Sukkerforum

Noen som vil bo med meg:)

Ingen svar
(kvinne 32 år fra Rogaland) Privat melding

Heisann!
Venninna mi flytter hjem i slutten av mai og det vil si at det blir et rom ledig i leiligheten vår.. Vi leier en leilighet på Gausel i Stavanger,betaler 4350 hver!! Er det noen her inne som vet om noen som evt kunne vært interessert??????

... at påskeharen skal legge i påskeegget?

Etter fem måneder med vinter kom jo plutselig sommeren i april!

Var nettopp på joggerunde gjennom både Torshovdalen og Torshovparken, der var enganngsgrillene, hvitvin, lunken pils, sendeplater og piknikkpledd dukket opp i hopetall!

Strålende!

jeg har hørt at man må kysse en del frosker før man finner prinsen... I fjor på denne tiden så kom det ramlende en stor frosk inn gjennom mitt soveromsvindu som er i høyde med bakken.. satt på nattbordet.. grøss.. Vel den ble pælma ut døra da den ikke forvandlet seg til en prins... ca en uke etterpå fikk jeg en mus inn gjennom vinduet.. denne ble heller ikke til en prins og havnet i fella med knekt nakke.. Så nå venter jeg i spenning på hva som kommer ramlende inn gjennom soveromsvinduet mitt denne våren :-) Og ikke minst hva jeg skal gjøre med det....:-)

Hva er din begrunnelse for å sitte inne i det fantastiske været? (JA, gjelder kun de deler av landet som har fint vær!)

Er det egentlig noe vits for menn å være medlem her??

På byen, eller ellers kan en få kontakt med pene jenter, mens her får en ikke svar fra normale og under middels en gang....

Hvem produserer haugevis med tråder her nå, som morsomt nok katten får skylda for? Ledetråd: Svaret er å finne på forumets tråder de siste dager.

Det var det jeg visste! Det er helt andre årsaker enn egen helse man tenker på når man jogger!

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7597213

hadetbra

Siste svar ma. 18 april 2011 17:02 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym hadetbra

Nå gir jeg dere opp. Dette er en farvel tråd...

Jeg blir så lurt av dere jenter. Hele tiden blir jeg lurt. Det analyseres og evalueres og føles og fjases og tulles. Er så sliten av alle opp og nedturene sukker gir meg. Så mange ganger jeg har sittet der på første daten, og andre og tredje daten- Gitt så mye av meg selv, fått forhåpninger, blitt skuffet, sikkert skuffet tilbake. Investert masse tid, ord og følelser..for å sitte igjen med ingenting....

Tro at denne gangen stemmer det nok..for så å oppdage, at det ikke stemte allikevel..nullstille meg for å starte på nytt... nei jeg får heller bli singel en stund til. og vente på å bli sjekket opp i kassekøen på kiwi nedi gaten her.

så hadet bra sukker... gidder ikke mer.

?

Siste svar ma. 18 april 2011 16:53 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Gurimalla

Går det an å gå tom for menn her inne?
Jeg mener at det aldri dukker opp noe nytt eller noen som pirrer meg.

To ulver skal ha angrepet en kvinne med barnevogn og hennes hund.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4096488.ece

Velg en sak med etablerte fakta, men der folk har tilknyttet vidt forskjellige tanker og følelser til temaet.
Se hvordan dette former virkelighetsbildet deres.
Skjedde dette eller skjedde det ikke?
Interessant, ja? :)
(Spørsmålet vil nok ikke bli besvart, og tråden vil definitivt flyte ut)

Liker du best å bestemme tid og sted selv for dater eller foretrekker du at den du skal møte din gjør det?

Hei og hopp sukkerbrukere..

Hva synes dere om mine påstander?

1) Det virker som at mange damer vil gjerne at drømmemannen skal være høy og mørk? Hva er egentlig så spennende med å være høy og mørk.. Er ikke det en eldgammel floskel som man burde ha kastet ut av vinduet for lenge siden?

