Sukkerforum

Wow....

Siste svar lø. 14 mai 2011 21:55 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym supergirls

ser alle skriver om den og den mannen som er så bra og sånn, tror ikke dere har kommet over denne karen ennå, en gratisbruker, så ikke så synlig, men fy f.....!! Den mannen slår bare alle ganger 10 her inne!!!
Han kaller seg:

Top1profil

<3

http://www.youtube.com/watch?v=-1Xg79VxV8I

Skrues opp høyt..let me here ya say wooohhaaaa

Grattis Larvik

Ingen svar
(mann 65 år fra Østfold) Privat melding

Grattis med velfortjent seier i den gjevest cupen i håndball

SKÅL

Ingen svar
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Sender ut en skål til alle som drikker !! drikk for meg, skal selv på jobb om 12,5 t :(

Er det riktig å si disse ordene i denne rekkefølgen?

1. Bæsj
2. Tiss
3. Promp

Jeg fant ut at jeg skulle ta en tur på Sats i dag. Jeg bor omtrent midt imellom to Sats-sentre, hvorav det er oppoverbakke til ett og nedoverbakke til det andre. Siden jeg syklet, valgte jeg å ha oppoverbakke til og nedoverbakke hjem. Og, ja, så skulle jeg innom å få kjøpt en pakke med vaskepulver og et brød på vei hjem.

Men nå har det seg slik at dette treningssenteret er rett ved Polet. Klokka var vel to, det var langhelg og jeg kom på at jeg ikke hadde noe vin hjemme. Så jeg stakk innom og kjøpte en rimelig 3-liter. Etter treningen setter jeg meg på sykkelen og stopper på den dagligvarebutikken jeg har tenkt meg på. Den ligger i et kjøpesenter, og før jeg får kjøpt meg noen dagligvarer, er jeg én rimelig skjorte og tre rimelige bøker rikere. Men, du verden, for noen gode tilbud det var på butikken, da. Salma-laks til 170 kroner kiloen, for eksempel. Og så mye godt de hadde der. Må jo kjøpe med meg litt dansk ost. Men, vent, jeg har jo ikke noe Norvegia igjen hjemme heller. Og, du verden, denne amerikanske burgeren ser god ut. Og det er sikkert greit å ha en halvannenliter med Cola Zero i kjøleskapet også.

Totalt på vei til og fra trening:
3 liter vin - 300 kroner
1 skjorte - 199 kroner
3 bøker - 150 kroner
1 stk Salma-laks - 80 kroner
1 Riberhus-ost - 43 kroner
1 Norvegia - 78 kroner
1 Amerikansk hamburger - 25 kroner
2 Cola Zero - 48 kroner
1 pakke dasspapir - 27 kroner
1 glass peanøttsmør - 23 kroner
1 pakke spekeskinke - 29 kroner
1 pakke italiensk salat - 12 kroner
1 pakke rekesalat - 17 kroner
1 pose potetgull - 25 kroner
1 brød - 32 kroner
1 pakke vaskepulver - 35 kroner

1124 kroner, endte turen på, gitt. Dammit - vi har det bra i Norge!!!

Hei folkens. Jeg bare lurte på en ting, når en person blokkerer deg står det da at vedkommende har blokkert deg?? Jeg har nemlig skrevet med noen også står det plutselig når jeg går inn på siste meldingen for å sende et svar at vedkommende enten har deaktivert sin profil eller er usynlig... Og selv profilen kan ikke finnes.. Men det står også at det kan ha oppstått en feil og at man kan kontakte sukker... Jeg bare lurer på om jeg er blokkert eller ikke...??

Hvordan kan man åpne en profil man har blokkert?

1. Sitte hjemme alene, drikke seg full på øl og vin, slarfe (nyoppfunnet ord) på forumet

2. Stikke ut, få litt meningsløs, men kanskje morsom sex (eventuelt: dame - bli antastet av kåt drosjesjåfør på vei hjem, mann - få juling)

Pros & Cons, folkens.

det hele begynner en 4 måneders tid tilbake,begynner først møte veggen på jobb,det gir meg ingen ting,det er slitsomt å jobbe,slitsom å motivere meg til å gå på en jobb jeg ikke trives i lenger,mange vet hvordan det føles,en begynner gå tom.
så 2 uker etter skjærer det seg med dama i tilegg,i en stressendes tid for henne å så mener hun ikke følelsene var sterke nok for meg etter å ha vært sammen 6 måneder,hun klarte ikke se meg i øya eller prate på tlf om det,en kald sms var det jeg fikk,og tinga mine tilbake gjennom ei veninne..
ting blir ikke bedre av fortida mi..mobbet som liten,mobbet på ungdomskolen, satt utenfor absolutt alt,lite venner,til og med blitt mobbet da jeg var på jobb som lærling..,det har tatt meg sykt lang tid å komme her jeg er i dag,og det var mitt første forhold selv om jeg er 25 år.

