Sukkerforum

AAHHHH

Siste svar ma. 23 mai 2011 16:13 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym jaaaaa

FANT MORRA MI HER INNE, 95 I MATCH

Jeg er ganske ny bruker av Sukker. Synes det er morsomt og spennende, men jeg skjønner meg ikke helt på "flørten". Jeg har fått en hel masse store, røde hjerter, - men få mailer/samtaler. Er det vanlig? Jeg er en utadvendt dame og liker å skravle i vei, - lurer på om det er noe jeg ikke helt har fått med meg om hvordan man forholder seg her på Sukker. Gi meg gjerne noen innspill og råd!!

Lurer på et par ting...

Hvis man skriver veldig kort i den første mailen... feks bare innom for å si hei..... eller noe sånn... Er det da dødfødt med et svar? Er det mangel på noe morsomt å si sånn med en gang som er probelmet? Eller hadde jeg fått svar uansett hva jeg skrev om jeg hadde bare hatt en litt mer interessant profil? Jeg har bare litt tekst i profilen, men nok til å gi et lite inntrykk. Jeg syns BÅDE profilen og den første kontakten er vanskelig! Men etter dette har jeg ikke noe problemer med å skrive noe som helst nesten.

Hvor mange bryr seg alvorlig om disse matchtallene og treet?
Og er det flere enn meg som får veldig rødt på det bladet som heter porno på mange de titter på? Jeg aner jo ikke hva jeg har svart på det spørsmålet engang. Jeg er ikke unormal på det området altså ;)

Smil!

Ingen svar
(mann 29 år fra Akershus) Privat melding

Jeg vet svært godt at livet kan være surt og jævlig, men oppfordrer alle til å være positive, ettersom man bruker færre muskler på å smile :) enn på å være sure :(
Man skal jo ikke slite seg ut, heller!

Hvis man er interessert i å forbrenne kalorier kan man selvfølgelig være så sur man bare vil!

-Fredrik :)

Okei, jeg har snakket med en fyr fra sukker en god stund nå og jeg liker han veldig godt!

Skal møte han til helga, men det er snakk om overnatting. Jeg aner jo ikke hva han kommer til å syns om meg, da han aldri har sett hvordan jeg ser ut i virkeligheten + at han ikke har sett "helfigur"-bilde. Hva om han syns jeg er skikkelig lite attraktiv og stygg? Det kommer jo til å bli katastrofe, i og med at reisen er ganske lang og hvis det ikke klaffer, er det langt å reise hjem igjen... USIKKER for øyeblikket. Føler meg lite attraktiv.

På en måte gruer jeg meg til å møte han, men på en annen side gleder jeg meg. Håper ikke han er den overfladiske typen...

Hvorfor må man fikle opp ting som er skrevet av noen fra en annen tid, enn å bare si "jeg savner deg, du er det flotteste og beste som finns"...

Og må man absolutt slenge opp noen ord i dikt.. så skriv et selv.. Ikke lek intelligent og kopier..

Nå er denne frøkna trøtt siden hu erger seg over så banale ting :P

Nettflørter mest på søndager :http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7641739

En stor del av innleggene her på forumet handler om hva "vi" ser etter hos en partner. Hva er turn on, hva er turn off, hva har alder å si, yrke, utdanning, barn osv.

Kom over denne artikkelen: http://org.ntnu.no/humgru/grunnleggende.html

Scroll ned til punkt 4. Happy reading, for dem som orker å anstrenge hodet på en søndag :)

mmm....MILF!

Siste svar sø. 22 mai 2011 21:21 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Milfhunter

Jeg har så lurt til å treffe en 35-45 år gammel kvinne som er klar for litt eventyr med en kjekk, velstelt ung mann.
Er det noen av dere der ute?

