Sukkerforum

En liten raritet

Siste svar on. 18 mai 2011 00:37 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Om du har lyst til å smile litt og komme i godt humør :)

http://www.youtube.com/watch?v=P7kt_COpWhU

Skriver du med de du har høyest matchtall med?
Dersom du ikke gjør det, hva er årsaken til det?

Hva er det første du ser etter når du åpner match-treet?

"Din nyfødte datter ser utrolig lite pen ut" Selv om det er aldri så sant VET man jo at det sier man ikke.
Men jøss så lyst jeg hadde.

Noen andre der ute med ting de NESTEN sier?

En 17. mai-fest har tydeligvis gått over til et blandakor i etasjen under meg. Og med blandakor mener jeg at noen kan synge, mens andre ikke kan det. Og de holder på på 5. timen eller noe. Er det riktig av meg å skru på Motorhead på full guffe?

Bunaden passet ikke. Jeg fikk den på meg, men da fikk jeg såvidt puste :(

åååå, jeg elsker bunaden min og nå er jeg bare deprimert og føler meg feit

Føler at noen av oss trenger å "spore av" akkurat nå. Her er tråden for denslags.

Her kan du være edru, full, ensom, munter, melankolsk eller bare tøysete så mye du orker :-)

Hadde du fått panikk dersom det hadde oppstått en teknisk feil på sukker, som førte til at alle som skriver under pseudo-nick, plutselig hadde stått som sitt eget brukernavn her inne?

*lite eksamensfokusert i dag*

Jeg ser på meg selv som en rimelig sosial fyr, liker å henge med venner, og prate shit i mange timer.
Men, jeg, imotsettning til tydligvis alle andre, drikker veldig veldig skjeldet.. kanskje 2-3 ganger i året.
Og, trives veldig godt i mitt eget selskap, eller alene sammen med noen jeg er glad i..

så derfor så har jeg vært på fors, ikke drukket, ledd masse og sitter nå hjemme og slapper av i sofaen.

Hva syntes du om dette?
er det fler som er som meg? Og føler du ofte press på å drikke/ være mer sosial enn du egentlig føler for?

Answer damnit!!

For et halvt år siden var jeg på date med en fra mitt hjemsted....kjekk fyr. Ble ikke til noen 2nd datet før lørdag som var. Han er interessert, men som jeg skjønner har han ikke tid i sitt liv til dater. Jeg føler jeg har ventet og ventet på denne mannen..hvorfor gidder jeg det? Jo fordi han er spesiel for meg. Men jeg har blitt tynet til mitt ytterste. Ingen god følelse..føler vel at det er jeg som maser mest på han akkurat nå, og at han har trukket seg litt tilbake. Men jeg så på hele mannen da vi møttes på lørdag at han var mer enn betatt av meg og han begynte å legge planer for oss at vi skal på helgetur sammen i starten av juni.

Nå har jeg pålagt meg selv forbud om å ta kontakt med ham frem til torsdag kl. 18.00.

Det er jo forventingene som tar knekke på meg. Tror jeg rett og slett trenger noe/noen andre å tenke på ....HJELP.

Ny amerikansk studie viser at menn med penger og status støtter deg mindre i din karriere, er mer utro - og dårligere i sengen.

http://iform.nu/blogg/aktuelt/menn-som-tjener-mindre-er-mer-trofaste

Hva mener dere om dette - kan det være noe i det?

Merker jeg gleder meg masse! Blir barnetog, kaffe og kaker, lek og moro på idrettssletta, russetog, indisk mat og tivoli! Lurer på om meg eller mini tar kvelden først! :D

Hva er dine planer???

Nå er jeg egentlig blitt lei...Blir bare verre og verre.Klarer dere ikke å finne damer på deres egen alder eller litt yngre?49 år og har lyst til å bli kjent med meg?!Min pappa er 50!Og jeg er ikke sååå desperat:)Deilig å få ut frustrasjonen:DJa,jeg har PMS:P

http://www.youtube.com/watch?v=RxUbwteSWVk

Läste i en annan tråd här att det var önskemål om en hyllningstråd för någon dama , vi har alla sett trimmtrabs hyllningstråd ,men vilken dama skall hyllas , som flirtar med alla , med bilde helst da så att inboksen kan bli full , är det någon dama som vill ha så mycket publicitet , se sitt namn överst på forumet i ett par veckor .

