Sukkerforum

Tungvindt

Siste svar ma. 6 juni 2011 18:15 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym mr.styggen

Var ei jente som gav meg gult hjerte i dag, så jeg gav ett tibake like greit, så sender hun en av de flørtegreiene!
Er det ikke bare å komme til poenget og ta kontakt! :P

Hva skal en svare på: flørt du frister meg?? :P

Inspirert av en tråd som ble slettet for noen dager siden.....
La oss snakke om sex på et høyere nivå :)

Hvis sex hadde vært et politisk virksomt middel i kampen for en bedre verden, hva ville du selv bidratt med?

Fuck for freedom
Fuck against nuclear energy
Fuck against CO2 emission
Fuck for better understanding
Fuck for forrest

Et annet forslag?

Hva er minimum matchtallet på dine kandidater?

Drømmer

Siste svar ma. 6 juni 2011 08:49 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym VivaciousM

"I hate it when people tell me "I had a weird dream last night...". I dont care, it didn't really happen and it is going to be boring. Just because you dreamt it doesn't make it interesting to anyone. I knew someone who told me a dream and it went on for about twenty minutes. That is nineteen minutes and sixty seconds longer than I have to care about something that didn't really happen. Another time she was telling me about a dream her auntie had, so not only was I listening to something that didn't really happen, I was listening to something that didn't really happen to someone I didn't even know. I glass over and my mind wanders after the words "I had a weird dream last night..." so it is just a waste of everyones time. The statement she made, "If you cared about me you would be interested in my dreams", I will put down to the fact that she was an idiot and possibly slightly crazy because she owned more than two cats."

Hva synes folk om drømmefortellinger? Jeg hater stort sett å høre om drømmer, det er aldri noe punch i dem og de gir bare mening for den som har hatt dem. Jeg har flere ganger avbrutt x'en min i drømmefortellinger, for jeg klarer rett og slett ikke følge med...(hun var kanskje litt ekstrem på den fronten)
Såh.. hva er det jeg vil med denne posten. Jo. Er det fler en meg som deler denne sære "fobien" mot drømmefortellinger?

Jeg fikk dette brevet for en stund siden.
Fikk aldri svart på det, grunnet at jeg har vært gangske hektisk opptatt med andre ting.

"Hei!

Leste gjennom profilen din her da jeg så du hadde vært innom meg.. Du er nok uansett litt for gammel for meg, i tilegg til at du bor feil sted, men jeg reagerte på noen ting i profilen din (om jeg kan være så frekk)."

Min kommentar til dette: mulig at man er for gammel, og det er jo opp til en hver hva man foretrekker og ikke.
Jeg synes ikke det hun skrev i brevet var frekt, og det er ikke grunnen til at jeg legger dette ut. Jeg synes det er greit, for da kan man jo se hvor feil man kan ta ved å tolke profiler.

"Du beskriver drømmedama som ei driftig dame, med bein i nesa som hvet hva hun vil. Slike damer vil mest sannsynlig ha en mann som viser at de vil ha henne, og ikke en push-over."
Min kommentar til dette: Det stemmer, jeg ønsker en dame som har egne meninger, og som kan si i fra.
Jeg ønsker ikke ei som blir en push-over for meg. Derfor poengterer jeg tydelig hva jeg vil ha.
Jeg er i bunn og grunn en snill person, men jeg er ganske sta som person også.
Jeg vil ikke overkjøre noen. Derfor en sterk kvinne med egne meninger og som FAKTISK mener at hun ikke vil ha en mann og ikke en tøffel.

Av beskrivelsen din fremstår du som en person med lav selvtilitt og "unnskyld at jeg er til" holdning, noe jeg tror de fleste ikke synes er veldig attraktivt. Og utifra det jeg leser ser jeg ingen grunn til at du skal ha den holdningen."

Min kommentar til dette: Jeg er en person som ikke vil være til bry, men det betyr ikke at jeg ber om unskyld for at jeg er til.
Jeg har egne ønsker mål og meninger med livet, jeg vet hva jeg vil ha, og jeg aksepterer ikke mindre enn det.
JEG kunne muligens ha vært opptatt allerede, dersom jeg hadde hatt en unskyld at jeg er til holdnig, og at jeg hadde jenket på kravene. Men jeg nekter å gi opp.
Hvis jeg finner dama jeg mener jeg kan leve med, da har jeg valg rett, dersom jeg ikke finner henne, da har jeg fortsatt valgt rett.

