Sukkerforum

Uff...

Siste svar sø. 24 april 2011 16:40 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Blackout!

Nå er jeg lei.. Av de siste 5 gangene jeg har vært ute på byen har jeg plutselig blitt så full at jeg ikke husker noe når jeg våkner opp dagen etter.. Det er rett og slett grusomt.. Så nå er det nok, ikke alkohol i denne jenta på lenge lenge!!!

sommer grilling te mæ !!

Ingen svar
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

ikke akkurat forum greie !! men invitere te grillings te mæ neste helg !! alle er velkommen !!

På byen eller andre sosiale settinger opplever jeg ofte at jenter tror jeg sjekker de opp.
Faktume er at jeg ikke er interessert i mange av disse jentene,
syns bare det kan være interesangt å snakke med nye mennesker...

Er jo mye lettere å snekke med gifte damer som ikke er i forsvarsmodus....

Hvorfor skal det være slik! Piggene står jo ute på enkelte jenter....

Hei Sukkerteamet,

Det er utelukket for meg å innlede kontakt med kvinner som ikke vil ha barn, og et har jeg huket av i profilen min.
Allikevel får jeg opp kvinner med score på 90 - 95 Som har hel rødt ha barn blad,
og ennå høyrere score med kvinner som er post menopause,
hva er det for noe tull,

Det er så godt...... Sola skinner og du trenger ikke å ha på deg så mye klær lenger....... I LIKE IT!!!!!!!!

Ja, nettopp... gutten jeg mailer med ser ikke særlig atraktivt ut. Da får jeg ham for meg selv....

Det var en gang en prinsesse. Hun var ensom og lei, og bega seg ut på leting etter en prins. Siden disse ikke lenger kom ridende på hester eller raslende med sverd og rustning og annet skrot, så meldte prinsessa seg inn på et dating-nettsted i håp om å finne ham der.

På dating-stedet var det jammen ikke mangel på prinser; de formelig overfalt henne med komplimenter og oppmerksomheter av alle slag. I mangel av utfordringer som å drepe drager og denslags, ble det vanskelig for prinsessa å sile ut hvem som var henne verdig, så hun begynte å eliminere kandidater på en litt slumpmessig, men brutal måte; hun hadde nok å ta av uansett.

Det kunne virke som noen av prinsene var ganske desperate; et dikt i første mail? Hvafan? Andre mente de kjente henne allerede, før hun hadde sagt noe som helst. Andre skrev laaange, uinteressante mailer som hun sovnet av, og våknet opp med tastaturavtrykk i det pene prinsessefjeset sitt. Disse gutta røk fort ut.

Etter mye siling, sto hun igjen med fire prinser:

En skikkelig kjekkas, som hun aldri ble lei av å se på bildet av. Han var ikke særlig god til å formulere seg skriftlig, og hadde klart å sko-horne inn 3 stavefeil, en og/å feil, og to tegnsettingsfeil i den ene linjen profilen hans besto av. Resten var bare masse punktum og bindestreker, for å fylle opp det som krevdes av info.

Det neste var en intellektuell fyr, som hun hadde blitt sittende og dagdrømme etter å ha lest profilen til. De store prisesseøynene hadde sett mot himmelen og blitt blanke. Det var hun som hadde tatt kontakt med ham, faktisk, og han hadde knapt giddet å svare, og skrevet veldig lite. Hun måtte finne ut av denne prinsen!

---

Hvordan skal dette gå? Hvem er de to andre prinsene? Følg med i neste innlegg.

Jeg tiltrekkes ikke av menn uten hår på hodet. Pene ansikter med pene tenner og smil. men det hjelper liksom ikke.!

Dum jeg er da:)

skal innrømme at jeg har det litt morsomt en del ganger på jenters bekostning, men er så morsomt, enkelte besøker profilen gang etter gang, men KAN ikke få til å skrive en meld, enda jeg har skrevet i profilen at jeg setter mest pris på de som tørr skrive å at jeg svarer!!

Da blir det slik at jeg gjerne besøker dem en gang el 2 for å fyre opp enda mer, men herregud, er så lavmåls, er vel bare å skrive for fan!!! :D

Har vært av og på i mange år her, ser maaaange av de samme kvinneprofilene her!!! :O
mulig dette har blitt lagt merke til og nevnt før, men hva er problemet deres????

