Sukkerforum

Fra tid til annen har den kontaktsøkende i sin profiltekst reservert seg mot FrP-velgere.

Når jeg leser slikt, tenker jeg som så at h*n møter seg selv i døra.

Oppfattes "anti FrP"-postulater à la dette som noe positivt, negativt eller verken/eller?

Sitter å leser på tråden under her. Forumstreff. Med mange hyggelige ( virker som det i debattene😉) som skrev seg opp. Det lille stikket av misunnelse dukket opp. Ikke den negative nei, men den; åhhh jeg skulle ønske jeg og fikk vært med på et sånt treff😀 har ellers møtt endel fra disse singelgruppene på face, elsker kaffe og en gåtur mens man jabber shit og om alt løst og fast. Så det jeg lurer litt på er om noen kunne tenkt seg et treff her i bartesatans by? Er ikke så flink til å organisere sånt. Men slenger nå ut ideen 😊 så håper jeg på noe form for napp. Har btw vært her inne før, bare veldig ukjent med forumet. Ha en knall dag alle sammen

De bare økte tallet med en liksom.
Helt uten å spørre først😳

Jeg er som mange andre nordmenn lultlei av den vanvittige innvandringen og maset om flyktninger, særlig når de som kommer er økonomiske immigranter fra Afrika. Lut lei av moderate og politisk korrekte "jeg står ikke for noe og faller for alt folk". Jeg vil ut av EØS, Schengen og stenge grensen godt igjen som enhver ekte fornuftig nordmann. Bør jeg skrive det på min profil eller stemmer alle fritids og naivitetspartiet SV og er blottet for sunn patriotisme?

Synes det nesten uten unntak er store forskjeller på det bildet man lager seg av en person, og det man møter i det virkelige liv, når det gjelder denne nettdatingen. Det er litt kleint... 🙈

Hmmm.
Ikke lett dette når kvinner på min egen alder søker menn som er 10 år yngre.
Ser ut som jeg må jeg må finne ei som er 10 år eldre for å komme innenfor alders kriteriene.

Er det bare meg som synes at prislisten til Sukker er noe ullen? Spesielt dette Super medlemskapet som egentlig er Vip + og et tillegg.

Jeg ble trukket der samme beløpet 2 ganger denne måneden, men jeg kan da ikke skjønne hva det skal komme av?

Noen som vet hvor jeg kan oppdrive info om forholdet mellom antall mannlige og kvinnelige profiler her inne på sukker?

Jeg sendte en forespørsel til sukker folkene forsåvidt, men om det stod et sted jeg ikke har fått med meg..?

Da pågangen er for stor så innfører jeg heretter køsystem prinsippet. Da er det viktig at dere holder dere til bare å sende 1 mld slik at jeg kan svare dem som har ventet lengst.

Nemlig😂😂😂

Endelig lørdag :-) Hva er planen?

For 18 år siden gikk jeg på en fest, grinepause, og falt for en fyr som satt der og gnomet en kveld i husker ikke helt hvilken mnd, tror det var oktober mnd og jeg hadde fri fra jobben. Jobbet dobbeltskift så hadde ikke så ofte fri så mm hadde fri fra jobb, så SELVFØLGELIG så falt jeg for han fyren fra festen, og vi hang litt sammen i sånn 5 mnd eller noe og så har jeg ennu ikke kommet over det!! Seriøst, er helt jævlig og har vært med 2-3 andre på den tiden, men aldri noe seriøst pga har fremdeles kjærlighetssorg. Irriterer meg at jeg er sånn og irriterer meg at man, grinepause, ikke kan bestemme hvem man faller for. Seriøst. Jævlig deprimerende. HAllo hvorfor må jeg være sånn trofast mennesketype som bruker ekstremt lang tid på å bearbeide følelser. Jævlig dritt. Ringte tom psykaitrisk for å høre om de kan hjelpe folk som har blitt sviktet og dumpet. Seriøst. FAen meg schtøgge følelser jeg fikk. Og helt ærlig begynner å lure på om det kun var pga sexen var bra, jeg egentlig syns ikke feks han var noe pen, egentlig faktisk spesielt schtøgg, grått hår bl annet, ganske så dum, 70 i iq ifølge ryktene, teit musikksmak etc. Jævlig deprimerende at jeg kun går etter sexen. Hallo. Kan jeg ikke bare bli voksen og forandre meg. Seriøst. Det er jo tragikomisk. Hadde tenkt egentlig å bli voksen, men nei.

