Sukkerforum

http://www.youtube.com/watch?v=CwLDKRlcF1E

Vidunderlig vakkert!

TURN OFF

Siste svar ma. 16 mai 2011 23:17 (42 svar)
Skjult ID med pseudonym ærlig..

Jeg har skrevet med mange jenter her inne.Når vi kommer til spørsmålet om jeg har vært i forhold tidligere,og jeg dessverre må svare at jeg ikke har noe forhold bak meg,blir det en slags "Turn OFF" og skrivingen opphører.

Bør jeg heller lyve og si at jeg har vært i mange forhold og hatt sex med nesten alle jeg kjenner?Er man mere normal da?

Skjønner at det er rart å være over 30 år og ikke vært sammen med noen..Men jeg har jo opplevd mye annet,men det er kanskje ikke så interresant??..hmm...

Har akkurat kommet meg hjem etter jobb, Slengt noe mat i ovnen, jekka en rødvin og tror resten av dagen går til å surre rundt i kåken med småryddings foran en fridag. For det er det jeg anser morgendagen for å være. Har ingen kids og for å være helt ærlig er jeg litt smålei av å henge med venner på 17. som har det.. (Ikke lei av småkids by all means, men 17. blir som regel noe overload?) Så i år gir jeg beng.. Og er litt fornøyd med det?

Sikkert flere her som føler det samme! :)

noen damer her inne spiller world of warcraft...

Var ute og kjørte en tur med båten i det flotte været idag, og før jeg fortsetter er det viktig å nevne at dette var andre turen.... etter å ha installert min nyoverhalte dieselpumpe i motoren. Forøvrig en affære som gjprde meg 10400 kroner fattigere......men i det nydelige været drukner alle mine sorger og jeg forstår hvorfor jeg betaler i dyre dommer for å ha båten iorden.
Jeg fortsetter gjennom bysundet..forbi Gunnarsholmen og utpå fjorden, har dere vært i Kragerø.....ikke så viktig, det vikrtge er å huske at været er nydelig og alt er fint. Bestemmer meg for å holde meg inneskjærs i tiulfelle noe skulle skje, som sagt bare andre turen etter over haling.
Da jeg nærmer meg Rørvik begynner turtallet å synke..hmm var dette alt jeg fikk for 10400 tenker jeg..sannelig dyrt blitt i detta landet her!
Så skjer det, turtallet synker ytterligere og etter en liten stund har siste dråpa rent ut! Så er det bomstopp....F..N, klør meg i hodet og lurer på hva jeg skal gjøre, vipper passasjersetet tilbake...motoren er nemlig under det. Løsner på lufteskruen og Pfffff så kommer lufta ut, ganske så riktig...den har fått noe luft i seg.
Begynner å lufte dieselsystemet men merker at jeg nærmer meg et skjær. hiver dreggen ut.....MEGATABBE...men det kommer jeg tilbake til.
Fortsetter å lufte men så skjer det noe....lufte skruen brekker og jeg står igjen med hodet mens skruen sitter igjen på dieselpumpa....F..N....nå kommer jeg ihvertfall ikke noen vei!
Ringer hjem til min kjære far og godsnakker litt, en tre kvarter seinere omtrent er han på plass med båten sin og sleper meg inn til brygga mi...sa jeg det, men det stemmer ikke helt for der og da oppdager jeg hva jeg har gjort...når jeg drar opp dreggen oppdager jeg at jeg har truffe en undervanns høyspentkabel......det hele ender med at jeg må kappe tauet for å komme meg videre......

Så hvis du bor i Kragerøskjærgården og har mista strømmen vennligst kontakt Strings på sukker.
Så da...hvordan har din dag vært?

Fra å ha ingen dater har jeg nå avansert til to stykker...en her fra sukker, som jeg skjønner egentlig bare vil ha sex( helt greit, jeg også) og en jeg har møtt på byen...han har derimot samboer, men sier at det er dårlig forhold og han gjerne vil møte meg flere ganger...(har ikke hatt sex med han, bare kysset litt...)
..........og jeg er vel i grunn like langt i forhold til å finne meg en som bare vil ha meg!!!
Hmmm...

En jentunge på halvparten av min alder, ei doie uten tekst i profilen og en Nigeria-scam.

Hva med dere?

Hmmmm, hvordan skal jeg greie å holde ut i et fast forhold når jeg allerede nå faktisk er litt smålei alle dere damene her på sukker.no?

Og da har jeg til og med datet bare en brøkdel av dere!

