Sukkerforum

Party rock anthem for meg til å ha lyst til å danse.. jeg er ingen danser!!

Jeg HATER sånn musikk..

Men har en ide..

Hvor kult hadde det ikke vært om man hadde samlet en gjeng på 30 stk, stikki på ett utested, gitt DJ'en 1000 spenn ell no for å satt på sangen, og bare tatt over hele utestedet med en innøvd dans ell no.. =D=D

The Event

Siste svar to. 26 mai 2011 21:13 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Persefone

Noen som følger med på serien?

Det er den blonde norske skuespilleren, musikeren og modellen Viktoria Winge som kommer med denne påstanden på forsiden av siste utgave av det nye kvinnebladet Stella. Viktoria er kjent fra filmer som Max Manus og Fritt Vilt-filmene. Kan nok kalles en trendsetter. Jeg gjengir et utdrag fra intervjuet under.

Det kommer fram at hun bor i et hus på sin fars tomt.
- Jeg liker den tilværelsen, å fortsette å vokse opp sammen med foreldrene mine.
- Hvordan tror du folk ville reagert hvis en gutt på tretti år fortsatt bodde hjemme hos sin mor?
- Det finnes så mange sterke norske kvinner... de er blitt så sterke at halvparten kunne vært nok. Menn blir jo litt små, puslete. Vet ikke hva de skal gjøre med livet sitt lenger. Så sterke norske kvinner ville kanskje ha krevd at han skulle flyttet.
- Har kvinner blitt for sterke?
- Jeg synes vel kvinner er litt dominerende i Norge. Noen. Selv om jeg er veldig for likestilling og kvinners rettigheter. Jeg mener vi skal leve det vi ønsker å uttrykke. Gjør det! Vær den frigjorte kvinnen! Samtidig ser jeg at norske menn er blitt litt vage.
- Det må du nok utdype.
- Må jeg utdype det? De er litt... puslete. Det er et generelt inntrykk. Men dette er bare tullete meninger.
- Jeg går ut fra at din ektemann ikke er puslete?
- Nei, nei. Han er ikke puslete.

Det var i 2003 at (russiske?) Anton Jawdokimov banket på en dør i London og ba om å få låne en kopp sukker til teen (merk forøvrig sjekketrikset). Fire måneder senere var de gift.

Apropos sterke norske kvinner og små, puslete, vage norske menn som ikke vet hva de skal gjøre med livene sine lenger. Samme utgave av bladet viser deg den nye muskuløse kvinnelige idealkroppen.

Forsiden av bladet er her: http://stellamagasinet.no/article/74736-i-manedens-stella-3

Jeg må si jeg ikke er overrasket over fru Winges uttalelser. Min oppfatning er at norske kvinner er blitt veldig mektige og liker generelt sett ikke norske menn i samme grad som tidligere. Jeg ser veldig ofte norske kvinner sjarmeres i senk av utenlandske menn på byen her hjemme og i utlandet for eksempel.

Kan det hende kvinnene har blitt så sterke og dominerende at de i større grad søker menn fra mer mannsdominerte kulturer enn den norske for å føle seg feminine? Hva kan norske menn gjøre for å endre denne trenden?

jaja

Siste svar to. 26 mai 2011 16:56 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym fast

sliter med at folk er ovelegne her inne!!! man legger sjela i et brev og leser profil nøye og ser at man har en god del felles intresser !! samt god match..person ser ikke på profil eller svare !! har jeg fått gjennomtenkt brev hadd jeg svart samma !! men thats just me !!! så konklusjonen er at my av darmene her inne har blitt mye såra tror jeg,redd for og prøve og ser etter kun det perfekte og går glipp av mye bra manfolk !!! og nei sutre ikke...bare en tanke :)

Har fått meld fra 3 forskjellige jenter den siste tida jeg ikke har svart på, den ene med tom profil med kun tekst, den ene med barn fra før, den andre ikke den mest attraktive.
Skal jeg være sær og vanskelig, eller være høfflig å svare tenkte jeg!

