Sukkerforum

Jeg liker ikke å maile og har ønske om å møte en kar etter 2 mail
Er det for drøyt eller?

Kanskje bergensk ?

Kom med forslag :)

Ok. Vi møttes i november, det hadde akkurat blitt slutt med dama hans. Vi klikka med en gang(!), og har siden da vært veldig gode venner. Kan vel si vi har drevet på. Eller, vært på vippestadiet kjæreste/venn. Har kunnet ligge på sofaen i skje, bare kilt på hverandre, sett på teite serier, latter, stillhet, flørtende blikk.. Ja, sånn har vel dagene vært når vi har vært sammen. Det var en periode jeg ble usikker, fordi han er så usikker (på seg selv?). Jeg spør, han fleiper litt med svar tilbake. Jeg spør ærlig, han klarer fortsatt ikke være ærlig. Jeg sa jeg var usikker på hva han følte, han sa det hadde han hørt før, og at han ikke bar lett å lese, men at jeg "vær så snill" ikke måtte gi han opp. Er han bare usikker på seg selv? Er han redd for å involvere seg i er nytt forhold, bygge opp nye følelser med en ny person, og blottlegge alle følelser på nytt?

Februar kom, vi skulle møtes på fredag. Han måtte jobbe overtid, kom ikke. Lørdag, han var ute med vennekretsen sin. Søndag, hørte ingenting.. Mandag, i et forhold med blabla (XEN?!?!?!)....... broken heart, for meg... Skuffa, sletter nummeret, og han fra face. En uke senere, får masse meldinger om hva jeg driver med, hvorfor jeg kutta kontakten istedet for å la han forklare seg, sure meldinger. Jeg er kald, og skuffa tilbake. Han forstår hvorfor jeg sletta han, men han kom med en forklaring at "du ga jo uttrykk for at du ikke likte meg"...... Javel... Kan man ikke være frustrert over svarene dine uten at det betyr at jeg ikke liker deg?.. Huff. Han sa han alltid ville være der om neg ville snakke..

Jeg ble venn med han igjen to uker senere, men sa ifra at dama ville jeg ikke møte. Og ikke de to sammen. Det var greit, han virket gla for å snakke med meg igjen. Jeg savnet han..kanskje prøve å få han tilbake på denne måten? Vi har snakker en del på face og slikt, og på meld. Men ikke møttes siden februar..

I dag:
snakker på face. han er keen på å bli med på vennetur til alanya til sommeren. Vi snakker om leiligheten hans, han har pussa opp siden februar. Snart ferdig, mangler kjøkken. Ut av det blå sier han : vil du komme til meg og sjekke ut leiligheten i morgen etter jobb klokka 13? Jeg svarer at jeg jobber til 3.. Han sier: da kan du jo komme hit rett etter jobb? (what?!?!?!) Okej :) sier jo jeg tilbake.. "ring meg etter jobb da! Jeg må stikke, søta. Hadeeeem <3". (hjerte?? Søta?? Hakke han dame??).

Forvirra. Hva vil han? Hva tror dere? Hjelp!

Sender ikke så mange førstemeldinger. Så da jeg tenkte å få inn litt nye impulser i går, tok jeg like gjerne litt godt i med tanke på hva noen av gutta i dette forumet sier

Sendte ut seks førstemeldigner og fikk seks svar tilbake.

Jeg har bare helt greit utseende og har klusset ned en kort og grei profil...

Selv om gårsdagen var bra i så måte synes jeg ærlig talt at damene ikke er så ille som noen sytekopper vil ha det til - tror nok noen av de fustrerte gutta bør fikse litt på profilen isteden eller justere hvem de sender meldinger til... ;)

Jeg syns det er så vanvittig flaut å se på alle disse folka som går rundt og tror de er fra Oslo. Det blir stadig fler av dem, såkalte wannabees!
Jeg blir så irritert altså! Skammer de seg over hjemstedet sitt eller?

