Sukkerforum

Skal du på festival i sommer? Hvilken? Hvorfor? Festivaler er så gøøøøøøy! :D

Et norsk og et japansk firma bestemte seg for å utkjempe en årlig roregatta med hvert sitt åttemannslag. Begge mannskapene trente systematisk, og dagen før regattaen var begge lagene i toppform.

Japanerne vant med et forsprang på 1 km.....

Etter nederlaget var moralen på bunn-nivå hos det norske laget. Toppledelsen besluttet raskt at de neste år skulle vinne regattaen, og etablerte en prosjektgruppe som skulle undersøke hva som egentlig var problemet. Med utgangspunkt i en rekke omfattende analyser oppdaget
prosjektgruppen at japanerne brukte syv mann til å ro og en mann til å styre, mens det norske laget hadde en mann som rodde og syv mann som styrte. Da krisen ble oppdaget, viste det norske firmaet sin beundringsverdige handlekraft: De engasjerte et konsulentfirma som
skulle undersøke strukturen i det norske laget nærmere.

Etter flere måneders arbeid kom ekspertene frem til en konklusjon: Det var for mange som styrte og for få som rodde. På bakgrunn av konsulentrapporten ble det umiddelbart gjennomført forandringer i lagstrukturen. Nå fikk det norske laget fire styrmenn, to overstyrmenn, en styreformann og en roer. Dessuten ble det innført et poengsystem for å motivere roeren, ut fra tankegangen om at han ville yte bedre hvis man utvidet arbeidsområdet hans og ga ham mer ansvar.

Neste år vant japanerne regattaen med et forsprang på 2 km. Det norske firmaet avskjediget roeren med henvisning til dårlig arbeidsinnsats og betalte deretter ut bonus til ledelsen for anstrengelsen de hadde lagt ned i prosjektet. Konsulentfirmaet utarbeidet deretter en ny analyse hvor de konkluderte med at taktikkvalget hadde vært riktig, og at motivasjonen var god, og at det derfor måtte være materiellet som måtte forbedres. Nå er det norske firmaet i ferd med å få utviklet en ny båt.....

..dasspapir. Du MÅ på do, og butikken/bensinstasjonen er stengt.

Hva gjør du? Hva bruker du..?

Lurer på om jeg skal skrive dette i profilen min for å fremstå som seriøs.... ;-)

Er jeg den eneste som iriterer seg over at lysbilde-funksjonen på album nå er slått på som standard? Jeg liker ikke at den hopper over bildene før jeg har fått sett skikkelig på de! Alt går så fort her inne nå, til og med bildene på siden oppe til høyre raser jo forbi som ekspresstog nå i forhold til før! Fy!

Nerver etc.

Siste svar to. 30 juni 2011 10:38 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Sammehvem

Nå har jeg for andre gang olpplevd dette (ikke på Sukker): Det er så skummelt å gjøre noe som kan oppfattes som tilnærmelser til en dame at jeg ikke en gang vil vite hva hun svarer, men bare trekker meg ut av hele situasjonen.

Alternativet til å ta et slags initiativ selv er jo å vente på noen som ikke venter på at jeg skal sette i gang med noe, me n tar affære selv. Det er erfaringsmessig de mer desperate og klengete damene som gjør dette, og i en slik situasjon vmister jeg dessuten den største fordelen - nemlig muligheten til å velge selv hvem jeg evnt. vil innlate meg med.

Så ka dokker trur. Når man faktisk nesten ikke tør å ta initiativ overfor noen man er interessert i - skal man da bare pakke sammen og forlate arenaen?

Hei Sukkerjenter :)

Har skjønt at gule og røde hjerter er en dårlig idè når der det gjelder å opprette den første kontakten. Melding er definitivt best, men hvor mye bør man egentlig skrive?

Holder det å skrive "Hei [navn på person] , liker profilen din godt :) " for å starte "korrespondansen" :p eller bør man legge en del mer i det?
Jeg tenker at en slik kort melding kan være en fin start, jeg liker personen sin profil, og nå får den personen anledning til å lese min profil og se om hun synes det samme... men hva tenker dere?

