Sukkerforum

Jeg har akkuratt kvittet meg med dekoderen min fordi jeg oppgraderte internettlinjen min fra 16/2 til 40/20.. Dvs at jeg kan streame fra nett og laste ned mye mye fortere.. HVIS lisensjævlene kommer og de ser at jeg har tv.. Vil de bare registrere at jeg har tv uten å snakke med meg? Eller burde jeg ringe til NRK?

Noe av det beste jeg vet for tiden er sushi og jeg har fullstendig dilla på tempura maki!

Noe av det beste jeg vet er når en mann stryker håret bort fra ansiktet mitt, når jeg kan gå barbeint i gresset, når jeg legger meg i mykthardt hotellsengetøy, når jeg sitter helt alene og ser på nattehimmelen og når jeg uventet får høre: Jeg er glad i deg! Ja, også jordbær da!

Hva er noe av det beste du vet?

Da var dette skoleåret over og jeg har blitt kjent med en kjempepen og hyggelig jente i klassen min.
Med tanke på at vi skal gå i samme klasse neste år, så hadde jeg håpet at vi kunne blitt enda bedre kjent. Men neida! Akkurat det jeg er på vei utfra skoletomten så står hun og kliner med en annen fyr:(

Livet er hardt...

jaha?

Siste svar fr. 24 juni 2011 18:25 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym lalala

Skjønner ikke meg selv. Var på en date nylig. Hyggelig kar, men ikke helt min type utseendemessig når alt kom til alt. Kanskje ikke helt min type personlighetsmessig heller, til tross for fin flyt i samtalen og humoristiske innslag. Allikevel blir jeg innerst inne LITT såret over at jeg heller ikke var hans type:-) Jeg vet det er helt spacet og uten mening, men det lille avslaget er bittelitt kjipt, selv om jeg vet det ikke var drømmemannen. Noen som kjenner seg igjen?:-)

Se og lær, gutter!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Dirigent71

http://www.youtube.com/watch?v=mGfbr2mQN-Y

Båttur, grilling, stort bål, bytur, klesvask? Få høre nå.

Ikke for å klage, har funnet min metode for å leve sånn noenlunde her i henhold til responns, men om en leser igjennom postene på tråden om antall besøkende på profilen så ser en jo at noen av de kvinnelige her har fått opp til 40 000 beøkende mens en mannlig kanskje noen hundre, maks ett par tusen på de mest attraktive!

Blir ikke dette litt VEL feil med så store kjønnsforskjeller her??
Greit nok at noen av de med 40 000 klarer prestere å ikke ha funnet seg en mann alikevel å da er sjangsen lik null for at de noen gang får noen heller, setter seg antakelig så idiotisk høye krav eller hva det er!

The Ladder er en teori som med ujevne mellomrom blir trukket fram i debattene her på forumet, og jeg leste den selv for første gang etter at noen hadde nevnt den her.

http://laddertheory.com/

Teorien går i bunn og grunn ut på at kvinner har to "stiger" hvor menn de liker blir plassert, en for menn de kan tenke seg å ha sex med og en for menn de ikke kan tenke seg å ha sex med. Menn som plasseres i venneboksen er altså normalt på stige nummer to (kanskje med et og annet unntak for menn hun egentlig kunne tenke seg å ha sex med, men som er homofile eller sammen med bestevenninnen eller noe slikt). Menn har i følge teorien derimot kun én stige, og alle jenter havner på denne, også de som "bare er venner". Hvis jenta er tiltrekende vil en hetroseksuell mann i følge teorien alltid kunne tenke seg å ha sex med henne innerst inne, selv i de tilfellene hvor han ikke forsøker seg (hun er sammen med bestekompisen, de har et dypt vennskap han ikke vil risikere å ødelegge, eller han bare vet han ikke har sjans og derfor ikke en gang prøver).

Hva tror dere? Har dette noe for seg? Tråden er kun merket grønn for å kanskje unngå at den sporer helt av i krangel og personangrep eller totalt ikke -relevante temaer.

