Sukkerforum

Jeg er helt enig med mhessel i det hun skriver...
Går vel ann å bli kjent uten å måtte snakke sex og pupper osv.. Er ikke den måten jeg vil bli kjent med mannen med stor M i mitt liv....
Vær litt seriøse og hvis at dere vil bli kjent på en ordentlig måte...
Hilsen meg :)

Her er jeg fryktelig grønn. Har vært i fast forhold i tolv år og har tre barn (10,8,5). Forestiller meg det kan by på noen nye opplevelser og problemstillinger å entre "kjønnsmarkedet", med eksisterende familie i bagasjen. Har ikke hastverk, og vil bruke den tiden det tar å finne kjærligheten igjen - men det skal jo matche ikke bare med meg, men med min livssituasjon og mine barn også.

Jeg var tidlig ute med å få barn, og nå er jeg førstemann blant vennene mine til å stå der singel og klø meg i hodet. Har med andre ord ingen som kan fortelle meg om gjorte erfaringer og do's and don'ts.

Tips, innspill, erfaringer og råd - tas imot med takk.

Det jeg lurer på først er hva det er som gjør at folk ikke svarer på noe av det jeg skriver til dem? Det er litt flaut,men det må da være en forklaring.
Ønsker å få kontakt med nye mennesker siden jeg ikke kjenner så mange i Oslo. Er det noe galt med meg?

Hvilke andre forum bruker du tid på? Jeg tenker ikke bare på dateforum...

Noen som tror at det er en mening med alt det som skjer deg?
Eller er det bare tilfeldigheter?
Og hvorfor?

Jeg har observert her over tid mye snakk om sex, vaner og diverse ønsker.
Og dette er tydeligvis et tema som mange er opptatt av.
Men jeg må si jeg føler meg ganske alene om å ikke bruke så mye tid på dette, hverken som tankevirksomhet eller i praksis.
Jeg liker sex når jeg får det i passe doser, men for mange virker det som om dette er det eneste saliggjørende både i forhold og når man er alene.
Og for meg er passe dose når jeg er i forhold, 2-3 ganger i uken. Men jeg har opplevd å være ønsket til å delta i denne aktiviteten både 3-4-5 ganger om dagen, og det synes jeg er ikke noe annet enn bare slitsomt.
Og er jeg singel så er det nesten aldri tema, siden jeg ikke får noe positivt ut av ONS.
Men er jeg unormal som ikke er mer opptatt av sex? Tør jo nesten ikke nevne dette for noen av mine venner av frykt for å bli stemplet som unormal.
Må jo også si at dette ikke har noe med at jeg nå er kommet til en alder som beskriver meg som voksen, har alltid vært sånn og egentlig så har jeg satt mer pris på sex nå som voksen når jeg har lært mer om hva som er godt for meg.
Men likevel opplever jeg sex som et mas hvis jeg må delta titt og ofte fordi partneren bare MÅ HA DET flere ganger om dagen.

... hvem vil leke med meg?

Er litt lei eldre menn som søker veldig mye yngre kvinner. Har en del innslag på profilen men ikke slik at detg er plagsomt. Det er mer til opplysning......det er veldig få av oss som har et farskompleks. ... ønsker ikke menn som er 10 år eldre enn meg selv. Det er selvfølgelig lov å ha ønsker men ........ Mulig skjønnhet er ungdom .... liker selv at mennesker har litt erfaring...likevel..tror noen skyter over mål her. Har ikke hattt dårlige erfaringer selv..ikke med egen far... Ta grep gutter og forstå hvordan vi tenker.

Jeg er syk i dag, og dermed hjemme. Blir litt overrasket over aktiviteten her inne på dagtid en hverdag... Hever de fleste pengene sine på NAV, eller værre: har folk så intetsigende jobber at de bedriver nettdating i arbeidstida?

