Sukkerforum

oh yeah !!!

Dette er en hårete oppsamlingstråd!

Intimbarbering/frisering: For eller imot?

Barbering/voksing av kassa: For eller imot

Skallet/barbert eller hår på toppen: For eller imot?

Dette kan vel fort bli forumets korteste tråd, men er det noen som skal?

Om du ikke er fan av sjangeren fra før, kan dette være en unik mulighet til å utvide din horisont.

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10086162

Jeg er en jente som bruker mye av tiden og livet mitt på mitt fag, er nok av den mer eller mindre intellektuelle legning. Det kunne være flott å treffe en mann som også synes at dette er meningsfullt å bruke tid på, også på fritiden. Derfor et spørsmål til Sukker-folket, så sammensatt en gjeng som vi er! Er det noen av dere som har det litt på samme måte og som vet hvor folk som oss foretrekker å gå ut, når man går på byen i Oslo? Finnes det foretrukne steder eller er det helt tilfeldigt? Håper veldig at noen har noen tips!

Gårsdagen..

Siste svar sø. 29 mai 2011 19:24 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Snuppisen

Sitter i en dyp samtale med en meget kjekk sukkergutt på en bar på Løkka når det kommer en kar bort å gir meg en Wisky-Cola.. Ble helt satt ut jeg, visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg tok imot, smilte og gav den til en stakkars student som sitter på nabobordet.

Hvem gjør sånt når man tydelig er på date, og er veldig opptatt av den man sitter sammen med?

Det er ingen hemmelighet at vi individer ofte sammenligner nye "partnere" med den forrige..
Vil tippe at de aller fleste gjør det på ett eller annet punkt...

Jeg derimot gjør det ikke, ikke bevisst iallefall, og heller ikke som jeg vet om.
Og jeg har en følelse av at jenter/gutter ofte tror det er et kompliment å si :du er så mye bedre til ditten og datten enn exen.

Jeg syns ikke det, ikke fordi jeg ikke tåler å høre om exen, for det plager meg ikke, men fordi jeg ikke liker å bli sammenlignet.
Krishopper er og blir Krishopper, hva andre er som oftes ikke av interesse for meg, om det ikke har relevans med livet jeg lever nå.

hva synes dere om å bli sammenlignet med exer, selv om dere er "bedre"??

go nuts!

Jeg dater 2 menn på en gang og det burde jeg jo ha innsett at ikke var spesielt lurt. På den annen side - etter flere måneder i tørke så dukket begge opp og begge viser meg interesse.

A - føler jeg sterkt for - og i hodet mitt er han "elskeren min", hva han tenker vet jeg ikke. Og jeg vet ikke om han tenker seg noe framtid med meg. Uansett er han en himmelsk elsker. Aberet er at han ikke har skikkelig jobb og går på attføring. Han har ingen jobbambisjoner og lever fra hånd til munn. Det andre aberet er at han har en hobbylidenskap og bruker mye tid på det. Men han er handy, kjekk, snill og har masse humor. Og hvis jeg tillater det kan jeg bli dypt forelsket i han.

B - liker jeg godt. Han er en helt annen type mann. Store ambisjoner yrkesmessig uten at det overtar fritiden hans. Han ser meg og mine behov bedre enn mr A. Han er også handy, kjekk, snill og har masse humor. Jeg kan sikkert bli glad i han og forelske meg hvis jeg vil. Og livet vil være mye tryggere og enklere økonomisk.

Hvordan velger dere voksne sukkerdebattanter? Går dere etter forelskelse eller tenker dere på framtid og trygghet?

Jenter, hva synes dere om menn som driver med diverse ekstremsport, type fallskjerm, BASE, o.l.? Yay or nay?

Det utgjør en ganske stor del av livet mitt, og jeg legger vel ikke skjul på det på profilen... Bare lurer på hvordan det egentlig oppfattes. Har ikke inntrykk av at det teller positivt, kanskje heller det motsatte, men jeg kan jo ikke like godt utelate det når jeg forteller om meg, heller. Tror jeg. :)

hvorfor er det så mange jenter her inne som påstår de leter etter en mann? men flesteparten av dere er ikke det allikavel.... før høre mye om at gutter ikke til å stole på og kun etter en grunn, og at gutter liker å såre jenter.... mn det er likt på begge sider, jenter er akkurat lik gutter, mn har en tendens til å dra det lengre ut enn nødvendig før dere sier at dere ikke er interessert... også er det likt på begge sider, at den som er penest å kjekkest er den som får oppmerksomhet også, det blir for dumt for meg.... greit, utseendet er det som slår først på tonen, men når alt kommer til alt, så er det personligheten og kjemien som skal klaffe, og ikke bare utseende, så dette er noe som både gutter og jenter bør skjerpe seg på...
så da er egentlig spørsmålet mitt, er det noen i det hele tatt som faktisk er på utkikk etter et forhold, eller bare en liten flørt her inne?
er det noen som er seriøse på å finne seg en partner egentli?

hilsen frustrert gutt 23...

