Sukkerforum

For både meg selv og de fleste av mine venner har sukker generelt funket veldig bra. Enkelterfaringer, korte flørter, lidenskapelige romanser, koselige elskerinner, forhold som har vart i flere år...alt har startet her inne! Og ofte har det gått kort tid fra man begynner å sende meldinger til ting skjer.

Hvorfor funker sukker så bra? Noen som har innspill?

Hva er så godt med det?
Hvilke grunner har du for å røyke?

Tenk på grunnene du har gitt.
Hva betyr de for deg?
Hvordan og hvorfor har du kommet dit hen at du tror på dem?
Er du sikker på de grunnene, og hvordan kan du være det?

Hva ser dere etter når dere bestemmer dere for om dere gidder å svare på meldingen gutter sender eller ikke?

Det beste her inne som mann er ærlig talt for de som på en eller annen måte har gjort seg sykt attraktive å kun ta stilling til interessante damer som har vist interesse først, men for de fleste er ikke dette mulig, sånn som jeg ser det kan det være lurt å gå litt mere systematisk igjennom profilene, jeg har tatt kontakt med 2 jenter som har svart nå, da så jeg dem ann, ikke send til noen råsminkete useriøse oppmerksomhetsprofiler, se etter noen jenter som ser skikkelige ut, jordnære, fra mindre steder kanskje!

Bare ett forslag, jeg gir fan hva andre gjør, men har vertfall selv fått litt mere ut av tjenesten selv nu! ;)

Hei alle sammen, jeg registrerte meg her på lørdagskvelden og har til og med betalt for superbrukerstatus.
Jeg gjorde dette i et håp for å kanskje treffe en jente som har de samme interessene som meg selv. Jeg innrømmer at jeg kanskje stiller litt høye krav til jentene når det kommer til fornuft, hjerne og ambisjoner her i livet og skjønner at dette skremmer bort noen, mend et er det som er hele poenget.

Det jeg lurer på derimot er. De jentene jeg har forsøkt å ta kontakt med svarer nesten aldri og de få jentene som tar seg tid til å svare gjør det med korte setninger og liten entusiasme. Er dette et sted for kvinnfolk som elsker oppmerksomhet, men mangler ønske om å finne noen. Et sted der mannfolka spinger etter damene i håp om å få seg et ligg mens jentene kan sitte bakoverlent og velge bort mannfolk som ikke er helt fantastiske i deres første melding???

Syns det er spesielt at jenter jeg matcher med 97 og 98 poeng (og jeg har svart ganske sært på spørsmålene) ikke gidder å ta seg tid til å lese igjennom profilen min en gang før de klikker seg vidre til neste post.

Gutt/mann på 20 år her, normalt utseende. Hvordan takler dere andre å bli avvist gang på gang på gang? Avvist 30+ ganger inni her tenker jeg og minst 100 ganger på byen. Etter mange avvisninger, hvordan lar man være å tenke at det er noe galt med MEG som PERSON som gjør at INGEN VIL HA?

Nevn 3 ting du ikke må gå glipp av i sommer 2011

Kom gjerne med reise-og eventtips

Overst på lista mi står:

1.The Foo Fighters konsert
2.Jazzfestivalen i Molde
3.Middelhavscruise med Norwegian Epic

http://www.epic.ncl.com/

Eksen

Siste svar ma. 23 mai 2011 19:37 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Anoanonym

Hva gjør man med eksen man aldri klarte å slippe taket på, selv om det er noen forhold siden?

Blir vel stemplet som tidenes overflatiske hvis jeg ikke velger anonymknappen her.. Men SERIØST:

Hva SKJER med enkelte av brukerne her inne? Tror ikke akkurat gjennomsnitts-selvinnsikten er på topp..
Når man er på en date som egentlig både er litt anstrengt og klein, hva får da enkelte til å nesten desperat ønske en date nr. 2?

Og er det også sånn at enkelte tror de kan få hvem de vil, bare fordi de er "morsomme, sjarmerene og snille"? Ærlig talt, er vi fortsatt der at utseendet ikke betyr noe? Beklager, men den klarer jeg ikke å være med på. Sjelden jeg gidder å engasjere meg nok til å poste noe som helst her, men jeg kjenner jeg blir litt varm når noen nesten ikke tar nei for et nei engang..

..og dette med å bli bitter og inneslutta for å ikke får svar på enkelte av meldingene man sender her inne?? Get over it! En av fordelene med nettdating er vel nettopp at man kan tillate seg å være litt mer kynisk og selektiv..

