Sukkerforum

Hei dere!

Plutselig tar jeg meg selv i å ville planlegge ferien min! Men jeg aner ikke hva jeg vil eller skal planlegge!

Jeg har lyst til å gå i fjellet, men jeg kan jo ikke å lese kart. Ergo en dårlig ide alene?
Jeg har lyst til å gå ett eller annet sted som ikke er i fjellet, men jeg aner ikke hvor.
Jeg har lyst til å oppleve noe litt annerledes, men likevel jordnært. Jeg MÅ ikke dra til verdens ende i år. Men hva?
Jeg kan alltids dra til verdens ende, men jeg klarer ikke å komme på noe jeg dør etter å måtte gjøre...
Jeg har lyst til å ta små eller lengre turer - alt fra en dag til noen uker. Men jeg er helt blank!

Forslag noen? Det kan være alt fra en fin markatur til noe jeg ikke aner hva er.
HVA vil du si vil gi meg og evt. andre en god opplevelse?
Jeg ser sikker på at jeg ikke er alene om å ønske seg fridagers-tips :-)

Hvor mange av damene har hatt besøk av mannen med det STORE BRØDET...herregud den kan da ikke være så diger.;)
Øynene holdt på å trille ut av hodet på meg...det må være en diger bama banan han har puttet i Bjørn Borg trusa.;)

Jeg er for øyeblikket i Spania, på solkysten ved Malaga. Det har vært overskyet i TRE dager, og det har ikke akkurat meldt "bli-brun-vær" i nærmere fremtid.

Er det noen som vet hvorfor det er så overskyet? Just asking :-)

Hvorfor er det sånn at jeg har match under 70 med stort sett alle menn under 29 (jeg er 34), mens det tydeligvis er fritt frem for alle menn, også de godt oppe i 40- og 50-åra, å besøke og kontakte meg?

Hvorfor er ikke alderforskjellsmatchinga lik for begge kjønn? Er det sukker som har bestemt at mannen skal være eldre enn kvinnen, eller ihvertfall ikke mer enn maks. to-fire år yngre?

Jeg er ikke aktivt ute etter yngre menn, men jeg vet av egen erfaring at også menn kan falle for kvinner som er eldre enn dem. Og bør det ikke være likt?

Det blir litt det samme som med høyden, at sukker tydeligvis vet bedre hvilken høydeforskjell jeg foretrekker enn det jeg selv gjør....

http://www.dagbladet.no/2011/06/24/tema/samliv/klikk/helse/17052720/

Dette kan vel de fleste menn skrive under på.

...etter at jeg ble nådeløst kasta ut i denne jungelen av venner og kjente for kort tid tilbake har jeg hatt utrolig mange morsomme stunder her inne på diskusjonsforumet. Smarte replikker, flås, humor og gnål, min hverdag har blitt mye mer underholdende. Fortsett sånn og lykke til med hva dere enn måtte søke her inne!
Og ha for all del en aldeles strålende lørdagskveld! :-)

Damer... Hva betyr dette egentlig, at drømmepartneren må "ha ambisjoner"? Det står på halvparten av profilene, og jeg er litt usikker. Er det en eufemisme for "må tjene godt, og kunne forsørge meg"? Eller er det bare at han ikke skal være sosialklient? Svar ærlig nå. :P

Kaaanskje litt mer enn småfull, og kom nettopp hjem.. alene.. Fler som har det som meg eller?

Den siste gutten jeg møtte på byen var en idiot fra VGS som går med jakke som er laget i sky (samme "skinnstoffet" som din harry onkel har) og går med solbriller kl 04 på natten og tror han er KONGEN.. Baaaaaaaahhhhhh!

Man prøver stadig å finne forklaringer på diverse ting her i livet men dette forklarer en hel del...

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=100958

Jeg håper virkelig at vi har kommet litt lengre i samfunnet enn dette. Hvis ikke så vurderer jeg å akseptere at jeg er singel på ubestemt tid...

når du leser en profil?

jeg begynner: 1. flørt som kan utvikle seg......

siden jeg leter etter et langvarig forhold.

Men hva gjelder deg?

