Sukkerforum

Er ny her inne, ingen vil chatte, tror det er bedre å gå ut jeg !

Hva med å bygge en tidsmaskin dere? ..

Hvorfor er vi mennesker lagd slik at vi har følelser. Vi blir lei oss, glade, sure forelska, sjalu osv. Kunne vi ikke bare vært like glade alle sammen og kn...a rundt og hatt det bra?

Hvorfor er det slik at når damer føder barn så sier de det er det verste de har vært med på og skal aldrig (med g tilogmed) skal igjennom det igen, men vips så er det glemt. Dersom du skulle være så uheldig å havne i en krangel med den samme dammen kan du banne på at hun husker det som ble sagt ned til minste detalj og aldrig (med g her også) vil bli glemt. Du kan være helt trygg på at det blir brukt mot deg ;-)

Hvorfor er det slik at når man snakker om likestilling så ser man hele tiden hva og hvordan opp mot mannen. Akkurat som han er noe ideal!

Hvorfor er det slik at når mann snakker om ting og tang så skjønner jeg med en gang hva han snakker om, mens når en dame snakker blir alt gresk med en gang? Helt sikker vis a verca også!

Hvorfor er det slik at mammaer alltid beskytter den lille gullgutten sin og har ingen feil, selv om de er akkurat like til den dustete gubben sin. Og hvorfor er det slik at pappaer beskytter den lille vakre jenta si, selvom hun har de samme "feilene" som den sure gretne kjerringa har?

Hvorfor er det slik at noen (særlig menn her inne) sutrer over manglende svar og legger ut forsøk på hvilket av kjønnene som får mest oppmerksomhet. Der legger de frem bevis på at damene får mest oppmerksomhet også klager de over manglende respons. Hallo, man går ikke ut i butikken å kjøper mer mat når kjøleskapet er fullt!

Hvorfor er det slik at vi henger oss opp i detaljer når vi ser etter partner? Har hun små eller store pupper, er han høy og mørk. Har hun for mange eller få festbilder med kløft, har han hår eller ikke. Legger man merke til dette i det daglige liv eller er det andre ting som er viktigere da? Legger vi merke til det når vi sitter over kjøkkenbordet å deler hverdagens hendelser eller når vi elsker så heftig at snøen på Nordpolen kunne smeltet?

Er det noen som kan gi meg svar på disse små mysteriene? Jeg har mange flere :-o

Hvordan er det med dere når dere skal date?

Er jo en kjent sak at alenemødre møter straks mere skeptiske menn å muligens sliter litt mere i datingssammenheng, men hvordan er det motsatt?

En annen tråd her spør om antall sexpartnere. Jeg lurer på hvem som har testet seg for kjønnssykdommer. Hørte på radioen for 2 dager siden at menn er veldig dårlige til å teste seg, og dermed kan holdes ansvarlig for at bl.a. clamydia stadig sprer seg. Har også diskutert dette med flere kompiser, og blitt rimelig overrasket over at menn i 30 årene aldri har testet seg, til tross for at de har hatt ubeskyttet sex flere ganger.

I venninnegjengen har derimot alle testet seg, og krevd av sine kjærester at de skal ha testet seg før de har hatt sex uten kondom.

Hvor står sukkergjengen i forhold til helse og sex?

(kvinne i 30 årene/bestått alle tester)

Tidligere i dag så ville ei 16 år gammel jente fra Møre og Romsdal chatte med meg, her på Sukker! Uten å ha besøkt profilen min først. Allerede det i seg selv er noe merkelig. Jeg åpnet chatten og hun begynte med å skrive "Hei :)".

