Sukkerforum

Gode lesere leser ikke alle bokstavene i et ord, de leser ordet som helhet. Når man møter nye ord, leser man litt saktere, ettersom hjernen da staver seg gjennom ordet. Nye ord i denne sammenhengen vil si ord skrevet på dialekt. Det blir mer fokus på form enn på innhold, og det oppleves gjerne mer slitsomt å lese.

Tenk litt på det, du som skriver på dialekt.

berrgen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym hms

Mange som skal ut på byn i Bergen her i dag da ? :)

Var visst flere sukkerbiter som var ute på byen i går :)

Ble kjent igjen av et par stykker, jeg :) Situasjonene (noen kommer, noen går, noen tar nattbussen) la dessverre ikke opp til så lange samtaler, men man ble da oppmerksom på hverandre ;)

Etterhvert som alderen og kanskje også selvinnsikten siger inn...

Begynner det å demre for deg at du muligens er for sær, rar etc til å få en partner i livet?

Oppgi gjerne alder, kjønn mm.

Når jeg klikker på profilene rundt min aldersgruppe i de periodene jeg har vært av og på som medlem på sukker, så innser jeg at jeg ikke har sjangs om jeg ikke lyver.

Om jeg ser på meg selv om en normal gutt, ikke overvektig men kjekk og muskuløs, glad og snill og høy og sammenligner meg med de normale Jentene, så kommer jeg til kort.

De har opplevd alt, absolutt alt, de har sett alt og hørt alt og gjort alt og har hatt kjærester fra mange forskjellige land mens de har vært på studietur, språkreise og de har god nok økonomi til å reise rundt verden samt pleie sosialeforhold samtidig. De har god utdannelse, hatt gjevn seksuell omgang siden de var 14-16år. De trener mye, står på ski om vinteren, smiler og er lykkelige på alle bilder, perfekt sminket, perfekt usminket, får 100vis av meldinger og er ettertraktet for sex eller partnerskap uansett hvor de befinner seg i verden.

Hvordan skal en hel generasjon med norske gutter som har sittet foran dataskjermen og egentlig ikke så mye voldsomt annet kunne matche de jentene?

Hvor?!!

Siste svar lø. 16 april 2011 18:33 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Peanuts!

Hvor i he....er Rogaland,Aust-Agder o.l....hehe...
Ja pOkker jeg er dårlig i geografi!
Men takket være sukker blir jeg flinkere..Weeeeeeeeeee:D

hvem kan jeg stole på da??? Var ute og tok noen fine bilder (ikke så mange da) av dattera mi, men tror du ikke det nekter å samarbeide? Ett år gammelt SanDisk Extreme III, brukt noen få ganger,.. kan det være fordi jeg har noen filmer på kortet også? næh... Kan Elkjøp hjelpe med og hente frem bilder fra minnekort? Vet de gjør det på PCer men...
Snufs..

Edderkoppsesongen har begynt.. Angst!

Jeg begynner å tro at det ikke finnes noen menn for meg i Hordaland-fylke.
Jeg er en direkte person og liker ikke å sende meldinger i flere uker før man møtes.
Men hver gang jeg forsøker å ordne en kaffe/vin-date feiger folk ut og sier det er for tidlig.
Det var til og med en som påpekte at jeg "ikke skulle holde pusten for han". Og dette er selv om man har meget god kontakt fra første mail.

Poenget med å bruke denne siden er vel å treffe noen, ikke få en ny "brevvenn"?

Jeg har prøvd sukker siden februar og de to (!) eneste datene min har vært i Oslo; en kaffedate som var så pinlig at jeg kan tro det selv og så en helg som var så herlig at jeg vurderte å flytte.

Så hvor lenge skal man vente?
Jeg vil ut å date!

Noen her som leser eller ser det på TV?

