Sukkerforum

Nå holder jeg på å gi opp dette her med godkjenning av profilbildet. Alltid skal det være noe de skal pirke på!
Bildet er utydelig, bildet viser noen andre, bildet er utydelig, bildet er tatt fra siden bla,bla,bla,bla, bla,bla,bla. Jeg er så lut lei av det!

Ikke A4, A4?

Siste svar on. 15 juni 2011 15:56 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi

Mange mener at de ikke er "så veldig A4". Er det sånn at det å _ikke_ være A4, snart er litt A4?

Tog du 'an?

Herregud, hadde nettopp verdens lengste samtale med en kar fra Canal Digital (51 minutter!). Er ikke "grensen" deres på 7 minutter? Hahaha! Huff...

Noen som har bare sittet å skravla om ingenting med en kundebehandler tidligere?

Her er en link som viser hva jeg holder på med i fritiden.

Lett blanding av video og slideshow med musikk.
Noen synger jeg på selv og noen spiller jeg gitar selv.
Har et "lite" studio hjemme som jeg leker meg med. =)

http://www.youtube.com/results?search_query=mytomwilson&aq=f

Tom W.

Er det vanlig at alle skriver som anonym?
Er det fordi dere har meninger dere ikke vil vedkjenne dere eller fordi dere vil kunne flørte hemningsløst i forumet og utenom brev?

Lurer rett og slett på hva som er normen her.. :P

Var ute i helgen og fikk umiddelbart øyekontakt med en kjekkas. Han titta masse på meg når jeg var utpå dansegulvet, og på slutten av kvelden kom vi i snakk.. Ble nachspiel på vårs, huttetu, det er århundrer siden sist gang jeg var på noe sånt. Iallefall, kjemien var på topp, litt ordning ble det , selv om jeg prøvde å stå i mot, for selvfølgelig var mannen gift! Dette var han helt ærlig på, hvorfor jeg ble med, vanvittig tiltrekning.. og har ikke følt noe sånt på evig tid.

Han jobber i norge, kona hans bor i hjemlandet, er vist ingen dans på roser, det forsvarer selvfølgelig ikke en dritt, og jeg er i veldig dilemma, jeg vet hva som er rett og hva jeg burde, fornuften krangler høylytt med lyst. Han var overhodet ikke pågående, dvs han prøvde ikke å få sex med meg, det ble det heller ikke, vi snakket i timesvis. Og tlf nr ble delt, vi har hatt sms kontakt og man vil møtes igjen. Jeg kan ikke forsvare meg selv om treffer han igjen, moralen sier jo at dette er handsoff..

Pokker!

Jeg vil bare flyte med disse følelsene som har inntatt kroppen min! men akk så galt det vil være!!

Det begynte en fyr på jobben min forrige uke som jeg faktisk syns er både kjekk og virker som en veldig alright type. Snakket med han i dag da jeg ventet på bussen, og samtalen gikk veldig lett. Utfordringen er at han studerer i Trondheim og er bare hjemme til midten av Juli, men fikk jobbe i min jobb en måned, da. Som en slags sommerjobb.

Jeg vet ikke hva poenget mitt med denne tråden er, men han virker som en jeg kanskje kunne likt, men det er vel kanskje litt farlig å begi seg ut i ting som allikevel ikke vil funke med tanke på avstanden? Jeg kjenner han jo såvidt ikke, men allikevel syns jeg han er en som kanskje er verdt å bli kjent med :)

Hva tenker dere?

Seriøst!? Jeg er jo et catch!
;-p

Nå har jeg vært her snart et år. På den tiden har jeg møtt en god del jenter her. Jeg har alltid en målsetning om at en førstedate skal være unik, og har derfor aldri vært på samme plass 2 ganger med forskjellige dates. Har gjort alt fra pils, kaffe, vin, middag, bowling, billjard og spaserturer. Problemet nå er at jeg begynner gå tom for nye plasser, steder og nye ting å gjøre.