Mulig jeg havner i en litt pinlig situasjon snart. Jeg så en veldig interessant profil her inne, og siden jeg jevnt over liker interessante profiler, så sendte jeg en melding. Så kikket jeg litt mer på profilen før det gikk opp for meg at, pokker, var ikke det hu dama kompisen min brukte nærmere et halvår på å sjekke opp, men uten å klare det...?

Akkurat nå så er det absolutt ikke noen tvil om at det er en regnfull SØNDAG....

....og kunne jeg ha ønsket meg noe nå så hadde det vært en å ligge sammen med på sofaen med en god film. En som jeg bare kunne ha kooooooosa masse med! Og kanskje bestille litt mat etterhvert for sulten blir man jo ;)

Hva ønsker du deg denne dagen?

Særlig dagenderpå søndagene.....
Og nå må noen snart finne opp en alkosperre på mobiltelefonen, gikk atter en gang på en smell i natt..!!!!
Minns jeg sendte en melding, mulig det var flere....men kan ikke huske hva jeg skrev og ikke fått noe svar tilbake..hmmmm..
Så nå ligger jeg, fyllesyk og nervene utenpå..
Æsj...måtte mandagen bare komme

den peneste av damene tar av seg sin bh og snur seg imot meg sier.....si meg har du det bra --jo takk skal du ha osv :)

yep am bored right now :(

Klarte å begå sjefstabben med å IKKE drikke plenty med vann før jeg la meg i går. Etter hva jeg kan se på kjøkkenet har jeg vært "flink" og laget nattmat, men det er vann, mye vann som er trikset før man legger seg... Så nå jeg er en smule fyllesjuk..

Heretter og ut er det vel ikke så mye annet å gjøre enn å få i seg mat? Egg, bacon, bønner og hele driten?

Jeg var jo sikker på at det var dommedag i går... Føles litt som om den kommer i dag..

Var på date i går og ga damen et raskt god-natt-kyss akkurat når trikken hennes kom... Men følte dessverre ingenting... Hun derimot sendte meg melding nå og takket for en veldig hyggelig avslutning på kvelden.... Oh, what do?

Kjeder meg litt jeg.. Lyst å finne på noe igrunn.. Noen som har lyst på en liten joggtur eller gåtur i Oslo i dag? Er det noen andre der ute som har noen spennende planer?

Kl. 18 hehe:)Da går jeg jo glipp av barnetv :-P

http://www.dagbladet.no/2011/05/20/nyheter/utenriks/dommedagsprofeti/harold_camping/16607078/#comments_container

Ha en fin dommedag alle sammen:)

hm !!!!

Jeg begynner:

"For det er Datavarehuset som har alt på samme sted, nå har Datavarehuset nok en gang satt prisen ned."

Omtrent 15 år etter at de gikk konk...

Jeg lurer på hva som er årsaken til at enkelte gutter mister interessen når jeg er hyggelig og interessert?

Nå har jeg snakket med en som sier han blir mer interessert hvis dama ikke er så veldig ivrig..

Stemmer dette tro?

Vil du unngå utroskap? Kanskje dette kan være nyttig!

Er ikke utroskap bare et evig tilbakevendende symptom i den slitne oldschool "Monogam-stolepå-kjæreste-pakka"? Hvorfor skylde på jentene eller seg selv, når det er de falske forventningene som er roten til hele faenskapen? Dropp forventningene = problem løst.

-Beskrivelse av "Monogam-stolepå-kjæreste-pakka": Man hooker opp, begynner å love hverandre alt mulig og er veldig opptatt av å "stole" mest mulig på hverandre. Merkelig denne "stolingen"…har egentlig aldri helt skjønt greia..."stole på" er liksom som en tvangstrøye man trer over hodet på noen mens man sier "Denne tar jeg på deg fordi jeg bryr meg så mye om deg, helt sannt!"
Det har ihvertfall noe å gjøre med å skape urealistiske forventninger, uten å tenke på den uunngåelige dagen de vil bli knust. Den dagen skal man spille "kjærlighetens martyr"-spillet. Dette spillet er et personlig drama for et usynlig puplikum, som i de de verste tilfellene ender i selvmord eller drap. Men de fleste nøyer seg med depresjon og ødelagt selvbilde for en stund fremover, gjerne med en dash bitterhet ovenfor det motsatte kjønn. Hovedtemaet er å identifisere seg så mye med forventningene at når de knuses føler man seg nesten knust selv. Det kalles gjerne "kjærlighetssorg", selv om det som regel har fint lite med kjærlighet å gjøre. Det er faktisk bare sorg på grunn av identifisering med knuste forventninger, og blir sterkere jo mer følelser som knyttes til forventningene.

