Sukkerforum

Når det er jeg som spør : "Kunne du tenke deg å være elskeren min" ( jeg er dame) ...så er det greit...da har jeg kontrollen.

Hvis det er mannen som spør er det ikke så kult....:-(

Jeg er i mye bedre iform enn jeg trodde sa min trener i dag!!!!

Noen andre som har en god nyhet og dele.

Hva enn det er.. OM man har vasket do, eller nappet bryna eller annet stort eller lite!

Hvorfor ikke ha bilde i profilen??

Leser mange fine profiler, men blir skeptisk når det ikke er bilde.
Mange vil nok si at bilde er overfladisk og det er det indre som teller, men jeg må jo være litt tiltrukket av personen sånn rent fysisk også..

Maria Amelie

Siste svar fr. 14 jan. 16:01 (87 svar)
Skjult ID med pseudonym qwerty

Jeg blir bare så skuffet når den samme statsministeren som hyller Nansen i nyttårstalen mindre enn to uker senere står i spissen for et system som bryter med alle de prinsippene Nansen sto for. Klarer ikke å mobilisere sinne engang, bare skuffelse...

Når man endelig tenker, jaja.. så var det kanskje ikke så veldig stas likevel...Og aksepterer dette greit og fint.
Så tar han pokker med å sender en sms som viser usikkerhet fra ende til annen..(dvs usikkerhet om du er keen eller ikke)
Og der sitter jeg plutselig med litt makt i spillet... Jeg hater spillet.

Urk... why do we bother!

Kjedelig...

Siste svar to. 13 jan. 22:28 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Knarfen

Syns hverdagen er litt kjedelig for tiden.... (etter en kort men hektisk desember-affære med en sukkerpike...)

Noen tips? Bortsett fra å finne noen nye å date, mener jeg :)

Føler meg litt kjedelig her nå altså........ ikke fått post på lenge, lenge leeeenge!

Ifølge urban dictionary:
Girls tend to like Lars.
Intelligent and smart, and knows how to use his tools.
Lars is everything a man has ever dreamed about being himself.
Lars is every girls perfect boyfriend.
"Ohh!! LARS!!!! you are so good!!"
"Hey...! I want a Lars too!!!"
"That boy over there.. He is just so Lars"

...og allikevel er jeg singel. Viser jo at kvinnfolk ikke forstår sitt eget beste :p

båttur ?

Siste svar to. 13 jan. 19:39 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym BruceW

Noen som hadde falt for meg om jeg hadde en slik?

http://www.dagbladet.no/2011/01/13/tema/cruise/reise/15053640/

Hva ville du gjort om du skulle være romantisk ?
Hva er det mest romantiske du har opplevd ?

Kostprogram?

Siste svar to. 13 jan. 16:29 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Flex28

Jeg er mann på 28 år som trener 3-4 dager i uken og er relativt godt trent, men trenger å gå ned noen prosent fett og trenger hjelp til å sette opp et kostprogram som man kan leve med uten at det blir for avansert eller dyrt. Noen som har litt erfaring og kan komme med noen forslag??

Litt om meg selv

Mann, 28år, 170 høy, ca. 13-14% fett per i dag, 68-70kg i vekt, trener 3 splitt styrke samt litt forbrennings trenings.

Takker for alle forslag:)

Jeg vil først beskrive meg selv som en pen dame og får ofte beundrere, samtidig har jeg sosial intelligens. Naturligvis vil jeg ha mange menn etter meg, enten om de er ute etter sex eller kjæreste forhold. Men det jeg sliter med er å skille mellom de som vil noe mer eller bare vil ha sex. Fordi gutter pøser på med komplimenter og konkurrerer hardt uansett.

Jeg lurer på hvordan man finner om en mann er interessert etter et møte? Hvor lenge bør man vente med sex'en ? Hvordan skal man vite om en han bare er ute etter sex eller noe mer? Hva med sms og kontakt? Hva slags tegn gir han om han er interessert i noe som varer litt lengre?

Hva med en person som bare vil ha sex? for disse kunne også være tålmodige med meg og bare ha meg på "listen" til det skjer noe? Ikke greit å være ei attraktiv jente da man har disse problemene å skille mellom dette.

Kan dere dele deres erfaringer??

Hvorfor?

