Sukkerforum

Jeg er en dame i midten av tredveårene som nå forbereder en seks måneders avholdsperiode.
Jeg ser at venninner som har fått barn drikker svært lite, mens jeg har like mange drikkeanledinger som før.
Sannheten er at jeg ser det har blitt for mye for lenge, og at jeg står i fare for å utvikle en avhengighet. Jeg vil ikke måtte bli avholds for all fremtid derfor tar jeg en pause.

Problemet er hva jeg skal si hvis jeg møter en mann jeg liker? Hva vil han tenke om jeg sier sannheten? Skal jeg kamuflere det som et generelt helseprosjekt? Hva ville du tenkt om du fikk vite at kjæresten din en gang i tiden hadde hatt resept på antabus? Ville du fortsatt å date noen du fikk vite hadde vært bekymmret for egen alkobruk?

Jeg har veldig lyst på minigris. Men siden jeg har hus, stor hage, jobb og en unge så tenker jeg at det kan bli litt mye.

Er det noen der ute som vil dele ansvaret med meg. Det er fint om du bor i nærheten, hvis ikke har jeg en 2 roms bod - så du kan godt bo der. Fri losji - hvis du klipper plenen regelmessig - og avlaster med stell av minigrisen. Så kan vi jo se hva det blir?

Bare send meg en mail - så får vi underskrevet en kontrakt snarlig!

Gikk i rulletrappene v Stortinget T-bane idag og ble atter en gang slått av hvor tunge de er å gå i??? både oppover og nedover! og jeg er ikke i spesielt dårlig form altså :I hvorfor er det slik at noen trapper er lette å gå i og andre tunge?

Hvem skulle tro at Linni har en IQ på 108 ?!

Jaja, en bør visst ikke dømme boka etter omtale..

"liga"

Siste svar to. 2 juni 2011 00:53 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Scarecrow

Skal være lettere useriøs her!

Fortvilte menn og gutter, Ikke vær redd for de peneste jentene, for under all sminken så er de fremdeles mennesker som oss og trenger ikke nødvendigvis å være noe penere enn deg, hehe.

Var ei på jobben som lærte meg det en dag da hun kom uten sminke, reaksjonen min var "hey, Du er jo egentlig like stygg som meg!" :-P

Sminke er en fin ting.

;)

Diabetes eller HIV?

Efter att ha varit medlem hær på Sukker i drygt ett halvår, børjar jag mer och mer komma til insikt att kvinnorna hær førmodligen tillhør bland dem mest ytliga och kræsna i hela værlden. Nær det hela går så långt att ni jenter inte ens bryr er om att gå in på ens profil nær man har skrivit till er så sæger detta det mesta, och mærk væl: jag har ett fullt normalt utseende och ser helt OK ut.

Jag førstår mig inte på dessa... Ær ni så ytliga och kræsna så att ni inte ens vill ta er tid (ca 30 sekunder...) før att bara gå in på profilen før den man som skriver till er om han inte ær 10+? Den hær sajten børjar næstan kænnas krænkande før mig sjælv, nær det hela har gått så långt att man betalar før att kvinnor ska nobba en på det mest hænsynløsa sætt: att inte ens kolla vem personen ær utan bara døma efter ens profilbild.

Jag ger upp...

Mange av oss vet hva vi IKKE vil ha i en partner.

Men hva vil du egentlig ha? Hva ønsker du deg eller hva søker du etter?

:-)

Jeg oppretta posten: #Til alle kvinnelige betalende brukere#

Til og med det klarer noen å irritere seg over å kommer med det vanlige "get a life" pisset etc

ærlig talt hvis noen blir provosert av dette så bør de holde seg faen i vold vekke fra her!

Faen

Siste svar on. 1 juni 2011 21:43 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym PikenVell

Sølte makrell i tomat på sofaen...