Normalt pene utenfor (verdens vakreste i egne øyne self), men stygge som juling innenfor??? ;)

Sukkers sommerfest 4 juni!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Vår

Umulig å ikke få med seg den søte reklamen til høyre her, jeg og veninna mi har allerede holdt av dagen for fins det en bedre kombinasjon enn masse single gutter på ett sted+ fest!! :D Me like! SKAL være singel til da så jeg får vært med på den morsomme festen ;) var morsomt sist! men nå skal jeg ikke drikke som en svamp..nei må ha litt jaktinstinkt i bidet ikke bare do-instinkt :P Hvem flere er det som vurdere å være med!! Sre ut som de beregner 1000+ gjester i så fall blir dette awesome! :D

Hvordan velger du hvem du skal satse på ? Når man har vært singel en stund blir det jo til at man til slutt må velge en av de i "gjengen" man har opparbeidet seg. Men alle er jo så flotte, hvordan skal man klare å velge en ? Hver person er bra på sin måte og har egenskaper man liker men ingen er like! Hadde man kunnet ta litt fra vær og lagd mr .perfect hadde det vært enklere. Men det går jo ikke! Når man først har tatt valget så mister man jo alle de andre, er vell det som jeg synes er det verste tanken på å miste de man etterhvert har blitt glad i! Da er det lettere å fortsette å sjonglere uten å velge. Tror jeg må utsette dette valget til høsten og så være singel og ha det morro med gutta frem til da.. men det gjorde jeg jo i fjor også! Tror jeg har blitt hektet på å være singel jeg altså..hva tenker andre om dette ?

Har du et Alter Ego som kommer fram når du ønsker å si noe vågalt, noe frekt, noe dritt eller noe annet du ikke ønsker å stå for?

Sett at mange av de som poster med profilbilde og "navn" i tillegg har en eller flere anonyme personligheter som lager kvalm og/eller moro her inne... Kanskje det ikke er noe anonym/uanonym, men at det er flere sider av samme sak. Tihiiii...

Jeg vet ikke, jeg, men tanken streifer meg hvertfall

Over 20 grader og sol idag, hvor går turen ikveld? Hvilke utesteder er det bra med liv i Bergen for tiden? Lenge siden jeg har vært ute her nå, ser virkelig fram til en strålende kveld!

Visst kan de være kjipt å våkne alene under dyna søndag morgen. Men det er ingen grunn til å deppe! Singellivet har mange fantastiske muigheter- ta dem og nyt dem!!!

Hvilke fordeler og positive ting ser DU med å være singel?? La oss fokusere på det positive med det livet vi lever nå folkens og ikke deppe sånn i vårsola!!

Hei.
Lurer på hva dere damer mener når "vil ikke flytte over avstand" er med i profilen?
Snakker vi landsdel,fylke,to timer i bil?
Svarene er kanskje like mange som der er kvinner på forumet..
Fortsatt god påske til dere alle :)

smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får.....

kom å syng en sang, leke gjør vi dagen lang..

en tråd med bare en regel...
VÆR glad:)

Er det flere som har brukt dagen i det fine været til noe hyggelig da? en date kanskje??

Det gjør jeg. Egnetlig skulle jeg ønse dere lagde noe mer utfyllende profiler.

Jeg synes noen ganger det er rart at man vil kontakte noen som bor langt unna når man faktik har barna sine 50/50 feks. Er det ikke litt spill med tid?
Står klart og tydelig i min profil.
Men kankje et tegn på at man ikke leser så nøye da... at dette rett og slett er et kjøttmarked for de fleste.

Det som er viktig for deg burde utdypes noe.... Da kan man luke ut ganske fort!

Bare lurer!

Klarte ikke å finne igjen tråden fra i går, jeg... Det kriblet godt i beina og hadde jeg bodd nærmere så hadde jeg blitt med :) Hadde dere det hyggelig? Skjedde det noe morsomt? Frister det til gjentakelse? (*håper*)

God påske!

Ingen svar
(kvinne 42 år fra Akershus) Privat melding

Life is too short so kiss longer, laugh harder, love deeper and smile sweeter!

Prøver meg for 2. gang på sukker.

