Sukkerforum

Jeg ser en flott/interessant/sjarmerende/pen mann på profilbildet...går innpå profilen og finner i albumet det ene bildet etter det andre med tykke halskjeder....tatoos etc....NEDTUR...flere damer som reagerer som meg?

Synes ikke menn skal ha så voldsomt mye smykker og sånt jeg...litt harry og litt femi....huff...

På ham eller henne. Meninger?

Go nuts! :-)

Selv har jeg to piercinger, og en tatto som jeg tok idag :-)

... fortalte meg i går hvor høyt han elsker meg og gjerne vil tilbringe all sine dager med meg.. Han har dame og han er naboen min.. Jeg føler ingenting tilbake fordi jeg har kjent han siden jeg var 15 og nå er alt bare kleint.. FOKK hvorfor skal han ødelegge et vennskap på den måten?? Fokk fokk fokk!!!! :(

Har en profil med de fleste felt utfylt, beskrivende tekster og mange bilder.
Så får jeg et kompliment, "hvem er du da", fra en anonym, billedløs profil. Skjedd flere ganger.
Herregud, er det mulig, er det virkelig noen som responderer på sånt? Kanskje noen gutter som er så desperate...?

.....det var så godt med kroppskontakt etter sex-abstinens det siste halvåret.

I FEEL GOOD:)

Ha en småerotisk søndag alle sammen! ;D

Hvordan skal man tolke at en dame har tunga ut av munnen på et bilde a? ' Det er jo drøyt da!

Det kan jo bety både det ene og det andre! Merker jeg blir litt satt ut....

Jeg er jo ung(ish) og single, hvorfor i alle dager sitter jeg inne på sukker en lørdagskveld?
Hvor er det blitt av alle de single vennene mine? De jeg skulle vært ute på byen med nå?

What happend?

Heeeeeey

Siste svar sø. 3 juli 2011 05:05 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Ingen som skal holde meg med selskap mens jeg venter på pizzaen? Jeg vet en ting,og det er at jeg ALDRI skal stille meg i taxikø i denne byen IGJEN! Og hvor er den varme mannen som skal fixe dette?? Seriøst, dette er oppskrytt!

Aaaaaarrrrggghhhhh! Er drittlei av å høre den setningen bare fordi jeg er slank! Som jeg skulle sagt til en tjukkas "Nå må du slutte å spise så mye.."

litt sært, her er man pålogget å blar i profiler over folk med godt machtall..

hvem dukker opp da? jo exen...
som jeg traff via denne siden...

Tror ikke jeg tar kontakt igjen :/

Den rætte manneparfymen kan få mæ klar :D satt ve sia en kar på bussn som lokta såååååå godt, æ bi rætt og slætt kåt av rætte parfymen! E d nån fleire som har d sånn, og har dåkk mannfolk d på samme vise me dameparfyme?? æ har store problemer me å finn parfyme t mæ sjøl, syns jo ikke dameparfyman lokta nå godt xD hehe

Hva gjør damene her når de ikke svarer eller tar kontakt?

Er de her for å få opp selvtilliten tro?

Mange påstår dem er sosiale og utadvente. Men uten alkohol da? Hvor sosiale er dere da? Kjenner jeg er litt lei av drikkebilder.

Jeg savner huden _din_. Øynene _dine_. Håret _ditt_ i vinden.
Å tvinne to fingre sammen der vi går på gata.
Glimtet i øynene når du erter og øyeblikket da du forstår jeg gjør det.
Det lille sukket du lager rett før du kommer.
Den tilgjorte oppgittheten når jeg ikke hører godt nok etter på den siste realitynyheten.

Så var det bare å finne _deg_ da.

E e helt enig me di som syns at d hadde vært litt enklere om man kunne legge til en video snutt på profilen.
da hadde man virkelig sett hvordan folk ser ut :) er jo ikke sikkert alle er like foto gene, men som tar seg bedre ut på film :)

Har vært her inne en stund og studert utallige jenter, og har kommet frem til at de peneste jentene kommer fra Sør-Trøndelag. I motsatt ende finner vi Østfold og Nordland, der i overkant mange fremstår litt for vulgære etter min litt mer sofistikerte smak. Mye piercinger i ansiktet og sure fjes der. På vestlandet finnes det mange babes, mens jeg har litt problemer med å forstå meg på sørlendingene. De fremstår ganske innadvendte og er mye mindre utleverende i profilen sin enn andre. Muligens den sørlandske prektigheten som er årsaken til dette? Fra østlandet finnes det utrolig mye rart, men de er generelt ganske kjedelige.

