Sukkerforum

1113 personer har lest eller sett profilen min på ca 2 mnder !! vet ikke om det er mye eller ikke her inne !! fått 2 brev fra noen jeg ikke har skrevet til og nesten blitt 1 date !! men satse på 3000-4000 til så blir det vel en date :) ikke sutretråd..lurer på ka man gjør feil da !!

Som mann i midten av 30 årene med unger mesteparten av tiden så lurer jeg litt på hva folk mener og synes om det å date med barn. Jeg har selv barna så mye at det er vanskelig å finne tid til å date, men jeg prøver. Med kun 2-4 dager pr mnd uten barn så er det ikke lett, men jeg velger å prioritere om jeg vil treffe en dame. Jeg har også vært på date med barna, vi hadde begge barn og ingen mulighet til barnefri, og det fungerte veldig greit. Men jeg vet at mange har problemer med dette.

Hvordan ser dere som ikke har barn i denne aldersgruppen på det å finne tid til å date noen som har barn, da med tanke på prioritering og muligheter. Er dere villige til å endre andre avtaler for å tilpasse litt til den med barn?

Hva med dere som har barn? Hvordan ordner man best at begge har barnefri? Eller er det greit å ha med barna??

Jeg har pratet med en del damer her inne og det er veldig mange som ikke har barn selv og tilsynelatende lever veldig aktive liv, men sjelden virker det som om de prioriterer å kunne være fleksible med sin tid for å kunne treffes. Jeg prøver så godt jeg kan å tilpasse livet og tiden men med barn er ikke det alltid like lett, og det synes jeg generelt det virker som om folk ikke forstår. Forståelsen er mye bedre hos de med barn selv, men der er det ofte praktisk vanskelig. Spesielt når en absolutt ikke vil ha barn med på date. (noe jeg egentlig ikke ser på som det største problemet selv)

Er det egentlig slik at de fleste tror at man ikke må gi og ofre litt for å treffe noen her inne??

Etter en tid her inne, har jeg opplevet at kvinner jeg har kommet innpå er noen travle kvinner.

Et tilfelle der frøkna hadde fri hver 14 dag, var "blokka full" i sikkert 4 uker, veninner og mor skulle jo pleies (sikert meget viktig når hun skulle finne sin make) og her inne var hun ofte.

Antennene sa i det tilfelle at jeg var plassert på vent noe jeg ikke synes særlig om.
Passe av-tent som jeg ble svarte jeg ironisk på en mail på slutten av en helg at jeg ikke nyter å trekke kølapp så se hva du får til imorgen.

Jeg hørte jo aldri noe mer men det var jo inget tap for meg.

Nå er jeg der igjen, "venner " skulle pleies igår, hennes "moder" i ettermiddag, og her er hun, tyst som en østers.

Er jeg sær som mister lysten på kvinner som fyker rundt og deler ut nummer-lapper??

Hva synes andre herre-menn om sånt når dere merker dette fenomenet ??

Det er jo en kjent gjerning at damene får 50 tilbud men at de holder 5-10 på gang?? turn-off for meg..

Avtenning eller turn-off for dere også??

Vi folk flest her inne klandrer mest på sukker hvorfor alt går så treg. Men det er ikke Sukkerens skyld!!
Vi må klandre oss selv som er kravstore, og kan godt si det er ganske forståelig på en måte, pga en del kanskje logiske grunner. Hvis diskusjonsforumet var ikke lagt her inne på Sukker, hva skulle vi gjort da!?
Har vært innom en nydelig kvinnes profil og sikkert har mange utrolig besøk, Kan altså tenke meg hun er forvirret av å velge en av de besøkene for å sende melding eller kanskje hun får en god del meldinger selv. Det er grunn til jeg nevner denne vakre dama for der stod en god del vakre ord om kjærlighet: Håper hun har ikke imot når hun ser det trådet fra meg!