Traff en kjekk kar her for 2 år siden, men nå har vi gått hver vårt. Uten at jeg trenger å forklare det noe mer:)

Jeg får stadig hyggelige meldinger fra dere gutta. Jeg prøver å svare alle. Er nok et par jeg ikke har svart på. det har jeg dårlig samvittighet for.

Jeg titter på profiler og lurer noen ganger på hva dere gutta forventer dere. At vi skal se ut som en modell, ha den rette svaien i ryggen, være karrierekvinne og hvem vet hva. Men disse profilene hopper jeg glatt over!!!!!!
Skulle ønske dere gutta uftylte litt bedre.. Har selv fått mye skryt av dere for min. Vet ikke hva de andre damene skriver.

Jeg har fått sextilbud, men avvist høflig og blokkerer brukeren. Ja, for det er jo mulig å blokkere. Jeg fikk et hjerte fra en for en tid tilbake. Men så snakket jeg med flere og traff en gutt et par ganger. Men det har blitt et hyggelig bekjentskap. Familie, jobb/turnus, samværsordninger og avstand... Ja, det var dødfødt. Men en hyggelig venn på face har jeg nå:)
Ser ikke problemet i å få nye bekjentskaper her inne.

som dere gutta skriver gang på gang på gang.... kjemi kjemi kjemi....

En liten ting. Jeg kikker ofte flere ganger på profiler, da jeg ikke alltid husker hvem jeg har sett nærmere på.. Hender jeg bare titter litt på bilder. noen ganger kommer jeg inn via nye bilder i album osv osv....
Kanskje det er flere som gjør det.

synes hver og en skal gjøre som de føler bare man oppfører seg....!

Lykke til i jakten på kjærligheten. Den er der for oss alle.... Jeg fortsetter å flørte litt med 2-3 av dere. så får vi se hva som skjer...
For det må jo være lov å flørte med flere på et nettforum?????

Hvordan kan man vite om man blir lurt eller ikke, når det gjelder treff/dating og forhold?

Med hjertet?
Med hodet?
Med begge?

Det varierer vel avhengig av persontype, men kom gjerne med erfaringer.

Som svar på "boikottråden" vil jeg bare fortelle dere følgende:

Vi kvinner er litt anderledes, vi er kompliserte men snille igrunn og vi ønsker dere all godt. Men vi skjønner ikke alltid hva dere mener og hvor dere vil hen. Vi tror oftest at dere vil ha bare sex og så forsvinner dere. Derfor må dere slutte å tulle med oss. Snakk med oss og fortell hva dere egentlig vil og forventer av oss så kommer vi sikkert å bli enige.

La oss snakke sammen, takk :)

Når du skriver med noen, og det bare blir konversasjon, ikke noe moro eller spennende, er det da greit å bare slutte å skrive, eller sier du i fra at du ikke vil skrive mer?

Spørsmål

Siste svar fr. 22 april 2011 19:39 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym illusion

Hei. En ting jeg lurer på. Det har sikkert skjedd tre-fire ganger nå: en jente gir meg hjerte, men stopper samtalen etter et par meldinger. Mailene jeg har sendt har vært godt innefor det trygge, så jeg forstår det bare ikke - det var jo de som tok initiativet. Den eneste hypotetiske løsningen jeg kommer på er at de har fått respons fra en mer attraktiv person, og evt. setter meg på hold ... ?

Noen erfaringer rundt dette?

Peppes pizza fra butikken

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pizza

Jeg har kjøpt og har spist pappes pizza. Jeg er ganske fornøyd, Synes bare prisen er litt for høy fordi man må ha noe ved siden av. Altså salat, dressing, øl, osv...

Har noen av dere smakt på den? Liker dere den?

Nå må du snart få fingen ut å slette dette innlegget, ellers risikerer du folk finner ut hvem du er!!
Vi vil ikke ha det sånn som dette, du har gjort det helt store allerede, men bare slett posten mens leken ennå er såpass god!!

Skjønner ikke hva som er poenget med å skrive et brev til en og stille en spørsmål for deretter å blokkere en.

Hvordan skal en person få svart på slike brev?
Uansett, deres tap og ikke mitt...

Synes det er greit å bli blokket, men skjønner ikke poenget med å sende brev man ikke kan få svart på.