Jeg er på sukker primært for å treffe noen å ha sex med. Men klart , om jeg treffer den rette kan det utvikle seg til noe mer Ja, jeg er klar over at jeg høres ut som en dust allerede, men jeg synes ikke det er noe galt ved det så lenge man følger spillereglene. Det jeg mener med spilleregler er at jeg opplyser om det i forkant. Og det er nettopp det jeg lurer på. Hvordan skal man henvende seg til noen på en ikke slibrig måte? Det kunne aldri falle meg inne å åpne med f.eks. "hei, vil du ha sex med meg". Og det er tror jeg heller ikke funker.

(Det å søke etter en elsker i profilen passer seg ikke helt)

Ser ut til at sukker er invadert av fake profiler, får mail fra såkalte amerikanske damer som studerer i Norge.
Så klarer dem ikke skrive amerikansk/engelsk en gang hehe skøy, men også skuffende å åpne sånn mail :P

Flere som opplever at HVIS damer/jenter her inne skulle være interessert så besøker de profilen å legger igjen ett gult hjerte.
Noen lar det bare bli stående til evig tid, mens andre kikker innom ett par dager seinere og fjerner det om de ikke har hørt noe, eller hva forventer de skal skje???

Syns dette er på grensen til feighet?? ;)

Jeg blir litt oppgitt. For noen få år siden flyttet jeg tilbake til Norge etter å ha tatt deler av min høyere utdannelse i utlandet og også jobbet der. Jeg har i dag en godt betalt jobb jeg trives godt i, er veltrent, en stor sosial sirkel, et par kule hobbyer som engasjerer meg, driver litt med frivillig arbeid inn i mellom og har god økonomi. Men her er greia. I tenårene og langt ut i 20-årene var jeg bortimot en total taper når det gjaldt jenter. De overså meg, ignorerte meg og mer enn en gang avviste meg brutalt og ydmykende når jeg prøvde meg. Til slutt ga jeg helt opp og fokuserte på utdannelse og karriere i stedet og lykkes ganske bra med det. Så, da jeg passerte 30 sånn omtrent så begynte det å skje noe. Gradvis økte interessen fra jentene mer og mer, og etter en litt falmete begynnelse som skyldtes at jeg nok var veldig rusten og egentlig ganske uerfaren når det gjaldt kvinner, så har jeg nå veldig draget. Og vips, så støter jeg på noen av de samme jevnaldrende jentene som avviste meg og ignorerte meg da vi var yngre, og nå er de plutselig kjempeinteresserte og direkte frempå. Dette har skjedd tre – fire ganger bare de siste par årene, sist med en som var min største forelskelse i ungdomsårene og som ga meg hele to jævlige år med kjærlighetssorg og en totalt ødelagt selvtillitt da hun ga meg en kald skulder og begynte å sky meg som pesten.

Hva er greia? Skjønner ikke disse damene at toget har gått? At jeg ikke er interessert i 34 -35 åringer når jeg har plenty med draget på jenter som er både 5 og 10 år yngre, og som ikke har to barn med en av de eldre bad boysa de valgte framfor meg den gangen? Hvorfor skal jeg ville bli sammen med noen som valgte å gi sine mest ungdommelige og utseendemessig beste år til en annen? Jeg prøver jo å avvise dem på en pen måte, vi er jo voksne mennesker, men jeg blir litt oppgitt. Kan de ikke heller prøve seg på en 40 eller 45-åring, de som alltid løp etter de eldre gutta før? Jeg skjønner ikke dette. Hva er det med disse damene?

Er det noen som har et godt tips om hvordan man får lillefingeren ut av en glassflaske.den sitter dønn fast. har prøvd å få den ut i over en time nå...

Jeg kom inn på en link pga en annen link som ble lagt ut her, dettte er linken;

http://www.vgtv.no/#!id=41847

Når man ser på linken kan man spørre seg: hva skjedde med den fotballspilleren som i sin tid var en av de dyreste gjennom tidene?

Det virker jo fortsatt som at han har teknikken i orden, jeg må si at jeg ble imonert over nedtagningen mer enn selve utfintingen, selv om det var god....

Tror noen av dere at Ronaldinho vil komme tilbake til samme nivå som tidligere?

Hva foretrekker du at en kvinne sier når dere er i sengen og du av en eller annen grunn ikke prøver deg:

1. Har du lyst til å ha sex med meg?

eller

2. Jeg har lyst til å ha sex med deg!

Jeg har akkuratt kvittet meg med dekoderen min fordi jeg oppgraderte internettlinjen min fra 16/2 til 40/20.. Dvs at jeg kan streame fra nett og laste ned mye mye fortere.. HVIS lisensjævlene kommer og de ser at jeg har tv.. Vil de bare registrere at jeg har tv uten å snakke med meg? Eller burde jeg ringe til NRK?