Kom med förslag eller bjud in dig själv .

Gratulerer norge:D

å godt natt te alle som fortsatt e opp:D

Synspunkter på dagens runde i tippeligaen?
Har fotballen utspilt sin rolle på denne dagen? Eller er det en folkefest?

Hva er vanlig/normalt i innhold og fremdrift på date nummer 1, 2 og 3? For oss mannfolk 40+ ...
Første date: Oppmøte, hilse høflig, klemme?, prate om hva som helst. Avtale neste date.
Andre date:?
Tredje date:?

Noen menn her som strikker?

I lys av et par tråder om menn over 40 som skriver til jenter som er i slutten av 20-årene, tenkte jeg at jeg skulle opplyse om hvordan landskapet ser ut fra vår side.

Veldig mange jenter sier at de liker menn som er 10-15 år eldre. So far so good!

Mange jenter sier også at de ikke kunne tenke seg en partner som er 10-15 år eldre. Saken er at flertallet av disse mener det ikke. I praksis viser det seg at de er ute etter menn som er nettopp 10-15 år eldre. Jeg, og mange med meg vet dette, fordi vi får bevist dette i praksis hele tiden.
Og vi forstår hvorfor, fordi vi menn i den alderen er blant jordens vakreste skapninger.

Det bittelille mindretall av jenter som både i teori og praksis ikke kunne tenke seg en eldre partner, har vi respekt for, men dere er forsvinnende få. Det er bare å si fra, eller blokkere, eller hva som helst, så går det helt fint.

Fra mitt ståsted ser landskapet slik ut, og jeg synes det er et fint landskap:-)

girls,girls,girls........ glad jeg er mann :)

http://www.youtube.com/watch?v=CwLDKRlcF1E

Vidunderlig vakkert!

TURN OFF

Siste svar ma. 16 mai 2011 23:17 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym ærlig..

Jeg har skrevet med mange jenter her inne.Når vi kommer til spørsmålet om jeg har vært i forhold tidligere,og jeg dessverre må svare at jeg ikke har noe forhold bak meg,blir det en slags "Turn OFF" og skrivingen opphører.

Bør jeg heller lyve og si at jeg har vært i mange forhold og hatt sex med nesten alle jeg kjenner?Er man mere normal da?

Skjønner at det er rart å være over 30 år og ikke vært sammen med noen..Men jeg har jo opplevd mye annet,men det er kanskje ikke så interresant??..hmm...

Har akkurat kommet meg hjem etter jobb, Slengt noe mat i ovnen, jekka en rødvin og tror resten av dagen går til å surre rundt i kåken med småryddings foran en fridag. For det er det jeg anser morgendagen for å være. Har ingen kids og for å være helt ærlig er jeg litt smålei av å henge med venner på 17. som har det.. (Ikke lei av småkids by all means, men 17. blir som regel noe overload?) Så i år gir jeg beng.. Og er litt fornøyd med det?

Sikkert flere her som føler det samme! :)

noen damer her inne spiller world of warcraft...

Var ute og kjørte en tur med båten i det flotte været idag, og før jeg fortsetter er det viktig å nevne at dette var andre turen.... etter å ha installert min nyoverhalte dieselpumpe i motoren. Forøvrig en affære som gjprde meg 10400 kroner fattigere......men i det nydelige været drukner alle mine sorger og jeg forstår hvorfor jeg betaler i dyre dommer for å ha båten iorden.
Jeg fortsetter gjennom bysundet..forbi Gunnarsholmen og utpå fjorden, har dere vært i Kragerø.....ikke så viktig, det vikrtge er å huske at været er nydelig og alt er fint. Bestemmer meg for å holde meg inneskjærs i tiulfelle noe skulle skje, som sagt bare andre turen etter over haling.
Da jeg nærmer meg Rørvik begynner turtallet å synke..hmm var dette alt jeg fikk for 10400 tenker jeg..sannelig dyrt blitt i detta landet her!
Så skjer det, turtallet synker ytterligere og etter en liten stund har siste dråpa rent ut! Så er det bomstopp....F..N, klør meg i hodet og lurer på hva jeg skal gjøre, vipper passasjersetet tilbake...motoren er nemlig under det. Løsner på lufteskruen og Pfffff så kommer lufta ut, ganske så riktig...den har fått noe luft i seg.
Begynner å lufte dieselsystemet men merker at jeg nærmer meg et skjær. hiver dreggen ut.....MEGATABBE...men det kommer jeg tilbake til.
Fortsetter å lufte men så skjer det noe....lufte skruen brekker og jeg står igjen med hodet mens skruen sitter igjen på dieselpumpa....F..N....nå kommer jeg ihvertfall ikke noen vei!
Ringer hjem til min kjære far og godsnakker litt, en tre kvarter seinere omtrent er han på plass med båten sin og sleper meg inn til brygga mi...sa jeg det, men det stemmer ikke helt for der og da oppdager jeg hva jeg har gjort...når jeg drar opp dreggen oppdager jeg at jeg har truffe en undervanns høyspentkabel......det hele ender med at jeg må kappe tauet for å komme meg videre......

