Sukkerforum

Sexmail

Siste svar fr. 20 mai 2011 16:02 (95 svar)
Skjult ID med pseudonym katte

Noen menn som kan poste (standard)mail de bruker for å skaffe sexpartnere/pulevenninner etc her inne, som de ofte får napp på?
Eller kvinner som kan poste mail de har svart ja på?

Dere må veldig gjerne bruke et annet anonymt nick enn vanlig, bare kjønn oppgis.

:)

Ehhhhhh,er det ikke her inne man skal utveksle og ytre oss for og vise at vi er noe a???

Bunad

Siste svar fr. 20 mai 2011 11:19 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Nå begynner bunadsbildene etter 17. mai å komme som profilbilder. Me like!!!

OPS!

Siste svar fr. 20 mai 2011 00:40 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Vicky

Oppppsss! hehehe Jeg falt ned i diskusjonsforumet av kjedsomhet!
Hva var det som fikk dere til å falle ned i diskusjonsforumet? Altså mener jeg alle sammen
og ikke bare de som skaper tråder!! :D

Hun som har ligget øverst på matchlista mi i månedsvis fattet plutselig interesse for profilen min.... Så da sendte jeg likesågodt en melding, og jammen fikk jeg svar :-)

Forrige sendte jeg ut meldinger til damene jeg vill helst ha kontakt med her inne. Siden jeg ikke har sendt så mange førstemeldinger her så tok jeg litt og sendte ut til en 8-9 stykker del i håp om å få et par svar. I tillegg så skrev jeg litt til noen tidligere og har får noen førstemeldinger selv i blant.

Uansett så er problemet at jeg logget meg inn idag så var hele førstesiden i innboksen min fylt med beskjeder fra damer jeg mer en gjerne kan tenke meg å bli kjent med.

Hva skal jeg gjøre? Noen alternativ kan være:

* velge ei og håpe at resten ikke bli for sure hvis det ikke går i orden, slik at jeg kan ta opp kontakten da?

* velge noen få og det samme som over

* skrive litt med alle og se det an litt

* være en mann og kjøre på for å søke å feie over hele gjengen

Nå tror jeg at jeg skal sette gult hjerte på samtlige av de 250 profilene jeg har i notat-lista mi og se hva som skjer.

Finn ut hvor feminin/maskulin du egentlig er.

Kvinnetesten : http://nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.6455876

Mannstesten: http://nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.6455882

Jeg liker ikke treningstudioer fordi jeg føler jeg er på utstilling, og det ikke fra min beste side.

Når jeg trener så drar jeg den helt ut. Løper til jeg har blodsmak i munnen, svetter som en mann og klarer såvidt å gå i trapper etterpå.. Ser jo IKKE bra ut og det er jo ikke sånn jeg vil at folk skal se meg. Derfor spiller jeg håndball, ingen der jeg må vekke interessen til, og jeg kan se ut akkuratt som jeg vil, grimaser og det hele! ;)

Hva tenker du angående treningstudioer?

Er noen av dere uten profiltekst på utkikk etter et seriøst og langvarig forhold?

Om du er det: Hvordan håper du at en førstemelding skal være? Av typen "Hei, hvem er du?", eller en litt lengre melding der den som kontakter deg forteller litt om seg selv slik at du kan vurdere om du vil svare?

Eller ønsker du kanskje helst selv å ta initiativ ved å sende den første meldingen til de du finner interessante?

Jeg finner mange jenter her inne som jeg liker utseende på, men som har nada profiltekst. Fram til nå har jeg aldri kontaktet de fordi jeg a) ikke tror de er ute etter noe seriøst, b) er fullstendig i villrede hva jeg kan skrive ettersom jeg alltid pleier å ta utgangspunkt i profilteksten til den jeg skriver til.

En del av jentene jeg besøker, besøker meg tilbake. Ergo burde det være en liten mulighet for at de finner meg litt interessant, men er de på utkikk etter noe annet enn oppmerksomhet, mon tro? (snakker fremdeles om de uten profiltekst)

Jeg valgte bort kvinner med barn for en tid tilbake (dvs jeg vil bare ha kontakt med dem som ikke har barn.) Siden den tid har jeg ikke fått en eneste melding. Fikk ikke så mange før heller, men det kom i hvert fall noen.

er det slik at barnløse damer egentlig ikke føler seg så veldig desperate eller "presset", og er mer kresne? Har noen andre noen erfaringer/meninger ang. dette?