Før jeg svarte noe, så ville jeg først sjekke profilen hennes av ren nysgjerrighet og ble litt småsjokkert da jeg fant ut at hun er såpass ung enda. Egentlig bare et barn fortsatt. Hun leter etter "menn" fra 16 til 18 år ifølge profilen hennes, og jeg synes det er merkelig at hun da velger å skrive til en 27 år gammel mann som meg. Men det er klart, hun sjekket ikke profilen min først da. Kanskje jeg ser yngre ut? Jeg skulle til å skrive "Hei, jeg synes at du er alt for ung, og jeg tror du heller bør kontakte noen andre". Men da hadde hun plutselig lukket chatten igjen, like greit vil jeg jo si. :)

Litt moral og sunn fornuft må man jo ha, og jeg kan strekke meg ned til 18 år. Men det er egentlig på grensen til å være for ungt det også, jeg er jo tross alt på vei til å bli 30 år nå. Jeg synes bare at det er så merkelig at enkelte bare begynner å chatte slik uten videre, uten å ha besøkt profilen først. Men det skjer veldig sjeldent da, så det er ikke noe problem. :)

Det har jeg ofte lurt på: Hva er en kjekkas? Jenter, damer, kvinner; har dere et svar? :)

Har B-dag i dag og sola skinner. Er så glag for det =D

Jeg nå på hvordan man kan komme i kontakt med noen her inne.. har prøvd med hei.. og noen komplimenter.. men det funker ikke.. burde jeg kanskje bytte bilde mon tro.. forslag tas imot med takk :-)

Som ny (super)bruker så trenger jeg tips fra dere jenter.
Har jo skjønt at jenteprofiler blir nedlasset med henvendelser mens vi menn trenger å jobbe litt mer for oppmerksomheten:-)
Derfor går jeg direkte til kilden.

Hva er det som får deres oppmerksomhet?

Hjerter? Forsvinner det i mengden og blir hengende ute i kosmos?
Komplimang? Er det noe som gir en godfølelse men ellers uinteressant?
Melding? Kort og morsom, lang og omfattende, dyp og filosofisk?
Profil? Hvor langt og dypt skal man egentlig dra det?
Profilbild/album? Skal det være et bilde som ordentlig viser hvordan man ser ut eller bilder som viser hvor morsomt man har det i livet?
Selvfølgelig skal vi menn vise en ærlig side, sanningen kommer jo frem uansett, men tips på hvordan jeg får igang profilbesøk, meldinger m.m. så jeg får muligheten til å vise hvilken fantastisk;-) mann jeg er, mottas med stort takk:-).
Ønsker alle en fantastisk sommer så kanskje jeg ser noen av dere der ute i the real life.

Matchtall?

Siste svar to. 21 juli 2011 19:04 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym apsokdfj

Noen som faktisk bruker dette? Jeg syntes det er irriterende at jeg ikke kan se på profiler som har mindre match enn 70, tenk om drømmedama er blandt de???. Selv har jeg svart gjennomsnittelig på alt for å prøve å unngå å filtrere bort for mange potensielle kjærester. Jeg har mer tro på at det som står i profilen har mer å si enn denne matchen. Jeg har og prøvd å svare ærlig på spørsmålene som gir dette matchpoenget men jeg finner de aller fleste spørsmålene uvesentlige for det jeg søker, spesielt siden jeg er veldig fleksibel og tolerant mot andres personligheter. Selv finner jeg motsetninger spennende men det gis ingen mulighet for det her slik jeg forstår det.

Hei! noen jenter som har lyst å prate litt? synes det er litt vanskelig å komme i kontakt med jenter, så jenter venligst ta kontakt om du har lyst :)

.... :-I jeg trodde vi alle var her i samme ærende...? men du verden så lav svarprosenten er her.. tror kanskje ikke disse matching tallene har så mye å si.....

Javell.. noen andre som er så heldige å være støkk på jobben i finværet.. hehehe... ja ja man får jo tid til å kikke litt her på sukker da.. tjohoo

Jeg er 20 år og skal inn i forsvaret i 12 måneder om 1måned... er det vits for meg å være på sukker? vil jeg bli uaktuell for alle jenter på min alder pga det?