2) I artikkelen om Sukker som sto i DN en dag denne uken eller forrige uke. Så var det en dame som likte helst menn på 1.85 eller høyere. Saken ble jo enda artigere av at dama hadde truffet en kar som sa at han var 1.85 men så stemte det ikke likevel.. Oi oi da var jo den dagen ødelagt.. hehe. En god latter fikk man jo allefall av å lese om den saken

3) Jeg synes at ett par burde være någen lunde like høy, da jeg ikke skjønner helt hensikten med at mannen på død og live skal være så mye høyere

4) Er det ikke bedre å være liten og kjapp enn stor og slapp?

Lurte på en grej, nu när jag läst en del profiler så verkar det som att alla vill att deras eventuella partner ska ha ett gott sinne för humor.

Så då började jag fundera...

Finns det människor där ute som själva anser att de inte har någon humor??

Jeg er alenemamma og har barna nesten 100 % av tiden......noe som resulterer i at jeg har vansker med å komme meg ut og finne Mr. Right. Føler ikke at jeg er desperat enda, men jeg er veldig ensom. Jeg kan ofte gå en hel helg uten å ha kontakt med andre voksne...vennene mine bruker som oftest helger til å tilbringe tid sammen med sine familier, og de har sine egne liv. Hvis jeg tar med barna på aktiviteter, så ser jeg bare andre familier med mor og far og barn som storkoser meg og det er litt deprimerende.....vet jo at det er andre der ute i min situasjon, men det hjelper liksom ikke meg å vite at andre har det slik...

Ville jo prøve Sukker fordi jeg trodde det var en fin måte å bli kjent med og ha kontakt med andre voksne, og etterhvert kanskje treffe denne Mr Right. Jeg har hatt kontakt med noen her inne som jeg også har møtt. Problemet er at de ikke er på samme nivå som meg, enten er de ikke ute etter noe seriøst eller så er de ikke interessert i meg...det skal litt selvtillit til for å stå på og holde på troen om at en skal finne noen når en liksom føler seg litt stuck in the mud. Er det andre som har lignende erfaringer, eller kanskje noen med tips og ideer for hvordan jeg løser denne problemstillingen?

Er så mange som gnåler over dette at "man skriver til og kikker på profiler som er way out of their league"
man skal holde seg til de som er på ens eget nivå...

Da lurer jeg på... HVA er mitt nivå? HVEM er de som er på mitt nivå?
HVORDAN vet man hvem som er på sitt eget nivå? Hva er det som karakteriserer de forskjellige nivåene?

Er det slik at de med briller går sammen?
De med noen kilo ekstra går sammen?
De med tatoveringer?

Hva skal man se etter for å finne ut, fra et bilde på Sukker om de er i min liga eller ikke...?

På tide med en vitse tråd igjen....

Hvorfor blir orkaner oppkalt etter kvinner?

- Når de kommer, er de ville og våte, når de går tar de bilen og huset.

Spilte ute med to band ikveld, så nå er det tinitus (øresus) her i gården...
Noe fart hos dere ikveld da?

Ingen som er våken i natten? Utrolig dødt her i kveld/natt. Bare meg som sitter opp etter altfor mange kopper kaffe?
Kom igjen da, noen er vel online og kjeder seg. Hva har du gjort i dag? Evt. Hva skulle du gjøre som ikke ble gjort?

Hun suger

Siste svar sø. 17 april 2011 00:14 (98 svar)
Skjult ID med pseudonym Dr.Nackel

Jeg kommer fra forhold hvor jenta var helt gal etter oralsex. Faktisk så gal at jeg var den som måtte si stopp. Så kanskje jeg har vært veldig bortskjemt sånn sett.

Er nå i en datinggreie med en jente jeg liker veldig godt på alle måter, men hun er ikke god til å suge i det heletatt. Jeg er veldig usikker på hvordan det er best å angripe det, få henne til å forstå at teknikkene hun bruker ikke passer for meg i det heletatt. Også veldig redd for å jage henne vekk fra å tørre å gjøre det mere og ta initiativ til det. Hva er best å gjøre i en sånn situasjon? Jeg vil jo på ingen måte såre henne heller.

Knopper!

Siste svar sø. 17 april 2011 00:09 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Knarfen

Jammen er det ikke knopper på klematisen min!

