Sukkerforum

du verden! jeg er tilbake etter 1,5 borte fra sukker og ser at mange av de gamle aktive forum brukkere er her. noen menn på matchlista mi husker jeg fra for 3 år siden. FREMDELES her inne?! det er jo mange flotte folk så hvordan i all verden klarer ikke folk å finne sin match her?

Når en kvinne skriver at hun

a) Er ambisiøs i karrieren sin,
b) Vil jobbe normalt utover vanlig fødselspermisjon, og
c) Gjerne blir hjemmeværende med barn.

Hva pokker skal man tro...?

Oppfordrer alle som har over ca 2 år gamle bilder i profilen sin til å bytte dem ut - eller i det minste merke dem med årstall..

Kan man søke med bikinifilter på match-søket sånn at man får fram alle som har bikinibilder? :P

Det er flere enn man skulle tro!

(Sorry, sitter her litt overkåt nå - nettopp vært på fjerde date med klining og tafsing, men fortsatt ingen sex!)

Trenger tips til klassiske mesterverk.
Er også på jakt etter et operastykke. Fra en film som jeg ikke husker navnet på, ikke innhold eller noe. Tror det er en ganske moderne opera.

Så folkens. Siden dere henger her en lørdag ettermiddag, regner jeg med at noen kan hjelpe meg? Vær så snill?

Mvh LilliMi, ikke helt oppegående når det gjelder musikk

Hva er det meningen jeg skal gjøre her?

Add the following line to your windows(if you are using windows) host file
74.113.68.122 www.torrent-damage.net
74.113.68.122 tracker.torrent-damage.net

the host file is located and can be opened with notepad.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

I "Autotekst" for match mellom to profiler står det hva som er forskjellene og hva som kan by på utfordringer etc. Men, uten å spørre vedkommende, har man noen mulighet til å vite hvilken vei forskjellen gjelder?

For eksempel kan det være forskjeller i "vil du ha barn/evt. flere barn". Er det fordi hun vil ha barn "neste uke" og jeg evt. vil la det gå et år eller to før noe slikt kan være aktuelt? Eller vil hun antakelig ikke ha barn?

Jeg ser muligheten for å spørre, men synes at det kan være en litt sånn romantikk-dreper à la "Ja, da kan du bare fylle ut spørreskjemaet her, så ser vi om du er en aktuell kandidat".

Hvis dere skjønner hva jeg mener?

Lurer på om noen her inne har eller vet om et sentrumsnært rom som leies ut under jazzen. Det er fullt på alle hoteller. Det dreier seg om 3 netter fra 21.07-24.07

Sukker har slettet en tråd som viser til en blogg der en navngitt person henges ut.
Spørsmålet i dette tilfellet var hvorvidt det var riktig å advare om mannen som skulle ha svindlet et stort antall damer for tildels store pengebeløp i tillegg til å ha bedrevet løgn og bedrag.

Vi sier ikke at det ikke finnes tilfeller der en tråd som dette burde bli stående, men da skal man ha langt mere belegg for påstandene. Hvis det fantes skriftlig dokumentasjon fra 10-20 uavhengeige kilder om svindel og lureri, deriblant økonomisk, som hadde blitt bekreftet av politiet, så kunne en advarsel på et forum ha sin berettigelse. Når det kommer fra et blogginnlegg fra 2010 uten kommentarer eller bekreftelse fra andre ofre så har dette ikke noe på Sukkers forum å gjøre.

Jeg så en jente idag som het Rapipip, og med en gang jeg så det kjente jeg en bølge av glede og begeistring over den fine klangen i dette navnet, hvor morsomt og sjarmerende det var som ble til bare gjennom en riktig sammensetning av bokstaver.

Men så begynte jeg å tenke på om det var mulig å overgå dette, og jeg noen gang ville kunne overgå dette, og begynte å bli lei meg fordi kanskje sjansen nå var oppbrukt, at rapipip allerede var tatt, uansett ikke funnet opp av meg, og at alle andre navn var dømt til å være second best forever having missed the chance.