Tanker og refleksjoner tas med glede

På "nye brukere" så jeg nettopp noe jeg aldri har sett før - matchtall 97. Brukbart profilbilde, velfylt album, helt til jeg så i bakgrunnen på et festbilde - det var da vitterlig en kompis av meg. Hjernen setter i gang og, dæven, det var sannelig den dama han kompisen min forsøkte å spleise meg med i fjor sommer... Er det han som har laget matchingsystemet her, mon tro?

Betalte meg inn jeg for å få si hei til en kar.. :-) så var han vel værdt det også da håper jeg..

Og en annen ting, jeg får være her med dere forumtrolla... :-)

Egenmarinert biff på grillen. Smørstekte kantareller til ungene. Rødvinssaus med kantareller til de voksne. Kokte, og deretter ovnsstekte poteter til de voksne. Sol. Sørland. Øl. Vin. Selskap. Eneste som mangler er en sweethart :) Sukk. Blir man aldri fornøyd?

Hvor drar dere? Hva gjør dere i ferien?
Jeg var på SPA-hotell i Sverige med jentegjengen forrige uke - kan ikke anbefales om man håper på kontakt med single menn ! ;)
(var ikke derfor vi dro dit da :)
Så gutter....tips om hvor jeg legger neste tur?

Ja, jeg undrer, og sikkert blitt tatt opp før, men er yngre gutter mindre kresen??? Jeg får en del post, fra veldig unge gutter, og skjønner jo at de "lukter" erfaring.. selv om en og annen bedyrer at de søker noe mer. Iallefall, disse gutta her skikkelig kjekke. Så jeg burde vel føle meg smigret, men samtidig så er posten jeg får fra eldre menn(gjerne 44+++), lite oppløftende.. dvs på langt nær så kjekke som disse unggutta.. og derfor lurer jeg på om yngre gutter ser vekk fra utseende så lenge man er oppe i årene og innehar erfaring?Eller er det de eldre mennene som har en dårlig virkelighetsoppfatning av seg selv og skyter med hagl ?

Jeg vet jeg ser yngre ut enn hva alderen min tilsier, holder meg godt, og har kun noen få år ikke vist legitimasjon på byen. Har draget på disse småtrolla på byen og, det skal sies, er usikker på hvordan jeg skal tolke interessen fra disse, når jeg omtrent ikke får post fra jevnaldrende..Jeg selv er 38.

match

Siste svar to. 21 juli 2011 00:16 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Når noen har 96/97 % match med deg, svarer med at, beklager tror ikke vi passer sammen. Ja da gir jeg opp hele matchtallet!

har fått mer kontakt med jenter som har 80 i match!

just saying....

Hey kan noen hjelpe meg?? i Adore and i Love er jo to forskjellige ting, på engelsk og arabisk... men jeg bare får det ikke helt til på norsk.. begge blir på en måte jeg elsker deg.. Love og Adore blir liksom kjærlighet.. er det noe bedre oversettelse på disse?

hva hjelper dere å glemme ensomheten?

Virkelig mye deilig for øret...

Hva annet sommerskjønn musikk har vi som vi kan Spotifyere?

...i kveld med "Pulp Fiction", et par pils og helt okey mat. Det kunne absolutt vært verre! :)

Greit, dette har sikkert blitt skrevet tusener på tusener ganger før, men skitt au: hva er den perfekte datefilm. Snurr rull og debatt!

Det virker være mange (menn?) som lurer på hvor mye oppmerksomhet mannlige respektive kvinnlige profiler får.
Og uansett hva man er ute etter er vel tanken at folk skal besøke profilen?

Her er ytterligere et par drypp erfaring...

Oppsummert virker den sparsomlige kvinnelige profilen ha fått omtrent like mye oppmerksomhet som den mer komplette mannlige.