Ble for noen uker siden kontaktet av en meget kjekk kar. Jeg var først innom profilen hans, tenkte at wow, for en flott type, utrolig bra profil, hadde skrevet mye bra, men jeg fant han til å være laaangt over min liga så forlot siden. Så han senere var innom meg og trodde ikke mine egne øyne da han sendte meg post. Han er utrolig kjapp til å svare på post og stiller bra spørsmål, han er tydeligvis interessert i å finne ut mest mulig om meg. Han har ytret ønske om å treffe meg, og jeg kjenner angsten kommer sigende.
Han finner meg tiltrekkende noe han har gitt uttrykk for flere ganger. Jeg på min side fatter det ikke. Jeg finnes ikke fotogen , så bildene mine er ikke akkurat noe høydare, bortsett fra et som jeg syns jeg har vært heldig med. Mine venner syns bildene mine er bra , men at jeg uten tvil tar meg bedre ut i virkeligheten..

Jeg har selvfølgelig kjempelyst til å treffe han, men er så redd for at han skal bli skuffet. Vi har meget bra kjemi her på nettet, men den betyr svært lite når man skal treffes IRL. Jeg føler han er såpass kjekk at han burde kunne velge og vrake blant jenter og så vil han treffe meg..?? Jeg skjønner ingenting. Det verste er jo at jeg liker han, en ting er hans utseende , men han viser frem en utrolig bra personlighet. Han viser overhodet ikke tegn til å være en badboy som spiller på sitt flotte ytre. Han har spurt om møte som sagt, og det til helgen, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal svare.Har jo lyst til å møte han , men jeg vet ikke om jeg tør! Jeg føler meg veldig lite pen i forhold til han!

Ser det er en lang tråd om voldtek etc. nedenfor, men den ser ut til å være lang og rotete...

Kjenner jeg ble litt provosert da jeg leste dette i Aften i dag, hvordan Oslopolitiet beskriver en typisk voldtekt:
-----------
En venninegjeng drar sammen ut på et av utestedene i byens sentrum, hvor de danser, drikker shots og har det gøy. Jenta som anmelder voldtekt kan ikke huske mer enn bruddstykker av kvelds hendelsesforløp for øvrig. Hun vokner morgenen etter tett omslynget av en annen person (...). Hun kjenner på kroppen at hun har hatt sex. Hun føler angst over ikke å huske hva som har skjedd og oppsøker en venninne fra dagen før. Sammen blir de enige om at dette bør anmeldes som voldtekt og venninnen blir med til voldteksmottaket. Ifølge henne vet hun ikke helt hva som har skjedd, men hun synes ikke det er trolig at hun kunne ønske sex med denne fremmede mannen, som hun i nykter tilstand ikke finner det minste tiltrekkende.
-----------

Med forbehold om at Aften har utelatt meget viktige opplysninger i (...) ovenfor:
Er det plutselig lov å skrike "voldtekt" bare fordi man angrer på, evt. ikke husker, fyllesex, nå? Dette blir litt som gutten som ropte "ulv" for mange ganger, synes jeg.

Hva med de stakkars guttene som våkner og tenker "Å, nei hvem er den burugla i senga mi? Ikke si at jeg hadde sex med henne i natt!!" Skal de begynne å anmelde voldtekter også, nå da?

Har skrevet nylig en bok som publiseres i Benelux landene om 9 mnd. Den handler om mennesker og dating.
Har brukt denne siden, byen og tilfeldigheter som tema.
Da jeg leste i diskusjonspanelet her begynte jeg og tenke veldig på en ting. Og beklager at dette er rettet kun mot jenter. Men det kommer av at jeg er gutt og hetro.

Har datet rundt 20 jenter i midt liv. Har hatt sex med rundt 250 stk (noe som er veldig mye i forhold til gjenomsnittet). Har vært sammen med 4 stk. Men det som er spesielt er at jeg har rotet med det eksakt samme antall som jeg har hatt sex med.