..og i bilen i høyrefeltet kjører det en utrooolig kjekk gutt! Han kjørte vedsidenav meg og kikket og smilte.. Ha registreringsnummeret hans.. Skal jeg gjøre noe med det? Føler meg som en stalker! :P

Jeg er ei jente på 20 år. Har veldig store pupper, og vurderer brystreduksjon. Puppene henger veldig og de gir meg mindre livskvalitet. Jeg må alltid finne større størrelser i klær på grunn av puppene mine, og jeg begynner å bli veldig lei av den usikkerheten rundt min egen kropp. Jeg vil gjerne bli slankere, men jeg klarer ikke når jeg har den belastingen på frontpartiet.

Jeg får vondt i ryggen, må "fikse" på brystene mine til enhver tid så de ikke ser hengete ut og jeg hater å vise de til andre. For eksempelvis; jeg liker å ha sex, men jeg hater å vise fram puppene eller være naken.

Så i hjembyen min er det et privatsykehus som utfører brystreduksjon, og det koster meg 36.000. Jeg har ikke så mye penger, men er det noe mulighet for at jeg kan ta opp lån til det eller kanskje bli fiansiert i og med at det går utover ryggen og livskvaliteten min? Er det i så fall noen her inne som HAR vært gjennom en brystreduksjon tidligere?

På forhånd takk :-)

Fikk dette klipppet i åpningsmail og ble spurt hva jeg tenker om det.
Jeg er litt usiker.

Er det kunst?

Hva synes dere? Er det oppfinsomt eller dristig å sende så et klipp som åppningsmail?

http://www.youtube.com/watch?v=inrIDGKGyqQ

Ta deg 10 min om du gidder og se på klippet :)

Hvorfor er jeg singel??

Jeg er snill, pen, høy, tynn, blid og god! Perfekte koneemne egentlig. Klarer megselv veldig bra økonomisk, eier egen leilighet, egen bil +++

Men etter at jeg fikk datteren min har jeg mistet ALL tro på at det finnes en MANN der ute som vil ha oss... :(

J E G E R L E I ! ! !

Gleder oss helt sinnsykt!

Ingen svar
(kvinne 43 år fra Akershus) Privat melding

Junior og jeg drar til Kypros om under 2 uker!!!!

Er det sånn at gratisbrukerne ikke får opp kamera-ikon på de profilene som har album, men som ikke har krysset av for at bildene skal kunne ses av alle? :)

Ingen tid er bedre for singellivet enn vårtiden!

Ute går folk lettkledd og det er som man kan puste litt friere. på sukker er det tusenvis av jenter, bare noen tastetrykk unna. Plutselig sitter vi der ovenfor hverandre på en cafe, drikker øl eller te, eller vi går en tur, bli kjent med en helt ny person jeg ikke vet noe om, et mysterium, nye erfaringer, et eventyr.

Når man treffer endel er det alltids noen det klaffer med. Sommerflørt, kjærlige berøringer, lidenskapelig elskov, varme vennskap...hvem vet hvor lenge det vil vare? Spiller det noen rolle?

Nå er du fri til å nyte livet og hva som skjer imorgen tenker man ikke på. Det er en herlig tid å være singel i norges hovedstad!=)

er jeg fortapt når jeg tenkte på en sukkerpike når jeg hørte denne sangen første gang? Vi har snakket ganske lenge her inne, men har ikke hatt mulighet for å møtes...

http://www.youtube.com/watch?v=o5rhhQbyYV0

har også lært å spille den.. :-P

ja, ikke bra å være fortapt!!!

Det er så deilig og få orgasme! Jeg blir så avslappet etterpå, og jeg tror det har hjulpet meg å være mindre stresset i hverdagen. Har onanert siden jeg var 15-16 år, og nå er jeg 20. Så i mine øyne er orgasme det beste på jord! :-D Jeg føler meg skikkelig bortskjemt da, men allikevel er det så ekstremt frigjørende følelse!

Elsker du orgasmen like mye som meg?

