Sukkerforum

Hvordan velger du hvem du skal satse på ? Når man har vært singel en stund blir det jo til at man til slutt må velge en av de i "gjengen" man har opparbeidet seg. Men alle er jo så flotte, hvordan skal man klare å velge en ? Hver person er bra på sin måte og har egenskaper man liker men ingen er like! Hadde man kunnet ta litt fra vær og lagd mr .perfect hadde det vært enklere. Men det går jo ikke! Når man først har tatt valget så mister man jo alle de andre, er vell det som jeg synes er det verste tanken på å miste de man etterhvert har blitt glad i! Da er det lettere å fortsette å sjonglere uten å velge. Tror jeg må utsette dette valget til høsten og så være singel og ha det morro med gutta frem til da.. men det gjorde jeg jo i fjor også! Tror jeg har blitt hektet på å være singel jeg altså..hva tenker andre om dette ?

Har du et Alter Ego som kommer fram når du ønsker å si noe vågalt, noe frekt, noe dritt eller noe annet du ikke ønsker å stå for?

Sett at mange av de som poster med profilbilde og "navn" i tillegg har en eller flere anonyme personligheter som lager kvalm og/eller moro her inne... Kanskje det ikke er noe anonym/uanonym, men at det er flere sider av samme sak. Tihiiii...

Jeg vet ikke, jeg, men tanken streifer meg hvertfall

Over 20 grader og sol idag, hvor går turen ikveld? Hvilke utesteder er det bra med liv i Bergen for tiden? Lenge siden jeg har vært ute her nå, ser virkelig fram til en strålende kveld!

Visst kan de være kjipt å våkne alene under dyna søndag morgen. Men det er ingen grunn til å deppe! Singellivet har mange fantastiske muigheter- ta dem og nyt dem!!!

Hvilke fordeler og positive ting ser DU med å være singel?? La oss fokusere på det positive med det livet vi lever nå folkens og ikke deppe sånn i vårsola!!

Hei.
Lurer på hva dere damer mener når "vil ikke flytte over avstand" er med i profilen?
Snakker vi landsdel,fylke,to timer i bil?
Svarene er kanskje like mange som der er kvinner på forumet..
Fortsatt god påske til dere alle :)

smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får.....

kom å syng en sang, leke gjør vi dagen lang..

en tråd med bare en regel...
VÆR glad:)

Er det flere som har brukt dagen i det fine været til noe hyggelig da? en date kanskje??

Det gjør jeg. Egnetlig skulle jeg ønse dere lagde noe mer utfyllende profiler.

Jeg synes noen ganger det er rart at man vil kontakte noen som bor langt unna når man faktik har barna sine 50/50 feks. Er det ikke litt spill med tid?
Står klart og tydelig i min profil.
Men kankje et tegn på at man ikke leser så nøye da... at dette rett og slett er et kjøttmarked for de fleste.

Det som er viktig for deg burde utdypes noe.... Da kan man luke ut ganske fort!

Bare lurer!

Klarte ikke å finne igjen tråden fra i går, jeg... Det kriblet godt i beina og hadde jeg bodd nærmere så hadde jeg blitt med :) Hadde dere det hyggelig? Skjedde det noe morsomt? Frister det til gjentakelse? (*håper*)

God påske!

Ingen svar
(kvinne 42 år fra Akershus) Privat melding

Life is too short so kiss longer, laugh harder, love deeper and smile sweeter!

Prøver meg for 2. gang på sukker.

Traff en kjekk kar her for 2 år siden, men nå har vi gått hver vårt. Uten at jeg trenger å forklare det noe mer:)

Jeg får stadig hyggelige meldinger fra dere gutta. Jeg prøver å svare alle. Er nok et par jeg ikke har svart på. det har jeg dårlig samvittighet for.

Jeg titter på profiler og lurer noen ganger på hva dere gutta forventer dere. At vi skal se ut som en modell, ha den rette svaien i ryggen, være karrierekvinne og hvem vet hva. Men disse profilene hopper jeg glatt over!!!!!!
Skulle ønske dere gutta uftylte litt bedre.. Har selv fått mye skryt av dere for min. Vet ikke hva de andre damene skriver.

Jeg har fått sextilbud, men avvist høflig og blokkerer brukeren. Ja, for det er jo mulig å blokkere. Jeg fikk et hjerte fra en for en tid tilbake. Men så snakket jeg med flere og traff en gutt et par ganger. Men det har blitt et hyggelig bekjentskap. Familie, jobb/turnus, samværsordninger og avstand... Ja, det var dødfødt. Men en hyggelig venn på face har jeg nå:)
Ser ikke problemet i å få nye bekjentskaper her inne.

som dere gutta skriver gang på gang på gang.... kjemi kjemi kjemi....

