Sukkerforum

Noe i d hele tatt som er på tv på denne søndagsblues dagen ?

Vorspiel før sukkerfesten ?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym cujo

Blir det arrangert noe vorspiel før festen et eller annet sted? Hadde sikkert vært artig for de som ikke kjenner så mange å varmes opp litt før de tar det vanvittig store stegen inn på festen. Fint med info til dem som lurer :)

Ser at det stadig vekk dukker opp profiler som er her over lengre tid, men som ikke inneholder noe som helst., hverken beskrivelse av seg selv eller hva de ser etter. Noen av dem har imidlertid bilde av seg selv. Mitt spørsmål til disse - hva ønsker dere å oppnå?

Er dere ute etter noen som liker dere på bakgrunn av profilbildet deres, og som innleder kontakt på bakgrunn av dette? Eller er dere her "bare for å kikke"? Når det er profiler som er pålogget dag ut og dag inn må jeg si jeg lurer litt - får dere virkelig SÅ mye post fra personer dere føler er "rett" for dere, at det ikke er noe poeng i å fylle ut informasjon om dere selv?

Jeg for min del sender aldri (okay, sjelden) post til noen som ikke har skrevet noe om seg selv, da JEG får inntrykk av at de søker overfladiske menn.. (Tar helt sikkert feil, men det er inntrykket JEG sitter med).

Noen, men neppe alle kan skylde på at de ikke har hatt tid eller lyst til å skrive noen ord vel...??

Vet ikke hva som har skjedd, men da jeg logget meg inn i dag hadde jeg 10!!! brev...Byttet profil bilde og vips, så strømmer det på gitt;)
Kanskje våren gjør noe med mennene her, ikke vet jeg.
Det rare var at jeg egentlig hadde tenkt å ta en pause, men nå må jeg jo gi det en ny sjanse;)
God vår alle sammen!!

Makan!... Uansett så er det hvertfall ikke snø da..

Neste gang du har sex med ei dame på første date, ikke skryt så mye av det eller stemple dama. Dagens kvinner vet nøyaktig hva de vil ha. Har du noen gang tenkt på at hun havner i senga di nettopp fordi du er langt ifra kjæreste emne, men at du rett og slett bare er deilig nok til å brukes som et leketøy og ingen ting annet?

Jeg ville ha antatt at alle kan holde seg hvis man vil, man bestemmer over egen kropp og egne handlinger. Ingen er lettlurte om dagen, så tro det om igjen, med mindre det er svært unge unge piker som ikke har hatt nok av livserfaringer.

Jeg vurderer å ta med ei venninne og hennes 13 år gamle datter på ferietur i sommer. Tenkte en ukes tid på et varmt, hyggelig sted hvor man både kan kombinere strandliv og severdigheter (les: jeg gidder ikke ligge på stranda en uke, det må være noe annet å se på/oppleve i nærheten også).
Er det noen som har tips om destinasjon/ evt. steder vi bør unngå?
Jeg tenkte kanskje Riga, Kroatia, Bulgaria... eller noe i den duren.

Å bla igjennom online lista er som å grave nedi twistposen etter en god bit, noe for enhver smak :)

Var nettopp innom en profil, som det sto at hun ikke fikk svart på brev om du ikke var superbruker..
Ja, jeg vet det ikke er mulig for ikke-betalende å sende først.
Men trodde da alle kunne svare..

Hmmmm

Hva er det med gutter som sender over bildet av sin jr og tror d er et bra skjekke triks?? jeg syns d er KVALMT rett og slett!! kan jeg få høre guttas versjon av saken hvorfor driver dere og sender sånne bilder ???? Med en gang jeg får et sånt bilde tenker jeg..nei denna karen vil ikke jeg ha noe med å gjøre!

BLOKKING!!

Siste svar ma. 21 mars 2011 11:59 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Toillmainn

Hei, er en mann som har vært på sukker et par uker og er egentlig ganske fornøyd med responsen, til tross for at jeg er godt over tredve og har barn. Har kontakt med en del ordentlig pene og kule jenter, og så har det selvfølgelig vært et par som ikke har svart. Helt normalt og helt greit! You can't win'em all...

