Sukkerforum

Som svar på "boikottråden" vil jeg bare fortelle dere følgende:

Vi kvinner er litt anderledes, vi er kompliserte men snille igrunn og vi ønsker dere all godt. Men vi skjønner ikke alltid hva dere mener og hvor dere vil hen. Vi tror oftest at dere vil ha bare sex og så forsvinner dere. Derfor må dere slutte å tulle med oss. Snakk med oss og fortell hva dere egentlig vil og forventer av oss så kommer vi sikkert å bli enige.

La oss snakke sammen, takk :)

Når du skriver med noen, og det bare blir konversasjon, ikke noe moro eller spennende, er det da greit å bare slutte å skrive, eller sier du i fra at du ikke vil skrive mer?

Spørsmål

Siste svar fr. 22 april 2011 19:39 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym illusion

Hei. En ting jeg lurer på. Det har sikkert skjedd tre-fire ganger nå: en jente gir meg hjerte, men stopper samtalen etter et par meldinger. Mailene jeg har sendt har vært godt innefor det trygge, så jeg forstår det bare ikke - det var jo de som tok initiativet. Den eneste hypotetiske løsningen jeg kommer på er at de har fått respons fra en mer attraktiv person, og evt. setter meg på hold ... ?

Noen erfaringer rundt dette?

Peppes pizza fra butikken

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pizza

Jeg har kjøpt og har spist pappes pizza. Jeg er ganske fornøyd, Synes bare prisen er litt for høy fordi man må ha noe ved siden av. Altså salat, dressing, øl, osv...

Har noen av dere smakt på den? Liker dere den?

Nå må du snart få fingen ut å slette dette innlegget, ellers risikerer du folk finner ut hvem du er!!
Vi vil ikke ha det sånn som dette, du har gjort det helt store allerede, men bare slett posten mens leken ennå er såpass god!!

Skjønner ikke hva som er poenget med å skrive et brev til en og stille en spørsmål for deretter å blokkere en.

Hvordan skal en person få svart på slike brev?
Uansett, deres tap og ikke mitt...

Synes det er greit å bli blokket, men skjønner ikke poenget med å sende brev man ikke kan få svart på.

Nå har jeg vært her på sukker i noen uker. Det har vært en udelt positiv opplevelse!

Har vært innom forumet noen få dager, og maken til sutring og syting har jeg aldri vært borti...
Skittkasting og arogante innlegg fra personer som skjuler seg bak pseudonum, noe jeg synes er utrolig feigt, over en lav sko.

Alt tolkes i verste mening - selv når noen har det hyggelig... Er det mulig???? Om du er misunnelig på disse, så la vær å si noen. Ok, kanskje ordlyden kunne vært litt anderledes. Men i sene nattetimer, låter det ofte litt annerledes i hodet til avsenderen, enn hva som nødvendigvis kommer ut i bokstaver... (
gjelder flere trådere - denne var bare et eksempel. Ikke kommenter den tråden her, takk)

Utgangspunktet for disse diskusjonstrådene burde være posivitet.

Vil gi forumet litt tid for å se hvordan dette utvikler seg. Men jeg vil ikke forholde til innlegg som er anonyme. Om man ikke kan stå for det man skriver, bør man heller bare la være.

Ha en fortsatt fin natt!

I den alderen vi nå har kommet i så er damer så utspekulerte, kontrollerende, fisefine og tror de er en gave til mannen. Men slik er dessverre ikke verden, dere er like viktige som oss menn, forskjellen er at dere tror dere er viktigere.

Den dagen dere oppdager det, ja da kan dere møte en ærlig og seriøs mann, nå treffer dere bare menn som utnytter dere. Og det kan dere takke dere selv for. Så kom ned på jorda til oss og finn ut at dere bare er mennesker og ikke halvguder

Her sitter jeg da, fresh dame på 44 år og mimrer bakover i tid. Barna har vokst meg over hodet for lengst og på vei ut av redet.
Tenker på alt som kunne vært anderledes, hadde man hatt den visdommen man nå innehar. Da hadde jeg kanskje ikke sittet her alene.
Han var utro da jeg var 9 mnd på vei med barn nr.2. Etter 2 år ville han ha meg tilbake, men jeg var steil & sta! Hva om jeg hadde sagt ja?
Han er og blir min største kjærlighet, selvom det nå nærmer seg 10 år siden det endelige bruddet.

Hva ville du ha gjort anderledes i ditt liv og hvorfor?

Klarer ikke den gammeldagse trenden som enda florer her at jenter skal sitte på gjerdet og gutter gjøre drittjobben, det er jo snart på de fleste sin besteforeldregenerasjon!!
er ikke dette flaut for dere jenter under ca 50 år???

