Sukkerforum

Hva er forskjellen mellom disse tre kategoriene?

Synes det ble en spennende debatt, ut av et tulleinnlegg fra Emirates84. Nå passet ikke tråden ham lenger, da det ikke handlet om han. Så den er slettet. Jeg limer uansett inn min siste kommentar. Jeg har desverre ikke kommentaren jeg besvarte lenger.

Sender alle gutta 50mail hver dag i håp om et svar fra hvem som helst?
Er det derfor damene er så høye på pæra tro?

Når dere setter hjerter. Forventer dere da at "jeg" skriver tilbake?

Også lurer jeg på om noen bruker det i hytt og pine.
Et eksempel er en om satt et hos meg. Jeg valgte å sende en hilsen. Det gikk flere dager og jeg skrev igjen at jeg antok at han ikke var "nysgjerrig" likevel. Jo da. Han hadde bare hatt det så travelt. Skrev igjen. Svarte ble sjekket i går. Igjen ikke noe svar...
Hvorfor slenge ut et hjerte om man ikke har tenkt å bruke noe tid på det?

Hadde ikke trodd jeg kom til å skrive noe på dette forumet, men nå gjør jeg det jaggu;)

Jeg har tenkt på en ting.. Jeg er ei jente som elsker sex! Jeg har hatt masse sex og har prøvd mye forskjellig. Men hvorfor er dette et tema de fleste gutter her inne (merk: de fleste ja, men ikke alle), vil snakke om på de første meldingene man sender til hverandre? Jeg er her for å finne mannen i mitt liv;) Jeg vil ikke være noens elskerinne lenger, jeg vil mye heller være noens kjæreste!

Surt og sludd i stomperudbygda!

Håper yr har rett i at finværet kommer igjen til helgen.

Samme hvor jævlig det er.
Og samme hvor lite en egentlig trenger det.

Noen som har det slik?
Og med hva?

(Jfr tråden der sigarettene ble puttet i rumpen, og jeg tror ikke hun som skulle røyke dem merket forskjell i smaken :)
Lurer på hva tobakksprodusentene blander i for å gjøre så mange til sine slaver...)

Bryr jeg meg????? Nope!!!
Hvorfor, fordi jeg gidder ikke å bruke livet mitt på å leve for hypertrening og pulvermat o.l, og være like deilig som de uoppnåelige superkjendisene vi ser i sladderpressen ;)

Man skal trene for helse, kle seg etter hva som gjør nettopp "deg" på ditt flotteste, stelle seg (hygiene o.l) , utdype livet med varierte opplevelser og inntrykk, og ikke minst god mat etter sesonger og utvalg. Mulig med litt god vin eller foretrukken drikke til..

Jeg vil ikke sitte på gamlehjem og tenke på hvorfor jeg brukte så mye tid på å få folk til å synes jeg var så deilig, når jeg kunne bruke mine "unge" år på å nyte livet, maten, folk, opplevelser, reiser, utflukter, vinen osv...

For som tråder før meg... Åssen kan folk jobbe 8 timers dager, trene så mye, ha så mange ski/fjell/klarte og trenedager med så mange timer i uka, for så kunne feste, venner, hobby, familierelasjoner og husarbeid og ikke minst lage sunn og variert mat????

Just wondering.. Bare ikke få diabetes og blodpropp.. Tror det er den gyldne regel vil jeg heller si..

Men dette er jo bare "the supersukkertrollbitch" som mener.. Fordi jeg vet ikke bedre ;-p

God 1 mai !!!

Jeg fikk svar!

Does not compute *pang*

I lys av tråden om slitte sko, fra en med opptil flere slitte skopar, hva slags bekledning bør en herre velge i møtet med en smukk kvinne?

Skal på min 4. date nå til uka....og mail renner inn i innboksen!!!
Får bare håpe den siste planlagte dateten is it...de tre foregående var noen feilskjær for å si det sånn!!!

Men liker i grunn å treffes rimelig kjapt, slipper skyhøye forventninger...

Hvordan er det med resten, merker dere at folk er blitt våryre??