"Utroskap" er et biprodukt av pakkeløsningen: drømmen om det monogame kjæresteforholdet for alltid, fullt av "stoling" på både ditt og datt. "Utroskap" er et ord du velger å gi på en forventning som ikke samsvarer med virkeligheten. Utroskap kan ikke eksistere uten forventninger, og å eliminere forventningene vil derfor eliminere utroskap. Og om det virker vanskelig kan jeg i hvert fall forsikre deg: litt innsats vil i det minste redusere problemet kraftig. Uten innsats oppnås ingenting, det samme gjelder her som andre steder.

Personlig liker jeg jenter bedre enn forventninger om fiktive idealer. Særlig liker jeg "jenter-uten-forventninger"- pakka, klinisk fritt for metafysisk "stoling" og annet press man trer nedover hodet på folk. Egentlig er det nesten det samme som kjærestepakka, bare at man dumper forventningene.

Lure på ka koffer såååå mange skal ha"skrytebilder" av Hemsedal og eller Operatakbilder? ingen som "bare" har vært i skogen på en vanlig tur da?eller som mæ? som bare har vært i Oslo å kosa mæ :)? æ e da oftere i skogen på tur, enn i Hemsedal på tur:)

Når er man for gammel til å dra på Johns?

Kvinne, hvor er du? Her er jeg!

Jeg er hverken rik eller pen eller høy eller velutdannet og smart, og ikke har jeg merkeklærne eller designerfrisyren fra armani. Jeg har ikke reist i de eksotiske landene og lært språkene. Men jeg har masse kjærlighet å gi og jeg vil gi deg alt av meg selv.

Jeg vil være en stabil brikke i ditt liv, en som henger rundt deg jevnlig, en som er der. Jeg er han som sitter tålmodig hjemme og vente på deg når du kommer hjem fra fest eller jeg hente deg med bil når du er klar. Er du på nachpiel skal jeg ha en ren seng klar for deg neste dag, og gi deg frokost på senga så du kan komme deg til hektene, og hvis du overnatter hos kompiser i helgene vil jeg tro på deg når du sier at det bare er vennskap.

Jeg tar det jeg får og jeg er ikke så kresen. Ser heller etter det beste i folk, også etter det beste i deg. Jeg vil heller gripe muligheten når den kommer og klamre meg til den etterpå, enn å lengte etter en drøm resten av livet.

Kvinne, hvor er du? Jeg er her.

Dette er noe jeg stusser over når jeg leser igjennom en del profiler her inne. F.eks at en overvektig person setter som krav under drømmepartner at personen skal være veltrent. Eller en som ikke har påbegynt noen som helst utdannelse og har en deltidsjobb, som søker en person med ordnet og god økonomi.

Det sies gjerne at man skal utfylle hverandre i et forhold, men blir det ikke litt feil å "kreve" kvaliteter man ikke innehar selv?

http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk

Kanskje ikke ute men definitivt inne....og ihvertfall inne hos meg....

Det er sikkert endel sukkerbiter her på forum som har gått litt for lenge uten, og glemt av for mye.

Kan noen som er mer skrivedyktige enn meg gi en kort repetisjon?