Bombandert

Siste svar to. 19 mai 2011 16:29 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym supergirls

herregud, med en gang en ny kvinneprofil dukker opp blir hun bombandert! :P
ja, den jente som ikke kan finne seg en mann her inne bør be til høyere makter! :P

Etter mange måneder med bare festrøyking, har jeg begynt å kjøpe sigaretter i edru tilstand. Det er bare å innse det!

Andre svake sjeler her?:-)

Jeg løp faktisk holmenkollstafetten her om dagen, og mens jeg løp kom jeg i kontakt med en flott jente :)
Vi fikk begge to latterkrampe av startskuddet og vi fant raskt tonen mens vi løp, vi presenterte oss for hverandre på en klønete måte mens vi løp. Og gikk faktisk sammen i vekslinga (dog noenlunde bad majoriteten av pulja).

Vi setter oss ned å komme tilbake fra de døde og har det koselig, og jeg skal til å spørre om telefonnr hennes idet hennes venninne buser inn å ødelegger øyeblikket... hun okuperer henne fulstendig slik at mitt nærvær blir kleint. Og jeg går videre... :(

Hvis jeg prøver å spore henne opp nå... er det romantisk eller stalker?

Små piker

Siste svar to. 19 mai 2011 08:23 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym tørdal

Som en som er noe over gjennomsnittet høydemessig lurer jeg på hva de små pikene tenker om det. Er det no-go?

Akkurat nå skulle jeg gjerne vært trønder...

http://www.trondelagteater.no/forestillinger/2011/rrw/

Varighet

Siste svar to. 19 mai 2011 00:58 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym ventepølse

Det har seg sånn at mesteparten av jentene her jeg får meldinger av gir rødt blad på varighet. Snakker om tilfeller der det er de som tar kontakt. Min varighet er satt relativt lav (les 2 eller 3 tror jeg). Spørsmålet er som følger. Ser dere ikke på profilen før de sender melding? Hvis jeg blir oppfattet som kjekk, så er det ikke så nøye? Eller er det bare sånn at dere tenker at det kan være greit å kose seg litt mens man fortsetter letingen? (og det er for så vidt helt greit for meg) Skriver ikke dette for å klage, men heller for å bli litt klokere på dere jenter:)

Hadde vært helt supert med noen gode tilbakemeldinger:)

I løpet av min tid her på sukker, har jeg ikke møtt annet enn koselige mennesker. Det var tilfelle helt til denne uken.

Jeg fikk en melding, som jeg mener ikke egner seg som førstemelding. Istedenfor å sende den vanlige "beklager" meldingen, sendte jeg ett svar som forklarte hvorfor jeg valgte å ikke ha videre kontakt. Jeg valgte å formulere meldingen på en slik måte at den ikke skulle virke støtende, noe jeg tydligvis mislyktes med.

Jeg har aldri i mitt liv fått en slik reaksjon, og jeg håper at jeg aldri mer får det heller. Makan til drittslenging skal en lete lenger etter.

Jeg kan ikke annet enn å le litt, vel og merke innimellom måpingen....

Min søster gifter seg i midten av september. I den sammenhengen har jeg fått en utfordring - om jeg har fått meg en kjæreste til da, er det en ekstra ledig plass i selskapet. Mon tro om jeg greier å fylle den...?

Det fins bedre måter å bruke kvelden på, jeg ser på Disney channel.

Hva gjør du på? :)

Ensomhet

Siste svar on. 18 mai 2011 22:20 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Lillith

Ja ja.. da var det fastslått... Jeg er antagelig døden nær.. I følge amrikanske forskere så er det like helseskadelig å være ensom som å røyke 15 sigaretter om dagen... Som om ikke det var nok så har jeg hatt min søster boende hos meg i 10 dager så nå kjenner jeg hvertfall på savnet av å ha noen der.. ha noen ved middagsbordet som man kan snakke med om andre ting enn bæsj tiss og promp:-)
ha noen å dele kveldene med selv om det ikke nødvendigvis sies så mye, ha noen å dele en god latter med, ha noen å pusse tenner sammen med, ha noen å legge seg sammen med, ha noen å utøve sengeaktiviteter med..(noe jeg forøvrig ikke gjorde med min søster) :-) Bare det å ha noen å dele livets små og store gleder med... lurer på hvor lenge jeg har igjen å leve hvis man skal høre på amerikanske forskere... :-) Flere som har det sånn??