Så viste det seg at han var unntaket... han jeg møtte ute som ikke tok meg med på nachspill for å få sex... Han ringte , tilslutt, men hadde en meget god grunn for at han ikke hadde tatt kontakt tidligere...
Miraklenes tid er ikke forbi! :)

Jeg har sett noen andre skrive det samme som jeg skal fortelle om akkurat nå.
Det handler om hva mange kvinner har sagt til meg rett etter de har avvist meg og da tenker jeg både i RL og her på nettet.
De kommer alltid med standardsvar som: Lykke til videre! Du finner sikkert den rette en dag! Du er desverre ikke min type! (Ekstra irriterende hvis hun skriver det smilefjes)

Eller et annet eksempel er kanskje den mest irriterende av dem alle: Kanskje du burde gå til psykolog? Dette har mange sagt til meg etter en krangel der de starter med å nekte for ting de helt åpenbart har sagt og fortalt. Det som skjer med meg da er at jeg sitter igjen som taperen, selv om jeg egentlig ikke har gjort noenting galt. Kanskje er jeg altfor dumsnill? Det virker som om mange av disse kvinnene ønsker å fremprovosere ett sinne hos meg, gjøre meg enda mer usikker, fortvila, gjøre alt for at jeg skal gi opp etc etc.
Jeg er sikker på at mange av dere kvinner som leser dette har fortalt nettopp dette til en mann dere har avvist. Jeg lurer ikke på hvorfor dere avviser men hvorfor kommer dere med sånne irriterende, klisjefylte svar? (Det er egentlig litt vanskelig å forklare dette her)

...........................

Nemlig.

I dag var jeg på nettet å kjøpte en del t-skjorter med ganake artige motiv. Kom over noen veldig morsomme, men litt tvilsomme også for eksempel http://bit.ly/mivXIl litt usikker på når det passer seg å bruke den så den ble ikke med i dagens handle kurv. Var det feigt?

Hei!
Spør anomynt fordi jeg har opplevd dette som et problem at jeg tjente like godt som kjæresten? Dette forholdet er slutt og jobben min var faktisk årsaken. Hvorfor reagrer enkelte menn negativt på at dama tjener like godt eller bedre, i tillegg til at jobben er krevende og tar noen kvelder i måneden. Skjønner ikke dette jeg.
Hilsen ei som lurer, og ikke ønsker å slutte i en jobb ho trives i, med utrolig mange hyggelige kollegaer.

Jeg får plutselig ikke sett albumbilder i dag! Noen som kan ha en god teori om hvorfor? Det har fungert fin-fint til nå, men i dag får jeg bare et tomt vindu når jeg klikker på "Album". Kan jeg fikse det selv, mon tro?

Hvor sannsynlig er det at en middelaldrende mann får tre orgasmer på seks timer, uten at han bruker viagra? Vi hadde sex i sikkert to timer til sammen uten at den en eneste gang ble myk før han kom....

Har jeg grunn til lure? Magefølelsen min sier så.....

En ting er å ikke svare på en førstemelding når man ikke har hatt noe kontakt. En annen ting er å ikke svare når man har kommet et stykke ut i samtalen. Begge deler er sånt som skjer.

Det jeg derimot finner mest forvirrende er når mannen har spurt om jeg vil møte ham, når jeg har svart at ja, takk, det vil jeg gjerne, han har lest meldingen hvor jeg takker ja - og så blir det stille - helt dørgende stille.

Ville han bare se om han kunne få et ja til kaffe uten egentlig å ville drikke den?

Merkelig.

Og gått/kjørt deg på lyktestolper etc, kjørt av veien etc?

Har du noengang vært utsatt for at to årsaksmessig uavhengige hendelser skjer samtidig på en meningsfylt måte?
Oppleves det ofte?
Tilfeldig, eller ikke?

Et eksempel på sådan er at man tenker på noen man ikke har sett på lenge, og så støter på vedkommende.

Synes det kan være flere alternativer på matchsøk, feks hva slags forhold den andre parten søker.. hvis man feks bare ønsker en kort flørt er man jo interessert i de som søker det..