Får så mange ulogiske mis-matcher.

Et eksempel.

Jeg har ikke spesielt lyst på flere barn, derfor har jeg i profilen valgt følgende,
Vil Ha barn? Nei
År til barn? 10år / aldri

Hvordan kan det ha seg at det er så mange som matcher meg i den første men ikke den andre? De henger jo sammen. Eller er det noe jeg ikke ser sammenhengen av eller har misforstått?

Bare lurer. :)

VELDIG MANGE FLOTTE DAMER HER OG JEG VAR HELDIG MED EN GANG.FÅTT EI GOD VENNINE ..
VI FÅR SE HVA DET ENDER MED MEN VI HADDE MER FELLES ENN PROFILEN VI LAGTE SÅ KANSKJE IKKE FLINKE DER ALLTID???

Jeg var så heldig å komme i kontakt med en hyggelig mann. Finnes jo ikke noe mer spennende enn å prate med en som har samme interesser og samme mening om en del ting her i livet. Hadde mange morsomme samtaler her inne på sukker, mange som utfordret meg i tankene og mange som fikk meg til å le.
Litt tilbaketrukken var jeg, men en kveld for noen uker siden hoppet jeg ut i det og brukte tlf. nr jeg hadde fått.
Mange koselige sms`er og et par hyggelige samtaler. Vi var inne på at det var på tide å treffes, og snakket om å starte med en kaffekopp.....

Helt til det en kveld smalt inn en sms med en erigert penis!!!!
Uten noen som helst antydning til å ha snakket om dette temaet i det hele tatt....

Jeg er en voksen kvinne, så har sett det før ;) Men hva er det som gjør at noen sender ut bilder av det mest private bare fordi man er litt kåt en kveld?

Vakker var den jo, men det hele ble liksom bare dumt av det.....

Så, da ble det ingen pause fra Sukker lell :)

Er det flere som har vibbene ute for falske profiler? Etter å ha vært på Tinder en stund, (der florerer de falske profilene, ihvertfall i min aldersgruppe) - så har jeg ganske god følelse for hva som er ekte og ikke ekte.
Idag har jeg fått et par meldinger som ikke helt rimer i mitt hode.
Han ene bor i en by i Hedmark, sier han jobber i et norsk flyselskap men på profilen står det snekker... Jeg går raskt fram og spør om en date, men da er han plutselig i Midt Østen og jobber med et fly som bygges for å bekjempe ISIS ...

Han andre har et veldig norsk navn - sender en melding som helt opplagt er googletranslate.... han har jeg svart på ekte trøndersk, så forventer vel ikke noe svar derfra...

Flere som har opplevd noe lignende?

Leste artikkelen til Preben nå nettopp "Menn og dating". Han forteller at menn er feige, lyver for å få damene til å tro at han er følelsesmessig investert, ønsker å finne raskeste veien til sengs, og dater flere samtidig for å spre sjansene... Kjenner at jeg mistet lysten til å begynne å date. Klarer meg godt uten feige mannfolk som må treffe mange damer parallelt, og lyver til alle sammen...

Hvor langt tid skal man bruke for å bli kjent med noen før skal man på date ?
Har opplevd par-tre ganger at det tar en evighet med mld ?
Hva synes dere ?

Hva er greia med at damene legger ut bilder der de står på hendene?

Er det flere som kjenner at de blir litt forbannet - eller i hvert fall litt småforbannet, når de blir blokkert uten videre, og uten noen opplagt grunn.....?

Det blir bare feil. De er på fjell, står på hendene, er på badet, knekk i nakken, suger pikk, sykkelhjelm, flexer pupper eller muskle, har duste kjeledyr, feil farge på kjole og lakker negler.

Jeg mener. Wtf.. drit i bildene ?

Synes det er snodig at så mange damer på over 40-år ønsker flere barn. Og har det som et veldig viktig krav. Tenker at man må jo være sammen en stund før barn er aktuelt og da nærmer de seg.. Ja noen 45. Er ikke det litt sent å sette barn til verden?

Hurra, det finnes menn man får god skrivekjemien med, og som ganske kjapt foreslår å møtes. Kanskje allerede i kveld.