Og for min del: Jeg tror den har noe for seg. Jeg har en god del jentevenner, og enda flere bekjente, og må ærlig innrømme (anonym som jeg er her) at jeg vurderer alle seksuelt og at jeg godt kunne tenke meg å hoppe til køys med selv mine beste venninner som jeg finner tiltrekkende. At jeg ikke forsøker meg skyldes at jeg allerede vet at jeg ikke har sjans, ofte fordi jeg allerede har prøvd meg litt en gang (det er ofte slik jeg blir kjent med nye jenter, også de som bare ender opp som venner), fordi de er sammen med kompiser og derfor off limit, fordi jeg ikke ønsker og risikere å ødelegge vennskap uten at jeg i det minste har fått noen rimelig klare signaler på at hun også er interessert, eller fordi jeg ikke ønsker å bli stemplet som en rundbrenner i min egen sosiale sirkel. Eller enkelte ganger fordi jeg vet jeg kan ha sex med jenta, men at jeg kan slite med å "bli kvitt henne" etterpå siden hun ganske sikkert vil ha forventninger om noe mer. Og det kan jo være et problem, i tillegg til å gi meg dårlig samvittighet. Så da lar jeg være. Jeg har uansett stort sett alltid en eller to andre jenter på gang likevel, så er langt fra desperat.

Noen andre syn på teorien?

Vel nå har jeg da vært bruker her noen måneder, og det er jo ikke veldig mye å skryte av for å være helt ærlig.
Nå er det sånn at det er ikke noe i veien med sukker.no Mange forskjellige mennesker her inne, så sånn logisk sett så burde man ha høyere sannsynlighet for å treffe noen her.

Men så kommer da spørsmålet mitt: Jeg er en mann på 24 år som aldri har vært den som har vært mest populær, og jeg har heller ikke vært den som har vært minst populær, vil nok sette meg selv sånn midt på treet.

Har hatt 3 forhold (altså over ett år), så jeg er heller ikke nervøs. Jeg sier ting som de er, men så er det da sånn at jeg ikke er veldig fotogen. Jeg hører fra mange at jeg IKKE er stygg, og når jeg er 175cm høy og veier 81kg, så er jeg heller ikke under kategorien feit heller. På bilder derimot ser det da litt annerledes ut, aner ikke hvorfor men kamera og bilder er ikke min greie.

Åssen skal jeg da klare å treffe noen her inne, jeg har hodet og hjertet på rette plassen, men kameraet hater meg, og det har da STORE følger for sånne sider som dette her. Finnes det ikke noen jenter på denne siden som kan tenke lengre enn ett bilde?

Mvh Jonis

Har vært på en del hyggelige sukkerdater. I så og si alle tilfellene har jeg ikke vært interessert i en date nr 2, rett og slett fordi den fysiske tiltrekningen ikke har vært til stede (på tross av at jeg syns bildene har vært fine). Dette har sagt til vedkommende på en hyggelig måte.Nå har jeg imidlertid vært på en date som jeg gjerne VIL skal ende i en ny date. Dette gav jeg også klart uttrykk om, men tror du jeg hører noe da?:-) Så jeg undrer: er det ikke vanlig praksis å si fra at man ikke er interessert? Bare lurer:-) Det må da spare mange fra å sitte og vente/lure, og sånn sett være litt mer realt?? Mulig jeg er helt ute.-)

http://prinsimagan.blogg.no/?c=1308864422

Siden noen laget en tråd angående Roskilde, så måtte jeg nesten høre om det er noen flere her som skal på Hovefestivalen! ;-)

Var på kino i går med Pirates of Caribbean. Vekslet mellom å ta av og på meg brillene. Isteden for fin filming fikk jeg se slury bakgrunn, uskarpe statister og tåkete settings. Men de lianene og den palmen var veldig levendes du... nesten verdt det. :S

Håper 3D blir bannlyst!

Sur tråd I know! :(

Da braker det løs på Voss. Årets høydepunkt!! Og ja, selv om du ikke driver med noe "ekstremt" så kan du kose deg der.
Så hvis noe skal dit, eller finnner ut at de skal, så er jeg å finne bak baren. Men også i en klatrevegg, i en elv, mulig på ski og rett som det er på en sykkel!!

Noen andre som skal oppover?

Når en kommer inn på temaet "Hva gjør du på fritiden?" som kanskje er en pekepinn på hva den personen du liker her inne og er et lett spørsmål å sende. Ofte kommer svarene tilbake som; Jeg trener 9 ganger i uken, reiser rundt jorden 4 ganger i året, er sammen med venner hele tiden og shopping...

Og her sitter jeg da som en stakkars ung mann å tenker i mitt stille sinn: Har hun egentlig tid til forhold eller?

