Sukkerforum

Hvor stor er forskjellen i form av respons? (Om noen har brukt begge). Står at superbrukere får rundt 6 ganger så mange klikk, bør jeg ta dette med en stor klype salt?

jeg vet det er tatt opp før, men ville dere (uten barn) ha flyttet for kjærligheten? Om noen spurde om du ville flytte fra Oslo til Trondhjem.. Ville du gjort det? Hva skulle evt til for at du hadde gått med på det?

Når jeg er på byen hender det jo en dame gir et smil eller stiller seg slik at det er opplagt hun ønsker jeg skal ta kontakt. Det er jo flott, og av og til tar jeg jo også kontakt. Det jeg lurer på er dette; jeg er en sånn norsk mann som av og til er litt under middels bra på og ta initiativ (ser det er noen klagetråder på det...). Jeg har lagt merke til at om man ikke tar initiativ i løpet av sine oppmålte 20 sekunder vil hun alltid og uten unntak finne seg noen og kline med og kanskje helst stille seg så nært meg som mulig. Første spørsmål er derfor; er dette tenkt som en slags hevn? Andre spørsmål; bestemmer damer seg på forhånd om de vil rote med noen og går runden til de finner noen som er villig? Personlig er det jo sjelden man møter en dame på et utested man kunne tenke seg og følge opp videre, og ytterst sjelden flere på samme kveld.

Tråden om gullkorn folk klarer å levere fra seg.

Starter med kjæresten til rikingen på vgtv:

Puppanj mine, dæm kan beskrivest som ganske så fantastiske!

Her kan det komme mye gøy. Kjør på !!!

Litt artig å høre hva andre her samler på, kanskje du finner noen som har den Butcher Babies albumet du trenger til å gjøre ferdig din Beatles samling.
Selv samler jeg på XO cognac flasker, sært men artig.

undertegnende har flyttet til samme byen hvor jobben hennes er. en kul jobb hun liker og flotte mennesker hun fikk med på teamet sitt. men et under liker ikke dette stedet. det finnes ingenting her hun liker. ting hun liker ligger 2 timer unna en vei. hun har ingen venner her heller. det er bare jobb hun her der hun bor nå. det å slippe å pendle gjør at hun han masse tid etter jobben og er endelig utvilt etter noen års pendling. men ihva i svarte h... skal hun gjøre med at hun vil ikke bo der hun bor og hater stedet?

Siste dag på kontoret i morra før jeg setter meg på flyet til Corfu for å dykke. Tror hotellet er relativt ræva ettersom det står å lese:
Viktig: Dette hotellet er vurdert til kun 1 stjerne.
Selv om bildene ser fine ut, har hotellet *meget* enkel standard.
** Viktig: Eiendommen har ingen resepsjon.

Skjønner at det er ræva når de må presisere at det er enkeltselvom det bare har en stjerne.. Meen det er ikke på hotellet jeg skal være så jeg driter i det merker jeg.

Hva skal dere ?

Gjelder det samme noen av dere?
De som liker profilen min liker jeg ikke, men de profilene som jeg liker ignorer jo meg :/

Det er jo femtitusen tråder her inne om eldre menn som gjerne vil ha yngre jenter, og som faktisk av og til klarer å få dem. Jeg har nok en teori om hvorfor. Kan bare snakke for meg selv, kanskje, selv er jeg rundt 30, har alltid sett ung ut (og har alltid for mye oppmerksomhet fra gutter/menn, beklager skrytet). Jeg har, siden jeg var barn, syntes at mennesker stort sett er på sitt peneste når de er 25-30 år, det gjelder både kvinner og menn. Utseendet har dessverre ofte vært viktig ved mine valg av partner. (Kanskje en av grunnene til at jeg er singel nå...). Jeg har alltid valgt en jevnaldret mann, også fordi jeg har ønsket at han skulle "speile meg" -altså jeg har falt for det som jeg synes har matchet meg i speilet. Hvorfor jeg i det hele tatt vurderer å bli sammen med en 40-åring nå, er at jeg ønsker noe varig og få barn.... veldig snart, pga den biologiske klokken! Den største ulempen med å ha blitt sammen med jevnaldrede er at de ofte ikke har ønsket å etablere seg og få barn på mange år! Drit i pengene, de har jeg selv, men når vi forholdvis unge, pene jentene vurderer dere halvgamle gubber er det ofte fordi vi regner med dere også er ganske etableringsklare! :) Noen ønsker kanskje også en farsfigur. Og pengene, selvsagt.