Tenkte jeg bare skulle komme med en gla'melding sånn på tampen av helgen, siden det er så mye sutring over ubesvarte meldinger og slikt her. En kollega av meg er nå gravid med sin samboer, og de møttes her på Sukker for noe over et år siden og har vært sammen siden. Og nå er de i ferd med å bli tre.

Cheer up! Det ordner seg for de fleste av oss til slutt :)

Herlig tekst, en liten kuriositet :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Johnny Take My Wife

http://www.youtube.com/watch?v=03zUA58yudg

Hjelp meg å forstå dette.
På Sukker er jo alle anonyme mer eller mindre. Vi ligger her uten navn, adresse, mailadresse osv. Det er et bilde her og man forteller hvilket fylke man bor i, og kanskje til og med i nærheten av hvilket tettsted.
Men her på forumet ligger sikkert 90% av innleggene anonyme. Så i prinsippet ligger 90% av dere her med en dobbelt anonymitet, og finner man noen på forumet som har spennende meninger og refleksjoner er det ingen mulighet for å ta kontakt.

Why?

så mye negativt og bla bla !! det er sommer.det er sol det er helg osv :)

finn oss date og kom oss ut :)

klem til alle ;-)

Usikker på om dette er noe alle vet eller om det ikke er noen som gidder å bruke dette, men jeg gjør nå i alle fall det og syntes nå det er en kjekk sak.

Det hele er temmelig enkelt. For det første må du kjøre mozilla firefox. (Om ikke du vil, orker eller har andre grunner for å IKKE kjøre Firefox, spar meg for dem.. Dette er ikke en tråd for "sikreste og beste nettleser" )

Firefox.. kan lasted ned gratis her: http://firefox.no/

1Last ned og installer Greasemonkey : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/
2Restart Firefox.
3Last ned og installer Unfriender: http://userscripts.org/scripts/show/58852
4restart firefox.
-ferdig

I facebook ar du nå fått en ny "tab" ved siden av "friends" som heter "Unfriends"

Ta-Daa.

Syntes nå det er grei ting å følge med på.. Folk kommer... Og går..

Oh. .. Kjør inn Adblock mens du først er i gang.. så slipper du all reklamen..
Immari greit nårru leser "aviser" som Vege og dagbla...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

Tom Waits Løp i Trondheim

Ingen svar
(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Lørdag er det Tom Waits Løp i Trondheim, skal du være med?
Det skal jeg :D

Tenk på noen du er glad i, men som du kanskje ikke har tenkt så mye på i det siste.

Vi har fått henvendelse fra flere brukere av forumet ønsker seg en høyere grad av seriøsitet. Dette er vi enig i og vi ber derfor om at "tomme" innlegg begrenses. Med tomme innlegg menes de som ikke har et innhold utover det å lage lyd, erte eller provosere. Husk at grunnen til at du skriver et innlegg er fordi det sitter mange i enden som kan ha glede av å lese det du skriver!

Dette krever litt av den som skriver her på forumet, for hvis ikke så blir det færre som gidder å lese. Vi vil fremover stramme litt opp og vi vil kunne utestenge fra Sukker de som gjør gjentatte ganger reduserer kvaliteten på forumet.

Det man bør ha i bakhodet mens man skriver er altså:

Hvordan kan flesteparten leserne få glede av mitt innlegg?

Satt å leste i "vondt å vite" tråden her inne og kom inn på tankene på x'en som var utro mot meg med opptil 5-6 andre kvinnemennesker.. Han hadde vært utro i et tidligere forhold og lovet på tro og ære at det aldri ville skje igjen.. :P Lille dustete meg trodde selvfølgelig på han.. Nå er han forlovet og har to barn med en av de 5-6 andre jentene, men hver gang jeg møter han ute prøver han å få med meg på hotell.. Dust!

Ligger det faktisk noe i "En gang utro, alltid utro.." ordtaket?

Har du noen gang vært utro. Har du vært inne på tanken? Har noen vært utro mot deg?