Imidlertid det som pisser meg off, er å bli blokket etter en enkelt melding. Har blitt blokket av tre jenter etter en enkelt hyggelig melding fra min side. Jeg synes blokking er en overreaksjon av dimensjoner (med mindre det er en stalker/klengete fyr), og sammenlikner det med å gå bort til en jente i en bar og gi henne et kompliment, og så få en drink i trynet som svar!! Er man høflig og kun prøver seg en gang, så synes ikke jeg at man bør blokkes. Det er vanskelig å ikke ta det litt personlig (ja. jeg vet din profil er ikke deg osv...), men jeg synes det er litt sjofelt.

Jeg har også fått meldinger fra jenter som jeg selv synes ligger under "mitt nivå," eller som jeg ikke kunne tenke meg å treffe, men tar ikke og blokker dem for det.. Er jo tøft nok å ikke få svar her på siden... For øvrig får jeg ikke svar, så går jeg videre!

Jeg kan kanskje forstå at attraktive jenter svømmer over av "tilbud" og trenger å sortere ut litt for å få oversikt, men såpass synes jeg at de må klare. Nå var de tre jentene som blokket meg pene jenter fra Oslo Vest med litt sånn L'Oreal-preg dvs. "jeg lever i tiden og forventer effektivitet," men synes det er et tegn på forfall dersom man helt skal glemme at det er folk med følelser i sin streben etter effektivt å sortere vekk de uaktuelle.

Noen som synes blokking etter en hyggelig henvendelse er greit for å luke ut ugresset?

For øvrig, hva gjorde jeg med saken? Jo, jeg blokket kjerringene tilbake.

Greit nok at det står stemplet desp i pannen min på byen, men står det i pannen min her inne oxo?

Hva har du å klage og syte over i dag?

Jeg har skubbsår på kneet som buksa henger seg fast i og mensen.. Haaaaat!!!!! Og selvfølgelig ingen kjæreste.. :(

Er det nå damene har avtalt at de skal kaste seg over meg?

.... med mobilen i hånden og venter på en melding.. som sier noe , enten det er den ene veien eller den andre veien.. men som lar vente på seg! I takt med at "tiden" går forsvinner håpet om et ny treff. Og en man lurer på hvor "lenge" man skal vente før man lukker det kapitlet. Jeg syns i grunnen at å ikke kunne gi en beskjed, er mangel på respekt for den andres tid. Taushet i seg selv er forsåvidt et "svar" eller mangel på interesse, men timene frem til man med sikkerhet VET kan være lenge. Særlig hvis man følte at ting gikk bra og en selv ønsker å treffe personen igjen. Man håper jo, ofte for lenge, nettopp fordi at det er så forbanna vanskelig å bare si det som det er.

Mens man "venter" analysere man. Sommerfuglene i magen avløses av frustrasjon , som til slutt ender i irritasjon. Alt dette kunne man blitt spart for hvis den andre hadde evnet å sende en melding . Men, det er vist å be om for mye, og konklusjonen er at vi mennesker er igrunnen noen store egoister.

Syns vi må klinke til med en litt positiv tråd som motsetning til den negative tråden :)

* Nydelig sol ute i dag, går mot vår!!
* Har mange folk som er veldi glade i meg fordi jeg er nettop den jeg er
*At jeg har draget selv om d ikke allti er gjensidi
*At jeg tross alt er så heldi å ha tak over hodet og mat i skapet noe ikke alle mennesker i verden er :)

Kjør tråd!

Hva er det som er galt med meg? Jeg får hele tiden høre at det er rart at jeg er singel. Morsom, høy og attraktiv jente med masse energi og utstråling.. Men alikevel sitter jeg her like singel som for 2 år siden..

Spesiellt på søndager når man våkner alene, ingen å krype inn i armkroken til, føler man seg ekstra alene og trist..

Jeg har ett spørsmål..
hva vil dere jenter?
vil dere chatte, eller ha brev.. hva skal evt stå i brevet?

Har prøvd endel forskjellig.. ta tak i ting som står på profilen i ett brev.
gi komplimenter og prøvd å chatte..

Kan noen svare ? =)

Savner å ligge ved siden av deg, jeg savner øynene dine. Måten du ser på meg over brillene dine. Jeg blir glad når stemmen din er i telefonen. Jeg smiler når jeg leser meldingene dine. Jeg savner å kunne stryke deg over hånden selv om det er litt tidlig.

Jeg savner sårheten i stemmen din når du viser meg hvor trist du er fordi du ikke føler de rette tingene for meg. Jeg savner å kunne gå med deg i solen. Jeg savner å kunne legge meg inntil deg om natten fordi at du akkurat denne natten er aleine og føler deg tom.

