Sukkerforum

Det var en gang to dysleksitomater som gikk over veien, så blei den ene påkjørt. Så sa den andre: come on kenneth! ;)

Noen med en godbit?? :)

Sukker fjerna profil bildet mitt fordi det var tatt litt fra siden, noe som var helt greit. Men nå var jeg nettopp inn på en profil med en som har nærbilde av en bulende "minstemann" i ei minimal truse. Seriøst???

Maktarroganse

Siste svar to. 10 feb. 02:23 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Snøheksa

Ikke at jeg identifiserer meg med Inger Lise Hansen men:

"Du måkke komme her og komme her - for det er jeg som eier denne kristensjappa her så du måkke komme her og komme her Inger Lise"....(Dagfinn Høybråten)

Dating i mørket

Siste svar to. 10 feb. 00:49 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym georgine

Så på tv ,folk som datet i mørket, og det synes som om det er noen likheter her på sukker, men også noe helt motsatt. eller?

Ok, så dropper jeg å bruke mitt vanlige kallenavn siden jeg neppe blir mer populær av dette, men...Det slo meg i morges at likestillingen har gått for lang på enkelte punkter. Greit nok at det er fint at kvinner har kommet seg opp og frem, og i de fleste tilfeller setter jeg faktisk pris på bl.a. (og kanskje spesielt) at de har blitt mer seksuelt frigjort, men...

Hva kaller man en mann på 40 som prøver seg på en jente på 20? Gammel gris...
Hva kaller man en dame på 40 som prøver seg på en gutt på 20? Cougar...

Noen som ser urimeligheten her? ;)

se på NRK2 nå

Arguing on the Internet is like the Special Olympics. Even if you win, you'll still look retarded.

Sitter hjemme med syk barn så noe skal dagen brukes til når man ikke kan gå ut.
Så her blir det sunn og god middag laget helt fra bunn, inkludert hjemmelaget tortillas og hjemmelaget is til dessert.
Tortillaene fylles med en mix av løk,kjøtt,poteter,gulerøtter,gul og rød papirka og squash.

Lyst på? hehe

Nå nærmer det seg Valentins-dag og jeg håper virkelig å få litt oppmerksomhet.....liker den dagen, jeg.

Hva synes dere andre om denne dagen og har dere planer om å sende kort eller presanger til en heldig utvalgt?

...i Sukkerbyen.

Og det mangler bare et par små år på at jeg kunne vært moren hans...

Noen som kan forklare sukkertanken bak en slik familieforøkelse?

Stemmer dette jenter ?

Har truffet en mann som vekket noe helt spesielt i meg, vi er to helt forskjellige individer på nesten alle måter i hverdagen.
Men mentalt match in heaven, hva gjør man da ?
Tenker på han 24h, truffet andre hatt sex med andre men ingen som frister.

alder?

Siste svar on. 9 feb. 17:51 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym ......

Jeg tiltrekkes gjerne av menn som er eldre enn meg. Er litt nysgjerrig på hvor stor alderforskjell dere her inne synes er ok? Hva er max antall år? ;)

Tenner virkelig på gutter som sender meg slike flørt!!!!! Oh lala.... Det er noe sensuelt, og drømmende med disse flørtene....

javel?

Siste svar on. 9 feb. 16:34 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym paranøtt

fikk denne i innboksen idag; "du er bare syyykt sexy"
fra en ganske så fin profil. kjekk var han og.

jeg burde sikkert svart litt små surt tilbake og kreve å bli tatt på alvor som kvinne....

men siden jeg hverken har langt blondt hår, eller er under 36 år så sier jeg:
tusen takk det var hyggelig, og avtaler en date

ikke vet vel han at jeg har brukket halebeinet, og ikke kan pule på en stundt.
hihihihi

Nå dreit jeg meg ut.
Dissa fineste jenta pga alder, føler meg så kjip angrer som en hund.
Hu er vel drit sur, vet ikke hva jeg skal gørra akkurat nå. Ringe å si sorry, litt teit,
Sende blomster ?
Skrive sms ?

Aha!

Siste svar on. 9 feb. 11:07 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Hvorfor er kvinner så dårlige til å lukeparkere? Fordi menn stadig vekk forteller dem at dette:

|<---------------------->| er 20 cm...