Jeg bare lurer

Oppfølgning; inkassoproblemer

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym clean

Jeg skrev et innlegg her tidligere, du finner det på denne linken; http://sukker.no/dating-forum/466905-Inkassoproblemer....html

Jeg har nå funnet ut at jeg faktisk overførte de pengene jeg skulle, og har på svart og hvitt bekreftelse på at overføringen gikk gjennom. Det kundeservicen sa til MEG, var at det ble solgt til inkasso den 18.04, men inkassobyrået sendte ut fakturaen den 15., dagen jeg overførte! De forteller meg (fra kundeservicen til selskapet jeg overførte til) at betalingen ikke var motatt og måtte dessverre bli sendt inn til inkasso.

Hvordan kan de si det når jeg har på svart og hvitt på nettbanken min, at jeg faktisk betalte den summen jeg skulle betale? Men allikevel får en regning fra inkasso på 1591!??! FORBANNA? JA!!!

Irriterer meg litt dette ordet. Alle snakker om det at den og den tingen er en klisje.
Men hva betyr egentlig klisje?

Det må være fotball i kveld ja,er det flere enn meg som merker hvor "rolig" det blir da? :)

Har nettopp returnert til sukker etter at et forhold ikke ble som forventet, så vi skiltes som gode venner. Det er vel ca 3 måneder siden jeg var her inne, og stor var min forbauselse over å se de samme 10 damene jeg hadde i et eget søk fra sist gang.

Jeg satte dem opp fordi jeg syntes de var tiltrekkende, hadde gode profiler og bodde i rett landsdel. La meg sette dem i kategorien fra 6-8/9 ( i mine øyne), omtrent der mine ekser har ligget. Kontaktet 6-7 av dem sist og ingen svar å få fra en eneste en. Mulig noen av dem er som meg og har kommet tilbake etter et kortere forhold, men alle 10 er her.

Er det mange her inne som bare surfer rundt eller har de rett og slett gått fast i sitt eget selvforherligende bilde? Blir litt skremt siden jeg faktisk fant min siste flamme alle andre steder enn på sukker.

Har vært litt nysgjerrig på det med musikksmak når det kommer til jakten på kjærligheten. Er dessverre en ivrig leser av Kvinneguiden (forumet) og har ved enkelte anledninger merka meg folk som mener at de nødig ville innlede et forhold til mennesker som liker den og den type musikk, eller omvent, ikke liker en type musikk. Syntes personlig dette høres helt absurd ut, men det er vel kanskje noe til ettertanke? Kan forstå at mennesker som dyrker black metal o.l kan virke litt, vel, kanskje frastøtende, men er det virkelig noen som ser på musikksmak som noe såpass viktig, noe avgjørende?

Personlig vet jeg ikke helt hvor jeg står. Jeg har en ganske vidtspredt musikksmak der jeg hører på veldig mye forskjellig, men det er to sjangrer jeg absolutt ikke kan fordra, og det er jazz (og tildels hiphop.) Jazz gjør meg regelrett deprimert (aner ikke hvorfor..) og jeg tror faktisk at jeg kanskje ville tenkt meg om to ganger om jeg fant noen som så spennende ut, men forgudet jazz over alt på jord. (Tenk å høre jazz dag inn, dag ut, på et anlegg i huset. Huff.)

Noen meninger?

(Fant forøvrig ikke noen musikktråd på denne eller neste side, så jeg lager en ny.)

er så mye prat her inne om sex !!lurer litt på ka dere damer tenker når vi mannfolk skriver til dere og gir dere komplimanger !! tenker dere at vi bare vil knulle dere eller smiler dere og synes det er søtt ?

Dangit! Her har jeg vært aktiv de siste dagene. Sendt 15 meldinger til 15 interessante jenter, og ikke fått svar fra noen. Alt fra et par "way over my league", til noen som jeg ikke var så fysisk tiltrukket av (utifra bildene). Er litt nedbrutt over å bli oversett.

Så poppet det plutselig inn et rødt hjerte i går fra en jente i en annen landsdel. Hun har et nøytralt bilde (ingen kløft eller annen hudeksponering) og er smellvakker. En jente jeg aldri kunne tro var interessert i normale meg. Selvfølgelig er profilen hennes fullstendig ribbet for info. Bare nick'et og profilbildet + matchtallet (rett under 80).

