Sukkerforum

Okei, jeg kom i snakk med en mann som bor ikke langt unna meg for en liten stund siden. Vi møttes rundt juletider, og jeg syns han var tiltrekkende. Så snakket vi litt frem og tilbake et par måneder, og for noen helger siden sov han over hvor vi tafset og kysset hverandre. Har ikke hatt kontakt med han i ettertid.

Så finner jeg broren hans på sukker! Og han er mye mer passende for meg, har høyere match, passer aldersmessig osv. Han andre (første) er endel år eldre enn meg og har en match på -70!

WHAT to do? Ville det ikke blitt sinnsykt kleint om jeg tok kontakt med broren, når jeg vet godt hva bror nr.1 og jeg har gjort sammen?

Sitter på bussen fra oslo i dag og litt forran meg sitter det en kjekkas. Han har en datter på ca samme alder som min datter med seg. Overhører at han har glemt smokk hjemme så jeg romsterer gjennom veska for jeg pleier alltid å ha med meg en ekstra, men typisk så har jeg ikke det i dag. Jeg går frem til han å sier at jeg ikke fant smokk, men jeg har noen armbånd som jenta hans sikkert vil leke med hvis det blir krise. Fortalte at jeg har ei på ca samme alder.

Ca 1 time på bussen går fint så begynner hun med å suttre, han kommer bak å spør om jeg vil hjelpe litt, ingenting han gjør funker lengre. Det viser seg at jenta hans forguder meg og vi blir best budds. Men jeg merker at han flørter, samtidig som han forteller om mamman til jenta.. Vi utveksler navn når jeg går av og ca 2 timer etter at jeg har satt foten innenfor døren min tikker det inn venneforespørsel og mld fra han.

Det viser seg at ting mellom han og moren er litt skrall, men han vil gjerne møte meg igjen, sammen med barna våres.. en playdate som man kaller det..
What 2 do? Kjekk mann dette her også.. Og jeg merker jeg ikek er skremt over at barna våres er like gamle.
Men jeg vil ikke ødelegge, eller mer tippe over forholdet han er i allerede.. HVIS jeg møter han, og han liker meg vil jo det kanskje ødelegge mer mellom han og mamman til barnet..

Det regner og blåser over vårt ganske land, ihvertfall her på sørøstlandet! Har vært sånn skiftende vær en stund nå....er drittlei......Frykten var som størst for at forrige sommer skulle gjenta seg da......"et høytrykk kommer inn mot slutten av neste uke"....spol tilbake..nei det går jo ikke an!

Så finn fram baderinger og håndkle...det blir fint vær til uka!!!!!!!!!!

Jeg leser i Dagsavisen i dag at Jens Stoltenbergs homofile forlovede bestiller barn via surrogatmødre i USA. Han skal nå utnevnes til ny politisjef i Oslo. Er det ok i dagens samfunn? Å bestille barn per postordre, sort of speak? Når regjeringen gir en person som gjør dette en ledende stilling i samfunnet så må jo dette være i det minste en uoffisiell godkjenning til slik praksis, selv om det å kjøpe seg surrogatmødre i teorien vel ikke er godkjent i Norge – og dermed vel heller ikke for norske statsborge i utlandet. Er dette ok? I så fall synes jeg det er en lettelse, for da kan jeg jo bare bestille meg et barn som alenefar hvis jeg ikke klarer å finne meg en varig samboer eller ektefelle innen jeg er 40. For er det ok for homofile spar og enslige kvinner så må det vel også være ok for enslige menn? Vi driver vel ikke offentlig diskriminering av kjønnene her? To barn takk. En gutt og en jente. Jeg betaler med visa.

Myteavkrefter!

