen som reflekterer over slike ting?

Og som kan endre gammel (u)vane?

Hvilke odde, overflatiske, egentlig irrelevante mm kriterier har du valgt bort noen på?

Som f.eks.:

Favorittfarge
Briller
Bilmerke
Belte
Armbåndsur

(Manchester United, Liverpool etc er tilnærmelsesvis religion, så det diskuteres ikke i denne tråden.)

Noen som har valgt bort på kriterier de har angret på i ettertid?

Vet ikke om dette er et litt drøyt innlegg.....men jeg lurer så fælt:)

Jeg lurer virkelig på hva gutter/menn liker når det gjelder pupper? Små, bittesmå eller store?

Play nice og prøv med et seriøst svar. Det ville hjulpet meg litt:)

Gå skole i Spania

Siste svar lø. 12 mars 15:39 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym kameleonen

Nesten inspirert av en annen tråd her.....

Jeg tenkte å reise med 2 stk barn til Spania. Målet er å lære spansk.
Planen er å være der i tre måneder, fra januar til ut mars.
Alder på barna vil være mellom 10 og 14 år på daværende tidspunkt.
Ser etter ett sted med rolige omgivelser, uten fulle nordmenn :-)

Noen som har tatt med egne barn for å lære språk i utlandet , eller har egne erfaringer?

Tips taes i mot med takk!

Hvilken hadde dere valgt av disse tre?

http://www.theage.com.au/news/national/the-figures-are-in-and-they-reveal-that-given-the-choice-most-men-will-plump-for-a-curvy-girl/2008/04/05/1207249548553.html

41% går for 12, og jeg slenger meg på, selv om en mellom 12 og 14 hadde vært drømmen for meg! :-)

God lørdag kjære forumstroll og prinsesser.
Så hva skal godtfolket bruke dagen på ?
Tipper det blir akebakken med barna snart, om de heller vil leke med venner så blir det solveggen på meg.
Skal møte en gml venninne i ettermiddag som jeg ikke har sett siden vi var russ....ca noen få år siden ;O)

Hva skal dere ?

HVORFOR har jeg rød-oransje blader med så mange menn på dette punktet, tro?

Dette er det minst viktige punktet i hele testen for meg. Jeg har selvfølgelig satt "ikke viktig" på det. Men likevel får jeg ofte dette presentert som problemområde. Men siden det IKKE er det spøtt viktig for meg, er det bare klønete om det skal trekke ned en match. Derfor lurer jeg på hva det skyldes.. Hva menn flest svarer her? Hva har DU som er mann svart?

Setter du lavt (kle seg så utfordrende de vil) eller høyt (bør kle seg mindre utfordrende om de har kjæreste hjemme) på denne?

Kanskje flere kvinner som opplever det samme? Dere som har grønne blader med menn her.... hva har dere svart?

In 2 u

Siste svar lø. 12 mars 13:02 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym EK

Jeg lurer på om du er like interessert i meg, som jeg er i deg...

Säkert!

Siste svar lø. 12 mars 12:31 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym FHJ78

Var på konsert Säkert! på Blå på onsdag...

Vurderer å dra på denne festen nå! Blir min siste sjangse før 30 åra henter meg inn, så lurer litt på er disse festene bra?
Forholdsvis sjenert fyr som mener jeg ser bra ut, om hvordan det vil være å dra helt alene på noe sånt! Hvordan er alders- og kjønnsfordelingen?

Hepp:)

Er dere flørtete og viser like stor iver for flere samtidig her på Sukker? Spør både på jenter og gutter her inne.
I så fall hvor langt tar dere det? ”Vil treffe deg”, ”Tenker bare på deg”, ”Du er min drømmepartner”, "Sexprat" osv.
Hilsen Alex