Sukkerforum

Flere enn meg som har stussa litt over hvor mange som velger å være anonyme her inne? Synes selv at dette forumet gir en mye klarere pekepinn på om en person er interessant enn et matchtall basert på endel ganske uinteressante kriterier. Skjønner absolutt at folk har behov for anonymitet iblant, men har selv sett mange interessante innlegg som har gjort meg nysgjerrig uten at jeg aner hvem vedkommende er. ;-) Vad tycks?

Beklager at jeg kopierer en annen tråd, men jeg synes det var så genialt av hun som skulle besøke Paris og be om tips her på hva de burde gjøre.

Vi skal til London om noen dager, og jeg kunne gjerne tenkt meg noen tips fra erfarne folk her inne hva vi burde se/hvor vi burde gå. Har vært der mange ganger, men det har lett for å bli de samme severdighetene som blir sett, de samme gatene som blir besøkt osv.

Tips til hva vi burde se, gode restauranter, bra puber og utesteder?

Sukker har jo en regel mot å navngi andre datingtjenester, men jeg prøver meg likevel ;D Her er en oppmuntring til å prøve Den Virkelige Verden!

Altså, jeg klager ikke på sukker. Jeg er mann, bildeløs, og har nesten 100% svarprosent på meldingene jeg sender. Godt fornøyd med andre ord. "Ingen" damer som tar initiativ her, men sånn er det ofte Der Ute også...

Må dele en solskinnshistorie fra min virkelighet...

Jeg er litt trist fordi jeg etter ørten dater, mange samtaler på nett og et aktivt liv på sukker fremdeles ikke har opplevd å treffe på noen som får hjertet til å banke fortere. Jeg er seriøs,utadvendt og oppegående dame med humor som ser ganske bra ut. Jeg har både sjarm og utstråling og det har ikke manglet på tilbud. Problemet er bare at det ikke rører seg i meg!!
Er det noen andre som opplever det samme?
"Du må ikke være så kresen", er det flere som sier. Men jeg kan da ikke late som jeg er interessert hvis jeg ikke engang har lyst til å ta i fyren? Jeg skulle jo ønske jeg kunne bli interessert i en av disse hyggelige, ordentlige karene jeg har vært i kontakt med. Men hvordan får jeg det til når jeg rett og slett ikke blir et snev av forelsket?

Gode råd og erfaringsdeling mottas med takk !!

På mandag drar jeg og en venninne på en ukes tur til Paris, vi er så heldige å ha tilgang til en leilighet midt i Paris (dvs. mellom Latinerkvartalet og Place d'Italie). Vi gleder oss stort til å bare tafle rundt fra fortaus-kafé til fortaus-kafé:)

Vi har begge to vært i Paris flere ganger før og er ferdige med de typiske turist-attraksjonene, så nå er vi på jakt etter de litt utenom turist-main-street'n opplevelsene:) Vi skal jo tross alt være der en hel uke så det er jo grenser for hvor lenge man bare skal henge rundt på fortaus-kaféer..:P hehehe:) selv om dette er veldig avstressende.

Og da kommer spørsmålet til dere kjære forum-skrivere, for dere er jo en reisevant gjeng og mange har til og med franske aner;
- har du en favoritt-restaurant du vil anbefale?
- har du vært på ett døds kult utested som du vil anbefale?
- har du dratt på en utflukt (maks to timer unna) som du vil anbefale?
- eller er det noe som du betrakter som et 'must' når du er i Paris?

Vi gjør oss begge to forstått på fransk, så vi er ganske fleksible i forhold til å kunne oppsøke plasser litt utenom turistfella;)

På forhånd takk!

Klem fra meg:)

Hei- jeg er brukbar og snill. Drømmer om en flott fremtid ! Skal kose meg i sommer i båten og dra til øyene utenfor.

Ønsker å elske deg, uten å klamre deg
Verdsett deg, uten å bedømme deg
Være sammen med deg,uten å invadere deg
Spørre etter deg, uten å kreve deg
Forlate deg, uten skyld
Kritisere, uten å bebreide
Hjelpe deg uten å ydmyke deg
Hvis du kan gi meg det samme
kan vi virkelig være kjærester
og berike hverandres liv.

ha en fin helg .

Vi alle mennesker er født med både feil og mangler....
Vanskeligheter med og respektere seg selv... Og hvordan kan du da respektere andre?