Først så gikk det "greit" etter bruddet,var mye med venner,fikk luftet ut hva som gikk galt og alt,men det skulle vise seg å ikke bli så lett...tenkte se frem over,det blir bedre,ting ordner seg,men er vanskelig når fortida innhenter deg,når alt har gått galt i livet ditt,når du virkelig trenger noen er glad i så forlater de deg...det er mange harde tanker som kommer.
har fått verdens største psykiske knekk...lever i mitt eget lille svarte hull..klarer ikke finne ting som drar meg opp denne ganga,det jeg setter aller mest pris på trening,kan jeg ikke pga skade:(alt er midlertidlig,kan knekke sammen på jobb,hjemme,i bilen osv,noen dager er bedre en andre,prøver å være med venner,men tar ikke så mye initiativ til å gjøre ting,kreftene er der bare ikke,er som en skygge av den vanlige meg.ting går greit nok på jobb igjen heldigvis,men er fortsatt slitsomt.
har ingen venner som har vært i samme situasjon,så de vet desverre ikke å hardt det er,tror ikke de vet å vondt jeg har det,så jeg føler ikke de kan hjelpe meg så mye mere akkurat nå.

noen som har vært i de samme baner og har gode tips?

Jeg liker ikke å maile og har ønske om å møte en kar etter 2 mail
Er det for drøyt eller?

Kanskje bergensk ?

Kom med forslag :)

Ok. Vi møttes i november, det hadde akkurat blitt slutt med dama hans. Vi klikka med en gang(!), og har siden da vært veldig gode venner. Kan vel si vi har drevet på. Eller, vært på vippestadiet kjæreste/venn. Har kunnet ligge på sofaen i skje, bare kilt på hverandre, sett på teite serier, latter, stillhet, flørtende blikk.. Ja, sånn har vel dagene vært når vi har vært sammen. Det var en periode jeg ble usikker, fordi han er så usikker (på seg selv?). Jeg spør, han fleiper litt med svar tilbake. Jeg spør ærlig, han klarer fortsatt ikke være ærlig. Jeg sa jeg var usikker på hva han følte, han sa det hadde han hørt før, og at han ikke bar lett å lese, men at jeg "vær så snill" ikke måtte gi han opp. Er han bare usikker på seg selv? Er han redd for å involvere seg i er nytt forhold, bygge opp nye følelser med en ny person, og blottlegge alle følelser på nytt?

Februar kom, vi skulle møtes på fredag. Han måtte jobbe overtid, kom ikke. Lørdag, han var ute med vennekretsen sin. Søndag, hørte ingenting.. Mandag, i et forhold med blabla (XEN?!?!?!)....... broken heart, for meg... Skuffa, sletter nummeret, og han fra face. En uke senere, får masse meldinger om hva jeg driver med, hvorfor jeg kutta kontakten istedet for å la han forklare seg, sure meldinger. Jeg er kald, og skuffa tilbake. Han forstår hvorfor jeg sletta han, men han kom med en forklaring at "du ga jo uttrykk for at du ikke likte meg"...... Javel... Kan man ikke være frustrert over svarene dine uten at det betyr at jeg ikke liker deg?.. Huff. Han sa han alltid ville være der om neg ville snakke..

Jeg ble venn med han igjen to uker senere, men sa ifra at dama ville jeg ikke møte. Og ikke de to sammen. Det var greit, han virket gla for å snakke med meg igjen. Jeg savnet han..kanskje prøve å få han tilbake på denne måten? Vi har snakker en del på face og slikt, og på meld. Men ikke møttes siden februar..