:)

Ikke vær sjenest nå guttaboys, synest dere ikke hu her var helt fantastisk liksom,
Trur aldri jeg har sett en dame som lever så mye etter det hun tror på, og er så
full av positivitet og selvtillit som hu her ass <3

http://youtu.be/q3mDLsyn6ns

Jeg begynte å snakke med en fyr på sukker for et par måneder siden, og vi har hatt kontakt til og fra en liten stund nå. Forrige uke fikk vi mye bedre kontakt og snakket på telefonen. Men i ettertid, når jeg har ringt han eller sendt melding, har han vært med "en venninne og sett film" HVER gang. I går så han film med ei venninne, i dag så han TV med ei venninne (fuckfriend perhaps?) og han skal til meg senere i dag.

Jeg blir jo usikker, og hvorfor fortelle meg at han ser film med ei venninne hver gang han gjør det? Hvorfor ikke dra en liten hvit løgn og si at han bare er opptatt med venner? Jeg blir usikker av sånne ting, for hva om jeg bare er en av mange venninner som ser en film med han..?

Jeg er nødt til å starte en tråd akkurat nå. For å hindre meg i å skrive enda en tekstmelding eller hyle mot månen eller vekke en venninne. Takk for forumet i slike stunder... ! :)

Jeg har nokså nylig møtt en mann som er midt i blinken for meg. Jeg har lyst til å rope ut hva jeg føler. Jeg har INGEN forbehold med han- ingenting som jeg tenker NEI om. Jeg vil egentlig bare at han og jeg skal være et par raskest mulig. Og så var jeg kanskje litt rask og ba han på SMS i formiddag til fest neste uke med alle vennene mine etter noen ukers romantisk beskjentskap. Jeg har ikke fått noe svar. Og derav neglebitingen... Men hva tenker dere gutter? Blir dere lett frika ut av sånt? Eller tenker dere at det er hyggelig og inkluderende stil (hadde vel vært kjipt å ikke bli bedt og når det er vennefest?), og hvis det føles voldsomt er det bare å si fra om det. Jeg blir jo ikke sur for det. Huff, jeg er så dårlig på stillhet!!!

Men det kan vel ikke være grunn i seg selv til å backe ut fullstendig? Eller kan det det??

Starter en ny trå istede for å skrive inni en annen.....

sexy kommer i alle (ok, nesten) alle størrelser/høyder/lengder/bredder.... hander sinnsykt om selvtillit..

Vær stolt av den kroppen du har !

Som en kompis sa til en venninne om meg " hun er litt større enn de jeg vanligvis er med, men hun har sånn selvtillit at hun blir bare sexy uansett"
Van jo ikke meningen jeg skulle vite dette men er veldig glad for hun sa det til meg....

Hva synes sukker-folket om dette? Er det selvtillit som gjør noe mer sexy enn andre?

Dette blir en fast lørdags tråd fra min side ^^

Hva skal du i dag ? =)

Jeg har allerede vært i sverige, og vært å trent i dag =)

Og i aften er det grill fest og bursdag =)

Answer damnit!

Jeg møtte en på 35 år i starten av mai måned. Jeg har vært i samme forhold i mange år, han har vært singel i 4 år.

Jeg spurte hvor mange han har hatt sex med og han svarte 10 stk de siste 4 årene.

Er ikke det litt VEL mye?

Jeg er en gutt som er livredd for å ende opp som en patetisk sutrer. Nå er det ikke mangelen på respons som er noe problem, men jeg sliter veldig med å holde en samtale gående med en dame jeg har møtt her inne. Det ender som oftest opp i ingenting.

Jeg tilbringer også altfor for mye tid her inne på sukker. Jeg er her nesten hele tiden.( Bortsett fra når jeg er på jobb da selvfølgelig!) Hver gang jeg logger meg inn på mailen min lukker jeg øynene i håp om at jeg har fått en ny privat melding fra sukker.no. Det blir for patetisk! Noen råd?

Hva skal du skrive i en profil tekst ?
Å hva skal du la være å nevne ?

Noen som har artige historier med tidligere eller nåværede sexpartnere?

