Sukkerforum

Noen som gleder seg til musikksommeren? Jeg har foreløpig bare kjøpt billetter til Bergenfest. Noen andre som skal kose seg på festival eller konserter i sommer?

Jeg inviterte med en mann på date på stranden for et par dager siden. Og siden han hadde spandert lunch på meg på første date, tok jeg med meg en picnic-kurv til stranden.

Nybakt brød, hjemmelaget aioli og kjøttkaker, salat med fire forskjellige salattyper, kirsebærtomater, fetaost og avokado. Pastasalat med kylling og pesto, samt chorizo og manchegoost i skiver på en liten skål, cashewnøtter og druer. Iste til å drikke (vi kjørte jo).

Har dere noen favoritter til picnic'en, ting man ikke behøver å varme opp, og som smaker godt og ser lekkert ut?

Jeg hadde planlagt melon og skinke, fersk ananas i biter, og tomat og mozzarella-salat også, men tiden strakk simpelthen ikke til.

Noen gode tips eller oppskrifter?

Jeg tar også i mot tips om gode steder. Jeg er ikke mer kreativ enn at stranden eller Vigelandsparken er det eneste jeg kommer på. 😊

Jeg tenkte aldri at det skulle blir et problem i forhold til å få seg kjæreste da jeg bestemte meg for at gården jeg eier med to søstre ikke skulle få lov til å gå til grunne....men er jo singel og ønsker vi kunne være to om det. Hvordan kombinere bruk av fritid og innsats på gården med å ha en kjæreste?

Jeg ønsker å advare dere her inne om forsøk på svindel. Det er personer som utgir seg for å være amerikanske soldater og tjenestegjør i bl.a i Afghanistan. De vil gjerne kommunisere via privat epost og har gjerne en privat epost adresse. Anbefaler at de som evt. "snakker" med noen som utgir seg for å være amerikansk soldat ber om å få den militære epostadressen. ALLE soldater har dette og den slutter på .mil.
Epostadresser som slutter på @usa.com er private adresser som alle kan opprette.

Leste en artikkel i dn.no om kvinner som mister lysten etter noen år i forhold.
Er det derfor vi er så mange single?
Kom med din mening! :)

Et lite utklipp:

TØRKETIDEN
– Det er et stort problem hos kvinner i lange forhold, tror jeg, sier Ellen Skjelbred (64), lege og sexolog.

?–?Det virker som om de har lyst et visst antall år – og så dabber det av.

Skjelbred sitter på det lyse legekontoret på Mediwave, klinikken hun startet i Oslo for to år siden, som tilbyr behandling for medisinske problemer knyttet til seksualitet.

Blant pasientene hun møter, finnes det mange som Amanda Blackie Parrish – kvinner som kan nyte sex, sier Skjelbred:

?–?Men som har mistet den spontane lysten.

Skjelbred, en av få norske medisinske sexologer, retter opp skjeve peniser, behandler ereksjonssvikt med trykkbølger og skriver ut ereksjoner på resept, men for kvinner? Foruten terapi, kanskje en dose hormoner, har Skjelbred hatt lite å tilby – før nå. Nylig skrev hun ut sin første resept: en rosa pille – testet på tusenvis av kvinner, fra Brentwood til Lillestrøm – som skal få kvinner «i humøret».

?–?Det er en etterlengtet pille, sier Skjelbred.

Link til hele artikkelen:
http://www.dn.no/d2/2016/06/02/2116/Helse/-det-er-en-etterlengtet-pille

Jeg er i så godt humør nå for dagen ,med sol og varm, at jeg beklager litt for alle de flotte menn der ute som ikke utnytte muligheten til å bli kjent med meg. bland dere er de sikkert en som er riktig for meg, jeg vet det for sikkert....dumt at du ikke tar sjanse til å skrive eller å svare på en melding som jeg sender .Seriøs, du må ta det litt easy, ikke heng deg i småtteri ,man kan ikke vurdere noen fra en bilde, man må ta en prat , en kaffe, gå en tur, le litt sammen ...jeg skal forsvinne fra Sukker om tolv dager, da er det min nettdating adventure offisielt myslikt, så synd... jeg virkelig håpet i noe annet..man kan prøve å forklare hvem man her men det er ikke så lett med en skjerm i midten.Jeg vet at de som er blitt kjent med meg er de som jeg er møtt og drukket kaffe og lo sammen , jeg skal savne dere ..god sommer alle og lykke til..

Hei! Hva betyr gult og rødt hjerte? Og, er det ikke "lov" å sende melding uten å ha sendt en "flørt" først..?