Skal se det blir sommer i år også ;)

Trenger tips til bursdagsgave til min håpløse svoger, som er håpløs i den forstand at han er som et lite barn å regne. Hans eneste interesser er fotball, poker og fylla. Anyone?

Hjelp mottas med takk :)

Gode lesere leser ikke alle bokstavene i et ord, de leser ordet som helhet. Når man møter nye ord, leser man litt saktere, ettersom hjernen da staver seg gjennom ordet. Nye ord i denne sammenhengen vil si ord skrevet på dialekt. Det blir mer fokus på form enn på innhold, og det oppleves gjerne mer slitsomt å lese.

Tenk litt på det, du som skriver på dialekt.

berrgen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym hms

Mange som skal ut på byn i Bergen her i dag da ? :)

Var visst flere sukkerbiter som var ute på byen i går :)

Ble kjent igjen av et par stykker, jeg :) Situasjonene (noen kommer, noen går, noen tar nattbussen) la dessverre ikke opp til så lange samtaler, men man ble da oppmerksom på hverandre ;)

Etterhvert som alderen og kanskje også selvinnsikten siger inn...

Begynner det å demre for deg at du muligens er for sær, rar etc til å få en partner i livet?

Oppgi gjerne alder, kjønn mm.

Når jeg klikker på profilene rundt min aldersgruppe i de periodene jeg har vært av og på som medlem på sukker, så innser jeg at jeg ikke har sjangs om jeg ikke lyver.

Om jeg ser på meg selv om en normal gutt, ikke overvektig men kjekk og muskuløs, glad og snill og høy og sammenligner meg med de normale Jentene, så kommer jeg til kort.

De har opplevd alt, absolutt alt, de har sett alt og hørt alt og gjort alt og har hatt kjærester fra mange forskjellige land mens de har vært på studietur, språkreise og de har god nok økonomi til å reise rundt verden samt pleie sosialeforhold samtidig. De har god utdannelse, hatt gjevn seksuell omgang siden de var 14-16år. De trener mye, står på ski om vinteren, smiler og er lykkelige på alle bilder, perfekt sminket, perfekt usminket, får 100vis av meldinger og er ettertraktet for sex eller partnerskap uansett hvor de befinner seg i verden.

Hvordan skal en hel generasjon med norske gutter som har sittet foran dataskjermen og egentlig ikke så mye voldsomt annet kunne matche de jentene?

Hvor?!!

Siste svar lø. 16 april 2011 18:33 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Peanuts!

Hvor i he....er Rogaland,Aust-Agder o.l....hehe...
Ja pOkker jeg er dårlig i geografi!
Men takket være sukker blir jeg flinkere..Weeeeeeeeeee:D

hvem kan jeg stole på da??? Var ute og tok noen fine bilder (ikke så mange da) av dattera mi, men tror du ikke det nekter å samarbeide? Ett år gammelt SanDisk Extreme III, brukt noen få ganger,.. kan det være fordi jeg har noen filmer på kortet også? næh... Kan Elkjøp hjelpe med og hente frem bilder fra minnekort? Vet de gjør det på PCer men...
Snufs..

Edderkoppsesongen har begynt.. Angst!

Jeg begynner å tro at det ikke finnes noen menn for meg i Hordaland-fylke.
Jeg er en direkte person og liker ikke å sende meldinger i flere uker før man møtes.
Men hver gang jeg forsøker å ordne en kaffe/vin-date feiger folk ut og sier det er for tidlig.
Det var til og med en som påpekte at jeg "ikke skulle holde pusten for han". Og dette er selv om man har meget god kontakt fra første mail.

Poenget med å bruke denne siden er vel å treffe noen, ikke få en ny "brevvenn"?

Jeg har prøvd sukker siden februar og de to (!) eneste datene min har vært i Oslo; en kaffedate som var så pinlig at jeg kan tro det selv og så en helg som var så herlig at jeg vurderte å flytte.

Så hvor lenge skal man vente?
Jeg vil ut å date!

Noen her som leser eller ser det på TV?