Hva er deres beste 1. dates? Er det noe annet jeg kan foreslå neste gang? Forslag til hyggelige steder å ta en pils? Trenger inspirasjon :)

Utrolig mye klaging her jo..
Kansje enkelte må se litt i seg selv?
Uansett :P Satser på at folk har hatt en rimelig dritbra helg! Det har hvertfall eg, selv om eg sikkert har sovet alt for mye, men kjenner at det og var godt, selv om eg kansje skulel hatt noen som kunne rulla meg over på andre siden innimellom, siden venstre siden av meg nå er totalt ubrukelig.. Men kansje ikke såå viktig siden klokka nå er midt på natten, og eg driver å svadaskriver på sukker *sukker* i et derperat forsøk på å få noen til å le eller skape litt PR rundt meg selv..
Dere vet jo, all PR er god PR! Eg hørte hvertfall noen rykter om det..

Føler at dette både blir for seriøst og for useriøst, for før man faktisk har blitt sammen vet man jo allerede om han ønsker barn, om han vil flytte, om det kommer til å vare, om det er flørt, seriøst eller for alltid, og det er jo faktisk dritskummelt, for å si det rett ut!
Det skaper en liten prestasjonsangst hos en liten, relativt sexylubben jente som meg hvertfall!

Såem, etter å ha plaga dette med dette.. Erre noen som vil sende meg et brev eller 5? Og ikke ver så høytidelig, vi skal ikke i kirka, men du får ikke av meg trusa på første date om det er det du tror! I så fall må du skjenke meg så pass at eg ikke er sjarmerende lenger, og hvor kult er det da?!

Letha

Er lei...

Siste svar ti. 14 juni 2011 00:35 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Optimist

Selv om jeg i utgangspunktet er optimist er jeg lei at ingen av de jeg liker, liker meg.. Hvorfor er det slik ? Jeg som er en fyr som aldri mister motet begynner nå virkelig å tvile om jeg noen gang får drømmedama.
Hva skal jeg gjøre? Eller hva gjør jeg feil?

Noen andre med samme erfaring, eventuelt noen med gode råd?.

Jeg ringte til 1881 og snakket med dem i to min. Gjett hvor mye det kostet meg?

50 kr!!! WTF?! Hvorfor i all verden tar de 25 kr per minutt?! Jeg ble rimelig forbanna, kommer ALDRI til å ringe inn dit IGJEN.

Det er helt sant. Det var spindelvev mellom løpeskoene mine som sto på terrassen her. Legg til all drikking og røyking som har vært i mai og juni, så skjønner dere sikkert at det står dårlig til.

Men nå er det ut å løpe!:-)

Hadde akkurat datteren min innom. Hun skulle hente badetøy, og hadde på seg en kul voksenhatt. Viser seg hun har fått den++ fra eksens nye flamme. I grunnen ikke så unaturlig. Men jeg blir så innigamperævva forbannet likevel. Ikke spesielt rasjonelt, vet. Gir beng i hva eksen gjør, men ungene mine. Jaja. Sikkert bare egoisme og eiekjærlighet fra min side. Får telle til ti, og lage meg en ny kopp kaffe. Pføy.

såg i avisa at strømmprisene går ned pga flommen på østlandet...

hallo...det har jo bøtta ned i heile vår her på vestlandet..ka med å sette ned prisen da??? er jo her mykje av stømmen blir produsert

I de siste par dagene har jeg fått hyggelige mail av flere karer. Ingen har i mine øyne vært ufine, seksuellt ladet etc. Allikevel har sukker blokket to av de som ufine brukere? Det står at brukerne ikke har hatt oppførsel som er forenelig med sukkers regler.... Er jeg ekstremt uheldig, eller flere som har opplevd dette?

Ingen jenter (slanke) som kunne tenkt seg en elsker her da ? :)

Hele gjengen. Alle som en!:-)

Ingen jenter (lubne) som kunne tenkt seg en elsker her da ? :)

Begynner å bli rimelig irritert nå!

HELE facebook oser over med bilder og linker til "kår årets lano unge!" og facebookchatter som popper opp med jevngamle venninner som ønsker at jeg skal stemme på DERES unge.

Greit nok at de vil vinne en ferie til 30.000 kr, men jeg kjenner jeg blir mer og mer irritert. Fikk de unge kun fordi de vil vinne tur til 30.000 liksom? Og i fjor var det kun to som maste om dette, i år er det langt fler enn ti... hvor de poster denne linken hver jævla dag.

Har du det på samme måte, blir facebooken din tatt over av mødre som vil at DU skal stemme på DERES unge?

Så er det snart langhelg igjen!

Denne gangen med to søndager på rad :) Det kan jo være greit, hehe!
Hva er sukkerfolkets planer?

