Sukkerforum

Hva tenner guttene/mennene her inne på ? :) Har dere noe rart å sprøtt eller er dere rett ut kjedlige ? :)

Jeg har ikke vært med her på Sukker så lenge, men jeg kan likevel ikke la være å legge merke til at en del virker misfornøyde. Ikke med Sukker, men med hele dating-greia. Jeg har også forstått at en del dater foregår litt maskinelt fordi man vil finnne ut mest mulig på kortest mulig tid. Jeg for min del vil bare kose meg når jeg er på date, og spør egentlig ikke så mange direkte spørsmål til daten min. Jeg tenker at dette uansett vil komme naturlig i en god samtale.

Så spørsmålet mitt er:

Hva er best? Å gå på mange dater for å kanskje finne en drømmepartner eller kunne være med på aktiviteter som du interesserer deg for, og dermed møte andre med like interesser. Mange av disse vil jo også være single.

Jeg tror det siste, for poenget mitt er at dersom man ikke er nervøs for å møte en pen jente eller kjekk mann, så vil en samtale gå mye lettere. Og man vil se hverandre på en helt annen måte, og det er det de felles interessene som skaper.

Hva tror dere?

Her er mitt, av Robert Frost:

Wind and Window flower

Lovers, forget your love,
And list to the love of these,
She a window flower,
And he a winter breeze.

When the frosty window veil
Was melted down at noon,
And the caged yellow bird
Hung over her in tune,

He marked her though the pane,
He could not help but mark,
And only passed her by
To come again at dark.

He was a winter wind,
Concerned with ice and snow,
Dead weeds and unmated birds,
And little of love could know.

But he signed upon the sill,
He gave the sash a shake,
As witness all within
Who lay that night awake.

Perchange he half prevailed
To win her for the flight
From the firelight looking-glass
And warm stove-window light.

But the flower leaned aside
And thought of naught to say,
And morning found the breeze
A hundred miles away.

http://www.youtube.com/watch?v=vjHFh6gdH4M

Vakkert - på mer enn et plan! ;)

Fant denne på MSN her om dagen, http://fhm.no/article/76130-40-tabber-du-gjor-med-damer/gallery/438362, og lurte på hva andre mener om det som står i denne artikkelen?

Personlig mener jeg at denne dama er av typen som mener at likestilling betyr at vi mannfolk skal godta alt kvinner gjør uten å ha rett til å si fra, men jeg er åpen for muligheten at jeg kan ta feil, og et par ting KAN være riktig (har ikke selv opplevd alle situasjonene som beskrives i artikkelen)

Eg kom inn på sukker me eit håp om å fine meg ei kosli dame, å det viste seg å ver mange som var koselige.
så eg måtte til å sette lista litt høyere får min egen del, det funka fint å eg fant meg ei koselig dame, men hadde og funet meg mange andre koselige damer som var utrolig deilig å snakke me barre for praten sin skuld.

nå veit eg me sikerhet at det var flere damer der fom likte å prate å enda litt til va blitt litt betat og

probleme mitt her er at når eg fant den dama som eg blei samen me så blei vi enige om at vi skulle avslutte alt på sukker å det blei gjort
fikk litt dårlig samvitighet overfor alle di som ikkje be valgt eller va eg nå skal kalle det å man kan jo liksomikkje site å prate me di på kveldene når man har dame heller det hadde virket litt vell rart vil eg våge å på stå ....

nå er det slutt me meg å den dama som eg fant meg å eg er tilbakers her på sukker å ser på profiler me litt rynker på nesa
vor mye av det som står her stemer i det heile tatt ???

dama som eg blei samen me hadde plussa på veldig på mange av di tinga som ho meinte ho likte .
nå skal ikkje eg skrive ut va ho overdreiv på men like vell synes folk kan ver seg sjøl ikkje legg på så mye att ein ikkje klarer å forsvare det når ein møtes :)

men her siter nå eg å har dårlig samvitihet ovenfor dere damer som blir satt gjen når ein dere har møtt her inne forsvinner uten ein lyd så min sterkeste unskjulding til dere var aldri meint vont å denne gangen skal det bli anerledes
ps Vi lærer så lenge vi lever ;)

Det er jo bare syting om ditt og datt, jeg forstår godt at man forblir single da.
Men det er et stort under at jeg er singel fortsatt.