Så da endte det med det høfflige alternativet for jeg er en av de fleste her inne som i tid og utide irriterer meg over jenters oppførsel her inne og da skulle det bare mangle jeg er lik selv! :P

Lurer på det egentlig..
Hvor viktig er det med hvor personen du kontakter bor.
Og hvor viktig er det for at du skal svare?

kan jo samtidig spørre, er det noen som er fra romerike her? =)

For meg er det ikke så kjempe viktig.. jeg er ganske villig til å flytte på meg for den rette.. om hun finnes da..

Answer damnit!

Haha, slike burde jo sukker.no promotere og ta litt provisjon på! http://www.quikpod.com/

Så slipper vi alle bildene fra baderomsspeil :P

...menn som ejakulerer minst 7 ganger i uken i 20-årene, har 33 % mindre sjanse for å utvikle aggressiv prostatakreft senere? Effekten er best ved en sprut om dagen, så ikke vent til "freddan" for å ta en skikkelig økt. Helsegevinsten er den samme om han fikser saken på egen hånd."

Fant dette i det nyeste Woman-bladet. Syns det var ganske bra info til gutta!

Noen andre som har sånne fun facts?

her skal du få lov å skrike ut akkurat det du vil =D

Det er spes ett profil bilde her som jeg gjerne skulle fjerna, og det er fordi det er så sykt fint, og jeg ikke klarer å slutte å se på det, og hu vil ikke svare meg, så da får jeg henne ikke :(

STMA =D føørr ei dame =D

Har menn og ender noe til felles?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Ikke så farlig hva jeg får tak i, bare det blir noe på meg:
http://www.youtube.com/watch?v=7XPDUnr_y8g

Frustrerte hanner slår seg sammen:
http://www.youtube.com/watch?v=SzpNumA6uU4

Fant dette på et annet forum!

Du står forran en brusautomat.
Det viser seg at du kan putte på HVA SOM HELST og få HVA SOM HELST tilbake!
Din post starter med "Får tilbake: ........" og slutter med "putter på: ........"

Jeg starter her og fortsetter for å vise.

Putter på: Skitten oppvask.

___________________________

Får tilbake: Oppvaskmaskin

Putter på: Mobiltelefon.

Sist sommer ble jeg kontaktet av ei dame her, vi møttes og jeg syntes det gikk ganske så bra før hun plutselig ga beskjed om at hun ikke var over eksen sin ennå. Så, i november/desember tok hun kontakt igjen, denne gangen over SMS, siden jeg hadde blokkert profilen hennes, og sa hun ville prøve igjen. Dum som jeg var, syntes jeg det var en god idé, og det tok omtrent like lang tid før hun denne gangen plutselig ikke lot høre fra seg. Jeg så tegninga og ga opp etter å ha meldt og ringt noen ganger uten svar. I februar eller noe, traff jeg henne tilfeldigvis på byen og fikk ut av henne at, etter at hun først sa at hun ikke hadde hørt fra meg, hun hadde blitt sammen med eksen igjen - men insisterte på at det ikke var tilfelle første gangen. Nå er hun tilbake, med ny profil, og jaggu har hun sendt meg et rødt hjerte.

Hva pokker er det hun vil? Dumpe meg igjen?

Når jeg får meg kjæreste skal jeg slå opp med han og krysse fingrene for å få tilsvarende video på Youtube. Jeg dæver!!

http://www.youtube.com/watch?v=r1ObIGQ8zYw&feature=youtu.be

hvorfor er det så mange bra menn fra Hordaland og Rogaland? De ser så bra ut.. virker så bra..

Sukk, går og legger meg.

Jeg går på den samme smellen om og om igjen. Etter å ha vært på date/møtt noen blir jeg helt ”besatt”, uavhengig av om personen i grunnen er noe jeg kunne tenkt meg å satse videre på eller ikke. Jeg tenker på personen hele tiden, sjekker telefonen i ett sett og blir rett og slett litt tussete. Blir da også stort sett jeg som tar først kontakt, selv om jeg ikke føler jeg maser (spørr somregel om random ting, maser ikke om å møte igjen eller noe).Dette skjer kanskje etter en dag eller to, da jeg bare føler at jeg MÅ ta kontakt. Slik holder jeg kanskje på en uke eller to eller tre (noe som tilsvarer at jeg sender sms 3-6 ganger), før jeg finner ut at dette er dødt løp. Guttene rekker jo rett og slett ikke vise at de er intressert.