Ja mange jenter må syns dem er ganske pene selv. Når mange ikke gidder å svare en gang. Er det så skadelig å si bare hallo ?

Når man har vært på noen dater så begynner forventingene å komme etterhvert. Fler av oss er jo i flere prosesser og dater kanskje 1 til, hvor lenge er dette greit synes dere?

Jeg titter innom listen over de som har vært på besøk, og blir litt frustrert når det er flere bildeløse. Akkurat nå er de siste 10 på listen i den kategorien. Det kan da umulig være en så høy andel kjendiser og folk i sensitive yrker her på sukker?

Inspirert av en annen tråd , ønsker jeg svar på dette meget viktige spørsmålet. Skal på fest i kveld og må vite hvilken benbekledning jeg skal velge :)

Noen jenter som kjører motorsykkel inne her:)?

Vi kommer stadig tilbake til det frustrerende faktum at så mange søte representanter for det motsatte kjønn befinner seg der du ikke er. Så hvis du skulle ha flyttet, og dratt til et sted det var ekstra gode datingmuligheter, hvor ville du ha flyttet da?

Jeg ville ha flyttet til Bergen. Jeg har fått henvendelse fra så utrolig mange søte menn fra Bergen, og jeg liker lynnet og dialekten.

Og i tilfelle det skulle dukke opp noen veldig bokstavelig- tenkende personer så nei, jeg har ikke tenkt til å flytte, og mener ikke at andre skal. Dette er en tråd hvor man kan leke med tanken, litt som når man får spørsmålet 'Hva ville du gjort hvis du vant en million kroner'?

jenter

Siste svar ti. 7 juni 2016 07:28 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym summer16

Skjønner ikke hva det er med jente. Det er jo faen ikke enkelt å komme i kontakt med damer. Huff huff.

Ja jenter! Prøver en ny by!

Jeg er altså 33, og jeg er singel.

Jeg er vinner av sukkerklisjeprisen. Har vært lengst singel, på flest dates, tar en doktorgrad i psykologi, fått flere hundevenner de siste åra, og vurderer å starte et band. Skal jeg spe på med en dårlig oppvekst på det hele? Tja... Nei, det får være grenser.

Til tross for hvordan det ser ut på statusoverflaten, gjør jeg det ganske bra om dagen. Så er du damen til å se gjennom ripene, og de sterke tauene jeg har bundet for meg selv med årene, så er du kanskje dama jeg tar en øl med (jeg er ikke alkoholiker).

Så kom igjenna!

Nå går vi på date! Drammenselva er fin og sterk i vårstrømmen! Jeg kaster deg ut og redder livet ditt etterpå!

Heisann

Jeg opplever av og til at jeg ikke får svar når jeg sender meldinger. Har også skjedd at jeg har hatt en samtale gående med en dame, også plutselig blir det helt stille.

Bør jeg tolke dette som at vedkommende rett og slett ikke er interessert? Eller er det greit å 'purre' hvis man ikke får svar?

Den siste uken har jeg lagt merke til at fler og fler bruker de nye filtrene på profilbilde. Og det filteret jeg tenker på er den som glanser huden, lager nesen slankere og fremhever skinnbena..

Vil virkelig folk at motparten blir skuffet når de endelig møtes? Det er nesten bedre og ha et litt mindre flatterende bilde og dermed komme godt ut av første møte.. Tenker nå jeg..

Jeg har lagt merke til at jeg mottar mange flere meldinger når helgen tikker inn. Er dette fordi herrene føler seg ekstra ensomme da, eller blir de rett og slett tøffere?

Jeg har skrevet mye rart på forumet men syns det uansett er dårlig gjort å lage en tulleprofil bare for å drite ut meg.

Hvem er du?

Da er det noen dager igjen bare her på sukker....kommer ikke til å fornye denne gangen, da jeg har satt dette med kjæreste på litt vent. Ikke det at det har ramlet inn med brev eller hjerter heller hehehe....Da kan det hende jeg hadde avsluttet pga en kjæreste 😊. ..
Ville bare ønske dere alle flotte mennesker her inne en fabelaktig sommer, og lykke til videre i "jakten" på en god venn/venninne 😊

Hvor reiser dere på romantisk sommerferie?

Jeg sier Island eller Nord-Norge :-)

Det er ufint det!!!
Det finnes lite mindre sjarmerende enn det! Hva er det som får en far eller mor til å sette barna opp mot den andre forelderen? Hva er det de tror de vinner på det?
Noen vil nok gjøre det de kan for å såre den andre, noen vil gjerne ha den andre tilbake😳
Hva er det som gjør at man handler som man gjør når man føler seg forsmådd av sin tidligere partner og i tillegg bruker barna og deres følelser i denne konflikten?
Jeg skjønner det ikke!