Selv tenkte jeg meg kanskje på en passe dagstur i marka søndag eller mandag, i tillegg til den obligatoriske turen på byen på lørdag...

ryddesjau

Siste svar ma. 13 juni 2011 14:57 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym lillefiol

Er det sant at hvis man tar en "opprydning" i lista si og fjerner dem man ikke er interessert i, så kommer det inne masse ferske folk? *rydde rydde rydde* :)

positivitet

Siste svar ma. 13 juni 2011 08:47 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Unggutt78

Når du av og til synes du strever, finn deg et speil og spør hvem du er.
Når du ønsker å forstå hvorfor du lever, er svaret forbausende nær.
Du visste det som liten, men glemte det som stor.
Du er det aller fineste her på jord.

Å sjekke opp det motsate kjønn ute blant ukjente IRL er jo forhåpentlig for de fleste "OPTIMALT".

Men mens vi leter.

Foretrekker iallefall jeg ONS og litt liv og røre fremfor å sexe meg med venner og kolleger.

Å sexe meg gratis og missbruke sosial tillit t "i menigheten" med venner er like dødt i min verden som å ONANNERE.

Da holder jeg meg heller til neste ONS på veg på min søken etter frk perfect.

Er jeg sær eller Am I right.. her jeg nyter små-søte "eple-hager" på min små-rampete lystige ferd....

søndags-grisetråd

Satser på sol, bading og vin på balkongen!!!

Noen som er rammet, eller?

Var det feil av mannen og gi fra seg makten over kvinnen? Klarer hun seg egentlig godt uten ham? Er alle kvinner innerst inne bifile? Ligger det i genene? Koste kvinnene seg med hverandre i hulen mens mennene jaktet urokse og mamut?

Politiske preferanser og partnervalg

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym neptun

Jeg tror det er noe i det, jeg:

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7663175

Overfører @Tingelings bidrag til ny tråd.

En dame som i årevis har jobbet med døende mennesker, har laget en liste over de vanligste tingene folk skulle ønsket de gjorde i livet. Her er en kortform av det:

1. Å være tro mot seg selv, og leve livet etter eget ønske, ikke andres forventninger
2. Å jobbe mindre
3. Å våge å vise følelser
4. Å holde kontakt med venner
5. Å være åpne for lykken

Jeg har min egen erfaring i forhold til hvordan dette henger sammen med partnervalg og kjønnsroller. Skal prøve å skrible det ned, og poste det i tråden.

Lenke til artikkelen: http://thenextweb.com/lifehacks/2011/05/31/the-top-5-regrets-people-make-on-their-deathbeds/

Dette er i første omgang en tråd til andre jenter i min situasjon: Jeg har for så vidt en god og passe stor omgangskrets. Heriblant er det også en del gode single venninder. Men noen er veldig travle og andre litt for uinteresserte i gå ut. Så noe må gjøres for å utvide mulighetene! Så dette er en etterlysning: Kanskje der er flere jenter i min situasjon, som kunne tenke seg å bli kjent med andre jenter/kvinner i alderen ca 35-45 som man kan gå ut med? Fint å kunne være en liten gjeng. Kanskje vi kan treffes og bli litt kjent? Eller kanskje dere er noen stykker som synes det er hyggelig å være flere? Ville være deilig å vite at det ofte er noen andre som kan og har lyst å bli med, ikke minst i denne fine tid!

Noen som har opplevd å bli forelsket gjennom en drøm?

Nå har jeg vel ikke vært skikkelig forelsket på snart 10 år, men i natt hadde jeg altså en drøm der alt klaffet med en jente jeg gikk i klassen med på videregående. Går rundt med en litt rar følelse nå. Har ikke sett henne på 8 år, men lurer på hva som hadde skjedd om jeg tilfeldigvis møtte henne i dag. Tror vel egentlig det hadde boblet over, så er glad hun ikke bor i samme by som meg (ser på faceren at hun er forlovet og greier) Det var en utrolig fin drøm som minnet meg på hvordan det er å være forelsket (selv om de stormende forelskelsene jeg har hatt tidligere alltid bare har blitt en byrde).

Det som er litt irriterende er at jeg har begynt å få god kontakt med en her inne, og så får hun plutselig "konkurranse" i form av en følelse jeg fikk gjennom en drøm. Jaja, det gjelder vel å prøvde å ignorere det som tross alt ikke er virkelig.