Jeg har bedrevet nettdating av og på en periode og kan ikke annet enn å reflektere over for et kjøttmarked dette er. Hvor kynisk man blir (Og det gjelder også meg selv) Man føler seg som et kjøttstykke. For tynn, for tjukk, for lang, for høy, for stygg, for pen, for mye muskler, for lite muskler, for alvorlig, for bredt glis, for ung, for gammel, vil ikke ha barn, vil ha barn, for pågående, for lite pågående.. osv osv... Tenker på hvor mange man utelukker som man antageligvis ikke hadde utelukket i det virkelige liv fordi da hadde man truffet hverandre, likt hverandre og kjemien hadde stemt og alt det andre hadde ikke blitt så viktig alikevel.. Andre som tenker det samme???

Jeg bruker vanligvis å kopiere meldingen før jeg sender, men av og til glemmer jeg det, og av og til
har jeg blitt logget ut. Det som skjer da er at meldingen er tapt. Å gå tilbake til forrige side hjelper ikke.

Hvis man er logget ut og sender melding, så burde det gå
an å skrive ut meldingen på skjermen samtidig som man får beskjed om at man er logget ut.
Da kan meldingen kopieres og reddes.

Dette er utrolig irriterende.

Andiamo ragazzi !!!
Gleder meg til påskeferie i Roma :)

Noen som har vært der og kan gi tips?

Hvilken hylle plasserer du degselv i utseendemessig? Vil ha din egen definisjon av hylla di! Og hvilken hylle fra det motsatte kjønn plukker du fra? Og fra hvilken hylle havner du opp med?

Jeg ser på megselv som topphylla, jeg er attraktiv, utdannet, sporty, utadvendt, blid og har generellt meget gode egenskaper. Jeg plukker fra topphyllene og ender opp med en gutt fra topphyllen tilslutt. :D Life is good!!

...som foretrekker å skrive med én person av gangen?

kjede mæææææ ja

For de som ikke har våte drømmer.

Er det flaut lenger å være medlem av en nettdatingsside?

Prøver på nytt :)

Er nysgjerrig på om funksjontap forekommer nogenlunde likt hos folk etterhvert som promillen stiger.
Som koordinasjon, hukommelse, orgasme/følelse.
Dvs hvilke evner som gradvis forsvinner.

Noen øl, hyggelig prat med venninne....så ut på byen en tur:))
Dere da? Noen spennende planer?

....må vel være å snuble over mannen som man elsket og som knuste hjertet ditt for et år siden her inne og vite at han er singel og man har en match på 95.

Har du hatt våte drømmer nylig?
Om hvem da?

:)

Ok... nå er jeg rett og slett lei bleier, smokker, morsmelk, pumper, farge på avføring, oppkast,"åh han smilte" "åh, hun sa mamma, eller ikke akkurat mamma, men mamamamamamama" sov lenge, våknet tidlig, åh gud du burde glede deg, han griner hele tiden" "hun er så snill" ...eller, dvs prat om det..

Hvordan sier man ifra på en fin måte? At dette er totalt uinteressant?
og skulle gjerne bare holdt meg unna de vennene mine som snakker om det, men a hadde jeg sitti inne alene, hver dag, for de er jo gravide eller nybakte foreldre alle som en:)

Jeg er selvfølgelig veldig glad på deres vegne, men hvordan si at nok er nok, uten å virke ufin, og å slippe å sitte hjemme alene?
(Og ser at jeg kanskje en dag blir slik selv, men er ikke interessert NÅ...)

Er det virkelig så mange som ikke kjenner til forskjellen på "og" og "å" eller vet at en setning begynner med stor bokstav her inne som det virker som? På meg virker det bare som slurv og svært lite seriøst.

Jeg har opplevd for andre gang her inne at dersom en kar er PÅGÅENDE - så kan jeg falle. Selv om jeg i utgangspunktet absolutt IKKE var interessert.
Er det dette som er denne 'jakten' menn dras mot - og at vi digger å bli jaktet på??

Har hatt 3 mnd medlemskap som går ut i morgen, som ikke har resultert i det store.. Skal jeg kjøpe nytt medlemskap mon tro??

Kan dere gjøre noe med det faktum at vi som sitter på en iPad eller iPhone ikke får sett bilder i album, sett leiligheten eller sett matchtre???