Jeg trenger tips om gode filmer. Liker mange kategorier og ser det meste, har sett mye av det som har gått/går på kino nå i vår, men ikke alt. De trenger selvsagt ikke være nye. Har du et filmtips til meg?

Hadde det ikke vært best om alle ble så kravstore og kresne at ingen ville ha hverandre? Så kunne bare menneskeheten sikkert og relativt kjapt dødd ut?? Tror vår kjære planet egentlig ville blitt ganske glad for det..

For en tid tilbake møtte jeg ei jente her inne og ting går kjempebra (Hurra!), men hun fortalte meg for noen dager siden (uten helt å mene det tror jeg) at hun hadde vært sammen med, eller hatt sex med, de fleste av sine mannlige venner. Hun sier jo at de nå er kun venner, men jeg merker jeg likte det ganske dårlig.
Selvsagt er det håpløst å skulle nekte henne å ha/møte vennene sine og jeg tror ikke hun er "utro" mot meg, men jeg merker at jeg ikke akkurat ser fram til en fest hun skal ha neste helg...

Hvis jeg føler på dette allerede nå, er det et håpløst prosjekt? Jeg er jo glad i jenta.
Noen gode råd?

Jeg hadde aldri trodd dette om meg selv, men jeg synes faktisk det er spennende å se på disse kara i kondomdress!!!

Etter å ha lest tråden til Maria og ser noen av svarene fra gutta får jeg lyst til å diskutere dette med likestilling..

Likestilling, hva er det egentlig... Syns dette med likestilling har tatt helt av og blir nå brukt/misbrukt av veldig mange menn/gutter.. Det likestilling i bunnen handlet om var like rettigheter og lik lønn for samme arbeid. Og det skulle da for pokker meg bare mangle at en kvinne skulle ha samme rettigheter , og ikke minst samme lønn for å utføre samme jobb som en mann har!

Det irriterer meg grenseløst hver gang jeg hører eller leser, jammen dere kvinner vil jo at det skal være likestilling, dere er jo så selvstendige og kan betale for dere selv.... Nå handler vel ikke dette om hvorvidt man kan betale selv eller ei..Eller at vi ikke kan klippe plenen selv, eller bytte dekk på bilen.. For de aller fleste klarer det veldig fint. Men å ha en mann som gjør dette, er jo utrolig deilig, og for meg betyr det bare at da har jeg en mann som vet hva "rollen" hans er! Jeg tror veldig mange norske menn føler seg truet at " sterke og selvstendige" kvinner som fint greier seg uten en mann.. som tjener egne penger. Som er karriere beviste og ikke nødvendigvis trenger en mann i livet sitt for å overleve..

Det er kanskje ikke så rart at forhold går til helv.. og at man befinner seg på sukker.no og kvinner og menn sitter på hver sine planeter og angriper hverandre for å være initiativløse.

For en kvinne som er på date handler mye om å finne ut hvorvidt man er ute med en generøs eller gjerrig mann. Dette er faktisk viktig når mange kvinner velger seg en mann. Ikke fordi man trenger en som betaler for seg, men de aller fleste vil ha en mann som er generøs, og hvis mannen da velger deling eller ikke betaler, så kan gi veldig signaler om at her snakker vi gjerrighet. Og vil relativt fort bli avskrevet som en potensiell partner.