Nå har jeg for andre gang truffet på den typen som har så ekstremt god tid meg å blir kjent. Det går liksom vinter og vår før det kommer noe forslag om et treff....så jeg liksom begynner å bli utålmodig...og det er jo ikke så sjarmerende sikkert...men. Får bare kutte ut da...eller?

Pga flytting og jobb skifte har jeg ikke planlagt noen ferie i sommer, men kjenner at jeg MÅ gjøre noe! :) Noen her som har reist på arrangerte turer? Jeg har lettt litt på nettet og sett noen arrangører, men det er dyre turer langt fram i tid. Hva med å bestille sol og arrangere en sukker fjelltur, syden tur, sykkeltur, storbytur???

Inspirert av en status på facebook så spør jeg da dere om hjelp til å lage den perfekt Sommerlista med musikk! :-)
Både gamle og nye sanger. Har dere noen favoritter å dele? :-)
Trenger jo en spotifyliste å høre på mens jeg sitter ute på verandaen med en pils....

Vil bare si at i hvert fall åtte av de ti siste besøkene er søte nok til at jeg har lyst å bli kjent med dem, og nesten alle har skrevet bra profiler også :-)) Flotte damer!

Og hey - der kom det jammen en melding fra hun unge, svenske som jeg satte gult hjerte på i går ettermiddag!

Noen her inne som er kjent i København?
Noen plasser å annbefale?

Tar gjerne imot tips :)

Noen som har lest denne?

Jeg fikk den i bursdagsgave av en venninne. Jeg leser sjelden bøker så har litt vanskeligheter med å komme i gang. Har hittil hatt boka i 4 mnd og har vel bare fått skomlest litt her og der. Men det står absolutt mye bra i den. Det er nok en jentebok så ikke noe å anbefale for gutta.

Jeg har alltid hatt en tendens til å forelske meg i selve jakten i stedenfor personen. Menn jeg ikke kan få, menn som ikke er snille mot meg, gifte menn, opptatte menn, menn som absolutt ikke liker meg. Men hvis jeg tenker ekstra etter er jeg jo heller ikke interessert i disse personene. Jeg liker bare jakten og tanken om å klare å få de.

Denne boken fr meg til å tenke annerledes

Sitat:

" Unngå de som:
sier at de ikke vil ha noe forhold
allerede har et
behandler deg som dritt
ikke tror på monogami
fremdeles er forelsket i eksen
sier at de skal skaffe seg familie om 20 år når de har lekt fra seg
verken kommer i tide eller ringer når de sier de skal ringe
skriker til deg
gir deg en intuitiv uro i magen
misbruker noe - poker, alkohol eller piller"

Ikke alt i dette sitatet som gjelder for meg, men det får meg absolutt til å begynne å tenke annerledes

For noen ganger er det jo bare slik at uansett hvor hyggelig osv. denne personen måtte være,
er det rett og slett ingen du noen gang kommer til å tenne på ... Han / hun er rett og slett
overhodet ikke din type...!!

OG .... ikke lignet det karen / dama du så på bildet noe særlig heller...

Så... hva gjør du?

1. Flykter - og håper at du ikke er observert av daten?

2. Gjør "gode miner til slett spill"... smiler, blir med på kaffen/middagen og forsøker allikevel?

3. Går fram til vedkommende og sier direkte hva du tenker..?

Og .... hvorfor gjør du som du da gjør??

Jeg ønsker meg en mann som er dominant i sengehalmen;) Hvordan finne en slik uten å fronte det direkte på profilen..?
Jeg vil ha et langvarig forhold, ikke kun sex!

Vel siden det er så mye surmuling inne på her ville jeg bare dele min "frustrasjon". Jeg tror endelig jeg har truffet en match og vi rakk et par dater før ferien tok han fra meg. Går litt rundt meg selv og vil bare sende melding hele tiden,men vet han er opptatt med ungene. Når han kommer hjem reiser jeg...aaaaaaaaah
Det rare er at han har vært her en stund, men jeg trodde han var out of my leag.. kanskje for godt til å være sant bare er det rette?

Føler meg litt 14 igjen, frustrerende og deilig!!!! God sommer alle sammen!