En liten ting. Jeg kikker ofte flere ganger på profiler, da jeg ikke alltid husker hvem jeg har sett nærmere på.. Hender jeg bare titter litt på bilder. noen ganger kommer jeg inn via nye bilder i album osv osv....
Kanskje det er flere som gjør det.

synes hver og en skal gjøre som de føler bare man oppfører seg....!

Lykke til i jakten på kjærligheten. Den er der for oss alle.... Jeg fortsetter å flørte litt med 2-3 av dere. så får vi se hva som skjer...
For det må jo være lov å flørte med flere på et nettforum?????

Hvordan kan man vite om man blir lurt eller ikke, når det gjelder treff/dating og forhold?

Med hjertet?
Med hodet?
Med begge?

Det varierer vel avhengig av persontype, men kom gjerne med erfaringer.

Som svar på "boikottråden" vil jeg bare fortelle dere følgende:

Vi kvinner er litt anderledes, vi er kompliserte men snille igrunn og vi ønsker dere all godt. Men vi skjønner ikke alltid hva dere mener og hvor dere vil hen. Vi tror oftest at dere vil ha bare sex og så forsvinner dere. Derfor må dere slutte å tulle med oss. Snakk med oss og fortell hva dere egentlig vil og forventer av oss så kommer vi sikkert å bli enige.

La oss snakke sammen, takk :)

Når du skriver med noen, og det bare blir konversasjon, ikke noe moro eller spennende, er det da greit å bare slutte å skrive, eller sier du i fra at du ikke vil skrive mer?

Spørsmål

Siste svar fr. 22 april 2011 19:39 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym illusion

Hei. En ting jeg lurer på. Det har sikkert skjedd tre-fire ganger nå: en jente gir meg hjerte, men stopper samtalen etter et par meldinger. Mailene jeg har sendt har vært godt innefor det trygge, så jeg forstår det bare ikke - det var jo de som tok initiativet. Den eneste hypotetiske løsningen jeg kommer på er at de har fått respons fra en mer attraktiv person, og evt. setter meg på hold ... ?

Noen erfaringer rundt dette?

Peppes pizza fra butikken

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym pizza

Jeg har kjøpt og har spist pappes pizza. Jeg er ganske fornøyd, Synes bare prisen er litt for høy fordi man må ha noe ved siden av. Altså salat, dressing, øl, osv...

Har noen av dere smakt på den? Liker dere den?

Nå må du snart få fingen ut å slette dette innlegget, ellers risikerer du folk finner ut hvem du er!!
Vi vil ikke ha det sånn som dette, du har gjort det helt store allerede, men bare slett posten mens leken ennå er såpass god!!

Skjønner ikke hva som er poenget med å skrive et brev til en og stille en spørsmål for deretter å blokkere en.

Hvordan skal en person få svart på slike brev?
Uansett, deres tap og ikke mitt...

Synes det er greit å bli blokket, men skjønner ikke poenget med å sende brev man ikke kan få svart på.

Nå har jeg vært her på sukker i noen uker. Det har vært en udelt positiv opplevelse!

Har vært innom forumet noen få dager, og maken til sutring og syting har jeg aldri vært borti...
Skittkasting og arogante innlegg fra personer som skjuler seg bak pseudonum, noe jeg synes er utrolig feigt, over en lav sko.

Alt tolkes i verste mening - selv når noen har det hyggelig... Er det mulig???? Om du er misunnelig på disse, så la vær å si noen. Ok, kanskje ordlyden kunne vært litt anderledes. Men i sene nattetimer, låter det ofte litt annerledes i hodet til avsenderen, enn hva som nødvendigvis kommer ut i bokstaver... (
gjelder flere trådere - denne var bare et eksempel. Ikke kommenter den tråden her, takk)

Utgangspunktet for disse diskusjonstrådene burde være posivitet.

Vil gi forumet litt tid for å se hvordan dette utvikler seg. Men jeg vil ikke forholde til innlegg som er anonyme. Om man ikke kan stå for det man skriver, bør man heller bare la være.

Ha en fortsatt fin natt!

I den alderen vi nå har kommet i så er damer så utspekulerte, kontrollerende, fisefine og tror de er en gave til mannen. Men slik er dessverre ikke verden, dere er like viktige som oss menn, forskjellen er at dere tror dere er viktigere.

Den dagen dere oppdager det, ja da kan dere møte en ærlig og seriøs mann, nå treffer dere bare menn som utnytter dere. Og det kan dere takke dere selv for. Så kom ned på jorda til oss og finn ut at dere bare er mennesker og ikke halvguder

Her sitter jeg da, fresh dame på 44 år og mimrer bakover i tid. Barna har vokst meg over hodet for lengst og på vei ut av redet.
Tenker på alt som kunne vært anderledes, hadde man hatt den visdommen man nå innehar. Da hadde jeg kanskje ikke sittet her alene.
Han var utro da jeg var 9 mnd på vei med barn nr.2. Etter 2 år ville han ha meg tilbake, men jeg var steil & sta! Hva om jeg hadde sagt ja?
Han er og blir min største kjærlighet, selvom det nå nærmer seg 10 år siden det endelige bruddet.