Bra at både menn og kvinner har selvtillit. Men når noen skriver at de er en kjekk eller pen mann og en jente skriver at hun er deilig så syns jeg det er upassende. Fint om de selv synes det og har selvtillit, men jeg trenger ikke å være enig. Ganske turnoff når man skriver det eller sier det. Eller hva synes dere?

og hvorfor?

jo...jeg fant gull på en gang, første meldning, første date....tok omtrent et kvarter som registert på sukker ;)

Jeg har vært omtrent kun på forumet siden dess, og i det siste heller ikke på forumet...og nå deaktiverer jeg profilen min ;)
(jeg kommer nok å lese, men ikke svare på kommentarer)

Lykke til allesammen...det går, men ikke noe skjer uten litt innsats, ikke gi opp ;)

noen råd og tips.

til dem som fremdeles mener å ikke få svar på meldninger; se etter en annen måte å skrive førstemeldninger, søk etter feil hos dere selv isteden for hos mottakeren.

til dem som mener at andre er useriøse; bit fast i han/henne og la ikke hun forsvinne uten videre.. overbevis dem at dom har feil og at dere er noe utøver det vanlige.

til alle...kjemien er alt, stemmer det så kan alt annet ordnes i etterkant.

I kveld får jeg besøk av mannen i mitt liv. Tro endelig turen min er kommet. Har aldri hatt en sånn mann i mitt liv. Han er mine drømmers svar og mer til.

Da blir det stille fra meg her på sukker:-)

savner sex!!!!!

Jeg er så forelsket men vet at det aldri blir oss to - bundet på forskjellige steder. Men hvordan skal jeg komme meg videre når du er den første/siste alt jeg tenker på.

Faen ta ......

Burzum - Budstikken uten tvil! spiller den igjen og igjen og igjen og igjen.

Noen som så Schrödingers katt sist torsdag? Handlet om tankekrefter og hvor mye tankene kan gjøre oss syke og friske. Blir litt fasinert over hvor mye den kan ha å si. Den ligger ute på nrk tv enda.. Anbefales å se.. om du liker den typen tanker :)
Noen som har opplevd dette? Smerten ved ulykkelig forelskelse er jo psykisk og da kan det jo hende at siden tanken har fått deg syk så kan den samme tanken få deg frisk.. eller?
Her er link tiden denne sendingen: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/732681/

Hei! Jeg vil gjerne at det skal stå i profilen min at jeg har lyst til å møte både menn og kvinner. Hvordan får jeg til deT? Har gått igjennom alt, og det er ingen stededr der man kan velge hvilket kjønn man er tiltrukket av!! HJELP!

Var på byen i går. Traff på en kollega jeg har blitt veldig glad i, og samtidig har litt av den betatthetsfølelsen for. Etterhvert som vi drakk og kosa oss, kom det tydeligvis fram at jeg har følelser for han. Og jeg begynte å gråte, fordi han har dame.

Nå har jeg en liten klump i magen for å dra på jobb i morgen. Se ansiktet hans... håper han kan le av det, men regner med at han tenker at jeg har følelser for han. Man sier jo ikke noe som ikke er sant?

Hvordan ville du reagert i en sånn situasjon, og hva burde jeg gjøre?

Noen som aner om det finnes en mulighet til å blokere en person uten å gå inn på profilen til personen? Hvis jeg går inn på profilen ser vel de jeg vil blokkere at jeg har vært på profilen dems, eller vil de ikke se det hvis jeg går fort inn på den og blokerer den?

Takker snart for meg!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mammsen

Takker for meg når medlemskapet mitt går ut om 14 dager!

Ønsker alle lykke til i jakten på kjærligheten. Jeg går tilbake til gamlemetoden!

Elsker høye jenter.. Blir glad når jeg ser at høyden er 180 på profilen eller mer ! :)

Noen andre som liker godt høye jenter ? :D

Var på date i dag. Hadde det veldig hyggelig og morsomt. Vet ikke om hun er interessert, men egentlig er ikke det så viktig akkurat nå. Det er bare så lenge siden jeg hadde en bra date sist.

Pesto

Siste svar sø. 1 mai 2011 23:54 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurifax

Dating er som pesto. For mye blir overkill!

Jeg synes det er både trist og fascinerende at det snakkes så negativt om de såkalte useriøse.

Men etter å ha vært på sukker i lang tid, må jeg si meg uenig i at det er så mange av dem.

Min mening er at man ikke er useriøs om man ikke besvarer førstemeldinger.
Min mening er at man ikke er useriøs fordi om noen ikke liker en eller at ting ikke fungerer som håpet.
Min mening er at man ikke er useriøs om man ikke er helt klar for å sette ringen på fingeren neste uke.
Det er ikke engang useriøst å søke noe annet enn det man selv søker.

Så hvor er alle disse useriøse? Og hva kjennetegner en useriøs person?

husker boka var veldig bra,passelig søndagsfilm:)

Hva synes egentlig gutter om jenter som er litt nerdete, guttete og selvgående?