Jenter er også forskjellige!
Noen jenter (mange jenter?) får slett ikke 10/15 sukkerpost om dagen. Jeg får kanskje en til fire førstemeldinger i uka i aktive perioder? (mer i starten, særlig av typen useriøs teppebombing)
Jeg har ikke hatt 15000 besøkende på min profil. Så jeg tenker: jøss, hvem er disse jentene som får så mange treff?
Jeg er jo også søt! (men for å være ærlig: nokså ukonvensjonell i forhold til den jevne ola ;) )
Men så blir jeg også litt lettet over at jeg ikke får så mange treff, for de fleste førstemeldingene jeg får viser som regel oppriktig interesse for hvem jeg er. Og det er jo derfor jeg er her. For å møte noen som liker hele meg.

Profilen min er rett fram og helt meg selv. Bildene er rett fram og helt meg selv.
De som skriver liker smilet mitt. Og det jeg skriver.
De som bare kommenterer utseendet mitt og ikke viser interesse for det jeg skriver, får ikke svar.
De jeg avviser, treffer meg ikke i bilder eller det inntrykket jeg får av hvordan de lever.
Og de veldig veldig få jeg skriver med og har møtt er gutter som treffer meg i: livsstil, utstråling, verdier, interesser. Det er en totalpakke som gjør en gutt kjekk og interessant for meg!

Jeg leter etter en som er spesiell for meg, og er ikke ute etter å få bekreftelse som trofe. Så jeg skriver også førstemeldinger (bare til de jeg synes er helt spesielle og jeg tror med sannsynlighet vil passe med meg). For jeg sitter ikke på gjerdet og venter på å bli plukket opp. Halvparten av gutta svarer.

Uansett: takk til dere fine gutter som sender meg så fine og interesserte meldinger! Og takk til dere jeg har hatt fine dater med!
Så skal jeg fortsette å jobbe med profilen min, slik at den er oppriktig, viser det tydeligste bildet av hvem jeg er og treffer blink hos den rette gutten.

Og i mellomtiden være masse ute i sola! Verden er jo stor. :)

Da har jeg truffet en som meget godt kan være "den rette". Jeg har vært medlem her to-tre mnd nå og vil faktisk sende en takk til både siden, forumet og ikke minst brukerne. :) Har vært singel lengre enn jeg liker å tenke over men etter å ha meldt meg på denne siden så har jeg møtt mange hyggelige jenter, og nå denne personen som har tatt meg med storm.
Til dere som klager så utrolig mye på forumet, skift fokus! Jeg ser ikke akkurat ut som noen gresk gud, men jeg har ikke hatt noe problemer med å få kontakt med jenter her inne. Det gjelder bare å gå inn for det selv. Og gjerne skrive noe annet enn "Hei, hvordan går det".

Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med det jeg har fått igjen fra denne siden, og forlater den nå med et kjempestort smil om munnen. :D
Ønsker alle dere andre brukere lykke til i jakten!

-Kim

Når blir det moderne for menn å gå med parykk helt åpenlyst, dvs en dag med, neste dag uten hvis man vil, flere farger og fasonger i skapet hjemme,osv? Transplantasjoner og lignende er ikke noe tema, for det snakker man ikke om, psyken er sikkert dårlig, og selvtilliten likeså, you name it.

Det jeg mener er parykk som en moteting på linje med klær.

Er jo helt klart noe med håret og tiltrekningskraften på damer, man snakker jo om et handikap her?

Når blir dette en trend?

Jeg vil på kino i kveld =D

Anyone?

Hei
alle venner,
bekjente og
spesielt dem jeg ikke kjenner:)

Er fersk på siden, og har 1.?
-hva skjer hvis du blokkerer en bruker?
-brukes den hvis du ikke er intr/ikke min type?

Håper noen kan svare på dette og evnt komme med andre
smarte ting :))

Helgen oppsummert iht mailer inn...

- mann 1. omtrentlig like gammel, så ut som medlem av hells angels eller no...

-mann 2. ( nærmere gutt)..10 år yngre, samboer hadde han

-mann 3 ( også gutt) 10 år yngre, tilbøy diverse tjenester som også kunne omfatte nære venner...

-Mann 3. Utrolig kjekk, hyggelig mailer frem og tilbake...litt eldre, men jeg passet trolig best i sengen, gjerne med flere..