Siste svar to. 13 jan. 10:42 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym En dame

Nå har jeg sitti en stund å bladd meg gjennom en mengde profiler. Og jeg har minst 15 ganger kommet over profiler der det første som står skrevet i beskrivelsen av seg selv er. Jeg har ingen tro på dette eller jeg har ingen tro på nettdating.
Kjenner det bare klør i fingra for å ta kontakt da du. Må inrømme at jeg stort sett ikke gidder å lese så stort mye lengre en det for hva er vitsen å ta kontakt med et menneske som allerede har bestemt seg at de ikke skal finne noen.
Om de har så lukket sinn så er de ikke akkurat åpen for å falle for noen heller.

Så hvorfor skriver så mange akkurat dette?
Er det fordi de syntes det er flaut å være på sukker?

Så greit å ha en kjekk ung elsker som stiller opp og som man kan kose med når man har blitt dumpa...virkelig...det gjorde susen...føler meg så mye bedre nå...tok liksom bort de vonde følelsene...

Dating i mørket

Siste svar to. 13 jan. 00:30 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Dette er et konsept jeg faktisk skulle ønske Sukker kunne teste ut:

Jenter, jeg tror jeg har funnet det perfekte sted for litt hverdagsflørt. De store byggvare butikkene formelig kryr jo av flotte handymenn:))

Hva synes dere gutter/ menn...hadde dere sagt nei takk til litt flørt over malingsspann, og verktøykasser?

hmmm....kanskje våren bør fylles med oppussingsprosjekter, og derav hyppige besøk på maxbo;)

humre humre

elsker å se kleine ting på tv :)

Noen damer som er enige? Menn på 39 er de flotteste...ikke for ung ikke for gammel....akkurat passe..har ofte vært etablert og har barn..vet litt om livets oppturer og nedturer...og så er de flotte å se på:-)))))

Dilemma.

Siste svar on. 12 jan. 15:23 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym whattodo

Jeg fikk en telefon fra en kompis her tidligere i dag......

Han hadde tatt seg en kaffekopp sammen med mannen til min ekskjærestes søster, der han hadde virket deprimert, og hadde gitt uttrykk for at han hadde sterk mistanke om at kona hans var utro.
Dette hadde kommet han for øre gjennom via-via, og han har et sterkt behov for å komme til bunns i dette, for det holder på å ta knekken på han, som han sier.
Så han hadde nevnt til kompisen min at han ville ta seg en prat med meg, for jeg skulle visstnok ha vært tilstede på et par av disse festene som det hadde skjedd på, og han ville finne ut om jeg visste noe......

Og sannheten er at jeg vet...... den første gangen, så tok jeg henne og en mann på fersken mens de hadde seg på et vorspill, den andre gangen, så ble de fersket av min eks på et Naschspiel, og jeg vet med stor sikkerhet om minst to andre tilfeller der hun har hatt et sidesprang.

Men dilemmaet er jo at jeg ikke vil bli dratt inn i det her, men jeg frykter at han vet at jeg vet, så jeg lurer på hva som er den beste utveien i det her tilfellet ?

Råd og tips mottas med takk :)

Dobbeldating

Siste svar on. 12 jan. 14:19 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Tralala

Det er fort gjort å komme i en situasjon på nettdating å være i en situasjon hvor man ikke har noen å date til man plutselig har flere personer å date.

Hvordan ser dere på det med å date flere personer samtidig (altså ikke på samme date)? Hva mener dere er det rette å gjøre?

Balansen

Siste svar on. 12 jan. 11:24 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym voksen

Synes det er kjempe vanskelig å klare balansen mellom å ikke være for ivrig..for ikke å skremme bort fyren..og det å vise man er seriøst interessert og ikke driver med andre..

Noen som føler at det er vanskelig...?

Hva liker gutter/menn dersom de er litt interessert i damen..skal hun virke likegyldig og litt kjølig så de tørr å stå på osv. eller blir de skremt dersom hun tilsynelatende ikke har sittet og ventet på telefon/sms fra han?

Føler jeg bommer hver gang jeg har en fyr jeg liker godt..klarer å skremme ham bort hver gang..enten jeg gjør sånn eller slik...håpløst..burde vel ha knekt koden snart..begynner jo å bli voksen her...