De som ikke trenger hjelp med noe særlig.. Klarer å skifte egne bildekk/bremseklosser, kan flislegge et bad, legge parkett, skru sammen IKEA kjøkkenskap og bære et monsterskrivebord alene..

De som kan koble et anlegg og har svær forsterker og ennå større høytalere, og elsker sin 50" flatskjerm fra Samsung.. Elsker actionfilmer, zombiefilmer og dævver av KickAss! Som vet hvordan man skal fikse en datamaskin som har konka..

Er alle slike jenter monsterdamer med 30 kilo for mye muskler eller finnes de i mer femenine former?

Har både lyst og ikke lyst til å fly ut. Dritt lei disse evindelige byturene, men samtidig; sitte hjemme på en kveld med dette været? Går det egentlig an?

Akkurat nå kunne ønske at det var noen som var streng mot meg og sa BLI HJEMME! hoho!

Har gjennomgått min innboks og har fått følgende statistikk

70% av mailene mine er fra gutter mellom 20-28 år
25% av mailene mine er fra menn fra 41-60
5% av mailene er fra gutter/menn mellom 32-38

Jeg er 38 år, blir 39 om ikke så veldig lenge.

Omtrent ingen på min alder pluss/minus finner meg attraktiv, mens gutta på knappe 20 sikler. Litt usikker på hvordan jeg skal tolke dette.

Noen som har merket d at den første store kjærligheten henger igjen vidre i kjærlighetslivet? sånn tiltrekkningsmessig..da jeg var 14 hadde jeg min første store kjærlighet jeg var såååååå forelsket han var en mørk kar opprinneli fra sudan og hadde bodd i norge i 8 år han var 18 da. Vi var sammen i 1 år, og jeg merker d enda at den typen musikk og de gutta henger igjen i interesse feltet mitt. Er så utrolig mange kjekke menn med afrikansk utseende! Har jo så klart likt alt mulig andre og men akkurat de syns jeg d er så mange pene av...har ikke hatt en med afrikansk opprinnelse siden..men nå er d en kjekkas på jobb som jeg begynner å bli gankse lysten på....hmm...og han har jo vært med norske jenter før så er litt mere "skikkelig" versjon.. me like! Flere som merker at sånt henger igjen?

Her går alarmen! Mac`en min har fått virus!!!! Noen som har tips til virusprogram?

Her er balsam for fyllenerver og en kur for nedstemthet:

Pink Martini - Hang on little tomato
http://open.spotify.com/track/170wtCdrvuqAf2cZU7hrSg

Lily fra samme album er også morsom (og sann?).

Noen låter passer rett og slett perfekt mens man har vinduene på vidt gap eller sitter å sløver på balkongen. Hva er din livsnyterlåt.

1. mai

Siste svar sø. 1 mai 2011 14:05 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Skal Sukkerfolket gå i tog eller brenne bråte?

Ingen bekjente i Oslo!

Har observert at noen anser seg selv som medlem i Ole Brum klubben, er de bifile?

Jeg trenger hjelp!

Har et toalettsete som ikke passer til toalettet, og da jeg har forsøkt å kjøpe nytt har jeg blitt gjort oppmerksom på at toalettet mitt ikke har standardform. I motsetning til "vanlige" toalett hvor porselensringen i setet er flat på toppen, er det krummet på mitt toalett. Ingen vannrett flate altså. Dette gjør at det toalettsetet som jeg har nå "seiler avgårde" når man sitter siden det glir over kanten på porselensringen.

Er det noen som for det første forstår hva jeg prøver å forklare (!), og for det andre har tips å komme med?

Ja, jeg vet det er lørsdagskveld og at jeg burde gjøre noe HELT annet enn å irritere meg over dette!

Hva er det høyeste matchtallet dere har på listen?

Mitt er 92, btw.

For øvrig kan denne tråden brukes til å diskutere matchtall og hvor mye/lite det har å si.

Thread go! o/

Hei!
La meg bare først si at jeg er ny til sukker og har ikke lest mange innleggene
i forumet.

Det jeg lurer på er hvordan man best kan skaffe oppmerksomheten til en søt
jente i 20-24 års alderen - uten å gi et cheezy førsteinntrykk?

Jeg er ikke ute etter et laangt og seriøst forhold, men vil heller bli kjent med noen først
og se om det er kjemi for så å kanskje utvikle den til noe mer.. Jeg mener selv jeg er aktiv og
prøver å nå ut til de jeg mener er søte, sjarmerende og genuine jenter - men desverre uten hell.
Det kan da være flere grunner til det men =/ hehe!