Konklusjonen min er at jenter fra Sør-Trøndelag er mest attraktive, mens de fra Nordland og Østfold er minst attraktive. Liker man typiske babes best, er derimot vestlandet området å se til.

Andre tanker rundt dette?

PS. Denne tråden er ikke merket grønn, fordi den er ikke ment som noen superseriøs debatt. Mer som en kuriositet. Håper likevel at forumchatterne holder seg til tema.

noen flere som har det som meg??

jeg har vært stygg å langt ann på alle jenter i alle år, oppført meg dårlig på fylla, er stygg med naboene i sameiet, er stygg på jobben, blir aldri mobbet på jobben eller den som får igjennomgå i gjengen, alt pga jeg er stor og sterk!

noen som kjenner seg igjen??

de sier utseende har fordel, men jeg dominerer de med bra utseende for de kan ikke rå med meg!

Er det bare jeg som umiddelbart tenker at en mann er superfeminin, og kanskje også homofil når jeg ser den siluetten som liksom skal illudere mannen uten bilde..?
Jeg skjønner ikke hvorfor sukker har valgt å bruke akkurat DEN siluetten..? Gjør dere?

Hvem er mest morsom, intelektuell, provokant, sjarmerende, gal osv ......her inne?

Så derfor lurer eg på..
Hvor mangen kilo er noen kilo for mye?
Og hvem er det som bestemmer dette?

Alle har vel forskjellige oppfatninger av dette her.
Eg er virkelig ingen sylfide selv, og innrømmer glatt at eg har litt junk in the trunk, og syns det er helt ok :)

Eg syns det oftere er sånn at en mann skriver han er gjennomsnittlig og holder magen inne under hele daten, noe som for min del ikke er så viktig.
Noen kilo ekstra eller ikke, er det virkelig det som teller om personlighet og kjemien er der?

Tror dere damer bevist legger ut bilder der de ser tynnere ut?

....og på bakgrunn av det takker jeg for meg her på sukker. Forhåbentligvis for alltid.

Takk for gode diskusjoner og mye latter.

Mari-Anne

Har vært med noen damer i løpet av livet, de fleste har hatt litt mye å ta i for å være ærlig.

Men virker alltid som det er DE som kjenner mest under sex selv om jeg er "normalt utstyrt" :P

Så når disse monsterdamene jeg har hatt meg til med er fornøyd så burde jo størrelsen for alle jenter ikke være noe problem???

Men så mistenker jeg at med mine 195 cm og 113 kg gjør ting annerledes, det mente hun største jeg har vært borti også, med så mye vekt så kjenner de det mye bedre enn en spirrevipp på 70-80 kg :P

Det er kanskje ikke så komplisert å sjekke opp oss. Bare å vise litt kløft? - Vi er ganske enkle sånn sett :P Men av ren nysgjerrighet finnes de?

Har dere en strategi?

Jeg er ganske ny her, og er litt overrasket over hvor mange yngre menn som kontakter meg. Er det fordi de erfaringsmessig får uttelling hos de de kontakter? Jeg har forsøkt å se igjennom profilen min for å se akkurat HVOR jeg skriver at jeg gjerne vil ha kontakt med jo yngre jo bedre. Finner det ikke noe sted ,gitt. Bør jeg bare ta det som et gedigent kompliment, eller opplever alle på min alder dette?

De fleste har sikkert fått med seg denne saken!

Flere (menn) som har tenkt på hvordan det måtte vært å posert naken med ståas i tillegg foran den sklia av en kunstnerinne???

Husdyr

Siste svar fr. 1 juli 2011 19:52 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Noen

Kan man få match på under 70 fordi man har satt at man ikke vil ha husdyr, når den andre personen har svart at han/hun tolererer visse husdyr?

Lurer jeg, siden jeg fikk opp en med match under 70, uten at det var noen annen grunn (barn/ikke barn, alder etc.) som skulle tilsi at det var match under 70. Det eneste jeg kunne finne var den husdyr-greia.

????

Denne tråden er mest for de som har vært her lenge, de skjønner hva jeg snakker om!

Har noen av dere menn noengang sett aktivitet på profilen eller mottatt en melding, flørt, hjerte, samma hva fra disse damene som har hengt på forumet i åresvis??

Kjenner en drøss som er medlem her, vi har snakka litt om det, ingen har sett noe aktivitet fra dem, mistenker det kun er tull med mange betalende brukere også! ;)

vet da faen jeg, skal inrømme jeg misunner de som er født med det sinnsykt bra utseende som han der....... :S

Hva er din markedsverdi?

-Hva har du å by på som gjør at det motsatte kjønnet skal velge akkurat deg som partner for livet? Hva gjør deg unik som kjæresteemne?