Ser vi regnbuen!!!!

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Oslo) Privat melding

Det øsregner ute og sola skinner gjennom.. Fantastisk søndagsvær!!!

Hurra for plaskvær.. I like it!!!!!

Jeg ble ganske så støtt og forbannet da jeg så denne videoen:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10086365

Forsvarsløse barn som ikke har en sjanse til å forsvare seg mot ham, men som i beste fall kanskje klarer å stikke av. Mannen må jo totalt mangle all form for medfølelse og empati. Godt at mannen ble arrestert, men egentlig burde han fått kjenne like mange knallharde slag med linjal av en person på sin egen størrelse...

Det sies at det finnes noe godt i alle mennesker, og jeg ønsker gjerne å tro det. Men i enkelte tilfeller som dette her ovenfor så begynner jeg å tvile litt, denne læreren virker ganske kald og hjerteløs i gjerningsøyeblikket i alle fall. Sannsynligvis i full stand til å skade dyr også...

Et lite dikt. :)

Ingen svar
(mann 33 år fra Vest-Agder) Privat melding

Jeg ser på innboksen min som er så skremmende tom,
mulig at mange jenter ikke synes at profilen min er særlig grom,
man kan noen ganger lure på om det er vits å være superbruker lenger,
for som kjent så koster jo dette penger,
men det nytter ikke å stå med hodet hengende,
kanskje en dag ei jente synes at profilen min er fengende! :)

Refleksjon

Siste svar sø. 29 mai 2011 14:20 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Reflektert

I det siste har jeg bitt meg merke i en ting, enten har folk hår, eller så kan du liksom banne på at de er skalla!

JA!

Siste svar sø. 29 mai 2011 08:45 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym forfaen

Var i spektrum i dag med Dimmu Borgir med KORK og Schola Cantorum Choir.
Jævlig bra!!!!

Dette er en mobbetråd. Legger ikke skjul på det :p

Den er til en fyr som liker å hakke og tyte og syte og mobbe i høy gang her, uten at sukker gjør noe ved det. (vel han forsøker iherdig å få det til hvertfall)

Så hva med å se for oss han herre..

Åssen ser han ut naken dere?
Fantasien kan bare blomstre her.

Siden han ikke skriver med annet enn pseudonum og ikke ekte nick, bryter jeg teknisk sett ikke noen regler han ikke har oversteget i overtall ;)

Kos dere forumtroll, dette kan jo bli riktig så koselig :p

Så satt man her igjen da. Nok en lørdag kveld hvor vinflasken står uåpnet og stearinlysene står mørke og støvete.
Det selskapet man har er fra oppvaskmaskinens dur og vannskvulp.

Man vil jo aller helst sitte med noen i armkroken sin og nyte en bedre middag, god vin og gode samtaler.
Alle dager er jo ikke like bra når man er i et forhold, men tar heller en krangel/diskusjon i ny og ne enn dag ut og dag inn alene.

Har hatt profil her en stund nå, og forsøkt å få kontakt med noen, men de fleste leser meldingene, besøker profilen min og thats it.
Man sitter ofte igjen med en følelse av "hva er galt med meg"?
Hvorfor er det så skummelt å sende melding tilbake? er det fordi jeg har barn? er man ikke kjekk nok eller er det noe annet som virker skremmende. Ikke er jeg noen badboy du finner på en blodtrimmet MC i borti 200 km/t og heller ingen slosskjempe som bruker hvert eneste ledige sekund på byen og drikker seg full.

Skal det virkelg være så vanskelig?

Perfekt!

Siste svar sø. 29 mai 2011 00:59 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym sjarmøren

Da har jeg nettopp hatt en skikkelig runde i senga med meg selv, utrolig deilig! Og ikke noe syting etterpå om hvem som skal sove på den våte flekken osv...