Noe av det beste jeg vet for tiden er sushi og jeg har fullstendig dilla på tempura maki!

Noe av det beste jeg vet er når en mann stryker håret bort fra ansiktet mitt, når jeg kan gå barbeint i gresset, når jeg legger meg i mykthardt hotellsengetøy, når jeg sitter helt alene og ser på nattehimmelen og når jeg uventet får høre: Jeg er glad i deg! Ja, også jordbær da!

Hva er noe av det beste du vet?

Da var dette skoleåret over og jeg har blitt kjent med en kjempepen og hyggelig jente i klassen min.
Med tanke på at vi skal gå i samme klasse neste år, så hadde jeg håpet at vi kunne blitt enda bedre kjent. Men neida! Akkurat det jeg er på vei utfra skoletomten så står hun og kliner med en annen fyr:(

Livet er hardt...

jaha?

Siste svar fr. 24 juni 2011 18:25 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym lalala

Skjønner ikke meg selv. Var på en date nylig. Hyggelig kar, men ikke helt min type utseendemessig når alt kom til alt. Kanskje ikke helt min type personlighetsmessig heller, til tross for fin flyt i samtalen og humoristiske innslag. Allikevel blir jeg innerst inne LITT såret over at jeg heller ikke var hans type:-) Jeg vet det er helt spacet og uten mening, men det lille avslaget er bittelitt kjipt, selv om jeg vet det ikke var drømmemannen. Noen som kjenner seg igjen?:-)

Se og lær, gutter!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Dirigent71

http://www.youtube.com/watch?v=mGfbr2mQN-Y

Båttur, grilling, stort bål, bytur, klesvask? Få høre nå.

Ikke for å klage, har funnet min metode for å leve sånn noenlunde her i henhold til responns, men om en leser igjennom postene på tråden om antall besøkende på profilen så ser en jo at noen av de kvinnelige her har fått opp til 40 000 beøkende mens en mannlig kanskje noen hundre, maks ett par tusen på de mest attraktive!

Blir ikke dette litt VEL feil med så store kjønnsforskjeller her??
Greit nok at noen av de med 40 000 klarer prestere å ikke ha funnet seg en mann alikevel å da er sjangsen lik null for at de noen gang får noen heller, setter seg antakelig så idiotisk høye krav eller hva det er!

The Ladder er en teori som med ujevne mellomrom blir trukket fram i debattene her på forumet, og jeg leste den selv for første gang etter at noen hadde nevnt den her.

http://laddertheory.com/

Teorien går i bunn og grunn ut på at kvinner har to "stiger" hvor menn de liker blir plassert, en for menn de kan tenke seg å ha sex med og en for menn de ikke kan tenke seg å ha sex med. Menn som plasseres i venneboksen er altså normalt på stige nummer to (kanskje med et og annet unntak for menn hun egentlig kunne tenke seg å ha sex med, men som er homofile eller sammen med bestevenninnen eller noe slikt). Menn har i følge teorien derimot kun én stige, og alle jenter havner på denne, også de som "bare er venner". Hvis jenta er tiltrekende vil en hetroseksuell mann i følge teorien alltid kunne tenke seg å ha sex med henne innerst inne, selv i de tilfellene hvor han ikke forsøker seg (hun er sammen med bestekompisen, de har et dypt vennskap han ikke vil risikere å ødelegge, eller han bare vet han ikke har sjans og derfor ikke en gang prøver).

Hva tror dere? Har dette noe for seg? Tråden er kun merket grønn for å kanskje unngå at den sporer helt av i krangel og personangrep eller totalt ikke -relevante temaer.

