Sukkerforum

Nasjonaliteter

Siste svar fr. 8 juli 2011 09:18 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig

Hva synes folk om å date personer med utenlandsk bakgrunn og annen hudfarge?

Dette er en generell tråd for generaliseringer.

Så bare kom med dem her.

Eller er dere for pysete, alle sammen? :)

heisan:)
har begynt å lure på om det i heletatt er noen som møtes her jeg???eller om det bare er meg å min profil som ikke fenger interesse??

Jeg begynner å bli lei av dette. Er det bare meg som er pirkette eller er det flere jenter som syns dette er irriterende.

1. De verste er jo de som allerede i førstemeldingen skriver noe sånt som: Har du lyst på en elsker? 19 cm lang, utholdene og barbert. De gidder jeg ikke å svare på engang og hvis jeg svarer er det NEI TAKK.

2. Men så er det de som ihvertfall starter med en hyggelig samtale. Man snakker om hobbyer, jobb, fritid, ferie, musikksmak og lignende. Så skal de plutselig ødelegge sjansen sin hos meg med å skrive meldinger som:

- KAn du ikke legge ut flere bilder av deg hvor jeg kan få se rompa de?
- Eller Jeg går å legger meg nå, god natt. Skulle ønske jeg kunne ligge inntil deg i natt og holde rundt deg. Kjenne kroppen din mot min og få ta litt på deg. hva vil du jeg skal gjøre med deg?

Jeg takler jo litt så som oftest kan jeg flørte tilbake hvis meldingene går i: blunker flørtende til deg eller sender deg en holde rundt deg lenge god natt klem. Men syns det kan bli litt voldsomt med noe mer når jeg aldri har møtt personen og ihvertfall når det alltid blir slik etter bare noen få mld.

3. Derretter kommer de som klarer å føre en normal samtale med deg aldri går over streken. Men så møter du dem. Så tar det kanskje bare en time eller noe så begynner de å klå og tror at jeg har lyst til å kline med de. I løpet av den timen før de prøver å kline har de nærma seg mer og mer og hintet mer og mer, men så får de null respons på stryke på beine flørting holde rundt livet og ta på rompa flørting og lignende, men tror allikevel at hvis jeg bare prøver litt til så skal jeg få kline litt og hvis jeg får til det kan det jo hende at det blir noe mer også.. Æsj jeg liker ihvertfall ikke slikt. På første møte er det personligheten jeg vil bli kjent med først og fremst ikke finne ut om han er flink til å kline eller bra i senga.

Nå skal jeg ikke ta og dømme alle. Jeg har møt noen og snakket med noen som aldri har gått over streken for tidlig. Men det er så vanskelig å finne disse få i et stort hav av sukkermenn som kun har en tanke i hode.

Er det bare jeg som irritererer meg over dette? Eller føler flere jenter det likt.

Er du en mann som ikke er sånn?

Hva kan dere få utav to reklameslogans slått sammen til ett?

Jeg sto og monterte en hylle da det slo meg:

Diamonds are forever - garantert billig, garantert billig!

(Håper ikke det var tven som sa dette?.. Uansett, har dere noe som kverner rundt og rundt i hodet?)

Dagens latter for meg:D

Har du lest noe morsomt og/eller fullstendig meningsløst herinne i det siste?

Del med oss!

observerte noen unge menn som badet borti elva her, alle 3 var slanke, veltrente og kjekke, noe for unge for meg, men han ene i blå badeshorts var faen meg til å få hjertestans av!!
Så innser at jeg har ikke blitt noe bedre med årene, er lik nå som da jeg var 16, føler jeg kommer til å være sånn alltid!

Så er man unormal om en er 40-60 +++ og framdeles hadde elsket synet av disse lekre havhestene??
JEG kommer til å gjøre det vertfall, gammel purke eller ikke, men tror på bunn og grunn alle er slik, forventer self en del menn ser på denne posten som dum, men en ærlig kvinne kan ikke nekte for det!! :P

Vi kikker vi kvinner også;)

Dere har profiler som er like tomme som skallen deres!

Inspirert av en tidligere tråd (verdens kjekkeste, men falsk?) Har jeg tatt en runde her inne å sjekket albumbilder og profilbilder med tineye.com og funnet flere falske! Så irriterende dette er!