Natta!

Barcelona:)

Siste svar sø. 29 mai 2011 00:41 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Nightfly

Barcelona!

Ønsker meg en snill og god kjæreste, som bare har øyet for meg;)
Meeen......problemet er at de menn jeg tiltrekkes av er arrogante, macho og halvt avvisende. De som viser sin oppriktige interesse for meg, tenner jeg overhode ikke på.
Kan bare ikke komme ut av dette, har prøvd men funker ikke!!! Jeg vil bare ha de som ikke vil ha meg...så nå sitter jeg på gress, hos en jeg har dønn lyst på, og vet han bare vil ha sex.....det vil forsåvidt jeg også, men vil jo også ha noe mer...

siden noen øsnker seg en felles chat her på sukker, så mekka jeg akkurat tidenes chat her nå...

her er det lov til å snake om hva som helst og ingenting,, og kan brukes frem til evt sukker.no lager en egen funksjon..

håper det smaker...
og god tur!

men sånn går det,når man ombestemmer seg sent på kvelden:)
noen som tar en skål?

Når man har skrevet frem og tilbake en to tre ganger, om slikt og ingenting... Hvordan pensler man over på noe litt mer spennende temaer? Jenter? Synes ofte det stopper opp..

Men jeg liker han såååååå godt!!! Håper ikke at det skal ødelegge for videre møter, prøvde å IKKE ha sex, men når man blir så tent at det regelrett renner av meg så er det vanskelig å holde tilbake. Hvorfor er det slik at sex på første daten er tabu? Hvis man har god kjemi og matcher godt, burde man ikke finne ut om man matcher i sengen også?

Pakker ut livet mitt av esker og hører på country-natt på nrk tv ; ) Der synger barske menner om ekte kjærlighet: "Everyday `s a lifetime without you" og "will you let me down easy?"
Her på forum snakker Preben Møller om kjønnsmarked, ymse jegere skriver om game, andre om ONS og/el nedleggelser.

Jeg undrer.... : Elsker menn som oss -som meg? Kan en mann ha et like oppriktig ønske om å finne den man vil dele livet sitt med som kvinner har? - eller er de tre som er sånn godt gift allerde?

dagbladet.no/2011/05/27/tema/klikk/helse/tv_2/samliv/16692960/

Dermed går kravet om kjemi ut av vinduet!

En svært god nyhet for alle stygge mennesker der ute!

Stygt redd for at jeg begynner å bli døll og kjedelig. Her er det IKEA, brette klær, vaske kåk og glane på tv.. .Og det er DIGG!

Hva skal du bruke helgen til?

...nok en kveld på byen, og det samme! De mennene man ser har uttelling er de som konsekvent går etter damene som har drukket så mye at de kommer til og våkne med en hangover. Såkalte ´players´, men jeg velger og bare kalle dem patetiske. Damene er ikke mye bedre; så lenge de er noenlunde edru er de for fine til og snakke med noen, og med en gang de begynner og bli så fulle at anstendige menn skygger unna blir de usikre på seg selv og tafser med hvemsomhelst.

I natt prøvde jeg og ta ansvar og tok kontakt med en drite full søt jente som hadde en skikkelig guffen type hangende etter seg. Spurte om hun hadde noen venniner tilstede og påpekte at hun var så full at hun burde passe litt bedre på seg selv. Det virket som det hadde effekt i 5 minutter, men så kom neste bailer og begynte og tafse på henne og det var liksom ikke så mye og gjøre. Finnes det ikke noe verdighet lenger? Jeg blir matt! Og på veien hjem kommer prostituerte og river deg i armen og maser som om det skulle være interresant. Nei pokker! Når man kommer hjem og ser blikket sitt i speilet og man ser bare natt, og det renner varm og salt fra blå fat, men det er i det minste noe. Det verste er at når jeg våkner om noen timer har det gitt seg og jeg vil være ved godt mot igjen. Jaja, nok fylleprat! Får tro lørdagen blir fin:)

Bare å gjette! La fantaisen løpe løpsk!

Trening

Siste svar lø. 28 mai 2011 14:04 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Siden jeg sykler på jobb og er 2-3 ganger i uka på treningssenter, kanskje litt mindre nå i sykkelsesongen, har jeg krysset av for 5 på trening. Så går jeg inn og søker etter folk som har svart "middels" på trening, og i profilene står det jo ikke om annet enn det de driver med på helsestudioet. Så da lurer jeg på - hva driver de som har svart høyt på trening med? Er det bare folk som Christina Vukicevic og Marit Bjørgen der, eller?