Hva skjer i Oslo? De siste 6 – 7 årene har Karl Johan, Norges parade- og hovedgate, vært dominert av nigerianske prostituerte på kveldstid. Det er etter min mening en nasjonal skam. Å traske hjem alene på kvelden som mann har ofte vært et tilnærmet mareritt. På det meste har jeg blitt stoppet og spurt om jeg vil kjøpe sex av disse ekle, stygge horene16 - 17 ganger mellom Stortinget og Oslo S, og noen av dem tar ikke et nei for et nei men går så langt som å forsøke å rane deg. Men i kveld var afrikanerne borte, og erstattet med 20 -22 år gamle østeuropeere som er både vennlige, hyggelige og pene, og for første gang var det faktisk vanskelig å si nei. Ingen forsøk på lommetyveri eller "why u don't want sex,? You are gay? You are ugly homosexual?" Nå var det forsiktig, diskret tilnærming fra jenter som ingen hadde trodd var prostituerte og lett kunne gått for å være normale, søte jenter som bare var ute på byen for å ha det gøy. Hva skjer? Har det vært en gangsterkrig i Oslo over territorier som ikke har nådd avisene? Jeg kan ikke tenke meg at nigerianerne har reist frivillig. Og burde jeg slå til neste gang? Jeg har ikke hatt sex på 2 – 3 måneder og begynner å bli veldig våryr, og selv om jeg av prinsipielle, moralske grunner aldri har betalt for sex så var det ærlig talt veldig vanskelig å si nei i kveld. Var det dumt av meg? Jeg trenger å få utløp for mine behov snart, og det blir vel til at jeg ”lurer” en eller annen tilfeldig dame til sengs snart og dumper henne neste morgen. Er det noe bedre enn å betale 1000 kr til en pen jente for sex, passe på å bruke kondom og få det overstått? Jeg bare lurer.

Jeg tok kontakt med ei dame her på torsdag, og siden da har hun nesten hele tiden ligget først på besøkslista mi. Men det har stadig vekk kommet nye profiler som nest siste besøkende, og besøkstallene har vokst raskere enn på lenge. Altså konkluderer jeg med at hun har besøkt profilen min noen ganger. Men ikke noe svar.

Én måte å tolke dette på, er jo at profilen min er så patetisk at hun besøker den gjentatte ganger for å få seg en god latter - slett ikke umulig. Men jeg vil jo gjerne tolke det dithen at hun faktisk er interessert, men av en eller annen grunn ikke svarer. Når er det kosher å sende en ny melding og påpeke dette?

1113 personer har lest eller sett profilen min på ca 2 mnder !! vet ikke om det er mye eller ikke her inne !! fått 2 brev fra noen jeg ikke har skrevet til og nesten blitt 1 date !! men satse på 3000-4000 til så blir det vel en date :) ikke sutretråd..lurer på ka man gjør feil da !!

Som mann i midten av 30 årene med unger mesteparten av tiden så lurer jeg litt på hva folk mener og synes om det å date med barn. Jeg har selv barna så mye at det er vanskelig å finne tid til å date, men jeg prøver. Med kun 2-4 dager pr mnd uten barn så er det ikke lett, men jeg velger å prioritere om jeg vil treffe en dame. Jeg har også vært på date med barna, vi hadde begge barn og ingen mulighet til barnefri, og det fungerte veldig greit. Men jeg vet at mange har problemer med dette.

Hvordan ser dere som ikke har barn i denne aldersgruppen på det å finne tid til å date noen som har barn, da med tanke på prioritering og muligheter. Er dere villige til å endre andre avtaler for å tilpasse litt til den med barn?

Hva med dere som har barn? Hvordan ordner man best at begge har barnefri? Eller er det greit å ha med barna??

Jeg har pratet med en del damer her inne og det er veldig mange som ikke har barn selv og tilsynelatende lever veldig aktive liv, men sjelden virker det som om de prioriterer å kunne være fleksible med sin tid for å kunne treffes. Jeg prøver så godt jeg kan å tilpasse livet og tiden men med barn er ikke det alltid like lett, og det synes jeg generelt det virker som om folk ikke forstår. Forståelsen er mye bedre hos de med barn selv, men der er det ofte praktisk vanskelig. Spesielt når en absolutt ikke vil ha barn med på date. (noe jeg egentlig ikke ser på som det største problemet selv)

Er det egentlig slik at de fleste tror at man ikke må gi og ofre litt for å treffe noen her inne??