Kjenner jeg er bittelitt frustrert, trolig en liten pause herfra nå....

Av de folka du har møtt fra Sukker, hva var det beste treffet og hva var det som gjorde det til det?

Min beste må ha vært en jeg møtte for ca et år siden. Vi var akkurat like energiske og kunne ikke stoppe å snakke. Ikke at det var et mål på en date. Det har gått et år og vi har fortsatt problemer med å holde kjeft når vi treffes. Det er ikke egentlig venner man skal få her, men jeg er ganske så fornøyd med de jeg allikevel har fått :)

..hvis du tilfeldigvis har profil her og i tillegg kan identifisere deg med at du i løpet av dagen i dag byttet ladede blikk og et lite "hei" da du gikk (det rimte) fra en kafè i Underhaugsveien, da er jeg innmari keen på å finne deg :) Angrer på at jeg ikke var tøff nok og gutsa på at du var det..

Nå er det en ting jeg har tenkt på en liten stund og bruker dette for å lage helt min egen tråd på dette flotte forumet :)

Jeg har vært helt ærlig fra starten av mitt medlemskap, at jeg var innom for å se hva dette gikk i, og at jeg ikke ser på alle medlemmer som potensielle dater eller kjærester. Jeg ønsker å opparbeide meg en omgangskrets og innser nå at dette er helt feil fora for denslags. Men, hvis man ser bortifra alt dette og tenker dating-wise, så er det noe som 'plager' meg.
Jeg har valgt Hordaland og Sogn og fjordane som fylker i mine søk, dette fordi jeg bor i Bergen og ønsker å treffe folk fra området. Men samtidig, jeg har bodd mange år i Oslo/østlandet og ser definitivt på megselv som østlending. Familien min bor i Bergen og dermed har jeg tilslutt endt opp her jeg også.

With that being said: jeg ønsker meg selvsagt tilbake til Oslo. Lett.

Jeg kjenner at jeg ikke viser den samme entusiasme for å treffe nye mennesker som jeg kanskje burde. Og jeg har tenkt at det kanskje kan ha noe med at jeg har en "plan" om å flytte tilbake til østlandet etterhvert så jeg vil ikke opparbeide meg noen forhold her som jeg ikke kan 'fullføre'. Jeg har heller aldri lagt skjul på at jeg mistrives i Bergen og at jeg egentlig bare er her fordi foreldrene mine er her, og de blir strengt tatt ikke yngre.

Burde jeg utvide søket til østlandet igjen, eller beholde vestlandet? Er det helt tullerusk å tenke slik jeg gjør, eller kan noen kjenne seg nogenlunde igjen i det? Er det tvangstanker og skjold for å ikke bry seg om noen?

Biker jenter

Ingen svar
(mann 28 år fra Hedmark) Privat melding

Hei
vel hjemme fra nok en fuktig treff-helg med mye godt i koppen, sitter jeg her og lurer da..
Er det noen søte bikerjenter der ute i sukkerverdenen? =)

jeg klarer ikke stoppe å sjekke innboks....

oh yeah !!!

Dette er en hårete oppsamlingstråd!

Intimbarbering/frisering: For eller imot?

Barbering/voksing av kassa: For eller imot

Skallet/barbert eller hår på toppen: For eller imot?

Dette kan vel fort bli forumets korteste tråd, men er det noen som skal?

Om du ikke er fan av sjangeren fra før, kan dette være en unik mulighet til å utvide din horisont.

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10086162

Jeg er en jente som bruker mye av tiden og livet mitt på mitt fag, er nok av den mer eller mindre intellektuelle legning. Det kunne være flott å treffe en mann som også synes at dette er meningsfullt å bruke tid på, også på fritiden. Derfor et spørsmål til Sukker-folket, så sammensatt en gjeng som vi er! Er det noen av dere som har det litt på samme måte og som vet hvor folk som oss foretrekker å gå ut, når man går på byen i Oslo? Finnes det foretrukne steder eller er det helt tilfeldigt? Håper veldig at noen har noen tips!

Gårsdagen..