Jeg forbanner det faktum at det er et stort fjell i mellom oss, som gjør at vi ikke kan finne ordentlig ut hva vi er for hverandre. Det gjør meg trist å tenke på at jeg ikke kan komme bort til deg med Cola zero på en vanlig tirsdag. Det gjør meg trist at jeg ikke kan få vise deg ordentlig hvem jeg er daglig.

Det gjør meg godt å vite du finnes. Det gjør meg godt å vite at vi valgte hverandre for å prøve. Det gjør meg vondt at det ikke virket.
Det gjør meg glad å vite at du har meg inni hodet ditt mye av dagen, selv om du ikke er forelsket i meg.

Det gjør meg godt å ha deg i livet mitt..selv om det ikke blir noe mer enn dette.. fordi det er et stort fjell, unger, og mangel av de rette følelsene.

Du er bra for meg...

kinderegg..?

Siste svar sø. 20 mars 2011 12:42 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym kinderdame

- vet at det er sjokolade
- forventer et egg
- blir overrasket over innholdet, og må følge bruksanvisningen før du kan leke :))

somoftes er den bedre inni, enn innpakningen tilsier :)

Har kost meg i badekaret med boka mi i flere timer! Nå sitter jeg her alene i sofaen, ...med verdens mest rynkete tær...hehe
Hører på musikk, koser meg. Tenker at livet ikke er så værst:)
Boken jeg nå desverre *snufs*, har lest ut heter; Spis, elsk, lev! Den anbefales på det varmeste til alle sukkerbiter som er glad i å lese:))
Tar i mot bokanbefalinger med takk!

Ønsker alle en fiiiin kveld;)

Hvorfor ble du hjemme ikveld, i stedet for å dra ut?

Jeg har visst blitt en smule betatt av en av spinninginstruktørene der jeg trener. Hun er en utrolig søt jente, og jeg blir nesten litt rar (ikke på noen slibrig måte, altså) når jeg ser henne :-)
Litt usikker på akkurat hvor gammel hun er, men tror hun er sånn ca. 27 - 28 (jeg er 35).

Har veldig lyst til å be henne på en date eller i det minste formidle at jeg er litt betatt, men vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Det er veldig lett å sitte hjemme og tenke at "jo, etter neste spinningtime skal jeg rett og slett bare spørre om hun er singel og evt. kan tenke seg en date". Problemet er at jeg har vært på den "neste spinningtimen" en del ganger nå.

So, without further ado: What to do? Eller kanskje mer riktig: How to do? Please help me :-)

Sincerely yours,
BjarneRimi

Et av de store temaene for kvinnedagen er jo nettop brystkreft, og for alle oss med to hender vet vi at damer bør ha to bryster. Derfor vil jeg anbefale alle men, og gjerne damer (men kun om menn er tilstedet og kan se på) å beføle brystene til de damene de møter i dag for å passe på at det ikke er noen som helst form for klumper eller andre "fremmedlegemer" tilstede. Det er viktig å være nøye!

Til dere kvinner: vi gjør dere en tjeneste, så len dere tilbake og sett pris på denne formen for gratis kontroll! :D

Hva med en "bring a friend" fest? Er du singel, ta med deg en singel venn av det motsatte kjønn og kom til et utested som vi kan avtale med eller noe?

Interesse for dette???

Hva ønsker du deg idag?

Håper dere kan gi meg et svar. Hva er det dere vil at vi menn skal skrive i profilen sin? Tror jeg har litt å rette opp, og da er det greit med deres innspill. Så jeg kan lage den slik at den kommer i smak for dere. :)
Håper dere kommer med mange bra innspill.

PS: Er du mann,gutt, gubbe eller gris. Les og lær, men ikke skriv noe innlegg. Denne er for at damer skal si litt om hva de vil lese om oss.

Er det noen menn som kan gi meg fasiten på denne?

Traff en kar på byen. Han virket veldig interessert, men jeg forsvant på slutten av kvelden uten avtale om videre kommunikasjon. Han søker meg opp ut i fra opplysningene han har fått, tar kontakt neste dag og sier at han ble sjarmert at jeg var facinerende etc. Jeg foreslår en date, han sier at det vil han veldig gjerne. Jeg sier at vi kanskje får komme tilbake til tid og sted??? Han svarer med et smilefjes...

Jentetanke: Jeg har invitert til date, og åpnet opp for å fastsette tid og sted. Neste trekk er hans.... Eller?????