Etter en tid her inne, har jeg opplevet at kvinner jeg har kommet innpå er noen travle kvinner.

Et tilfelle der frøkna hadde fri hver 14 dag, var "blokka full" i sikkert 4 uker, veninner og mor skulle jo pleies (sikert meget viktig når hun skulle finne sin make) og her inne var hun ofte.

Antennene sa i det tilfelle at jeg var plassert på vent noe jeg ikke synes særlig om.
Passe av-tent som jeg ble svarte jeg ironisk på en mail på slutten av en helg at jeg ikke nyter å trekke kølapp så se hva du får til imorgen.

Jeg hørte jo aldri noe mer men det var jo inget tap for meg.

Nå er jeg der igjen, "venner " skulle pleies igår, hennes "moder" i ettermiddag, og her er hun, tyst som en østers.

Er jeg sær som mister lysten på kvinner som fyker rundt og deler ut nummer-lapper??

Hva synes andre herre-menn om sånt når dere merker dette fenomenet ??

Det er jo en kjent gjerning at damene får 50 tilbud men at de holder 5-10 på gang?? turn-off for meg..

Avtenning eller turn-off for dere også??

Vi folk flest her inne klandrer mest på sukker hvorfor alt går så treg. Men det er ikke Sukkerens skyld!!
Vi må klandre oss selv som er kravstore, og kan godt si det er ganske forståelig på en måte, pga en del kanskje logiske grunner. Hvis diskusjonsforumet var ikke lagt her inne på Sukker, hva skulle vi gjort da!?
Har vært innom en nydelig kvinnes profil og sikkert har mange utrolig besøk, Kan altså tenke meg hun er forvirret av å velge en av de besøkene for å sende melding eller kanskje hun får en god del meldinger selv. Det er grunn til jeg nevner denne vakre dama for der stod en god del vakre ord om kjærlighet: Håper hun har ikke imot når hun ser det trådet fra meg!

KJÆRLIGHET KAN DU ALDRI FANGE. DEN FANGER DEG OG NÅR DEN HAR GJORT
OG I TIDE, UANSTENDIGHETENe BLIR SKJULT, SER DU IKKE ANNET ENN ALT BARE VAKKERt!!!

søkemuligheter – igjen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jaja

Kan vi ikke snart få muligheten til å søke på dialekt ...? Vær så snill? :-) Blir så slitsomt å lete gjennom hele sukker etter utflytta trøndere som jeg skal lokke tilbake :-)

Av hele 96 besøk på min profil,
så har jeg fått ett rødt hjerte..
- Det er vel en ny rekord? Kan ikke bety noe bra hvertfall..
Noen som har lyst til å dele statistikk?

Møtte en fyr fra nett ute på byen i helga. Vi hadde egentlig ikke noen flørt på gang, da han hadde skrevet at han ikke er klar for noe nytt i profilen sin, og jeg hadde sagt til ham at jeg ikke var interessert i noe annet enn vennskap med ham (han er ikke min type når det kommer til kjæreste).
Men så klarte han å overtale meg til å møte ham ute på byen, vi snakket et par timer og det var hyggelig. Det endte med at han ble med meg hjem, og da var det vel igrunn ganske obvious hva som kom til å skje.

Jeg hadde ikke noe problem med at det gikk som det gikk - jeg har igrunn sjelden sex med gutter jeg ikke har en eller annen form for spesiell kjemi med, men nå var det jævlig lenge siden sist,- det var litt på høy tid for å si det sånn.
Men han blei jævlig rar etterpå, og stakk hjem med unnskyldningen at han skulle på hytta om bare noen timer og at å bli ville bli stress. Gyldig nok, det, men etter det hørte jeg ikke noe..
Sendte melding til ham nå i kveld og spurte om han satt og hadde noia og syntes det ble teit på fredagen, hehe, og da svarte han at ja - han hadde dårlig samvittighet fordi han hadde hatt one-night stand - han ønsket ikke å gi slike signaler, og var ikke hypp på at jeg skulle forvente noe mer.
Jeg ga klart uttrykk i meldingen at jeg ikke forventa noe mer seriøst fra ham, men at jeg ikke angra på det som hadde skjedd, og gjerne kunne tenke emg å henge mer med ham. Og jeg skreiv vel slik at han kunne forstå at jeg kunne tenke meg en elsker, selv om jeg ikke skreiv det rett ut. Merka at han antakeligvis ikke var hypp, så jeg orka ikke drite meg selv ut totalt.
Hvor uflaks kan man ha, a? En fyr som ikke er interessert i uforpliktende sex??!? Djises..
Nå lurer jeg på om jeg bare skal slette han fra vennelista mi på facebook, for jeg føler jo at han sitter og har en teit følelse ang. det hele. og da føler jo jeg meg litt teit også, som IKKE har det.