KJÆRLIGHET KAN DU ALDRI FANGE. DEN FANGER DEG OG NÅR DEN HAR GJORT
OG I TIDE, UANSTENDIGHETENe BLIR SKJULT, SER DU IKKE ANNET ENN ALT BARE VAKKERt!!!

søkemuligheter – igjen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jaja

Kan vi ikke snart få muligheten til å søke på dialekt ...? Vær så snill? :-) Blir så slitsomt å lete gjennom hele sukker etter utflytta trøndere som jeg skal lokke tilbake :-)

Av hele 96 besøk på min profil,
så har jeg fått ett rødt hjerte..
- Det er vel en ny rekord? Kan ikke bety noe bra hvertfall..
Noen som har lyst til å dele statistikk?

Møtte en fyr fra nett ute på byen i helga. Vi hadde egentlig ikke noen flørt på gang, da han hadde skrevet at han ikke er klar for noe nytt i profilen sin, og jeg hadde sagt til ham at jeg ikke var interessert i noe annet enn vennskap med ham (han er ikke min type når det kommer til kjæreste).
Men så klarte han å overtale meg til å møte ham ute på byen, vi snakket et par timer og det var hyggelig. Det endte med at han ble med meg hjem, og da var det vel igrunn ganske obvious hva som kom til å skje.

Jeg hadde ikke noe problem med at det gikk som det gikk - jeg har igrunn sjelden sex med gutter jeg ikke har en eller annen form for spesiell kjemi med, men nå var det jævlig lenge siden sist,- det var litt på høy tid for å si det sånn.
Men han blei jævlig rar etterpå, og stakk hjem med unnskyldningen at han skulle på hytta om bare noen timer og at å bli ville bli stress. Gyldig nok, det, men etter det hørte jeg ikke noe..
Sendte melding til ham nå i kveld og spurte om han satt og hadde noia og syntes det ble teit på fredagen, hehe, og da svarte han at ja - han hadde dårlig samvittighet fordi han hadde hatt one-night stand - han ønsket ikke å gi slike signaler, og var ikke hypp på at jeg skulle forvente noe mer.
Jeg ga klart uttrykk i meldingen at jeg ikke forventa noe mer seriøst fra ham, men at jeg ikke angra på det som hadde skjedd, og gjerne kunne tenke emg å henge mer med ham. Og jeg skreiv vel slik at han kunne forstå at jeg kunne tenke meg en elsker, selv om jeg ikke skreiv det rett ut. Merka at han antakeligvis ikke var hypp, så jeg orka ikke drite meg selv ut totalt.
Hvor uflaks kan man ha, a? En fyr som ikke er interessert i uforpliktende sex??!? Djises..
Nå lurer jeg på om jeg bare skal slette han fra vennelista mi på facebook, for jeg føler jo at han sitter og har en teit følelse ang. det hele. og da føler jo jeg meg litt teit også, som IKKE har det.

Hvordan ser dere gutta egentlig på damer som har sex på 1. date? Mister vi "generelle" poeng hos dere?

Hei alle!
Jeg er en som har yrkesrettet utdanning og må innrømme at jeg sitter med et ínntrykk av at dette trekker ned hos jenter. Jenter vil helst ha en som går i dress på jobb, ihvertfall en som ikke blir skitten/eller jobber fysisk. Stemmer det? Eller er jeg helt på bærtur?
Hva sier dere (begge kjønn), hvor mye teller yrkesvalget?

For min egen del teller det litt, har som minstekrav at yrkesvalget skal resultere i en fast jobb med en tålig grei lønn. Men om en jente er lege, sykepleier, elektriker eller lærer spiller ingen rolle.

\"Furtune favors just the brave
That\'s what the blessed always say
Love will come in time
But I am always late\"

Må nesten si at Tobias Sammet er en av vår tids store poeter. (samt han har skrevet 3 album om meg, det må vel telle for noe, haha.)

http://open.spotify.com/track/7mijP1SRLhzkWVUSSkB1ww

Ble tråden abre sletta? Noen som vil fortsette diskusjonen med meg her inne? Faderrullan, jeg var jo så gira på dette var kveldens underholdning. Eller er det fryktelig feil av meg å fortsette dette om TS backa ut?

Tjoho, det er 17 mai!