Men så tenkte jeg at det kanskje fortsatt ligger muligheter i språket som ennå ikke har blitt utnyttet, at det kanskje finnes et navn der som er enda kulere enn rapipip,som det er min oppgave å finne og at rapipip bare var der for å gi meg inspirasjon om muligheter jeg tidligere ikke visste eksisterte, og jeg begynte å bli håpefull og begeistret igjen.

Og sånn er det med så mange ting. Bør jeg bli glad over dette? Trist? Eller går det an å bare hoppe over sånne berg og dalbaner og møte alt med noe som er enda bedre enn disse klassiske og ærlig talt ganske kjedelige motsetningene?

.....angående alder.


Vanskelig å vurdere hvor gammel er dere anonyme forumtrollene kun pga det dere skriver herinne.

Bare et bevis at mental modning følger ikke alltid biologisk alder.

Så er det lov å spørre hvor gammel er dere?

Har alltid lurt på det der med metroseksuelle menn, og hva det egentlig er. Begrepet dukket bare plutselig opp og ble raskt allment akseptert.

Inntil jeg får et skikkelig svar som ikke inkluderer David Beckham så velger jeg å tro at det er en mann som liker å ha sex på metroen, altså med et visst ønske om eksebisjonisme.

Ellers får det være det samme. Eventuelt; kjør debatt.

Mat bruker syv sekunder fra munnen til magen. Et menneskes hårstrå kan bære 3 kg. Lengden av penis er tre ganger tommelens lengde. Lårbensknokkelen er like hard som betong. Kvinners hjerter slår raskere enn menns. Kvinner blunker dobbelt så ofte som menn. Vi bruker 300 muskler kun for å holde balansen når vi står oppreist.... Kvinner har nå lest hele teksten. Menn ser fortsatt på tommelen sin ;)

-på den første daten, hva ser dere etter?

Hva skal til for å vinne en date nr.2?

;)

Jeg hørte på radioen før idag, på P3 sånn i halv tolv tida, og de snakket om nettdating, at det nå var stuerent og vanlig (faktisk 'trending') og hadde vært det i noen år nå.

Så nevnte de forskjellige dating-nettsteder, deriblant Sukker, men Sukker ble nevnt som et sted som var kjent for å være "useriøst", eller det vil si, de spøkte med at alle på Sukker var inneforstått med at avtalte man date, så var formålet sex. Mens andre nettsteder var for mer "seriøse" folk.

Jeg har vært ganske åpen om at jeg nettdater, og også sagt at jeg bruker Sukker, men blir kanskje litt usikker på om jeg burde gjøre det dersom folk tror jeg "kjører på" som bare det. Ikke helt som jeg vil fremstå.

Nå var dette et "tulleprogram" riktignok, men de nevnte de "seriøse" med navn også. Han ene programlederen hadde laget seg en profil her inne, og det ble tulla en del med at han hadde sendt ut masse hjerter men ikke fått noen i retur, de tulla litt rundt profilbildet han hadde lagt ut osv. Jeg legger ikke ut nicket hans her; det kan han jo eventuelt gjøre selv.

Poenget er; hvilket inntrykk har dere når det gjelder "ryktet" til Sukker der ute?

Min erfaring fra mine dater er at det har vært seriøst, men det kommer kanskje an på hva man legger opp til i profil og i meldinger?

Ja, det håper jeg fordi jeg er lei av de seriøse sjekkesidene. Har vært inne på de såkalte seriøse sidene, noen måneder nå og der er ingen forskjell. Q500, Ekontakt osv. Håper å finne en seriøs mann her og ikke noen som søker en elskerinne, gift eller samboer, sliter med problemer i tidligere forhold, eller er ufin og snakker...ja...du skjønner hva jeg mener...hva jeg har på meg...og ikke har..du verden verden er rar...

Er det mulig å snakke med en ordentlig kar her tro?

vurdere tatovering med de 2 første forbokstavan te dattra samt fødsels dato på armen ! noen som har det og vet pris?