Siste svar sø. 29 mai 2011 19:24 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Snuppisen

Sitter i en dyp samtale med en meget kjekk sukkergutt på en bar på Løkka når det kommer en kar bort å gir meg en Wisky-Cola.. Ble helt satt ut jeg, visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg tok imot, smilte og gav den til en stakkars student som sitter på nabobordet.

Hvem gjør sånt når man tydelig er på date, og er veldig opptatt av den man sitter sammen med?

Det er ingen hemmelighet at vi individer ofte sammenligner nye "partnere" med den forrige..
Vil tippe at de aller fleste gjør det på ett eller annet punkt...

Jeg derimot gjør det ikke, ikke bevisst iallefall, og heller ikke som jeg vet om.
Og jeg har en følelse av at jenter/gutter ofte tror det er et kompliment å si :du er så mye bedre til ditten og datten enn exen.

Jeg syns ikke det, ikke fordi jeg ikke tåler å høre om exen, for det plager meg ikke, men fordi jeg ikke liker å bli sammenlignet.
Krishopper er og blir Krishopper, hva andre er som oftes ikke av interesse for meg, om det ikke har relevans med livet jeg lever nå.

hva synes dere om å bli sammenlignet med exer, selv om dere er "bedre"??

go nuts!

Jeg dater 2 menn på en gang og det burde jeg jo ha innsett at ikke var spesielt lurt. På den annen side - etter flere måneder i tørke så dukket begge opp og begge viser meg interesse.

A - føler jeg sterkt for - og i hodet mitt er han "elskeren min", hva han tenker vet jeg ikke. Og jeg vet ikke om han tenker seg noe framtid med meg. Uansett er han en himmelsk elsker. Aberet er at han ikke har skikkelig jobb og går på attføring. Han har ingen jobbambisjoner og lever fra hånd til munn. Det andre aberet er at han har en hobbylidenskap og bruker mye tid på det. Men han er handy, kjekk, snill og har masse humor. Og hvis jeg tillater det kan jeg bli dypt forelsket i han.

B - liker jeg godt. Han er en helt annen type mann. Store ambisjoner yrkesmessig uten at det overtar fritiden hans. Han ser meg og mine behov bedre enn mr A. Han er også handy, kjekk, snill og har masse humor. Jeg kan sikkert bli glad i han og forelske meg hvis jeg vil. Og livet vil være mye tryggere og enklere økonomisk.

Hvordan velger dere voksne sukkerdebattanter? Går dere etter forelskelse eller tenker dere på framtid og trygghet?

Jenter, hva synes dere om menn som driver med diverse ekstremsport, type fallskjerm, BASE, o.l.? Yay or nay?

Det utgjør en ganske stor del av livet mitt, og jeg legger vel ikke skjul på det på profilen... Bare lurer på hvordan det egentlig oppfattes. Har ikke inntrykk av at det teller positivt, kanskje heller det motsatte, men jeg kan jo ikke like godt utelate det når jeg forteller om meg, heller. Tror jeg. :)

hvorfor er det så mange jenter her inne som påstår de leter etter en mann? men flesteparten av dere er ikke det allikavel.... før høre mye om at gutter ikke til å stole på og kun etter en grunn, og at gutter liker å såre jenter.... mn det er likt på begge sider, jenter er akkurat lik gutter, mn har en tendens til å dra det lengre ut enn nødvendig før dere sier at dere ikke er interessert... også er det likt på begge sider, at den som er penest å kjekkest er den som får oppmerksomhet også, det blir for dumt for meg.... greit, utseendet er det som slår først på tonen, men når alt kommer til alt, så er det personligheten og kjemien som skal klaffe, og ikke bare utseende, så dette er noe som både gutter og jenter bør skjerpe seg på...
så da er egentlig spørsmålet mitt, er det noen i det hele tatt som faktisk er på utkikk etter et forhold, eller bare en liten flørt her inne?
er det noen som er seriøse på å finne seg en partner egentli?

hilsen frustrert gutt 23...