Grunnen til at jeg ble obs på dette var at en fyr jeg date i fjor vår tilfeldigvis kom inn i livet mitt igjen som kompis av en kompis. Han ble overraska over hvor rolig og hyggelig jeg var ”på ordentlig”, da han etter at vi hadde datet hadde fått inntrykk av at jeg var litt vell stressa.. og følte seg vel litt presset av situasjonen, han så for seg at jeg ville gifte meg med han neste helg, selv om det ikke var realiteten (han var i grunnen ikke helt min type). Inntrykket jeg gav i etterkant overskygget på en måte inntrykket han hadde fra før,, Da det må nevnes at han i utgangspunktet var veldig intressert i meg.

Noen som har hatt det samme problemet, og funnet en måte og ”hindre” det på? Er redd for at drømmemannen går meg hus forbi om jeg holder på på denne måten.

Høres kanskje ut som et dumt problem, men akkurat på det punktet her er selvkontroll=0. Mulig en jenteting?

Så spørsmål nr.2. Om en gutt har ”mistet” interessen, pga for stor interesse/press fra andre kanten, er det da mulighet at den interessen kommer tilbake? Eller er løpet kjørt?

De fleste er vel kjent med den klassiske klisjéen om at damer somregel ikke er spesiellt logisk anlagt i tankegangen... Og jeg må si det er litt artig når man ser konkrete eksempler på dette.. F.eks, har jeg nylig fattet litt interesse for denne "leiligheten", og der er det en slik boble hvor det gjerne kommer bra frem, da denne med hva man tror på.

Og lister som f.eks dette er ikke akkurat uvanlige syn:

Astrologi.
Healing.
Synske.
Ånder og gjenferd.
....også prikken over i´en da, det siste punktet:
Vitenskapelig metode.
----

Satan, jeg ler like godt hver gang... =D

Falskhet

Siste svar on. 25 mai 2011 20:45 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym i_villrede

Ok, jeg har etter ca 4 mnd her inne kommet over første hinder: manglende svar på førstemeldinger. Nå får jeg svar på ca 1 av 3, noe jeg er storfornøyd med.

Jeg er ute etter noe langvarig og kontakter derfor damer som jeg har inntrykk av at også er ute etter noe langvarig. Tror den relativt høye svarprosenten min er pga. jeg er blitt flinkere til å kontakte de mer "riktige" damene.

Men så over til det som nå er problemet nå: Kontakten dør ut, brått og uten forvarsel. Her er det tydeligvis noe jeg ikke forstår :)

Er det noen damer her (som er her for noe mer enn bare på slump og gøy) som kan si litt om hvordan de ønsker at den første mailkontakten skal foregå? Sikkert like mange svar som brukere, men foreløpig famler jeg visst i blinde :)

Nå har jeg den siste måneden hatt kontakt med 4 damer (ikke samtidig) jeg virkelig var interessert i utifra hvordan de framstilte seg selv i profilen. Alle virket seriøse, ærlige, og lite kyniske. Så mailer vi litt fram og tilbake i 3-5 dager der inntrykket mitt blir forsterket, og vi blir gradvis mer kjent. Alle 4 har virket oppriktig interessert og de har sendt meg fine/gøye meldinger. Så sier det plutselig stopp. Hører ingenting mer fra de, og det uten at jeg har avslørt noen store hemligheter ved meg selv osv. som skulle tilsi at de plutselig fikk et annet syn på meg.

Er 3-4 dager med vanlig "bli-kjent" prat gørr kjedelig for noen av dere damer? Bør jeg være mer frampå og gå direkte inn på følelser og komplimenter og kanskje også sex-prat (uten at det trenger å være grovt) allerede fra melding 2 eller 3?