Og for min del: Jeg tror den har noe for seg. Jeg har en god del jentevenner, og enda flere bekjente, og må ærlig innrømme (anonym som jeg er her) at jeg vurderer alle seksuelt og at jeg godt kunne tenke meg å hoppe til køys med selv mine beste venninner som jeg finner tiltrekkende. At jeg ikke forsøker meg skyldes at jeg allerede vet at jeg ikke har sjans, ofte fordi jeg allerede har prøvd meg litt en gang (det er ofte slik jeg blir kjent med nye jenter, også de som bare ender opp som venner), fordi de er sammen med kompiser og derfor off limit, fordi jeg ikke ønsker og risikere å ødelegge vennskap uten at jeg i det minste har fått noen rimelig klare signaler på at hun også er interessert, eller fordi jeg ikke ønsker å bli stemplet som en rundbrenner i min egen sosiale sirkel. Eller enkelte ganger fordi jeg vet jeg kan ha sex med jenta, men at jeg kan slite med å "bli kvitt henne" etterpå siden hun ganske sikkert vil ha forventninger om noe mer. Og det kan jo være et problem, i tillegg til å gi meg dårlig samvittighet. Så da lar jeg være. Jeg har uansett stort sett alltid en eller to andre jenter på gang likevel, så er langt fra desperat.

Noen andre syn på teorien?

Vel nå har jeg da vært bruker her noen måneder, og det er jo ikke veldig mye å skryte av for å være helt ærlig.
Nå er det sånn at det er ikke noe i veien med sukker.no Mange forskjellige mennesker her inne, så sånn logisk sett så burde man ha høyere sannsynlighet for å treffe noen her.

Men så kommer da spørsmålet mitt: Jeg er en mann på 24 år som aldri har vært den som har vært mest populær, og jeg har heller ikke vært den som har vært minst populær, vil nok sette meg selv sånn midt på treet.

Har hatt 3 forhold (altså over ett år), så jeg er heller ikke nervøs. Jeg sier ting som de er, men så er det da sånn at jeg ikke er veldig fotogen. Jeg hører fra mange at jeg IKKE er stygg, og når jeg er 175cm høy og veier 81kg, så er jeg heller ikke under kategorien feit heller. På bilder derimot ser det da litt annerledes ut, aner ikke hvorfor men kamera og bilder er ikke min greie.

Åssen skal jeg da klare å treffe noen her inne, jeg har hodet og hjertet på rette plassen, men kameraet hater meg, og det har da STORE følger for sånne sider som dette her. Finnes det ikke noen jenter på denne siden som kan tenke lengre enn ett bilde?

Mvh Jonis

Har vært på en del hyggelige sukkerdater. I så og si alle tilfellene har jeg ikke vært interessert i en date nr 2, rett og slett fordi den fysiske tiltrekningen ikke har vært til stede (på tross av at jeg syns bildene har vært fine). Dette har sagt til vedkommende på en hyggelig måte.Nå har jeg imidlertid vært på en date som jeg gjerne VIL skal ende i en ny date. Dette gav jeg også klart uttrykk om, men tror du jeg hører noe da?:-) Så jeg undrer: er det ikke vanlig praksis å si fra at man ikke er interessert? Bare lurer:-) Det må da spare mange fra å sitte og vente/lure, og sånn sett være litt mer realt?? Mulig jeg er helt ute.-)

http://prinsimagan.blogg.no/?c=1308864422

Siden noen laget en tråd angående Roskilde, så måtte jeg nesten høre om det er noen flere her som skal på Hovefestivalen! ;-)

Var på kino i går med Pirates of Caribbean. Vekslet mellom å ta av og på meg brillene. Isteden for fin filming fikk jeg se slury bakgrunn, uskarpe statister og tåkete settings. Men de lianene og den palmen var veldig levendes du... nesten verdt det. :S

Håper 3D blir bannlyst!

Sur tråd I know! :(

Da braker det løs på Voss. Årets høydepunkt!! Og ja, selv om du ikke driver med noe "ekstremt" så kan du kose deg der.
Så hvis noe skal dit, eller finnner ut at de skal, så er jeg å finne bak baren. Men også i en klatrevegg, i en elv, mulig på ski og rett som det er på en sykkel!!

Noen andre som skal oppover?

Når en kommer inn på temaet "Hva gjør du på fritiden?" som kanskje er en pekepinn på hva den personen du liker her inne og er et lett spørsmål å sende. Ofte kommer svarene tilbake som; Jeg trener 9 ganger i uken, reiser rundt jorden 4 ganger i året, er sammen med venner hele tiden og shopping...

Og her sitter jeg da som en stakkars ung mann å tenker i mitt stille sinn: Har hun egentlig tid til forhold eller?

Jeg må vel ærlig si at jeg er dødelig og har en lommebok som kan gå tom, ikke det at jeg er blakk, jeg har 5-6 ukers ferie hvert år og resten jobber jeg som alle andre:) Kanskje et A4 liv?