Men til forskjell fra alle andre her inne vet jeg hvorfor, og famler ikke vilt rundt for å finne svaret eller løsningen.
Jeg gidder heller ikke å sette skylden på de andre, eller å sutre over grunnen.

Skylden for at jeg er singel ligger hos meg selv, og ikke hos noen andre.
Men til forskjell fra de som sutrer her inne, JEG vet at jeg ender opp med den rette dama til slutt, og at jeg har gjort de rette valgene, som begrenser en del.

Når man leser en del innlegg her, da tenker jeg for min egen del at noen må gå i seg selv og ta et oppgjør med sine holdninger.
Det er min mening.

Kan du som leser dette komme med din unskyldning for å sutre eller unskyldningen din ovenfor deg selv for hvorfor du er singel?

Heisann å Hoppsan :D

I dag blire bading i Sarpsborg, skal bare snaue over hode før en tråkker av gårde med sykkelen ;)

Noen fler som kommer te Tunevannet her ifra sukker?
Tviler sterkt siden det er sterkt få i fra sarpsborg :P

Noen fler som skal nyte sola å bade? Kanskje også ta en sommerpils?

Men dukker det opp noen fra sukker er det god plass til fler rundt håndkleet mitt ;)

Hvorfor er det slik at man liker å ta kviser og pelle på andre enn seg selv, da spesielt på rygg, mage og skuldre?

Noen andre som har opplevd dette og som gjerne gjør det selv ?

Hva med damene da gutter! Hva gjør en ekte gentlewoman?

1. Smiler og ler av vitsene til kompisene dine selv om de er idioter.
2. Blir med på kino å ser en ekstremt voldelig actionfilm og smiler og ler!
3. Gjør sitt beste for å se utrolig bra ut når dere skal ut sammen så du kan være stolt av at hun er din!
4...?
5......?

Flere forslag?

yoy say it best ,when you say nothing at all !! yep alle har hørt den ! ha en konge aften alle :)

The Bachelorette - Sesong 7

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Milli

Har noen av dere dere sett denne sesongen? Den er jo ikke ferdig enda, men altså...uten å komme med spoilers for de som også liker å se slike søppleserier. Men her har vi vel den klassiske dama som alltid velger feil? Hun som henger seg opp i de gale mennene, tråkker skikkelig i salaten, ødelegger det som er bra osv osv...jeg kan ikke si jeg føler meg truffet, men jeg kjenner meg igjen.
I tillegg er det den klassiske bra menn v.s dårlige.
Tror det er mange jenter her inne (og kanskje noen gutter) som kan lære litt av den derre Ashley :)

Er ei søt jente jeg har snakket en del med på nettet. På starten startet hun alltid samtalene og vi snakket en del. Vi snakket da om å møtes. Hun spurte meg om hun kunne få mobilnr mitt. Det fikk hun, og på nyttårsaften når jeg jobbet fikk jeg en melding av hun, og der sto det :" Godt nytt år <3 Håper det beste skjer i dette året <3", men etterhvert så har hun vært av og på. Plutselig vil hun ikke snakke med meg, og andre ganger får jeg bare korte svar. Virker som ho ikke bryr seg. Har spurt ho noen ganger i det siste om skal møtes, men hun svarer bare med å si at ho bare tar en dag om gangen og orker ikke å planlegge.

En dag spurte jeg hun om hvorfor hun var så "care" mot meg plutselig. Det var på grunnn at hun slet veldig med kroppen om dagene, og at hun hadde vært sammen med en annen gutt en del ganger i det siste.

Så nå vill jeg vite grunnen til at ho har blitt sånn mot meg :(
Håper på mange bra svar :)

Hvorfor se Norsk kvinner så gammel ut for tidlig. Alle ligge i solen og er opptatt å være brun. Se ikke ut. Bli helt sjokkert over hvor gammel mange her se ut. 25-35 åringer som se 10 år eldre

Jeg er så utrolig lei av å få så mange meldinger og så mange svar på meldingene mine. Og nei, dette er ikke ironisk.