I know we have had many people posting threads saying good bye and they have been accused of being attention seekers and maybe I will be as well but hey who cares.

I thought I would leave quietly and without saying goodbye but it didn't feel right to me, so yeah here goes my good bye "attention seeking" thread.

I disabled my subscription this week as I feel sukker is not working out for me. I will try and see if RL is any kinder. I have meet a bunch of great people here who have welcomed me here and have been really kind to me. As a foreigner I felt more welcome here than I anticipated. Thank you for your hospitality, kindness and friendliness.

I wish you all best of luck in finding your right match, keep the forum going with your outrageous threads and wild comments.

Cheers and Peace!

Til alle voksne menn som har pen ansikt og god utdanning. Dere trenger ikke å være så arrogant.
Snart ferdig med å være superbruker. Lykke til folkens

"We only regret the chances we didn't take ,relationships we were afraid to have, and the descisions we waited too long to make."

Sukker-ånd i et nøtteskall, -er nok flere som kommer til å angre.. 😉. -dette kommer opp igjen og igjen..Bortsett fra at man venter på 10-er'n, den perfekte, ridderen, "det er så digg å være singel".. Hvorfor gidder man å skrive, og love, avtale møter og så ikke møte? Har man virkelig så lite å bruke tiden sin på? Jeg takler et avslag hur lett som helst, men blir så jævlig nysgjerrig på den " no show"- greia, og jepp jeg går videre uten bitterhet, faktisk. Jeg tenker igjennom alle mulige scenarioer, og kan godta alt, bare jeg får beskjed,- ting kan skje, som er utenfor ens kontroll,- men det er jo bare å gi beskjed. Er det ikke ?
( ikke ute og fisker etter sympati, bare nysgjerrig på "greia") 😉

Nei, her må det bys opp til dans! ;D Faen, eg savner å danse med en skikkelig mann altså! Sterke armer som holder deg fast og fører deg, heftige moves, svette, varme kropper og litt tafsing/flørting hadde jaggu gjort seg det... ! ;-)

...Må vel begynne på et eller annet dansekurs da :P

Den her kom iallefall på spillelista mi nå og eg fikk en umiddelbar urge etter en skikkelig mann å danse med! :D

..den starter deilig slow, øker på og blir rå, heftig, lengtende og lidenskapelig ...just "what I need" etter @rampegutts frekke innlegg ha ha ;D.. og som det står i anmeldelsen den minner en på hvorfor det er bedre å være to! :-)

Min gamle "dansegruppe" er jo lagt ned her inne.. så any takers? :o ha ha ...svinger meg rundt i stua selv her eg jaffal og drømmer meg bort litt ;P

http://www.npr.org/event/music/465594227/nathaniel-rateliff-the-night-sweats-what-i-need

(..og eg vet hvor eg skal innfinne meg 1. nov. ihvertfall! Da spiller ovennevnte gruppe på Parkteateret :D :D, kanskje eg er heldig og får meg en dans da jaffal.. ;-) he he)

Men..liker mannfolka å danse lenger?.. eller? :o

Fyll for all del på med en låt du gjerne skulle ha svinga deg til med et herlig eksemplar av det motsatte kjønn da!

Å plukke ut noen ved hjelp av en datingprofil er nesten håpløst og urettferdig. Det blir så to-dimensjonalt; bilder og faktaopplysninger.

I min profiltekst skriver jeg også noe om at jeg synes nettdating er mer og mer håpløst. Alt blir så overfladisk.

Jeg hadde plutselig en ledig helg og det passet seg slik at Sukker inviterte til treff og quiz på St.hanshaugen i går. Jeg har aldri vært på slike treff før - så jeg dro med spenning på hva som ville vente meg.

Tror det var ca 170 - 200 som kom og man ble plassert på større bord hvor man kunne sitte å prate litt med både menn og kvinner. Det ble arrangert en quiz i to omganger og ved runde to byttet man bord og man møtte nye mennesker. Da quizen var ferdig kunne man velge å gå eller sitte /mingle og snakke med flere av de oppmøtte. Jeg ble der ganske lenge.

