Sukkerforum

Overfører @Tingelings bidrag til ny tråd.

En dame som i årevis har jobbet med døende mennesker, har laget en liste over de vanligste tingene folk skulle ønsket de gjorde i livet. Her er en kortform av det:

1. Å være tro mot seg selv, og leve livet etter eget ønske, ikke andres forventninger
2. Å jobbe mindre
3. Å våge å vise følelser
4. Å holde kontakt med venner
5. Å være åpne for lykken

Jeg har min egen erfaring i forhold til hvordan dette henger sammen med partnervalg og kjønnsroller. Skal prøve å skrible det ned, og poste det i tråden.

Lenke til artikkelen: http://thenextweb.com/lifehacks/2011/05/31/the-top-5-regrets-people-make-on-their-deathbeds/

Dette er i første omgang en tråd til andre jenter i min situasjon: Jeg har for så vidt en god og passe stor omgangskrets. Heriblant er det også en del gode single venninder. Men noen er veldig travle og andre litt for uinteresserte i gå ut. Så noe må gjøres for å utvide mulighetene! Så dette er en etterlysning: Kanskje der er flere jenter i min situasjon, som kunne tenke seg å bli kjent med andre jenter/kvinner i alderen ca 35-45 som man kan gå ut med? Fint å kunne være en liten gjeng. Kanskje vi kan treffes og bli litt kjent? Eller kanskje dere er noen stykker som synes det er hyggelig å være flere? Ville være deilig å vite at det ofte er noen andre som kan og har lyst å bli med, ikke minst i denne fine tid!

Noen som har opplevd å bli forelsket gjennom en drøm?

Nå har jeg vel ikke vært skikkelig forelsket på snart 10 år, men i natt hadde jeg altså en drøm der alt klaffet med en jente jeg gikk i klassen med på videregående. Går rundt med en litt rar følelse nå. Har ikke sett henne på 8 år, men lurer på hva som hadde skjedd om jeg tilfeldigvis møtte henne i dag. Tror vel egentlig det hadde boblet over, så er glad hun ikke bor i samme by som meg (ser på faceren at hun er forlovet og greier) Det var en utrolig fin drøm som minnet meg på hvordan det er å være forelsket (selv om de stormende forelskelsene jeg har hatt tidligere alltid bare har blitt en byrde).

Det som er litt irriterende er at jeg har begynt å få god kontakt med en her inne, og så får hun plutselig "konkurranse" i form av en følelse jeg fikk gjennom en drøm. Jaja, det gjelder vel å prøvde å ignorere det som tross alt ikke er virkelig.

Merkelig hvordan hodet er satt sammen.

YEY !!!

Siste svar sø. 12 juni 2011 10:30 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym "lasse"

JEG HAR MØTT VERDENS BESTE JENTE HER PÅ SUKKER !!!

ja fra hjembyn min !
Ja hu er sinnsykt søt , pen , deilig , snill , og verdens beste på å kline og kose med..
ja hu er bare fantastisk
ja hu er den jeg har ventet på i hele mitt liv
ja bare ja !!! :)

Er dettte endelig min tur nå ? ja det er det..
skal jeg slette profilen min om ikke så lenge ?
Ja det skal jeg.. :)

( Krysser fingre og tær på at det nå endelig er min tur til å ha truffet the one )

Kjærlighet- kj(ærlighet) Kjære-kj(ære) tenk hva ordene betyr for deg :)

Bakfull, sliten og mer en litt redusert sitter jeg i sofan og kjenner savnet etter pupper.
Er ikke alltid like gøy å være mann, hadde jeg vært dame kunne jeg i hvert fall lekt med meg selv ;-p

Hvor mange stillinger og variasjoner kan du/har du gjort?

Med en partner, ja :)

just wanna **** someone... !!! SKÅL

Hu hadde skrevet på profilen sin "Hvis det er noe du lurer på, så spør" (som så mange andre...). Så da gjorde jeg jo det! ...og samtalen gikk som følger:

Meg: Ja, jeg lurer på noe! Hva er det siste desimalet i Pi...?