Den siste uken har jeg sendt 1. melding til 5 damer, og fått svar fra alle. Har en pågående samtale med 3 av de.
I tillegg har jeg fått 1.melding fra damer 4 ganger og holder kontakt med alle disse.

Hva skal jeg gjøre? Jeg får jo ikke gjort annet enn å skrive meldinger på sukker. HJELP!

Jeg forstår ikke hva dere klager over dere som sier at damene ikke svarer. De er jo utrolig pågående!

Jeg har en mistanke om at begrepet "vanskelig personlighet" er noe man kan tolke i det vide og det brede.
Derfor lurer jeg på hva dere forumister legger i begrepet?

På Island stilles det nå forslag om i praksis å forby røyk:

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4164325.ece

Skal jeg være helt ærlig, synes jeg det er en veldig god idé. Selv sprakk jeg for jeg vet ikke hvilken gang for en tid tilbake, men jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at jeg ikke ville gjort det dersom jeg trengte en legeerklæring på at jeg ikke var i stand til å slutte.

Siden det er så mange som har meninger om dette i verden i dag - kjør debatt!

I løpet av ca 36 timers medlemsskap her, har jeg fått mer respons enn jeg har gjort i løpet av snart 4 måneder medlemsskap på en annen side. Har sendt noen meldinger frem og tilbake med fire-fem kvinner, og i alle samtalene er det en rød tråd: De gir ingenting. Det er jeg, som mann, som må ta kontakt. Det er jeg som mann som må holde samtalen i gang med å stille mer og mer desperate spørsmål om dem. De har gjerne svart på mine spørsmål, men uten å virke interessert i å vite noe om meg. Alle disse har hatt en match på over 86. Hvor vanskelig kan det egentlig være å høflig si at de ikke er i form til, eller interessert i å prate istedetfor å svare "nope, det er ikke det;P" når jeg spør om det er noe en kvinne ønsker å vite om meg?

Hvorfor kan ikke kvinner i stedet for å være "mystiske" være ærlige og rett fram? På mer enn halvparten av alle mine matcher står det at de ønsker seg en ærlig mann. Jeg kan ikke forstå annet at ingen kvinner ønsker seg en ærlig mann, for når det faktisk kommer en som meg, som ikke lyver om noe, ikke skryter på seg noe, ikke overdriver i det hele tatt, blir jeg møtt med den ene kalde skulderen etter den andre?

Dette er forsåvidt ikke et fenomen kun knyttet til Sukker, men til alle steder jeg har prøvd meg på. På meg virker det som kvinner ønsker å bli løyet til. Hvorfor? Finnes det ingen kvinner som har selvtillit?

Dæven der var det juli og fellesferiestart allerede!

Hva skal sukkerfolket i fellesferien, da? Singelstatusen gjør kanskje at vi ikke er er så bundet av fellesferie som andre, og kan ta et par uker i november i stedet?

Selv skal jeg være på jobb hele juli, men det blir nok stille og rolige dager siden "alle andre" har ferie. Norge er jo så og si stengt i juli :P

alle nå :) aah lord! Give me SUN

Mange her på forumet har uttrykt begeistring for det kulinariske fenomenet rå fisk, og jeg lodder derfor stemningen for en felles utflukt til Alex Sushi i Oslo. Det er et populært sted, så bordbestilling god tid i forvei er nødvendig. Derfor: hvor mange synes dette er en god idé? Hånda i været NUH!

PS: håper ikke dette strider mot sukkersensurens retningslinjer for egenarrangerte fester, vi skal bare spise middag og konversere, jeg lover.

STAVERN FESTIVALEN

Ingen svar
(kvinne 38 år fra Buskerud) Privat melding

HEIIIII Noen som veit om overnattings mulighet i Stavern til festivalen??? Vi er to jenter som skal nedover, er det flere som skal?
seesvi

Vi nordmenn er rare.