-Hvis du bare vil ha den andre som knullevenn – hvorfor pule på deg når de heller kan pule på andre? Hvordan gjør du det til en mest mulig positiv opplevelse for begge?

-Hvis du søker en vanlig venn og samtalepartner: hva er det du har å by på? Åssen skiller du deg ut i mengden?

-Er det noe i forbindelse med dette du skulle ønske forandret med deg selv, og har du i såfall noen planer for hvordan du skal få til dette?

Ønsker alle en fortsatt finfin onsdag!:)

Har kommet i en situasjon hvor jeg har datet og hatt sex med to stk, hadde aldri trodd at jeg skulle finne på å gjøre det, anser meg selv litt for ordentlig for den slags. Men nå sitter jeg altså i den situasjonen, og er så i tvil på hvem jeg skal gå videre med. Det ene bekjentskapet har vart en måned lengre enn det andre. Den ene jenta blir jeg mer tiltrukket av enn den andre, men jeg føler meg mer trygg på nr 1. Altså nr 1 datet jeg først, så tok jeg en hils på hun andre etter en prat på facebook. Jeg ble da veldig nyssgjerrig på henne og hun er mer i kategorien som jeg tiltrekkes av. Men er ikke så godt kjent med henne enda , og er redd for at jeg kanskje surrer bort noe som kunne blitt veldig bra for meg, da jeg vet at mitt første bekjentskap er en veldig bra person.....
Dette blir ingen god forklaring ser jeg..... Men jeg sliter fælt med å ta et valg..... og har selvfølgelig også dårlig samvittighet...

Jeg har oppdaget at antall henvendelser fra det motsatte kjønn(jentene) varierer i mengde utifra om jeg har et profilbilde hvor helheten er mørk kontra lys.

Feks:

Jeg hadde et bilde som var ganske mørkt, belysningen var mørk, jeg hadde en mørk genser og fikk svært mange henvendelser..
Jeg bestemmer meg for å bytte ut profilbildet fordi forandring er kjekt.

Denne gang velger jeg et bilde som er veldig lyst både i klær og helhet og det er drastisk færre henvendelser... Tilfeldig?

Jeg satt å funderte om det var noen sammenheng mot at kvinner søker høye mørke menn (med trykk på mørk)
Hva tenker gutta og jentene om dette? er jeg inne på noe ;)

Kjæreste

Siste svar fr. 1 juli 2011 11:51 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym søkende

Jeg har så lyst på en kjæreste. Er nettopp blitt singel etter mange års forhold. Og vært sammen med en i to måneder, som ønsker seg et langvarig forhold. Og han sier at jeg ikke er klar for det, noe som selvsagt er helt riktig.
Han ønsker seg middager og rødvin, grilling og tilstelninger med naboer og barn. Det første ønsker egentlig jeg også, samtidig som jeg helst vil date en som har lyst til å være sammen med meg i alle ledige stunder, og kanskje avvente grillpartyer og barn inntil videre. Dessuten vil ikke jeg flytte inn i hans hus.
Er enige om å avslutte fordi vi er for forskjellige, men jeg er bare så utrolig trist når jeg tenkerpå at det er over... :(

Skjerpings!

Siste svar fr. 1 juli 2011 08:28 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym smoothie

Har hatt to sukkerdater de siste par ukene. Første gangen skulle jeg ut i fra profilen og mailutveksling møte en særdeles treningsglad (det er jeg også) dame med godt humør. Ca 20 minutter for sent kommer en kvapsete dritings date inn, som jeg ikke kjenner igjen fra bildene. Merkelig nok setter hun seg ned ved bordet mitt og sier "Hallåis". Det viser seg at hun har brukt 10-12 år gamle bilder på profilen. Jeg forteller henne at jeg synes det var mildt sagt uklokt, og kort tid etter forlater jeg daten.
Uken etter har jeg en ny date, hvor mye av det samme gjentar seg. Denne gangen viser det seg i tillegg at damen er 7 år eldre enn hun utga seg for på sukker.
Hva er det man tenker på når man legger ut utdaterte bilder, lyver om alder og interesser med videre? Gjetter på at det er flere med lignende erfaringer, eller hur?