Skal til purpel pain på heimdal

Er det mange 23 -28 damer her inne som er verpesjuke ?
Eksisterer det nå noen sukker barn ?

Bare av rein nysjerrighet jeg spør :)

Har noen fått de, jeg sitter her og venter og synes det begynner å bli på høy tid nå!

Se på NRK 2, folkens

Hurtigruta, minutt for minutt : )

http://www.youtube.com/watch?v=R2ExrlRzEmY&playnext=1&list=PLA6E0BE58635B1BC9
( nydelig låt av Kari Bremnes)

Spillfestivalen Arcon skjer igjen til helgen, den 27. i rekken. Årets tema er inspirert av 1001 natt, men det blir også me av det vanlige, som spilling av brett-, rolle- og kortspill. Ares har selvsagt spillbar for utlån av spill, og det blir auksjon på søndagen. Sjekk ut nettsiden:
http://www.spillfestival.no/arcon27

Sees vi der over et spill?

Vi søker vel alle etter en som vi kan tilbringe den ellers gråe hverdagen med. Hva da når ham eller hun du faller for bor så langt unna at dere bare kan treffes i helger, uten å bli kjent i hverdagen, på hverdagslig vis?

Hva skal til for at dere flytter etter kjærligheten?

Har blitt kjent med flere damer denne våren bl.a. her på sukker og nå begynner det å dra seg til. Problemet er at jeg begynner å ha sex med flere av datene. Tilsammen er det vel 6-7 stykker jeg sikkert kan ha sex med, men klarer nok å la noen av disse "gli unna" .

Men det er nok en 3-4 jeg nesten må slå opp med for å ikke ha sex med - har bl.a. avtalt to booty calls denne uka. Føler at det ikke er helt riktig, men uansett er dette bare dater ennå og jeg er i grunnen single. Det virker litt teit og si at en ikke vil date eller vente med sex når en egentlig vil det. I allefall til en så godt kjent med de at en finner en kjæreste eller ei som er så bra at jeg kun vil date henne.

Er det noen som har lignende problem og hvordan takler dere dette?

Selv om tittelen på denne tråden kan virke useriøs så er hensikten det motsatte! I et inlegg i datingmagasinet påstår en kar at damer generelt sett har mere sex enn menn.
Inlegget heter "betydningen av sex" og omhandler forholdet mellom kjønnene på sexrelasjonsmarkedet.

Legger til en kopi i neste inlegg for de som vil lese det, for de som ikke gidder så kommer kortversjonen her:

Per som han kaller seg mener at damer har mere sex enn menn, og at dette fører til at menn blir tapere på området.
Når mener Per at siden damer velger andre sexpartnere enn noen de kunne tenke seg til kjæreste, så utelukker dette en stor gruppe menn som må vente med sex til damene får kyst på en kjæreste.

Legger til en link med materialet som delvis støtter "Per" sine påstander.

http://www.kk.no/820327/den-stygge-sanneten-om-tilfeldig-sex

Jeg vil gjerne høre folks synspunkter om saken, kom gjerne med fakta som motbeviser det hvis du har.
Jeg synes selv påstanden var noe på kanten, men kan gått gå med på at den stemmer til en viss grad.

Fordi jeg ikke vil at tråden skal bli en skravletråd om alt mulig annet en tema så er den grønn, det betyr ikke at den skal være utelukkende seriøs på alle mulige måter.

Legger til en koåpi av saken i neste inlehgg for de som vil lese inlegget i sin helhet.