Hun: Hvorfor lurer du på det?

Meg: Fordi det hadde vært kult å være den eneste som vet det...?

Hun: okei, det er det domeste jeg noen gang har fått spørsmål om så det gider jeg ikke å svare på

Meg: Oh lord. Selvfølgelig gidder du ikke å svare på det. Det er ikke noe siste desimal i Pi. Det er uendelig antall desimaler. Hadde du visst det hadde du kanskje forstått spøken også... Men men. Shit happens.

ps, det skrives dummeste.

Hun: ok, det driter jeg i
-----

Så, hva tror dere...? Match made in heaven? =D

Hei
Er det noen som skal ut i Asker i kveld og som er her da?
Oslo er jo flotters, men vet ikke om jeg orker hjemturen :-)

LOL

Siste svar lø. 11 juni 2011 18:22 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym BITCH

HAHA,ja vil gjerne prate med deg..bla bla bla!! 2 dager seiner !! vet du ka ,jeg har god kontakt med anna en..lykke til vidre !!

gud for en møkkaplass med dungevis av LUREMUS

http://video.teamcoco.com/video/conan.jsp?oid=254194&eref=sharethisUrl

Å lage mat med det mennesket der må være noe for seg selv!

Om sykkelstier og sånn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym neptun

Denne er god!

http://www.youtube.com/watch?v=bzE-IMaegzQ

Må si jeg kjenner meg igjen, så sent som i dag ble jeg forsøkt påkjørt av en kar som hadde stoppet i sykkelfeltet og som jeg forsøkte å kjøre forbi.

Kan ikke alle dere søte sukker mennesker underholde ei stakkars jente som sitter og drikker vin i ensomheten? :D

Regner..

og det regner...

og drypper..

og jeg vil som mange andre jenter her inne ha meg et skikkelig mannfolk..

where art thaou thi mannfolk! :P

Ikke ødelegg andre tråder !

Lykke til !

sola varmer rommet,kald cola og film samt vifte som kjøler meg ned,litt kjedlig og ligge alene da...

noen damer som vil komme :) hi hi...ønsker alle en fantastisk søndag!

klassiker : http://www.youtube.com/watch?v=zHgyizquRmM

sitter her og drikker med min nye iphone og surfer youtube !! join me !!! H E L G ;-)

Ingen jenter (feite) som kunne tenkt seg en kjæreste her da ? :)

Da er jeg på vei inn til O'store Oslo for å dra på date! Spennende dette! Må sies att mister har vært meget tålmodig og ventet lenge før jeg endelig sa ja til å møte han! :) Så får vi se hvordan dette går da! :)

Har du en eller to spennende dates linet opp som perler på en snor? DET har jeg! :D Men jeg vil høre om de/den du har linet opp jeg! Gleder du deg? Er han/hun fin å se på? Hyggelige? Snakket lenge? Følelser i bildet? SHOOT!!

Stanley Cup Final!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Canucks

Noen som skal se Stanley Cup kampen inatt her :D

Hvor ærlig og oppriktig er dere når dere avviser noen som har tatt kontakt fordi dere ikke liker utseendet deres? Er det "lov" å si det rett ut? Dersom det er en person med høy match vil det vel bli litt for dumt å svare at man ikke tror man passer sammen..

Hvordan foretrekker dere selv å bli avvist i en sånn situasjon?