Så hvis du bor i Kragerøskjærgården og har mista strømmen vennligst kontakt Strings på sukker.
Så da...hvordan har din dag vært?

Fra å ha ingen dater har jeg nå avansert til to stykker...en her fra sukker, som jeg skjønner egentlig bare vil ha sex( helt greit, jeg også) og en jeg har møtt på byen...han har derimot samboer, men sier at det er dårlig forhold og han gjerne vil møte meg flere ganger...(har ikke hatt sex med han, bare kysset litt...)
..........og jeg er vel i grunn like langt i forhold til å finne meg en som bare vil ha meg!!!
Hmmm...

En jentunge på halvparten av min alder, ei doie uten tekst i profilen og en Nigeria-scam.

Hva med dere?

Hmmmm, hvordan skal jeg greie å holde ut i et fast forhold når jeg allerede nå faktisk er litt smålei alle dere damene her på sukker.no?

Og da har jeg til og med datet bare en brøkdel av dere!

Dere har nok muligens blitt litt for gamle og sære allerede ja... jeg begynner å blande sammen de forskjellige profilene, tekst og bilder ligner så veldig på hverandre, alt flyter sammen liksom....

Selv er jeg selvfølgelig helt perfekt, unik, ung til sinns, og alt det der, et skikkelig catch! Kresen er jeg også!

God helg og god jakt alle sammen!! ;)

Værsjuk

Siste svar sø. 15 mai 2011 23:56 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Skyene henger tungt over Oslo. Egentlig burde jeg dratt for å trene, eller lest til eksamen jeg skal ha om knappe to uker, eller tatt kontakt med noen her inne. Men det er nå så som så med motivasjonen...

Andre som har det sånn?

Soulmate?

Siste svar sø. 15 mai 2011 23:33 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym justwonder

Noen som har opplevd å få 100% match her inne?

- et fantastisk program! Belærende? Ja, men Nyttig?? Absolutt!!

Lager en liten spin off hentet fra tråden "Hva teller yrkesvalget?"

1. Hva tror kvinner menn vil ha

2. Hva vil egentlig menn ha

Atter en gang vært på date, veldig hyggelig kar, men så tar han frem røykpakka/snusboksen - selv om det står i profilen min at jeg er helt anti tobakk. Vi har helt grønt blad på røyk også.

Hva er poenget? Du avslører deg selv som uærlig - var det meningen at jeg skulle falle for deg pga det?

Dette har skjedd meg ikke mindre enn tre ganger nå. Oppgitt...

Fest med (nesten) bare par. Eneste single var gutter. Blæææææh!

Ut en tur etterpå. Gode gud, så ufattelig døllt! Ja, jeg vet det er hva man selv gjør ut av det. Ja jeg vet at man ikke får mer morro enn det man selv legger opp til. Men, jeeeeesuz, når ingen av damene jeg ser tenner den minste gnist? Hrmpfff. Får gå litt i meg selv, skjønner jeg (drikke mer neste gang?). Må jo være et sykdomstegn når anonyme sushi & vårblomst gir meg mer hard on, enn jentene på byen.