Hva er grunnen til at noen vil legge ut et bilde av en som ikke er deg selv? Kan tenke meg rem til et par i allefall..

1. Jente som vil kødde med venninner
2. Uglybøgly gutt som vil se hvordan en kjekkas har det her inne
3. En som tenker "Ja, han minner om meg.. Bruker det bildet og så drar jeg på date med hun fineste jeg finner. Kanskje hun faller for meg"
4. ...

Noen flere grunner kommer jeg ikke på.. Idioter er de uansett!

Jeg vil som relativt nyblivent medlem forsøke meg på en analyse av kommunikasjonsprosessene her på sukker.no, til glede og etterfølgelse for alle som sliter med å tolke signalene fra sine hjerters utkårede:

1. Han/hun sjekker profilen din og blokkerer deg umiddelbart: Noe i tekst/fotoalbum vekker usigelig vemmelse og bør sporenstreks fjernes elller endres.

2. Han/hun blokkerer deg eller unlater å svare på meldinger uansett hvor høflig og velformulert du anser deg for å være:
Han/hun er kort og godt ikke interessert.

3. Han/hun svarer kortfattet på meldinger, men viser ingen tegn til interesse for profilen din: Han/hun er ikke interessert, men velger å svare av ren høflighet.

4. Han/hun svarer utfyllende og interessert på meldingene dine, men tar selv aldri initiativ til en samtale: Han/hun synes du er knakende hyggelig og konverserer gladelig, men er ikke interessert utover det.

5. Han/hun svarer utfyllende, interessert og tar mer enn gjerne initiativ til en samtale. Avslutter gjerne hver melding med et spørsmål: Vi har en vinner, KJØR PÅ! :-D

For dere med lang fartstid her inne: er jeg på rett spor? Flere variabler? Forskjell menn/kvinner? Kjør debatt! :-)

Alt har en slutt, og min er nå kommet!

Forhåpentligvis blir jeg ikke å se igjen her.
Har blitt kjent med mye hyggelige mennesker her og hatt mange fine samtaler og interessante diskusjoner.
Fikk en interessant erfaring med nettdating - all erfaring, er god erfaring ;)

Ønsker dere alle lykke til videre på ferden!

Alle må komme. La det single leke !!! Garage er vår lekebinge i dag.

Tror akkuratt verdens kjekkeste mann skrev til meg her inne! Eneste kjipe er at han bare har modellbilder og jeg er redd for at det er en falsk profil.. Hmmmmmmm...

Jeg har tråkket over (igjen) i dag! Det gjør vondt! ..og jeg ser fram mot dager og uker (og måneder, frykter jeg, siden det ikke akkurat er første gang..) med øm ankel og slarkete ledd. Og ingen mulighet til å bruke alle de lekre, høyhælte sommersandalene mine..snufs. Trøst, alternativt gode råd for mirakuløst rask bedring, mottas med glede og takk!;)

ok, nå har dette "plaget" meg en stund, så tenkte jeg skulle spørre dere damer om råd/mening/whateva..

har "begynt" å se meg SKIKKELIG lei av alle damene ...

VENT LITT nå, jeg skal IKKE klage over manglende respons, tafatte damer eller noe slikt!! just bare with me a little while longer!! XD

... som har tydeligvis tatt seg tid og kanskje betalt penger for å ta bilder som denne:

http://www.123rf.com/photo_9154593_glamour-portrait-of-beautiful-curly-blonde-girl-and-her-reflection-in-mirror-table-on-dark.html

disse bildene er ikke som de andre "standard" bildene i badet osv, her må man til en fotograf med studio for å få tatt dem. poenget mitt er at det er så sykt mange som gjør dette her! XD

nå lurer jeg ikke på om damer som velger å ta disse bildene tror dette er noe "unikt" eller ikke, men dette her:

finnes det en manlig versjon av disse bildene? XD altså, jeg hadde sikkert dæva av latter hvis det viste seg at bøttevis av menn tok slike bilder også (shit, nesten så jeg falt og! XD), men har en mistanke om at det ikke stemmer?

uansett, har noen av dere damer sett en lignende type bilde (igjen tatt i studio) som går igjen hos menn?