Hvordan ser dere gutta egentlig på damer som har sex på 1. date? Mister vi "generelle" poeng hos dere?

Hei alle!
Jeg er en som har yrkesrettet utdanning og må innrømme at jeg sitter med et ínntrykk av at dette trekker ned hos jenter. Jenter vil helst ha en som går i dress på jobb, ihvertfall en som ikke blir skitten/eller jobber fysisk. Stemmer det? Eller er jeg helt på bærtur?
Hva sier dere (begge kjønn), hvor mye teller yrkesvalget?

For min egen del teller det litt, har som minstekrav at yrkesvalget skal resultere i en fast jobb med en tålig grei lønn. Men om en jente er lege, sykepleier, elektriker eller lærer spiller ingen rolle.

\"Furtune favors just the brave
That\'s what the blessed always say
Love will come in time
But I am always late\"

Må nesten si at Tobias Sammet er en av vår tids store poeter. (samt han har skrevet 3 album om meg, det må vel telle for noe, haha.)

http://open.spotify.com/track/7mijP1SRLhzkWVUSSkB1ww

Ble tråden abre sletta? Noen som vil fortsette diskusjonen med meg her inne? Faderrullan, jeg var jo så gira på dette var kveldens underholdning. Eller er det fryktelig feil av meg å fortsette dette om TS backa ut?

Tjoho, det er 17 mai!

En liten raritet

Siste svar on. 18 mai 2011 00:37 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Om du har lyst til å smile litt og komme i godt humør :)

http://www.youtube.com/watch?v=P7kt_COpWhU

Skriver du med de du har høyest matchtall med?
Dersom du ikke gjør det, hva er årsaken til det?

Hva er det første du ser etter når du åpner match-treet?

"Din nyfødte datter ser utrolig lite pen ut" Selv om det er aldri så sant VET man jo at det sier man ikke.
Men jøss så lyst jeg hadde.

Noen andre der ute med ting de NESTEN sier?

En 17. mai-fest har tydeligvis gått over til et blandakor i etasjen under meg. Og med blandakor mener jeg at noen kan synge, mens andre ikke kan det. Og de holder på på 5. timen eller noe. Er det riktig av meg å skru på Motorhead på full guffe?

Bunaden passet ikke. Jeg fikk den på meg, men da fikk jeg såvidt puste :(

åååå, jeg elsker bunaden min og nå er jeg bare deprimert og føler meg feit

Føler at noen av oss trenger å "spore av" akkurat nå. Her er tråden for denslags.

Her kan du være edru, full, ensom, munter, melankolsk eller bare tøysete så mye du orker :-)

Hadde du fått panikk dersom det hadde oppstått en teknisk feil på sukker, som førte til at alle som skriver under pseudo-nick, plutselig hadde stått som sitt eget brukernavn her inne?

*lite eksamensfokusert i dag*

Jeg ser på meg selv som en rimelig sosial fyr, liker å henge med venner, og prate shit i mange timer.
Men, jeg, imotsettning til tydligvis alle andre, drikker veldig veldig skjeldet.. kanskje 2-3 ganger i året.
Og, trives veldig godt i mitt eget selskap, eller alene sammen med noen jeg er glad i..

så derfor så har jeg vært på fors, ikke drukket, ledd masse og sitter nå hjemme og slapper av i sofaen.

Hva syntes du om dette?
er det fler som er som meg? Og føler du ofte press på å drikke/ være mer sosial enn du egentlig føler for?

Answer damnit!!