"Utsagn som "ei som holder ut med meg" (er du så vanskelig å "holde ut"?) og "vist du som leser dette ikke takler meg, bare blokker meg" (du bør kanskje ikke beskylde noen for å ikke "takle deg"...) Du fremstår veldig negativt!"

Min kommentar til dette: Da mener jeg en kvinne som har bein i nesa, og som har samme ønsker som meg i livet.
Jeg har som beskrevet ovenfor en sterk vilje, og så langt har jeg ikke funnet min partner, som en del andre

Jeg kom i kontakt med ei jente her. Hun virket som en veldig søt og ordentlig jente. Vi meldte litt og ble etterhvert enige om å møtes. Hun foreslår å møtes samme dag.

Vi møtes og det første hun gjør er å fyre seg opp en røyk. Jeg har ikke noe imot røyking, men synes det er litt spesielt at det er det første du må gjøre. Jeg legger raskt merke til at hun over halvparten av tiden har øynene igjen. Må si det var ganske forstyrrende.
Etterhvert begynner hun å gjespe, og hun uskylder seg med å være trøtt ettersom hun var ute dagen før. Jeg skjønner etterhvert at hun drukket endel før på dagen også. Det toppet seg da hun begynte å repetere spørsmålene hun hadde spurt om minutter før.

Middag?

Siste svar sø. 5 juni 2011 23:46 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Koffert

"Be meg på middag, så kommer jeg!" (Fnis, fnis)

Av en eller annen merkelig grunn blir de nye jeg legger til på msn satt som blokkert, ikke et kjempeproblem siden jeg er klar over det.

Problemet oppstår derimot når JEG også blir stående som blokkert når andre godtar min forespørsel. Har skjedd 3 ganger nå at svært søte jenter har kutta kontakten fordi de tror de har blokkert meg tidligere. "øøhhh.. åja.. neida, det er bare msn som er litt rar" har så langt 0% hitrate.

Noen andre som sliter med dette?

Var på park-date i Oslo med ei flott jente fra vestlandet i dag! Uten alkohol, faktisk!

Hun så bra ut, hadde fin utstrålig, hyggelig intellekt og vinnende personlighet :)

Og når hun endelig tok av seg solbrillene, så viste det seg at hun hadde flotte øyne også!

Så får vi vente og se da, om det blir en andredate....

Nå blir jeg skikkelig pissed her, og verden min holder på å rase sammen. Har en diskusjon her om kansje skriver kanskje. Jeg liker ikke den siste k en altså!!!!

Er det så lenge siden jeg gikk på skolen at jeg er blitt helt analfabet, eller er det andre der ute som er enig med meg at kanskje er mye finere uten den siste k en?

Lurer på en ting, nå har det vært noen ganger i det siste at jeg har sendt første høflige, snille melding til en jente, og hvor jeg blir blokket like etter. Synes det bare er ubehagelig og frekt siden det er bo bare å svare "ikke interessert" men trenger vel ikke blokke for det. Synes det er fornærmende mot seriøse menn når dette er et sjekkested og det er hele poenget at man prøver å få kontakt med dem man synes ser lovende ut. Er hverdagen så vanskelig for jentene her at hver en mann som ikke er interessant må blokkes? Skaper dårlig stemning, føler hva gale har jeg gjort nå? Hvis jeg skulle blokket alle som ikke var interessant for meg hadde det vel bare vært 4 - 5 profiler synlig! mann 50

På TV 2 kl.21.40 går filmen "Han er faktisk ikke interessert!" med blant annet Jennifer Aniston og Ginnifer Goodwin.
Kanskje noen tips man kan hente opp her?

Dette er ikke en tråd for å klage eller noe sånt, men er en ting jeg har lurt på flere ganger...

Dere jenter som har profilbilde og/eller bilder i albumet der fokuset går mer mot puppene deres enn ansiktet, hva håper dere å finne her inne når dere legger ut sånne bilder?
Dere må jo bare få utrolig mange slibrige mailer fra menn i alle aldre!?!?
Misforstå meg rett, hvis kjæresten min ville hatt på seg klær med litt eller mye utringning så ville jeg vært stolt, men vil nok aldri ta kontakt med ei jente som har den type bilder her, for meg virker ikke dere særlig seriøse...men selvsagt kan jeg ta feil!:)

Dvs også på hverdager, og før utestedene fylles opp.