og ja, jeg kjeder meg ekstremt i dag, og er SÅ SYK LEI SYTETRÅDER! XD

vurderte til og med å lage en fotocollage av alle disse bildene til en svær bilde og poste det istedenfor, men tror mange hadde kanskje følt seg truffet... men det gjør de kanskje nå uansett? beklaer i så fall! :-P

Så idag på jobbet så hände något seriöst underligt.
Jag står och gräver, och hör plötsligt ljudet av en gitarr, tittar upp och ser en gubbe komma gående med en gitarr, inte så underligt kanske! Men bredvid denna gitarrspelande gubbe så går det en naken man... eller han mer dansade fram till musiken.
Han som spelade gitarr var ganska duktigt, men detta var ändå det mest konstiga jag sett på min arbetsplats.

Vad är det konstigaste som hänt er på era jobb?

Ser det er mange her som spør om råd og legger inn sine innlegg om hvordan de kan skape mer interesse fra det motsatte kjønn. Hvorfor i all verden kommer dere til ei nettside der all råd og kommentarer kommer fra folk som ikke har greid å finne seg et langvarig forhold. Jeg ser flere som skriver så seriøst og jeg tror virkelig de tror de har svarene. Det er som å sitte i fengsel å spørre andre fanger om råd til kriminelle forbrytelser.....Hallo....tror kanskje de mislykket.
Ikke les for mye inn i det. Vil bare sette i gang noe:)

Hei godtfolk!

Jeg er i utgangspunktet ganske skeptisk til dette forumet, fordi jeg ofte synes det finnes så vanvittig mye usaklig (usaklig kan for all del være morsomt, men ikke alltid) og direkte lame på sånne steder... Men har nå vært inne og lest litt for moro skyld, og har igrunn bare ett spørsmål: Hvorfor er 98% av de som skriver her anonyme??? Hvis dere er på Sukker for å finne en partner, må da dette være en ypperlig plass for det? Her kan man jo virkelig få reklamert for seg selv med snertne bemerkninger og spennende meninger - eller være idiot og finne en likesinnet?!

Heier på åpent nick!!! :-)

Jeg har fått det ærefulle oppdrag å holde Herrenes tale på sommerfesten *gulp*. Jeg har aldri holdt en tale i mitt liv, og de som kjenner meg vet at det er "litt" utenfor min komfortsone... Men; jeg ønsker å briljere og feie alle kollegaene mine inn under bordet ;o)

Dette betyr at jeg gjerne tar i mot tips og råd. Og helst noe annet enn "sammenlikne mannen med en bil". Den er litt oppbrukt, syns jeg ;o)

Bøtter med kudos til de som kommer med bidrag!

Det er veldig mange pene damer her inne, til min store overraskelse. Det er bra. Men fytte rakkern for noe kjedelige profiler, ikke rart dere er single hehe. Skjerp dere, dere virker som noen overfladiske, snerpete kleshengere. Det står det samme i nesten alle sammen:
"jeg liker å reise, være sammen med venner, hjemmekos, og å trene for å se bra ut, mannen min skal ha alle bra egenskaper som finnes og helst se ut som brad pitt". Jo penere jo verre profil. Er dette fordi pene jenter egentlig ikke trenger å si et eneste ord for å få oppmerksomhet? Hvordan kan dere da forvente at guttene skal se etter noe annet enn utseende? Rare greier.

Hva tenner guttene/mennene her inne på ? :) Har dere noe rart å sprøtt eller er dere rett ut kjedlige ? :)

Jeg har ikke vært med her på Sukker så lenge, men jeg kan likevel ikke la være å legge merke til at en del virker misfornøyde. Ikke med Sukker, men med hele dating-greia. Jeg har også forstått at en del dater foregår litt maskinelt fordi man vil finnne ut mest mulig på kortest mulig tid. Jeg for min del vil bare kose meg når jeg er på date, og spør egentlig ikke så mange direkte spørsmål til daten min. Jeg tenker at dette uansett vil komme naturlig i en god samtale.

Så spørsmålet mitt er:

Hva er best? Å gå på mange dater for å kanskje finne en drømmepartner eller kunne være med på aktiviteter som du interesserer deg for, og dermed møte andre med like interesser. Mange av disse vil jo også være single.