Den norske mann må rett og slett ta tilbake sin posisjon i samfunnet. Jeg opplever at svært mange menn er blitt litt tøfler og er ikke veldig klar på sin egen mandighet! Man kan sikkert si mye om utenlandske menn, men er det noe de kan så er det å kurtisere en kvinne..

Når det så gjelder å bli spandert på ute, takker jeg i ni av ti tilfeller nei til en drink, grunnen er at man føler at man i det øyeblikket man sier ja, skylder mannen et eller annet tilbake. Og det har ofte kommet frem her, at mannen blir provosert at man spanderer så takker kvinnen for seg og forsvinner. I andre land.. forts.

heisann. er i oslo med familen (kos det) men har lyst på en bytur! problemet er at alle kjente i oslo enten er "hjemme" der de kommer fra, eller på sommerferie, så har ingen å gå ut med! går selvsagt ann å gå ut alene, men lurte på om det var noen sukker-venner som også skal ta seg en tur ut? :-)

Jaggu godt å se at man ikke er den eneste single som ikke er ute på byen en lørdagskveld.. :)

Hvorfor sende "flørt" og hilsener uten å lese svar? Starte Chat og legge på ........ trist at voksne folk er så usikkre.

Det er vel derfor vi trenger "Sukker" og andre treff-steder. Men tør vi ikke være ærlig og følge opp så hjelper kke Sukker oss, vi må ønske å gi litt :))

Stor varm klem til alle som ønsker noe mer (selv om ikke de tør)

http://i738.photobucket.com/albums/xx29/glen-loe/gatebil%20rudskogen%209%20juli%202011/DSC_0384.jpg

*litt stolt*

I en tidligere tråd etterlyste Frøken__B ferietur med folk fra sukker. Vi har nå kommet frem til et forslag som vi håper faller i smak! Vi tror det blir en koselig helgetur i Nordmarka.

Dersom en hel helg er for mye, kan man selv korte ned på den :)

Se her:
http://www.rethink.no/tur/turforslag.pdf

Nytt utested; Col. Mustard på Alexander Kielland plass med tema; RETRO BRETTSPILL.

Ypperlig for å komme i kontakt med nye folk og jeg navner i fleng;
-får jeg gruse deg i Battleship?
-får jeg spille med dere?
-Unnskyld, kan du reglene på dette spillet..?
-Hvem vant?
-Hei, vi mangler en spiller, blir du med??
-du ser ut som du vet mye- kan du hjelpe meg knuse vennene mine i kunnskapsspill?

De har til og med god mat og bra ølsortiment. Servicen er litt sånn i startgropa, men det blir nok bedre.

Andre steder å anbefale??

Jeg har vært på Sukker i omtrent hundre år, og har dermed sett en god del profiler forsvinne. Men, du verden, nå ser jeg de kommer tilbake, én etter én!

Var en tur på Rudskogen idag, og noe jeg stusset over var en ganske "lat" Mini som tøffet rundt på banen der, og når den tok av inn til depoet etter endt heat... Så ja... Jeg trodde knapt mine egene øyne... Bare se på dette folkens:

http://i738.photobucket.com/albums/xx29/glen-loe/DSC_0266.jpg

HORY SHEEEET!!!!! =O

Har vært på ferie i 14 dager, skrev en del med en mann før jeg reiste.
Kom tilbake, og all kommunikasjon mellom oss er borte?? finner ikke han når jeg søker opp nicket hans heller..

Tenkte først han hadde blokkert meg, men forsvinner alle meldingene da??

Tittere

Siste svar lø. 9 juli 2011 19:19 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym sweet

Hvor mange her kun leser forumet men aldri skriver noe.
Få høre fra dere nå...

Er medlem på andre sider der det er mere yngre folk etc, legger merke til at unge jenter begynner å ta etter bestemødrene våre mer og mer, de er helt lik 1920 -- generasjonen.

De som er under 20 år nå av jenter tar ALDRI kontakt, sitter kun og venter, verre enn noen gang før, så tror ikke det blir mere likestilling med det første!

Jeg ble skikkelig overrasska der, men har en yngre nevø som er i midten av tenårene som bekrefter det samme!!!