Merkelig hvordan hodet er satt sammen.

YEY !!!

Siste svar sø. 12 juni 2011 10:30 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym "lasse"

JEG HAR MØTT VERDENS BESTE JENTE HER PÅ SUKKER !!!

ja fra hjembyn min !
Ja hu er sinnsykt søt , pen , deilig , snill , og verdens beste på å kline og kose med..
ja hu er bare fantastisk
ja hu er den jeg har ventet på i hele mitt liv
ja bare ja !!! :)

Er dettte endelig min tur nå ? ja det er det..
skal jeg slette profilen min om ikke så lenge ?
Ja det skal jeg.. :)

( Krysser fingre og tær på at det nå endelig er min tur til å ha truffet the one )

Kjærlighet- kj(ærlighet) Kjære-kj(ære) tenk hva ordene betyr for deg :)

Bakfull, sliten og mer en litt redusert sitter jeg i sofan og kjenner savnet etter pupper.
Er ikke alltid like gøy å være mann, hadde jeg vært dame kunne jeg i hvert fall lekt med meg selv ;-p

Hvor mange stillinger og variasjoner kan du/har du gjort?

Med en partner, ja :)

just wanna **** someone... !!! SKÅL

Hu hadde skrevet på profilen sin "Hvis det er noe du lurer på, så spør" (som så mange andre...). Så da gjorde jeg jo det! ...og samtalen gikk som følger:

Meg: Ja, jeg lurer på noe! Hva er det siste desimalet i Pi...?

Hun: Hvorfor lurer du på det?

Meg: Fordi det hadde vært kult å være den eneste som vet det...?

Hun: okei, det er det domeste jeg noen gang har fått spørsmål om så det gider jeg ikke å svare på

Meg: Oh lord. Selvfølgelig gidder du ikke å svare på det. Det er ikke noe siste desimal i Pi. Det er uendelig antall desimaler. Hadde du visst det hadde du kanskje forstått spøken også... Men men. Shit happens.

ps, det skrives dummeste.

Hun: ok, det driter jeg i
-----

Så, hva tror dere...? Match made in heaven? =D

Hei
Er det noen som skal ut i Asker i kveld og som er her da?
Oslo er jo flotters, men vet ikke om jeg orker hjemturen :-)

LOL

Siste svar lø. 11 juni 2011 18:22 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym BITCH

HAHA,ja vil gjerne prate med deg..bla bla bla!! 2 dager seiner !! vet du ka ,jeg har god kontakt med anna en..lykke til vidre !!

gud for en møkkaplass med dungevis av LUREMUS

http://video.teamcoco.com/video/conan.jsp?oid=254194&eref=sharethisUrl

Å lage mat med det mennesket der må være noe for seg selv!

Om sykkelstier og sånn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym neptun

Denne er god!

http://www.youtube.com/watch?v=bzE-IMaegzQ

Må si jeg kjenner meg igjen, så sent som i dag ble jeg forsøkt påkjørt av en kar som hadde stoppet i sykkelfeltet og som jeg forsøkte å kjøre forbi.

Kan ikke alle dere søte sukker mennesker underholde ei stakkars jente som sitter og drikker vin i ensomheten? :D

Regner..

og det regner...

og drypper..

og jeg vil som mange andre jenter her inne ha meg et skikkelig mannfolk..

where art thaou thi mannfolk! :P

Ikke ødelegg andre tråder !

Lykke til !

sola varmer rommet,kald cola og film samt vifte som kjøler meg ned,litt kjedlig og ligge alene da...

noen damer som vil komme :) hi hi...ønsker alle en fantastisk søndag!

klassiker : http://www.youtube.com/watch?v=zHgyizquRmM

sitter her og drikker med min nye iphone og surfer youtube !! join me !!! H E L G ;-)

Ingen jenter (feite) som kunne tenkt seg en kjæreste her da ? :)

Da er jeg på vei inn til O'store Oslo for å dra på date! Spennende dette! Må sies att mister har vært meget tålmodig og ventet lenge før jeg endelig sa ja til å møte han! :) Så får vi se hvordan dette går da! :)

Har du en eller to spennende dates linet opp som perler på en snor? DET har jeg! :D Men jeg vil høre om de/den du har linet opp jeg! Gleder du deg? Er han/hun fin å se på? Hyggelige? Snakket lenge? Følelser i bildet? SHOOT!!