Så var det denne eksen da. Som jeg har delt år med. Som det har vært frem og tilbake med lenge. Som har gjort en god del ting mot meg som absolutt ikke er greit og som er vanskelig og tilgi. Som er veldig forskjellig fra meg. Som gjør at jeg nok også har gjort noen ting som heller ikke greit. Som har holdt avtalen om at vi skal la hverandre være i fred helt til vi møttes ute. Som ble med meg hjem. Som skriver kjærlighetsbrev, gråter på telefonen og sier det er meg han vil bli gammel med. Som er så sår. Som prøver alt han kan på å overbevise meg om at DENNE gangen er det liv laga...............Fristende å tro på. Vanskelig når hodet og hjertet mitt ikke er enig gitt. Kanskje jeg burde ta en sukkerpause:-)

Da jeg begynte på Sukker for vel en måned siden kunne jeg i ro og fred bla gjennom albumene til folk.
Nå har den plutselig blitt slideshow som default.
Joda, det går an å klikke på pauseknappen, men jeg glemmer hele tiden den greia.
Jeg klikker inn på et album. Holder på å se det første bildet, og så skifter den bare bilde helt av seg selv.
Whatsdafakkingpoint!

Er det flere enn meg som synes det er irriterende?
Har absolutt ingenting imot å klikke på bildene for å se dem.
Jeg har liksom ikke behov for å bruke hendene til noe annet mens jeg ser albumbildene :)

Serier er en flott ting.

Gjerne de som går på tv og ikke bare tegneserier ;)

Ser på Følgende: Game of Thrones, Spartacus, og en haug andre.
De over er jo ganske enkelt valg, Vold, sex, intriger og enormt mye spenning ;)

Noen som har serier å anbefale? Å hva ser DU på av serier?

Pussige sammentreff?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym katte

Leste nettopp om noen tvillinger som hadde blitt adskilt da de var en mnd gamle, og ikke gjenopptatt kontakten før de var nesten 40.
De hadde bl.a. samme jobb, samme fornavn på kvinnene de hadde vært gift med, samme fornavn på første sønn, røykte samme sigarettmerke og dratt på ferie til samme sted.
(Fra seriøs kilde, ikke noe ukeblad, tabloid o.l.)

Andre som har interessante historier om slike tilfeldigheter?

Jeg går nattevakt, jeg trenger forslag til ting å sysselsette meg med !
Når du går 10 timers vakter blir nettene fort lange uten å ha noe å gjøre på !

Forslag anyone ? :)

Notat

Siste svar ma. 27 juni 2011 23:56 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Milla

Er det noen som bruker notat-funksjonen, og hva skriver dere eventuelt? (Bruker den litt selv altså, er bare litt nysgjerrig på hvordan andre gjør det..)

Kjenningsmelodien til Reiseradion på radio og Pacific Blue på TV!

Snart fredag... :))) Og noen skal på konsert med FF og vi gleder oss :))) Er det andre som skal? Og har noen lyst til å bli med? Møte oss? :) Siden det blir litt vanskelig med samordnung pga tidspunkt og location utenfor byen, så tenker vi å lage et lite treff på lørdag istedenfor. :D Lørdag kl 19 på Parkteateret Grunerløkka.

Hvem kommer på konsert og hvem kommer på lørdag? :))

Hvor vanlig er det å ha en elsker på si ?

Og hvor mange av gutta her inne har egentlig kjæreste? Jeg blir meget trist og desillusjonert av å oppdage flotte, kjekke og oppegående menn klare å si at de er sammen med kvinnen i sitt liv, men søker spenning og vil ha en fast elskerinne på si!

Er det dette vi søker? Å finne en kjæreste, som er utro mot oss om 10 år?

hmmm.... vet ikke jeg, men er det kanskje bedre å være evig singel?

Jeg lurer igrunn på hva menn legger i det at en kvinne er rå?

Hva hva er definisjonen på en "rå" kvinne?

Jeg har bodd i Oslo i over 10 år og hatt alt mulig av typ hus og leilighet i øst, vest, nord, sør og midt i - fra Carl Berner til Vinderen og fra Nydalen til Tjuvholmen/Frogner. Men jeg vil ut - ut på landet! Jeg kommer jo opprinnelig fra landlige omgivelser, så det er kanskje en naturlig tiltrekning etter man passerte 30 og har røret bort en tredjedel av livet her.. For min del vil jeg alltid komme tilbake til Oslo daglig pga jobb, så det kan ikke bli for langt utenfor (maks én time reisevei).