Hvis du kunne oppdage en ny verden, som du ikke har kjennskap til i dag, hva ville du at den skulle inneholdt for deg?

Snakker her om å gå fra en mental tilstand, den du har idag og til en ny, du står fritt, dikte opp din egne perspektiv, holdninger og din "ambiance". Sentrale ting i livet kan være jobb, barn, type forhold, hvordan ønsker du å føle deg, og forholde deg til omverden? Er det mulig å være på et sted man ikke ønsker å være og samtidig se hvor man burde være, hva som hadde vært et bra sted å være?

Hypotesen min er at noen sikter for lavt.., det er endel tråder her om folk som sikter urealisitisk høyt, og det er selvfølgelig overfladisk å ramse opp kriterier, som en dag kan falle som et korthus likevel. Men la nå de overfladiske finne hverandre, om helsa og jobben forsvinner åpner det for mulig vekst så da vil det være rom tilogmed for de overfladiske å vekse på ;)

Tenk nå på deg selv, hva hadde vært bra for deg? Hvis du skulle sikte så høyt at du tilogmed skulle skifte ...


Helt ok med anonyme, skrivefeil og andre skavanker ;)

Feil helg

Siste svar lø. 28 mai 2011 13:09 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Løskrutt

Hmm - nå synes jeg det er på tide med et lovforslag om helgefordeling for single.

Følgende ordning for frihelger ønskes: Single menn - partall og single kvinner - oddetall ;-)

God (barnehelg) :-)

Herlig

Siste svar lø. 28 mai 2011 10:36 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym I natten!

Livet er herlig både med og uten sukker! Man finner den rette på de merkeligste plasser og det kan ikke tvinges på en.. Slikt bare skjer! Det handler om å ikke prøve for hardt. Hvis man tenker gode tanker vil det skje gode ting med en. Jeg synes dette lille nettsamfunnet er ett spennende sted, og kanskje er det her det kommer til å skje, men samtidig kanskje ikke! Det kan være personen som står foran deg i Kebab kø en lørdags natt, eller resepsjonisten på legekontoret ditt, eller en gammel venn.. Man vet aldri, men hvis man ikke er der ute å lever livet sitt og er på søken, men bare sitter her inne på sukker og fortviler seg over alle potensielle "drømmedamerr" som ikke svarer på meldinger, da går faktisk livet og mulighetene ifra en stakkar.. PS. I dette inlegget er det ikke lagt vekt på rettskriving! God natt :)

Legger til en link som må sees......flere som har morsomme eller utrolige linker som dette?

http://www.sedenne.no/v/5111/

Når internettene blir lange.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym TopTen

Sjukt mye kule vids der ute på Interveven assa.

Her er noen radom grieier av fønni shit.

http://www.youtube.com/watch?v=fxQcBKUPm8o
http://www.youtube.com/watch?v=xfPxZBHF-OA&amp
http://www.youtube.com/watch?v=Nr19QX1p44c
http://www.youtube.com/watch?v=x01j3M3PrGk
http://www.youtube.com/watch?v=bkzsoJf-UsA
http://www.youtube.com/watch?v=IcfViklWRsU
http://www.youtube.com/watch?v=bNk26SgcXo0
http://www.youtube.com/watch?v=uiHJakcE1OE
http://www.youtube.com/watch?v=ydf3NBsTwA8

Neeeext!

Jeg forsøkte å skrive:

"Jeg kunne tenkt meg ei lita jente med litt å ta i, jeg. En grå mus som likevel er verdens beste i mine øyne. Du kan gjerne ha både briller, fregner, pistrete hår og litt skjev tannstilling."

Men så slo det meg - hva vil de jeg tar kontakt med tenke om de leser det...?

manne-hore?

Siste svar lø. 28 mai 2011 01:48 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Rass-mus

Hmmm.. det er et par-tre damer her som gjenopptar kontakten gjentatte ganger.

Får meg ikke til å gi voksne folk direkte avslag, men gir meget korte, men hyggelige svar som alle med litt sosial intelligens skjønner er høflig konversasjon, men ikke interessert.