Eller blir dette tidenes korteste tråd? :)

I 5 uker har jeg truffet en gutt cirka en gang hver uke.

Jeg har sagt at jeg ikke vil involvere meg noe særlig fordi jeg er redd for avvisning, og at jeg derfor vil avvise/ dumpe han først. Liker han godt og han liker meg.
Han sier at det sikkert bare er et tidsspørsmål før jeg finner en som er hottere, og han er forberedt på at jeg da vil dumpe han. Han er tydeligvis like utrygg som meg. Selv om vi liker hverandre kjempegodt er det rett før jeg sier takk for meg. Og det kun på grunn av at jeg ikke orker at han finner en annen.

Hmmm.. er ikke helt i vater her,kjenner jeg :)

Innspill?

enkelte daga alene e verre enn andre :( i dag e d kjip dag å være alene på fjellet

Hvordan finner man egentlig det rommet der man verken fremstår som for pågående eller for uinteressert?

Hvem bør en velge å sende mail til?

En bør vel ta profilsøk, tidligere har jeg sett at man bør søke på seksuelt relatert ting og kort varighet på forhold.
Og se i profil etter ting som elsker, flørt, ønsker å møte mann?

Bør en starte i bunnen av listen, på 70, og så jobbe seg oppover?

Scam-noob! :P

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mort1

"My msn is ivettesouzaba@hotmail.com
We can talk on cam on Sunday.. 7 pm :D

Because I'm going to Bergen today..
Have a lovely weekend.. xx"

Dette fikk jeg etter å ha bedt ei "jente" som skrev til meg på engelsk om å få se henne på cam (hvem stoler hvem på de som skriver engelsk her inne??)

Søk opp epost-adressen på facebook og du finner profilen til svenske Daniel Sodergreen, hahahahaha! PRØV i alle fall når du skal scamme folk da...

Jeg undrer meg stadig.. Mulig det har vært en tråd om dette tidligere som jeg ikke har fått med meg, men jaja..
Når jeg er inne på profilene til menn, står det "stort sett" det samme i dem, med unntak selvsagt.
Alle skriver om trening, og reiser, virker som hele verden har vært overalt jo!
Og så har vi bildene da..
"Alle" (også der med unntak) har disse bildene tatt over hele verden, eller på en fjelltopp et sted..
Nå er jo jeg jente, så jeg ser ikke andre kvinners profiler, men er det slik hos "oss" også?

Betyr det at dersom man IKKE er bereist eller har slike natur-bilder så er man mindre attraktiv?
Snakker jo om meg selv her, jeg fins ikke bereist (vært ET sted i syden, og der jobbet jeg og) og har ikke lagt
inn bilder av naturen & meg i skjønn forening.. Ikke fordi jeg sitter i sofaen hele tiden, men rett og slett
fordi jeg ikke syns noen bilder av meg tatt i naturen er noe fine :P (svett og rød i toppen er ikke verdens beste sjekketriks føler jeg)

Så.. hva er deres mening om det? Gjør det meg mindre attraktiv at jeg ikke er bereist i en alder av 31?
(jeg som ENDELIG nå har mulighet til å reise!)

Er det ikke slik at ingen menn egenlig vil betale 100 000 for en fest og 15 000 for en kjole,, men så blir de presset inn i det av giftesyke damer?

Typisk...

Siste svar lø. 21 mai 2011 00:59 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Her har man vært ute og tatt noen øl. Og så merker man at man har fått en melding i innboksen. Og så svarer man - i den tilstanden man er. Det bare bygger opp under min catchphrase - er det rart jeg er singel???

Jeg har møtt en mann som ønsker mer enn kun treff nå og da. Det vil si han ønsker hyggelige treff ukentlig og er veldig flink til å gi kompimenter. Vi har det veldig morsomt sammen, og han spøker med "når vi gifter oss.." og "da må vårt felles barn hete..." osv.