I mangel av mat siden lunsj, kjøpte jeg meg en burger på veien hjem. På T-banen setter jeg meg ned på et av setene som står sidelengs og tar meg en bit. Så starter banen før den plutselig stopper igjen. Dæng - en halv burger midt i trynet. Jeg, voksne mannen...

Den stemmer ikke over ens med størrelsen på min penis.
Skal jeg operere meg slik at penis blir mindre eller operere mine tommler større?
Hjelp, alle tar jo feil;-)))

Notat-lista mi blir full hvert øyeblikk, nå...

I dag har man vært på kino og sett "Black Swan". Finfin film! Natalie Portman er både flink og pen, hun! De ved siden av meg syns ikke hun var SÅ pen, for de holdt hendene foran øya. Makan.
Så trailer for nyeste Coen-film også: "True Grit" – den så kul ut, den! Kåbbåier og greier :oD

Er det noen som har tips om hvilken kinofilm jeg skal se på fredag? Er den siste Varg Veum-filmen bra? Hva med "The Tourist"?

Hva burde man skrive til jenter her inne på den første meldingen? åssen type melding? hva vekker deres oppmerksomhet og ikke? har prøvd noen men lite svar..?

One-liners encore

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mr.X

Denne fant jeg i Dagbladet: "Jeg har aldri spådd om fremtiden, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre."

"- Politiet satt i en bil på motsatt side av gata. Da slo en av jentene meg i fjeset. Blodet sprutet ut ved øyenbrynet. Jeg fikk en ordenlig trøkk og har et stort arr i ansiktet nå. Men hva skulle jeg gjøre? Jeg kunne jo ikke slå tilbake når det var ei jente, sier han. "

http://www.dagbladet.no/2011/02/07/sport/fotball/allsvensken/mathias_ranegie/gustav_svensson/15341798/

Hva tenker dere om dette? Er det lov å kline en rabiat jente i bakken om hun er fysisk truende? Har likestillingen kommet så langt i 2011, eller er dette fortsatt totalt uaktuelt og uglesett?

Selv om folk tror det i fleste tilfeller.

Man treffes etter lengre eller kortete kommunikasjon her inne, og folk tror de vil få sommerfugler med en eneste gang???!
Man avskriver mennesker man synes er attraktive, men siden man ikke kjenner dem, og superdupersommmerfugl-kjemien ikke er helt på høypunkt, så tenker man "dette er ikke dama/mannen for meg".. Jeg var jo ikke helt imponert...

Men i real life da.. Åssen blir man betatt av et menneske? Noen tilfeller kan lynet slå ned..
Fleste tilfeller blir folk kjent over tid.. Uten press på at man dater og ei heller med en usikkerhet av at andre parten føler mer enn andre.. For man flørter bare.. Så plutelig samler noen seg til mots og ber om litt mer privat setting, enn den man ellers treffes i.. Så begynner boblene..

Hvorfor kan ikke folk skjønne man faller ikke for det ytre.. men opplevelser man skaper sammen.. Det ytre er en startfase som man må gjennom.. Men i det man sier nei til noen, så blir enkelte snurt og da er du feil.(ingen flere sjangser)..selv om du sa nei til noe så teit når de spurte om du likte horrorfilmer......

Så hvorfor er folk så gjerrige på tiden sin???
Tror de det å sitte hjemme og lete videre er bedre enn å gå ut å ha det kult med noen som eeegentlig er interressant, men ikke har gitt deg full forelskelse på to sekunder.. :O)

Jeg har begynt å tenke at jeg skal gi noen en sjangs om jeg først valgt har møte noen , og jeg finner ikke heeeelt tonen, (for jeg leter etter feil jeg og) men det er likevel noe der.. Fyisk kjemi kommer først, og er den på plass.. så er det vel bare å grave og se om det dukker opp evt noe mer??

Om ikke.. Da kan man ikke si at man ikke har prøvd :)

Jeg sendte meldinger her med en person jeg følte jeg fikk skikkelig god kontakt med, og jeg svarte på siste meldingen. Men da jeg sjekket utboksen min, så jeg at h*n hadde lest meldingen jeg sendte for et par timer siden og det betyr mest sannsynlig at vedkommende ikke ville svare. Da jeg trykket på navnet til personen, kom det opp at jeg ikke kunne se profilen.

Jeg skjønner ikke helt hva jeg gjorde galt, men det er jo åpenbart at h*n blokkerte meg ellerno..?