Så jeg har brukt denne siden aktiv nå i 6 mnd. Prøvde nette kun for å se om det var lett og få seg noe. Og det var det. letteste stede ever. Jeg er kresen så vil påstå jeg sikter mye høyere enn det jeg egentlig har til krav (i følge mange venninner). Men selv om jeg ikke helt står i stil med mange av di jentene så får jeg di. Jeg har normalt pent utsene. Høy, mørk og trener moderat. Har veldig mye sjarm og humor sier di fleste. Samt en veldig spennende jobb og et veldig spennende liv. Jeg trur nettopp det er humoren og midt liv som får alle jentene.

Men det jeg reagerer på er flere av mine kompiser. De ser nomralt pene ut. De har normalt drag på damer (når det kommer til første inntrykk). Men tross dette så får di ikke sexpartnere. I værtfall ikke mer enn ei i året. Og di klager på dette. Så jeg fant ut jeg ville teste ut noe nytt her inne den siste mnd.

Jeg skiftet bilde på profilen min. bruker et standar bilde som forteller hvordan jeg ser ut uten noe datamanipulering. Høyholdt kamera. Eller en hvitbalanse som får Grønland til og se ut som Sahara... Nå har jeg ikke noen meldinger i min inboks om dagene. Har ingen som er interessert i hva jeg vil eller gjør om jeg tar kontakt. Og ingen bryr seg rett og slett om annet enn og mulig svare med et lite "hei". Dette kommer etter jeg har skiftet helt profil her inne. Fra å være en brøytende, cool, kjekkas til og bli den mer koselige "normale" gutten alle jenter snakker om. Som di vil se osv...

Jeg vet ikke om dette ble utrolig dårlig skrevet. Er trøtt og sliten og ville vel helst bare fortelle noe til jenter her. Ikke gå etter bilde eller tekst i første omgang. Gå etter personligheten. Er flere av mine venner her inne som vil ha kjæreste. Slutt å knull rundt på personer som meg :) Jeg får det jeg vil ha andre steder uansett. Dette var bare en test og nå vil jeg teste om jeg kan finne kjærligheten selv hær inne. Derfor hemmelig pr

Noen som vet hvor det skal være vors før sukkerfesten til lørdag? Noen som har planer?

Har legat och tittat upp i taket i fyra dygn nu och så helt plötsligt så har det ju slagit mig , jag har en chans jag har hittat min nisje .

Jag har kommit underfund med att jag inte är någon mann att tala om men däremot en människa att vara stolt över så min nya nisje är de damerna som tycker sig inte behöva en mann men av någon anledning fortfarande finns här inne på sukker . En mann kan ju kännas lite obekväm att ha i huset ibland , luktar lite illa kommer med krav om mat och andra saker men en människa luktar alltid gott och kan fixa en del småting själv .

Så för damerna som inte behöver en mann varför inte pröva en människa istället .

Noen her inne uten bilder. Mange med. Enkelte har masse. Noen få legger en del jobb ned i å profilere seg på en skikkelig måte

Selv har jeg et bilde der jeg portretterer på en skinnfell forarn peisen. Innsmurt i nugatti. Det fikk jammen fart på siden min.

Hva funker best om man skal profilere seg her inne? Mugshots, paryshots eller radom nudy-shots fra badet, hvis toalett kan skimtes i bagrunnen med et behov for å trekke ned.. ? Hva er det dummeste folk har? Flere spørsmål i ett her merker jeg.

Jeg er en av de som så ofte får assosiasjoner til temaer når jeg leser tråder her inne.
Og når jeg ikke liker å diskutere saklig til enhver tid, er dette igjen en tråd man kan kommentere uten å ødelegge andres tråder.

Er det flere enn meg som skal skrolle nedover på siden og plutselig trykker seg inn på en tilfeldig profil på den "rullerende sidebanneren"? Arg, det er litt irriterende! Husk følgende: Det er ikke alltid at noen liker smilet ditt selv om de har vært inne på profilen din ;-).

Jeg var innom tannlegehøgskolen i går, og du verden så mange vakre tannlegestudiner det var der! Spesielt èn.
Er det noen studenter eller andre her som vet hvor tannlegestudenter pleier å gå ut på byen? :-)

...eller noe.