Ser vi regnbuen!!!!

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Oslo) Privat melding

Det øsregner ute og sola skinner gjennom.. Fantastisk søndagsvær!!!

Hurra for plaskvær.. I like it!!!!!

Jeg ble ganske så støtt og forbannet da jeg så denne videoen:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10086365

Forsvarsløse barn som ikke har en sjanse til å forsvare seg mot ham, men som i beste fall kanskje klarer å stikke av. Mannen må jo totalt mangle all form for medfølelse og empati. Godt at mannen ble arrestert, men egentlig burde han fått kjenne like mange knallharde slag med linjal av en person på sin egen størrelse...

Det sies at det finnes noe godt i alle mennesker, og jeg ønsker gjerne å tro det. Men i enkelte tilfeller som dette her ovenfor så begynner jeg å tvile litt, denne læreren virker ganske kald og hjerteløs i gjerningsøyeblikket i alle fall. Sannsynligvis i full stand til å skade dyr også...

Et lite dikt. :)

Ingen svar
(mann 33 år fra Vest-Agder) Privat melding

Jeg ser på innboksen min som er så skremmende tom,
mulig at mange jenter ikke synes at profilen min er særlig grom,
man kan noen ganger lure på om det er vits å være superbruker lenger,
for som kjent så koster jo dette penger,
men det nytter ikke å stå med hodet hengende,
kanskje en dag ei jente synes at profilen min er fengende! :)

Refleksjon

Siste svar sø. 29 mai 2011 14:20 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Reflektert

I det siste har jeg bitt meg merke i en ting, enten har folk hår, eller så kan du liksom banne på at de er skalla!

JA!

Siste svar sø. 29 mai 2011 08:45 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym forfaen

Var i spektrum i dag med Dimmu Borgir med KORK og Schola Cantorum Choir.
Jævlig bra!!!!

Dette er en mobbetråd. Legger ikke skjul på det :p

Den er til en fyr som liker å hakke og tyte og syte og mobbe i høy gang her, uten at sukker gjør noe ved det. (vel han forsøker iherdig å få det til hvertfall)

Så hva med å se for oss han herre..

Åssen ser han ut naken dere?
Fantasien kan bare blomstre her.

Siden han ikke skriver med annet enn pseudonum og ikke ekte nick, bryter jeg teknisk sett ikke noen regler han ikke har oversteget i overtall ;)

Kos dere forumtroll, dette kan jo bli riktig så koselig :p

Så satt man her igjen da. Nok en lørdag kveld hvor vinflasken står uåpnet og stearinlysene står mørke og støvete.
Det selskapet man har er fra oppvaskmaskinens dur og vannskvulp.

Man vil jo aller helst sitte med noen i armkroken sin og nyte en bedre middag, god vin og gode samtaler.
Alle dager er jo ikke like bra når man er i et forhold, men tar heller en krangel/diskusjon i ny og ne enn dag ut og dag inn alene.

Har hatt profil her en stund nå, og forsøkt å få kontakt med noen, men de fleste leser meldingene, besøker profilen min og thats it.
Man sitter ofte igjen med en følelse av "hva er galt med meg"?
Hvorfor er det så skummelt å sende melding tilbake? er det fordi jeg har barn? er man ikke kjekk nok eller er det noe annet som virker skremmende. Ikke er jeg noen badboy du finner på en blodtrimmet MC i borti 200 km/t og heller ingen slosskjempe som bruker hvert eneste ledige sekund på byen og drikker seg full.

Skal det virkelg være så vanskelig?

Perfekt!

Siste svar sø. 29 mai 2011 00:59 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym sjarmøren

Da har jeg nettopp hatt en skikkelig runde i senga med meg selv, utrolig deilig! Og ikke noe syting etterpå om hvem som skal sove på den våte flekken osv...

Natta!

Barcelona:)

Siste svar sø. 29 mai 2011 00:41 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Nightfly

Barcelona!