Dere har nok muligens blitt litt for gamle og sære allerede ja... jeg begynner å blande sammen de forskjellige profilene, tekst og bilder ligner så veldig på hverandre, alt flyter sammen liksom....

Selv er jeg selvfølgelig helt perfekt, unik, ung til sinns, og alt det der, et skikkelig catch! Kresen er jeg også!

God helg og god jakt alle sammen!! ;)

Værsjuk

Siste svar sø. 15 mai 2011 23:56 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym neptun

Skyene henger tungt over Oslo. Egentlig burde jeg dratt for å trene, eller lest til eksamen jeg skal ha om knappe to uker, eller tatt kontakt med noen her inne. Men det er nå så som så med motivasjonen...

Andre som har det sånn?

Soulmate?

Siste svar sø. 15 mai 2011 23:33 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym justwonder

Noen som har opplevd å få 100% match her inne?

- et fantastisk program! Belærende? Ja, men Nyttig?? Absolutt!!

Lager en liten spin off hentet fra tråden "Hva teller yrkesvalget?"

1. Hva tror kvinner menn vil ha

2. Hva vil egentlig menn ha

Atter en gang vært på date, veldig hyggelig kar, men så tar han frem røykpakka/snusboksen - selv om det står i profilen min at jeg er helt anti tobakk. Vi har helt grønt blad på røyk også.

Hva er poenget? Du avslører deg selv som uærlig - var det meningen at jeg skulle falle for deg pga det?

Dette har skjedd meg ikke mindre enn tre ganger nå. Oppgitt...

Fest med (nesten) bare par. Eneste single var gutter. Blæææææh!

Ut en tur etterpå. Gode gud, så ufattelig døllt! Ja, jeg vet det er hva man selv gjør ut av det. Ja jeg vet at man ikke får mer morro enn det man selv legger opp til. Men, jeeeeesuz, når ingen av damene jeg ser tenner den minste gnist? Hrmpfff. Får gå litt i meg selv, skjønner jeg (drikke mer neste gang?). Må jo være et sykdomstegn når anonyme sushi & vårblomst gir meg mer hard on, enn jentene på byen.

Poll:

1. VoksenMann er en sær tulling

2. VoksenMann fortjener spanking

3. VoksenMann er søt, og jeg tenner gjerne gnisten hans

4. Byen suger

5. Hva er byen? (låvefest er tingen)

Tråden ”Gutter er enkle??” tråden beskriver et fenomen at ting dør ut når ting går over til å bli forhold.

Jeg har datet en dame nå i hele vinter/vår og vi har virkelig fått en god kjemi. Hun har ”jaktet” meg i vinter, og jeg har fått SMS’er og telefoner fra henne nesten daglig. Det har gradvis blitt såpass seriøst at vi har sluttet å date andre og spøker at vi er kjærester uten at ingen av oss er helt sikker på det heller.

I den senere tiden har hun begynt å si at hun trengter alenetid noen ganger da jeg skal dra til henne (men angret seg etter på), og aktiviteten fra hennes side har sakte med sikkert dalt nedover.

Hun gjennomgår en vanskelig periode grunnet et tidligere forhold som har eskalert i den senere tiden.

I det siste er det bare jeg som har tatt kontakt da det går lengre og lengre mellom hver gang jeg hører fra henne. Jeg har også merket at jo mer ”på” jeg er, jo lengre drøyer det mellom hver gang hun tar kontakt.

Men hver gang jeg ringer, hører jeg tydelig at hun er glad og interessert. Men uansett så blir det stille igjen.

Så forholdet har snudd fra at hun har jaktet meg til at jeg nesten har begynt å jakte henne. Jeg er sikker på at hennes følelser for meg vil ta slutt hvis bare jeg kontakter henne. Videre er jeg redd at alt vil løpe ut i sanden hvis jeg ikke tar jevnlig kontakt.

Hun er tydelig interessert og det er ikke for sent ennå – men det er ikke mye tid.

Hva skal jeg gjøre for å opprette balansen i forholdet igjen?

Det finnes noen nifse folk her inne, uten å være på besøk lista sender de melding til deg. Og matchtallet er så lav at de tilhører ikke online mennesker du ser foran deg. Hvordan er muligens at de finner brukenavnet mitt på medlemsøket uten at jeg har aldri vært her på diskusjonsforumet en gang før? Jeg kan love dere Vicky er ikke min ekte brukenavn som brukes for sukker for å logge inn!