Han sier og gjør alt veldig morsomt, men jeg merker at jeg tenker mye på dette når jeg er alene. Vil han virkelig at vi flytter sammen? I hans hus? og er han så seriøs egentlig?

Jeg blir litt engstelig. Jeg har planer om å være singel/ ha en fast elsker fremover. Er litt lei av lange og seriøse forhold.

Bør jeg fortelle at jeg kun ønsker å møtes hjemme hos han i all stillhet og at vi har vårt sosiale liv uten hverandre?

Hva synes dere om jenter som blogger da gutter?? Jeg har en blogg som er ganske populær hvor jeg skriver om det meste som skjer i livet mitt. De som ikke vil bli avbildet eller skrevet om blir selvfølgelig ikke det, men ville du blitt kjæreste med en som blogger?

Jeg fortalte en jeg datet at jeg kan ikke se for meg han som fremtidspartner da jeg følte meg sveket og kan ikke lenger stole på han etter at han lå med ei annen random jente etter vårt 5 treff. Enda han visste jeg var ute etter et forhold. Jeg gjorde det slutt på sms. Sommerferie planene ble lagt på hyllen.

Han reagerte på at jeg ikke gjorde det slutt på en ordentlig måte via telefon men sms, og ringte meg igjen dagen etter, jeg tok telefonen og han virket trist og han var snufsete og felte noen tårer. Han sa at han var trist også... og kommenterte i tillegg at jeg ikke virket så trist i telefonen......

Etterhvert kom han frem til at han hadde på begynnelsen ikke kunne ha sett for meg som kjæreste emne, jeg reagerte sterkt på dette og nevnte at slike ting skulle han ha nevnt på starten så man slapp å planlegge ferie og bruke tid. Han er nå så trist og mister tårene pga at han føler at han mister meg som en venn, og ikke pga kjærlighetssorg eller noe, han kunne ha grått selv om jeg var en kompis (gutter griner vel ikke foran hverandre?). Selv fremstår han som en sterk kar, han har lederegenskaper og konkurranse menneske (finner det ut ifb med jobb og utdanning). Men kjære forum troll, er dette en måte å redde sitt egen ansikt og stolthet på? Hvordan ville dere ha tolket ham? Sitter ikke han egentlig med kjærlighetssorg? Slik jeg ser det så er han full av kontraster...

Driver du med noe av det?
Vet du i det hele tatt hva det er?

Jeg leste nettopp om det i avisen.
Det klarer seg for meg.
Det har ingen appell for meg, og jeg kommer neppe til å gjøre det.

Kortversjoner:
Planking går ut på at folk legger seg ned som en planke på uvanlige, ofte farlige, steder (les: Darwin-kandidat).
Teapotting, man avbilder seg i tekanne-positur.
Balling, man avbilder seg sammenkrøllet som en ball.

:)

Jeg er ny på dette med online dating, og flørting me damer over nettet.

Tenkte dette kunne vær en en fin måte å komme i kontakt med nye folk på. Har vel egentlig funnet ut at det er på tide å lete andre plasser enn på byn etter et seriøst forhold.

Probleme er egentlig ikke det å komme i kontakt me folk her inne, men det å holde en samtale i gang over lenger tid.
Jeg stiller noen standar spørsmål og slenger på noen smilys, de svarer med samme mynt og vi veksler noen meldinger.

Så har jeg ikke så mye mer å komme med. Hva er det egentlig folk snakker om her inne?

Jeg får meg ikke til å skrive sukkersøte meldinger med hjerter, ballonger og løfter om evig lykke. Det blir litt for kleint for denne karen :)

Hvordan tar du steget fra å chatte, til å faktisk møtes?

Er bare max skuffet etter å ha logget meg på i dag...

Eksen min har også blitt medlem her nå og han har en match med meg på 96% .....

Vi er god venner og ingen følelser så er ikke det som er teit, men denne matchen irriterer meg....for er jo absoulutt det motsatte av han jeg søker...