SEX –Må bare snakke om det :-D

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym HDV

Så på kanal fem litt i går og britene er kanskje verst
http://youtu.be/EgXmk47xAAU

Har dere noen tanker om sexlivet og markedet i verden, og hvem som er flinkest eller dårligst til det?

Jeg lurer på hvordan dette egentlig er, eller om det er meg som klarer å velge ut en spesiell type mann å treffe gang på gang.. Vært på en del første dater nå og det jeg ikke forstår er forventingene menn har til første møte?

Nå har alle, absolutt alle vært kjekke menn, men fra min side har interessen bare vekket seg for en kanskje to av dem. Uavhengig av hvilke tegn jeg selv har vist (av interesse) så er det ikke en av dem som ikke går for "fullbyrdelse" av møte. Jeg forstår det for han jeg faktisk er oppriktig nysgjerrig på selv, men de andre da?

Det er ikke noe med meg som jeg kan se, som signaliserer at jeg er spesielt trengende, ikke gir jeg noe signal om at jeg praktiserer "full pakke" første møte, ikke er jeg helt ung heller så jeg er ganske bevisst mine signaler. Det er selvsagt ikke noe jeg klager på, det jo smigrende på sin måte at jeg er "pulbar", men det er jo helt umulig for meg å finne ut hvem som er genuint interessert og ikke når alle uansett kjemi er giret som løpshester. Hvordan skiller man genuint interesserte menn fra generelt kåte menn? Alle har de ville ha et andre møte, selvsagt planlegger jeg å møte dem (to) jeg er mer nysgjerrig på, men kjenner samtidig at jeg ikke er interessert i å bruke tid på dette dersom intensjonene er å få med "nedlagt"..

Ps! jeg vet at genuint interesserte menn er generelt kåt også, men alle her har ikke vært interessert i noe mer, jeg er gjerne sjarmerende på mitt vis, men det er grenser for hvor gjevt det er...

Etter en liten pause med minimalt med "Sukker", er jeg tilbake som medlem. Det har sikkert vært noen tråder om festen, men jeg har ikke fulgt mye med på forumet. Derfor lurer jeg på om det er noen på min alder av damer og menn som skal på festen? Og er det andre langtveisreisende som skal overnatte i Oslo?

Norge er et lite land. Oslo er en mikroskopisk by (og sikkert da de fleste andre steder her i landet). Hvor mange folk fra Sukker har du møtt på uten at det har vært planlagt? Hvor mange har du gått forbi på gata? Hva skjedde så? Her er mine:
* Så en smilende mann på en bar. Syntes det var noe kjent. Han hadde rullet forbi her og lignet dessuten veldig på en nabo av meg.

* Fant ut at naboen også var på sukker. Han hadde nok også rullet forbi.
Skravler godt med dem begge når vi treffes (igjen tilfeldig). Riktig så koselig.

* Så en fyr i en bar litt utover kvelden. Var ganske så sikker på at denne mannen hadde jeg sett. Det måtte vel være på Sukker? Jeg troppet opp ved baren og spurte ham om han ikke var på et nettside. Merkelig lite svar fra mannen. Til slutt fikk jeg ut av ham at han var på Sukker, skjønt snakke ville han ikke og det så ut som han hadde mest lyst til å synke i gulvet. Ikke meningen å plage mannen. Jeg gikk. Så innså jeg at jeg nok hadde blandet ham sammen med noen andre. På Sukker var han i alle fall.

* Jeg hadde vekslet et par setninger med en særdeles høytragende mann. Det er ikke så mange (selvom det tross alt er en del) så da jeg så noe over alle hodene på et busstopp la jeg merke til ham. Da jeg kom hjem spurte jeg om han hadde vært ute og tatt bussen. Det hadde han. I de neste ukene så jeg ham flere ganger og sa fra hver gang. Stakkars mann følte seg overvåket. Måtte jo bare treffe ham avtalt så han ble kvitt sin angest og bæven. Helt hyggelig det, og langt bedre enn å bli nær tråkket på av 2 meter mann som ikke så rundt seg. Som et tillegg til at Oslo er lite viste det seg at han var god kompis med min første date på Sukker. Jeg beskrev faktisk daten og han mente det hørtes ut som kameraten. Det var rett.