Jeg syntes det er lite voksent å ikke svare. Lag in bilde å pusset litt på profilen, og kjøpte superbruker for 1 mnd.
Kikker litt rundt på profiler, detter inn på en profil som var litt lengere vekke i avstand en det jeg så etter.
Ble veldig sjarmert av hva som sto i profilen, og sendte en post jeg brukte litt tid på.
Logger inn en annen dag. ser at posten er lest. Ingen tilbakemelling.
Sender en meldig til, om at jeg tåler å høre det folk har å si, trenger ikke være positivt. (Ingen tilbakemelling)

Jeg mener det er greit at en kansje ikke er interisert. Men dette er da faktisk en dating side hvor en velger å betale penger for å komme i kontakt med mennesker en kansje ikke møter på byen, og som har samme hensikt med å være her, som alle dem andre.

Vist jeg er på et utested, det kommer en kvinne å snakker en del å prøver å få kontakt, vist du ikke er interisert å det blir så galt at hun dytter brystene sine på deg. Er jeg vertfall hyggelig nok til å avise på en skikkelig måte.

Å hadde jeg fått en tilbakemelling her som kunne være så simpel som, Takk for post, Ikke interisert. lykketil med neste. hadde jeg vert mer en glad for det. bedre det en å ikke bli svart.

Vi mennesker er jo rare, vill alltig ha det en ikke kan få. Og kan en få noe er det ikke interisangt. Var derfor jeg kjøpte abonomang her for å slippe dette tullet som en opplever vanligvis.

Mange av damene på sukker.no er virkelig kalde og avvisende..
Ser på forumet at en fyr skrev lengden på utstyret sitt på profilen,
og fikk ett besøkstall som gikk i taket. Men hva faen? Seriøst?
Jeg er absolutt ikke dårlig utstyrt, men hvis det er det som skal til for å dra damer her på sukker.no,
at man legger ut om lengden på utstyret sitt osv... Ja da sier jeg takk for meg.
Er her i håp om å finne kjærligheten, ikke se ut som en jævla pornoreklame..

Chat.no

Siste svar ma. 20 juni 2011 11:58 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym mann28

Traff mi første jente på chat.no i si tid, var innom der igjen litt i helga, det er rent latterlig på chattesider, blir bare verre og verre også!

En gjeng med deperadoer som stuper på første kvinnenick som viser seg, er vel over 80% menn der!

Hvorfor er "alle" jenter ute etter en med atletsik kropp,natur,ser sykt bra ut!Har dere tenkt på de som IKKE tar seg godt ut på bilder men er jævla ålreit ellers?:) Skal ikke nekte på at jeg er kresen selv,Men hallo! Er jeg så ille? bare lyst til å treffe ei ålreit jente som kan tenke seg å slå seg litt til ro:)

EN PERSON

Siste svar ma. 20 juni 2011 09:57 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym ærlig

En person har fått hjertet mitt...og han fortjener det ikke....føles som ingen andre kan klare få den plassen akkurat nå....skulle jo ønske det ...men det er liksom ikke så ofte det skjer...han var liksom så spesiell for meg...

Men det er vel sånn det bør være...det skal ikke skje lett og være så lett å bli byttet ut...så jeg får lide meg igjennom hjertesorgen...få det på avstand og igjen bli åpen for noe nytt ....håper ikke det skal ta så altfor lang tid da...

Men glad for jeg har evnen til å bli glad i noen ...og tørre å bli forelsket...det koster jo da...når det går dårlig...sånn er det.

Vil bare dele en liten videosnutt med dere på en ellers regnfull lørdagsmorgen :)
Syns denne her er hysterisk vittig og eg kan anbefale folk som trenger en god latter å se denne her! :)

Ja, det er svært enkel moro, men trenger alt være så komplisert? :)

http://www.youtube.com/watch?v=wpJ8UFUe0fo

Følg med på hva videoen heter og hva han fyren sier... ;)

Hvor mange hjerter har dere jenter fått fra forskjellige typer her på sukker ?

Jeg har vært medlem et par måneder her nå. Og har fått 39 hjerter av forskjellige farger.
er det mange til å være mann på så kort tid ??
eller ligger dere andre menn mye høyere enn det ?

Ikke at det betyr så mye men, har jo ikke kontakt med alle de.