Jeg tror det siste, for poenget mitt er at dersom man ikke er nervøs for å møte en pen jente eller kjekk mann, så vil en samtale gå mye lettere. Og man vil se hverandre på en helt annen måte, og det er det de felles interessene som skaper.

Hva tror dere?

Her er mitt, av Robert Frost:

Wind and Window flower

Lovers, forget your love,
And list to the love of these,
She a window flower,
And he a winter breeze.

When the frosty window veil
Was melted down at noon,
And the caged yellow bird
Hung over her in tune,

He marked her though the pane,
He could not help but mark,
And only passed her by
To come again at dark.

He was a winter wind,
Concerned with ice and snow,
Dead weeds and unmated birds,
And little of love could know.

But he signed upon the sill,
He gave the sash a shake,
As witness all within
Who lay that night awake.

Perchange he half prevailed
To win her for the flight
From the firelight looking-glass
And warm stove-window light.

But the flower leaned aside
And thought of naught to say,
And morning found the breeze
A hundred miles away.

http://www.youtube.com/watch?v=vjHFh6gdH4M

Vakkert - på mer enn et plan! ;)

Fant denne på MSN her om dagen, http://fhm.no/article/76130-40-tabber-du-gjor-med-damer/gallery/438362, og lurte på hva andre mener om det som står i denne artikkelen?

Personlig mener jeg at denne dama er av typen som mener at likestilling betyr at vi mannfolk skal godta alt kvinner gjør uten å ha rett til å si fra, men jeg er åpen for muligheten at jeg kan ta feil, og et par ting KAN være riktig (har ikke selv opplevd alle situasjonene som beskrives i artikkelen)

Eg kom inn på sukker me eit håp om å fine meg ei kosli dame, å det viste seg å ver mange som var koselige.
så eg måtte til å sette lista litt høyere får min egen del, det funka fint å eg fant meg ei koselig dame, men hadde og funet meg mange andre koselige damer som var utrolig deilig å snakke me barre for praten sin skuld.

nå veit eg me sikerhet at det var flere damer der fom likte å prate å enda litt til va blitt litt betat og

probleme mitt her er at når eg fant den dama som eg blei samen me så blei vi enige om at vi skulle avslutte alt på sukker å det blei gjort
fikk litt dårlig samvitighet overfor alle di som ikkje be valgt eller va eg nå skal kalle det å man kan jo liksomikkje site å prate me di på kveldene når man har dame heller det hadde virket litt vell rart vil eg våge å på stå ....

nå er det slutt me meg å den dama som eg fant meg å eg er tilbakers her på sukker å ser på profiler me litt rynker på nesa
vor mye av det som står her stemer i det heile tatt ???

dama som eg blei samen me hadde plussa på veldig på mange av di tinga som ho meinte ho likte .
nå skal ikkje eg skrive ut va ho overdreiv på men like vell synes folk kan ver seg sjøl ikkje legg på så mye att ein ikkje klarer å forsvare det når ein møtes :)

men her siter nå eg å har dårlig samvitihet ovenfor dere damer som blir satt gjen når ein dere har møtt her inne forsvinner uten ein lyd så min sterkeste unskjulding til dere var aldri meint vont å denne gangen skal det bli anerledes
ps Vi lærer så lenge vi lever ;)

Det er jo bare syting om ditt og datt, jeg forstår godt at man forblir single da.
Men det er et stort under at jeg er singel fortsatt.

Men til forskjell fra alle andre her inne vet jeg hvorfor, og famler ikke vilt rundt for å finne svaret eller løsningen.
Jeg gidder heller ikke å sette skylden på de andre, eller å sutre over grunnen.

Skylden for at jeg er singel ligger hos meg selv, og ikke hos noen andre.
Men til forskjell fra de som sutrer her inne, JEG vet at jeg ender opp med den rette dama til slutt, og at jeg har gjort de rette valgene, som begrenser en del.

Når man leser en del innlegg her, da tenker jeg for min egen del at noen må gå i seg selv og ta et oppgjør med sine holdninger.
Det er min mening.

Kan du som leser dette komme med din unskyldning for å sutre eller unskyldningen din ovenfor deg selv for hvorfor du er singel?

Heisann å Hoppsan :D

I dag blire bading i Sarpsborg, skal bare snaue over hode før en tråkker av gårde med sykkelen ;)

Noen fler som kommer te Tunevannet her ifra sukker?
Tviler sterkt siden det er sterkt få i fra sarpsborg :P

Noen fler som skal nyte sola å bade? Kanskje også ta en sommerpils?