Og til dere som har gått inn i et forhold som "den andre kvinnen/mannen", tenkte du aldri på at din partner kunne gjøre akkuratt det samme mot deg som han/hun gjorde mot sin forrige partner?

Noen som har planer og forventninger?
Eller ikke?

for de brede og de smale, de korte og de lange, for kvinner og menn....

...som lurer på tips og triks, råd og vink..

det finnes sikkert mange som lurer på ting med strøm, bil, båt, snekring eller kanskje noe med rør?

og siden det er så mange forskjellige karakterer her, tipper jeg det er mange som kan svare på det meste...

håper jeg hjalp noen bare ved å lage tråden igrunn :)

Vi trenger en happypappy tråd nå synes jeg, mye syting om dagene!

Hvorfor er din dag i dag fantastisk?

Min dag er fantastisk fordi jeg har vært på date, og nå sitter jeg hjemme med et glass vin og kjenner på et par sommerfugler.. ;)

Ser til stadighet profiler der innehaverne har vært både i Peru, Kenya og Thailand, etter bildene å dømme i løpet av de siste årene. Og, nei, dette er ikke for å klage. Tvert imot, jeg misunner dem/dere. For som den nesten eneste single i min krets, er det svært sjelden jeg klarer å få noen med på utenlandsturer. Så jeg lurer på - drar folk alene, eller?

Jeg og ei venninne hadde diskutert det om stjernetegn og slik igår. Er det noen av dere her som føler at dere passer med stjernetegnet deres? Hva slags stjernetegn har du? Tvillingene her.... sider dere kan sjekke ut er;

Erfaringer i forbindelse med forhold og stjernetegn?

www.gratishoroskopet.no

http://www.cafeastrology.com

Noen som vet hva jenter her inne ser etter i profilene?
Har alltid trodd det var kun på bilder/utseende, men ingen som blir nevnt dann og vann som favoritter her inne har sett noe særlig bra ut, er det teksten også tro??? :P

I dag er det den internasjonale sykepleierdagen !
Så i dag er dagen der man skal sette pris på en sykepleier, og gjerne gi dem en klem...

Gratulerer alle medsøstre !

Henger du og venter på "siste besøkende" eller browser du side opp og side ned med "online nå". Er det Chatten det går i? Skrives det forum for alle penga eller er sukker en side man han oppe ved siden av filmen du sitter og ser på? Går man løs på å lage "mitt søk nr. 100" samtidig som man skriver nok et svar som er i ferd med å tippe over til en novelle? Eller har du rett og slett sovna foran tastaturet igjen.. ?

Er jo greit å ha en sånn tråd er det ikke? :P

Jeg lurer på mye her i verden.. kan sikkert mye også :)

Det kan vi vel alle :)

kan ikke du skrive hva du lurer på, så kan alle komme inn her og se om de kan svare =)

Jeg lurer litt på om jeg burde vurdere ett annet bilde jeg ;)

Answer damnit!!

Når en voksen, seriøs og ordentlig mann sitter på date nr. 8 og sier:

Hva tenker du om oss og framtiden?

Hva betyr det? Kan det finnes noen mulighet for at han bare vil forsikre seg om at jeg IKKE mener alvor? Jeg svarte nemlig: Kan ikke du si noe om det først? Det ville han ikke. Og dermed sa vi ikke noe om det. Men det er vel ingen som ber andre om å blottstille følelser og tanker om framtiden for så å si etterpå at jeg er bare ute etter moro? Jeg tok spørsmålet som et veldig godt tegn... Men kanskje jublet jeg for tidlig?

HTC Desire HD så klart!

Kjærligheten

Siste svar to. 12 mai 2011 01:03 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Man kan ikke fange kjærligheten i konvensjoner, forventninger og prinsipper. Kjærligheten har ingenting med rettferdig eller urettferdig å gjøre, ytelser og motytelser. Kjærligheten er ikke styrt av fornuften og rasjonaliteten.

Kjærligheten må alltid føles fri.