Min profil: superbruker, bilde, album og en god del informasjon lagt inn. Har hatt ytterligere et innlegg på forumet med profil, men jeg kunne ikke se at det på noen måte påvirket besøkstallet. (Jeg misstenker at for de som vel er inne og leser profilen min, så er det kankje ikke akkurat det de søker, så jeg forventer uansett ikke et lass med meldinger/hjerter)
Etter ca en måned:
- 45 forskjellige har vært inne på profilen og jeg har hatt totalt 181 besøk.
- To meldinger sendt til meg spontant , begge virker masseprodusert (den ene fra en mann??)
- Ingen hjerter

Kvinnlig bekjents profil: Gratisbruker, ingen bilder, svart på spørsmål, men ikke lagt inn noen egen tekst.
Etter en måned:
- 29 forskjellige har vært inne på profilen totalt ca 100 besøk.
- 4 spontane meldinger
- 4 hjerter

http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=Singel&bokmaal=+&ordbok=nynorsk

Jeg er egentlig en type med svært stor selvtillit ovenfor det motsatte kjønn, men nå er jeg nervøs for første gang på lenge, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

Jeg har møtt ei jente på nettet. Her inne på sukker faktisk. Hun ga meg først et gult hjerte, jeg skrev til henne, hun skrev tilbake, og vips så var samtalen i gang. Nå har vi pratet noen dager, sett hverandre på cam osv osv. Og nå har hun spurt om jeg vil komme på besøk til henne. "Hurra", skulle man tro jeg tenkte... Og jeg gjør det, for det meste.

Men... Greia er... Hun bor langt unna meg. Jeg i midt-norge, og hun på sørlandet. Altså er det snakk om en del utgifter og tid som må settes av for å få til dette. Jeg bryr meg dog ikke så mye om avstand som mange andre, noe som kanskje kommer av at jeg var sammen med ei fra oslo i mange år etter at vi møttes på nettet (ikke her). Men det er en annen historie.

Så hva er problemet? Jo. Hun er så HOT at jeg blir redd. Jeg skriver HOT med store bokstaver, for det holder ikke med små. De aller fleste menn ville rangert henne som en blank 10'er, og i _verstefall_ en 9'er når det gjelder utseende. Hun er dødspen og har kroppen til ei gudinne.. I tillegg er hun morsom, smart og selvstendig. Hvordan kan dette være et problem tenker du? Det er mulig jeg lager problemet selv, men jeg skal fortelle hva jeg tenker.

Selv er jeg en 7-8 på utseendeskalaen vil jeg påstå. Jeg er en lutfattig student som bor hjemme hos foreldrene mine, og har ingenting annet å lokke med bortsett fra min gutteaktige sjarm :P Jeg har vært med såkalte 9'ere før, men aldri en skikkelig 10'er. Og dette gjør meg nervøs. Hvorfor vil dette prakteksemplaret av ei dame ha meg på besøk?

Hadde hun bodd i samme by som meg, ville det ikke vært noe problem, for da kunne man bare møttes i byen og raskt funnet ut om kjemien stemte, men det er altså ikke tilfellet. Når man må reise så langt, vil man gjerne ha noen dager på seg. En langhelg for eksempel. Og det er dette jeg har å tape. Tid og penger. Hva om hun ikke liker meg når jeg møter henne? Da blir jeg stuck på et sted langt nedi gokk, med mitt eget tapte selvbilde etter å ha blitt avvist, og masser av tid til å tenke på det etterpå før jeg kan dra hjem.

Hva gjør jeg? Shoot!

Lurer bare på om du har gått Besseggen. Ja eller nei.

Var det en fin tur eller er det oppskrytt.

Endel føler seg ensom i forhold.

Så lenge forholdet kan sies å fungere, hvor ofte skjer det, og hvorfor?

Synspunkter?

Ville det i tilfelle gitt meg større sjanse for kontakt med damer her om jeg tok nærsyntoperasjon ? Noen damer som kan gi svar ?

Kjæreste??