Bare en liten tankevekker!!!

http://www.dagbladet.no/2011/06/17/tema/samliv/klikk/helse/16961351/

Ellers ønsker jeg alle sukkerbrukerne en flott helg med masse sprell og morro :)

Har vært medlem i ca 1 år, og ikke opplevd noe "uvanlig " før nå! Jenter MÅ være meget forsiktige her! En del falske profiler, kommuniseres på engelsk og er meget hyggelige, frem til de prøver å åpnå sine mål.Nemlig å få tilsendt penger "siden de er "kommet i en krisesituasjon og trenger øyeblikkelig hjelp!"....Skremmende!

Som ganske ny og uerfaren her inne:

Finnes det en egen rubrikk for egne arrangementer her? F.eks. uhøytidelig piknikk i parken eller lett spankulering og konversering på Kampen. Kanskje til og med en båttur ut i skjærgården.
Har selv gode erfaringer med det fra andre nettsteder. Eller er den allmenne interessen her inne mer av én-til-én-karakter og større datingfester?

Hallo hallo folkens :)

Bare av ren nysgjerrighet må jeg jo spørre om det er noen samlere her inne? :D

Om det så dreier seg om knappenåler, glansbilder eller frimerker :)

Samler du på noe?

Når jeg får en avvisning får jeg mange ganger lyst til å prate dritt om vedkommende inne på forumet her. Bruke kallenavnet og drite, henge henne skikkelig ut slik at hun får smake sin egen medisin.

Bare synd det ikke er lov:(

Lurer på om det er de samme som har draget på byen og på nett. Er det noen som har noen erfaringer å dele rundt dette? Noen mener det bør være lettere å finne noen på nette pga machingen som gjøres her. Men er det egentlig sånn?

I hvert fall du er nogenlunde interessert i hvordan verden fungerer og er bygget opp (Les: Naturfag.)

Kvantefysikkeksperiment forklart på en lettfattelig måte med overraskende konklusjon:

http://www.youtube.com/watch?v=DfPeprQ7oGc

Gi det 5 minutter av livet ditt og du kommer kanskje til å bli positivt overrasket over hvor interessant det er i forhold til hvor kjedelig det høres ut..

SMS

Siste svar fr. 17 juni 2011 13:17 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Jeg forstår at det i vår moderne tidsalder forventes at man sender SMSer både titt og ofte for å bekrefte interesse. Men hva er det egentlig som forventes av disse SMSene?

Hvilken er din favoritt filmmusikk?

Selv er eg veldig glad i type "Now we are free" fra Gladiatoren, filmmusikken til Pirates of the Caribbean osv... Har en svakhet for orkestermusikk når det gjelder filmer tydeligvis... :p
Hva er din greie? :)

Atter et natt uten søvn.
Mon tro om det er tilfeldig at det alltid skjer når månen er som størst..?
Er det noen som erfarer det samme; rastløs kropp og søvnløse netter ved fullmåne?

Dette er en tråd som er merket grønn.

Jeg ønsker at dette kan være en tråd der man holder seg til tema: Å ville hverandre vel.

Det betyr at man kan dele fine ting, man kan lufte tanker som er viktig for en, fortelle om ting som er ukult akkurat nå, fortelle om noe man er spesielt glad for, dele noe man er usikker på - og man kan ikke minst si hyggelige ting til hverandre og for hverandre.

Velkommen til å bidra med deg!

Tror du noen av forumtrollene er helt rå IRL?
Du vil gjerne møte han /henne over et glass vin eller andre forfriskninger.

Your nominees please :) !

KALYPSO
Av Åse-Marie Nesse

Eg tenner et fyrlys for alle som elskar
for dei som ror i ring og aldri finn same rytmen
for dei som berre lyder til signal
frå framande farty
for dei som støytte på grunn i medvind
for dei som styrer etter stive sjøkart
utan å ense måkars mjuke flog
for alle som kjenner dei sju hav
og aldri lodda djupa i sitt eige hjarta

eg tenner eit fyrlys
for all villfaren kjærleik
så vegen til det lova landet
blir synleg i natt

Da jeg kom for å hente min yngste datter på snart 6 år i barnehagen i dag fikk jeg meg litt av en latter..
Den ene ansatte dro meg litt til siden med spørsmål om jeg hadde fått meg kjæreste...min lille snuppe hadde da opplyst i samlingsstund at nå hadde mamma fått seg kjæreste, og ikke nok med det, men denne mannen hadde også flyttet inn til oss...På spørsmål om hva denne mannen het, hadde hun sagt at det ville ikke mamma fortelle..he,he..