Noen flere heldige der ute?

Hvorfor er det så mange som har på solbriller på bildene sine?

Noen har brillene på hodet, som en slags hårbøyle(!). Er det et asessoar, lizzom?

Andre har bilder hvor de har solbriller på nesen. Når de har dem på nesen ser jeg jo ikke øynene, og dermed får jeg et minimalt inntrykk av utstrålingen.

Jeg vil se øynene!

Hvorfor har så uendelig mange damer 30 graders knekk i nakken på profilbildene og albumbildene sine? Er det for å oppleve "naah, så søt!", medfødt/ ervervet nakkeskade eller eksplisitt underkastelse? Håper dere har en lugn (K)night

Endelig lørdagskveld :-) Hva gjør dere?

Kjære mann, ikke ta selfie på badet, ta selfie et annet sted og kanskje til og med med selfiestang, men iallfall ikke på badet!!

Utested i Oslo

Siste svar lø. 29 okt. 2016 22:48 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Tuddelidi ... Da er jeg i Oslo i helga. Hvilke utesteder med live musikk kan anbefales? Uten at det er altfor slitent klientell

Jeg dyrker JEG!

Jeg har lest her og der i de siste trådene (og mange ganger før også) om enkelte som skriver at om man har en upopulær mening, en mening som skiller seg fra andres, så blir man "jaget vekk". Nye får heller ikke plass på forumet sies det, da de blir skremt vekk. Men, om man har en mening, kanskje en upopulær en attpåtil, er det ikke å regne med at den blir reagert på? At andre sier seg uenig? Hvis man har sin mening og utbroderer den på et offentlig forum, er ikke motgang noe man bare må tåle?

Om man velger å skrive på et offentlig forum, så føler jeg at man har akseptert at ens mening kan bli motsagt. Det kan vel til syvende og sist ikke være forums ansvar å aldri motsi meningene til medlemmer i frykt for å skremme dem vekk, for det er en hver persons ansvar å kunne stå for egne meninger selv når motgang oppleves. Alle de faste her på forum har vært nye på et tidspunkt, og alle har fått opplevd motgang mange ganger.

Er man med på leken får man tåle steken?

---det gjør jeg stadig, og hele tiden., Jeg vil vil nå bare skrive litt med dere andre inne her på forum,,hadde vært hyggelig , synes dere dere har nok med de som skriver her,,,greit.

Det har vært tungt rundt her( her jeg er, også),noen dager, så vil bare sende en varm, god klem ut til dere som synes verden er litt kald idag . Det er så mye å glede seg over ! Og det er fredda! 😍 😘

Hei! Som relativt blodfersk i dette levende forumet, må jeg si at det i stor grad er svært underholdende lesning. Det inneholder alle de velkjente personlighetene som man finner på f. eks. en arbeidsplass av en viss størrelse; den bitre, den klagende, den snusfornuftige, den fandenivoldske, den morsomme, den filosoferende, den allvitende, den paranoide og den trengende. Nå har den også fått den nye. Ønsker dere alle en fantastisk fredag, og en strålende høsthelg.

Hvor mange år, hvor lang erfaring på Sukker trengs det r for å kunne ytre seg her?
Kan en bare slenge på kommentarer å bli tatt seriøs, eller må en ta tiden til hjelp. Jeg var på Møteplassen for 5 år siden,,,der tok det tid for å bli godkjent.

* man ikke har hatt besøk på 6 år
* når ingen har reagert at FB profilen er slettet
* eneste gangene man hører fra ungene at det ikke passer denne helgen heller
* man ikke orker å sove i egen seng men har tilbrakt 5 år på sofaen
* alle er opptatt når man prøver å ta kontakt
* du ikke gleder deg til i morgen

Har ved flere tilfeller mange-sagt å ønsket en god dag videre- ser at det er lest med null respons- er det ikke sånn at man svarer - ikke min type eller går i dialog???- men nada - det er dårlig😕

Må være litt selvkritisk med tanke på hvor kretsen jeg har vært tidligere med tanke på nettdating. Det er ikke nødvendigvis modeller eller spesielt "fine bilder" jeg har vært mest interessert i (må tilstå nå at jeg liker å klikke på profiler som gleder øyene😇😇). Har vært opptatt av å ha mye til felles istedenfor å se hvor man supplementerer hverandre og også sett for mye etter et pseudo-fancy livssyn (akademiker, urban, internasjonal, kulturinteressert). Jeg mener nå at jeg tok feil.