De mest brukendes kvinner er de mellom 25 og 50 år ett sted faktisk, de over er jo på det gamle stadiet self, men de yngre er ferd med å bli akk like, vent å se! ;)

Ønsk noe du vil at noen andre skal få.
Eller bare send en god tanke.

Hvis du har vært gjenfødt, hva tror du at du har vært i et tidligere liv, og har lyst til å bli i neste liv? :)

Tre?
Edderkopp?
Katt/hund/kanin/hamster?
Munk?
Casanova/nymfoman?

:)

Vi er en gjeng på ca 10-15 damer som skal ute på byen, helst i nærheten av majorstuen.
Finnes det noen hyggelige utesteder med en "prateavdeling" (uten at man må skrike for å bli hørt) som i tillegg har ett dansegulv?
Eller må vi bevege oss lengre unna?

Veldig takknemlig for tips :-)

Fake profiler her inne, eller fake profil på Facebook?

Jeg har funnet ut at en dame jeg har på Facebook sitter og diskuterer med to fake-profiler hele tiden.

Jeg misstenker sterkt at hun har alle tre profilene, for det er samme skrivefeilene og bildene i de to andre profilene er funnet på nettet..

Så hva er verst egentlig?

Hva er liksom poenget med fake-profiler, uansett om de er på FB eller her?

Kjeder meg litt og har litt lyst å finne på noe i Oslo. og nei... det er ingen desperasjon :)

Opplevde dette senest i dag, enda det er leenge siden jeg ikke hadde lov!

Hva er din reaksjon da?

Tar du det som ett kompliment, eller blir du forbannet??

Hehe, begynner nesten å lure litt her nå. De siste 2 ukene har jeg hatt 2 besøk på min profil. Har ikke vært aktiv her selv i denne perioden (ikke besøkt noen profiler). I dag bestemte jeg meg for å kontakte en jente jeg har vært litt nysgjerrig på siden jeg først så henne for 3-4 uker siden. Sendte en mld tidligere i kveld. Den er enda ikke lest, men i mellomtiden har jeg fått besøk av 3 andre flotte(!) jenter i løpet av et par timer! Hun jeg sendte mld til har jo ikke besøkt profilen min, men likevel mistenker jeg at disse 3 er venninner av henne, og at at hun har bedt dem sjekke ut profilen min :D Eller er jeg "paranoid" nå?

Haha, ble litt satt ut her av denne plutselige pågangen :D

Just curious. Er det noen som vet hva det koster å kjøpe en billett til ei russisk dame som er ut etter en liten ferie? Tror de kan være her 3 måneder i slengen. Hun sier hun elsker meg og vil ha mine barn og det kommer aldri noe imellom oss. Ja, jeg skjønner dette er en scam men jeg har lest at det er flere i Norge som kjøper en flybillett til ei russisk/lituansk/ukrainsk dame og har en kjæreste i 3 måneder. Det er spennende for mange av dem også og det her er eneste måte mange får reise til utlandet. No strings attached, sex, massajer, husvask, selskap, ærend... en personlig assistent med benefits:) Koster sikkert en del men hva sparer mann på vaskedame, prostituert, massør, eskort, bud osv? Litt lei av å sitte på Sukker og vente på at noe skjer. Ingen avslag, velg fra tusenvis og koster bare halve ferie pengene mine...dette er tross alt en ferie også :) Eller er det noen på Sukker som jeg kan leie som en kjæreste?

For noen år tilbake hadde jeg en samtale med en flott mann.
Han fortalte han hadde vært i ett forhold med ei dame i tre år, og at de dessverre måtte avslutte forholdet.
Årsaken var manglende tenning på dama.

Noen flere som har lignende erfaringer?
Kan tenning bare forsvinne? Selv om man ikke endrer seg som person ("samme" kropp/personlighet)?
Og i hvilke tilfeller forsvinner lysten?