* Syklet forbi en på gate på veg til jobb her nylig. Ganske sikker på at det var en jeg snakket ganske mye med, men som ikke var interessert i å møtes.

* Syklet forbi en jeg hadde truffet et par ganger for lenge siden. Så det for sent til å ta kontakt.

* Så en mann på min stambar. Gikk opp til ham og sa hei. Brukte kun kallenavn selvsagt. Hadde aldri snakket med ham før, men han og var det ikke en kompis eller to, ble stående med meg og mine frender resten av kvelden. Det ble litt småhett, men når det kom til stykket var han nok mest interesset i litt småting og kanskje litt sengeaktivitet, men ikke mer. Var nok opptatt. Ble ingen sengeaktivitet og vi hadde ikke kontakt etter det.
*******************
N

Jeg har faktisk lyst å dra på den sukkerfesten. Har hatt lyst tidligere, men da manglet jeg penger (noe jeg har nå). Jeg bare lurer på et par ting; vors? Er det noen som har det? Og Soria Moria, noen som har vært der tidligere?

Noen som vil dele sukkerfest-erfaringer generelt? :)

Og jeg har et problem med å bli tatt bilde av, selvtillitten er ikke akkurat på topp... Hvordan er det med bilder osv? Blir man tatt bilder av forfra, skikkelig sterkt lys osv?

Det er en del damer som skriver noe slik som dette i profilen (under drømmepartner):

"Må vel innrømme at jeg jeg tiltrekkes av høye mørke menn, men viktigst av alt er jo kjemien bla bla bla...."

Dette har jeg sett på profiler av damer som er alt fra 155 høy, til 185 høy. Når hun er 185 høy, så skjønner jeg jo at hun ønsker en høy mørk mann som minst er et par cm høyere enn henne, kanskje oppimot 2m også.

Men hva med dere damer som er rundt 160, 170? Hva er en høy mann for dere? Jeg er selv 183, og er dermed ikke en høy mann for en på 185, men jeg er vel det for en på 160? Eller er definisjonen på en "høy mørk mann" en på rundt 190+? (og selvsagt ikke blond :p)

En perifer venn forsøker å sjekke opp dama til en kompis. Han tror visst at dette er normalt. Han har lest en bok som heter the game og har fått masse sånne snåle teorier. Han mener at dette er helt normalt.. noe om at han er best hvis han klarer det, og at han mener det er riktig å dominere.. Er ikke dette egentlig sykt? Jeg mener det seriøst, burde han få hjelp fra psykolog eller noe?

Jeg har, siden jeg var liten, hatt lyst til å kjøre Rallybil.... Dvs...ikke kjøre, men sitte på!! Ser for meg at det er den ultimate opplevelsen for meg...! masse hestekrefter, og skikkelig adrenalin!

Er det noen som har vært med på dette, og vet om noen gode plasser å gjøre det...?

(Jeg har bedt mine venninner om dette, som utdrikningslags-greie, men skal jeg vente på mann, frieri og utdrikningslag, tror jeg det blir en ting jeg går glipp av...!)

Jeg drømte om en sukkermann i natt. En jeg har hatt noe kontakt med tidligere, men det som er så ironisk er at den ENE gangen jeg pratet med han, var på chatten i ca 10 minutter og det er en del uker siden. Har vært innom profilen hans før et par ganger, men hva i all verden får meg til å drømme om HAN, NÅ? Han er jo bare en av mange jeg har vært innom her på sukker, så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg drømmer om akkurat denne personen...

Jeg syns drømmen var skikkelig fin også! Er det underbevisstheten min som virkelig fikk et kick av å se på han..? For han var veldig pen å se på.