.....hadde det vært tidenes freakshow, hehe

Leste i en annen tråd her at det er turnoff og stressende med folk som søker et langvarig forhold. Stemmer det, tro? Er det virkelig sånn at det kan være det som gjør at noen unngår å ta kontakt med meg? *snufs* ;)

Jeg hadde "flørt som kan utvikle seg" før, og etter at jeg bytta til "langvarig forhold", har jeg ihvertfall fått rensket ut NOEN av grisehenvendelsene :) Men jeg sletter heller noen ekstra useriøse henvendelser enn å gå glipp av en bra kar ... men er man egentlig ute etter noe varig hvis man lar seg skremme av bare noe sånt?

I en verden ikke ulik vår, en gang i Juni...

Det var en gang ett nyforelska kjæreste parr, som hadde.....

Bare to timer igjen til jeg går over den magiske grensen på 32 år som mange av damene her inne har... :/

Da forsvinner jeg vel ut av matchsøket til mange av dere i midten av 20-årene? Oh, well - jeg liker uansett 29-åringer best, hehe :P

Aj, ser sukker.no påstår jeg er 33 allerede...!?

En del av sukkerjentene jeg har blitt kjent med innrømmer at de styrer rundt med til dels mange gutter på en gang. Uten deres vitende naturligvis. Det er faktisk så mange som sier dette at jeg i det siste har fått problemer med å stole på jenter, selv utenfor sukker.

Utrolig trist, men det er vel ikke noe annet å forvente når jentene har tilnærmet ubegrenset tilgang på gutter. Da utvikles det en bruk og kast mentalitet.

Så sitter man her da.

Historien i korte, men tragiske trekk:

Møter en uvirkelig søt drømmedame for ett år siden. Og det verste av alt er at hun virker interessert i meg. Så går det altså et år, og jeg tror hun for lengst har glemt meg. Men så møter jeg henne igjen, og det er "noe" der. Uten at jeg er helt sikker på hva det er.

Så finner jeg henne her. Og oppdager at det er så dårlig match at jeg har lyst til å kaste hele PC'en ut gjennom vinduet og ned på intetanende forbipasserende.

Og det verste: Jeg var ikke superbruker da jeg fant henne her, hadde tatt litt "timeout" fra sukker. Så måtte jeg betale for en måned, bare for å kunne lese profilteksten som gjorde ende på alt håp.

Så nå sitter jeg her, 219 kroner fattigere, og mer singel enn noen gang. Slå meg i skallen og hør verdens huleste lyd.

Skal jeg takke Sukker for at jeg ble reddet ut av noe som kunne blitt en dårlig etterligning av en episode i "Frasier"? Eller har disse nettgreiene drept alt som heter romantikk?

jajaja.....

Som ikke blir forelsket så fort eller ofte.

Tror jeg kan telle tilfellene på to hender på mine 30 år, selv om jeg har levd livet godt. Har vært singel i ca 3 år nå og datet en del, fant endelig en for noen måneder siden som jeg ble så vanvittig forelsket i, helt på knærne. Dessverre så ble det stopp nå da jeg skal flytte og hun ikke var klar for dra fra livet sitt her. Jeg sitter igjen helt knust og finner ikke knappen hvor jeg kan skru av dette. Er mildt sagt ikke vant til denne stormen av følelser og graver meg litt ned her..
Selv om dette er helt ferskt tenkte jeg at det beste er å komme seg ut i markedet igjen på sukker, men det fungerer ikke særlig enda. Tankene er fortsatt litt ensporet..

Noen som har noen tips her til som er litt i villrede? Noen som har funnet den knappen?

...til å telte på Langøyene(utenfor Oslo) i sommer...!:D
Men..jeg er ikke stolt eier av hverken telt, liggeunderlag, sovepose eller noe av sånne greier som man sikkert trenger på en sånn sommeridyll-tur..
..og jeg har ingen å telte sammen med heller, og det spørs om jeg tør å sove ute sånn heeelt alene i skogen..:-O

Så det blir nok bare med drømmen om å våkne til lukten av varm teltduk og lyden av summende mygg...hmm..