Hva ville du ha gjort anderledes i ditt liv og hvorfor?

Klarer ikke den gammeldagse trenden som enda florer her at jenter skal sitte på gjerdet og gutter gjøre drittjobben, det er jo snart på de fleste sin besteforeldregenerasjon!!
er ikke dette flaut for dere jenter under ca 50 år???

Jeg, superkah, corinna, melite, og tazzen:) Dette er folk som kan sosialiseres med mye vettugt i hue. Vin, skravling, mye artig.. vi har det så trivelig...;o) mangler noen stk... dere skulle helst har vært ;)

Faen altså!!
Sånt skal en ikke bli sint av! men her sender jeg en hyggelig meld til en helt middelmådig dame å hun ser ikke på profilen en gang!!
har fått kontakt med modeller og pene jenter på andre sider og i virkeligheten!!
Hva pokker er det med sukker egentlig???

BarteHva!??

Siste svar to. 21 april 2011 20:35 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Jollyjolly

Guttær!!
Fittebarten må bort!!!!:(
arghh...ingenting som er så lite sexy som den!!!

Jeg synes det faktisk er lettere å skrive med folk i diskusjonsforum enn det å skrive første brev eller å skrive på brev.

ER jeg rar da?

Er jeg alene om dette?

Er det andre som har det slik?

Så noen repriser på norske ungkaren, er jo baaare noen jævla klyser av noen femi - mannfolk som aldri i livet har hatt dritt under neglene, er det noen som faktisk syns noe om sånne??? :O
Trenden har tydeligvis snudd seg betraktelig de siste årene :S

Ensomhet

Siste svar to. 21 april 2011 19:54 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym The One

Etter å ha lest noen tråder her inne så har jeg forstått det slik at enkelte føler seg ensomme, så jeg tenkte å ytre noen tanker rundt dette.

Jeg er heldig på mange måter og kommer lett i kontakt med mennesker og har mange gode venner. Allikevel kommer det tider hvor man kan føle seg ensom. Mange av oss søker en partner for å fylle dette ensomhetshullet. Når man har en partner så kan man dele opplevelser, gleder og sorger. Man kan ta avgjørelser felles, både store og mindre viktige. I høytider som jul og påske osv kan ensomheten føles enda større, særlig når man ser andre lykkelige par og familier. Mye av ensomheten kan dekkes ved hjelp av gode venner, men kan som regel aldri sidestilles med en partner. Jeg tror den verste form for ensomhet oppleves når man er i et parforhold og fortsatt føler seg ensom. Dette er vel som oftest i forhold som ikke er veldig velfungerende.

Så til poenget mitt med tråden. Jeg tror at det å ha følt seg ensom en gang er veldig sunt. Man blir mer komplett som menneske. En person som har følt ensomhet får et sterkere indre og har mer å by på overfor andre. Man tar ikke ting forgitt og blir kanskje flinkere til å "se" andre. Så til dere som føler dere ensome. Det er ikke unormalt å føle seg ensom. Det er ikke noe galt å føle seg ensom, tvert imot mener jeg det er litt bra innimellom.

Dette var bare en liten digresjon fra min side som kanskje kan hjelpe de som føler seg ensome litte bitte grann.

Etter siste dagers krangletråder, eller har rett og slett påske-roen senket seg?

Jeg lurer lit på hvorfor det er ingen som vill å chate med meg :)
Hver gang jeg prøver å starte en chat så er det alltid noe sånt som
"personen du ønsker snakke med ønsker ikke å snakke med deg nå"
Eller "*navn* ønsker ikke å snakke med deg nå/logget av"

Ser jeg virkelig så skummel ut ? *undre* :)

Økonomi

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym løven.

Hei! Er det noen her inne som har studert BA i Økonomi og som er flink til dette?Og har god forståelse og evnen til å lære i fra seg?

Kjeder meg noe vanvittig. Er blitt lettere sukker-hekta, og finner meg selv stadig her på forumet, sjekker tråder som jeg har deltatt i, er det noen som har skrevet noe interessant, morsomt, spennende, provoserende? Som regel kommer jeg over noe sutring, noe besserwisserhet og endel drittslenging. Vurderer sterkt å kaste inn håndkle. Begynner å miste troa på at det er mulig å finne det jeg ønsker når jeg tilbringer så mye tid her. Ut i verden og kikke, kanskje? Ja, jeg tror det!