Hva er poenget med å fake en hyggelig tone når du tydeligvis ikke er mer interessert enn at du kutter kontakten tvert? Om du er interessert i raskere fremgang enn det den andre legger opp til, så kan du jo ta initiativ selv til at det går fortere framover, i stedetfor å la den andre parten måtte tolke alt selv? (dette gjelder nok begge kjønn, ikke ute etter noen kjønnskrig her)

Jeg skjønner at folk ikke svarer på førstemeldinger, og aksepterer det som et tydelig avslag, men denne måten å kutte en kontakt på syns jeg ærlig talt er respektløst og feigt. Fint for meg at de viser den siden av seg selv så tidlig (slik at jeg slipper å finne ut senere at de mangler ryggrad), men det bekymrer meg litt at det nå er 4 på rad som velger å feige ut på akkurat samme måte.

Hmm, ikke lett å bli klok på mennesker.

Jaja, finner vel ut av denne koden også en gang :)

Så det var en tråd om røyking her, og det er noen ting som jeg føler aldri kommer opp i slike diskusjoner.
Det er hele tiden to argumenter som kommer opp:
-Røyking er skadelig for deg og dine omgivelser
-Røyking lukter vondt

Hvis man bor i en by, så er det sannsyneligvis like skadelig som røyking pga. bilkjøring. Mye av bilkjøringen er nødvendig i vårt samfunn, men mesteparten av kjøringen i byene kan erstattes av andre transportmidler. Det fin for eksempel folk som kjører bil til treningsstudioet. Hvorfor krever man ikke mindre bilkjøring i byene?

Det er mange som plages veldig av både røyk og røyklukt. Men det finnes jo og mange folk som ikke tåler parfyme. Dette gjeller ikke bare at de ikke kan bruke parfyme, men også lukten fra andre som bruker det. Dette kan være så plagsom at de får store problemer i det sosiale livet når de ikke kan oppholde seg på samme sted som noen som bruker parfyme. Det er også sånn at slike plager kan skapes og/eller forsterkes av forurensing.

Det er jo en hel del folk som klager over røykere, mens deres bilkjøring gjør at andre ikke kan oppholde seg i nærheten av dem pga. deres parfyme.

Dette må vel være et tankekors i denne diskusjonen?

Jeg er en mann som røyker det er et stort problem for en del damer på sukker, har blitt avvist en del ganger på av mitt nikotin misbruk.
Forstår det til en vis grad, men føler vi som misbruker nikotin blir uthengt som gruppe.
For min egen del drikker jeg ikke alkohol men alkohol det er veldig akseptert av de fleste.
Alkohol er blitt så akseptert blant de fleste, ja vi drikker vin og øl til nesten alt vi spiser.
Da undrer jeg meg over hva alkohol gjør med oss i forhold til nikotin, begge delene er skadelige men en person som nyter nikotin forandrer ikke sin personlighet som en person som er påvirket av alkohol, ja jeg vet ikke hva som er best for dere damer der ute.

Ble for langt å bla til musikkvideotråd, så jeg lager en ny. Først ut er en versjon av Jeff Buckley's Lilac Wine. Fint visuelt sett også.

The Cinematic Orchestra :: Lilac Wine
http://youtu.be/_w-xms9h0Dc

Hei,

Er det andre enn meg som faktisk har lest boka til han eksperten på siden her, Preben, "Pen søker trygg"?

Synspunkter?

Husker ikke helt hvilke reaksjoner den fikk, men tipper feministene neppe ble veldig blide. Ellers, hvordan kan budskapet i denne boka sees i sammenheng med en ting som går igjen hos veldig mange jenter; at de søker en mann "som vet hva han vil"?

Er kjønnsmarkedet som alle andre markeder? (det kan iallefall se slik ut ettersom mange bare presenterer bilde, ikke ulikt kjøttdisken på Bunnpris).

Tre ords fortelling!

En person begynner en fortelling med tre ord, neste personen fortsetter med nye tre ord, osv osv!

Here we goooo!

En sukkerjente hadde...

Ny dag, ingen hjerter, ingen meldinger, nye muligheter! :)

Jeg vil til london i august!!!