Siste svar on. 20 juli 2011 14:25 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym zazazuuu

Hva skal man med 1 kjæreste, når man kan ha masse småkjærester herfra..:-DDDD

Jeg har et stort problem.. Har møtt en type som jeg liker veeeeeeldig godt, har ikke møtt han her inne så derfor kan jeg beskrive situasjonen korrekt!

Situasjonen er at han har 2 barn, med 2 damer, på 1 år og 4 mnd og 2 år.. Det er kun 9 mnd mellom dem.. Han hadde datet en dame, det var over, han møtte en ny etter 2 mnd.. Så gikk det 1 mnd og han får beskjed fra dame no 1 om at hun var gravid og skulle beholde.. Så går det 6 mnd og den nye dama ble gravid.. Så ja, det er historien..

MITT problem er at jeg har et barn, nesten samme alder som hans to, midt i mellom faktisk.. Og jeg vil ha flere barn.. Jeg som ikke er 30 engang klarer ikke se dette med håp om at det kan gå.. Det er seff problemer med dame no.2...

Noen som har noen tips?

Hva tenker vi jenter om at , den mannen vi sender meldiger med, er online hele tiden ?

Hei!
Jeg introduserer herved den hverdagslige livsglade tråden med synlige, åpne profiler!

Hvorfor er brorparten av alle innlegg på dette forumet med pseudonum? Er ikke forumet nettopp en gylden anledning til å markedsføre seg selv, og vekke nysgjerrighet med sine meninger, holdninger eller kommentarer?

I den grad jeg har lest gode innlegg her, synes jeg det ofte er synd at folk skjuler identiteten sin, og at jeg ikke kan lære vedkommende mer å kjenne, fordi jeg ikke har tilgang til profilen. Hvorfor går man frivillig glipp av denne muligheten?

Jeg fatter nemlig først og fremst interesse for folk gjennom hva de mener, hvordan de skriver og hva de engasjerer seg for, snarere enn bilde eller en tørr profiltekst, så jeg syns jo at det er rart at folk ønsker å være så hemmelige....

Derfor er dette et forsøk på en mingletråd hvor vi alle har åpen profil, og prøver å stå for hvem vi er! Hva skulle det ellers tjene til å uttrykke ting vi ikke kan stå for, hvis man på noen som helst måte er ute etter å finne en partner

Hva har gjort deg glad i dag? Eller i går? Eller i forrige uke?
Har du sett noe spesielt, rørende eller surrialistisk? Eller noe som fikk deg til å tenke på noe?
Det er lov å snakke om skuffelser også, og sårbarhet, men syting kan dere gjøre et annet sted.

Kommenter gjerne hverandres innlegg og la praten flyte. Avsporinger fullstendig tillatt.

Hilsen frøken Kveldsmat

Det er to måter du kan velge å leve livet ditt:

1. Du kan akseptere at du har ansvaret for hvor du har havnet hen i livet, ta kontroll over dine handlinger og JOBB med dem. Du lager deg realistiske mål og jobber hardt for å nå dem. Du sammenligner deg med og omgås med folk du vil bli sammenlignet med. Du skylder ikke på andre når du feiler og du tilfører reelt noe positivt til andres liv.

2. Du tar det du får. Ting skjer med deg som du anser å være urettferdig. Du vil benytte en hver anledning til å fortelle andre om dine problem og hvorfor ting ikke går din vei. Du har alltid unnskyldninger og forklaringer på hvorfor du ikke vil prøve på noe annerledes eller nytt, men likevel fortsetter du å gjøre det som gjør deg ulykkelig.

Livet er rettferdig. Det er ikke noe poeng i å være bitter på verden fordi du har blitt gitt en dårlig hånd av livets kortstokk; det er hvordan du spiller de kortene du er blitt gitt som teller. Du er i sentrum for dine problemer og utfordringer, og det er bare du som kan skape forandringene og faktisk fokusere på løsningene. Inntil du innser dette er du din egen verste fiende.

Fritt oversatt etter artikkel lest på nett, synes dette var godt sagt.