Jeg, superkah, corinna, melite, og tazzen:) Dette er folk som kan sosialiseres med mye vettugt i hue. Vin, skravling, mye artig.. vi har det så trivelig...;o) mangler noen stk... dere skulle helst har vært ;)

Faen altså!!
Sånt skal en ikke bli sint av! men her sender jeg en hyggelig meld til en helt middelmådig dame å hun ser ikke på profilen en gang!!
har fått kontakt med modeller og pene jenter på andre sider og i virkeligheten!!
Hva pokker er det med sukker egentlig???

BarteHva!??

Siste svar to. 21 april 2011 20:35 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Jollyjolly

Guttær!!
Fittebarten må bort!!!!:(
arghh...ingenting som er så lite sexy som den!!!

Jeg synes det faktisk er lettere å skrive med folk i diskusjonsforum enn det å skrive første brev eller å skrive på brev.

ER jeg rar da?

Er jeg alene om dette?

Er det andre som har det slik?

Så noen repriser på norske ungkaren, er jo baaare noen jævla klyser av noen femi - mannfolk som aldri i livet har hatt dritt under neglene, er det noen som faktisk syns noe om sånne??? :O
Trenden har tydeligvis snudd seg betraktelig de siste årene :S

Ensomhet

Siste svar to. 21 april 2011 19:54 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Etter å ha lest noen tråder her inne så har jeg forstått det slik at enkelte føler seg ensomme, så jeg tenkte å ytre noen tanker rundt dette.

Jeg er heldig på mange måter og kommer lett i kontakt med mennesker og har mange gode venner. Allikevel kommer det tider hvor man kan føle seg ensom. Mange av oss søker en partner for å fylle dette ensomhetshullet. Når man har en partner så kan man dele opplevelser, gleder og sorger. Man kan ta avgjørelser felles, både store og mindre viktige. I høytider som jul og påske osv kan ensomheten føles enda større, særlig når man ser andre lykkelige par og familier. Mye av ensomheten kan dekkes ved hjelp av gode venner, men kan som regel aldri sidestilles med en partner. Jeg tror den verste form for ensomhet oppleves når man er i et parforhold og fortsatt føler seg ensom. Dette er vel som oftest i forhold som ikke er veldig velfungerende.

Så til poenget mitt med tråden. Jeg tror at det å ha følt seg ensom en gang er veldig sunt. Man blir mer komplett som menneske. En person som har følt ensomhet får et sterkere indre og har mer å by på overfor andre. Man tar ikke ting forgitt og blir kanskje flinkere til å "se" andre. Så til dere som føler dere ensome. Det er ikke unormalt å føle seg ensom. Det er ikke noe galt å føle seg ensom, tvert imot mener jeg det er litt bra innimellom.

Dette var bare en liten digresjon fra min side som kanskje kan hjelpe de som føler seg ensome litte bitte grann.

Etter siste dagers krangletråder, eller har rett og slett påske-roen senket seg?

Jeg lurer lit på hvorfor det er ingen som vill å chate med meg :)
Hver gang jeg prøver å starte en chat så er det alltid noe sånt som
"personen du ønsker snakke med ønsker ikke å snakke med deg nå"
Eller "*navn* ønsker ikke å snakke med deg nå/logget av"

Ser jeg virkelig så skummel ut ? *undre* :)

Økonomi

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym løven.

Hei! Er det noen her inne som har studert BA i Økonomi og som er flink til dette?Og har god forståelse og evnen til å lære i fra seg?

Kjeder meg noe vanvittig. Er blitt lettere sukker-hekta, og finner meg selv stadig her på forumet, sjekker tråder som jeg har deltatt i, er det noen som har skrevet noe interessant, morsomt, spennende, provoserende? Som regel kommer jeg over noe sutring, noe besserwisserhet og endel drittslenging. Vurderer sterkt å kaste inn håndkle. Begynner å miste troa på at det er mulig å finne det jeg ønsker når jeg tilbringer så mye tid her. Ut i verden og kikke, kanskje? Ja, jeg tror det!

Ja, som sagt, noen er på jobb og det er ingen katastroffe heller...

Skal ut med jåten(les:danskebåten) ikveld!

Andre som skal kanskje?

Hey

Noen som prøver sseg på litt spesielle kakeoppskrifter og lignende?
jeg tåler verken meieriprodukter eller sukker.