Jeg er så heldig at jeg har truffet verdens flotteste jente her på Sukker. Det er hvertfall det jeg tror, jeg kjenner henne ikke veldig godt enda. Men jeg vil så gjerne :)

Hun derimot er tilbakeholden. Jeg tror dette skyldes avstanden. At hun er redd for å bli for seriøs i et avstandsforhold. For når vi er sammen er det skikkelig gnist og kjemi, føler jeg. Jeg bor i Oslo og hun bor i en by 450 km unna. Jeg tenker at denne avstanden legger jeg bak meg i bil på under 6 timer og det er verken langt eller dyrt å fly...

Er jeg urealistisk? Er det hun som har skjønt dette og jeg er bare helt på jordet? Eller overlever ekte kjærlighet det meste bare man er to motiverte personer?

Det man har i kjøleskapet sier mye om en person, sies det. Noen har stappet det fullt av alt, mens andre har nok til å fylle skivene med det samme nesten hver dag.

Hva har du i kjøleskapet som er på vei i søppelet eller som har gått ut på dato?
Jeg har ingenting (som har gått ut på dato)

chat

Siste svar ti. 11 jan. 23:01 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym miss

Ser at noen har prøvd å kontakte meg på chat, men har verken fått opp melding om dette eller hørt noe lyd... Jeg tillater pop-up, så problemet ligger ikke der.
Noen andre med samme problem? Og kom veldig gjerne med en løsning på problemet ..

Værst måte å bli dumpa på?

Jo, når det blir :

Heeeeeeelt stille!!!

I sukkerby krysser man av på hvor mange artikler man har på badet. Skalaen går fra 15 til "over 300". Personlig sliter jeg med å tenke meg nok forskjellige artikler man kan tenkes å ha på et bad til å komme opp fra skalaens minstemål. Det er vel neppe meningen at man skal telle Q-tipsene individuelt? (Hvis du faktisk holder telling på alle Q-tipsene kan du innrømme det her)

Menn som er i forhold med en kvinne de elsker, der mannen og kvinnen er rundt...ja la oss 40....vil også denne mannen fortsatt synes yngre jenter er penere og mer sexy enn sin egen kjæreste?

Afterski

Ingen svar
(mann 27 år fra Hedmark) Privat melding

I disse mildværsdager, er det sikkert en god del av oss som stikker til fjells for litt skikjøring, og selvsagt afterski! Må jo da spørre:
Hva er favorittdrinken deres etter en lang dag i bakken?

jeg skulle faen meg ha blitt sponsa med bensinkort jeg ass, så mye som jeg har farta rundt å besøkt ymse jenter ;)

Jeg lurer på om noen her på forumet har lest Prebens artikkel om ungkarskvinnen i magasinet hvor han blant annet skriver at :

"Treffer du en fyr i morgen som er interessert, går alt av seg selv. Og hvis en fyr er interessert, er flere fyrer interessert, for i motsetning til hva mange sier, om astrale tåkeskyer, stjernetegn og annet tullprat, så er vi enkle vesener. Og vi menn vil stort sett ha det samme. Derfor konkurrerer vi, og drar på jobb om morgenen i stedet for å sitte på sofaen og spille Playstation. Det samme gjelder for dere. Det som er oppgaven din, er å erverve de kjennetegnene som attraktive kvinner har, og tydeliggjøre de du allerede besitter."

"En flott personlighet på nivå 5, hjelper ikke om man diskvalifiserer på dansegulvet, nivå 1, for å si det litt platt. Her har vi ulike krav. Noen mennesker er realistiske, andre urealistiske. Førstnevnte får kjærester, sistnevnte får ikke det. Det man må skjønne er, at man får aldri presentert hele seg på en gang. Man må følge rekkefølgen, og sørge for at man er bra på alle tingene. Ja, noen er bedre på enkelte ting enn andre, det betyr ikke at man ikke skal strekke seg der også. Selv om man alltid kanskje vil utkonkurreres av den sexy blondina i baren på nivå 1, kan det godt være at hun diskvalifiserer på nivå fire, fordi hun er dum i hodet, og hvor du faktisk hadde kvalifisert."

"Hvis det ikke «er meg» å trene, som innebærer å trene minimum to til tre ganger i uken, minst en time hver gang, og man begynner å bikke tredve, ja så vil man finne ut at kjønnsmarkedet kan være et nokså kaldt og kynisk sted, nokså fort. Mitt råd er dette: Du er ingen person. Du er en situasjon. Endrer du situasjonen, endrer du personen. I ditt tilfelle, fra å være en singel person, til en partner. Kjernen i dette budskapet er selvsagt at for å få til endring, må du begynne å handle annerledes enn du har gjort frem til nå. Med andre ord, slutt å tro at det som «er meg», er deg. For du har blitt sånn."