Sånn! Ferdig med utblåsning.. takk for oppmerksomheten! ;)

Jeg var sammen med en i 2 år, vi hadde vanvittig bra sex, og jeg fikk aldri nok.. Det var den beste sexen ever. Og med det som preferanse,går mine dater til helv... Jeg har truffet mange flotte gutter, de er hyggelige, kjekke osv, men akk, så kommer det til senga, og det er ikke slik at de er dårlige eller ikke kan sine ting, men jeg blir rett og slett skuffet. For det er så langt unna det jeg en gang har opplevd. Jeg opplever dette som ganske trist, fordi som sagt det er flotte gutter , og jeg har definitivt vært tiltrukket av dem. Jeg klarer bare ikke nøye meg med det de tilbyr i senga.

Noen andre som sliter med det samme? Og hva pokker skal man gjøre da? Og jeg vet at for mitt vedkommende er sexen viktig. Og uten den biten på plass er et forhold dødfødt for meg.

Det er sikkert endel her som tidligere har hatt problemer med å få nettdating til å virke.
Regner med at det har vært endel prøving og feiling for å få det til å virke?
Hvordan gikk dere frem da dere prøvde dere ut?
Eksempler?
Hva som ble prøvd ut, hva feilet, hva gikk bra.
Etc.

AAHHHH

Siste svar ma. 23 mai 2011 16:13 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym jaaaaa

FANT MORRA MI HER INNE, 95 I MATCH

Jeg er ganske ny bruker av Sukker. Synes det er morsomt og spennende, men jeg skjønner meg ikke helt på "flørten". Jeg har fått en hel masse store, røde hjerter, - men få mailer/samtaler. Er det vanlig? Jeg er en utadvendt dame og liker å skravle i vei, - lurer på om det er noe jeg ikke helt har fått med meg om hvordan man forholder seg her på Sukker. Gi meg gjerne noen innspill og råd!!

Lurer på et par ting...

Hvis man skriver veldig kort i den første mailen... feks bare innom for å si hei..... eller noe sånn... Er det da dødfødt med et svar? Er det mangel på noe morsomt å si sånn med en gang som er probelmet? Eller hadde jeg fått svar uansett hva jeg skrev om jeg hadde bare hatt en litt mer interessant profil? Jeg har bare litt tekst i profilen, men nok til å gi et lite inntrykk. Jeg syns BÅDE profilen og den første kontakten er vanskelig! Men etter dette har jeg ikke noe problemer med å skrive noe som helst nesten.

Hvor mange bryr seg alvorlig om disse matchtallene og treet?
Og er det flere enn meg som får veldig rødt på det bladet som heter porno på mange de titter på? Jeg aner jo ikke hva jeg har svart på det spørsmålet engang. Jeg er ikke unormal på det området altså ;)

Smil!

Ingen svar
(mann 29 år fra Akershus) Privat melding

Jeg vet svært godt at livet kan være surt og jævlig, men oppfordrer alle til å være positive, ettersom man bruker færre muskler på å smile :) enn på å være sure :(
Man skal jo ikke slite seg ut, heller!

Hvis man er interessert i å forbrenne kalorier kan man selvfølgelig være så sur man bare vil!

-Fredrik :)

Okei, jeg har snakket med en fyr fra sukker en god stund nå og jeg liker han veldig godt!

Skal møte han til helga, men det er snakk om overnatting. Jeg aner jo ikke hva han kommer til å syns om meg, da han aldri har sett hvordan jeg ser ut i virkeligheten + at han ikke har sett "helfigur"-bilde. Hva om han syns jeg er skikkelig lite attraktiv og stygg? Det kommer jo til å bli katastrofe, i og med at reisen er ganske lang og hvis det ikke klaffer, er det langt å reise hjem igjen... USIKKER for øyeblikket. Føler meg lite attraktiv.

På en måte gruer jeg meg til å møte han, men på en annen side gleder jeg meg. Håper ikke han er den overfladiske typen...

Hvorfor må man fikle opp ting som er skrevet av noen fra en annen tid, enn å bare si "jeg savner deg, du er det flotteste og beste som finns"...

Og må man absolutt slenge opp noen ord i dikt.. så skriv et selv.. Ikke lek intelligent og kopier..

Nå er denne frøkna trøtt siden hu erger seg over så banale ting :P

Nettflørter mest på søndager :http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7641739

En stor del av innleggene her på forumet handler om hva "vi" ser etter hos en partner. Hva er turn on, hva er turn off, hva har alder å si, yrke, utdanning, barn osv.