Men dukker det opp noen fra sukker er det god plass til fler rundt håndkleet mitt ;)

Hvorfor er det slik at man liker å ta kviser og pelle på andre enn seg selv, da spesielt på rygg, mage og skuldre?

Noen andre som har opplevd dette og som gjerne gjør det selv ?

Hva med damene da gutter! Hva gjør en ekte gentlewoman?

1. Smiler og ler av vitsene til kompisene dine selv om de er idioter.
2. Blir med på kino å ser en ekstremt voldelig actionfilm og smiler og ler!
3. Gjør sitt beste for å se utrolig bra ut når dere skal ut sammen så du kan være stolt av at hun er din!
4...?
5......?

Flere forslag?

yoy say it best ,when you say nothing at all !! yep alle har hørt den ! ha en konge aften alle :)

The Bachelorette - Sesong 7

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Milli

Har noen av dere dere sett denne sesongen? Den er jo ikke ferdig enda, men altså...uten å komme med spoilers for de som også liker å se slike søppleserier. Men her har vi vel den klassiske dama som alltid velger feil? Hun som henger seg opp i de gale mennene, tråkker skikkelig i salaten, ødelegger det som er bra osv osv...jeg kan ikke si jeg føler meg truffet, men jeg kjenner meg igjen.
I tillegg er det den klassiske bra menn v.s dårlige.
Tror det er mange jenter her inne (og kanskje noen gutter) som kan lære litt av den derre Ashley :)

Er ei søt jente jeg har snakket en del med på nettet. På starten startet hun alltid samtalene og vi snakket en del. Vi snakket da om å møtes. Hun spurte meg om hun kunne få mobilnr mitt. Det fikk hun, og på nyttårsaften når jeg jobbet fikk jeg en melding av hun, og der sto det :" Godt nytt år <3 Håper det beste skjer i dette året <3", men etterhvert så har hun vært av og på. Plutselig vil hun ikke snakke med meg, og andre ganger får jeg bare korte svar. Virker som ho ikke bryr seg. Har spurt ho noen ganger i det siste om skal møtes, men hun svarer bare med å si at ho bare tar en dag om gangen og orker ikke å planlegge.

En dag spurte jeg hun om hvorfor hun var så "care" mot meg plutselig. Det var på grunnn at hun slet veldig med kroppen om dagene, og at hun hadde vært sammen med en annen gutt en del ganger i det siste.

Så nå vill jeg vite grunnen til at ho har blitt sånn mot meg :(
Håper på mange bra svar :)

Hvorfor se Norsk kvinner så gammel ut for tidlig. Alle ligge i solen og er opptatt å være brun. Se ikke ut. Bli helt sjokkert over hvor gammel mange her se ut. 25-35 åringer som se 10 år eldre

Jeg er så utrolig lei av å få så mange meldinger og så mange svar på meldingene mine. Og nei, dette er ikke ironisk.

Den siste uken har jeg sendt 1. melding til 5 damer, og fått svar fra alle. Har en pågående samtale med 3 av de.
I tillegg har jeg fått 1.melding fra damer 4 ganger og holder kontakt med alle disse.

Hva skal jeg gjøre? Jeg får jo ikke gjort annet enn å skrive meldinger på sukker. HJELP!

Jeg forstår ikke hva dere klager over dere som sier at damene ikke svarer. De er jo utrolig pågående!

Jeg har en mistanke om at begrepet "vanskelig personlighet" er noe man kan tolke i det vide og det brede.
Derfor lurer jeg på hva dere forumister legger i begrepet?

På Island stilles det nå forslag om i praksis å forby røyk:

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4164325.ece

Skal jeg være helt ærlig, synes jeg det er en veldig god idé. Selv sprakk jeg for jeg vet ikke hvilken gang for en tid tilbake, men jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at jeg ikke ville gjort det dersom jeg trengte en legeerklæring på at jeg ikke var i stand til å slutte.

Siden det er så mange som har meninger om dette i verden i dag - kjør debatt!