Jeg ble positivt overrasket. Det var veldig hyggelig. Og det som overrasket meg mest var at det var mange veldige flotte mennesker der. Vi fikk også tilgang til datingprofilene til de som var møtt opp. Jeg så altså de kvinnelige deltagernes profiler (med matchtall over 70) på min app. Og for å komme til poenget, så var det mange flotte kvinner der - som jeg sikkert ikke hadde lagt merke til en gang ved å bare se på profilen. Men å se de IRL bringer inn en helt ny dimensjon.
Tenk på alle de vi ikke gir en sjanse pga en uheldig datingprofil, eller fordi vi finleser faktaopplysninger i detalj og krysser av "feil" her og der. Møtes man på en tilstelning som dette, så legger man mer merke til de man kanskje ikke hadde levnet en tanke ved å bare se på profilen.
Så JA til IRL treff ;)
Takk til Sukker og de fremmøtte for en hyggelig kveld i sommersola på St.Hanshaugen!

Jeg kan anbefale slike treff til dere som aldri har gjort det før. Om du ikke treffer kjærligheten, så treffer du garantert mange hyggelige mennesker av begge kjønn og det gir deg jo også sosial trening - om du manger det ;)

Er det innafor å spørre om kompisen på bildet er singel?

Jeg vurderer å ta en sommerferie på egenhånd i år. Er det noen som har (positive) erfaringer med dette? Tar gjerne imot reisetips :-)

Hva gjør att man blir litt mere attraktiv her inne på sukker,vet det kansje virker litt rart av en mann på min alder å spørre om noe slikt, men kliner til å spør om tips og råd til hva man bør ha med i profilen sin,kansje noen med litt erfaring kan hjelpe meg/oss med liten eller ingen erfaring med nettdating og komme med noen tips

Noen som kan hjelpe meg?

Sukkerdate + sommerfugler = sant

Bare en liten påminnelse om hvorfor vi er her

Hva er poenget bak å ha 10 bilder i albumet, men ingen av de er av personen selv. Det er bilder av fjell, solnedgang, vann, etc.

kjønner at noen vil ha med sine interesser et på bilder, men de fleste er jo så main stream..

Blir mye kjedelig, enkel og usunn mat som singel. Fjordland og stabburet gjør det godt på sånne som meg. Håper jeg en dag treffer en jente som liker å varte meg opp på det punktet. Det ville jeg satt stor pris på. Noen som har det likedan?
Her er tråden for dårlige matvaner😊

God tone

Siste svar fr. 3 juni 2016 18:05 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Lohengrin

I løpet av de siste årene har jeg vært på en del dater med kvinner både fra sukker og andre datingsider på nettet. Et gjennomgående tema for samtale har vært at mange menn er altfor direkte og sexfikserte ved første henvendelse. Hva mener dere? Har vi menn noe å lære her, eller må kvinnene bare lære seg å akseptere oss som vi er?

Sitter og ser på sola, fra uteplassen min,- litt solvarm på skuldra .. Kjenner duften av sommer, og gresset kiler mellom tærne ... Lyst til å bade også.. 😎. Noen andre?

Hei.

Vurderer å melde meg på til fredag, mange av dere som skal?

Noen på min alder også?

;)

Vil gjerne høre litt tanker rundt det med dater som føler behovet for å eksplisitt markere at de må "Ta det sakte".. når ting virker å være på vei en god retning

Jeg har datet et par kvinnelige versjoner av disse nå...
Samtlige, etter en periode på 2-4 ukers dating, har endt med at de har avsluttet det med at de har funnet ut at de "ikke er klare for noe seriøst"...
Jeg er fullt klar over at dette kan være en enkel "cop out" på at man bare ikker er interessert..

På slutten av disse periodene har jeg som regel merket hva som er i ferd med å komme.. Og har begynt å vurdere om jeg skal fortsette å gi jenter som føler behovet for å si dette eksplisit en sjanse eller ei.. Tanken er om det faktisk betyr at de egentlig ikke er klar for dating.. og eventuelt om de bare ikke føler greia.. men av en eller annen grunn drar det ut før det gir avslag

Så.. kjør debatt! Eller tanker.. either way...

hei . Er det flere som kommer på fredag ? Jeg kommer iallfall ! Dette bli spennende 👌🏽

Endelig noe koselig å være med på, siste sjanse for meg før jeg faller ut av Sukker...jeg har meldt meg på Matfestival den 3 juni, det blir sol og varm og herlig folk.Hvem skal være med?

Er jentene på sukker for krav store ?

bildene

Siste svar to. 2 juni 2016 04:33 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym summer16

Når det står tall på bildene til folk. hva vill det si?

Hva betyr det? I hvilken sammenheng? Flere skriver det i profilen sin, men når gjør de det? Er det kun når det deltas i Birken?