Orker ikke sitte hjemme og vente til 24 idag.

Hvor bør en gå rundt og tusle, hvis en vil prøve å finne ei?
Uteserveringssteder ved Aker Brygge, Løkka ved der trikken går, andre steder?
Parker?

(Dvs sjekking som i sjekking, og ikke stilling av det direkte spørsmålet)

http://tjenester.aftenposten.no/testdegselv/test.do?method=retrieve&parameter=11

Litt egentesting på en daff helligdag :)

Normalt er jeg ganske kresen !!
men , i kveld gir jeg faen !!!

sukkerfesten vi ses

I.o.m. at det ser ut til å være en del som skal på den lørdag, synes jeg det hører hjemme med en egen tråd.

Hjemmeside; http://musikkfest.no/

Noen som har noen anbefalinger å komme med?

Er du en som (slavisk) følger bademoten?
I så fall, hvorfor?
Vet du hva bademoten i år er?

Ville du som er mann fulgt moten hvis bermudashortsene hadde dekt leggene også?

:)

Sitter her og funderer på livets små øyeblikk.

Små ubetydelige hendelser som gjør at man skjønner at det faktisk er "liv" der ute.
Gleden av å ta seg en kald øl i den steikende sola, ligge på gresset og bare nyte tilværelsen.

Man ville jo helst delt de små øyeblikkene med noen, men alikevel er det ikke så enkelt å vise seg frem via en kort presentasjon på datingforum.
Jeg skjønner at jeg ikke er alene om å være på let etter en potensiell partner, og mange (som meg) sliter nok med å få positive tilbakmeldinger. Men det er alikevel viktig å bare slappe av. Ting kommer av seg selv. Enten ved at man får post her inne, eller at man rett og slett går forbi et menneske på gata, og det bare sier "PANG".

Så til alle dere som har litt problemer her inne med å få kontakt med det motsatte kjønn, eller for de som foretrekker samme kjønn: TA DET MED RO :)
Slapp av og nyt det flotte været vi har i store deler av landet. Ta av dere på beina og kjenn følelsen av gresset under føttene deres.

Det finnes så mange som ikke har alt, mange som aldri får lov til å leve så lenge at man får oppleve alderdom osv.
Nyt hvert sekund du har rett og slett :)

Og om det ser litt mørkt ut i tunellen, så er det ingen grunn til panikk. Det er bare snakk om å legge opp nytt lysanlegg eller bare bytte sikring på det eksisterende lysanlegget :)

Håper alle har en strålende natt, selvom de fleste av oss legger oss alene. Vi er uansett ikke alene her i verden ;)

Er det noe:
Personlig?
Politisk?
Religiøst/åndelig?
Det motsatte kjønn?
Annet?

Hei folkens. Ikke ta dette som en klagetråd. Er ikke sur, bitter, snurt eller forbannet på noen som helst måte ;) Bare forundret, og det hadde vært interessant å høre hvordan andre tolker dette.

Den siste måneden har en jente besøkt profilen min 6-7 ganger. Jeg har besøkt hennes profil 2 ganger i samme periode.

Hun er gratisbruker, og kan vel derfor ikke se profilteksten min? Eller albummet mitt? Jeg er v+ -bruker. Slik jeg forstår det er det profilbildet mitt og matchtall/matchtre det eneste hun har sett fra profilen min(?).

I mine øyne er hun en pen jente, men har en nesten tom profil. 3 bilder i albummet og en kort tekst om seg selv. Ettersom hun besøkte profilen min så hyppig, bestemte jeg meg for en uke siden å sende henne en liten melding. Kanskje ikke verdens mest spennende/flørtende melding, men en melding som inviterte til mer samtale. Jeg kunne jo ikke akkurat forme meldingen så veldig etter en nesten tom profil.

Meldingen ble lest etter et par timer. Har ikke fått svar. Det manglende svaret er ikke det som forundrer meg (jeg aksepterer den praksisen der), men hun besøkte aldri profilen min etter meldingen. Jeg tolker det slik at det var ett eller annet ved meg som vekket hennes nysgjerrighet ettersom hun ofte var innom profilen min. Når hun nå fikk tilgang til å se profiltekst og alle bilder, så velger hun å avstå fra den muligheten? Hehe, hvorfor gadd hun å regelmessig klikke seg inn på profilen min i en måneds tid, for så å ikke se resten av profilen når et initiativ er tatt? Eller er faktisk profiler til v+ -brukere 100% åpen for absolutt alle?