Hva er greia - nå er det tredje gang at jeg får positivt svar av en fyr og at han vil treffes...Men så, etter å ha sagt ja, ikke bare synker fyren i jorda uten så mye som ett pipp om hva som skjedde...!! Fantastisk irriterende!! Hva i helvete er greia, spør jeg? Er dere gutter så redde for å såre ei jentes følelser at dere heller vil si ja til å treffe henne for så å ikke følge opp i stedet for å si det som det er - at dere ikke er interessert...!?! Faen også - trodde det var voksne mennesker innpå her, jeg... Og for de av dere som tror jeg ser ut som ei burugle, at det er derfor - så er det ikke det. Jeg ser bra ut, er både slank og søt - og morsom:)) Kanskje gutta blir skremt av at jeg er såpass spontan som jeg er??

Lettskremte gutter altså....!!! Og nå snakker jeg om dere i 35 - 40 års alderen;)

Synes at folk er flinke til å avtale å date her inne men det skal jo mye til at det klaffer for begge to. Bruker jo en del tid og tenker mer og mer på speeddating, så kan en unngå lengre kaffeseanser osv...ofte slik at de første minuttene danner inntrykket altså om man føler noe for vedkommende eller ikke!

Er det noen muligheter for filtrere bort de damene som beskriver seg som "udadvente" og "sprudlende"? Jeg søker nemlig etter en litt sjenert og rolig jente. Problemet er jo at 95% (give or take) virker å være veldig utadvente og sprudlende (er festens midtpunkt, eller helt sikkert veldig gjerne vil være det). Derfor blir nesten slitsomt mange uinteressante profiler å gå gå gjennom før det innimelllom dukker opp noen som virker å være litt mer laidback enn majoriteten.

Mulig jeg bare ikke helt har oppdaget alle søkefunksjonene enda?

Jeg har vært medlem på sukker nå i ca halvår+ og har kun møtt to herfra i levende liv.
Av kontakt med jenter her inne så har jeg kun fått grei kontak med vel 4-5stk og to av de var egentlig ikke inntrisert i type..men bare ville sjekke ut sukker............

Så hva er det jeg gjør så feil?
Jeg ser på profilen, ser om vi har noe tilfelles..spør henne om noe om det og ser om jeg får kommunikasjon ut av det.. som regel så det dødens stille fra andre siden.
Har kun EN gang fått svar at hun ikke så meg som inntrisert, noe som jeg setter pris, (rett på sak og ærlig iallefall)

Jeg bor i en liten by på sørlandet, men tenker å flytte innover til oslo.. så avstand for meg er null problem..(jeg ser etter jenter lokalt og i oslo området/østlandet)

Alle jeg prøve å få kontakt med er vel godt over 80+ i score og som regel utifra profilen deres så var vi en del ting til felles.

Jeg er i mitten av 20årene og ser etter ei fra 20 til 30.. så burde vel være nok av jener i den alders gruppen?
Er det at jeg bor langt vekk fra dere? Kan jo være, er enkelt å møte og date vis man bor et sted med mange andre medlemmer på sukker.

Men jenter, er dere her inne for å flørte? treffe typer? date? eller her inn for å se hvor mange som likere dere, men egentlig ikke på jakt etter noe?

Flere som har samme inntrykk? eller er jeg bare totalt håpløs å få kontakt med damer at det er jeg som er på bærtur her?

(Denne posten er en grov generalisering og mest ment for å få tankene på gli)

Noen menn er skikkelige damefuter, og blandt disse er det to interessante tendenser som går igjen. Vi kan kalle tendensen "Player" og "Enjoyer".

Kjærestepusen kan være en verson av enjoyer, men det finnes også enjoyere som ikke er kjærestepuser (personlig er jeg f.eks nærmest å kunne kalles en polygam enjoyer), og det finnes kjærestepuser som ikke er enjoyere (typisk "ownere" eller rene idioter).

Grensene er såklart flytende og de fleste befinner seg et sted mellom de to ytterpunktene, men mange heller mest i den ene retningen. Playeren er hovedsaklig opptatt av jakten, mens enjoyeren er mest opptatt av å nyte samværet med dama. Playeren mer opptatt av kvantitet og enjoyeren mer opptatt av kvalitet. Playeren er mer interessert i kortere relasjoner mens enjoyeren er mer interessert i lengre relasjoner. Av praktiske grunner vil dermed playeren ha sex med flere forskjellige jenter enn enjoyeren, mens enjoyeren vil ha sex med hver jente flere ganger enn playeren.