Så nå holder jeg på å lage denne "ostekaken" uten ost :P

http://senseoflife.blogg.no/1270208709_020410_raw_ostekake.html

Hørtes kanskje idiotisk ut, men er vanskelig å konkurrere mot råsminka damer her inne, vi menn må jo se mye bedre ut for å stille likt, skal ikke se bort fra at det er en av grunnene til at det er så mye kødd med kjønnsforskjellene her!

Skulle hatt doktorgrad jeg!

........ her på Forum ?

Er det superbrukere her som

-Har profilbilde + flere albumbilder. Med tøy på. Ikke røyk, katt, vinglass, MC, pyramider, solnedganger og fjellvann. (For å ta noen no-go eksempler jeg har lest her.... ;-)
-Har en noenlunde kreativ profiltekst, uten de vanlige flosklene.

Og ikke har fått en eneste 1. melding hittil i år?

Hilsen Nysgjerrig...

1. Forbedret søkefunksjon

Hvis jeg for eksempel vil ha fram de som er middels eller høyt interesserte i naturfag, så må jeg kjøre to søk, vil jeg også sile ut de som ikke er middels eller høyt interessert i å få barn, så er det fire søk. Sleng på et sånt kriterium til og vi er oppe i åtte søk.

2. Kategorier i forumet. Jeg hadde kanskje vært en mer aktiv bruker om jeg kunne velge aldri å gå inn på undergruppene "Hvorfor er alle damer/menn ..." og "Hvorfor får jeg ikke svar?"

3. Mindre eller ikke bilde ved forumposter.

Skulle på date med en jente jeg har snakket med et par uker her inne. Skulle møtes på lørdag. Vi ble venner på facebook i dag,og isted skrev hun til meg at hun ikke ville møtes allikevel..pga den personen hun så på facebook..skal jeg bli fornermet,le,bli lei meg eller tenke det er bedre uten?

hun har sett flere bilder av meg da. Har flere i albumet mitt. Og det er vel i grunn nesten bare de som ligger på fb også.

Jenter ass...

Har fått med meg at det er mange sukkermennesker hjemme i påsken. Hva med å fått til et felles uformelt treff i Bergen på lørdag? Det er jo sol for en gangs skyld...

Noen som tror det kunne vært noe? Må først se om det er noe interesse her, så kan jeg for all del arrangere noe.. som sagt,uformellt og gøy. Men en fin måte å treffe andre som sitter hjemme på.

noen som skjemmes av at de er så stygge at de er medlem av en nettdatingsside?

Ønsker alle ei riktig god påske !!
PS Hva betyr Påske for deg ! ?

Må da skryte litt av mannfolka her inne og da vet dere..

Takk kjære Taz som redder en "jomfru i nød" som du så pent kallte det :o)
Jeg hadde som den typiske kvinnemenneske jeg er daua mitt batteri på bilen, og her kommer sukkers mest galante mann og fikser vettu.

Du får ha en topp påsketur på andre siden av fjellet. Du fortjener det... og...... ;)

Er det flere enn meg her som sitter alene med mye ledig tid, men ingen å dele den med? Hvor meningsløst er ikke det?

Er så mye drittslenging her inne...for meg som sitter å bare er passiv så er jeg litt moret, og litt skeptisk. Tenke å krangle så mye da.. anyway.. Jeg har lyst at dere som leser dette skal komme med navn på noen profiler dere syns er bra her inne. For å trekke frem positive ting..

Hvem har en fin profil her inne? Da tenker jeg på ærlighet,fortelle om seg selv,gi av seg selv,være tydelig på hva de ønsker. Er så alt for mange profiler som skriver mye om hva de tror andre vil høre. Er det noen som skiller seg ut her? Kanskje disse jentene og guttene burde få blit trekt frem i lyset på en positiv måte.

Tusen takk for mange fine stunder...trallalaaaaa :)
Men tiden er kommet til å leve livet ikke sitte her inne, har alt jeg trenger så nå flyttes fokus mot varme sommerkvelder med venner og familie.

Ønsker dere alle - live-love-laugh :)

klem

Da jomfrudommen din brast...
Var du jomfru både fysisk og mentalt, eller bare jomfru fysisk (men ikke mentalt)?
Og tror du at den forskjellen hadde sin innvirkning på utførelsen?

Beitostølen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Beito

Noen som er på Beitostølen i påsken??

for en teit farge på de nye penisforlengerne! :O

Menn vil ikke ha damer som gir dem kjærlighet og elsker dem slik de er, men ei dame som gjerne har flere andre menn i tankene som er ULESBARE og uforutsigbare som gir dem litt litt kjærlighet i perioder... Dette vekker konkurranse instinkten hos menn...