Hva slags drømmer har du for sommerferien?:)

Hehe - jeg må bare le av disse "utenlandske" profilene. Lurer på hvilket oversettelsesprogram de bruker. Jeg kan godt behandle henne som hovedrett - eller ri på bordet :-D

*************** beskrivelse av seg selv
Jeg har aldri tenkt pa den perfekte partner. Jeg tror at min andre halvdel, bor det vaere en person som kan gi meg med alle
omhet, kjaerlighet og omsorg.
Jeg elsker apenhet og ?rlighet i en mann. Ogsa jeg liker intelligente menn, godt utdannet, utdannet, diskret, dannet. Hovedretten, vil han behandler meg. En mann ma vaere forsiktig med meg, omsorgsfull, milde, bor han behandle meg med respekt.
Disse kvalitetene er viktige for meg.

*************** beskrivelse av sin drømmepartner
Jeg elsker åpenhet og ærlighet i en mann. Også, jeg liker intelligente menn, godt utdannet, utdannet, edru, hyggelige. Hovedrett, han vil behandle meg. En mann bør ta hensyn til meg, omsorgsfull, mild, bør han behandle meg med respekt.
Disse kvalitetene er viktige for meg.

*************** beskrivelse av sin jobb og interesser
I helgene liker jeg alle mennesker en pause. ((-:.. Jeg elsker å gå på kino, teater, utstillinger, som opera og ballett, som å gå på et museum Noen ganger kan vi møte med en venn og vi kan gå et sted i en kafé for å snakke og diskutere forskjellige nyheter jeg liker å gå i for sport . engasjert i svømming, yoga. jeg spiller tennis når det er ledig tid. om vinteren liker jeg å ri på bordet. Her i Ufa fjellterreng slik at du aktivt kan praktisere vintersport. jeg liker også å lage mat. praksis, forskjellige retter og prøve nye oppskrifter. Noen ganger er kjærlighet bare hvilehjem ha en kopp te eller kaffe og lese en interessant papir eller en bok.

Damene pr dags dato har falske pupper, falske negler, falske vipper, falskt hår, falske øyebryn, botox i hele trynet, push up, hold in og mange ligger timesvis i solarium for å bli brune. .....og så klager de på at det ikke finnes EKTE mannfolk.

Tirsdag klokken 10.00 settes kursen mot Valdresflya for telting og fiskeing =D
og jeg GLEDER meg =D

Skal være der i to dager, før kursen settes mot geiranger, og etter det om trollstigen og hjem =D
masse fin natur, og masse fisk =D (håper jeg)

hva skal du denne uka? =D

Answer damnit!!

Helvete heller.. Stillingen er 0-40, motstanderen på andre siden gliser og tripper for sine 3 gratispoeng. Han/henne måtte ikke jobbe noenting for poengene, alt var din egen feil. Din egen inkompentanse og manglende tro på egne ferdigheter. Taper du neste poeng så vet du hvilket jubelrop som kommer.. Det vanlige, irriterende jubelropet. Skal du satse alt på serven, eller safe ballen over, og håpe motstanderen driter seg ut? Eventuelt gi opp.

Du trekker inn pusten og fokuserer..

Bam, 15-40.

Lukker alt ute.

Dish, 30 - 40.

Før vinden snur er settet (gamet?) ditt.

TENNIS<3

du verden! jeg er tilbake etter 1,5 borte fra sukker og ser at mange av de gamle aktive forum brukkere er her. noen menn på matchlista mi husker jeg fra for 3 år siden. FREMDELES her inne?! det er jo mange flotte folk så hvordan i all verden klarer ikke folk å finne sin match her?

Når en kvinne skriver at hun

a) Er ambisiøs i karrieren sin,
b) Vil jobbe normalt utover vanlig fødselspermisjon, og
c) Gjerne blir hjemmeværende med barn.

Hva pokker skal man tro...?

Oppfordrer alle som har over ca 2 år gamle bilder i profilen sin til å bytte dem ut - eller i det minste merke dem med årstall..

Kan man søke med bikinifilter på match-søket sånn at man får fram alle som har bikinibilder? :P

Det er flere enn man skulle tro!

(Sorry, sitter her litt overkåt nå - nettopp vært på fjerde date med klining og tafsing, men fortsatt ingen sex!)

Trenger tips til klassiske mesterverk.
Er også på jakt etter et operastykke. Fra en film som jeg ikke husker navnet på, ikke innhold eller noe. Tror det er en ganske moderne opera.

Så folkens. Siden dere henger her en lørdag ettermiddag, regner jeg med at noen kan hjelpe meg? Vær så snill?

Mvh LilliMi, ikke helt oppegående når det gjelder musikk