Til dere som har bodd i byen lenge, hva føler dere selv? Byen for ever, eller ser man for seg å slå seg til ro litt utenfor?

Jeg fant en klassisk falsk bruker. Bilde av pornostjerne, og engelsk profiltekst.... Kreves ikke en rakettforsker for å skjønne tegninga.
Bestemte meg for å sende noen meldinger, bare på pur f:

16/06/2011 kl 19:14 skrev du til Lucylove
You're a dork, all right.

16/06/2011 kl 19:17 skrev Lucylove
dork?

16/06/2011 kl 19:18 skrev du til Lucylove
You only want me for my body, I'm breaking up with you.

Besides, I don't think I could be with a porn star.

16/06/2011 kl 19:19 skrev Lucylove
hahahahahahahahahahhahahahahahha

16/06/2011 kl 19:21 skrev du til Lucylove
Yeah, real funny.
So, why are you here pretending to be porn star? Is it to scam money?

16/06/2011 kl 19:23 skrev Lucylove
hahahha... really. really. how did you know>

16/06/2011 kl 19:25 skrev du til Lucylove
I'm just smarter than you, I guess.

16/06/2011 kl 19:28 skrev Lucylove
lol.. who are you then. i do not like your attitude. Im just in silent.

16/06/2011 kl 19:32 skrev du til Lucylove
No, you are reported and blocked.

Så, jeg lærte i dag at falske brukere fungerer fint hvis man har lyst til å være drittsekk mot noen (men ikke mot skikkelige folk).

Hadde vært morsomt å møtt fler som hadde hytte på Tjøme. Har selvfølgelig noen kompiser der ute, men jo fler jo bedre? Vi har hytte på Budal.

-Fabian.

Tilbrakte ikke natten hjemme, men hos ei "venninne". Vi er litt usikre på hvor vi står i forhold til hverandre (venner, friends with benefits, elskere etc.) men vi er vel egentlig ganske sikre på at det ikke kommer til å bli noe langvarig (endel forskjeller på ting som ønske om barn).

Men nå problemet: selve sexen.
Hun har ikke testet seg etter forrige forhold (legetimen er bestilt) så vi kjører kondom - noe som jo alle vet kutter ned følelsen for junior endel. Faktisk så mye at jeg nå har hatt litt problemer med å avslutte. Hun hadde 9 orgasmer i natt så jeg føler jo at jeg har gjort min "jobb", men når det ble klart at jeg da ikke hadde kommet ble det et slags halvhjerta forsøk på å hjelpe meg (som ikke funka), jeg endte opp med å ta saken i egne hender.

Burde ikke partnern bry seg om at den andre ikke var "ferdig"?
Spør vel egentlig mest kvinnene her, men alle er velkomne til å gi råd og vink :-)

En generell jeg lover debatt...

Jeg starter med:

1. Jeg lover alle damer lover at de skal begynne å svare alle uansett hvem de får brev fra. Har ikke noe å si om de sender bare et standardsvar som sukker.no har utformet. Bare man får svar.

2. Jeg lover videre at jeg skal bli flinkere til å svare hurtigere på brev jeg mottar selv, hvis alle damer lover at de skal svare hurtig de også.

ER det flere som lover noe her?

Kjør på...

Hei,

har ikke vært her lenge, men synes dere menn er noen trege kropper.

Dere kan sende et gult hjerte, men ikke et ord til kommunikasjon, ikke rart dere er enslige!

For å få post her må kvinnen selv ta initiativ og skrive, man trenger jo ikke å gå utfra at det er drømmepartneren som man ser profilen til, men det er hyggelig å snakke med noen og at noen kommenterer litt fra profilen din.

Er dere menn virkelig så redde for si: Hei, du virker grei, eller et eller annet hyggelig, bare starte en prat.

Hei, jeg har lyst å prate, vil du prate med meg?