En liten raritet

Siste svar on. 18 mai 2011 00:37 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Om du har lyst til å smile litt og komme i godt humør :)

http://www.youtube.com/watch?v=P7kt_COpWhU

Skriver du med de du har høyest matchtall med?
Dersom du ikke gjør det, hva er årsaken til det?

Hva er det første du ser etter når du åpner match-treet?

"Din nyfødte datter ser utrolig lite pen ut" Selv om det er aldri så sant VET man jo at det sier man ikke.
Men jøss så lyst jeg hadde.

Noen andre der ute med ting de NESTEN sier?

En 17. mai-fest har tydeligvis gått over til et blandakor i etasjen under meg. Og med blandakor mener jeg at noen kan synge, mens andre ikke kan det. Og de holder på på 5. timen eller noe. Er det riktig av meg å skru på Motorhead på full guffe?

Bunaden passet ikke. Jeg fikk den på meg, men da fikk jeg såvidt puste :(

åååå, jeg elsker bunaden min og nå er jeg bare deprimert og føler meg feit

Føler at noen av oss trenger å "spore av" akkurat nå. Her er tråden for denslags.

Her kan du være edru, full, ensom, munter, melankolsk eller bare tøysete så mye du orker :-)

Hadde du fått panikk dersom det hadde oppstått en teknisk feil på sukker, som førte til at alle som skriver under pseudo-nick, plutselig hadde stått som sitt eget brukernavn her inne?

*lite eksamensfokusert i dag*

Jeg ser på meg selv som en rimelig sosial fyr, liker å henge med venner, og prate shit i mange timer.
Men, jeg, imotsettning til tydligvis alle andre, drikker veldig veldig skjeldet.. kanskje 2-3 ganger i året.
Og, trives veldig godt i mitt eget selskap, eller alene sammen med noen jeg er glad i..

så derfor så har jeg vært på fors, ikke drukket, ledd masse og sitter nå hjemme og slapper av i sofaen.

Hva syntes du om dette?
er det fler som er som meg? Og føler du ofte press på å drikke/ være mer sosial enn du egentlig føler for?

Answer damnit!!

For et halvt år siden var jeg på date med en fra mitt hjemsted....kjekk fyr. Ble ikke til noen 2nd datet før lørdag som var. Han er interessert, men som jeg skjønner har han ikke tid i sitt liv til dater. Jeg føler jeg har ventet og ventet på denne mannen..hvorfor gidder jeg det? Jo fordi han er spesiel for meg. Men jeg har blitt tynet til mitt ytterste. Ingen god følelse..føler vel at det er jeg som maser mest på han akkurat nå, og at han har trukket seg litt tilbake. Men jeg så på hele mannen da vi møttes på lørdag at han var mer enn betatt av meg og han begynte å legge planer for oss at vi skal på helgetur sammen i starten av juni.

Nå har jeg pålagt meg selv forbud om å ta kontakt med ham frem til torsdag kl. 18.00.

Det er jo forventingene som tar knekke på meg. Tror jeg rett og slett trenger noe/noen andre å tenke på ....HJELP.

Ny amerikansk studie viser at menn med penger og status støtter deg mindre i din karriere, er mer utro - og dårligere i sengen.

http://iform.nu/blogg/aktuelt/menn-som-tjener-mindre-er-mer-trofaste

Hva mener dere om dette - kan det være noe i det?

Merker jeg gleder meg masse! Blir barnetog, kaffe og kaker, lek og moro på idrettssletta, russetog, indisk mat og tivoli! Lurer på om meg eller mini tar kvelden først! :D

Hva er dine planer???

Nå er jeg egentlig blitt lei...Blir bare verre og verre.Klarer dere ikke å finne damer på deres egen alder eller litt yngre?49 år og har lyst til å bli kjent med meg?!Min pappa er 50!Og jeg er ikke sååå desperat:)Deilig å få ut frustrasjonen:DJa,jeg har PMS:P

http://www.youtube.com/watch?v=RxUbwteSWVk

Läste i en annan tråd här att det var önskemål om en hyllningstråd för någon dama , vi har alla sett trimmtrabs hyllningstråd ,men vilken dama skall hyllas , som flirtar med alla , med bilde helst da så att inboksen kan bli full , är det någon dama som vill ha så mycket publicitet , se sitt namn överst på forumet i ett par veckor .