På tross av den lite utfylte profilen hennes, virker hun som en seriøs person. Ikke noe bimbo som presser kløften opp i kamera, men hverdagslige og "ærlige" bilder av en helt normal pen jente. Hun ser også etter et langvarig forhold, og hun er 30 år. Det lyser ikke akkurat useriøs av henne, og derfor blir jeg litt forundret over de signalene hun har gitt meg ved sine besøk, og så plutselig en kald skulder når hun hadde mulighet til å vurdere meg enda mer. Nå i ettertid virker det litt som hun utelukkende er her for å booste selvtilliten. For å se hvor mange hun klarer å "lokke" til å sende en melding til henne. Folk har i så fall rare interesser.. :p

har sikkert fått med dere dette?

http://www.globalcommissionondrugs.org/

ble nettopp ferdig med å lese rapporten på siden deres, og wow, jeg trodde aldri at jeg kom til å oppleve noe så stor innen "krigen imot narkotika"!

men er dette nok til at noe positivt kan skje angående dette, som at misbrukere av sterke stoffer får den hjelpen de trenger istedenfor å bli stemplet som kriminelle og støtt ut av samfunnet?

noen er på sukkerfest og jeg skal se kamp :) hehe,,,,ka driver dere andre med

Noen som fikk med seg NM i grilling i Sofienbergsparken i dag da? Ser det er noen som hadde planer om grilling før sukkerfesten.

Utrolig at kan få en slik kraftig hjertesorg som jeg har i dag etter kun en to-ukers romanse.... Som endte med at jeg ble forelska, men det ble ikke hun.

Tankefull

Siste svar lø. 4 juni 2011 19:12 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Dryhill

Hmmm jeg har fulgt med på forumet over ganske lang tid.. Og gjør meg noen tanker angående noen av de som kommenterer eller starter tråder her inne med annet pseudonum enn profilnicket sitt. Jeg tenker ofte at de jeg synes fremstår som ufyslige, ekle, provoserende i forhold til visse ting, overflatiske eller rett og slett slemme, vil jaggu ikke jeg ha noe med å gjøre.. For jeg tenker som så, at når vinklingen på kommentarene fra samme person er de samme diskusjon etter diskusjont så må jo det avspeile noe av personligheten?? eller er jeg helt på jordet...?? Så jeg har jo funnet ut at noe av det første jeg må finne ut hvis jeg skal date noen er jo om vedkommende har vært aktiv på forumet og hviket navn vedkommende har gjemt seg bak.. Og det blir jo ikke akkurat enkelt for jeg vet jo ikke hvem de er!!!!

Jeg lurer på hva dere skal ha på dere på Sukkerfesten i morgen? Jeg har INGENTING å ha på meg.. :-(

Jaja, Vet det har vært mye mas om hår her, men nå er det litt personlig: Skal jeg rake vekk mine 6 år med sparing, bare fordi jeg vil prøve noe nytt? Hår vokser ut igjen, men det vil ta noe tid..

Hva synes damene? Har et bilde med håret "utslått" i albumet, hehe.

Hvorfor tror jeg at jeg skal få av de fineste jentene? Hvorfor tror jeg at jeg er så mye bedre enn andre? Hvorfor skulle jeg mot formodning få noe bedre respons her inne enn alle de andre guttene som driver med så mye mer intressant og spenennde enn meg? Jeg går jo ikke på fjellet 4 dager i uken, jeg eier ikke ett hus på 400 kvadratmeter med gullbelagte kraner og golv som man kan speile seg i. Jeg har ikke ferrari og lamborghini, ei heller en 70 toms flatskjerm med det nyeste surroundanlegget i hundretusener klassen. Ikke har jeg hytte heller. Kan heller ikke skryte på meg at jeg har verdens beste jobb som jeg trives 100% i, og tjener bøttevis med penger. Ikke bor jeg i byen heller. Jeg er heller ikke 190 cm høy og like bred over skuldrene. Jeg kan heller ikke skryte over at jeg har datet de fineste jentene i Norge, med de største sillikonbrystene og de største diamantene. Jeg er bare meg selv, trives sånn ok i jobben og med det jeg driver med. Det eneste jeg er her inne for, er å finne meg en fremtidig kjæreste ;)
Flere som er det? ;-)

Har en del eldre kompiser som mener at sjekkingen fra en manns side var så mye enklere på 80-tallet, noen som har levd en stund som har en mening om det? :P
Eller er det bare de som sier dette som har blitt eldre og hakket mindre attraktive?? :P

Hvor mange deltakere har det pleid vært sånn ca før på disse festene sukker arrangerer?
Hvilken aldersgrupper dominerer? 30-40 år?

