Sukkerforum

... hva gjør man for å blåse litt liv???

Jeg er en gutt i midten av tyve-årene. Og som alle andre gutter her kunne jeg tenke meg flere besøk av damer på sidene mine, og jeg kunne tenkt meg at flere svare på mine mails.

Jeg er ikke håpløs. Jeg har ikke noen bilder av meg selv i bar overkropp og jeg har begår sannsynligvis ingen sosial bommerter i profilen min. Jeg får dates av og til med jenter. Så det er ikke slik at jentene vender seg bort fra profilen min i avsky, det er mer det at en god del ikke finner den interessant eller minneverdig nok til å gidde å svare på mailen min.

Jeg tror meldingene betyr litt. Profilteksten en god del. Bildene i albumet betyr mye, og profilbildet betyr ekstremt mye.

Så jeg lurer på: Hva slags bilder bør man ha for at flere jenter skal bli interessert?

Skal man ha på seg fine klær? Skal man være sosial der?

Kan ikke dere jenter si noe mer om hva som gjør at dere synes en gutt er interessant og hva som gjør at dere ikke synes at en gutt er interessant? Dere gutter som har mye sukess her inne på sukker kunne kanskje også ha gitt noen råd om hva slags bilder man bør ha med.

Bare en siste ting: Jeg har en del slike ting i orden: Jeg er høy, rimelig kjekk, har en god utdannelse, gir inntrykk av å vere intelligent (mange jenter har sagt det) og har en del hobbyer. Men jeg klarer som oftest ikke å gjøre noe større inntrykk på jentene som besøker profilen min.

Ja, så råd mottas med stor takknemlighet.

Har vært her noen uker nå og fulgt lystig med på Diskusjonsforumet, hadde det ikke vært for forumet så hadde jeg ikke meldt meg inn for å si det sånn, da det har vært rimelig dødt her for mitt vedkommende. Men det er noen ting jeg lurer på og det er; Er irena;) og Z den samme? Det at irena;) forsvarer seg imot en påstand rettet mot Z tyder på det.. (I så fall hadde det vært spennende å møte deg - ) Og hvorfor har Herculix sånt svartsyn på damer, hvorfor glefser han istedenfor å kose? Og er Katte egentlig ei jente? Det virker som han skryter på seg ENG (en natts greie) for ikke å avsløre seg. Og buddha melder sin tilbakekomst etter ukjent tid og alle forumtrolla oppfører seg som de ti barna som møter fiskerpappen sin i døra etter 6 uker på havet.. Hva er det med Buddha´s evner og samlende krefter og hva jobber han med til daglig? Og hvorfor er det bare 50åringer som kontakter meg, er alle 40åringene opptatt med 30åringene?

Og hva skyldes den yngre garde intense motvilje mot hjerter og hei i luken, hvis en kjekk fyr/ søt dame sier hei til deg på et utested i det han/hun går forbi, ville du ha 1. sagt hei tilbake 2. stoppet henne og spurt, hva mente du med det? siden du er på et utested kan jeg med rimelighet gå utfra at du er her av samme grunn som meg, eller hva? eller vil du bare leke med hjertet mitt? og kan jeg stole på at vi fortsetter denne dialogen imorgen? eller 3. Ser du ikke jeg er opptatt? Jeg tror ikke vi passer sammen.. Og seriøst useriøs, har du aldri vært på et utested og sagt hei til noen i forbifarten som ikke har svart deg tilbake?

Og hvorfor tror folk at folk her inne er så forskjellig fra verden der ute? Og det kan lede meg til en avslutning, kan det være at det har blitt så mange av oss her "inne" at det rett og slett er blitt det samme som "der ute"? All mangel på respons vil jo tilsi det, og at noen blir nederent er jo også slik som det er der ute. Folk er sjalu og ser på yngre møer og alt er som det alltid har vært. Sannsynligheten for å treffe noen her kan være like stor som at du finner en på jobb, på butikken eller på tribunene. I det minste slipper vi å lure på hva han mente med det blikket der vi passerer i betalingskøa på Esso, eller hva mener han egentlig med å kjøre 500 km, ville vel ikke gjort det for bare sex eller? Eller hva med litt Pink Floyd "we´re just two lost souls Swimming in a fish bowl, year after year running over the same old ground"

Personalia

Siste svar ma. 4 april 2011 22:02 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym løven.

Er det mulig å gå inn å endre opplysninger under personalia: Utdanning, kropp, yrke , språk m.m ??