Poll:

1. VoksenMann er en sær tulling

2. VoksenMann fortjener spanking

3. VoksenMann er søt, og jeg tenner gjerne gnisten hans

4. Byen suger

5. Hva er byen? (låvefest er tingen)

Tråden ”Gutter er enkle??” tråden beskriver et fenomen at ting dør ut når ting går over til å bli forhold.

Jeg har datet en dame nå i hele vinter/vår og vi har virkelig fått en god kjemi. Hun har ”jaktet” meg i vinter, og jeg har fått SMS’er og telefoner fra henne nesten daglig. Det har gradvis blitt såpass seriøst at vi har sluttet å date andre og spøker at vi er kjærester uten at ingen av oss er helt sikker på det heller.

I den senere tiden har hun begynt å si at hun trengter alenetid noen ganger da jeg skal dra til henne (men angret seg etter på), og aktiviteten fra hennes side har sakte med sikkert dalt nedover.

Hun gjennomgår en vanskelig periode grunnet et tidligere forhold som har eskalert i den senere tiden.

I det siste er det bare jeg som har tatt kontakt da det går lengre og lengre mellom hver gang jeg hører fra henne. Jeg har også merket at jo mer ”på” jeg er, jo lengre drøyer det mellom hver gang hun tar kontakt.

Men hver gang jeg ringer, hører jeg tydelig at hun er glad og interessert. Men uansett så blir det stille igjen.

Så forholdet har snudd fra at hun har jaktet meg til at jeg nesten har begynt å jakte henne. Jeg er sikker på at hennes følelser for meg vil ta slutt hvis bare jeg kontakter henne. Videre er jeg redd at alt vil løpe ut i sanden hvis jeg ikke tar jevnlig kontakt.

Hun er tydelig interessert og det er ikke for sent ennå – men det er ikke mye tid.

Hva skal jeg gjøre for å opprette balansen i forholdet igjen?

Det finnes noen nifse folk her inne, uten å være på besøk lista sender de melding til deg. Og matchtallet er så lav at de tilhører ikke online mennesker du ser foran deg. Hvordan er muligens at de finner brukenavnet mitt på medlemsøket uten at jeg har aldri vært her på diskusjonsforumet en gang før? Jeg kan love dere Vicky er ikke min ekte brukenavn som brukes for sukker for å logge inn!

Skyldes det:

A) Dårlig kontakt et sted
B) Feil fra Canal Digital
C) Feil på tv'n (som forøvrig -kun.. - er 5 år gammelt)

Helt seriøst jeg skjønner ikke hvordan noen kan si at gutter er enkle.. hvis jeg liker noen så viser jeg det, og satser på den gutten. Enten så funker det eller ikke... det er meg enkelt og greit...

Her er guttene: man skriver en liten stund, møtes et par ganger, de får litt panikk, blir stille, 3-5 måneder senere beynner å ta kontakt med meg igjen.... dette skjer meg gang på gang...

Så nå har det seg slik at jeg var på date sist uke. syntes det gikk ganske bra. Men nå har plutselig to "gamle" dater begynt å ta kontakt med meg igjen. Skal jeg si ja når de inviterer meg ut eller skal jeg satse på han siste jeg var på date med (har bare vært på en date og ikke laget noen ny avtale)? Er bare super forrvirret...

Kjedelig samfunn - hvorfor er det så dødt her ? Skriv da vel!

Noen som trener karate her, vurderer å begynne med kyokushinkai men det er noen av punktene i etiketten som er uaktuelt for me å følge! De punktene jeg snakker om sier riktignok "bør" ikke "skal" eller "må".
Det jeg lurer på er derfor hvordan klubbene selv håndhever reglene...noen som vet?
Driver du med andre kampsporter en denne så kan det hende du kan komme med innspill alikevel.

Det som jeg som alle andre her mine egne meninger! Som når jeg surfe nedover på innlegg merker man en ting alle har til felles her inne, er en man kan finne som man har kjemi med,kan slappe av i sofa kroken med og være med å lære vekk verdiene dine til. Men mange virker som de har for god tid, tar seg tid til evt å finne denne spesielle personen. Motparten vil helst ha respons med en gang.

Min mening er å ta ting som de kommer, og du vil ikke merk at ting har stått stille for deg når farten endelig settes opp :)

hm,ka skal man gjøre når man virkelig legger hjerte i et brev til noen man liker !! skriver ikke vanlig hei osv!! samt personen ikke er innom profil!! da gråter jeg i et hjørne og tviler på framtiden til damer !!