Hvilke dialekter Turn `s you on ?

Hvilke dialekter Tunr`s you off - og hvorfor...??
http://www.youtube.com/watch?v=-Mh-PcFLP2I&feature=related

Halloen folkens,trenger litt råd gitt......

Traff en ute på byen,og med alkohol i bildet...så ente vi i senga. Og det ble en heftig natt. Og i etter tid,så har vi vært med hverandre en natt hver helg ( det er blitt 4 helger på rad). Siden vi bor bare 5 min fra hverandre,så kan vi ses ganske ofte. Og alle gangene vi har vært med hverandre,så har det vært masse sex.....og jeg er en person som er veldig glad i sex,men kjenner at jeg kan lett faller for denne mannen....både utseendemessig,personlighet,sex livet og humør.

Men nå sitter jeg her med en følelser,jeg skal satse på kunn han.....eller går videre å date noen annen.For han har ikke uttrykket hva han vil med meg,om det er bare for sexen eller noe mer. For jeg er på jakt etter et varig forhold,ikke noe som bare skal være i 2 måneder. Selvom sexen er fantastisk...så vil jeg har mer enn det.

Problemet er jo hvordan skal jeg legge det fram for han? På en måte at jeg ikke skremmer han vekk ( jeg har en liten på 2 år....og han har ei på 10 år,han er 13 år eldre enn meg)

Hjelp meg sukker dame og menn!!! Denne gangen vil jeg ikke feile.

PS: Jeg er jomfru og han kreps.....passe vi sammen på det astrologi planen?

Hei!

Bare lurer på om det er noen som har laga noe på den my story-greia i leiligheta? Så langt har jeg kun sett 1 person som har det (i tillegg til meg). Litt nysgjerrig på kreativiteten til folk her.... (Selv kunne jeg lagt MYE mer tid i det, men har da noe).

I dag trenger jeg en stor klem, litt TLC og ei hand å holde i....

Du oppdager at verden er hard og brutal, når man kommer hjem klokka 4 til en ny roomy, som ligger i dyp søvn. Hadde hun bare fortsatt prinsessesøvnen sin, men NEI, her står vi opp klokka 7 for å rasle i sjokoladepapir, og slurpe i seg litt drikke. Kjære deg, ta den j...... sjokoladen ut av papiret, tygg litt stillere, og hiv drikkeflasken din ut av vinduet, før du går den veien....I en hel time varer den sjokoladen, og jeg er redusert til et sinna, fyllasjukt nervevrak, som har et sårt savn etter sin egen seng i Bergen.......

Så, kan noen komme å stryke meg litt over håret og holde meg i hånden, og si at jeg kommer til å overleve dette og?

Spørsmål

Siste svar ma. 7 feb. 21:51 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Han

Når jeg vet at en dame er singel, men likevel må prøve å finne ut om hun har profil her før jeg evnt. tør å prøve meg:

Er det fordi jeg er feig, og ikke tør ta kontakt med henne IRL?

Mer generelt: Er det sånn at slike steder som dette tiltrekker seg folk med intimitetsangst, som driver med "vindusshopping"?

Lurer jeg.

Gamle menn

Siste svar ma. 7 feb. 19:47 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Birte

Hvem synes det er attraktivt når menn over 50 år utgir seg for å være 5-6 år yngre enn de er? Grunnen er at de vil ha kontakt med "yngre" damer- gjerne de som er fra 30 år og oppover. Attraktivt eller "turn-off"?

Jeg er kanskje litt slem.. men før eller siden så vil dere lese dette selv! Ganske viktig visst nok dette... Verdt å lese om du bryr der 1% eller mer...

http://www.dagbladet.no/2011/02/06/nyheter/innenriks/astrologi/justering/astronomer/15338359/

Og det er bare min egen skyld. Og litt hans.

Altså, jeg var på sukkerfest igår. Mye moro, mange hyggelige mennesker :)

Og så kom matchkortene. Og der, tidlig på listen, var den desidert peneste mannen på kortet mitt. Jeg hadde sett han tidligere på kvelden, da satt han og pratet med en jente. Han må jeg finne, tenker jeg, og lusker rundt i lokalet. Og hva ser jeg? Han sitter på samme sted med samme jente. Hva med å bli kjent med noen nye? Så jeg sirkulerer rundt han leeenge, men får han aldri på tomannshånd. Og plutselig er han vekk. Jeg skulle slått til litt før. Dvs. jeg skulle slått til, punktum. Sukk.