Følelser

Siste svar ma. 4 april 2011 21:47 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Tittelen kan virke litt rar i forhold til tråden. For en stund siden skrev vår alles Z at hun ikke ville ha en mann som skulle fikse henne. Når en dame har en dårlig dag, er lei seg eller på en eller annen måte ikke er i godt humør kommer til oss menn for å tømme hjertet sitt., så prøver vi å løse problemet. Men det er ikke det damer ønsker av oss mener Z (tror jeg) De vil at vi bare skal lytte til dem og være der for dem. Det er her jeg som blond blåøyd mann detter av lasset. Er det ikke bedre å få løst problemet for å bli glad igjen? Jeg liker å tro at jeg er en ganske smart mann, men det er jeg tydligvis ikke. Kan noen enlighten me please!

korfor er det så mangen lærere i onlinelista mi tru?
dei va ikkje min favoritt da eg gjekk på skule og eg va vel ikkje deiras heller;)

Jeg bør jo også nevne at jeg selvsagt har fått svar fra flere flotte menn som virkelig virker seriøse og som skriver deretter! Men - du vet - da er det vel noe annet som ikke stemmer... Ikke så enkelt dette...

Nå er jeg lei! Byjenter ass......

Bor 1 time utenfor Oslo sentrum, er lei av å forklare hvor hjemmstedet mitt er, har jo lagt det inn på kartet!

Bruk Goggle da vel ???

De burde tatt en tur på landet og smakt litt forskjellig ;-)

Jeg er i ferd med å våkne opp av vinterens Sukker-dvale, og sakte, men sikkert begynner profilen min å ta en form som passer for 2011. Men gidder egentlig damer å lese gjennom 3 ganger 1500 tegn, eller bør jeg forsøke å gjøre det kortere?

Tenker at det kanskje er raskere svar å få her. :)

Er det noen som har klart å konfigurere AdBlock i FireFox slik at den ikke blokkerer noe her på sukker? Etter en ren installasjon uten noen annonse-definisjoner, så blokkerer den blant annet alle fotoalbum.

Mye bra på den nye albumet til Erik & Kriss. :)

http://www.youtube.com/watch?v=_lDcww8RdFk

Og den beste, med utrolig bra tekst! Noen som kjenner seg igjen eller? :P

http://www.youtube.com/watch?v=TpJooV7RrMk

Nå er jeg lei byjenter! Jeg bor 1 time utenfor oslo og blir vraket pga avstanden! Tar så lang tid sier de......

En ting de ikke tenker over, er at hver gang de skal noe så soser de rundt i buss, trikk og taxi.... hvor lang tid tar det da liksom ?

Og de innflytta byjentene er verre enn de ekte !!!!

Skjerp dere!

Jeg er blant dem som har valgt å utelate bilde i profilen min.

Grunnen til det er ganske enkelt at jeg ikke ønsker å bli "funnet" av kolleger og ansatte - og at de tankene og drømmene jeg skriver om i profilen min skal bli dagens høydepunkt i lunsjpausen på jobb :-) Selv om jeg unner dem det meste synes jeg dette er litt for privat.

Og om jeg ikke akkurat er noen A, B eller C-kjendis - viser jeg fjeset min i pressen innimellom - og såpass ofte at det nok også kan være at andre kan dra kjensel på meg. Det har jeg heller ikke spesielt lyst til. Navn, jobb og adresse vil jeg helt få lov til å avsløre et stykke ut i prosessen.

Jeg sender selvfølgelig bilder til de som vil ha - og har også opprettet et album på nettet hvor jeg slipper inn de som spør.

Så ser jeg at svært mange damer presiserer at de ikke besvarer meldinger fra profiler uten bilde.

Det er selvfølgelig lov til å bestemme sine egne regler, nen jeg skjønner bare ikke helt hva som er så fryktelig skummelt eller farlig med å utveksle noen små og høyst anonyme meldinger med en som ikke vil eksponere seg fullt ut?

Poenget mitt er vel egentlig at det faktisk kan være mange og helt greie årsaker til at folk ikke vil vise seg fram. Om noen har mindre aktverdige grunner finner man vel uansett raskt ut av det.

- så ikke vært så skeptiske og forutintatt - og tro det verste om folk.

Det kan jo være det skjuler seg noen juveler blant oss ansiktsløse også :-)

Don

Det er forskjeller mellom Mars og Venus...
Språket er det samme, men beboerne tenker og kommuniserer forskjellig.
Legger du flid i å forstå det motsatte kjønn?
Eller tar du det ikke så nøye?

Ta minst et par øl for meg også, og noen turer på dansegulvet på vegne av meg.
Ha det topp, og gjør det meste ut av det.

Ønsker alle lykke til.
Håper dere har det fint uansett om dere finner dere en partner eller ei.