Kom med förslag eller bjud in dig själv .

Gratulerer norge:D

å godt natt te alle som fortsatt e opp:D

Synspunkter på dagens runde i tippeligaen?
Har fotballen utspilt sin rolle på denne dagen? Eller er det en folkefest?

Hva er vanlig/normalt i innhold og fremdrift på date nummer 1, 2 og 3? For oss mannfolk 40+ ...
Første date: Oppmøte, hilse høflig, klemme?, prate om hva som helst. Avtale neste date.
Andre date:?
Tredje date:?

Noen menn her som strikker?

I lys av et par tråder om menn over 40 som skriver til jenter som er i slutten av 20-årene, tenkte jeg at jeg skulle opplyse om hvordan landskapet ser ut fra vår side.

Veldig mange jenter sier at de liker menn som er 10-15 år eldre. So far so good!

Mange jenter sier også at de ikke kunne tenke seg en partner som er 10-15 år eldre. Saken er at flertallet av disse mener det ikke. I praksis viser det seg at de er ute etter menn som er nettopp 10-15 år eldre. Jeg, og mange med meg vet dette, fordi vi får bevist dette i praksis hele tiden.
Og vi forstår hvorfor, fordi vi menn i den alderen er blant jordens vakreste skapninger.

Det bittelille mindretall av jenter som både i teori og praksis ikke kunne tenke seg en eldre partner, har vi respekt for, men dere er forsvinnende få. Det er bare å si fra, eller blokkere, eller hva som helst, så går det helt fint.

Fra mitt ståsted ser landskapet slik ut, og jeg synes det er et fint landskap:-)

girls,girls,girls........ glad jeg er mann :)

http://www.youtube.com/watch?v=CwLDKRlcF1E

Vidunderlig vakkert!

TURN OFF

Siste svar ma. 16 mai 2011 23:17 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym ærlig..

Jeg har skrevet med mange jenter her inne.Når vi kommer til spørsmålet om jeg har vært i forhold tidligere,og jeg dessverre må svare at jeg ikke har noe forhold bak meg,blir det en slags "Turn OFF" og skrivingen opphører.

Bør jeg heller lyve og si at jeg har vært i mange forhold og hatt sex med nesten alle jeg kjenner?Er man mere normal da?

Skjønner at det er rart å være over 30 år og ikke vært sammen med noen..Men jeg har jo opplevd mye annet,men det er kanskje ikke så interresant??..hmm...

Har akkurat kommet meg hjem etter jobb, Slengt noe mat i ovnen, jekka en rødvin og tror resten av dagen går til å surre rundt i kåken med småryddings foran en fridag. For det er det jeg anser morgendagen for å være. Har ingen kids og for å være helt ærlig er jeg litt smålei av å henge med venner på 17. som har det.. (Ikke lei av småkids by all means, men 17. blir som regel noe overload?) Så i år gir jeg beng.. Og er litt fornøyd med det?

Sikkert flere her som føler det samme! :)

noen damer her inne spiller world of warcraft...