Dere menn er ufattelig hyggelige når man faktisk sier ifra at man ikke er intr, man dater en annen osv.... Jeg har vel kanskje fått ET surt svar. Noen prøver seg på "jammen JEG er jo sikkert mye bedre til ditten datten" greie, men de fleste sier, "lykke til og håper det går bra for deg" type meldinger.
Dette er jo helt suverent! Så er jo sant gutta sier her inne, vi burde faktisk svare, enn om vi er under, over eller midt på treet for dere.. For noen av dere skriver jo til kvinner dere normalt ikke ville dealet med skriver dere så mye om... Men uansett så fortjener "hyggelige" meldinger, et hyggelig svar, enn om det er avvisninger eller bare takking for oppmerksomheten...

De frekke og ufine har det vært få av, de skjer, men da lar man være og svare og i tilfelle blokker, så slipper man flere fra den personen.. Utrolig greit ;)

Så takk til høflige menn, Høye, lave, midt på, tykke, tynne, midt på og i alle nyanser.

http://www.youtube.com/watch?v=GLPDBGZiT54&feature=player_embedded

Jeg syns denne Youtube videon var hærlig... :P
regner med at jentene ikke er enige! :P

ååå gud jeg vil ha en kjæreste nå! Hvorfor skal det være så vanskelig å finne den rette?

Det er forunderlig at vi er så mange flotte mennesker som surrer rundt her på sukker og ikke klarer å finne hverandre. Hvordan skal vi få det til tro?

Er vi villige nok til å gi hverandre - altså profilene, en sjanse? Eller luker vi for fort bort potensielle partnere fordi vi henger oss opp i overfladiskheter, som også utelukker en partner som kunne vært bra i virkeligheten?

Og hvor klar er f.eks. akkuratt du for å gå inn i et nytt forhold?

som har lest Sherry Argov's bok "Why men love bitches - from doormat to dreamgirl - a woman's guide to hold her own in a relationship"?
Jeg ble anbefalt denne boka, og for meg var tipsene i boka så logiske og gode når jeg leste dem, at jeg holder på å lære meg å tilegne meg en god del av dem. Problem is - spørs om disse triksene duger for norske gutter? Kommer de til å forstå slike logiske spilleregeler?

Jeg vil bare vite meningene dere har om dere har lest denne boka.

Hvis dere ikke har lest den - løp og kjøp - på amazon eller noe - og gi et svar når dere har lest ho.

Nå som jeg ikke er tilgjengelig for elskovssyke fruentimmer her, tror jeg heller jeg har lyst til å bruke fritiden på å lese meg opp på Lacan, Zizek og Badiou enn å logge meg innpå her for å fjase. Tror jeg. Så får jeg heller revurdere det når jeg er tilbake om et par-tre måneder. Tu-duuu!

Kos dere med denne imens:
http://www.animationbuddy.com/Animation/Sports/Canoes_and_Sailboats/Old_man_cannoes.gif

Hva syntes dere om at mennesker kan kategoriseres etter jobb/utdannelsen?

OSB! dette er nå GANSKE firkantet da for all del, bare morro dette, og jeg tar for meg de vanligste jobbene;

Advokater; egoister, kyniske, formelle og selvopptatte.
Lege; en sikker vinner, meeeen jobber kanskje litt for mye til tider?
Sykepleier/vernepleier/miljørarbeider; hvem ville ikke ha datet en KVINNELIG sykepleier? Men hvis man er en mann så blir kanskje litt for feminint?
Psykologer; interessant å føre en samtale med, bedre å kommunisere med og stor forståelse?
IT gutta; Geek, men varm god og trygg.
Realfag mennesker; Geek, men varm god og trygg, liten sosial intelligens, blir kanskje kjedelig å prate litt for mye om faget i lengden?
Lærer; Mye godhet, omtenksomhet, jordnær og avslappende typer?
Økonomer/økonomi typer; for opptatt av penger, kanskje en smule gjerrige også, kan være litt kjedelig hvis man er FOR økonomisk.
Politiker; kan være litt for samfunnsengasjerte og her må man sikkert diskutere mye
Frisører/sminke/mote skjønnhet; har ikke noe annet spennende å snakke om enn mote og klær. Gjerne feste mennesker uten ambisjoner
Igeniører; veldig mannlig yrke dette kanskje litt røffe typer og brautende?
BI sosser; sier seg selv.....

Jeg tror rett og slett ikke det er meningen at man nødvendigvis skal finne en som er perfekt..for da hadde det skjedd...