Har dere noen planer klare om å lure folk rundt dere? Har så lyst å dra en skikkelig spøk på noen, for i morgen er jo alt lov ;p

Eventuelt noen som vil dele aprilsnarr-historier?

Det er lurt å ha bein i nesa. Ellers liker jeg å holde meg i aktivitet og være sporty, men må ikke finne på noe hele tiden, kan også kose meg i sofaen hjemme, med et godt glass vin. Eller en god bok, eller en god film. Og ei god jente i armkroken.

Ellers elsker jeg å reise. Hvis du tror Pradise Hotel er Guds gave til kulturverdenen så keep looking. KJEMI, KJEMI, KJEMI!!!! I bunn og grunn så må kjemien stemme, den mye omtalte kjemien. Jeg kan kan være barnslig og har mye humor, men har også en seriøs side. Er seriøs når det trengs. På fritiden er det koselig å være sammen med gode venner og gjerne lage/spise litt god mat + litt godt å drikke. Jeg tar meg gjerne en tur ut i ny og ne. Men du bør være ferdig med å fly ut på byen hver helg. Jeg kan slappe av, men liker også at ting skjer.

Jeg har ingen profiltekst, men spør hvis du lurer på noe.

Slik - kjenner du meg nå?

Da er det ingen vei utenom?

Husker du hva du drømmer om?
Har du prøvd å tolke drømmene dine?
Eller har du ikke lyst til å vite?
Har du mareritt?

Hvorfor ser jeg de samme jentene om og om igjen i den rullerende bildeboksen til høyre her? Tror det er rundt 15-20 profiler som til stadighet dukker opp. Alt fra matchtall 70 til over 90, og fra hele Norge. Ser av og til nye fjes der også, men enkelte profiler dukker altså opp svært ofte, noe som nesten gir meg inntrykk av at det er svært få jenter her :p Har ikke lagt igjen noen hjerter på disse, og har besøkt de maks 2 ganger.

Hei.

Jeg er helt ny på sukker, og planen er å prøve det i en måned.
Jeg får en del besøk på profilen min, og når jeg har vert innom andre personers profiler så ser de også på min.
Det jeg lurer på, er om alle er forsiktige med utdeling av hjerter/meldinger, eller kan det være at profilen min er uinteressant?
Jeg liker at andre personer tar initiativet og tar kontakt først, slik at jeg ikke har noen mulighet for å bli avvist.
(Litt feigt, men better safe than sorry mener nå jeg)

Har noen av dere liknende "erfaringer", og hva gjør dere med dette?

Vi har visst hatt noen tråder om dette før, så vi tar like så greit en reprise.

Kan vel samle alt i en tråd.

Denne tråden tar vi til ære for de som er borte fra Sukkerfesten ikveld.

Hvor gammel er du sånn cirka?
Hvilket kjønn er du?
Har du en 30-, 40-, 50-års krise ikveld (eller i år)?
Og hva går krisen ut på?

Neste gang jeg ser noen som skryter av det beinet de har i nesa, tror jeg jeg skal ta tak i det og vri det rundt!!!

Hvis du kjenner noe hardt i munnen og blir våt i skrittet.....
da har du snudd vinglasset opp ned ;) GOD HELG :)

Og dette er ikke en tulletråd altså..... eller joda, det er det....

Blir det noe fredagsliv her i kveld da?
Isåfall så er dette en tråd for flørting skitprat, og svada.....

NB: Sutrefri sone!

Hva ville du ha gjort om igjen i livet, hvis du hadde fått muligheten?

Eller hadde du bare gjort det samme, mens du hadde synget "I did it my way"? :)

Beregnet ankomst er om 60 min, hvis noen lurer på å se meg helt uforpliktende selvsagt så tar jeg ring 3 til Maridalsveien og kjører nedover denne. Muligens må jeg kjøre litt oppogned for å finne en p-plass, det er i såfall ikke fordi jeg speider etter noen, men det kan være greit å vite at jeg har en lyseblå Volvo. Om du skulle velge og spankulere litt i rundkjøringen ved margarinfabrikken så er det der jeg evnt snur/leter etter p.plass. Skulle du være interessert kan du jo vise deg/gjøre anrop, jeg gir dette forsøket 5 min tenker det skulle være tilstrekkelig.
Ok, da sees vi om litt??! Koz

PS! Du kan jo ha på deg et plagg som gjør deg litt synlig for meg, hva med noen skarpe farger alt etter hva du har i skapet? Regner jo ikke med at du går i skarpe farver til vanlig da, men du må jo ha tenkt på at denne anledningen ville by seg en dag.