Nå har jeg vært her på sukker i noen uker. Det har vært en udelt positiv opplevelse!

Har vært innom forumet noen få dager, og maken til sutring og syting har jeg aldri vært borti...
Skittkasting og arogante innlegg fra personer som skjuler seg bak pseudonum, noe jeg synes er utrolig feigt, over en lav sko.

Alt tolkes i verste mening - selv når noen har det hyggelig... Er det mulig???? Om du er misunnelig på disse, så la vær å si noen. Ok, kanskje ordlyden kunne vært litt anderledes. Men i sene nattetimer, låter det ofte litt annerledes i hodet til avsenderen, enn hva som nødvendigvis kommer ut i bokstaver... (
gjelder flere trådere - denne var bare et eksempel. Ikke kommenter den tråden her, takk)

Utgangspunktet for disse diskusjonstrådene burde være posivitet.

Vil gi forumet litt tid for å se hvordan dette utvikler seg. Men jeg vil ikke forholde til innlegg som er anonyme. Om man ikke kan stå for det man skriver, bør man heller bare la være.

Ha en fortsatt fin natt!

I den alderen vi nå har kommet i så er damer så utspekulerte, kontrollerende, fisefine og tror de er en gave til mannen. Men slik er dessverre ikke verden, dere er like viktige som oss menn, forskjellen er at dere tror dere er viktigere.

Den dagen dere oppdager det, ja da kan dere møte en ærlig og seriøs mann, nå treffer dere bare menn som utnytter dere. Og det kan dere takke dere selv for. Så kom ned på jorda til oss og finn ut at dere bare er mennesker og ikke halvguder

Her sitter jeg da, fresh dame på 44 år og mimrer bakover i tid. Barna har vokst meg over hodet for lengst og på vei ut av redet.
Tenker på alt som kunne vært anderledes, hadde man hatt den visdommen man nå innehar. Da hadde jeg kanskje ikke sittet her alene.
Han var utro da jeg var 9 mnd på vei med barn nr.2. Etter 2 år ville han ha meg tilbake, men jeg var steil & sta! Hva om jeg hadde sagt ja?
Han er og blir min største kjærlighet, selvom det nå nærmer seg 10 år siden det endelige bruddet.

Hva ville du ha gjort anderledes i ditt liv og hvorfor?

Klarer ikke den gammeldagse trenden som enda florer her at jenter skal sitte på gjerdet og gutter gjøre drittjobben, det er jo snart på de fleste sin besteforeldregenerasjon!!
er ikke dette flaut for dere jenter under ca 50 år???

Jeg, superkah, corinna, melite, og tazzen:) Dette er folk som kan sosialiseres med mye vettugt i hue. Vin, skravling, mye artig.. vi har det så trivelig...;o) mangler noen stk... dere skulle helst har vært ;)

Faen altså!!
Sånt skal en ikke bli sint av! men her sender jeg en hyggelig meld til en helt middelmådig dame å hun ser ikke på profilen en gang!!
har fått kontakt med modeller og pene jenter på andre sider og i virkeligheten!!
Hva pokker er det med sukker egentlig???

BarteHva!??

Siste svar to. 21 april 2011 20:35 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Jollyjolly

Guttær!!
Fittebarten må bort!!!!:(
arghh...ingenting som er så lite sexy som den!!!

Jeg synes det faktisk er lettere å skrive med folk i diskusjonsforum enn det å skrive første brev eller å skrive på brev.

ER jeg rar da?

Er jeg alene om dette?

Er det andre som har det slik?

Så noen repriser på norske ungkaren, er jo baaare noen jævla klyser av noen femi - mannfolk som aldri i livet har hatt dritt under neglene, er det noen som faktisk syns noe om sånne??? :O
Trenden har tydeligvis snudd seg betraktelig de siste årene :S

Ensomhet

Siste svar to. 21 april 2011 19:54 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Etter å ha lest noen tråder her inne så har jeg forstått det slik at enkelte føler seg ensomme, så jeg tenkte å ytre noen tanker rundt dette.