Så, da jeg kom hjem måtte jeg naturligvis søke han opp her. Jeg finner han, og leser en veldig fin profil. Men han har ikke bilde! Og jeg ser nå at han har vært på mine topplister i sikkert månedsvis, uten at jeg engang har lest profilen hans. Sukk.

Nå må jeg bare vente litt og formulere en melding :)

Grøss og gru.....
Hva skal jeg gjøre, leser brev på brev svarer høflig tilbake til de som fortjener det osv.
Men merker at selv om det nå er topp 10+ jeg skriver med så er jeg bare metta og dritt lei....
Fatter ikke at jeg kan være lei heller, ikke dater jeg. Liker ikke å date syns det er noe FAKE med hele seansen...
Men elsker å møte personer ute, strotrives med masse folk og nye fjes er ikke redd og flørter gjerne med både den ene og den andre.
Men sitte ved et bord å snakke om seg selv, å lytte til en person du overhodet ikke kjenner.....grøss....
Men sitte i et middagselskap/bryllup å snakke med ukjent. LOVE IT !!

Hvilken diagnose har jeg ???
Er det håp??
Hva bør jeg og andre gjøre ???

HELP ME !!

Nå er jeg motløs og sliten gitt..... Har hatt noen "lovende" innom på mail, vi lirer av oss masse privat. Man får så godt inntrykk og deler av seg selv så godt man kan. Har oppriktig gode dialoger, og får en følelse av at noe kan være på gang :) Men hver enda gang så blir det et eller annet som kommer i veien, som oftest sikkert andre som virker mer interessante. Men hvordan gidder/ orker folk å dele så mye av seg selv, hvis det ikke er nok sug i magen??
Må nok ha en pause herfra tror jeg.....

Det blir vorspiel på Oskar Braaten før sukkerfesten 5 feb. Har reservert bord til 20-25 stk.fra kl 17.00. Skriv gjerne i forumet om du har lyst til å bli med. Blir vi mange må vi kanskje utvide bestillingen. ALLE er velkommen !!!

Adr. og veibeskrivelse finner du her: http://www.vertshuset-oskarbraaten.no/d4WySMdvSYK.6.idium

Takk for en kjempeflott fest på Soria Moria.
Må innrømme at jeg tok skikkelig fart på dansegulvet, men det er sånn jeg er når jeg gir full fart.
Matchingkortene var greie de, men jeg fant ikke særlig mange av de det var bilde av.
Fant riktig nok 2 stykker, men de slapp unna.
Jeg har imidlertidig funnet de fleste igjen her på Sukker, så vi får se om det skjer noe.
Jeg er evig optimist i allefall.
Som jeg inrømte på festen er jeg en dreven bassist, uten band, men en gladgutt på scenen der både riff, groover og godtoner svever fritt.
Så de som trenger en bassist i bandet sitt er jeg klar for utfordringen.

Ja, hva synes dere? Jeg mener at en mann med mange korte forhold bakk seg er ikke noe bra kjæreste emne for meg.
Det må ligge noe i det at han klarer ikke å holde lenge på dama. Eller overdramatiserer jeg?

Oppdaget nettopp noe som ble helt feil i velkomstmeldingen min. Noen som vet hvordan jeg får endret det?

Yessssss, da ser det ut som damene har kommet seg ut av midtvintersdvalen, strømmer på med hjerter og greier!

På tide å komme seg ut av sofaen da tenker jeg,,,

Er det veldig mye drittslenging om damer her akkurat nå?
Hvis damer over 40 (ja ifølge noen også allerede når de bikker 30) er så stygge,fete og uønsket av mange mannfolk så er det vel egentlig ikke så rart at det er så mange single her inne. Mannfolk fordi de ikke vil ha annet en de på under 30, sier seg selv at det blir stor konkuranse da og inse det gutter dere er ikke alle hva damer i 20 åra vil ha heller. Og kvinnfolk er single fordi de ikke er ønsket pga alder.

Jeg blir faktisk litt oppgitt når man leser mellom linjene at det er helt greit å forstålig må vi da skjønne at mannfolka vil ha noen som er 10-20 år yngre en de selv.
Men gud så kravstore vi kvinner er som ønsker noen i vår egen alder.
Og gud nåde den damen som skulle velge noen yngre en seg selv.