Jeg for min del undrer meg litt over hvordan politikkerne kan bruke ukesvis på å diskutere om vi skal ha 0, 10 eller 20 ulver her i landet og ha både etater, departementer og komiteer til å analysere og forvalte dette, mens det ikke er noen offentlig debatt om hva som skjer når rundt halvparten av befolkningen i Norge om 40 - 50 år består av mennesker med innvandrerbakgrunn. Og det er på landsbasis, i byene vil andelen være langt høyere. Ikke det at jeg gidder å engasjere meg selv særlig mye mer, dette er jo noe politikkerne og 80 prosent av befolkningen ønsker så det er uansett en tapt sak for de som er i mot det, men jeg lurer på om noen har tenkt på hva som vil skje med velferdsstaten og den norske "folkesjela" når vi gradvis vil få mindre og mindre solidaritet med hverandre etter hvert som vi blir et stadig mer heterogent samfunn. For det er et rimelig godt dokumentert faktum at likhet skaper en fellesskapsfølelse, en gruppefølelse, mens ulikhet ikke gjør det. Det er en grunn til at velferdsstatene oppsto i relativt små, noenlunde homogene og egalitære samfunn, og ikke i for eksempel smeltegryten USA. Men men, jeg sparer til min egen pensjon jeg, siden jeg regner med at dagens velferdssamfunn ikke overlever mer enn kanskje 20 år til. Omtrent så lenge som vi fortsatt har noen olje- og gassinntekter av betydning. Så kan jeg heller innrette meg med et fint hus på vestkanten eller utenfor byen et sted, med au pair fra Fillipinene, hushjelp fra Polen og gartner fra ett eller annet afrikansk land når klasseskillene igjen øker og vi får stadig større underklasser av fattige innvandrere som vil ta slike jobber for luselønn. Og barna kan gå på privatskole, for å slippe unna de offentlige skolene hvor 90 prosent av barna vil ha innvandrerbakrunn, karaktersnittene er elendige og norske elever vil mobbes og stå helt neders på rangstigen. Man kan jo alltid tilpasse seg. Kona kan forresten godt være innvandrer selv, jeg har ikke noe i mot utlendingene personlig. Det er konsekvensen av at Norge i økende grad vil bli et innvandrerland som for eksempel USA jeg er litt bekymret for.

At 40 - 50 prosent av befolkningen om 40 - 50 år trolig har innvandrerbakgrunn er forresten SSBs egne tall, ikke mine. Men de ble gjemt godt bort da de kom ut for et par yker siden, for de er jo ikke særlig spiselige politisk. Det er mye tryggere å diskutere antall ulv.

Og har lagt merke til en ting, siden jeg er på landet (skal ha sagt at jeg er mye på småsteder og på landet med jobben i norge, for å kunne sammenligne her)
Men svensker er i större flertall fete...(hvertfall på östsiden) Ikke på en bondsk og vikingmåte. Men på engelsk, amerikansk nesten. Mye kvapsete kropper, jalla crocs, årekuter av höy vekt, alt det andre som fölger med når folk ikke bryr seg om kroppen sin.
Nå kan ikke jeg skryte på meg at jeg har en friidrettskropp, men man skal nå ta vare på seg selv. Og her går det nok mye i korv, burger og öl... Men men.. Men skal sies at de fleste svensker som jeg kjenner og har hilst på i Norge er nå nesten for skinny, men det er vel anskje en slankekur å komme til Norge pga pölser, burgere og öl er dyrt..

Jeg kjeder meg blant kleggen... , derav en slik banal tråd ;p

Kostbar?

Siste svar ma. 4 juli 2011 21:25 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym havfruen

Hvor lenge bør man vente med sex hvis man er seriøst interessert i en fyr man dater?

Vi har nå møttes tre ganger, og han viser meg mye oppmersomhet, sender en gode del sms (nesten hver dag), tenker/planlagger fremover om oss, sier at han gleder seg til å treffe meg, spør hvordan det går osv. Og har sagt at han er ute etter en kjæreste. Sier også veldig mye fint til meg uten å virke sleip.