En svensk småbarnsfar var ute på tur med volvoen sin og hadde ei ekstremt ivrig dame i hekken;

http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/

Hva er din reaksjon til det han skriver?

Jeg har min, og tar den etterhvert ;-)

Hva er det som gjør at menn tror vi damer vil høre hvor lang den er? Når man ikke kjenner hverandre? Blir jo bare kvalm av det.

Menn rett og slett ødelegger sjansene sine på den måten...blir jo bare skremt vekk da jo...? Og det var vel neppe meningen?

Veldig synd:-( Jeg hadde lyst til å bli bedre kjent jeg...men ikke når slike intime detaljer på død og liv må meddeles.

Følte ikke at han var useriøs heller....bare rett og slett uvitende om hva vi damer liker og ikke liker i startfasen av en korrespondanse....

Vet det har vært tråder om temaet før...men undrer meg alikevel over at en voksen mann ennå ikke har fattet dette.

Helg!

Siste svar fr. 8 juli 2011 22:48 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym katte

Rent, hvitt (enn så lenge) sengetøy.
Oppvasken ferdig.
Litt gulvvask og annen vask gjenstår.
Og skal ut sent ikveld.

Og dere?

En ny trend her inne er etter hvert å merke profilen til den som ikke svarer som "slem" etc, så om du har en profil som er ment for noe her inne, så te deg skikkelig å svar på meldinger!

Nei huff, det er noen som liker meg. Det er noen som gir meg hjerter. Mange gule, og til og med røde. Så irriterende!! Og så er det alle disse som sender korte meningsløse meldinger som "Hei, står til?", "Heisann, hvem er du?", "Har du det fint i kveld?". Pokker så irriterende!!

Nei, godt alt dette bare var fantasi. I det virkelige livet er jeg jo så heldig at ingen enser meg et blikk eller et hei. Uke 200-og-noe på rad uten sosialt liv etter kontortid. Selvsagt mye min egen feil, skjønner det, men akk så godt å slippe alle disse tomme hjertene og korte meldingene her inne, som viser en eller annen interesse for meg som individ. Skjønner godt at noen blir irritert og indignert over at de har så mye å velge mellom, at de ikke lenger ser verdien av at et annet menneske på en eller annen måte tar kontakt. Da er det mye bedre å gå halve (kanskje etterhvert hele?) livet ensom fordi en faller såvidt utenfor samfunnets normer for utseende og sosiale ferdigheter. Da slipper en å plages med å måtte velge.

Det blir jo ikke enklere enn det :)

At dere ikke kan ta kontakt og at dere forventer at menn skal ta kontakt, slik som det blir fremstilt i denne sangen?:

http://www.youtube.com/watch?v=kogEFwYlNHU

*Jepp, jeg sitter og ser på allsang på grensen*.

Men hvorfor skal bare en part ta initiativ i så fall?

Vil man kanskje ikke ende opp med å sitte alene?

Hva mener dere kvinner/jinter?

jeg er en relativt ny bruker her inne, og på denne nattestiden så begynte jeg å lese litt på de forskjellige sidene her inne på sukker.
og det må jeg si, verre grinunger skal jeg lete lenge etter.

for å si det slik, jeg er en jente, jeg gidder ikke bry meg med folk som besøker profilen min, jeg bryr meg ikke om ett dumt hjerte, hverken gult eller rødt. for jeg gidder ikke sjekke hvem som går inn på min profil, eller setter hjerter.

hvis jeg en gang tar meg en runde inne på sukker, og ser om det er noe som virker interressant, er jeg ikke vond å be om å sende en enkel flørt eller ett brev. hva pokker? svarer han så svarer han, hvis ikke er det mange andre fisk ute i havet.

så gutter som syter på disse trådene. hva med å heller ta å sende ett brev? i stedet for å bruke energi på å klage over iniativløse jenter. vi er nok aktive ganske mangen av oss. (jeg kan egentlig ikke snakke for andre enn meg selv)

personlig for meg, er jeg her inne fordi jeg er lei av random-mennene på byen, jeg har ikke noe problem i å finne meg noe "underholdning" for å si det på den måten. men jeg er her for å finne en som kan være mer enn underholdnig, og da må han kanskje gjennom verre tester, ikke leker, men jeg blir kanskje mer kresen...

så lykke til gutter, hvis ikke du liker innlegget mitt, så kanskje du ikke burde være her? livet har aldri vært rettferdig, og det kommer det nok ikke til å bli heller. så gå heller ut på byen eller noe, så finner du sikkert noen som bryr seg om klagingen om initativløse damer...