Hei, noen som vet når matchkortene pleier å deles ut?
Og så lurer jeg på hva andre som bor litt unna gjør. Reise hjem med siste tog/buss? Da må noen av oss dra litt over midnatt...... :(Eller bør man kjøre bil og dermed velge alkoholfritt?? Overnatte på hotell?

Tråden er ett resultat av kjedsomhet. Tankene har da lett for å fly avsted, og denne gangen landet det hele på bollemus. Hva synes gutta (og jentene!) her inne om dette? Yay or Nay?

Ser det er flere musikktråder på gang her, men, men må jo holde forumet igang :)

Jeg trenger tips til sommermusikk! Skikkelige godlåter. Er nokgså altetende sånn sjangermessig, bare styr unna eurotrasjtekno og den hardeste metallen, så er det greit ;)

Gjerne noe relativt nytt!

Hva slags musikk vil dere anbefale til når man skal bolle?

:)

Man MÅ være trang i toppen for å kle av seg for vi menn/online magasinet o.l blader.. :P Og er det bare bolegutter som liker slike jenter, eller vil vanlige mann i gata ikke ha noen problem å dra med røkkla hjem til mor?

Okei, jeg kom i snakk med en mann som bor ikke langt unna meg for en liten stund siden. Vi møttes rundt juletider, og jeg syns han var tiltrekkende. Så snakket vi litt frem og tilbake et par måneder, og for noen helger siden sov han over hvor vi tafset og kysset hverandre. Har ikke hatt kontakt med han i ettertid.

Så finner jeg broren hans på sukker! Og han er mye mer passende for meg, har høyere match, passer aldersmessig osv. Han andre (første) er endel år eldre enn meg og har en match på -70!

WHAT to do? Ville det ikke blitt sinnsykt kleint om jeg tok kontakt med broren, når jeg vet godt hva bror nr.1 og jeg har gjort sammen?

Sitter på bussen fra oslo i dag og litt forran meg sitter det en kjekkas. Han har en datter på ca samme alder som min datter med seg. Overhører at han har glemt smokk hjemme så jeg romsterer gjennom veska for jeg pleier alltid å ha med meg en ekstra, men typisk så har jeg ikke det i dag. Jeg går frem til han å sier at jeg ikke fant smokk, men jeg har noen armbånd som jenta hans sikkert vil leke med hvis det blir krise. Fortalte at jeg har ei på ca samme alder.

Ca 1 time på bussen går fint så begynner hun med å suttre, han kommer bak å spør om jeg vil hjelpe litt, ingenting han gjør funker lengre. Det viser seg at jenta hans forguder meg og vi blir best budds. Men jeg merker at han flørter, samtidig som han forteller om mamman til jenta.. Vi utveksler navn når jeg går av og ca 2 timer etter at jeg har satt foten innenfor døren min tikker det inn venneforespørsel og mld fra han.

Det viser seg at ting mellom han og moren er litt skrall, men han vil gjerne møte meg igjen, sammen med barna våres.. en playdate som man kaller det..
What 2 do? Kjekk mann dette her også.. Og jeg merker jeg ikek er skremt over at barna våres er like gamle.
Men jeg vil ikke ødelegge, eller mer tippe over forholdet han er i allerede.. HVIS jeg møter han, og han liker meg vil jo det kanskje ødelegge mer mellom han og mamman til barnet..

Det regner og blåser over vårt ganske land, ihvertfall her på sørøstlandet! Har vært sånn skiftende vær en stund nå....er drittlei......Frykten var som størst for at forrige sommer skulle gjenta seg da......"et høytrykk kommer inn mot slutten av neste uke"....spol tilbake..nei det går jo ikke an!

Så finn fram baderinger og håndkle...det blir fint vær til uka!!!!!!!!!!