Satte gult hjerte på ei, så svarte hun med ett gult hjerte og en meget bra mail!!
Viser at det er noen som er her av en grunn å ikke er overfladiske.

Vil bare be om de som er deppa over ting er så vanskelig for den mannlige rasen her om å være tolmodige, alt kan skje ;)

Det har vært mange tråder her hvor man klager på at folk ikke svarer. Jeg synes det er en helt grei måte å si at man ikke er interessert.
Men noen ganger når jeg sender melding blir ikke meldingen lest og hun går heller ikke inn på profilen min.

Er dette en måte å si at du er så stygg at jeg gidder ikke en gang å ofre et sekund på deg?

Jeg kan ikke se at dette er jenter som er "way over my leage", og heller ikke at de skal være så populære at de ikke har "tid til å se på meldingen".

Hvis det er noen har på forumet som gjør nettop dette. Kan du ikke forklare hvorfor?

Vil til slutt presisere at dette ikke er noen klage tråd, men jeg bare undrer.

Er det noen som tenker seg ut på byen i langhelgen?

Og som vet om det er mange utesteder som har åpent?
(Gikk forbi og så at John's har åpent onsdag til søndag, ihvertfall)

Jo mer jeg leser ulike tråder her, jo mer slår det meg hva mange, især vi menn, mangler, og det er selvtillit. For hvis man ikke har tillit til seg selv, hvorfor i all verden skal andre ha tillit til en. Og hvis man ikke klarer å mobilisere tillit til seg selv, hvorfor skal man da tro at man kan mobilisere tillit til en annen, for eksempel en kjæreste?

Når jeg ser rundt meg, ser jeg høyst middelmådige menn som har vanvittig flotte kjærester. Likevel utstråler de selvtillit, og er det ikke nettopp denne selvtilliten som damer tenner på?

Hvor lang er den lengste perioden i ditt liv hvor du ikke har vært forelsket?

Og tror du det går an å glemme hvordan man gjør det for å bli forelsket?

Jeg tror ikke jeg har vært forelsket siden 7.-klasse på ungdomsskolen (ca 22 år siden). Har selvsagt sett mange jenter som har fått det til å knyte seg litt i magen etter det, men har aldri snakket med noen av dem.

Jeg ser at mange jenter her ønsker seg en snill gutt/mann!

Men har en snill gutt den rette kjemien? Den rette mystikken?

Det er mulig det ordner seg for snille jenter, men jeg har faktisk tilgode å se at det ordner seg for snille gutter.

Skulle ønske jeg var mer kynisk og jobber for å bli det!

Jeg vil ha en mann som gjør meg glad, en mann som kan få meg til å le, en mann som smiler til deg når ingen andre ser.

Han som du tenker på når livet går deg i mot, som kan distrahere deg med voksen aktiviter, ja bringe deg så langt vekk fra alle livets gjøremål at du glemmer både det ene og det andre - og tenker bare på ham.

En mann som jeg kan bli et med, som det går skjelvinger nedover ryggen på meg når jeg tenker på ham, selv når han ikke er tilstede.

En mann jeg kan krangle med, spise middag med, en mann som til tider synes jeg er den største heks som finnes, og som får meg til å ta meg sammen og gå en runde til for å finne frem til en løsning når jeg er vanskelig og egoistisk.

Jeg vil ha en mann, en sikkelig mann.

Bare tenkte at dere ville vite akkurat dette om meg.

Jeg mottok en faktura fra inkassobyrået den 15.04.2011, hvor det stod en sum på 1591 NOK. Fikk sjokk, fordi jeg hadde betalt 755 (det jeg skyldte det firmaet) NOK den samme datoen, og det var regningen ble sendt ut.

Sendte mail til kundeservice for kanskje en uke siden hvor jeg forklarte at jeg skulle betale da jeg fikk lønning, men lurte på om det hadde gått til inkasso. De sa at de IKKE hadde "solgt det til inkasso" og at jeg har muligheten til å betale eller delbetale den summen.

Hvorfor i ALL verden får jeg en regning på 1591 kr da? Har tenkt å ringe inkassobyrået i morgen, men betyr dette at jeg må betale 1591 kr? I orden for min del, jeg som var aaalt for seint ute med å betale, men slik jeg forstod det hadde det ikke gått til inkasso?

Ola & Kari in a nut

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lulu

holdt på å dæve av alle de rare komentarene på denne linken -

http://www.youtube.com/watch?v=gqL9oAvr1Z0

Shoot kjære sukkerbiter ;)

Jeg er overbevist at jeg kunne tatt henne rundt livet med én hånd!