Mange gutter/menn klager over at de ikke får svar av jenter her inne. Og mange tråder hanlder om hvor kjipe disse jentene er osv.

Men iikke tro at gutta er noe bedre.

Jeg har sendt flere førstemailer til gutter/menn som jeg ikke har fått svar på. Det syns jeg faktiisk er helt greit. For kanskje er det verre å bli avvist enn å ikke få no svar . Jeg har i alle fall ikke blitt irritert eller såra. Har egentlig ikke tenkt så mye over det. Det er jo ikke lett å avvise noen, så jeg fostår det.

Selv har jeg bare blitt avvist en gang - på en pen måte, men jeg tenke mer på den avvisningen enn alle de som bare ikke svarte.

Det er da ingen grunn til å legge så mye følelser i en førstemail at man blir såra og vonbråten?

Pratet litt frem og tilbake med en gutt her fra sukker.. Vi ple FB venner, cattet litt til og fra der en stund.. Så i forrige uke ble det masse chatting og telefoner o.l.. Vi møttes i helgen og interessen blomstret mer for begge.. Men nå plutselig får han panikk fordi det ble FOR mye kontakt på kort tid.. Skjønner ingenting jeg.. Er ikke som om vi har skrevet mld og pratet i telefonen hele dagene..

ÅH! Merker jeg blir frustrert.. Er det noe galt med meg?

Hva er planene?
Langhelg eller jobbfredag?
Reise bort eller ikke?
Sukkerfest lørdag?

Hvorfor skjer det så ofte at man får kontakt med jenter her på sukker. Skriver , flørter osv.. i en periode.
så spør de om å kunne legge hverandre til på Facebook..
og etterman har gjort det så forsvinner kontakten ??

Noen flere som har opplevd det ???

har de samme bildene på facebook . så er ikke bildene de blir skremt av heller ??
og skriver jo ikke noe rare syke ting på siden min heller..

Hilsen Confused !!

Jeg har hatt besøk på profilen min av en med bilde i kun boxer. Han holder hånden på sin store erigerte dings, sågar veldig synlig til tross for boxeren....

Hva får noen menn til å tro at dette virker fristende? Det kan jo egentlig være at jeg er litt snerpete da...høhø...

Hei,

Jeg bare lurer på, er det mange som skal på vorspiel før sukkerfesten ? :)

Gjerne si i fra. Jeg ser en tråd lenger nede om at det er vorsing i Torshov-parken. Mange som skal dit?

En ny kategori:

De fleste unge damer med "gode manerer" er noen rare skapninger.

For å lage en lang historie kort... nå igjen etter den kjente drosjeturen, og halv-vegs på en cider forrige helg..
Vi går opp..du har vel kondom...hviskende...jajaja., du er kanskje ikke beskyttet....Neeei....
Kondomen på.. og en runde senere (uten orgasme hos meg)..
mere..mere..(hviskende jeg kjenner deg bedre uten og holder meg)...
jjaahh...ta meg uten......senere.. bare sprut i meg.. bare....(hva skjer liksom).. i all respekt sprutet jeg utenfor...
(ville jo ikke akkurat bli far ....til den pur-unge damen 16 år yngre)

Hva skjer med dere egentlig..et stort flertall av yre frøkner er faktisk dobbeltmoralister..

Eller tar jeg så feil??

Skål for friske minner på en herlig fridag...

Jeg bare lurer... Har nettopp vært med en jente som jeg hadde det helt supert med. Hun er pen, veldig bra trent. Hun er veldig lik meg sexuelt. Og hun er både smart og spontan og i tillegg veldig sosial.

Men!...