Man kan ikke "gjøre krav" på en annens kjærlighet, da tenker man bare på seg selv - det er ikke ekte kjærlighet. Kjærligheten er noe man aktivt må velge, om ikke hvert eneste sekund av hver eneste time, så i hvertfall ofte nok til at man ikke glemmer hva den er.

Kjærligheten er aldri selvsagt.

Kriterier; ja, overkommelig!

Jeg endte opp med en svensk blondine som var 18 år yngre enn meg, som det selvfølgelig ikke blir noe mer med. Nå har hun dratt, og jeg skjønner jo at jeg burde benyttet meg av andre muligheter.

Er det rart at jeg er på Sukker? Nei, jeg fortjener ikke bedre!

Nå er klokken 0855, og jeg skal sove. God natt!

Snipp snapp snute....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lille fugl

så var enga ute. Kjelsås (2 div) ble rett og slett for sterke.

Har varit här ett tag nu och allt som kommit ut av det är en som bara lovar och lovar, en som sänder bilder på sina " nedre företräden" och en som ringer full som ett ägg och bara dravlar. Börjar ifrågasätta det seriösa här..... eller är alla män värda mer än 10 minuter av min tid upptagna?

Jag tröttnar snart........ Får bli som det blir..... kanske busschauffören är ledig ????

dette er ikkje meint for alvorlige diskusjoner men kunn for å irritere....:)

VIF-BRANN 0-2

Herlig profiltekst

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym neptun

"Er du mindre pen, så er du sannsynligvis snill, og er du ikke snill, så sliter du!"

Synd hun var i yngste laget for meg...

damer

Siste svar on. 11 mai 2011 17:51 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym blindebukk

hvilken damer er det enklest å få seg ein bete hos?

dei feite og støgge som er glad til, eller den eventyr lystne? eller er det ingen fasit i heile tatt:)

hadde berre vert morro og sett erfaringene der ute:)

Jeg fant lykken rett under nesen min, hvem hadde trodd det.
Lykken er å være tilstede....

GUUUD!

Siste svar on. 11 mai 2011 16:42 (39 svar)
Skjult ID med pseudonym Angell

Prøvde brudekjoler i dag da jeg skal gå i en brudevisning om noen dager.. Trodde jeg skulle døøøøø. og nå sitter jeg her og ser på bilde av megselv i en fantastisk kjole og skulle ønske jeg kunne kjøpe den fordi jeg skulle gifte meg med drømmemannen.. Buuuhhuuu!

Sånn en gang for alle..

Hva er viktigst når det gjelder langdistanse kategorien. Ang begge kjønn her altså.

Er IKKE lov å si ja takk begge deler (selv om vi vet mange ønsker dette) Her må du velge en av delene. (Stygg og lekker kropp, eller meget pent ansikt)
I denne tråden må du velge, ellers så følger du ikke trådens "seriøse" svarsønske :)

Isbilen

Siste svar on. 11 mai 2011 15:41 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Noen som er med på "Folkeaksjonen kast en vannballong på isbilen"? Jeg er så dritt lei den plinginga!!!

Betyr det noe? Eller styrer du unna dem med navn du har i din nærmeste familie?

Kommer litt inn på The Law of Attraction, The Secret igjen.
(Har nettopp lest den)

Noen her som bruker denne bevisst, og lykkes?
Men lykkes kanskje ikke med å finne kjæreste (ville vel ikke vært her da)?
Evt som har oppdaget (andre) begrensninger med den?
Noen som har prøvd å bruke den, men tror de bruker den litt feil?

vi er jo alle her av den samme grunnen (iallefall sånn i bunn og grunn)
Hva er de viktigste tingene DU ser etter hos den som kontakter evt du kontakter?

Dette er rett og slett fordi jeg er drit nyskjerrig ;)

Answer damnit!