Ønsker meg en snill og god kjæreste, som bare har øyet for meg;)
Meeen......problemet er at de menn jeg tiltrekkes av er arrogante, macho og halvt avvisende. De som viser sin oppriktige interesse for meg, tenner jeg overhode ikke på.
Kan bare ikke komme ut av dette, har prøvd men funker ikke!!! Jeg vil bare ha de som ikke vil ha meg...så nå sitter jeg på gress, hos en jeg har dønn lyst på, og vet han bare vil ha sex.....det vil forsåvidt jeg også, men vil jo også ha noe mer...

siden noen øsnker seg en felles chat her på sukker, så mekka jeg akkurat tidenes chat her nå...

her er det lov til å snake om hva som helst og ingenting,, og kan brukes frem til evt sukker.no lager en egen funksjon..

håper det smaker...
og god tur!

men sånn går det,når man ombestemmer seg sent på kvelden:)
noen som tar en skål?

Når man har skrevet frem og tilbake en to tre ganger, om slikt og ingenting... Hvordan pensler man over på noe litt mer spennende temaer? Jenter? Synes ofte det stopper opp..

Men jeg liker han såååååå godt!!! Håper ikke at det skal ødelegge for videre møter, prøvde å IKKE ha sex, men når man blir så tent at det regelrett renner av meg så er det vanskelig å holde tilbake. Hvorfor er det slik at sex på første daten er tabu? Hvis man har god kjemi og matcher godt, burde man ikke finne ut om man matcher i sengen også?

Pakker ut livet mitt av esker og hører på country-natt på nrk tv ; ) Der synger barske menner om ekte kjærlighet: "Everyday `s a lifetime without you" og "will you let me down easy?"
Her på forum snakker Preben Møller om kjønnsmarked, ymse jegere skriver om game, andre om ONS og/el nedleggelser.

Jeg undrer.... : Elsker menn som oss -som meg? Kan en mann ha et like oppriktig ønske om å finne den man vil dele livet sitt med som kvinner har? - eller er de tre som er sånn godt gift allerde?

dagbladet.no/2011/05/27/tema/klikk/helse/tv_2/samliv/16692960/

Dermed går kravet om kjemi ut av vinduet!

En svært god nyhet for alle stygge mennesker der ute!

Stygt redd for at jeg begynner å bli døll og kjedelig. Her er det IKEA, brette klær, vaske kåk og glane på tv.. .Og det er DIGG!

Hva skal du bruke helgen til?

...nok en kveld på byen, og det samme! De mennene man ser har uttelling er de som konsekvent går etter damene som har drukket så mye at de kommer til og våkne med en hangover. Såkalte ´players´, men jeg velger og bare kalle dem patetiske. Damene er ikke mye bedre; så lenge de er noenlunde edru er de for fine til og snakke med noen, og med en gang de begynner og bli så fulle at anstendige menn skygger unna blir de usikre på seg selv og tafser med hvemsomhelst.

I natt prøvde jeg og ta ansvar og tok kontakt med en drite full søt jente som hadde en skikkelig guffen type hangende etter seg. Spurte om hun hadde noen venniner tilstede og påpekte at hun var så full at hun burde passe litt bedre på seg selv. Det virket som det hadde effekt i 5 minutter, men så kom neste bailer og begynte og tafse på henne og det var liksom ikke så mye og gjøre. Finnes det ikke noe verdighet lenger? Jeg blir matt! Og på veien hjem kommer prostituerte og river deg i armen og maser som om det skulle være interresant. Nei pokker! Når man kommer hjem og ser blikket sitt i speilet og man ser bare natt, og det renner varm og salt fra blå fat, men det er i det minste noe. Det verste er at når jeg våkner om noen timer har det gitt seg og jeg vil være ved godt mot igjen. Jaja, nok fylleprat! Får tro lørdagen blir fin:)

Bare å gjette! La fantaisen løpe løpsk!