Jeg har bedrevet nettdating av og på en periode og kan ikke annet enn å reflektere over for et kjøttmarked dette er. Hvor kynisk man blir (Og det gjelder også meg selv) Man føler seg som et kjøttstykke. For tynn, for tjukk, for lang, for høy, for stygg, for pen, for mye muskler, for lite muskler, for alvorlig, for bredt glis, for ung, for gammel, vil ikke ha barn, vil ha barn, for pågående, for lite pågående.. osv osv... Tenker på hvor mange man utelukker som man antageligvis ikke hadde utelukket i det virkelige liv fordi da hadde man truffet hverandre, likt hverandre og kjemien hadde stemt og alt det andre hadde ikke blitt så viktig alikevel.. Andre som tenker det samme???

Jeg bruker vanligvis å kopiere meldingen før jeg sender, men av og til glemmer jeg det, og av og til
har jeg blitt logget ut. Det som skjer da er at meldingen er tapt. Å gå tilbake til forrige side hjelper ikke.

Hvis man er logget ut og sender melding, så burde det gå
an å skrive ut meldingen på skjermen samtidig som man får beskjed om at man er logget ut.
Da kan meldingen kopieres og reddes.

Dette er utrolig irriterende.

Andiamo ragazzi !!!
Gleder meg til påskeferie i Roma :)

Noen som har vært der og kan gi tips?

Hvilken hylle plasserer du degselv i utseendemessig? Vil ha din egen definisjon av hylla di! Og hvilken hylle fra det motsatte kjønn plukker du fra? Og fra hvilken hylle havner du opp med?

Jeg ser på megselv som topphylla, jeg er attraktiv, utdannet, sporty, utadvendt, blid og har generellt meget gode egenskaper. Jeg plukker fra topphyllene og ender opp med en gutt fra topphyllen tilslutt. :D Life is good!!

...som foretrekker å skrive med én person av gangen?

kjede mæææææ ja

For de som ikke har våte drømmer.

Er det flaut lenger å være medlem av en nettdatingsside?

Prøver på nytt :)

Er nysgjerrig på om funksjontap forekommer nogenlunde likt hos folk etterhvert som promillen stiger.
Som koordinasjon, hukommelse, orgasme/følelse.
Dvs hvilke evner som gradvis forsvinner.

Noen øl, hyggelig prat med venninne....så ut på byen en tur:))
Dere da? Noen spennende planer?

....må vel være å snuble over mannen som man elsket og som knuste hjertet ditt for et år siden her inne og vite at han er singel og man har en match på 95.

Har du hatt våte drømmer nylig?
Om hvem da?

:)

Ok... nå er jeg rett og slett lei bleier, smokker, morsmelk, pumper, farge på avføring, oppkast,"åh han smilte" "åh, hun sa mamma, eller ikke akkurat mamma, men mamamamamamama" sov lenge, våknet tidlig, åh gud du burde glede deg, han griner hele tiden" "hun er så snill" ...eller, dvs prat om det..

Hvordan sier man ifra på en fin måte? At dette er totalt uinteressant?
og skulle gjerne bare holdt meg unna de vennene mine som snakker om det, men a hadde jeg sitti inne alene, hver dag, for de er jo gravide eller nybakte foreldre alle som en:)

Jeg er selvfølgelig veldig glad på deres vegne, men hvordan si at nok er nok, uten å virke ufin, og å slippe å sitte hjemme alene?
(Og ser at jeg kanskje en dag blir slik selv, men er ikke interessert NÅ...)

Er det virkelig så mange som ikke kjenner til forskjellen på "og" og "å" eller vet at en setning begynner med stor bokstav her inne som det virker som? På meg virker det bare som slurv og svært lite seriøst.

Jeg har opplevd for andre gang her inne at dersom en kar er PÅGÅENDE - så kan jeg falle. Selv om jeg i utgangspunktet absolutt IKKE var interessert.
Er det dette som er denne 'jakten' menn dras mot - og at vi digger å bli jaktet på??