Afghanistan, Libya, USA, Kina, mesteparten av FN etc er veldig langt borte...
(Og vi aner knapt hvor... Samme gjelder vel Liechtenstein :))

Vi trenger å få vist kunnskapene og meningene våre om de nærere områder også.

Så, for eller imot EØS og EU?

Shoot!

"Norske fly slipper bomber i Libya, norske soldater kjører på veibomber i Afghanistan. Hva mener du om vår norske deltakelse i denne krigføringen ? "

Fra et innlegg i dagens utg av Aftenposten

Ja, folkens. Så hva mener vi om dette ?

Shoot !

må være den beste norgesreklamen som finnes! fine landet:)

Finnes det en kvinne en slik som jeg vil ha
Hun kan gjerne være streng for jeg kan jo bli litt sta
Og hun må holde meg i hånden hvis noe farlig skulle skje
Men ellers være snill og prøve å få meg til å le

Finnes det en kvinne en slik som jeg vil ha
Som kan gi meg små presanger og søte smil hver dag
Og alltid må hun si at jeg er den peneste
Og spandere røyk og kino og en middag på cafe

Og hun må gjerne ha en jobb hvor hun tjener ganske bra
For jeg skal bare spille gitar og det blir neppe noe å leve av
Og stort sett er jeg egentlig bare opptatt av meg selv
Men noe som heter kjærlighet det skal hun få allikevel

Finnes det en kvinne en slik som jeg vil ha

trikk

Siste svar sø. 19 juni 2011 20:41 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym monica

har trondheim trikker, eller er det kun oslo??

Man er på byen, man danser og har det gøy. Så blir man sjekket opp, og man blir invitert med på nachspiel.

Jeg : nja, vet ikke helt hvorfor jeg skulle bli med deg på nachspiel.
han : for å ta et glass vin og bli bedre kjent.
jeg : Umm.. bedre kjent , på hvilken måte da?
han: du er vakker og virker som en smart jente.
jeg: kanskje vi heller burde møtes en annen dag istedet, hvis du ønsker å bli bedre kjent.
han: slapp av, er ikke ute etter sex.

Oki,jeg tenker, la oss finne ut av det da, blir med på " nachspiel" Jeg vet jeg ikke kommer til å ha sex med fyren, men la oss finne ut intensjonen hans.
Vel, vi drikker litt vin og snakker, fyren er veldig hyggelig, hmm.. lovende.
Så begynner kløingen, ikke noe imot litt kyssing, men stopper der.

Han: er det ikke deilig å kose litt?
Jeg: jovist, men jeg kommer ikke til å ha sex med deg.
Han: men hvorfor ikke, har du ikke lyst?
Jeg: det handler ikke om lyst.
Han: ser ikke problemet med å kose litt.
Jeg: Trodde du ville bli bedre kjent.
Han: Jo, det vil jeg men, jeg er jo bare en mann, og har lyst på deg.

Etter mye frem og tilbake, innser han at det ikke blir noe, men det er helt greit. Han vil ikke presse meg sier han , og han tok meg jo ikke med hjem for å ha sex med meg!

Vi skilles , og jeg får hans nummer. Send meg sms da sier han. Jeg får en klem og hadet bra.

Sender en hyggelig sms senere på dagen, og til min store forbauselse, ikke noe svar! Ikke den dagen, ikke dagen etter og ikke 3 dag. Hmm, det var da rart.!! Han som ikke var ute etter bare sex med meg ;)

Vin, mat, musikk, tepper, hverandre.. Hva mer trenger man?

Det er lørdag, den store ute dagen i uka..
Hvorfor sitter du hjemme? =)

Answer damnit!

Hadde akurat lasta opp et bilde jeg syntes var ganske bra, men bilde blei ikke godkjent uten at jeg med sikkerhet kan si hvorfor.
Har en mistanke til at dette har å gjøre med mine mørke briller og gjøre (solfilter på vanlige briller)

Bilde er et utsnitt av det siste bildet i albumet ,mitt, kanskje dere vil gå inn å se selv...vil gjerne høre andres mening på det.
Gjør det noe at ikke øynene synes så godt?