Ja, som sagt, noen er på jobb og det er ingen katastroffe heller...

Skal ut med jåten(les:danskebåten) ikveld!

Andre som skal kanskje?

Hey

Noen som prøver sseg på litt spesielle kakeoppskrifter og lignende?
jeg tåler verken meieriprodukter eller sukker.

Så nå holder jeg på å lage denne "ostekaken" uten ost :P

http://senseoflife.blogg.no/1270208709_020410_raw_ostekake.html

Hørtes kanskje idiotisk ut, men er vanskelig å konkurrere mot råsminka damer her inne, vi menn må jo se mye bedre ut for å stille likt, skal ikke se bort fra at det er en av grunnene til at det er så mye kødd med kjønnsforskjellene her!

Skulle hatt doktorgrad jeg!

........ her på Forum ?

Er det superbrukere her som

-Har profilbilde + flere albumbilder. Med tøy på. Ikke røyk, katt, vinglass, MC, pyramider, solnedganger og fjellvann. (For å ta noen no-go eksempler jeg har lest her.... ;-)
-Har en noenlunde kreativ profiltekst, uten de vanlige flosklene.

Og ikke har fått en eneste 1. melding hittil i år?

Hilsen Nysgjerrig...

1. Forbedret søkefunksjon

Hvis jeg for eksempel vil ha fram de som er middels eller høyt interesserte i naturfag, så må jeg kjøre to søk, vil jeg også sile ut de som ikke er middels eller høyt interessert i å få barn, så er det fire søk. Sleng på et sånt kriterium til og vi er oppe i åtte søk.

2. Kategorier i forumet. Jeg hadde kanskje vært en mer aktiv bruker om jeg kunne velge aldri å gå inn på undergruppene "Hvorfor er alle damer/menn ..." og "Hvorfor får jeg ikke svar?"

3. Mindre eller ikke bilde ved forumposter.

Skulle på date med en jente jeg har snakket med et par uker her inne. Skulle møtes på lørdag. Vi ble venner på facebook i dag,og isted skrev hun til meg at hun ikke ville møtes allikevel..pga den personen hun så på facebook..skal jeg bli fornermet,le,bli lei meg eller tenke det er bedre uten?

hun har sett flere bilder av meg da. Har flere i albumet mitt. Og det er vel i grunn nesten bare de som ligger på fb også.

Jenter ass...

Har fått med meg at det er mange sukkermennesker hjemme i påsken. Hva med å fått til et felles uformelt treff i Bergen på lørdag? Det er jo sol for en gangs skyld...

Noen som tror det kunne vært noe? Må først se om det er noe interesse her, så kan jeg for all del arrangere noe.. som sagt,uformellt og gøy. Men en fin måte å treffe andre som sitter hjemme på.

noen som skjemmes av at de er så stygge at de er medlem av en nettdatingsside?

Ønsker alle ei riktig god påske !!
PS Hva betyr Påske for deg ! ?

Må da skryte litt av mannfolka her inne og da vet dere..

Takk kjære Taz som redder en "jomfru i nød" som du så pent kallte det :o)
Jeg hadde som den typiske kvinnemenneske jeg er daua mitt batteri på bilen, og her kommer sukkers mest galante mann og fikser vettu.

Du får ha en topp påsketur på andre siden av fjellet. Du fortjener det... og...... ;)

Er det flere enn meg her som sitter alene med mye ledig tid, men ingen å dele den med? Hvor meningsløst er ikke det?

Er så mye drittslenging her inne...for meg som sitter å bare er passiv så er jeg litt moret, og litt skeptisk. Tenke å krangle så mye da.. anyway.. Jeg har lyst at dere som leser dette skal komme med navn på noen profiler dere syns er bra her inne. For å trekke frem positive ting..

Hvem har en fin profil her inne? Da tenker jeg på ærlighet,fortelle om seg selv,gi av seg selv,være tydelig på hva de ønsker. Er så alt for mange profiler som skriver mye om hva de tror andre vil høre. Er det noen som skiller seg ut her? Kanskje disse jentene og guttene burde få blit trekt frem i lyset på en positiv måte.

Tusen takk for mange fine stunder...trallalaaaaa :)
Men tiden er kommet til å leve livet ikke sitte her inne, har alt jeg trenger så nå flyttes fokus mot varme sommerkvelder med venner og familie.

Ønsker dere alle - live-love-laugh :)

klem

Da jomfrudommen din brast...
Var du jomfru både fysisk og mentalt, eller bare jomfru fysisk (men ikke mentalt)?
Og tror du at den forskjellen hadde sin innvirkning på utførelsen?

Beitostølen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Beito

Noen som er på Beitostølen i påsken??

for en teit farge på de nye penisforlengerne! :O