I dag:
snakker på face. han er keen på å bli med på vennetur til alanya til sommeren. Vi snakker om leiligheten hans, han har pussa opp siden februar. Snart ferdig, mangler kjøkken. Ut av det blå sier han : vil du komme til meg og sjekke ut leiligheten i morgen etter jobb klokka 13? Jeg svarer at jeg jobber til 3.. Han sier: da kan du jo komme hit rett etter jobb? (what?!?!?!) Okej :) sier jo jeg tilbake.. "ring meg etter jobb da! Jeg må stikke, søta. Hadeeeem <3". (hjerte?? Søta?? Hakke han dame??).

Forvirra. Hva vil han? Hva tror dere? Hjelp!

Sender ikke så mange førstemeldinger. Så da jeg tenkte å få inn litt nye impulser i går, tok jeg like gjerne litt godt i med tanke på hva noen av gutta i dette forumet sier

Sendte ut seks førstemeldigner og fikk seks svar tilbake.

Jeg har bare helt greit utseende og har klusset ned en kort og grei profil...

Selv om gårsdagen var bra i så måte synes jeg ærlig talt at damene ikke er så ille som noen sytekopper vil ha det til - tror nok noen av de fustrerte gutta bør fikse litt på profilen isteden eller justere hvem de sender meldinger til... ;)

Jeg syns det er så vanvittig flaut å se på alle disse folka som går rundt og tror de er fra Oslo. Det blir stadig fler av dem, såkalte wannabees!
Jeg blir så irritert altså! Skammer de seg over hjemstedet sitt eller?

Tenkte jeg bare skulle komme med en gla'melding sånn på tampen av helgen, siden det er så mye sutring over ubesvarte meldinger og slikt her. En kollega av meg er nå gravid med sin samboer, og de møttes her på Sukker for noe over et år siden og har vært sammen siden. Og nå er de i ferd med å bli tre.

Cheer up! Det ordner seg for de fleste av oss til slutt :)

Herlig tekst, en liten kuriositet :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Johnny Take My Wife

http://www.youtube.com/watch?v=03zUA58yudg

Hjelp meg å forstå dette.
På Sukker er jo alle anonyme mer eller mindre. Vi ligger her uten navn, adresse, mailadresse osv. Det er et bilde her og man forteller hvilket fylke man bor i, og kanskje til og med i nærheten av hvilket tettsted.
Men her på forumet ligger sikkert 90% av innleggene anonyme. Så i prinsippet ligger 90% av dere her med en dobbelt anonymitet, og finner man noen på forumet som har spennende meninger og refleksjoner er det ingen mulighet for å ta kontakt.

Why?

så mye negativt og bla bla !! det er sommer.det er sol det er helg osv :)

finn oss date og kom oss ut :)

klem til alle ;-)

Usikker på om dette er noe alle vet eller om det ikke er noen som gidder å bruke dette, men jeg gjør nå i alle fall det og syntes nå det er en kjekk sak.

Det hele er temmelig enkelt. For det første må du kjøre mozilla firefox. (Om ikke du vil, orker eller har andre grunner for å IKKE kjøre Firefox, spar meg for dem.. Dette er ikke en tråd for "sikreste og beste nettleser" )

Firefox.. kan lasted ned gratis her: http://firefox.no/

1Last ned og installer Greasemonkey : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/
2Restart Firefox.
3Last ned og installer Unfriender: http://userscripts.org/scripts/show/58852
4restart firefox.
-ferdig

I facebook ar du nå fått en ny "tab" ved siden av "friends" som heter "Unfriends"

Ta-Daa.

Syntes nå det er grei ting å følge med på.. Folk kommer... Og går..

Oh. .. Kjør inn Adblock mens du først er i gang.. så slipper du all reklamen..
Immari greit nårru leser "aviser" som Vege og dagbla...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

Tom Waits Løp i Trondheim

Ingen svar
(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Lørdag er det Tom Waits Løp i Trondheim, skal du være med?
Det skal jeg :D

Tenk på noen du er glad i, men som du kanskje ikke har tenkt så mye på i det siste.

Vi har fått henvendelse fra flere brukere av forumet ønsker seg en høyere grad av seriøsitet. Dette er vi enig i og vi ber derfor om at "tomme" innlegg begrenses. Med tomme innlegg menes de som ikke har et innhold utover det å lage lyd, erte eller provosere. Husk at grunnen til at du skriver et innlegg er fordi det sitter mange i enden som kan ha glede av å lese det du skriver!