Nok damer som matcher, men skulle jeg fortsette å date endrer veldig på kravene.

Jeg føler at jeg var altfor kretsen og fratatt meg noen gode muligheter å treffe noen som jeg kunne ha trivdes med.

Hvordan ser dere på dette?
Hvor kretsene er dere?

Jeg skjønner fortsatt ikke helt greia.

Man får en melding.. leser den.. rekker kanskje ikke svare med en gang.. neste gang man er inne og tenker nå skal jeg svare.. så har vedkommende som har sendt deg meldingen blokkert deg.

Og slikt blir det dating ut av ?

Sitter her midt på natten og fryser og funderer. Tenk på alle de mulighetene vi aldri tok her inne da..og hvor mange fantastiske mennesker vi kan ha gått glipp av fordi vi aldri sendte en melding. Finurlig.

Jeg har begynt å tenke litt fremover. Er det noen her som skal på noe singelarrangementer fremover? Noen som har noe i tankene for jula feks? :-)

Klarer ikke helt å bestemme om jeg liker den nye layouten. Innboksen er kanskje litt mer ryddig og oversiktlig, men nå ser jeg ikke om meldingene er lest eller ikke.

Hvordan skal vi kunne følge opp samtalene når vi ikke engang kan se om meldingene er lest eller ikke?

Jeg ser at det dukker opp blå hake ved siden av meldingen min, men hva betyr det? At meldingen er sendt bare?

Skjønner ikke hvorfor fungerende ting må endres. Hva var galt med den gamle?

Flere som ikke er fornøyd med nye layouten?

Hei,

Jeg opplever fra tid til annen at noen dating sider viser mer informasjon som for eksempel at dere har felles venner på facebook. Det gjør det veldig enkelt å finne personer du vil snakke med.

Er det da creepy å ta kontakt? Sjansen er jo at det ikke er sikkert man ser personer på Looks heller, så er det da så farlig?

Er det en god idé å invitere på date i første melding eller vil de fleste av dere helst skrive litt fram og tilbake først? Hvor lenge skal man isåfall
skrive før man ber noen ut?

Menn ønsker seg en kjæreste, og det er veldig mange kvinner som passer til rollebeskrivelsen.
Kvinner ønsker seg en kjæreste, og tenker at med mindre hun finner den ene rette så er det bedre å være singel.

Kjenner at søndag kveld er dagen den kvelden jeg fort blir sittende å kjenne på ensomheten. Savner sønnen min og noen å kjede meg sammen med...

Jeg bare minner om denne. Ta godt i mot bøssebærerne! :)

TV-aksjonen:

http://blimed.no
http://giverstafett.no

Hva gjør dere en sur høstdag i oktober?
Jeg strikket og skroller på sukker. Gleder meg til middag hos gode venner snart

Hva betyr det når det står "Jeg er en mann med stor M."?

Og hva betyr "Jeg liker at kvinner er kvinner, og at menn er menn."?

...sitter man her alene igjen og drikker sin rødvin. Smaker godt, men smaken blir faktisk bedre med to glass på bordet. Flere som føler det samme?

Hvilken filmer kan passe en hver smak?
Her er mine tips:
Grøss: In the mouth of madness (Sam Neil)
Drama/romantikk: The man without a face (Mel Gibson)
Scifi/eventyr: Riddick (Van Diesel)
Komedie: Fired up (
Action/thriller: The mecanic (Jason Statham)

Hva er galt med Norges befolkning, eller mennesker generelt?
Greit jeg tar meg nær av enkelte ting en sjelden gang, men hvorfor skal folk ALLTID klage? Tåler vi ikke å høre sannheter? Tåler vi hverken vitser/spøk eller alvor? Vi må alltid ha noe å klagw over. Det som noen ser på som positivt eller ingen fare ved, føler andre som overtramp på sin personlighet, verdier, religion, etc.

Ka med å bare la ting gå over og heller bruke energien til andre viktigere ting (som feks sukker-forum)? :-p

Her e et godt eksempel:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kunder-raser-mot-nsb-reklame-aa-fremstille-staaplasser-som-en-god-ting-er-ganske-frekt/a/23794683/