Du kan skrive hva du vil så lenge det ikke inneholder reklame, ikke støter andre og oppfyller våre forumregler. Det er fort gjort å klage på det annet kjønn når avslagene hagler og respons uteblir, men husk at det er en del av det hele for stort sett alle.
Tenk der derfor om før du poster en klagetråd, og husk at det er langt mer fruktbart å være positiv! Dette gjelder også om du poster pseudonymt for godt humør betyr mye for suksess på nettet :-) Lykke til!

hihi ;) håper ikke denne tråden blir altfor lang, fant den inne på forumregler, den er kun ment som en støtte til de som mener å skrive ..tja, hva de vil ! :))

Jeg vurderer å se OL på svensk tv heretter.....

Ok, nå har jeg aktivert min deaktive profil - kun for å få kontakt med deg. Ta det til deg!;) Jeg sjarmeres i senk (i hvert fall nesten) av innleggene dine; meningene, refleksjonene, verdiene, sjarmen. Så det så!;)

1. Hvor "voksen" er du, egentlig?
2. Hvor hører du til i verden?
3. Hvor interessant er det med søte, sjarmerende, smarte jenter på ca. 30?;) (Som aktivt motarbeider prinsessefokuset hos sine søte små, til og med?;))

Anonym foreløpig, og kanskje ikke "aktiv" veldig lenge. Mystisk, eller hva?!;) Haha.

Er det bare meg eller er alle fine damer på sukker fra Hordaland? Ja dette er en klagetråd!

Jeg kommer hjem fra jobb, det lyser gult i innboksen og jeg tenker at jeg har fått en hyggelig melding.
Jeg åpner den og så er det bare en sånn falsk profil som har blitt utestengt fra sukker.

Skriver på engelsk og forteller at jeg er den søteste, kjekkeste som finnes etc etc, men så er det bare tull alt sammen.Jeg blir så sint altså. Det er så mange som prøver å ødelegge!

Håper det er flere som vil være med på dette i morgen det er spådd fint vær fra kl 18, kommer vi mange blir det det også ;-)
Bare og skrive på en PM om du/ dere vil være med oss =)

Hilsen PIL

Hei håper alle har tid til å bli med på den store Klemme/ kose dagen på lørdagen.
Vi starter kl. 14 utenfor stortinget. Mere info finner dere på Faceb. Under Free hugs oslo

http://www.facebook.com/event.php?eid=191155277587997

Alle fortjener en god klem =)

Så bli med! Å vi blir en stor familie =)

Klem fra PiL

Heisann forumbrukere!

Jeg har vært registrert på sukker.no i en god tid nå, men jeg har ikke fått helt den store utnytten av det, på grunn av at jeg ikke vet hva jeg skal skrive til de jentene jeg ville ønsket å få kontakt med. Det er utrolig mange søte og flotte jenter registert her, og mange av dem bor i nærheten av meg. Jeg har prøvd så mange ganger å sette meg ned for å skrive en post til et par jenter, men som regel ender jeg med å gi opp lenge før jeg får klikket på send. De gangene jeg har bitt tennene sammen har jeg som regel fått et (som regel høflig) avslag, eller ikke noe svar som helst.

Så gutter, og jenter, hva er trikset? Er det noe triks i det hele tatt? Eller gjør jeg noe annet feil?

PS: All hjelp settes pris på.

Hva mener dere om dette:

http://www.youtube.com/watch?v=u0VHC1-DO_8

Han sier at alle havene er i ferd med å bli ødelagt. At det ikke er fisk igjen om 20-30 år. Hva er det som foregår?

http://www.svenskbladet.se/sverige/index.php?alias=kvinna_hittade_penis_i_fardigmat.html

Hahahahaha (burde vel ikke le, men herregud så absurd)

Regner med at dere kvinner har samme erfaring!

Hva gjør dere her? Savner et nettsted der mennesker er klare til å forholde seg til nye menneske! Det kan nemlig være en vanskelig øvelse som betinger at en går skikkelig i seg selv!!

The Perfect Man

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym PM

http://www.youtube.com/watch?v=W7ZrBCY9ipI

Noen andre her som har fått besøk fra TestProf (Sukkerprofil)?