Og hva dere syns om den?

Min kjære dekoratør på jobben fyller 33 år i morgen, så jeg har bakt surprise sjokoladekake til henne. Problemet kom da duften begynte å spre seg i huset mitt.

Nå sitter jeg her og blir torturert av en fantastisk sjokoladekake, som roper på meg, og trygler om å bli spist, fra kjøleskapet...

Blir det for dumt å komme med en halv sjokoladekake i morgen?

:(

Første møte?

Siste svar ti. 11 jan. 15:34 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym anonym900

Har truffet ei trivelig og fin jente her inne. Nå er tiden inne for å treffes. Vi bor ca. 500km unna hverandre og en vanlig kveldsdate vil bli litt vanskelig......
Har vel egentlig tenkt på date en plass i nærheten av henne en lørdagskveld, innebærer at jeg må reise til hennes "by".
Hva mener dere om hvor og hvordan?

Kvinner over 40

Sagt av Andy Rooney fra 60 minutes:Jeg verdsetter mest av alt kvinner over 40. Her er bare noen få grunner til hvorfor:En kvinne over 40 vil aldri vekke deg midt på natten for å spørre “hva tenker du på?” Hun bryr seg ikke om

hva du tenker på.

Hvis en kvinne over 40 ikke vil se på kampen, sitter hun ikke ved siden av deg og maser om det. Hun går et

annet sted og gjør noe hun liker. Og det er som regel noe mye mer interessant.

En kvinne over 40 kjenner seg selv godt nok til å være trygg på hvem hun er, hva hun er, hva hun vil ha og hvem hun vil ha det fra. Få kvinner over 40 bryr seg det dugg om hva du kanskje tenker om henne eller om det hun gjør.Kvinner over 40 er verdige. De har sjelden en skrikende scene med deg på operaen eller på en dyr restaurant.

Men selvfølgelig, hvis du fortjener det, vil hun ikke nøle med å skyte deg hvis hun vet hun ikke blir tatt for det.

Kvinner over 40 er sjenerøse med å gi ros, ofte helt ufortjent. De vet hva det vil si å ikke bli satt pris på.En kvinne over 40 har selvtillit nok til å introdusere deg for sine venninner. En yngre kvinne med en mann vil
ofte ignorere selv sin beste venninne fordi hun ikke stoler på mannen sin sammen med andre kvinner.
Kvinner over 40 bryr seg ikke om du blir tiltrukket av vennene hennes, fordi hun vet at vennene ikke vil svikte henne. Kvinner blir synske med årene. Du trenger aldri å betro dine synder til en kvinne over 40. De vet bare.En kvinne over 40 ser flott ut med knallrød leppestift. Dette er ikke tilfelle for yngre kvinner.

Et par flere rynker, men en kvinne over 40 er langt mer sexy enn sine yngre medsøstere.Kvinner over 40 er ærlige. De forteller deg straks at du er en dust hvis du oppfører deg som en. Du vet hvor

du har henne.Ja, jeg hyller kvinner over 40 for svært mange årsaker. Dessverre er dette ikke tilsvarende for menn. For hver vakker, smart, sexy kvinne over 40, finner vi en skallet, småfet fyr som driter seg ut med en eller annen 22-årig servitrise. Kvinner; unnskyld.

Og til alle de menn som sier: “Hvorfor kjøpe hele kua når du kan få melka gratis”… Her er en liten oppdatering til dere: Nå for tiden er 80 % av alle kvinner imot ekteskap. Hvorfor? Fordi kvinner skjønner at det ikke er verdt å kjøpe hele grisen, bare for å få en liten pølse….