Dette er mine preferanser til en god kjæreste:

- fantastiske bryster, ikke for store eller for små og som peker mer opp enn ned
- God utdannelse, minst 5 år høyere utdannelse
- Slank og smal kropp
- Ikke røyker og har ikke tenkt tanken en gang
- Intelligent og skarp - rasjonell
- Ferdig med festing og fly på byen
- Ingen sykdommer
- Veltrent - Løper maraton på en tid som er blant de 25% beste i sin aldersgruppe og er helst maks 20% bak Bjørgen og Johaug i en tenkt langrennskonkurranse

Hvor er du søte jente som passer til min relativt korte og nøkterne ønskeliste?

Noen som har sett noen originale eller interessante tatoveringer, og har lyst til å beskrive dem her?

Idag så jeg en på treningssenteret som hadde tatovert bl.a. grunnstofftabellen og et atom.

Noen andre?

Merker selv av jeg har blitt mye mer snever i mitt syn på en bra partner.
Hva synes dere?

Good wife guide May 1955 -
Don't ask him questions about his actions or question his judgement or integrity. Remember he is the master of the house and as such will always excerise his will with fairness and truthfulness. You have no right to question him -Never complain if he comes home late or goes out to dinner or other place of entertainment without you. Instead try to understand his world of strain and pressure and his very real need to be at home and relax. -Arrange his pillow and offer to take off his shoes. Speak in a low, soothing and pleasant voice. -Prepare yourself (and the children) touch up your make-up, put a ribbon in your hair and be fresh-looking.

Good Husband guide July 2011 -
Upon arriving home, take the children from your wife to give her a much-needed break. -If you want dinner it's in the freezer you know how to use the microwave -Compliment your wife on her beauty no matter how she looks -Wash the children up read them a story put them to bed return four more times to cries for water another story and teddy. When they are finally asleep tidy up their toys, do the dishes, sweep the floor, prepare lunches and do a load of laudry. -Once your chores are completed, tend to your wife's needs by asking if you may rub her back or feet. -Never question her or call if she is out with friends or shopping. Remember whe has wrestled children all day and it is your turn to parent. -Do not argue her spending habits. You buy beer she buys shoes -A good husband always knows his place.

Før møtte vi mennesker hverandre med i utgangspunktet blanke ark og førsteinntrykket fikk bestemme om det ble kontakt eller ikke.
Førstinntrykket ved et møte i den virkelige verden består av utseende, stemmen, latteren, smilet, bevegelser, humoren, kort sagt den ubeskrivelige
"kjemien". Deretter begynner en å finne ut av de forskjellige fakta, som hobbyer/interesser, vennekrets, jobb, utdannelse osv, osv.
Hvorvidt "kjemien" er tilstede er egentlige helt uavhengig av disse faktaene.
MEN, hvordan er det med nettsjekking? Jo, alt er snudd på hodet.
Det eneste som teller er fakta og et blendahvitt smil på et bilde tatt på en god dag...
Har du ikke en super vennegjeng som du kan skryte av at tar deg med på tur til alle verdenes utposter, en interessant jobb, spennende og utfordrende hobbyer,
matchende musikksmak osv. osv, blir du forbigått.
Selv er jeg sikker på at jeg har "dumpet" mange profiler her inne på bakgrunn av en eller annen detalj i profilen jeg der og da ikke syns passet meg.
Hadde jeg derimot møtt jenta bak profilen uten noen forhåndskunnskap om henne, kan det godt være at jeg hadde blitt hodestups forelsket...

Selv har jeg ikke en stor og spennende vennekrets, ikke har jeg reist mye, ikke har jeg en veldig spennende utdannelse, hobbyene mine er nok ikke så veldig spennende.
Ikke er jeg treningsnarkoman heller, men jeg kan jo være en OK fyr allikvel..!?
Leste en artikkel på nett i dag om at utviklingen heller enda mer over i retning av at folk møtes via nettsjekking og at det er denne
arenaen man må mestre hvis man skal komme noen vei.... Så hva da med oss som ikke har de rette forutsetningene for å lykkes med det?