Jeg må vel ærlig si at jeg er dødelig og har en lommebok som kan gå tom, ikke det at jeg er blakk, jeg har 5-6 ukers ferie hvert år og resten jobber jeg som alle andre:) Kanskje et A4 liv?

.....hadde det vært tidenes freakshow, hehe

Leste i en annen tråd her at det er turnoff og stressende med folk som søker et langvarig forhold. Stemmer det, tro? Er det virkelig sånn at det kan være det som gjør at noen unngår å ta kontakt med meg? *snufs* ;)

Jeg hadde "flørt som kan utvikle seg" før, og etter at jeg bytta til "langvarig forhold", har jeg ihvertfall fått rensket ut NOEN av grisehenvendelsene :) Men jeg sletter heller noen ekstra useriøse henvendelser enn å gå glipp av en bra kar ... men er man egentlig ute etter noe varig hvis man lar seg skremme av bare noe sånt?

I en verden ikke ulik vår, en gang i Juni...

Det var en gang ett nyforelska kjæreste parr, som hadde.....

Bare to timer igjen til jeg går over den magiske grensen på 32 år som mange av damene her inne har... :/

Da forsvinner jeg vel ut av matchsøket til mange av dere i midten av 20-årene? Oh, well - jeg liker uansett 29-åringer best, hehe :P

Aj, ser sukker.no påstår jeg er 33 allerede...!?

En del av sukkerjentene jeg har blitt kjent med innrømmer at de styrer rundt med til dels mange gutter på en gang. Uten deres vitende naturligvis. Det er faktisk så mange som sier dette at jeg i det siste har fått problemer med å stole på jenter, selv utenfor sukker.

Utrolig trist, men det er vel ikke noe annet å forvente når jentene har tilnærmet ubegrenset tilgang på gutter. Da utvikles det en bruk og kast mentalitet.

Så sitter man her da.

Historien i korte, men tragiske trekk:

Møter en uvirkelig søt drømmedame for ett år siden. Og det verste av alt er at hun virker interessert i meg. Så går det altså et år, og jeg tror hun for lengst har glemt meg. Men så møter jeg henne igjen, og det er "noe" der. Uten at jeg er helt sikker på hva det er.

Så finner jeg henne her. Og oppdager at det er så dårlig match at jeg har lyst til å kaste hele PC'en ut gjennom vinduet og ned på intetanende forbipasserende.

Og det verste: Jeg var ikke superbruker da jeg fant henne her, hadde tatt litt "timeout" fra sukker. Så måtte jeg betale for en måned, bare for å kunne lese profilteksten som gjorde ende på alt håp.

Så nå sitter jeg her, 219 kroner fattigere, og mer singel enn noen gang. Slå meg i skallen og hør verdens huleste lyd.

Skal jeg takke Sukker for at jeg ble reddet ut av noe som kunne blitt en dårlig etterligning av en episode i "Frasier"? Eller har disse nettgreiene drept alt som heter romantikk?

jajaja.....

Som ikke blir forelsket så fort eller ofte.

Tror jeg kan telle tilfellene på to hender på mine 30 år, selv om jeg har levd livet godt. Har vært singel i ca 3 år nå og datet en del, fant endelig en for noen måneder siden som jeg ble så vanvittig forelsket i, helt på knærne. Dessverre så ble det stopp nå da jeg skal flytte og hun ikke var klar for dra fra livet sitt her. Jeg sitter igjen helt knust og finner ikke knappen hvor jeg kan skru av dette. Er mildt sagt ikke vant til denne stormen av følelser og graver meg litt ned her..
Selv om dette er helt ferskt tenkte jeg at det beste er å komme seg ut i markedet igjen på sukker, men det fungerer ikke særlig enda. Tankene er fortsatt litt ensporet..

Noen som har noen tips her til som er litt i villrede? Noen som har funnet den knappen?

...til å telte på Langøyene(utenfor Oslo) i sommer...!:D
Men..jeg er ikke stolt eier av hverken telt, liggeunderlag, sovepose eller noe av sånne greier som man sikkert trenger på en sånn sommeridyll-tur..
..og jeg har ingen å telte sammen med heller, og det spørs om jeg tør å sove ute sånn heeelt alene i skogen..:-O

Så det blir nok bare med drømmen om å våkne til lukten av varm teltduk og lyden av summende mygg...hmm..