Skyldes det:

A) Dårlig kontakt et sted
B) Feil fra Canal Digital
C) Feil på tv'n (som forøvrig -kun.. - er 5 år gammelt)

Helt seriøst jeg skjønner ikke hvordan noen kan si at gutter er enkle.. hvis jeg liker noen så viser jeg det, og satser på den gutten. Enten så funker det eller ikke... det er meg enkelt og greit...

Her er guttene: man skriver en liten stund, møtes et par ganger, de får litt panikk, blir stille, 3-5 måneder senere beynner å ta kontakt med meg igjen.... dette skjer meg gang på gang...

Så nå har det seg slik at jeg var på date sist uke. syntes det gikk ganske bra. Men nå har plutselig to "gamle" dater begynt å ta kontakt med meg igjen. Skal jeg si ja når de inviterer meg ut eller skal jeg satse på han siste jeg var på date med (har bare vært på en date og ikke laget noen ny avtale)? Er bare super forrvirret...

Kjedelig samfunn - hvorfor er det så dødt her ? Skriv da vel!

Noen som trener karate her, vurderer å begynne med kyokushinkai men det er noen av punktene i etiketten som er uaktuelt for me å følge! De punktene jeg snakker om sier riktignok "bør" ikke "skal" eller "må".
Det jeg lurer på er derfor hvordan klubbene selv håndhever reglene...noen som vet?
Driver du med andre kampsporter en denne så kan det hende du kan komme med innspill alikevel.

Det som jeg som alle andre her mine egne meninger! Som når jeg surfe nedover på innlegg merker man en ting alle har til felles her inne, er en man kan finne som man har kjemi med,kan slappe av i sofa kroken med og være med å lære vekk verdiene dine til. Men mange virker som de har for god tid, tar seg tid til evt å finne denne spesielle personen. Motparten vil helst ha respons med en gang.

Min mening er å ta ting som de kommer, og du vil ikke merk at ting har stått stille for deg når farten endelig settes opp :)

hm,ka skal man gjøre når man virkelig legger hjerte i et brev til noen man liker !! skriver ikke vanlig hei osv!! samt personen ikke er innom profil!! da gråter jeg i et hjørne og tviler på framtiden til damer !!

Jeg har kjedet meg i et par timer idag, så jeg humpet rundt på endel profiler... Og en greie som dukker opp relativt ofte (typ, hos to av ti, eller noe slikt), er at det står i beskrivelsen av drømmepartneren "Stemmer ikke FRP"... Hehe. Hva er egentlig greia? På hvilken måte "rettferdiggjør" folk å utelukke noen ene og alene pga hvilken lapp de stapper i urna annenhvert år?

...men jeg har aldri kommet over det motsatte, altså "Stemmer ikke SV/RV". Finnes det noen slike?!

(Og bare for å ha det på det tørre, jeg stemmer ikke FRP altså!).

Jeg prøver igjen, å høre hva mine felles sukkerianere skal i helga =D

Hva skal du på denne lørdagen?

Jeg skal servere i kveld.. og jeg ANER ikke hva jeg skal servere i :P om det er bryllup eller bursdag..
moro å ha litt uforutsigbarhet :P

Men, som spurt.. hva skal du i kveld??

Answer damnit!!

Wow....

Siste svar lø. 14 mai 2011 21:55 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym supergirls

ser alle skriver om den og den mannen som er så bra og sånn, tror ikke dere har kommet over denne karen ennå, en gratisbruker, så ikke så synlig, men fy f.....!! Den mannen slår bare alle ganger 10 her inne!!!
Han kaller seg:

Top1profil

<3

http://www.youtube.com/watch?v=-1Xg79VxV8I

Skrues opp høyt..let me here ya say wooohhaaaa

Grattis Larvik

Ingen svar
(mann 66 år fra Østfold) Privat melding

Grattis med velfortjent seier i den gjevest cupen i håndball

SKÅL

Ingen svar
(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Sender ut en skål til alle som drikker !! drikk for meg, skal selv på jobb om 12,5 t :(

Er det riktig å si disse ordene i denne rekkefølgen?

1. Bæsj
2. Tiss
3. Promp

Jeg fant ut at jeg skulle ta en tur på Sats i dag. Jeg bor omtrent midt imellom to Sats-sentre, hvorav det er oppoverbakke til ett og nedoverbakke til det andre. Siden jeg syklet, valgte jeg å ha oppoverbakke til og nedoverbakke hjem. Og, ja, så skulle jeg innom å få kjøpt en pakke med vaskepulver og et brød på vei hjem.