Siden playeren i større grad definerer jenter som objekter og er opptatt av spillet i forhold til konkurrenter, vil intersubjektiv skjønnhet tillegges relativt større vekt og personlighet relativt mindre vekt i forhold til enjoyeren. Dette forklarer tendenser som å vurdere en jente på en skala fra 1 til 10 utseendemessig (selv om dette IKKE er nyttig i praksis selv for playerens interesser), en oppdeling som typisk vil være motbydelig for en enjoyer.

Kjemi og sammenfallende interesser er svært viktig for enjoyeren og mye mindre viktig for playeren (selv om kjemi vil spille inn på om en jente vil ha sex med ham + hvem han går etter, men det er ikke noe han fokuserer bevisst på). Subjektiv skjønnhet vil være viktig for begge to, så mindre attraktive damer vil skjelden få noen free ticket hos noen av dem.

Playeren vil ofte like tøffe og krevende sjekkearenaer med mye konkurranse (byen på lørdagskvelden), mens enjoyeren ofte vil foretrekke enklere arenaer som sosiale sirkler, nettsjekking eller i noen tilfeller dagtidssjekking. Men her er det mye gråsoner.

Hei!
Har noen opplevd å være interessert i noen på ordentlig - og la det gå en uke eller to mellom hvert livstegn? Jeg har litt problemer med å tro på om man virkelig kan være interessert og glede seg til å se noen, uten å gi livstegn på en uke? Gang på gang?

Jeg vet han ikke er gift eller noe annet tull. Jeg er heller ikke sånn som må ha natta-sms hver kveld. Men jeg rekker å bli usikker av så lite kontakt som vi har mellom treffene.. Tenker at Det var det.
Men å mase eller be om mer er ikke min stil. Og så langt (2 mnd) har det gått bra, selv om jeg har tatt kontakt langt oftere enn han har gjort. Men nå er det gått over en uke igjen... og nervøsiteten melder seg... selv om vi har pratet om å finne på noe denne helgen.

Om jeg nå ikke tar kontakt før helgen, er jeg så redd det blir helt stille... Hva tenker dere? Er det en sjanse jeg må ta?
Jeg vil ikke miste han, men vil heller ikke være den eneste som drar lasset for å få til avtaler.
Hva tenker du og hva ville du gjort?

(Sånn utenom å spørre den det gjelder, Kongkebab ;-)

Skulle du ønske at du visste hva folk sier om deg når du ikke er tilstede?

Vel, strengt tatt kan du ikke vite det 100%, men du kan ANTA. Derfor, som en tjeneste fra meg til deg har jeg funnet ut hva folk prater om når du ikke er tilstede:

De snakker om hvilken vanvittig bra person du er.

Sånn, nå trenger du ikke tenke mer på det. Du trenger ikke engang fyre av så mye som en synapse i hjernen på å fundere på hva de sier. Anta at folk liker deg og snakker bra om deg, høyst sannsynlig er det ikke så langt fra sannheten heller.

Å våkne med et suss på ryggen av "mannen" i mitt liv <3 Ingen ting gjør mammahjertet mørere enn når femåringen lister seg inn i senga, susser forsiktig på ryggen og legger seg tett inntil og sovner :)

Deilige fredagen!

Ønsker dere en god helg alle sammen!

Lei av Sukker. Trenger en pause :P

Noen som vil bli med?

Har testa HTC Sensation hmmm, flott med rask mobil men verdt pengene ????
Ellers som resten online hehe :P

Jeg er en reflektert og oppegående dame på 40 år som har hatt profilen her i ca 1 måned nå. Jeg har tidligere vært vant til å ha ganske draget. Ikke super-pen, men ganske pen, og mye sjarme og utstråling tror jeg har vært min resept.