Godt tiltak med profil-veiledning, i alle fall.

En av de store utfordringene med singeltilværelsen ( I alle fall for mitt vedkommende) er middag..?

Drita kjedelig å lage mat til bare en og ikke annet enn snålt og rart og sitte alene på kjøkkenbordet og spise den.. Naboene går forbi, titter inn og tenker, jasså han sitter der alene fortsatt...

Dette fører til at jeg som regel sitter og spiser foran tv`n, pc`n eller rett og slett driter i det.

I dag har jeg dog vært skikkelig kreativ og laget meg av alle ting en fiskesuppe..
(ikke pose)

Hva har du laget til middag i dag?
(Om du har...)

Når jeg er innom forumet og ser enkelte som poster her, klarer jeg ikke å la være å lure på hvorfor de fortsatt er single. Skal ikke nevne navn (eller nick), men hva er det egentlig som gjør at damer som både har utseendet og hodet med seg forblir her inne? Er det rett og slett fordi dere har klart å avsløre oss menn for det vi er - disgustoids in human form?

Lurer litt på hva slags forum dette egentlig er. Synes det til tider er flere tråder som i ikke i det hele tatt kan relateres til dating, samliv, kjærlighet eller noe i den retningen.
Som eksempel, det lages poster om hvor priser for å ringe 1881, at man har snakket med en kundebehandler hos Canal Digital, strømpriser, Lano-unger og andre interessante temaer som "50 mrd fluer kan ikke ta feil, spis møkk!".

Mister ikke et forum på en dating-nettside litt av sin funksjon med slikt?

Nå holder jeg på å gi opp dette her med godkjenning av profilbildet. Alltid skal det være noe de skal pirke på!
Bildet er utydelig, bildet viser noen andre, bildet er utydelig, bildet er tatt fra siden bla,bla,bla,bla, bla,bla,bla. Jeg er så lut lei av det!

Ikke A4, A4?

Siste svar on. 15 juni 2011 15:56 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi

Mange mener at de ikke er "så veldig A4". Er det sånn at det å _ikke_ være A4, snart er litt A4?

Tog du 'an?

Herregud, hadde nettopp verdens lengste samtale med en kar fra Canal Digital (51 minutter!). Er ikke "grensen" deres på 7 minutter? Hahaha! Huff...

Noen som har bare sittet å skravla om ingenting med en kundebehandler tidligere?

Her er en link som viser hva jeg holder på med i fritiden.

Lett blanding av video og slideshow med musikk.
Noen synger jeg på selv og noen spiller jeg gitar selv.
Har et "lite" studio hjemme som jeg leker meg med. =)

http://www.youtube.com/results?search_query=mytomwilson&aq=f

Tom W.

Er det vanlig at alle skriver som anonym?
Er det fordi dere har meninger dere ikke vil vedkjenne dere eller fordi dere vil kunne flørte hemningsløst i forumet og utenom brev?

Lurer rett og slett på hva som er normen her.. :P

Var ute i helgen og fikk umiddelbart øyekontakt med en kjekkas. Han titta masse på meg når jeg var utpå dansegulvet, og på slutten av kvelden kom vi i snakk.. Ble nachspiel på vårs, huttetu, det er århundrer siden sist gang jeg var på noe sånt. Iallefall, kjemien var på topp, litt ordning ble det , selv om jeg prøvde å stå i mot, for selvfølgelig var mannen gift! Dette var han helt ærlig på, hvorfor jeg ble med, vanvittig tiltrekning.. og har ikke følt noe sånt på evig tid.

Han jobber i norge, kona hans bor i hjemlandet, er vist ingen dans på roser, det forsvarer selvfølgelig ikke en dritt, og jeg er i veldig dilemma, jeg vet hva som er rett og hva jeg burde, fornuften krangler høylytt med lyst. Han var overhodet ikke pågående, dvs han prøvde ikke å få sex med meg, det ble det heller ikke, vi snakket i timesvis. Og tlf nr ble delt, vi har hatt sms kontakt og man vil møtes igjen. Jeg kan ikke forsvare meg selv om treffer han igjen, moralen sier jo at dette er handsoff..

Pokker!

Jeg vil bare flyte med disse følelsene som har inntatt kroppen min! men akk så galt det vil være!!