Har hatt 3 mnd medlemskap som går ut i morgen, som ikke har resultert i det store.. Skal jeg kjøpe nytt medlemskap mon tro??

Kan dere gjøre noe med det faktum at vi som sitter på en iPad eller iPhone ikke får sett bilder i album, sett leiligheten eller sett matchtre???

Kan det ha noe å si hvem som brøt ut av forrige forhold, for om du er mer "kresen" eller finner deg en ny partner ganske fort? For eksempel, at den som ble forlatt er mindre kresen med utsende til en ny partner og starte på et nytt forhold? Mens den som avsluttet forholdet vet hva som ikke fungerte, men ikke finner det den søker etter?

Har vært borte ei god stund herfra i mange perioder, ser en del dameprofiler som framstår ganske bra, vertfall på bilder, har ok utseende altså, men er her hele tida, ser noen av de samme igjen konstant og som oftest er de pålogga hele tida i tillegg!

Er jo mange som mener den norske kvinnen har blitt for kravstor, vet hva hun vil ha, men det er så langt over det hun har sjangs til å få, en trenger ikke være rakettforsker til å skjønne at det er en del av dem her vertfall, personlig gidder jeg ikke skrive til en slik profil, lurer på om også mange andre tenker sånn, at de direkte sliter faktisk med å få noe responns.

Noen som har et fantastisk forhold bak seg med mye latter, kos, dype samtaler, romantikk og alt det gode et godt forhold gir en, men hvor det gikk over til vennskap? Noe som gjør at du sammenligner potensielle dater med x'en? Jeg vet at jeg ikke vil ha han tilbake, men jeg savner det vi hadde og hvordan han var og leter etter det i en ny partner.. Noen fler?

Gjennomsnittlig levealder er flere år høyere på vestkanten enn på østkanten (og forskjellen mellom øst og vest er større i Oslo enn i noen by i hele verden). Det er jo selvsagt sammensatt hvorfor det er slik, blant annet spiller kosthold, trening, osv. inn. Men jeg tror det aller viktigste er den mentale innstillingen - følelsen av livet. Jeg tror det tærer på kropp og "sjel" å være en sliter som jobber på "gølvet". Hardt fysisk arbeid, dårlige arbeidsforhold, lav lønn => økonomiske bekymringer, usunt kosthold på jobben (f.eks. skolebrød og cola)... Dette kan forkorte livet med flere år. Jeg synes det er litt trist at det må være sånn.

Fra utsiden er det lett å si at dette er den enkeltes ansvar, men hvis det var så lett; Hvorfor ser vi denne skjevheten i en så stor andel av befolkningen?

Det er ikke alltid man finner ut at man har hatt en stund med en jomfru, det er litt kjønnsbestemt av seg.
Og det er ikke alltid de forteller det.

Så hvordan avslører man som regel en jomfru?

For meg er det det. Den fantasiske fysiske kjemien har jeg absolutt ingen kontroll over selv. Det irriterer meg!
Og min erfaring er at man merker det veldig raskt....

Hvor ofte drømmer du intime drømmer?
Med hvor stor intensitet?
Vil du si at hyppigheten avspeiler aktivitetsnivå?
Eller avspeiler sulten?

Hvordan utvikler det seg desto lenger det er siden siste forhold?
Evt også i forhold?

Var en som nevnte i en tråd at det helt sikkert ikke var så mye mer menn som klagde enn damer her inne pga det er jo ingen damer nesten som har betalt for å være medlem, den har jeg ærlig talt ikke tenkt på selv! :D

http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

Hva menes med den (klisjeen)?

Og har du følt eller føler deg slik?

Camel Light

Siste svar on. 13 april 2011 20:20 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym drøvtygger

Hvor mange kameler må man egentlig svelge for å få et forhold igang (og holde det gående)?
Hvor mange kameler er man villig til å svelge for å kjøre en one-nighter?
Er det bedre med en kamel i hånden enn 10 på taket?
Hvis man har hatt en hel flokk med kameler etter seg på et tidspunkt og egentlig er litt redd for å svelge dem (teorien begynner å skli ut litt nå merker jeg) hvordan skal man på best måte komme tilbake i kamel-sadelen?