Mye sant her, gitt ;-))Oppfordring

Siste svar ti. 11 jan. 13:51 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym oslomann

Jeg var tidligere i dag innom facebook og tittet på noen bilder fra en fest hvor en fyr jeg kjenner hadde blitt tagget, og vips, der kjente jeg igjen ikke bare én men to jenter her fra Sukker. Så ikke bare har vi åpenbart en felles bekjent, men de to var tydeligvis ut i fra bildene også venninner. Dette er langt fra første gang slikt skjer, noe lignende skjedde også seneste for to eller tre uker siden, og jeg tror jeg i løpet av to år som aktiv har kjent igjen minst 20 - 30 sukkerjenter fra andre steder. Både egne venner, kollegaer, tidligere kollegaer, venner av venner og en og annen tilfeldig bekjentskap fra fester, jobbmøter, dansekurs, utesteder, ja og til og med gata og på t-banen. En av superbrukerne her var til og med hjemme hos meg på nachspiel en gang, sammen med noen felles venner av oss, da jeg plutselig kjente henne igjen som en jente jeg faktisk hadde sendt en førstemelding bare 3-4 uker tidligere. Jeg valgte å la være å lage en sak av at hun aldri hadde tatt seg bryet med å sende meg et svar, selv om jeg skal innrømme at det var litt fristende gitt situasjonen der hun satt og drakk min vin og spiste min mat på min fest. En annen tidligere bruker som jeg skrev litt med en kort stund, men hvor ting bare rant ut i sanden, støtte jeg plutselig på i et formelt jobbmøte. Det var da greit at ingen av oss hadde vært ufine mot den andre, for å si det slik. En tredje, som jeg datet én gang, viste seg å være exen til en gammel bekjent som jeg omtrent hadde mistet kontakten med, og de ble visst nok senere sammen på nytt. Da er det også greit å ha oppført seg skikkelig, siden vi nok har mange felles bekjente. Jeg har også opplevd flere andre lignende episoder.

Oppfordrer alle til å oppføre seg skikkelig mot folk her inne, selv om det ”bare” er en nettdatingsside. Det er faktisk virkelige mennesker bak profilene, og du vet ikke når eller i hvilken situasjon du plutselig støter på dem ansikt til ansikt. Det får være opp til den enkelte hvordan de velger å avvise de som de finner uinteressante, om det er med skriftlige avslag, blokkeringer eller bare manglende svar, men husk at dere faktisk kan komme til en dag å møte dem likevel. Kanskje på andre siden av bordet i et jobbintervju, som den nye kjæresten til en god venn, eller – som jenta i den ene historien min – til og med som gjest i deres hjem. Samtidig bør selvsagt alle tåle å bli avvist på et sjekkested, uten å bære nag. Du kan ikke forlange at noen andre skal falle for deg, du kan bare håpe det.

Trenger sårt noen kjærringråd.
Øynene renner, halsen klør samme for nesen og panna varm.
Må bli frisk kjapt - NOEN TIPS ?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10037409

"Et par fra Vestlandet har fått krav fra NAV på omtrent 150000 kroner, for å dekke datterens husleie frem til hun er ferdig på videregående.

Det må betales selv om den 18 år gamle datteren fortsetter på samme skole, og fortsatt kan bo gratis hos foreldrene.

- Slik som loven tolkes per i dag, blir vi som foreldre utsatt for pengeutpressing av ungdommen vår, skriver foreldrene i en anke til NAV."

Undres om ikke en profil på googlerussisk hadde vært noe. I motsetning til de russiske som ikke klarer å lese profilteksten slik den er nå, har de norske jentene altfor lite å lure på etter å ha lest forståelige bokstaver, til at de gidder å sende meldinger. Trikset i denne verden må vel være at de man ønsker mest kontakt med får mest å lure på?

WHERE????

Siste svar ma. 10 jan. 23:49 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym size

Nå er det på tide å få opp øynene og utvide perspektivet dere! Hvor fant dere deres tidligere kjærester? Tips tips tips! Jeg møtte min x på cafeen på Hovedøya.

Er det noen her som har sett en profil, trodd at dette var den rette og fått rett?
Evt tatt helt feil?

Eller motsatt, sett en profil som de vurderte i motsatt retning, men som senere viste seg å være den rette?

Noen som har noen tips om billige overnattinger i Oslo, sentrumsnært?

Alt jeg trenger er seng, do og dusj. Ikke noe fancy greier. Fins det noen rimelige ungdomsherberger noen sted, som til og med en stedvill Bergenser kan finne frem til?

Må begynne å planlegge sukkerfesthelgen :)

Leste jeg i en annen tråd.
Så hvem er man?