Men med en hjemmedate neste gang er jeg usikker på om vi klarer å vente lenger, magisk tiltrekning ;)

Noen som har lyst å bli meg på løpetur eller gåtur i morgen. Bor i nærheten av Østensjøvannet, men kan løpe andre plass om det skulle ønskes :)

Jeg så nettopp på Sportsrevyen at forskere fra NTNU mente at det bare var en liten andel av befolkningen som hadde en psyke som gjorde dem i stand til å drive med ekstremsport. Så hvorfor har alle disse havnet på Sukker?

Blokkering

Siste svar ma. 4 juli 2011 14:17 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Temasti

Skulle ønske meg en mulighet for å blokkere innlegg, jeg... På samme måte som man blokkerer uinteressante profiler, så man slipper å få dem opp hele tiden...

Alle sutresurmaga innlegg ville umiddelbart blitt blokkert, og vips så ville forumet framstå som mye mere positivt... for meg...

Kunne ønske meg å komme meg litt vekk fra den samme vanlige tralten her hjemme. Har stor beundring for de som bare reiser vekk fra alt og som opplever masse spennende ute i den store verden.

Kanskje jeg skulle bestille meg en random tur og bare gi litt faen og forsøke noe nytt. Eneste kjipe er vel at man blir sett på som en skrulling om man reiser vekk på egen hånd :/

Hva er trikset....når det nå endelig er en mann som er kjempe interessert....og jeg og så er interessert...veldig..så klarer jeg alikevel å ødelegge det med å vise for stor interesse...

Hva er trikset? Dette skjer meg gang på gang...må man være så utrolig cool og ikke vise for stor interesse?

Har jo venninner som peiler seg inn på en fyr...og faktisk klarer å få ham i garnet..helt til alters om det er det hun vil?

Dette forblir en gåte for meg....sukk:-(

Matchtall?

Siste svar ma. 4 juli 2011 00:04 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Undrende

Hva er det høyeste Matchtallet dere har på andre? Jeg har ei på 97...

Hvis du ser noen bruke lue (også i sol/varme over 20C), synes du det gjør vedkommende mer attraktiv?

Enn skateboard?
Hvis du ser noen gå omkring med et skateboard, eller ser ut til å være flink med skateboardet, gjør det vedkommende mer attraktiv?

Andre slike moteting etc som kan være attraktive eller ikke, gjerne kom med dem.

Er akkurat ferdig med et nesten -- ikke påbegynt elsker forhold.

Var kjempelei meg. Idag har det gått over.

Fordi
nærhet og fine stunder kan man få med flere
vi to er for forskjellige
begge søker egentlig noe annet enn det den andre vil ha

Derfor vil jeg
finne ro i eget selskap
finne en ny

Og nå vet jeg mer nøyaktig hva jeg søker! Er ikke det bra oppsummert en søndag morgen på starten av sommeren?!

Jeg ser en flott/interessant/sjarmerende/pen mann på profilbildet...går innpå profilen og finner i albumet det ene bildet etter det andre med tykke halskjeder....tatoos etc....NEDTUR...flere damer som reagerer som meg?

Synes ikke menn skal ha så voldsomt mye smykker og sånt jeg...litt harry og litt femi....huff...

På ham eller henne. Meninger?

Go nuts! :-)

Selv har jeg to piercinger, og en tatto som jeg tok idag :-)

... fortalte meg i går hvor høyt han elsker meg og gjerne vil tilbringe all sine dager med meg.. Han har dame og han er naboen min.. Jeg føler ingenting tilbake fordi jeg har kjent han siden jeg var 15 og nå er alt bare kleint.. FOKK hvorfor skal han ødelegge et vennskap på den måten?? Fokk fokk fokk!!!! :(

Har en profil med de fleste felt utfylt, beskrivende tekster og mange bilder.
Så får jeg et kompliment, "hvem er du da", fra en anonym, billedløs profil. Skjedd flere ganger.
Herregud, er det mulig, er det virkelig noen som responderer på sånt? Kanskje noen gutter som er så desperate...?

.....det var så godt med kroppskontakt etter sex-abstinens det siste halvåret.