Men nå har det seg slik at dette treningssenteret er rett ved Polet. Klokka var vel to, det var langhelg og jeg kom på at jeg ikke hadde noe vin hjemme. Så jeg stakk innom og kjøpte en rimelig 3-liter. Etter treningen setter jeg meg på sykkelen og stopper på den dagligvarebutikken jeg har tenkt meg på. Den ligger i et kjøpesenter, og før jeg får kjøpt meg noen dagligvarer, er jeg én rimelig skjorte og tre rimelige bøker rikere. Men, du verden, for noen gode tilbud det var på butikken, da. Salma-laks til 170 kroner kiloen, for eksempel. Og så mye godt de hadde der. Må jo kjøpe med meg litt dansk ost. Men, vent, jeg har jo ikke noe Norvegia igjen hjemme heller. Og, du verden, denne amerikanske burgeren ser god ut. Og det er sikkert greit å ha en halvannenliter med Cola Zero i kjøleskapet også.

Totalt på vei til og fra trening:
3 liter vin - 300 kroner
1 skjorte - 199 kroner
3 bøker - 150 kroner
1 stk Salma-laks - 80 kroner
1 Riberhus-ost - 43 kroner
1 Norvegia - 78 kroner
1 Amerikansk hamburger - 25 kroner
2 Cola Zero - 48 kroner
1 pakke dasspapir - 27 kroner
1 glass peanøttsmør - 23 kroner
1 pakke spekeskinke - 29 kroner
1 pakke italiensk salat - 12 kroner
1 pakke rekesalat - 17 kroner
1 pose potetgull - 25 kroner
1 brød - 32 kroner
1 pakke vaskepulver - 35 kroner

1124 kroner, endte turen på, gitt. Dammit - vi har det bra i Norge!!!

Hei folkens. Jeg bare lurte på en ting, når en person blokkerer deg står det da at vedkommende har blokkert deg?? Jeg har nemlig skrevet med noen også står det plutselig når jeg går inn på siste meldingen for å sende et svar at vedkommende enten har deaktivert sin profil eller er usynlig... Og selv profilen kan ikke finnes.. Men det står også at det kan ha oppstått en feil og at man kan kontakte sukker... Jeg bare lurer på om jeg er blokkert eller ikke...??

Hvordan kan man åpne en profil man har blokkert?

1. Sitte hjemme alene, drikke seg full på øl og vin, slarfe (nyoppfunnet ord) på forumet

2. Stikke ut, få litt meningsløs, men kanskje morsom sex (eventuelt: dame - bli antastet av kåt drosjesjåfør på vei hjem, mann - få juling)

Pros & Cons, folkens.

det hele begynner en 4 måneders tid tilbake,begynner først møte veggen på jobb,det gir meg ingen ting,det er slitsomt å jobbe,slitsom å motivere meg til å gå på en jobb jeg ikke trives i lenger,mange vet hvordan det føles,en begynner gå tom.
så 2 uker etter skjærer det seg med dama i tilegg,i en stressendes tid for henne å så mener hun ikke følelsene var sterke nok for meg etter å ha vært sammen 6 måneder,hun klarte ikke se meg i øya eller prate på tlf om det,en kald sms var det jeg fikk,og tinga mine tilbake gjennom ei veninne..
ting blir ikke bedre av fortida mi..mobbet som liten,mobbet på ungdomskolen, satt utenfor absolutt alt,lite venner,til og med blitt mobbet da jeg var på jobb som lærling..,det har tatt meg sykt lang tid å komme her jeg er i dag,og det var mitt første forhold selv om jeg er 25 år.

Først så gikk det "greit" etter bruddet,var mye med venner,fikk luftet ut hva som gikk galt og alt,men det skulle vise seg å ikke bli så lett...tenkte se frem over,det blir bedre,ting ordner seg,men er vanskelig når fortida innhenter deg,når alt har gått galt i livet ditt,når du virkelig trenger noen er glad i så forlater de deg...det er mange harde tanker som kommer.
har fått verdens største psykiske knekk...lever i mitt eget lille svarte hull..klarer ikke finne ting som drar meg opp denne ganga,det jeg setter aller mest pris på trening,kan jeg ikke pga skade:(alt er midlertidlig,kan knekke sammen på jobb,hjemme,i bilen osv,noen dager er bedre en andre,prøver å være med venner,men tar ikke så mye initiativ til å gjøre ting,kreftene er der bare ikke,er som en skygge av den vanlige meg.ting går greit nok på jobb igjen heldigvis,men er fortsatt slitsomt.
har ingen venner som har vært i samme situasjon,så de vet desverre ikke å hardt det er,tror ikke de vet å vondt jeg har det,så jeg føler ikke de kan hjelpe meg så mye mere akkurat nå.

noen som har vært i de samme baner og har gode tips?