Var ute og kjørte en tur med båten i det flotte været idag, og før jeg fortsetter er det viktig å nevne at dette var andre turen.... etter å ha installert min nyoverhalte dieselpumpe i motoren. Forøvrig en affære som gjprde meg 10400 kroner fattigere......men i det nydelige været drukner alle mine sorger og jeg forstår hvorfor jeg betaler i dyre dommer for å ha båten iorden.
Jeg fortsetter gjennom bysundet..forbi Gunnarsholmen og utpå fjorden, har dere vært i Kragerø.....ikke så viktig, det vikrtge er å huske at været er nydelig og alt er fint. Bestemmer meg for å holde meg inneskjærs i tiulfelle noe skulle skje, som sagt bare andre turen etter over haling.
Da jeg nærmer meg Rørvik begynner turtallet å synke..hmm var dette alt jeg fikk for 10400 tenker jeg..sannelig dyrt blitt i detta landet her!
Så skjer det, turtallet synker ytterligere og etter en liten stund har siste dråpa rent ut! Så er det bomstopp....F..N, klør meg i hodet og lurer på hva jeg skal gjøre, vipper passasjersetet tilbake...motoren er nemlig under det. Løsner på lufteskruen og Pfffff så kommer lufta ut, ganske så riktig...den har fått noe luft i seg.
Begynner å lufte dieselsystemet men merker at jeg nærmer meg et skjær. hiver dreggen ut.....MEGATABBE...men det kommer jeg tilbake til.
Fortsetter å lufte men så skjer det noe....lufte skruen brekker og jeg står igjen med hodet mens skruen sitter igjen på dieselpumpa....F..N....nå kommer jeg ihvertfall ikke noen vei!
Ringer hjem til min kjære far og godsnakker litt, en tre kvarter seinere omtrent er han på plass med båten sin og sleper meg inn til brygga mi...sa jeg det, men det stemmer ikke helt for der og da oppdager jeg hva jeg har gjort...når jeg drar opp dreggen oppdager jeg at jeg har truffe en undervanns høyspentkabel......det hele ender med at jeg må kappe tauet for å komme meg videre......

Så hvis du bor i Kragerøskjærgården og har mista strømmen vennligst kontakt Strings på sukker.
Så da...hvordan har din dag vært?

Fra å ha ingen dater har jeg nå avansert til to stykker...en her fra sukker, som jeg skjønner egentlig bare vil ha sex( helt greit, jeg også) og en jeg har møtt på byen...han har derimot samboer, men sier at det er dårlig forhold og han gjerne vil møte meg flere ganger...(har ikke hatt sex med han, bare kysset litt...)
..........og jeg er vel i grunn like langt i forhold til å finne meg en som bare vil ha meg!!!
Hmmm...

En jentunge på halvparten av min alder, ei doie uten tekst i profilen og en Nigeria-scam.

Hva med dere?

Hmmmm, hvordan skal jeg greie å holde ut i et fast forhold når jeg allerede nå faktisk er litt smålei alle dere damene her på sukker.no?

Og da har jeg til og med datet bare en brøkdel av dere!

Dere har nok muligens blitt litt for gamle og sære allerede ja... jeg begynner å blande sammen de forskjellige profilene, tekst og bilder ligner så veldig på hverandre, alt flyter sammen liksom....

Selv er jeg selvfølgelig helt perfekt, unik, ung til sinns, og alt det der, et skikkelig catch! Kresen er jeg også!

God helg og god jakt alle sammen!! ;)

Værsjuk

Siste svar sø. 15 mai 2011 23:56 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Skyene henger tungt over Oslo. Egentlig burde jeg dratt for å trene, eller lest til eksamen jeg skal ha om knappe to uker, eller tatt kontakt med noen her inne. Men det er nå så som så med motivasjonen...

Andre som har det sånn?

Soulmate?

Siste svar sø. 15 mai 2011 23:33 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym justwonder

Noen som har opplevd å få 100% match her inne?

- et fantastisk program! Belærende? Ja, men Nyttig?? Absolutt!!

Lager en liten spin off hentet fra tråden "Hva teller yrkesvalget?"

1. Hva tror kvinner menn vil ha

2. Hva vil egentlig menn ha

Atter en gang vært på date, veldig hyggelig kar, men så tar han frem røykpakka/snusboksen - selv om det står i profilen min at jeg er helt anti tobakk. Vi har helt grønt blad på røyk også.

Hva er poenget? Du avslører deg selv som uærlig - var det meningen at jeg skulle falle for deg pga det?

Dette har skjedd meg ikke mindre enn tre ganger nå. Oppgitt...

Fest med (nesten) bare par. Eneste single var gutter. Blæææææh!