Kom over denne artikkelen: http://org.ntnu.no/humgru/grunnleggende.html

Scroll ned til punkt 4. Happy reading, for dem som orker å anstrenge hodet på en søndag :)

mmm....MILF!

Siste svar sø. 22 mai 2011 21:21 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Milfhunter

Jeg har så lurt til å treffe en 35-45 år gammel kvinne som er klar for litt eventyr med en kjekk, velstelt ung mann.
Er det noen av dere der ute?

Mulig jeg havner i en litt pinlig situasjon snart. Jeg så en veldig interessant profil her inne, og siden jeg jevnt over liker interessante profiler, så sendte jeg en melding. Så kikket jeg litt mer på profilen før det gikk opp for meg at, pokker, var ikke det hu dama kompisen min brukte nærmere et halvår på å sjekke opp, men uten å klare det...?

Akkurat nå så er det absolutt ikke noen tvil om at det er en regnfull SØNDAG....

....og kunne jeg ha ønsket meg noe nå så hadde det vært en å ligge sammen med på sofaen med en god film. En som jeg bare kunne ha kooooooosa masse med! Og kanskje bestille litt mat etterhvert for sulten blir man jo ;)

Hva ønsker du deg denne dagen?

Særlig dagenderpå søndagene.....
Og nå må noen snart finne opp en alkosperre på mobiltelefonen, gikk atter en gang på en smell i natt..!!!!
Minns jeg sendte en melding, mulig det var flere....men kan ikke huske hva jeg skrev og ikke fått noe svar tilbake..hmmmm..
Så nå ligger jeg, fyllesyk og nervene utenpå..
Æsj...måtte mandagen bare komme

den peneste av damene tar av seg sin bh og snur seg imot meg sier.....si meg har du det bra --jo takk skal du ha osv :)

yep am bored right now :(

Klarte å begå sjefstabben med å IKKE drikke plenty med vann før jeg la meg i går. Etter hva jeg kan se på kjøkkenet har jeg vært "flink" og laget nattmat, men det er vann, mye vann som er trikset før man legger seg... Så nå jeg er en smule fyllesjuk..

Heretter og ut er det vel ikke så mye annet å gjøre enn å få i seg mat? Egg, bacon, bønner og hele driten?

Jeg var jo sikker på at det var dommedag i går... Føles litt som om den kommer i dag..

Var på date i går og ga damen et raskt god-natt-kyss akkurat når trikken hennes kom... Men følte dessverre ingenting... Hun derimot sendte meg melding nå og takket for en veldig hyggelig avslutning på kvelden.... Oh, what do?

Kjeder meg litt jeg.. Lyst å finne på noe igrunn.. Noen som har lyst på en liten joggtur eller gåtur i Oslo i dag? Er det noen andre der ute som har noen spennende planer?

Kl. 18 hehe:)Da går jeg jo glipp av barnetv :-P

http://www.dagbladet.no/2011/05/20/nyheter/utenriks/dommedagsprofeti/harold_camping/16607078/#comments_container

Ha en fin dommedag alle sammen:)

hm !!!!

Jeg begynner:

"For det er Datavarehuset som har alt på samme sted, nå har Datavarehuset nok en gang satt prisen ned."

Omtrent 15 år etter at de gikk konk...

Jeg lurer på hva som er årsaken til at enkelte gutter mister interessen når jeg er hyggelig og interessert?

Nå har jeg snakket med en som sier han blir mer interessert hvis dama ikke er så veldig ivrig..

Stemmer dette tro?

Vil du unngå utroskap? Kanskje dette kan være nyttig!

Er ikke utroskap bare et evig tilbakevendende symptom i den slitne oldschool "Monogam-stolepå-kjæreste-pakka"? Hvorfor skylde på jentene eller seg selv, når det er de falske forventningene som er roten til hele faenskapen? Dropp forventningene = problem løst.