Noen som vil være med? =)

ca ei uke :)

Jeg har nå vært superbruker en stund... Ser på meg selv som en oppegående gutt, med bra utseende og bra profil. Jeg har vært høflig mot alle jeg har tatt kontakt med.. prøvd mange forskjellige tilnærminger etc etc.. og jeg har ikke fått så mye som ett gult hjerte tilbake... ikke svar på noen meldinger.
Så da spør jeg, for tror nemlig jeg ikke er så værst kjærste materiale, hva gjør jeg galt?
Jeg er positiv til nettdating altså men bare lurer på eventuelle tips etc :)

Jeg er en ung mann som ble medlem av sukker for 1 uke siden. Og jeg må si jeg er meget positivt overrasket! Så utrolig mye bra kvinnfolk det er her inne :D

Men det er også roten til problemet mitt... Jeg har vært veldig aktiv min første uke (med superbruker såklart, er jo hankjønn). Og ikke bare har jeg sendt ut masse meldinger til jenter jeg synes virker interessante, men jeg har fått haugevis med meldinger selv også. Hjerter i hutt og pine.

Problemet jeg begynner å få nå, er at jeg snakker med så mange jenter på en gang at det går i surr. Jeg tror jeg har snakket om å møte 5 av dem allerede... Noe jeg ikke har noe imot, men hva om jeg begynner å like en, eller enda verre, flere av dem?? Skal jeg avlyse de resterende datene?

Har noen opplevd noe liknende? Hva gjør jeg? Skal jeg bare slutte å logge inn her på en stund kanskje?

Jeg er så snill også vett... Så jeg klarer ikke å avvise jenter jeg er interessert i uten å gi dem en sjanse heller :P Men føler meg ikke videre snill mot jentene når jeg har kontakt med så mange på en gang heller.

En periode her var det fryktelig mye klaging på at jentene ikke svarte på førstemeldinger. Jeg har over tid utført en liten undersøkelse, eller eksperiment om du vil.

Jeg får førstemeldinger fra tid til annen, og jeg pleide som regel ikke å svare de jeg ikke fant like interessante. Ikke et høflig avslag engang. Men jeg bestemte meg for å svare på ALLE meldingene jeg fikk, uansett om jeg snakket videre med dem eller avviste dem. Alle de jeg avviste, ble enten forbanna eller sa ting som; "du var ikke så fin uansett, skulle bare se om jeg fikk svar av deg". Jeg har også opplevd at de mennene jeg svarte (dette er 9/10 gutter som kommer med unødvendig svar) maste på meg i ettertid; "hvorfor ikke? Hva er galt med meg?" og de ga seg IKKE. Ble kalt hore og stygg, fordi jeg sa; "Takk for en fin melding, men jeg tror ikke vi passer så godt sammen".

Så til dere gutter som faktisk hadde tatt nei for et nei, skyld på alle de som ikke takler en avviselse på en voksen måte! I mitt vedkommende kommer jeg ikke til å svare i nærmere fremtid på noen meldinger fra menn jeg ikke finner interessante. Syns det er ubehagelig at så mange reagerer slik på en avviselse, og utrolig synd for de mennene her inne som faktisk VIL ha svar (enten avslag eller noe form for bekreftelse) på førstemeldingene sine...

You don't love me anymore

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 1234

We've been together for so very long
But now things are changing, oh I wonder what's wrong?
Seems you don't want me around
The passion is gone and the flames died down

I guess I lost a little bit of self-esteem
That time that you made it with the whole hockey team
You used to think I was nice
Now you tell all your friends that I'm the Antichrist

Oh, why did you disconnect the brakes on my car?
That kind of thing is hard to ignore
Got a funny feeling you don't love me anymore

I knew that we were having problems when
You put those piranhas in my bathtub again
You're still the light of my life
Oh darling, I'm beggin', won't you put down that knife?