Ut en tur etterpå. Gode gud, så ufattelig døllt! Ja, jeg vet det er hva man selv gjør ut av det. Ja jeg vet at man ikke får mer morro enn det man selv legger opp til. Men, jeeeeesuz, når ingen av damene jeg ser tenner den minste gnist? Hrmpfff. Får gå litt i meg selv, skjønner jeg (drikke mer neste gang?). Må jo være et sykdomstegn når anonyme sushi & vårblomst gir meg mer hard on, enn jentene på byen.

Poll:

1. VoksenMann er en sær tulling

2. VoksenMann fortjener spanking

3. VoksenMann er søt, og jeg tenner gjerne gnisten hans

4. Byen suger

5. Hva er byen? (låvefest er tingen)

Tråden ”Gutter er enkle??” tråden beskriver et fenomen at ting dør ut når ting går over til å bli forhold.

Jeg har datet en dame nå i hele vinter/vår og vi har virkelig fått en god kjemi. Hun har ”jaktet” meg i vinter, og jeg har fått SMS’er og telefoner fra henne nesten daglig. Det har gradvis blitt såpass seriøst at vi har sluttet å date andre og spøker at vi er kjærester uten at ingen av oss er helt sikker på det heller.

I den senere tiden har hun begynt å si at hun trengter alenetid noen ganger da jeg skal dra til henne (men angret seg etter på), og aktiviteten fra hennes side har sakte med sikkert dalt nedover.

Hun gjennomgår en vanskelig periode grunnet et tidligere forhold som har eskalert i den senere tiden.

I det siste er det bare jeg som har tatt kontakt da det går lengre og lengre mellom hver gang jeg hører fra henne. Jeg har også merket at jo mer ”på” jeg er, jo lengre drøyer det mellom hver gang hun tar kontakt.

Men hver gang jeg ringer, hører jeg tydelig at hun er glad og interessert. Men uansett så blir det stille igjen.

Så forholdet har snudd fra at hun har jaktet meg til at jeg nesten har begynt å jakte henne. Jeg er sikker på at hennes følelser for meg vil ta slutt hvis bare jeg kontakter henne. Videre er jeg redd at alt vil løpe ut i sanden hvis jeg ikke tar jevnlig kontakt.

Hun er tydelig interessert og det er ikke for sent ennå – men det er ikke mye tid.

Hva skal jeg gjøre for å opprette balansen i forholdet igjen?

Det finnes noen nifse folk her inne, uten å være på besøk lista sender de melding til deg. Og matchtallet er så lav at de tilhører ikke online mennesker du ser foran deg. Hvordan er muligens at de finner brukenavnet mitt på medlemsøket uten at jeg har aldri vært her på diskusjonsforumet en gang før? Jeg kan love dere Vicky er ikke min ekte brukenavn som brukes for sukker for å logge inn!

Skyldes det:

A) Dårlig kontakt et sted
B) Feil fra Canal Digital
C) Feil på tv'n (som forøvrig -kun.. - er 5 år gammelt)

Helt seriøst jeg skjønner ikke hvordan noen kan si at gutter er enkle.. hvis jeg liker noen så viser jeg det, og satser på den gutten. Enten så funker det eller ikke... det er meg enkelt og greit...

Her er guttene: man skriver en liten stund, møtes et par ganger, de får litt panikk, blir stille, 3-5 måneder senere beynner å ta kontakt med meg igjen.... dette skjer meg gang på gang...

Så nå har det seg slik at jeg var på date sist uke. syntes det gikk ganske bra. Men nå har plutselig to "gamle" dater begynt å ta kontakt med meg igjen. Skal jeg si ja når de inviterer meg ut eller skal jeg satse på han siste jeg var på date med (har bare vært på en date og ikke laget noen ny avtale)? Er bare super forrvirret...

Kjedelig samfunn - hvorfor er det så dødt her ? Skriv da vel!

Noen som trener karate her, vurderer å begynne med kyokushinkai men det er noen av punktene i etiketten som er uaktuelt for me å følge! De punktene jeg snakker om sier riktignok "bør" ikke "skal" eller "må".
Det jeg lurer på er derfor hvordan klubbene selv håndhever reglene...noen som vet?
Driver du med andre kampsporter en denne så kan det hende du kan komme med innspill alikevel.