Siden det aldri skjer tror jeg at jeg skal finne en som hjertet banker for..ikke en som er perfekt...skjønner dere hva jeg mener?

Det er tydeligvis en del personer her som misbruker anonymiteten som dette forumet tillater, ved å utgi seg for å være andre ekte brukere. Dette har jeg merket i flere tilfeller, hvor noen av de verste er meget grove. Det burde vært en sperre, som for eksempel ett filter som ikke tillater at anonyme poster har like navn som ekte brukere og derfor gjør dette delvis umulig, eller i det minste en lettere måte å rapportere dette slik at Sukker kan slette og reagere mot overtredelsen. Hva med en rapporter misbruk knapp, hvor man kan merke overtredelser?

Regner med at de fleste er kritiske til anonyme poster, iallefall de som har helt likt navn som ekte brukere.

Er det noen andre her som har opplevd dette, og eventuelt hva gjorde dere med det?

Må jeg skru av hele pc'n her for å vises som avlogget? Har tydeligvis vært pålogget et par døgn her nå, selv om jeg har logget av......Noen som opplever det samme?

Er det noen her som velger eller velger bort kandidater til drømmepartner på grunnlag av yrket deres?

Er det viktig, og hvorfor et det viktig i så fall?
Og hvorfor/hvordan har det evt blitt viktig?

men asså.... jeg vil ikke bli bonde, jeg skal jo bli modell O.o

Flere som fikk litt angst for fremtiden til vårt land når de så det? *ler*

I dag som de fleste andre dager har jeg nettopp kommet inn på hotellrommet mitt og skal til å ferdigstille noe papirskit. Så er det rett i treningstudioet på hotellet for å pumpe litt. Etterpå blir det film og noe godt til på sengekanten. Mulig en liten brus i tillegg. Dette er det deiligste jeg vet om dagene. Spesielt etter en dag med ekstremt mye stress, scooterkjøring, bæring, trening, dårlige matpauser på div bensinstasjoner rundt i det Norske land, og sist men ikke minst langt borte fra min lille engel. nemlig min kattepus Gizzie! :)

Håper alle har en fin kveld og vil dele sine gode stunder med andre. Mulig en slik ting vil vise om personer faktis kan passe sammen :)

Mann snek seg inn i leilighet, og voldtok 14 åring, mens resten av familien låg og sov. Retten så ingen formildende omstendigheter, og dømte mannen til 3,5 år i fengsel......

Ja, der fikk han jammen! Hva med å gange det med 5? Eller 10? Eller hva med bare å la ham sitte akkurat så lenge det tar henne å komme over overgrepet?

Strafferammene i Norge er til å le av, eller?

http://www.abcnyheter.no/node/127639

Sakte kysser jeg
nedover magen din
du er rampete og
deler beina
for meg
jeg legger meg
til rette
kysser deg
på innsiden av låret
sakte oppover
kiler deg på
magen
nærmer meg
lar kjønnet
ditt kjenne
varmen fra
pusten min
nær
nær
men uten å
berøre deg
nyter
synet av
deg
nyter lysten
din
så vakker du er
nærmere
du løfter
deg utålmodig
mot munnen min
jeg gjør tungen
så stor jeg klarer
legger den mot deg
smaker deg.......

Jeg har vanligvis et totalt likegyldig forhold til tv stjerner, realitystjerner og gamle Rybakkflammer, dvs at jeg verken hater eller elsker dem. Men akkurat nå så kjenner jeg at jeg er så inderlig lei av dem at jeg har lyst til å ødelegge alle møblene i leiligheten min i fortvilelse.
Det har blitt så jævlig mye den siste tiden.
Det virker som om de er på høyde med Roald Amundsen, Jesus eller Barack Obama! Nå høres jeg sikkert ut som en 60 åring men jeg måtte bare få det ut...

Det er nesten morsom å se noen meldingene jeg får fra damene her inne. Nesten halvparten av meldingene er fra damer som er over min alders begrensning og under det som jeg regner min attraktivitetsgrad.

For eksempel: for en stund siden fikk jeg inn en melding fra en dame som er nesten 10 år eldre, ”noen kilo ekstra” (jeg trener 5-6 ganger i uken), yrkestettet utdanning (jeg har dr.grad), har barn hjemme (jeg har ingen), etc. etc..

Nå får jeg meldinger fra bra matcher også og ikke det at jeg ser med selv som hyper-attaktiv (dog litt opplåst selvbilde har en nok). Men for eksempel hun jeg sist datet i det ”virkelige liv” var 5 år yngre, høyskoleutdannet og ex-modell.