Så disse damene skjønner tegninga etter ett par-tre meldinger. Men allikevel er det flere som prøver om igjen og om igjen. I tillegg har noen tydelig sagt at de er i en vanskelig livssituasjon og ønsker mannlig oppmerksomhet, mens flere har sagt, ha-det etter en stund og at de har gitt opp sukker.

Får nesten dårlig samvittighet her. Tydeligvis er det er noen som ikke får seg mye og trenger litt oppmerksomhet og kanskje ett godt, gammeldags, knull eller to. Har to i innboksen nå som har prøv seg for tredje gangen som må være helt sikkert på at jeg ikke er interessert.

Får nesten dårlig samvittighet og lurer på om jeg skal kjøre på, flørte og å få de til å føle seg kvinnelige og attraktive, og eventuelt gi de en skikkelig omgang i senga hvis det faller seg slik (har egentlig sluttet med ONS, men dette er nødhjelp).

Bør jeg gjøre dette, eller er det bare en bjørnetjeneste?

Blir jeg kvitt de etterpå eller får jeg ”stalkers” igjen (noe av grunnen til at jeg sluttet med ONS med folk jeg egentlig ikke er interessert i sist)?

Bør jeg gjøre dette for egen del (er jo egentlig seriøs her og ha opplevd ulempene med å ha mye sex uten følelse fra min side)?

(P.S. er rundt 40 og damene er det samme og virker intelligente og oppegående).

har hukommelse som en svamp ;) og hører avogtil sanger som fester seg, eller de er allerede veldig kjente og kjære, men ikke svarten om jeg vet hvem det er som synger. Ikke navnet på melodien heller. Så jeg sitter og nyter en sang og tenker den skal jeg søke opp, men så har jeg glemt mesteparten av teksten og bare noen få linjer eller ord sitter igjen.

1. ..killing me, killing me... hørte på radioen idag, kan det være ..Olavia..???

2. ..but it wont be the same without you... og den har jeg lurt på i 3 år. Den er gammel men nei det er ikke den gruppa som ligger på youtube.

Can anbody find me...?

Bare lurer på om du forteller venner og familie at du har møtt den du dater eller blitt kjæreste med her på sukker eller eventuellt andre datingsider, eller om du drar en hvit en å sier at dere møttes gjennom felles kjente/på byen/i butikken +++

Jeg synes nettdating er blitt stuerent, men for 6 år siden da jeg møtte min x på blink så synes jeg det var flaut å fortelle det til venner og familie. Da var det felles venner som hadde all æren.. ;)

.....hvordan jeg skal finne meg kjæreste når jeg bruker mesteparten av tiden jeg er på sukker til å leke forumtroll.....

Det er da så mye morsommere og ikke minst underholdene å overvære og delta i morsomme tråder :D

Jeg lurer på hvem som innehar denne noe tvilsomme rekorden?

Jeg har vært her i drøyt 2 år, med et par korte opphold jeg var deaktivert i den tro at jeg var i et varig forhold igjen.

Jeg tenkte jeg skulle spørre om andre menns erfaringer her.

Er det sånn at dersom en mann med normalt utseende og normal jobb/interesser IKKE flørter, eller tar initiativ overfor jenter/kvinner, så risikerer han å gå enslig hele livet?

Når jeg tenker igjennom livet mitt så langt, er det forsvinnende sjelden at en jente/kvinne har vist meg så tydelig interesse at det ikke var noen tvil. Jeg kan vel telle det på en hånd tror jeg. Og jeg har jobbet i mange år på en kvinnedominert arbeidsplass, så det skulle ikke manglet på muligheter sånn sett. Klart - kan vel hende jeg er utrolig dårlig på å ta hint, men...

Men jeg lurer på deres erfaring, folk som kanskje ser bedre ut enn meg, er mer imøtekommende (les: utadvendte) av natur, har en godt betalt jobb... ?

Spørsmålet er: Blir dere sjekket opp eller flørtet tydelig med av jenter/kvinner ofte? Bortsett fra i fylla / for ONS, da? Ca. hvor ofte?
Eller må dere stort sett gjøre den jobben?

Mange gode i år :-)
Har du noen favoritter?

Hei!

Siste svar fr. 27 mai 2011 20:46 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym Hei

Kjære brevsendere!

Tusen takk for oppmerksomheten..
Men kan vi prøve å si noe mer enn bare "hei"? :)

Det sier meg ikke så fryktelig mye og er ikke alltid like motiverende å svare på..