Jeg har kjedet meg i et par timer idag, så jeg humpet rundt på endel profiler... Og en greie som dukker opp relativt ofte (typ, hos to av ti, eller noe slikt), er at det står i beskrivelsen av drømmepartneren "Stemmer ikke FRP"... Hehe. Hva er egentlig greia? På hvilken måte "rettferdiggjør" folk å utelukke noen ene og alene pga hvilken lapp de stapper i urna annenhvert år?

...men jeg har aldri kommet over det motsatte, altså "Stemmer ikke SV/RV". Finnes det noen slike?!

(Og bare for å ha det på det tørre, jeg stemmer ikke FRP altså!).

Jeg prøver igjen, å høre hva mine felles sukkerianere skal i helga =D

Hva skal du på denne lørdagen?

Jeg skal servere i kveld.. og jeg ANER ikke hva jeg skal servere i :P om det er bryllup eller bursdag..
moro å ha litt uforutsigbarhet :P

Men, som spurt.. hva skal du i kveld??

Answer damnit!!

Wow....

Siste svar lø. 14 mai 2011 21:55 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym supergirls

ser alle skriver om den og den mannen som er så bra og sånn, tror ikke dere har kommet over denne karen ennå, en gratisbruker, så ikke så synlig, men fy f.....!! Den mannen slår bare alle ganger 10 her inne!!!
Han kaller seg:

Top1profil

<3

http://www.youtube.com/watch?v=-1Xg79VxV8I

Skrues opp høyt..let me here ya say wooohhaaaa

Grattis Larvik

Ingen svar
(mann 65 år fra Østfold) Privat melding

Grattis med velfortjent seier i den gjevest cupen i håndball

SKÅL

Ingen svar
(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Sender ut en skål til alle som drikker !! drikk for meg, skal selv på jobb om 12,5 t :(

Er det riktig å si disse ordene i denne rekkefølgen?

1. Bæsj
2. Tiss
3. Promp

Jeg fant ut at jeg skulle ta en tur på Sats i dag. Jeg bor omtrent midt imellom to Sats-sentre, hvorav det er oppoverbakke til ett og nedoverbakke til det andre. Siden jeg syklet, valgte jeg å ha oppoverbakke til og nedoverbakke hjem. Og, ja, så skulle jeg innom å få kjøpt en pakke med vaskepulver og et brød på vei hjem.

Men nå har det seg slik at dette treningssenteret er rett ved Polet. Klokka var vel to, det var langhelg og jeg kom på at jeg ikke hadde noe vin hjemme. Så jeg stakk innom og kjøpte en rimelig 3-liter. Etter treningen setter jeg meg på sykkelen og stopper på den dagligvarebutikken jeg har tenkt meg på. Den ligger i et kjøpesenter, og før jeg får kjøpt meg noen dagligvarer, er jeg én rimelig skjorte og tre rimelige bøker rikere. Men, du verden, for noen gode tilbud det var på butikken, da. Salma-laks til 170 kroner kiloen, for eksempel. Og så mye godt de hadde der. Må jo kjøpe med meg litt dansk ost. Men, vent, jeg har jo ikke noe Norvegia igjen hjemme heller. Og, du verden, denne amerikanske burgeren ser god ut. Og det er sikkert greit å ha en halvannenliter med Cola Zero i kjøleskapet også.

Totalt på vei til og fra trening:
3 liter vin - 300 kroner
1 skjorte - 199 kroner
3 bøker - 150 kroner
1 stk Salma-laks - 80 kroner
1 Riberhus-ost - 43 kroner
1 Norvegia - 78 kroner
1 Amerikansk hamburger - 25 kroner
2 Cola Zero - 48 kroner
1 pakke dasspapir - 27 kroner
1 glass peanøttsmør - 23 kroner
1 pakke spekeskinke - 29 kroner
1 pakke italiensk salat - 12 kroner
1 pakke rekesalat - 17 kroner
1 pose potetgull - 25 kroner
1 brød - 32 kroner
1 pakke vaskepulver - 35 kroner

1124 kroner, endte turen på, gitt. Dammit - vi har det bra i Norge!!!