Har fått bihulebetennelse.. Gjør sååå vondt!! :(

hei folkens!

jeg lurer på hvordan man kan fjerne at man har markert en person som interessant. noen som vet?
takker for svar :)

Leser at statsministeren angivelig skal ha nektet kongen å dele ut medaljer til krigshelter på frigjøringsdagen.
I kjølvannet har det kommet sterke reaksjoner....jeg har selv sett antydninger om at statsministeren plasserer seg selv over gud, at han har spyttet på kongen og fedrelandet. Arbeiderpartiet har blitt kalt "pampepartiet", stemmerne kalles enfoldige stakkarer.
Utsagn som "Politisk lobotomert statsminister og stabsjef " og "Statsminister med mindreverdighetskomplekser "
Jeg har selvsagt en mening om temaet.......men er det ikke litt drøyt da, å ubasunere seg på denne måten uten å vite det grann om saken!? Selvsagt bør statsministeren redegjøre for hva som er tilfelle her, men har det blitt sosialt akseptert å utbasunere seg på denne måten?
Folk kan gå inn selv å se....på ABC startsiden........hva slags inlegg som forekommer der.
Jeg er klar over at de som legger inn slike kommentarer er blant de som prater før de tenker........men burde ABC i det hele tatt la så sterke ytringer komme på trykk?

Dette er noe jeg sliter skikkelig med..

Er mange jenter her som ikke har no spesielt profiltekst.. men jenter som jeg syntes er pene, og vil prate med..
hva skal man gjøre da..

Da går jeg som regel for chatten, noe som i 90 % av tilfellene ikke funker..

Og, hva syntes dere jenter om chatten? vil dere bli kontakta der?

OG, åssen funker det? hakke blitt kontakta der før, så veit liksom ikke :P
noen som føler seg lystne på å kontakte meg?
det var en avsporing.

men, hva vil du at en gutt skal si til deg?
Og har dere noen gode tips? =D

answer damnit!!

Selv om det er imot mine prinsipper så tenkte jeg å prøve meg på noe som kan fortolkes som et positivt innlegg.

Var på date for en stund siden med ei som hadde vært modell i et blad for en ti års tid siden. Kjedet meg litt akkurat nå så jeg googlet henne og fant bladet.

Det første som slo meg var at hun ser mye bedre ut i dag… :)

Selv om det blir kort og veldig lite moro tråd av dette: så må jeg bare få meddelt at det er faktisk mange av dere damer som bare blir bedre og bedre med åra... :D

Har vært på noen dater, men ikke funnet the one ennå... På de forgående møtene har guttene vært klar for et treff til, men jeg har ikke følt det samme...
Nå i helgen var jeg på date med en som virkelig satte blodet i brus...med litt alkohol i bildet, ble det full pakke da første kvelden. Jeg vet...ikke lurt, men gjort er gjort!! Sendte mld. dagen etter, sånn takk for en fine date og fikk mld. tilbake.

Men nå sitter jeg her da og lurer, skal jeg sende ny melding og spørre om nytt treff eller vente til han tar kontakt...hvis han gjør det da???
Herregud føler meg som en fjortis igjen....også er det vel alltid sånn at den en vil ha ikke føler det samme...

krishopper er den vakreste som fins!

http://www.metacafe.com/watch/4181922/sir_control_yourself_naked_and_funny_1106/

Var ikke helt planlagt - min første forelskelse er dyp,lidenskaplig og med hele meg. Men han dumpet meg 1-2 ganger på grunn av egen usikkerhet og avstand ( hvilken er knapp 1 time)

Den andre er en jeg har kjent over lang tid - som jeg har lært å kjenne på en ny måte.
Den siste er selvsikker,stådig og leser meg som en åpen bok - utfordrer meg selv. Elsker det.

Men så er det han andre da - følte at han aldri ga meg en mulighet......

Får vel legge den første bak meg å seile videre.....:))

Uansett: LOVE YOU. Du er fantastisk - ikke tro noe annet. En dag står hun der........

Hei sann,

noe morsomt til dere. Litt lang, men det lønner seg å lese til slutt. Jeg lo så hart jeg nesten rammler av sofaen min.

http://rabiatix.wordpress.com/2010/09/09/olabil-vs-nigeria/

Værsågod