For godt til å være sant, regner jeg med?

Kunne du tenke deg en partner med samme fag/yrkesbakgrunn?
Evt samme bakgrunn av annet slag?

Jeg ser allerede nå at jeg kommer til å være vakker i sommer.

And i like it!:-)

Har noe jeg lurer på om online dating og sukker.
Er det slik at dere damer får så mange meldinger at om vi ikke bor i samme by så er det uinteressant?
Eller er kravene høyere om en ikke bor i samme by for å få svar?
Eller er det generelt at vi er mere shallow på nettet?
Online dating virker for meg hardere en virkeligheten, jeg trodde det kunne være greit å prøve med tanke på større sjanse å treffe drømmedama, hehe men det virker for meg som at alle er for opptatte.
Tror jeg får ta denne online datinga som et supplerende lotto spill til datingen min, kanskje jeg har flaks :P

Se følgende video: http://www.youtube.com/watch?v=D9UutpkkbKY
Hele videoen må ses for å få poenget.

Hva mener folket? Er norsk et klønete språk? Er norsk så fattig som mange skal ha det til?

Du og du jeg blir så inspirert av alle disse trådene her inne om, kropp, pupper, pikk og hår så hvorfor ikke ta den helt ut:-) Hva liker dere gutter, glattbarbert, frisyre eller vill urskog :-) På skrufsa altså.. ikke hodet:-)
Også kommer minuset da.. (hvertfall hvis man ikke er den som tenner på urskog).. Når hår blir fjernet fra skrufsa så blir det mer irritasjon, og man får rødt hissig utslett. Og er man så heldig da at man klarer å forebygge så denne irritasjonen ikke kommer med en gang etter hårfjerning, så kommer det jo faen meg etterpå når trusekanter og olabukser begynner å gnisse.. Og hva er da best.. hår eller mye røde prikker...?? Må bare si at denne siste delen er jenter også velkommen til å delta på for tror ikke jeg er den eneste som sliter med dette. Har prøvd alt til og med rens for sexleketøy som disse ekspertene anbefalerman skal smøre på rett etter voksing eller shaving .. eneste jeg oppnådde med det var å nå den høye C :-) men like fullt røde prikker... Tips tas imot med stooooooor takknemlighet...

Noe av det mest usjarmerende jeg veit er folk som har en haug med mat de ikke liker. Det hører barndomen til å ikke like ditt og datt.

... Enig? Uenig?

Jeg kjente en jente en gang som trodde at hun ikke likte appelsiner, jeg "tvang" henne til å spise en. nå vet hun at det smaker godt. hun var 19 år da.

Blir de sure når de finner ut at de må reise til Oslo for å treffe jenter....

Hva er pinligste Freudian slip du har sagt eller hørt?
Eller morsomste?

Det er tråder om alt mulig slags rart her inne. Det jeg irriterer meg mest over er all den tid jeg selv bruker på å følge med på all verdens dumme diskusjoner. Hvor mange timer har jeg ikke surret vekk her inne uten å ha fått noe som helst igjen for det annet enn tidstyveri. Jeg får meg innimellom en tankevekker også, for ikke å snakke om en god latter eller to, men jeg tror jeg trenger en sukkerforum-avvenning. Kanskje det hjelper å komme seg ut av eksamens-bobla? Skal vende tilbake til det normale livet etter muntlig på fredag... Hvis noen ser meg tusle alt for mye her inne etter det, så minn meg gjerne på at jeg har bedt om et spark bak :)

skal jeg tørre å spørre om en date da tru?????

Men hvem????? Har jo flere på hånda som er interessante!!!!

Hvilke kjenner DU deg igjen i ?