På forhånd takk! =D

KROPP

Siste svar lø. 30 april 2011 22:24 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym SOMMERFIN

170/ 68
Vinteren har satt sine spor.

Nå er jeg nede i 66 kg etter trening og lavkarbo. Skal ned 6 kg til.

Lurer på hva menn EGENTLIG synes om litt ekstra over rompe og lår?

Artig å se at det er litt liv her ennå,etter at noen slettet alle innlegg,ble litt bekymret for forumet da...
Ha ei suuuuuuuper helg alle!

noen som tror på after life da !! saste på og komme tebake som evig lottomillionær :)

Så er jeg ledig for en date i helgen.. :) Tenkte jeg måte si det om noen lurte :)

God morgen!

Siste svar lø. 30 april 2011 17:24 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym morgenfugl

Hmm!
Vært våken i en time alt...Noen flere som våkner tidlig ??

Noen som fulgte med på nrk3 nå nettopp?

Kort fortalt var det tre menn og tre kvinner som skulle date hverandre i mørket. De visste IKKE hvordan motparten så ut, og på datene ble de bare kjent med hverandre. Deretter skulle de velge én person de kunne SE, i lyset, og det var kun EI som møtte opp etterpå for å se om det kunne bli noe. Alle de andre ble skuffet over utseendet til motparten.

Overfladisk? Det gikk overhode ikke på det. Det går på hvem man finner tiltrekkende. Hvorfor gå videre med noen du ikke kan være fysisk tiltrekket til? Det går rett og slett ikke, sånn er nok vi mennesker og det er ingenting man kan gjøre noe med.

Men for all del, ikke misforstå. Jeg mener ikke at de som ikke får svar, er stygge eller ikke ser bra ut, jeg tror heller det går på at de man sender melding til, kanskje ser etter noe annet. Man kan ikke noe for hvem man blir tiltrekket av og ikke og derfor er det kanskje mange som har vanskeligheter med å fortelle vedkommende som sendte melding dette, slik at det ikke blir svart på.

Og til dere som føler at det ikke er NOEN som svarer dere, så er folk veldig forskjellige. F.eks to jenter i den serien så samme fyren, hun ene mente han var attraktiv og hu andre ikke. Så dette går på hvor ulike vi er.

Er det noen menn her som sender dama dere liker en sms som egentlig ikke betyr noen ting fordi dere tenker på henne? Innholdet pleier ofte å IKKE være følelsesladet, men alt annet fra en vits, planer for dagen, en hendelse osv osv? Er det måten dere menn viser at dere tenker på ei på startsfasen??

Når det gjelder oss damer så blir vi så glade når vi mottar en sms fra dere hvis vi er interessert/små forelsket.. faktisk så er sms søtere enn telefon samtaler synes jeg. Små korte og presise meldinger..Husk å send noen en sms og vis at du bryr deg.

Jeg bruker internetten til de som bor under her, og da lurte jeg på om de kan se hvilke sider jeg er inne på? For eksempel hvis jeg er på en nettside som er litt utenom det vanlige, vil de se det da selv om vi bruker samme internett?

Noen ganger ser jeg litt på porno, og er litt redd for at de under eventuelt skal finne ut av det. De er henholdsvis 20 og 27-28 år gamle gutter, og han ene hadde visst litt peiling på data. Men nok peiling til å se historikken på nettsidene mine?

"Det er umulig", sa stoltheten. "Det er risikabelt", sa hjernen. "Det er meningsløst", sa fornuften. "Gi det en sjanse", hvisket hjertet :)

Skrevet med noen her inne nå... og egentlig har de ikke tid til å svare eller være her inne.

Hvordan finne tid til meg i hverdagen da?

Kurert

Siste svar lø. 30 april 2011 00:05 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym takkoglov

Jeg har nå vært singel i 6 år, og i starten av min nyervervede singelkarriære, så hadde jeg et eneste ønske..... Jeg ønsket å finne meg en ny å dele livet med, en å bli gammel med, og en å være glad i.

Etter 6 år, og alt fra ONS, til forhold som varer i noen måneder, så er jeg glad for å kunngjøre at jeg nå er kurert for trangen til å finne meg en ny..... både jeg og de jeg har datet, har det nok for å være helt ærlig best alene.
Jeg har nok mine særegenheter, og og det har også disse søte kvinner jeg har truffet på min vei, så nå kaster denne gutten inn hånkledet, og trer ut av ringen.

Hva er vitsen ?
Hva er det jeg får som jeg ikke har ?

Lenge leve singellivet :-)))))))