Det begynte en fyr på jobben min forrige uke som jeg faktisk syns er både kjekk og virker som en veldig alright type. Snakket med han i dag da jeg ventet på bussen, og samtalen gikk veldig lett. Utfordringen er at han studerer i Trondheim og er bare hjemme til midten av Juli, men fikk jobbe i min jobb en måned, da. Som en slags sommerjobb.

Jeg vet ikke hva poenget mitt med denne tråden er, men han virker som en jeg kanskje kunne likt, men det er vel kanskje litt farlig å begi seg ut i ting som allikevel ikke vil funke med tanke på avstanden? Jeg kjenner han jo såvidt ikke, men allikevel syns jeg han er en som kanskje er verdt å bli kjent med :)

Hva tenker dere?

Seriøst!? Jeg er jo et catch!
;-p

Nå har jeg vært her snart et år. På den tiden har jeg møtt en god del jenter her. Jeg har alltid en målsetning om at en førstedate skal være unik, og har derfor aldri vært på samme plass 2 ganger med forskjellige dates. Har gjort alt fra pils, kaffe, vin, middag, bowling, billjard og spaserturer. Problemet nå er at jeg begynner gå tom for nye plasser, steder og nye ting å gjøre.

Hva er deres beste 1. dates? Er det noe annet jeg kan foreslå neste gang? Forslag til hyggelige steder å ta en pils? Trenger inspirasjon :)

Utrolig mye klaging her jo..
Kansje enkelte må se litt i seg selv?
Uansett :P Satser på at folk har hatt en rimelig dritbra helg! Det har hvertfall eg, selv om eg sikkert har sovet alt for mye, men kjenner at det og var godt, selv om eg kansje skulel hatt noen som kunne rulla meg over på andre siden innimellom, siden venstre siden av meg nå er totalt ubrukelig.. Men kansje ikke såå viktig siden klokka nå er midt på natten, og eg driver å svadaskriver på sukker *sukker* i et derperat forsøk på å få noen til å le eller skape litt PR rundt meg selv..
Dere vet jo, all PR er god PR! Eg hørte hvertfall noen rykter om det..

Føler at dette både blir for seriøst og for useriøst, for før man faktisk har blitt sammen vet man jo allerede om han ønsker barn, om han vil flytte, om det kommer til å vare, om det er flørt, seriøst eller for alltid, og det er jo faktisk dritskummelt, for å si det rett ut!
Det skaper en liten prestasjonsangst hos en liten, relativt sexylubben jente som meg hvertfall!

Såem, etter å ha plaga dette med dette.. Erre noen som vil sende meg et brev eller 5? Og ikke ver så høytidelig, vi skal ikke i kirka, men du får ikke av meg trusa på første date om det er det du tror! I så fall må du skjenke meg så pass at eg ikke er sjarmerende lenger, og hvor kult er det da?!

Letha

Er lei...

Siste svar ti. 14 juni 2011 00:35 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Optimist

Selv om jeg i utgangspunktet er optimist er jeg lei at ingen av de jeg liker, liker meg.. Hvorfor er det slik ? Jeg som er en fyr som aldri mister motet begynner nå virkelig å tvile om jeg noen gang får drømmedama.
Hva skal jeg gjøre? Eller hva gjør jeg feil?

Noen andre med samme erfaring, eventuelt noen med gode råd?.

Jeg ringte til 1881 og snakket med dem i to min. Gjett hvor mye det kostet meg?

50 kr!!! WTF?! Hvorfor i all verden tar de 25 kr per minutt?! Jeg ble rimelig forbanna, kommer ALDRI til å ringe inn dit IGJEN.

Det er helt sant. Det var spindelvev mellom løpeskoene mine som sto på terrassen her. Legg til all drikking og røyking som har vært i mai og juni, så skjønner dere sikkert at det står dårlig til.

Men nå er det ut å løpe!:-)

Hadde akkurat datteren min innom. Hun skulle hente badetøy, og hadde på seg en kul voksenhatt. Viser seg hun har fått den++ fra eksens nye flamme. I grunnen ikke så unaturlig. Men jeg blir så innigamperævva forbannet likevel. Ikke spesielt rasjonelt, vet. Gir beng i hva eksen gjør, men ungene mine. Jaja. Sikkert bare egoisme og eiekjærlighet fra min side. Får telle til ti, og lage meg en ny kopp kaffe. Pføy.