Hva slags drømmer har du for sommerferien?:)

Hehe - jeg må bare le av disse "utenlandske" profilene. Lurer på hvilket oversettelsesprogram de bruker. Jeg kan godt behandle henne som hovedrett - eller ri på bordet :-D

*************** beskrivelse av seg selv
Jeg har aldri tenkt pa den perfekte partner. Jeg tror at min andre halvdel, bor det vaere en person som kan gi meg med alle
omhet, kjaerlighet og omsorg.
Jeg elsker apenhet og ?rlighet i en mann. Ogsa jeg liker intelligente menn, godt utdannet, utdannet, diskret, dannet. Hovedretten, vil han behandler meg. En mann ma vaere forsiktig med meg, omsorgsfull, milde, bor han behandle meg med respekt.
Disse kvalitetene er viktige for meg.

*************** beskrivelse av sin drømmepartner
Jeg elsker åpenhet og ærlighet i en mann. Også, jeg liker intelligente menn, godt utdannet, utdannet, edru, hyggelige. Hovedrett, han vil behandle meg. En mann bør ta hensyn til meg, omsorgsfull, mild, bør han behandle meg med respekt.
Disse kvalitetene er viktige for meg.

*************** beskrivelse av sin jobb og interesser
I helgene liker jeg alle mennesker en pause. ((-:.. Jeg elsker å gå på kino, teater, utstillinger, som opera og ballett, som å gå på et museum Noen ganger kan vi møte med en venn og vi kan gå et sted i en kafé for å snakke og diskutere forskjellige nyheter jeg liker å gå i for sport . engasjert i svømming, yoga. jeg spiller tennis når det er ledig tid. om vinteren liker jeg å ri på bordet. Her i Ufa fjellterreng slik at du aktivt kan praktisere vintersport. jeg liker også å lage mat. praksis, forskjellige retter og prøve nye oppskrifter. Noen ganger er kjærlighet bare hvilehjem ha en kopp te eller kaffe og lese en interessant papir eller en bok.

Damene pr dags dato har falske pupper, falske negler, falske vipper, falskt hår, falske øyebryn, botox i hele trynet, push up, hold in og mange ligger timesvis i solarium for å bli brune. .....og så klager de på at det ikke finnes EKTE mannfolk.

Tirsdag klokken 10.00 settes kursen mot Valdresflya for telting og fiskeing =D
og jeg GLEDER meg =D

Skal være der i to dager, før kursen settes mot geiranger, og etter det om trollstigen og hjem =D
masse fin natur, og masse fisk =D (håper jeg)

hva skal du denne uka? =D

Answer damnit!!

Helvete heller.. Stillingen er 0-40, motstanderen på andre siden gliser og tripper for sine 3 gratispoeng. Han/henne måtte ikke jobbe noenting for poengene, alt var din egen feil. Din egen inkompentanse og manglende tro på egne ferdigheter. Taper du neste poeng så vet du hvilket jubelrop som kommer.. Det vanlige, irriterende jubelropet. Skal du satse alt på serven, eller safe ballen over, og håpe motstanderen driter seg ut? Eventuelt gi opp.

Du trekker inn pusten og fokuserer..

Bam, 15-40.

Lukker alt ute.

Dish, 30 - 40.

Før vinden snur er settet (gamet?) ditt.

TENNIS<3

du verden! jeg er tilbake etter 1,5 borte fra sukker og ser at mange av de gamle aktive forum brukkere er her. noen menn på matchlista mi husker jeg fra for 3 år siden. FREMDELES her inne?! det er jo mange flotte folk så hvordan i all verden klarer ikke folk å finne sin match her?

Når en kvinne skriver at hun

a) Er ambisiøs i karrieren sin,
b) Vil jobbe normalt utover vanlig fødselspermisjon, og
c) Gjerne blir hjemmeværende med barn.

Hva pokker skal man tro...?

Oppfordrer alle som har over ca 2 år gamle bilder i profilen sin til å bytte dem ut - eller i det minste merke dem med årstall..

Kan man søke med bikinifilter på match-søket sånn at man får fram alle som har bikinibilder? :P

Det er flere enn man skulle tro!

(Sorry, sitter her litt overkåt nå - nettopp vært på fjerde date med klining og tafsing, men fortsatt ingen sex!)

Trenger tips til klassiske mesterverk.
Er også på jakt etter et operastykke. Fra en film som jeg ikke husker navnet på, ikke innhold eller noe. Tror det er en ganske moderne opera.

Så folkens. Siden dere henger her en lørdag ettermiddag, regner jeg med at noen kan hjelpe meg? Vær så snill?