Vi har møttes 10 ganger. Første gang over en film eller to. Vi ente opp i sengen og vi hadde utrolig bra sex. Videre så begynte vi etter 3-4 møte og utforske ting i sengen. Dette mest for hennes glede. Jeg ble også tent av det men mest for å glede henne.
Så gjor hun noe ganske slemt mot meg som jeg ikke vil gå inn på. Jeg tilga hun på 5-6 møte og vi hadde det helt fantastisk igjen. Så etter 5 eller 6 møte ente hun opp med å treffe en ny fyr fra sukker. Hun løyg på dette, men jeg fant ut det fordi jeg skulle overaske henne hjemme (skulle egentlig bort denne helgen). Da jeg kom til henne så jeg hun og fyren klinte i sofaen. Gadd ikke si noe.
Men da jeg konfronterte henne noen dager senere så nektet hun på alt. Jeg fikk presset det ut fra henne og hun unnskylte seg og kom med forklaringen at hun syntes jeg virket useriøs. Det som slo meg veldig da var at dette var dagen etter vi hadde hatt den mest perfekte kvelden. Og i tillegg hadde hun faktiks med en gang hun kom hjem skrevet med denne fyren og invitert han til å sove hos henne hele helgen. Så bestemte jeg meg for at jeg kun ville være venn med henne, men det gikk veldig dårlig (noe jeg viste) for jeg liker jo henne godt. Men da jeg ringte henne opp så kom jeg på dobbelt linje noe jeg faktiks ikke har gjort på over 10 år på en mobil. Men hørte henne i linjen hvor hun lå å hadde stønne lyder og snakket med noen andre. Jeg sendte melding og spurte henne. Så sa hun at ingen ting hadde skjedd. Hun ringte meg så opp og forklarte hele greia. Hun hadde hatt tlf sex med en tidligere elsker. Men hun tryglet om at jeg skulle tilgi henne. Nå for en uke siden så fikk jeg melding fra en kompis som hun har skrevet med på sukker. Som rådet meg til å holde meg langt unna henne. For hun har prøvd å legge ann på han også.
Jeg er ikke vanvittig forelsket og jeg er ikke gal etter henne på noen måte. Men vil faktisk prøve å være venn med henne. Er ingen stress for meg nå for det hun har gjort. Men er litt stress med tanke på at hun ikke forteller sannheten. Hun kan jo rett og slett lyge om alt til meg.

Hva tenker folket om henne? Kan si såpass mye at hun trener veldig mye. Prater dialekt fra opland, rødhårete, og hun er bosatt i Oslo. Noen flere som har opplevd noe lignende fra en person med disse punkte

I serien "Test deg selv", fortsetter vi med en gammel släger.

http://www.side2.no/fritid/article1539627.ece

Alderskrav

Siste svar fr. 3 juni 2011 18:20 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym BjarneRimi

Når en jente har satt f.eks. at hun vil møte en mann mellom 28 og 34 år, er det da frekt å ta kontakt hvis man er 35? Neste alders-alternativ er jo 36, så man er jo midt i mellom der :-)

Jeg er kjempenysgjerrig! og spørsmålet er enkelt.

Hvlken religion/trossamfunn tilhører du, eller liker du å kalle deg tilhenger av?
Og hvordan påvirker dette deg? I det daglige, under høytider, hverdagsrutinene dine, seksuallivet ditt, livvsynet
og ikke mist,- ditt forhold til en eventuell partner?

Er det noen her som utelukker menn/kvinner pga egen eller personens rerligion ?

Da er det offisielt 1. juni - første dag i første sommermåned :))

Vil bare ønske alle en goood sommer!

(Og god natt!)

Forum.

Siste svar fr. 3 juni 2011 08:21 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgj.per

Er forumet positivt eller negativt for Sukkers egentlige funksjon?
Kanskje en tråd som har vært før,men blir ikke fokus tatt bort ifra det vi egentlig er her for?
Opinions anyone?

Hikk !!
hikk !
hvor er vannflaksa ??

Fler enn meg som har fått 1 glass for mye i dag? Er såååå gøy!! Hahahahahahahha

god natt

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Børre!

sov godt

Safe sex

Siste svar fr. 3 juni 2011 00:28 (47 svar)
Skjult ID med pseudonym sushibabe

Tar du det som et selvfølge å teste deg først for hiv / hepatitis og klamydia før du slipper å bruke kondomer eller satser du heller på et godt immunforsvare og litt flaks?

Noen nyttige linker særlig for den sistnevnte gruppen:
http://www.hivnorge.no/id/84
http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainArea_5661&MainArea_5661=5620:0:17,4210:1:0:0:::0:0