Skriver ganske ofte på ulike internettforum, og her er noen gjengangere jeg finner irriterende:

Ann, an*
Desverre, dessverre*
Nyskjerrig, nysgjerrig*
Kansje, kanskje*
Posetiv, positiv*
Statetstikk, statistikk*
Og selvfølgelig, verstingen av dem alle. Det er faktisk sjelden jeg ser korrekt bruk av ellipse. Hva faen er dette: ........?
Det korrekte er luft mellom ellipsen og ordet, og det er kun tre prikker. Slik: jeg ... vil ... treffe ... en ... fin ... dame ... på ... sukkker.

Jeg har et spørsmål, antagelig kan bare sukker.no svare på det: Har det vært en økning i brukermassen på sukker det siste året, to årene osv? Isåfall hvor mye?

På meg virker det som det har vært en viss økning siden jeg begynte her. Kanskje også i kvalitet også, selv om den egentlig har vært veldig bra så lenge jeg har vært her (et år ca).

Må si at sukker er blitt en fantastisk velfungerende datingside, enten man er ute etter en partner for livet eller uforpliktende kos mens man venter. Og la oss ikke glemme at det er oss brukere som skaper verdien.

Ønsker forresten alle dere vakre og spennende sukkerjenter en god påske!:)

http://vimeo.com/22439234

se, få gåsehud, se om igjen... få gåsehud igjen....

Man kan bli salig av mindre.

helt nydelig

The Mountain
by Terje Sorgjerd

This was filmed between 4th and 11th April 2011. I had the pleasure of visiting El Teide.
Spain´s highest mountain @(3718m) is one of the best places in the world to photograph the stars and is also the location of Teide Observatories, considered to be one of the world´s best observatories.

Hvordan skal man få se bilder på album m ipad??

Dette er ikke en klagetråd angående manglende svar, men om noen sletter meldinger uten faktisk å lese dem?

Sendte melding til en som er ganske høyt oppe på online-listen min og den står som "ikke lest", men hun har vært innom profilen min etter at jeg sendte meldingen. Hun vises også som pålogget nesten hver jeg gang jeg logger på selv. Har hun slettet den uten å ha lest den eller er det en bug?

OK, noen som vil dele noen enkle, sunne middagsoppskrifter for oss single?

(Problemet mitt er at jeg alltid lager for mye og dermed spiser for mye!)

Så jenter jeg ønsker å få tilbakemelding på profilen min.. Hva synes dere? blir det for hard kost?
Takker for alle tilbakemeldinger
Funglobe

Har bare så sinnsykt lyst til å gå over håret med barbermaskin på 3-6mm lengde. Dette er det lengste håret jeg har hatt på mange år, og jeg trives absolut best rett etter å ha kortet ned håret til 3-6mm. Eneste grunnen til at jeg lar håret vokse nå er fordi jeg inbiller meg at jentene foretrekker litt lengre hår på oss gutta.

Kunne godt tenkt meg å høre hva dere jenter her inne mener om det. Ender vel med 50% mot og 50% for, men da har man noe å snakke om ihvertfall ;P

Og for de som vil brande dette en oppmerksomhetstråd: kritikk motatt. let's move on...

Mener at dette er et tema som kan være informativt for flere. Gutter flest vil jeg tippe at foretrekker langt hår på jenter. Kan love at jeg er en av de som foretrekker det. Lengde til like under haka kan funke, men ikke kortere.

Adult channel

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Adult

noen som har sett adult channel? Den følger gratis med canal digital her.
Makan til dårlig "porno" skal en vel lete lenge etter.. :O flaut å se på

Rart hvordan noen dumper deg også skylder de på avstanden mens i profilen står det oppført aktuelle byer som ligger lenger unna.
Hvorfor ikke være ærlig - burde være en smal sak,

enig ?

Oss jenter i mellom. Hvordan skal ballene hans se ut? Lange og slappe, stramme, store eller små? har pikken noe å si for hvordan ballene bør se ut?

To til som har funnet hverandre her, det kan med andre ord funke:)

Så i en tråd her at noen påsto at det var bare 4-5 damer på forumet og at det forøvrig ikke er så mange jenter som er superbrukere...