Det begynnte som en spøk, men endte opp med at jeg fikk tilbud etter en stund å bli med i Dagens mann på tv3. Det er det nye sjekkeprogrammet som skal gå til høsten... BFF min mener jeg er dum i nøtten som sa nei til slutt, jeg tror jeg er lur som sa nei til slutt..

Hva mener du? Er det dumt eller veldig veldig morro å sjekke damer på tv3?

Jeg er liksom ikke helt sikker... Det er mange grunner til at jeg til slutt sa nei, som er tungtveiene..så jeg er komfortabel med valget mitt... Men jeg kunne visstnok speed date 30 damer...

Har prøvd å bruke søkefunksjonen her, men fant ikke svar. Er det noen måter å se om folk er VIP-brukere på når du sorterer matchlistene? Greier ikke finne noe annet enn dette supermanntegnet.

Jeg savner en bok tråd! Denne dør nok rimelig fort, men vil prøve alikevel :D

Hva leser du om dagen? Hva slags bøker liker du og hva er din alltime favoritt bok? :-)

Akkurat nå driver jeg med prostitusjonsdagbøkene, fant den på salg og fant ut at dette var temmelig tabu så dermed intressant ^^,
og so far stemmer det, den er ganske intressant, moro å få innblikk i en verden så utrolig fjern fra min egen!
Mine favoritt bøker er The name of the wind, og the wise mans fear av patrick rothfuss og mangemange fler hehe :-)

Leketøy...

Siste svar ma. 18 juli 2011 22:02 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym TiAmo666

Hei!
NB! JEG ØNSKER SVAR FRA KVINNER PÅ ca 40 (+/-)

Er en mann på 44, som er inne for første gang på sukker. Har krysset av på at jeg liker "sexlek" osv... Jeg får relativt mange henvendelser, og på flere er det full match på "sexlek" bladet...problemet er at jeg egentlig ikke har så mye erfaring med "sexlek".

Spørsmålet er - bør jeg “fylle” opp nattbordskuffen med: 1 vibrerende penisring, 1 buttplug, en stor vibrator, en mini vibrator, en dildo/g-punkt vibrator, masajseolje(r) og et latexlaken for litt lek med oljer og massasje kremer....
...eller blir det bare patetisk og skremmende?

neptun!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym LilliMi

Ble du ferdig med One day?

Så vondt det er å sitte her å vite at man kanskje har gjort sitt livs tabbe på kjærlighetsfronten...... Av en eller annen merkelig grunn, så etter snart to år her, kom jeg i kontakt med to interessante personer . To flotte jenter, den jeg nå tror jeg passet best med ,forsvant nettopp ut av mitt liv, fordi hun kom over en melding jeg hadde sendt til hun andre. Jeg hadde altså kjørt litt dobbelt , var veldig usikker på hvem som passet meg best. Jeg innser nå at mennesket som dro herfra er av de beste personer jeg noen gang har møtt, og kan egentlig takke meg selv for at jeg ikke får være nær henne mer. For en utrolig jævlig følelse, jeg er ikke typen som er utro osv.... Men man blir fort forvirret og usikker når det plutselig er to aktuelle kandidater, klarte ikke velge.....
Nå sitter jeg her uten et valg, og skjønner ikke at jeg har rotet bort den unike muligheten jeg fikk.....

Hvis noen beviste at en eller flere av følgende eksisterer:
Gud, engler, gjenfødelse, UFOer, healing, forutbestemthet etc.
(Evt ikke eksisterer)

Og det ikke stemte med hva du inntil da hadde trodd...
Hva ville du gjort da?

Har dere sett det nye mannlige medlemet som har satt fast noe DIGERT i den hvite bokseren sin der han poser foran speilet?? :P
Jeg som sliter med å få godkjent mine profil bilder om ansiktet er litt fra siden