I løpet av ca 36 timers medlemsskap her, har jeg fått mer respons enn jeg har gjort i løpet av snart 4 måneder medlemsskap på en annen side. Har sendt noen meldinger frem og tilbake med fire-fem kvinner, og i alle samtalene er det en rød tråd: De gir ingenting. Det er jeg, som mann, som må ta kontakt. Det er jeg som mann som må holde samtalen i gang med å stille mer og mer desperate spørsmål om dem. De har gjerne svart på mine spørsmål, men uten å virke interessert i å vite noe om meg. Alle disse har hatt en match på over 86. Hvor vanskelig kan det egentlig være å høflig si at de ikke er i form til, eller interessert i å prate istedetfor å svare "nope, det er ikke det;P" når jeg spør om det er noe en kvinne ønsker å vite om meg?

Hvorfor kan ikke kvinner i stedet for å være "mystiske" være ærlige og rett fram? På mer enn halvparten av alle mine matcher står det at de ønsker seg en ærlig mann. Jeg kan ikke forstå annet at ingen kvinner ønsker seg en ærlig mann, for når det faktisk kommer en som meg, som ikke lyver om noe, ikke skryter på seg noe, ikke overdriver i det hele tatt, blir jeg møtt med den ene kalde skulderen etter den andre?

Dette er forsåvidt ikke et fenomen kun knyttet til Sukker, men til alle steder jeg har prøvd meg på. På meg virker det som kvinner ønsker å bli løyet til. Hvorfor? Finnes det ingen kvinner som har selvtillit?

Dæven der var det juli og fellesferiestart allerede!

Hva skal sukkerfolket i fellesferien, da? Singelstatusen gjør kanskje at vi ikke er er så bundet av fellesferie som andre, og kan ta et par uker i november i stedet?

Selv skal jeg være på jobb hele juli, men det blir nok stille og rolige dager siden "alle andre" har ferie. Norge er jo så og si stengt i juli :P

alle nå :) aah lord! Give me SUN

Mange her på forumet har uttrykt begeistring for det kulinariske fenomenet rå fisk, og jeg lodder derfor stemningen for en felles utflukt til Alex Sushi i Oslo. Det er et populært sted, så bordbestilling god tid i forvei er nødvendig. Derfor: hvor mange synes dette er en god idé? Hånda i været NUH!

PS: håper ikke dette strider mot sukkersensurens retningslinjer for egenarrangerte fester, vi skal bare spise middag og konversere, jeg lover.

STAVERN FESTIVALEN

Ingen svar
(kvinne 39 år fra Buskerud) Privat melding

HEIIIII Noen som veit om overnattings mulighet i Stavern til festivalen??? Vi er to jenter som skal nedover, er det flere som skal?
seesvi

Vi nordmenn er rare.

Jeg for min del undrer meg litt over hvordan politikkerne kan bruke ukesvis på å diskutere om vi skal ha 0, 10 eller 20 ulver her i landet og ha både etater, departementer og komiteer til å analysere og forvalte dette, mens det ikke er noen offentlig debatt om hva som skjer når rundt halvparten av befolkningen i Norge om 40 - 50 år består av mennesker med innvandrerbakgrunn. Og det er på landsbasis, i byene vil andelen være langt høyere. Ikke det at jeg gidder å engasjere meg selv særlig mye mer, dette er jo noe politikkerne og 80 prosent av befolkningen ønsker så det er uansett en tapt sak for de som er i mot det, men jeg lurer på om noen har tenkt på hva som vil skje med velferdsstaten og den norske "folkesjela" når vi gradvis vil få mindre og mindre solidaritet med hverandre etter hvert som vi blir et stadig mer heterogent samfunn. For det er et rimelig godt dokumentert faktum at likhet skaper en fellesskapsfølelse, en gruppefølelse, mens ulikhet ikke gjør det. Det er en grunn til at velferdsstatene oppsto i relativt små, noenlunde homogene og egalitære samfunn, og ikke i for eksempel smeltegryten USA. Men men, jeg sparer til min egen pensjon jeg, siden jeg regner med at dagens velferdssamfunn ikke overlever mer enn kanskje 20 år til. Omtrent så lenge som vi fortsatt har noen olje- og gassinntekter av betydning. Så kan jeg heller innrette meg med et fint hus på vestkanten eller utenfor byen et sted, med au pair fra Fillipinene, hushjelp fra Polen og gartner fra ett eller annet afrikansk land når klasseskillene igjen øker og vi får stadig større underklasser av fattige innvandrere som vil ta slike jobber for luselønn. Og barna kan gå på privatskole, for å slippe unna de offentlige skolene hvor 90 prosent av barna vil ha innvandrerbakrunn, karaktersnittene er elendige og norske elever vil mobbes og stå helt neders på rangstigen. Man kan jo alltid tilpasse seg. Kona kan forresten godt være innvandrer selv, jeg har ikke noe i mot utlendingene personlig. Det er konsekvensen av at Norge i økende grad vil bli et innvandrerland som for eksempel USA jeg er litt bekymret for.