You know, I even think it's kinda cute the way
You poison my coffee just a little each day
I still remember the way that you laughed
When you pushed me down the elevator shaft

Oh, if you don't mind me asking, what's this poisonous cobra
Doing in my underwear drawer?
Sometimes I get to thinking you don't love me anymore

You slammed my face down on the barbecue grill
Now my scars are all healing, but my heart never will
You set my house on fire
You pulled out my chest hairs with an old pair of pliers

Oh, you think I'm ugly and you say I'm cheap
You shaved off my eyebrows while I was asleep
You drilled a hole in my head
Then you dumped me in a drainage ditch and left me for dead

Oh, you know this really isn't like you at all
You never acted this way before
Honey, something tells me you don't love me anymore, oh no no

Got a funny feeling you don't love me anymore

-Weird Al Yankovic

Hei!

Siste svar on. 25 mai 2011 12:43 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym 1234

Går det bra?

Turn on

Siste svar on. 25 mai 2011 12:24 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym katte

Hva er turn on for deg?

For meg er det:
Lukt
Mus
Pupper
Rumpe

Av de mer vanlige tingene jeg kom på i farten (andre ting har de fleste her ikke godt av å vite).

:)

Tenk på hvordan Paradise Hotel o.l. er.
Eller hva du har hørt om det hvis du ikke har hælt å se det.
Hvordan tror du Sukkerforum Hotell ville arte seg?

:)

Jeg kjenner at jeg stort sett sliter i datingfasen i forhold til tidligere erfaringer med menn. Jeg tror ikke at jeg har opplevd noe mer grusomt enn de fleste. Det jeg merker jeg sliter med er at jeg får panikk og føler jeg må ut av hele greia før ting blir komplisert eller at han evt dumper meg. Er det flere som har det på samme måten? Er dette noe som en ikke opplever hvis en finner "den rette" eller må jeg rett og slett jobbe mer med meg selv?

Har vært på noen dater med menn jeg vanligvis faller for..
Men siden jeg fremdeles er her, fungerer jo tydeligvis ikke dette,,felles for disse er at de er meget lik min eksmann, ikke utseende men hvordan de opptrer...vil bli jaktet på...og det er så slitsomt..

Nå har jeg takket ja til date med en helt annet type, som jeg er sikker på at min kjære mor hadde satt kaffen i halsen hvis hun hadde visst..litt sånn laydback, gi faen fyr..heelt motsatt av alle mine prinsipper, men ser utrolig sexy ut, til og med yngre en meg..
Blir spennende dette her...

Lurer på hvordan dagens kvinner kan være så sterke som beskrevet i andre tråder! :P

1. Når en krangler med ei jente så vil hun bare la være å svare, trekke seg unna, synes synd på seg selv og stikke til mora ei venninne for å få sympati og oppbacking, skikkelig sterkt...

2. Blokkerer i hytt og gevær for å slippe ubehageligheter, kan ikke sende en førstemail, til nødens tørr å gi ett gult hjerte, har som regel aldri betalt medlemsskap

osv
osv
osv

utrolig sterke! hehe :)

Jeg vertfall elsker at det er slik som det er!

I det siste har jeg opplevd damer som avlyser førstedaten med sykdom for så å deaktivere profilen sin. Det er merkelig oppførsel.

Flere som opplever dette? Kanskje det er noen her i forum som har gjort det selv og kan forklare denne oppførselen.

Det er en jeg har vekslet meldinger med en stund her, som forvirrer meg.
Det tar som regel ca en uke melding hver gang jeg hører fra ham. Han har unnskyldt responstiden sin med at han ikke er her inne så ofte.
For litt siden så jeg at han hadde lest den siste meldingen min, uten å svare før en uke senere.
Da han sendte meg en melding igjen, så spurte han om MSN.
Jeg ga ham MSN, han har lest meldinga, og logget av uten å svare eller adde meg.

Så nå funderer jeg. Overreagerer jeg, når jeg stusser på dette?
Dersom han er interessert, så hadde han vel logget inn oftere.
Dersom han ikke er interessert, så hadde han vel ikke spurt om MSN.
Så... hæ? Kan noen forklare hva som foregår?

Så fin biceps du har :)

Kan jeg invitere deg på en lavkarbo frokost?

Skal vi ta et par sit-ups sammen?

Er litt usikker om dette kommer til å virke...?

Har dere noen bedre forslag?