Jeg har de siste ukene fått veldig god kontakt med denne resepsjonisten på treningssenteret der jeg går. Hun smiler alltid når jeg kommer, slår alltid av en prat og jeg føler at det kan være noe der. Problemet er at jeg ikke har baller til å snakke med henne om dette emnet.

Nå er jeg veldig uerfaren og kan ikke alltid lese tegnene til jentene, så jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Noen som har tips til hvordan jeg kan hinte frem at jeg vil bli bedre kjent?

Hvem er sukkers fineste dame og kjekkeste mann!?

Kom med forslag! :)

Mange håpefulle er på Sukkerfest ikveld.

Hva kommer resten til å foreta seg?

Ååå! Hvorfor er det ingen som svarer meg?

Jeg sender ut masse mail men jeg får ikke svar! Jenter tenker jo bare på seg selv!

Ja.... Straks på tide å legge seg til lading - etter travel, men flott nattevakt. Den første av 3. Jeg har verdens fiiiiiiiineste jobb. Har møtt så mange skjønne ukjente mennesker i natt <3

Først litt gretten da klokka passerte 0830. Blodsukkeret nærma seg minus, da det ikke var tida til å spise. Så titter jeg ut vinduet på vei til garderoben, da er det jammen meg perfekt sovevær. Ikke vårvær, men sovevær. Tåka henger lavt, fuglene kvitrer. Perfekt til å tilbringe dagen i stabilt sideleie, før ny nattevakt. Særdeles vanskelig i strålende sol og knallblå himmel :)

Sladrer med en super kollega i garderoben. Møter så en syk, eldre mann som tar seg en røyk utenfor sykehuset. Snakker om livet. Vi har jo bare ett. Han savner livet på hytta, men kan ikke dra dit pga sykdom. Fikk bare så lyst til å gi den fremmende mannen en klem. Så vandrer jeg overtrøtt nedover gata - glad til sinns. Der - tidlig om morningen- kommer den skjønneste mannen joggende mot meg. Kjente jeg bare var så HAPPY, og måtte si til han at han imponerte meg. Han smilte og jogga forbi. Jeg vandrer videre med fuglekvitter på øret og tåka hengende over meg. Så kommer jeg til busstoppet, der står det en kjempesøt ungdom. Jeg slenger fra meg en kommentar, og ler litt før han hopper på bussen.... Og like før jeg skal låse opp inngangsdøra mi hjemme, kommer ei flott jente i 20 åra gående. Hun ser trøtt ut, skal sikkert på jobb. Jeg bare gliser, og jammen smiler ikke jenta til meg også. Vanligvis på denne tida av døgnet treffer jeg bare de på "the walk of shame" :P

Jeg ble bare så ufattelig glad av at alle var så blide og imøtekommende. Nesten litt trist å gå å legge seg da. Men nå venter maten, og så er det leggetid.

Happy happy happy. Så alle disse menneskene som jeg har møtt fra kl 2200 i går kveld til nå, vet ikke at de faktisk har gjort meg glad.

Måtte deres dag bli like bra. Smil til ukjente, klem en fremmend som ser ut til å trenge det, vær glad for livet!

Hvis få damer liker mennene som er ordentlige...
Og hvis man er en mann som ikke er ordentlig...

Hva slags profiltekst bør man ha da?
Skriv noen eksempler.

Profiltekst

Siste svar lø. 2 april 2011 21:37 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym neidasså

Blir forvirret av innlegg på diverse tråder - hva skal egentlig profilteksten inneholde for at noen skal bli interessert i å bli kjent med en? Noen klager på at teksten er for lang, for kort, at teksten rett og slett er uinteressant, noen at teksten er for informativ, noen at teksten er for lite informativ.

Anyone?

Hvem er sukkers styggeste dame og ekleste mann!?

Kom med forslag! :)

Hva med å bruke kvelden på å fore forum med noen sjekkelinjer til senere bruk?

De kan være forskrudde, morsomme, cheezy, vellykkede, mislykkede etc.

Travel buddies

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym feeeeerie

Jeg tar meg en tur til Thailand til sommeren (Slutten av juli og begynnelsen av August). Vet det ikke er den ideelle tiden å dra dit, men jeg har noen flypoeng jeg MÅ bruke. Sier ikke nei takk til en gratis flytur ned dit :) Jeg er en ung mann på "tjueti" by the way.