At 40 - 50 prosent av befolkningen om 40 - 50 år trolig har innvandrerbakgrunn er forresten SSBs egne tall, ikke mine. Men de ble gjemt godt bort da de kom ut for et par yker siden, for de er jo ikke særlig spiselige politisk. Det er mye tryggere å diskutere antall ulv.

Og har lagt merke til en ting, siden jeg er på landet (skal ha sagt at jeg er mye på småsteder og på landet med jobben i norge, for å kunne sammenligne her)
Men svensker er i större flertall fete...(hvertfall på östsiden) Ikke på en bondsk og vikingmåte. Men på engelsk, amerikansk nesten. Mye kvapsete kropper, jalla crocs, årekuter av höy vekt, alt det andre som fölger med når folk ikke bryr seg om kroppen sin.
Nå kan ikke jeg skryte på meg at jeg har en friidrettskropp, men man skal nå ta vare på seg selv. Og her går det nok mye i korv, burger og öl... Men men.. Men skal sies at de fleste svensker som jeg kjenner og har hilst på i Norge er nå nesten for skinny, men det er vel anskje en slankekur å komme til Norge pga pölser, burgere og öl er dyrt..

Jeg kjeder meg blant kleggen... , derav en slik banal tråd ;p

Kostbar?

Siste svar ma. 4 juli 2011 21:25 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym havfruen

Hvor lenge bør man vente med sex hvis man er seriøst interessert i en fyr man dater?

Vi har nå møttes tre ganger, og han viser meg mye oppmersomhet, sender en gode del sms (nesten hver dag), tenker/planlagger fremover om oss, sier at han gleder seg til å treffe meg, spør hvordan det går osv. Og har sagt at han er ute etter en kjæreste. Sier også veldig mye fint til meg uten å virke sleip.

Men med en hjemmedate neste gang er jeg usikker på om vi klarer å vente lenger, magisk tiltrekning ;)

Noen som har lyst å bli meg på løpetur eller gåtur i morgen. Bor i nærheten av Østensjøvannet, men kan løpe andre plass om det skulle ønskes :)

Jeg så nettopp på Sportsrevyen at forskere fra NTNU mente at det bare var en liten andel av befolkningen som hadde en psyke som gjorde dem i stand til å drive med ekstremsport. Så hvorfor har alle disse havnet på Sukker?

Blokkering

Siste svar ma. 4 juli 2011 14:17 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Temasti

Skulle ønske meg en mulighet for å blokkere innlegg, jeg... På samme måte som man blokkerer uinteressante profiler, så man slipper å få dem opp hele tiden...

Alle sutresurmaga innlegg ville umiddelbart blitt blokkert, og vips så ville forumet framstå som mye mere positivt... for meg...

Kunne ønske meg å komme meg litt vekk fra den samme vanlige tralten her hjemme. Har stor beundring for de som bare reiser vekk fra alt og som opplever masse spennende ute i den store verden.

Kanskje jeg skulle bestille meg en random tur og bare gi litt faen og forsøke noe nytt. Eneste kjipe er vel at man blir sett på som en skrulling om man reiser vekk på egen hånd :/

Hva er trikset....når det nå endelig er en mann som er kjempe interessert....og jeg og så er interessert...veldig..så klarer jeg alikevel å ødelegge det med å vise for stor interesse...

Hva er trikset? Dette skjer meg gang på gang...må man være så utrolig cool og ikke vise for stor interesse?

Har jo venninner som peiler seg inn på en fyr...og faktisk klarer å få ham i garnet..helt til alters om det er det hun vil?

Dette forblir en gåte for meg....sukk:-(