Jeg leser i Dagsavisen i dag at Jens Stoltenbergs homofile forlovede bestiller barn via surrogatmødre i USA. Han skal nå utnevnes til ny politisjef i Oslo. Er det ok i dagens samfunn? Å bestille barn per postordre, sort of speak? Når regjeringen gir en person som gjør dette en ledende stilling i samfunnet så må jo dette være i det minste en uoffisiell godkjenning til slik praksis, selv om det å kjøpe seg surrogatmødre i teorien vel ikke er godkjent i Norge – og dermed vel heller ikke for norske statsborge i utlandet. Er dette ok? I så fall synes jeg det er en lettelse, for da kan jeg jo bare bestille meg et barn som alenefar hvis jeg ikke klarer å finne meg en varig samboer eller ektefelle innen jeg er 40. For er det ok for homofile spar og enslige kvinner så må det vel også være ok for enslige menn? Vi driver vel ikke offentlig diskriminering av kjønnene her? To barn takk. En gutt og en jente. Jeg betaler med visa.

Myteavkrefter!

Jenter er også forskjellige!
Noen jenter (mange jenter?) får slett ikke 10/15 sukkerpost om dagen. Jeg får kanskje en til fire førstemeldinger i uka i aktive perioder? (mer i starten, særlig av typen useriøs teppebombing)
Jeg har ikke hatt 15000 besøkende på min profil. Så jeg tenker: jøss, hvem er disse jentene som får så mange treff?
Jeg er jo også søt! (men for å være ærlig: nokså ukonvensjonell i forhold til den jevne ola ;) )
Men så blir jeg også litt lettet over at jeg ikke får så mange treff, for de fleste førstemeldingene jeg får viser som regel oppriktig interesse for hvem jeg er. Og det er jo derfor jeg er her. For å møte noen som liker hele meg.

Profilen min er rett fram og helt meg selv. Bildene er rett fram og helt meg selv.
De som skriver liker smilet mitt. Og det jeg skriver.
De som bare kommenterer utseendet mitt og ikke viser interesse for det jeg skriver, får ikke svar.
De jeg avviser, treffer meg ikke i bilder eller det inntrykket jeg får av hvordan de lever.
Og de veldig veldig få jeg skriver med og har møtt er gutter som treffer meg i: livsstil, utstråling, verdier, interesser. Det er en totalpakke som gjør en gutt kjekk og interessant for meg!

Jeg leter etter en som er spesiell for meg, og er ikke ute etter å få bekreftelse som trofe. Så jeg skriver også førstemeldinger (bare til de jeg synes er helt spesielle og jeg tror med sannsynlighet vil passe med meg). For jeg sitter ikke på gjerdet og venter på å bli plukket opp. Halvparten av gutta svarer.

Uansett: takk til dere fine gutter som sender meg så fine og interesserte meldinger! Og takk til dere jeg har hatt fine dater med!
Så skal jeg fortsette å jobbe med profilen min, slik at den er oppriktig, viser det tydeligste bildet av hvem jeg er og treffer blink hos den rette gutten.

Og i mellomtiden være masse ute i sola! Verden er jo stor. :)

Da har jeg truffet en som meget godt kan være "den rette". Jeg har vært medlem her to-tre mnd nå og vil faktisk sende en takk til både siden, forumet og ikke minst brukerne. :) Har vært singel lengre enn jeg liker å tenke over men etter å ha meldt meg på denne siden så har jeg møtt mange hyggelige jenter, og nå denne personen som har tatt meg med storm.
Til dere som klager så utrolig mye på forumet, skift fokus! Jeg ser ikke akkurat ut som noen gresk gud, men jeg har ikke hatt noe problemer med å få kontakt med jenter her inne. Det gjelder bare å gå inn for det selv. Og gjerne skrive noe annet enn "Hei, hvordan går det".

Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med det jeg har fått igjen fra denne siden, og forlater den nå med et kjempestort smil om munnen. :D
Ønsker alle dere andre brukere lykke til i jakten!

-Kim

Når blir det moderne for menn å gå med parykk helt åpenlyst, dvs en dag med, neste dag uten hvis man vil, flere farger og fasonger i skapet hjemme,osv? Transplantasjoner og lignende er ikke noe tema, for det snakker man ikke om, psyken er sikkert dårlig, og selvtilliten likeså, you name it.