Litt vanskelig å få andre til joine på så kort varsel, så det blir en alene tur. Egentlig helt greit, men hvis noen her har en reisenerve som trenger å bli stimulert er det bare å si i fra!
Hvis andre skal ned dit på den tiden hadde det vært artig med litt reisefølge på turen :)
Jeg kommer nok til å kombinere ferien litt med late dager på hoteller og litt farting og backpacking. Har ikke helt bestemt noe rute ennå, men starter nok turen med noen dager i Bangkok.

Hvis noen andre er keen på å reise er det bare å si i fra:)

Når jeg leser profiler er det en del ting som slår meg. Det er faktisk veldig mye som kan leses mellom linjene...

Etter hvert har jeg lært meg noen generelle "regler". De jeg raskt mister interessen for er gjerne preget av at de:
1. Er mest opptatt av å fortelle hvordan en kjæreste IKKE skal være - og listen er ofte ganske lang...
2. Gjerne vil fortelle meg om alt de ikke liker
3. Bruker mye plass på å legge frem "kravene" til en kjæreste - men kun bruker en linje eller to på å presentere seg selv

Dessuten er det litt morsomt å registrere at en del opererer med "nick" som står dårlig til profil og/eller bilder :-)
Kaller du deg "Solstråle" eller lignende kan det være greit med i allefall ett bilde med antydning til et smil eller glimt i øyet...

Hva ser du etter i en profil - og hva er viktig? Noen tips og/eller råd?

Jeg har lagt merke til at når en jente er usikker på om hun ønsker å fortsette å møte meg, så øker bruken av utropstegn.

Er det noen andre som har lagt merke til det?
Har du lagt merke til andre signaler på dette, som ikke er helt åpenbare?

som tittelen sier.
er det bare sukkerfester på østlandet?
eller er det snakk om å få arrangert nokke for folk som kommer fra andre deler av landet?
skjønner at største delen av sukker sikkert er fra østlandet og at det er mest suksessfult å arrangere nokke der,
men hadde vært kjekt viss det skjedde nokke på f.eks. vestlandet :p

Sees på festen da! :D Håper det blir masse bra folk der ;)

Jeg og veninna mi har en liten nød plan om åpen bar på aker brygge viss d ikke er bra liv++ :P :)

Hvilken øl er best?

Type og merke!

Spotify

Siste svar lø. 2 april 2011 16:10 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym irene;)

Endelig har denne etternøleren fått seg premium!!!! Nå blir det en ny verden..oh yes! kommer jo ikke meg ut jeg nå....
Noen med god musikksmak må gjerne sende meg en liste:)

Har begynt i år og ta litt bilder, har gått tilk anskaffelse av ett speilreflekskamera og vurderer og skaffe en bærbar PC som skal kunne brukes litt til redigere bilder når man er ute og farter. Har hovedsak 2 valg og gå for, enten å kjøpe en Macbook eller å kjøpe en bærbar. begge har sine fordeler og ulemper.

Er det noen som driver med slikt som kan fortelle meg litt om hva som er best. Mac koster en del mer enn PC, men samtidig er Mac stort sett alltid sagt at skal være bedre på slikt enn PC.Siden photoshop og lignende for PC er en port av Photoshop for mac hvor photoshop ble orginalt laget.

Hei noen som har vært eller skal på den festen på lørdag ? svar meg gjærne i innboksen min.

Lurer på om det er noe morro ?
kommer det mye folk?
hvordan er fordelingen mellom gutter og jenter ?

Ser at Sukker skriver under arrangementer at jentene bør ta fram kjolen og gutta dressen til festen på lørdag. Lurer litt på om alle kommer til å følge dette? Noen som dropper dressen?

Hva er greia med menn og denne j....vlig stygge dingsen de absolutt skal ha hengende i beltet???
En svart, stygg, skinndings til å ha mobilen i.....kan dere ikke putte mobilen i lomma??

Ha litt stil.....PLEASE...t-skjorta godt stappet OPPI jeansen, OG denne j....vlig stygge dingsen i beltet??!!??
Hva er greia, kan noen forklare meg?

Har lurt litt på en ting som kan gjelde flere situasjoner- hva takler/godtar det motsatte kjønn i et forrhold?

Et eksempel: takler kvinnen i forrhold at mannen jobber om natten, og det kan være enkelte dager da de faktisk ikke får sett hværandre?
Dette blir et eksempel for meg som baker, der det kan være en del lange netter og jeg må bruke dagen på å sove.

Hvordan takler dere kvinner slike situasjoner? og hvordan takler vi menn det samme? Noen synspunkter?!

Prøver etter beste evne å ta kritikken som tidvis kommer om unødvendige avsporinger seriøst.

Dette er mitt bidrag en fredagskveld! Her kan dere prompe og rape alt dere vil :-)

Og flørte, selvsagt!