Hilsen Syte-Guri..

..klar for offentlig lynsjing for nok et klageinnlegg med bl.a kommentarene "ja men så ikke svaaar daaa!!!" :p

Dj Shadow 15. juni

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Akershus) Privat melding

Dj Shadow kommer til Oslo for første gang 15. juni. Noen som skal dit?

liker dere best på mannen. ? :)

1. tynn
2. slank
3. normal
4. atletisk
5. muskuløs
6. bamse
7. sumo
Eller en lett blanding, feks 1+3 etc.

Det dummeste jeg noensinne har brukt penger på, er Match og MatchAffinity! For noe crap, jeg er skikkelig skuffet. Og ikke nok med dét, jeg måtte avslutte det selv for å unngå neste betaling! Er det mulig? Syns disse nettdatingsidene er rett og slett skikkelig rotete og forvirrende.

Har du vært medlem der før? Hva syns du?

Jaja diskutert om nesten alt her inne: dummer gutter, dummer jenter, helg,klining, dagens middag, toppskatt bla bla
Men når hadde du orgasme sist?
Kanskje i dag eller i går?
Champagne og jordbær etterpå ?
Noe bedre forslag?
Håper på minst 200 innlegg fra alle dem som liker å nyte livet.
Showtime for livsnytere :)))))))

En melding til?

Siste svar fr. 27 mai 2011 15:48 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Miss Gucci

Hmm... Fikk en melding på en datingside jeg ikke betaler på (Holder jo å være VIP på Sukker, gjør det ikke?) av en jeg vet litt hvem er, men ikke kjenner... Tok etter litt samtaler med venninner mot til meg og sendte en sms og sa hvem jeg var, at jeg så han hadde sendt en melding men jeg ikke fikk lest den, og at han gjerne måtte sende en sms, hvis han lurte på noe... har ikke hørt noe mer... Det er jo greit nok, det...men jeg ser han er oppført med flere mobilnummer... Kanskje han ikke har fått den? Kan jeg sende en sms til det andre nummeret, eller blir det HELT stalker??

I den interessante tråden "Hvorfor er mennesker så dum i blandt" skriver @Nick at Olafiaklinikken i 2009 gikk ut og ba norske jenter roe seg. En typisk norsk jente hadde visstnok langt flere forskjellige seksualpartnere enn en typisk norsk gutt.

Hva tenker dere om dette? Burde ikke antall seksualpartnere være omtrentlig likt fordelt blant gutter og jenter?

Jeg kaster ut noen momenter jeg kommer på som kan spille inn:
- jenter går etter "topp"-gutta. En stereotype er vel den kjekke, høye, muskuløse og selvsikre mannen. I tillegg får naturligvis gutta med tight game og som er flinke på seksuell eskalering seg mye. Dermed blir det til at et relativt lite knippe gutter får seg jevnlig (slike som TS/'"hemmelig" i den refererte tråden) mens det store flertallet av nice guys - den typiske mannen i gata - knapt får seg. Jeg leste et sted noe sånt som at 5% av gutta ligger med 80% av de single jentene.
- jentene begynner tidligere, og de foretrekker eldre gutter. De er dermed seksuelt aktive i en lengre periode av sitt liv.
- jenter har et større hjemmemarked - eksempelvis pakistanske og afrikanske innvandrere. Gutter er lite inne i dette markedet av forskjellige grunner
- norske jenter er ansett som lette å sjekke opp i utlandet, og den nordiske looken er eksotisk i de fleste land. Dermed blir de hyppig sjekket opp. I tillegg oppsøker jo jentene utlendinger på ferietur, da de tennes av det eksotiske og en mer utpreget machokultur der, Samtidig er det mindre sjanse for at rykter skal oppstå utenlands. Og ferie er ferie - da koser man seg.
- Andelen jenter har har sex med andre jenter er større enn andelen gutter som har har sex med gutter (har ikke tall på dette, men mener det er slik). Dermed enda en økning av "markedet"

Det "norske markedet" er ikke det letteste for gjennomsnittsmannen. Må si det frister å lære seg litt game. Eller kanskje en tur til Kypros. Er sikkert høy stemning i Ayia Napa i juli.

Det mest interessante med denne testen er at hvis man svarer "vet ikke" på alle spørsmål har man mannlig hjerne... ;)

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.6455876