Kjenner jeg begynner å få følelse for ei dame som har type æsj :)
Ho er ei venninne av meg, ho har mye av de samme hobbyene jeg har derfor vi snakker mye sammen. Vet at forholdet er litt frynsete for ho har sagt det til meg, vi snakker så lett om alt mulig. Jeg håper jo ikke for de sin del at det tar slutt for jeg vill ikke ødelegge de sitt forhold. Trengte bare å få ut litt tanker bare, jeg for holde meg i bakgrunn å se hva som skjer på sikt :)
Andre som har vært oppi samme situasjon?

Jeg som har vært singel i 5 år pga skilsmisse og mistet troen på kjærligheten også kjenner jeg det kiler litt i magen når jeg snakker med ho er faktisk en litt deilig følelse som jeg aldri trodde ville komme igjen ;)

I dag er det en litt trist dag.
I lengre tid har jeg hatt en dronning tilstede. Jeg har ødelagt hennes 3 forsøk på å lage et hjem. Så nå har jeg tatt det drastiske steget med å eliminere henne. Hadde virkelig håpet hun fløy sin vei og fant ett bedre sted. Var vel det hun ikke klarte. Så da stempler jeg min balkong til den beste plassen på KM omkrets...
Hvordan stiller dere dere til å bevare dyreliv?

Siden det er for varmt til å sove inne, ligger jeg ute på terassen, og var i ferd med å sovne, da et dyr krysset terassen. Jeg gikk ut i fra at det var en av kattene, men den var for lav, lubben og kompakt til det, så alle nakkehårene mine reiste seg i det jeg skjønte at det måtte være en fet rotte.

Jeg angret bittert at jeg hadde lagt meg ut, og husjet på den for å jage den vekk, og skjønte ikke hvorfor katten som kom tassende, ikke angrep eller freste. Jeg grep iPaden som lå ved siden av meg, og da jeg fikk skrudd opp lysstyrken og lyste på den, så skjønte jeg plutselig hvorfor katten ikke angrep. Det var ikke en rotte. Det var et pinnsvin.

Jeg har aldri sett et levende pinnsvin før, så jeg ropte forsiktig på jentene, som kom og fikk tatt bilde. Og så satt vi litt i mørket, og bare koste oss over å få se det.

Så slikt kan man se når man er sent oppe i sommernatten. :-)

Blæhh.. var ute er par timer og når jeg kom hjem var planen sushi og film. Men hva skuer mitt øye? Joda rød ring på altiboksen. Oi oi.. den skal være grønn den tenkte jeg. Kjører en restart, men ingenting skjer. Ringer kundeservice og de får ikke kontakt med boksen de heller. Så etter å ha prøvd alle forslag til løsning var det ingen vei tilbake annet enn å bestille montør for å sjekke. Skjønt.. de kommer jo ikke i helger de. Så håper det blir bra vær i morgen for en søndag inne uten nett og TV blir kjedelig. Boka jeg kjøpte skulle jeg spiste til ferien, men kan være at den blir lest i morgen.

Her kan alle som vil få skrive om nye Top Gear, enten det er med pseudonym eller åpen profil :)

Selv så skippet jeg igjennom episoden, da det var som fryktet.. Ikke oppfinne seg selv på nytt, men klinge seg til gamle - bare med folk som på ingen måte kan fylle skoene til de gamle..

Extra Gear var faktisk mer fornøyelig å se, både pga Chris Harris - og mangelen av Joey Tribbiani :p

7 dagers dating

Siste svar on. 1 juni 2016 10:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Kattepusen

Hadde ikke det vært en lur ide; 7 damer og 7 menn dater en etter en i 7 dager.
Ingen press bare gøy og uforpliktende..og se hva som det ender opp med...
Men så var det vel denne tidsklemma i hverdagen...

Det er en annen tråd gående om noe fotballgreier, kikket såvidt innom den men orket ikke lese alt, så da tenkte jeg det kanskje var greit å lage en tråd om Top Gear også. Har ikke sett den første episoden av "nye" Top Gear ennå, men vurderer å se den i kveld hvis jeg orker (og der har dere meg, som tar kvelden før 22...)

Uansett, siden "nye" Top Gear har fått veldig blandet mottakelse vil jeg gjerne høre om det er andre her på Sukker som har noen tanker eller meninger rundt dette.

Skjulte profiler bes holde seg unna denne tråden. Ærlig talt, hvis du ikke en gang kan skrive om Top Gear uten å måtte være anonym sier det mest om deg og falskheten din, og slike folk klarer vi oss fint uten her inne.