Blondiner kan være smarte...

Har Sukker arrangert speed-dating før?
Noen som har erfaring med dette?

Noen som vil møtes i natt? Text me;)

Jeg er ingen fan av kristendommen, men når noen drittunger forsøker å tenne på kirken der to av mine besteforeldre og nærmere halve slekta mi er begravet, får jeg virkelig lyst til å henge dem opp etter øyelokkene og piske dem til de begynner å blunke!!!

Argh...det er nå man skulle hatt kjærste. Jeg fikk nå tilbud om fredagsavgang med 5* lugar til kr 1 700 pr pers. Det er billig! Kunne selvfølgelig dratt med meg en kompis, men litt kleint med dobbeltseng da. Tenk om forumet hadde hatt så mange lesere at det bare kunne være å annonsere etter reisefølge her (eller i oppslagstavla for den saks skyld). Nesten så jeg har lyst til å kjøre et sololøp på denne, men det ville vel være i overkant patetisk.

Andre forslag til hvordan jeg kunne ordnet meg selskap?

Da jeg først ble medlem som sukkerbruker her inne, ble jeg overveldet over hvor mange flotte menn det finnes! Så var det én som skilte seg spesielt ut. Han hadde et sinnsykt flott utseende, men profilen hans var sinnsykt bra skrevet. Han la innsats i det, da. Og jeg kjente meg igjen i nesten alt, og følte han var syyyykt min type. Så jeg sender melding og får "høflig avlslag" midt i fleisen! Og i den perioden var jeg ikke så godt vandt til avslag, så jeg spurte rett ut hvorfor han ikke var interessert. Fikk ikke noe svar på det, men jeg ga ikke opp. Prøvde flere ganger å kontakte han på chatten, sendte meldinger osv. Føler ikke at jeg var DESPERAT, men en smule overivrig kanskje? Lot det gå en stund mellom hver gang, selvfølgelig.

Uansett, jeg byttet profilbilde for noen dager siden og endret profiltekstene mine. Også tenkte jeg å sende EN siste melding for å se om han svarte, og jaggu gjorde han det også! Har utvekslet noen meldinger nå, men jeg aaner ikke hva det betyr. Jeg ser at han ikke har vært innom profilen min heller, så det må jo være profilbildet mitt da? Eller..?

Say no more. Dating er slitsomt, selvtillitsknekkende, kleint og totalt uforutsigbart. Lyspunktene glimrer med sitt fravær, og det er alltid et eller annet avgjørende aber når man tror man har endelig har truffet blink. Jeg hater det!!

Det verste er at jeg vet med meg selv at dersom jeg hadde funnet noen som virkelig var den rette, så hadde jeg gitt av hele meg og vært en trofast og kjærlig partner for livet. Jeg ville vært en skikkelig bra kjæreste!

Helsikes dritt altså...

Hva sier dere, kjære medforumianere, greier dere å hjelpe meg definisjonen og gjengs subjektiv tolkning av begrepet uten å kakke hverandre alt for hardt i hodet? *ler*

Jeg sitter nemlig her og knoter med min fremtidige profiltekst, og det hadde vært spennende å høre hva dere tenker og tror om en slik betegnelse brukt i egenbeskrivelsen i en dameprofil?

Jeg vet hva jeg legger i ordet.

Hva tenker dere?

Hva er det dummeste du har gjort i beruset tilstand?

:)

Jeg har "ryddet opp" i mine sorte hjerter, dvs. fjernet blokkeringen på dem som er deaktiverte. Jeg oppdaget flere ting:

1) Det er utrolig mange av de jeg har vært på date med som er her fortsatt.

2) En stor del av dem som jeg ikke har vært på date med og som fortsatt er her, er folk jeg har hatt lyst til å bli kjent med på bakgrunn av profilen.