Jeg er heldig på mange måter og kommer lett i kontakt med mennesker og har mange gode venner. Allikevel kommer det tider hvor man kan føle seg ensom. Mange av oss søker en partner for å fylle dette ensomhetshullet. Når man har en partner så kan man dele opplevelser, gleder og sorger. Man kan ta avgjørelser felles, både store og mindre viktige. I høytider som jul og påske osv kan ensomheten føles enda større, særlig når man ser andre lykkelige par og familier. Mye av ensomheten kan dekkes ved hjelp av gode venner, men kan som regel aldri sidestilles med en partner. Jeg tror den verste form for ensomhet oppleves når man er i et parforhold og fortsatt føler seg ensom. Dette er vel som oftest i forhold som ikke er veldig velfungerende.

Så til poenget mitt med tråden. Jeg tror at det å ha følt seg ensom en gang er veldig sunt. Man blir mer komplett som menneske. En person som har følt ensomhet får et sterkere indre og har mer å by på overfor andre. Man tar ikke ting forgitt og blir kanskje flinkere til å "se" andre. Så til dere som føler dere ensome. Det er ikke unormalt å føle seg ensom. Det er ikke noe galt å føle seg ensom, tvert imot mener jeg det er litt bra innimellom.

Dette var bare en liten digresjon fra min side som kanskje kan hjelpe de som føler seg ensome litte bitte grann.

Etter siste dagers krangletråder, eller har rett og slett påske-roen senket seg?

Jeg lurer lit på hvorfor det er ingen som vill å chate med meg :)
Hver gang jeg prøver å starte en chat så er det alltid noe sånt som
"personen du ønsker snakke med ønsker ikke å snakke med deg nå"
Eller "*navn* ønsker ikke å snakke med deg nå/logget av"

Ser jeg virkelig så skummel ut ? *undre* :)

Økonomi

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym løven.

Hei! Er det noen her inne som har studert BA i Økonomi og som er flink til dette?Og har god forståelse og evnen til å lære i fra seg?

Kjeder meg noe vanvittig. Er blitt lettere sukker-hekta, og finner meg selv stadig her på forumet, sjekker tråder som jeg har deltatt i, er det noen som har skrevet noe interessant, morsomt, spennende, provoserende? Som regel kommer jeg over noe sutring, noe besserwisserhet og endel drittslenging. Vurderer sterkt å kaste inn håndkle. Begynner å miste troa på at det er mulig å finne det jeg ønsker når jeg tilbringer så mye tid her. Ut i verden og kikke, kanskje? Ja, jeg tror det!

Ja, som sagt, noen er på jobb og det er ingen katastroffe heller...

Skal ut med jåten(les:danskebåten) ikveld!

Andre som skal kanskje?

Hey

Noen som prøver sseg på litt spesielle kakeoppskrifter og lignende?
jeg tåler verken meieriprodukter eller sukker.

Så nå holder jeg på å lage denne "ostekaken" uten ost :P

http://senseoflife.blogg.no/1270208709_020410_raw_ostekake.html

Hørtes kanskje idiotisk ut, men er vanskelig å konkurrere mot råsminka damer her inne, vi menn må jo se mye bedre ut for å stille likt, skal ikke se bort fra at det er en av grunnene til at det er så mye kødd med kjønnsforskjellene her!

Skulle hatt doktorgrad jeg!

........ her på Forum ?

Er det superbrukere her som

-Har profilbilde + flere albumbilder. Med tøy på. Ikke røyk, katt, vinglass, MC, pyramider, solnedganger og fjellvann. (For å ta noen no-go eksempler jeg har lest her.... ;-)
-Har en noenlunde kreativ profiltekst, uten de vanlige flosklene.

Og ikke har fått en eneste 1. melding hittil i år?

Hilsen Nysgjerrig...

1. Forbedret søkefunksjon

Hvis jeg for eksempel vil ha fram de som er middels eller høyt interesserte i naturfag, så må jeg kjøre to søk, vil jeg også sile ut de som ikke er middels eller høyt interessert i å få barn, så er det fire søk. Sleng på et sånt kriterium til og vi er oppe i åtte søk.

2. Kategorier i forumet. Jeg hadde kanskje vært en mer aktiv bruker om jeg kunne velge aldri å gå inn på undergruppene "Hvorfor er alle damer/menn ..." og "Hvorfor får jeg ikke svar?"

3. Mindre eller ikke bilde ved forumposter.