Selv har jeg blokkert litt mer enn 150......

Til dere gutter som er så glad i å gå i skog og fjell, stå på ski og snowboard, fisket og alt annet dere gjør når dere er ute i det fri, er det viktig at dama liker det samme?

Hvor lenge

Siste svar fr. 8 juli 2011 15:53 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Krølle

Si en gutt hadde tatt kontakt med dere, og dere sender noen meldinger hver frem og tilbake. Hvor lenge venter dere til dere får svar før dere glemmer fyren?

Jeg svarte på en melding, og han ble super glad for melding tilbake. Som om ingen noensinne hadde svart på meldingene hans før. Han takket for svar osv. og vi fortsatte og prate.

Når har han vært inne på siden min nesten hver dag men svarer ikke på den siste meldingen min, det er to uker siden. Gidder ikke å ha en innom meg hver dag uten at han har kontakt med meg.

Det er ikke et stort problem da, bare lurte på hva dere tenker om det :)

>3

Siste svar fr. 8 juli 2011 15:24 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym undrer

Jeg skjønner ikke dette tegnet

>3

eller <3
f eks "du er super <3"

forklar meg :)

Hvilken tilnærming har dere til å møte den o'store Kjærligheten? Den beste kjæresten, h*n som venter på oss alle rundt neste sving..;) Forventer dere/håper dere på/tror dere på/venter dere på "kjærlighet ved første blikk"? At det bare sier pang, og at du blir hodestups, inderlig fjortisforelsket? Eller har dere mer "følelser kan vokse, og begynne med hyggelig selskap, trygghet, gode følelser"-tilnærmingen?

Jeg ser nå for meg følgende etter ferien;

Jeg får spørsmål om hvor jeg har vært i ferien, og det mest innlysende å svare vil være @ sukker.no

Nei, her kan jeg ikke bli sittende... Løfte på rumpa og ut og leve livet... der livet er :)

Kjønnskamp 1

Siste svar fr. 8 juli 2011 12:37 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Dommeren

Hva synes vi er mest patetisk?
- Kvinne som vil ha en mann som er minst 5 cm høyere enn henne
- Mann som vil ha en kvinne som er minst 5 år yngre enn ham

Jeg har prøvd meg litt på disse sidene noen uker. I tillegg har jeg også sjekket et par andre datingsider. Det som går igjen er at kvinner stort sett er på jakt etter en høy, kjekk mann, gjerne av den selvopptatte typen som står og ser på seg selv i speilet lenge for å beundre seg selv, og ikke kvinnen mer enn et ligg eller to. Jeg kjenner jo også mange kvinner, og dette går igjen, drømmen om denne perfekte mannen, som de tror de finner gang etter gang, men så viser det seg at han er sykt selvopptatt, og det ble bom igjen. Man kritiserer gjerne mannen for at han er på jakt etter pupper og lår, men kvinnen er intet unntak. Selv om man ikke er 189 høy, mørk, med tykt hår, så kan profilen både være verdt å lese og verdt å svare. Er ikke mannen høy og kjekk så gidder ikke kvinner å svare.

Og hvorfor jeg har valgt tittelen? Et lite sitat fra en artikkel om hvorfor kvinner ønsker høye menn: Menn slår hardest når de står på to bein og slår nedover. Det kan være årsaken til at mennesket reiste seg - og hvorfor kvinner liker høye menn ifølge en studie gjort ved University of Utah.

Hilsen en helt gjennomsnittlig mann