3) Overraskende mange har gått hen og gitt meg et sort hjerte ETTER at jeg har gitt deres profiler det samme.

Nedenfor følger et veldig ufint innlegg. Dette fordi jeg er så lei av sukkerdater. Hat meg om du vil, eller le for deg selv og kjenn deg igjen.. her kommer det:

HVA FAEN???

Jeg er så forbanna dritlei av sukkerkvinnfolk. Hvorfor i hælvete kan dere ikke holde avtaler som vi lager da? Den siste gangen jeg skulle på den første sukker daten, som HUN ville ha. Som hun kontaktet meg for. Så avlyste hun på en tekstmelding kl 17, og vi skulle møtes klokken..ja 17. HVA FAEN er det for noe? Jeg satt der med kaffien min og følte jeg var på skjult kamera. Sendte en tekstmelding og sa hun ikke kom. Men ville møte meg seinere... greit det. Så jeg sa vi kunne møtes dagen etterpå..jada bra det! Så avlyste hun igjen, og nå i dag så avlyste hun morgendagens date. Med melding om at hun hadde VEEEEELDIG lyst å møte meg. Men hun fikk ikke tid.

Hadde hun dumpet meg etter første daten fordi jeg ikke var noe er helt greit, for da vet vi. MEN FAEN HELLER DA?? Skal jeg sitte der og se dum ut?

OG IKKE NOK MED DET:

Så sitter jeg og venter på en telefon fra en annen sukkerdame som skulle ringe meg om litt.. for 4 TIMER siden. Nå spør du meg sikkert hvorfor jeg går på en date, når jeg har kontakt med en annen en. Jo det skal jeg fortelle deg kjære sukkerbit.. Det fordi telefonjenten har avlyst møte på møte på møte. Og jeg har gitt henne nok av muligheter til å si ting ikke funker. Men neida, jeg er visstnok den beste mannen i hele telemark jeg. Og hun er veldig betatt av meg og liker meg. Men svarer FAEN ikke på mail, og meldinger. Og ikke sånne MASE meldinger, men mer sånn..hei er ting bra. Og på toppen av alt så sendte jeg ikke melding en dag til henne, og fikk fra henne der hun lurte på om noe var galt mellom oss. Hun hadde ikke hørt noe på lenge.

JEG VIL FOR FAEN IKKE FINNE MEG I SÅNNE TING LENGER!!!

Jeg vedder på at ingen gutter her inne gjør noe sånn..okeida så gjør vi nok det vi og. Men hvor FAEN er respekten da? Det verste er at jeg har avvist flere som har tatt kontakt her inne fordi jeg har jo ikke lyst å gå bak ryggen på noen.. Men det må da være mulig å vise meg såpass respekt at du sier.. nei vet du, jeg er ikke interessert. Og ikke som hun jeg venter på tlf fra nå: " lov meg Stig at du ikke kutter kontakten, for vi to har noe helt spesiellt sammen". NEIDA SKAL IKKE KUTTE KONTAKTEN JEG...sier jo jeg..
Om du lurer på hvorfor jeg sier FAEN så er det fordi jeg ikke har lyst å bli sur på disse to, men gi en fin tilbakemelding om hva jeg tenker.

Jah, da var samtalen tatt, skal vi eller skal vi ikke..

Avstand var innom hans tanker.. "hvor skal vi bo da.". ??

Jeg svarte "må vi tenke på slike ting nå.. eller ta standpunkt til det, vi er jo såvidt i gang med å bli kjent".

"Okei", svarte han og smilte med stemmen. "Du har helt rett, for du er jo et catch... "

Pessimisten kan ta tak i oss alle.. Var glad for jeg fulgte litt råd her inne og tok å spurte rett ut om hva var det som er galt...
Heldigvis løste denne knuta seg..

Og frøken81 er blid og fornøyd igjen ;)