Her inne får jeg for det meste bare mailer fra eldre menn (rundt 50) som ikke er særlig kjekke og som ikke matcher meg på interesser osv. De typene jeg liker, og som jeg har kontaktet, har ikke svart eller har avvist meg pent.

Hva skjer? Noen andre som har liknende erfaringer eller gode tips eller forklaringer?

Warum?

Siste svar to. 9 juni 2011 23:20 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Hvorfor er det slik at de som virker som de beste damene plutselig viser seg å ha blitt dumpa av kjæresten sånn ca et kvarter før jeg tar kontakt med dem...?

Jeg vil bare se om mine tanker er rett. Så! Hvor mange sexpartnere har dere hatt fra sukker?

Shoot! :)

Kan noen svare meg på det?
ER det slik at det bare er menn som presser på liksom, og at det er helt utenkelig at man som mann opplever det samme og føler at det er slitsomt i lengden?

Er det bare kvinner som får sexmeldinger og hinting om sex her inne?

Ja, hvem ville du ha hatt trekant med?

Noen kandidater:
Varulv, vampyr, zombie
Verpesyk/giftesyk mann/kvinne, jomfru
Blondie, Tuco, Engleøyne
Sid Vicious, Big Lurch
Brad Pitt, Tom Cruise
Lady Gaga, Britney Spears

:)

Likhet

Siste svar to. 9 juni 2011 19:59 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Vicky_1

Jeg er ikke vant til å skrive her inne, liker ikke det heller, og det er første ganga mi jeg
er på Sukker. Det trådet og innlegge skal være aller første og siste jeg skriver på diskusjonsforumet.
Meningen med dette er å gi lyd til de som bor i vest-agder kristiansand at det er ei annen jente som ligner
skremmende likt på meg og tror hun er mer enn meg på byen. Jeg har ikke sett henne personlig under fire
øyne og vet ikke hvor gammel er hun heller, men familien min tar henne feil med meg og vennene hennes tar
meg feil med henne og det er vanskelig å bevise at jeg er ikke henne i det hele tatt. Den store likheten er så
nifts at jeg vet ikke en gang hvordan jeg kommer selv til å reagere hvis jeg ser henne under fire øyne,

Jeg har lagt merke til en generell trend her inne..

Det er jo en del menn som har klaget på lite respons her ..og da er det automatisk kvinnene her inne det må være noe galt med.
De er bortskjemte,arrogante, late, feige..osv..osv..
Det slår dem ikke engang at "feilen" kan ligge hos dem..eller deres profil..

Hadde dette vært omvendt- at det var mange kvinner som hadde fått lite respons..så hadde de tenkt:
"Åh jeg må gjøre noe med bilde eller skrive en ny tekst.." eller iallefall vendt oppmerksomheten mot seg selv og sine evt.mangler..

Men menn tenker ikke sånn...
NEIDA! De strutter av selvtlillit!
Det er aldri dem det er noe galt med...

Ser en ny trend; damer som føler de må presisere at de egentlig ikke har lyst/behov etc til å være her og som helst vil treffe en mann som i likhet med dem selv er for bra til å drive med slik tull som dette (nettdating). Merkelig fenomen, men en bør vel egentlig føle seg beæret over disse gudinnenes nærvær :p

Menn som tror de er så saaabla kjekke og kule, sexy, (og lettere selvopptatte) osv osv, de tør aldri ALDRI skrive med Uanonym tråd når de starter en... Som self gjerne er klage mot hvor lett det er å dra damer, hvor teite vi er fordi vi ikke ser hvor kjekke de er osv osv osv..

Just wondering..

Er jo mange flotte menn som tør å vise ansikt, men da omhandler det ofte ikke disse temaene da.. ;)

Mange her om røyker? Altså, noe annet enn bare vanlige sigaretter? i såfall hvor ofte?
Og om man ikke gjør det selv, er dette noe du kunne godtatt hos en partner?