Jeg lurer da på: Hvor mange kvinner deltar i diskusjonene her på forumet og hva er alderen?
Stemmer det at det er mangle flere Supermenn enn Superdamer på Sukker.no?

Okei, dette er til dere mannfolk der ute som klager over oss kvinner.

Dette går BEGGE veier. Bare fordi et par damer ikke svarte dere eller gjorde noe dritt mot dere, gir ikke dere retten til å rakke ned på alle andre og dra alle over samme kam! Er det MULIG å være så barnslige?! Det er jo ikke rart dere blir frustrerte med den holdningen dere har. Istedetfor å klage over kvinnene her inne, hvorfor ikke dra på byen og finne noen der?

VOKS OPP!!!!!

Alle her inne på forumet har vel et lite eksponeringsbehov, men hva skiller det vanlig foruminnlegg fra en oppmerksomhetstråd?

Kan se at de som legger profilen sin ut for vurdering er klart ute etter oppmerksomhet, men alle andre innlegg da?

Etter å ha surfet rundt på sukker og kikket på jenter i noen måneder, så har jeg merket meg en trend; De aller fleste jenter som fanger min umiddelbare interesse, er 10-15 år yngre enn meg (i 20-årene). Jenter på min egen alder er bare unntaksvis interessante ved første øyenkast. Jeg synes mine jevnaldrende ser så gamle ut, og når jeg leser profiltekstene deres, så har de opplevd og oppnådd så mye mer enn meg...

Hva skal jeg gjøre med det?

er det bare meg som syntes det er skikkelig EKKELT med de gutta som har dratt opp T-sjorta for å vise frem magemusklene på porfilbilde/albumbilde.

for det første så digger jeg ikke veldig markerte magemuskler. det er litt æsj.

for det andre. er du virkelig så stygg i ansiktet/eier ikke personlighet at du må la magen snakke for deg?

til damene, er dette hot eller nor?

til menn med disse bildene, hva i all verden prøver dere å oppnå?

Erfaringsmessig har jeg opplevd at lovende meldinger ofte fører til god kjemi når man endelig treffes, mens lite lovende meldinger ofte fører til ingenting.

Noen som kjenner seg igjen i dette?

Heldig vinkel! f9z

Ingen svar
(mann 38 år fra Østfold) Privat melding

Må si jeg fikk en veldig heldig vinkel på dette profilbildet mitt altså... Minner meg litt om:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51CR0FGZ5KL._SL500_AA300_.jpg

iLike!

Var på date i helgen...Han virket grei og hyggelig,,kjemien virket også bra... vi småflørtet og småkysset.Han sa at han vil møte meg igjen :-)Dagen etter sendte jeg melding til han og vi småchattet litt.Har ikke hørt fra ham på 2 dager nå .Skal jeg vente til han tar kontakt eller glemme hele greia og fortsette å date andre??

Hva tror dere årsaken er?

Så mye som kan gå feil gjennom så mange år kunne statistikken virkelig vært verre.

Eller ...betyr dette at folk som egentlig burde skillt seg holder ut i dårlige forhold fordi de tror at de aldri vil finne noe bedre + har gjort seg avhengige av hverandre økonomisk og praktisk?

Oss menn imellom :

Hva kjennetegner fine bryster ? Silikon eller ikke, store eller små ?
Jeg personlig mener at fyldige bryster uten silikon er best !

Det er forskjellige grader av hvordan vi oppfatter ting, noen baserer seg mer på sanser og fakta, mens andre er mer intuitive av seg.
Når vi tar avgjørelser, baserer noen seg mer på følelser, mens andre baserer seg mer på frittstående gjennomtenking.

Vi velger kjæreste, venner og tar andre livsvalg ut ifra dette.

Noen her som i noen av de sentrale valg i livet opplever konflikter mellom våre intuitive og sansende deler, eller mellom våre følende og tenkende deler?
Når det som intuisjonen og følelsene sier ikke overensstemmer med det sansene og fornuften sier?

Hvor går grensene for intuisjonen, egentlig?