Jeg liker ikke å maile og har ønske om å møte en kar etter 2 mail
Er det for drøyt eller?

Kanskje bergensk ?

Kom med forslag :)

Ok. Vi møttes i november, det hadde akkurat blitt slutt med dama hans. Vi klikka med en gang(!), og har siden da vært veldig gode venner. Kan vel si vi har drevet på. Eller, vært på vippestadiet kjæreste/venn. Har kunnet ligge på sofaen i skje, bare kilt på hverandre, sett på teite serier, latter, stillhet, flørtende blikk.. Ja, sånn har vel dagene vært når vi har vært sammen. Det var en periode jeg ble usikker, fordi han er så usikker (på seg selv?). Jeg spør, han fleiper litt med svar tilbake. Jeg spør ærlig, han klarer fortsatt ikke være ærlig. Jeg sa jeg var usikker på hva han følte, han sa det hadde han hørt før, og at han ikke bar lett å lese, men at jeg "vær så snill" ikke måtte gi han opp. Er han bare usikker på seg selv? Er han redd for å involvere seg i er nytt forhold, bygge opp nye følelser med en ny person, og blottlegge alle følelser på nytt?

Februar kom, vi skulle møtes på fredag. Han måtte jobbe overtid, kom ikke. Lørdag, han var ute med vennekretsen sin. Søndag, hørte ingenting.. Mandag, i et forhold med blabla (XEN?!?!?!)....... broken heart, for meg... Skuffa, sletter nummeret, og han fra face. En uke senere, får masse meldinger om hva jeg driver med, hvorfor jeg kutta kontakten istedet for å la han forklare seg, sure meldinger. Jeg er kald, og skuffa tilbake. Han forstår hvorfor jeg sletta han, men han kom med en forklaring at "du ga jo uttrykk for at du ikke likte meg"...... Javel... Kan man ikke være frustrert over svarene dine uten at det betyr at jeg ikke liker deg?.. Huff. Han sa han alltid ville være der om neg ville snakke..

Jeg ble venn med han igjen to uker senere, men sa ifra at dama ville jeg ikke møte. Og ikke de to sammen. Det var greit, han virket gla for å snakke med meg igjen. Jeg savnet han..kanskje prøve å få han tilbake på denne måten? Vi har snakker en del på face og slikt, og på meld. Men ikke møttes siden februar..

I dag:
snakker på face. han er keen på å bli med på vennetur til alanya til sommeren. Vi snakker om leiligheten hans, han har pussa opp siden februar. Snart ferdig, mangler kjøkken. Ut av det blå sier han : vil du komme til meg og sjekke ut leiligheten i morgen etter jobb klokka 13? Jeg svarer at jeg jobber til 3.. Han sier: da kan du jo komme hit rett etter jobb? (what?!?!?!) Okej :) sier jo jeg tilbake.. "ring meg etter jobb da! Jeg må stikke, søta. Hadeeeem <3". (hjerte?? Søta?? Hakke han dame??).

Forvirra. Hva vil han? Hva tror dere? Hjelp!

Sender ikke så mange førstemeldinger. Så da jeg tenkte å få inn litt nye impulser i går, tok jeg like gjerne litt godt i med tanke på hva noen av gutta i dette forumet sier

Sendte ut seks førstemeldigner og fikk seks svar tilbake.

Jeg har bare helt greit utseende og har klusset ned en kort og grei profil...

Selv om gårsdagen var bra i så måte synes jeg ærlig talt at damene ikke er så ille som noen sytekopper vil ha det til - tror nok noen av de fustrerte gutta bør fikse litt på profilen isteden eller justere hvem de sender meldinger til... ;)

Jeg syns det er så vanvittig flaut å se på alle disse folka som går rundt og tror de er fra Oslo. Det blir stadig fler av dem, såkalte wannabees!
Jeg blir så irritert altså! Skammer de seg over hjemstedet sitt eller?

Tenkte jeg bare skulle komme med en gla'melding sånn på tampen av helgen, siden det er så mye sutring over ubesvarte meldinger og slikt her. En kollega av meg er nå gravid med sin samboer, og de møttes her på Sukker for noe over et år siden og har vært sammen siden. Og nå er de i ferd med å bli tre.