Tenkte jeg skulle se om det er mange som leser bøker her..
Jeg leser for tiden: Shantaram av Gregory David Roberts.. og er helt betatt av boka. Jeg leser som regel på vei og hjem fra jobb. Er som jeg gleder meg å forsette å lese litt hver dag.. Noen som har lest den?

Nå er det jo en ny en på trappene.. (Hvorfor sier man på trappene?)

Jeg kjenner jeg er litt ambivalent til sukkerfest.. ?

Jeg sitter og funderer på hva jeg skal se på i kveld, og er fristet til å bare se en Jason Bourne-film. De filmene blir jeg faktisk aldri lei av.

Allikevel, noen som har noen bra innspill? Gjerne litt fart og spenning, men kvalitet > antall eksplosjoner. Føler ikke for noe voldsomt dypt og meningsfullt akkurat i kveld, kan ta det en annen dag.

Har du noen snåle venner?
Har du noen venner som gjør ting du synes er snålt?
Hva da?

:)

(Sorry TopTen, kunne ikke dy meg)

Heisan, har store planer om å delta på Soria Moria 4. juni.
Noen som har deltatt tidligere...?
Noen som vet hvor man legger lista på hva å ha på seg?
Man kan sikkert komme akkurat som man er, men kunne vært greit å vite om man kommer veldig "over" eller "underdressed" :)
Takk for svar og alle damer; MØT OPP! ;)

Noen ideer til hva jeg skal spille på spotify i dag?

Ett forslag pr. Innlegg - kan bli litt vel mye ellers..

Mitt forslag til sukker folket er:

Kanye West: My Beautiful Dark Twisted Fantasy

Kan folk her inne være så snill, gå inn på profilen min, les profilteksten min, å gi meg litt Feedback ? :)
Alle kjønn å alle aldre ! :)

På forhånd takk !

Jeg er medlem til imorgen og lurer veldig på å fortsette her på sukker ,jeg kan ikke si jeg er fornøyd her .Det er
vel som normalt , om det å gidde å bruke tid på sukker )

Har du noengang hatt noe særlig fordel av det?

Snokeleken

Siste svar ti. 24 mai 2011 12:28 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Frk. Sær

Har finni en fyr her inne som er pen å se på, virker veldig OK utifra hva han skriver i profilen sin, og vi har ganske høyt matchtall. Jeg er stadig inne på profilen hans for kikke litt (Han er skikkelig eyecandy), og har til og med sendt melding til han, Den er lest, men han svarte ikke... Men hver gang jeg har vært inne å sikla litt, har han alltid besøkt meg tilbake..

Leker han med meg, eller sier han bare "jada, har sett du var innom, slutt å snok nå" eller hva?

(Jada, jeg vet... Burde vel egentlig gi f*** i fyren, men har foreløpig ikke finni noen andre her inne som vekker min interesse :) )

To nyttige nettsider for menn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym avfm

To av de beste ressurssidene for menn som kán være nyttige å kjenne til:
http://www.avoiceformen.com/
Http://www.shrink4men.com

Nettsidene tar for seg begrepr som: Narsissisme, Borderline-personlighet, "abusive women" etc.

Kjenn til disse begrepene.. det kan være gull verdt.

Nå er jeg så drittlei useriøse henvendelser! Synes det har tatt helt av. Føles som om 2 av 3 meldinger er fra menn som enten helt åpenlyst/eller delvis dårlig skjult kun er ute etter sex.

Har superseriøs profil, ingen "utfordrende" bilder, eller noe annet som kan tyde på at jeg er interessert i det.

Begynner å lure på om jeg har krysset av for "positivt" på disse sexspørsmålene, og at menn faktisk spesifikt søker på det?

Hvis det fortsetter sånn, så flytter jeg til et annet datingsted...

Jeg kom hjem fra jobb nå til 9 førstemeldinger fra damer. Det tror jeg er ny pers.

Ikke er profilen forandret, jeg har vært her lenge, med over 12000 besøkende, og ikke føler jeg at jeg har noe bedre karma enn i går.

Kanskje det er alt maset på forumet om at folk ikke sender mld som slår inn?

Ikke vet jeg, men jeg benytter sjansen til å søke etter Sukker-sekretær her:-)