Det jeg mener er parykk som en moteting på linje med klær.

Er jo helt klart noe med håret og tiltrekningskraften på damer, man snakker jo om et handikap her?

Når blir dette en trend?

Jeg vil på kino i kveld =D

Anyone?

Hei
alle venner,
bekjente og
spesielt dem jeg ikke kjenner:)

Er fersk på siden, og har 1.?
-hva skjer hvis du blokkerer en bruker?
-brukes den hvis du ikke er intr/ikke min type?

Håper noen kan svare på dette og evnt komme med andre
smarte ting :))

Helgen oppsummert iht mailer inn...

- mann 1. omtrentlig like gammel, så ut som medlem av hells angels eller no...

-mann 2. ( nærmere gutt)..10 år yngre, samboer hadde han

-mann 3 ( også gutt) 10 år yngre, tilbøy diverse tjenester som også kunne omfatte nære venner...

-Mann 3. Utrolig kjekk, hyggelig mailer frem og tilbake...litt eldre, men jeg passet trolig best i sengen, gjerne med flere..

Kjenner jeg er bittelitt frustrert, trolig en liten pause herfra nå....

Av de folka du har møtt fra Sukker, hva var det beste treffet og hva var det som gjorde det til det?

Min beste må ha vært en jeg møtte for ca et år siden. Vi var akkurat like energiske og kunne ikke stoppe å snakke. Ikke at det var et mål på en date. Det har gått et år og vi har fortsatt problemer med å holde kjeft når vi treffes. Det er ikke egentlig venner man skal få her, men jeg er ganske så fornøyd med de jeg allikevel har fått :)

..hvis du tilfeldigvis har profil her og i tillegg kan identifisere deg med at du i løpet av dagen i dag byttet ladede blikk og et lite "hei" da du gikk (det rimte) fra en kafè i Underhaugsveien, da er jeg innmari keen på å finne deg :) Angrer på at jeg ikke var tøff nok og gutsa på at du var det..

Nå er det en ting jeg har tenkt på en liten stund og bruker dette for å lage helt min egen tråd på dette flotte forumet :)

Jeg har vært helt ærlig fra starten av mitt medlemskap, at jeg var innom for å se hva dette gikk i, og at jeg ikke ser på alle medlemmer som potensielle dater eller kjærester. Jeg ønsker å opparbeide meg en omgangskrets og innser nå at dette er helt feil fora for denslags. Men, hvis man ser bortifra alt dette og tenker dating-wise, så er det noe som 'plager' meg.
Jeg har valgt Hordaland og Sogn og fjordane som fylker i mine søk, dette fordi jeg bor i Bergen og ønsker å treffe folk fra området. Men samtidig, jeg har bodd mange år i Oslo/østlandet og ser definitivt på megselv som østlending. Familien min bor i Bergen og dermed har jeg tilslutt endt opp her jeg også.

With that being said: jeg ønsker meg selvsagt tilbake til Oslo. Lett.

Jeg kjenner at jeg ikke viser den samme entusiasme for å treffe nye mennesker som jeg kanskje burde. Og jeg har tenkt at det kanskje kan ha noe med at jeg har en "plan" om å flytte tilbake til østlandet etterhvert så jeg vil ikke opparbeide meg noen forhold her som jeg ikke kan 'fullføre'. Jeg har heller aldri lagt skjul på at jeg mistrives i Bergen og at jeg egentlig bare er her fordi foreldrene mine er her, og de blir strengt tatt ikke yngre.

Burde jeg utvide søket til østlandet igjen, eller beholde vestlandet? Er det helt tullerusk å tenke slik jeg gjør, eller kan noen kjenne seg nogenlunde igjen i det? Er det tvangstanker og skjold for å ikke bry seg om noen?

Biker jenter

Ingen svar
(mann 28 år fra Hedmark) Privat melding

Hei
vel hjemme fra nok en fuktig treff-helg med mye godt i koppen, sitter jeg her og lurer da..
Er det noen søte bikerjenter der ute i sukkerverdenen? =)