I FEEL GOOD:)

Ha en småerotisk søndag alle sammen! ;D

Hvordan skal man tolke at en dame har tunga ut av munnen på et bilde a? ' Det er jo drøyt da!

Det kan jo bety både det ene og det andre! Merker jeg blir litt satt ut....

Jeg er jo ung(ish) og single, hvorfor i alle dager sitter jeg inne på sukker en lørdagskveld?
Hvor er det blitt av alle de single vennene mine? De jeg skulle vært ute på byen med nå?

What happend?

Heeeeeey

Siste svar sø. 3 juli 2011 05:05 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Ingen som skal holde meg med selskap mens jeg venter på pizzaen? Jeg vet en ting,og det er at jeg ALDRI skal stille meg i taxikø i denne byen IGJEN! Og hvor er den varme mannen som skal fixe dette?? Seriøst, dette er oppskrytt!

Aaaaaarrrrggghhhhh! Er drittlei av å høre den setningen bare fordi jeg er slank! Som jeg skulle sagt til en tjukkas "Nå må du slutte å spise så mye.."

litt sært, her er man pålogget å blar i profiler over folk med godt machtall..

hvem dukker opp da? jo exen...
som jeg traff via denne siden...

Tror ikke jeg tar kontakt igjen :/

Den rætte manneparfymen kan få mæ klar :D satt ve sia en kar på bussn som lokta såååååå godt, æ bi rætt og slætt kåt av rætte parfymen! E d nån fleire som har d sånn, og har dåkk mannfolk d på samme vise me dameparfyme?? æ har store problemer me å finn parfyme t mæ sjøl, syns jo ikke dameparfyman lokta nå godt xD hehe

Hva gjør damene her når de ikke svarer eller tar kontakt?

Er de her for å få opp selvtilliten tro?

Mange påstår dem er sosiale og utadvente. Men uten alkohol da? Hvor sosiale er dere da? Kjenner jeg er litt lei av drikkebilder.

Jeg savner huden _din_. Øynene _dine_. Håret _ditt_ i vinden.
Å tvinne to fingre sammen der vi går på gata.
Glimtet i øynene når du erter og øyeblikket da du forstår jeg gjør det.
Det lille sukket du lager rett før du kommer.
Den tilgjorte oppgittheten når jeg ikke hører godt nok etter på den siste realitynyheten.

Så var det bare å finne _deg_ da.

E e helt enig me di som syns at d hadde vært litt enklere om man kunne legge til en video snutt på profilen.
da hadde man virkelig sett hvordan folk ser ut :) er jo ikke sikkert alle er like foto gene, men som tar seg bedre ut på film :)

Har vært her inne en stund og studert utallige jenter, og har kommet frem til at de peneste jentene kommer fra Sør-Trøndelag. I motsatt ende finner vi Østfold og Nordland, der i overkant mange fremstår litt for vulgære etter min litt mer sofistikerte smak. Mye piercinger i ansiktet og sure fjes der. På vestlandet finnes det mange babes, mens jeg har litt problemer med å forstå meg på sørlendingene. De fremstår ganske innadvendte og er mye mindre utleverende i profilen sin enn andre. Muligens den sørlandske prektigheten som er årsaken til dette? Fra østlandet finnes det utrolig mye rart, men de er generelt ganske kjedelige.

Konklusjonen min er at jenter fra Sør-Trøndelag er mest attraktive, mens de fra Nordland og Østfold er minst attraktive. Liker man typiske babes best, er derimot vestlandet området å se til.

Andre tanker rundt dette?

PS. Denne tråden er ikke merket grønn, fordi den er ikke ment som noen superseriøs debatt. Mer som en kuriositet. Håper likevel at forumchatterne holder seg til tema.

noen flere som har det som meg??

jeg har vært stygg å langt ann på alle jenter i alle år, oppført meg dårlig på fylla, er stygg med naboene i sameiet, er stygg på jobben, blir aldri mobbet på jobben eller den som får igjennomgå i gjengen, alt pga jeg er stor og sterk!

noen som kjenner seg igjen??

de sier utseende har fordel, men jeg dominerer de med bra utseende for de kan ikke rå med meg!