http://www.dagbladet.no/2011/06/30/nyheter/utenriks/oppdragelse/17139286/

det mest positive ved nettdating er, etter mitt syn, at sider som dette åpner mange dører for de som er noe sjenerte og tilbakeholdne av seg. hvor en kan gi mer av seg selv, uten å nødvendigvis møte noen ansikt til ansikt. det sagt, kan f.eks. sukker virke mot sin hensikt? jeg tenker på om man er ganske usikker på seg selv og kanskje føler seg satt til side på sjekkemarkedet i den virkelige verden. for så og igjen få det bekreftet på nett. f.eks. være pålogget dagevis i strekk uten at en eneste er innom ens profil til tross for at at en selv klikker rundt for harde livet. altså: om det er en total mange på respons fra jentene her inne, vil ikke det bare gi vann på mølla i negativt fortegn for en som i utgangspunktet hadde nedsatt selvtillit?

jeg er inneforstått med at man må ta mye med en klype salt her inne, og ikke ha problemer med å takle det å bli avvist. men det er lettere sagt enn gjort. sukker fører med seg mye positivt, men jeg vil påstå at for mange kan det gi en økende følelse av resignasjon.

Stusser noen ganger på hva folk tiltrekker seg på nettet.
Jeg har hatt totalt 5 runder med nettsjekking siste 10 år. Hvor mange jeg har datet husker jeg ikke, men 20-25 totalt kanskje. Blitt sammen med 3 stykker som jeg fant kjemien med, flotte jenter. Aldri hatt noen "dårlige" dater eller fake profiler. Nettet er et speilbilde av samfunnet rundt oss, du finner alt mulig der. Men vit hva du vil ha, og søk etter det, slutt og klag, og du slutter å tiltrekke deg det du ikke vil ha. :)

Da er Årsoppgjøret ferdig

Ingen svar
(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Nå kan jeg leve livet igjen :D
Dere som er i lignende yrke vet hva jeg snakker om, godt med ÅO pils :D

Et tilfeldig utvalg ord, og hvor mange treff Google gir på sukker.no, for hvert ord. Gir en liten pekepinn om hva man snakker mest om på Sukker.

mann 11 300
forhold 4 840
dame 4 190
lykke 3 300
barn 3 080
sex 2 650
alder 2 440
deilig 1 750
øyne 1 680
hjerte 1 630
kjærlighet 1 440
dum 1 100
smart 1 050
moro 575
pupper 480
slem 477
lat 269
sutre 266
baller 248
tjukk/tykk 174
forpliktelser 171
sorg 169
trekant 113
rompe 89

Satt og tenkte litt på dimensjoner og den litt eldre tråden om dimensjoner.
Om tid og rom som vi merker til daglig.
På partikkelnivå er visst ikke noe absolutt, det er sannsynligheter som gjelder.
På partikkelnivå har man observert synkronisitet, at to uavhengige hendelser skjer på en meningsfylt måte.
Tid kan visst både gå fremover og bakover.

Enn om resten av verden henger sammen på samme måte?
At ingenting kan skje helt tilfeldig eller fritt, at det er visse sannsynligheter for hva som kan skje.
At synkronisiteter også skjer på det større plan.
At fortid og fremtid kan være tilgjengelige idag.
Noen som har tenkt på det?

(Den gamle tråden er http://sukker.no/dating-forum/453928-Dimensjoner.html)

Hingsty behøver råd av elegante kvinner i 30 årene..

Hvorfor har kvinner to personligheter..

Hingsty var på galleien for kort tid siden..
litt fordekt uskyldig,god og passe cognac-full.. som jo kler han iblant..
har var på et kjent utested i en middels by og så et nytt fjes..
ikke husker han alt han sa, egentlig ikke så mye til den nye frk, menhun stod en stund ved hans side..
frk skulle danse med sine venner og ble borte en stund..
hingsty kjeder seg imidlertid når han må vente lenge og begynnte å prate med nye fjes..
etter en kort stund kom frk tilbake og regelrett strøk hingsty rundt mulen og nakken
foran nye samtalepartnere og pratet sukkersøtt denne gangen og forsvant..
hingsty snek seg etter en kort stund igjen etter henne men hun ble borte,

hingsty fikk sitt livs opptur da frk er å finne her inne og har sendt en øm melding som står i stil til opplevelsen...
hun har lest den men er helt tyst..(også 90 i match og 4 års forskjell da gitt noe jeg ikke visste)
Vi bor riktignok på hver vår side av fjorden..en time unna omtrent..

Er det virkelig sånn voksne oppegående damer liker å pirre løpesyke hingster..vrrinsk..

litt sent å sitte i gyngestolen om 32 år og lure på hva som skjedde spør du hingsty..Noen som føler det slik?

Plutselig er enda et år gått...
Tiden renner ut, og den holder på å gå fra en...
Noen som føler det omtrent på den måten?

En gang leste jeg at du kommer aldri nærmere på en mann enn det hans mor har klart. Dvs har han et godt forhold til mor er han en bra kjæreste og vice versa:-) Innspill?