Noen som driver med noe annet? i såfall hva og hvor ofte?

Selv røyker jeg når anledningen byr seg og situasjonen tillater det.

Jeg klager ikke, fordi jeg klarer meg egentlig ganske bra på sjekkemarkedet i den virkelige verden, men har gjort ett par observasjoner av dette stedet som jeg finner finnurlig!
Jeg spør dere jenter, sitter dere bare å venter på at den høyeste, rikeste, mørkeste, mest muskuløse mannen skal komme å ta dere med storm her inne? Er det derfor dere sitter kveld ut og kveld inn og pløyer gjennom online listene, men samtidig aldri leverer fra dere hjerter eller svarer på meldinger? Var inne på den nye garantisvar lista, var ikke så mye der som falt meg i smak skal jeg innrømme, men tenker nok at de jentene som er der alikevel er litt smartere enn dere andre!
Har vært medlem i 1 mnd nå, var opptismistisk i starten, men har mista litt piffen for det her.. 200 jenter har besøkt profilen min, jeg har fått 1 rødt hjerte og 2 gule... Og jeg er en kjekk fyr med masse å by på! Åssen er det da for andre? hehe .. nei tror dere må bli litt mer åpne her inne jenter.. Det er faktisk kjekke bra fyrer her inne med gode intensjoner, men nå vurderer jeg sterkt å gå tilbake til gamle måten å treffe jenter på... :)

Har så fryktelig lyst på noe å slikke på nååhhh.........

Jaaaaa!! send post !! send meg mere og mere og mere !! yoohoo :D
Masse post !! jeg vill se innboksn smelte av overoppheting!! send!! send!!! :D

Hun trener mye og synes det er viktig at jeg gjør det.
Hører på techno/dance og listepop.
Veldig religiøs.
Studerer økonomifag. (Har som regel lite til felles med dem).
Påpeker hvor moden og dyp hun er.
Dette har faktisk blitt et irritasjonsmoment i det siste: Et stort fokus på hvor blid og optimistisk hun er. "Hvorfor bruke tid på å være sur når man kan være blid? :)" HJELPES.

Det sagt: det mest er bedre enn en tom profiltekst.

For andre gang, på kort tid, med andre daten har jeg funnet ut at jenten jeg dater har ruset seg på kokain,amfetamin hasj osv..to forskjellige jenter...

hva faen? Er jeg så gammeldags at jeg syns det er galt? Det verste er at begge de to ser ikke problemet..det er jo bare i helgene..

Kan de som ikke ruser seg eller har ruset seg sende meg en mld? Så slipper jeg å backe ut på grunn av det? Jeg vil ikke ha en kjæreste som pleide å sniffe kokain i fjor!

Jeg er i en "festkomité" for jobben, fordi vi skal finne på noe til sommeren. Jeg lurte på om dere har forslag til hva en gjeng på ca 18 personer kan finne på som er rimelig, men gøy! Det er selvfølgelig ønsker om nyting av alkohol, og dette er noe vi KAN bruke penger på. For eksempel så brukte vi kanskje i overkant av 20.000 på forrige tur, bare for å gi dere et lite hint om hva vi har mulighet til å bruke.

På forhånd takk.

I plassen for klageinnlegg, innse fakta, forskjellen her er sånn ca slik i realiteten:

Lag en tom mannsprofil uten tekst og bilder, la den stå i 2 år og ingenting har hendt
Lag en tom kvinneprofil uten tekst og bilder, du vil ha 4-5 mail samme kveld og ett par sider med post og en drøss hjerter etter en stund

Sånn kommer det alltid til å være å, JEG gir faen! hehe
Gidder ikke en gang lese de dumme svarene til vedkommende som skal protestere evnt, så bare protester på dette i stedet for å gjøre noe med det suckers! :D :D