-Beskrivelse av "Monogam-stolepå-kjæreste-pakka": Man hooker opp, begynner å love hverandre alt mulig og er veldig opptatt av å "stole" mest mulig på hverandre. Merkelig denne "stolingen"…har egentlig aldri helt skjønt greia..."stole på" er liksom som en tvangstrøye man trer over hodet på noen mens man sier "Denne tar jeg på deg fordi jeg bryr meg så mye om deg, helt sannt!"
Det har ihvertfall noe å gjøre med å skape urealistiske forventninger, uten å tenke på den uunngåelige dagen de vil bli knust. Den dagen skal man spille "kjærlighetens martyr"-spillet. Dette spillet er et personlig drama for et usynlig puplikum, som i de de verste tilfellene ender i selvmord eller drap. Men de fleste nøyer seg med depresjon og ødelagt selvbilde for en stund fremover, gjerne med en dash bitterhet ovenfor det motsatte kjønn. Hovedtemaet er å identifisere seg så mye med forventningene at når de knuses føler man seg nesten knust selv. Det kalles gjerne "kjærlighetssorg", selv om det som regel har fint lite med kjærlighet å gjøre. Det er faktisk bare sorg på grunn av identifisering med knuste forventninger, og blir sterkere jo mer følelser som knyttes til forventningene.

"Utroskap" er et biprodukt av pakkeløsningen: drømmen om det monogame kjæresteforholdet for alltid, fullt av "stoling" på både ditt og datt. "Utroskap" er et ord du velger å gi på en forventning som ikke samsvarer med virkeligheten. Utroskap kan ikke eksistere uten forventninger, og å eliminere forventningene vil derfor eliminere utroskap. Og om det virker vanskelig kan jeg i hvert fall forsikre deg: litt innsats vil i det minste redusere problemet kraftig. Uten innsats oppnås ingenting, det samme gjelder her som andre steder.

Personlig liker jeg jenter bedre enn forventninger om fiktive idealer. Særlig liker jeg "jenter-uten-forventninger"- pakka, klinisk fritt for metafysisk "stoling" og annet press man trer nedover hodet på folk. Egentlig er det nesten det samme som kjærestepakka, bare at man dumper forventningene.

Lure på ka koffer såååå mange skal ha"skrytebilder" av Hemsedal og eller Operatakbilder? ingen som "bare" har vært i skogen på en vanlig tur da?eller som mæ? som bare har vært i Oslo å kosa mæ :)? æ e da oftere i skogen på tur, enn i Hemsedal på tur:)

Når er man for gammel til å dra på Johns?

Kvinne, hvor er du? Her er jeg!

Jeg er hverken rik eller pen eller høy eller velutdannet og smart, og ikke har jeg merkeklærne eller designerfrisyren fra armani. Jeg har ikke reist i de eksotiske landene og lært språkene. Men jeg har masse kjærlighet å gi og jeg vil gi deg alt av meg selv.

Jeg vil være en stabil brikke i ditt liv, en som henger rundt deg jevnlig, en som er der. Jeg er han som sitter tålmodig hjemme og vente på deg når du kommer hjem fra fest eller jeg hente deg med bil når du er klar. Er du på nachpiel skal jeg ha en ren seng klar for deg neste dag, og gi deg frokost på senga så du kan komme deg til hektene, og hvis du overnatter hos kompiser i helgene vil jeg tro på deg når du sier at det bare er vennskap.

Jeg tar det jeg får og jeg er ikke så kresen. Ser heller etter det beste i folk, også etter det beste i deg. Jeg vil heller gripe muligheten når den kommer og klamre meg til den etterpå, enn å lengte etter en drøm resten av livet.

Kvinne, hvor er du? Jeg er her.

Dette er noe jeg stusser over når jeg leser igjennom en del profiler her inne. F.eks at en overvektig person setter som krav under drømmepartner at personen skal være veltrent. Eller en som ikke har påbegynt noen som helst utdannelse og har en deltidsjobb, som søker en person med ordnet og god økonomi.

Det sies gjerne at man skal utfylle hverandre i et forhold, men blir det ikke litt feil å "kreve" kvaliteter man ikke innehar selv?

http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk

Kanskje ikke ute men definitivt inne....og ihvertfall inne hos meg....

Det er sikkert endel sukkerbiter her på forum som har gått litt for lenge uten, og glemt av for mye.

Kan noen som er mer skrivedyktige enn meg gi en kort repetisjon?

:)

Ikke vær sjenest nå guttaboys, synest dere ikke hu her var helt fantastisk liksom,
Trur aldri jeg har sett en dame som lever så mye etter det hun tror på, og er så
full av positivitet og selvtillit som hu her ass <3

http://youtu.be/q3mDLsyn6ns

Jeg begynte å snakke med en fyr på sukker for et par måneder siden, og vi har hatt kontakt til og fra en liten stund nå. Forrige uke fikk vi mye bedre kontakt og snakket på telefonen. Men i ettertid, når jeg har ringt han eller sendt melding, har han vært med "en venninne og sett film" HVER gang. I går så han film med ei venninne, i dag så han TV med ei venninne (fuckfriend perhaps?) og han skal til meg senere i dag.