Noen som har kjente som har lest ens profil og kjenner igjen beskrivelsen av en?
(Forutsatt at man vil presentere seg slik man er)
Holder det til å få napp?
Eller skal man være noen som får napp?
Andre spørsmål og svar kan også stilles i denne tråden.

Nå har jeg ryddet boden, ryddet i masse nips, vasket og støvsugd, tatt badet, kjøkkenet og hjertelista mi her inne. Er jo en haug av mannfolk jeg aldri kommer til å flørte med. Hvorfor skal jeg da ha dem på en liste...

Jeg har skjønt etter helgense hendelser, der noe ang meg, var veldig hyggelig.. Men ang noen nær meg var veldig mindre hyggelig, at man må ta kontroll over egen lykke, på alle måter.

Så min måte da å få kontroll på alt som popper inn i hodet mitt av hyggelige og uhyggelige ting er å sortere..

Noen andre som har det slik?

Endelig.
Må vel legge ut bevis, men ENDELIG kan jeg skryte av at jeg går på langrenn......
Var egentlig bare 1 times tur på dårlig smøring, men who cares....hehehe.

Etter at barna kom så ble skiene lagt på hylla.. Men NÅ er jeg tilbake.....blir nok flere turer fremover.

Noen flere som er lei alle Super sporty mamma/pappa på sukker.
Skulle ønske noen gikk sånn av og til, ......ikke hver helg og alle renn.

Bare jeg som tenker sånn ?

Skal du gjøre det slutt med noen ...er det da en vanlig strategi å komme med beskyldninger...helt vilkårlige sådanne for å fremprovosere en negativ dialog som forhåpentligvis leder til at man kan late som man er fornærmet og la motparten sitte med en slags skyldfølelse...?

Skikkelig sjofel måte synes jeg..sårende.

Har jo i ettertid gjennomskuet dette...men ble veldig forvirret i kampens hete og ble manipulert til å komme med unskyldninger som ikke hang på greip over hode...

Fanget!

Siste svar ma. 10 jan. 16:43 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym kloke ord

Du kan være noens fange uten å ane det. Mang en hustru vil gi meg rett.
Du oppdager det først når du tror du kan folde ut frihetens vinger, og merker forbløffet og indignert, at noen har vingestekket deg.

Sorry men æ må bare si det,Glory Glory MANCHESTERUNITED ;)

I dag har jeg vært ute med en kompis - han kan på mange måter betegnes som bestekompis, eller i hvert fall en av de aller beste. Men jeg er så dritt lei av at han, når vi er ute på byen, skal moralisere over min singelstatus.

Som i dag. Verdens fulleste dame kom bort til oss. Sannsynligvis ti år eldre enn meg, og ikke akkurat den største skjønnheten jeg har sett. Så jeg legger ikke noe inn på å snakke med henne, og hun går videre til vennene sine. Så kommer omtrent denne dialogen:

Han: - Hvorfor ville du ikke prate med henne?
Jeg: - Hun er ti år eldre og kanskje verdens fulleste dame. Dessuten kjenner du meg, jeg sjekker ikke folk på byen.
Han: - Men har du tenkt å være singel hele livet, da?
Jeg: - På ingen måte, men jeg ville aldri tent på henne.
Han: -Ja, men du kunne jo snakket med henne likevel.
Jeg: - Sorry, men har ingen interesse.
Han: - Vi skulle blitt der vi var, der var det jo flere damer.
Jeg: - Du sier så, jeg la i hvert fall ikke merke til noen jeg likte.
Han: - Hadde vi blitt der lenger hadde du garantert kommet i snakk med en av dem.
Jeg: - Ja, det kan du si, men jeg la ikke merke til dem.
Han: -Jaja, jeg har dame, og hvis jeg ville kunne jeg skaffet meg dame i kveld.

Så spørsmålet er - er det meg det er noe galt med, eller?

Hei sveis!

Kom til å tenke på dette med dating og hvor kleint det ofte er..Så kikket jeg på Soria Moria-tråden, og tenkte, hvorfor ikke få til noe selv? Noen sukkermedlemmer som har lyst til å treffes en plass neste helg eller så? For noen pils og god skravling :) For all del, kanskje man blir kjent med noen også? :)

;)

I sommer var det ei dame som ville treffes, men som jeg til slutt fant ut at jeg ikke ville treffe. Da vat hun 35, nå er hun 30.

Så er det jo hun som har gått fra å være 25 til å bli 27 fra 2010 til 2011...