Bare fra å ha sett profilbilder til en del damer som har skrevet på forumet må jeg påstå det finnes både de over 30 og over 40 som virkelig ser fortreffelig ut.
Da snakker jeg ikke om meg selv for jeg kommer nok neppe opp til mer en midten av treet, men jeg er nå heller singel en å godta noen som ikke i mine øyne passer meg bare for at han vil ha meg. :)
Nå har jeg bare noen dager igjen før betalingsperioden min her på sukker går ut og jeg tenker det nok er greit med en pause nå.
Når man leser folks meninger her inne til tider så mister jeg litt troen på forold i hele tatt.
Og jeg har jo fått med meg at jeg er uønsket da, jeg er
*Skilt
*Har barn, og da ikke bare et men to.
*Har passert 30
*Ikke er tynn
*Ikke ønsker en mann som er gammel nok til å være min far.
Ja det er sikkert flere ting også.

Neida er ikke bitter jeg :) Har fått hyggelige brev og noen dater i den tid jeg har vært her.Men får anta at det ikke er personer som leser på forumet karnsje hehe

Noen som har et bra tips til et datingsted for en hverdagskveld i Oslo sentrum?

Vi snakker et par glass øl eller vin her, ikke noe spising. Gjerne et sted som gir muligheter til litt klining og tafsing (uten at det blir for offentlig) hvis muligheten byr seg ;)

(Ja, dette skulle egentlig vært en hjemmedate, men av praktiske årsaker passer det ikke....!)

Jeg har datet masse jenter opp igjennom, men alle har vært jenter jeg på forhånd har fått litt interesse for gjennom å ha møtt dem på byen, jobb, studiet osv.
Nå har jeg vært på min første date med ei dame jeg møtte her inne. Skrevet lenge, og følt at man virkelig connected. Hun har vakker, morsom og virker til å ha de rette verdiene i mine øyne.

Men merket etter 5 sekunder at jeg ikke kunne forelske meg i henne. At hun maksimalt kunne bli en venn... Jeg merker sånn med en gang. Klarer ikke helt beskrive hvorfor..

Det ble en superhyggelig kveld, selv om vi sikkert begge syntes det var litt kleint til tider..

Sitter her og er litt usikker på om jeg skal fortsette på nett, eller gå tilbake til å treffe jenter gjennom andre arenaer.

Er det mange her inne som har hatt lignende opplevelser, at man har superhøye forventninger, og så blir man skuffet når man har sin første IRL-date? (like mye på seg selv kanskje..)?

Er så i tvil om hva jeg skal velge å ta med meg hjem i dag?

Noen damer klager på at menn går for yngre jenter. Selvsagt er det kjedelig å bli sett på som uaktuell fordi en føler seg for gammal. Argumentet til mennene er ofte fysisk eller barnproblematikken. Jeg synes heller ikke det er så morsomt når en MILF som er opptatt av det fysiske heller går for kjekkasen på 25 enn meg. Slik er det bare.

Noen menn klager på at damer kun ser på menn over 1,80. Jeg har vel egentlig aldri reflektert over høyde, da jeg alltid har vært høy nok, men jeg ser mennenes poeng. Argumentet til jentene er at de vil kunne gå i høy hæler.

Er ønsket om høye hæler viktigere enn ønsket om barn, lurer nå jeg på... :)

Hvordan er det her greiene fungerer for dere her? Er ikke flink med å skrive hva,hvem hvordan. Er mer en muntlig mann når det gjelder så personlige ting.

Noen tips på hvordan starte en samtale med tekst?

HJELP

- hvor ble du av?
Da jeg endelig hadde mannet meg opp for å ta kontakt så hadde du gått hjem.
Jeg spurte en av kameratene dine om navnet ditt, men vet jo ikke om Ivar stemmer. Etternavnet ville han nok ikke ut med :)
Dere hang ved scenekanten hele kvelden i går – jeg må nok trene på å være mer "på" :-)

Kjempebra live-musikk og happy mennesker, takk for en fin kveld.

Hvis ditt høyeste ønske i livet er å få barn, men så viser det seg at din partner ikke kan gi deg barn, er det da grunn nok til å sparke h*n ut?