Cheer up! Det ordner seg for de fleste av oss til slutt :)

Herlig tekst, en liten kuriositet :)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VoksenMann

Johnny Take My Wife

http://www.youtube.com/watch?v=03zUA58yudg

Hjelp meg å forstå dette.
På Sukker er jo alle anonyme mer eller mindre. Vi ligger her uten navn, adresse, mailadresse osv. Det er et bilde her og man forteller hvilket fylke man bor i, og kanskje til og med i nærheten av hvilket tettsted.
Men her på forumet ligger sikkert 90% av innleggene anonyme. Så i prinsippet ligger 90% av dere her med en dobbelt anonymitet, og finner man noen på forumet som har spennende meninger og refleksjoner er det ingen mulighet for å ta kontakt.

Why?

så mye negativt og bla bla !! det er sommer.det er sol det er helg osv :)

finn oss date og kom oss ut :)

klem til alle ;-)

Usikker på om dette er noe alle vet eller om det ikke er noen som gidder å bruke dette, men jeg gjør nå i alle fall det og syntes nå det er en kjekk sak.

Det hele er temmelig enkelt. For det første må du kjøre mozilla firefox. (Om ikke du vil, orker eller har andre grunner for å IKKE kjøre Firefox, spar meg for dem.. Dette er ikke en tråd for "sikreste og beste nettleser" )

Firefox.. kan lasted ned gratis her: http://firefox.no/

1Last ned og installer Greasemonkey : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/
2Restart Firefox.
3Last ned og installer Unfriender: http://userscripts.org/scripts/show/58852
4restart firefox.
-ferdig

I facebook ar du nå fått en ny "tab" ved siden av "friends" som heter "Unfriends"

Ta-Daa.

Syntes nå det er grei ting å følge med på.. Folk kommer... Og går..

Oh. .. Kjør inn Adblock mens du først er i gang.. så slipper du all reklamen..
Immari greit nårru leser "aviser" som Vege og dagbla...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

Tom Waits Løp i Trondheim

Ingen svar
(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Lørdag er det Tom Waits Løp i Trondheim, skal du være med?
Det skal jeg :D

Tenk på noen du er glad i, men som du kanskje ikke har tenkt så mye på i det siste.

Vi har fått henvendelse fra flere brukere av forumet ønsker seg en høyere grad av seriøsitet. Dette er vi enig i og vi ber derfor om at "tomme" innlegg begrenses. Med tomme innlegg menes de som ikke har et innhold utover det å lage lyd, erte eller provosere. Husk at grunnen til at du skriver et innlegg er fordi det sitter mange i enden som kan ha glede av å lese det du skriver!

Dette krever litt av den som skriver her på forumet, for hvis ikke så blir det færre som gidder å lese. Vi vil fremover stramme litt opp og vi vil kunne utestenge fra Sukker de som gjør gjentatte ganger reduserer kvaliteten på forumet.

Det man bør ha i bakhodet mens man skriver er altså:

Hvordan kan flesteparten leserne få glede av mitt innlegg?

Satt å leste i "vondt å vite" tråden her inne og kom inn på tankene på x'en som var utro mot meg med opptil 5-6 andre kvinnemennesker.. Han hadde vært utro i et tidligere forhold og lovet på tro og ære at det aldri ville skje igjen.. :P Lille dustete meg trodde selvfølgelig på han.. Nå er han forlovet og har to barn med en av de 5-6 andre jentene, men hver gang jeg møter han ute prøver han å få med meg på hotell.. Dust!

Ligger det faktisk noe i "En gang utro, alltid utro.." ordtaket?

Har du noen gang vært utro. Har du vært inne på tanken? Har noen vært utro mot deg?

Og til dere som har gått inn i et forhold som "den andre kvinnen/mannen", tenkte du aldri på at din partner kunne gjøre akkuratt det samme mot deg som han/hun gjorde mot sin forrige partner?

Noen som har planer og forventninger?
Eller ikke?

for de brede og de smale, de korte og de lange, for kvinner og menn....

...som lurer på tips og triks, råd og vink..

det finnes sikkert mange som lurer på ting med strøm, bil, båt, snekring eller kanskje noe med rør?

og siden det er så mange forskjellige karakterer her, tipper jeg det er mange som kan svare på det meste...

håper jeg hjalp noen bare ved å lage tråden igrunn :)