Er det flere damer her som er enige med meg i at det sikkert er utrolig mange man kunne blitt forelsket i, som man forkaster p.g.a. at bildet rett og slett ikke tenner en gnist hos dem? Det er UTROLIG synd.

Skulle gjerne sett sjarmen, utstrålingen, hørt stemmen, kroppsholdningen og bevegelsene...kanskje fremtidens sjekking blir at man ser hverandre på små film snutter? Tror veldig mange fler hadde funnet hverandre da:-)

Skal du på festival i sommer? Hvilken? Hvorfor? Festivaler er så gøøøøøøy! :D

Et norsk og et japansk firma bestemte seg for å utkjempe en årlig roregatta med hvert sitt åttemannslag. Begge mannskapene trente systematisk, og dagen før regattaen var begge lagene i toppform.

Japanerne vant med et forsprang på 1 km.....

Etter nederlaget var moralen på bunn-nivå hos det norske laget. Toppledelsen besluttet raskt at de neste år skulle vinne regattaen, og etablerte en prosjektgruppe som skulle undersøke hva som egentlig var problemet. Med utgangspunkt i en rekke omfattende analyser oppdaget
prosjektgruppen at japanerne brukte syv mann til å ro og en mann til å styre, mens det norske laget hadde en mann som rodde og syv mann som styrte. Da krisen ble oppdaget, viste det norske firmaet sin beundringsverdige handlekraft: De engasjerte et konsulentfirma som
skulle undersøke strukturen i det norske laget nærmere.

Etter flere måneders arbeid kom ekspertene frem til en konklusjon: Det var for mange som styrte og for få som rodde. På bakgrunn av konsulentrapporten ble det umiddelbart gjennomført forandringer i lagstrukturen. Nå fikk det norske laget fire styrmenn, to overstyrmenn, en styreformann og en roer. Dessuten ble det innført et poengsystem for å motivere roeren, ut fra tankegangen om at han ville yte bedre hvis man utvidet arbeidsområdet hans og ga ham mer ansvar.

Neste år vant japanerne regattaen med et forsprang på 2 km. Det norske firmaet avskjediget roeren med henvisning til dårlig arbeidsinnsats og betalte deretter ut bonus til ledelsen for anstrengelsen de hadde lagt ned i prosjektet. Konsulentfirmaet utarbeidet deretter en ny analyse hvor de konkluderte med at taktikkvalget hadde vært riktig, og at motivasjonen var god, og at det derfor måtte være materiellet som måtte forbedres. Nå er det norske firmaet i ferd med å få utviklet en ny båt.....

..dasspapir. Du MÅ på do, og butikken/bensinstasjonen er stengt.

Hva gjør du? Hva bruker du..?

Lurer på om jeg skal skrive dette i profilen min for å fremstå som seriøs.... ;-)

Er jeg den eneste som iriterer seg over at lysbilde-funksjonen på album nå er slått på som standard? Jeg liker ikke at den hopper over bildene før jeg har fått sett skikkelig på de! Alt går så fort her inne nå, til og med bildene på siden oppe til høyre raser jo forbi som ekspresstog nå i forhold til før! Fy!

Nerver etc.

Siste svar to. 30 juni 2011 10:38 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Sammehvem

Nå har jeg for andre gang olpplevd dette (ikke på Sukker): Det er så skummelt å gjøre noe som kan oppfattes som tilnærmelser til en dame at jeg ikke en gang vil vite hva hun svarer, men bare trekker meg ut av hele situasjonen.

Alternativet til å ta et slags initiativ selv er jo å vente på noen som ikke venter på at jeg skal sette i gang med noe, me n tar affære selv. Det er erfaringsmessig de mer desperate og klengete damene som gjør dette, og i en slik situasjon vmister jeg dessuten den største fordelen - nemlig muligheten til å velge selv hvem jeg evnt. vil innlate meg med.

Så ka dokker trur. Når man faktisk nesten ikke tør å ta initiativ overfor noen man er interessert i - skal man da bare pakke sammen og forlate arenaen?

Hei Sukkerjenter :)

Har skjønt at gule og røde hjerter er en dårlig idè når der det gjelder å opprette den første kontakten. Melding er definitivt best, men hvor mye bør man egentlig skrive?

Holder det å skrive "Hei [navn på person] , liker profilen din godt :) " for å starte "korrespondansen" :p eller bør man legge en del mer i det?
Jeg tenker at en slik kort melding kan være en fin start, jeg liker personen sin profil, og nå får den personen anledning til å lese min profil og se om hun synes det samme... men hva tenker dere?