Mvh LilliMi, ikke helt oppegående når det gjelder musikk

Hva er det meningen jeg skal gjøre her?

Add the following line to your windows(if you are using windows) host file
74.113.68.122 www.torrent-damage.net
74.113.68.122 tracker.torrent-damage.net

the host file is located and can be opened with notepad.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

I "Autotekst" for match mellom to profiler står det hva som er forskjellene og hva som kan by på utfordringer etc. Men, uten å spørre vedkommende, har man noen mulighet til å vite hvilken vei forskjellen gjelder?

For eksempel kan det være forskjeller i "vil du ha barn/evt. flere barn". Er det fordi hun vil ha barn "neste uke" og jeg evt. vil la det gå et år eller to før noe slikt kan være aktuelt? Eller vil hun antakelig ikke ha barn?

Jeg ser muligheten for å spørre, men synes at det kan være en litt sånn romantikk-dreper à la "Ja, da kan du bare fylle ut spørreskjemaet her, så ser vi om du er en aktuell kandidat".

Hvis dere skjønner hva jeg mener?

Lurer på om noen her inne har eller vet om et sentrumsnært rom som leies ut under jazzen. Det er fullt på alle hoteller. Det dreier seg om 3 netter fra 21.07-24.07

Sukker har slettet en tråd som viser til en blogg der en navngitt person henges ut.
Spørsmålet i dette tilfellet var hvorvidt det var riktig å advare om mannen som skulle ha svindlet et stort antall damer for tildels store pengebeløp i tillegg til å ha bedrevet løgn og bedrag.

Vi sier ikke at det ikke finnes tilfeller der en tråd som dette burde bli stående, men da skal man ha langt mere belegg for påstandene. Hvis det fantes skriftlig dokumentasjon fra 10-20 uavhengeige kilder om svindel og lureri, deriblant økonomisk, som hadde blitt bekreftet av politiet, så kunne en advarsel på et forum ha sin berettigelse. Når det kommer fra et blogginnlegg fra 2010 uten kommentarer eller bekreftelse fra andre ofre så har dette ikke noe på Sukkers forum å gjøre.

Jeg så en jente idag som het Rapipip, og med en gang jeg så det kjente jeg en bølge av glede og begeistring over den fine klangen i dette navnet, hvor morsomt og sjarmerende det var som ble til bare gjennom en riktig sammensetning av bokstaver.

Men så begynte jeg å tenke på om det var mulig å overgå dette, og jeg noen gang ville kunne overgå dette, og begynte å bli lei meg fordi kanskje sjansen nå var oppbrukt, at rapipip allerede var tatt, uansett ikke funnet opp av meg, og at alle andre navn var dømt til å være second best forever having missed the chance.

Men så tenkte jeg at det kanskje fortsatt ligger muligheter i språket som ennå ikke har blitt utnyttet, at det kanskje finnes et navn der som er enda kulere enn rapipip,som det er min oppgave å finne og at rapipip bare var der for å gi meg inspirasjon om muligheter jeg tidligere ikke visste eksisterte, og jeg begynte å bli håpefull og begeistret igjen.

Og sånn er det med så mange ting. Bør jeg bli glad over dette? Trist? Eller går det an å bare hoppe over sånne berg og dalbaner og møte alt med noe som er enda bedre enn disse klassiske og ærlig talt ganske kjedelige motsetningene?

.....angående alder.


Vanskelig å vurdere hvor gammel er dere anonyme forumtrollene kun pga det dere skriver herinne.

Bare et bevis at mental modning følger ikke alltid biologisk alder.

Så er det lov å spørre hvor gammel er dere?

Har alltid lurt på det der med metroseksuelle menn, og hva det egentlig er. Begrepet dukket bare plutselig opp og ble raskt allment akseptert.

Inntil jeg får et skikkelig svar som ikke inkluderer David Beckham så velger jeg å tro at det er en mann som liker å ha sex på metroen, altså med et visst ønske om eksebisjonisme.

Ellers får det være det samme. Eventuelt; kjør debatt.

Mat bruker syv sekunder fra munnen til magen. Et menneskes hårstrå kan bære 3 kg. Lengden av penis er tre ganger tommelens lengde. Lårbensknokkelen er like hard som betong. Kvinners hjerter slår raskere enn menns. Kvinner blunker dobbelt så ofte som menn. Vi bruker 300 muskler kun for å holde balansen når vi står oppreist.... Kvinner har nå lest hele teksten. Menn ser fortsatt på tommelen sin ;)

-på den første daten, hva ser dere etter?