Jeg blir jo usikker, og hvorfor fortelle meg at han ser film med ei venninne hver gang han gjør det? Hvorfor ikke dra en liten hvit løgn og si at han bare er opptatt med venner? Jeg blir usikker av sånne ting, for hva om jeg bare er en av mange venninner som ser en film med han..?

Jeg er nødt til å starte en tråd akkurat nå. For å hindre meg i å skrive enda en tekstmelding eller hyle mot månen eller vekke en venninne. Takk for forumet i slike stunder... ! :)

Jeg har nokså nylig møtt en mann som er midt i blinken for meg. Jeg har lyst til å rope ut hva jeg føler. Jeg har INGEN forbehold med han- ingenting som jeg tenker NEI om. Jeg vil egentlig bare at han og jeg skal være et par raskest mulig. Og så var jeg kanskje litt rask og ba han på SMS i formiddag til fest neste uke med alle vennene mine etter noen ukers romantisk beskjentskap. Jeg har ikke fått noe svar. Og derav neglebitingen... Men hva tenker dere gutter? Blir dere lett frika ut av sånt? Eller tenker dere at det er hyggelig og inkluderende stil (hadde vel vært kjipt å ikke bli bedt og når det er vennefest?), og hvis det føles voldsomt er det bare å si fra om det. Jeg blir jo ikke sur for det. Huff, jeg er så dårlig på stillhet!!!

Men det kan vel ikke være grunn i seg selv til å backe ut fullstendig? Eller kan det det??

Starter en ny trå istede for å skrive inni en annen.....

sexy kommer i alle (ok, nesten) alle størrelser/høyder/lengder/bredder.... hander sinnsykt om selvtillit..

Vær stolt av den kroppen du har !

Som en kompis sa til en venninne om meg " hun er litt større enn de jeg vanligvis er med, men hun har sånn selvtillit at hun blir bare sexy uansett"
Van jo ikke meningen jeg skulle vite dette men er veldig glad for hun sa det til meg....

Hva synes sukker-folket om dette? Er det selvtillit som gjør noe mer sexy enn andre?

Dette blir en fast lørdags tråd fra min side ^^

Hva skal du i dag ? =)

Jeg har allerede vært i sverige, og vært å trent i dag =)

Og i aften er det grill fest og bursdag =)

Answer damnit!

Jeg møtte en på 35 år i starten av mai måned. Jeg har vært i samme forhold i mange år, han har vært singel i 4 år.

Jeg spurte hvor mange han har hatt sex med og han svarte 10 stk de siste 4 årene.

Er ikke det litt VEL mye?

Jeg er en gutt som er livredd for å ende opp som en patetisk sutrer. Nå er det ikke mangelen på respons som er noe problem, men jeg sliter veldig med å holde en samtale gående med en dame jeg har møtt her inne. Det ender som oftest opp i ingenting.

Jeg tilbringer også altfor for mye tid her inne på sukker. Jeg er her nesten hele tiden.( Bortsett fra når jeg er på jobb da selvfølgelig!) Hver gang jeg logger meg inn på mailen min lukker jeg øynene i håp om at jeg har fått en ny privat melding fra sukker.no. Det blir for patetisk! Noen råd?

Hva skal du skrive i en profil tekst ?
Å hva skal du la være å nevne ?

Noen som har artige historier med tidligere eller nåværede sexpartnere?

Eller blir dette tidenes korteste tråd? :)

I 5 uker har jeg truffet en gutt cirka en gang hver uke.

Jeg har sagt at jeg ikke vil involvere meg noe særlig fordi jeg er redd for avvisning, og at jeg derfor vil avvise/ dumpe han først. Liker han godt og han liker meg.
Han sier at det sikkert bare er et tidsspørsmål før jeg finner en som er hottere, og han er forberedt på at jeg da vil dumpe han. Han er tydeligvis like utrygg som meg. Selv om vi liker hverandre kjempegodt er det rett før jeg sier takk for meg. Og det kun på grunn av at jeg ikke orker at han finner en annen.

Hmmm.. er ikke helt i vater her,kjenner jeg :)

Innspill?

enkelte daga alene e verre enn andre :( i dag e d kjip dag å være alene på fjellet

Hvordan finner man egentlig det rommet der man verken fremstår som for pågående eller for uinteressert?