Grunnen til at jeg lurer er når det kan lages en overskrift som sier:

"Politiet leter etter mann etter påstått voldtekt i Stavern"

link til artikkelen:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4157069.ece

Slik overskrift sier flere ting, påstått, dvs at man påstår at man har blitt voldtatt, og at dette ikke er sikkert at er helt reelt.
Andre ting den kan si er at man skal ikke ta slike voldtekstanklager og anmeldelser seriøst.

Enten så anmelder man og da skal man bli trodd inntil det motsatte er bevist, eller så er det ikke reelt.

En slik overskrift fremmer ikke akkurat sannsynligheten for at kvinner eller menn vil anmelde en reell voldtekt, i frykt for ikke å bli trodd.
Når man på toppen tar med at det det i stor sannsynlighet er en underrapportering av voldtekter, da gjør det ikke saken bedre.

Sier man nei, gjør motstand og den som ikke respekterer det gjennomfører et samleie på tross av dette, da er det en voldtekt.

Slik ser jeg det.
Tragisk hvis man ikke blir trodd.

Nå skal det også sies at det er dessverre noen som benytter slike anklager for å få et overtak over sin eks i barnefordelingssaker, eller anklager om pedofili osv...
Dessverre er det slik, og de undergraver jo på en måte troverdigheten til andre som opplever dette reelt sett.

Greit at man er uskyldig inntil det motsatte er bevist, men man skal heller ikke si at den som anmelder er skyldig i anmelde falskt heller.

Hva mener dere andre?

Jeg har ofte lurt på hva det kommer av at en mann på f.eks. 55 søker etter kvinner fra 35 til 50...
Profilen kan virke seriøs... men for meg... som er godt voksen... blir en evnt. ellers fin profil helt
uinteressant... Hvorfor..? Jo, fordi jeg så klart tenker at han kun er ute etter sex, eller ei "å sole
seg i"...
Jeg tenker også at en mann på 55 kan aldri kunne måle seg i utholdenhet eller være kroppslig
attraktiv særlig lenge, for en kvinne på 35 - 40....

Vel... hva tenker så mannen på tro..? ER det ønsketenkning, eller er det realisme i dette..??
Er selv en forholdssvis attraktiv,. voksen kvinne (har jeg skjønt..) som ofte får henvendelser
fra en mann som søker nettopp også en kvinne på 35... men jeg skygger unna en slik kar..
for tenker da at jeg snart blir uinteressant rent fysisk allikevel...

Bør jeg revurdere dette - eller stemmer tankene mine med virkeligheten...??

Skulle møte ei jente på et utested.. Jeg tror jeg hilser på hun jeg skal møte, men det var visst søstra det.. Som stod rett ved siden av hun jeg skulle møte... Søstra smilte for så vidt til meg, men hun jeg egentlig burde hilst på ble vel litt flau og sint, så hun dro med seg søstra, og jeg så dem ikke igjen... Epic fail! xD

Ser ut til at været holder, så tar en spontan tur til Tøyenbadet for svømming, soling og påfølgende lunsj/middag i parken. Noen som har lyst til å henge seg på (gutter som jenter, menn som damer)? Jo flere, jo bedre! :-)

Heisann!

Har akkurat blitt singel (igjen), med ei jeg har en gutt med på 8 mnd. Har en sønn på 5 år fra før.
Var aktiv på Sukker for noen år siden, og har akkurat reaktivert profilen.
Synes ikke Sukker har forandret seg veldig siden sist. Er det noe håp for å treffe noen her inne??? Føler det er så mange som ikke "vil flytte over avstander" også blir jeg skremt av kravene fra mange kvinner her inne ang "trening og sunn livsstil" Jeg er en slank mann med helsa i behold, men jeg krever ikke at en kommende partner skal være lik meg. Men men, er kanskje sånn det blir når man søker "drømmepartneren". Jeg har ikke vært singel mer enn ca 2 uker, og jeg føler litt på det at jeg kanskje er her for tidlig. Det skal legges til at jeg er en person som ikke trives så godt alene. Har mer eller mindre hatt fast følge siden jeg var 20, er nå 35!

Spørsmål til sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym surfergirl

Hei!

Er det sånn at hvis man endrer søkekriterier og/eller relasjonsprofil og kjører ny match, så kommer de man har blokkert, tilbake?