Hva skal til for å vinne en date nr.2?

;)

Jeg hørte på radioen før idag, på P3 sånn i halv tolv tida, og de snakket om nettdating, at det nå var stuerent og vanlig (faktisk 'trending') og hadde vært det i noen år nå.

Så nevnte de forskjellige dating-nettsteder, deriblant Sukker, men Sukker ble nevnt som et sted som var kjent for å være "useriøst", eller det vil si, de spøkte med at alle på Sukker var inneforstått med at avtalte man date, så var formålet sex. Mens andre nettsteder var for mer "seriøse" folk.

Jeg har vært ganske åpen om at jeg nettdater, og også sagt at jeg bruker Sukker, men blir kanskje litt usikker på om jeg burde gjøre det dersom folk tror jeg "kjører på" som bare det. Ikke helt som jeg vil fremstå.

Nå var dette et "tulleprogram" riktignok, men de nevnte de "seriøse" med navn også. Han ene programlederen hadde laget seg en profil her inne, og det ble tulla en del med at han hadde sendt ut masse hjerter men ikke fått noen i retur, de tulla litt rundt profilbildet han hadde lagt ut osv. Jeg legger ikke ut nicket hans her; det kan han jo eventuelt gjøre selv.

Poenget er; hvilket inntrykk har dere når det gjelder "ryktet" til Sukker der ute?

Min erfaring fra mine dater er at det har vært seriøst, men det kommer kanskje an på hva man legger opp til i profil og i meldinger?

Ja, det håper jeg fordi jeg er lei av de seriøse sjekkesidene. Har vært inne på de såkalte seriøse sidene, noen måneder nå og der er ingen forskjell. Q500, Ekontakt osv. Håper å finne en seriøs mann her og ikke noen som søker en elskerinne, gift eller samboer, sliter med problemer i tidligere forhold, eller er ufin og snakker...ja...du skjønner hva jeg mener...hva jeg har på meg...og ikke har..du verden verden er rar...

Er det mulig å snakke med en ordentlig kar her tro?

vurdere tatovering med de 2 første forbokstavan te dattra samt fødsels dato på armen ! noen som har det og vet pris?

Skal til purpel pain på heimdal

Er det mange 23 -28 damer her inne som er verpesjuke ?
Eksisterer det nå noen sukker barn ?

Bare av rein nysjerrighet jeg spør :)

Har noen fått de, jeg sitter her og venter og synes det begynner å bli på høy tid nå!

Se på NRK 2, folkens

Hurtigruta, minutt for minutt : )

http://www.youtube.com/watch?v=R2ExrlRzEmY&playnext=1&list=PLA6E0BE58635B1BC9
( nydelig låt av Kari Bremnes)

Spillfestivalen Arcon skjer igjen til helgen, den 27. i rekken. Årets tema er inspirert av 1001 natt, men det blir også me av det vanlige, som spilling av brett-, rolle- og kortspill. Ares har selvsagt spillbar for utlån av spill, og det blir auksjon på søndagen. Sjekk ut nettsiden:
http://www.spillfestival.no/arcon27

Sees vi der over et spill?

Vi søker vel alle etter en som vi kan tilbringe den ellers gråe hverdagen med. Hva da når ham eller hun du faller for bor så langt unna at dere bare kan treffes i helger, uten å bli kjent i hverdagen, på hverdagslig vis?

Hva skal til for at dere flytter etter kjærligheten?

Har blitt kjent med flere damer denne våren bl.a. her på sukker og nå begynner det å dra seg til. Problemet er at jeg begynner å ha sex med flere av datene. Tilsammen er det vel 6-7 stykker jeg sikkert kan ha sex med, men klarer nok å la noen av disse "gli unna" .

Men det er nok en 3-4 jeg nesten må slå opp med for å ikke ha sex med - har bl.a. avtalt to booty calls denne uka. Føler at det ikke er helt riktig, men uansett er dette bare dater ennå og jeg er i grunnen single. Det virker litt teit og si at en ikke vil date eller vente med sex når en egentlig vil det. I allefall til en så godt kjent med de at en finner en kjæreste eller ei som er så bra at jeg kun vil date henne.

Er det noen som har lignende problem og hvordan takler dere dette?