Trening

Siste svar lø. 28 mai 2011 14:04 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Siden jeg sykler på jobb og er 2-3 ganger i uka på treningssenter, kanskje litt mindre nå i sykkelsesongen, har jeg krysset av for 5 på trening. Så går jeg inn og søker etter folk som har svart "middels" på trening, og i profilene står det jo ikke om annet enn det de driver med på helsestudioet. Så da lurer jeg på - hva driver de som har svart høyt på trening med? Er det bare folk som Christina Vukicevic og Marit Bjørgen der, eller?

Hvis du kunne oppdage en ny verden, som du ikke har kjennskap til i dag, hva ville du at den skulle inneholdt for deg?

Snakker her om å gå fra en mental tilstand, den du har idag og til en ny, du står fritt, dikte opp din egne perspektiv, holdninger og din "ambiance". Sentrale ting i livet kan være jobb, barn, type forhold, hvordan ønsker du å føle deg, og forholde deg til omverden? Er det mulig å være på et sted man ikke ønsker å være og samtidig se hvor man burde være, hva som hadde vært et bra sted å være?

Hypotesen min er at noen sikter for lavt.., det er endel tråder her om folk som sikter urealisitisk høyt, og det er selvfølgelig overfladisk å ramse opp kriterier, som en dag kan falle som et korthus likevel. Men la nå de overfladiske finne hverandre, om helsa og jobben forsvinner åpner det for mulig vekst så da vil det være rom tilogmed for de overfladiske å vekse på ;)

Tenk nå på deg selv, hva hadde vært bra for deg? Hvis du skulle sikte så høyt at du tilogmed skulle skifte ...


Helt ok med anonyme, skrivefeil og andre skavanker ;)

Feil helg

Siste svar lø. 28 mai 2011 13:09 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Løskrutt

Hmm - nå synes jeg det er på tide med et lovforslag om helgefordeling for single.

Følgende ordning for frihelger ønskes: Single menn - partall og single kvinner - oddetall ;-)

God (barnehelg) :-)

Herlig

Siste svar lø. 28 mai 2011 10:36 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym I natten!

Livet er herlig både med og uten sukker! Man finner den rette på de merkeligste plasser og det kan ikke tvinges på en.. Slikt bare skjer! Det handler om å ikke prøve for hardt. Hvis man tenker gode tanker vil det skje gode ting med en. Jeg synes dette lille nettsamfunnet er ett spennende sted, og kanskje er det her det kommer til å skje, men samtidig kanskje ikke! Det kan være personen som står foran deg i Kebab kø en lørdags natt, eller resepsjonisten på legekontoret ditt, eller en gammel venn.. Man vet aldri, men hvis man ikke er der ute å lever livet sitt og er på søken, men bare sitter her inne på sukker og fortviler seg over alle potensielle "drømmedamerr" som ikke svarer på meldinger, da går faktisk livet og mulighetene ifra en stakkar.. PS. I dette inlegget er det ikke lagt vekt på rettskriving! God natt :)

Legger til en link som må sees......flere som har morsomme eller utrolige linker som dette?

http://www.sedenne.no/v/5111/

Når internettene blir lange.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym TopTen

Sjukt mye kule vids der ute på Interveven assa.

Her er noen radom grieier av fønni shit.

http://www.youtube.com/watch?v=fxQcBKUPm8o
http://www.youtube.com/watch?v=xfPxZBHF-OA&amp
http://www.youtube.com/watch?v=Nr19QX1p44c
http://www.youtube.com/watch?v=x01j3M3PrGk
http://www.youtube.com/watch?v=bkzsoJf-UsA
http://www.youtube.com/watch?v=IcfViklWRsU
http://www.youtube.com/watch?v=bNk26SgcXo0
http://www.youtube.com/watch?v=uiHJakcE1OE
http://www.youtube.com/watch?v=ydf3NBsTwA8

Neeeext!

Jeg forsøkte å skrive:

"Jeg kunne tenkt meg ei lita jente med litt å ta i, jeg. En grå mus som likevel er verdens beste i mine øyne. Du kan gjerne ha både briller, fregner, pistrete hår og litt skjev tannstilling."

Men så slo det meg - hva vil de jeg tar kontakt med tenke om de leser det...?