Scenario; Jeg sjekker ut en profil og ser at personen er Pålogget NÅ, tenker "hm- han kan jeg kanskje chatte med!" Hva må jeg gjøre? Jo, jeg må gå til fanen for post/forum/chat, velge "chat", prøve å husker matchtallet og matchnavnet hans og bla meg gjennom uendelig mange sider (om han f.eks har et "lavt" matchtall som 90) for å se om han KANSKJE er tilgjengelig for snakk.

- hadde det ikke vært smartere om det var en innstilling som gjorde at man kunne velge "chat" rett fra personens profil?

Mulig det finnes en slik innstilling og jeg bare ikke har oppdaget det enda- isåfall er jeg åpen for tips, men chatten her på sukker syns jeg virkelig er noe herk. Ofte kan jeg høre at det ringer, og det er ingen pop-up vindu som lar meg svare. Så her MÅ det da være rom for forbedringer!

Noe annet som kunne vært bedre her?

Nå har jeg bodd i trivelige Trøndelag i ca 3 år .
Kunne ikke begeistre meg verken for trønderrock eller for trønderdialekt :)
Ikke ble jeg sjarmert av en trøndermann heller
Er for langt unna fra mine venner og familie som er spredt i hele Europa.
Synes klima her kan være veldig tøft
Det vil si jeg har lyst å flytte sørover. Og jeg er en byjente som trenger shopping, kaffeliv og events
Siden jeg reiser mye til utlandet, Norge er stort sett uoppdaget for meg.
Er litt usikker om jeg vil flytte til Sørlandet eller Østlandet. Jeg utelukker Vestlandet pga mye nedbør
Kanskje får jeg inspirasjon gjennom denne tråden som er merket grønn

Sørlandet vs Østlandet
Oslo vs Kristiansand

Fantastisk tv kombo

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym nerd

Hurtigruten på web tv og Andreas Viestad sin Scandinavian cooking på BBC Lifestyle .... nasjonalromantikk in a nutshell :)

Hekta

Siste svar sø. 19 juni 2011 09:57 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym hekta

Oppfordrer alle damer til å lese "Hekta" Av psykolog Sissel Gran!

Hvis hun ikke kan gjøre det, er han kjedelig?

Fall for meg!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym bohemian-g

"Fall for meg nå i natt
vinn min vilje, vinn min hånd
Uten deg kan jeg ei leve
Ta deg i akt, min trolldomsmakt
vil fange deg inn og du bli min
Har vi en i månens favn?"
Kari Rueslåtten

He he, kan det være så enkelt? Må jo gjøre et forsøk!;)

Noen som skal ut i helgen eller?

Har skrevet i profilen min at jeg er et rolig individ og er genrelt rolig IRL også, men når det kommer til sex, så er jeg veldig dominant og utadvendt.

Dvs jeg liker godt å lese en god bok, rolig liv etc etc.. men forandrer meg helt når det kommer til seksualitet.

Den beste jenta jeg har hatt var veldig utadvendt IRL, men veldig "submissive" i sengen. Dvs vi var en Veldig god match i sengen.

Så må jeg spørre, er det normalt at man "antar" at gutter som er utadvende etc er mer aktive i sengen? Vet ikke om det "skremmer" flere jenter bort ifra oss rolige gutta og muligens tror vi er håpløse?

velkjent er manglede "drag" er ett normalt problem for menn, også de som er "normale" :P

men finnes det noen damer som ikke har draget rett og slett, som ikke kan få seg en mann??
(snakker ikke om grunner som kresenhet og at de krever mer enn de har selv og gi etc)

er jo en grunn til at prostituerte finnes, å det er kun damer, er jo ikke menn som hadde tjent noe på å selge seg!

hvorfor er det slik egentlig??

kritiser i vei, jeg gir faen! hehe

bare en tankevekker! ;)

Hehe, herlig tekst av Eric Amarillo