Dette krever litt av den som skriver her på forumet, for hvis ikke så blir det færre som gidder å lese. Vi vil fremover stramme litt opp og vi vil kunne utestenge fra Sukker de som gjør gjentatte ganger reduserer kvaliteten på forumet.

Det man bør ha i bakhodet mens man skriver er altså:

Hvordan kan flesteparten leserne få glede av mitt innlegg?

Satt å leste i "vondt å vite" tråden her inne og kom inn på tankene på x'en som var utro mot meg med opptil 5-6 andre kvinnemennesker.. Han hadde vært utro i et tidligere forhold og lovet på tro og ære at det aldri ville skje igjen.. :P Lille dustete meg trodde selvfølgelig på han.. Nå er han forlovet og har to barn med en av de 5-6 andre jentene, men hver gang jeg møter han ute prøver han å få med meg på hotell.. Dust!

Ligger det faktisk noe i "En gang utro, alltid utro.." ordtaket?

Har du noen gang vært utro. Har du vært inne på tanken? Har noen vært utro mot deg?

Og til dere som har gått inn i et forhold som "den andre kvinnen/mannen", tenkte du aldri på at din partner kunne gjøre akkuratt det samme mot deg som han/hun gjorde mot sin forrige partner?

Noen som har planer og forventninger?
Eller ikke?

for de brede og de smale, de korte og de lange, for kvinner og menn....

...som lurer på tips og triks, råd og vink..

det finnes sikkert mange som lurer på ting med strøm, bil, båt, snekring eller kanskje noe med rør?

og siden det er så mange forskjellige karakterer her, tipper jeg det er mange som kan svare på det meste...

håper jeg hjalp noen bare ved å lage tråden igrunn :)

Vi trenger en happypappy tråd nå synes jeg, mye syting om dagene!

Hvorfor er din dag i dag fantastisk?

Min dag er fantastisk fordi jeg har vært på date, og nå sitter jeg hjemme med et glass vin og kjenner på et par sommerfugler.. ;)

Ser til stadighet profiler der innehaverne har vært både i Peru, Kenya og Thailand, etter bildene å dømme i løpet av de siste årene. Og, nei, dette er ikke for å klage. Tvert imot, jeg misunner dem/dere. For som den nesten eneste single i min krets, er det svært sjelden jeg klarer å få noen med på utenlandsturer. Så jeg lurer på - drar folk alene, eller?

Jeg og ei venninne hadde diskutert det om stjernetegn og slik igår. Er det noen av dere her som føler at dere passer med stjernetegnet deres? Hva slags stjernetegn har du? Tvillingene her.... sider dere kan sjekke ut er;

Erfaringer i forbindelse med forhold og stjernetegn?

www.gratishoroskopet.no

http://www.cafeastrology.com

Noen som vet hva jenter her inne ser etter i profilene?
Har alltid trodd det var kun på bilder/utseende, men ingen som blir nevnt dann og vann som favoritter her inne har sett noe særlig bra ut, er det teksten også tro??? :P

I dag er det den internasjonale sykepleierdagen !
Så i dag er dagen der man skal sette pris på en sykepleier, og gjerne gi dem en klem...

Gratulerer alle medsøstre !

Henger du og venter på "siste besøkende" eller browser du side opp og side ned med "online nå". Er det Chatten det går i? Skrives det forum for alle penga eller er sukker en side man han oppe ved siden av filmen du sitter og ser på? Går man løs på å lage "mitt søk nr. 100" samtidig som man skriver nok et svar som er i ferd med å tippe over til en novelle? Eller har du rett og slett sovna foran tastaturet igjen.. ?

Er jo greit å ha en sånn tråd er det ikke? :P

Jeg lurer på mye her i verden.. kan sikkert mye også :)

Det kan vi vel alle :)

kan ikke du skrive hva du lurer på, så kan alle komme inn her og se om de kan svare =)

Jeg lurer litt på om jeg burde vurdere ett annet bilde jeg ;)

Answer damnit!!

Når en voksen, seriøs og ordentlig mann sitter på date nr. 8 og sier:

Hva tenker du om oss og framtiden?

Hva betyr det? Kan det finnes noen mulighet for at han bare vil forsikre seg om at jeg IKKE mener alvor? Jeg svarte nemlig: Kan ikke du si noe om det først? Det ville han ikke. Og dermed sa vi ikke noe om det. Men det er vel ingen som ber andre om å blottstille følelser og tanker om framtiden for så å si etterpå at jeg er bare ute etter moro? Jeg tok spørsmålet som et veldig godt tegn... Men kanskje jublet jeg for tidlig?