Og det var hun som inviterte meg ut – så noen av disse damene her inne har helt klart aldri tatt kontakt "utenfor".

Hva er galt? Min profil? Damenes bilde på egen attraktivitet? Konseptet med nett-datning? Tror damene at vi menn er desperate for sex? etc, etc…

Opplever andre menn det samme? (Regner med at jentene opplever dette hele tiden).

Jeg er i et ganske stort dilemma!

Ble ringt opp fra Proffice i dag angående en jobb hos TELENOR, som kundebehandler! Problemet er bare at jeg har en jobb hvor jeg kommer veldig godt overens med kollegaene, tjener 110 i timen og har en flott arbeidsplass med forståelsesfulle sjefer osv. Det som er dilemmaet for min del, er at jeg har veldig mye fravær! Senest i dag tok sjefen meg inn på kontoret og vi hadde en laaang prat, som resulterte i at vi ble enige om at jeg skulle sette meg som mål å møte opp hver eneste dag på jobb. Greit for meg, tenkte jeg. Kommer meg lett over den lille knekken ved å stå opp om mårran.

Men ah, i denne Telenor jobben, så skal jeg i intervju i morgen tidlig. Jeg kommer til å komme for sent på jobb, og det er dagen etter at sjefen snakket veldig direkte til meg om denne arbeidstiden min og holde den! Så jeg aaner jo ikke hva jeg skal si eller gjøre. Får mye bedre månedslønner hvis jeg jobber hos Telenor, men allikevel får jeg dårlig samvittighet ovenfor sjefen min som er en ufattelig dyktig mann. Det jeg også er litt bekymret for, er hvis de folka fra Telenor ringer til jobben min og får høre at; nei, hun har vært mye borte fra jobb i Februar måned, og har en litt "gi faen"-innstilling.

Hva ville DU gjort om du stod i samme situasjon?

Det går ikke an å kjøre noen seriøs diskurs.

Hvorfor avsporer dere?

Svar bare på spørmålet her, ikke avpår, var så snill, takk...

Har vært på profilen til en mann som skriver ivrig på forumet her.
Han fremstår som en IDIOTT her inne men profilen hans virker faktisk ganske bra.
Uansett så blokkerte jeg mannen fordi verdiene hans / fra forumet / tikaller meg absolutt ikke...

Så til saken :
Prøv å tenke dere om en gang eller tre før dere skriver noe her .

Utadvent

Siste svar to. 17 mars 2011 22:02 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Akkogve

Er det å være utadvent verdens mest ettertraktede egenskap hos en partner??

Jeg blar meg gjennom mange profiler hver dag, og det som bortimot alltid går igjen er at jentene søker en utadvent og sosial mann. Hva gjør da en litt innadvent og rolig mann som meg? Ikke har jeg lyst å være kjempesosial hver dag/annenhver dag heller. Har mye mer lyst å ha en hverdag sammen med min framtidige kjære, og så være litt sosial 1 til 3 ganger i uken. Kanskje en fest/bytur i helgen, og så en middag-/spillekveld sammen med noen venner en annen dag. Ta det litt som det kommer liksom, men tilbringe mesteparten av fritiden med kjæresten.

Når noen beskriver drømmepartneren sin som en som er utadvent og sosial, da lukker jeg profilen med en gang. Det vil si pokker så mange :/

Når det gjelder typisk billedskjønne damer, så har jeg vel enda ikke sett noen som søker en rolig og avbalansert mann. Jo mer billedskjønne de er, jo mer eksotisk, utadvent og sosial må en mann være for å passe inn under drømmepartnerbetegnelsen. Ikke det at jeg er ute etter en mest mulig billedskjønn dame, men syns bare dette er veldig påfallende.

Hva mener du når du skriver at du søker noen som er utadvent og sosial? Betyr det at du ønsker en som kan være festens midtpunkt ved en hver anledning, eller betyr det bare at partneren må på en ok måte takle sosiale situasjoner?

.. hun her var fin og pen første gang jeg leste om henne, men at hun skulle være SÅ DEILIG....

http://www.usmagazine.com/healthylifestyle/news/photo-see-kate-middletons-sexy-bikini-bod-2011133

nei uff, hvorfor kunne ikke hun ha hatt profil her inne så jeg kunne ha sendt henne en søt førstemelding som hun kunna ha ignorert?

life is cruel... :-)