HTC Desire HD så klart!

Kjærligheten

Siste svar to. 12 mai 2011 01:03 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Man kan ikke fange kjærligheten i konvensjoner, forventninger og prinsipper. Kjærligheten har ingenting med rettferdig eller urettferdig å gjøre, ytelser og motytelser. Kjærligheten er ikke styrt av fornuften og rasjonaliteten.

Kjærligheten må alltid føles fri.

Man kan ikke "gjøre krav" på en annens kjærlighet, da tenker man bare på seg selv - det er ikke ekte kjærlighet. Kjærligheten er noe man aktivt må velge, om ikke hvert eneste sekund av hver eneste time, så i hvertfall ofte nok til at man ikke glemmer hva den er.

Kjærligheten er aldri selvsagt.

Kriterier; ja, overkommelig!

Jeg endte opp med en svensk blondine som var 18 år yngre enn meg, som det selvfølgelig ikke blir noe mer med. Nå har hun dratt, og jeg skjønner jo at jeg burde benyttet meg av andre muligheter.

Er det rart at jeg er på Sukker? Nei, jeg fortjener ikke bedre!

Nå er klokken 0855, og jeg skal sove. God natt!

Snipp snapp snute....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lille fugl

så var enga ute. Kjelsås (2 div) ble rett og slett for sterke.

Har varit här ett tag nu och allt som kommit ut av det är en som bara lovar och lovar, en som sänder bilder på sina " nedre företräden" och en som ringer full som ett ägg och bara dravlar. Börjar ifrågasätta det seriösa här..... eller är alla män värda mer än 10 minuter av min tid upptagna?

Jag tröttnar snart........ Får bli som det blir..... kanske busschauffören är ledig ????

dette er ikkje meint for alvorlige diskusjoner men kunn for å irritere....:)

VIF-BRANN 0-2

Herlig profiltekst

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym neptun

"Er du mindre pen, så er du sannsynligvis snill, og er du ikke snill, så sliter du!"

Synd hun var i yngste laget for meg...

damer

Siste svar on. 11 mai 2011 17:51 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

hvilken damer er det enklest å få seg ein bete hos?

dei feite og støgge som er glad til, eller den eventyr lystne? eller er det ingen fasit i heile tatt:)

hadde berre vert morro og sett erfaringene der ute:)

Jeg fant lykken rett under nesen min, hvem hadde trodd det.
Lykken er å være tilstede....

GUUUD!

Siste svar on. 11 mai 2011 16:42 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Angell

Prøvde brudekjoler i dag da jeg skal gå i en brudevisning om noen dager.. Trodde jeg skulle døøøøø. og nå sitter jeg her og ser på bilde av megselv i en fantastisk kjole og skulle ønske jeg kunne kjøpe den fordi jeg skulle gifte meg med drømmemannen.. Buuuhhuuu!

Sånn en gang for alle..

Hva er viktigst når det gjelder langdistanse kategorien. Ang begge kjønn her altså.

Er IKKE lov å si ja takk begge deler (selv om vi vet mange ønsker dette) Her må du velge en av delene. (Stygg og lekker kropp, eller meget pent ansikt)
I denne tråden må du velge, ellers så følger du ikke trådens "seriøse" svarsønske :)

Isbilen

Siste svar on. 11 mai 2011 15:41 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Noen som er med på "Folkeaksjonen kast en vannballong på isbilen"? Jeg er så dritt lei den plinginga!!!

Betyr det noe? Eller styrer du unna dem med navn du har i din nærmeste familie?

Kommer litt inn på The Law of Attraction, The Secret igjen.
(Har nettopp lest den)

Noen her som bruker denne bevisst, og lykkes?
Men lykkes kanskje ikke med å finne kjæreste (ville vel ikke vært her da)?
Evt som har oppdaget (andre) begrensninger med den?
Noen som har prøvd å bruke den, men tror de bruker den litt feil?

vi er jo alle her av den samme grunnen (iallefall sånn i bunn og grunn)
Hva er de viktigste tingene DU ser etter hos den som kontakter evt du kontakter?

Dette er rett og slett fordi jeg er drit nyskjerrig ;)

Answer damnit!